До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 весняно-літніх трендів: лукбук б'юті-бару G.Bar

Promotion

Кожного нового сезону б'юті-бар G.Bar готує актуальні тренди і сьогодні представляє свій п'ятий за рахунком лукбук весна-літо 2018. Традиційно в образах присутні головні б'юті-новинки з подіумів Нью-Йорка, Лондона, Мілана і Парижа. Кольорові мазки, яскраво-помаранчева помада і афро-накрутка, стрілки з кристалів і квіти у волоссі, оксамитові губи і гладкі зачіски або пастельні стрілки і хвіст – п'ять трендів, які обов'язково потрібно спробувати цього сезону.

Реклама
MUA: Таня Федоренко. Hair: Оля Маюк. Модель: Аня Бончук. Аксесуари: Navy Atelier
Глазурована шкіра з кольоровими мазками і шпильки з перлами

Візажист G.Bar Таня Федоренко поєднала в образі одразу декілька тенденцій сезону: мінімалізм, "глазуровану" шкіру, глянець і кольорові мазки. Щоб досягти ефекту вологої шкіри, Таня рекомендує не шкодувати зволожуючого крему, масел, а також додавати блиску за допомогою світловідбиваючих частинок, що не перевантажують макіяж і допомагають зберігати максимально природній вигляд. Замість звичних матових губ – глянець, замість класичного макіяжу nude – сяюча шкіра з кольоровими жовтими мазками по лінії брів і овалу обличчя.

MUA: Таня Федоренко. Hair: Оля Маюк. Модель: Аня Бончук/ Аксесуари: Navy Atelier

"Натхненням для укладки послугували зачіски, створені стилістом Джеймсом Печісом для показу Simone Rocha – волосся моделей прикрашали романтичні і жіночні шпильки з перлів. Сміливо вважаємо їх головним аксесуаром сезону на кожен день", – коментує образ арт-директор напрямку "Hair" G.Bar Оля Маюк.

М'ятний шиммер з яскраво-оранжевою помадою і афро-накрутка

М'ятний шиммер на повіках і яскраво-помаранчева помада – актуальні як ніколи. Саме ці відтінки увійшли в весняно-літню колекцію макіяжу Chanel. Візажиста G.Bar Альону Чорнокур надихнули яскраві і стильні 70-і, а також нічний клуб "Studio 54" з його культовими гостями – Енді Ворхолом, Даяною Росс, Лайзою Мінеллі, Майклом Джексоном, Елізабет Тейлор, Кельвіном Кляйном, Сальвадором Далі, Мадонною та Елтоном Джоном.

MUA: Олена Чорнокур. Hair: Настя Дмитрук. Модель: Аліна Шуфрич

Золотий період "Studio 54" припав на кінець авангардних 70-х – саме тоді діяв світовий громадський рух, що назавжди змінив образ шоу-бізнесу", – розповідає Олена.

"Афро-накрутка має гармонійний вигляд як з вечірньою сукнею, так і з об'ємним худі і рваними джинсами, до того ж це одна з найпопулярніших укладок серед клієнток G.Bar", – розповідає майстер з волосся Настя Дмитрук. У новому сезоні Настя розбавила укладку гофрованими пасмами, які додають зачісці текстури, а також нагадують про 90-і.

Оксамитові червоні губи і гладкі зачіски

Оскільки "макіяж без макіяжу" – все ще абсолютний тренд, візажист G.Bar Світлана Гончар використовувала мінімум скульптуруючих засобів і максимум хайлайтера, щоб не відволікати увагу від головного – оксамитових червоних губ, немов з 90-ї церемонії "Оскара", і аплікацій з живих квітів.

MUA: Світлана Гончар. Hair: Оля Маюк. Модель: Кейт Дан Ву

Яскраві акценти в макіяжі урівноважили лаконічною зачіскою, натхненням для якої послугували покази Gucci, Chanel і Jil Sander. "В образах з показів цих брендів завжди присутня простота, гладкість і жіночність", – розповідає Оля Маюк.

Стрілки з кристалів і об'ємні локони

"Минулого сезону кристали в макіяжі використовували на показах Gucci і Jeremy Scott. Цього – ми подарували їм нове життя у формі стрілок в макіяжі очей", – коментує образ візажист G.Bar Юля Шевченко.

MUA: Юля Шевченко. Hair: Оля Маюк. Модель: Мішель Андраде

"Завжди слідкую за тенденціями світової моди – з неї ніколи не зникне класична елегантність", – коментує образ арт-директор напрямку "Hair 'G.Bar Оля Маюк. Об'ємні локони роблять образ жіночним, до того ж подібна укладка легко трансформується в будь-яку іншу – волосся можна зібрати в хвіст, заплести в коси або підняти догори.

Пастельні стрілки і хвіст зі стрічками

Візажист G.Bar Оля Поспєлова пропонує переносити трендові пастельні відтінки подіумного одягу – в макіяж. Кремові текстури лимонного і ніжно-рожевого кольору Make Up For Life ідеально поєднуються між собою, а також не вимагають особливої вправності: чим більш недбалими будуть мазки – тим краще.

MUA: Оля Поспєлова. Hair: Аліна Рудковська. Модель: Аня Жадова

"Хвіст – зачіска, яку можна обігравати як завгодно: високий, низький, з неслухняними прядками, ідеально гладкий, прикрашений стрічкою або хусткою – будь-який з варіантів буде актуальним і відповідатиме сьогоднішнім трендам", – коментує образ майстер з волосся G.Bar Аліна Рудковська.

Офіційний сайт: www.gbar.com.ua

Додаток G.Bar: https://itunes.apple.com/ua/app/g-bar/id1231422460?l=ru&mt=8

Київ

G.Bar Біг — вул. Малевича, 86п
G.Bar Mini – вул. Велика Васильківська, 33
G.Bar Special — вул. Лесі Українки, 13
G.Bar DODO – вул. Мечнікова, 6
G.Bar Babe – вул. Заречна, 1В

044 337 77 55

@g.bar.kiev

Дніпропетровськ

проспект Д. Яворницького, 70а

097 107 1 711

@g.bar.dnepr

Харків

вул. Ярослава Мудрого, 10

095 28 58 111

@g.bar.kharkov

Черкаси

вул. Свято-Троїцька, 94

096 320 30 40 ▪️ 093 321 30 40

@g.bar.che

Вінниця

вул. В.Порика, 42

068 746 86 86 ▪️ 050 746 86 86

@g.bar.vn

Одеса

пер.Віце-Адмірала Жукова, 3/7

067 400 8 111

@g.bar.od

Кременчуг

пр-т Лесі Українки, 120

050 472 77 11

@g.bar.kremenchug

G . Bar в Россії:

Санкт-Петербург

пр. Суворовський, 11

+7 (812) 929 949 0

@g.bar.spb

Москва

вул.Рочдельська, б.15,16

+7 499 921 21 21

@g.bar.moscow

G . Bar в Казахстані:

Астана

вул. Керей Жанібек Хандар 22

+7 (700) 777-81-71

@g.bar.astana

G . Bar в Словакії:

Братислава

Суче мыто, 1

+421 902 228 898

@g.bar.ba

G . Bar в Киргистані:

Бишкек

вул. Логвіненко, 19

0 776 456 234 ▪️ 0 704 456 234

@g.bar.bishkek

Над лукбуком працювали

Фото: Данило Каистро

Стиль: Аня Матвіюк

Макіяж: Таня Федоренко, Олена Чернокур, Юля Шевченко, Світлана Гончар, Оля Поспелова

Зачіски: Оля Маюк, Настя Дмитрук, Аліна Рудковська

Моделі: Аня Бончук, Аліна Шуфрич, Мишель Андраде, Кейт Данг Ву, Аня Жадова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.