United States

  United States

  Top 435066 Instagram followed

Images about: #astro (2735821 posts)

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:26   5 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

DAH PRE ORDER GLAMWHITE Glowing White Chewable Tablet 😍 terbaru dari Glamora? .
.

Buat you all yang masih lagi mencari2 produk yang sudah pasti dapat membantu dari segi kecantikan luaran dan dalaman, glamwhite glowing white pasti menjadi pilihan anda 😘😘😘 .
.

APAKAH USP USP GLAMWHITE GLOWING WHITE? 😁
✔ Lebih Efektif
✔ Lebih Putih
✔ Lebih Cantik
✔ Lebih Flawless
✔ Senang dibawa kemana-mana
✔ Hisap-hisap je, tak perlu tuang tak perlu bancuh
✔ Kandungan ramuan terbaru yg lebih hebat seperti Collagen, Gluthatione, Vitamin C & Pearl.
✔ Tanpa sebarang kesan sampingan
✔ MURAH TAK MASUK AKAL!!!!!
Jangan lepaskan peluang tau.. tak selalu sis percaya dekat product2 ni tapi serious product ni sis sendiri dah pakai dan amalkan dengan result secepat 5 hari jer. Dah la halal, lagi senang nak jual.❤ .
.

Ok jadi sis dah share tentang product, you all tunggu apa lagi? Jom cepat2 wasap sebelum stock habis. 300 unit je tau! .
.

Sila klik link pada Bio untuk membuat pembelian
. 
 #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

2019-01-18 09:26   2 1

 

DAH PRE ORDER GLAMWHITE Glowing White Chewable Tablet 😍 terbaru dari Glamora . . Buat you all yang masih lagi mencari2 produk yang sudah pasti dapat membantu dari segi kecantikan luaran dan dalaman, glamwhite glowing white pasti menjadi pilihan anda 😘😘😘 . . APAKAH USP USP GLAMWHITE GLOWING WHITE 😁 ✔ Lebih Efektif ✔ Lebih Putih ✔ Lebih Cantik ✔ Lebih Flawless ✔ Senang dibawa kemana-mana ✔ Hisap-hisap je, tak perlu tuang tak perlu bancuh ✔ Kandungan ramuan terbaru yg lebih hebat seperti Collagen, Gluthatione, Vitamin C & Pearl. ✔ Tanpa sebarang kesan sampingan ✔ MURAH TAK MASUK AKAL!!!!! Jangan lepaskan peluang tau.. tak selalu sis percaya dekat product2 ni tapi serious product ni sis sendiri dah pakai dan amalkan dengan result secepat 5 hari jer. Dah la halal, lagi senang nak jual.❤ . . Ok jadi sis dah share tentang product, you all tunggu apa lagi Jom cepat2 wasap sebelum stock habis. 300 unit je tau! . . Sila klik link pada Bio untuk membuat pembelian . #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:26   2 1

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

*會記得影相㗎啦因為次次都掛住上堂無諗到要影相放出嚟*😉 學韓文(只需夾老師時薪)在尖沙咀一間靜嘅cafe 或者理工大學公開area 或屯門上堂~~如果同埋朋友一齊夠三個以上可以自己揀地點🙃 有興趣DM,因為每日學生人數地點呢啲全部都唔一樣~有心學一定要查詢先會同其他同學夾到
。
香港地區用有限預算學韓文,由經常翻譯的粉絲姐姐抽時間教授,適合所有未接觸過韓文但想初學韓文的粉絲。私人補習授課,比外面上堂至少便宜一半,一杯咖啡加個cake價錢一堂整整兩小時一堂(五個人)!唔會拖長黎教頭四堂已經掌握所有韓文字結構,基本發音組合,300個詞語表,收音、變音規則

P.S. 但也考慮進度因爲feedback收音,變音規則好難
。
星期四夜晚7點半差兩位或週末或週日下午差三位(屯門或尖沙咀)

 #香港 #韓文班 #韓文 #nct #hkkpop #kpophk #學韓文 #韓文老師 #jimin #taemin #bts #cnblue #got7 #wannaone #hkig #韓國 #taehyung #hongkong #hk #yunghwa #kangdaniel #hkgirl #seventeen #852 #astro #首爾 #姜丹尼爾 #韓國旅行

2019-01-18 09:26   2 0

 

*會記得影相㗎啦因為次次都掛住上堂無諗到要影相放出嚟*😉 學韓文(只需夾老師時薪)在尖沙咀一間靜嘅cafe 或者理工大學公開area 或屯門上堂~~如果同埋朋友一齊夠三個以上可以自己揀地點🙃 有興趣DM,因為每日學生人數地點呢啲全部都唔一樣~有心學一定要查詢先會同其他同學夾到 。 香港地區用有限預算學韓文,由經常翻譯的粉絲姐姐抽時間教授,適合所有未接觸過韓文但想初學韓文的粉絲。私人補習授課,比外面上堂至少便宜一半,一杯咖啡加個cake價錢一堂整整兩小時一堂(五個人)!唔會拖長黎教頭四堂已經掌握所有韓文字結構,基本發音組合,300個詞語表,收音、變音規則 P.S. 但也考慮進度因爲feedback收音,變音規則好難 。 星期四夜晚7點半差兩位或週末或週日下午差三位(屯門或尖沙咀) #香港 #韓文班 #韓文 #nct #hkkpop #kpophk #學韓文 #韓文老師 #jimin #taemin #bts #cnblue #got7 #wannaone #hkig #韓國 #taehyung #hongkong #hk #yunghwa #kangdaniel #hkgirl #seventeen #852 #astro #首爾 #姜丹尼爾 #韓國旅行

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:26   3 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

📻
011819 #repost @kbsgayo #이수지의가요광장 #스페셜초대석 
깨물하트 부탁드렸더니, 흔쾌히 해주신 두분!
영상 찍는 내내 제 눈엔 분명히 이렇게 보였어요.
슬로우 자동재생 되면서, 노래 자동재생.
다들 아시죠....?
.
주접 떨지 않은 원본도 함께 드려요.
느낌 아니까😉
.
 #kbsradio #coolfm #radio #라디오 
 #이수지 #개그우먼 #아스트로 #ASTRO
 #AllLight #Allnight #전화해 #차은우 #문빈
 #MJ #진진 #라키 #윤산하 #다음엔꼭함께해요 #🤟🏻

2019-01-18 09:26   2 0

 

📻 011819 #repost @kbsgayo #이수지의가요광장 #스페셜초대석 깨물하트 부탁드렸더니, 흔쾌히 해주신 두분! 영상 찍는 내내 제 눈엔 분명히 이렇게 보였어요. 슬로우 자동재생 되면서, 노래 자동재생. 다들 아시죠.... . 주접 떨지 않은 원본도 함께 드려요. 느낌 아니까😉 . #kbsradio #coolfm #radio #라디오 #이수지 #개그우먼 #아스트로 #ASTRO #AllLight #Allnight #전화해 #차은우 #문빈 #MJ #진진 #라키 #윤산하 #다음엔꼭함께해요 #🤟🏻

以前撮った星景写真を少しだけ加工。
.
ファンタジー感というか、幻想的な要素が加わったような。
.
まだまだ暗中模索しているけれど、自分が表現したい星空を探していきたい。
.
 #sky #skyline #sky_brilliance #sky_lovers #star #stars #starry #starrynight #starrysky #astro #nature #instapic #instagram #photo #photography #canon #canonkissx8i #星景 #星空 #写真 #写真好きな人と繋がりたい #写真撮ってる人と繋がりたい

2019-01-18 09:25   7 0

 

以前撮った星景写真を少しだけ加工。 . ファンタジー感というか、幻想的な要素が加わったような。 . まだまだ暗中模索しているけれど、自分が表現したい星空を探していきたい。 . #sky #skyline #sky_brilliance #sky_lovers #star #stars #starry #starrynight #starrysky #astro #nature #instapic #instagram #photo #photography #canon #canonkissx8i #星景 #星空 #写真 #写真好きな人と繋がりたい #写真撮ってる人と繋がりたい

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:25   4 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:25   5 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:25   4 1

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

A większość z jego całkowitej masy zawiera się w 4 planetoidach. Tak, czterech. Jeśli do tego wziąć pod uwagę że ma rozpiętość ponad 150 milionów kilometrów łatwo sobie wyobrazić jak bardzo jest to pusty obszar choć wciąż zdecydowanie bardziej gęsty niż przestrzeń międzyplanetarna 
Obserwuj @naukolog! :)
 #pasasteroid #astro #kosmos #nauka #układsłoneczny #ceres #asteroidy #planetoidy #wiedza #nauka #naukolog #naukologdejli #asteroidbelt #space #solarsystem #science #asteroids #knowledge #kraków #poland #polska #warszawa #poznań #wrocław #gdańsk

2019-01-18 09:24   4 3

 

A większość z jego całkowitej masy zawiera się w 4 planetoidach. Tak, czterech. Jeśli do tego wziąć pod uwagę że ma rozpiętość ponad 150 milionów kilometrów łatwo sobie wyobrazić jak bardzo jest to pusty obszar choć wciąż zdecydowanie bardziej gęsty niż przestrzeń międzyplanetarna Obserwuj @naukolog! :) #pasasteroid #astro #kosmos #nauka #układsłoneczny #ceres #asteroidy #planetoidy #wiedza #nauka #naukolog #naukologdejli #asteroidbelt #space #solarsystem #science #asteroids #knowledge #kraków #poland #polska #warszawa #poznań #wrocław #gdańsk

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:24   7 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:24   6 1

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:24   4 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:23   2 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:23   2 1

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:22   1 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:22   2 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:21   2 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:21   3 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:21   3 0

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

[190118] KBS Music Bank
 #ASTRO •
_
 #ASTRO #아스트로🌿💚 #ASTRO #AllLight 🌿💚 #AllLightWithASTRO🌿💚 #AllNight_아스트로에게_전화해📞 🌿💚 #전화해 
_
 #ASTRO  #아스트로 
 #MJ  #염저이  #JinJin  #진진  #ChaEunWoo  #차은우  #MoonBin  #문빈  #Rocky  #라키  #SanHa  #산하 #KimMyungJun  #김명준  #ParkJinWoo  #박진우  #LeeDongMin  #이동민  #MoonBin  #문빈  #ParkMinHyuk  #박민혁  #YoonSanHa  #윤산하 
@officialastro @fantagio_official

2019-01-18 09:21   5 0

 

[190118] KBS Music Bank #ASTRO • _ #ASTRO #아스트로🌿💚 #ASTRO #AllLight 🌿💚 #AllLightWithASTRO🌿💚 #AllNight_아스트로에게_전화해📞 🌿💚 #전화해 _ #ASTRO  #아스트로 #MJ  #염저이  #JinJin  #진진  #ChaEunWoo  #차은우  #MoonBin  #문빈  #Rocky  #라키  #SanHa  #산하 #KimMyungJun  #김명준  #ParkJinWoo  #박진우  #LeeDongMin  #이동민  #MoonBin  #문빈  #ParkMinHyuk  #박민혁  #YoonSanHa  #윤산하 @officialastro @fantagio_official

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:21   3 1

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:21   5 1

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋
.
body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi? nak tgk je ke? .
meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989

 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

2019-01-18 09:20   6 1

 

Sejak guna pinklady ni Dari chubby sampai la slim skit skrg wahhh 😍😍 bestla 💋💋💋 . body pn makin mantap skrg.. beribu2 testimoni kami yg dah berjaya..anda bila lagi nak tgk je ke . meh la lekaih..wasaap cekk 0174304989 #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #fitness #bustup #bazarpaknil #igers #igbiz #instadaily #viral2018  #produkviral2018 #tv3 #astro #sajat #bodygoals #lawakhangit #lawakhambar #contest #tiketfree

⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
190118 KBS油管更新
.
뮤직뱅크 Music Bank - All Night (전화해) - 아스트로(ASTRO).20190118
.
©️KBSKpop
.
https://youtu.be/MfwiQ4IdsRA
.
< 紫星球更新 : 190118 >
.
******转载请注明原出处*****
.
 #아스트로 #ASTRO
 #astro_violetplanet
 #astro_vp0223_音乐放送
 #astro_vp0223_音乐放送2019
 #astro_vp0223_音乐放送alllight
 #astro_vp0223_回归
 #astro_vp0223_回归2019
 #astro_vp0223_回归190116首张正规专辑alllight
 #astro_vp0223_jan19
 #astro_vp0223_2019

2019-01-18 09:20   0 0

 

⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩ 190118 KBS油管更新 . 뮤직뱅크 Music Bank - All Night (전화해) - 아스트로(ASTRO).20190118 . ©️KBSKpop . https://youtu.be/MfwiQ4IdsRA . < 紫星球更新 : 190118 > . ******转载请注明原出处***** . #아스트로 #ASTRO #astro_violetplanet #astro_vp0223_音乐放送 #astro_vp0223_音乐放送2019 #astro_vp0223_音乐放送alllight #astro_vp0223_回归 #astro_vp0223_回归2019 #astro_vp0223_回归190116首张正规专辑alllight #astro_vp0223_jan19 #astro_vp0223_2019

Итак. Что ж я могу сказать об этой дораме(хотя остановилась всего на 23 серии)Мне так понравился ДауМинСи ох, просто один из лучших мужских персонажей. Такой перонаж довольно таки необычный. Потому как обычно главные герои bad boys, а тут он просто тупой но хороший. Единственное чем недовольна так это игрой ВанХэДи(который играет Си). Не понимаю я по его взгляду, что он чувствает. У него какая то проблема со взглядом смущения и недовольства. Просто это два разных чувства, но показывает он их одинаково. Я с таким в первый раз сталкиваюсь, чтоб я смотрела на персонажа и не понимала что он чувствает. Может просто я привыкла к хорошим корейским актерам:Ли ДжунГи, Ли ЧонСок, Ким УБин и др(особенно хорошо у Ю СынХо получается). Так то все хорошо сыграли и соответствовали своим песонажам. Хотя честно говоря не особо то у них персонажи разносторонние. Возьмем к примеру Лэя, у него вообще всего несколько выраений: пофигизм, злость,милашка,грустняшка и все. Конечно с таким сперктором эмоций легче играть чем главного героя. Хотя мне все понравились персонажи. Лэй прям эдакий Кай из сказки Андресона, холодный загадочный и тд. Си словно ходячая бомба без тамера, никогда не знаешь когда рванет. ШаньЦай вооюще прям вылятая героиня аниме, это прям в стиле аниме врезать герою с ноги, когда он выбесил. СиМеня и СяоМи(подружка,которая чай продает) я вообще с первой их встречи сводила))) А МэйЗу вообще самая пара ДауМинХванг(сестра Си), мне кажется они хорошо ладят. 
 #dorama #kpop #meteorgarden #meteorgarden2018 #army #exo_l #stay #shawol #igot7 #ic #ikonic #innercircle #instagram #blink #vip #zicovas #monbebe #wannable #wayV #astro #astroworld #aroha #oneus #once

2019-01-18 09:19   1 0

 

Итак. Что ж я могу сказать об этой дораме(хотя остановилась всего на 23 серии)Мне так понравился ДауМинСи ох, просто один из лучших мужских персонажей. Такой перонаж довольно таки необычный. Потому как обычно главные герои bad boys, а тут он просто тупой но хороший. Единственное чем недовольна так это игрой ВанХэДи(который играет Си). Не понимаю я по его взгляду, что он чувствает. У него какая то проблема со взглядом смущения и недовольства. Просто это два разных чувства, но показывает он их одинаково. Я с таким в первый раз сталкиваюсь, чтоб я смотрела на персонажа и не понимала что он чувствает. Может просто я привыкла к хорошим корейским актерам:Ли ДжунГи, Ли ЧонСок, Ким УБин и др(особенно хорошо у Ю СынХо получается). Так то все хорошо сыграли и соответствовали своим песонажам. Хотя честно говоря не особо то у них персонажи разносторонние. Возьмем к примеру Лэя, у него вообще всего несколько выраений: пофигизм, злость,милашка,грустняшка и все. Конечно с таким сперктором эмоций легче играть чем главного героя. Хотя мне все понравились персонажи. Лэй прям эдакий Кай из сказки Андресона, холодный загадочный и тд. Си словно ходячая бомба без тамера, никогда не знаешь когда рванет. ШаньЦай вооюще прям вылятая героиня аниме, это прям в стиле аниме врезать герою с ноги, когда он выбесил. СиМеня и СяоМи(подружка,которая чай продает) я вообще с первой их встречи сводила))) А МэйЗу вообще самая пара ДауМинХванг(сестра Си), мне кажется они хорошо ладят. #dorama #kpop #meteorgarden #meteorgarden2018 #army #exo_l #stay #shawol #igot7 #ic #ikonic #innercircle #instagram #blink #vip #zicovas #monbebe #wannable #wayV #astro #astroworld #aroha #oneus #once

Enough stars for everyone

2019-01-18 09:17   11 1

 

Enough stars for everyone

⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
190118 KBS油管更新
.
ASTRO - All Night | 아스트로 - 전화해 [Music Bank Come Back / 2019.01.18]
.
©️KBS World TV
.
https://youtu.be/fixzaaV2R3M
.
< 紫星球更新 : 190118 >
.
******转载请注明原出处*****
.
 #아스트로 #ASTRO
 #astro_violetplanet
 #astro_vp0223_音乐放送
 #astro_vp0223_音乐放送2019
 #astro_vp0223_音乐放送alllight
 #astro_vp0223_回归
 #astro_vp0223_回归2019
 #astro_vp0223_回归190116首张正规专辑alllight
 #astro_vp0223_jan19
 #astro_vp0223_2019

2019-01-18 09:16   0 0

 

⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩ 190118 KBS油管更新 . ASTRO - All Night | 아스트로 - 전화해 [Music Bank Come Back / 2019.01.18] . ©️KBS World TV . https://youtu.be/fixzaaV2R3M . < 紫星球更新 : 190118 > . ******转载请注明原出处***** . #아스트로 #ASTRO #astro_violetplanet #astro_vp0223_音乐放送 #astro_vp0223_音乐放送2019 #astro_vp0223_音乐放送alllight #astro_vp0223_回归 #astro_vp0223_回归2019 #astro_vp0223_回归190116首张正规专辑alllight #astro_vp0223_jan19 #astro_vp0223_2019

Next Page →
Next Page →