Images about: #asmreating (798047 posts)

— @hong_sound ༉‧₊˚✧ | fire noodles, spam and egg 🍜₊˚.༄⁣
⁣
⁣
✎ˊˎ˗ 𝑵𝑶𝑻𝑬𝑺/𝑻𝑨𝑳𝑲 ☁️⁣
♡ ⃗ ❝ i feel rlly tired yet happy today ❞⁣
⁣

@bubblemvk ☆⁣
⁣
:: 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝚊 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚍𝚊𝚢 - erin ⁣
⁣
🌸 t a g s •⁣
⁣ #asmr #mukbang #satisfy #food #foodie #asmrfood #satisfying #slime #slume #bubbletea #foodluver #asmreating #eatingshow #eatingasmr #eating #satisfyingeat #oddlysatisfy #oddlysatisfying #sleim #tingles #like4like #eatingmuk #mukbanq #luvmvk #aloevera #friedchicken #pizza #clearslime ⁣
⁣

2019-11-19 13:17   1 0

 

— @hong_sound ༉‧₊˚✧ | fire noodles, spam and egg 🍜₊˚.༄⁣ ⁣ ⁣ ✎ˊˎ˗ 𝑵𝑶𝑻𝑬𝑺/𝑻𝑨𝑳𝑲 ☁️⁣ ♡ ⃗ ❝ i feel rlly tired yet happy today ❞⁣ ⁣ @bubblemvk ☆⁣ ⁣ :: 𝚑𝚊𝚟𝚎 𝚊 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚍𝚊𝚢 - erin ⁣ ⁣ 🌸 t a g s •⁣ ⁣ #asmr #mukbang #satisfy #food #foodie #asmrfood #satisfying #slime #slume #bubbletea #foodluver #asmreating #eatingshow #eatingasmr #eating #satisfyingeat #oddlysatisfy #oddlysatisfying #sleim #tingles #like4like #eatingmuk #mukbanq #luvmvk #aloevera #friedchicken #pizza #clearslime ⁣ ⁣

NAK TAHU SAPE YANG BABY KOKO PILIH???
Haiii babyyyy!!!!
😚😋
SWIPE LEFT 👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼
.
*Sila DM baby koko okayyy*
.
.
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
. 🍪 MINION CRUNCH as new BASE replacing white bubble rice
🍪 Came with 4 type of FLAVOR which is
. 🍫 White Wizz (White Choco) 🍫 Choco Queen (Milk Choco)
. 🍪 New Jar DOUBLE THE SIZE from the previous jar.
🍪 Plastic Jar with nice sealer cap for BEST QUALITY CONTROL ISSUE
🍪 NEW AWESOME INDIVIDUAL DESIGN for each flavor
.
. 
BABY KOKO masih mencari agen & stokis team untuk seluruh Malaysia Sabah & Sarawak yang komited untuk sama2 kongsi ketagihan
👸CHOCO QUEEN
dan
🧙‍♀️WHITE WIZZ
.
.
. "Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
.
📞010-377.6553
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
 #hantucoklat  #giveawaycontest #deepavali2019 #asmreating #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dropshipper #uitm #chocojarviral #giveaway #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong

2019-11-19 13:01   2 0

 

NAK TAHU SAPE YANG BABY KOKO PILIH Haiii babyyyy!!!! 😚😋 SWIPE LEFT 👈🏼👈🏼👈🏼👈🏼 . *Sila DM baby koko okayyy* . . ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ . 🍪 MINION CRUNCH as new BASE replacing white bubble rice 🍪 Came with 4 type of FLAVOR which is . 🍫 White Wizz (White Choco) 🍫 Choco Queen (Milk Choco) . 🍪 New Jar DOUBLE THE SIZE from the previous jar. 🍪 Plastic Jar with nice sealer cap for BEST QUALITY CONTROL ISSUE 🍪 NEW AWESOME INDIVIDUAL DESIGN for each flavor . . BABY KOKO masih mencari agen & stokis team untuk seluruh Malaysia Sabah & Sarawak yang komited untuk sama2 kongsi ketagihan 👸CHOCO QUEEN dan 🧙‍♀️WHITE WIZZ . . . "Terus Makan, Hatiku Tertawan!" . 📞010-377.6553 FB : krunchy choco melts hq IG : krunchychocomeltshq . #hantucoklat #giveawaycontest #deepavali2019 #asmreating #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dropshipper #uitm #chocojarviral #giveaway #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong

따뜻한 생크림에 에어프라이어 홈런볼 & 몰티져스! 노릇하게 구운 홈런볼 JMT💕 혈관에서 초코가 흐르는 기분… 🥺BRITISH AND KOREAN SNACKS WITH WHIPPING CREAM! CHOCOBALL CEREAL! If you're looking for something really sweet, then this is for you ! The British Maltesers & Korean Homerun balls (I baked it again!) 🇬🇧🇰🇷
ホイップクリームとチョコレートボール ลูกช็อคโกแลตกับวิปปิ้งครีม Sô cô la bóng với kem كرات الشوكولاتة مع الكريمة المخفوقة
————————————————
🎬 Full Video : Youtube - 푸메 Fume . . .

 #mukbang #mukbangasmr #mukbangvideo #asmr #eatingshow #eating #asmreating #asmrsound #asmrfood #dessert #sweets #maltesers #snack #uk #british #chocolate #cereal #먹방 #먹스타그램 #먹방스타그램 #야식 #존맛 #꿀맛 #맛스타그램 #jmt #간식 #몰티져스 #초콜렛 #디저트 #디저트그램

2019-11-19 13:00   368 7

 

따뜻한 생크림에 에어프라이어 홈런볼 & 몰티져스! 노릇하게 구운 홈런볼 JMT💕 혈관에서 초코가 흐르는 기분… 🥺BRITISH AND KOREAN SNACKS WITH WHIPPING CREAM! CHOCOBALL CEREAL! If you're looking for something really sweet, then this is for you ! The British Maltesers & Korean Homerun balls (I baked it again!) 🇬🇧🇰🇷 ホイップクリームとチョコレートボール ลูกช็อคโกแลตกับวิปปิ้งครีม Sô cô la bóng với kem كرات الشوكولاتة مع الكريمة المخفوقة ———————————————— 🎬 Full Video : Youtube - 푸메 Fume . . . #mukbang #mukbangasmr #mukbangvideo #asmr #eatingshow #eating #asmreating #asmrsound #asmrfood #dessert #sweets #maltesers #snack #uk #british #chocolate #cereal #먹방 #먹스타그램 #먹방스타그램 #야식 #존맛 #꿀맛 #맛스타그램 #jmt #간식 #몰티져스 #초콜렛 #디저트 #디저트그램

;♡
☾☾ @bekiki_mukbang ༄ .
☾☾ he's eating nutella balls ༄ .

2019-11-19 12:56   33 4

 

;♡ ☾☾ @bekiki_mukbang ༄ . ☾☾ he's eating nutella balls ༄ .

Aduh aduh tumpah deh
Repost from @iceeatingx
•
•
Perut Kenyang , Hatipun Senang 😀
Jangan lupa LIKE 💖 Dan TAG Temanmu 👍
•
•
R E P O S T 👇👇
•
Mention @makankece + #makankece
•
•
Follow Admin 🙏 @diynamoon 🙏
•
•
 #diynamoon #mukbang #asmr #foodporn #food #indonesia #eatingshow #makan #eat #eatingasmr #eating #laperbener #mukbangasmr #asmreating #kuliner #mukbangindonesia #likeforlikes #laperbaper #instafood #instagram #trending #viral #kulinerindonesia #makanankekinian  #foodgasm  #foodstagram  #eatfamous  #eater #dietmulaibesok

2019-11-19 12:53   3 0

 

Aduh aduh tumpah deh Repost from @iceeatingx • • Perut Kenyang , Hatipun Senang 😀 Jangan lupa LIKE 💖 Dan TAG Temanmu 👍 • • R E P O S T 👇👇 • Mention @makankece + #makankece • • Follow Admin 🙏 @diynamoon 🙏 • • #diynamoon #mukbang #asmr #foodporn #food #indonesia #eatingshow #makan #eat #eatingasmr #eating #laperbener #mukbangasmr #asmreating #kuliner #mukbangindonesia #likeforlikes #laperbaper #instafood #instagram #trending #viral #kulinerindonesia #makanankekinian  #foodgasm  #foodstagram  #eatfamous  #eater #dietmulaibesok

𝘤𝘭𝘪𝘤𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰 ⁺˳✧
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— ୨୧ —⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
꒰ 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭: kwai ꒱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
꒰ 𝐟𝐜: 87 ꒱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
꒰ 𝐝𝐚𝐭𝐞: 19.11.2019 ꒱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
— ୨୧ —⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tagz ☆⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 #mukbang  #mukbangasmr  #mukbangfood  #mukbangvideo  #mukbangeating  #mukbangdessert  #mukbangchina  #asmr  #asmreating  #asmreatingsounds  #eating  #eatingfood  #eatingsounds  #eatingasmr  #food  #mochi  #foodlover  #foodeating  #foodsounds  #foodasmr  #cakeeating  #china  #asia  #asiandessert  #asianfood  #kwai  #kwaiapp  #explorepage  #oddlysatisfying

2019-11-19 12:52   3 0

 

𝘤𝘭𝘪𝘤𝘬 𝘧𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰 ⁺˳✧ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ — ୨୧ —⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ꒰ 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭: kwai ꒱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ꒰ 𝐟𝐜: 87 ꒱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ꒰ 𝐝𝐚𝐭𝐞: 19.11.2019 ꒱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ — ୨୧ —⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tagz ☆⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mukbang  #mukbangasmr  #mukbangfood  #mukbangvideo  #mukbangeating  #mukbangdessert  #mukbangchina  #asmr  #asmreating  #asmreatingsounds  #eating  #eatingfood  #eatingsounds  #eatingasmr  #food  #mochi  #foodlover  #foodeating  #foodsounds  #foodasmr  #cakeeating  #china  #asia  #asiandessert  #asianfood  #kwai  #kwaiapp  #explorepage  #oddlysatisfying

➡Kalau tanya Yani, dalam 3 flavor ni, mana yang paling #sedap?

Okay, kalau secara personal nya, Yani suka yang Tomyam tu. Or kalau nak bagi #woww sikit, Yani suka yang Extra Hot. Serious memang sedap 😋😋!!
.
Tapiii, kann selera setiap orang berbeza. Ramai je yang kata flavor BBQ paling sedap. So bergantung pada selera uolz sebenarnya 😉😉..
.
Haa, dah pening nak pilih flavor mana eah 😜😜?? Takpe takpe kat bawah ni Yani bagi gambaran sikit macam mana rasa setiap flavor tu. So nanti uolz pilih je mana yang rasa kena dengan selera korang. Okayy?
-
 #BBQ sesuai kalau awak #tak suka #pedas or nak makan sekali dengan anak - anak.
-
 #Tomyam sesuai kalau awak suka pedas & nak rasa #kelainan, sebab ketam yang berperisa Tomyam dan agak pedas tau. Ramai yang ketagih dengan flavor ni, termasuk Yani sendiri.
-
 #Extra_Hot pulak sangat sesuai kalau awak jenis yang sukakan #pedas & #berani nak makan makanan pedas! Nak makan dengan nasi panas - panas pun onzz.
-
So agak - agak, flavor mana satu yang paling kena dengan selera korang 😍😍??
-
🔴Click hashtag #CrispyCrab_Yani to view more photos and videos🔴
-
⭕Tekan link WhatsApp di bio @rerama_melantun untuk terus order 😘😘..
-
 #Rerama_Melantun #CrispyCrab_Yani #CrispyBabyCrab #CrispyCrab #BabyCrabCrispy #BabyCrab #BBQ #Tomyam #ExtraHot #sedap #rangup #berbaloi #makanan #makanansedap #makananmurah #makananviral #ketam #crab #foodporn #asmr #asmrfood #asmreating #asmrsound #foodgasm

2019-11-19 12:39   2 0

 

➡Kalau tanya Yani, dalam 3 flavor ni, mana yang paling #sedap Okay, kalau secara personal nya, Yani suka yang Tomyam tu. Or kalau nak bagi #woww sikit, Yani suka yang Extra Hot. Serious memang sedap 😋😋!! . Tapiii, kann selera setiap orang berbeza. Ramai je yang kata flavor BBQ paling sedap. So bergantung pada selera uolz sebenarnya 😉😉.. . Haa, dah pening nak pilih flavor mana eah 😜😜 Takpe takpe kat bawah ni Yani bagi gambaran sikit macam mana rasa setiap flavor tu. So nanti uolz pilih je mana yang rasa kena dengan selera korang. Okayy - #BBQ sesuai kalau awak #tak suka #pedas or nak makan sekali dengan anak - anak. - #Tomyam sesuai kalau awak suka pedas & nak rasa #kelainan, sebab ketam yang berperisa Tomyam dan agak pedas tau. Ramai yang ketagih dengan flavor ni, termasuk Yani sendiri. - #Extra_Hot pulak sangat sesuai kalau awak jenis yang sukakan #pedas & #berani nak makan makanan pedas! Nak makan dengan nasi panas - panas pun onzz. - So agak - agak, flavor mana satu yang paling kena dengan selera korang 😍😍 - 🔴Click hashtag #CrispyCrab_Yani to view more photos and videos🔴 - ⭕Tekan link WhatsApp di bio @rerama_melantun untuk terus order 😘😘.. - #Rerama_Melantun #CrispyCrab_Yani #CrispyBabyCrab #CrispyCrab #BabyCrabCrispy #BabyCrab #BBQ #Tomyam #ExtraHot #sedap #rangup #berbaloi #makanan #makanansedap #makananmurah #makananviral #ketam #crab #foodporn #asmr #asmrfood #asmreating #asmrsound #foodgasm

open me! ↴
ʚ @ssoyoung_mukbang┊grilled rainbow cheese ɞ
↳ via @asmrkrunch
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌭 :: hi guys my name is lisa and I'm the owner of this acc and Nancy will help me grow this acc when she's fine again♡ ✧・゚: *✧・゚:* ✧*:・゚✧
follow me @tanjiromuk for more eating videos ♡
all hate is deleted and blocked
follower count: 2 (yeah we just started)

2019-11-19 12:38   9 2

 

open me! ↴ ʚ @ssoyoung_mukbang┊grilled rainbow cheese ɞ ↳ via @asmrkrunch ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌭 :: hi guys my name is lisa and I'm the owner of this acc and Nancy will help me grow this acc when she's fine again♡ ✧・゚: *✧・゚:* ✧*:・゚✧ follow me @tanjiromuk for more eating videos ♡ all hate is deleted and blocked follower count: 2 (yeah we just started)

✨She's eating ↴ .
.
.
[Inari sushi🍣]
.
✏️ “Sushi... sushii...(っ.❛ ᴗ ❛.)っ”
.
〈Cr YT →Naomi Eats ASMR ✧ @naomieats1 ↻ .〉
.
 #food #foodporn #asmr #asmreating #asmreatingsounds #mukbang #mukbangasmr #mukbangvideo #mukbangshow #eatingasmr #eating #kpopeating #eatingshow #asmrcrunchy #crunchyfood #chocolate #dumplings #asmrvids #foodie #mukbangshow #cateating #foods #asmrsweets #sweetfood #yummy #tasty #dessert #asmrfood #mukbangsushi #macarons #mukbangseafood

2019-11-19 12:36   2 0

 

✨She's eating ↴ . . . [Inari sushi🍣] . ✏️ “Sushi... sushii...(っ.❛ ᴗ ❛.)っ” . 〈Cr YT →Naomi Eats ASMR ✧ @naomieats1 ↻ .〉 . #food #foodporn #asmr #asmreating #asmreatingsounds #mukbang #mukbangasmr #mukbangvideo #mukbangshow #eatingasmr #eating #kpopeating #eatingshow #asmrcrunchy #crunchyfood #chocolate #dumplings #asmrvids #foodie #mukbangshow #cateating #foods #asmrsweets #sweetfood #yummy #tasty #dessert #asmrfood #mukbangsushi #macarons #mukbangseafood

‘s post!!!
@ssong_asmr is eating galaxy and eye ball gummies lmao [📝] instagram or youtube? i like both the same 
fc : 129 :>
-
-
-
-
-
-
-
-
- -
-
-
[tags] #asmr #asmreating #asmreatingsounds #foodporn #likeforlikes #food #yummy #eatingasmr #eating #asmrtrigger #crunchyasmr #letseat #eatingshow #yummyfood #crunchy #yum #asmrvideo #asmrfood #asmrsounds #like4likes #satisfyingvideos #mukbang #mukbangasmr #cheesy #sweet #crunchyasmr #satisfying #chewwy #gummy #galaxy #earthgummy

2019-11-19 12:32   8 0

 

‘s post!!! @ssong_asmr is eating galaxy and eye ball gummies lmao [📝] instagram or youtube i like both the same fc : 129 :> - - - - - - - - - - - - [tags] #asmr #asmreating #asmreatingsounds #foodporn #likeforlikes #food #yummy #eatingasmr #eating #asmrtrigger #crunchyasmr #letseat #eatingshow #yummyfood #crunchy #yum #asmrvideo #asmrfood #asmrsounds #like4likes #satisfyingvideos #mukbang #mukbangasmr #cheesy #sweet #crunchyasmr #satisfying #chewwy #gummy #galaxy #earthgummy

cr; 103748384 on kwai
im gonna go eat mochi now uwu

2019-11-19 12:30   10 2

 

cr; 103748384 on kwai im gonna go eat mochi now uwu

・𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩𝙚𝙧 𝙩𝙝𝙖𝙣 𝙝𝙤𝙣𝙚𝙮 🍯🧸
ツ✧| @minee.kim
✧ツ| food; corn dog
・
( ˘ ³˘)❤ im so scared for my science results :((
・
hate will be deleted and blocked.
・
𝕥𝕒𝕘𝕤; #mukbang #mukbangvideo #mukbangasmr #asmr #food #foodeating #foodporn #foodie #eat #eating #eatingasmr #asmreating #eatingshow #foods #mukbangvideos #eatingvideo #eatingsound #eatingsounds #asmrsounds #asmreatingsounds #asmrsound #satisfy #satisfying #sounds #yummy #mukbangshow

2019-11-19 12:29   37 0

 

・𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩𝙚𝙧 𝙩𝙝𝙖𝙣 𝙝𝙤𝙣𝙚𝙮 🍯🧸 ツ✧| @minee.kim ✧ツ| food; corn dog ・ ( ˘ ³˘)❤ im so scared for my science results :(( ・ hate will be deleted and blocked. ・ 𝕥𝕒𝕘𝕤; #mukbang #mukbangvideo #mukbangasmr #asmr #food #foodeating #foodporn #foodie #eat #eating #eatingasmr #asmreating #eatingshow #foods #mukbangvideos #eatingvideo #eatingsound #eatingsounds #asmrsounds #asmreatingsounds #asmrsound #satisfy #satisfying #sounds #yummy #mukbangshow

@audeezslimes 💛💖💛
Comment ur favorite slime edit account down below🙃

2019-11-19 12:27   4 2

 

@audeezslimes 💛💖💛 Comment ur favorite slime edit account down below🙃