Images about: #cakes (14251665 posts)

Let’s have another look at this babe 😍...
The inner parts of this beauty are layered with moist dark chocolate cake surrounded by the most luscious, fluffy and ever so light dark chocolate cream cheese filling. By the time you’re done with your slice, it’ll have you licking your fingers wanting more!🤤 #painting #paintingfaces #cakedecorations #cakesofinstagram #cakes #ganache #ganachecakes #darkchocolate #darkchocolateganache #whitechocolate #whitechocolateganache #chocolate #chocolatecream #chocolatecreamcheese #chocolatecreamcheesefrosting #creamcheese #creamcheesefrosting #creamcheesefilling #fluffycake #chocmoistcake #moistcake #moistchocolatecake #chocolatemoistcake #delicious #deliciousdessert #deliciouscake #mouthwatering

2019-10-24 06:02   1 0

 

Let’s have another look at this babe 😍... The inner parts of this beauty are layered with moist dark chocolate cake surrounded by the most luscious, fluffy and ever so light dark chocolate cream cheese filling. By the time you’re done with your slice, it’ll have you licking your fingers wanting more!🤤 #painting #paintingfaces #cakedecorations #cakesofinstagram #cakes #ganache #ganachecakes #darkchocolate #darkchocolateganache #whitechocolate #whitechocolateganache #chocolate #chocolatecream #chocolatecreamcheese #chocolatecreamcheesefrosting #creamcheese #creamcheesefrosting #creamcheesefilling #fluffycake #chocmoistcake #moistcake #moistchocolatecake #chocolatemoistcake #delicious #deliciousdessert #deliciouscake #mouthwatering

Simple quick chocolate cake macarons brownies meringue drops HAPPY anniversary

2019-10-24 06:00   1 1

 

Simple quick chocolate cake macarons brownies meringue drops HAPPY anniversary

1.Membantu Anda kenyang lebih lama setelah makan, sehingga jauh lebih mudah untuk menjaga lingkar pinggang!

2.Menyediakan energi yang terus menerus sampai periode makan berikutnya, sehingga anda dapat merasa berenergi dan bertenaga lebih lama.

3.Kestabilan level gula darah anda terjaga. Low GI merupakan alternatif yang lebih baik terutama untuk penderita diabetes, karena glukosa lebih lambat dilepaskan ke dalam aliran darah.
.
New concept product available:
RYE-Bread, Low G.I Bread, Wheat Bread, and Honey Cereal.
.⠀
We have ready cakes starting from 150rb only, spiku ovomaltine and many more. ⠀
.
Jln. Raya Dharmahusada no. 181⠀
Sebelah sekolah Buah Hati
Hub: WA - 081335101795
.⠀⠀
Jln. Musi no. 37
(031-5950457)
WA: 082146882731
.
gabung Sate House Bogowonto⠀⠀⠀
(031-99014959)
WA: 082140524525
.
Bila Anda mencari catering sehat/ diet keto boleh dicek di @devi.pentabiz
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀
 #sbygoodplace #surabayafoodies #surabaya #atanhalaljakim #hala l #jawaposculinary #gofoodsurabaya #foodporn #instafood #foodlover #instafoodgram #cakes #cakesofinstagram #cakedesigner #yummyfood #creamy #comfortfood #cakegasm #chocolatelab

2019-10-24 06:00   0 0

 

1.Membantu Anda kenyang lebih lama setelah makan, sehingga jauh lebih mudah untuk menjaga lingkar pinggang! 2.Menyediakan energi yang terus menerus sampai periode makan berikutnya, sehingga anda dapat merasa berenergi dan bertenaga lebih lama. 3.Kestabilan level gula darah anda terjaga. Low GI merupakan alternatif yang lebih baik terutama untuk penderita diabetes, karena glukosa lebih lambat dilepaskan ke dalam aliran darah. . New concept product available: RYE-Bread, Low G.I Bread, Wheat Bread, and Honey Cereal. .⠀ We have ready cakes starting from 150rb only, spiku ovomaltine and many more. ⠀ . Jln. Raya Dharmahusada no. 181⠀ Sebelah sekolah Buah Hati Hub: WA - 081335101795 .⠀⠀ Jln. Musi no. 37 (031-5950457) WA: 082146882731 . gabung Sate House Bogowonto⠀⠀⠀ (031-99014959) WA: 082140524525 . Bila Anda mencari catering sehat/ diet keto boleh dicek di @devi.pentabiz ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀ #sbygoodplace #surabayafoodies #surabaya #atanhalaljakim #hala l #jawaposculinary #gofoodsurabaya #foodporn #instafood #foodlover #instafoodgram #cakes #cakesofinstagram #cakedesigner #yummyfood #creamy #comfortfood #cakegasm #chocolatelab

Check this out!Oreo Toppings with our Famous Double Chocolate Sponge.
 #cakes #cake #cakedecorating #birthdaycake #food #cupcakes #cakesofinstagram #chocolate #instacake #baking #birthday #cakedesign #cakestagram #instafood #yummy #dessert #cakeart #foodporn #pastry #bakery #desserts #love #delicious #foodie #chocolatecake #sweet #weddingcake #homemade #buttercream #bhfyp

Available now for Order!
Dubai Branch
Al Barsha 04-3247676
Abu Dhabi Branch
Al Salam St. 02-6767788
Al Muroor St. 02-6421551
Al Nahyan Camp 02-6345444
Al Dana 02-4411482
Al Shahama 02-5633744
Al Khalidya 02-6323444
Banyas East 02-5833315
Banyas East II 02-5833379
MBZ Disctrict 02-5511330
Al Falah Complex 02-5633363

2019-10-24 06:00   0 0

 

Check this out!Oreo Toppings with our Famous Double Chocolate Sponge. #cakes #cake #cakedecorating #birthdaycake #food #cupcakes #cakesofinstagram #chocolate #instacake #baking #birthday #cakedesign #cakestagram #instafood #yummy #dessert #cakeart #foodporn #pastry #bakery #desserts #love #delicious #foodie #chocolatecake #sweet #weddingcake #homemade #buttercream #bhfyp Available now for Order! Dubai Branch Al Barsha 04-3247676 Abu Dhabi Branch Al Salam St. 02-6767788 Al Muroor St. 02-6421551 Al Nahyan Camp 02-6345444 Al Dana 02-4411482 Al Shahama 02-5633744 Al Khalidya 02-6323444 Banyas East 02-5833315 Banyas East II 02-5833379 MBZ Disctrict 02-5511330 Al Falah Complex 02-5633363

Healthy Snack for anytime 👉 Almond flour tortilla, egg, Cilantro

Yummy 😋😋... You get both Protein and Complex carbs from it

Thank you for visiting my profile. For more info on my FREE weight management program, click the link in my profile 👉 @doctors.bulletin

____
cc: @kalememaybe

2019-10-24 06:00   1 3

 

Healthy Snack for anytime 👉 Almond flour tortilla, egg, Cilantro Yummy 😋😋... You get both Protein and Complex carbs from it Thank you for visiting my profile. For more info on my FREE weight management program, click the link in my profile 👉 @doctors.bulletin ____ cc: @kalememaybe

| Our Wagu Pulled Beef Burger | organic mizuna | purple cabbage | cherry tomatoes | caramelised red onion | wasabi mayo
.
“There’s always something new at The Pantry”
.
Open Monday - Friday 13:00 - 18:30
.
For all enquires including private or group dining please WhatsApp us:
+62 818 05 87 9888
.
 # #handcrafted #cakes #desserts #drinks #worldfood #historicbuilding #roemahsoendaketjil #colonialhouse #balitours #catering #singarajaeats #wheretoeat #explorebali #food #restaurant #northernbali #visitbali #buleleng #secreteats #historic #thepantrysingaraja #bali #singarajabali #lovina #ubud #denpasar #canggu

2019-10-24 05:59   1 0

 

| Our Wagu Pulled Beef Burger | organic mizuna | purple cabbage | cherry tomatoes | caramelised red onion | wasabi mayo . “There’s always something new at The Pantry” . Open Monday - Friday 13:00 - 18:30 . For all enquires including private or group dining please WhatsApp us: +62 818 05 87 9888 . # #handcrafted #cakes #desserts #drinks #worldfood #historicbuilding #roemahsoendaketjil #colonialhouse #balitours #catering #singarajaeats #wheretoeat #explorebali #food #restaurant #northernbali #visitbali #buleleng #secreteats #historic #thepantrysingaraja #bali #singarajabali #lovina #ubud #denpasar #canggu

❤️❤️❤️ Оформить заказ можно по телефону +7 905 990 58-83, w/a, директ. А еще в шапке профиля есть ссылка для быстрой связи со мной😊

2019-10-24 05:58   12 3

 

❤️❤️❤️ Оформить заказ можно по телефону +7 905 990 58-83, w/a, директ. А еще в шапке профиля есть ссылка для быстрой связи со мной😊

Our Farida Cake is top of the line! A classic from our kitchen that is perfect for your tea trolley for any occassion. The goodness of cream cheese, lemon curd and the zest of fresh juicy lemons is what makes it awesome! #cakes #fresh #bakery #chef #chefsofinstagram

2019-10-24 05:58   1 0

 

Our Farida Cake is top of the line! A classic from our kitchen that is perfect for your tea trolley for any occassion. The goodness of cream cheese, lemon curd and the zest of fresh juicy lemons is what makes it awesome! #cakes #fresh #bakery #chef #chefsofinstagram

Мишутка в розовом❤
Невероятно нежный, как снаружи, так и внутри! 
И тут не только тортик, а еще были кейк-попсы и зефир🍏
Невероятно приятно готовить весь сладкий стол, детки такое точно оценят, а взрослые помогут!
И спасибо большое моим знакомым и друзьям, которые советуют мои тортики, это очень приятно❤ Всем моим постоянным клиентам я уже делаю небольшую скидку😘
А фото с праздичного стола и отзыв дальше👉
 #тортыомск #тортыназаказомск #омск #детскийстоломск #кенбаромск #cakeomsk #cakes #sweet

2019-10-24 05:56   4 0

 

Мишутка в розовом❤ Невероятно нежный, как снаружи, так и внутри! И тут не только тортик, а еще были кейк-попсы и зефир🍏 Невероятно приятно готовить весь сладкий стол, детки такое точно оценят, а взрослые помогут! И спасибо большое моим знакомым и друзьям, которые советуют мои тортики, это очень приятно❤ Всем моим постоянным клиентам я уже делаю небольшую скидку😘 А фото с праздичного стола и отзыв дальше👉 #тортыомск #тортыназаказомск #омск #детскийстоломск #кенбаромск #cakeomsk #cakes #sweet

How cute is this Shawn the sheep cake😍?
Topper credit : @the_confection_connection_sr Thanks for cute little toppers 🤗 
Flavour: rainbow cake 🤤
.
.
.
 #shawnthesheep #rainbowcake🌈 #cakestagram #cakedesign #cakeoftheday #cakecakecake #cakelife #customisedgifts #customisedcakes #cakelover #cakegram #cakemaker #cakephotography #cutecake #igcakes #cakes #instacake #cake #cakedecorating #cakesofinstagram #cakelove #cakedecorator #cakelovers #cakery #cakesofig #celebrationcake #mangalore #cakedup #cakeboss #hadiswhisk

2019-10-24 05:56   7 0

 
This Diwali get a Hamper which are best selling!♥️ Enjoy this Diwali with our delicious hampers and make it brighter!
Hamper price : 450/- only.

 #cakes #diwalihamper #diwali #festival #gifthamper #hamper #instafood #occassion  #engagement #delicious #delight #dessert #tiffanys #homebakers #chennai #chennaibakers #sweettooth #homebakeddelighta #nammachennai #foodtalkindia  #chennaifoodie #dessert #nomnom #freshlybaked #bloggers
 #cakesofinstagram #chennaifood #chennaibakery

2019-10-24 05:55   2 0

 

This Diwali get a Hamper which are best selling!♥️ Enjoy this Diwali with our delicious hampers and make it brighter! Hamper price : 450/- only. #cakes #diwalihamper #diwali #festival #gifthamper #hamper #instafood #occassion #engagement #delicious #delight #dessert #tiffanys #homebakers #chennai #chennaibakers #sweettooth #homebakeddelighta #nammachennai #foodtalkindia #chennaifoodie #dessert #nomnom #freshlybaked #bloggers #cakesofinstagram #chennaifood #chennaibakery

Semoga dimengerti caranya buat chiffon mekar" 🙈
.
. 
Akhir" ini jarang buat Chiffon Cake.. Nah semalam si anak laki mau bantu foto" sama video.. Uda beberapa kali temen" minta di videoin cara slit tp saya rasa kalo sendirian g sanggup.. Bisa" HPnya masuk adonan 🤣🤣 Ini cuman video amatiran ya.. Semoga nyantol.. Saya pake hand mixer signora terus oven signora galaxi.. Untuk suhu di oven uda saya tempelin sticker biar gak lupa 🤣🤣🤣 Soale di oven ini sayang banget gak ada tanda" panas suku detailnya berapa.. Harus sering belajar kalo mau perfect.. Saya juga otodidak.. Gak pernah ikut les sama kursus.. Tapi sampek skrg selalu dicacat suami kok kalo buat kue 🤣🤣🤣 #chiffoncake #spongecake #plasacake #chococake #doyanbaking #cakedankue 
 #shareresep  #yummy #feedfeed #instafood #resepkue #freshfromtheoven #newbaker #bakedwithlove #kue #simplecake #baking #homemade #homebaker #instafood #cake #foodstyle #cakes #cakesofinstagram

2019-10-24 05:55   7 0

 

Semoga dimengerti caranya buat chiffon mekar" 🙈 . . Akhir" ini jarang buat Chiffon Cake.. Nah semalam si anak laki mau bantu foto" sama video.. Uda beberapa kali temen" minta di videoin cara slit tp saya rasa kalo sendirian g sanggup.. Bisa" HPnya masuk adonan 🤣🤣 Ini cuman video amatiran ya.. Semoga nyantol.. Saya pake hand mixer signora terus oven signora galaxi.. Untuk suhu di oven uda saya tempelin sticker biar gak lupa 🤣🤣🤣 Soale di oven ini sayang banget gak ada tanda" panas suku detailnya berapa.. Harus sering belajar kalo mau perfect.. Saya juga otodidak.. Gak pernah ikut les sama kursus.. Tapi sampek skrg selalu dicacat suami kok kalo buat kue 🤣🤣🤣 #chiffoncake #spongecake #plasacake #chococake #doyanbaking #cakedankue #shareresep #yummy #feedfeed #instafood #resepkue #freshfromtheoven #newbaker #bakedwithlove #kue #simplecake #baking #homemade #homebaker #instafood #cake #foodstyle #cakes #cakesofinstagram

Медовый кроха🍯

2019-10-24 05:55   3 1

 

Медовый кроха🍯

KLIK 💗 LOVE dulu sebelum baca, agar kita makin semangat😊
.
.
Dan jangan lupa di follow ya bun >> @resep_masakan2
.
🌹 puding mawar kaca fantasi 🌹
By:@dapur.uri
.
Bahan untuk puding mawar :
1 bks agar plain
6 sdm gula pasir
600 ml susu UHT
Pasta blueberry
🌹Campur semua bahan, masak, hingga mendidih, bagi 2 yg satu beri 1sdt pasta blueberry yg satunya 2sdt pasta blueberry. Tuang kedlm cetakan mawar, dinginkan.
.
Bahan Layer Puding Fantasi :
Puding Ungu
250 ml susu UHT
350 ml air
1/2 bungkus Nutrijel plain
1 bungkus agar-agar bening swallow
150 gr Gula pasir
2sdt pasta blueberry
🌹 Campur semua bahan, masak hingga mendidih, sisihkan
.
Bahan Puding Bening :
1 bungkus agar-agar bening swallow
600 ml air
125 gr gula pasir
🌹 Campur semua bahan, masak hingga mendidih, sisihkan.
.
Penyelesaian :
🌹 Tata puding mawar di dasar cetakan, siram dengan puding bening. Hati2 dari pinggir terlebih dahulu.
🌹 Tuang puding ungu masing2, 3 sendok sayur kedlm cetakan kira2 uk 20cm, diselang seling dengan puding bening dengan ukuran yg sama dengan puding ungu, lakukan hingga semua adonan puding habis. Jika puding mulai mengeras, bisa dicairkan/dimasak lagi di atas api kecil saja tidak perlu mendidih untuk memudahkan membuat layernya.
🌹 Setelah cetakan penuh, dinginkan, dalam lemari pendingin.
🌹 Puding siap dinikmati.
.
.
 #resepsehat #resepmasakan #reseprumahan #reseppuding #berbagiresep #resepmakanan #resepkue #tutorialmasak #reseproemahan #reseplezat #kulinerindonesia #laperbener #resepsederhana #pudingcoklat #jajananpasar #kuetradisional #kumpulanresepmasak #reseppraktis #resepmudah #makanankhasindonesia #menusederhana #ayambakar #fotomasak #yukbelajarmasak #doyancooking #resepbaking #cake #cakes #kulinerindonesia #puding

2019-10-24 05:54   1 0

 

KLIK 💗 LOVE dulu sebelum baca, agar kita makin semangat😊 . . Dan jangan lupa di follow ya bun >> @resep_masakan2 . 🌹 puding mawar kaca fantasi 🌹 By:@dapur.uri . Bahan untuk puding mawar : 1 bks agar plain 6 sdm gula pasir 600 ml susu UHT Pasta blueberry 🌹Campur semua bahan, masak, hingga mendidih, bagi 2 yg satu beri 1sdt pasta blueberry yg satunya 2sdt pasta blueberry. Tuang kedlm cetakan mawar, dinginkan. . Bahan Layer Puding Fantasi : Puding Ungu 250 ml susu UHT 350 ml air 1/2 bungkus Nutrijel plain 1 bungkus agar-agar bening swallow 150 gr Gula pasir 2sdt pasta blueberry 🌹 Campur semua bahan, masak hingga mendidih, sisihkan . Bahan Puding Bening : 1 bungkus agar-agar bening swallow 600 ml air 125 gr gula pasir 🌹 Campur semua bahan, masak hingga mendidih, sisihkan. . Penyelesaian : 🌹 Tata puding mawar di dasar cetakan, siram dengan puding bening. Hati2 dari pinggir terlebih dahulu. 🌹 Tuang puding ungu masing2, 3 sendok sayur kedlm cetakan kira2 uk 20cm, diselang seling dengan puding bening dengan ukuran yg sama dengan puding ungu, lakukan hingga semua adonan puding habis. Jika puding mulai mengeras, bisa dicairkan/dimasak lagi di atas api kecil saja tidak perlu mendidih untuk memudahkan membuat layernya. 🌹 Setelah cetakan penuh, dinginkan, dalam lemari pendingin. 🌹 Puding siap dinikmati. . . #resepsehat #resepmasakan #reseprumahan #reseppuding #berbagiresep #resepmakanan #resepkue #tutorialmasak #reseproemahan #reseplezat #kulinerindonesia #laperbener #resepsederhana #pudingcoklat #jajananpasar #kuetradisional #kumpulanresepmasak #reseppraktis #resepmudah #makanankhasindonesia #menusederhana #ayambakar #fotomasak #yukbelajarmasak #doyancooking #resepbaking #cake #cakes #kulinerindonesia #puding