elizadsharifuddin by @elizadsharifuddin 109 days ago via Instagram
Okayhh hari ni curi masa pi buat whitening . 😁 Dulu takut nak pergi dentist sebab takut sakit but now i found the best dentist Dr Aifden that is really superb good ! Yg penting TAK NGILU lansungggg . πŸ˜… Ngilu ke Nilu erk ? πŸ™„ Harga berpatutan area Kota Damansara , parking pun senang . Thank u so much Doc ! @aifden 0129677684 @aifdental_clinic Kota Damansara ( Husband & Wife humble & baik hati sgt2 ) . @farahanimrazak πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Okayhh hari ni curi masa pi buat whitening . 😁 Dulu takut nak pergi dentist sebab takut sakit but now i found the best dentist Dr Aifden that is really superb good ! Yg penting TAK NGILU lansungggg . πŸ˜… Ngilu ke Nilu erk πŸ™„ Harga berpatutan area Kota Damansara , parking pun senang . Thank u so much Doc ! @aifden 0129677684 @aifdental_clinic Kota Damansara ( Husband & Wife humble & baik hati sgt2 ) . @farahanimrazak πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

5520 42

Comment
zyy_ahmad (53 days)Kantoi bulu hidung mu kak, tetap menjadi pujaan hatiku . Kahkahkahkah
tummarelloandrew (91 days)Assalamualaikum My name is Tummarello Andrew Rosario from the United States of America am a collector so I buy a lot of old items collections, I buy any kind of old items like : Tembaga, Old coin, Old notes, Duit lama, Syiling, Cincin, Do you have something like this for sale Via WhatsApp +1 917-994-0824
linjebat007 (108 days)Cantik gigi u jad. Meet to doctor wow famous princess of actress
mansurabdullah18 (108 days)Mcm dlm movie Hollywood,Bila alien culik manusia,dia buat post mortemπŸ˜‚πŸ˜‚..
pika_ain5 (109 days)Pelihara gigi ke πŸ˜‚

Show more comments