English instagram, celebrities, sporstmen, instagram on yout page

 
 

Advertisement:

Niklas Räsänen @niklasrasanen

https://instagram.fotp3-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-19/s320x320/11886999_109961329358241_1909700334_a.jpg niklasrasanen
 • bio: Professional boxer. Helsinki, Finland. www.niklasrasanen.fi ISAIAH 12:2
 • number of photos: 1257
 • followed by: 5071
 

Olen testaillut paljon erilaisten ruokavalioiden, "superfoodien", ravintolisien ja lisäravinteiden vaikutuksia ja harvoissa asioissa vaikutuksen havaitsee niin selkeästi kuin chia-siemeniä käyttäessä. Hiukan Chia-hyytelöä kerran tai pari päivässä ja kakkakin on täydellistä 😂 Muutenkin erittäin ravinteikasta ruokaa nämä chia-siemenet ovat. Suosittelen testaamaan. #puhdistamo

Olen testaillut paljon erilaisten ruokavalioiden, "superfoodien", ravintolisien ja lisäravinteiden vaikutuksia ja harvoissa asioissa vaikutuksen havaitsee niin selkeästi kuin chia-siemeniä käyttäessä. 
Hiukan Chia-hyytelöä kerran tai pari päivässä ja kakkakin on täydellistä 😂 
Muutenkin erittäin ravinteikasta ruokaa nämä chia-siemenet ovat. Suosittelen testaamaan.
#puhdistamo

156 3

 
 

2016-07-28 11:56:55

Haluamme Nikun kanssa nostaa esille vaijettua aihetta. Olemme erittäin onnellisia yhdessä, ja se varmasti näkyy kaikesta, myös kuvista joita jaamme. Se ei kuitenkaan ole ihan koko totuus. Kuten tiedätte, Nikulla ja mulla on molemmilla lapsi edellisestä suhteesta/liitosta, eli perheessä on kaks lasta joilla on kaksi kotia. Mä herään joka ikinen aamu ajatukseen "Leon." En aina heti muista, että nythän oli isän vuoro, eikä poika ole kotona. Kun kävelen pojan huoneen ohi sänky on tyhjänä ja leikit on jäänyt kesken. Sydän painaa taas sata kiloa ja ahdistaa. Niklas vuorostaan saattaa opettaa mun pojalle asoita, samalla kun omansa on äitinsä luona eikä isä paikalla. Ja Niku kokee suurta syyllisyyttä. En käsitä, että monet eronneet vanhemmat kertovat miten hienosti ero on sujunut lasten kohdalla. "Lapset ovat sopeutuneet niin hienosti" ja "Asumme niin lähekkäin että lapset voi tulla ja mennä kuten haluavat" jne. No lasten on pakko sopeutua, eihän niille anneta vaihtoehtoa. Tai sitten ei vaan kehdata myöntää, että tää on ollu hemmetin vaikeaa kaikille. Nyt kolme vuotta eron jälkeen voin sanoa, että lapset voivat hyvin. Mutta silti. Miten lapsi oppii asettumaan ja löytää rauhan, kun elää kahdessa kodissa? Mitä kun leikit on kesken kun täytyy vaihtaa kotia, tai poika on sopinut treffit naapurin lapsen kanssa ymmärtämättä, että juuri silloin on toisen vanhemman päivä. Mitä jälkiä se jättää lapsiin, että heidät erotetaan vuorotellen toisesta vanhemmasta vasten tahtoaan? Mitä kun kodeissa on eri säännöt, tai kun lapsi joutuu välillä suojelemaan toista vanhempaa, tai kun juuri se tärkeä unilelu on toisessa kodissa? Mitä kun lapsi aina ikävöi toista vanhempaa, vaikka aikaa kuluisi kuinka? Ja mitä kun en voi olla lapselle läsnä joka hetki, vaikka haluaisin? Kun en voi lohduttaa kun hän kaipaa, kun en näe häntä tekemässä ensimmäistä maalia jalkapallo-ottelussa tai hyppäämässä volttia mereen ekaa kertaa. En halua syyllistää ketään, sillä monesti ero on välttämätön eikä kenenkään pidä elää huonossa suhteessa, ellei sitä pysty muuttamaan paremmaksi. Se ei tietenkään ole lapsellekaan hyväksi. Mutta ei myöskään haluta kannustaa ketään antamaan periksi liian helposti.

Haluamme Nikun kanssa nostaa esille vaijettua aihetta.
Olemme erittäin onnellisia yhdessä, ja se varmasti näkyy kaikesta, myös kuvista joita jaamme. Se ei kuitenkaan ole ihan koko totuus. 
Kuten tiedätte, Nikulla ja mulla on molemmilla lapsi edellisestä suhteesta/liitosta, eli perheessä on kaks lasta joilla on kaksi kotia.

Mä herään joka ikinen aamu ajatukseen "Leon." En aina heti muista, että nythän oli isän vuoro, eikä poika ole kotona. Kun kävelen pojan huoneen ohi sänky on tyhjänä ja leikit on jäänyt kesken. Sydän painaa taas sata kiloa ja ahdistaa. Niklas vuorostaan saattaa opettaa mun pojalle asoita, samalla kun omansa on äitinsä luona eikä isä paikalla. Ja Niku kokee suurta syyllisyyttä. 
En käsitä, että monet eronneet vanhemmat kertovat miten hienosti ero on sujunut lasten kohdalla. "Lapset ovat sopeutuneet niin hienosti" ja "Asumme niin lähekkäin että lapset voi tulla ja mennä kuten haluavat" jne. No lasten on pakko sopeutua, eihän niille anneta vaihtoehtoa. Tai sitten ei vaan kehdata myöntää, että tää on ollu hemmetin vaikeaa kaikille.

Nyt kolme vuotta eron jälkeen voin sanoa, että lapset voivat hyvin. Mutta silti. Miten lapsi oppii asettumaan ja löytää rauhan, kun elää kahdessa kodissa? Mitä kun leikit on kesken kun täytyy vaihtaa kotia, tai poika on sopinut treffit naapurin lapsen kanssa ymmärtämättä, että juuri silloin on toisen vanhemman päivä. Mitä jälkiä se jättää lapsiin, että heidät erotetaan vuorotellen toisesta vanhemmasta vasten tahtoaan?
Mitä kun kodeissa on eri säännöt, tai kun lapsi joutuu välillä suojelemaan toista vanhempaa, tai kun juuri se tärkeä unilelu on toisessa kodissa?
Mitä kun lapsi aina ikävöi toista vanhempaa, vaikka aikaa kuluisi kuinka? 
Ja mitä kun en voi olla lapselle läsnä joka hetki, vaikka haluaisin? Kun en voi lohduttaa kun hän kaipaa, kun en näe häntä tekemässä ensimmäistä maalia jalkapallo-ottelussa tai hyppäämässä volttia mereen ekaa kertaa.

En halua syyllistää ketään, sillä monesti ero on välttämätön eikä kenenkään pidä elää huonossa suhteessa, ellei sitä pysty muuttamaan paremmaksi. Se ei tietenkään ole lapsellekaan hyväksi. Mutta ei myöskään haluta kannustaa ketään antamaan periksi liian helposti.

302 0

 
 

2016-07-27 12:21:33

Taas alkaa oleen kova duuniviikko paketissa. Kiitos Timi, Gennadi ja Ilari sparreista, valmentaja Pekalle viisaista opeista, Tapsalle kaikesta jeesistä ja kulmamieshommista, jokaiselle treenikaverille hyvästä hengestä salilla, rakkaalle puolisolle kaikesta tuesta ja läheisestä tiimityöstä ja vielä rakkaalle siskolle Petralle iso kiitos kun olit jeesaamassa pojan hoidossa tämän viikon. Iso kiitos myös jokaiselle sponsorille että teette tästä kaikesta mahollista! Tässä vaan nyt nämä päällimmäisenä mielessä olevat vaikka kiitettäviä olisikin vaikka missä määrin. Niin ja äiti ja isä siellä jotka antaneet pohjan ja edelleen tukevat pyyteettömästi. Isoin kiitos Taivaan isälle joka on antanut munkin elämään valtavasti näitä hienoja ihmisiä. Näitä kelaillessa vetää mielen erittäin nöyräksi. Kun homma kulkee ja urheilija patsastelee loisteessa niin helposti unohdetaan että yksilön takana on iso määrä työtä myös taustajoukon taholta. Me ollaan painettu kovaa duunia ja otettu monta askelta eteenpäin monella eri osa-alueella. 3 viikon päästä ainakin allekirjoittanut lupaa jälleen antaa kaikkensa Olavinlinnan kehässä.

Taas alkaa oleen kova duuniviikko paketissa. Kiitos Timi, Gennadi ja Ilari sparreista, valmentaja Pekalle viisaista opeista, Tapsalle kaikesta jeesistä ja kulmamieshommista, jokaiselle treenikaverille hyvästä hengestä salilla, rakkaalle puolisolle kaikesta tuesta ja läheisestä tiimityöstä ja vielä rakkaalle siskolle Petralle iso kiitos kun olit jeesaamassa pojan hoidossa tämän viikon. Iso kiitos myös jokaiselle sponsorille että teette tästä kaikesta mahollista! Tässä vaan nyt nämä päällimmäisenä mielessä olevat vaikka kiitettäviä olisikin vaikka missä määrin.
Niin ja äiti ja isä siellä jotka antaneet pohjan ja edelleen tukevat pyyteettömästi. 
Isoin kiitos Taivaan isälle joka on antanut munkin elämään valtavasti näitä hienoja ihmisiä.

Näitä kelaillessa vetää mielen erittäin nöyräksi.
Kun homma kulkee ja urheilija patsastelee loisteessa niin helposti unohdetaan että yksilön takana on iso määrä työtä myös taustajoukon taholta.

Me ollaan painettu kovaa duunia ja otettu monta askelta eteenpäin monella eri osa-alueella. 
3 viikon päästä ainakin allekirjoittanut lupaa jälleen antaa kaikkensa Olavinlinnan kehässä.

249 4

Comment
 

2016-07-22 19:39:44

Käväsin yks päivä Hietsussa lentämässä ja olihan se todella siistiä!

Käväsin yks päivä Hietsussa lentämässä ja olihan se todella siistiä!

270 4

Comment
 • @ninnibianca (34 dni)
  Hurjaa @niklasrasanen
   
 • @bellator_1 (34 dni)
  @zana_fatahi toi pitäis kokeille 💪🏾😍
   
 • @zana_fatahi (34 dni)
  @bellator_1 sanos muuta muuten 🤔😏
   
 • @mansala1 (34 dni)
  Oliko vaikeeta?
   
 

2016-07-20 11:17:14

Ennen jokaista ottelua meidän täytyy käydä verikokeissa joista tsekataan hepatiitit ja hiv. Kerrankin hoidettiin homma jo hyvissä ajoin eikä vikalla viikolla kun nälkä ja viimiset valmistelut ennen ottelua painaa täysillä päälle. Kiitos Bulevardin klinikka jälleen kerran! #bulevardinklinikka

Ennen jokaista ottelua meidän täytyy käydä verikokeissa joista tsekataan hepatiitit ja hiv. Kerrankin hoidettiin homma jo hyvissä ajoin eikä vikalla viikolla kun nälkä ja viimiset valmistelut ennen ottelua painaa täysillä päälle.
Kiitos Bulevardin klinikka jälleen kerran!
#bulevardinklinikka

212 0

 
 

2016-07-19 11:32:37

Luda on aivan fiiliksissä uudesta upeasta Subarusta😄 #subaru #impreza

Luda on aivan fiiliksissä uudesta upeasta Subarusta😄 #subaru #impreza

312 8

Comment
 • @anmaniko (36 dni)
  @niklasrasanen , kyl sulla on aivan huikee poika! Hän on aina niin innostunu ja täysillä mukana joka asiaan. Arki ei oo helppoo teillä, mutta nää pienet ilot antaa voimaa jaksaa arki. Itellä on erityis lapsi myös.
   
 • @essiinkeri (36 dni)
  @niklasrasanen niin kade uudesta Subarusta 😍
   
 • @nortti17 (36 dni)
  Ihana Luda ❤
   
 • @mmmliis (36 dni)
  Voi toista! 😍 Joko pääsi automies kruisailee? @niklasrasanen
   
 • @miramarianne (36 dni)
  ❤️L❤️
   
 • Show more comments
   
 

2016-07-18 13:19:01

Ilahduttavaa.

Ilahduttavaa.

582 14

Comment
 

2016-07-13 10:56:57

#Repost @ringside_gym_helsinki_ ・・・ Nopeet tarkat kädet @niklasrasanen @p3boxing #training #Ringside #Gym #olavinlinna #boxingnight

#Repost @ringside_gym_helsinki_ ・・・
Nopeet tarkat kädet @niklasrasanen @p3boxing #training #Ringside #Gym #olavinlinna #boxingnight

266 4

Comment
 • @pyyhkynen (43 dni)
  Tsemii matsiin Niklas. Harmi kun en kerkee tuleen kattoon!!!
   
 • @jussi_lankinen (43 dni)
  suht hölmön näköistä, mut tehokasta.
   
 • @niklasrasanen (36 dni)
  @pyyhkynen kiitos!
   
 • @niklasrasanen (36 dni)
  @jussi_lankinen joo toimiva setti! Mitä kuuluu äijälle?
   
 

2016-07-11 18:11:37

Kiitollinen fiilis että saa taas tulla nyrkkeilyperheen kans kimppaan ja tehä sitä mitä jokainen meistä rakastaa. Joka päivä vuodesta toiseen. #boxing #nyrkkeily #matkalla #ringsidegymhki

Kiitollinen fiilis että saa taas tulla nyrkkeilyperheen kans kimppaan ja tehä sitä mitä jokainen meistä rakastaa. Joka päivä vuodesta toiseen.
#boxing #nyrkkeily #matkalla #ringsidegymhki

265 2

 
 

2016-07-11 14:33:11

"The röyd will bii slipperii bat ai will rais tyy the top." Seuraava etappi on Savonlinnassa 13.8. jossa ottelen 10. eräisen ottelun Espanjalaista kaveria vastaan. #boxing #nyrkkeily #olavinlinna

"The röyd will bii slipperii bat ai will rais tyy the top." Seuraava etappi on Savonlinnassa 13.8. jossa ottelen 10. eräisen ottelun Espanjalaista kaveria vastaan.
#boxing #nyrkkeily #olavinlinna

255 0

 
 

2016-07-06 13:07:48

Raju päivä taas tänään. Aamulla 5x800m/min juoksut ja illalla 8 erää sparria. Tässä vähän turhaa kikkailuäksöniä illalta🤓 #boxing #nyrkkeily #ringsidegymhki

Raju päivä taas tänään. Aamulla 5x800m/min juoksut ja illalla 8 erää sparria. Tässä vähän turhaa kikkailuäksöniä illalta🤓
#boxing #nyrkkeily #ringsidegymhki

288 6

 
 

2016-06-30 19:07:31