United States

  United States

  Top 447963 Instagram followed

Images about: #crochetmalaysia (19109 posts)

The best thing in life.... are made by hand
 #kaitkematu
 #crochetmalaysia
 #lotuscrochetscarf

2019-02-18 09:01   4 0

 

The best thing in life.... are made by hand #kaitkematu #crochetmalaysia #lotuscrochetscarf

Crocheting something for other maybe the key of happiness...
 #kaitkematu
 #crochetmalaysia
 #lotuscrochetscarf

2019-02-18 08:54   5 0

 

Crocheting something for other maybe the key of happiness... #kaitkematu #crochetmalaysia #lotuscrochetscarf

Anyone here looking for Angora yarns? Limited stock is now open for sale! #alizeangoragold

RM28/100gm
(Details in picture)

Whatsapp to purchase at www.wasap.my/601114157310
ร—ร—ร—ร—
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:ย  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2019-02-18 08:43   14 0

 

Anyone here looking for Angora yarns Limited stock is now open for sale! #alizeangoragold RM28/100gm (Details in picture) Whatsapp to purchase at www.wasap.my/601114157310 ร—ร—ร—ร— Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:ย  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Thank you dear customers for your order! We will ship them asap. Do come by again๐Ÿ˜Š

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:ย  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2019-02-18 08:40   14 0

 

Thank you dear customers for your order! We will ship them asap. Do come by again๐Ÿ˜Š Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:ย  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Simple, cute & fun design approach for this very business card design for crochet business, @hooknook.kch ๐Ÿงถ

2019-02-18 08:06   24 2

 

Simple, cute & fun design approach for this very business card design for crochet business, @hooknook.kch ๐Ÿงถ

Rindu nak kait stokin. Lama sungguh x buat stokin. Asyik dengan doily & keychain anak2. Sampai kiraan pun lari sikit. So, saiz jd agak besar sikit.

 #crochetmalaysia 
 #diagramkaitstokinbayi
 #makngahsempoi
 #kaitstokinbayi

2019-02-18 07:37   7 0

 

Rindu nak kait stokin. Lama sungguh x buat stokin. Asyik dengan doily & keychain anak2. Sampai kiraan pun lari sikit. So, saiz jd agak besar sikit. #crochetmalaysia #diagramkaitstokinbayi #makngahsempoi #kaitstokinbayi

Thank you customer for sharing this beautiful handmade knitted hat with usbusing #daknitnatural.

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:ย  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2019-02-18 02:30   33 2

 

Thank you customer for sharing this beautiful handmade knitted hat with usbusing #daknitnatural. Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:ย  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Alhamdulillah postage untuk hari esokโ˜บ๏ธโ™ฅ๏ธsikit2 lama2 jadi bukit in shaa Allah..
.
.
Siapa nak join postage esok,payment sebelum pukul 12pm yeโ˜บ๏ธ
.
.
Terima kasih pada customer yang membeli & percaya dengan sis๐Ÿ™๐Ÿป
.
.
Pada sesiapa yang nak COD area KL pon boleh..sebarang order wassap sis 0142512455โ™ฅ๏ธ
.
.
 #crochetmalaysiamurah #crochetmalaysia #knitwoolmalaysia #crochetbundle #knitwoolbundle #crochetpreloved #crochetkl

2019-02-17 15:48   28 1

 

Alhamdulillah postage untuk hari esokโ˜บ๏ธโ™ฅ๏ธsikit2 lama2 jadi bukit in shaa Allah.. . . Siapa nak join postage esok,payment sebelum pukul 12pm yeโ˜บ๏ธ . . Terima kasih pada customer yang membeli & percaya dengan sis๐Ÿ™๐Ÿป . . Pada sesiapa yang nak COD area KL pon boleh..sebarang order wassap sis 0142512455โ™ฅ๏ธ . . #crochetmalaysiamurah #crochetmalaysia #knitwoolmalaysia #crochetbundle #knitwoolbundle #crochetpreloved #crochetkl

Do share... Every 8pcs you purchase, RM1 will go to @zerowastemalaysia_official. Come support ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜Š #handmadebytrinalau #handmade #crochet #reusablepads #facescrubbies #crochetscrubbies #ecofriendly #reusablemakeupremoverpads #savemotherearth #doyourpart #handmadeinmalaysia #madeinmalaysia #crochetmalaysia #artsandcrafts #donations #zerowaste #zerowastemalaysia โ€”โ€”โ€”โ€” Article at: https://www.facebook.com/1943735119192083/posts/2301822323383359/

2019-02-17 11:33   20 1

 

Do share... Every 8pcs you purchase, RM1 will go to @zerowastemalaysia_official. Come support ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜Š #handmadebytrinalau #handmade #crochet #reusablepads #facescrubbies #crochetscrubbies #ecofriendly #reusablemakeupremoverpads #savemotherearth #doyourpart #handmadeinmalaysia #madeinmalaysia #crochetmalaysia #artsandcrafts #donations #zerowaste #zerowastemalaysia โ€”โ€”โ€”โ€” Article at: https://www.facebook.com/1943735119192083/posts/2301822323383359/

Suko ko yo? Eh eh eh ni bukan awak punya yer adik. Ini mommie yg punya. Awak punya mommie dah buatkan dah. Kakak punya on the way on off ngan mommie punya. Sape kata mengait ni tak lotih.... Longoh bahu tangan semua bagai.Huk huk huk itu pun ado yg kato hasil kait ni mahey. Meh try buat meh. 
 #crochetmalaysia 
 #hobbies 
 #crocheter 
 #ilmupinjamanallah

2019-02-17 08:05   7 0

 

Suko ko yo Eh eh eh ni bukan awak punya yer adik. Ini mommie yg punya. Awak punya mommie dah buatkan dah. Kakak punya on the way on off ngan mommie punya. Sape kata mengait ni tak lotih.... Longoh bahu tangan semua bagai.Huk huk huk itu pun ado yg kato hasil kait ni mahey. Meh try buat meh. #crochetmalaysia #hobbies #crocheter #ilmupinjamanallah

๐Ÿ›๐Ÿ› Pre-order benang kait untuk minggu ini sudah buka dan akan tutup pada 21/2/2019 (khamis) .๐Ÿ”š ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ
๐ŸŒป Untuk order sila Whatsapp๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ kepada kami untuk respon yang cepat.
~ Senaraikan jenis benang/accessories :
~ Color code:
~ Quantity :
~ Lokasi anda untuk pengepos parcel
~ Kami akan kira JUMLAH TOTAL order anda. ๐ŸŒป Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order ditutup sebelum 6.30pm.
๐ŸŒป Pre-order akan mengambil masa MINIMUN 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup untuk sampai ke Malaysia.
๐ŸŒท UNTUK SIAPA YANG SABAR MENUNGGU,TERIMA KASIH โค๏ธโค๏ธ ๐Ÿ‘‰ Untuk order sila Whatsapp kepada kami๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ0194159639

 #crochet #crochetmalaysia #mengait #benangkait #milkcotton #yarn

2019-02-17 04:37   11 0

 

๐Ÿ›๐Ÿ› Pre-order benang kait untuk minggu ini sudah buka dan akan tutup pada 21/2/2019 (khamis) .๐Ÿ”š ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ ๐ŸŒป Untuk order sila Whatsapp๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ kepada kami untuk respon yang cepat. ~ Senaraikan jenis benang/accessories : ~ Color code: ~ Quantity : ~ Lokasi anda untuk pengepos parcel ~ Kami akan kira JUMLAH TOTAL order anda. ๐ŸŒป Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order ditutup sebelum 6.30pm. ๐ŸŒป Pre-order akan mengambil masa MINIMUN 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup untuk sampai ke Malaysia. ๐ŸŒท UNTUK SIAPA YANG SABAR MENUNGGU,TERIMA KASIH โค๏ธโค๏ธ ๐Ÿ‘‰ Untuk order sila Whatsapp kepada kami๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ0194159639 #crochet #crochetmalaysia #mengait #benangkait #milkcotton #yarn

Will share to you guys her final look ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ shortly.. Whatsapp for more details @0192345655 and follow us @yarnsandgifts
.
. * Pre-order items need 1 - 2 weeks time ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
 #crochet #crochetmalaysia #handmade #handmadeinmalaysia #crocheting #crocheter #ilovecrocheting #crochetofinstagram #crochetlove #crochetheart #appliques #lovewhatiamdoing #handmadeisbest #craft #artandcraft #yarns #instacrochet #gifts #sayajual #jualonline #yarnsandgifts #malaysia #instadaily #instacrocheting #crochetblanket #crochetpattern #crochetpattern #loveisintheair

2019-02-17 00:26   47 6

 

Will share to you guys her final look ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ shortly.. Whatsapp for more details @0192345655 and follow us @yarnsandgifts . . * Pre-order items need 1 - 2 weeks time ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #crochet #crochetmalaysia #handmade #handmadeinmalaysia #crocheting #crocheter #ilovecrocheting #crochetofinstagram #crochetlove #crochetheart #appliques #lovewhatiamdoing #handmadeisbest #craft #artandcraft #yarns #instacrochet #gifts #sayajual #jualonline #yarnsandgifts #malaysia #instadaily #instacrocheting #crochetblanket #crochetpattern #crochetpattern #loveisintheair

Netted Market bag.
๐ŸŒSave plastic and use a market bag when going shopping.
Postage available
Dm or whatsapp me 019-2778578, if interested.
.
.
.
 #crochet #crochetmalaysia #crochetmalaysiamurah #handmade #handmadeinmalaysia #madeinmalaysia #crocheter #crochetersofinstagram #crochetofinstagram #craft #instacrochet #gifts #sayajual #sayajualbag #sayajualbagmurah #jualonline #jualonlinemurah #malaysia #kaitmalaysia #kait #marketbag #crochetmarketbag #saynotoplastic

2019-02-16 13:02   21 0

 

Netted Market bag. ๐ŸŒSave plastic and use a market bag when going shopping. Postage available Dm or whatsapp me 019-2778578, if interested. . . . #crochet #crochetmalaysia #crochetmalaysiamurah #handmade #handmadeinmalaysia #madeinmalaysia #crocheter #crochetersofinstagram #crochetofinstagram #craft #instacrochet #gifts #sayajual #sayajualbag #sayajualbagmurah #jualonline #jualonlinemurah #malaysia #kaitmalaysia #kait #marketbag #crochetmarketbag #saynotoplastic

๐ŸŒผ PRE-ORDER LOVERS YARNS 8 PLY (NEW UPDATE 2/2019)๐ŸŒผ
๐ŸŒผ WEIGHT:100GM
๐ŸŒผ SUGGESTED HOOK:4.5MM-5.5MM
๐ŸŒผ PROMOTION PRICE: RM 6.50/BIJI
๐ŸŒผ PROMOTION PRICE: RM 6.00/BIJI UNTUK PEMBELIAN 50-100 BIJI KE ATAS
๐ŸŒผ MINIMUM ORDER: 5 BIJI
๐ŸŒผ Cara order:
~Senaraikan jenis benang :
~Color code:
~Quantity :
~Lokasi anda untuk pengepos parcel:
๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm.
๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup
๐ŸŒผWhatsapp kepada kami.
0194159639
.
.
.
.
.
๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
Untuk benang kait yang lain boleh rujuk dalam Album #benangkaitzsquare
.
.
.
.
.
๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm.
๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup
๐ŸŒผ Pre order untuk Siapa yg sabar menunggu.,
TERIMA KASIH.

 #benangkait #crochet #yarn #crochethook #handicraft #milkcotton #craft 
 #mengait #pendang #crochetmalaysia
 #alorsetar #kedah

2019-02-16 12:39   7 0

 

๐ŸŒผ PRE-ORDER LOVERS YARNS 8 PLY (NEW UPDATE 2/2019)๐ŸŒผ ๐ŸŒผ WEIGHT:100GM ๐ŸŒผ SUGGESTED HOOK:4.5MM-5.5MM ๐ŸŒผ PROMOTION PRICE: RM 6.50/BIJI ๐ŸŒผ PROMOTION PRICE: RM 6.00/BIJI UNTUK PEMBELIAN 50-100 BIJI KE ATAS ๐ŸŒผ MINIMUM ORDER: 5 BIJI ๐ŸŒผ Cara order: ~Senaraikan jenis benang : ~Color code: ~Quantity : ~Lokasi anda untuk pengepos parcel: ๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm. ๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup ๐ŸŒผWhatsapp kepada kami. 0194159639 . . . . . ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ Untuk benang kait yang lain boleh rujuk dalam Album #benangkaitzsquare . . . . . ๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm. ๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup ๐ŸŒผ Pre order untuk Siapa yg sabar menunggu., TERIMA KASIH. #benangkait #crochet #yarn #crochethook #handicraft #milkcotton #craft #mengait #pendang #crochetmalaysia #alorsetar #kedah

๐ŸŽ‰ PROMOTION PRICE๐ŸŽ‰
๐ŸŒผ PRE~ ORDER -MILK COTTON(5 PLY) ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ MILK COTTON (5PLY)
๐ŸŒผ WEIGHT: 50GM LENGTH: 112M(+/-)
๐ŸŒผ SUGGESTED CROCHET HOOK:3MM-4MM
๐ŸŒผ SUITABLE FOR SHOES,SCARVES,BLANKETS,CUSHIONS,HATS,
KOPIAH,BAG DLL
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ PROMOTION PRICE: RM2.80/BIJI
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ PROMOTION PRICE: RM 2.50/BIJI UNTUK PEMBELIAN 50BIJI-100BIJI
( UTK MILK COTTON COLOR PLAIN SAJA)
๐ŸŒผHARGA TAK MASUK POSTAGE.
๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm.
๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup๐ŸŒผ
๐ŸŒผ Cara order~
~Senaraikan jenis benang ๏ผš
~Color code๏ผš
~Quantity :
~Lokasi anda untuk pengepos parcel๏ผš
๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
Untuk benang kait yang lain boleh rujuk dalam Album #benangkaitzsquare
.
.
.
๐Ÿ“ฉ WhatsApp : 019-415 9639
๐ŸŒป Pre-order untuk siapa yg sabar menunggu,TERIMA KASIH
 #benangkait #crochet #yarn #crochethook #handicraft #milkcotton
 #craft #mengait #pendang #crochetmalaysia
 #alorsetar #kedah

2019-02-16 12:33   8 1

 

๐ŸŽ‰ PROMOTION PRICE๐ŸŽ‰ ๐ŸŒผ PRE~ ORDER -MILK COTTON(5 PLY) ๐ŸŒผ ๐ŸŒผ MILK COTTON (5PLY) ๐ŸŒผ WEIGHT: 50GM LENGTH: 112M(+/-) ๐ŸŒผ SUGGESTED CROCHET HOOK:3MM-4MM ๐ŸŒผ SUITABLE FOR SHOES,SCARVES,BLANKETS,CUSHIONS,HATS, KOPIAH,BAG DLL ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ PROMOTION PRICE: RM2.80/BIJI ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ PROMOTION PRICE: RM 2.50/BIJI UNTUK PEMBELIAN 50BIJI-100BIJI ( UTK MILK COTTON COLOR PLAIN SAJA) ๐ŸŒผHARGA TAK MASUK POSTAGE. ๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm. ๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup๐ŸŒผ ๐ŸŒผ Cara order~ ~Senaraikan jenis benang ๏ผš ~Color code๏ผš ~Quantity : ~Lokasi anda untuk pengepos parcel๏ผš ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ Untuk benang kait yang lain boleh rujuk dalam Album #benangkaitzsquare . . . ๐Ÿ“ฉ WhatsApp : 019-415 9639 ๐ŸŒป Pre-order untuk siapa yg sabar menunggu,TERIMA KASIH #benangkait #crochet #yarn #crochethook #handicraft #milkcotton #craft #mengait #pendang #crochetmalaysia #alorsetar #kedah

๐ŸŒผ PRE~ ORDER -BOBOCORN COMBED COTTON (4PLY)
๐ŸŒผ WEIGHT: 50GM
๐ŸŒผ SUGGESTED CROCHET HOOK:2.0MM-2.5MM
๐ŸŒผ SUITABLE FOR SHOES,SCARVES,BLANKETS,CUSHIONS,HATS, KOPIAH,BAG DLL
๐ŸŒผ PRICE: RM2.80/BIJI
๐ŸŒผ MINIMUM ORDER: 5 BIJI
๐ŸŒผ Cara order:
~Senaraikan jenis benang :
~Color code:
~Quantity :
~Lokasi anda untuk pengepos parcel:
๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm.
๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup.
.
.
๐ŸŒผWhatsapp kepada kami.
60194159639
๐ŸŒป Pre-order untuk siapa yg sabar menunggu,TERIMA KASIH
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ
.
.
.
๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
Untuk benang kait yang lain boleh rujuk dalam Album #benangkaitzsquare
.
.
.
.
.
๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm.
๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup
๐ŸŒผ Pre order untuk Siapa yg sabar menunggu.,
TERIMA KASIH.

 #benangkait #crochet #yarn #crochethook #handicraft #milkcotton #craft 
 #mengait #pendang #crochetmalaysia
 #alorsetar #kedah

2019-02-16 11:36   10 0

 

๐ŸŒผ PRE~ ORDER -BOBOCORN COMBED COTTON (4PLY) ๐ŸŒผ WEIGHT: 50GM ๐ŸŒผ SUGGESTED CROCHET HOOK:2.0MM-2.5MM ๐ŸŒผ SUITABLE FOR SHOES,SCARVES,BLANKETS,CUSHIONS,HATS, KOPIAH,BAG DLL ๐ŸŒผ PRICE: RM2.80/BIJI ๐ŸŒผ MINIMUM ORDER: 5 BIJI ๐ŸŒผ Cara order: ~Senaraikan jenis benang : ~Color code: ~Quantity : ~Lokasi anda untuk pengepos parcel: ๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm. ๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup. . . ๐ŸŒผWhatsapp kepada kami. 60194159639 ๐ŸŒป Pre-order untuk siapa yg sabar menunggu,TERIMA KASIH ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ . . . ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€ Untuk benang kait yang lain boleh rujuk dalam Album #benangkaitzsquare . . . . . ๐ŸŒผ Bayaran harus dibuat sebelum tarikh pre order(setiap KHAMIS) ditutup sebelum 6.30pm. ๐ŸŒผ Pre-order dijangka sampai MINIMUN DALAM 4-6 MINGGU selepas tarikh tutup ๐ŸŒผ Pre order untuk Siapa yg sabar menunggu., TERIMA KASIH. #benangkait #crochet #yarn #crochethook #handicraft #milkcotton #craft #mengait #pendang #crochetmalaysia #alorsetar #kedah

Comel ja kan? Rasa dah cantik bila siap.. tapiii... Masalah bila buat booties ni.. bila dah siap sebelah, buat yang sebelah lagi tu mesti terbesar atau terkecil. Tensionnyaaa... Macam mudah saja kan kait #kasutbaby ni? Tapi cuba tanya krafter yang selalu #crochetbooties ni, berapa kali dia buat model sebelum hasil yang tercantik dan terkemas itu di hantar untuk pelanggan๐Ÿคฃ sebenarnya saya dah siap pun sepasang dan.. beberapa pasang tapi macam x puas hati lagi tgk hasilnya.. Ni entah kali ke berapa sudah saya kait ๐Ÿ˜ญ

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-02-16 09:50   91 17

 

Comel ja kan Rasa dah cantik bila siap.. tapiii... Masalah bila buat booties ni.. bila dah siap sebelah, buat yang sebelah lagi tu mesti terbesar atau terkecil. Tensionnyaaa... Macam mudah saja kan kait #kasutbaby ni Tapi cuba tanya krafter yang selalu #crochetbooties ni, berapa kali dia buat model sebelum hasil yang tercantik dan terkemas itu di hantar untuk pelanggan๐Ÿคฃ sebenarnya saya dah siap pun sepasang dan.. beberapa pasang tapi macam x puas hati lagi tgk hasilnya.. Ni entah kali ke berapa sudah saya kait ๐Ÿ˜ญ #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Crochet Clutch & Evening Bag.. *Crochet Craft & Door Gift by EvKadini*

Harga bergantung pada size dan pattern ya.. โœ…Tote bag/Clutch/Evening bag
โœ…Mini Basket for door gift
โœ…Sling Bag
โœ…Termos/Bottle cover
โœ…Baby Blanket โœ…Patches โœ…Snow cap โœ…Pre-order ya kena tempah dulu.. (sebulan sebelum majlis bergantung pada quantiti)
โœ…Boleh pilih warna โœ…Deposit diperlukan sebagai komitmen 
berminat direct whatsapp
http://www.wasap.my/60197364106 
 #crochetmalaysia #evkadinicrochet #barangkait #tempahbarangkait #kraftanganmalaysia #crochet #knittingpattern #crochetbag #crochetclutch #tempahbarangkait #tempahonline #preorder #hobby #handcrafted #clutch

2019-02-16 08:53   4 0

 

Crochet Clutch & Evening Bag.. *Crochet Craft & Door Gift by EvKadini* Harga bergantung pada size dan pattern ya.. โœ…Tote bag/Clutch/Evening bag โœ…Mini Basket for door gift โœ…Sling Bag โœ…Termos/Bottle cover โœ…Baby Blanket โœ…Patches โœ…Snow cap โœ…Pre-order ya kena tempah dulu.. (sebulan sebelum majlis bergantung pada quantiti) โœ…Boleh pilih warna โœ…Deposit diperlukan sebagai komitmen berminat direct whatsapp http://www.wasap.my/60197364106 #crochetmalaysia #evkadinicrochet #barangkait #tempahbarangkait #kraftanganmalaysia #crochet #knittingpattern #crochetbag #crochetclutch #tempahbarangkait #tempahonline #preorder #hobby #handcrafted #clutch

 #kartopuaksoft

Suitable for all type of projects (Just klik thr hashtag to see lots of lovely projects using this yarn ok?) RM24/skein
100gm/100% soft acrylic/240m

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:ย  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2019-02-16 08:35   50 1

 

#kartopuaksoft Suitable for all type of projects (Just klik thr hashtag to see lots of lovely projects using this yarn ok) RM24/skein 100gm/100% soft acrylic/240m Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:ย  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

โœจCover/Dress saji โœจ
๐Ÿ‘‰100 % handmade crochet
๐Ÿ‘‰Material: 100% Acrylic yarn ๐Ÿ‘‰minat boleh wassap/pm
 #lovecrochet
 #hobikumengait
 #crazycrochet
 #crochetaddict
 #crochetmalaysiaart 
 #crochetmalaysiamurah
 #kraftanganmalaysia
 #krafmalaysia
 #jarumkait 
 #mengaitmalaysia
 #sayakait
 #jualanmurah
 #crochetmalaysia
 #mengait
 #kraftangan
 #tissuecozy
 #madeinmalaysia

2019-02-16 05:43   23 7

 

โœจCover/Dress saji โœจ ๐Ÿ‘‰100 % handmade crochet ๐Ÿ‘‰Material: 100% Acrylic yarn ๐Ÿ‘‰minat boleh wassap/pm #lovecrochet #hobikumengait #crazycrochet #crochetaddict #crochetmalaysiaart #crochetmalaysiamurah #kraftanganmalaysia #krafmalaysia #jarumkait #mengaitmalaysia #sayakait #jualanmurah #crochetmalaysia #mengait #kraftangan #tissuecozy #madeinmalaysia

 #ubuntu - CAL by #scheepjes 
Pattern by Dedri
Handmade by @orkhidkhoo .
What a powerful masterpiece with all love and passion, it brings WOW to everyone ๐Ÿ˜
.
www.crochetmyhobby.com
.
.
.
.
 #็ทจ็น” #้‰ค้‡ #crochetmyhobby #crochetaddict #crochetmalaysia #hobbymalaysia #hobby #craft #craftmalaysia #handmadewithlove #ๆ‰‹ไฝœๅ“ #crochet #crochetmalaysia #craftwithpassion #hobbymalaysia #handmade #workshopmalaysia #cottonyarn #tulipetimo #shawl #infinitescarf #infiniteproject #infiniteshawl #crochetscarf #crochetflower #cakeyarn #scheepjes #scheepjeswhirl #scheepjesmalaysia #handmade #handmadewithlove #craft #craftmalaysia #macawwingshawl  #scheepjeswhirl #scheepjeswol

2019-02-16 04:30   50 2

 
Hoyeah๐Ÿ’ช..Baby Shoes pertama seumur hidup yang dikait sendiri..haha๐Ÿ˜‚..tp xde baby plak nak pakai๐Ÿ‘ถ..nk bagi anak sendiri kawin pun belum..hak3๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…
 #babyshoescrochet #newhobby #crochetproject #crochetmalaysia

2019-02-15 19:36   48 12

 

Hoyeah๐Ÿ’ช..Baby Shoes pertama seumur hidup yang dikait sendiri..haha๐Ÿ˜‚..tp xde baby plak nak pakai๐Ÿ‘ถ..nk bagi anak sendiri kawin pun belum..hak3๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #babyshoescrochet #newhobby #crochetproject #crochetmalaysia

Jeng jeng jeng... Siapa punya tiga ni?

Tahniah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semua penyertaan lawa2 sangat tp memandangkan giveaway ni bases on Lucky Winner, maka inilah 3 pernerima giveaway tu ya.. Jangan lupa pm alamat dan no fon. Penghantaran akan dibuat dalam tempoh bulan ni ya insya Allah

Tahniah sekali lagi ๐Ÿค—

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-02-15 12:42   45 3

 

Jeng jeng jeng... Siapa punya tiga ni Tahniah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semua penyertaan lawa2 sangat tp memandangkan giveaway ni bases on Lucky Winner, maka inilah 3 pernerima giveaway tu ya.. Jangan lupa pm alamat dan no fon. Penghantaran akan dibuat dalam tempoh bulan ni ya insya Allah Tahniah sekali lagi ๐Ÿค— #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

ๆ–ฐๆ‰‹ๅŸบๆœฌๅœๅทพใ€‚Beginners scarf/ shawl. 
Yarn : Scheepjes whirl blueberry BamBam

Made by Cera โค๏ธ
.
.
.
.
.
.
.
.
 #็ทจ็น” #้‰ค้‡ #crochetmyhobby #crochetaddict #crochetmalaysia #hobbymalaysia #hobby #craft #craftmalaysia #handmadewithlove #ๆ‰‹ไฝœๅ“ #crochet #crochetmalaysia #craftwithpassion #hobbymalaysia #handmade #workshopmalaysia #cottonyarn #tulipetimo #shawl #infinitescarf #infiniteproject #infiniteshawl #crochetscarf #crochetflower #cakeyarn #scheepjes #scheepjeswhirl #scheepjesmalaysia #handmade #handmadewithlove #craft #craftmalaysia #macawwingshawl  #scheepjeswhirl #scheepjeswol

2019-02-15 11:02   47 1

 
New yarns in stock!
 #kartopuaksoft 
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:ย  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2019-02-15 08:00   53 3

 

New yarns in stock! #kartopuaksoft Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:ย  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Bila mama tengah nak buat photoshoot #benangkait yang baru sampai ni baru perasan syok betul di hisap beg tu. Adoi.. anak mama ๐Ÿ˜…

btw
Insya Allah malam ni kita umum pemenang bertuah Lucky Draw - Di dalam hati ada taman -

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-02-15 07:58   51 3

 

Bila mama tengah nak buat photoshoot #benangkait yang baru sampai ni baru perasan syok betul di hisap beg tu. Adoi.. anak mama ๐Ÿ˜… btw Insya Allah malam ni kita umum pemenang bertuah Lucky Draw - Di dalam hati ada taman - #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Alhamdulillah siap sudah, ngam ngam guna 1 buku benang tappy utk ukuran 16x16in
Bunga tu saje letak bagi menarik sikit๐Ÿ˜œ
Jika ada yg berminat dgn benang tersebut boleh tengok ig @fatimzaiyan ada 4 jenis warna utk benang tappy. Benang tahan lasak dan tk berbulu. Saya guna hook 3mm. Warna semuanya boleh meruntun jiwa tau๐Ÿ˜…
 #yarnaddiction #yarn #yarnaddict #myhappiness #yarnporn #crochet #crocheting #crocheted #crochetlover #crochetlove #crochetgirlgang #crochetart #grannysquare #ilovecrochet #crochetcushions #crochetmalaysia #รถrgรผ #crochetersofig #kraftangan #crochetersofinstagram #sayajual #crochetisfun #crocheter #crochetcushion #crochetaddict  #crochetworld #crochetflower #homedecor #decor #norimahkusyenkait

2019-02-15 05:05   809 15

 

Alhamdulillah siap sudah, ngam ngam guna 1 buku benang tappy utk ukuran 16x16in Bunga tu saje letak bagi menarik sikit๐Ÿ˜œ Jika ada yg berminat dgn benang tersebut boleh tengok ig @fatimzaiyan ada 4 jenis warna utk benang tappy. Benang tahan lasak dan tk berbulu. Saya guna hook 3mm. Warna semuanya boleh meruntun jiwa tau๐Ÿ˜… #yarnaddiction #yarn #yarnaddict #myhappiness #yarnporn #crochet #crocheting #crocheted #crochetlover #crochetlove #crochetgirlgang #crochetart #grannysquare #ilovecrochet #crochetcushions #crochetmalaysia #รถrgรผ #crochetersofig #kraftangan #crochetersofinstagram #sayajual #crochetisfun #crocheter #crochetcushion #crochetaddict #crochetworld #crochetflower #homedecor #decor #norimahkusyenkait

Sambil kait dengar celoteh kt radio @koolfmmy tak perasan dah bt 9 kuntum bunga.๐Ÿ˜ Lama tak kait bunga ni dan pada saya ini yang paling rumit dan ambil masa yg panjang sikit dr bunga lain. Yang dah siap kait #grannysquare tu untuk next #cushions buat sample dulu baru plan utk next step 
 #cushions ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
 #crochet #crocheting #crocheted #crochetlover #crochetlove #crochetgirlgang #crochetart #grannysquare #ilovecrochet #crochetcushions #crochetmalaysia #รถrgรผ #crochetersofig #kraftangan #crochetersofinstagram #sayajual #crochetisfun #crocheter #crochetcushion #crochetaddict  #crochetworld #crochetflower #homedecor #decor #norimahkusyenkait

2019-02-15 01:14   698 8

 

Sambil kait dengar celoteh kt radio @koolfmmy tak perasan dah bt 9 kuntum bunga.๐Ÿ˜ Lama tak kait bunga ni dan pada saya ini yang paling rumit dan ambil masa yg panjang sikit dr bunga lain. Yang dah siap kait #grannysquare tu untuk next #cushions buat sample dulu baru plan utk next step #cushions ๐Ÿ’–๐Ÿ’– #crochet #crocheting #crocheted #crochetlover #crochetlove #crochetgirlgang #crochetart #grannysquare #ilovecrochet #crochetcushions #crochetmalaysia #รถrgรผ #crochetersofig #kraftangan #crochetersofinstagram #sayajual #crochetisfun #crocheter #crochetcushion #crochetaddict #crochetworld #crochetflower #homedecor #decor #norimahkusyenkait

Working on my first C2c "corner-to-corner" crochet project this morning while sending the kids to school. Thinking about making something useful for little misses maybe a lined crochet bag or a zippered pouch. Need to look for tutorials on how to line and attach zipper to a crochet project later on. Hope to get this done and I'm sure they will be happy!
.
.
Thank you @pinkyfrog shop! The yarns are super soft! Love it!
.
Found the inspiration for this C2c from @heartsandrosescrafts . Thank you Marlena!

 #crochet #crochetforbeginner #lovecrochetting #crochetmalaysia #c2ccrochet #diycrochet

2019-02-15 00:18   14 0

 

Working on my first C2c "corner-to-corner" crochet project this morning while sending the kids to school. Thinking about making something useful for little misses maybe a lined crochet bag or a zippered pouch. Need to look for tutorials on how to line and attach zipper to a crochet project later on. Hope to get this done and I'm sure they will be happy! . . Thank you @pinkyfrog shop! The yarns are super soft! Love it! . Found the inspiration for this C2c from @heartsandrosescrafts . Thank you Marlena! #crochet #crochetforbeginner #lovecrochetting #crochetmalaysia #c2ccrochet #diycrochet

Next Page →
Next Page →