United States

  United States

  Top 424495 Instagram followed

Images about: #crochetmalaysia (18029 posts)

Hamanaka RAKU RAKU is also one of our favourite #crochethook from japan besides Clover & Tulip. Smooth crocheting. Ergonomic. Comfortable and pain-free!

Pre Order PROMO (OPEN)
RM239 FREE POSTAGE

Order @
www.wasap.my/601114157310
ETA 10 TO 12 working days.

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2018-12-19 10:35   15 0

 

Hamanaka RAKU RAKU is also one of our favourite #crochethook from japan besides Clover & Tulip. Smooth crocheting. Ergonomic. Comfortable and pain-free! Pre Order PROMO (OPEN) RM239 FREE POSTAGE Order @ www.wasap.my/601114157310 ETA 10 TO 12 working days. Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Enjoy your Day with Bag KaitKematu...
 #kaitkematu
 #crochetbag 
 #crochetmalaysia
 #begjalanjalan
 #handmadebag

2018-12-19 10:24   11 1

 

Enjoy your Day with Bag KaitKematu... #kaitkematu #crochetbag #crochetmalaysia #begjalanjalan #handmadebag

Headband dan kolar baby lagi 😍 Cerianya warna ni 💕 100% handmade 😘 
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 08:43   4 0

 

Headband dan kolar baby lagi 😍 Cerianya warna ni 💕 100% handmade 😘 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Bye2 jerawat😁

Clearproof spot solution ni sgt best sbb senang meresap dan boleh mematikan akar jerawat. So jerawat yg biasa seminggu nak kecut tu boleh aje kecut dalam masa 2hari tau. Tak payah sapu 1 muka, sapu kt jerawat tu je dah, simple kan.Jimat, setahun pn tak habis. Jerawat pn tak singgah lama kat muka. Yeayyy

Siapa yg nak kulit sentiasa cantik, BEBAS JERAWAT, PERLU SENTIASA SPARE NI TAU 😘

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 08:37   4 0

 

Bye2 jerawat😁 Clearproof spot solution ni sgt best sbb senang meresap dan boleh mematikan akar jerawat. So jerawat yg biasa seminggu nak kecut tu boleh aje kecut dalam masa 2hari tau. Tak payah sapu 1 muka, sapu kt jerawat tu je dah, simple kan.Jimat, setahun pn tak habis. Jerawat pn tak singgah lama kat muka. Yeayyy Siapa yg nak kulit sentiasa cantik, BEBAS JERAWAT, PERLU SENTIASA SPARE NI TAU 😘 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Bye2 jerawat😁

Clearproof spot solution ni sgt best sbb senang meresap dan boleh mematikan akar jerawat. So jerawat yg biasa seminggu nak kecut tu boleh aje kecut dalam masa 2hari tau. Tak payah sapu 1 muka, sapu kt jerawat tu je dah, simple kan.Jimat, setahun pn tak habis. Jerawat pn tak singgah lama kat muka. Yeayyy

Siapa yg nak kulit sentiasa cantik, BEBAS JERAWAT, PERLU SENTIASA SPARE NI TAU 😘

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 08:33   4 0

 

Bye2 jerawat😁 Clearproof spot solution ni sgt best sbb senang meresap dan boleh mematikan akar jerawat. So jerawat yg biasa seminggu nak kecut tu boleh aje kecut dalam masa 2hari tau. Tak payah sapu 1 muka, sapu kt jerawat tu je dah, simple kan.Jimat, setahun pn tak habis. Jerawat pn tak singgah lama kat muka. Yeayyy Siapa yg nak kulit sentiasa cantik, BEBAS JERAWAT, PERLU SENTIASA SPARE NI TAU 😘 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

SKINCARE AND MAKEUP WORKSHOP

Date : 22 December | Saturday 
Time : 10 AM - 1 PM

Venue:

RAINBOW DANCING BEAUTY CENTRE
Tingkat 3B, Lengkok Tasek Timur, 1A Pusat Perdagangan Tasek Barat
Ipoh, Perak 31400
(Atas KOPITIAM CHEE HENG)

Terbuka pada anda yg berumur 15 thn ke atas 
MODULE CLASS
● penjagaan wajah
● teknik berfacial
● hand & lip spa

Teknik & Tips Solekan
● Step by step makeup
● Cara memilih & menggunakan foundation
● Cara mendapatkan hasil makeup yang cantik
● Penggunaan Brush yg betul ketika membuat solekan 
Dan banyak lagi! 
Daftar segera tempat terhad 20 org shaja. 
Masuk adalah percuma!

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 08:25   5 0

 

SKINCARE AND MAKEUP WORKSHOP Date : 22 December | Saturday Time : 10 AM - 1 PM Venue: RAINBOW DANCING BEAUTY CENTRE Tingkat 3B, Lengkok Tasek Timur, 1A Pusat Perdagangan Tasek Barat Ipoh, Perak 31400 (Atas KOPITIAM CHEE HENG) Terbuka pada anda yg berumur 15 thn ke atas MODULE CLASS ● penjagaan wajah ● teknik berfacial ● hand & lip spa Teknik & Tips Solekan ● Step by step makeup ● Cara memilih & menggunakan foundation ● Cara mendapatkan hasil makeup yang cantik ● Penggunaan Brush yg betul ketika membuat solekan Dan banyak lagi! Daftar segera tempat terhad 20 org shaja. Masuk adalah percuma! Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Ramai yang keliru antara sunblock dengan sun protector....meh nak jelaskn sikit.
.
Sunblock = memang dia pelindung matahari tapi dia akan block everything termasuk vitamin.. .
.
Sun protector Mary Kay (broad spectrum) = adalah pelindung matahari yang mengandungi UVA dan UVB di mana ianya bukan sahaja melindungi anda dari cahaya matahari, lampu, cahaya phone dan sebagainya malah ianya membantu melindungi dari sinaran yang menyebabkan aging. Namun, ia juga befungsi untuk menyalurkan vitamin dan kebaikan dari sinaran matahari... .
.
Ini laa perbezaan nye...decide nak pakai sunblock atau sun protector mulai sekarang ..pilihan di tangan uuoollss...nak block abes ke nak kelebihan sinaran matahari yang ada vitamin tu???
.
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 08:23   6 0

 

Ramai yang keliru antara sunblock dengan sun protector....meh nak jelaskn sikit. . Sunblock = memang dia pelindung matahari tapi dia akan block everything termasuk vitamin.. . . Sun protector Mary Kay (broad spectrum) = adalah pelindung matahari yang mengandungi UVA dan UVB di mana ianya bukan sahaja melindungi anda dari cahaya matahari, lampu, cahaya phone dan sebagainya malah ianya membantu melindungi dari sinaran yang menyebabkan aging. Namun, ia juga befungsi untuk menyalurkan vitamin dan kebaikan dari sinaran matahari... . . Ini laa perbezaan nye...decide nak pakai sunblock atau sun protector mulai sekarang ..pilihan di tangan uuoollss...nak block abes ke nak kelebihan sinaran matahari yang ada vitamin tu . . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Ramai yang keliru antara sunblock dengan sun protector....meh nak jelaskn sikit.
.
Sunblock = memang dia pelindung matahari tapi dia akan block everything termasuk vitamin.. .
.
Sun protector Mary Kay (broad spectrum) = adalah pelindung matahari yang mengandungi UVA dan UVB di mana ianya bukan sahaja melindungi anda dari cahaya matahari, lampu, cahaya phone dan sebagainya malah ianya membantu melindungi dari sinaran yang menyebabkan aging. Namun, ia juga befungsi untuk menyalurkan vitamin dan kebaikan dari sinaran matahari... .
.
Ini laa perbezaan nye...decide nak pakai sunblock atau sun protector mulai sekarang ..pilihan di tangan uuoollss...nak block abes ke nak kelebihan sinaran matahari yang ada vitamin tu???
.
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 08:20   4 0

 

Ramai yang keliru antara sunblock dengan sun protector....meh nak jelaskn sikit. . Sunblock = memang dia pelindung matahari tapi dia akan block everything termasuk vitamin.. . . Sun protector Mary Kay (broad spectrum) = adalah pelindung matahari yang mengandungi UVA dan UVB di mana ianya bukan sahaja melindungi anda dari cahaya matahari, lampu, cahaya phone dan sebagainya malah ianya membantu melindungi dari sinaran yang menyebabkan aging. Namun, ia juga befungsi untuk menyalurkan vitamin dan kebaikan dari sinaran matahari... . . Ini laa perbezaan nye...decide nak pakai sunblock atau sun protector mulai sekarang ..pilihan di tangan uuoollss...nak block abes ke nak kelebihan sinaran matahari yang ada vitamin tu . . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Headband dan kolar baby 😍 Boleh adjust. Dari baby sampai budak umur 3 tahun boleh pakai 💕 Aksesori yang sangat unik dan lawa ✨

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 05:52   3 0

 

Headband dan kolar baby 😍 Boleh adjust. Dari baby sampai budak umur 3 tahun boleh pakai 💕 Aksesori yang sangat unik dan lawa ✨ Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

LASH INTENSITY MASCARA

Bulu mata pendek ke tu??? 🙊
Nak tau tak tips bulu mata panjang, tebal, lebat dan lentik? Tak perlu bulu mata palsu!

Mudah je sekarang. Pakai je NEW! Lash Intensity Mascara Mary Kay. 😍 Harga lebih kurang sama je dengan mascara yang ada kat Sephora tu tapi yang ni with extra bonus untuk bulu mata korang.

Sebab ada Vitamin E, Pro Vitamin B5 dan Emolien sebatian Asid lemak yang membantu melindungi, merapi dan memperkuatkan bulu mata korang.

Dahsyat kan? Memang tak rugi grab. Kelebihan mascara je macam skincare pulak. Bukan je dapat panjangkan dan lentikkan bulu mata je. Paling best tak bergumpal langsung!! NO FAKE LASHES! BE ORIGINAL. BE YOU. PM cepat sebab nak bagi harga kakak-adik je ni. 😍
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 05:33   5 0

 

LASH INTENSITY MASCARA Bulu mata pendek ke tu 🙊 Nak tau tak tips bulu mata panjang, tebal, lebat dan lentik Tak perlu bulu mata palsu! Mudah je sekarang. Pakai je NEW! Lash Intensity Mascara Mary Kay. 😍 Harga lebih kurang sama je dengan mascara yang ada kat Sephora tu tapi yang ni with extra bonus untuk bulu mata korang. Sebab ada Vitamin E, Pro Vitamin B5 dan Emolien sebatian Asid lemak yang membantu melindungi, merapi dan memperkuatkan bulu mata korang. Dahsyat kan Memang tak rugi grab. Kelebihan mascara je macam skincare pulak. Bukan je dapat panjangkan dan lentikkan bulu mata je. Paling best tak bergumpal langsung!! NO FAKE LASHES! BE ORIGINAL. BE YOU. PM cepat sebab nak bagi harga kakak-adik je ni. 😍 . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

LASH INTENSITY MASCARA

Bulu mata pendek ke tu??? 🙊
Nak tau tak tips bulu mata panjang, tebal, lebat dan lentik? Tak perlu bulu mata palsu!

Mudah je sekarang. Pakai je NEW! Lash Intensity Mascara Mary Kay. 😍 Harga lebih kurang sama je dengan mascara yang ada kat Sephora tu tapi yang ni with extra bonus untuk bulu mata korang.

Sebab ada Vitamin E, Pro Vitamin B5 dan Emolien sebatian Asid lemak yang membantu melindungi, merapi dan memperkuatkan bulu mata korang.

Dahsyat kan? Memang tak rugi grab. Kelebihan mascara je macam skincare pulak. Bukan je dapat panjangkan dan lentikkan bulu mata je. Paling best tak bergumpal langsung!! NO FAKE LASHES! BE ORIGINAL. BE YOU. PM cepat sebab nak bagi harga kakak-adik je ni. 😍
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 05:28   5 0

 

LASH INTENSITY MASCARA Bulu mata pendek ke tu 🙊 Nak tau tak tips bulu mata panjang, tebal, lebat dan lentik Tak perlu bulu mata palsu! Mudah je sekarang. Pakai je NEW! Lash Intensity Mascara Mary Kay. 😍 Harga lebih kurang sama je dengan mascara yang ada kat Sephora tu tapi yang ni with extra bonus untuk bulu mata korang. Sebab ada Vitamin E, Pro Vitamin B5 dan Emolien sebatian Asid lemak yang membantu melindungi, merapi dan memperkuatkan bulu mata korang. Dahsyat kan Memang tak rugi grab. Kelebihan mascara je macam skincare pulak. Bukan je dapat panjangkan dan lentikkan bulu mata je. Paling best tak bergumpal langsung!! NO FAKE LASHES! BE ORIGINAL. BE YOU. PM cepat sebab nak bagi harga kakak-adik je ni. 😍 . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Restock is now instock! Grab your favourite colour #cakeyarn while stock last 😊❤ Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2018-12-19 03:35   24 2

 

Restock is now instock! Grab your favourite colour #cakeyarn while stock last 😊❤ Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Haihhhh... Cuti sekolah ni slowmo plak mood mengait ni
.
Rasa mcm x produktif bila time cuti sekolah.. Walhal cuti sekolah la mak ada extra time nak mengait.. Tp mak pon terikut2 sama mood cuti anak2, camno?
.
Nak kata tak pegang jarum kait lansung tu idak jgk.. Kait tetap kait, tp x bersemangat mcm biasa
.
Kepada kawan2 yg momentum mengait maintain je tu, good job!! Keep up that way..
.
Doakan beg bunga buaya ni siap cepat ye 😉
.
 #crochet #crochetmalaysia #crocheter #yarn #handmade #barangkait #kedaihandmade #crafter #craft #hobby #crochetaddict #yarnlove #kaitjarumsatu #crocheting #yarnaddict #diy #bag #slingbag #begkait #crocodilestitch
 #senikait
 #crochetworld

2018-12-19 01:57   26 0

 

Haihhhh... Cuti sekolah ni slowmo plak mood mengait ni . Rasa mcm x produktif bila time cuti sekolah.. Walhal cuti sekolah la mak ada extra time nak mengait.. Tp mak pon terikut2 sama mood cuti anak2, camno . Nak kata tak pegang jarum kait lansung tu idak jgk.. Kait tetap kait, tp x bersemangat mcm biasa . Kepada kawan2 yg momentum mengait maintain je tu, good job!! Keep up that way.. . Doakan beg bunga buaya ni siap cepat ye 😉 . #crochet #crochetmalaysia #crocheter #yarn #handmade #barangkait #kedaihandmade #crafter #craft #hobby #crochetaddict #yarnlove #kaitjarumsatu #crocheting #yarnaddict #diy #bag #slingbag #begkait #crocodilestitch #senikait #crochetworld

Mini Skirt Cover Baju Singkat 😇

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 01:10   7 0

 

Mini Skirt Cover Baju Singkat 😇 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Kenapa perlu ada make up brush dari Mary Kay?
🔥Tidak menggunakan bulu haiwan
🔥Berus anti kuman yg sangat menjaga kulit wajah
🔥Mudah digunakan
🔥Tahan lama walaupun kerap cuci

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 01:00   11 2

 

Kenapa perlu ada make up brush dari Mary Kay 🔥Tidak menggunakan bulu haiwan 🔥Berus anti kuman yg sangat menjaga kulit wajah 🔥Mudah digunakan 🔥Tahan lama walaupun kerap cuci Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Kenapa perlu ada make up brush dari Mary Kay?
🔥Tidak menggunakan bulu haiwan
🔥Berus anti kuman yg sangat menjaga kulit wajah
🔥Mudah digunakan
🔥Tahan lama walaupun kerap cuci

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:59   4 0

 

Kenapa perlu ada make up brush dari Mary Kay 🔥Tidak menggunakan bulu haiwan 🔥Berus anti kuman yg sangat menjaga kulit wajah 🔥Mudah digunakan 🔥Tahan lama walaupun kerap cuci Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Sarung botol kait ni boleh masuk untuk semua jenis botol 😇 Ianya akan automatik ikut bentuk ✨ 100% handmade by my mom 💕

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:42   5 0

 

Sarung botol kait ni boleh masuk untuk semua jenis botol 😇 Ianya akan automatik ikut bentuk ✨ 100% handmade by my mom 💕 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Perfecting Concealer ®Mary kay
.
Penting tak concealer??
Itu sudah semestinya bagi menutup kekurangan kulit wajah seperti jerawat, bintik2 hitam, lingkaran gelap bawah mata (eye corrector) & sebagainya.
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:35   3 0

 

Perfecting Concealer ®Mary kay . Penting tak concealer Itu sudah semestinya bagi menutup kekurangan kulit wajah seperti jerawat, bintik2 hitam, lingkaran gelap bawah mata (eye corrector) & sebagainya. . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Dalam gambar ni Vivy pakai mini skirt color putih 💕 Gambar baru belum ada 😅 Nanti Vivy share gambar OOTD dengan mini skirt ye

Sesiapa nak juga boleh order dari Vivy 😇

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:30   17 0

 

Dalam gambar ni Vivy pakai mini skirt color putih 💕 Gambar baru belum ada 😅 Nanti Vivy share gambar OOTD dengan mini skirt ye Sesiapa nak juga boleh order dari Vivy 😇 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Thank you for order 🙏🏻❤️🎄🎁😍
 #christmas 
Made with LovE ❤️
By PattAmi_crochet
FB: PattAmi_crochet
Line id: patt_nantaporn
PM/WhatsApp +60125288936 for custom order / Worldwide Shipping
 #mycustomorder #Amigurumi #amigurumis #Amigurumidolls #LoveAmigurumi #lovecrochet #crochetwithheart #crochetdoll #crochetaddict #amugurumicrochet  #amigurumicrochet #handcrafted #crochetingisfun #crochet #crochetlover #Amigurishop #Crochetshop #CrochetMalaysia #AmigurumiMalaysia #Pattamicrochet #crochetdolls #crochetwithlove #crocheting #handmade  #handcrafted #handcraftmalaysia #kraftanganmalaysia

2018-12-19 00:29   23 2

 

Thank you for order 🙏🏻❤️🎄🎁😍 #christmas Made with LovE ❤️ By PattAmi_crochet FB: PattAmi_crochet Line id: patt_nantaporn PM/WhatsApp +60125288936 for custom order / Worldwide Shipping #mycustomorder #Amigurumi #amigurumis #Amigurumidolls #LoveAmigurumi #lovecrochet #crochetwithheart #crochetdoll #crochetaddict #amugurumicrochet #amigurumicrochet #handcrafted #crochetingisfun #crochet #crochetlover #Amigurishop #Crochetshop #CrochetMalaysia #AmigurumiMalaysia #Pattamicrochet #crochetdolls #crochetwithlove #crocheting #handmade #handcrafted #handcraftmalaysia #kraftanganmalaysia

Bear 🐻 ❤️🎄😘 Thank you for order🙏🏻😊💕
 #christmas 
Made with LovE ❤️
By PattAmi_crochet
FB: PattAmi_crochet
Line id: patt_nantaporn
PM/WhatsApp +60125288936 for custom order / Worldwide Shipping
 #mycustomorder #Amigurumi #amigurumis #Amigurumidolls #LoveAmigurumi #lovecrochet #crochetwithheart #crochetdoll #crochetaddict #amugurumicrochet  #amigurumicrochet #handcrafted #crochetingisfun #crochet #crochetlover #Amigurishop #Crochetshop #CrochetMalaysia #AmigurumiMalaysia #Pattamicrochet #crochetdolls #crochetwithlove #crocheting #handmade  #handcrafted #handcraftmalaysia #kraftanganmalaysia

2018-12-19 00:27   16 0

 

Bear 🐻 ❤️🎄😘 Thank you for order🙏🏻😊💕 #christmas Made with LovE ❤️ By PattAmi_crochet FB: PattAmi_crochet Line id: patt_nantaporn PM/WhatsApp +60125288936 for custom order / Worldwide Shipping #mycustomorder #Amigurumi #amigurumis #Amigurumidolls #LoveAmigurumi #lovecrochet #crochetwithheart #crochetdoll #crochetaddict #amugurumicrochet #amigurumicrochet #handcrafted #crochetingisfun #crochet #crochetlover #Amigurishop #Crochetshop #CrochetMalaysia #AmigurumiMalaysia #Pattamicrochet #crochetdolls #crochetwithlove #crocheting #handmade #handcrafted #handcraftmalaysia #kraftanganmalaysia

Nak tahu tak tips make up tahan lama? 😍 Jawapannya adalah................
.
dengan menggunakana primer foundation ✨
.
Primer foundation digunakan sebelum memakai liquid foundation. Tekstur primer ni warnanya agak jernih sedikit sesuai untuk semua kulit
.
Primer ni mampu mengawal minyak keluar berlebihan. Primer juga mampu mengelakkan make up dari bercapuk 😄
.
Dan apa yang bestnya kalau guna primer foundation dari Mary Kay?
.
✨Mempunyai uv protection
✨Melicinkan kulit
✨Melindungi dari liang pori tersumbat
✨Membuatkan make up nampak lebih cantik
✨Menaikkan warna make up
✨Mengawal minyak dan peluh dari buatkan make up bercapuk. Hasilnya make up akan lebih nampak glowing!
.
Siapa suka make up? WAJIB ADA PRIMER FOUNDATION 😎 Kalau tak, sayanglah dah make up lawa² tapi cepat cair 😆 kesiannnnnn
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:23   4 0

 

Nak tahu tak tips make up tahan lama 😍 Jawapannya adalah................ . dengan menggunakana primer foundation ✨ . Primer foundation digunakan sebelum memakai liquid foundation. Tekstur primer ni warnanya agak jernih sedikit sesuai untuk semua kulit . Primer ni mampu mengawal minyak keluar berlebihan. Primer juga mampu mengelakkan make up dari bercapuk 😄 . Dan apa yang bestnya kalau guna primer foundation dari Mary Kay . ✨Mempunyai uv protection ✨Melicinkan kulit ✨Melindungi dari liang pori tersumbat ✨Membuatkan make up nampak lebih cantik ✨Menaikkan warna make up ✨Mengawal minyak dan peluh dari buatkan make up bercapuk. Hasilnya make up akan lebih nampak glowing! . Siapa suka make up WAJIB ADA PRIMER FOUNDATION 😎 Kalau tak, sayanglah dah make up lawa² tapi cepat cair 😆 kesiannnnnn . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

❤️❤️❤️❤️ Thank you for order 
 #Reindeer #christmas 
Made with LovE ❤️
By PattAmi_crochet
Patterns : @lespetitesmainsdekhuccay 
FB: PattAmi_crochet
Line id: patt_nantaporn
PM/WhatsApp +60125288936 for custom order / Worldwide Shipping
 #mycustomorder #Amigurumi #amigurumis #Amigurumidolls #LoveAmigurumi #lovecrochet #crochetwithheart #crochetdoll #crochetaddict #amugurumicrochet  #amigurumicrochet #handcrafted #crochetingisfun #crochet #crochetlover #Amigurishop #Crochetshop #CrochetMalaysia #AmigurumiMalaysia #Pattamicrochet #crochetdolls #crochetwithlove #crocheting #handmade  #handcrafted #handcraftmalaysia #kraftanganmalaysia

2018-12-19 00:22   21 0

 

❤️❤️❤️❤️ Thank you for order #Reindeer #christmas Made with LovE ❤️ By PattAmi_crochet Patterns : @lespetitesmainsdekhuccay FB: PattAmi_crochet Line id: patt_nantaporn PM/WhatsApp +60125288936 for custom order / Worldwide Shipping #mycustomorder #Amigurumi #amigurumis #Amigurumidolls #LoveAmigurumi #lovecrochet #crochetwithheart #crochetdoll #crochetaddict #amugurumicrochet #amigurumicrochet #handcrafted #crochetingisfun #crochet #crochetlover #Amigurishop #Crochetshop #CrochetMalaysia #AmigurumiMalaysia #Pattamicrochet #crochetdolls #crochetwithlove #crocheting #handmade #handcrafted #handcraftmalaysia #kraftanganmalaysia

Nak tahu tak tips make up tahan lama? 😍 Jawapannya adalah................
.
dengan menggunakana primer foundation ✨
.
Primer foundation digunakan sebelum memakai liquid foundation. Tekstur primer ni warnanya agak jernih sedikit sesuai untuk semua kulit
.
Primer ni mampu mengawal minyak keluar berlebihan. Primer juga mampu mengelakkan make up dari bercapuk 😄
.
Dan apa yang bestnya kalau guna primer foundation dari Mary Kay?
.
✨Mempunyai uv protection
✨Melicinkan kulit
✨Melindungi dari liang pori tersumbat
✨Membuatkan make up nampak lebih cantik
✨Menaikkan warna make up
✨Mengawal minyak dan peluh dari buatkan make up bercapuk. Hasilnya make up akan lebih nampak glowing!
.
Siapa suka make up? WAJIB ADA PRIMER FOUNDATION 😎 Kalau tak, sayanglah dah make up lawa² tapi cepat cair 😆 kesiannnnnn
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:21   6 0

 

Nak tahu tak tips make up tahan lama 😍 Jawapannya adalah................ . dengan menggunakana primer foundation ✨ . Primer foundation digunakan sebelum memakai liquid foundation. Tekstur primer ni warnanya agak jernih sedikit sesuai untuk semua kulit . Primer ni mampu mengawal minyak keluar berlebihan. Primer juga mampu mengelakkan make up dari bercapuk 😄 . Dan apa yang bestnya kalau guna primer foundation dari Mary Kay . ✨Mempunyai uv protection ✨Melicinkan kulit ✨Melindungi dari liang pori tersumbat ✨Membuatkan make up nampak lebih cantik ✨Menaikkan warna make up ✨Mengawal minyak dan peluh dari buatkan make up bercapuk. Hasilnya make up akan lebih nampak glowing! . Siapa suka make up WAJIB ADA PRIMER FOUNDATION 😎 Kalau tak, sayanglah dah make up lawa² tapi cepat cair 😆 kesiannnnnn . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Sarung bekas botol air pun ada 😍 100% dikait tangan oleh ibu Vivy 💕 Anak nak buka sekolah tak lama lagi, boleh belikan untuk anak 😇

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:19   4 1

 

Sarung bekas botol air pun ada 😍 100% dikait tangan oleh ibu Vivy 💕 Anak nak buka sekolah tak lama lagi, boleh belikan untuk anak 😇 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Seperti yang kita tahu, softener untuk pakaian mampu melembutkan kain kan? So begitu juga dengan softener khas kulit wajah 😍
.
Siapa yang nak kulit wajah lembut wajib pakai softener 💕 Rasa geram je kalau pipi lembut tau. best picit² cubit²
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:08   5 0

 

Seperti yang kita tahu, softener untuk pakaian mampu melembutkan kain kan So begitu juga dengan softener khas kulit wajah 😍 . Siapa yang nak kulit wajah lembut wajib pakai softener 💕 Rasa geram je kalau pipi lembut tau. best picit² cubit² . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Seperti yang kita tahu, softener untuk pakaian mampu melembutkan kain kan? So begitu juga dengan softener khas kulit wajah 😍
.
Siapa yang nak kulit wajah lembut wajib pakai softener 💕 Rasa geram je kalau pipi lembut tau. best picit² cubit²
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-19 00:06   4 0

 

Seperti yang kita tahu, softener untuk pakaian mampu melembutkan kain kan So begitu juga dengan softener khas kulit wajah 😍 . Siapa yang nak kulit wajah lembut wajib pakai softener 💕 Rasa geram je kalau pipi lembut tau. best picit² cubit² . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Close up hasil jahitan 💕 Siapa lagi nak mini skirt cover baju singkat 😊

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 23:22   12 1

 

Close up hasil jahitan 💕 Siapa lagi nak mini skirt cover baju singkat 😊 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Lebih advance . Siapa tak suka something yang advance kan?
.
ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET . 
jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay ! set ini didatangkan dengan ⤵️. .
1⃣ cleanser .
2⃣ day cream SPF30 .
3⃣ night cream .
4⃣ eye cream . 
D- defends (mempertahan) 
D- delays (melambatkan) 
D- delivers (menghasilkan) . .
sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit. jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D . you will love it !

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 23:17   9 0

 

Lebih advance . Siapa tak suka something yang advance kan . ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET . jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay ! set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1⃣ cleanser . 2⃣ day cream SPF30 . 3⃣ night cream . 4⃣ eye cream . D- defends (mempertahan) D- delays (melambatkan) D- delivers (menghasilkan) . . sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit. jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D . you will love it ! Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Lebih advance . Siapa tak suka something yang advance kan?
.
ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET . 
jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay ! set ini didatangkan dengan ⤵️. .
1⃣ cleanser .
2⃣ day cream SPF30 .
3⃣ night cream .
4⃣ eye cream . 
D- defends (mempertahan) 
D- delays (melambatkan) 
D- delivers (menghasilkan) . .
sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit. jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D . you will love it !

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 23:14   8 0

 

Lebih advance . Siapa tak suka something yang advance kan . ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET . jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay ! set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1⃣ cleanser . 2⃣ day cream SPF30 . 3⃣ night cream . 4⃣ eye cream . D- defends (mempertahan) D- delays (melambatkan) D- delivers (menghasilkan) . . sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit. jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D . you will love it ! Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

So nice kan warna bekas tisu 😍 Happy je 💕 100% hasil kait tangan ibu Vivy 😇 Sesuai letak di ruang tamu dan dalam kereta 😊

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:55   9 0

 

So nice kan warna bekas tisu 😍 Happy je 💕 100% hasil kait tangan ibu Vivy 😇 Sesuai letak di ruang tamu dan dalam kereta 😊 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Kepentingan mengekalkan kelembapan kulit ❤

Awk suka buah anggur? Kismis? Tau tak yg actually raisin (kismis) ni pon ialah buah anggur yg dh dikeringkan🍇 
So merujuk pada gmbar, buah anggur tu nmpak segar bugar, cantik, plump elok, mongel kan😍 
Itu sbb anggur ada kandungan air yg tinggi. Jadi itu membantu penampilan buah anggur nampak anjal, tegang, anjal dan cekang elok jeee😍

Tapi berbeza dengan kismis. Kismis dah tiada kandungan air lagi bila dh lalui proses pengeringan. Jadi automatically appearance kismis pun berkedutt, kering dan rough je. Tak anjal dan tak cantikk dah kulitnya😣

Jadi analoginya, kulit manusia pun mcm tu juga. Kandungan lembapan yg bagus dan mencukupi membantu mengekalkan keanjalan kulit kita. Kulit maintain elastik. Secara lngsung membantu mencegah garis2 halus tanda penuaan yg tak lawa tu😥

To be short, nak kulit mantain muda selama yg boleh, jgn skip pelembap dlm your daily routine. In fact, bila dilihat susunan kepentingan step skincare, moisturizer comes second after cleanser💪

Wajib pakai pelembap tau lepas ni!

MaryKay Moisturizer adalah yang terbaik untuk kulit kita and in every skincare set semua memang ada pelembap khas mengikut kesesuaian kulit masing2.

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:45   7 0

 

Kepentingan mengekalkan kelembapan kulit ❤ Awk suka buah anggur Kismis Tau tak yg actually raisin (kismis) ni pon ialah buah anggur yg dh dikeringkan🍇 So merujuk pada gmbar, buah anggur tu nmpak segar bugar, cantik, plump elok, mongel kan😍 Itu sbb anggur ada kandungan air yg tinggi. Jadi itu membantu penampilan buah anggur nampak anjal, tegang, anjal dan cekang elok jeee😍 Tapi berbeza dengan kismis. Kismis dah tiada kandungan air lagi bila dh lalui proses pengeringan. Jadi automatically appearance kismis pun berkedutt, kering dan rough je. Tak anjal dan tak cantikk dah kulitnya😣 Jadi analoginya, kulit manusia pun mcm tu juga. Kandungan lembapan yg bagus dan mencukupi membantu mengekalkan keanjalan kulit kita. Kulit maintain elastik. Secara lngsung membantu mencegah garis2 halus tanda penuaan yg tak lawa tu😥 To be short, nak kulit mantain muda selama yg boleh, jgn skip pelembap dlm your daily routine. In fact, bila dilihat susunan kepentingan step skincare, moisturizer comes second after cleanser💪 Wajib pakai pelembap tau lepas ni! MaryKay Moisturizer adalah yang terbaik untuk kulit kita and in every skincare set semua memang ada pelembap khas mengikut kesesuaian kulit masing2. Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Siapa ada masalah jeragat sesuai sangat pakai serum lumivie ni 😍 bukan setakat selesaikan masalah jeragat, kulit pun makin cerah bak kristal ✨ glass skin gittew 😘

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:21   8 1

 

Siapa ada masalah jeragat sesuai sangat pakai serum lumivie ni 😍 bukan setakat selesaikan masalah jeragat, kulit pun makin cerah bak kristal ✨ glass skin gittew 😘 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Siapa tengok story Vivy tahu ni benda apa 😍 Siapa nak?

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:16   8 0

 

Siapa tengok story Vivy tahu ni benda apa 😍 Siapa nak Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Tips pemilihan lipstick💄

1. Elakkan lipstik 'ikut warna darah' kerana ia mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit bibir kering dan kehitaman. Bahan kimia ini bertindakbalas dengan suhu dan pH kulit untuk menghasilkan warna merah.

2. Elakkan lipstik yang mengandungi 'dye'. Dye akan menyebabkan kulit rosak dan sukar untuk mengembalikan warna asal bibir. Jika lipstik tahan terlalu lama (atau sukar untuk dicuci) ia mesti mengandungi dye.

3. Lipstik TERBAIK ialah YANG MUDAH DICUCI. Anda boleh perhatikan apakah lipstik anda masih melekat dibibir ketika dicuci. Jika ya, berhenti memakainya kerana sukar untuk mengambil wuduk.

3. Elakkan lipstik yang mengandungi paraben sebagai pengawet. 
4. Elakkan memakai lipstik yang berharga terlalu murah kerana ia pasti menggunakan bahan-bahan murah dan akan merosakkan bibir dalam jangkamasa panjang.

5. Kenali pengeluar lipstik kerana kita perlu pastikan bahan-bahan yang digunakan bukan daripada sumber haiwan.

6. Lipstik tidak mungkin 100% natural atau tidak menggunakan bahan kimia. Jika ada jenama yang claim sebegitu, bermaksud ia sudah menipu pengguna.

7. Jaga bibir baik-baik kerana bibirlah tempatnya kita berkata-kata, senyum dan mencium orang tersayang.

8. Pilih lipstik yang boleh memelihara bibir dalam jangkamasa panjang.
. 
ADAKAH ANDA RASA LIPSTICK ANDA SEKARANG SELAMAT?
.
DISINI SAYA INGIN MEMBANTU ANDA MEMBUAT PILIHAN YANG BIJAK
.
Jum dapatkan perkhidmatan dari saya 😊 Saya beauty consultant, boleh membantu anda 💕 Jangan risau, KHIDMAT SAYA PERCUMA SAHAJA 😘
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:14   7 1

 

Tips pemilihan lipstick💄 1. Elakkan lipstik 'ikut warna darah' kerana ia mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit bibir kering dan kehitaman. Bahan kimia ini bertindakbalas dengan suhu dan pH kulit untuk menghasilkan warna merah. 2. Elakkan lipstik yang mengandungi 'dye'. Dye akan menyebabkan kulit rosak dan sukar untuk mengembalikan warna asal bibir. Jika lipstik tahan terlalu lama (atau sukar untuk dicuci) ia mesti mengandungi dye. 3. Lipstik TERBAIK ialah YANG MUDAH DICUCI. Anda boleh perhatikan apakah lipstik anda masih melekat dibibir ketika dicuci. Jika ya, berhenti memakainya kerana sukar untuk mengambil wuduk. 3. Elakkan lipstik yang mengandungi paraben sebagai pengawet. 4. Elakkan memakai lipstik yang berharga terlalu murah kerana ia pasti menggunakan bahan-bahan murah dan akan merosakkan bibir dalam jangkamasa panjang. 5. Kenali pengeluar lipstik kerana kita perlu pastikan bahan-bahan yang digunakan bukan daripada sumber haiwan. 6. Lipstik tidak mungkin 100% natural atau tidak menggunakan bahan kimia. Jika ada jenama yang claim sebegitu, bermaksud ia sudah menipu pengguna. 7. Jaga bibir baik-baik kerana bibirlah tempatnya kita berkata-kata, senyum dan mencium orang tersayang. 8. Pilih lipstik yang boleh memelihara bibir dalam jangkamasa panjang. . ADAKAH ANDA RASA LIPSTICK ANDA SEKARANG SELAMAT . DISINI SAYA INGIN MEMBANTU ANDA MEMBUAT PILIHAN YANG BIJAK . Jum dapatkan perkhidmatan dari saya 😊 Saya beauty consultant, boleh membantu anda 💕 Jangan risau, KHIDMAT SAYA PERCUMA SAHAJA 😘 . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

MK MEN SKINCARE MARY KAY .
Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke? Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki? Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆
.
MK for Men ni terdiri daripada:
🙆Facial wash
🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30
🙆Advanced eye cream
🙆Body spray .
.
MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu: .
.
💁Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran .
.
💁Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap
.
💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv .
.
Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:13   12 0

 

MK MEN SKINCARE MARY KAY . Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆 . MK for Men ni terdiri daripada: 🙆Facial wash 🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 🙆Advanced eye cream 🙆Body spray . . MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu: . . 💁Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran . . 💁Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap . 💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv . . Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Headband dan kolar baby 😍 100% hasil kait tangan ✨ Ni hasil tangan ibu Vivy 💕 Boleh jadikan sebagai hadiah untuk baby dan budak 😘

Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:11   11 0

 

Headband dan kolar baby 😍 100% hasil kait tangan ✨ Ni hasil tangan ibu Vivy 💕 Boleh jadikan sebagai hadiah untuk baby dan budak 😘 Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Siapa ada masalah kulit muka kasar? Parut jerawat berlubang? Kulit tak rata? Liang pori besar? SEMUA MASALAH ITU BOLEH DIATASI
.
Gunakan set 💜Time Wise Microdermabrasion Plus. set ini terdiri drpd:
.
💖 micro REFINE
✅Mengurangkan tampilan garisan halus
✅Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
✅Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 .
.
💖PORE MINIMIZER
✅Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara
✅Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat
✅Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah
.
.
Cara pakai :
.
1) cuci muka dgn cleanser dgn bersih 
2) sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka)
3) bilas dgn air sehingga bersih 
4) sapukan pore minimizer .
👉Micro refine : guna 2-3x seminggu 👉Pore minimizer : blh guna setiap hari , walaupun micro refine x guna
.
Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃

COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia

 #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

2018-12-18 22:09   10 0

 

Siapa ada masalah kulit muka kasar Parut jerawat berlubang Kulit tak rata Liang pori besar SEMUA MASALAH ITU BOLEH DIATASI . Gunakan set 💜Time Wise Microdermabrasion Plus. set ini terdiri drpd: . 💖 micro REFINE ✅Mengurangkan tampilan garisan halus ✅Menghaluskan tekstur kulit dengan segera ✅Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . . 💖PORE MINIMIZER ✅Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara ✅Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat ✅Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . . Cara pakai : . 1) cuci muka dgn cleanser dgn bersih 2) sapukan micro refine ke seluruh wajah dan gosok perlahan2 dgn lembut ( ia ada biji2 halus berfungsi sbg skrub muka) 3) bilas dgn air sehingga bersih 4) sapukan pore minimizer . 👉Micro refine : guna 2-3x seminggu 👉Pore minimizer : blh guna setiap hari , walaupun micro refine x guna . Whatsapp 0196111425 • Vivy 👰 Klick je link di bio untuk mudah 💃 COD sekitar Ipoh | Pengeposan seluruh Malaysia #ipoh #ipohipohajerr #kosmetikipoh #ipohkosmetik #kosmetikmalaysia #malaysiakosmetik #skincareipoh #ipohskincare #ipohmakeup #makeupipoh #ipohskirts #skirtipoh #facialipoh #ipohfacial #ipohbeauty #beautyipoh #igshopipoh #ipohigshop #igshopmalaysia #malaysiaigshop #codipoh #ipohcod #crochet #crochetipoh #ipohcrochet #crochetmalaysia #malaysiacrochet

Always open for Pre Order
ETA 10 to 12 working days

 #alizebellabatik 
RM18
50gm/180m
2mm to 4mm
100% cotton 
Suitable for all type of projects including wearables items and baby apparels.

WA to purchase at www.wasap.my/601114157310

For PO promo Buy 10 balls and get FREE SHIPPING

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2018-12-18 13:31   32 3

 

Always open for Pre Order ETA 10 to 12 working days #alizebellabatik RM18 50gm/180m 2mm to 4mm 100% cotton Suitable for all type of projects including wearables items and baby apparels. WA to purchase at www.wasap.my/601114157310 For PO promo Buy 10 balls and get FREE SHIPPING Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Cantik tak?😄 Jangan hairan tau. Saya memang banyak work in progress. Kait sikit sini, kait sikit sana. Kadang-kadang kalau dah boring sangat, saya selitkan pula projek kecil mcm ni. 
Kait dan kait, nampaknya saya dah teerrrkait pattern baru untuk sarung telur dan jika dihitung-hitung, ini adalah pattern ke-6 #kaitsarungtelur saya.

Kalau saya upload kat #igtverysenimengait ada yang mahu belajar kait sarung telur ni? 
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #örgülerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait

2018-12-18 13:25   51 10

 

Cantik tak😄 Jangan hairan tau. Saya memang banyak work in progress. Kait sikit sini, kait sikit sana. Kadang-kadang kalau dah boring sangat, saya selitkan pula projek kecil mcm ni. Kait dan kait, nampaknya saya dah teerrrkait pattern baru untuk sarung telur dan jika dihitung-hitung, ini adalah pattern ke-6 #kaitsarungtelur saya. Kalau saya upload kat #igtverysenimengait ada yang mahu belajar kait sarung telur ni #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #örgülerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait

Lovely yarn. If you have been following my journey to knitting & crochet since 2009/2010, you'll know how much I am in ❤ with #turkishyarns. 
Antara benang kait yang saya sudah cuba dan kait sejak 2009 (sebelum ads spotlight): Caron (few types)
Universal Yarns Baby (Batik series)
Lion Brand (few types)
Red Heart (few types)
Sirdar
Stylecraft
Schachenmayr
Bravo
Fibranatura (few types)
Ice Yarns 
Nako
Alize
Papatya series 
Some Turkish local brand yarns
Most of China yarns sold here In Malaysia
Nona
Minlon
Sakura
Wina 
Aminah
Cotton Indon (rayon/cotton/poly)
Japan yarns (few types)
Plymouth
Regia (sock yarns)
Marymaxim (sock yarns)
Rowan (one type only)
Knitpicks (one type only)
Rozetti (sample from Himalaya Yarns)
and some more of local brand that i honestly dont remember much
Drops (one type only)
Sugar n Cream
Venus Thai Yarns (pernah jual di KK lama dulu)
Daiso yarns

Sebab itu saya berani syorkan benang mana sesuai untuk projek anda bila anda tanya saya.

Sebenarnya ada banyak lagi benang-benang kait yang baik dan eksklusif di luar sana. Antara yang saya teringin sekali mahu cuba ialah benang kait Debbie Bliss tapi harganya adoi.. 50 gm saja sudah mencecah RM30 ke atas blm masuk postage. Itu harga 2010. 2018? Belum saya cek lagi. Hehe.. Benang paling saya suka? Pastinya benang kait #madeinturkey. Sebab itu saya hanya mengesyorkan benang kait Turki jika anda datang bertanya 😊

 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #örgülerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait

2018-12-18 10:46   22 0

 

Lovely yarn. If you have been following my journey to knitting & crochet since 2009/2010, you'll know how much I am in ❤ with #turkishyarns. Antara benang kait yang saya sudah cuba dan kait sejak 2009 (sebelum ads spotlight): Caron (few types) Universal Yarns Baby (Batik series) Lion Brand (few types) Red Heart (few types) Sirdar Stylecraft Schachenmayr Bravo Fibranatura (few types) Ice Yarns Nako Alize Papatya series Some Turkish local brand yarns Most of China yarns sold here In Malaysia Nona Minlon Sakura Wina Aminah Cotton Indon (rayon/cotton/poly) Japan yarns (few types) Plymouth Regia (sock yarns) Marymaxim (sock yarns) Rowan (one type only) Knitpicks (one type only) Rozetti (sample from Himalaya Yarns) and some more of local brand that i honestly dont remember much Drops (one type only) Sugar n Cream Venus Thai Yarns (pernah jual di KK lama dulu) Daiso yarns Sebab itu saya berani syorkan benang mana sesuai untuk projek anda bila anda tanya saya. Sebenarnya ada banyak lagi benang-benang kait yang baik dan eksklusif di luar sana. Antara yang saya teringin sekali mahu cuba ialah benang kait Debbie Bliss tapi harganya adoi.. 50 gm saja sudah mencecah RM30 ke atas blm masuk postage. Itu harga 2010. 2018 Belum saya cek lagi. Hehe.. Benang paling saya suka Pastinya benang kait #madeinturkey. Sebab itu saya hanya mengesyorkan benang kait Turki jika anda datang bertanya 😊 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #örgülerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait

Tunisian crochet

Sesiapa yang terasa nak buat projek blanket, jarum ni sesuai sangat, boleh refer di youtube ape je projek yang saiz besar tanpa main cantum cantum.

RM15/set

Sebab die panjang sgt 27cm, saya tak dapat nak muat dalam percuma pouch yang tetap akan diberi 🙏

Craft Your Passion!

 #sayajual #jarumkait #jarumkaitsatu #jarumkrusye #krusyemalaysia #barangkaitmurah #jarumkaitmalaysia #jarumkaitmurah #koleksijarumkait #jarumcrochet #crochetneedle #crochetmalaysia #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment

2018-12-18 05:43   44 4

 

Tunisian crochet Sesiapa yang terasa nak buat projek blanket, jarum ni sesuai sangat, boleh refer di youtube ape je projek yang saiz besar tanpa main cantum cantum. RM15/set Sebab die panjang sgt 27cm, saya tak dapat nak muat dalam percuma pouch yang tetap akan diberi 🙏 Craft Your Passion! #sayajual #jarumkait #jarumkaitsatu #jarumkrusye #krusyemalaysia #barangkaitmurah #jarumkaitmalaysia #jarumkaitmurah #koleksijarumkait #jarumcrochet #crochetneedle #crochetmalaysia #craftsupply #yarnsupply #crochettools #knittools #knitequipment

ALWAYS open for Pre Order
Minimum 10 balls. Free 1 ball when you purchase every 10 balls.

RM19/50gm/280m

More colours at www.wasap.my/601114157310

Suitable for all type of projects and popular for doilies.

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2018-12-18 05:18   23 0

 

ALWAYS open for Pre Order Minimum 10 balls. Free 1 ball when you purchase every 10 balls. RM19/50gm/280m More colours at www.wasap.my/601114157310 Suitable for all type of projects and popular for doilies. Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Putih selembut salju
Baru siap 4 keping berbaki lagi 1
Customer berminat dengan warna merah untuk lace. Tunggu siapkan lagi sekeping baru kita buat lace.
 #crochetworld #crocheted #crocheting #crochet #crochetcushion #crochetart #crocheter #ilovecrochet #crochetlover #crochetaddict #crochetaddicted #crochetgirlgang #grannysquare #grannysquares #yarnaddict #crochetflower #flowers #floral #crochetersofig #crochettherapy #crochetersofinstagram #handmade #handmadecushion #crochetmalaysia #handmadewithlove #crochetcushions

2018-12-18 05:11   1845 48

 
[KELAS CROCHET @ KAIT JARUM SATU DIBUKA!] Salam dan hi semua. Kepada yang berminat dan mahu belajar mengait jarum satu #crochet, boleh daftar di WA 01114157310

Kelas di Telegram 
Tarikh : Tiada tarikh tamat. Selesai pembayaran, anda akan dapat kit video.
Masa: Fleksibel (Boleh tanya anytime)
Yuran: RM66.00 shj POS PERCUMA
👉👉👉Dalam KIT ada
Jarum Crochet x 1 pcs
🔸️Free Modul Crochet (PDF format)
🔸️Benang Kait 3 buku (random colour #madeinturkey)
dan 9 HD videos belajar crochet langkah demi langkah.

WA www.wasap.my/601114157310 untuk mendaftat @ klik di link pada bio di atas.
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #örgülerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait

2018-12-18 02:31   33 2

 

[KELAS CROCHET @ KAIT JARUM SATU DIBUKA!] Salam dan hi semua. Kepada yang berminat dan mahu belajar mengait jarum satu #crochet, boleh daftar di WA 01114157310 Kelas di Telegram Tarikh : Tiada tarikh tamat. Selesai pembayaran, anda akan dapat kit video. Masa: Fleksibel (Boleh tanya anytime) Yuran: RM66.00 shj POS PERCUMA 👉👉👉Dalam KIT ada Jarum Crochet x 1 pcs 🔸️Free Modul Crochet (PDF format) 🔸️Benang Kait 3 buku (random colour #madeinturkey) dan 9 HD videos belajar crochet langkah demi langkah. WA www.wasap.my/601114157310 untuk mendaftat @ klik di link pada bio di atas. #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #örgülerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait

Limited #alizeburcumbatik in da house.

Grab them now!

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2018-12-18 02:20   19 8

 

Limited #alizeburcumbatik in da house. Grab them now! Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Avilable now!

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2018-12-18 01:16   14 0

 

Avilable now! Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 0168431579 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

@norimah_ramli.crochet (@make_repost)
・・・
Lega dah siap
Time to rest and relax, ya ka.. haha 
Santai-santai kat balcony ni hirup angin dari banjaran titiwangsa. Banyak lagi tempahan yang menanti. 
 #crochet #crocheting #crocheted #crochetday #crochetlover #crochetworld #crochetmalaysia #benangkait #crocheteverything #crocheteveryday #crochetaddict #crochetaddicted #crochetofinstagram #instacrochet #crochetflower #crochetcushion #cushion #cushions #cushioncover #myhobby #handmade #handmadeinmalaysia #orgu #harianmetro #sayajual #bazarpaknil #sayabuat

2018-12-17 15:16   1217 4

 
Into the woods!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Frankie the Fox pattern by @theresascrochetshop 🦊

2018-12-17 13:34   39 5

 

Into the woods! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Frankie the Fox pattern by @theresascrochetshop 🦊

Next Page →
Next Page →