United States

  United States

  Top 449502 Instagram followed

Images about: #birthdaydinner (1854913 posts)

28 and feeling great. 🎂🎂🎂🎈🎉

2019-02-22 02:15   2 1

 

28 and feeling great. 🎂🎂🎂🎈🎉

Tahukah anda😎
Anda boleh menambah kawan hanya dengan makan bersama-sama?😵😵
.
Percaya atau tak? Hehehe🙊🙊
And of course lah, semestinya di restoran western halal terbaik iaitu Billionaires Concept Cuisine🏢
.
Menu yang lazat untuk anda dan rakan-rakan anda. Sudah pasti akan membuatkan perut anda kenyang.
.
So tunggu apa lagi? Ayuh! Cepat buat tempahan anda sekarang!
.
Sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink

2019-02-22 02:14   2 0

 

Tahukah anda😎 Anda boleh menambah kawan hanya dengan makan bersama-sama😵😵 . Percaya atau tak Hehehe🙊🙊 And of course lah, semestinya di restoran western halal terbaik iaitu Billionaires Concept Cuisine🏢 . Menu yang lazat untuk anda dan rakan-rakan anda. Sudah pasti akan membuatkan perut anda kenyang. . So tunggu apa lagi Ayuh! Cepat buat tempahan anda sekarang! . Sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282 . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink

Do you know,
There are two great ways to make someone happy?
.
No? Okay, let me tell you. Listen carefully, 
First: Surprise them🎊
Second: Tell them you love them.💚💋
.
With great menu🍻🍔 and price💲, Billionaires Concept Cuisine offers you with great packages for event for your loved one!
.
Reserve with us now!
.
For any inquiries, please call📲 Encik Fiq at 013 201 8282.
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink

2019-02-22 02:14   1 0

 

Do you know, There are two great ways to make someone happy . No Okay, let me tell you. Listen carefully, First: Surprise them🎊 Second: Tell them you love them.💚💋 . With great menu🍻🍔 and price💲, Billionaires Concept Cuisine offers you with great packages for event for your loved one! . Reserve with us now! . For any inquiries, please call📲 Encik Fiq at 013 201 8282. . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink

Hello everyone.
We, "Batavia Party Planner & Decor", will help you create unforgettable moment for you and your beloved one(s) by bringing your imagination to the real world.

Plans? Decoration? Or everything you want us to help for your special moment, just tell us.

We Create, You Celebrate!

Contact
Line: @batavia (use '@')
WA: 0813 9461 8977
.
.
 #partyplanner #partyplannerjakarta #partyplannermurah #partyplannerbekasi #partyplannerjkt #aqiqahjakarta #engagementjkt #partydecorjakarta #birthdaysurprisejakarta #engagementjakarta #birthdayplannermurah #birthdaylunchjakarta #birthdaydinnerjakarta #babyshowerjakarta #babyshowerjkt #romanticdinner #romanticdinnerjakarta #birthdaydinner #birthdaydinnermurah #bridalshowerjakarta #bridalshowermurah #aqiqahjakarta #birthdaypartyjakarta #aqiqahjabodetabek #birthdaypartyideas #birthdaypartymurah #dekorlamaranjakarta #dekorlamaranmurah #backdroplamaranmurah #backdroplamaranjakarta

2019-02-22 02:12   0 0

 

Hello everyone. We, "Batavia Party Planner & Decor", will help you create unforgettable moment for you and your beloved one(s) by bringing your imagination to the real world. Plans Decoration Or everything you want us to help for your special moment, just tell us. We Create, You Celebrate! Contact Line: @batavia (use '@') WA: 0813 9461 8977 . . #partyplanner #partyplannerjakarta #partyplannermurah #partyplannerbekasi #partyplannerjkt #aqiqahjakarta #engagementjkt #partydecorjakarta #birthdaysurprisejakarta #engagementjakarta #birthdayplannermurah #birthdaylunchjakarta #birthdaydinnerjakarta #babyshowerjakarta #babyshowerjkt #romanticdinner #romanticdinnerjakarta #birthdaydinner #birthdaydinnermurah #bridalshowerjakarta #bridalshowermurah #aqiqahjakarta #birthdaypartyjakarta #aqiqahjabodetabek #birthdaypartyideas #birthdaypartymurah #dekorlamaranjakarta #dekorlamaranmurah #backdroplamaranmurah #backdroplamaranjakarta

Korang, dah tiba masa ni  untuk gathering!🎉🎊
.
Dah lama tak jumpa kawan-kawan lama? Atau korang nak tinggalkan kawan-kawan kolej dah?😔😖 Kawan-kawan sekerja?
. 
Inilah masanya untuk sambut waktu-waktu terakhir ni sama-sama! .
.
Billionaires Concept Cuisine menawarkan menu menarik🌯🌮🧀 yang akan membuatkan anda senang hati. Korang juga akan menghargai momen-momen terakhir bersama. .
.
Juga dengan pakej istimewa untuk korang.
. 
Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink
 #dinnerwithfriends #forevereating #love #familytime  #visitmalacca

2019-02-22 02:08   4 0

 

Korang, dah tiba masa ni  untuk gathering!🎉🎊 . Dah lama tak jumpa kawan-kawan lama Atau korang nak tinggalkan kawan-kawan kolej dah😔😖 Kawan-kawan sekerja .  Inilah masanya untuk sambut waktu-waktu terakhir ni sama-sama! . . Billionaires Concept Cuisine menawarkan menu menarik🌯🌮🧀 yang akan membuatkan anda senang hati. Korang juga akan menghargai momen-momen terakhir bersama. . . Juga dengan pakej istimewa untuk korang. .  Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282 . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #dinnerwithfriends #forevereating #love #familytime  #visitmalacca

Jom ceriakan hari anda di Billionaires hari ini 😊
.
Jangan stress-stress lagi 😫
.
Nak hilangkan stress maii lepak Billionaires😍😍.
.
Pasti stress korang akan hilang.🙈🙉
.
Sebab apa?
.
Suasana Billionaires yang tenang dan santai mampu membuatkan anda rasa selesa dan nyaman.
.
Di tambah dengan hidangan makanan🧀🌮🌯yang lazat.
.
Pasti anda takkan lupa sampai bila-bila.
.
Jadi tunggu apa lagi?
.
Jom datang Billionaires Concept Cuisine sekarang 💓
.
Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink
 #melaka #western #bestie #suprisebirthday #bestgile #family
 #dinnertime #sedap #kenyang #billionairesconceptcuisine #grilltime
 #sukakopi #sajianbarat #icecream #grilling

2019-02-22 02:03   8 0

 

Jom ceriakan hari anda di Billionaires hari ini 😊 . Jangan stress-stress lagi 😫 . Nak hilangkan stress maii lepak Billionaires😍😍. . Pasti stress korang akan hilang.🙈🙉 . Sebab apa . Suasana Billionaires yang tenang dan santai mampu membuatkan anda rasa selesa dan nyaman. . Di tambah dengan hidangan makanan🧀🌮🌯yang lazat. . Pasti anda takkan lupa sampai bila-bila. . Jadi tunggu apa lagi . Jom datang Billionaires Concept Cuisine sekarang 💓 . Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282 . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #melaka #western #bestie #suprisebirthday #bestgile #family #dinnertime #sedap #kenyang #billionairesconceptcuisine #grilltime #sukakopi #sajianbarat #icecream #grilling

Hi semua!🙋🙋
.
Nak buat baik ni boleh jadi apa-apa je. Dalam apa-apa cara sekalipun. Ha, macam mana kalau belanja kawan tersayang anda dengan menu meletop kami? 🤔🤔
.
Datang ke Billionaires Concept Cuisine🚐🚐. Anda akan dapat pahala, kawan anda akan tersenyum je 😁😁 Tak perlu risau lagi, makanan kami pasti dapat memuaskan hati mereka dan menggembirakan mereka!
.
Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink
 #instapasta #makansampaikenyang #familytime #bestcoffemaker #deliciousfood #halalwestern #freshjuice #igcoffee

2019-02-22 01:59   7 0

 

Hi semua!🙋🙋 . Nak buat baik ni boleh jadi apa-apa je. Dalam apa-apa cara sekalipun. Ha, macam mana kalau belanja kawan tersayang anda dengan menu meletop kami 🤔🤔 . Datang ke Billionaires Concept Cuisine🚐🚐. Anda akan dapat pahala, kawan anda akan tersenyum je 😁😁 Tak perlu risau lagi, makanan kami pasti dapat memuaskan hati mereka dan menggembirakan mereka! . Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282 . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #instapasta #makansampaikenyang #familytime #bestcoffemaker #deliciousfood #halalwestern #freshjuice #igcoffee

Couldn’t be luckier to be surrounded by 3 generations of handsome men. 🥰 Happiest of Birthdays to my handsome husband & awesome father in law aka the best Papa in town. We love you! ❣️
•
•
•
 #familyovereverything💯

2019-02-22 01:56   9 1

 

Couldn’t be luckier to be surrounded by 3 generations of handsome men. 🥰 Happiest of Birthdays to my handsome husband & awesome father in law aka the best Papa in town. We love you! ❣️ • • • #familyovereverything💯

Awek cakap dia nak makan makanan western?😢
.
Hey cepat cepat datang ke Billionaires Concept Cuisine😋
.
Kami ada macam-macam makanan western🍱
.
Dia suka?😆
.
Kan dah cakap dah😉
.
Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian (013 201 8282)
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink
 #eatandtreats #happyeat #eatwell #billionaresconceptcuisine
 #dailyfoodfeed #cadanganmakan #foodinmalaysia #visitmelaka
 #thisismalacca

2019-02-22 01:50   3 0

 

Awek cakap dia nak makan makanan western😢 . Hey cepat cepat datang ke Billionaires Concept Cuisine😋 . Kami ada macam-macam makanan western🍱 . Dia suka😆 . Kan dah cakap dah😉 . Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian (013 201 8282) . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #eatandtreats #happyeat #eatwell #billionaresconceptcuisine #dailyfoodfeed #cadanganmakan #foodinmalaysia #visitmelaka #thisismalacca

Gaji dah nak masuk! 💃
.
Belanjalah keluarga, korang.👼
.
Dapatkan keberkatan tu sekali dengan kebahagiaan.💑
.
Mereka pasti bangga dengan korang yang penat bekerja ni.💖
.
Mereka juga mesti bangga ada ahli keluarga macam korang👪
.
Billionaires Concept Cuisine menunggu anda!😽
.
Belanja keluarga anda dengan makanan-makanan best yang ada dekat sini.👍👍
.
Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #eatandtreats #happyeat #eatwell #billionaresconceptcuisine #dailyfoodfeed #cadanganmakan #foodjnmalaysia #visitmelaka #thisismalacca

2019-02-22 01:46   7 0

 

Gaji dah nak masuk! 💃 . Belanjalah keluarga, korang.👼 . Dapatkan keberkatan tu sekali dengan kebahagiaan.💑 . Mereka pasti bangga dengan korang yang penat bekerja ni.💖 . Mereka juga mesti bangga ada ahli keluarga macam korang👪 . Billionaires Concept Cuisine menunggu anda!😽 . Belanja keluarga anda dengan makanan-makanan best yang ada dekat sini.👍👍 . Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282 . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #eatandtreats #happyeat #eatwell #billionaresconceptcuisine #dailyfoodfeed #cadanganmakan #foodjnmalaysia #visitmelaka #thisismalacca

Gembirakan orang tersayang dengan makanan yang sedap 😍😍
. 
Semestinya di tempat yang menyediakan makanan barat paling top, Billionaires Concept Cuisine!😎😎
.
Bayangkan si dia tersenyum lebar😁😁
.
Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282
.
FB: Billionairesconceptcuisine
YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine
PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine
.
 #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #westerfood  #projektravel  #thisismalacca  #visitmelaka  #coffecake #lapar  #instafood  #makananbarat  #aiskrim #desserttime

2019-02-22 01:41   8 0

 

Gembirakan orang tersayang dengan makanan yang sedap 😍😍 . Semestinya di tempat yang menyediakan makanan barat paling top, Billionaires Concept Cuisine!😎😎 . Bayangkan si dia tersenyum lebar😁😁 . Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh terus hubungi 📲Encik Fiq di talian 013 201 8282 . FB: Billionairesconceptcuisine YOUTUBE: Billionaires Concept Cuisine PINTEREST:Billionaires Concept Cuisine . #sundaydinner #lazat #deliciousfood #birthdaydinner #yummy #dinnertime #dinnerdate #chickenpasta #freshdrink #instadrink #westerfood  #projektravel  #thisismalacca  #visitmelaka  #coffecake #lapar  #instafood  #makananbarat  #aiskrim #desserttime

Eggplant Parm from @littlenonnas . . . japanese eggplant, mixed basil pesto, san marzano marinara, burrata . . . 🍆

2019-02-22 01:29   17 3

 

Eggplant Parm from @littlenonnas . . . japanese eggplant, mixed basil pesto, san marzano marinara, burrata . . . 🍆

Sooo Grateful for another amazing Birthday 🎂 with my amazing Family and Friends!! Thank you to the Best of the best and one and only Sister & law I had a wonderful brunch with all the lovely ladies that made it out to spend some time with me( love u all/ las quiero!). And of course to the number #1 Husband and my beautiful blessings my kids that always make mommy feel happy 🥰💖. Also thank you all to all of you who sent me messages on here to wish me a happy birthday 🎊 it means a lot my sweet friends of Instagram. #birthdaygirl #starting32offright #birthdaybrunch #birthdaydinner #janishomeandfamily #latepost #homedecor #sisterinlaw❤️ #specialfriends

2019-02-22 01:26   26 6

 

Sooo Grateful for another amazing Birthday 🎂 with my amazing Family and Friends!! Thank you to the Best of the best and one and only Sister & law I had a wonderful brunch with all the lovely ladies that made it out to spend some time with me( love u all/ las quiero!). And of course to the number #1 Husband and my beautiful blessings my kids that always make mommy feel happy 🥰💖. Also thank you all to all of you who sent me messages on here to wish me a happy birthday 🎊 it means a lot my sweet friends of Instagram. #birthdaygirl #starting32offright #birthdaybrunch #birthdaydinner #janishomeandfamily #latepost #homedecor #sisterinlaw❤️ #specialfriends

Kinda miss LA already, miss my girls.
 #tbt #birthdaydinner

2019-02-22 01:21   19 3

 

Kinda miss LA already, miss my girls. #tbt #birthdaydinner

Nothing is blocking me to get to this weekend slated... So it calls for my famous Himalayan salt block salmon! 
To expedite the process you can heat the brick on your stove range. .
.
. . . 
 #seafoodgalore
 #seafoodpizza
 #clams
 #rawseafood
 #seafoodsalad
 #seafoodrestaurant
 #seafoodbasket
 #instaseafood
 #dinnerfortwo
 #delish
 #healthydinner
 #familydinner
 #winnerwinnerchickendinner
 #romanticdinner
 #chicken
 #cooking
 #fresh
 #dinnerdate
 #eat
 #dinnerideas
 #birthdaydinner

2019-02-22 01:19   18 0

 

Nothing is blocking me to get to this weekend slated... So it calls for my famous Himalayan salt block salmon! To expedite the process you can heat the brick on your stove range. . . . . . #seafoodgalore #seafoodpizza #clams #rawseafood #seafoodsalad #seafoodrestaurant #seafoodbasket #instaseafood #dinnerfortwo #delish #healthydinner #familydinner #winnerwinnerchickendinner #romanticdinner #chicken #cooking #fresh #dinnerdate #eat #dinnerideas #birthdaydinner

Tablescape #tbt

2019-02-22 01:17   15 2

 

Tablescape #tbt

Happy birthday Dad. ❤️
I don’t know what I would do in this life without you. You were there for every soccer game no matter the distance, every car accident no matter the time of day, every mistake I made no matter the hurt it caused you (and I’ve made many), and every single time I’ve needed you. I am the hard working, business woman I am today because of you and you’re endless support. A work week isn’t complete without at least 60 hours lol. I love you Dad. 
Signed,
Forever your sweet pea

2019-02-22 01:14   18 1

 

Happy birthday Dad. ❤️ I don’t know what I would do in this life without you. You were there for every soccer game no matter the distance, every car accident no matter the time of day, every mistake I made no matter the hurt it caused you (and I’ve made many), and every single time I’ve needed you. I am the hard working, business woman I am today because of you and you’re endless support. A work week isn’t complete without at least 60 hours lol. I love you Dad. Signed, Forever your sweet pea

Thinking about hosting a rehearsal dinner, private event or birthday dinner. 
Our team can help set up your special event from the pre set menu right down to the flowers that will adorn your table. 
Check out our menu @ www.holdrens.com

Contact us 📞 805-965-3363
📧 Clay@holdrens.com Angela@holdrens.com
.
.
.
.
 #privateevent #birthdaydinner #rehearsaldinner #santabarbara #downtownsantabarbara #weddingrehearsal #steakhouse #seafood #privatedinnerparty #seesb

2019-02-22 01:10   16 0

 

Thinking about hosting a rehearsal dinner, private event or birthday dinner. Our team can help set up your special event from the pre set menu right down to the flowers that will adorn your table. Check out our menu @ www.holdrens.com Contact us 📞 805-965-3363 📧 [email protected]holdrens.com [email protected]holdrens.com . . . . #privateevent #birthdaydinner #rehearsaldinner #santabarbara #downtownsantabarbara #weddingrehearsal #steakhouse #seafood #privatedinnerparty #seesb

¡Hola! ¿Que creen? Todavía siguen los festejos cumpleañeros 🥳🎉. Anoche 🌙 mi plan era ir a La Moresca de andares a cenar 🍽 (porque #foodie ) y no contaba con que aún siendo miércoles, se atasca con espera de 2-3 horas para mesas grandes, imagínense. 👀 Casi me da el infarto 🤣 así que nos pusimos a checar otros restaurantes ahí mismo y el que menos lleno se veía, era il Diavolo. 😈 Bueno, menos lleno es un decir porque igual esperamos una hora. ⌛️ Pero no importó porque estábamos en mood cumpleañero 💃🏻 y mientras esperabas, podías tomar algo 🍷 para ir entrando en calor. 🔥 La mesera me recomendó una margarita 🍸 de fresa 🍓 y no se equivocó, estaba deliciosa. 🤤
Ya en la mesa, pedí la llamada ‘Champagne de las cervezas’, ósea una Miller High Life🍺. La verdad es que yo amo La Moresca ❤️ y tenía tanto antojo que veía y veía el menú y no sabía que pedir. En il diavolo 😈, la pizza que me encanta es la de Jamón serrano, arúgula 🌿 y parmesano 🧀 pero tenía antojo de pasta 🍝 y decidí cambiarle esta vez.☝🏼
Como no tenían pastas ‘normales’ como un spaghetti 🍝 o algo así, y todas eran rellenas de algo, terminé pidiendo unos canelones (si, parecen enchiladas pero no lo son jajaja) rellenos de queso ricotta 🧀, champiñones 🍄 y pollo 🐥 (una mezcla molida) y bañados de la infaltable salsa pomodoro 🥫y más queso 🧀 y estuvieron ricos. 😋
Y por último, también comí pastel de nuevo. 🎂 De verdad ya perdí la cuenta de cuanto pastel 🍰 he comido este mes 😂 pero no me puedo quejar, lo he disfrutado bastante. 🐽 Este era pastel de chocolate 🍫 con nieve de vainilla.🍦No vi como se llamaba porque me llegó de sorpresa. 🎉
Estén atentos que mañana se viene #post del lugar al que iré a festejarme hoy y se ve prometedor. 🤗🤞🏻
¿Ustedes que prefieren, la moresca o il diavolo? 😁
📍Blvd. Puerta de Hierro 4965

2019-02-22 00:58   14 2

 

¡Hola! ¿Que creen Todavía siguen los festejos cumpleañeros 🥳🎉. Anoche 🌙 mi plan era ir a La Moresca de andares a cenar 🍽 (porque #foodie ) y no contaba con que aún siendo miércoles, se atasca con espera de 2-3 horas para mesas grandes, imagínense. 👀 Casi me da el infarto 🤣 así que nos pusimos a checar otros restaurantes ahí mismo y el que menos lleno se veía, era il Diavolo. 😈 Bueno, menos lleno es un decir porque igual esperamos una hora. ⌛️ Pero no importó porque estábamos en mood cumpleañero 💃🏻 y mientras esperabas, podías tomar algo 🍷 para ir entrando en calor. 🔥 La mesera me recomendó una margarita 🍸 de fresa 🍓 y no se equivocó, estaba deliciosa. 🤤 Ya en la mesa, pedí la llamada ‘Champagne de las cervezas’, ósea una Miller High Life🍺. La verdad es que yo amo La Moresca ❤️ y tenía tanto antojo que veía y veía el menú y no sabía que pedir. En il diavolo 😈, la pizza que me encanta es la de Jamón serrano, arúgula 🌿 y parmesano 🧀 pero tenía antojo de pasta 🍝 y decidí cambiarle esta vez.☝🏼 Como no tenían pastas ‘normales’ como un spaghetti 🍝 o algo así, y todas eran rellenas de algo, terminé pidiendo unos canelones (si, parecen enchiladas pero no lo son jajaja) rellenos de queso ricotta 🧀, champiñones 🍄 y pollo 🐥 (una mezcla molida) y bañados de la infaltable salsa pomodoro 🥫y más queso 🧀 y estuvieron ricos. 😋 Y por último, también comí pastel de nuevo. 🎂 De verdad ya perdí la cuenta de cuanto pastel 🍰 he comido este mes 😂 pero no me puedo quejar, lo he disfrutado bastante. 🐽 Este era pastel de chocolate 🍫 con nieve de vainilla.🍦No vi como se llamaba porque me llegó de sorpresa. 🎉 Estén atentos que mañana se viene #post del lugar al que iré a festejarme hoy y se ve prometedor. 🤗🤞🏻 ¿Ustedes que prefieren, la moresca o il diavolo 😁 📍Blvd. Puerta de Hierro 4965

Birthday dinner for my sweet guy, @phil_ipino. Baked salmon with olive oil, garlic and fresh lemon accompanied by @traderjoes cauliflower gnocchi (using @kissmywheatgrass_ ‘s recipe & tutorial) and mixed greens topped with my new favorite avocado & herb dressing from @traderjoes. Next up is ice cream cake 😋 It’s all about balance 😉 (& celebrating life of course!) #birthdaydinner #salmon #cauliflowergnocchi #healthycarbs #freshherbs #bakedsalmon #simpledinner #balance

2019-02-22 00:34   6 0

 

Birthday dinner for my sweet guy, @phil_ipino. Baked salmon with olive oil, garlic and fresh lemon accompanied by @traderjoes cauliflower gnocchi (using @kissmywheatgrass_ ‘s recipe & tutorial) and mixed greens topped with my new favorite avocado & herb dressing from @traderjoes. Next up is ice cream cake 😋 It’s all about balance 😉 (& celebrating life of course!) #birthdaydinner #salmon #cauliflowergnocchi #healthycarbs #freshherbs #bakedsalmon #simpledinner #balance

Salmon fillets with roasted garlic and peppers #birthdaydinner

2019-02-22 00:14   6 0

 

Salmon fillets with roasted garlic and peppers #birthdaydinner

Here is my Mussels, Shrimp, & Chicken Sausage in a white wine cream sauce! I used the LOW CARB FETTUCCINE PASTA FROM @thinslimfoods ONLY 8 CARBS PER 2OZ SERVINGS YALL!! Picture doesn't do it justice 😍👌🏼...RECIPE BELOW..YOUR WELCOME 😊
..........................
INGREDIENTS 
2 TB Butter
1 Onion, finely chopped
2 t Fresh Garlic, crushed
1/2 t Chili Flakes
1 cup Dry White Wine
1 cup Fresh Cream, (whipping cream)
 1 LB Mussels, 1/2 LB shrimp 
Salt and Black Pepper, to taste
1 Lemon, juice and zest
1/2 cup Parsley, chopped
................
INSTRUCTIONS -Slice sausage and cook in a large skillet with a bit of cooking spray or a tiny bit of oil. Once cooked, take out of the skillet and put aside.
Melt the Butter in the same large skillet (with a lid) – saute the Onion, Garlic and Chili Flakes until soft
Add the White Wine and simmer until reduced by two thirds – add the Cream and simmer 2 – 3 minutes
Add the Mussels & Shrimp and cover the skillet – over low heat, steam the Mussels & Shrimp until cooked 10 minutes
Remove from heat – Add sausage, season to taste with Salt and Black Pepper – stir through the Lemon Juice, finely grated Zest and Parsley
BON APPETIT 👌🏼❤

2019-02-22 00:08   35 8

 

Here is my Mussels, Shrimp, & Chicken Sausage in a white wine cream sauce! I used the LOW CARB FETTUCCINE PASTA FROM @thinslimfoods ONLY 8 CARBS PER 2OZ SERVINGS YALL!! Picture doesn't do it justice 😍👌🏼...RECIPE BELOW..YOUR WELCOME 😊 .......................... INGREDIENTS 2 TB Butter 1 Onion, finely chopped 2 t Fresh Garlic, crushed 1/2 t Chili Flakes 1 cup Dry White Wine 1 cup Fresh Cream, (whipping cream) 1 LB Mussels, 1/2 LB shrimp Salt and Black Pepper, to taste 1 Lemon, juice and zest 1/2 cup Parsley, chopped ................ INSTRUCTIONS -Slice sausage and cook in a large skillet with a bit of cooking spray or a tiny bit of oil. Once cooked, take out of the skillet and put aside. Melt the Butter in the same large skillet (with a lid) – saute the Onion, Garlic and Chili Flakes until soft Add the White Wine and simmer until reduced by two thirds – add the Cream and simmer 2 – 3 minutes Add the Mussels & Shrimp and cover the skillet – over low heat, steam the Mussels & Shrimp until cooked 10 minutes Remove from heat – Add sausage, season to taste with Salt and Black Pepper – stir through the Lemon Juice, finely grated Zest and Parsley BON APPETIT 👌🏼❤

Sugar Factory for my birthday dinner! 😍❤️

2019-02-22 00:00   26 1

 

Sugar Factory for my birthday dinner! 😍❤️

Happy birthday to my favorite human ❤️ #birthdaydinner

2019-02-21 23:58   12 3

 

Happy birthday to my favorite human ❤️ #birthdaydinner

Thank you everyone for the birthday wishes. And everyone who came out last night. ❤️❤️❤️
.
.
.
 #birthdaygirl #birthday #pisces #friends

2019-02-21 23:45   14 1

 

Thank you everyone for the birthday wishes. And everyone who came out last night. ❤️❤️❤️ . . . #birthdaygirl #birthday #pisces #friends

London calling!!! 🎂🥂🍾🎉🎁

2019-02-21 21:54   30 3

 

London calling!!! 🎂🥂🍾🎉🎁

♡
・
2019.02.18
・
パパ作
・
「ZUPPA DI PESCE( #ズッパディペッシェ )」
「ローストビーフ」
・
私の誕生日の前夜祭🎉だそうです笑
・
何年たっても変わらず優しい夫🥰
・
前夜祭という事で色々作ってくれました
私はテレビ見てゴロゴロ〜
・
ご飯の心配しなくて良いって最高✨
キッチンに立たなくて良いって最高✨
・
美味し過ぎて、
「毎日食べたい!」って言ったら
・
夫「我が家が破綻するからだーめ💸」
だそうです😂
・
そりゃそうだ笑笑
・
 #ローストビーフ #前菜 #appetizer #zuppadipesce #誕生日ご飯 #birthdaydinner #dinner #旦那飯 #男飯 #仲良し夫婦 #instagood #instafood #foodphotography #foodstagram #私の美味しい写真 #暮らしを楽しむ #おうちカフェ #料理好きな人と繋がりたい #写真好きな人と繋がりたい

2019-02-19 01:15   92 3

 

♡ ・ 2019.02.18 ・ パパ作 ・ 「ZUPPA DI PESCE( #ズッパディペッシェ )」 「ローストビーフ」 ・ 私の誕生日の前夜祭🎉だそうです笑 ・ 何年たっても変わらず優しい夫🥰 ・ 前夜祭という事で色々作ってくれました 私はテレビ見てゴロゴロ〜 ・ ご飯の心配しなくて良いって最高✨ キッチンに立たなくて良いって最高✨ ・ 美味し過ぎて、 「毎日食べたい!」って言ったら ・ 夫「我が家が破綻するからだーめ💸」 だそうです😂 ・ そりゃそうだ笑笑 ・ #ローストビーフ #前菜 #appetizer #zuppadipesce #誕生日ご飯 #birthdaydinner #dinner #旦那飯 #男飯 #仲良し夫婦 #instagood #instafood #foodphotography #foodstagram #私の美味しい写真 #暮らしを楽しむ #おうちカフェ #料理好きな人と繋がりたい #写真好きな人と繋がりたい

Fiona's bday dinner😋🍾🍽
Happy birthday to our good friend🎂
 #女神生日快樂😍
 #birthdaydinner #TomahawkSteak 🥩
 #DawnCHky
 #EverydayOfMyLife
 #JustChill
 #WeShouldJustChill
 #TrustTheLordStill
 #AndLifeWillGoOn
 #IKnowItWill

2017-05-30 08:44   15 2

 

Fiona's bday dinner😋🍾🍽 Happy birthday to our good friend🎂 #女神生日快樂😍 #birthdaydinner #TomahawkSteak 🥩 #DawnCHky #EverydayOfMyLife #JustChill #WeShouldJustChill #TrustTheLordStill #AndLifeWillGoOn #IKnowItWill

 #BirthdayDinner
 #Seafood 🦀🦀🐚🐚
 #DawnCHky
 #EverydayOfMyLife
 #JustChill
 #WeShouldJustChill
 #TrustTheLordStill
 #AndLifeWillGoOn
 #IKnowItWill

2017-05-28 07:06   10 0

 

#BirthdayDinner #Seafood 🦀🦀🐚🐚 #DawnCHky #EverydayOfMyLife #JustChill #WeShouldJustChill #TrustTheLordStill #AndLifeWillGoOn #IKnowItWill

 #birthdaydinner #打冷 #凍蟹
 #DawnCHky
 #EverydayOfMyLife
 #JustChill
 #WeShouldJustChill
 #TrustTheLordStill
 #AndLifeWillGoOn
 #IKnowItWill

2017-05-24 20:31   13 0

 

#birthdaydinner #打冷 #凍蟹 #DawnCHky #EverydayOfMyLife #JustChill #WeShouldJustChill #TrustTheLordStill #AndLifeWillGoOn #IKnowItWill

Hotpot n sake free flow😁😁
 #hotpot #birthdaydinner 
 #DawnCHky
 #EverydayOfMyLife
 #JustChill
 #WeShouldJustChill
 #TrustTheLordStill
 #AndLifeWillGoOn
 #IKnowItWill

2017-05-13 05:23   28 2

 

Hotpot n sake free flow😁😁 #hotpot #birthdaydinner #DawnCHky #EverydayOfMyLife #JustChill #WeShouldJustChill #TrustTheLordStill #AndLifeWillGoOn #IKnowItWill

Next Page →
Next Page →