United States

  United States

  Top 519462 Instagram followed

Images about: #crochetmalaysia (20840 posts)

Progress ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

2019-05-26 10:29   168 5

 

Progress ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Alhamdulillah.. bila makin besar makin semangat nak siapkan. Maybe sebab pattern ni kena betul dengan jiwa saya ๐Ÿฅฐ Insya Allah dah siap baru saya buka CAL nya ya. Ramai yang tanya dah mulakah.. ๐Ÿ˜belum.. belum lagi. Saya nak siapkan dulu beg ni then baru kita buka CAL ya.

Masa untuk buat kerja lain... kita stop dulu ๐Ÿ˜… Ni masuk ball ketiga saya kait guna #kartopucottonmix
dengan jarum 3.50mm.

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-26 02:40   49 4

 

Alhamdulillah.. bila makin besar makin semangat nak siapkan. Maybe sebab pattern ni kena betul dengan jiwa saya ๐Ÿฅฐ Insya Allah dah siap baru saya buka CAL nya ya. Ramai yang tanya dah mulakah.. ๐Ÿ˜belum.. belum lagi. Saya nak siapkan dulu beg ni then baru kita buka CAL ya. Masa untuk buat kerja lain... kita stop dulu ๐Ÿ˜… Ni masuk ball ketiga saya kait guna #kartopucottonmix dengan jarum 3.50mm. #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Promo Pre Order Alize Bella Series still going on this May๐Ÿฅฐ

Buy 10 pay 9 + FREE POSTAGE UP TO 19 SKEINS.

NATURAL. HEALTHY YARNS ONLY FOR YOU โค๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ORDER here at www.wasap.my/601114157310

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-25 10:08   26 0

 

Promo Pre Order Alize Bella Series still going on this May๐Ÿฅฐ Buy 10 pay 9 + FREE POSTAGE UP TO 19 SKEINS. NATURAL. HEALTHY YARNS ONLY FOR YOU โค๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ORDER here at www.wasap.my/601114157310 #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Available.. Alas 4 kerusi/meja sisi putih. Perhatikan close up bunga 3d. Special price Rm60 inc poslaju ๐Ÿ’– . .
๐Ÿšš Take note tarikh pos Ummi FZ Bundle ๐Ÿšš
. ๐Ÿ“Œ Notis poslaju *Last pos untuk barang sampai sebelum raya - 30hb 5*
๐Ÿ“Œ Next post Ummi FZ Bundle
โœ… Ahad - 26/5
โœ… Rabu - 29/5
.
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #homedecomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-25 08:57   13 1

 

Available.. Alas 4 kerusi/meja sisi putih. Perhatikan close up bunga 3d. Special price Rm60 inc poslaju ๐Ÿ’– . . ๐Ÿšš Take note tarikh pos Ummi FZ Bundle ๐Ÿšš . ๐Ÿ“Œ Notis poslaju *Last pos untuk barang sampai sebelum raya - 30hb 5* ๐Ÿ“Œ Next post Ummi FZ Bundle โœ… Ahad - 26/5 โœ… Rabu - 29/5 . . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #homedecomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Available.. Alas 6 kerusi putih. Cantik sgt kait bunga timbul ๐ŸŒน๐ŸŒน Special price Rm130 inc poslaju ๐Ÿ’–
.
. ๐Ÿšš Take note tarikh pos Ummi FZ Bundle ๐Ÿšš
. ๐Ÿ“Œ Notis poslaju *Last pos untuk barang sampai sebelum raya - 30hb 5*
๐Ÿ“Œ Next post Ummi FZ Bundle
โœ… Ahad - 26/5
โœ… Rabu - 29/5
.
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #homedecomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-25 06:48   9 0

 

Available.. Alas 6 kerusi putih. Cantik sgt kait bunga timbul ๐ŸŒน๐ŸŒน Special price Rm130 inc poslaju ๐Ÿ’– . . ๐Ÿšš Take note tarikh pos Ummi FZ Bundle ๐Ÿšš . ๐Ÿ“Œ Notis poslaju *Last pos untuk barang sampai sebelum raya - 30hb 5* ๐Ÿ“Œ Next post Ummi FZ Bundle โœ… Ahad - 26/5 โœ… Rabu - 29/5 . . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #homedecomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
๐Ÿ’– Harga Rm35 inc poslaju
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama
๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-24 17:40   12 2

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . ๐Ÿ’– Harga Rm35 inc poslaju โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
๐Ÿ’– Harga Rm38 inc poslaju
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama
๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-24 17:39   9 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . ๐Ÿ’– Harga Rm38 inc poslaju โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Alhamdulillah terima kasih untuk respon #CALery yang terbaru. Baru saya ada kesempatan hendak reply komen2 anda semua melalui post ini. Maaf ya x sempat saya nak reply satu2. Tapi saya sudah baca dan berbunga2 hati saya membaca respon anda ๐Ÿฅฐโค Insya Allah saya akan maklumkan tarikhnya di IG dan FB. CAL ni akan berlangsung macam drama gitu. Episod per episod. Seminggu sekali kita akan upload langkahnya di grup CAL ya.

Sebenarnya saya dah cuba membuat tapak beg ini dua tiga hari yang lalu dan petang ni baru berkesempatan menyambung. Masya Allah.. addicted sungguh saya sampai lupa nak tengok jam ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Pattern ni repetitive dan once dah tahu bunganya insya Allah mudah. Saya suka coraknya yang casual dan jalinan daun yang kemas dan tidak berserabut. 
FOLLOW post saya rapat-rapat ya untuk dapatkan invitation link ke group CAL Crochet Beg Daun 3D ni ๐Ÿ˜‹

Semestinya saya guna benang kait num jauh dari ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท. Walaupun talinya kukuh tapi belum lagi jari2 saya sakit mengait. 
Nanti kita sambung lagiโคโค #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-24 09:11   56 0

 

Alhamdulillah terima kasih untuk respon #CALery yang terbaru. Baru saya ada kesempatan hendak reply komen2 anda semua melalui post ini. Maaf ya x sempat saya nak reply satu2. Tapi saya sudah baca dan berbunga2 hati saya membaca respon anda ๐Ÿฅฐโค Insya Allah saya akan maklumkan tarikhnya di IG dan FB. CAL ni akan berlangsung macam drama gitu. Episod per episod. Seminggu sekali kita akan upload langkahnya di grup CAL ya. Sebenarnya saya dah cuba membuat tapak beg ini dua tiga hari yang lalu dan petang ni baru berkesempatan menyambung. Masya Allah.. addicted sungguh saya sampai lupa nak tengok jam ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Pattern ni repetitive dan once dah tahu bunganya insya Allah mudah. Saya suka coraknya yang casual dan jalinan daun yang kemas dan tidak berserabut. FOLLOW post saya rapat-rapat ya untuk dapatkan invitation link ke group CAL Crochet Beg Daun 3D ni ๐Ÿ˜‹ Semestinya saya guna benang kait num jauh dari ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท. Walaupun talinya kukuh tapi belum lagi jari2 saya sakit mengait. Nanti kita sambung lagiโคโค #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Xtau nk buat ape dgn benang lebih2 projek terdahulu? Bole cuba buat multipurpose mini mesh bag cmni *Yarn Type : ice yarn 100% Natural cotton*

 #minimeshbag #yarns #yarnlover #yarnmalaysia #crochet #crochetmalaysia #knitting #knittingmalaysia #benangkait #benangkaitmurah #sayajualbenangkaitturkey #handknit #handmade #crafts #kait #kaittangan #kraf #krafmalaysia #buatantangan #art #seni #iceyarn #jayarnfibers #supportjayarnfibers #turkeyyarn #thanksforsupportingjayarnfibers

2019-05-24 04:33   41 0

 

Xtau nk buat ape dgn benang lebih2 projek terdahulu Bole cuba buat multipurpose mini mesh bag cmni *Yarn Type : ice yarn 100% Natural cotton* #minimeshbag #yarns #yarnlover #yarnmalaysia #crochet #crochetmalaysia #knitting #knittingmalaysia #benangkait #benangkaitmurah #sayajualbenangkaitturkey #handknit #handmade #crafts #kait #kaittangan #kraf #krafmalaysia #buatantangan #art #seni #iceyarn #jayarnfibers #supportjayarnfibers #turkeyyarn #thanksforsupportingjayarnfibers

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama
๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-23 16:51   12 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama
๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-23 16:49   14 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Thank you for your pre order dear customer!

Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:ย  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 01114157310

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2019-05-23 10:01   19 0

 

Thank you for your pre order dear customer! Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:ย  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 01114157310 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Thank you for your pre order dear customers! 
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Shop Location:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call Our SHOP:ย  0168236159 
Whatsapp Only for PURCHASE: 01114157310

 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

2019-05-23 10:00   51 9

 

Thank you for your pre order dear customers! Turkish Yarns Supplier Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/ Our Shop Location: Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu Call Our SHOP:ย  0168236159 Whatsapp Only for PURCHASE: 01114157310 #daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Alhamdulillah.. terima kasih untuk semua pelanggan yang pre order benang2 yang lawa dan cantik.. haa.. tambah lagi high quality hanya dari ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท. Kali ini pos tiba ke ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ tak sampai 10 hari. Terima kasih tau PO dengan @daknityarnshop. Insya Allah kami poskan esok ya โค๐Ÿฅฐ Jemput singgah lagi tau!

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-23 09:55   30 1

 

Alhamdulillah.. terima kasih untuk semua pelanggan yang pre order benang2 yang lawa dan cantik.. haa.. tambah lagi high quality hanya dari ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท. Kali ini pos tiba ke ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ tak sampai 10 hari. Terima kasih tau PO dengan @daknityarnshop. Insya Allah kami poskan esok ya โค๐Ÿฅฐ Jemput singgah lagi tau! #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Kalau saya nak buat CAL beg ni ada tak nak join? Kalau nak guna benang berkualiti boleh WA saya. 
CAL tu percuma sahaja dan tertutup. Saya tak akan share patternnya saya cuma akan buat tutorial video dalam Bahasa Melayu (sebab kebanyakkan tutorial beg di youtube ni bahasa Korea since penulis pattern ni orang Korea rasanya atau Japan)

Buku tu saya boleh tolong orderkan kalau nak ya. Harga buku tu masuk upah personal shopper saya RM126 (free pos). Disclaimer: Gambar bukan milik saya ya.

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-23 05:38   85 21

 

Kalau saya nak buat CAL beg ni ada tak nak join Kalau nak guna benang berkualiti boleh WA saya. CAL tu percuma sahaja dan tertutup. Saya tak akan share patternnya saya cuma akan buat tutorial video dalam Bahasa Melayu (sebab kebanyakkan tutorial beg di youtube ni bahasa Korea since penulis pattern ni orang Korea rasanya atau Japan) Buku tu saya boleh tolong orderkan kalau nak ya. Harga buku tu masuk upah personal shopper saya RM126 (free pos). Disclaimer: Gambar bukan milik saya ya. #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Jom bergaya sebelum serah kat tuan punya... Pinky lace crochet bag... #benangyarn #crochetmalaysia

2019-05-23 02:24   60 5

 

Jom bergaya sebelum serah kat tuan punya... Pinky lace crochet bag... #benangyarn #crochetmalaysia

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir ๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-22 18:23   16 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir ๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-22 18:20   12 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir ๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-22 17:48   8 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir
๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-22 17:40   7 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan di gambar terakhir ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โ„น Gambar kedua adalah gambar defect SEBELUM sy repair
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama
๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-22 17:32   9 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โ„น Gambar kedua adalah gambar defect SEBELUM sy repair โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน
.
.
.
Bismillahirrahmannirrahim
. 
ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู
.
.
โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti
๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama
๐Ÿšซ Not for fussy buyers
.
.
.
๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit
๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss)
๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday
.
.
 #ummifzbundle
 #sayajual #crochetmalaysia
 #crochetbundle #alasmejakait
 #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia
 #decorumahmalaysia #raya2019

2019-05-22 17:27   10 0

 

Salam Ramadan ๐ŸŒ™โœจ New upload Crochet Raya 2019 ๐ŸŒน . . . Bismillahirrahmannirrahim . ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู . . โœ… Sila baca detail di gambar dengan teliti ๐Ÿ“Œ Harga, kondisi, saiz, warna sudah dinyatakan digambar utama ๐Ÿšซ Not for fussy buyers . . . ๐Ÿš€ Payment within 24hrs @ hold booking with deposit ๐Ÿš› Poslaju +Rm8 (sm) , +Rm11-15 (ss) ๐Ÿ“ฆ Post out every Monday & Thursday . . #ummifzbundle #sayajual #crochetmalaysia #crochetbundle #alasmejakait #alasmejabundle #bundlemalaysia #hiasrumah #knitwoolbundle #decomalaysia #decorumahmalaysia #raya2019

Iโ€™ve been wanting to make a key holder for myself to keep all the keys and access card together. Guess what? Surprise!! Thereโ€™s a designed card pocket at the back, hahaha! Itโ€™s convenient for me (may be for you too?) who stay in condo and always have to find for access card in my messy bag. Do you face this problem same as me?
-
Let me know if you have any idea about this key holder. Drop me a message if youโ€™re interested and comments are always welcome.
-
achirpyhook
-
 #achirpyhook #crocheting #crochetmalaysia #crochetaddict #keyholder #handmademalaysia #key #handmade #handmadeinmalaysia #makersmalaysia #craft #krafttangan #craftmalaysia #gift #giftforhim #giftforher #present #้’ฉ้’ˆ #็ผ–็ป‡

2019-05-22 14:56   17 0

 

Iโ€™ve been wanting to make a key holder for myself to keep all the keys and access card together. Guess what Surprise!! Thereโ€™s a designed card pocket at the back, hahaha! Itโ€™s convenient for me (may be for you too) who stay in condo and always have to find for access card in my messy bag. Do you face this problem same as me - Let me know if you have any idea about this key holder. Drop me a message if youโ€™re interested and comments are always welcome. - achirpyhook - #achirpyhook #crocheting #crochetmalaysia #crochetaddict #keyholder #handmademalaysia #key #handmade #handmadeinmalaysia #makersmalaysia #craft #krafttangan #craftmalaysia #gift #giftforhim #giftforher #present #้’ฉ้’ˆ #็ผ–็ป‡

Saya suka beg. Kalau saya pakai beg.. saya boleh pakai beg tu bertahun2 lamanya tanpa tukar ke beg baru. Bukan sebab saya kedekut nak beli beg baru. Tapi saya sangat selesa memakai beg yang sama sampailah dia rosak, baru saya tukar yang baru.

Sejak kebelakangan ni, saya terfikir kenapa begitu banyak benang yang saya ada, kenapa tidak satu pun saya gunakan untuk mengait beg sendiri? Tak perlu keluarkan duit nak beli beg baru, boleh design beg sendiri, pakai p ofis mesti nampak bergaya๐Ÿ˜ cewahhh.. tengok benang #kartopucottonmix ni terasa sayang nak guna tapi kalau x diguna lagi sayang jadi berhabuk.

Mungkin sebab part nak jahit lining agaknya yang buatkan niat saya nak hasilkan beg kait sendiri selalu terbantut. 
Agak-agak.. kalau saya mulakan dengan pattern yang simple2 dulu mesti boleh kan? ๐Ÿ˜… Banyak lagi wip ni tapi nak habiskan tanda paper dulu baru pulun habis. hihi Insya Allah.

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-22 13:51   35 2

 

Saya suka beg. Kalau saya pakai beg.. saya boleh pakai beg tu bertahun2 lamanya tanpa tukar ke beg baru. Bukan sebab saya kedekut nak beli beg baru. Tapi saya sangat selesa memakai beg yang sama sampailah dia rosak, baru saya tukar yang baru. Sejak kebelakangan ni, saya terfikir kenapa begitu banyak benang yang saya ada, kenapa tidak satu pun saya gunakan untuk mengait beg sendiri Tak perlu keluarkan duit nak beli beg baru, boleh design beg sendiri, pakai p ofis mesti nampak bergaya๐Ÿ˜ cewahhh.. tengok benang #kartopucottonmix ni terasa sayang nak guna tapi kalau x diguna lagi sayang jadi berhabuk. Mungkin sebab part nak jahit lining agaknya yang buatkan niat saya nak hasilkan beg kait sendiri selalu terbantut. Agak-agak.. kalau saya mulakan dengan pattern yang simple2 dulu mesti boleh kan ๐Ÿ˜… Banyak lagi wip ni tapi nak habiskan tanda paper dulu baru pulun habis. hihi Insya Allah. #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Sorry.. memang I x blh move on lagi dengan benang ni tau ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Rasa nak buat topi lagi guna warna lain.. tp macam juga rasa nak kait baju pula utk si kakak... aduh... sabar Er sabar!! #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-22 12:26   43 0

 

Sorry.. memang I x blh move on lagi dengan benang ni tau ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Rasa nak buat topi lagi guna warna lain.. tp macam juga rasa nak kait baju pula utk si kakak... aduh... sabar Er sabar!! #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Well hellooo there pretty lady ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

2019-05-22 08:18   58 13

 

Well hellooo there pretty lady ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Done #kopiah #kopiahraya2019 #kopiahRamadan #kopiahbudak tempahan dari customer... #topikait #topibudak #kaitputrajaya
Tq dear!!!
-
-
-
JoM FOllow ig sye ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
@marsyita.mncrochet
@marsyita.mncrochet
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Saya jual barang2 kait aka CROCHET ๐Ÿ‘ freshly ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณ handmade!
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป ๐Ÿ’
 #mncrochet 
 #mncrochet 
 #madetoorder #custommade #lovecrochet
 #murah #handmade #crochetmalaysia #kait ๐Ÿ“ฒ 0133698712
๐Ÿ™…๐Ÿผno fussy buyer

2019-05-22 05:00   11 1

 

Done #kopiah #kopiahraya2019 #kopiahRamadan #kopiahbudak tempahan dari customer... #topikait #topibudak #kaitputrajaya Tq dear!!! - - - JoM FOllow ig sye ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ @marsyita.mncrochet @marsyita.mncrochet ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Saya jual barang2 kait aka CROCHET ๐Ÿ‘ freshly ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿณ handmade! ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป ๐Ÿ’ #mncrochet #mncrochet #madetoorder #custommade #lovecrochet #murah #handmade #crochetmalaysia #kait ๐Ÿ“ฒ 0133698712 ๐Ÿ™…๐Ÿผno fussy buyer

Bunny hat
Benang:milk cotton 5 ply

Size:0-6months

Price :rm 26

 #crochetmalaysia

2019-05-21 22:46   22 0

 

Bunny hat Benang:milk cotton 5 ply Size:0-6months Price :rm 26 #crochetmalaysia

 #yarnhaul for #june #crochetprojectbag arrived earlier today ๐Ÿ˜
Thanks to my Mum for sponsoring these for me ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
InsyaAllah these will be made into sth for her ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
If you are interested, I bought these from Kak Teh (FB: Teteh Hayati). Do follow her for good bargains on yarns like these ๐Ÿ˜.

2019-05-21 15:22   36 5

 

#yarnhaul for #june #crochetprojectbag arrived earlier today ๐Ÿ˜ Thanks to my Mum for sponsoring these for me ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ InsyaAllah these will be made into sth for her ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . If you are interested, I bought these from Kak Teh (FB: Teteh Hayati). Do follow her for good bargains on yarns like these ๐Ÿ˜.

 #yarnartcreative 
We have new yarns open for Pre Order. Love cotton yarns? Suka benang kait cotton made in Turkey? Nah.. ni benang 100% cotton yang tebal benangnya. 50gm 85 meter guna saiz 5mm to 6mm. Kalau buat bag.. pillow case cepat siap ni!

Jom Pre Order Promo #yarnartcreative ni Beli 10 balls to 19 balls free postage ok?

RM17/50gm/85m/100% cotton

Mahu jimat? Beli banyak jimat banyak!

10 to 19 balls - RM17/ball (can mix) - FREE SHIPPING

20 to 49 balls - RM15.30/ball (can mix)

50 balls - RM14.45/ball (1 pack 1 colour)

Order di ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰
www.wasap.my/601114157310

Kami akan poskan barang anda dalan masa 10 to 12 hari bekerja selepas pembayaran selesai ๐Ÿฅฐ Insya Allah tak perlu tunggu sampai berminggu2 berbulan2 pre order kami.

 #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-21 09:06   31 0

 

#yarnartcreative We have new yarns open for Pre Order. Love cotton yarns Suka benang kait cotton made in Turkey Nah.. ni benang 100% cotton yang tebal benangnya. 50gm 85 meter guna saiz 5mm to 6mm. Kalau buat bag.. pillow case cepat siap ni! Jom Pre Order Promo #yarnartcreative ni Beli 10 balls to 19 balls free postage ok RM17/50gm/85m/100% cotton Mahu jimat Beli banyak jimat banyak! 10 to 19 balls - RM17/ball (can mix) - FREE SHIPPING 20 to 49 balls - RM15.30/ball (can mix) 50 balls - RM14.45/ball (1 pack 1 colour) Order di ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/601114157310 Kami akan poskan barang anda dalan masa 10 to 12 hari bekerja selepas pembayaran selesai ๐Ÿฅฐ Insya Allah tak perlu tunggu sampai berminggu2 berbulan2 pre order kami. #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Alhamdulillah.. thank you for your pre order #alizemissbatik ๐Ÿฅฐ dear customer. Insya Allah we will ship them asap tomorrow or by late Thursday ya. Do come by again!

There will be more pre order to arrive soon! Stay tune ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #majalahkait
 #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

2019-05-21 08:36   36 2

 

Alhamdulillah.. thank you for your pre order #alizemissbatik ๐Ÿฅฐ dear customer. Insya Allah we will ship them asap tomorrow or by late Thursday ya. Do come by again! There will be more pre order to arrive soon! Stay tune ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #majalahkait #erysenimengait #knitting #benangkait #benangkaitturki #benangkaitmalaysia #crochet #crochetmalaysia #รถrgรผlerim #mengait #yarn #daknityarnshop #daknit #kaitmengait #crocheter #crochetforinstagram #crochetando #knittersofinstagram #knittingaddict #yarns #yarnaddict

Next Page →
Next Page →