United States

  United States

  Top 398730 Instagram followed

Images about: #almost15monthsold (1964 posts)

Naging uneasy si Hiraya after lunch. So we went outside and she led me (she literally knew where the playground is) here. tuwang tuwa! good thing at may shade sa llayground kahit 1pm yan. #HIRAYAELISE  #almost15monthsold #mybunso #playground

2018-10-19 19:35   7 0

 

Naging uneasy si Hiraya after lunch. So we went outside and she led me (she literally knew where the playground is) here. tuwang tuwa! good thing at may shade sa llayground kahit 1pm yan. #HIRAYAELISE #almost15monthsold #mybunso #playground

Heute vor einem Jahr 🙆🏻‍♀️
Knapp 3 Monate alt und konnte grade mal ihren Kopf alleine halten... jetzt hat sie sich grade ihre Tonie box alleine an gemacht und tanzt hier rum 🙈❤
-
*Werbung wegen Markennennung*
.
.
.
.
.
 #babygirl #baby #girl #almost3monthsold #2monthsold #14monthsold #almost15monthsold #2monatealt #14monatealt #princess #flashbackfriday #julibaby #julybaby #juli2017 #july2017 #julybaby2017 #julibaby2017 #emma #09072017 #mommysgirl #mummysgirl #daddysgirl #mamasprinzessin #papasprinzessin

2018-10-05 08:54   40 2

 

Heute vor einem Jahr 🙆🏻‍♀️ Knapp 3 Monate alt und konnte grade mal ihren Kopf alleine halten... jetzt hat sie sich grade ihre Tonie box alleine an gemacht und tanzt hier rum 🙈❤ - *Werbung wegen Markennennung* . . . . . #babygirl #baby #girl #almost3monthsold #2monthsold #14monthsold #almost15monthsold #2monatealt #14monatealt #princess #flashbackfriday #julibaby #julybaby #juli2017 #july2017 #julybaby2017 #julibaby2017 #emma #09072017 #mommysgirl #mummysgirl #daddysgirl #mamasprinzessin #papasprinzessin

Blessing your feed with this boys sweet little face❣
Zayden is almost 15 months old 😍😭
He can:
•sign "more", "all done", "eat", "please".
•say "mama", "dada", "ball", "dog", "num num", "night night", "moo", "blue (boo)" •use a fork and spoon
•Nod "yes" and shake his head "no"
•give high fives and knuckles
•play hide n seek
•run & climb!
•You can ask him to clap his hands, stomp his feet, dance, hop, and he will! 😂
•Waive hi/bye •if you ask him to get a specific toy, he will find it and bring it to you •knows how to clean up his toys when you sing the clean up song •can identify animals, and is almost good on his colors!
•if you ask him to show you his "cute face", & "ugly face" he will 🤣🤣🤣
This boy is such a blessing to be around and I am so happy to watch him play, learn, & grow each day! ❤
.
.
.
 #almost15monthsold #milestones #boymom #momblog #zaydentroypadgett

2018-09-11 01:00   32 0

 

Blessing your feed with this boys sweet little face❣ Zayden is almost 15 months old 😍😭 He can: •sign "more", "all done", "eat", "please". •say "mama", "dada", "ball", "dog", "num num", "night night", "moo", "blue (boo)" •use a fork and spoon •Nod "yes" and shake his head "no" •give high fives and knuckles •play hide n seek •run & climb! •You can ask him to clap his hands, stomp his feet, dance, hop, and he will! 😂 •Waive hi/bye •if you ask him to get a specific toy, he will find it and bring it to you •knows how to clean up his toys when you sing the clean up song •can identify animals, and is almost good on his colors! •if you ask him to show you his "cute face", & "ugly face" he will 🤣🤣🤣 This boy is such a blessing to be around and I am so happy to watch him play, learn, & grow each day! ❤ . . . #almost15monthsold #milestones #boymom #momblog #zaydentroypadgett

Shopping the Talize sale today. I’m not sure if Grant is going to enjoy wearing this frog hat or not. Could also be an alien... #alienfrog #grantlawrence #almost15monthsold

2018-08-20 17:49   10 1

 

Shopping the Talize sale today. I’m not sure if Grant is going to enjoy wearing this frog hat or not. Could also be an alien... #alienfrog #grantlawrence #almost15monthsold

Waterloo Park with Grandpa. The park is 125 years old this year! Grant liked the potbelly pigs the best. Grandpa also tickled Grant’s toes with the shrubs. #grantandgrandpa #grantlawrence #almost15monthsold

2018-08-16 17:07   8 1

 

Waterloo Park with Grandpa. The park is 125 years old this year! Grant liked the potbelly pigs the best. Grandpa also tickled Grant’s toes with the shrubs. #grantandgrandpa #grantlawrence #almost15monthsold

My little cleaning buddy. He helped by pulling and ripping up toilet paper. I can’t post the video as he wasn’t wearing a diaper. Perhaps he just wanted to wipe his own bum? #grantlawerence #almost15monthsold

2018-08-16 04:05   14 0

 

My little cleaning buddy. He helped by pulling and ripping up toilet paper. I can’t post the video as he wasn’t wearing a diaper. Perhaps he just wanted to wipe his own bum #grantlawerence #almost15monthsold

Happy Tuesday from Dominic Harper! #almost15monthsold 💕

2018-07-31 20:45   59 3

 

Happy Tuesday from Dominic Harper! #almost15monthsold 💕

Happiness is When You Can stand on your own feet and walking around and do whatever you like... 😂😁😚 #javelineaxellajohannes #littleprincess
 #mylittleprincess #babygirl  #mybabygirl #loveofmylife #memejaveline #cutebabygirl #myprincess #cutenessoverload #sweetlittlegirl #lovelymoment #adorablebabygirl #mysweetheart #instababygirl #cutenessoverload #adorablebaby #babiesworld #bayilucu #smileybaby #adorablebaby #mydaughter #littlegirl #happylittlegirl #lovelygirl #sweetmoment #toddlergirl #happybaby
 #almost15monthsold #1yearoldbabygirl

2018-07-29 03:01   17 0

 
🔈sound on 🔈 Mila’s learning how to swim and she went under water her very first lesson 😱 she hasn’t cried once. Her reaction after though is too much 😂 she’s definitely a water baby. I call her and her little brother my little minnows 🐟💕 (love you if you get the reference!). Watch what she does at the end 🤚🏼😜 and huge thank you to her titi and swim guru @ashleygordert! •
•
•
•
 #summer18 #swim #waterbaby #babygirl #moana #almost15monthsold #2monthspostpartum #postpartum #twoundertwo

2018-07-06 01:01   145 6

 

🔈sound on 🔈 Mila’s learning how to swim and she went under water her very first lesson 😱 she hasn’t cried once. Her reaction after though is too much 😂 she’s definitely a water baby. I call her and her little brother my little minnows 🐟💕 (love you if you get the reference!). Watch what she does at the end 🤚🏼😜 and huge thank you to her titi and swim guru @ashleygordert! • • • • #summer18 #swim #waterbaby #babygirl #moana #almost15monthsold #2monthspostpartum #postpartum #twoundertwo

Oli had a busy day today, he went to the park ⚽️, read some stories with daddy 📘, rode in the grocery cart 🛒, and went to visit his friends Finn and Liam and play in their pool 🏖🍔🥤! Hopefully he sleeps well tonight lol 😂 #oli #piggy 🐷 #suchabusyboy #mmmmchips #almost15monthsold #sohotout

2018-06-30 23:05   48 0

 

Oli had a busy day today, he went to the park ⚽️, read some stories with daddy 📘, rode in the grocery cart 🛒, and went to visit his friends Finn and Liam and play in their pool 🏖🍔🥤! Hopefully he sleeps well tonight lol 😂 #oli #piggy 🐷 #suchabusyboy #mmmmchips #almost15monthsold #sohotout

My littlest cheeky bum💗

2018-06-21 13:21   18 1

 

My littlest cheeky bum💗

ini dia dokternya momi 👩🏼‍⚕️ yang buat sembuh dikala sakit, yang buat happy dikala sedih, yang buat semangat dikala letih, yang buat segalanya jadi indah 👧🏻😘
 #rosemarycelinesoebijanto #almost15monthsold #anakid

2018-06-20 03:57   97 1

 

ini dia dokternya momi 👩🏼‍⚕️ yang buat sembuh dikala sakit, yang buat happy dikala sedih, yang buat semangat dikala letih, yang buat segalanya jadi indah 👧🏻😘 #rosemarycelinesoebijanto #almost15monthsold #anakid

Jadi akhir2 ini celine momi kasih rutin berbagai macam sayur dan buah 🍎🍐🍌🥦🥑 🍅 karena poopnya yg selalu keras 😢 sampe dia selalu nangis2 kalo ngeden 💩 entah kenapa jadinya keras gt 😔
nah 2 hari ini momi nyoba ngelatih Celine buat poop di kloset , dan dia berhasil ! 🤗 yah walaupun gak setiap poop dia di kloset, cuman dalam sehari min 1x momi bawa dia ke kloset dan dia mau ngeden sampe keluar tuh poopnya 💩☺️
meskipun kalo pipis masi gak bisa rutin di kloset, paling enggak Celine udah mulai belajar hal baru dan mulai ngerti diajak ngomong🙂 
tiap hari selalu ada hal hal baru yang Celine perlihatin , dan momi sangat bahagiaaa sekali punya Celine 😍😘 momi love you so much anak gadisku 😘
 #rosemarycelinesoebijanto #almost15monthsold #momicelinecurhat

2018-06-18 10:37   93 2

 

Jadi akhir2 ini celine momi kasih rutin berbagai macam sayur dan buah 🍎🍐🍌🥦🥑 🍅 karena poopnya yg selalu keras 😢 sampe dia selalu nangis2 kalo ngeden 💩 entah kenapa jadinya keras gt 😔 nah 2 hari ini momi nyoba ngelatih Celine buat poop di kloset , dan dia berhasil ! 🤗 yah walaupun gak setiap poop dia di kloset, cuman dalam sehari min 1x momi bawa dia ke kloset dan dia mau ngeden sampe keluar tuh poopnya 💩☺️ meskipun kalo pipis masi gak bisa rutin di kloset, paling enggak Celine udah mulai belajar hal baru dan mulai ngerti diajak ngomong🙂 tiap hari selalu ada hal hal baru yang Celine perlihatin , dan momi sangat bahagiaaa sekali punya Celine 😍😘 momi love you so much anak gadisku 😘 #rosemarycelinesoebijanto #almost15monthsold #momicelinecurhat

momi mau cerita dikit ya.. jadi menginjak usia yg mau 15bulan (tgl 22juni nanti) celine udah mengenal namanya 'tantrum' . Kalo kemauannya gak diturutin dia mulai ginjal2 nangis dan teriak2 sejadi2nya 🤦🏻‍♀️ apalagi libur lebaran kali ini kita cuma di rumah(popinya sibuk cari dolar🤑) jadi otomatis celine semakin lengket ke momi 😚 gak bisa keslimur ke yg lain 🤣 nah bingung kan mominya nanti kalo udah masuk kerja , kudu nyelimurin xtraaaaa biar anaknya mau ditinggal kerja 💪🏻 cuman dari sini momi jadi belajar gimana ngadepin si anak yg lagi tantrum2nya 🙏🏼 jadi belajar lebih sabar lagi 🤝 
 #rosemarycelinesoebijanto #momicelinecurhat #almost15monthsold #anakid

2018-06-16 13:14   104 4

 

momi mau cerita dikit ya.. jadi menginjak usia yg mau 15bulan (tgl 22juni nanti) celine udah mengenal namanya 'tantrum' . Kalo kemauannya gak diturutin dia mulai ginjal2 nangis dan teriak2 sejadi2nya 🤦🏻‍♀️ apalagi libur lebaran kali ini kita cuma di rumah(popinya sibuk cari dolar🤑) jadi otomatis celine semakin lengket ke momi 😚 gak bisa keslimur ke yg lain 🤣 nah bingung kan mominya nanti kalo udah masuk kerja , kudu nyelimurin xtraaaaa biar anaknya mau ditinggal kerja 💪🏻 cuman dari sini momi jadi belajar gimana ngadepin si anak yg lagi tantrum2nya 🙏🏼 jadi belajar lebih sabar lagi 🤝 #rosemarycelinesoebijanto #momicelinecurhat #almost15monthsold #anakid

In Memory of Those Who Sacrificed Their Lives For Our Freedom. 🇺🇸 .
. ...It starts from now, my son will be taught about this day and why it’s important. He’ll know it’s not just a fun day for a parade or BBQ, but the reason why we celebrate it. In memory of losses for our country’s gains. Many people sacrificed their lives for us to live the way we do and it’s so important to teach them this from a young age. Maybe then future generations will be grateful and appreciative of the freedom they’ve been unknowingly given from those before them. Hope everyone has a wonderful holiday. We’re enjoying some delicious yet unique French toast this morning!🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 .
.
 #happymemorialday🇺🇸 #rememberingthosewelost #ItStartsFromNow #EducateYourChildren  #GiveThemTheGiftOfKnowledge #TheoOthona #Almost15MonthsOld #LearningAboutMemorialDay #Foodie #LovesHisFruit #wildhairdontcare #FestiveBreakfast #FrenchToast @daveskillerbread  #OrganicBlueberries #OrganicStrawberries🍓 #traderjoepeanutbutter @traderjoes #FoodPorn #HealthyLiving #AllOrganicToddler #Yum #Delicious #healthybabiesofinstagram #instatoddler #VegasBaby

2018-05-28 18:30   36 0

 

In Memory of Those Who Sacrificed Their Lives For Our Freedom. 🇺🇸 . . ...It starts from now, my son will be taught about this day and why it’s important. He’ll know it’s not just a fun day for a parade or BBQ, but the reason why we celebrate it. In memory of losses for our country’s gains. Many people sacrificed their lives for us to live the way we do and it’s so important to teach them this from a young age. Maybe then future generations will be grateful and appreciative of the freedom they’ve been unknowingly given from those before them. Hope everyone has a wonderful holiday. We’re enjoying some delicious yet unique French toast this morning!🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 . . #happymemorialday🇺🇸 #rememberingthosewelost #ItStartsFromNow #EducateYourChildren #GiveThemTheGiftOfKnowledge #TheoOthona #Almost15MonthsOld #LearningAboutMemorialDay #Foodie #LovesHisFruit #wildhairdontcare #FestiveBreakfast #FrenchToast @daveskillerbread #OrganicBlueberries #OrganicStrawberries🍓 #traderjoepeanutbutter @traderjoes #FoodPorn #HealthyLiving #AllOrganicToddler #Yum #Delicious #healthybabiesofinstagram #instatoddler #VegasBaby

Next Page →
Next Page →