Images about: #duosinar (425 posts)

Ce teka kami tgh goreng lagu apa ? Sape betul , Hefny nak hadiahkan kasut Jumaat ni . 😁 
A : Baldu Biru 
B : Ayam den lopeh 
C : Ayah ku kahwin lagi , Hefny yang TAK kahwin2 lagi . @hefnysahad πŸ˜‚

 #duosinar @sinar_my #sinarmenyinarihidupmu

2020-01-22 08:55   7411 117

 

Ce teka kami tgh goreng lagu apa Sape betul , Hefny nak hadiahkan kasut Jumaat ni . 😁 A : Baldu Biru B : Ayam den lopeh C : Ayah ku kahwin lagi , Hefny yang TAK kahwin2 lagi . @hefnysahad πŸ˜‚ #duosinar @sinar_my #sinarmenyinarihidupmu

Tanpa peminat dan semua yang terlibat mereka tak akan bergelar juara. Tahniah ! Teruskan menghiburkan kami 😊 #DuoSinar

2020-01-13 10:52   1795 13

 

Tanpa peminat dan semua yang terlibat mereka tak akan bergelar juara. Tahniah ! Teruskan menghiburkan kami 😊 #DuoSinar

Jauh perlanan Puteh hingga bergelar Juara MLM 2019. Usaha yang membuahkan hasil πŸ‘πŸ» #DuoSinar @aliputeh89 @mamakputeh

2020-01-13 10:29   992 6

 

Jauh perlanan Puteh hingga bergelar Juara MLM 2019. Usaha yang membuahkan hasil πŸ‘πŸ» #DuoSinar @aliputeh89 @mamakputeh

Hi korang ! Tau tak camne nak dengarkan kami melalui handphone korang skrg ni 😁 ? @hefnysahad #DuoSinar Ehh senang je tau! Download je SYOK di henpon anda k ! App Store dan Playstore. Kini, boleh dengar radio di apps korang tau!
Bukan tu je, ada video-video yang menarik,, dan paling seronok…ada banyak peraduan yang ONZZZZ. Dekat SYOK siap ada ticket giveaway untuk konsert-konsert besar k. Memang semua ada ! @sinar_my syok @syok.my #sinarmenyinarihidupmu #Duosinar

2020-01-08 08:24   11197 79

 

Hi korang ! Tau tak camne nak dengarkan kami melalui handphone korang skrg ni 😁 @hefnysahad #DuoSinar Ehh senang je tau! Download je SYOK di henpon anda k ! App Store dan Playstore. Kini, boleh dengar radio di apps korang tau! Bukan tu je, ada video-video yang menarik,, dan paling seronok…ada banyak peraduan yang ONZZZZ. Dekat SYOK siap ada ticket giveaway untuk konsert-konsert besar k. Memang semua ada ! @sinar_my syok @syok.my #sinarmenyinarihidupmu #Duosinar

Kenapa aku nampak mcm kau dah lain eyhhh 2020 ni ? Mcm budak2 ! Kau potong rambut cam dak2 skolah eh ? Keee kau shave ? πŸ€” korang rasa tang mana dia nih nampak lain eyhhh ? @hefnysahad .

 #duosinar #sinarmenyinarihidupmu @sinar_my

2020-01-02 08:14   20641 141

 

Kenapa aku nampak mcm kau dah lain eyhhh 2020 ni Mcm budak2 ! Kau potong rambut cam dak2 skolah eh Keee kau shave πŸ€” korang rasa tang mana dia nih nampak lain eyhhh @hefnysahad . #duosinar #sinarmenyinarihidupmu @sinar_my

Kepada kawan2 yang ada pengalaman hari pertama menghantar anak2 ke sekolah apa lagi jgn lepaskan peluang untuk kongsikan pengalaman sapa paling excited anak2 atau ibu bapa 😁 mana tahu dapat rezeki terpijak. Terutama bagi anak2 yang suka minum MILO πŸ˜€πŸ˜€
 #sinarfm
 #duosinar
 #ElizadSharifuddin
 #wealways_support_Ejad
 #weloveEjad .
.

Reposted from #sinar_my 
Jom sertai peraduan Kembali ke Sekolah Bersama SINAR dan MILO untuk peluang bawa pulang hamper istimewa MILO! Anda hanya perlu dengarkan SINAR dan kongsikan pandangan anda tentang tajuk β€œMak dan anak-anak kembali sekolah : Siapa yang lagi teruja, mak ke anak? ” dengan kami! Kembali ke sekolah Bersama SINAR dan MILO. Pastikan anak anda kekal aktif dan fokus di sekolah dengan kebaikan barli malt, susu dan koko serat vitamin dan mineral. MILO, tenaga untuk melangkah jauh.

2020-01-02 02:49   24 5

 

Kepada kawan2 yang ada pengalaman hari pertama menghantar anak2 ke sekolah apa lagi jgn lepaskan peluang untuk kongsikan pengalaman sapa paling excited anak2 atau ibu bapa 😁 mana tahu dapat rezeki terpijak. Terutama bagi anak2 yang suka minum MILO πŸ˜€πŸ˜€ #sinarfm #duosinar #ElizadSharifuddin #wealways_support_Ejad #weloveEjad . . Reposted from #sinar_my Jom sertai peraduan Kembali ke Sekolah Bersama SINAR dan MILO untuk peluang bawa pulang hamper istimewa MILO! Anda hanya perlu dengarkan SINAR dan kongsikan pandangan anda tentang tajuk β€œMak dan anak-anak kembali sekolah : Siapa yang lagi teruja, mak ke anak ” dengan kami! Kembali ke sekolah Bersama SINAR dan MILO. Pastikan anak anda kekal aktif dan fokus di sekolah dengan kebaikan barli malt, susu dan koko serat vitamin dan mineral. MILO, tenaga untuk melangkah jauh.

Last pic for 2019 . Alhamdullillah & TQ Allah permudahkan segalanya . Best thing i learnt is β€œ tidak boros & berhutang β€œ . And I achieved my target . So 2020 is to work harder , focus only to who & what makes u happy ! Inshaallah dipermudahkan . Always believed perancangan Allah itu cantik & segala rezeki dtg dr DIA selagi kita x berhenti berdoa & buat baik pd org . 😁 So mcm biasalah i will be myself forever . Ceria , positive , gelak kuat & naughty ! HAHAHAHA .

 #duosinar #sinarmenyinarihidupmu #goodbye2019 #welcome2020πŸ’‹

2019-12-31 09:10   6276 114

 

Last pic for 2019 . Alhamdullillah & TQ Allah permudahkan segalanya . Best thing i learnt is β€œ tidak boros & berhutang β€œ . And I achieved my target . So 2020 is to work harder , focus only to who & what makes u happy ! Inshaallah dipermudahkan . Always believed perancangan Allah itu cantik & segala rezeki dtg dr DIA selagi kita x berhenti berdoa & buat baik pd org . 😁 So mcm biasalah i will be myself forever . Ceria , positive , gelak kuat & naughty ! HAHAHAHA . #duosinar #sinarmenyinarihidupmu #goodbye2019 #welcome2020πŸ’‹

Settled radio ! 😁 Dapat balik awal . Ce teka nak cuti kemana minggu terakhir 2019 nih ? Clue β€œ Teloq Sutun β€œ . 
 #weekend #justthe2ofus ❀️

2019-12-27 03:27   18282 322

 

Settled radio ! 😁 Dapat balik awal . Ce teka nak cuti kemana minggu terakhir 2019 nih Clue β€œ Teloq Sutun β€œ . #weekend #justthe2ofus ❀️

Kini.... tiada lagi..... nasi bungkus tengah hari.
. 
 #DuoSinar

2019-12-26 12:26   4225 28

 

Kini.... tiada lagi..... nasi bungkus tengah hari. . #DuoSinar

Tak bejaya pulak nak pow ejad tshirt selai kat sini. Ikan jaws yg photobomb dah standby nak packing kan barang aku dah td. Haih!
. 
Takpe nnt aku cuba lagi. πŸ€£πŸ™ŒπŸ»
 #DuoSinar #Caantek #Jadi

2019-12-21 08:44   1679 15

 

Tak bejaya pulak nak pow ejad tshirt selai kat sini. Ikan jaws yg photobomb dah standby nak packing kan barang aku dah td. Haih! . Takpe nnt aku cuba lagi. πŸ€£πŸ™ŒπŸ» #DuoSinar #Caantek #Jadi

β€œ Don’t judge a book by it’s cover β€œ . Di sebalik senyummman gambar ini @hefnysahad . Sila slide pic yg ke3 . Agak2 nak senyum ke ? Nak MARAH ? πŸ˜’ .

 #duosinar #hatikutercalar #siapaperludipersalahkan πŸ’”πŸ˜­πŸ’”

2019-12-13 10:25   17758 152

 

β€œ Don’t judge a book by it’s cover β€œ . Di sebalik senyummman gambar ini @hefnysahad . Sila slide pic yg ke3 . Agak2 nak senyum ke Nak MARAH πŸ˜’ . #duosinar #hatikutercalar #siapaperludipersalahkan πŸ’”πŸ˜­πŸ’”

Dah 2 pagi ini gelak sakan weiii sambil bersiap2 nak pergi kerja dan di office pun pagi2 dgr radio sinar gara2 nak dgr gelagat kesayangan dgn Jef tp bila petang kesian dgn Hefny mati kutu dibuatnya tak da org yg dia nak sakat konti #duosinar pun mcm tak meriah ... kan best kalau pagi dgn ptg ada kesayangan dekat konti #sinarfm 🀣🀣🀣🀣🀣🀣 #ElizadSharifuddin 
 #wealways_supportEjad 
 #weLoveEjad

2019-12-12 12:49   60 9

 

Dah 2 pagi ini gelak sakan weiii sambil bersiap2 nak pergi kerja dan di office pun pagi2 dgr radio sinar gara2 nak dgr gelagat kesayangan dgn Jef tp bila petang kesian dgn Hefny mati kutu dibuatnya tak da org yg dia nak sakat konti #duosinar pun mcm tak meriah ... kan best kalau pagi dgn ptg ada kesayangan dekat konti #sinarfm 🀣🀣🀣🀣🀣🀣 #ElizadSharifuddin #wealways_supportEjad #weLoveEjad

Feel betul td akustik session dgn bang Don lagu β€œtiada lagi kidungmu”. Fuh tak sangka dia layan Sinar petang petang. Cantek bang! Sy sapot filem abg 20 December ni! #ipman4 #duosinar #cantek

2019-12-12 11:51   2532 28

 

Feel betul td akustik session dgn bang Don lagu β€œtiada lagi kidungmu”. Fuh tak sangka dia layan Sinar petang petang. Cantek bang! Sy sapot filem abg 20 December ni! #ipman4 #duosinar #cantek

Jom request lagu dengan geng #Duosinar

 #Repost @elizadsharifuddin
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Lama x upload gambor ngan partner kaki gado nih . Okayhhh hari ni bagi peluang , korang nak request lagu apa ? Kitaorg mainkan 😁 @hefnysahad .

 #duosinar πŸ’‹

2019-12-10 09:31   1064 8

 

Jom request lagu dengan geng #duosinar #Repost @elizadsharifuddin β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Lama x upload gambor ngan partner kaki gado nih . Okayhhh hari ni bagi peluang , korang nak request lagu apa Kitaorg mainkan 😁 @hefnysahad . #Duosinar πŸ’‹

Lama x upload gambor ngan partner kaki gado nih . Okayhhh hari ni bagi peluang , korang nak request lagu apa ? Kitaorg mainkan 😁 @hefnysahad .

 #duosinar πŸ’‹

2019-12-10 09:30   9138 111

 

Lama x upload gambor ngan partner kaki gado nih . Okayhhh hari ni bagi peluang , korang nak request lagu apa Kitaorg mainkan 😁 @hefnysahad . #duosinar πŸ’‹

bile peserta gv nur fatima pn minat kak wann. dj elizad pun sama. legend 🀭 throwback #DuoSinar #Wann #GV6

2019-12-01 04:37   18 0

 

bile peserta gv nur fatima pn minat kak wann. dj elizad pun sama. legend 🀭 throwback #DuoSinar #Wann #GV6

Momen2 indah Sis @nurfatima_music di Duo Sinar petang td bersama Kak @wann_rashidah, @hefnysahad dan @elizadsharifuddin πŸ’›
Swipe πŸ‘ˆ
.
Photo Credit to @nurfatima_music , @wann_rashidah & @sinar_my .
.
@joeprcinternational #duosinar #GegarVaganza #GegarVaganza2019 #gegarvaganza6 #gv #gv6 #gv2019 #astrogempak #astro #farmfreshmilkmalaysia #FarmFresh #sinarmalaysia #sinarfm #NurFatimaGV19 #nurlovers #wannrashidah #wann #elizadsharifuddin #hefnysahad #meletop #thankyou #cobalahuntuksetia

2019-11-29 11:40   107 1

 
Siapa kat sini dah tonton filem Wira? Alang-alang Hassan dah datang studio, kami nak ajak dia bertarung dengan Hefny, tapi bukan MMA, kita nak main lawan gusti jari. Siapa agaknya yang menang? Jom tengok video ni. Siapa yang suka action movie dan mengharapkan kelainan dari filem tempatan lain, anda boleh dapatkan tiket WIRA di pawagam sekarang! πŸ˜„ #sinarkongsi #wira #duosinar

2019-11-26 13:00   631 4

 

Siapa kat sini dah tonton filem Wira Alang-alang Hassan dah datang studio, kami nak ajak dia bertarung dengan Hefny, tapi bukan MMA, kita nak main lawan gusti jari. Siapa agaknya yang menang Jom tengok video ni. Siapa yang suka action movie dan mengharapkan kelainan dari filem tempatan lain, anda boleh dapatkan tiket WIRA di pawagam sekarang! πŸ˜„ #sinarkongsi #wira #duosinar