United States

  United States

  Top 434418 Instagram followed

Images about: #exteriordesign (1112803 posts)

 #interior #doors #outdoor #exterior #exteriordesign #interiordesign #primadoors #highclass #premium #Врати #интериорниврати #интериорендизайн #входниврати #екстериор ⠀
⠀
Prima M1⠀
Цена 860,00 лв.⠀
⠀
– Крило е изработено от 1,2 мм стоманена ламарина, подсилено с Омега профили.⠀
⠀
– Отлична звукоизплация и топлоизолация⠀
⠀
– Двусекционен ямков патронник, осигуряващ високо ниво на защита ⠀
⠀
– Вкопана бронировка с титаниева пластина предпазваща от разпробиване⠀
⠀
– Две тежкотоварни регулируеми панти⠀
⠀
– Панорамна шпионка⠀
⠀
– Основна метална каса от 2 мм стоманена ламарина с анкериращи елементи⠀
⠀
– Декоративна каса и первази от МДФ в цвета на крилото⠀
⠀
– Голям избор от допълнителни екстри към врата⠀
⠀
Безплатнo взимане на размери. Безплатни огледи и консултации на място.⠀
⠀
Цена за монтаж на 1бр. врата 110лв

2019-01-04 09:13   0 0

 

#interior #doors #outdoor #exterior #exteriordesign #interiordesign #primadoors #highclass #premium #Врати #интериорниврати #интериорендизайн #входниврати #екстериор ⠀ ⠀ Prima M1⠀ Цена 860,00 лв.⠀ ⠀ – Крило е изработено от 1,2 мм стоманена ламарина, подсилено с Омега профили.⠀ ⠀ – Отлична звукоизплация и топлоизолация⠀ ⠀ – Двусекционен ямков патронник, осигуряващ високо ниво на защита ⠀ ⠀ – Вкопана бронировка с титаниева пластина предпазваща от разпробиване⠀ ⠀ – Две тежкотоварни регулируеми панти⠀ ⠀ – Панорамна шпионка⠀ ⠀ – Основна метална каса от 2 мм стоманена ламарина с анкериращи елементи⠀ ⠀ – Декоративна каса и первази от МДФ в цвета на крилото⠀ ⠀ – Голям избор от допълнителни екстри към врата⠀ ⠀ Безплатнo взимане на размери. Безплатни огледи и консултации на място.⠀ ⠀ Цена за монтаж на 1бр. врата 110лв

 #interior #doors #outdoor #exterior #exteriordesign #interiordesign #primadoors #highclass #premium #Врати #интериорниврати #интериорендизайн #входниврати #екстериор ⠀
⠀
Входна врата Prima H2⠀
Цена 830,00 лв.⠀
⠀
⠀
– Крило е изработено от 1,2 мм стоманена ламарина, подсилено с Омега профили.⠀
⠀
– Отлична звукоизплация и топлоизолация⠀
⠀
– Двусекционен ямков патронник, осигуряващ високо ниво на защита ⠀
⠀
– Вкопана бронировка с титаниева пластина предпазваща от разпробиване⠀
⠀
– Две тежкотоварни регулируеми панти⠀
⠀
– Панорамна шпионка⠀
⠀
– Основна метална каса от 2 мм стоманена ламарина с анкериращи елементи⠀
⠀
– Декоративна каса и первази от МДФ в цвета на крилото⠀
⠀
– Голям избор от допълнителни екстри към врата⠀
⠀ ⠀
⠀
Безплатнo взимане на размери. Безплатни огледи и консултации на място.⠀
⠀
Цена за монтаж на 1бр. врата 110лв

2019-01-04 09:13   0 0

 

#interior #doors #outdoor #exterior #exteriordesign #interiordesign #primadoors #highclass #premium #Врати #интериорниврати #интериорендизайн #входниврати #екстериор ⠀ ⠀ Входна врата Prima H2⠀ Цена 830,00 лв.⠀ ⠀ ⠀ – Крило е изработено от 1,2 мм стоманена ламарина, подсилено с Омега профили.⠀ ⠀ – Отлична звукоизплация и топлоизолация⠀ ⠀ – Двусекционен ямков патронник, осигуряващ високо ниво на защита ⠀ ⠀ – Вкопана бронировка с титаниева пластина предпазваща от разпробиване⠀ ⠀ – Две тежкотоварни регулируеми панти⠀ ⠀ – Панорамна шпионка⠀ ⠀ – Основна метална каса от 2 мм стоманена ламарина с анкериращи елементи⠀ ⠀ – Декоративна каса и первази от МДФ в цвета на крилото⠀ ⠀ – Голям избор от допълнителни екстри към врата⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Безплатнo взимане на размери. Безплатни огледи и консултации на място.⠀ ⠀ Цена за монтаж на 1бр. врата 110лв

 #interior #doors #outdoor #exterior #exteriordesign #interiordesign #primadoors #highclass #premium #Врати #интериорниврати #интериорендизайн #входниврати #екстериор ⠀
⠀
Prima H1⠀
⠀
820,00 лв.⠀
⠀
Серията Prima се характеризира със стилен, модерен и непреходен във времето дизайн. Дизайн, който определяте Вие, защото продуктът се изработва изцяло по Ваша поръчка, което Ви позволява да избирате между 16 и хромирани елементи. Едно от преимуществата на тази серия врати е, че основната метална каса се облечена с декоративна МДФ каса, която допринася за по-хубавия вид и топлоизолацията на вратата. ⠀
⠀
Касата и крилото са изработени от поцинкована ламарина с дебелина 1.2мм и поцинковани Омега профили. Изборът ни от поцинкован метал не е случаен, така металната конструкция е защитена от корозия и усукване при опит за взлом. Крилото е с дебелина 70мм, като в металното шаси е сложена вата за по-добра топлоизолация и шумоизолация.⠀
⠀
 В базовата цена на вратите Prima включва една заключваща система с двусекционен ямков патронник и тежкотоварни регулируеми лагерни панти. Допълнително могат да се поръчат - втора брава, резе, пасивни шипове, както и падащ праг – система с гумен праг, която излиза от вратата при затворено положение и се опира в пода.⠀
⠀
Безплатнo взимане на размери. Безплатни огледи и консултации на място.⠀
⠀
Цена за монтаж на 1бр. врата 110лв⠀
⠀
За повече информация:⠀
⠀
GSM: 0887 24 34 34; 0885 272 400⠀
⠀
Мейл: office@primadoors.bg⠀
⠀
Адрес: ул. Панайот Хитов 34

2019-01-04 09:12   1 0

 

#interior #doors #outdoor #exterior #exteriordesign #interiordesign #primadoors #highclass #premium #Врати #интериорниврати #интериорендизайн #входниврати #екстериор ⠀ ⠀ Prima H1⠀ ⠀ 820,00 лв.⠀ ⠀ Серията Prima се характеризира със стилен, модерен и непреходен във времето дизайн. Дизайн, който определяте Вие, защото продуктът се изработва изцяло по Ваша поръчка, което Ви позволява да избирате между 16 и хромирани елементи. Едно от преимуществата на тази серия врати е, че основната метална каса се облечена с декоративна МДФ каса, която допринася за по-хубавия вид и топлоизолацията на вратата. ⠀ ⠀ Касата и крилото са изработени от поцинкована ламарина с дебелина 1.2мм и поцинковани Омега профили. Изборът ни от поцинкован метал не е случаен, така металната конструкция е защитена от корозия и усукване при опит за взлом. Крилото е с дебелина 70мм, като в металното шаси е сложена вата за по-добра топлоизолация и шумоизолация.⠀ ⠀ В базовата цена на вратите Prima включва една заключваща система с двусекционен ямков патронник и тежкотоварни регулируеми лагерни панти. Допълнително могат да се поръчат - втора брава, резе, пасивни шипове, както и падащ праг – система с гумен праг, която излиза от вратата при затворено положение и се опира в пода.⠀ ⠀ Безплатнo взимане на размери. Безплатни огледи и консултации на място.⠀ ⠀ Цена за монтаж на 1бр. врата 110лв⠀ ⠀ За повече информация:⠀ ⠀ GSM: 0887 24 34 34; 0885 272 400⠀ ⠀ Мейл: [email protected]primadoors.bg⠀ ⠀ Адрес: ул. Панайот Хитов 34

“Anyone can invest in average opportunities; wealth is built by investing in ‘Real Estate Properties’, and United Arise brings you some of the greatest opportunities to invest in the city.” #realestatebuilder #buildlagoshome #projectmanagement #lasgidibuilder #realty #callthebuilders #homebuilder #newhome #newhomeowner #housegoals #mansion #exteriordesign #haltonrealestate #gtarealestate #tristansellshomes #realestatebuilders #leads #apartment  #unitedarise #realestate #lohegaon #pune

2019-01-04 09:08   4 0

 

“Anyone can invest in average opportunities; wealth is built by investing in ‘Real Estate Properties’, and United Arise brings you some of the greatest opportunities to invest in the city.” #realestatebuilder #buildlagoshome #projectmanagement #lasgidibuilder #realty #callthebuilders #homebuilder #newhome #newhomeowner #housegoals #mansion #exteriordesign #haltonrealestate #gtarealestate #tristansellshomes #realestatebuilders #leads #apartment #unitedarise #realestate #lohegaon #pune

.
✅ جمعه ۱۴ دی آخرین فرصت برای بازدید از غرفه ایفاسرام در نمایشگاه صنعت و ساختمان بوشهر می باشد. ✅ @eefaceranofficial

Follow👉👉👉 @eefaceramofficial
Follow👉👉👉 @eefaceramofficial 
Follow👉👉👉 @eefaceramofficial .
.
.
.
.
.
.
 #Design  #Decoration  #hexagonal #tiles #cermics #porcelain  #Interiordesign  #exteriordesign #eefaceram 
 #طراحی_داخلی  #دکوراسیون_داخلی  #لوکس #کاشی  #سرامیک  #پرسلان #ارشیتکت #ایفاسرام #خلاقیت #ساختمان_لوکس #نوسازی #انبوهسازان #چیدمان_منزل

2019-01-04 09:04   15 0

 

. ✅ جمعه ۱۴ دی آخرین فرصت برای بازدید از غرفه ایفاسرام در نمایشگاه صنعت و ساختمان بوشهر می باشد. ✅ @eefaceranofficial Follow👉👉👉 @eefaceramofficial Follow👉👉👉 @eefaceramofficial Follow👉👉👉 @eefaceramofficial . . . . . . . #Design #Decoration #hexagonal #tiles #cermics #porcelain #Interiordesign #exteriordesign #eefaceram #طراحی_داخلی #دکوراسیون_داخلی #لوکس #کاشی #سرامیک #پرسلان #ارشیتکت #ایفاسرام #خلاقیت #ساختمان_لوکس #نوسازی #انبوهسازان #چیدمان_منزل

Mempersembahkan nomor rumah unik type 3D LED Stainless mirror..nomor rumah yang mevvah dan yang paling terbaik di malam hari..LED nya bisa disesuaikan warna nya dengan yang kalian mau lhoo..buat rumah kalian sekece ini yukk..
. .
.
 #nomorrumah #homedecor #homenumber #exteriordesign #platnomorrumah #nomorrumahunik #griyaunik #interiordesign #galvanis #stainless #nomorrumahstainless,  #inspirasidesignrumah #rumahminimalis #rumahcantik #desainrumah #rumahunik #inspirasirumah #dekorasirumah #halamanrumah

2019-01-04 09:03   3 0

 

Mempersembahkan nomor rumah unik type 3D LED Stainless mirror..nomor rumah yang mevvah dan yang paling terbaik di malam hari..LED nya bisa disesuaikan warna nya dengan yang kalian mau lhoo..buat rumah kalian sekece ini yukk.. . . . #nomorrumah #homedecor #homenumber #exteriordesign #platnomorrumah #nomorrumahunik #griyaunik #interiordesign #galvanis #stainless #nomorrumahstainless, #inspirasidesignrumah #rumahminimalis #rumahcantik #desainrumah #rumahunik #inspirasirumah #dekorasirumah #halamanrumah

for more, Follow @inner_outer_home_decor & tag your bestfriend to discover that !

VILLA EDEN CLUB HOUSE
📐
Matteo Thun and Partners / @matteothun
📷
Signa Holding .
.
.

by @archello
 #homedecore #interiorandhome #instahome #designdeinteriores #decoration #interiores #decore #interiordesign #homedesign #designinspiration #homestyling #homedecoration #homeinspiration #decoracao #exteriordesign #customhome #instadecore #dreamhome #dreamhouse #architecture #modernhome #mansion #architectureporn #homeexterior #gardendecor

2019-01-04 09:00   14 0

 
Kami membuat serta menjual berbagai kerajinan logam seperti wastafel, pemanas makanan, lampu dinding , lampu gantung, lampu meja, lampu taman, oranamen, wall decor, patung, replika pintu nabawi, kubah masjid, relief, logo perusahaan, kaligrafi, meja dari tembaga atau kuningan dan masih banyak lagi.
Kami menerima pemesanan kerajinan tembaga dan kuningan dari desain dan ukuran dari anda.
Kami tidak menentukan minimum orderan
Kami mengutamakan kualitas produk yang anda pesan.
Semua produk kami kerjakan di bengkel kami sendiri 
Kami akan menawarkan harga khusus produk yang anda pesan
Untuk menanyakan, memesan atau membeli produk kami bisa hubungi kami lewat:

Tlp/WA: +62083106025605
Email: arsart.industry@gmail.com
Kunjungi juga website kami :
www.arsartindustry com

 #kerajinantembaga #kerajinantumang #kerajinankuningan #kontraktorhotel #kontraktor #kontraktorinterior #kontraktorinteriorjakarta #kontraktorjakarta #desaininteriorjakarta #desainrumah #desain #desainrumahminimalis #property #propertymanagement #propertyforsale #interiordesign #interiorrumah #interiorproject #exteriordesign #desainexterior #jualan #jualanku #jualanmurah #desaininterior #furniture #furniturejepara #furniturebali #furnituremurah #furniturejakarta #propertyjakarta

2019-01-04 09:00   6 0

 

Kami membuat serta menjual berbagai kerajinan logam seperti wastafel, pemanas makanan, lampu dinding , lampu gantung, lampu meja, lampu taman, oranamen, wall decor, patung, replika pintu nabawi, kubah masjid, relief, logo perusahaan, kaligrafi, meja dari tembaga atau kuningan dan masih banyak lagi. Kami menerima pemesanan kerajinan tembaga dan kuningan dari desain dan ukuran dari anda. Kami tidak menentukan minimum orderan Kami mengutamakan kualitas produk yang anda pesan. Semua produk kami kerjakan di bengkel kami sendiri Kami akan menawarkan harga khusus produk yang anda pesan Untuk menanyakan, memesan atau membeli produk kami bisa hubungi kami lewat: Tlp/WA: +62083106025605 Email: [email protected]gmail.com Kunjungi juga website kami : www.arsartindustry com #kerajinantembaga #kerajinantumang #kerajinankuningan #kontraktorhotel #kontraktor #kontraktorinterior #kontraktorinteriorjakarta #kontraktorjakarta #desaininteriorjakarta #desainrumah #desain #desainrumahminimalis #property #propertymanagement #propertyforsale #interiordesign #interiorrumah #interiorproject #exteriordesign #desainexterior #jualan #jualanku #jualanmurah #desaininterior #furniture #furniturejepara #furniturebali #furnituremurah #furniturejakarta #propertyjakarta

Nahh ini penampakan malam hari untuk type terbaru kita 3D LED stainless mirror.. Cakep kan?? Kalian bisa miliki nomor rumah ini gak pake mahal koq..harga cukup terjangkau untuk nomor rumah yang bagus,anti mainstream,dan anti karatan macam ini...jd buat investasi jangka panjang bisaa bangett 👍.. . .
 #nomorrumah #homedecor #homenumber #exteriordesign #platnomorrumah #nomorrumahunik #griyaunik #interiordesign #galvanis #stainless #nomorrumahstainless,  #inspirasidesignrumah #rumahminimalis #rumahcantik #desainrumah #rumahunik #inspirasirumah #dekorasirumah #halamanrumah

2019-01-04 08:57   2 0

 

Nahh ini penampakan malam hari untuk type terbaru kita 3D LED stainless mirror.. Cakep kan Kalian bisa miliki nomor rumah ini gak pake mahal koq..harga cukup terjangkau untuk nomor rumah yang bagus,anti mainstream,dan anti karatan macam ini...jd buat investasi jangka panjang bisaa bangett 👍.. . . #nomorrumah #homedecor #homenumber #exteriordesign #platnomorrumah #nomorrumahunik #griyaunik #interiordesign #galvanis #stainless #nomorrumahstainless, #inspirasidesignrumah #rumahminimalis #rumahcantik #desainrumah #rumahunik #inspirasirumah #dekorasirumah #halamanrumah

2019-01-04 08:52   21 2

 
Progress; a movement toward a goal or to a further or higher stage 👌🏻 Swipe left for our progress on the backyard @aussie.fixnflip

2019-01-04 08:52   9 2

 

Progress; a movement toward a goal or to a further or higher stage 👌🏻 Swipe left for our progress on the backyard @aussie.fixnflip

Ada yang baru nii gaess nomor rumah type 3D LED Stainless Mirror. Nomor rumah yang kece bgt bikin rumah kalian keliatan mevvah di malam hari..dan turut bantuin pak pos,kang jne,bang gojek,dan mamang grab buat nyari rumah kalian karna dari jauh udah kliatan nomor rumahnya.. Ini penampakan kalo siang harii cakep kan?? Nah kalo penampakan malem hari mari kita cekidot di post sesudah inii yaaa..
.
.
 #ledstainless #nomorrumah #desaininterior #rumahunik #umahminimalis #contohrumah #rumahidaman #homedecor #homenumber #exteriordesign #platnomorrumah #nomorrumahunik #griyaunik #interiordesign #galvanis #stainless #nomorrumahstainless,  #inspirasidesignrumah #rumahcantik #desainrumah #inspirasirumah #dekorasirumah #halamanrumah

2019-01-04 08:48   4 0

 

Ada yang baru nii gaess nomor rumah type 3D LED Stainless Mirror. Nomor rumah yang kece bgt bikin rumah kalian keliatan mevvah di malam hari..dan turut bantuin pak pos,kang jne,bang gojek,dan mamang grab buat nyari rumah kalian karna dari jauh udah kliatan nomor rumahnya.. Ini penampakan kalo siang harii cakep kan Nah kalo penampakan malem hari mari kita cekidot di post sesudah inii yaaa.. . . #ledstainless #nomorrumah #desaininterior #rumahunik #umahminimalis #contohrumah #rumahidaman #homedecor #homenumber #exteriordesign #platnomorrumah #nomorrumahunik #griyaunik #interiordesign #galvanis #stainless #nomorrumahstainless, #inspirasidesignrumah #rumahcantik #desainrumah #inspirasirumah #dekorasirumah #halamanrumah

Baby your a firework 🎆 You deserve the very best. Order your bear now for your loved one, or why not for yourself? Give the gift of a teddy bear 🧸 🎁 💝  #graduation #teddybearworlduk #giftforher #giftforgirlfriend #giftwrapping #giftideas #giftwrapping #giftguide #giftbox #giftsforgirls #bridesmaids #bridalshower #bridalparty #wedding #weddingreception #weddingreceptiondecor #interiordesign #exteriordesign #plush #lush #lushtoy #teddylove #bearcare #bloggingbear #teddyblogs #blogger #bloglife #holiday #firework #hudabeauty

2019-01-04 08:47   11 0

 

Baby your a firework 🎆 You deserve the very best. Order your bear now for your loved one, or why not for yourself Give the gift of a teddy bear 🧸 🎁 💝 #graduation #teddybearworlduk #giftforher #giftforgirlfriend #giftwrapping #giftideas #giftwrapping #giftguide #giftbox #giftsforgirls #bridesmaids #bridalshower #bridalparty #wedding #weddingreception #weddingreceptiondecor #interiordesign #exteriordesign #plush #lush #lushtoy #teddylove #bearcare #bloggingbear #teddyblogs #blogger #bloglife #holiday #firework #hudabeauty

Specialist in Schuco sliding doors. A project finished yesteryear still looking amazing. Following yesterday's post we do more than bifold doors. Looking forward to working with new systems this year.
.
.
Feel free to give a call with you requirements. 01895439199. Or check our bio.
.
.
 #fullhouse #glazingsystems #schüco #glass #aluminum #houzz #london #m25 #granddesigns #architecturephotography #notjustbifolds #architect #design #exteriordesign #contemporaryhouse #exteriordesign #installers #architectural #architecture_hunter #architecturalglazing #pintrest #instaglaze #newbuild #luxuryglazing #luxuryhomes #lux

2019-01-04 08:42   9 0

 

Specialist in Schuco sliding doors. A project finished yesteryear still looking amazing. Following yesterday's post we do more than bifold doors. Looking forward to working with new systems this year. . . Feel free to give a call with you requirements. 01895439199. Or check our bio. . . #fullhouse #glazingsystems #schüco #glass #aluminum #houzz #london #m25 #granddesigns #architecturephotography #notjustbifolds #architect #design #exteriordesign #contemporaryhouse #exteriordesign #installers #architectural #architecture_hunter #architecturalglazing #pintrest #instaglaze #newbuild #luxuryglazing #luxuryhomes #lux

VENICE BEACH HOUSE | 📍Los Angeles, USA 🇺🇸
⚡️|FOLLOW @worldarchitecturedesing for more!
📸| Stephanie Squadrito
•
•
•
•
•
•
•
•
•
 #exteriordesign #interior #interiordesign #interiordesigner #decor #decorating #white #whiteness #architecture #arch #architecture_hunter #architect #archdaily #design #vscofilter #vscocam #vsco #vscox #vscoedit #architecturedesign #art #architecturedaily #arcdaily #architecture_hunter #vscoarchitecture #divisare #dezeen #excellent_structure #beautyinspo #exterior

2019-01-04 08:39   38 0

 
Exterior dream ✨

2019-01-04 08:38   18 1

 

Exterior dream ✨

I (@chidofauxreal) have relocated from Brooklyn to Lagos so afriklyn has become @lagosthetics
••
follow @lagosthetics to see the beauty of lagos in photos and video through my eyes
••
a house in lekki phase one uses a blend of modern and time honored architecture to create a sleek look
••
 #lagosthetics | #hut | #everydayafrica | #house | #palmtrees | #fortheculture | #composition | #coconut | #fruits | #lagosstreets | #lagosisland | #lekki | #ikoyi | #tropics | #lagos | #nigeria | #naija | #africa | #african | #aesthetics | #beauty | #palmas | #plantas | #exteriordesign | #sunlight | #sky | #design

2019-01-04 08:37   14 0

 

I (@chidofauxreal) have relocated from Brooklyn to Lagos so afriklyn has become @lagosthetics •• follow @lagosthetics to see the beauty of lagos in photos and video through my eyes •• a house in lekki phase one uses a blend of modern and time honored architecture to create a sleek look •• #lagosthetics | #hut | #everydayafrica | #house | #palmtrees | #fortheculture | #composition | #coconut | #fruits | #lagosstreets | #lagosisland | #lekki | #ikoyi | #tropics | #lagos | #nigeria | #naija | #africa | #african | #aesthetics | #beauty | #palmas | #plantas | #exteriordesign | #sunlight | #sky | #design

عقدا؛ شهری که نباید تاریخ آن را فراموش کرد | اینجا محل زندگی قاتل ناصرالدین شاه بوده است
میرزا رضای کرمانی که ناصرالدین شاه را در جشن 50 سالگی‌اش به قتل می‌رساند، عقدایی بوده و پدرش ملاحسین عقدایی است که منزلشان در عقدا هنوز هم باقی است
عَقدا یکی از شهرهای شمالی استان یزد، در میانه جاده نائین به اردکان و از توابع شهرستان اردکان است.در راه نایین به یزد به فاصله ۷۴ کیلومتر از نایین، نخستین آبادی بزرگ، عقدا است که نامش درکتب تاریخی یزد برده شده و همیشه سرحد و حد فاصل میان نایین و یزد شمرده شده است.روستای عقدا از روستاهای تاریخی استان یزد است که دیدنی‌های جالب توجهی دارد و به دلیل وجود همین بناهای تاریخی مورد توجه گردشگران است.بافت تاریخی عقدا در شهرستان اردکان یکی از بکرترین بافت‌های تاریخی استان یزد است که ۳۰ هکتار از وسعت ۸۴ هکتاری شهر عقدا را شامل می‌شود. مهم‌ترین ویژگی تاریخی این بافت، وجود معماری‌های متوالی از دوره‌های مختلف تاریخی از دوره آل‌مظفر تا دوره معاصر است که نشان از قدمت تمدن در این شهر دارد.«عقدا از مضافات و توابع یزد است و احداث آن را به «عقدار» نامی از سرهنگان یزد، منسوب دانسته اند. اطراف دهستان عقدا بیست ده قرار دارد که عده ای در پهنه بیابانی و عده ای در دامه کوه های نزدیک به آن است.»( برگرفته از کتاب یادگار های یزد نوشته ایرج افشار)

NIKON D7200
AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR 
Exposure : 1/500 sec
Focal Lenght : 120mm
Iso : 400
F/8.0
Capture Date : December 21, 2018
Capture Time : 16:22:35

follow me on other social applications : 👇🌸👇🌸👇🌸 500px.com/hamed.movahedzadeh

My wife and me mobilegraphy page : 
instagram.com/hr.mobilegraphy

 #yazd #structure #citylife #outeriordesign #nature #tropical #exteriordesign #instarender  #architecture #backyard #night #outerior #beautifuldestinations #landscape #landscapephotography #trip #tower #instapic #instagram #tourism_persiaa #niceshot #amazingplace #amazing #travel #beautiful #photography #moon

2019-01-04 08:37   70 3

 

عقدا؛ شهری که نباید تاریخ آن را فراموش کرد | اینجا محل زندگی قاتل ناصرالدین شاه بوده است میرزا رضای کرمانی که ناصرالدین شاه را در جشن 50 سالگی‌اش به قتل می‌رساند، عقدایی بوده و پدرش ملاحسین عقدایی است که منزلشان در عقدا هنوز هم باقی است عَقدا یکی از شهرهای شمالی استان یزد، در میانه جاده نائین به اردکان و از توابع شهرستان اردکان است.در راه نایین به یزد به فاصله ۷۴ کیلومتر از نایین، نخستین آبادی بزرگ، عقدا است که نامش درکتب تاریخی یزد برده شده و همیشه سرحد و حد فاصل میان نایین و یزد شمرده شده است.روستای عقدا از روستاهای تاریخی استان یزد است که دیدنی‌های جالب توجهی دارد و به دلیل وجود همین بناهای تاریخی مورد توجه گردشگران است.بافت تاریخی عقدا در شهرستان اردکان یکی از بکرترین بافت‌های تاریخی استان یزد است که ۳۰ هکتار از وسعت ۸۴ هکتاری شهر عقدا را شامل می‌شود. مهم‌ترین ویژگی تاریخی این بافت، وجود معماری‌های متوالی از دوره‌های مختلف تاریخی از دوره آل‌مظفر تا دوره معاصر است که نشان از قدمت تمدن در این شهر دارد.«عقدا از مضافات و توابع یزد است و احداث آن را به «عقدار» نامی از سرهنگان یزد، منسوب دانسته اند. اطراف دهستان عقدا بیست ده قرار دارد که عده ای در پهنه بیابانی و عده ای در دامه کوه های نزدیک به آن است.»( برگرفته از کتاب یادگار های یزد نوشته ایرج افشار) NIKON D7200 AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR Exposure : 1/500 sec Focal Lenght : 120mm Iso : 400 F/8.0 Capture Date : December 21, 2018 Capture Time : 16:22:35 follow me on other social applications : 👇🌸👇🌸👇🌸 500px.com/hamed.movahedzadeh My wife and me mobilegraphy page : instagram.com/hr.mobilegraphy #yazd #structure #citylife #outeriordesign #nature #tropical #exteriordesign #instarender #architecture #backyard #night #outerior #beautifuldestinations #landscape #landscapephotography #trip #tower #instapic #instagram #tourism_persiaa #niceshot #amazingplace #amazing #travel #beautiful #photography #moon

Сдается в Аренду 2-х комнатная квартира в центре около Милли Банка, общей площадью 65 квадратных метров, 3/7-этажного здания, только иностранцам или иностранным компаниям, квартира после капитального ремонта, обставлена современной новой мебелью, кабельное телевидение, скоростной интернет, охраняемый двор, кодовый подъезд, лифт, кондиционеры,
большая кухня-студия, имеется все необходимое для комфортного проживания. Цена 1000 манат/месяц.  #interiordesign #luxurylifestyle #exterior #exteriores #exteriordesign #designinterior #design #designer #interior #apartment  #proposal #property #properties #emlak #evelanlari #menzil #недвижимость #агентствонедвижимости #продажанедвижимости #аренданедвижимости #продажаквартир #арендаквартир #элитнаянедвижимость #недвижимостьвбаку #luxurylifestyles #bakıağşəhər #kirayeevler #kirayemenzil

2019-01-04 08:26   9 0

 

Сдается в Аренду 2-х комнатная квартира в центре около Милли Банка, общей площадью 65 квадратных метров, 3/7-этажного здания, только иностранцам или иностранным компаниям, квартира после капитального ремонта, обставлена современной новой мебелью, кабельное телевидение, скоростной интернет, охраняемый двор, кодовый подъезд, лифт, кондиционеры, большая кухня-студия, имеется все необходимое для комфортного проживания. Цена 1000 манат/месяц. #interiordesign #luxurylifestyle #exterior #exteriores #exteriordesign #designinterior #design #designer #interior #apartment #proposal #property #properties #emlak #evelanlari #menzil #недвижимость #агентствонедвижимости #продажанедвижимости #аренданедвижимости #продажаквартир #арендаквартир #элитнаянедвижимость #недвижимостьвбаку #luxurylifestyles #bakıağşəhər #kirayeevler #kirayemenzil

Swipe⬅️ left! What do you think?The Kloof Road House is an ambitious contemporary residence aiming at integrated indoor/outdoor living by opening every room to the exterior landscape. The house is designed by @nicovandermeulenarchitects and is located in #Johannesburg #SouthAfrica // 📸by David Ross and Barend Roberts
.
.
.
.
.
.
.
.
 #propertytent
 #luxurylistings #bosshomes #contemporary #contemporaryhome #designerhome #realestate #luxuryrealestate #architecture #interiordesign #houseaddictive #homeoftheday #houseoftheday #millionairehomes #beautifulhouse #residentialdesign #interiorlovers #housebeautiful #modernhome #moderndesign #instahouse #luxuryvilla #exteriordesign

2019-01-04 08:23   14 0

 

Swipe⬅️ left! What do you thinkThe Kloof Road House is an ambitious contemporary residence aiming at integrated indoor/outdoor living by opening every room to the exterior landscape. The house is designed by @nicovandermeulenarchitects and is located in #Johannesburg #SouthAfrica // 📸by David Ross and Barend Roberts . . . . . . . . #propertytent #luxurylistings #bosshomes #contemporary #contemporaryhome #designerhome #realestate #luxuryrealestate #architecture #interiordesign #houseaddictive #homeoftheday #houseoftheday #millionairehomes #beautifulhouse #residentialdesign #interiorlovers #housebeautiful #modernhome #moderndesign #instahouse #luxuryvilla #exteriordesign

五感+のデザイナーが手掛けた素敵なエクステリア
『立体感のあるエントランス』
積水ハウスのモダン住宅にお好みのエレガントデザインを取り入れ構成した作品。お客様ニーズに応えながら、素敵でおしゃれな空間をデザイン出来てこそ、頼んで良かった。に繋がることだと考えます。
5kan-plus.com
奈良五感+
 #奈良
 #奈良外構おしゃれ
 #積水ハウス
 #マイホーム
 #entrance
 #exteriordesign
 #gardendesign
 #エクステリア
 #庭
 #階段
 #素敵
 #おしゃれ
 #美
 #新築
 #ハナノキ

2019-01-04 08:15   20 0

 

五感+のデザイナーが手掛けた素敵なエクステリア 『立体感のあるエントランス』 積水ハウスのモダン住宅にお好みのエレガントデザインを取り入れ構成した作品。お客様ニーズに応えながら、素敵でおしゃれな空間をデザイン出来てこそ、頼んで良かった。に繋がることだと考えます。 5kan-plus.com 奈良五感+ #奈良 #奈良外構おしゃれ #積水ハウス #マイホーム #entrance #exteriordesign #gardendesign #エクステリア #庭 #階段 #素敵 #おしゃれ #美 #新築 #ハナノキ

Who still has their decorations up? We'll be taking ours down for Twelfth Night. Thank you to @barnet_window_company for sharing this recent timber alternative white woodgrain Ashwell door installation. Please keep sharing your installation photos, we love to see them .
.
.
 #twelfthnight #timberalternative #timberalternativedoors #doorsofinstagram #doorsofdistinction #doorslovers #doorstagram #entrancedoors  #lowmaintenance #energysaving #exteriordesign #homeimprovement #renovation #myhomevibe

2019-01-04 08:15   7 0

 

Who still has their decorations up We'll be taking ours down for Twelfth Night. Thank you to @barnet_window_company for sharing this recent timber alternative white woodgrain Ashwell door installation. Please keep sharing your installation photos, we love to see them . . . #twelfthnight #timberalternative #timberalternativedoors #doorsofinstagram #doorsofdistinction #doorslovers #doorstagram #entrancedoors #lowmaintenance #energysaving #exteriordesign #homeimprovement #renovation #myhomevibe

3D Eksterior 
Rmh Bp. Darman
Jogja

Luas bangunan : 140 m² 
Luas Tanah : 132 m²
Ukuran Tanah : 12x11 m

 #architecture #homedesign #housedesign #facade #3dvisualization #render #exteriordesign #homedecor #homesweethome #desainrumahidaman #inspirasidesainrumah #iderumahminimalis #bangunrumah #renovasirumah #rumahcantik #rumahimpian #rumahunik #rumahku #dekorasirumah #furniture #denahrumah #aksonometri #gambar3d #jasadesainrumah #jasagambarrumah #jasaarsitek #arsitekonline #disainrumahkita

2019-01-04 08:11   57 0

 
EXTERIOR
Always designing the most amazing outdoor spaces @mon_palmer 😍🌿

2019-01-04 08:06   15 1

 

EXTERIOR Always designing the most amazing outdoor spaces @mon_palmer 😍🌿

Did you hear, we're having a sale! But not for long. 
Save 20 - 50% off storewide

Hurry sale ends Monday

2019-01-04 07:57   10 1

 

Did you hear, we're having a sale! But not for long. Save 20 - 50% off storewide Hurry sale ends Monday

Just listed Villa FOR SALE 🌱🌿🏡🏡🇨🇾🇪🇺 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
5 bedroom luxury Villa in Panthea,limassol
.
✅5 bedrooms
✅Plot Size: 1123m2
✅Total Covered Area: 421m2
✅Price €2,800,000 ✅Located at the most advantageous position in the exclusive in Limassol ✅Perfect for investment or holiday and an absolutely ideal choice as a permanent home. ...
.
.
.
☎️PHONE: +357 99163778
📧E-MAIL: artsotiris@gmail.com ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
 #architecture #buildings #building #urban #design #minimal #realestate #luxuryrealestate #architecturelovers #limassol #cyprus #abstract #homeoftheday #houseoftheday #archilovers #beautifulhouse #residentialdesign #interiorlovers #villas #houseandhome #housebeautiful #modernhome #moderndesign #instahouse #luxuryvilla  #exteriordesign #dream #love #future ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

2019-01-03 09:06   126 1

 

Just listed Villa FOR SALE 🌱🌿🏡🏡🇨🇾🇪🇺 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 5 bedroom luxury Villa in Panthea,limassol . ✅5 bedrooms ✅Plot Size: 1123m2 ✅Total Covered Area: 421m2 ✅Price €2,800,000 ✅Located at the most advantageous position in the exclusive in Limassol ✅Perfect for investment or holiday and an absolutely ideal choice as a permanent home. ... . . . ☎️PHONE: +357 99163778 📧E-MAIL: [email protected]gmail.com ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #architecture #buildings #building #urban #design #minimal #realestate #luxuryrealestate #architecturelovers #limassol #cyprus #abstract #homeoftheday #houseoftheday #archilovers #beautifulhouse #residentialdesign #interiorlovers #villas #houseandhome #housebeautiful #modernhome #moderndesign #instahouse #luxuryvilla #exteriordesign #dream #love #future ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Next Page →
Next Page →