United States

  United States

  Top 466908 Instagram followed

Images about: #6monthsold (1700977 posts)

It's been a while since we visited this place on the beach and I've grown just a tad since then 😂😍🐶
🐾
🐾
🐾
 #growingup #bernersofinstagram #bmd #bernesemountaindog #bernesedaily #bernese_fanpage #bernese #bernersennen #chloebear #adventuredog #babybernese #bernerbaby #babynerner #puppy #beforeandafter #bernesemountaindoglovers #bernesemountaindogsofinstagram #mybaby #mybabygirl #dogs #dogsofinstagram #cutepuppies #howdidthishappen #almosttwo vs #6monthsold

2019-03-19 03:29   4 1

 

It's been a while since we visited this place on the beach and I've grown just a tad since then 😂😍🐶 🐾 🐾 🐾 #growingup #bernersofinstagram #bmd #bernesemountaindog #bernesedaily #bernese_fanpage #bernese #bernersennen #chloebear #adventuredog #babybernese #bernerbaby #babynerner #puppy #beforeandafter #bernesemountaindoglovers #bernesemountaindogsofinstagram #mybaby #mybabygirl #dogs #dogsofinstagram #cutepuppies #howdidthishappen #almosttwo vs #6monthsold

🍒Baby Vy 6 months old🍒
.Congratulation, lolos ASI exclusive 6 bulan. Good job baby Vy 👏🏻👏🏻👏🏻
.Welcome MPASI for baby Vy 🥰😍🥕🍒🍎🥑🍍🍓🍊
.Di usianya sekarang baby Vy uda bisa tengkurap guling2, blajar angkat badan mau duduk, uda doyan maem, body makin gemol & panjang pastinya 😍😍😍
. #baby #babyvy #babygirl #babylucu #babyunyu #babygemol #6monthsold #welcome #mpasi #mpasi6bulan #purpledress

2019-03-19 03:28   4 0

 

🍒Baby Vy 6 months old🍒 .Congratulation, lolos ASI exclusive 6 bulan. Good job baby Vy 👏🏻👏🏻👏🏻 .Welcome MPASI for baby Vy 🥰😍🥕🍒🍎🥑🍍🍓🍊 .Di usianya sekarang baby Vy uda bisa tengkurap guling2, blajar angkat badan mau duduk, uda doyan maem, body makin gemol & panjang pastinya 😍😍😍 . #baby #babyvy #babygirl #babylucu #babyunyu #babygemol #6monthsold #welcome #mpasi #mpasi6bulan #purpledress

6 months old and we struggled with self soothing something shocking! Lillie continuously needed to be rocked or held until she fell asleep and I decided it was time to try something new. We found @riffraff_sleeptoys and purchased clover the bunny🐇 it definitely is one of the best things I've ever brought! White noise or a lullabuy can be played, instead of 30min struggles at bed time it dropped to 5minutes 🥰

I couldn't reccomened these baby comforters enough!

 #instagood #instagram #newborn #love #beautiful #parenthood #mumlife #perfect #2018 #memories #babygirl #daughter #blessed #happy #instapic  #cute #adorable #stylish #mummyandme #amazing #photography #babylove #instadaily #likeforfollow #likeforlikes #riffraff_sleeptoys #bestfriend  #6monthsold

2019-03-19 03:28   12 0

 

6 months old and we struggled with self soothing something shocking! Lillie continuously needed to be rocked or held until she fell asleep and I decided it was time to try something new. We found @riffraff_sleeptoys and purchased clover the bunny🐇 it definitely is one of the best things I've ever brought! White noise or a lullabuy can be played, instead of 30min struggles at bed time it dropped to 5minutes 🥰 I couldn't reccomened these baby comforters enough! #instagood #instagram #newborn #love #beautiful #parenthood #mumlife #perfect #2018 #memories #babygirl #daughter #blessed #happy #instapic  #cute #adorable #stylish #mummyandme #amazing #photography #babylove #instadaily #likeforfollow #likeforlikes #riffraff_sleeptoys #bestfriend #6monthsold

 #buburbayi 
 #babyfoodrecipes #babyboy #babygirl #babyfood #babyfoodideas #babyeating #babyshower #6monthsold #6montholdbaby #babyporridge #babyfoodprep #babyfoodmaker #babystyle #babyfoodhomemade #babygrains #babyfoodblog #babypurees #parents #babyblanket #babyeating #babyfoodrecipes #babyfood #babyfoodideas #babypuree #babyfoodprep #babyfoodhomemade #6monthsold #6montholdbaby #babypurees #makananbayi6bulan #serbukbilishomemade #resepimasakkan #serbukperasauntukbayi #serbukbilisbayi

2019-03-19 03:24   0 0

 
Here’s a update of my baby girl ! Haven’t posted on here for a while ! Tomorrow is her 6months check up! Prey y’all! I love you Nora more then you could ever imagine ! You stole my heart from the day I looked at the text saying positive!💕 your daddy’s girl !! BUT MAMAS WORLD!😘💕🌍 #mamabears  #6monthsold  #pleaseslowdowntime⌛️ #blessedmama  #stoldmyheart #myeverything❤️ #likeitup4me # #followforfollowback #makebabygirlfeelloved

2019-03-19 03:18   0 0

 

Here’s a update of my baby girl ! Haven’t posted on here for a while ! Tomorrow is her 6months check up! Prey y’all! I love you Nora more then you could ever imagine ! You stole my heart from the day I looked at the text saying positive!💕 your daddy’s girl !! BUT MAMAS WORLD!😘💕🌍 #mamabears #6monthsold #pleaseslowdowntime⌛️ #blessedmama #stoldmyheart #myeverything❤️ #likeitup4me # #followforfollowback #makebabygirlfeelloved

It's hard to believe that she's already 6 month's old! Olivia is always smiling till I attempt to take these monthly pics which is usually evening. She's still our little peanut weighing 13 1/2 pounds and 23 inches long. She no longer wants baby food and wants to try everything we're eating. Her new favorite treat is ice cream. She loves being outside and in her bouncer. #wildchild #6monthsold

2019-03-19 03:04   4 0

 

It's hard to believe that she's already 6 month's old! Olivia is always smiling till I attempt to take these monthly pics which is usually evening. She's still our little peanut weighing 13 1/2 pounds and 23 inches long. She no longer wants baby food and wants to try everything we're eating. Her new favorite treat is ice cream. She loves being outside and in her bouncer. #wildchild #6monthsold

Miss Adelaide is 6 months today! She is really active and creeping around the house, plus grabbing everything she can find! We went swimming and enjoyed the sunshine outside today! #mybabygirl🎀 #6monthsold #happybaby🤗👶

2019-03-19 03:03   15 3

 

Miss Adelaide is 6 months today! She is really active and creeping around the house, plus grabbing everything she can find! We went swimming and enjoyed the sunshine outside today! #mybabygirl🎀 #6monthsold #happybaby🤗👶

Suatu hari di dalam taksi online .

DTO : Wah anaknya umur berapa ini , Mbak ?
-
AN : Sudah usia 6 bulan ini , Pak .

DTO : Wah seneng yaa pasti . Saya dulu nikah muda mbak , umur 22 dan Istri waktu itu umur 21 .
-
AN : Anaknya sekarang umur berapa , Pak ?
-
DTO : Anak Saya ada dua , satu sudah SMA satunya sudah SMP . Cowok dan cewek .

Saya dari dulu memang pengen nikah muda mbak karena Saya pengen nanti pas anak-anak Saya udah gedhe Saya sama Istri masih muda juga dan masih kuat buat kerja nyariin Mereka nafkah .

Nanti kalau sudah tua waktunya nimang cucu bukan nimang anak , Mbak hehe .
_____________________

Tapi beneran bapak ini masih keliatan muda dan keliatan masih seger bukan yang bapak-bapak banget masih bisa dipanggil Om .

Dalam hati Kami " haha sama dong , Kami juga dulu nikah muda dan memang berniat nikah muda . Saya umur 21 tahun dan Istri waktu itu masih 20 tahun . Sekarang umur pernikahan jalan 3 tahun " .

Alhamdulillah sempet mikir hal yang sama nanti kalau anak sudah gedhe Kitanya sebagai orang tua masih kuat , InsyAllah masih seger buat mencari nafkah dan bisa rame-rame kumpul bareng keluarga . Allahuma aamiin .

Eiits , jangan lupa semua punya porsi dan timeline masing-masing . Do Your best and enjoy Your lyfe . Don't forget taqwa to Allah Subhannahu Wa Ta'Ala and Rasulullah Shollahu Alaihi Wa Salam . 
__________

Difoto oleh @kalebmotret.official .

Bundanya sudah heboh , dek Adzhan malah diem aja karena ngantuk .
__________

 #AdzhaniElSyaban #DekAdzhan #6MonthsOld #AnakLakiLakiKuAdalahMySon #IstriKuAdalahMyWife #HappyFamily #Alhamdulillah #MasyaAllah #Barakallah #CaptionBapakBapak #Bodoamat

2019-03-19 03:02   24 1

 

Suatu hari di dalam taksi online . DTO : Wah anaknya umur berapa ini , Mbak - AN : Sudah usia 6 bulan ini , Pak . DTO : Wah seneng yaa pasti . Saya dulu nikah muda mbak , umur 22 dan Istri waktu itu umur 21 . - AN : Anaknya sekarang umur berapa , Pak - DTO : Anak Saya ada dua , satu sudah SMA satunya sudah SMP . Cowok dan cewek . Saya dari dulu memang pengen nikah muda mbak karena Saya pengen nanti pas anak-anak Saya udah gedhe Saya sama Istri masih muda juga dan masih kuat buat kerja nyariin Mereka nafkah . Nanti kalau sudah tua waktunya nimang cucu bukan nimang anak , Mbak hehe . _____________________ Tapi beneran bapak ini masih keliatan muda dan keliatan masih seger bukan yang bapak-bapak banget masih bisa dipanggil Om . Dalam hati Kami " haha sama dong , Kami juga dulu nikah muda dan memang berniat nikah muda . Saya umur 21 tahun dan Istri waktu itu masih 20 tahun . Sekarang umur pernikahan jalan 3 tahun " . Alhamdulillah sempet mikir hal yang sama nanti kalau anak sudah gedhe Kitanya sebagai orang tua masih kuat , InsyAllah masih seger buat mencari nafkah dan bisa rame-rame kumpul bareng keluarga . Allahuma aamiin . Eiits , jangan lupa semua punya porsi dan timeline masing-masing . Do Your best and enjoy Your lyfe . Don't forget taqwa to Allah Subhannahu Wa Ta'Ala and Rasulullah Shollahu Alaihi Wa Salam . __________ Difoto oleh @kalebmotret.official . Bundanya sudah heboh , dek Adzhan malah diem aja karena ngantuk . __________ #AdzhaniElSyaban #DekAdzhan #6MonthsOld #AnakLakiLakiKuAdalahMySon #IstriKuAdalahMyWife #HappyFamily #Alhamdulillah #MasyaAllah #Barakallah #CaptionBapakBapak #Bodoamat

Quality Uncle Merr and Noah time #uncle #6monthsold

2019-03-19 03:02   31 2

 

Quality Uncle Merr and Noah time #uncle #6monthsold

6 MONTHS OLD TODAY! 😭 Our Audrey girl, what a joy you are. Thank you for choosing us. You can crawl, wave goodbye, your nearly sitting by yourself & you love talking. You are thriving at Kindy & love your teachers. Our breast feeding journey is still going strong, I am so proud that we have been feeding for 6 months, with no sign of stopping 💕
.
.
.
.
 #Audrey #6monthsold #halfbirthday #daughter

2019-03-19 02:59   6 0

 

6 MONTHS OLD TODAY! 😭 Our Audrey girl, what a joy you are. Thank you for choosing us. You can crawl, wave goodbye, your nearly sitting by yourself & you love talking. You are thriving at Kindy & love your teachers. Our breast feeding journey is still going strong, I am so proud that we have been feeding for 6 months, with no sign of stopping 💕 . . . . #Audrey #6monthsold #halfbirthday #daughter

Pengennya sih tiap hari sharing resep MPASI Arka, tapi apalah daya mamak lagi banyak tugas tambahan 😅. Udah kurang lebih 2 minggu Baby A dikasi MPASI, dari sekian banyak menu, Arka sepertinya kurang suka rasa Asam. Menu MPASI yang agak asam kayak tomat, apel, pisang - dua terakhir itu salah pilih jenis buah - agak ogah-ogahan dimakannya. Menu yang agak manis dan asin sepertinya jadi pilihan Arka buat makan.
.
.
Di gambar ini menu favorit Arka, bahan utamanya Kentang. Resepnya:
🥔 Karbo: Kentang
🥕 Sayur: Wortel
🥜 Prona: Buncis dan Tofu
🥚 Prohe: Kuning Telur Ayam Kampung

Cara bikinnya: Telur ayam kampung direbus di kompor. Sementara Kentang dan Wortel dikukus di Food Processor selama kurleb 15menit, lalu masukkan buncis dan kukus lagi selama kurleb 5menit. Setelah itu, masukkan tofu, kuning telur yang sudah direbus kedalam Food Processor, blender sampai halus. Sajikan dengan penuh cinta dan bismillah.

Sambil ngukus bahan2 itu, mamak nyambi beres2 rumah, kalo gak gitu gak beres2 kerjaan. Walopun banyak jual bubur bayi di dekat rumah, tapi mamak berusaha ngasih MPASI homemade yang bernutrisi buat Baby A. Walopun kurang tidur, mata bengkak, mamak tetap semangat ngerjain semua itu karna ngerjainnya dengan cintrooong 😄😄😄.
.
.
 #mpasiforbaby #mpasihomemade #arkanamaulanaabidin #6monthsold #babyboy #mpasisehatlezat #mpasi6months #mpasirumahan

2019-03-19 02:57   8 7

 

Pengennya sih tiap hari sharing resep MPASI Arka, tapi apalah daya mamak lagi banyak tugas tambahan 😅. Udah kurang lebih 2 minggu Baby A dikasi MPASI, dari sekian banyak menu, Arka sepertinya kurang suka rasa Asam. Menu MPASI yang agak asam kayak tomat, apel, pisang - dua terakhir itu salah pilih jenis buah - agak ogah-ogahan dimakannya. Menu yang agak manis dan asin sepertinya jadi pilihan Arka buat makan. . . Di gambar ini menu favorit Arka, bahan utamanya Kentang. Resepnya: 🥔 Karbo: Kentang 🥕 Sayur: Wortel 🥜 Prona: Buncis dan Tofu 🥚 Prohe: Kuning Telur Ayam Kampung Cara bikinnya: Telur ayam kampung direbus di kompor. Sementara Kentang dan Wortel dikukus di Food Processor selama kurleb 15menit, lalu masukkan buncis dan kukus lagi selama kurleb 5menit. Setelah itu, masukkan tofu, kuning telur yang sudah direbus kedalam Food Processor, blender sampai halus. Sajikan dengan penuh cinta dan bismillah. Sambil ngukus bahan2 itu, mamak nyambi beres2 rumah, kalo gak gitu gak beres2 kerjaan. Walopun banyak jual bubur bayi di dekat rumah, tapi mamak berusaha ngasih MPASI homemade yang bernutrisi buat Baby A. Walopun kurang tidur, mata bengkak, mamak tetap semangat ngerjain semua itu karna ngerjainnya dengan cintrooong 😄😄😄. . . #mpasiforbaby #mpasihomemade #arkanamaulanaabidin #6monthsold #babyboy #mpasisehatlezat #mpasi6months #mpasirumahan

"APA !!!??? Besok aq digundul 😰😰😰
.
.
.
.
. 
Ternyata enak juga digundul ... Jadi semilir bak di pantai .. santai " 
 #bayilucu #6monthsold #baby

2019-03-19 02:48   10 4

 

"APA !!! Besok aq digundul 😰😰😰 . . . . . Ternyata enak juga digundul ... Jadi semilir bak di pantai .. santai " #bayilucu #6monthsold #baby

🤓🤓

2019-03-19 02:48   19 1

 

🤓🤓

Seriously getting so good with his balance of sitting pretty. I cant get over how fast he learns stuff. He is such a smart dog. Who ever put him in the dumpster when he was 3 weeks old really missed out on one amazing puppy #6monthsold #iloveyou #myblacklab #louie #mybuddy #cantgetenough

2019-03-19 02:38   6 0

 

Seriously getting so good with his balance of sitting pretty. I cant get over how fast he learns stuff. He is such a smart dog. Who ever put him in the dumpster when he was 3 weeks old really missed out on one amazing puppy #6monthsold #iloveyou #myblacklab #louie #mybuddy #cantgetenough

BUBUR BAYAM MERAH 6MONTHS +

bahan bahan :
Bayam ambil daun nya sahaja
Beras dicuci
Serbuk ikan bilis homemade (boleh review video saya yang lepas untuk penyediaan)

cara memasak :
Masak bubur bersama serbuk bilis homemade. 
Masukkan daun bayam merah 5 minit sebelum bubur siap. 
Blend dan kemudian hidangkan. 
 #buburbayi 
 #babyfoodrecipes #babyboy #babygirl #babyfood #babyfoodideas #babyeating #babyshower #6monthsold #6montholdbaby #babyporridge #babyfoodprep #babyfoodmaker #babystyle #babyfoodhomemade #babygrains #babyfoodblog #babypurees #parents #babyblanket #babyeating #babyfoodrecipes #babyfood #babyfoodideas #babypuree #babyfoodprep #babyfoodhomemade #6monthsold #6montholdbaby #babypurees #makananbayi6bulan #serbukbilishomemade #resepimasakkan #serbukperasauntukbayi #serbukbilisbayi

2019-03-19 02:36   7 0

 

BUBUR BAYAM MERAH 6MONTHS + bahan bahan : Bayam ambil daun nya sahaja Beras dicuci Serbuk ikan bilis homemade (boleh review video saya yang lepas untuk penyediaan) cara memasak : Masak bubur bersama serbuk bilis homemade. Masukkan daun bayam merah 5 minit sebelum bubur siap. Blend dan kemudian hidangkan. #buburbayi #babyfoodrecipes #babyboy #babygirl #babyfood #babyfoodideas #babyeating #babyshower #6monthsold #6montholdbaby #babyporridge #babyfoodprep #babyfoodmaker #babystyle #babyfoodhomemade #babygrains #babyfoodblog #babypurees #parents #babyblanket #babyeating #babyfoodrecipes #babyfood #babyfoodideas #babypuree #babyfoodprep #babyfoodhomemade #6monthsold #6montholdbaby #babypurees #makananbayi6bulan #serbukbilishomemade #resepimasakkan #serbukperasauntukbayi #serbukbilisbayi

It was a full week of Peach Tree sessions and it was a pleasure to have this sweetie as my first client of the season! 🌸⁣
⁣
 #charlottenc #cltphotographer #erikamichellephotography #charlottencphotographer #gastoniancphotographer #gastoncountyphotographer  #ftmillsc, #fortmillsc #springsfarm, #springsfarmsc, #peachblooms, #peachtrees, #springsession, #spring, #babygirl, #6monthsold, #milestones, #charlottencbabyphotographer #babyphotography, #babyphotographer⁣
⁣

2019-03-19 02:34   6 0

 

It was a full week of Peach Tree sessions and it was a pleasure to have this sweetie as my first client of the season! 🌸⁣ ⁣ #charlottenc #cltphotographer #erikamichellephotography #charlottencphotographer #gastoniancphotographer #gastoncountyphotographer #ftmillsc, #fortmillsc #springsfarm, #springsfarmsc, #peachblooms, #peachtrees, #springsession, #spring, #babygirl, #6monthsold, #milestones, #charlottencbabyphotographer #babyphotography, #babyphotographer⁣ ⁣

⋒ He loves to eat solids 😋🍽 .

5ヶ月から始めた離乳食、
今のところ順調にすすんでるから
今週から2回食にステップアップした! .

まだはっきりと反応がないから
何となくだけど、酸味があるものが
好きみたい🤔🍅🍓🍎よく食べる! .

お義姉さんにプレゼントしてもらった
 #トリップトラップ が毎食大活躍!
今はまだ飲み込むだけだけど、
しっかり足がついて噛むときに
力が入れられるところがデザインだけ
じゃなくてこのイスにした決め手でした!
新色のミッドナイトブルーが綺麗な色で
可愛くてお気に入り💙 .

 #baby #babyboy #highchair #babyfood #instababy #6monthsold #stokke #triptrap
 #生後6ヶ月 #赤ちゃん #8月生まれ #ベビー #男の子ベビー #ママリ #赤ちゃんのいる生活 #ハイチェア #ストッケ

2019-03-19 02:28   47 2

 

⋒ He loves to eat solids 😋🍽 . 5ヶ月から始めた離乳食、 今のところ順調にすすんでるから 今週から2回食にステップアップした! . まだはっきりと反応がないから 何となくだけど、酸味があるものが 好きみたい🤔🍅🍓🍎よく食べる! . お義姉さんにプレゼントしてもらった #トリップトラップ が毎食大活躍! 今はまだ飲み込むだけだけど、 しっかり足がついて噛むときに 力が入れられるところがデザインだけ じゃなくてこのイスにした決め手でした! 新色のミッドナイトブルーが綺麗な色で 可愛くてお気に入り💙 . #baby #babyboy #highchair #babyfood #instababy #6monthsold #stokke #triptrap #生後6ヶ月 #赤ちゃん #8月生まれ #ベビー #男の子ベビー #ママリ #赤ちゃんのいる生活 #ハイチェア #ストッケ

03.17.2019

Happy Half birthday my Little Alas! 
Thank you for 6 wonderful months and I am excited for every day to come! We love you and thank God every day that he trusted us with your precious soul... 😍👶🏻❤️🎉 #6monthsold #mylittleALAS #mysecondborn #alasmonthlyadventure

2019-03-19 02:26   9 0

 

03.17.2019 Happy Half birthday my Little Alas! Thank you for 6 wonderful months and I am excited for every day to come! We love you and thank God every day that he trusted us with your precious soul... 😍👶🏻❤️🎉 #6monthsold #mylittleALAS #mysecondborn #alasmonthlyadventure

Si embuul yg makin hari makin pinter 😘😘
Di usianya 6 bulan udh bisa duduk... Kmrn dicoba makan pke sereal krena lg diajak nginep dirumah sepupu.. jd ribet kan klo bikin2 makanan gtu.
Yudh akhirnya pake sereal yg instant...
Ternyata dia ga mau sama sekali 😂😂
Krena udh terbiasa makan mknan yg dibikin sndiri.
 #Danishzhafirarsenio 
 #6monthsold

2019-03-19 02:23   9 1

 

Si embuul yg makin hari makin pinter 😘😘 Di usianya 6 bulan udh bisa duduk... Kmrn dicoba makan pke sereal krena lg diajak nginep dirumah sepupu.. jd ribet kan klo bikin2 makanan gtu. Yudh akhirnya pake sereal yg instant... Ternyata dia ga mau sama sekali 😂😂 Krena udh terbiasa makan mknan yg dibikin sndiri. #Danishzhafirarsenio #6monthsold

💨These sweet cheeks got wind chapped at brothers first tee ball game. Baby balm will have them healed by morning🙌.
.
.
.
.
🌿Beautycounter’s Baby Balm.
.
Designed for even the gentlest newborn skin, this all-purpose nourishing balm is the ultimate hydrating and comforting multitasker. Its soothing blend of organic shea butter and jojoba oil provides a layer of protection from head to toe.
.

Ingredient-conscious moms will love this formula that is free of irritants and hidden, harmful ingredients.
.
.
.
 #saferbeauty #chapinsc #mywhy #babybalm #betterbeauty #switchtosafer #beautycounter

2019-03-19 02:19   7 1

 

💨These sweet cheeks got wind chapped at brothers first tee ball game. Baby balm will have them healed by morning🙌. . . . . 🌿Beautycounter’s Baby Balm. . Designed for even the gentlest newborn skin, this all-purpose nourishing balm is the ultimate hydrating and comforting multitasker. Its soothing blend of organic shea butter and jojoba oil provides a layer of protection from head to toe. . Ingredient-conscious moms will love this formula that is free of irritants and hidden, harmful ingredients. . . . #saferbeauty #chapinsc #mywhy #babybalm #betterbeauty #switchtosafer #beautycounter

( PART 2) BABY TEETER REVIEW
JENAMA : BABY GUIDE
HARGA : RM4.90 ( TESCO ) 
SEDIKIT NOTA : DIBERIKAN KEPADA BAYI 6 BULAN KEATAS YANG BERSEDIA MAKAN TANPA DIBANTU. 
 #babyfoodrecipes #babyboy #babygirl #babyfood #babyfoodideas #babyeating #babyshower #6monthsold #6montholdbaby #babyporridge #babyfoodprep #babyfoodmaker #babystyle #babyfoodhomemade #babygrains #babyfoodblog #babypurees #parents #babyblanket #babyeating #babyfoodrecipes #babyfood #babyfoodideas #babypuree #babyfoodprep #babyfoodhomemade #6monthsold #6montholdbaby #babypurees #makananbayi6bulan #serbukbilishomemade #resepimasakkan #serbukperasauntukbayi #serbukbilisbayi

2019-03-19 02:16   5 2

 
(PART 1) BABY TEETER REVIEW
JENAMA : BABY GUIDE
HARGA : RM4.90 (TESCO)

SEDIKIT NOTA : DIBERIKAN KEPADA BAYI 6 BULAN KEATAS YANG BERSEDIA MAKAN TANPA DIBANTU. 
 #babyfoodrecipes #babyboy #babygirl #babyfood #babyfoodideas #babyeating #babyshower #6monthsold #6montholdbaby #babyporridge #babyfoodprep #babyfoodmaker #babystyle #babyfoodhomemade #babygrains #babyfoodblog #babypurees #parents #babyblanket #babyeating #babyfoodrecipes #babyfood #babyfoodideas #babypuree #babyfoodprep #babyfoodhomemade #6monthsold #6montholdbaby #babypurees #makananbayi6bulan #serbukbilishomemade #resepimasakkan #serbukperasauntukbayi #serbukbilisbayi #babyteeter

2019-03-19 02:06   2 0

 
Aprovechando el calorcito 👧🏻💕

2019-03-19 02:05   13 1

 

Aprovechando el calorcito 👧🏻💕

I think I’ll have a small dinner “salad” tonight with a few of my favorite things 
 #livingthevegetarianlife
 #babytortoise
 #thescooponScoop
 #scoopthetortoise
 #6monthsold

2019-03-19 02:05   5 0

 

I think I’ll have a small dinner “salad” tonight with a few of my favorite things #livingthevegetarianlife #babytortoise #thescooponScoop #scoopthetortoise #6monthsold

|| Leftovers ||
- “If I stand really still maybe no one will see me...” - Roxy
- Whenever the high chair is out Roxy is close by waiting for those little scraps to drop.. we are just waiting for the day that E learns it’s a fun game to put food on the floor..😬
.
.
.
 #tessential #babies #instababy #babyboy #ej #babylove #melbournemum #instamum #motherhood #mybaby #littleman #mumsofinstagram #babiesofinstagram #mumsofmelbourne #instakids #ig_motherhood #6monthsold #motherhoodunplugged #mommyblogger #momlife #motherandson #babylife #staffy #staffylife #chicco #foodscraps #babyhighchair

2019-03-19 01:52   19 1

 

|| Leftovers || - “If I stand really still maybe no one will see me...” - Roxy - Whenever the high chair is out Roxy is close by waiting for those little scraps to drop.. we are just waiting for the day that E learns it’s a fun game to put food on the floor..😬 . . . #tessential #babies #instababy #babyboy #ej #babylove #melbournemum #instamum #motherhood #mybaby #littleman #mumsofinstagram #babiesofinstagram #mumsofmelbourne #instakids #ig_motherhood #6monthsold #motherhoodunplugged #mommyblogger #momlife #motherandson #babylife #staffy #staffylife #chicco #foodscraps #babyhighchair

Why as a mom is your every move criticized? 
Oh you bottle feed? 
I never let my kids have a pacifier. 
I make all my own organic baby food. 
Wow you must be tired with 3 kids so close in age? 
Your done having kids right? 
You really do know what causes that right? 
Oh I have tried that it never helped; but best of luck! .
.
Thank you for all you encouragement complete stranger. I will now go and crawl in a hole while I re-evaluate for the 5th time why I let my kids do ________. .
.
We are all doing our best to give our kids the best of the best! Pray for guidance when you need help to change what’s not working FOR YOU. .
.
There is something to be said about women encouraging other women. So next time you want to judge another mom, stop and encourage her!

2019-03-19 01:29   7 4

 

Why as a mom is your every move criticized Oh you bottle feed I never let my kids have a pacifier. I make all my own organic baby food. Wow you must be tired with 3 kids so close in age Your done having kids right You really do know what causes that right Oh I have tried that it never helped; but best of luck! . . Thank you for all you encouragement complete stranger. I will now go and crawl in a hole while I re-evaluate for the 5th time why I let my kids do ________. . . We are all doing our best to give our kids the best of the best! Pray for guidance when you need help to change what’s not working FOR YOU. . . There is something to be said about women encouraging other women. So next time you want to judge another mom, stop and encourage her!

Words can’t even describe the ❤️ we have for this dream girl. #AlmaNess #6MonthsOld @guy_nattiv

2019-03-18 22:50   492 25

 

Words can’t even describe the ❤️ we have for this dream girl. #AlmaNess #6MonthsOld @guy_nattiv

Next Page →
Next Page →