tag: coldstone

Mumpung sepi 😀 #updateproject #coldstone #beachwalk 😴

2017-12-18 17:46

3 0

Mumpung sepi 😀 #updateproject #coldstone #beachwalk 😴

This my bro can snap picture for Africa  #coldstone   #gemstone   #mrprice

2017-12-18 17:42

2 0

This my bro can snap picture for Africa #coldstone #gemstone #mrprice

@coldstone es una heladería que uno no se puede perder cuando está en Estados Unidos🍦 Acá ofrecen una grande variedad de sabores de helado para que tú le agregas los ingredientes que quieras para mezclar en el helado. ¡@crepesywaffles ofrece algo parecido que se llama “Stone Glaze”! Yo probé el Gooey Chocolate Cheesecake🍫; helado de Cheesecake de Chocolate/Caramelo mezclado con oreo, chantillí, fudge y galletas “Graham”.🍪 - - - . . . . . .  #instagood #food #yummy #instapic #yum #delicious #fresh #foodie #goodeats #igfood #foodstagram #foodbloggers #nomnom #instayum #dondecomer #foodblog #hungry #eats #foodgasm #medellin #foodprnshare #dondecomermedellin #quehacerenmedellin #foodpics #foodlove #photofoodie #photooftheday #icecream #coldstone #chocolate

2017-12-18 17:37

25 0

@coldstone es una heladería que uno no se puede perder cuando está en Estados Unidos🍦 Acá ofrecen una grande variedad de sabores de helado para que tú le agregas los ingredientes que quieras para mezclar en el helado. ¡@crepesywaffles ofrece algo parecido que se llama “Stone Glaze”! Yo probé el Gooey Chocolate Cheesecake🍫; helado de Cheesecake de Chocolate/Caramelo mezclado con oreo, chantillí, fudge y galletas “Graham”.🍪 - - - . . . . . . #instagood #food #yummy #instapic #yum #delicious #fresh #foodie #goodeats #igfood #foodstagram #foodbloggers #nomnom #instayum #dondecomer #foodblog #hungry #eats #foodgasm #medellin #foodprnshare #dondecomermedellin #quehacerenmedellin #foodpics #foodlove #photofoodie #photooftheday #icecream #coldstone #chocolate

 #uk #london #usa🇺🇸 #washingtondc #japan #korea #china #food #lnstagram #flowers #thailand #wow #yumyum #selfie #nature #coldstone #goodmorning #goodnight #cute #cool #nice #coffee  #photo #photography #love #blackcanary #merrychristmas #dinner #travel #lego

2017-12-18 16:26

17 0

CHOCOLATE LOVE 💕 . . . . Cold stone ice cream - Different chocolates crushed and mixed with belgium chocolate ice cream and served with chocolate chips, gems & chocolate waffle stick on top. . . . . Price: ₹130 . . . .  #chocolateicecream #chocolates #belgiumchocolate #coldstone #buzzfeedfood #foodstagram #yummy #eeeeeats #foodporn #foodism #foodaddict #foodtime #foodblog #foodblogger #foodforfoodies #igfood  #igdaily #foodspotting #foodcoma #fooddiary #igfoodie #yummy #yummyfood #yumyum #yummyinmytummy #foodbeast #foodlover #foodography #foodforfuel #epicurious #foodinahmedabad #foodinahmedabad🍽

2017-12-18 16:15

178 2

CHOCOLATE LOVE 💕 . . . . Cold stone ice cream - Different chocolates crushed and mixed with belgium chocolate ice cream and served with chocolate chips, gems & chocolate waffle stick on top. . . . . Price: ₹130 . . . . #chocolateicecream #chocolates #belgiumchocolate #coldstone #buzzfeedfood #foodstagram #yummy #eeeeeats #foodporn #foodism #foodaddict #foodtime #foodblog #foodblogger #foodforfoodies #igfood #igdaily #foodspotting #foodcoma #fooddiary #igfoodie #yummy #yummyfood #yumyum #yummyinmytummy #foodbeast #foodlover #foodography #foodforfuel #epicurious #foodinahmedabad #foodinahmedabad🍽

Ah o verão 🍓

2017-12-18 16:14

45 4

Ah o verão 🍓

한희언냐랑 즐데룽 (ღˇ◡ˇ*)♡ 맛난거냠냠,폭풍쇼핑,폭풍수다,커플텀블러,커플티 ㅋ.ㅋ❤️

2017-12-18 16:01

33 3

한희언냐랑 즐데룽 (ღˇ◡ˇ*)♡ 맛난거냠냠,폭풍쇼핑,폭풍수다,커플텀블러,커플티 ㅋ.ㅋ❤️

 #Coldstone  #savory  #chatime @phenggot09

2017-12-18 16:00

1 0

Atenção aos nossos horários para o final do ano para não ficar sem nossas delícias!!! 🎅🎄😁

2017-12-18 15:59

8 1

Atenção aos nossos horários para o final do ano para não ficar sem nossas delícias!!! 🎅🎄😁

Mitäs täältä löytykään! Taitaa raskauskilot tulla takas tällä reissulla 😋 #peanutbuttercupperfection #coldstone #andiminheaven #fatness

2017-12-18 15:41

17 0

Mitäs täältä löytykään! Taitaa raskauskilot tulla takas tällä reissulla 😋 #peanutbuttercupperfection #coldstone #andiminheaven #fatness

 #tầngmười #bảyplus #rooftopview #coldstone

2017-12-18 15:38

6 0

🍦 ice cream it's a must to complete my day 😍   #kulinerbali #culinary #desserts #icecream #gelato #helado #coldstone #beachwalk #kuta #bali #indonesia #yossieyochietrip #yossieyochieculinary #ratukulinerkelayapan #17december2017

2017-12-18 15:25

13 0

 #coldstone

2017-12-18 15:19

8 0

Signature creation craze is here! Come on in to get your sweet tooth fix! • • •  #coldstone #coldstonecreamery #25thstreetogden #utah #utahicecream #icecreamlover #alltheflavors #icecreamofinsta #icecreameveryday #hotstone #coldstone #winter #utahicecream #chocolatelovers #createyourown  #sweet #brownies #RockyMountainChocolateFactory #signaturecreations #utahcreamery #holidayflavors #holidayclassics

2017-12-18 15:09

9 0

มันเล็กไปไหมมมคะ ไม่หายอยาก😅 อันนี้ขนาดใหม่ ‘Signatures on to go’ ชิมมัน 2 รสไปจ้ะ Mint Mint Chocolate Chocolate Chip🍨🍫 กับ Cheesecake Fantasy🍨🍰🧀🍓 ชอบชีสเค้กมากกว่าเพราะมีผลไม้ตัดเลี่ยน waffleหอมกลิ่นCinnamonมาก😍 เสียดายไม่ได้สั่งรสกาแฟมาลองอีกถ้วย🤭🤤 . . 📍Cold Stone, 4th FL. Siam Paragon 💰 85 Thb each _____________________________  #icecream #coldstone #minticecream #chocolatechips #mintchocolatechip #cheesecakefantasy #cheesecake #cheesecakeicecream #berries #strawberry #blueberry #cinnamon #waffles #dessert #dessertporn #snack #snacktime #sweet #sweettooth #sweetcraving #deliciousfood #yummy #hungry #foodie #foodporn #teatime

2017-12-18 14:48

14 1

มันเล็กไปไหมมมคะ ไม่หายอยาก😅 อันนี้ขนาดใหม่ ‘Signatures on to go’ ชิมมัน 2 รสไปจ้ะ Mint Mint Chocolate Chocolate Chip🍨🍫 กับ Cheesecake Fantasy🍨🍰🧀🍓 ชอบชีสเค้กมากกว่าเพราะมีผลไม้ตัดเลี่ยน waffleหอมกลิ่นCinnamonมาก😍 เสียดายไม่ได้สั่งรสกาแฟมาลองอีกถ้วย🤭🤤 . . 📍Cold Stone, 4th FL. Siam Paragon 💰 85 Thb each _____________________________ #icecream #coldstone #minticecream #chocolatechips #mintchocolatechip #cheesecakefantasy #cheesecake #cheesecakeicecream #berries #strawberry #blueberry #cinnamon #waffles #dessert #dessertporn #snack #snacktime #sweet #sweettooth #sweetcraving #deliciousfood #yummy #hungry #foodie #foodporn #teatime

.  #coldstone

2017-12-18 14:36

7 0

The joyous Christmas🎄 festivities at @coldstonecreamery.pk . . .  #coldstone #icecream #snacks #food #christimas #xmas #red #white #festive #love #vibes

2017-12-18 13:37

10 0

The joyous Christmas🎄 festivities at @coldstonecreamery.pk . . . #coldstone #icecream #snacks #food #christimas #xmas #red #white #festive #love #vibes

 #171218 #coldstone #icecream #dessert #💕 @97.08.05 @jihey4783 @hhjyeon919

2017-12-18 13:19

4 5

日曜日、アウトレット行ってきた〜🛍🛒 ずっと欲しかった、もこもこの服買ってもらった🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ 今回は2枚だけで、来年福袋買う予定〜 そして、初コールドストーン🐰 目の前で歌ってくれて、楽しかった笑笑 めっちゃ美味しかった〜〜💗💗 クリスマスプレゼントも買ってもらった😙😙😙 #mitsuioutletpark   #littlesister   #instagood   #instagramjapan   #icecream   #コールドストーン  #coldstone   #レッドベリーズ  #ショッピング  #冬服  #winterfashion   #もこもこ

2017-12-18 13:15

17 0

日曜日、アウトレット行ってきた〜🛍🛒 ずっと欲しかった、もこもこの服買ってもらった🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ 今回は2枚だけで、来年福袋買う予定〜 そして、初コールドストーン🐰 目の前で歌ってくれて、楽しかった笑笑 めっちゃ美味しかった〜〜💗💗 クリスマスプレゼントも買ってもらった😙😙😙 #mitsuioutletpark #littlesister #instagood #instagramjapan #icecream #コールドストーン #coldstone #レッドベリーズ #ショッピング #冬服 #winterfashion #もこもこ

 #uk #london #usa🇺🇸 #washingtondc #japan #korea #china #food #lnstagram #flowers #thailand #wow #yumyum #selfie #nature #coldstone #goodmorning #goodnight #cute #cool #nice #coffee  #photo #photography #love #blackcanary #merrychristmas #dinner #travel #lego

2017-12-18 13:04

23 0

❤︎ 昨日は初めてあしかがフラワーパークに連れてってもらいました! イルミが想像以上で今まで見たイルミの中で1番綺麗でびっくり🌟 行く価値あり🙆🏼 連れてってくれてありがとう🌹🌈 .  #2017 #1217 #栃木県 #佐野プレミアムアウトレット #コールドストーン #あしかがフラワーパーク #イルミネーション #tochigi #premium #outlet #coldstone #icecream #yummy #ashikaga #flowerpark #illumination #very #very #beautiful #happy #gooday #perfect #purikura #photo #instagood #instalike #l4l

2017-12-18 12:58

47 0

❤︎ 昨日は初めてあしかがフラワーパークに連れてってもらいました! イルミが想像以上で今まで見たイルミの中で1番綺麗でびっくり🌟 行く価値あり🙆🏼 連れてってくれてありがとう🌹🌈 . #2017 #1217 #栃木県 #佐野プレミアムアウトレット #コールドストーン #あしかがフラワーパーク #イルミネーション #tochigi #premium #outlet #coldstone #icecream #yummy #ashikaga #flowerpark #illumination #very #very #beautiful #happy #gooday #perfect #purikura #photo #instagood #instalike #l4l

かすみちゃんは私のお姉ちゃん  #보이프렌드   #リリイベ最終日   #韓美膳   #coldstone

2017-12-18 12:47

23 0

かすみちゃんは私のお姉ちゃん #보이프렌드 #リリイベ最終日 #韓美膳 #coldstone

GERMANCHÖKOLÄTEKÄKE 🍫🍰 Dark Chocolate ice cream with unique twist from shaved Coconut, Pecans, Brownie, and Caramel 🤩 . . have been eating dark chocolate ice cream consecutively for the past days and never get bored 😍 seriously somebody please help me to get out from this dark chocolate ice cream madness 🤭 . .  #auditlife #darkchocolate #coldstone #browniepecan #sglife #germanchocolatecake #fatdontcare #icecreamfreak #happyme

2017-12-18 12:44

52 0

GERMANCHÖKOLÄTEKÄKE 🍫🍰 Dark Chocolate ice cream with unique twist from shaved Coconut, Pecans, Brownie, and Caramel 🤩 . . have been eating dark chocolate ice cream consecutively for the past days and never get bored 😍 seriously somebody please help me to get out from this dark chocolate ice cream madness 🤭 . . #auditlife #darkchocolate #coldstone #browniepecan #sglife #germanchocolatecake #fatdontcare #icecreamfreak #happyme

yummy🤤💭❤️  #coldstone #icecream #yumyum #bff #love #lol #l4like #f4ever

2017-12-18 12:41

62 1

yummy🤤💭❤️ #coldstone #icecream #yumyum #bff #love #lol #l4like #f4ever

Christmas is here and shining!! 🎄🌟  #christmas #xmas #christmas17 #love #coldstone #icecreamlovers #foodies #foodiediaries #foodiesofig #foodiesofindia #foodiesofbangalore #indiranagar #cmh #life #lifestyleblogger #sweettooth #icecream

2017-12-18 12:31

26 1

 #Throwback to Saturday when I ate my yummy ice cream from @coldstonecreamerysg !!!💕 I recommend u guys to try the Mint Mint Chocolate Chocolate Chip...it tastes AMAZING😍 • • Do u like Mints?💧 Tags coz I like ice cream:  #icecream #yumyum #Coldstone #Throwback #Mint #chocolate #vivocity #amazing

2017-12-18 12:10

12 0

#Throwback to Saturday when I ate my yummy ice cream from @coldstonecreamerysg !!!💕 I recommend u guys to try the Mint Mint Chocolate Chocolate Chip...it tastes AMAZING😍 • • Do u like Mints💧 Tags coz I like ice cream: #icecream #yumyum #Coldstone #Throwback #Mint #chocolate #vivocity #amazing

Cravings love and miss #coldstone   #cravings #icecream #strawberries #desert #sweetsweat #dubai #love #like #live #life #beauty #lifestyle #instagood #instagram #instafood

2017-12-18 11:35

26 0

嘿嘿~買一送一!  #coldstone #就是愛找茶兒 #草莓美莓

2017-12-18 11:34

4 2

嘿嘿~買一送一! #coldstone #就是愛找茶兒 #草莓美莓

我が家にアイスとお酒のサンタさん来た!🎄✨ 義弟くん、ありがとー!   #tops  #coldstone  #アイスケーキ

2017-12-18 11:25

24 0

我が家にアイスとお酒のサンタさん来た!🎄✨ 義弟くん、ありがとー! #tops #coldstone #アイスケーキ

🍨💗. . . 食欲の冬❄ . . . .  #過去pic #coldstone #yammy #instagood #l4l #fff

2017-12-18 11:21

34 0

🍨💗. . . 食欲の冬❄ . . . . #過去pic #coldstone #yammy #instagood #l4l #fff

Icecreaaam! 😍😍 #brownie #vanilla #ice #cream #caramel #syrup #biscuit #chocolate #yummy #dessert #coldstone #dubai #calorieswho

2017-12-18 11:10

60 1

Cheesecake fantasy ice cream at cold stone Doha festival mall   #coldstone #icecream #starwberry #cheesecakefantasy #cheesecake #caribou #cariboucoffee #hot #cold #coffeebeanery #icedcoffee #milkshake #icecream #starbucks #timhortons #hotcoffee #coldcoffee #frappuccino #chocolate #mocha #frappe #coffeetime #coffee #coffeeshop #donuts #donut #bostoncream #chocolatedipped #freshlybaked #dohaqatar🇶🇦

2017-12-18 10:59

15 1

Sweet treat for Sweetie #icecream #coldstonecreamery #coldstone #sweettreat #dessert #ZHxZH #sweetie

2017-12-18 10:55

13 0

 #첫줄 은서가 선물로 준 콜드스톤 립밤이야 너무 귀엽고 예쁘고 고마워 😭❤️  #99 #19 #고3 #일상 #데일리 #내_동생 #고마워 #coldstone #립밤 #감동 #선물 #선팔 #맞팔 #다이렉트

2017-12-18 10:48

31 2

#첫줄 은서가 선물로 준 콜드스톤 립밤이야 너무 귀엽고 예쁘고 고마워 😭❤️ #99 #19 #고3 #일상 #데일리 #내_동생 #고마워 #coldstone #립밤 #감동 #선물 #선팔 #맞팔 #다이렉트

めっっっっっっちゃ美味しい ・ ・ ・ 店員さんの歌が今日ずっと頭から離れなくて辛かったのは事実 ・  #instafood   #nagasima   #coldstone   #fff  #f4f  #lfl #l4l  #いいね返し

2017-12-18 10:42

142 0

めっっっっっっちゃ美味しい ・ ・ ・ 店員さんの歌が今日ずっと頭から離れなくて辛かったのは事実 ・ #instafood #nagasima #coldstone #fff #f4f #lfl #l4l #いいね返し

Selamat hari burung (happy bird day 🤪 ) @coldstoneid yang ke 10 ! Luar biasa perjalanan cold stone ga berasa udah 10 tahun menemani kita dengan ice cream dan cake nya yang luar biasa pastinya, nah di kesempatan kali ini saya berkesempatan untuk menghadiri acara ultah Cold Stone yang ke 10, bukan tanpa tujuan Cold Stone mengundang para foodies, tapi melainkan untuk launching variant terbaru mereka guys ! Ice Cream Cake signature Cold Stone yang terdiri dari 8 layer untuk pertama kalinya hadir di Indonesia, kalian bisa dibikin pusing pastinya dengan 4 variant rasa yang enak smua. 1. NEAPOLITAN Chocolate, strawberry, sweet ice cream di combine yellow, chocolate cake dan red velvet dengan ditambahkan strawberry dan mixed berry diatas nya bakal manjain lidah brosis pokoknya ! 2. QUILTED COFFEE CARAMEL Buat pecinta kopi jangan sampe lolos dengan yang satu ini ! Ice cream coffee, chocolate cake, caramel, fruit digabung jadi 1 ditambah lapisan coffee frosting dan caramel nya bikin kalian gabisa moveon deh ! 3. CANDY CAN RED VELVET Bisa banget ni buat jadiin gift buat christmas ntar, candy cane ice cream yang nyatu dengan red velvet cake ditambah hiasan bertema christmas dilapisan atas nya bakal bikin si doi seneng deh 😍 4. WHEN YOU WISH UPON A STAR It’s all about chocolate ! Chocolate ice cream, chocolate cake , hersey’s chocolate frosting, milk almond chocolate and strawberry di gabungin jadi satu ! Bayangin aja tuh gimana sensasi kelezatannya ! 🤤  4 variant rasa ini udah bisa kalian order di smua outlet Cold Stone di Indonesia yahh,jangan kaget juga liat atraksi juggling Ice Cream , nyanyian , dan dancing dari para crew Cold Stone, ntaphs bener pokoknyaa, Cold Stone juga udah ada sertifikat halal so aman di konsumsi boskuu ! • • • 📍 : All Outlet Cold Stone @coldstoneid • • •  #brosisdoyanmakan #sonya6000 #instafood #foodie #foodporn #foodgasm #yummy #amazing #instagood #photooftheday #coldstone #chocolatecake #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #foodgasm #foodstagram #foodstyling #healthy #drinks #jajan #cake #chocolate #icecream #tart

2017-12-18 10:18

88 6

Selamat hari burung (happy bird day 🤪 ) @coldstoneid yang ke 10 ! Luar biasa perjalanan cold stone ga berasa udah 10 tahun menemani kita dengan ice cream dan cake nya yang luar biasa pastinya, nah di kesempatan kali ini saya berkesempatan untuk menghadiri acara ultah Cold Stone yang ke 10, bukan tanpa tujuan Cold Stone mengundang para foodies, tapi melainkan untuk launching variant terbaru mereka guys ! Ice Cream Cake signature Cold Stone yang terdiri dari 8 layer untuk pertama kalinya hadir di Indonesia, kalian bisa dibikin pusing pastinya dengan 4 variant rasa yang enak smua. 1. NEAPOLITAN Chocolate, strawberry, sweet ice cream di combine yellow, chocolate cake dan red velvet dengan ditambahkan strawberry dan mixed berry diatas nya bakal manjain lidah brosis pokoknya ! 2. QUILTED COFFEE CARAMEL Buat pecinta kopi jangan sampe lolos dengan yang satu ini ! Ice cream coffee, chocolate cake, caramel, fruit digabung jadi 1 ditambah lapisan coffee frosting dan caramel nya bikin kalian gabisa moveon deh ! 3. CANDY CAN RED VELVET Bisa banget ni buat jadiin gift buat christmas ntar, candy cane ice cream yang nyatu dengan red velvet cake ditambah hiasan bertema christmas dilapisan atas nya bakal bikin si doi seneng deh 😍 4. WHEN YOU WISH UPON A STAR It’s all about chocolate ! Chocolate ice cream, chocolate cake , hersey’s chocolate frosting, milk almond chocolate and strawberry di gabungin jadi satu ! Bayangin aja tuh gimana sensasi kelezatannya ! 🤤 4 variant rasa ini udah bisa kalian order di smua outlet Cold Stone di Indonesia yahh,jangan kaget juga liat atraksi juggling Ice Cream , nyanyian , dan dancing dari para crew Cold Stone, ntaphs bener pokoknyaa, Cold Stone juga udah ada sertifikat halal so aman di konsumsi boskuu ! • • • 📍 : All Outlet Cold Stone @coldstoneid • • • #brosisdoyanmakan #sonya6000 #instafood #foodie #foodporn #foodgasm #yummy #amazing #instagood #photooftheday #coldstone #chocolatecake #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #foodgasm #foodstagram #foodstyling #healthy #drinks #jajan #cake #chocolate #icecream #tart

セブンイレブンにてGET! マンゴー好きとしては気になりすぎました💓 んー!やっぱり美味しかった💓 マンゴーと杏仁って合う💓 ぜひ食べてみて💓  #マンゴー #杏仁 #パイナップル #ホワイトチョコ #コールドストーン #coldstone #セブンイレブン #きむりんちょあいみん #アイミスタグラム #キムラスタグラム #ふうふうふうふきむらふぁむ #デート #きむりんちょ #あいみん

2017-12-18 10:17

24 0

セブンイレブンにてGET! マンゴー好きとしては気になりすぎました💓 んー!やっぱり美味しかった💓 マンゴーと杏仁って合う💓 ぜひ食べてみて💓 #マンゴー #杏仁 #パイナップル #ホワイトチョコ #コールドストーン #coldstone #セブンイレブン #きむりんちょあいみん #アイミスタグラム #キムラスタグラム #ふうふうふうふきむらふぁむ #デート #きむりんちょ #あいみん

*2017.12.18*  もうこうなったら 全種類いっとくか(*´-`) とか言ってまだ4回目w   #コールドストーン   #コールドストーンアイス   #coldstone   #コールドストーンクリーマリー   #ストロベリーショートケーキセレナーデ   #ストロベリーデーツバナナ

2017-12-18 10:10

13 0

 #riverview #kasol🍁 #coldstone #manchester_is_blue

2017-12-18 10:09

52 0

Next Page →