United States

  United States

  Top 570773 Instagram followed

Images about: #cinematic (2468424 posts)

Men by river side 🚹
.
.
.
 #goodvibesonly #nirvanalife
.
.
.
.
.
.
 #streetlife #streetphotography #village #villagescenes #road #nature #villagers #coconut #miniature #shotoniphone #apple #vibes #moodygrams #uphigh #kerala #moody #moodyphotography #cinematic @thrillophilia @visuals.of.india @visuals.of.kerala @moodyindia @moodygram.kerala #moodygramkerala #moodygrams #moodyports #moodygram_kerala #moody_arts #naturephotography #travelphotography #photographer #pictures #photograph

2019-08-15 06:47   6 0

 
 #JazZUpParty
 #Mood
 #Feeling
 #KINFOLK
 #JazZUpTone
 #JazZUpKinfolk
 #JazZUpFolk
 #Cinematic
 #NoCaptionIsCaption 
 #JazZUpPortrait
 #portrait
 #portraitphotography
 #portraitphotographer
 #portraitphoto
 #SonyA7ii
 #Vsco
 #vscocam
 #photooftheday
 #รับถ่ายรูป
 #รับถ่ายภาพportrait 
 #รับถ่ายโปรไฟล์ 
 #รับถ่ายรูปเด้อ 
 #รับถ่ายภาพ 
 #รับถ่ายภาพอาหาร 
 #รับถ่ายภาพสินค้า 
 #รับถ่ายภาพมุมสูง 
 #รับถ่ายรูป

2019-08-15 06:47   3 0

 
 #JazZUpParty
 #Mood
 #Feeling
 #KINFOLK
 #JazZUpTone
 #JazZUpKinfolk
 #JazZUpFolk
 #Cinematic
 #NoCaptionIsCaption 
 #JazZUpPortrait
 #portrait
 #portraitphotography
 #portraitphotographer
 #portraitphoto
 #SonyA7ii
 #Vsco
 #vscocam
 #photooftheday
 #รับถ่ายรูป
 #รับถ่ายภาพportrait 
 #รับถ่ายโปรไฟล์ 
 #รับถ่ายรูปเด้อ 
 #รับถ่ายภาพ 
 #รับถ่ายภาพอาหาร 
 #รับถ่ายภาพสินค้า 
 #รับถ่ายภาพมุมสูง 
 #รับถ่ายรูป

2019-08-15 06:47   3 0

 
 #JazZUpParty
 #Mood
 #Feeling
 #KINFOLK
 #JazZUpTone
 #JazZUpKinfolk
 #JazZUpFolk
 #Cinematic
 #NoCaptionIsCaption 
 #JazZUpPortrait
 #portrait
 #portraitphotography
 #portraitphotographer
 #portraitphoto
 #SonyA7ii
 #Vsco
 #vscocam
 #photooftheday
 #รับถ่ายรูป
 #รับถ่ายภาพportrait 
 #รับถ่ายโปรไฟล์ 
 #รับถ่ายรูปเด้อ 
 #รับถ่ายภาพ 
 #รับถ่ายภาพอาหาร 
 #รับถ่ายภาพสินค้า 
 #รับถ่ายภาพมุมสูง 
 #รับถ่ายรูป

2019-08-15 06:46   1 0

 
 #JazZUpParty
 #Mood
 #Feeling
 #KINFOLK
 #JazZUpTone
 #JazZUpKinfolk
 #JazZUpFolk
 #Cinematic
 #NoCaptionIsCaption 
 #JazZUpPortrait
 #portrait
 #portraitphotography
 #portraitphotographer
 #portraitphoto
 #SonyA7ii
 #Vsco
 #vscocam
 #photooftheday
 #รับถ่ายรูป
 #รับถ่ายภาพportrait 
 #รับถ่ายโปรไฟล์ 
 #รับถ่ายรูปเด้อ 
 #รับถ่ายภาพ 
 #รับถ่ายภาพอาหาร 
 #รับถ่ายภาพสินค้า 
 #รับถ่ายภาพมุมสูง 
 #รับถ่ายรูป

2019-08-15 06:45   2 0

 
 #JazZUpParty
 #Mood
 #Feeling
 #KINFOLK
 #JazZUpTone
 #JazZUpKinfolk
 #JazZUpFolk
 #Cinematic
 #NoCaptionIsCaption 
 #JazZUpPortrait
 #portrait
 #portraitphotography
 #portraitphotographer
 #portraitphoto
 #SonyA7ii
 #Vsco
 #vscocam
 #photooftheday
 #รับถ่ายรูป
 #รับถ่ายภาพportrait 
 #รับถ่ายโปรไฟล์ 
 #รับถ่ายรูปเด้อ 
 #รับถ่ายภาพ 
 #รับถ่ายภาพอาหาร 
 #รับถ่ายภาพสินค้า 
 #รับถ่ายภาพมุมสูง 
 #รับถ่ายรูป

2019-08-15 06:45   3 0

 
 #JazZUpParty
 #Mood
 #Feeling
 #KINFOLK
 #JazZUpTone
 #JazZUpKinfolk
 #JazZUpFolk
 #Cinematic
 #NoCaptionIsCaption 
 #JazZUpPortrait
 #portrait
 #portraitphotography
 #portraitphotographer
 #portraitphoto
 #SonyA7ii
 #Vsco
 #vscocam
 #photooftheday
 #รับถ่ายรูป
 #รับถ่ายภาพportrait 
 #รับถ่ายโปรไฟล์ 
 #รับถ่ายรูปเด้อ 
 #รับถ่ายภาพ 
 #รับถ่ายภาพอาหาร 
 #รับถ่ายภาพสินค้า 
 #รับถ่ายภาพมุมสูง 
 #รับถ่ายรูป

2019-08-15 06:44   4 0

 
Film : Impossible 2012
جزو ۵ فیلم برتر بین فیلمایی که موضوعشان بلایای طبیعی هستش ، هر کسی لینکش رو میخواد دایرکت بگه براش بفرستم .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. #movie #movies #film #films #bestmovies # #سینما #cinematography #cinematic # #filmproduction #filming #filmaker #filmscene #filmereplikleri #filmforever # #فیلمسوپر #kino #movie #moviestar #oldmovies #movienight #horrormovies #movietime #кино #киношка #фильмы #aksiyon #фильмыужасов #sinemakeyfi

2019-08-15 06:43   9 0

 

Film : Impossible 2012 جزو ۵ فیلم برتر بین فیلمایی که موضوعشان بلایای طبیعی هستش ، هر کسی لینکش رو میخواد دایرکت بگه براش بفرستم . . . . . . . . . . . #movie #movies #film #films #bestmovies # #سینما #cinematography #cinematic # #filmproduction #filming #filmaker #filmscene #filmereplikleri #filmforever # #فیلمسوپر #kino #movie #moviestar #oldmovies #movienight #horrormovies #movietime #кино #киношка #фильмы #aksiyon #фильмыужасов #sinemakeyfi

Duduk aja dulu, nanti juga paham sendiri kok
.
.
 #pursuitofportraits

2019-08-15 06:42   14 1

 

Duduk aja dulu, nanti juga paham sendiri kok . . #pursuitofportraits

Part I

2019-08-15 06:41   1 1

 

Part I

Part I — Wrapped

2019-08-15 06:40   2 1

 

Part I — Wrapped

CANT WAIT for everyone to see this!
•
•
•
Posted @withrepost • @1eyeopenproductions ALMOST DONE ... The Springfield Three -
-
-
Posted @withrepost • @thespringfieldthree We have completed our color correction and on to the final stage! Almost there!

 #thespringfieldthree #rememberthethree #horrorfilm #thrillerfilm #truecrime #setlife #springfieldmissouri #actress🎬 #independentfilm #cinematic #unsolvedmysteries #cinematographer #thetruthwillcomeout #truehorror #missingperson #unsolvedmurder #ghostsfromthepast #filmdirector #screamqueens  #indiefilmmaking #writerdirector #behindthescenes #80shorror #80snostalgia #filmediting #1stcut #picturelocked #filmfestivalsherewecome

2019-08-15 06:39   4 0

 
Video Prewed by : @farahfakhira_ 
Actually dah dekat seminggu juga tak spend time dengan effi, banyak spend time dengan sahabat2 dekat tahfiz. Sebab dah lama rasanya tak duduk dengan circle yang ditarbiyah gitu. Then semua pakat tanya , “effi ok ke fara dengan kitaorang je ni? Adik tu dah kawin tau, sian effi sorang” 😅😅
.
Banyak lah lagi soalan, i know effi very well. Dia seorang yang sangat understanding dan tak suka rumitkan keadaan. Malah dia yang suruh farah spend time masa, as long benda baik. Tak pernah dlm hidup farah jumpa lelaki macam dia. Yang nak bantu farah dari semua sudut, lagi2 nak jaga adik2 farah. Even kami kenal bukan lah dari circle yang sama dulu, tapi dia tak pernah larang farah untuk pergi kuliah or belajar ke apa, malah dia akan join sekaki. Balik lewat2 pun ok je. Tak pernah merungut and paling tak suka marah2 orang
.
Jawapan yg dia selalu bagi “menghargai seorang wanita itu dengan kasih sayang, dengan didikam yang sewajarnya. Bukan maki,bukan pukul malah bukan marah2. Kerana marah itu pada tempatnya. Macam saya selalu cakap, buat lah apa nak buat, sya takkan marah tapi jangan tingglkan perintah Allah. Kalau awak tak solat itu ye saya akan marah. Sebab solat tu tiang dalam kehidupan kita. Kalau solat tak jaga, macam mana nak jaga yang lain”
.
Secara direct, kawin ni boleh ubah kita jadi baik dan taat perintah Allah, kalau kita cari kekasih yang SETIA dengan Allah. Percaya Allah, Allah akan bagi yang terbaik buat kita :’) - —————————————————————
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Always support indonesian wedding video creators, tag @vidgramwedding #vidgrawedding agar karya kamu kami repost
.
 #wedding
 #weddingku #thebridestory #thebridedept #weddingday 
 #weddingjogja 
 #weddingjakarta 
 #weddingmedan
 #weddingbandung
 #weddingpurwokerto 
 #weddingkebumen 
 #weddingbogor
 #weddingbekasi
 #weddingdress
 #weddingphotography
 #weddingvibes
 #inspirasikebaya 
 #inspirasipernikahan #inspirasiwedding  #indonesianweddingfilm #fabweddingjourney #vidgram #videoedits
 #pernikahan
 #preweddingphoto
 #prewedding
 #nikah
 #cinematic
 #cinematography

2019-08-15 06:34   5 1

 

Video Prewed by : @farahfakhira_ Actually dah dekat seminggu juga tak spend time dengan effi, banyak spend time dengan sahabat2 dekat tahfiz. Sebab dah lama rasanya tak duduk dengan circle yang ditarbiyah gitu. Then semua pakat tanya , “effi ok ke fara dengan kitaorang je ni Adik tu dah kawin tau, sian effi sorang” 😅😅 . Banyak lah lagi soalan, i know effi very well. Dia seorang yang sangat understanding dan tak suka rumitkan keadaan. Malah dia yang suruh farah spend time masa, as long benda baik. Tak pernah dlm hidup farah jumpa lelaki macam dia. Yang nak bantu farah dari semua sudut, lagi2 nak jaga adik2 farah. Even kami kenal bukan lah dari circle yang sama dulu, tapi dia tak pernah larang farah untuk pergi kuliah or belajar ke apa, malah dia akan join sekaki. Balik lewat2 pun ok je. Tak pernah merungut and paling tak suka marah2 orang . Jawapan yg dia selalu bagi “menghargai seorang wanita itu dengan kasih sayang, dengan didikam yang sewajarnya. Bukan maki,bukan pukul malah bukan marah2. Kerana marah itu pada tempatnya. Macam saya selalu cakap, buat lah apa nak buat, sya takkan marah tapi jangan tingglkan perintah Allah. Kalau awak tak solat itu ye saya akan marah. Sebab solat tu tiang dalam kehidupan kita. Kalau solat tak jaga, macam mana nak jaga yang lain” . Secara direct, kawin ni boleh ubah kita jadi baik dan taat perintah Allah, kalau kita cari kekasih yang SETIA dengan Allah. Percaya Allah, Allah akan bagi yang terbaik buat kita :’) - ————————————————————— . . . . . . . . . Always support indonesian wedding video creators, tag @vidgramwedding #vidgrawedding agar karya kamu kami repost . #wedding #weddingku #thebridestory #thebridedept #weddingday #weddingjogja #weddingjakarta #weddingmedan #weddingbandung #weddingpurwokerto #weddingkebumen #weddingbogor #weddingbekasi #weddingdress #weddingphotography #weddingvibes #inspirasikebaya #inspirasipernikahan #inspirasiwedding #indonesianweddingfilm #fabweddingjourney #vidgram #videoedits #pernikahan #preweddingphoto #prewedding #nikah #cinematic #cinematography

2019-08-15 06:29   8 1

 
Empty spaces

2019-08-15 06:29   8 1

 

Empty spaces

A day before Punnuk, Ifugao celebrates the festivities of Rice Wine or "Huwah".. Tapuy or Rice Wine were carefully brewed and fermented in ages. During Huwah, it will be blessed by Spiritual Priest also know as Mumbaki thru verbally chant that involves tribal spiritual aspects. Elders and Guests will go to Dumapag's House or the Prominent Elder where the Huwah will take place. This ritual beliefs that God needs to be satisfied the post harvest.

August 9-10, 2019 - Hapao Hungduan
Ifugao Province

 #teamnorte #cordillera #fallinloveinifugao #travelfilm #traveldiaries #natgeoyourshot #lonelyplanettraveller #travelthoughts #cinematic #livingasiachannel #discovermnl #natgeotravel #itsmorefuninthephilippines #philippinemountaineers #teamnorteakyatforacause #punnukritual #unescoworldheritage #filipinas🇵🇭

2019-08-15 06:29   0 0

 

A day before Punnuk, Ifugao celebrates the festivities of Rice Wine or "Huwah".. Tapuy or Rice Wine were carefully brewed and fermented in ages. During Huwah, it will be blessed by Spiritual Priest also know as Mumbaki thru verbally chant that involves tribal spiritual aspects. Elders and Guests will go to Dumapag's House or the Prominent Elder where the Huwah will take place. This ritual beliefs that God needs to be satisfied the post harvest. August 9-10, 2019 - Hapao Hungduan Ifugao Province #teamnorte #cordillera #fallinloveinifugao #travelfilm #traveldiaries #natgeoyourshot #lonelyplanettraveller #travelthoughts #cinematic #livingasiachannel #discovermnl #natgeotravel #itsmorefuninthephilippines #philippinemountaineers #teamnorteakyatforacause #punnukritual #unescoworldheritage #filipinas🇵🇭

This is It, Penampakan Es Alpukat Kocok Negro dan Bule sob.. Jgn pikir ini sama dengan Juice Alpukat ya, karena pas kita Minum, ada tekstur Alpukatnya. Dan Suegerrrrrre Puol.. 😁😍
.
💰 IDR 18.000 : Alpukat Kocok Bule
💰 IDR 18.000 : Alpukat Kocok Negro
.
📍Jl Sadewa Bandung (Buka : 16:30-23:00)
.
 #FaFood #StayHungry #MulaiAjaDulu
.
 #alpukatkocok #alpukatnegro #bandung #mukbang #agechallenge2019 #Cinematic #cinematography #like4likes #lfl #likeforlike #like4follow #followforfollowback #girls #boys #cute #summer #happy #like4like #instamood

2019-08-15 06:28   11 0

 

This is It, Penampakan Es Alpukat Kocok Negro dan Bule sob.. Jgn pikir ini sama dengan Juice Alpukat ya, karena pas kita Minum, ada tekstur Alpukatnya. Dan Suegerrrrrre Puol.. 😁😍 . 💰 IDR 18.000 : Alpukat Kocok Bule 💰 IDR 18.000 : Alpukat Kocok Negro . 📍Jl Sadewa Bandung (Buka : 16:30-23:00) . #FaFood #StayHungry #MulaiAjaDulu . #alpukatkocok #alpukatnegro #bandung #mukbang #agechallenge2019 #Cinematic #cinematography #like4likes #lfl #likeforlike #like4follow #followforfollowback #girls #boys #cute #summer #happy #like4like #instamood

Reposted from @motiongfxmedia (@get_regrann) - 💖 Follow @motiongfxmedia
Sound ON 🔊
Parabella's Mikey Please and Dan Ojari created this tasteful story for Twinings Tea, taking viewers on a enchanting adventure from the first refreshing sip of the morning to the final, savory drop. Inspired by the Golden Era of musicals and multi-plane animation techniques (pioneered by Walt Disney in the 1930s), the spot mixes charming CG with a pinch of pointillism and a nod to David Hockney, creating this feel-good world of Twinings in motion. Parabella shot 3D models on layered planes, creating a captivating sense of depth and perspective. Using 100,000 tea tags and 50 different paper folding styles, the pair also animated the female hero frame by frame, all in-camera.
By @hornetinc
.
پشت صحنه تبلیغ تلویزیونی چای تویینینگ
کاری از استودیو هورنت
الان یه عده دوباره میان کامنت میذارن آیا با سه بعدی ساخت این راحت تر نبود 😄
.
.
.
 #painting #illustration #digitaldrawing #digitalpainting #intro #motiongraphics #motion #aftereffects #autodesk #maya3d #3dmodelling #animator #vegas #logo #logodesigner #logos #cinematic #cinematography #cinema #vfx #vfxartist #art #blender3d #sketchup #sketchupindonesia #blender #finalcutpro #davinciresolve

2019-08-15 06:26   9 0

 

Reposted from @motiongfxmedia (@get_regrann) - 💖 Follow @motiongfxmedia Sound ON 🔊 Parabella's Mikey Please and Dan Ojari created this tasteful story for Twinings Tea, taking viewers on a enchanting adventure from the first refreshing sip of the morning to the final, savory drop. Inspired by the Golden Era of musicals and multi-plane animation techniques (pioneered by Walt Disney in the 1930s), the spot mixes charming CG with a pinch of pointillism and a nod to David Hockney, creating this feel-good world of Twinings in motion. Parabella shot 3D models on layered planes, creating a captivating sense of depth and perspective. Using 100,000 tea tags and 50 different paper folding styles, the pair also animated the female hero frame by frame, all in-camera. By @hornetinc . پشت صحنه تبلیغ تلویزیونی چای تویینینگ کاری از استودیو هورنت الان یه عده دوباره میان کامنت میذارن آیا با سه بعدی ساخت این راحت تر نبود 😄 . . . #painting #illustration #digitaldrawing #digitalpainting #intro #motiongraphics #motion #aftereffects #autodesk #maya3d #3dmodelling #animator #vegas #logo #logodesigner #logos #cinematic #cinematography #cinema #vfx #vfxartist #art #blender3d #sketchup #sketchupindonesia #blender #finalcutpro #davinciresolve

Just discovering some hidden spot from above..📸☕
.
.
 #visitjabarku @arihidayat1 📍SituGunung | Sukabumi | Indonesia🇮🇩
.
.
 #djisparkindonesia #skygrapher #skygrapherindonesia #cinematic #djispark #djimavicpro #djimavicair #djiindonesia #djiphantom4proplus #djiglobal #drone_countries #droneoftheday #dronecamera #djiphotos #aerialphotography #dronestagram #indonesia #parapejalan #drones #dronesdaily #dronepilot #raw_drone #djiphotography #jawabarat #rustlord_unity #sukabumi #situgunung

2019-08-15 06:25   23 0

 
Testing the DJI ronin sc, here is a few b-roll shots at bukit bintang with @jonathankuan @bryanwong98

2019-08-15 05:26   22 4

 

Testing the DJI ronin sc, here is a few b-roll shots at bukit bintang with @jonathankuan @bryanwong98

**DRAW, DRINK & DANCE!** Come on out and draw/paint the gorgeous model this SUNDAY, August 18th!! Time: 1:00 PM - 5:00 PM | LIKE POST! | See you there! | Model : Taylor Heselton | ✌🏼
*
*
ArtClickPro Art Space
1499 East 4th St. No. 107
Los Angeles, CA 90033
*
*
[Also, check out link in bio!]
*
*
*
*
*
*
 #Art #ArtClickPro #Artists #artconsultant #artcontest #artcontent #artistsoninstagram #drawing #artstudio #moodboard #film #show #event #artevent #likeforfollow #artisticevent #artevents #events #linkinbio #followforfollowback #like4likes #f4f #followtrick #Instagood #photooftheday #followtrain #comesupport #cinematic #filmfeed #photostudio

2019-08-14 22:08   60 3

 

**DRAW, DRINK & DANCE!** Come on out and draw/paint the gorgeous model this SUNDAY, August 18th!! Time: 1:00 PM - 5:00 PM | LIKE POST! | See you there! | Model : Taylor Heselton | ✌🏼 * * ArtClickPro Art Space 1499 East 4th St. No. 107 Los Angeles, CA 90033 * * [Also, check out link in bio!] * * * * * * #Art #ArtClickPro #Artists #artconsultant #artcontest #artcontent #artistsoninstagram #drawing #artstudio #moodboard #film #show #event #artevent #likeforfollow #artisticevent #artevents #events #linkinbio #followforfollowback #like4likes #f4f #followtrick #Instagood #photooftheday #followtrain #comesupport #cinematic #filmfeed #photostudio

“Lelah bersepeda, mending duduk dulu di kursi”
•
•
📍Pasar Baroe, Jakarta Pusat
•
•
•
•
•
•
•
•
 #shootoniphonex
 #iphonex 
 #iphonesia 
 #jakarta
 #explorejakarta
 #jakartastreetphotography
 #instagood
 #instanusantarajakarta
 #streetphotography
 #streetphotographyindonesia
 #lightroom
 #fujifilm_street
 #fujifilmglobal
 #likeforlikes
 #like4like
 #followforfollowback
 #follow4follow
 #likeforlikeback
 #jakartaphotography
 #jakarta_daily
 #photography
 #cinematic
 #discoverjakarta
 #urbanphotography
 #visitindonesia
 #wonderfulindonesia
 #pesonaindonesia
 #enjoyjakarta
 #jakartatourism

2019-08-14 09:54   99 3

 

“Lelah bersepeda, mending duduk dulu di kursi” • • 📍Pasar Baroe, Jakarta Pusat • • • • • • • • #shootoniphonex #iphonex #iphonesia #jakarta #explorejakarta #jakartastreetphotography #instagood #instanusantarajakarta #streetphotography #streetphotographyindonesia #lightroom #fujifilm_street #fujifilmglobal #likeforlikes #like4like #followforfollowback #follow4follow #likeforlikeback #jakartaphotography #jakarta_daily #photography #cinematic #discoverjakarta #urbanphotography #visitindonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #enjoyjakarta #jakartatourism

“Gowes sendirian”
•
•
📍Cikini, Jakarta Pusat
•
•
•
•
•
•
•
•
 #shootoniphonex
 #iphonex 
 #iphonesia 
 #jakarta
 #explorejakarta
 #jakartastreetphotography
 #instagood
 #instanusantarajakarta
 #streetphotography
 #streetphotographyindonesia
 #lightroom
 #fujifilm_street
 #fujifilmglobal
 #likeforlikes
 #like4like
 #followforfollowback
 #follow4follow
 #likeforlikeback
 #jakartaphotography
 #jakarta_daily
 #photography
 #cinematic
 #discoverjakarta
 #urbanphotography
 #visitindonesia
 #wonderfulindonesia
 #pesonaindonesia
 #enjoyjakarta
 #jakartatourism

2019-08-10 14:37   343 10

 

“Gowes sendirian” • • 📍Cikini, Jakarta Pusat • • • • • • • • #shootoniphonex #iphonex #iphonesia #jakarta #explorejakarta #jakartastreetphotography #instagood #instanusantarajakarta #streetphotography #streetphotographyindonesia #lightroom #fujifilm_street #fujifilmglobal #likeforlikes #like4like #followforfollowback #follow4follow #likeforlikeback #jakartaphotography #jakarta_daily #photography #cinematic #discoverjakarta #urbanphotography #visitindonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #enjoyjakarta #jakartatourism

Lost Boy Journey // ft. Kenny

2019-08-09 08:31   400 8

 

Lost Boy Journey // ft. Kenny

Next Page →
Next Page →