United States

  United States

  Top 399339 Instagram followed

Images about: #charms (2008248 posts)

Happy Sunday!! 💕

2018-10-21 16:50   0 1

 

Happy Sunday!! 💕

🔮19S/S Charm’s X Kappa🔮
무려 참스티켓을 선사해주신
송MINO님 만세!!!🙆🏼‍♀️ 레쥬렉션 이후 1년만에 온 패션위크
이번 참스컨셉에 입을 다물지 못했다구 한다🤭

2018-10-21 16:45   0 1

 

🔮19S/S Charm’s X Kappa🔮 무려 참스티켓을 선사해주신 송MINO님 만세!!!🙆🏼‍♀️ 레쥬렉션 이후 1년만에 온 패션위크 이번 참스컨셉에 입을 다물지 못했다구 한다🤭

SORTEO INTERNACIONAL /🇪🇸 INTERNATIONAL GIVEAWAY🇬🇧
.
(English Rules bellow!)
.
🇪🇸 Reglas:
.
- Follow @memeladeshop - Da like a este post
- Menciona a dos personas en los comentarios (No cuentas fake, ni fantasma)
.
Si el post llega a 1500 likes habrá 2 ganadores.
.
Premio: Un colgante / choker a elegir (Foto)
.
Termina el 25 de Octubre a las 23:59h (Hora Española)
.
¡Buena suerte!
.
🇬🇧 Rules:
.
- Follow @memeladeshop - Like this post
- Mention two friends in the comments (No fake accounts or ghost accounts)
.
If this post have 1500 likes, this giveaway will have two winners.
.
Prize: A pendant / choker to choose (Photo)
.
The giveaway will end the 25th October at 23:59 (Spanish time)
.
Good luck!
.
[ #acryliccharm #acrylic #harrypotter #charms  #beautyandthebeast #kodama #mononokehime #mononoke #gameofthrones #magicalgirl #steampunk #kawaiiaccesories #artist #art #design ]

2018-10-21 16:42   33 7

 

SORTEO INTERNACIONAL /🇪🇸 INTERNATIONAL GIVEAWAY🇬🇧 . (English Rules bellow!) . 🇪🇸 Reglas: . - Follow @memeladeshop - Da like a este post - Menciona a dos personas en los comentarios (No cuentas fake, ni fantasma) . Si el post llega a 1500 likes habrá 2 ganadores. . Premio: Un colgante / choker a elegir (Foto) . Termina el 25 de Octubre a las 23:59h (Hora Española) . ¡Buena suerte! . 🇬🇧 Rules: . - Follow @memeladeshop - Like this post - Mention two friends in the comments (No fake accounts or ghost accounts) . If this post have 1500 likes, this giveaway will have two winners. . Prize: A pendant / choker to choose (Photo) . The giveaway will end the 25th October at 23:59 (Spanish time) . Good luck! . [ #acryliccharm #acrylic #harrypotter #charms #beautyandthebeast #kodama #mononokehime #mononoke #gameofthrones #magicalgirl #steampunk #kawaiiaccesories #artist #art #design ]

TIPS PENTING MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK KECANTIKAN⠀
⠀
✔️ SABAR - Jangan pernah mengharapkan magic, pakai sehari dah cantik🤗🤗⠀
⠀
✔️YAKIN - Sematkan dalam hatimu, buangkan ragu2💪💪⠀
⠀
✔️KONSISTAN - Guna ikut langkah yg betul dengan konsisten 👍👍⠀
⠀
✔️ISTIQAMAH - Jangan berputus asa, tindak balas mengikut hormon individu. Jika lambat jangan kata produk xbagus tau, Produk tersebut sedang membaik pulih struktur & kestabilan hormon masih dalam proses. Tak lama lagi nampak la kesannya SABAR 😉😉⠀
⠀
 #charms
 #Solekdanrawat
 #produknatural
 #halaljakim

2018-10-21 16:41   0 0

 

TIPS PENTING MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK KECANTIKAN⠀ ⠀ ✔️ SABAR - Jangan pernah mengharapkan magic, pakai sehari dah cantik🤗🤗⠀ ⠀ ✔️YAKIN - Sematkan dalam hatimu, buangkan ragu2💪💪⠀ ⠀ ✔️KONSISTAN - Guna ikut langkah yg betul dengan konsisten 👍👍⠀ ⠀ ✔️ISTIQAMAH - Jangan berputus asa, tindak balas mengikut hormon individu. Jika lambat jangan kata produk xbagus tau, Produk tersebut sedang membaik pulih struktur & kestabilan hormon masih dalam proses. Tak lama lagi nampak la kesannya SABAR 😉😉⠀ ⠀ #charms #Solekdanrawat #produknatural #halaljakim

look at these cuties! i can finally list them too!

btw sorry i’ve been so silent, been traveling and resting lately. i hope next week is a good week!

i’m trying to get the listing done either next week or in the last two days of this month. either way there will be about 10 sets of dice (14 if i get 4 sets finished but i doubt that, very busy week ahead) and some charms like these.

 #etsyseller #charms #goldfish #resin #shiny #etsy #keychain

2018-10-21 16:36   3 0

 

look at these cuties! i can finally list them too! btw sorry i’ve been so silent, been traveling and resting lately. i hope next week is a good week! i’m trying to get the listing done either next week or in the last two days of this month. either way there will be about 10 sets of dice (14 if i get 4 sets finished but i doubt that, very busy week ahead) and some charms like these. #etsyseller #charms #goldfish #resin #shiny #etsy #keychain

Vampires blood
$1.50
Dm to purchase!!
The slime is a bit more on the pink side than the red said but hope you guys don't mind!
Great bubbles think clicky and stretchy!
~Serene
•
Wanna buy my slime? Head to your dm and dm me watever slime you want:)
•
Tags
 #slime #slimes #slimepressing #slimey #slimefoam #f4fslime #crunchyslime #crunchyasmr #slushieslime #slushiebeads #fluffyslime #fluffy #talisatossell #talisatosselltemporary #base #charms #singaporean #singapore #sg #slimer #slimer #slimepoking #slimesingapore

2018-10-21 16:35   4 1

 

Vampires blood $1.50 Dm to purchase!! The slime is a bit more on the pink side than the red said but hope you guys don't mind! Great bubbles think clicky and stretchy! ~Serene • Wanna buy my slime Head to your dm and dm me watever slime you want:) • Tags #slime #slimes #slimepressing #slimey #slimefoam #f4fslime #crunchyslime #crunchyasmr #slushieslime #slushiebeads #fluffyslime #fluffy #talisatossell #talisatosselltemporary #base #charms #singaporean #singapore #sg #slimer #slimer #slimepoking #slimesingapore

Unscented, clear, HOLDABLE, CHARM SLIMES, now listed in our shop!!!!
.
Puppy Love (tiny puppy and bone charms) SO CUTE😍
.
Halloween (Halloween theme charms with glitter)
.
Under The Sea (Mermaids & sea creature charms with glitter)
.
Get yours here👇
https://www.etsy.com/listing/652769601/charm-clear-unscented-charm-slimes
.
 #clearglueslime #clear #clearslime #charmslime #slimecharms #charms #socute #puppies #puppylove #mermaids #mermaid #halloween #skulls #ghosts #halloweentheme #pumpkin #unscentedslime

2018-10-21 16:34   4 0

 

Unscented, clear, HOLDABLE, CHARM SLIMES, now listed in our shop!!!! . Puppy Love (tiny puppy and bone charms) SO CUTE😍 . Halloween (Halloween theme charms with glitter) . Under The Sea (Mermaids & sea creature charms with glitter) . Get yours here👇 https://www.etsy.com/listing/652769601/charm-clear-unscented-charm-slimes . #clearglueslime #clear #clearslime #charmslime #slimecharms #charms #socute #puppies #puppylove #mermaids #mermaid #halloween #skulls #ghosts #halloweentheme #pumpkin #unscentedslime

*PEMBERITAHUAN BERKENAAN PRODUK YANG DIJUAL DI BAWAH HARGA PASARAN DAN PENJUALAN PRODUK LAMA CHARMS*

Merujuk kepada perkara di atas, pihak CHARMS telah menerima beberapa aduan mengenai pengedaran dan penjualan produk-produk CHARMS di bawah harga pasaran DAN penjualan produk lama CHARMS kepada pengguna secara langsung mahupun di dalam talian.
.
Dengan ini, CHARMS mengumumkan bahawa CHARMS tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak yang membuat jualan di bawah harga pasaran seperti mana yang diiklankan ini ATAUPUN mana-mana pihak lain yang membuat jualan di bawah harga pasaran bagi produk CHARMS.
.
Mohon ambil perhatian bahawa memandangkan pengedaran dan penjualan produk-produk ini adalah meragukan, CHARMS tidak akan bertanggungjawab terhadap tahap kualiti dan keaslian produk-produk yang dibeli pengguna daripada pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab ini. Dikhuatiri, produk-produk tersebut adalah produk tiruan.
Oleh yang demikian, pengguna adalah dinasihati untuk membeli produk-produk CHARMS dengan harga pasaran daripada rakan-rakan perniagaan CHARMS yang telah dilantik secara rasmi yang terdapat di seluruh negara.
.
CHARMS dengan ini, ingin merakamkan penghargaan terhadap sokongan dan kepercayaan yang diberi oleh pengguna sekalian.

 #CharmsKamuntingTaiping #charms
 #solekdanrawat #charmsraiseyourlife #cikdacharms #postageseluruhmalaysia #charmsglow #charmskamunting #charmstaiping #cosmetichalal #codtaipingkamunting #codtaipingperak #bazaarpaknil #belidanmenang #keretauntukabah #fattahamin #fattzura #assalamualaikum #gegarvaganza #alifsyukriterlajaklaris #muslimproduct #makeupcollection #muajakarta #bahagiabukanbidaan

2018-10-21 16:33   0 0

 

*PEMBERITAHUAN BERKENAAN PRODUK YANG DIJUAL DI BAWAH HARGA PASARAN DAN PENJUALAN PRODUK LAMA CHARMS* Merujuk kepada perkara di atas, pihak CHARMS telah menerima beberapa aduan mengenai pengedaran dan penjualan produk-produk CHARMS di bawah harga pasaran DAN penjualan produk lama CHARMS kepada pengguna secara langsung mahupun di dalam talian. . Dengan ini, CHARMS mengumumkan bahawa CHARMS tidak mempunyai sebarang kaitan dengan pihak-pihak yang membuat jualan di bawah harga pasaran seperti mana yang diiklankan ini ATAUPUN mana-mana pihak lain yang membuat jualan di bawah harga pasaran bagi produk CHARMS. . Mohon ambil perhatian bahawa memandangkan pengedaran dan penjualan produk-produk ini adalah meragukan, CHARMS tidak akan bertanggungjawab terhadap tahap kualiti dan keaslian produk-produk yang dibeli pengguna daripada pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab ini. Dikhuatiri, produk-produk tersebut adalah produk tiruan. Oleh yang demikian, pengguna adalah dinasihati untuk membeli produk-produk CHARMS dengan harga pasaran daripada rakan-rakan perniagaan CHARMS yang telah dilantik secara rasmi yang terdapat di seluruh negara. . CHARMS dengan ini, ingin merakamkan penghargaan terhadap sokongan dan kepercayaan yang diberi oleh pengguna sekalian. #CharmsKamuntingTaiping #charms #solekdanrawat #charmsraiseyourlife #cikdacharms #postageseluruhmalaysia #charmsglow #charmskamunting #charmstaiping #cosmetichalal #codtaipingkamunting #codtaipingperak #bazaarpaknil #belidanmenang #keretauntukabah #fattahamin #fattzura #assalamualaikum #gegarvaganza #alifsyukriterlajaklaris #muslimproduct #makeupcollection #muajakarta #bahagiabukanbidaan

beat the sunday scaries. treat yourself today 😉

2018-10-21 16:28   15 1

 

beat the sunday scaries. treat yourself today 😉

lucas stay fresh 🤧 model

dt; @random__edit.s

2018-10-21 16:28   6 8

 

lucas stay fresh 🤧 model dt; @random__edit.s

I made one more necklace for my shop restock. It's a gingerbread man that I carefully made and used the softest clay possible for the peppermints. 😂I didn't use any cookie cutter or mold so it's all handmade! I have also learned to never use sculpey clay for peppermints lol. I will be doing a Christmas restock very soon and some of my fall items are on sale! Please follow me and help me reach 200 followers! Thank you!
.
 #christmas #christmastime #holidays #holidayseason #christmsminiatures #holiday #christmasjewelry #christmasgifts #handmadegifts #claycreations #handmade #miniature #miniatures #miniaturefood #handmademiniatures #polymerclay #sculpeyclay #premoclay #etsy #smallbusines #dollhouse #dollhousefood #polymerclaycharm #handmadejewelry #foodjewelry #charms #dazzlingclay

2018-10-21 16:21   9 0

 

I made one more necklace for my shop restock. It's a gingerbread man that I carefully made and used the softest clay possible for the peppermints. 😂I didn't use any cookie cutter or mold so it's all handmade! I have also learned to never use sculpey clay for peppermints lol. I will be doing a Christmas restock very soon and some of my fall items are on sale! Please follow me and help me reach 200 followers! Thank you! . #christmas #christmastime #holidays #holidayseason #christmsminiatures #holiday #christmasjewelry #christmasgifts #handmadegifts #claycreations #handmade #miniature #miniatures #miniaturefood #handmademiniatures #polymerclay #sculpeyclay #premoclay #etsy #smallbusines #dollhouse #dollhousefood #polymerclaycharm #handmadejewelry #foodjewelry #charms #dazzlingclay

Halloween is nearly here! For this week's theme (pumpkins) I have decided to make this adorable pumpkin with a witch hat. It also comes with a mini pumpkin! It is available on my Etsy along with a ton more Halloween goodies! The link is in my bio @_my.little.details_ have a happy Halloween! 🕸🕷👽
 #cute #charms #clay #fimo #polymer #polymerclay #crafts #charm #clay #handmade #art #ceramics #pottery #ceramic #sculpture #artist #clayart #design #polymerclay #potter #ceramicart #artwork #glaze #porcelain  #wheelthrown #hobby #handcrafted #art #craft #keramik #love #arcilla #cute

2018-10-21 16:17   15 0

 

Halloween is nearly here! For this week's theme (pumpkins) I have decided to make this adorable pumpkin with a witch hat. It also comes with a mini pumpkin! It is available on my Etsy along with a ton more Halloween goodies! The link is in my bio @_my.little.details_ have a happy Halloween! 🕸🕷👽 #cute #charms #clay #fimo #polymer #polymerclay #crafts #charm #clay #handmade #art #ceramics #pottery #ceramic #sculpture #artist #clayart #design #polymerclay #potter #ceramicart #artwork #glaze #porcelain  #wheelthrown #hobby #handcrafted #art #craft #keramik #love #arcilla #cute

Oh dear look what fell into my locket accidentally on purpose while in pandora shopping for someone else 😂😂😂😂
 #pandora #pandorareflexions #locket #charms

2018-10-21 16:16   13 0

 

Oh dear look what fell into my locket accidentally on purpose while in pandora shopping for someone else 😂😂😂😂 #pandora #pandorareflexions #locket #charms

We all have someone who complements us 💖
Who completes you?

https://solomiojewelry.com/shop/necklaces/milan-3puzzle-necklace/ 
 #jewelry #solomio #solomio
 #ring #fashionjewelry #instajewelry #personalized #jewelrygifts #sterlingsilver #customized #jewelrygram #memorable #perfectgift #giftsforher #namenecklace
 #jewelry #personalizedjewelry #nameneckace #roseday 
 #personalized #jewelrygifts #sterlingsilver #customized #jewelrygram #giftidea #charms #Gold #Rosgold #goldplating #necklace #pendant #solomiomilano

2018-10-21 16:13   11 0

 

We all have someone who complements us 💖 Who completes you https://solomiojewelry.com/shop/necklaces/milan-3puzzle-necklace/ #jewelry #solomio #solomio #ring #fashionjewelry #instajewelry #personalized #jewelrygifts #sterlingsilver #customized #jewelrygram #memorable #perfectgift #giftsforher #namenecklace #jewelry #personalizedjewelry #nameneckace #roseday #personalized #jewelrygifts #sterlingsilver #customized #jewelrygram #giftidea #charms #Gold #Rosgold #goldplating #necklace #pendant #solomiomilano

Selamat tinggal jerawat dan kulit berminyak! ✅CLEANSER & MAKE UP REMOVER
(1-2x sehari)

Ia pelengkap terbaik dari ladangg sebabnya ia bukan sahaja pencuci muka harian malah ia membantu membuang make up, foundation,eyeliner, mascara dan lain2 ye. 
Sangat membantu membersihkan pori2 yang tersumbat selain membantu mencerahkan kulit wajah kita secara perlahan2. Maklumlah dari estract buah epal segarr kan. 
Khas untuk sesiapa2 yang ada masalah sunburn tak terkecuali ye. Bila cuci muka dengan Charms Cleanser&Remover boleh memudar cela secara perlahan2. 
Kulit wajah kita jadi lebih sekata malah jerawat pasir, whitehead & blackhead hilang terus!😱Say bye2 pada jerawat! Auchh hebat tu😘 bau pun wangi tau..
.
 #Ekincharms #Charms #SolekDanRawat #HalalJakim #SetJerawat
 #SetJeragat #CharmsCleanser
 #SetKulitKusam
postage seluruh Malaysia.😊

2018-10-21 16:12   0 0

 

Selamat tinggal jerawat dan kulit berminyak! ✅CLEANSER & MAKE UP REMOVER (1-2x sehari) Ia pelengkap terbaik dari ladangg sebabnya ia bukan sahaja pencuci muka harian malah ia membantu membuang make up, foundation,eyeliner, mascara dan lain2 ye. Sangat membantu membersihkan pori2 yang tersumbat selain membantu mencerahkan kulit wajah kita secara perlahan2. Maklumlah dari estract buah epal segarr kan. Khas untuk sesiapa2 yang ada masalah sunburn tak terkecuali ye. Bila cuci muka dengan Charms Cleanser&Remover boleh memudar cela secara perlahan2. Kulit wajah kita jadi lebih sekata malah jerawat pasir, whitehead & blackhead hilang terus!😱Say bye2 pada jerawat! Auchh hebat tu😘 bau pun wangi tau.. . #Ekincharms #Charms #SolekDanRawat #HalalJakim #SetJerawat #SetJeragat #CharmsCleanser #SetKulitKusam postage seluruh Malaysia.😊

Charm Küpemizin Gümüş Rengi (Beyaz Rodyum/Silver) Rengi Geldi 🦋💖🤗
•
Bu Şekilde 1 Çift Küpedir
•
Objeler Çıkarılabiliyor
•
Detay Çekimleri İçin Ekranı Sola Kaydırabilirsiniz ⬅️
•
www.bengukaraca.com
Whatsapp 0533 741 78 76
Bağdat Caddesi Showroom
İnstagram @bengukaracajewelry
•

2018-10-21 16:10   21 1

 

Charm Küpemizin Gümüş Rengi (Beyaz Rodyum/Silver) Rengi Geldi 🦋💖🤗 • Bu Şekilde 1 Çift Küpedir • Objeler Çıkarılabiliyor • Detay Çekimleri İçin Ekranı Sola Kaydırabilirsiniz ⬅️ • www.bengukaraca.com Whatsapp 0533 741 78 76 Bağdat Caddesi Showroom İnstagram @bengukaracajewelry

So I found this charm bracelet... 🤯 On first glance I thought it was 2 charm bracelets tangled together but it's one single beast! 230 grams (!!!) of silver joy, swipe through to see just some of the awesome charms attached. I adore the toaster which has a moveable pusher that pops up 2 slices of toast 🍞 I have listed this for sale in my #etsy shop for £345 with free shipping. This needs to go to a true charm fanatic! 💓
 #charm #charms #charmbracelet #silvercharm #vintagecharm #bracelet #silver #silverjewellery #silverjewelry #dog #fish # #vintagesilver #vintage #vintageshop #jewelry #jewellery #forsale #mindblown

2018-10-21 16:09   12 0

 

So I found this charm bracelet... 🤯 On first glance I thought it was 2 charm bracelets tangled together but it's one single beast! 230 grams (!!!) of silver joy, swipe through to see just some of the awesome charms attached. I adore the toaster which has a moveable pusher that pops up 2 slices of toast 🍞 I have listed this for sale in my #etsy shop for £345 with free shipping. This needs to go to a true charm fanatic! 💓 #charm #charms #charmbracelet #silvercharm #vintagecharm #bracelet #silver #silverjewellery #silverjewelry #dog #fish # #vintagesilver #vintage #vintageshop #jewelry #jewellery #forsale #mindblown

عندما ينتهي الصيف، يُطلق المحيط كنوزه الذهبية...
استكشفوها في جديد مجموعة ‏Blazing Nature ..
~
When the summer ends, the ocean releases its golden treasures... Discover them in our new Blazing Nature collection..
~
 #LesNéréidesParis #Jotd #Jewelry #Jewels #Starfish #Bracelets #Charms #Gold #Accessories #Nature
 #Lesnereidesksa
 #لي_نيغيد_السعودية #لي_نيغيد #مجمع_الراشد #الخبر #مجوهرات #اكسسوارات #الطبيعة #ماركات_عالميه

2018-10-21 16:07   11 0

 

عندما ينتهي الصيف، يُطلق المحيط كنوزه الذهبية... استكشفوها في جديد مجموعة ‏Blazing Nature .. ~ When the summer ends, the ocean releases its golden treasures... Discover them in our new Blazing Nature collection.. ~ #LesNéréidesParis #Jotd #Jewelry #Jewels #Starfish #Bracelets #Charms #Gold #Accessories #Nature #Lesnereidesksa #لي_نيغيد_السعودية #لي_نيغيد #مجمع_الراشد #الخبر #مجوهرات #اكسسوارات #الطبيعة #ماركات_عالميه

ALHAMDULILLAH! 💞💞
.
Allah Ya Samiq, Allah itu Maha Mendengar, Allah itu Maha Seimbang, Allah itu Maha Menaikkan darjat, Allah itu Maha menutup segala keaiban kita..
.
Alhamdulillah Charms telah berjaya dinobatkan SuperHealth Brand Tahun 2019-2020 berdasarkan pencapaian dan kualiti product SETANDING BRAND2 di Farmasi local dan Antarabangsa..
.
Alhamdulillah TAHNIAH Semua Warga #charmslovers!
.
U've made the right choice 💟💟 #CharmsKamuntingTaiping #charms
 #StokisCharmsTaiping #trustedseller #visitmyig #charmsviral #cikdacharms #sypakaisyjual #congratulations #muslimproduct #superhealthbrand #solekdanrawat #charmsraiseyourlife #keretauntukabah #belidanmenang #fattahamin #fattzura #makeupcollection #postageseluruhmalaysia #bazaarpaknil #assalamualaikum #codkamunting #codtaiping #charmstaiping #bestseller

2018-10-21 16:06   7 1

 

ALHAMDULILLAH! 💞💞 . Allah Ya Samiq, Allah itu Maha Mendengar, Allah itu Maha Seimbang, Allah itu Maha Menaikkan darjat, Allah itu Maha menutup segala keaiban kita.. . Alhamdulillah Charms telah berjaya dinobatkan SuperHealth Brand Tahun 2019-2020 berdasarkan pencapaian dan kualiti product SETANDING BRAND2 di Farmasi local dan Antarabangsa.. . Alhamdulillah TAHNIAH Semua Warga #charmslovers! . U've made the right choice 💟💟 #CharmsKamuntingTaiping #charms #StokisCharmsTaiping #trustedseller #visitmyig #charmsviral #cikdacharms #sypakaisyjual #congratulations #muslimproduct #superhealthbrand #solekdanrawat #charmsraiseyourlife #keretauntukabah #belidanmenang #fattahamin #fattzura #makeupcollection #postageseluruhmalaysia #bazaarpaknil #assalamualaikum #codkamunting #codtaiping #charmstaiping #bestseller

In honour of our cold cold day, I put together my winter bracelet for a change up. I love my Pandora! ❄️💙❄️
Hashtagged(Pandora)
 #pandora #mypandorastory #pandorabracelet #pandorajewelry #pandora_moments #pandoracharms #pandoraflow #pandoraaddict #pandoralover #pandoraofficial #jewelry #jewelryaddict #silver #gold #charms #muranoglass #crystals #rings #earrings #bracelet #necklace #instagood #socialenvy #jewelryofig #jewelrygram #jewelryblogger #doseethewonderful #unforgettablemoment #fortheloveofjewelry #photography ***

2018-10-21 16:05   28 2

 
Sunday morning wearing my good luck charms.....
 #925 #charms #whiteshirt

2018-10-21 16:03   6 1

 

Sunday morning wearing my good luck charms..... #925 #charms #whiteshirt

Sebelum tido mlm ni jgn lupa pakai Night Spa Treatment Cream ni dulu ye.. Esok pagi bangun kulit muka rasa best ja..lembut & licin... http://wasap.my/601121127303/charms

 #stokischarmsprima
 #charms
 #raiseyourlife
 #charmsolekdanrawat

2018-10-21 16:03   2 0

 

Sebelum tido mlm ni jgn lupa pakai Night Spa Treatment Cream ni dulu ye.. Esok pagi bangun kulit muka rasa best ja..lembut & licin... http://wasap.my/601121127303/charms #stokischarmsprima #charms #raiseyourlife #charmsolekdanrawat

 #MAMMAMALFOYOCTOBERCHALLANGE Day 21 - Troll (Toughest Subject!) 📝
.
.
I like to think I'm similar to Neville in regards academic subjects - I was really good at the ones I loved (history, art, geography), and less great at the ones I didn't enjoy very much (maths, science, PE). It's actually been over 10 years since I left school and got out of the habit of lessons, timetables, and homework - but if I happened to get my Hogwarts letter right now, I'd sign up for as many classes as I physically could (timeturner notwithstanding) quicker than you could say Quidditch! .
.
I think Charms and DADA would be my favourite subjects, and Runes my least favourite (I almost failed Latin and that at least had recognisable letters...) .
.
P.S. In Muggle real-life, I had some bad news last night. See my stories for more info - I'm probably gonna hang around on here as normal as it's a good distraction, but if I do disappear for a bit, that's why.
.
.
 #hogwarts #backtohogwarts #hogwartsletter #charms #DADA #Snape #McGonagall #Dumbledore #harrypotter #ronweasley #nevillelongbottom #hermionegranger #jkrowling #school #tbt #backtoschool

2018-10-21 16:02   10 0

 

#MAMMAMALFOYOCTOBERCHALLANGE Day 21 - Troll (Toughest Subject!) 📝 . . I like to think I'm similar to Neville in regards academic subjects - I was really good at the ones I loved (history, art, geography), and less great at the ones I didn't enjoy very much (maths, science, PE). It's actually been over 10 years since I left school and got out of the habit of lessons, timetables, and homework - but if I happened to get my Hogwarts letter right now, I'd sign up for as many classes as I physically could (timeturner notwithstanding) quicker than you could say Quidditch! . . I think Charms and DADA would be my favourite subjects, and Runes my least favourite (I almost failed Latin and that at least had recognisable letters...) . . P.S. In Muggle real-life, I had some bad news last night. See my stories for more info - I'm probably gonna hang around on here as normal as it's a good distraction, but if I do disappear for a bit, that's why. . . #hogwarts #backtohogwarts #hogwartsletter #charms #DADA #Snape #McGonagall #Dumbledore #harrypotter #ronweasley #nevillelongbottom #hermionegranger #jkrowling #school #tbt #backtoschool

[•TIPS KECANTIKAN MALAM•] 3 AKIBAT TAK BERSIHKAN MAKEUP SEBELUM TIDUR 😴

Selamat Malam charms lover 😊Malam nie cikda nak share tips akibat tak bersihkan makeup sebelum tidur yang anda semua kena tahu 😊😊😊 KULIT KERING
✅Kebiasaan tak membersihkan make-up menyebabkan tekstur permukaan kulit 10 persen lebih buruk.Tidak hanya mengeringkan lapisan atas. Make-up juga menghalang kulit beregenerasi, sehingga menghasilkan tekstur yang buruk

BERKERUT ✅Kulit yang kering menyebabkan kerutan mudah terlihat. Hal ini terjadi pada pengguna make-up yang enggan membersihkan wajahnya sebelum tidur. 
KEMERAHAN
✅Kemerahan merupakan gejala kulit terkena iritasi. Tidur dengan make-up mengakibatkan adanya halangan pada permukaan kulit 
 #charmsperak #cikdacharms #charms #solekdanrawat #charmsraiseyourlife
 #kosmetikhalaljakim #charmskkm #CharmsKamuntingTaiping #codtaiping
 #keretauntukabah #StokisCharmsTaiping #belidanmenang #charmskamunting #charmstaiping #alifsyukriterlajaklaris #assalamualaikum #makeupcollection #bazaarpaknil #muslimproduct #tipscharms #trustedseller #selleronline #selamatmalam #charmsviral #charmslovers #fattzura #fattahamin #gegarvaganza #astro #muajakarta

2018-10-21 15:58   2 2

 

[•TIPS KECANTIKAN MALAM•] 3 AKIBAT TAK BERSIHKAN MAKEUP SEBELUM TIDUR 😴 Selamat Malam charms lover 😊Malam nie cikda nak share tips akibat tak bersihkan makeup sebelum tidur yang anda semua kena tahu 😊😊😊 KULIT KERING ✅Kebiasaan tak membersihkan make-up menyebabkan tekstur permukaan kulit 10 persen lebih buruk.Tidak hanya mengeringkan lapisan atas. Make-up juga menghalang kulit beregenerasi, sehingga menghasilkan tekstur yang buruk BERKERUT ✅Kulit yang kering menyebabkan kerutan mudah terlihat. Hal ini terjadi pada pengguna make-up yang enggan membersihkan wajahnya sebelum tidur. KEMERAHAN ✅Kemerahan merupakan gejala kulit terkena iritasi. Tidur dengan make-up mengakibatkan adanya halangan pada permukaan kulit #charmsperak #cikdacharms #charms #solekdanrawat #charmsraiseyourlife #kosmetikhalaljakim #charmskkm #CharmsKamuntingTaiping #codtaiping #keretauntukabah #StokisCharmsTaiping #belidanmenang #charmskamunting #charmstaiping #alifsyukriterlajaklaris #assalamualaikum #makeupcollection #bazaarpaknil #muslimproduct #tipscharms #trustedseller #selleronline #selamatmalam #charmsviral #charmslovers #fattzura #fattahamin #gegarvaganza #astro #muajakarta

🍁Puretox Es Mist by Adilla Azizan (100ml)🍁
.
HARGA :
1- RM55
2- RM110
.

NOT 180302155K
.
BENEFIT OF KEY INGREDIENT :
1. Witch Hazel : Soothing and mildly astringent. This natural astringent can help control it by reducing inflammation and decreasing oil and redness.
2. Rose Water : Anti-oxidant agent.
3. Allantoin : Akin conditioning agent.
4. Panthenol (Pro Vitamin B) : Act as deep penetrating moisturizer that improves the appearance of skin, stimulates epithelisation.
5. Chamomile Extract : Tonic and decongestant products for sensitive skin.
6. Epsom Salt : Great for exfoliation the skin, preventing wrinkles, and soothing out rough patches. It also helps to get rid of acne.
7. HA : Make skin more moisture and provides less trans-epidermal water loss, keep the skin beautiful and healthy.
8. Cucumber Extract : Toning, refreshing and lenitive. Designed to protect the skin from chaps, dryness and irritation caused by external agents.
9. Aloe Vera Gel : Moisturizes and soothes the skin without giving it a greasy feel. So it’s perfect for anyone with an oily skin complexion.
10. Tocopheryl Acetate (Vit E) : Anti-oxidant agent.
11. Centella Asiatica Extract (Pegaga) : Anti-aging.
12. Lactic Acid : Helps reduce acne breakouts and the appearance of wrinkles and other signs of aging.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm8

Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. .

 #🌝 #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #charms #honeybeevenommoisturiser #trueislandalaska #hbvmoisturizer #honeybeevenomborong  #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #puretoxesmistbyadillaazizan #puretoxesmist #puretox #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub

2018-10-21 15:58   0 0

 

🍁Puretox Es Mist by Adilla Azizan (100ml)🍁 . HARGA : 1- RM55 2- RM110 . NOT 180302155K . BENEFIT OF KEY INGREDIENT : 1. Witch Hazel : Soothing and mildly astringent. This natural astringent can help control it by reducing inflammation and decreasing oil and redness. 2. Rose Water : Anti-oxidant agent. 3. Allantoin : Akin conditioning agent. 4. Panthenol (Pro Vitamin B) : Act as deep penetrating moisturizer that improves the appearance of skin, stimulates epithelisation. 5. Chamomile Extract : Tonic and decongestant products for sensitive skin. 6. Epsom Salt : Great for exfoliation the skin, preventing wrinkles, and soothing out rough patches. It also helps to get rid of acne. 7. HA : Make skin more moisture and provides less trans-epidermal water loss, keep the skin beautiful and healthy. 8. Cucumber Extract : Toning, refreshing and lenitive. Designed to protect the skin from chaps, dryness and irritation caused by external agents. 9. Aloe Vera Gel : Moisturizes and soothes the skin without giving it a greasy feel. So it’s perfect for anyone with an oily skin complexion. 10. Tocopheryl Acetate (Vit E) : Anti-oxidant agent. 11. Centella Asiatica Extract (Pegaga) : Anti-aging. 12. Lactic Acid : Helps reduce acne breakouts and the appearance of wrinkles and other signs of aging. . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . Free postage ke semenanjung🚚 ✈️Sabah/Sarawak tmbh rm8 Berminat nk order. Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order. . #🌝 #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #charms #honeybeevenommoisturiser #trueislandalaska #hbvmoisturizer #honeybeevenomborong #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #puretoxesmistbyadillaazizan #puretoxesmist #puretox #nafuracombo #combonafuramurah #honeybeevenomscrub

Three treasured necklaces from my one-of-a-kind collection. All circa 1880s (the era that most inspires my creativity)—a heart charm, carved cameo locket, and a handmade glass compass, each paired with intaglios, antique attachments and faceted semi-precious stones. To make one of these your own, DM me
.
.
 #necklace #necklaces #antiquejewelry #antiquenecklace #jewelry #jewelryaddict #vintage #vintagestyle #lovejewelry #jewelrygram #instajewelry #fashionista #victorian #jewelryforsale #ooakjewelry #jewelrydesigner #handmade #artisan #amulet #talisman #jamiekolejewelry #compass #cameo #heart #charms

2018-10-21 15:45   19 3

 

Three treasured necklaces from my one-of-a-kind collection. All circa 1880s (the era that most inspires my creativity)—a heart charm, carved cameo locket, and a handmade glass compass, each paired with intaglios, antique attachments and faceted semi-precious stones. To make one of these your own, DM me . . #necklace #necklaces #antiquejewelry #antiquenecklace #jewelry #jewelryaddict #vintage #vintagestyle #lovejewelry #jewelrygram #instajewelry #fashionista #victorian #jewelryforsale #ooakjewelry #jewelrydesigner #handmade #artisan #amulet #talisman #jamiekolejewelry #compass #cameo #heart #charms

•For life’s little ‘Just Because’ moments... ♥️•
•
•Shop @nominationitalyofficial in store today or online!•
•
•LINK IN BIO! www.judithhartjewellers.co.uk•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
• #rosegold #october #octoberbirthday #gold #silver #jewellery #jewelry #pretty #design #macarons #sweet #cute #pink #charms #charmbracelet #showmeyourrings #style #stylish #bracelet #opaljewelry #sunday #sundaybrunch #sundaymorning #lazysunday #onlineshopping #onlineboutique #shopaholic #shopping

2018-10-21 13:50   20 2

 

•For life’s little ‘Just Because’ moments... ♥️• • •Shop @nominationitalyofficial in store today or online!• • •LINK IN BIO! www.judithhartjewellers.co.uk• • • • • • • • • • • #rosegold #october #octoberbirthday #gold #silver #jewellery #jewelry #pretty #design #macarons #sweet #cute #pink #charms #charmbracelet #showmeyourrings #style #stylish #bracelet #opaljewelry #sunday #sundaybrunch #sundaymorning #lazysunday #onlineshopping #onlineboutique #shopaholic #shopping

Next Page →
Next Page →