Images about: #closeup (9063227 posts)

Oh we were darkness
You were hope
You give me happiness ten fold
And now whenever I roam I'm not alone
You give me strength and I'll hold on.

2019-10-17 13:45   2 1

 

Oh we were darkness You were hope You give me happiness ten fold And now whenever I roam I'm not alone You give me strength and I'll hold on.

Feel like a queen and slide into Zoya Ayers Gold

Visit lanavolkov.com to learn more about our story

2019-10-17 13:43   1 1

 

Feel like a queen and slide into Zoya Ayers Gold Visit lanavolkov.com to learn more about our story

Perhatiin gak sih bibirku? Bibir tipis yang orang bilang gak berubah sampai sekarang 😂 dan aku gak pernah mau tuh sengaja lipstick dilebihin supaya keliatan lebih tebal. Tapi sekarang ada loh yang bikin bibirku keliatan lebih tebal dari biasanya! Yes, it’s @upmostbeaute very own Lip Maximizer. Lip Gloss yang kandungannya juga bisa skalian jadi lip care! Karena ada collagen, sunflower seed oil, shea butter, vitamin E dll yang sangat melembabkan bibir.
•
Warnanya? Banyak dong! Sok swipe ke samping aja yaa ; ada Subtle Mauve, Iconic Red, Barbie Pink, Rosey Posey & Sunkissed.
•
Guess what? @upmostbeaute juga lagi ada giveaway lohh. Tunggu apa lagi?
•
 #lipmaximizer
 #upmostbeaute
 #lipgloss
 #beautyrecommendation
 #closeup
 #photooftheday

2019-10-17 13:43   30 0

 

Perhatiin gak sih bibirku Bibir tipis yang orang bilang gak berubah sampai sekarang 😂 dan aku gak pernah mau tuh sengaja lipstick dilebihin supaya keliatan lebih tebal. Tapi sekarang ada loh yang bikin bibirku keliatan lebih tebal dari biasanya! Yes, it’s @upmostbeaute very own Lip Maximizer. Lip Gloss yang kandungannya juga bisa skalian jadi lip care! Karena ada collagen, sunflower seed oil, shea butter, vitamin E dll yang sangat melembabkan bibir. • Warnanya Banyak dong! Sok swipe ke samping aja yaa ; ada Subtle Mauve, Iconic Red, Barbie Pink, Rosey Posey & Sunkissed. • Guess what @upmostbeaute juga lagi ada giveaway lohh. Tunggu apa lagi • #lipmaximizer #upmostbeaute #lipgloss #beautyrecommendation #closeup #photooftheday

🐝 #flower #flowermacro #flowerpower #flowerstagram #flowerporn #macro #macros #macroflower #yellow #lelie #lilly #closeup @explore_macro_ #macroclique #macrophotography #natural #naturalbeauty #natur #inmygarden #bloem #blume #fleur #nikon #ig_closeups @mcu_merahputih @flowers_nirvana @splendid_flowers @explore_floral_ @vizorturk_flower_macro @macrozoomin #macroworld_tr @explore_macro_ @macrozoomin @macro_vision @flowers_nirvana @bns_flowers @splendid_flowers @ip_blossoms @ip_insects @insects_of_our_world @kings_flora @kings_insects @splendid_flowers #furry @insectguru #bees

2019-10-17 13:40   7 0

 
Liquid Light. Messing with macro. London, 2019. Ilford HP5+ 35mm pulled to 200.

2019-10-17 13:39   6 1

 

Liquid Light. Messing with macro. London, 2019. Ilford HP5+ 35mm pulled to 200.

Grasshopper

It’s easy to take wildlife photos when the animal doesn’t move at all even when you’re six inches away with a dslr. 
1/800 f/5.6 ISO 200

2019-10-17 13:37   2 1

 

Grasshopper It’s easy to take wildlife photos when the animal doesn’t move at all even when you’re six inches away with a dslr. 1/800 f/5.6 ISO 200

Close up sur la chemise Valène.
Cette petite nouvelle 100% coton est un classique. Laissez-vous séduire par les délicates broderies 🍁, les liserés du col et des poignets... Un intemporel classique et féminin, on adore ! Et vous ? 😍 ◾️Chemise Valène 
À tout de suite sur nathaelparis.com

2019-10-16 16:19   49 1

 

Close up sur la chemise Valène. Cette petite nouvelle 100% coton est un classique. Laissez-vous séduire par les délicates broderies 🍁, les liserés du col et des poignets... Un intemporel classique et féminin, on adore ! Et vous 😍 ◾️Chemise Valène À tout de suite sur nathaelparis.com

Desearía que la sonrisa ganara siempre ante esas duras batallas de la vida. Que sea más la paz que habite en nuestro ser. Amén.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
 #photooftheday #headshot #travelphotography #stunning #capture #stunning_shots #closeup #classic #fashion #luxury #instagram #instagood #style #portrait #women #men #girld #topshot #bestphotooftheday #globepeople #amazingshot #fashionphotography #saluda #likes #chic #lovebeauty #travelgram #style #photography #pic #picture

2019-10-09 01:49   54 2

 

Desearía que la sonrisa ganara siempre ante esas duras batallas de la vida. Que sea más la paz que habite en nuestro ser. Amén. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #photooftheday #headshot #travelphotography #stunning #capture #stunning_shots #closeup #classic #fashion #luxury #instagram #instagood #style #portrait #women #men #girld #topshot #bestphotooftheday #globepeople #amazingshot #fashionphotography #saluda #likes #chic #lovebeauty #travelgram #style #photography #pic #picture