United States

  United States

  Top 434296 Instagram followed

Images about: #dessertmistdiffuser (3166 posts)

Helping business leaders grow and succeed! I love this business and how it’s made me grow as a person and getting to see others grow and become a healthier version of themselves. The confidence and challenges I see these ladies take is inspiring!  #helpingothersgrow

2019-01-18 00:41   0 1

 

Helping business leaders grow and succeed! I love this business and how it’s made me grow as a person and getting to see others grow and become a healthier version of themselves. The confidence and challenges I see these ladies take is inspiring! #helpingothersgrow

 #tb weekend lepas
12.30am. Smpai rumah dr port dickson pukul 11.30pm td.
Terus nyalakan ddd dekat dapur n letak orange.
Lepastu elok nak masukkn brg dlm deep freezer baru perasan plug off. Xtau bape lama. Tp cukup buat ais semua cair. Huuuuuuu
Tp ice pack n brg2 bsh bahagian bwh masih keras. 😭😭😭 Sib baik. Klau xau nangis ibu. Huhhuhuhu
1.31 am. Masih gigih siapkn brg2 untuk esok pg. Klau x mau smpai ofis pkol 10am esok. 🤭🤭🤭 Ddd tu nak keluar yg baru tau. Boleh tukor2 kaler. Nak test letak kat umah boleh la bgvtau ibu. 😬😬😬 #youngliving #essentialoils #yleoiliesha #yleo
 #premiumstarterkit
 #dessertmistdiffuser #dewdropdiffuser
 #ylessentialoils
 #orange
 #orangeo
 #yleoiliesha
 #byibuhannah

2019-01-17 13:24   3 0

 

#tb weekend lepas 12.30am. Smpai rumah dr port dickson pukul 11.30pm td. Terus nyalakan ddd dekat dapur n letak orange. Lepastu elok nak masukkn brg dlm deep freezer baru perasan plug off. Xtau bape lama. Tp cukup buat ais semua cair. Huuuuuuu Tp ice pack n brg2 bsh bahagian bwh masih keras. 😭😭😭 Sib baik. Klau xau nangis ibu. Huhhuhuhu 1.31 am. Masih gigih siapkn brg2 untuk esok pg. Klau x mau smpai ofis pkol 10am esok. 🤭🤭🤭 Ddd tu nak keluar yg baru tau. Boleh tukor2 kaler. Nak test letak kat umah boleh la bgvtau ibu. 😬😬😬 #youngliving #essentialoils #yleoiliesha #yleo #premiumstarterkit #dessertmistdiffuser #dewdropdiffuser #ylessentialoils #orange #orangeo #yleoiliesha #byibuhannah

Kenapa anda perlukan Young Living Essential Oils?
======================
Mesti anda sukakan suasa rumah wangi, harum, tenang dengan bauan aromaterapi sama macam dekat Spa kan? Tapi tak ada masa nak ke Spa? Kan??
.
.
Kalau dulu kita akan bakar lilin aromaterapi dalam bilik, dekat ruang tamu untuk hasilkan "mood" tenang,sexy,happy dan lain-lain.. why not sekarang kit penuhkan ruang rumah, bilik, ruang tamu dengan bauan aromaterapi umpama spa dengan SET DIFFUSER dari YOUNG LIVING. .
.
Ia lebih mesra alam & selamat untuk seisi keluarga. Hanya perlu letak air dalam diffuser, titiskan essential oil pilihan anda, pasangkan plug & diffuser akan mengeluarkan wap sejuk yang wangi dan tidak merbahaya. Xyah nak bakar2 dah. Bukan elok pun utk jangka masa panjang.. .
.
✅ Dihasilkan dari 100% pati minyak tumbuhan yang organic dan selamat tanpa sebarang pertambahan bahan terlarang atau chemical merbahaya. ✅ Setiap satu Essential oils Young Living mempunyai khasiat & pelbagai guna yang dapat menaikkan kembali semangat, mood, ketenangan yang boleh membantu anda untuk kehidupan yang lebih tenang dan seimbang.
✅ Diffuser Young Living & Essential oils dapat mengurangkan kuman, bakteria, kulapuk, kulat & bahan kimia yang terapur di udara dan megurangkan risiko jangkitan virus seperti influenza, demam & selsema. ✅ Essential oil dari young living mempunyai ciri-ciri antiseptic, anti-virus & anti bakteria dan sekaligus bertindak sebagai penyegar udara dengan ramuan 100% semulajadi & selamat.
.
.
Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living? .
Holler me!! 💖,
Sabrina
http://sabrinayoungliving.wasap.my/
.
 #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils 
 #AwakenOilers
 #OilsLover
 #iuseishare #jomtukar #naturalremedies
 #younglivingessentialoils 
 #younglivingshahalam 
 #younglivingputrajaya
 #younglivingcyberjaya
 #younglivingsegamat
 #younglivingbatupahat
 #younglivingjohor
 #educate2empower
 #towardshealthylifestyle
 #premiumstarterkit
 #psk
 #dewdropdiffuser
 #dessertmistdiffuser
 #ningxiared

2019-01-17 07:46   7 0

 

Kenapa anda perlukan Young Living Essential Oils ====================== Mesti anda sukakan suasa rumah wangi, harum, tenang dengan bauan aromaterapi sama macam dekat Spa kan Tapi tak ada masa nak ke Spa Kan . . Kalau dulu kita akan bakar lilin aromaterapi dalam bilik, dekat ruang tamu untuk hasilkan "mood" tenang,sexy,happy dan lain-lain.. why not sekarang kit penuhkan ruang rumah, bilik, ruang tamu dengan bauan aromaterapi umpama spa dengan SET DIFFUSER dari YOUNG LIVING. . . Ia lebih mesra alam & selamat untuk seisi keluarga. Hanya perlu letak air dalam diffuser, titiskan essential oil pilihan anda, pasangkan plug & diffuser akan mengeluarkan wap sejuk yang wangi dan tidak merbahaya. Xyah nak bakar2 dah. Bukan elok pun utk jangka masa panjang.. . . ✅ Dihasilkan dari 100% pati minyak tumbuhan yang organic dan selamat tanpa sebarang pertambahan bahan terlarang atau chemical merbahaya. ✅ Setiap satu Essential oils Young Living mempunyai khasiat & pelbagai guna yang dapat menaikkan kembali semangat, mood, ketenangan yang boleh membantu anda untuk kehidupan yang lebih tenang dan seimbang. ✅ Diffuser Young Living & Essential oils dapat mengurangkan kuman, bakteria, kulapuk, kulat & bahan kimia yang terapur di udara dan megurangkan risiko jangkitan virus seperti influenza, demam & selsema. ✅ Essential oil dari young living mempunyai ciri-ciri antiseptic, anti-virus & anti bakteria dan sekaligus bertindak sebagai penyegar udara dengan ramuan 100% semulajadi & selamat. . . Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living . Holler me!! 💖, Sabrina http://sabrinayoungliving.wasap.my/ . #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils #AwakenOilers #OilsLover #iuseishare #jomtukar #naturalremedies #younglivingessentialoils #younglivingshahalam #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingsegamat #younglivingbatupahat #younglivingjohor #educate2empower #towardshealthylifestyle #premiumstarterkit #psk #dewdropdiffuser #dessertmistdiffuser #ningxiared

If you are a fan of the existing Aria dan Dew Drop Diffusers, well now you can get the upgraded versions. What’s even better, their prices remain the same even with the upgraded features guys! 😍
.
Dew Drop Diffuser
- 3 mist output option, High 5 hours, Medium 8 hours and Intermittent 10 hours. - 11 LED Light color option with Candle Flicker mode like Lantern and Desert Mist Diffuser.
- New updated bottom Grey Color.
.
Aria Diffuser
- longer run time 2, 6 and 12 hours intermittently.
- New On Off Power Button at the bottom of the diffuser.
- Diffusing 6 hours x 2 or 12 hours straight will dries up the water reservoir. Existing Aria will have about 0.5cm leftover water.
.
The upgrades were carried out after taking into account members’ feedback to enhance the diffusers’ ease of use and also to ensure more advanced features in line with developments in diffuser manufacturing process and technology 😬.
.
 #oilloversandfriends #oilmetender #eotlc #gogochasingoils #oopsioilitagain #oilshokunin
 #youngliving #younglivingklcc #younglivingmalaysia #klcc #ampang #hospitalgleneagles #wonderdroppers #diffuser #diffuserupgrade #aria #ariadiffuser #dessertmist #dessertmistdiffuser #maketheswitch #wellness #healthylifestyle #seedtoseal

2019-01-17 04:35   12 0

 

If you are a fan of the existing Aria dan Dew Drop Diffusers, well now you can get the upgraded versions. What’s even better, their prices remain the same even with the upgraded features guys! 😍 . Dew Drop Diffuser - 3 mist output option, High 5 hours, Medium 8 hours and Intermittent 10 hours. - 11 LED Light color option with Candle Flicker mode like Lantern and Desert Mist Diffuser. - New updated bottom Grey Color. . Aria Diffuser - longer run time 2, 6 and 12 hours intermittently. - New On Off Power Button at the bottom of the diffuser. - Diffusing 6 hours x 2 or 12 hours straight will dries up the water reservoir. Existing Aria will have about 0.5cm leftover water. . The upgrades were carried out after taking into account members’ feedback to enhance the diffusers’ ease of use and also to ensure more advanced features in line with developments in diffuser manufacturing process and technology 😬. . #oilloversandfriends #oilmetender #eotlc #gogochasingoils #oopsioilitagain #oilshokunin #youngliving #younglivingklcc #younglivingmalaysia #klcc #ampang #hospitalgleneagles #wonderdroppers #diffuser #diffuserupgrade #aria #ariadiffuser #dessertmist #dessertmistdiffuser #maketheswitch #wellness #healthylifestyle #seedtoseal

Alhamdulillah makin ramai yang sanggup invest RM713 dan start fall in love with these oils... .
.
Pelaburan yg sgt worth. Jimat duit, jimat masa, jimat AL.. segalanya la bila mana this little tiny tiny soldiers come to rescue bila mommies memerlukan.. .
.
Oh bukan mommies je tau. Ada abang ensem bujang pun contact KakSab nak enjoy this 1st aid kit. Anak dara pun ada... no worries.. sesuai utk semua peringkat umur.. 😜
.
.
Ok .. sebelum harga naik bulan depan ni.. (no more rm713) , mana yg hat teringin tu, meh pantas pakat2 Click link kat bio profile kita chat2, borak2.. kalau dekat, meh dtg umah kat shah alam, kita kasik bau itu minyakkk.. 😜
.
.
Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living? .
Holler me!! 💖,
Sabrina
http://sabrinayoungliving.wasap.my/
.
 #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils 
 #AwakenOilers
 #OilsLover
 #iuseishare #jomtukar #naturalremedies
 #younglivingessentialoils 
 #younglivingshahalam 
 #younglivingputrajaya
 #younglivingcyberjaya
 #younglivingsegamat
 #younglivingbatupahat
 #younglivingjohor
 #educate2empower
 #towardshealthylifestyle
 #premiumstarterkit
 #psk
 #dewdropdiffuser
 #dessertmistdiffuser
 #ningxiared

2019-01-17 02:35   9 0

 

Alhamdulillah makin ramai yang sanggup invest RM713 dan start fall in love with these oils... . . Pelaburan yg sgt worth. Jimat duit, jimat masa, jimat AL.. segalanya la bila mana this little tiny tiny soldiers come to rescue bila mommies memerlukan.. . . Oh bukan mommies je tau. Ada abang ensem bujang pun contact KakSab nak enjoy this 1st aid kit. Anak dara pun ada... no worries.. sesuai utk semua peringkat umur.. 😜 . . Ok .. sebelum harga naik bulan depan ni.. (no more rm713) , mana yg hat teringin tu, meh pantas pakat2 Click link kat bio profile kita chat2, borak2.. kalau dekat, meh dtg umah kat shah alam, kita kasik bau itu minyakkk.. 😜 . . Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living . Holler me!! 💖, Sabrina http://sabrinayoungliving.wasap.my/ . #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils #AwakenOilers #OilsLover #iuseishare #jomtukar #naturalremedies #younglivingessentialoils #younglivingshahalam #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingsegamat #younglivingbatupahat #younglivingjohor #educate2empower #towardshealthylifestyle #premiumstarterkit #psk #dewdropdiffuser #dessertmistdiffuser #ningxiared

Alhamdulillah makin ramai yang sanggup invest RM713 dan start fall in love with these oils... .
.
Pelaburan yg sgt worth. Jimat duit, jimat masa, jimat AL.. segalanya la bila mana this little tiny tiny soldiers come to rescue bila mommies memerlukan.. .
.
Oh bukan mommies je tau. Ada abang ensem bujang pun contact KakSab nak enjoy this 1st aid kit. Anak dara pun ada... no worries.. sesuai utk semua peringkat umur.. 😜
.
.
Ok .. sebelum harga naik bulan depan ni.. (no more rm713) , mana yg hat teringin tu, meh pantas pakat2 Click link kat bio profile kita chat2, borak2.. kalau dekat, meh dtg umah kat shah alam, kita kasik bau itu minyakkk.. 😜
.
.
Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living? .
Holler me!! 💖,
Sabrina
http://sabrinayoungliving.wasap.my/
.
 #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils 
 #AwakenOilers
 #OilsLover
 #iuseishare #jomtukar #naturalremedies
 #younglivingessentialoils 
 #younglivingshahalam 
 #younglivingputrajaya
 #younglivingcyberjaya
 #younglivingsegamat
 #younglivingbatupahat
 #younglivingjohor
 #educate2empower
 #towardshealthylifestyle
 #premiumstarterkit
 #psk
 #dewdropdiffuser
 #dessertmistdiffuser
 #ningxiared

2019-01-17 02:35   2 0

 

Alhamdulillah makin ramai yang sanggup invest RM713 dan start fall in love with these oils... . . Pelaburan yg sgt worth. Jimat duit, jimat masa, jimat AL.. segalanya la bila mana this little tiny tiny soldiers come to rescue bila mommies memerlukan.. . . Oh bukan mommies je tau. Ada abang ensem bujang pun contact KakSab nak enjoy this 1st aid kit. Anak dara pun ada... no worries.. sesuai utk semua peringkat umur.. 😜 . . Ok .. sebelum harga naik bulan depan ni.. (no more rm713) , mana yg hat teringin tu, meh pantas pakat2 Click link kat bio profile kita chat2, borak2.. kalau dekat, meh dtg umah kat shah alam, kita kasik bau itu minyakkk.. 😜 . . Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living . Holler me!! 💖, Sabrina http://sabrinayoungliving.wasap.my/ . #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils #AwakenOilers #OilsLover #iuseishare #jomtukar #naturalremedies #younglivingessentialoils #younglivingshahalam #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingsegamat #younglivingbatupahat #younglivingjohor #educate2empower #towardshealthylifestyle #premiumstarterkit #psk #dewdropdiffuser #dessertmistdiffuser #ningxiared

Current mood: wishing it was summer☀️ Diffusing Stress Away and Citrus Fresh to give me all the summer vibes and making me dream of creamsicles!😎

2019-01-16 16:22   24 2

 

Current mood: wishing it was summer☀️ Diffusing Stress Away and Citrus Fresh to give me all the summer vibes and making me dream of creamsicles!😎

Sayang2 semua.... Kak Mas nak habaq ni, lepaih 15 Feb ni dah tak dapat lagi taw harga yang murah yak mat ni.

Sapa2 yang nak grab set #PSK especially hat Dessert Mist ni elok laa grab sekarang. Ampa bayangkan, diffuser comel ni ampa letak kat ruang tamu. Teruih rumah tu nampak berseri2 cantik sangat2. 
Lepas tu diffuse eo Lavender mix dengab eo Lemon. MasyaAllah bau dia relax sangat2. Lagi pulak dia ada 11 warna lampu, boleh pilih nak lampu mana. Hari Isnin lampu hijau, hari selasa lampu merah. Haa gitu boleh tukar2.

Tapu paling penting kita dapat manfaat dari kebaikkan eo yang ada dalam set ni taw. Bukan 1, bukan 2 eo. Ada 10 eo weyyyy.... Rambang mata, tak tau nak diffuse eo mana.
Kalau nak tanya soalan boleh teruih wasap jer laa Kak Mas. Kita borak tepi tingkap wasap naa. Nah no 019-3535 900

 #MasfiraBeautySpaAndConfinement
 #EssentialOilsYoungLiving
 #DessertMistDiffuser
 #SetPSK

2019-01-16 09:08   6 0

 

Sayang2 semua.... Kak Mas nak habaq ni, lepaih 15 Feb ni dah tak dapat lagi taw harga yang murah yak mat ni. Sapa2 yang nak grab set #PSK especially hat Dessert Mist ni elok laa grab sekarang. Ampa bayangkan, diffuser comel ni ampa letak kat ruang tamu. Teruih rumah tu nampak berseri2 cantik sangat2. Lepas tu diffuse eo Lavender mix dengab eo Lemon. MasyaAllah bau dia relax sangat2. Lagi pulak dia ada 11 warna lampu, boleh pilih nak lampu mana. Hari Isnin lampu hijau, hari selasa lampu merah. Haa gitu boleh tukar2. Tapu paling penting kita dapat manfaat dari kebaikkan eo yang ada dalam set ni taw. Bukan 1, bukan 2 eo. Ada 10 eo weyyyy.... Rambang mata, tak tau nak diffuse eo mana. Kalau nak tanya soalan boleh teruih wasap jer laa Kak Mas. Kita borak tepi tingkap wasap naa. Nah no 019-3535 900 #MasfiraBeautySpaAndConfinement #EssentialOilsYoungLiving #DessertMistDiffuser #SetPSK

Sayang2 semua.... Kak Mas nak habaq ni, lepaih 15 Feb ni dah tak dapat lagi taw harga yang murah yak mat ni.

Sapa2 yang nak grab set #PSK especially hat Dessert Mist ni elok laa grab sekarang. Ampa bayangkan, diffuser comel ni ampa letak kat ruang tamu. Teruih rumah tu nampak berseri2 cantik sangat2. 
Lepas tu diffuse eo Lavender mix dengab eo Lemon. MasyaAllah bau dia relax sangat2. Lagi pulak dia ada 11 warna lampu, boleh pilih nak lampu mana. Hari Isnin lampu hijau, hari selasa lampu merah. Haa gitu boleh tukar2.

Tapu paling penting kita dapat manfaat dari kebaikkan eo yang ada dalam set ni taw. Bukan 1, bukan 2 eo. Ada 10 eo weyyyy.... Rambang mata, tak tau nak diffuse eo mana.
Kalau nak tanya soalan boleh teruih wasap jer laa Kak Mas. Kita borak tepi tingkap wasap naa. Nah no 019-3535 900

 #MasfiraBeautySpaAndConfinement
 #EssentialOilsYoungLiving
 #DessertMistDiffuser
 #SetPSK

2019-01-16 09:07   1 0

 

Sayang2 semua.... Kak Mas nak habaq ni, lepaih 15 Feb ni dah tak dapat lagi taw harga yang murah yak mat ni. Sapa2 yang nak grab set #PSK especially hat Dessert Mist ni elok laa grab sekarang. Ampa bayangkan, diffuser comel ni ampa letak kat ruang tamu. Teruih rumah tu nampak berseri2 cantik sangat2. Lepas tu diffuse eo Lavender mix dengab eo Lemon. MasyaAllah bau dia relax sangat2. Lagi pulak dia ada 11 warna lampu, boleh pilih nak lampu mana. Hari Isnin lampu hijau, hari selasa lampu merah. Haa gitu boleh tukar2. Tapu paling penting kita dapat manfaat dari kebaikkan eo yang ada dalam set ni taw. Bukan 1, bukan 2 eo. Ada 10 eo weyyyy.... Rambang mata, tak tau nak diffuse eo mana. Kalau nak tanya soalan boleh teruih wasap jer laa Kak Mas. Kita borak tepi tingkap wasap naa. Nah no 019-3535 900 #MasfiraBeautySpaAndConfinement #EssentialOilsYoungLiving #DessertMistDiffuser #SetPSK

Sayang2 semua.... Kak Mas nak habaq ni, lepaih 15 Feb ni dah tak dapat lagi taw harga yang murah yak mat ni.

Sapa2 yang nak grab set #PSK especially hat Dessert Mist ni elok laa grab sekarang. Ampa bayangkan, diffuser comel ni ampa letak kat ruang tamu. Teruih rumah tu nampak berseri2 cantik sangat2. 
Lepas tu diffuse eo Lavender mix dengab eo Lemon. MasyaAllah bau dia relax sangat2. Lagi pulak dia ada 11 warna lampu, boleh pilih nak lampu mana. Hari Isnin lampu hijau, hari selasa lampu merah. Haa gitu boleh tukar2.

Tapu paling penting kita dapat manfaat dari kebaikkan eo yang ada dalam set ni taw. Bukan 1, bukan 2 eo. Ada 10 eo weyyyy.... Rambang mata, tak tau nak diffuse eo mana.
Kalau nak tanya soalan boleh teruih wasap jer laa Kak Mas. Kita borak tepi tingkap wasap naa. Nah no 019-3535 900

 #MasfiraBeautySpaAndConfinement
 #EssentialOilsYoungLiving
 #DessertMistDiffuser
 #SetPSK

2019-01-16 09:07   2 0

 

Sayang2 semua.... Kak Mas nak habaq ni, lepaih 15 Feb ni dah tak dapat lagi taw harga yang murah yak mat ni. Sapa2 yang nak grab set #PSK especially hat Dessert Mist ni elok laa grab sekarang. Ampa bayangkan, diffuser comel ni ampa letak kat ruang tamu. Teruih rumah tu nampak berseri2 cantik sangat2. Lepas tu diffuse eo Lavender mix dengab eo Lemon. MasyaAllah bau dia relax sangat2. Lagi pulak dia ada 11 warna lampu, boleh pilih nak lampu mana. Hari Isnin lampu hijau, hari selasa lampu merah. Haa gitu boleh tukar2. Tapu paling penting kita dapat manfaat dari kebaikkan eo yang ada dalam set ni taw. Bukan 1, bukan 2 eo. Ada 10 eo weyyyy.... Rambang mata, tak tau nak diffuse eo mana. Kalau nak tanya soalan boleh teruih wasap jer laa Kak Mas. Kita borak tepi tingkap wasap naa. Nah no 019-3535 900 #MasfiraBeautySpaAndConfinement #EssentialOilsYoungLiving #DessertMistDiffuser #SetPSK

💙 Premium Starter Kit- Dessert Mist Diffuser 💙 ▫️
▫️
▫️
Ahad lalu sis cod PSK utk new member tp lupa mau ambil gambar😏.. Belum sis sampai rumah, dapat sudah whatsapp yang dia guna suda dessert mist diffuser tu.. See terus ada lampu tidur baruu😬😬
▫️
▫️
▫️
Tq sebab beli PSK dengan sis😊😊
▫️
▫️
▫️
 #younglivingmalaysia #younglivingsabah #younglivingtawau #younglivingdistributor #younglivingessentialoils #premiumstarterkit #dessertmistdiffuser #tawautown

2019-01-16 05:27   3 0

 

💙 Premium Starter Kit- Dessert Mist Diffuser 💙 ▫️ ▫️ ▫️ Ahad lalu sis cod PSK utk new member tp lupa mau ambil gambar😏.. Belum sis sampai rumah, dapat sudah whatsapp yang dia guna suda dessert mist diffuser tu.. See terus ada lampu tidur baruu😬😬 ▫️ ▫️ ▫️ Tq sebab beli PSK dengan sis😊😊 ▫️ ▫️ ▫️ #younglivingmalaysia #younglivingsabah #younglivingtawau #younglivingdistributor #younglivingessentialoils #premiumstarterkit #dessertmistdiffuser #tawautown

Psst.. sis nak pesan.. mana2 terasa nak beli PSK, topup EO, restock utk kegunaan sendiri.. sila la buat bulan ni or sblm 15hb Feb ya.. Maybe PSK naik ke harga lama RM756.. we dont know.. tapi.. jgn kesahkan future.. buat je keputusan skang.. 😊
.
.
Contact sis ok.. .
.
Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living? .
Holler me!! 💖,
Sabrina
http://sabrinayoungliving.wasap.my/
.
 #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils 
 #AwakenOilers
 #OilsLover
 #iuseishare #jomtukar #naturalremedies
 #younglivingessentialoils 
 #younglivingshahalam 
 #younglivingputrajaya
 #younglivingcyberjaya
 #younglivingsegamat
 #younglivingbatupahat
 #younglivingjohor
 #educate2empower
 #towardshealthylifestyle
 #premiumstarterkit
 #psk
 #dewdropdiffuser
 #dessertmistdiffuser
 #ningxiared

2019-01-16 02:18   6 0

 

Psst.. sis nak pesan.. mana2 terasa nak beli PSK, topup EO, restock utk kegunaan sendiri.. sila la buat bulan ni or sblm 15hb Feb ya.. Maybe PSK naik ke harga lama RM756.. we dont know.. tapi.. jgn kesahkan future.. buat je keputusan skang.. 😊 . . Contact sis ok.. . . Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living . Holler me!! 💖, Sabrina http://sabrinayoungliving.wasap.my/ . #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils #AwakenOilers #OilsLover #iuseishare #jomtukar #naturalremedies #younglivingessentialoils #younglivingshahalam #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingsegamat #younglivingbatupahat #younglivingjohor #educate2empower #towardshealthylifestyle #premiumstarterkit #psk #dewdropdiffuser #dessertmistdiffuser #ningxiared

Malam tadi Naufal cari tapi dia tengok xde dia blur. Then Ummi dia bagi minyak sapu sendiri kat badan. Gigih la dia urut diri sendiri. 
Lavender. Nyaman je rasa bila cium dia. 😍

Psstt ... ada sapa2 nak try EO dengan Dessert Mist Diffuser ni ?? Special wey depa bagi even uolsss belum jadi member! Dah jadi member apatah lagi! 
Grab cepat sebelum habissss!!! Do contact me if berkenan. Tak tipu. Seriously, berbaloi2. 😘😘😘 #youngLAkiEO 
 #yleo
 #younglivingessentialoils 
 #dessertmistdiffuser 
 #letsgrabit

2019-01-16 01:44   3 0

 

Malam tadi Naufal cari tapi dia tengok xde dia blur. Then Ummi dia bagi minyak sapu sendiri kat badan. Gigih la dia urut diri sendiri. Lavender. Nyaman je rasa bila cium dia. 😍 Psstt ... ada sapa2 nak try EO dengan Dessert Mist Diffuser ni Special wey depa bagi even uolsss belum jadi member! Dah jadi member apatah lagi! Grab cepat sebelum habissss!!! Do contact me if berkenan. Tak tipu. Seriously, berbaloi2. 😘😘😘 #youngLAkiEO #yleo #younglivingessentialoils #dessertmistdiffuser #letsgrabit

Citronella ni byk fungsi dia.eo ni dikalangan adik beradik lemongrass.salah satu fungsi eo nih insect repellent.

Whats my scent for tonight? 
Its Citronella... atau dikenali sebagai serai wangi..ini adalah adik beradik lemongrass la.. so kegunaan nya pun lebih kurang sama la kan.. Kenapa malam ni sis diffuse citronella? Mainly sbb halau nyamuk.. heheh.. Yes.. boleh buat insect repellent tau.. so sape2 yg suka hiking masuk hutan, pernah dgr tak dulu2 petua sembur ridsect kat seluar dan baju? Xyah la sembur2 bahan2 ni.. cer pakai bahan natural ni. Pakai few drops dh cukup. Or if nak buat spray pun bolehh.. Apa lagi benefit serai wangi ni? Of coz la mewangi kan persekitaran dari bau2 yg x best.. boleh jugak halau lalat2 yg hinggap.. tested ritu kat umah ni hah penuh lalat Sbb goreng ikan kering.. maka.. ku Diffuse la citronella.. tapi since dapur besar dan byk benor tingkap2 dan laluan udara keluar, maka, bau tu x kuat sgt. Tapi mampu la nak makan dgn selesa sbb lalat berkurang atas meja.. What else? Diffuse citronella ni jugak mampu utk membantu melegakan batuk2 berkahak.. mampu cairkan kahak.. mampu jugak menaikkan selera makan.. 😜 dan... paling common mcm lemongrass, buat la urut badan.. best!! EO blend yg ada citronella ni adalah PURIFICATION!! Try la.. sedap bau nya.. 😍😍 Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living? 
Holler me!! 💖,
Nolida  #sharingthebenefitsofOils 
 #oilslover
 #OilLah
 #iuseishare #jomtukar #naturalremedies
 #younglivingessentialoils 
 #younglivingputrajaya
 #younglivingcyberjaya
 #educate2empower
 #towardshealthylifestyle
 #premiumstarterkit
 #psk
 #dewdropdiffuser
 #dessertmistdiffuser
 #ningxiared

2019-01-15 15:20   6 0

 

Citronella ni byk fungsi dia.eo ni dikalangan adik beradik lemongrass.salah satu fungsi eo nih insect repellent. Whats my scent for tonight Its Citronella... atau dikenali sebagai serai wangi..ini adalah adik beradik lemongrass la.. so kegunaan nya pun lebih kurang sama la kan.. Kenapa malam ni sis diffuse citronella Mainly sbb halau nyamuk.. heheh.. Yes.. boleh buat insect repellent tau.. so sape2 yg suka hiking masuk hutan, pernah dgr tak dulu2 petua sembur ridsect kat seluar dan baju Xyah la sembur2 bahan2 ni.. cer pakai bahan natural ni. Pakai few drops dh cukup. Or if nak buat spray pun bolehh.. Apa lagi benefit serai wangi ni Of coz la mewangi kan persekitaran dari bau2 yg x best.. boleh jugak halau lalat2 yg hinggap.. tested ritu kat umah ni hah penuh lalat Sbb goreng ikan kering.. maka.. ku Diffuse la citronella.. tapi since dapur besar dan byk benor tingkap2 dan laluan udara keluar, maka, bau tu x kuat sgt. Tapi mampu la nak makan dgn selesa sbb lalat berkurang atas meja.. What else Diffuse citronella ni jugak mampu utk membantu melegakan batuk2 berkahak.. mampu cairkan kahak.. mampu jugak menaikkan selera makan.. 😜 dan... paling common mcm lemongrass, buat la urut badan.. best!! EO blend yg ada citronella ni adalah PURIFICATION!! Try la.. sedap bau nya.. 😍😍 Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living Holler me!! 💖, Nolida #sharingthebenefitsofOils #oilslover #OilLah #iuseishare #jomtukar #naturalremedies #younglivingessentialoils #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #educate2empower #towardshealthylifestyle #premiumstarterkit #psk #dewdropdiffuser #dessertmistdiffuser #ningxiared

Today is the LAST DAY to get 10% off the dessert mist premium starter kit! If you are on the fence about purchasing yours let’s chat! DM me with all of your questions!
.
.
🌱🌸🌿😍🍃

2019-01-14 16:23   17 1

 

Today is the LAST DAY to get 10% off the dessert mist premium starter kit! If you are on the fence about purchasing yours let’s chat! DM me with all of your questions! . . 🌱🌸🌿😍🍃

Help!! Which one!? Wanting to brighten a dear friends day.... Which one would you want!? They have both oils and diffursers already but who doesn't want another diffuser or Imean Jasmine!!!!!! Talk about the get happy in a bottle! 
 #whichone #Jasmine #Dessertmistdiffuser #RadicallyRoxanne  #YoungLiving

2019-01-14 16:15   7 2

 

Help!! Which one! Wanting to brighten a dear friends day.... Which one would you want! They have both oils and diffursers already but who doesn't want another diffuser or Imean Jasmine!!!!!! Talk about the get happy in a bottle! #whichone #Jasmine #Dessertmistdiffuser #RadicallyRoxanne #YoungLiving

Trust is huge. Especially when it comes to products I use on myself and my family.
⠀⠀
Why I trust Young Living?
.
🌿 The Seed to Seal Promise 🌿
.
• Their farms and partner farms abide by strict standards.
• They select the strongest seeds from strong thriving plants.
• They hand-weed and use their own oils on plants for pest control to avoid the use of toxic chemicals.
• They harvest at peak times to ensure quality oils.
• They distill on site without chemicals.
• They test every batch. If it doesn’t meet their standards because of weather conditions or for any other reason, they do not bottle it up.
⠀⠀
We use oils in our home in place of cleaning supplies, beauty products, medicines, sleep support, air fresheners...just about everything! And because I use them so much I need to know I can trust the company where I buy them... I’ve found there is no better company to trust than Young Living 😊
⠀⠀
Have you tried YL’s essential oils yet?? Well, now is the BEST TIME!!! 🎉 Our Desert Mist Diffuser kit is 10% off until tonight!!
Start your wellness journey today! 🌿

2019-01-14 14:39   12 2

 

Trust is huge. Especially when it comes to products I use on myself and my family. ⠀⠀ Why I trust Young Living . 🌿 The Seed to Seal Promise 🌿 . • Their farms and partner farms abide by strict standards. • They select the strongest seeds from strong thriving plants. • They hand-weed and use their own oils on plants for pest control to avoid the use of toxic chemicals. • They harvest at peak times to ensure quality oils. • They distill on site without chemicals. • They test every batch. If it doesn’t meet their standards because of weather conditions or for any other reason, they do not bottle it up. ⠀⠀ We use oils in our home in place of cleaning supplies, beauty products, medicines, sleep support, air fresheners...just about everything! And because I use them so much I need to know I can trust the company where I buy them... I’ve found there is no better company to trust than Young Living 😊 ⠀⠀ Have you tried YL’s essential oils yet Well, now is the BEST TIME!!! 🎉 Our Desert Mist Diffuser kit is 10% off until tonight!! Start your wellness journey today! 🌿

It's January! What better time to order a wellness kit?! Now through tomorrow night you can get this amazing deal! This will be your BEST YES!! If you join my team you will get $25 cash back from me! Bringing your starter kit to $119! That is a steal y'all! Let me help you get started on your oily journey.

2019-01-14 02:40   8 3

 

It's January! What better time to order a wellness kit! Now through tomorrow night you can get this amazing deal! This will be your BEST YES!! If you join my team you will get $25 cash back from me! Bringing your starter kit to $119! That is a steal y'all! Let me help you get started on your oily journey.

This amazing sale is going through tomorrow, Monday, January 14th! 10% off from Young Living and I am adding to that with your shipping cost refunded back to you! This is a great set with 11 oils, samples of other non oily products and a lovely diffuser! Let me know if you are iterested or have any questions! I would love to share my stories of using this kit in out home! #dessertmistdiffuser #youngliving #oilymama79 #sale

2019-01-13 22:16   8 0

 

This amazing sale is going through tomorrow, Monday, January 14th! 10% off from Young Living and I am adding to that with your shipping cost refunded back to you! This is a great set with 11 oils, samples of other non oily products and a lovely diffuser! Let me know if you are iterested or have any questions! I would love to share my stories of using this kit in out home! #dessertmistdiffuser #youngliving #oilymama79 #sale

Time is running out! This beauty is on sale till Monday Night! It’s a value of over $300 for ONLY $144 RIGHT NOW!!!! That is an AMAZING DEAL YALL!!!!! Don’t miss out on this....link in bio to get your started. If you have questions just ask me I am here to help you any way I can! 🥰
.
.
.
 #timeisrunningout #dessertmistdiffuser #premiumstarterkit #dessertmist #diffuser #yleo #yl #younglivingessentialoils #essentialoils #sale #endingsoon #plantbased #healthylifestyle #startyourjourney

2019-01-13 19:25   17 0

 

Time is running out! This beauty is on sale till Monday Night! It’s a value of over $300 for ONLY $144 RIGHT NOW!!!! That is an AMAZING DEAL YALL!!!!! Don’t miss out on this....link in bio to get your started. If you have questions just ask me I am here to help you any way I can! 🥰 . . . #timeisrunningout #dessertmistdiffuser #premiumstarterkit #dessertmist #diffuser #yleo #yl #younglivingessentialoils #essentialoils #sale #endingsoon #plantbased #healthylifestyle #startyourjourney

Feeling breezy and sleepy. Hope this blend can make me sleep away..☺️😴
.
Gnite oil lovers and friends 👋🏻☺️
.
 #oilloversandfriends #oilmetender #eotlc #gogochasingoils #oopsioilitagain #oilshokunin
 #youngliving #younglivingklcc #younglivingmalaysia #klcc #ampang #hospitalgleneagles #wonderdroppers #essentialoils #essentialoilstherapeuticgrade #diffuser #dessertmist #dessertmistdiffuser #maketheswitch #diffuserblend #stressaway #lavender #spearmint #wellness #healthylifestyle #seedtoseal

2019-01-13 16:42   12 0

 
UPGRADED! YOU DON’T WANT TO MISS THIS!
.
Dewdrop Diffuser in, upgraded version! .
🌸 3 different mode: High, Medium, Low misting.
🌸Changes color. 🌸 Flickering light
🌸 Similar to #dessertmistdiffuser 🌸 FREE 5ml Lemon & Lavender eo.
.
.
Come grab your set from me & claim your mystery gift from me! ❤️
.
DM/WA on bio or Dee 0193350370.

2019-01-13 03:33   8 2

 

UPGRADED! YOU DON’T WANT TO MISS THIS! . Dewdrop Diffuser in, upgraded version! . 🌸 3 different mode: High, Medium, Low misting. 🌸Changes color. 🌸 Flickering light 🌸 Similar to #dessertmistdiffuser 🌸 FREE 5ml Lemon & Lavender eo. . . Come grab your set from me & claim your mystery gift from me! ❤️ . DM/WA on bio or Dee 0193350370.

Even though I ran away to Disney today doesn’t mean I forgot to remind y’all of this AMAZING deal going on! Today while at Disney we used thieves of course....I could hear some people say ‘oh my gosh what’s that amazing smell?’ I knew it was coming from us! 🤩 and then my deep relief? Yea that worked WONDERS because let’s face it your walking 20 billion miles (just go with it mmmmk?!?!) and chasing a 4 year old that takes a toll on ya! 😛 
Young Living has been amazing to me and my family. Every single day I’m using them. And even when Zoey has a problem she comes to me saying ‘Mommy I need oils for my....’ <whatever problem she has going on at that second! 🧐 
I can’t say enough about this journey on Young Living! I want you to start a healthy lifestyle. You have until Monday night at 11:59pm to get this beautiful premium starter kit 10% off! (While supplies last of course) 
What are y’all waiting for? Link in my bio! Run....hurry....stop reading this....GOOOOO!!!!! 🏃🏻‍♀️
.
.
.
 #dessertmistdiffuser #premiumstarterkit #disney #happiestplaceonearth #younglivinghelpedmethrough #sale #thieves #healthylifestyle #magickingdom #castle #sale #timeisrunningout #dessertmist #younglivingessentialoils #yleo #yl

2019-01-13 02:00   15 0

 

Even though I ran away to Disney today doesn’t mean I forgot to remind y’all of this AMAZING deal going on! Today while at Disney we used thieves of course....I could hear some people say ‘oh my gosh what’s that amazing smell’ I knew it was coming from us! 🤩 and then my deep relief Yea that worked WONDERS because let’s face it your walking 20 billion miles (just go with it mmmmk!!) and chasing a 4 year old that takes a toll on ya! 😛 Young Living has been amazing to me and my family. Every single day I’m using them. And even when Zoey has a problem she comes to me saying ‘Mommy I need oils for my....’ <whatever problem she has going on at that second! 🧐 I can’t say enough about this journey on Young Living! I want you to start a healthy lifestyle. You have until Monday night at 11:59pm to get this beautiful premium starter kit 10% off! (While supplies last of course) What are y’all waiting for Link in my bio! Run....hurry....stop reading this....GOOOOO!!!!! 🏃🏻‍♀️ . . . #dessertmistdiffuser #premiumstarterkit #disney #happiestplaceonearth #younglivinghelpedmethrough #sale #thieves #healthylifestyle #magickingdom #castle #sale #timeisrunningout #dessertmist #younglivingessentialoils #yleo #yl

Sebelum pergi mengurut... Kita guna #whiteangelicaessentialoil & #enrgeeessentialoil ❤
.
.
. "Let's happy life &healthier lifestyle "
JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. .
💋 FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 💋
.📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha
.📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha
.📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .
.
 #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk  #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #raindroptechnique #premiumstarterkityoungliving #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam

2019-01-13 01:12   16 3

 

Sebelum pergi mengurut... Kita guna #whiteangelicaessentialoil & #enrgeeessentialoil ❤ . . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . 💋 FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 💋 .📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #raindroptechnique #premiumstarterkityoungliving #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam

Have you been waiting to get your starter kit? This sale ends at midnight on the 14th!!!! The desert mist diffuser is what I have in both my room and Nolan’s. It runs for 10 hours and even has 11 different color choices (candle flicker is my fav). The kit comes with 11 oils, a big sample of the amazing Thieves household cleaner, 2 samples of the NingXia Red and a lifetime 24% discount on all products. I also mail a really awesome welcome package, just sayin. Plus the best part is that you get me to be your oily guide 😄 You will not be alone! We have online groups and I’m always a text or message away! Stop waiting! It’s 2019 GET OILY FRIENDS!!!!

2019-01-12 22:33   20 5

 

Have you been waiting to get your starter kit This sale ends at midnight on the 14th!!!! The desert mist diffuser is what I have in both my room and Nolan’s. It runs for 10 hours and even has 11 different color choices (candle flicker is my fav). The kit comes with 11 oils, a big sample of the amazing Thieves household cleaner, 2 samples of the NingXia Red and a lifetime 24% discount on all products. I also mail a really awesome welcome package, just sayin. Plus the best part is that you get me to be your oily guide 😄 You will not be alone! We have online groups and I’m always a text or message away! Stop waiting! It’s 2019 GET OILY FRIENDS!!!!

Always a good deal when the Premium Starter Kit is on sale. But, time is limited. Hurry before it’s gone. Why would you want to get your own oil kit? How do you use the oils in your Premium Starter Kit? What good are essential oils anyway? Hop over to my site (link in bio). #mamasoilfactory #dessertmistdiffuser #ylkitsonsale #11oilsandadessertmistdiffuser

2019-01-12 22:29   4 0

 

Always a good deal when the Premium Starter Kit is on sale. But, time is limited. Hurry before it’s gone. Why would you want to get your own oil kit How do you use the oils in your Premium Starter Kit What good are essential oils anyway Hop over to my site (link in bio). #mamasoilfactory #dessertmistdiffuser #ylkitsonsale #11oilsandadessertmistdiffuser

So this is to any of my US and Canadian followers and friends.
The premium starter kit with dessert mist diffuser is 10% off until Monday!! So if your interested and want to take advantage of this awesome deal then let me know.

 #usandcanada #ylessentialoils #dessertmistdiffuser #offerison

2019-01-12 17:57   3 0

 

So this is to any of my US and Canadian followers and friends. The premium starter kit with dessert mist diffuser is 10% off until Monday!! So if your interested and want to take advantage of this awesome deal then let me know. #usandcanada #ylessentialoils #dessertmistdiffuser #offerison

STOP IT right now! check this out! 
Our amazing Starter Kit with the Desert Mist diffuser are 10% for a very limited time🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 This is the perfect time to share with a friend or a family member about the benefits of Essential Oils.

This starter kit sale runs: January 11-January 14, 2019

 #yleo #younglivingessentialoils #yleoflashsale #yleostarterkit #dessertmistdiffuser #dessertmistdiffuseryoungliving #toxinfreelife #investinyourhealth #investinyourhealthinvestinyourself #oilylife #januarysale

2019-01-12 15:54   10 0

 

STOP IT right now! check this out! Our amazing Starter Kit with the Desert Mist diffuser are 10% for a very limited time🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 This is the perfect time to share with a friend or a family member about the benefits of Essential Oils. This starter kit sale runs: January 11-January 14, 2019 #yleo #younglivingessentialoils #yleoflashsale #yleostarterkit #dessertmistdiffuser #dessertmistdiffuseryoungliving #toxinfreelife #investinyourhealth #investinyourhealthinvestinyourself #oilylife #januarysale

Oh my goodness, Young Living is offering a fantastic sale on our Premium Starter Kit. You get 11 oils, the Dessert Mist diffuser, a sample of Ningxia and Thieves Household Cleaner along with the benefits of this oily goodness!! If you are thinking the New Year is a great time to get started, you’re right! Contact me this weekend (or follow my link in the comments) to get this fabulous deal! We are also having a New Year, New You class in Macon to learn some important basics of oiling and you’re welcome to come join us (whether you buy a kit this weekend or not!). #simplyoils #younglivingessentialoils #dessertmistdiffuser #newyearnewyou

2019-01-12 14:49   3 0

 

Oh my goodness, Young Living is offering a fantastic sale on our Premium Starter Kit. You get 11 oils, the Dessert Mist diffuser, a sample of Ningxia and Thieves Household Cleaner along with the benefits of this oily goodness!! If you are thinking the New Year is a great time to get started, you’re right! Contact me this weekend (or follow my link in the comments) to get this fabulous deal! We are also having a New Year, New You class in Macon to learn some important basics of oiling and you’re welcome to come join us (whether you buy a kit this weekend or not!). #simplyoils #younglivingessentialoils #dessertmistdiffuser #newyearnewyou

My girl loves posing with her oils when she hears mommy talking about them! “Mommy take a picture of me with my oils.” Love that she has her own oils for all the support, including:
🌱 sleep support
🌱immune support
🌱belly troubles
🌱motion illness
🌱energy boosting 🌱skin support for all the boo boos

And I could go on and on! She is one of the reasons why I oil! Know better, do better!! #wellness #yleo #essentialoils #oilymama #oilykids #thievesforthewin #premiumstarterkit #nontoxicliving #dessertmistdiffuser

2019-01-12 13:22   15 0

 

My girl loves posing with her oils when she hears mommy talking about them! “Mommy take a picture of me with my oils.” Love that she has her own oils for all the support, including: 🌱 sleep support 🌱immune support 🌱belly troubles 🌱motion illness 🌱energy boosting 🌱skin support for all the boo boos And I could go on and on! She is one of the reasons why I oil! Know better, do better!! #wellness #yleo #essentialoils #oilymama #oilykids #thievesforthewin #premiumstarterkit #nontoxicliving #dessertmistdiffuser

Taraaaa!! Hi uolss!! Ini laaaa rupa Dew Drop Diffuser versi upgraded tu.. hari ni launching.. Ada 2 functions baru tau.. dulu cuka run time 4 hours dan 1 light color jer.. now.. ada: .
.
1️⃣ Power /Mist Options: 🌹High Mode - 5 hrs
🌹Medium Mode - 8 hrs
🌹Intermittent - up to 10 hrs
.
.
2️⃣Light Option
Ada 11 LED colored lights yang anda boleh pilih ikut kesesuaian mood! .
.
LAIN2 masih sama!! .
🌟HARGA SAMA
🌟Masih TAHAN LASAK!! 🌟Mist menderu keluar! 🌟All time favourite diffuser! .
.
Camne nak dptkan? DM or click link kat profile bio NOW! Ada special price and special FREE GIFT utk anda.. .
.
Jom jadi orang terawal yg ada dew drop diffuser upgraded version nie.. 🥰🥰. Nak diffuser sahaja boleh, Nak starter Kit pun boleh. Jom borak2! .
.
Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living? .
Holler me!! 💖,
Sabrina
http://sabrinayoungliving.wasap.my/
 #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils 
 #AwakenOilers
 #OilsLover
 #iuseishare #jomtukar #naturalremedies
 #younglivingessentialoils 
 #younglivingshahalam 
 #younglivingputrajaya
 #younglivingcyberjaya
 #younglivingsegamat
 #younglivingbatupahat
 #younglivingjohor
 #educate2empower
 #towardshealthylifestyle
 #premiumstarterkit
 #psk
 #dewdropdiffuser
 #dessertmistdiffuser
 #ningxiared

2019-01-12 03:24   4 0

 

Taraaaa!! Hi uolss!! Ini laaaa rupa Dew Drop Diffuser versi upgraded tu.. hari ni launching.. Ada 2 functions baru tau.. dulu cuka run time 4 hours dan 1 light color jer.. now.. ada: . . 1️⃣ Power /Mist Options: 🌹High Mode - 5 hrs 🌹Medium Mode - 8 hrs 🌹Intermittent - up to 10 hrs . . 2️⃣Light Option Ada 11 LED colored lights yang anda boleh pilih ikut kesesuaian mood! . . LAIN2 masih sama!! . 🌟HARGA SAMA 🌟Masih TAHAN LASAK!! 🌟Mist menderu keluar! 🌟All time favourite diffuser! . . Camne nak dptkan DM or click link kat profile bio NOW! Ada special price and special FREE GIFT utk anda.. . . Jom jadi orang terawal yg ada dew drop diffuser upgraded version nie.. 🥰🥰. Nak diffuser sahaja boleh, Nak starter Kit pun boleh. Jom borak2! . . Nak rasa manisnya berEO bersama Young Living . Holler me!! 💖, Sabrina http://sabrinayoungliving.wasap.my/ #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils #AwakenOilers #OilsLover #iuseishare #jomtukar #naturalremedies #younglivingessentialoils #younglivingshahalam #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingsegamat #younglivingbatupahat #younglivingjohor #educate2empower #towardshealthylifestyle #premiumstarterkit #psk #dewdropdiffuser #dessertmistdiffuser #ningxiared

Taraaaa!! Hi uolss!! Ini laaaa rupa Dew Drop Diffuser versi upgraded tu.. hari ni launching.. Ada 2 functions baru tau.. dulu cuka run time 4 hours dan 1 light color jer.. now.. ada: .
.
1️⃣ Power /Mist Options: 🌹High Mode - 5 hrs 🌹Medium Mode - 8 hrs
🌹Intermittent - up to 10 hrs
.
.
2️⃣Light Option
Ada 11 LED colored lights yang anda boleh pilih ikut kesesuaian mood! .
.
LAIN2 masih sama!! .
🌟HARGA SAMA
🌟Masih TAHAN LASAK!! 🌟Mist menderu keluar! 🌟All time favourite diffuser! .
.
Camne nak dptkan? DM or click link kat profile bio NOW! Ada special price and special FREE GIFT utk anda.. .
.
Jom jadi orang terawal yg ada dew drop diffuser upgraded version nie.. 🥰🥰. Nak diffuser sahaja boleh, Nak starter Kit pun boleh. Jom borak2! .
.
 #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils 
 #AwakenOilers
 #OilsLover
 #iuseishare #jomtukar #naturalremedies
 #younglivingessentialoils 
 #younglivingshahalam 
 #younglivingputrajaya
 #younglivingcyberjaya
 #younglivingsegamat
 #younglivingbatupahat
 #younglivingjohor
 #educate2empower
 #towardshealthylifestyle
 #premiumstarterkit
 #psk
 #dewdropdiffuser
 #dessertmistdiffuser
 #ningxiared

2019-01-12 03:22   8 0

 

Taraaaa!! Hi uolss!! Ini laaaa rupa Dew Drop Diffuser versi upgraded tu.. hari ni launching.. Ada 2 functions baru tau.. dulu cuka run time 4 hours dan 1 light color jer.. now.. ada: . . 1️⃣ Power /Mist Options: 🌹High Mode - 5 hrs 🌹Medium Mode - 8 hrs 🌹Intermittent - up to 10 hrs . . 2️⃣Light Option Ada 11 LED colored lights yang anda boleh pilih ikut kesesuaian mood! . . LAIN2 masih sama!! . 🌟HARGA SAMA 🌟Masih TAHAN LASAK!! 🌟Mist menderu keluar! 🌟All time favourite diffuser! . . Camne nak dptkan DM or click link kat profile bio NOW! Ada special price and special FREE GIFT utk anda.. . . Jom jadi orang terawal yg ada dew drop diffuser upgraded version nie.. 🥰🥰. Nak diffuser sahaja boleh, Nak starter Kit pun boleh. Jom borak2! . . #yleobysabrina #sharingthebenefitsofOils #AwakenOilers #OilsLover #iuseishare #jomtukar #naturalremedies #younglivingessentialoils #younglivingshahalam #younglivingputrajaya #younglivingcyberjaya #younglivingsegamat #younglivingbatupahat #younglivingjohor #educate2empower #towardshealthylifestyle #premiumstarterkit #psk #dewdropdiffuser #dessertmistdiffuser #ningxiared

Harini one of my leader ada buat talk dkt sekolah rendah islam gombak . Good luck team!!!!!!! .
.
.
. "Let's happy life &healthier lifestyle "
JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. .
💋 FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 💋
.📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha
.📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha
.📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .
.
 #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk  #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #raindroptechnique #premiumstarterkityoungliving #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam

2019-01-12 03:21   14 4

 

Harini one of my leader ada buat talk dkt sekolah rendah islam gombak . Good luck team!!!!!!! . . . . "Let's happy life &healthier lifestyle " JIKA ada sebarang pertanyaan tentang essential oils /diffusser /psk /ningxia Red meh sembang.. . 💋 FARIEYHA INDEPENDENT YL DISTRIBUTOR 16564987 💋 .📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha .📲Whatsapp me 017 3246959 Farieyha . . #premiumstarterkitmurah #ningxiaredyoungliving #premiumstarterkitpromo #premiumstarterkitsale #kutupsk #installmentavailable #premiumstarterkit #premiumstarterkitmalaysia #raindroptechnique #premiumstarterkityoungliving #dessertmistdiffuseryoungliving #dessertmistdiffuser #vitaflex #vitaflexfootchart #ningxiareddamansaradamai #yldistributor16564987 #younglivingsgbuloh #younglivingkotadamansara #gentlemistdiffusser #younglivingdamansaradamai #younglivingbatucaves #basicplusstartkit #basicstarterkit #gentlemist #dessertmistdiffuseryoungliving #younglivingshahalam

Im so excited about this flash sale!!! So much goodness in one little box!
•
A little over a year ago Fred and I committed to a life less toxic. We slowly ditched and switched all the chemicals under one cabinet to the next.
•
Through that we gained back the ability to stay above the wellness line. We know where are products are coming from, we aren’t afraid to let our kids be exposed to them and we’ve been allowed to support our emotions, and our immunity naturally.
•
This year I’ve decided that since it’s made such a drastic difference in our life that I was going to share it with all my friends and family.
•
No better time then now to dump the junk under your cabinets and bring in all the goodness!
•
Reach out or message me and I will get you plugged into all the wonderful resources that we have! I can’t wait to do life with you! 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 http://bit.ly/2BPra47
•
 #thisismyyear #determination #flashsale #premiumstarterkit #dessertmistdiffuser #growing #goals #getpluggedin #beyondthedream #youngliving #essentialrewards #wellnessline #momboss #oilylife

2019-01-12 02:26   17 2

 

Im so excited about this flash sale!!! So much goodness in one little box! • A little over a year ago Fred and I committed to a life less toxic. We slowly ditched and switched all the chemicals under one cabinet to the next. • Through that we gained back the ability to stay above the wellness line. We know where are products are coming from, we aren’t afraid to let our kids be exposed to them and we’ve been allowed to support our emotions, and our immunity naturally. • This year I’ve decided that since it’s made such a drastic difference in our life that I was going to share it with all my friends and family. • No better time then now to dump the junk under your cabinets and bring in all the goodness! • Reach out or message me and I will get you plugged into all the wonderful resources that we have! I can’t wait to do life with you! 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 http://bit.ly/2BPra47 • #thisismyyear #determination #flashsale #premiumstarterkit #dessertmistdiffuser #growing #goals #getpluggedin #beyondthedream #youngliving #essentialrewards #wellnessline #momboss #oilylife

Wooohooo if the Young Living Starter Kit isn’t already amazing enough. Young Living is giving 10% off on the Dessert Mist Premium Starter Kit. That’s 11 essential oils, the Dessert Mist Diffuser & samples of their yummy Ningxia Red & their Thieves Household Cleaner I seriously can not live with out ❤️ my YL link is on the picture. If you use it to take advantage of this AWESOME sale let me know. I’ll have a special gift for you for joining YL & taking the first step towards a healthier lifestyle for you & your family !!!
 #sale #younglivingessentialoils #therapeuticgrade #essentialoils #healthylifestyle #gift #jointhemovement #startyourjourney #health #welness #dessertmistdiffuser #diffuser #ningxiared #thieveshouseholdcleaner #allnatural

2019-01-11 23:43   13 1

 

Wooohooo if the Young Living Starter Kit isn’t already amazing enough. Young Living is giving 10% off on the Dessert Mist Premium Starter Kit. That’s 11 essential oils, the Dessert Mist Diffuser & samples of their yummy Ningxia Red & their Thieves Household Cleaner I seriously can not live with out ❤️ my YL link is on the picture. If you use it to take advantage of this AWESOME sale let me know. I’ll have a special gift for you for joining YL & taking the first step towards a healthier lifestyle for you & your family !!! #sale #younglivingessentialoils #therapeuticgrade #essentialoils #healthylifestyle #gift #jointhemovement #startyourjourney #health #welness #dessertmistdiffuser #diffuser #ningxiared #thieveshouseholdcleaner #allnatural

Guys! Check out this flash sale Young Living is having! Get a premium starter kit with the Dessert Mist Diffuser (my fav!!) At 10% off now through Jan 14. 
That's a dessert mist diffuser, 11 oils samples and so much more for $144! 
Want to benefit from oils without dealing with the business? NO PROBLEM! No member ship fees, no obligations you can order the kit and use the oils. 
If you are interested in the YL business and want to join my team message me and I'll be there to help you along the way and answer any questions you may have!
Remember: the team you choose matters so much! .
.
 #youngliving #younglivingessentialoils #yleo #essentialoils #flashsale #dessertmistdiffuser #toxinfree #toxinfreeliving #diffuser #theresanoilforthat #askmeaboutmyoils #oilylife #wellness #healthylifestyle #oils #plantbased #holistichealth #premiumstarterkit #jroseessentials

2019-01-11 22:04   8 2

 

Guys! Check out this flash sale Young Living is having! Get a premium starter kit with the Dessert Mist Diffuser (my fav!!) At 10% off now through Jan 14. That's a dessert mist diffuser, 11 oils samples and so much more for $144! Want to benefit from oils without dealing with the business NO PROBLEM! No member ship fees, no obligations you can order the kit and use the oils. If you are interested in the YL business and want to join my team message me and I'll be there to help you along the way and answer any questions you may have! Remember: the team you choose matters so much! . . #youngliving #younglivingessentialoils #yleo #essentialoils #flashsale #dessertmistdiffuser #toxinfree #toxinfreeliving #diffuser #theresanoilforthat #askmeaboutmyoils #oilylife #wellness #healthylifestyle #oils #plantbased #holistichealth #premiumstarterkit #jroseessentials

So awesome!! 😍 Start your #youngliving non-toxic #oilylife #wellness #journey with a sweet discount!! For non-members and members. #seedtoseal #wellnessmatters #knowyourfarmer #puritymatters #premiumstarterkit #dessertmistdiffuser #changeschakracolors #candlelightsetting #ditchandswitch #wholesalemember #sharingisoptional #eaglewarriorsofwellness #sharingiscaring #dosomethingtodaythatyourfutureselfwillthankyoufor #putmorelifeinyourlife #getwellbewellstaywell #gypsyrose #globalmission 
Gypsyrosewellness.vibrantscents.com

2019-01-11 21:24   23 1

 
As if $160 wasn’t cheap enough, we want to celebrate the New Year with a NEW YOU! .
The possibilities are endless when you open the door to the world of oils. Ask ANYONE that has already opened that door, there is no turning back. The change is noticeable & worth it!
.
After you snag up your kit, you’ll want to watch your mailbox, because a special gift will also be coming from me! 🌿🙋🏼‍♀️
.
.
.
Already have a kit & want another gorgeous diffuser?! Look at this:
.
If you are looking for a new diffuser, take a look at some of the more expensive oils in your kit. Are you almost out of Frankincense, how about Panaway, or what about Copaiba? Lastly, do you ever have enough Thieves?!
.
If you were to order all of these it would come to $141. An extra kit is only another three dollars more. Plus you’ll get Raven, lemon, citrus fresh, lavender, stress away, digize, peppermint, 2 NingXia Red packets and the sample of Thieves Household Cleaner all for FREE. Crazy to think about, huh?!
.
 #loveyourself #essentialoils #healingenergy #dessertmistdiffuser #onsale #chemicalfree #plantbased #lifechanging #holistichealth #savingmoney

2019-01-11 18:37   6 0

 

As if $160 wasn’t cheap enough, we want to celebrate the New Year with a NEW YOU! . The possibilities are endless when you open the door to the world of oils. Ask ANYONE that has already opened that door, there is no turning back. The change is noticeable & worth it! . After you snag up your kit, you’ll want to watch your mailbox, because a special gift will also be coming from me! 🌿🙋🏼‍♀️ . . . Already have a kit & want another gorgeous diffuser! Look at this: . If you are looking for a new diffuser, take a look at some of the more expensive oils in your kit. Are you almost out of Frankincense, how about Panaway, or what about Copaiba Lastly, do you ever have enough Thieves! . If you were to order all of these it would come to $141. An extra kit is only another three dollars more. Plus you’ll get Raven, lemon, citrus fresh, lavender, stress away, digize, peppermint, 2 NingXia Red packets and the sample of Thieves Household Cleaner all for FREE. Crazy to think about, huh! . #loveyourself #essentialoils #healingenergy #dessertmistdiffuser #onsale #chemicalfree #plantbased #lifechanging #holistichealth #savingmoney

Friends, about 2 1/2 years ago I made a investment in my family’s wellness. 
I purchased a little box filled with 11 little bottles of plant juice (aka essential oils) 😉

The word has spread about the amazing properties found in these little drops of oil. 
Unfortunately, companies have found ways to imitate essential oils and made them available at the grocery store. However branded, you can’t deny the lack of quality when you look at labels and realize those are not pure essential oils. 
Friends, I’m not posting this as a sales pitch but to make you aware of what you are buying. If you’re buying these oils for you or your family’s overall wellness, it makes no sense to buy ones they Are not pure. 🤷🏻‍♀️

2019-01-11 17:29   18 1

 

Friends, about 2 1/2 years ago I made a investment in my family’s wellness. I purchased a little box filled with 11 little bottles of plant juice (aka essential oils) 😉 The word has spread about the amazing properties found in these little drops of oil. Unfortunately, companies have found ways to imitate essential oils and made them available at the grocery store. However branded, you can’t deny the lack of quality when you look at labels and realize those are not pure essential oils. Friends, I’m not posting this as a sales pitch but to make you aware of what you are buying. If you’re buying these oils for you or your family’s overall wellness, it makes no sense to buy ones they Are not pure. 🤷🏻‍♀️

Love this diffuser! 🥰

2019-01-11 16:58   3 1

 

Love this diffuser! 🥰

You read that right! This is the LOWEST you will ever see the starter kit! I’ll help you every step of the way, click the link in bio and then DM me and I will help you with the remaining discount! Can’t wait to have you join us!

2019-01-11 16:53   8 7

 

You read that right! This is the LOWEST you will ever see the starter kit! I’ll help you every step of the way, click the link in bio and then DM me and I will help you with the remaining discount! Can’t wait to have you join us!

I was curious about oils and wanting to replace chemical-laden products in our home with natural products. Mike was not on board (love him, but he is ever the cynic) so I bought a Premium Starter Kit as a birthday gift to myself two years ago tomorrow. (well- it may have actually been the 13th- we were having margaritas and I am pretty sure I drunk-ordered after a Tipsy Mike gave the green light on the order!! Don't judge me- we've all drunk-ordered something!) ANYhow- the Dessert Mist Premium Starter kit is ON. SALE. Your kit includes 12 amazing essential oils that are a well thought out assortment to give anyone a good basis for learning the world of essential oils. 
Of course the Dessert Mist diffuser is included. I love this one! My favorite things about it besides how it looks is that it runs for a long time 8-12 hours, depending on the setting chosen. I also REALLY love the colored light options. I like to match the color to the oil label! The house favorite is the "flickering candle" setting. 
You also receive a pouch of Thieves Cleaner (the only cleaner we use here!! it's amazing) and two pouches of Ningxia Red, a powerful juice supplement.

The goodies don't stop there. You will receive 24% off of anything you purchase. Awesome, right?? I won't get into details about the Essential Rewards Program right now- but it's a cool thing with freebies every month.

There is an awesome community to tap into when you have questions too!! To celebrate my SECOND anniversary- I will be sending surprise oil to anyone that decides to purchase their own kit using my enroller #! I can't tell you what it is, but it will be something that is NOT in your kit! 
Here is the LINK to purchase:
https://www.youngliving.com/vo/?fbclid=IwAR06ROoInQpPic7JoOs3SUNoKusw8UuxDQEIV4zSWRVqmTjyTuWwjdOEV_M #/signup/new-start?sponsorid=3540177&enrollerid=3540177&isocountrycode=US&culture=en-US&type=member

And the sponsor/enroller ID is 11106203 (super important!!)

2019-01-11 16:47   4 1

 

I was curious about oils and wanting to replace chemical-laden products in our home with natural products. Mike was not on board (love him, but he is ever the cynic) so I bought a Premium Starter Kit as a birthday gift to myself two years ago tomorrow. (well- it may have actually been the 13th- we were having margaritas and I am pretty sure I drunk-ordered after a Tipsy Mike gave the green light on the order!! Don't judge me- we've all drunk-ordered something!) ANYhow- the Dessert Mist Premium Starter kit is ON. SALE. Your kit includes 12 amazing essential oils that are a well thought out assortment to give anyone a good basis for learning the world of essential oils. Of course the Dessert Mist diffuser is included. I love this one! My favorite things about it besides how it looks is that it runs for a long time 8-12 hours, depending on the setting chosen. I also REALLY love the colored light options. I like to match the color to the oil label! The house favorite is the "flickering candle" setting. You also receive a pouch of Thieves Cleaner (the only cleaner we use here!! it's amazing) and two pouches of Ningxia Red, a powerful juice supplement. The goodies don't stop there. You will receive 24% off of anything you purchase. Awesome, right I won't get into details about the Essential Rewards Program right now- but it's a cool thing with freebies every month. There is an awesome community to tap into when you have questions too!! To celebrate my SECOND anniversary- I will be sending surprise oil to anyone that decides to purchase their own kit using my enroller #! I can't tell you what it is, but it will be something that is NOT in your kit! Here is the LINK to purchase: https://www.youngliving.com/vo/fbclid=IwAR06ROoInQpPic7JoOs3SUNoKusw8UuxDQEIV4zSWRVqmTjyTuWwjdOEV_M #/signup/new-startsponsorid=3540177&enrollerid=3540177&isocountrycode=US&culture=en-US&type=member And the sponsor/enroller ID is 11106203 (super important!!)

Next Page →
Next Page →