Images about: #beautycare (5239509 posts)

Roopayur result .

An abnormally high amount of melanin (hyperpigmentation) may affect large areas of the body or small patches. When exposed to sunlight, melanocytes produce increased amounts of melanin, causing the skin to darken, or tan. In some fair-skinned people, certain melanocytes produce more melanin than others in response to sunlight. This uneven melanin production results in spots of pigmentation known as freckles. A tendency to freckle runs in families. Increased amounts of melanin can be produced in response to hormonal changes such as those that may take place, in pregnancy etc. Some cases of skin darkening, however, are not related to increased melanin at all, but rather to abnormal pigments that make their way into the skin Hyperpigmentation can also develop after injuries or inflammation caused by disorders such as acne and lupus.  An abnormally low amount of melanin (hypopigmentation) may affect large areas of the body or small patches. Decreased melanin usually results from a previous injury to the skin, such as a blister, ulcer, burn, exposure to a chemical, or skin infection. Sometimes pigment loss results from an inflammatory condition of the skin or, in rare instances, is hereditary.
.
.

 #skincare #beauty #skincareroutine #makeup #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #selfcare #natural #love #acne #skincareproducts #naturalskincare #serum  #beautycare #organic #beautiful #health #vegan  #botox #roopayur
 #facials #follow #beautytips #whitening #crueltyfree

2019-09-16 07:42   0 0

 

Roopayur result . An abnormally high amount of melanin (hyperpigmentation) may affect large areas of the body or small patches. When exposed to sunlight, melanocytes produce increased amounts of melanin, causing the skin to darken, or tan. In some fair-skinned people, certain melanocytes produce more melanin than others in response to sunlight. This uneven melanin production results in spots of pigmentation known as freckles. A tendency to freckle runs in families. Increased amounts of melanin can be produced in response to hormonal changes such as those that may take place, in pregnancy etc. Some cases of skin darkening, however, are not related to increased melanin at all, but rather to abnormal pigments that make their way into the skin Hyperpigmentation can also develop after injuries or inflammation caused by disorders such as acne and lupus.  An abnormally low amount of melanin (hypopigmentation) may affect large areas of the body or small patches. Decreased melanin usually results from a previous injury to the skin, such as a blister, ulcer, burn, exposure to a chemical, or skin infection. Sometimes pigment loss results from an inflammatory condition of the skin or, in rare instances, is hereditary. . . #skincare #beauty #skincareroutine #makeup #skin #antiaging #facial #cosmetics #skincaretips #glowingskin #healthyskin #selfcare #natural #love #acne #skincareproducts #naturalskincare #serum #beautycare #organic #beautiful #health #vegan #botox #roopayur #facials #follow #beautytips #whitening #crueltyfree

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
 #temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals

2019-09-16 07:41   0 0

 

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat. Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan. Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay. So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask. Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa. Semoga bermanfaat, gaisss ♥️ . #temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals

Доброе утро ☀️ Посмотрите какую красоту я исполнила 💥

2019-09-16 07:41   1 1

 

Доброе утро ☀️ Посмотрите какую красоту я исполнила 💥

Повний комплекс відновлення волосся 💆🏼‍♀️ (полірування+відновлення+лікувальна стрижка довжини) ❌без використання фенів, утюжків та ін стайлингових засобів ❌результат не змивається🧖🏼‍♀️
❌не потрібно витрачати зайві кошти на безліч дорогої косметики для догляду 💆🏼‍♀️💸💰
❌не потрібно робити кожного місяця

 #волосыжитомир #житомирволосы #красотажитомир #красотаиздоровье #восстановлениеволос #житомир #стрижкижитомир #житомирстрижки #кончики #полировкаволосжитомир #полировкаволос #тритментологжитомир #hairzt #zhytomyr #beautycare #haircut #zhytomyrgram #girls #subscribe #followforfollowback #followmeto #longhair

2019-09-16 07:40   4 0

 

Повний комплекс відновлення волосся 💆🏼‍♀️ (полірування+відновлення+лікувальна стрижка довжини) ❌без використання фенів, утюжків та ін стайлингових засобів ❌результат не змивається🧖🏼‍♀️ ❌не потрібно витрачати зайві кошти на безліч дорогої косметики для догляду 💆🏼‍♀️💸💰 ❌не потрібно робити кожного місяця #волосыжитомир #житомирволосы #красотажитомир #красотаиздоровье #восстановлениеволос #житомир #стрижкижитомир #житомирстрижки #кончики #полировкаволосжитомир #полировкаволос #тритментологжитомир #hairzt #zhytomyr #beautycare #haircut #zhytomyrgram #girls #subscribe #followforfollowback #followmeto #longhair

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL

Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius.
Boleh tengok feeback dekat sini

 #feedbackcoffeescrubtemyracle 
 #Feedbackdetoxmasktemyracle 
Apa kelebihan pakej ni ? Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat
💪🏻 memudarkan parut
💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam
💪🏻 menglowingkan kulit
💪🏻 menghalus & melembutkan kulit

Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi.

 #temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals

2019-09-16 07:39   0 0

 

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius. Boleh tengok feeback dekat sini #feedbackcoffeescrubtemyracle #Feedbackdetoxmasktemyracle Apa kelebihan pakej ni Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat 💪🏻 memudarkan parut 💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam 💪🏻 menglowingkan kulit 💪🏻 menghalus & melembutkan kulit Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi. #temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals

Haloo MELILEAN! Ingin kulit wajah Anda tampak cantik dan halus merona? Yuk gunakan MELILEA Skin Radiant yang diformulasikan secara khusus dari bahan-bahan alami yang akan memberikan kecantikan sempurna untuk kulit wajah Anda!

 #melilea  #melileainternational  #melileaindonesia #skinradiant  #botanical  #botanicalskincare  #organic #skincare  #natural  #naturalskincare #skincareroutine  #skincaretips  #skincareproduct #healthyskin  #glowingskin  #beauty  #beautycare #beautygram  #naturalbeauty  #instabeauty #photography  #instaphotography  #instaphoto #photographs  #loveyourskin  #transformyourlife #storedealermalang #malang

2019-09-16 07:39   0 0

 

Haloo MELILEAN! Ingin kulit wajah Anda tampak cantik dan halus merona Yuk gunakan MELILEA Skin Radiant yang diformulasikan secara khusus dari bahan-bahan alami yang akan memberikan kecantikan sempurna untuk kulit wajah Anda! #melilea  #melileainternational  #melileaindonesia #skinradiant  #botanical  #botanicalskincare  #organic #skincare  #natural  #naturalskincare #skincareroutine  #skincaretips  #skincareproduct #healthyskin  #glowingskin  #beauty  #beautycare #beautygram  #naturalbeauty  #instabeauty #photography  #instaphotography  #instaphoto #photographs  #loveyourskin  #transformyourlife #storedealermalang #malang

Fungsi paket whitening Acne DRW skincare by dr. Wahyu:(Bpom dan Bebas merkuri) 😍menyembuhkan jerawat
😍menghilangkan flek bekas jerawat
😍mengecilkan pori-pori
😍mencegah timbulnya komedo
😍mencerahkan,menghaluskan,dan mengencangkan wajah
😍mengurangi minyak di wajah

 #drwskincareindonesia # drwskincarejogjakarta #skincaredoctor #drwskincaregunungkidul #agenskincare #skincarelaris #drwskincareindonesia #whiteningcream #krimflek #krimjerawat #acnecream #krimaman #krimhalal #krimbpom #skinwhitening #krimlipatan #krimpemutihketiak #krimnonmercury #krimbekasluka
 #slimminggel #beautybloggers #skincaretips #skinhealth #skincaretips #skincareproducts #skinwhitening #beautycare #l

More info hub.
Wa 0877 2429 8652

Atau klik link :

http://bit.ly/2YefPtX

2019-09-16 07:38   0 0

 

Fungsi paket whitening Acne DRW skincare by dr. Wahyu:(Bpom dan Bebas merkuri) 😍menyembuhkan jerawat 😍menghilangkan flek bekas jerawat 😍mengecilkan pori-pori 😍mencegah timbulnya komedo 😍mencerahkan,menghaluskan,dan mengencangkan wajah 😍mengurangi minyak di wajah #drwskincareindonesia # drwskincarejogjakarta #skincaredoctor #drwskincaregunungkidul #agenskincare #skincarelaris #drwskincareindonesia #whiteningcream #krimflek #krimjerawat #acnecream #krimaman #krimhalal #krimbpom #skinwhitening #krimlipatan #krimpemutihketiak #krimnonmercury #krimbekasluka #slimminggel #beautybloggers #skincaretips #skinhealth #skincaretips #skincareproducts #skinwhitening #beautycare #l More info hub. Wa 0877 2429 8652 Atau klik link : http://bit.ly/2YefPtX

Réglé numéro 1: #nepasavoirpeurduridicule .
.
.
.
Voilà à quoi je ressemble le dimanche 🤣
.
Le dimanche c’est mon jour de soins, et depuis quelques années j’ai choisi des produits qui correspondent à ma peau, et à mes attentes ! Fini les 150 produits dans ma salle de bains ! J’ai sélectionné mes essentiels, de bons produits (dont ce masque à la boue marine élaboré par des ethnobotanistes) : EFFICACITÉ / GAIN DE TEMPS/ PRODUITS NATURELS ☀️☀️ et qu’on se le dise MA PEAU A REELLEMENT CHANGÉ .
.
Doux lundi à tous .
.
.
 #skincare #skincareroutine #skincaretips #beautygirl #beautycare #routinebeaute #beautyroutine #beautytips #bouemarine #masquealaboue #facecare #facemask #facemasktime #epoch #naturalskincaretips #beautyproducts #naturalbeautyproducts #masquevisage #soinvisage #prendresoindesoi #sundaybeautyday #sunday #sundaymood #metime #sundayvibes #lifestyle #beautytime

2019-09-16 07:38   2 0

 

Réglé numéro 1: #nepasavoirpeurduridicule . . . . Voilà à quoi je ressemble le dimanche 🤣 . Le dimanche c’est mon jour de soins, et depuis quelques années j’ai choisi des produits qui correspondent à ma peau, et à mes attentes ! Fini les 150 produits dans ma salle de bains ! J’ai sélectionné mes essentiels, de bons produits (dont ce masque à la boue marine élaboré par des ethnobotanistes) : EFFICACITÉ / GAIN DE TEMPS/ PRODUITS NATURELS ☀️☀️ et qu’on se le dise MA PEAU A REELLEMENT CHANGÉ . . Doux lundi à tous . . . #skincare #skincareroutine #skincaretips #beautygirl #beautycare #routinebeaute #beautyroutine #beautytips #bouemarine #masquealaboue #facecare #facemask #facemasktime #epoch #naturalskincaretips #beautyproducts #naturalbeautyproducts #masquevisage #soinvisage #prendresoindesoi #sundaybeautyday #sunday #sundaymood #metime #sundayvibes #lifestyle #beautytime

今天,早晚都看见我的妈咪说我手臂,肚腩很明显瘦了,开心死我了,结果她叫我买给她用😅😅😂😂
今天我要问问大家什么是过重?大家去google search calculate BMI 算算你的BMI就懂您有没有过重,如果结果是OVERWEIGHT,那大家要注意了,我本身非常怕,新陈代谢慢了,最严重的手臂在几年前突然变成左图的那个我,加上水肿,惨不忍睹,虽说另一半没说什么,可是我会尴尬的,拍的照片敢post meh? 我还没拍结婚照的leh,真的要肥到要每张edit这么尴尬meh!!!加上自己的体重只会上,不会下,我本身真的很怕,过重会带来许多疾病,最后躺医院,赚到的钱有用吗?我试过很多方法,甚至试过每天不吃白饭,结果不到两个星期晕倒了,晕之前还吐“黄胆水”,因为我本身不能没有糖分,所以怎样都要吃一点饭,所以又失败了,直到我遇见susenji gold,我跟大家一样,鼓起很大勇气买了下来,终于得到小小回报了,我最近都很努力在让自己瘦下来,消除严重水肿,肌肉结实多了,4支susenji gold 后,我看见自己的小小成就了,我告诉自己不可以懒惰,早晚一次!都不用吃进肚子的东西,就当作护肤品一样用,有什么难?每天坚持,肯定可以❤️ 记得钱买不到健康!

我开始我的小小成就了,你呢?

你想改变又不想吃进肚子欢迎找我,问爽聊天也可以,可是如果你想要瘦可是却跟我说你懒惰,千万别whatsapp 我,因为你根本不是很想瘦!

Whatsapp : 0169675825
Wechat : jhengmun2301

 #变瘦秘诀 #kurus #weightloss #SUSENJI #susenjigold #kurangberat #nakkurus #weightloss #sucess #confidence #fitness #beautycare #esty #instagram #hk #台湾 #新加坡 #招商

2019-09-16 07:36   2 0

 

今天,早晚都看见我的妈咪说我手臂,肚腩很明显瘦了,开心死我了,结果她叫我买给她用😅😅😂😂 今天我要问问大家什么是过重?大家去google search calculate BMI 算算你的BMI就懂您有没有过重,如果结果是OVERWEIGHT,那大家要注意了,我本身非常怕,新陈代谢慢了,最严重的手臂在几年前突然变成左图的那个我,加上水肿,惨不忍睹,虽说另一半没说什么,可是我会尴尬的,拍的照片敢post meh 我还没拍结婚照的leh,真的要肥到要每张edit这么尴尬meh!!!加上自己的体重只会上,不会下,我本身真的很怕,过重会带来许多疾病,最后躺医院,赚到的钱有用吗?我试过很多方法,甚至试过每天不吃白饭,结果不到两个星期晕倒了,晕之前还吐“黄胆水”,因为我本身不能没有糖分,所以怎样都要吃一点饭,所以又失败了,直到我遇见susenji gold,我跟大家一样,鼓起很大勇气买了下来,终于得到小小回报了,我最近都很努力在让自己瘦下来,消除严重水肿,肌肉结实多了,4支susenji gold 后,我看见自己的小小成就了,我告诉自己不可以懒惰,早晚一次!都不用吃进肚子的东西,就当作护肤品一样用,有什么难?每天坚持,肯定可以❤️ 记得钱买不到健康! 我开始我的小小成就了,你呢? 你想改变又不想吃进肚子欢迎找我,问爽聊天也可以,可是如果你想要瘦可是却跟我说你懒惰,千万别whatsapp 我,因为你根本不是很想瘦! Whatsapp : 0169675825 Wechat : jhengmun2301 #变瘦秘诀 #kurus #weightloss #SUSENJI #susenjigold #kurangberat #nakkurus #weightloss #sucess #confidence #fitness #beautycare #esty #instagram #hk #台湾 #新加坡 #招商

最近喝奶茶有點多
來去隔空減脂一下🤣

隔天減脂
利用高頻電磁場方式加熱深層組織,
最終達到破壞脂肪細胞,導致減少皮下脂肪厚度之效果。
做的過程中最多就是有點熱熱的而已!!
一種懶的運動又不敢動刀的冰友,這個很不錯啦~

提醒大家一件事,
隔空減脂前後三天盡量避免甜食及含糖飲料,喝大量的水幫忙代謝,效果更好

 #BTLVanquish貝特爾高頻電磁場系統
✔不接觸皮膚
✔非侵入式
✔安全舒適
-Vivian Hsu

相關療程問題詢問→【LINE】搜尋@starnic
❤星小編為您服務唷❤

 #隔空減脂 #非接觸 #非侵入式 #腰腹肥胖 #醫美 #歐萃學超音波系統 #瘦大腿 #瘦小腹 #starnic #starnictw #beauty #beautycare #仁愛醫美

2019-09-16 07:35   2 0

 

最近喝奶茶有點多 來去隔空減脂一下🤣 隔天減脂 利用高頻電磁場方式加熱深層組織, 最終達到破壞脂肪細胞,導致減少皮下脂肪厚度之效果。 做的過程中最多就是有點熱熱的而已!! 一種懶的運動又不敢動刀的冰友,這個很不錯啦~ 提醒大家一件事, 隔空減脂前後三天盡量避免甜食及含糖飲料,喝大量的水幫忙代謝,效果更好 #BTLVanquish貝特爾高頻電磁場系統 ✔不接觸皮膚 ✔非侵入式 ✔安全舒適 -Vivian Hsu 相關療程問題詢問→【LINE】搜尋@starnic ❤星小編為您服務唷❤ #隔空減脂 #非接觸 #非侵入式 #腰腹肥胖 #醫美 #歐萃學超音波系統 #瘦大腿 #瘦小腹 #starnic #starnictw #beauty #beautycare #仁愛醫美

ДЕТОКС И СИЯНИЕ в одном флаконе💎+💎
Когда коже нужен глоток свежести и обновления!
Актуальное экспресс-средство для стрессированной тусклой кожи, потерявшей сияние.
Особенно в осенний период, когда кожа чувствительна после воздействия солнца и требует деликатного ухода.

Маска "White Earth" универсальна: подходит и для сухой, и для комбинированной кожи.
Всё благодаря составу: каолин в сочетании с витаминами и маслами👌
Маска бережно удаляет ороговевшие клетки кожи, одновременно оказывая детокс-эффект.
.
В чём её многофункциональное действие:
💎глубоко очищает.
💎регулирует деятельность сальных желёз, предотвращает появление расширенных пор.
💎нормализует процесс дыхания и обновления клеток.
💎восстанавливает баланс и сияние.
.
РЕЗУЛЬТАТ: сразу после применения Вы чувствуете непревзойденную чистоту и свежесть каждой клеткой.
Кожа матовая: без чувства сухости и при этом без жирного блеска - идеальный баланс🙌
Кожа выглядит отдохнувшей и сияющей!
.
Используйте маску 2-3 раза в неделю и наслаждайтесь свежей, матовой, чистой кожей❤
.
 #arcaya #arcayainrussia
 #skincare #beauty
 #детокс #чистотакожи
 #arcaya_маски #маскадлялица
 #жирнаякожа
 #комбинированнаякожа
 #beautycare #detox
 #masks

2019-09-16 07:34   7 0

 

ДЕТОКС И СИЯНИЕ в одном флаконе💎+💎 Когда коже нужен глоток свежести и обновления! Актуальное экспресс-средство для стрессированной тусклой кожи, потерявшей сияние. Особенно в осенний период, когда кожа чувствительна после воздействия солнца и требует деликатного ухода. Маска "White Earth" универсальна: подходит и для сухой, и для комбинированной кожи. Всё благодаря составу: каолин в сочетании с витаминами и маслами👌 Маска бережно удаляет ороговевшие клетки кожи, одновременно оказывая детокс-эффект. . В чём её многофункциональное действие: 💎глубоко очищает. 💎регулирует деятельность сальных желёз, предотвращает появление расширенных пор. 💎нормализует процесс дыхания и обновления клеток. 💎восстанавливает баланс и сияние. . РЕЗУЛЬТАТ: сразу после применения Вы чувствуете непревзойденную чистоту и свежесть каждой клеткой. Кожа матовая: без чувства сухости и при этом без жирного блеска - идеальный баланс🙌 Кожа выглядит отдохнувшей и сияющей! . Используйте маску 2-3 раза в неделю и наслаждайтесь свежей, матовой, чистой кожей❤ . #arcaya #arcayainrussia #skincare #beauty #детокс #чистотакожи #arcaya_маски #маскадлялица #жирнаякожа #комбинированнаякожа #beautycare #detox #masks

Let's freeze your Fat!
.
Save money on our Cryolopolysis Fat Freezing package: $429 for ten sessions! Yep, 10 sessions! .
Cryolipolysis is ideal for healthy people with normal eating and exercise habits who have relatively small local fat deposits that cannot be reduced through diet and exercise alone.
.
These might be fat bulges such as muffin tops, love handles, fat deposits on the abdomen, upper arms, pack, or flanks.
.
WHAT RESULTS CAN I EXPECT?
Two to four months after the initial treatment series, further procedures can be carried out to ensure an additional reduction in fatty tissue.
.
Finally there is a reliable, non-invasive method for permanent local fat loss – cryolipolysis works without surgery, without pain and without recovery time.
.
Ask your therapist about the treatment today. Buy your deal: https://www.groupon.com.au/deals/miami-kiss-international-39 .
xx
Miami Kiss Team

2019-09-16 07:34   1 1

 

Let's freeze your Fat! . Save money on our Cryolopolysis Fat Freezing package: $429 for ten sessions! Yep, 10 sessions! . Cryolipolysis is ideal for healthy people with normal eating and exercise habits who have relatively small local fat deposits that cannot be reduced through diet and exercise alone. . These might be fat bulges such as muffin tops, love handles, fat deposits on the abdomen, upper arms, pack, or flanks. . WHAT RESULTS CAN I EXPECT Two to four months after the initial treatment series, further procedures can be carried out to ensure an additional reduction in fatty tissue. . Finally there is a reliable, non-invasive method for permanent local fat loss – cryolipolysis works without surgery, without pain and without recovery time. . Ask your therapist about the treatment today. Buy your deal: https://www.groupon.com.au/deals/miami-kiss-international-39 . xx Miami Kiss Team

Hmm Ab konsi new recipe video banau ... comment karke batao ... ???
.
.Dm for collaborations ..... follow my youtube channel❤ hemanshi's world❤ ... Link in the bio ❤❤.
 #youtubeindia #indianyoutubers #hemanshisworld 
 #foodgasm
 #instalike #jaipur  #travelfoodbeautyblogger
 #makeupartist #makeup #jaipurblogger #makeupquru
 #fashion #beautyguru #instabeauty #makeuplover
 #beautytips #hudabeauty #skincare #bblogger #bloggers
 #mua #bloggerlife #bloggerstyle #blogging
 #wakeupandmakeup #beautyaddict #beautybloggers
 #makeuptutorial 
 #beautycare #beautyblogging

2019-09-16 07:34   2 0

 

Hmm Ab konsi new recipe video banau ... comment karke batao ... . .Dm for collaborations ..... follow my youtube channel❤ hemanshi's world❤ ... Link in the bio ❤❤. #youtubeindia #indianyoutubers #hemanshisworld #foodgasm #instalike #jaipur #travelfoodbeautyblogger #makeupartist #makeup #jaipurblogger #makeupquru #fashion #beautyguru #instabeauty #makeuplover #beautytips #hudabeauty #skincare #bblogger #bloggers #mua #bloggerlife #bloggerstyle #blogging #wakeupandmakeup #beautyaddict #beautybloggers #makeuptutorial #beautycare #beautyblogging

Today’s face done under 7mins 
No need for foundation when my skin is glowing as no mans business 😊
.
💕 @toofaced Multi-use Scultping Face Concealer 💕 @narsissist Soft Matte Concealer
💕 @katvondbeauty Contour Palette in Shade Light
💕 @lauragellerbeauty Gelee highlighter in Glided Honey
💕 @nyxcosmetics Suede Matte Lip Liner
. .

 #beauty #beautycommunity #beautyjunkie #beautyblog #beautybloggers #makeup #makeupblogger #discoverunder5k #beautycare #toofaced #laurageller #katvond #nyx #nars #nofoundation

2019-09-16 07:34   2 0

 

Today’s face done under 7mins No need for foundation when my skin is glowing as no mans business 😊 . 💕 @toofaced Multi-use Scultping Face Concealer 💕 @narsissist Soft Matte Concealer 💕 @katvondbeauty Contour Palette in Shade Light 💕 @lauragellerbeauty Gelee highlighter in Glided Honey 💕 @nyxcosmetics Suede Matte Lip Liner . . #beauty #beautycommunity #beautyjunkie #beautyblog #beautybloggers #makeup #makeupblogger #discoverunder5k #beautycare #toofaced #laurageller #katvond #nyx #nars #nofoundation