United States

  United States

  Top 468888 Instagram followed

Images about: #foodshare (5469626 posts)

COOKIE DOUGH
—
Ho scoperto il cookie dough grazie a Kayla Itsines almeno un paio di anni fa, e da quel momento sono sempre andata alla ricerca di un impasto-biscotto che mi soddisfacesse a tal punto da credere che stessi realmente mangiando l’impasto per i biscotti crudo effettivamente commestibile. Ma nessuna ricetta trovata online mi ha mai appagata al 100%.
Alla fine, @healthydeliciousgram ha risvegliato la mia voglia di ricercare un cookie dough perfetto... e dunque eccoci qua, con la MIA versione!
—
↠ Ingredienti per 1 persona:
◌ 4 cucchiai di farina d’avena
◌ 6 cucchiai di latte
◌ 1 cucchiaio di burro d’arachidi @womensbest ◌ 1 cucchiaino di miele/sciroppo d’agave
◌ 1 pizzico di sale
◌ 1 pizzico di vaniglia
◌ 2 quadratini di cioccolato fondente
—
↠ Procedimento:
Mescolare gli ingredienti secchi e a parte i liquidi. Poi mettere tutto insieme. Mescolare e aggiungere il cioccolato precedentemente tagliato a pezzetti 😍
—
Buona domenica 🌞🌸

2019-03-24 12:53   5 1

 

COOKIE DOUGH — Ho scoperto il cookie dough grazie a Kayla Itsines almeno un paio di anni fa, e da quel momento sono sempre andata alla ricerca di un impasto-biscotto che mi soddisfacesse a tal punto da credere che stessi realmente mangiando l’impasto per i biscotti crudo effettivamente commestibile. Ma nessuna ricetta trovata online mi ha mai appagata al 100%. Alla fine, @healthydeliciousgram ha risvegliato la mia voglia di ricercare un cookie dough perfetto... e dunque eccoci qua, con la MIA versione! — ↠ Ingredienti per 1 persona: ◌ 4 cucchiai di farina d’avena ◌ 6 cucchiai di latte ◌ 1 cucchiaio di burro d’arachidi @womensbest ◌ 1 cucchiaino di miele/sciroppo d’agave ◌ 1 pizzico di sale ◌ 1 pizzico di vaniglia ◌ 2 quadratini di cioccolato fondente — ↠ Procedimento: Mescolare gli ingredienti secchi e a parte i liquidi. Poi mettere tutto insieme. Mescolare e aggiungere il cioccolato precedentemente tagliato a pezzetti 😍 — Buona domenica 🌞🌸

(3)
Longganisa with butter dip

2019-03-24 12:52   2 1

 

(3) Longganisa with butter dip

♡♡♡♡♡ ngeBakpao yukkk... dicekrek sebelum masuk kukusan warnanya agak kuning tapi setelah mateng tetep warna alami si bakpao nya muncul saat dicekrek, putih!☺ ini bakpao pake resepnya momcan @fen.z enakkkk..tapi gak secantik yg punya resep nih bakpao punya sayahhh😁 ijin copas resepnya ya ce , tengkiuu 🤗🥰
.
.
Homemade Bakpao / Chinese steamed buns / Baozi
Made by me @merrytan_tuwendi
Source receipe @fen.z

Resep Bakpao
Bahan biang:
350g tepung protein rendah
200ml air dingin
1 sdm gula
3g ragi
- Campur bahan diatas sampai membentuk adonan padat tutup dengan plastic wrap, biarkan 2 jam suhu ruang atau semalaman di kulkas.

Bahan utama:
150g tepung protein rendah
100g gula
3g ragi
50g tepung tengmien
50g air dingin (bisa ditambahkan 1-2sdm)
6g baking powder double acting
5g garam
75g mentega putih 
Cara:
1. Campur bahan biang dengan bahan utama kecuali mentega putih dan garam ulen sampai 1/2 kalis.
2. Tambahkan mentega putih dan garam ulen sampai kalis elastis. 
3. Timbang adonan @50g (sesuai selera masing2) bulatkan, tutup dengan plastik wrap dan diamkan 10-15 menit, beri isian dan alas dengan kertas bakpao.
4. Biarkan adonan mengembang kira2 +/- 45 menit sampai 1 jam dari pertama kali diisi, sistem mengukus itu dari yang pertama di isi terlebih dahulu.
5. Kukus selama 10 - 12 menit tergantung ukuran bakpao, pastikan air sudah mendidih sebelum masukkan bakpao. Kukus dengan klakat atau steamer jangan sampai terkena tetesan air kukusan.
Jangan kelamaan proofing akhir, hasil bakpao bisa jadi kempes.
.
.
 #bakpao #bapau #bapao #steamedbuns #homemade #madebymrtwndi #foodshare #dailyfood #onthetable #resepbakpao #foodporn #foodies #foodie #foodaddict #yummy #delicious #homebaking #homebaked #dailymade

2019-03-24 12:52   4 0

 

♡♡♡♡♡ ngeBakpao yukkk... dicekrek sebelum masuk kukusan warnanya agak kuning tapi setelah mateng tetep warna alami si bakpao nya muncul saat dicekrek, putih!☺ ini bakpao pake resepnya momcan @fen.z enakkkk..tapi gak secantik yg punya resep nih bakpao punya sayahhh😁 ijin copas resepnya ya ce , tengkiuu 🤗🥰 . . Homemade Bakpao / Chinese steamed buns / Baozi Made by me @merrytan_tuwendi Source receipe @fen.z Resep Bakpao Bahan biang: 350g tepung protein rendah 200ml air dingin 1 sdm gula 3g ragi - Campur bahan diatas sampai membentuk adonan padat tutup dengan plastic wrap, biarkan 2 jam suhu ruang atau semalaman di kulkas. Bahan utama: 150g tepung protein rendah 100g gula 3g ragi 50g tepung tengmien 50g air dingin (bisa ditambahkan 1-2sdm) 6g baking powder double acting 5g garam 75g mentega putih  Cara: 1. Campur bahan biang dengan bahan utama kecuali mentega putih dan garam ulen sampai 1/2 kalis. 2. Tambahkan mentega putih dan garam ulen sampai kalis elastis.  3. Timbang adonan @50g (sesuai selera masing2) bulatkan, tutup dengan plastik wrap dan diamkan 10-15 menit, beri isian dan alas dengan kertas bakpao. 4. Biarkan adonan mengembang kira2 +/- 45 menit sampai 1 jam dari pertama kali diisi, sistem mengukus itu dari yang pertama di isi terlebih dahulu. 5. Kukus selama 10 - 12 menit tergantung ukuran bakpao, pastikan air sudah mendidih sebelum masukkan bakpao. Kukus dengan klakat atau steamer jangan sampai terkena tetesan air kukusan. Jangan kelamaan proofing akhir, hasil bakpao bisa jadi kempes. . . #bakpao #bapau #bapao #steamedbuns #homemade #madebymrtwndi #foodshare #dailyfood #onthetable #resepbakpao #foodporn #foodies #foodie #foodaddict #yummy #delicious #homebaking #homebaked #dailymade

// eating well, being around the table with friends - it doesn’t get any better 😌 #iphoneonly

2019-03-24 12:51   3 2

 

// eating well, being around the table with friends - it doesn’t get any better 😌 #iphoneonly

@frankie_hotdogs

Classic Corndog with BBQ sause and spicy mustard. Alongside is a mango chutney hotdog with veggies, and beverages, one is strawberry lemonade and the other is passionfruit lemonade.

2019-03-24 12:50   2 1

 

@frankie_hotdogs Classic Corndog with BBQ sause and spicy mustard. Alongside is a mango chutney hotdog with veggies, and beverages, one is strawberry lemonade and the other is passionfruit lemonade.

 #ข้าวผัดกระเทียมหน้าไข่คนชีส
Garlic Fried Rice with Cheese Scramble
ข้าวผัดกระเทียมสไตล์ญี่ปุ่นที่เพิ่มความพิเศษหน้าไข่คนนุ่มที่เข้มข้นไปด้วยรสของครีมชีส และชีสมอซซาเรลลา
สูตรดูได้ที่ pholfoodmafia.com 
ลิงก์อยู่ตรง bio @pholfoodmafia 
 #pholfoodmafia #pholfoodmafianetwork #goodeats #foodporn #instafood #foodstagram #foodstyling 
 #foodography #recipe #goodtaste #yums #homemade #yummie #foodshare #foodaddict

2019-03-24 12:50   13 0

 

#ข้าวผัดกระเทียมหน้าไข่คนชีส Garlic Fried Rice with Cheese Scramble ข้าวผัดกระเทียมสไตล์ญี่ปุ่นที่เพิ่มความพิเศษหน้าไข่คนนุ่มที่เข้มข้นไปด้วยรสของครีมชีส และชีสมอซซาเรลลา สูตรดูได้ที่ pholfoodmafia.com ลิงก์อยู่ตรง bio @pholfoodmafia #pholfoodmafia #pholfoodmafianetwork #goodeats #foodporn #instafood #foodstagram #foodstyling #foodography #recipe #goodtaste #yums #homemade #yummie #foodshare #foodaddict

Sto per dirvi una cosa che vi deluderà molto e mi farà perdere la nomina di romana DOC.
NON AVEVO MAI MANGIATO UN MARITOZZO PRIMA D'ORA.
Ecco, l'ho detto 🙊.
Non odiatemi, c'è una spiegazione, per quanto non ci sia assolutamente modo di giustificarmi perché sono incommentabile.
Innanzitutto non mi ispirava come dolce perché con tutta quella panna mi è sempre sembrato nauseante, quindi potendo scegliere ho sempre preferito altro o eventualmente ho assaggiato un morso da qualcuno ma non mi ha mai detto nulla come dolce, forse perché non ho assaggiato quelli giusti 🤔
La cosa peggiore è quando mi scrivete che verrete in gita a Roma e mi chiedete dove andare a mangiare le cose: vai di carbonare, pizze, supplì, filetti di baccalà, gelati, poi arriva la fatidica domanda: "E il maritozzo dove vado a mangiarlo?"... Ecco li mi fate sentire la peggior romana della storia di Instagram, perché non ne ho mai avuto idea 😂
Col tempo, consultandomi con genitori, zii, amici ho elaborato una lista di posti "sulla fiducia" e tra questi dove vi ho consigliato di andare c'era proprio questo, il fantomatico "maritozzaro" (una cosa che mi ha sempre fatto ridere è che a Roma basta aggiungere la desinenza -aro/-rolo a un oggetto e trovi il corrispondente nome dialettale di colui che lo vende. È una cosa stupida e scontata ma a me fa troppo ridere, non so perché, forse perché escono fuori sostantivi bellissimi 😂).
Vabbè facendola breve finalmente ci sono stata e devo dire che sono proprio una brava consigliatrice di posti alla cieca, come fu con tonnarello, dove ho mandato mezza Italia prima di provarlo personalmente 🤷🏻‍♀️ E niente ora potrò dormire sonni tranquilli e quando arriverà la temutissima domanda dirò, con la coscienza pulita di chi sa quel che dice, di andare dal maritozzaro. 
Ora non mi resta che provare l'altra pasticceria che consiglio sempre per vedere se vi ho mandato in un posto buono o meno 🤷🏻‍♀️ #SusiAdvisor
 #maritozzaro #romanitá

2019-03-24 12:50   12 1

 

Sto per dirvi una cosa che vi deluderà molto e mi farà perdere la nomina di romana DOC. NON AVEVO MAI MANGIATO UN MARITOZZO PRIMA D'ORA. Ecco, l'ho detto 🙊. Non odiatemi, c'è una spiegazione, per quanto non ci sia assolutamente modo di giustificarmi perché sono incommentabile. Innanzitutto non mi ispirava come dolce perché con tutta quella panna mi è sempre sembrato nauseante, quindi potendo scegliere ho sempre preferito altro o eventualmente ho assaggiato un morso da qualcuno ma non mi ha mai detto nulla come dolce, forse perché non ho assaggiato quelli giusti 🤔 La cosa peggiore è quando mi scrivete che verrete in gita a Roma e mi chiedete dove andare a mangiare le cose: vai di carbonare, pizze, supplì, filetti di baccalà, gelati, poi arriva la fatidica domanda: "E il maritozzo dove vado a mangiarlo"... Ecco li mi fate sentire la peggior romana della storia di Instagram, perché non ne ho mai avuto idea 😂 Col tempo, consultandomi con genitori, zii, amici ho elaborato una lista di posti "sulla fiducia" e tra questi dove vi ho consigliato di andare c'era proprio questo, il fantomatico "maritozzaro" (una cosa che mi ha sempre fatto ridere è che a Roma basta aggiungere la desinenza -aro/-rolo a un oggetto e trovi il corrispondente nome dialettale di colui che lo vende. È una cosa stupida e scontata ma a me fa troppo ridere, non so perché, forse perché escono fuori sostantivi bellissimi 😂). Vabbè facendola breve finalmente ci sono stata e devo dire che sono proprio una brava consigliatrice di posti alla cieca, come fu con tonnarello, dove ho mandato mezza Italia prima di provarlo personalmente 🤷🏻‍♀️ E niente ora potrò dormire sonni tranquilli e quando arriverà la temutissima domanda dirò, con la coscienza pulita di chi sa quel che dice, di andare dal maritozzaro. Ora non mi resta che provare l'altra pasticceria che consiglio sempre per vedere se vi ho mandato in un posto buono o meno 🤷🏻‍♀️ #SusiAdvisor #maritozzaro #romanitá

KODOK GORENG MENTEGA 🐸👍👍
.
.
Akhirnya kesampean makan makanan yang satu ini 😋😋 Suka banget sama kodok, walaupun dagingnya dikit tapi nikmat tiada tara 😍😍
.
.
Si Paha sexy ini selalu buat ngidam 😋😋 Apalagi kodok goreng tepung.. Wah.. itu sih ter-dabest lah 👍👍
.
.
📍 Swike Asli JTW (cab Gardujati Bdg)
Jl. Pesanggrahan no 13C, Kebon Jeruk, Jakarta
💰 44,000
📝 4.7/5.0
.
.
 #jktfoodkingdom #foodjournal #eatinerary #foodenthusiast #foodstory #foodshare #foodporn #foodgasm #pergikuliner #foodies #jktfoodbang #infokuliner #foodtravelling #zomato #indonesianfood #kulinerjakarta #explorejakarta #foodstreet #foodforlife #like4like #mukbang #infokuliner #beautifulcuisines #foodstagram #visitindonesia  #foodstalk #instafood

2019-03-24 12:50   2 0

 

KODOK GORENG MENTEGA 🐸👍👍 . . Akhirnya kesampean makan makanan yang satu ini 😋😋 Suka banget sama kodok, walaupun dagingnya dikit tapi nikmat tiada tara 😍😍 . . Si Paha sexy ini selalu buat ngidam 😋😋 Apalagi kodok goreng tepung.. Wah.. itu sih ter-dabest lah 👍👍 . . 📍 Swike Asli JTW (cab Gardujati Bdg) Jl. Pesanggrahan no 13C, Kebon Jeruk, Jakarta 💰 44,000 📝 4.7/5.0 . . #jktfoodkingdom #foodjournal #eatinerary #foodenthusiast #foodstory #foodshare #foodporn #foodgasm #pergikuliner #foodies #jktfoodbang #infokuliner #foodtravelling #zomato #indonesianfood #kulinerjakarta #explorejakarta #foodstreet #foodforlife #like4like #mukbang #infokuliner #beautifulcuisines #foodstagram #visitindonesia #foodstalk #instafood

После хорошего обеда можно простить кого угодно. 
Оскар Уайльд

2019-03-24 12:50   3 1

 

После хорошего обеда можно простить кого угодно. Оскар Уайльд

✨It's GIVEAWAY time!✨ We're giving away 3 platters to 3 different #thehalalguysmaryland fans! Here's how to enter: 
1️⃣ Follow us @thehalalguysmaryland 
2️⃣ Like this post ❤️
3️⃣ Tag 3 friends in the comments down below! (Unlimited entries per person - must be different tags) ➡️ This contest ends on Sunday, March 30th! The winner will be announced on our IG story the following day and contacted privately shortly after! ✨Good luck!✨

2019-03-24 12:50   9 1

 

✨It's GIVEAWAY time!✨ We're giving away 3 platters to 3 different #thehalalguysmaryland fans! Here's how to enter: 1️⃣ Follow us @thehalalguysmaryland 2️⃣ Like this post ❤️ 3️⃣ Tag 3 friends in the comments down below! (Unlimited entries per person - must be different tags) ➡️ This contest ends on Sunday, March 30th! The winner will be announced on our IG story the following day and contacted privately shortly after! ✨Good luck!✨

Between March 16th (picture #2) and yesterday, the 23rd (picture #1), some things have changed, while others have stayed the same. 
I increased my calories from minimum 2000 to minimum 2050. I know that 50 calories makes next to no difference; 350 extra calories a week won’t be the end all or be all. That said, it’s a mind game, for me. Even though a lot of days I eat 2250 calories, I want to wire my brain to feed itself and my body that minimum 2050, regardless of my activity level on any given day. **changed**
My workout routine has stayed the same. 30-40 minutes of moderate intensity cardio 6 days a week, as well as basic strength training 4 or 5 days a week. **stayed the same**
Aaand the ultimate change is that I’ve gained a bit more weight. As you can see, my tummy isn’t as tight and toned as it once was. My arms and shoulders are finally beginning to gain a bit of body fat. Too, though you can’t get the full effect from this picture, my butt and thighs are getting some...cushioning - lets call it.😉That said, I’m not upset at all, to be completely honest with you. Bodies are meant to change and evolve, given a variety of different circumstances. Diet affects it. Exercise affects it. Stress affects it. So does sleep, hormones, sickness, injury, and so much more. No one can expect to stay one size forever - especially when that size was achieved through drastic measures.
We all need to be a lot more forgiving of our bodies. They were given to us as a gift - a gift to encompass our souls. It’s up to us to treat such an important gift with love and respect, especially in times when we are under a lot of pressure.
 #pescatarian #vegetarian #whatpescatarianseat #whatvegetarianseat #pescatarianeats #vegetarianeats #eats #pescatarianfoodshare #vegetarianfoodshare #foodshare #highcarb #wholefoods #plantbased #plantpowered #plantpower #veg #veggie #edrecovery #anarecovery #edwarrior #anawarrior #strongnotskinny #intuitiveeating

2019-03-24 12:47   3 1

 

Between March 16th (picture #2) and yesterday, the 23rd (picture #1), some things have changed, while others have stayed the same. I increased my calories from minimum 2000 to minimum 2050. I know that 50 calories makes next to no difference; 350 extra calories a week won’t be the end all or be all. That said, it’s a mind game, for me. Even though a lot of days I eat 2250 calories, I want to wire my brain to feed itself and my body that minimum 2050, regardless of my activity level on any given day. **changed** My workout routine has stayed the same. 30-40 minutes of moderate intensity cardio 6 days a week, as well as basic strength training 4 or 5 days a week. **stayed the same** Aaand the ultimate change is that I’ve gained a bit more weight. As you can see, my tummy isn’t as tight and toned as it once was. My arms and shoulders are finally beginning to gain a bit of body fat. Too, though you can’t get the full effect from this picture, my butt and thighs are getting some...cushioning - lets call it.😉That said, I’m not upset at all, to be completely honest with you. Bodies are meant to change and evolve, given a variety of different circumstances. Diet affects it. Exercise affects it. Stress affects it. So does sleep, hormones, sickness, injury, and so much more. No one can expect to stay one size forever - especially when that size was achieved through drastic measures. We all need to be a lot more forgiving of our bodies. They were given to us as a gift - a gift to encompass our souls. It’s up to us to treat such an important gift with love and respect, especially in times when we are under a lot of pressure. #pescatarian #vegetarian #whatpescatarianseat #whatvegetarianseat #pescatarianeats #vegetarianeats #eats #pescatarianfoodshare #vegetarianfoodshare #foodshare #highcarb #wholefoods #plantbased #plantpowered #plantpower #veg #veggie #edrecovery #anarecovery #edwarrior #anawarrior #strongnotskinny #intuitiveeating

Десерт 
Авокадо/ клубника/ сгущёнка/ миндальное мороженное/ крошка песочного печенья
 #ukrainefood #chefsgram #instachef #instagramanet #instatag  #foodporn #foodie #foodgasm #foodpics #foodpic #foodstagram #foods #foodphotography #foodies #foodlover #foodforthought #foodisfuel #foodblogger #foodcoma #foodgram #fooddiary #foodblog #foodlovers #foodart #foodspotting #foodshare #foodlove  #hungry #eat #vitaliypro

2019-03-24 12:46   6 0

 

Десерт Авокадо/ клубника/ сгущёнка/ миндальное мороженное/ крошка песочного печенья #ukrainefood #chefsgram #instachef #instagramanet #instatag #foodporn #foodie #foodgasm #foodpics #foodpic #foodstagram #foods #foodphotography #foodies #foodlover #foodforthought #foodisfuel #foodblogger #foodcoma #foodgram #fooddiary #foodblog #foodlovers #foodart #foodspotting #foodshare #foodlove #hungry #eat #vitaliypro

Gobi Manchurian to satisfy those FRY-Day night cravings. .
Watch full detailed video on my YouTube Channel 😍 .
Have a great weekend!
.
.
 #recipeoftheday  #recipevideo  #recipeshare #foodvideo  #indochinese  #fryday  #fridayfood #fridaymood  #tasteofindia  #tastethisnext #comfortfood  #foodpornshare  #foodgasm #vegetarianfoodshare  #vegetarianmeals #indianfoodtales  #frommykitchen  #instagramvideo #indiankitchen  #vegetarianism  #foodshare #foodiesofinstagram  #foodiegram  #partyfood #nomnom  #eatyourveggies  #weekendvibes #weekendfood  #easyrecipes

2019-03-24 12:44   5 0

 
I might be a tequila girl, but @papaspilar rum, inspired by Ernest Hemingway, holds a special place on my bar cart. I was so excited to see them at @gflfoodwine serving up this sweet tea, lemonade, and blonde rum cocktail. 📚 BONUS TRIVIA: who can name the Hemingway book my tattoo is from?

2019-03-24 12:43   15 3

 

I might be a tequila girl, but @papaspilar rum, inspired by Ernest Hemingway, holds a special place on my bar cart. I was so excited to see them at @gflfoodwine serving up this sweet tea, lemonade, and blonde rum cocktail. 📚 BONUS TRIVIA: who can name the Hemingway book my tattoo is from

「「 #大快活 」/早餐」
好開心今日係星期日🌞咁好嘅日子點可以唔用一個好早餐做開始呢😜
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
🍴健怡早餐 C01🍴 $22
其實一直都好想食lay個早餐 但係成日因為瞓到過左個早餐時間所以成日都食唔到😂今日難得可以同屋企人出街食早餐,當然點都要爬起身啦。lay個早餐set係屬於健怡餐 但係千其唔好以為佢係好细份吖,佢一D都唔細㗎而且重好豐富添㗎,餐裏面包括有:一碗無糖牛奶麥皮、旱麵包、水煮蛋同埋一杯熱飲。牛奶麥皮大大碗而且食到麥皮粒,但係7妹就覺得牛奶就一D味都冇 感覺好似食緊水麥皮咁,佢地嘅旱麵包就整得相當唔錯喎 真係有外翠內軟喎,水煮蛋嘅熟度啱啱蛋黃一D都唔乾😍好鍾意吖!lay個早餐set包保你食得飽而且重可以好健康吖
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
7妹覺得除個牛奶麥皮有進步嘅空間之外,其餘嘅都好好味吖 lay個早餐可以話係美中不足吖😂
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
好味指數:8/10
抵唔抵食:9/10
回頭:9/10
環境:7/10
服務:7/10
 #早餐 #大快活 #早晨 #健康 #健康飲食 #早餐日記 #美食 #美食分享 #香港 #香港美食 #飲食控制 #飲食日記 #hkfoods #foodie #foodshare #breakfast #好食 #食好西 #分享

2019-03-24 12:43   2 0

 

「「 #大快活 」/早餐」 好開心今日係星期日🌞咁好嘅日子點可以唔用一個好早餐做開始呢😜 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 🍴健怡早餐 C01🍴 $22 其實一直都好想食lay個早餐 但係成日因為瞓到過左個早餐時間所以成日都食唔到😂今日難得可以同屋企人出街食早餐,當然點都要爬起身啦。lay個早餐set係屬於健怡餐 但係千其唔好以為佢係好细份吖,佢一D都唔細㗎而且重好豐富添㗎,餐裏面包括有:一碗無糖牛奶麥皮、旱麵包、水煮蛋同埋一杯熱飲。牛奶麥皮大大碗而且食到麥皮粒,但係7妹就覺得牛奶就一D味都冇 感覺好似食緊水麥皮咁,佢地嘅旱麵包就整得相當唔錯喎 真係有外翠內軟喎,水煮蛋嘅熟度啱啱蛋黃一D都唔乾😍好鍾意吖!lay個早餐set包保你食得飽而且重可以好健康吖 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7妹覺得除個牛奶麥皮有進步嘅空間之外,其餘嘅都好好味吖 lay個早餐可以話係美中不足吖😂 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 好味指數:8/10 抵唔抵食:9/10 回頭:9/10 環境:7/10 服務:7/10 #早餐 #大快活 #早晨 #健康 #健康飲食 #早餐日記 #美食 #美食分享 #香港 #香港美食 #飲食控制 #飲食日記 #hkfoods #foodie #foodshare #breakfast #好食 #食好西 #分享

.
Posted by: @iamafoodblog
.
air fryer wings dusted with our vietnamese 5 spice pantry mix. no oil was harmed in the making of these wings (the green onion gremolata is a different story though) recipe on the blog!
.
Tag #thechefpit for feature
.
.
 #Food #Foods #Foodies #foodie #foodporn #foodstagram #foodlover #foodspotting #foodshare #foodstyling #gastronomy #instafood #foodphotography #chef #cheflife #finedining #cook #homecook #foodpics #pastrychef #pastry #bake #cake #madeinusa #hungry #chocolate #tasty

2019-03-24 12:43   24 0

 

. Posted by: @iamafoodblog . air fryer wings dusted with our vietnamese 5 spice pantry mix. no oil was harmed in the making of these wings (the green onion gremolata is a different story though) recipe on the blog! . Tag #thechefpit for feature . . #Food #Foods #Foodies #foodie #foodporn #foodstagram #foodlover #foodspotting #foodshare #foodstyling #gastronomy #instafood #foodphotography #chef #cheflife #finedining #cook #homecook #foodpics #pastrychef #pastry #bake #cake #madeinusa #hungry #chocolate #tasty

Muter2 nyari makan nemux cm nasgor..ntah disini klo minggu susah kali nyari warung yg buka pada tutup semua..klo di malang hari minggu malah eman bgt buat tutup..ada pasar senggol tp lalapan aja yg byk......😅😅
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #nasgor #photofood #fooddelicious #fooddiary #foodtoday #foodphotography #foodoftheday #foodography #foodlike #foodinsta #foodinstagram #instafood #instalike #foodfoodie #foodgasm #foodgram #foodpost #foodporn #foodstyling #foodshare #dinnertime

2019-03-24 12:42   9 1

 

Muter2 nyari makan nemux cm nasgor..ntah disini klo minggu susah kali nyari warung yg buka pada tutup semua..klo di malang hari minggu malah eman bgt buat tutup..ada pasar senggol tp lalapan aja yg byk......😅😅 . . . . . . . . . . . . . . . #nasgor #photofood #fooddelicious #fooddiary #foodtoday #foodphotography #foodoftheday #foodography #foodlike #foodinsta #foodinstagram #instafood #instalike #foodfoodie #foodgasm #foodgram #foodpost #foodporn #foodstyling #foodshare #dinnertime

Peking Style Short Rib Tacos 🌮
•
•
@fatrascalgsy

2019-03-24 12:41   7 1

 

Peking Style Short Rib Tacos 🌮 • • @fatrascalgsy

2019-03-24 12:39   5 1

 

2019-03-24 12:39   4 1

 
Our dinner last night! .
.
.
Stuffed sweet potato skins with beets, tempeh, spinach and sweet potato, topped with almond butter ☺️

2019-03-24 12:39   18 1

 

Our dinner last night! . . . Stuffed sweet potato skins with beets, tempeh, spinach and sweet potato, topped with almond butter ☺️

Brunch time at @paperplanenice
Uno dei punti sicuri per i vegetariani e vegani a Nizza;colazioni e pranzi e la domenica brunch 🥞

2019-03-24 12:38   12 1

 

Brunch time at @paperplanenice Uno dei punti sicuri per i vegetariani e vegani a Nizza;colazioni e pranzi e la domenica brunch 🥞

1️⃣ Niguiri de tarantelo y trufa 🍣
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

2️⃣ Maki de langostino de Sanlúcar en tempura, maki de ventresca en orza y maki de atún ahumado ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

3️⃣ Ortiguilla de mar frita
⭐️⭐️⭐️⭐️/5
•
•
📍 El Rinconcillo de Monica y David (Granada)
El otro día tuvimos la fortuna de asistir a las jornadas gastronómicas. Sin duda mi sitio favorito de Granada, no solo por el atún de almadraba, también por las excelentes carnes. Hacer niguiri y maki con ese producto es éxito asegurado. Las ortoguillas muy ricas también. Todo acompañado por champán Taittinger. Precio por persona del menú (10 platos) 65€
•
•
 #instafood #instagastronomia #comerengranada #comerbien #restaurantesgranada #foodshare #foodlovers #foodie #misterfoodie #niguiri #atun #tunna #trufa #maki #langostino #sanlucar #ortiguillas #granada

2019-03-24 12:38   11 1

 

1️⃣ Niguiri de tarantelo y trufa 🍣 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 2️⃣ Maki de langostino de Sanlúcar en tempura, maki de ventresca en orza y maki de atún ahumado ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 3️⃣ Ortiguilla de mar frita ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 • • 📍 El Rinconcillo de Monica y David (Granada) El otro día tuvimos la fortuna de asistir a las jornadas gastronómicas. Sin duda mi sitio favorito de Granada, no solo por el atún de almadraba, también por las excelentes carnes. Hacer niguiri y maki con ese producto es éxito asegurado. Las ortoguillas muy ricas también. Todo acompañado por champán Taittinger. Precio por persona del menú (10 platos) 65€ • • #instafood #instagastronomia #comerengranada #comerbien #restaurantesgranada #foodshare #foodlovers #foodie #misterfoodie #niguiri #atun #tunna #trufa #maki #langostino #sanlucar #ortiguillas #granada

Green #Shakshuka 💚💚💚💚

2019-03-24 12:38   5 1

 

Green #Shakshuka 💚💚💚💚

Sabadão em casa, pizza? Opa, sim e claro. Bora fazer. A grande Dama da noite, Mozzarela de Búfala. E mandou muito bem com atum, bacalhau, parma, parmesão, queijo reino. Como sempre não pode faltar orégano Italiano, acreditem faz toda a diferença. Um fio de azeite on top no final....Madona mia!
🍘🥘🍪🍷🍻🍽️🍴
 #capocannoli #pizza #mozzarella #foodstyling #homemade #italianfood #brazilianfood #foodshare #foodstagram #foodlover #foodphotography #instagood #instafood #instapic #eventos #bufalattatuape

2019-03-24 12:38   13 2

 

Sabadão em casa, pizza Opa, sim e claro. Bora fazer. A grande Dama da noite, Mozzarela de Búfala. E mandou muito bem com atum, bacalhau, parma, parmesão, queijo reino. Como sempre não pode faltar orégano Italiano, acreditem faz toda a diferença. Um fio de azeite on top no final....Madona mia! 🍘🥘🍪🍷🍻🍽️🍴 #capocannoli #pizza #mozzarella #foodstyling #homemade #italianfood #brazilianfood #foodshare #foodstagram #foodlover #foodphotography #instagood #instafood #instapic #eventos #bufalattatuape

Весеннее счастье иное на вкус. Меньше крема мимолётности, больше зеленых красок вечности и в пышном салате чувств много солнца...
 #salat #instafood #instagramanet #instatag #food #foodporn #foodie #foodgasm #foodpics #foodpic #foodstagram #foods #foodphotography #foodies #foodlover #foodforthought #foodisfuel #foodblogger #foodcoma #foodgram #fooddiary #foodblog #foodlovers #foodart #foodspotting #foodshare #foodlove #yum #hungry #eat

2019-03-24 12:38   11 0

 

Весеннее счастье иное на вкус. Меньше крема мимолётности, больше зеленых красок вечности и в пышном салате чувств много солнца... #salat #instafood #instagramanet #instatag #food #foodporn #foodie #foodgasm #foodpics #foodpic #foodstagram #foods #foodphotography #foodies #foodlover #foodforthought #foodisfuel #foodblogger #foodcoma #foodgram #fooddiary #foodblog #foodlovers #foodart #foodspotting #foodshare #foodlove #yum #hungry #eat

2019-03-24 12:38   3 1

 
 #Ravioli LOVE🥰

2019-03-24 12:38   3 1

 

#Ravioli LOVE🥰

2019-03-24 12:37   4 1

 
Vitamine C bomb with this Coconut Strawberry Raspberry smoothie bowl, topped with popped quinoa, raspberries, strawberries and blueberries. Low in calories!😍 .
.
 #smoothiebowl #smoothiebowlgram #vitaminec #vitamins #vitaminb #potassium #folicacid #magnesium #soyayogurt #coconutyoghurt #strawberries #raspberries #banana #toppings #raspberries #strawberry #blueberries #poppedquinoa #quinoa #superfoods #healthygram #smoothiegram #instasmoothie #foodgram #vegan #plantpower #plantbasedfood #veganbowl #summerfruits #foodshare #lowincalories .
.
• 250 Coconut yogurt .
• 1 medium Banana
• 100gr Strawberries
• 50gr Raspberries .
.
Topping:
• Strawberry • Raspberries • Blueberries • Popped quinoa

2019-03-24 12:36   9 0

 

Vitamine C bomb with this Coconut Strawberry Raspberry smoothie bowl, topped with popped quinoa, raspberries, strawberries and blueberries. Low in calories!😍 . . #smoothiebowl #smoothiebowlgram #vitaminec #vitamins #vitaminb #potassium #folicacid #magnesium #soyayogurt #coconutyoghurt #strawberries #raspberries #banana #toppings #raspberries #strawberry #blueberries #poppedquinoa #quinoa #superfoods #healthygram #smoothiegram #instasmoothie #foodgram #vegan #plantpower #plantbasedfood #veganbowl #summerfruits #foodshare #lowincalories . . • 250 Coconut yogurt . • 1 medium Banana • 100gr Strawberries • 50gr Raspberries . . Topping: • Strawberry • Raspberries • Blueberries • Popped quinoa

~Methi Paneer~

I woke up in a foul mood today. The weekend that went by didn't go as per plan. No dinner date, no movie. In short, horrible.

I was cranky, upset and acting like a super snob.

So, I was eventually dragged to this small restaurant near my place that sells the most authentic parathas that one can find in Bangalore, served witb Dahi. And, what else but good food to uplift my mood.

On the way back home, I grabbed some paneer and decided to try this recipe my landlady from my Chandigarh days gave me.

It's authentic. It's Punjabi.

P.S- Life update, shaved half of my eyebrows!!!! sigh!!!! #foodstyling #foodbossindia  #foods #foodshare #foodstagram #foodblogger #foodlover #foody #foodheaven #foodpics #food #foodpornshare #foodphotography #foodporn #foodbeast #foodgasm #foodography #foodpic #foodoftheday #foodies #foodblog #foodism  #foodgram  #bangalore_insta  #punjabifood #punjabi_tadka #punjabi #northindianfood #northindia #indiancuisine

2019-03-24 12:29   6 1

 

~Methi Paneer~ I woke up in a foul mood today. The weekend that went by didn't go as per plan. No dinner date, no movie. In short, horrible. I was cranky, upset and acting like a super snob. So, I was eventually dragged to this small restaurant near my place that sells the most authentic parathas that one can find in Bangalore, served witb Dahi. And, what else but good food to uplift my mood. On the way back home, I grabbed some paneer and decided to try this recipe my landlady from my Chandigarh days gave me. It's authentic. It's Punjabi. P.S- Life update, shaved half of my eyebrows!!!! sigh!!!! #foodstyling #foodbossindia #foods #foodshare #foodstagram #foodblogger #foodlover #foody #foodheaven #foodpics #food #foodpornshare #foodphotography #foodporn #foodbeast #foodgasm #foodography #foodpic #foodoftheday #foodies #foodblog #foodism #foodgram #bangalore_insta #punjabifood #punjabi_tadka #punjabi #northindianfood #northindia #indiancuisine

What’s for dinner tonight? Vietnamese spring rolls 🌸🌱🌼 served with spicy 🌶 peanut 🥜 dipping sauce! One of the most enticing and refreshing bites in Asian cuisines 😍✨
•
Filling_ yellow capsicum, carrots, seasoned sesame mushroom, nuts, pineapple, cabbage, and coriander wrapped with rice paper 
Sauce_ peanut butter, soy sauce, chilli, sesame oil, and lemon juice

2019-03-24 09:51   75 7

 

What’s for dinner tonight Vietnamese spring rolls 🌸🌱🌼 served with spicy 🌶 peanut 🥜 dipping sauce! One of the most enticing and refreshing bites in Asian cuisines 😍✨ • Filling_ yellow capsicum, carrots, seasoned sesame mushroom, nuts, pineapple, cabbage, and coriander wrapped with rice paper Sauce_ peanut butter, soy sauce, chilli, sesame oil, and lemon juice

Немного креветок 🦐🦐🦐
——————————————— ••• •• • •
Some shrimps 🦐🦐🦐

2019-03-24 09:04   175 6

 

Немного креветок 🦐🦐🦐 ——————————————— ••• •• • • Some shrimps 🦐🦐🦐

🌼 millet & veggies 🌼
.
🌿 stewed zucchini, peas, carrot, pepper, cucumber
.

2019-03-24 07:00   69 8

 

🌼 millet & veggies 🌼 . 🌿 stewed zucchini, peas, carrot, pepper, cucumber .

🌼 stewed carrot, buckwheat, chickpeas & greens, seeds 🌼
.
🌿 carrots stewed with sezam, chia, rice cream, dried parsley leaves
🌿 buckwheat, chickpeas
🌿 roman salad, cucumber, tomato, sezam, paprika, pepper, salt
.

2019-03-23 08:11   91 9

 

🌼 stewed carrot, buckwheat, chickpeas & greens, seeds 🌼 . 🌿 carrots stewed with sezam, chia, rice cream, dried parsley leaves 🌿 buckwheat, chickpeas 🌿 roman salad, cucumber, tomato, sezam, paprika, pepper, salt .

🌼 baked carrot & beetroot, thyme 🌼
.
love the smell of thyme and sweet taste of this combo
.

2019-03-22 16:48   86 10

 

🌼 baked carrot & beetroot, thyme 🌼 . love the smell of thyme and sweet taste of this combo .

🌼 stewed & baked veggies, lentil patties 🌼
.
🌿 baked carrot, beetroot with thyme
🌿 stewed zucchinni
🌿 lentil patties (oats, lentils, veggies, flour)

2019-03-22 16:38   99 8

 

🌼 stewed & baked veggies, lentil patties 🌼 . 🌿 baked carrot, beetroot with thyme 🌿 stewed zucchinni 🌿 lentil patties (oats, lentils, veggies, flour)

🌼 chickpeas on paprika 🌼
.
🌿 chickpeas and corn on paprika, chives
🌿 red cabbage, tomatos, tomato tortila
🌿 chia, sezam, pumpkin seeds
.

2019-03-20 19:20   95 9

 

🌼 chickpeas on paprika 🌼 . 🌿 chickpeas and corn on paprika, chives 🌿 red cabbage, tomatos, tomato tortila 🌿 chia, sezam, pumpkin seeds .

Next Page →
Next Page →