United States

  United States

  Top 534273 Instagram followed

Images about: #giveaway (25524260 posts)

 #Repost @jaketsweater_id
• • • • • •
Hello..helloo...
Kabar gembira...😆😆😆@jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id ngadain lagi giveaway...😘😘😘
👇👇👇
-
Yuukk ikutan caranya gampang bangett..
👉Wajib follow akun IG @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id
👉Repost foto ini beserta captionnya,,jangan di rubah sedikitpun.
👉Tag minimal 5 teman kamu (syaratnya harus akun asli ya bukan fiktif/palsu dan jangan punya lebih dari 1 akun )
👉Akunnya jangan di gembok ya
👉Pengumuman pemenang giweaway akan di umumin tgl 16 JUNI 2019.
-
-
✔HADIAHNYA✔
👌2 SWEATER dari @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id masing2 untuk 2 orang pemenang...
√model bebas pilih 👌
√warna bebas pilih👌
√ukuran bebas pilih👌
√free ongkir👌
👉 🔜Pemenang akan dipilih dan dilihat yang paling sering REPOST.....🔚
-
- Yuukk ikutan dan ajakin teman-temannya...👍👍👍 #giveawayindonesia #giveaway #giveawayindo #giveawaysweater #giveaways #giveawayolshop #jaketsweater_id

2019-06-16 07:51   0 0

 

#Repost @jaketsweater_id • • • • • • Hello..helloo... Kabar gembira...😆😆😆@jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id ngadain lagi giveaway...😘😘😘 👇👇👇 - Yuukk ikutan caranya gampang bangett.. 👉Wajib follow akun IG @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id 👉Repost foto ini beserta captionnya,,jangan di rubah sedikitpun. 👉Tag minimal 5 teman kamu (syaratnya harus akun asli ya bukan fiktif/palsu dan jangan punya lebih dari 1 akun ) 👉Akunnya jangan di gembok ya 👉Pengumuman pemenang giweaway akan di umumin tgl 16 JUNI 2019. - - ✔HADIAHNYA✔ 👌2 SWEATER dari @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id masing2 untuk 2 orang pemenang... √model bebas pilih 👌 √warna bebas pilih👌 √ukuran bebas pilih👌 √free ongkir👌 👉 🔜Pemenang akan dipilih dan dilihat yang paling sering REPOST.....🔚 - - Yuukk ikutan dan ajakin teman-temannya...👍👍👍 #giveawayindonesia #giveaway #giveawayindo #giveawaysweater #giveaways #giveawayolshop #jaketsweater_id

Satu pengalaman gua di futsal dulu pas kecil ga ada tai²nya gabisa apa² klo main futsal sampe ada temen yg blg "ah lu ga laki gabisa maen futsal gausah main sama gua lu" kesel dan pengen bales dendam. Dan akhirnya buat bales dendam ke tu orang,gua latihan tiap hari pagi siang sore malem sampe ikut sekolah bola. Dan pada satu titik gua kembangin bakat gua di futsal dimana manusia itu tumbuh berkembang dan hinaan telah menghilang. Allah telah membuktikan bahwa usaha ga bakal berkhianat pada hasil. Haha dan skrg tmn gua yg dulu ngeremehin gua malah minta maap dan selalu jadi rekan satu tim tersolid.. yah gajadi bales dendam dah gua.
@nval.hz @zayn.cx @alfd.syhdn_
.
.
 #elegantstory #fisiksilverpack #fisikfootball #giveaway

2019-06-16 07:51   0 0

 

Satu pengalaman gua di futsal dulu pas kecil ga ada tai²nya gabisa apa² klo main futsal sampe ada temen yg blg "ah lu ga laki gabisa maen futsal gausah main sama gua lu" kesel dan pengen bales dendam. Dan akhirnya buat bales dendam ke tu orang,gua latihan tiap hari pagi siang sore malem sampe ikut sekolah bola. Dan pada satu titik gua kembangin bakat gua di futsal dimana manusia itu tumbuh berkembang dan hinaan telah menghilang. Allah telah membuktikan bahwa usaha ga bakal berkhianat pada hasil. Haha dan skrg tmn gua yg dulu ngeremehin gua malah minta maap dan selalu jadi rekan satu tim tersolid.. yah gajadi bales dendam dah gua. @nval.hz @zayn.cx @alfd.syhdn_ . . #elegantstory #fisiksilverpack #fisikfootball #giveaway

⭐️BYRON BAY COLLECTIVE GIVEAWAY⭐️
⠀
Did you hear that I have teamed up with some exclusive Byron Bay brands and together we are giving away over $300 worth of boutique products. This is a crazy amount of products on offer.

Check out our original post and make sure you enter because we don't want you to miss out on all the amazing treats coming your way. *
*
*
*
 #giveaway #instagiveaway #australiagiveaway #byronbay #byron #competition #win #gourmetfood #organicbeauty #artisanproducts #byronbaylife #freebies #winme #giveawaycontest #collective #guveawaytime #byronbaylifestyle #goodies #winwin #organiccookies #cookiemix #recipeinajar #oatandmacadamia #bakery #foodie

2019-06-16 07:51   0 0

 

⭐️BYRON BAY COLLECTIVE GIVEAWAY⭐️ ⠀ Did you hear that I have teamed up with some exclusive Byron Bay brands and together we are giving away over $300 worth of boutique products. This is a crazy amount of products on offer. Check out our original post and make sure you enter because we don't want you to miss out on all the amazing treats coming your way. * * * * #giveaway #instagiveaway #australiagiveaway #byronbay #byron #competition #win #gourmetfood #organicbeauty #artisanproducts #byronbaylife #freebies #winme #giveawaycontest #collective #guveawaytime #byronbaylifestyle #goodies #winwin #organiccookies #cookiemix #recipeinajar #oatandmacadamia #bakery #foodie

 #Repost @zedblackin (@get_repost)
・・・
Participate & you may win an aromatic gift hamper.
Rules:-
1.Follow Us.
2.Share your answer in comment section with #PrarthnaHogiSweeker.
3.Share the post.
4.Tag your 5 friends.
Last date to submit your answer is 18th June 2019. .
.
.

 #HappyFathersDay #FathersDay #dad #father #instalove #happy #MDPH #ZedBlack  #GiftHamper #gift #Prayer #instalife #ShareNWin #Prize #Win #Competition #ParticipateAndWin #giveaway #Contest #contestalert

2019-06-16 07:51   0 0

 

#Repost @zedblackin (@get_repost) ・・・ Participate & you may win an aromatic gift hamper. Rules:- 1.Follow Us. 2.Share your answer in comment section with #PrarthnaHogiSweeker. 3.Share the post. 4.Tag your 5 friends. Last date to submit your answer is 18th June 2019. . . . #HappyFathersDay #FathersDay #dad #father #instalove #happy #MDPH #ZedBlack  #GiftHamper #gift #Prayer #instalife #ShareNWin #Prize #Win #Competition #ParticipateAndWin #giveaway #Contest #contestalert

Father's day ...Dnes je mezinárodní Den otců 💚 @joson_momoa natočil krasný klip #fathersday 
Muži a děti, jak inspirativni bytosti to jsou. Bez vás by to prostě nebylo ono 👍
Na našem webu máte překvapení.
Klip sdílen od @prideofgypsies . Thank you Joson 💚 Greeting from Czech republic. .
 #jason #jasonmamoa #jasonmomoa #momoa #giveaway #aquamanmovie #aloha #jameswan #dccomics #gorgeos #mancrush #jasonmomoafanart #prideofgypsies #aquamans #instapic #instafit #instadaily #man #gameofthrones #khaldrogoandkhaleesi #the #insta #pride #momoas #jason #instagood #tbt #good #insta #instagram #morningmotivation

2019-06-16 07:51   0 0

 

Father's day ...Dnes je mezinárodní Den otců 💚 @joson_momoa natočil krasný klip #fathersday Muži a děti, jak inspirativni bytosti to jsou. Bez vás by to prostě nebylo ono 👍 Na našem webu máte překvapení. Klip sdílen od @prideofgypsies . Thank you Joson 💚 Greeting from Czech republic. . #jason #jasonmamoa #jasonmomoa #momoa #giveaway #aquamanmovie #aloha #jameswan #dccomics #gorgeos #mancrush #jasonmomoafanart #prideofgypsies #aquamans #instapic #instafit #instadaily #man #gameofthrones #khaldrogoandkhaleesi #the #insta #pride #momoas #jason #instagood #tbt #good #insta #instagram #morningmotivation

ПОДАРКИ

Это лето какое то сумасшедшее, правда)
Так много всяких #giveaway я не припомню...
В то время, пока мы готовимся к благотворительному марафону в помощь @yulia_gusakova_nail , фирма @siller_professional проводит крутой гив и дарит призов на 30 000 гривен 🤪
.
Самое крутое сейчас, что не надо ничего платить или покупать билеты (как раньше в лотереях, кто помнит?)
Нужно сделать всего три шага: 
1. Фото с продукцией #siller_professional выложить у себя в Инстаграм
2. У себя в посте сделать надпись- я использую @siller_professional и указать хештег #siller_professional
3. Отметить на странице @siller_professional под постом розыгрыша двух подруг.
Все! Вы участник розыгрыша!

Вот так просто, да)))
Учавствовать смогут и наши, донецкие коллеги!
Потому что смогут приобрести продукцию в наших магазинах 😱
@nail_magazin_dn
@nailsme_
.
Признавайтесь, кто боится учавствовать в таких гивах потому что тоже покупал раньше билеты в разные лотереи и никогда не выигрывал?
Или может вы последнюю мелочь спускали в автомат и тоже все проигрывали?
Я - да 😁✋🏻
Хотя помню однажды в автомате за 50 копеек выиграла 10 гривен 😅

2019-06-16 07:50   0 0

 

ПОДАРКИ Это лето какое то сумасшедшее, правда) Так много всяких #giveaway я не припомню... В то время, пока мы готовимся к благотворительному марафону в помощь @yulia_gusakova_nail , фирма @siller_professional проводит крутой гив и дарит призов на 30 000 гривен 🤪 . Самое крутое сейчас, что не надо ничего платить или покупать билеты (как раньше в лотереях, кто помнит) Нужно сделать всего три шага: 1. Фото с продукцией #siller_professional выложить у себя в Инстаграм 2. У себя в посте сделать надпись- я использую @siller_professional и указать хештег #siller_professional 3. Отметить на странице @siller_professional под постом розыгрыша двух подруг. Все! Вы участник розыгрыша! Вот так просто, да))) Учавствовать смогут и наши, донецкие коллеги! Потому что смогут приобрести продукцию в наших магазинах 😱 @nail_magazin_dn @nailsme_ . Признавайтесь, кто боится учавствовать в таких гивах потому что тоже покупал раньше билеты в разные лотереи и никогда не выигрывал Или может вы последнюю мелочь спускали в автомат и тоже все проигрывали Я - да 😁✋🏻 Хотя помню однажды в автомате за 50 копеек выиграла 10 гривен 😅

Hey guys~♡ I'm giving out 5 Big and Small Yumeko stickers all you have to do is share this on you story tagging @medusamart and comment on this post any emoji that you associate Kakeguri with. 
Must be following this account.
Must be willing to provide address to ship prize tom
♥️🖤💦♦️♣️♠️💰💸💷💶💵💲
.
I just wanna say I appreciate the 100 followers. I have so many designs I havent posted yet and so much more to give I'm just excited about this first small step so thank you all♡
.
.
.
 #anime #sticker #giveaway #netflix #netflixoriginal #kakegurui #kakeguruicosplay #yumekojabami #gambling #yandare #compulsivegambler  #蛇喰夢子 #アニメ #コスプレ #manga #dealwiththedevil #cosplayer #creepy #pyscho #gamblinggirl #animegirl  #animeslaps #otaku #geek #nerd #waifu #medusamart

2019-06-16 07:50   0 0

 

Hey guys~♡ I'm giving out 5 Big and Small Yumeko stickers all you have to do is share this on you story tagging @medusamart and comment on this post any emoji that you associate Kakeguri with. Must be following this account. Must be willing to provide address to ship prize tom ♥️🖤💦♦️♣️♠️💰💸💷💶💵💲 . I just wanna say I appreciate the 100 followers. I have so many designs I havent posted yet and so much more to give I'm just excited about this first small step so thank you all♡ . . . #anime #sticker #giveaway #netflix #netflixoriginal #kakegurui #kakeguruicosplay #yumekojabami #gambling #yandare #compulsivegambler #蛇喰夢子 #アニメ #コスプレ #manga #dealwiththedevil #cosplayer #creepy #pyscho #gamblinggirl #animegirl #animeslaps #otaku #geek #nerd #waifu #medusamart

———
GIVEAWAY 🔥🔥🔥 SOME BY MI Snail True Cica Miracle Repair Serum untuk 2 pemenang !! Caranya mudah, yaitu:
1. Follow @beautyworld.id di ig dan shopee (id shopee: beautyworld.id)
2. Re-post postingan ini ke ig kalian (boleh feed/story) dan jangan lupa tag @beautyworld.id
3. Tag dan ajak 3 teman di kolo comment dibawah (tidak berlaku untuk fake account)
4. Spam likes

Pengumuman 1 Juli
Ongkir ditanggung pemenang

Pemenang dipilih dari yang paling aktif repost,like dan tag teman

GOOD LUCK ❤
 #somebymisnailtruecica #somebymi #giveawaysomebymi #giveawayindonesia #giveaway #giveaways

2019-06-16 07:50   0 0

 

——— GIVEAWAY 🔥🔥🔥 SOME BY MI Snail True Cica Miracle Repair Serum untuk 2 pemenang !! Caranya mudah, yaitu: 1. Follow @beautyworld.id di ig dan shopee (id shopee: beautyworld.id) 2. Re-post postingan ini ke ig kalian (boleh feed/story) dan jangan lupa tag @beautyworld.id 3. Tag dan ajak 3 teman di kolo comment dibawah (tidak berlaku untuk fake account) 4. Spam likes Pengumuman 1 Juli Ongkir ditanggung pemenang Pemenang dipilih dari yang paling aktif repost,like dan tag teman GOOD LUCK ❤ #somebymisnailtruecica #somebymi #giveawaysomebymi #giveawayindonesia #giveaway #giveaways

———
GIVEAWAY 🔥🔥🔥 SOME BY MI Snail True Cica Miracle Repair Serum untuk 2 pemenang !! Caranya mudah, yaitu:
1. Follow @beautyworld.id di ig dan shopee (id shopee: beautyworld.id)
2. Re-post postingan ini ke ig kalian (boleh feed/story) dan jangan lupa tag @beautyworld.id
3. Tag dan ajak 3 teman di kolo comment dibawah (tidak berlaku untuk fake account)
4. Spam likes

Pengumuman 1 Juli
Ongkir ditanggung pemenang

Pemenang dipilih dari yang paling aktif repost,like dan tag teman

GOOD LUCK ❤
 #somebymisnailtruecica #somebymi #giveawaysomebymi #giveawayindonesia #giveaway #giveaways

2019-06-16 07:50   0 0

 

——— GIVEAWAY 🔥🔥🔥 SOME BY MI Snail True Cica Miracle Repair Serum untuk 2 pemenang !! Caranya mudah, yaitu: 1. Follow @beautyworld.id di ig dan shopee (id shopee: beautyworld.id) 2. Re-post postingan ini ke ig kalian (boleh feed/story) dan jangan lupa tag @beautyworld.id 3. Tag dan ajak 3 teman di kolo comment dibawah (tidak berlaku untuk fake account) 4. Spam likes Pengumuman 1 Juli Ongkir ditanggung pemenang Pemenang dipilih dari yang paling aktif repost,like dan tag teman GOOD LUCK ❤ #somebymisnailtruecica #somebymi #giveawaysomebymi #giveawayindonesia #giveaway #giveaways

Give away 🎉🎉
Buat kamu yang lagi ngicarii ngicarii bt21 dari BTS kami lagi bagi bagi gratis ni buat kamu yang ikutaaaan give away ini
Caranya gampangg,
Follow ig @azuraisma15 
@vousmesyaz
@bts.bighitofficial 
Dan tag 3 orang teman kamu yang aktif yaa jangan asal asalan,
Kalo sudah DM Ig aku bilang "UDAH"
give away berakhir tgl 20 Juni 2019,
Dan pemenang akan diumumkan tgl 25 Juni 2019,
Terima kasih selamat mengikuti give away,
 #armyindonesia
 #army #giveawayindonesia #giveawa #ff #armybomb #btsarmy #bt21 #bighitentertainment #giveaway #indonesia #koreanstyle

2019-06-16 07:49   0 0

 

Give away 🎉🎉 Buat kamu yang lagi ngicarii ngicarii bt21 dari BTS kami lagi bagi bagi gratis ni buat kamu yang ikutaaaan give away ini Caranya gampangg, Follow ig @azuraisma15 @vousmesyaz @bts.bighitofficial Dan tag 3 orang teman kamu yang aktif yaa jangan asal asalan, Kalo sudah DM Ig aku bilang "UDAH" give away berakhir tgl 20 Juni 2019, Dan pemenang akan diumumkan tgl 25 Juni 2019, Terima kasih selamat mengikuti give away, #armyindonesia #army #giveawayindonesia #giveawa #ff #armybomb #btsarmy #bt21 #bighitentertainment #giveaway #indonesia #koreanstyle

———
GIVEAWAY 🔥🔥🔥 SOME BY MI Snail True Cica Miracle Repair Serum untuk 2 pemenang !! Caranya mudah, yaitu:
1. Follow @beautyworld.id di ig dan shopee (id shopee: beautyworld.id)
2. Re-post postingan ini ke ig kalian (boleh feed/story) dan jangan lupa tag @beautyworld.id
3. Tag dan ajak 3 teman di kolo comment dibawah (tidak berlaku untuk fake account)
4. Spam likes

Pengumuman 1 Juli
Ongkir ditanggung pemenang

Pemenang dipilih dari yang paling aktif repost,like dan tag teman

GOOD LUCK ❤
 #somebymisnailtruecica #somebymi #giveawaysomebymi #giveawayindonesia #giveaway #giveaways

2019-06-16 07:49   0 0

 

——— GIVEAWAY 🔥🔥🔥 SOME BY MI Snail True Cica Miracle Repair Serum untuk 2 pemenang !! Caranya mudah, yaitu: 1. Follow @beautyworld.id di ig dan shopee (id shopee: beautyworld.id) 2. Re-post postingan ini ke ig kalian (boleh feed/story) dan jangan lupa tag @beautyworld.id 3. Tag dan ajak 3 teman di kolo comment dibawah (tidak berlaku untuk fake account) 4. Spam likes Pengumuman 1 Juli Ongkir ditanggung pemenang Pemenang dipilih dari yang paling aktif repost,like dan tag teman GOOD LUCK ❤ #somebymisnailtruecica #somebymi #giveawaysomebymi #giveawayindonesia #giveaway #giveaways

Thank you for being there every day with just the love and guidance I've needed. Everything you've taught me has stuck with me and I'm lucky to have a dad and grand dad like you.” .
Since it’s fathers day @nuskay_skincare is doing a special giveaway for all of you out there! 
Post a picture with your dad and mention your favourite nuskay product. Don’t forget to tag @nuskay_skincare and use #nuskay in your post. One lucky winner will get nuskay goodies from them.
.
One my favourite #nuskay product is Starlight Glow Restorer @nuskay_skincare .
.
.
 #nuskayskincare #nuskay #luxuryskincare #giveaway #fathersday

2019-06-16 07:49   5 0

 

Thank you for being there every day with just the love and guidance I've needed. Everything you've taught me has stuck with me and I'm lucky to have a dad and grand dad like you.” . Since it’s fathers day @nuskay_skincare is doing a special giveaway for all of you out there! Post a picture with your dad and mention your favourite nuskay product. Don’t forget to tag @nuskay_skincare and use #nuskay in your post. One lucky winner will get nuskay goodies from them. . One my favourite #nuskay product is Starlight Glow Restorer @nuskay_skincare . . . #nuskayskincare #nuskay #luxuryskincare #giveaway #fathersday

Let’s make this the last day for the #giveaway 💋 I’ve got my ban lifted 🙌🏻 and I’m slowly catching up 🥳🥳 head to the original post 👇🏻 and LIKE SAVE and TAG your 3 faves to be entered you can share the love too if you like fir an extra entry 🤩 #competition #win #homedecor #interiordesign #interior #home #decor #design #homedesign #handmade #homesweethome #decoration #interiors #furniture #homedecoration #luxury #dekorasirumah #style #homestyle #diy #interiordesigner #interiordecor #instahome #inspiration #designer #bhfyp

2019-06-16 07:49   0 0

 

Let’s make this the last day for the #giveaway 💋 I’ve got my ban lifted 🙌🏻 and I’m slowly catching up 🥳🥳 head to the original post 👇🏻 and LIKE SAVE and TAG your 3 faves to be entered you can share the love too if you like fir an extra entry 🤩 #competition #win #homedecor #interiordesign #interior #home #decor #design #homedesign #handmade #homesweethome #decoration #interiors #furniture #homedecoration #luxury #dekorasirumah #style #homestyle #diy #interiordesigner #interiordecor #instahome #inspiration #designer #bhfyp

THANK YOU so much for following Louie & Me 🧡We hope you are enjoying our beautiful books and content!!! To celebrate 800 followers we are having a GIVEAWAY!! Simply like this post, tag three friends who love children’s literature and then tell us which TWO books you would like to own from our collection and they could be yours for FREE!!! You must be following Louie & Me to be the running. Open to Australian residents only. Winner will be announced next Sunday 23rd June at 6pm. Good Luck!!! Link in bio...
www.louieandme.com.au

 #childrensbooks #kidsbooks #louieandme #louieandmebooks #reading #books #teachersofinstagram #booksforkids #lovebooks #instabook #children #kids #education #literacy #bookstagram #kidlit #picturebook #greatreads #lovereading #childrensfiction #earlyyears #booksofinsta #bookstagramfeature #ilovebooks #goodreads #homeschool #preschoolathome #giveaway #800followers #australianteachers

2019-06-16 07:48   7 0

 

THANK YOU so much for following Louie & Me 🧡We hope you are enjoying our beautiful books and content!!! To celebrate 800 followers we are having a GIVEAWAY!! Simply like this post, tag three friends who love children’s literature and then tell us which TWO books you would like to own from our collection and they could be yours for FREE!!! You must be following Louie & Me to be the running. Open to Australian residents only. Winner will be announced next Sunday 23rd June at 6pm. Good Luck!!! Link in bio... www.louieandme.com.au #childrensbooks #kidsbooks #louieandme #louieandmebooks #reading #books #teachersofinstagram #booksforkids #lovebooks #instabook #children #kids #education #literacy #bookstagram #kidlit #picturebook #greatreads #lovereading #childrensfiction #earlyyears #booksofinsta #bookstagramfeature #ilovebooks #goodreads #homeschool #preschoolathome #giveaway #800followers #australianteachers

Dear @officialcompleteselular
Ikutan yuk..
@henry.rianto
@gusti_aria_abbas
@henyeka123
@arifin.ifin.108889
@nafisalfiah 
 #Repost @officialcompleteselular with @make_repost
・・・
GIVE AWAY Berhadiah 1 unit hp

PERIODE GIVEAWAY Tanggal 16 Juni 2019 ( 1 hari )

Caranya gampang banget:
1. Like postingan ini dan pastikan kamu sudah FOLLOW (INSTAGRAM, FACEBOOK) Official Complete Selular
2. Komen di bawah “YUK IKUTAN GIVEAWAY NYA”?
3. Repost postingan ini di Instagram kamu (Ig Post(feed) & Ig Story), lalu tag @officialcompleteselular dan mention ke 5 orang temanmu
4. Pemenang akan dipilih secara acak jumlah like terbanyak
5. Jika jumlah like sama, maka pemenang akan ditentukan berdasarkan komentar paling menarik
6. Pengumuman pemenang akan diumumkan keesokan harinya di Instagram Story @officialcompleteselular (berlaku setiap hari selama masa periode)
7. Keputusan juri mutlak dan tidak dapat di ganggu gugat. (*) Pemenang akan diumumkan setiap hari di instagram dan story @Officialcompleteselular
(*) Pemenang ditentukan berdasarkan like terbanyak
(*) Pengambilan Hadiah Diambil Di toko Terdekat cabang Complete Selular Group
.
.
Jangan sampai ketinggalan yaa, semoga beruntung.. Yuukk segeraa serbu toko complete selular terdekat.. semoga beruntung 

 #giveaway #giveawaycirebon #completeselular #handphone #handphonecirebon #cirebon #aboutcirebon #cirebonevent #cirebonbribin #hpmurah #lfl #fff #follow #giveawayindonesia #berhadiah #smartphone #cirebonhits #bandung #jakarta #indonesiahits #youtube #youtubers #handphoneindonesia #repostandwin #bagibagihadiah #promoramdhan #banjirhadiah #banjirpromo #bagirejeki

2019-06-16 07:48   4 1

 

Dear @officialcompleteselular Ikutan yuk.. @henry.rianto @gusti_aria_abbas @henyeka123 @arifin.ifin.108889 @nafisalfiah #Repost @officialcompleteselular with @make_repost ・・・ GIVE AWAY Berhadiah 1 unit hp PERIODE GIVEAWAY Tanggal 16 Juni 2019 ( 1 hari ) Caranya gampang banget: 1. Like postingan ini dan pastikan kamu sudah FOLLOW (INSTAGRAM, FACEBOOK) Official Complete Selular 2. Komen di bawah “YUK IKUTAN GIVEAWAY NYA” 3. Repost postingan ini di Instagram kamu (Ig Post(feed) & Ig Story), lalu tag @officialcompleteselular dan mention ke 5 orang temanmu 4. Pemenang akan dipilih secara acak jumlah like terbanyak 5. Jika jumlah like sama, maka pemenang akan ditentukan berdasarkan komentar paling menarik 6. Pengumuman pemenang akan diumumkan keesokan harinya di Instagram Story @officialcompleteselular (berlaku setiap hari selama masa periode) 7. Keputusan juri mutlak dan tidak dapat di ganggu gugat. (*) Pemenang akan diumumkan setiap hari di instagram dan story @Officialcompleteselular (*) Pemenang ditentukan berdasarkan like terbanyak (*) Pengambilan Hadiah Diambil Di toko Terdekat cabang Complete Selular Group . . Jangan sampai ketinggalan yaa, semoga beruntung.. Yuukk segeraa serbu toko complete selular terdekat.. semoga beruntung  #giveaway #giveawaycirebon #completeselular #handphone #handphonecirebon #cirebon #aboutcirebon #cirebonevent #cirebonbribin #hpmurah #lfl #fff #follow #giveawayindonesia #berhadiah #smartphone #cirebonhits #bandung #jakarta #indonesiahits #youtube #youtubers #handphoneindonesia #repostandwin #bagibagihadiah #promoramdhan #banjirhadiah #banjirpromo #bagirejeki

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

2019-06-16 07:48   2 0

 

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

Stand a chance to win a "FORA Blood Pressure Monitor" for him!

STEP 1: Like our Facebook & Instagram @constantpharmacy_ 
STEP 2: Upload your best picture of your Papa.

Done & we’ll pick up randomly 3 winners!

T&Cs *Open to Malaysians only.
*Contest period 16.6.2019 - 21.6.2019
*Winners must redeem prizes at Constant Pharmacy outlets.
 #ConstantFathersDayGiveaway #Giveaway

2019-06-16 07:48   0 0

 

Stand a chance to win a "FORA Blood Pressure Monitor" for him! STEP 1: Like our Facebook & Instagram @constantpharmacy_ STEP 2: Upload your best picture of your Papa. Done & we’ll pick up randomly 3 winners! T&Cs *Open to Malaysians only. *Contest period 16.6.2019 - 21.6.2019 *Winners must redeem prizes at Constant Pharmacy outlets. #ConstantFathersDayGiveaway #Giveaway

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

2019-06-16 07:48   1 0

 

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

Reposted from @candra_imart GIVEAWAY IPHONE YUHUUU !!
IPHONE GRATIS TIS TIS !!
ISENG ISENG BERHADIAH !!
ㅤ
❌ Syaratnya Gampang Sekali :
1. Follow IG iMART @candra_imart
2. Post postingan ini di Instagram Kalian
3. Like postingan ini
4. Tag 3 teman terbaik kalian di "Postingan ini" dan "Postingan Kalian"
5. Gunakan Hastag #imartgiveaway
ㅤㅤㅤ
❌ Rules ( Peraturan ) :
- 1 Akun Hanya Mendapatkan 1 Nomor Undian
- Akun Tidak Terkunci (Private)
- Akun Bukan Fake Account (Palsu)
- Akun Bukan Giveaway Hunter (Palsu)
- Akun Bukan Online Shop (Olshop)
- Dan Rules lain dari pihak iMART
ㅤㅤㅤㅤ
❌ Catatan :
- Akan di pilih "3 PEMENANG" !
- Give Away berlansung 31 Mei 2019 sd 30 Juni 2019
- Hasil akan di umumkan LIVE pada tgl 1 Juli 2019
- Apabila sesuai peraturan, Kita ada memberikan No undian di Postingan/DM Anda
- Postingan wajib keep sampai pemenang di umumkan
ㅤ
ㅤ
ㅤ
 #giveaway #likeforlike
 #iphonegratis #imartgiveaway
 #hpgratis
 #imartgadgetstore
 #imartmedan
 #imart 
@nuyaa_02 @de__ayudia @khairinakaswadi

2019-06-16 07:48   1 0

 

Reposted from @candra_imart GIVEAWAY IPHONE YUHUUU !! IPHONE GRATIS TIS TIS !! ISENG ISENG BERHADIAH !! ㅤ ❌ Syaratnya Gampang Sekali : 1. Follow IG iMART @candra_imart 2. Post postingan ini di Instagram Kalian 3. Like postingan ini 4. Tag 3 teman terbaik kalian di "Postingan ini" dan "Postingan Kalian" 5. Gunakan Hastag #imartgiveaway ㅤㅤㅤ ❌ Rules ( Peraturan ) : - 1 Akun Hanya Mendapatkan 1 Nomor Undian - Akun Tidak Terkunci (Private) - Akun Bukan Fake Account (Palsu) - Akun Bukan Giveaway Hunter (Palsu) - Akun Bukan Online Shop (Olshop) - Dan Rules lain dari pihak iMART ㅤㅤㅤㅤ ❌ Catatan : - Akan di pilih "3 PEMENANG" ! - Give Away berlansung 31 Mei 2019 sd 30 Juni 2019 - Hasil akan di umumkan LIVE pada tgl 1 Juli 2019 - Apabila sesuai peraturan, Kita ada memberikan No undian di Postingan/DM Anda - Postingan wajib keep sampai pemenang di umumkan ㅤ ㅤ ㅤ #giveaway #likeforlike #iphonegratis #imartgiveaway #hpgratis #imartgadgetstore #imartmedan #imart @nuyaa_02 @de__ayudia @khairinakaswadi

В коментарі напишіть, що вам потрібно. Не забувайте відмічати попередні коменти. Все взаємно, тому якщо ви лайкаєте попередні коментарі, значить і відповідаєте на взаємність інших😊 Я також беру участь🥰 Чим більше ваших коментарів, тим більше людей вас залайкає😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #лайктайм #лайктаймукраїна #лайктаймукраина #лайктайм💎💎💎 #liketime #liketimeua #liketimeukraine #likeforlike #likeforlikes #likesforlikes #followforfollow #взаємнілайки #взаимныелайки #взаємнийпіар  #взаємнапідписка #взаимнаяподписка #лайкзалайк #лайкзалайки #деньнародження #деньрождения #ternopil #kiev #lviv #розіграш #лотерея #конкурс #гівевей #giveaway #giveawayukraine

2019-06-16 07:48   7 4

 

В коментарі напишіть, що вам потрібно. Не забувайте відмічати попередні коменти. Все взаємно, тому якщо ви лайкаєте попередні коментарі, значить і відповідаєте на взаємність інших😊 Я також беру участь🥰 Чим більше ваших коментарів, тим більше людей вас залайкає😘 . . . . . . . . . . . . . . . #лайктайм #лайктаймукраїна #лайктаймукраина #лайктайм💎💎💎 #liketime #liketimeua #liketimeukraine #likeforlike #likeforlikes #likesforlikes #followforfollow #взаємнілайки #взаимныелайки #взаємнийпіар #взаємнапідписка #взаимнаяподписка #лайкзалайк #лайкзалайки #деньнародження #деньрождения #ternopil #kiev #lviv #розіграш #лотерея #конкурс #гівевей #giveaway #giveawayukraine

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

2019-06-16 07:48   4 0

 

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

2019-06-16 07:47   6 0

 

This soothing gel which contains California CCOF-certified organic Aloe Vera, is mild to the skin and can be used to moisturize the face. This soothing gel contains 92% Aloe Vera Extract, which moisturizes the skin quickly without leaving a sticky feeling behind.💕 ✅ #hudabeauty #makeup #blogger #makeupblogger #bloggeritalia #blogger #makeupblogger #onlineshopping #onlineboutique #onlinebusiness #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #eyeshadow #lipstick #Restocked #makeuptutorial #maybelline #fersali #iconic #giveaway #eyeshadow #wingedliner #diet #aciaberry #fitness #aloevera #aloeveraplant #aloeveraskincare #misslebanon2018 #misslebanon #lebanesemakeupartist #misslebanon2018 #mayareaidy #nounisbeauty

Переможця минулого посту не обрано, так як ніхто не написав)))
Під публікацією в коментарях ви пишете "хочу лайктайм сторінки". Завтра в новому пості напишу ім'я переможця і він отримає лайки від мене і інших учасників. Не забуваємо вподобати публікацію😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #лайктайм #лайктаймукраїна #лайктаймукраина #лайктайм💎💎💎 #liketime #liketimeua #liketimeukraine #likeforlike #likeforlikes #likesforlikes #followforfollow #взаємнілайки #взаимныелайки #взаємнийпіар  #взаємнапідписка #взаимнаяподписка #лайкзалайк #лайкзалайки #деньнародження #деньрождения #ternopil #kiev #lviv #розіграш #лотерея #конкурс #гівевей #giveaway #giveawayukraine

2019-06-16 07:47   9 0

 

Переможця минулого посту не обрано, так як ніхто не написав))) Під публікацією в коментарях ви пишете "хочу лайктайм сторінки". Завтра в новому пості напишу ім'я переможця і він отримає лайки від мене і інших учасників. Не забуваємо вподобати публікацію😘 . . . . . . . . . . #лайктайм #лайктаймукраїна #лайктаймукраина #лайктайм💎💎💎 #liketime #liketimeua #liketimeukraine #likeforlike #likeforlikes #likesforlikes #followforfollow #взаємнілайки #взаимныелайки #взаємнийпіар #взаємнапідписка #взаимнаяподписка #лайкзалайк #лайкзалайки #деньнародження #деньрождения #ternopil #kiev #lviv #розіграш #лотерея #конкурс #гівевей #giveaway #giveawayukraine

 #Repost @jaketsweater_id
• • • • • •
Hello..helloo...
Kabar gembira...😆😆😆@jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id ngadain lagi giveaway...😘😘😘
👇👇👇
-
Yuukk ikutan caranya gampang bangett..
👉Wajib follow akun IG @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id
👉Repost foto ini beserta captionnya,,jangan di rubah sedikitpun.
👉Tag minimal 5 teman kamu (syaratnya harus akun asli ya bukan fiktif/palsu dan jangan punya lebih dari 1 akun )
👉Akunnya jangan di gembok ya
👉Pengumuman pemenang giweaway akan di umumin tgl 16 JUNI 2019.
-
-
✔HADIAHNYA✔
👌2 SWEATER dari @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id masing2 untuk 2 orang pemenang...
√model bebas pilih 👌
√warna bebas pilih👌
√ukuran bebas pilih👌
√free ongkir👌
👉 🔜Pemenang akan dipilih dan dilihat yang paling sering REPOST.....🔚
-
- Yuukk ikutan dan ajakin teman-temannya...👍👍👍 #giveawayindonesia #giveaway #giveawayindo #giveawaysweater #giveaways #giveawayolshop #jaketsweater_id

2019-06-16 07:47   2 0

 

#Repost @jaketsweater_id • • • • • • Hello..helloo... Kabar gembira...😆😆😆@jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id ngadain lagi giveaway...😘😘😘 👇👇👇 - Yuukk ikutan caranya gampang bangett.. 👉Wajib follow akun IG @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id 👉Repost foto ini beserta captionnya,,jangan di rubah sedikitpun. 👉Tag minimal 5 teman kamu (syaratnya harus akun asli ya bukan fiktif/palsu dan jangan punya lebih dari 1 akun ) 👉Akunnya jangan di gembok ya 👉Pengumuman pemenang giweaway akan di umumin tgl 16 JUNI 2019. - - ✔HADIAHNYA✔ 👌2 SWEATER dari @jaketsweater.inc dan @jaketsweater_id masing2 untuk 2 orang pemenang... √model bebas pilih 👌 √warna bebas pilih👌 √ukuran bebas pilih👌 √free ongkir👌 👉 🔜Pemenang akan dipilih dan dilihat yang paling sering REPOST.....🔚 - - Yuukk ikutan dan ajakin teman-temannya...👍👍👍 #giveawayindonesia #giveaway #giveawayindo #giveawaysweater #giveaways #giveawayolshop #jaketsweater_id

Happy Father’s Day to all the dads out there! This Father’s Day indulge in an activity to help you and your child label an emotion which is the first step to recognize emotions and deal with them effectively. 
Make a face of the fear emotion with your child and click a selfie! Put up your own 'emo selfie' and tag us to stand a chance to win a "Finding Emos" game kit! 
@simonthefundad, founder of Toiing, took it up as a fun activity which he calls 'funtivity' for the day. Try it for a fun time with your child! 
 #contestalerts #contest #giveaway #toiing #playmakesusbetter #fathersday #funtivity #parenting #emotionalintelligence #eq #fear #managingemotions #eqforkids

2019-06-16 07:46   2 0

 

Happy Father’s Day to all the dads out there! This Father’s Day indulge in an activity to help you and your child label an emotion which is the first step to recognize emotions and deal with them effectively. Make a face of the fear emotion with your child and click a selfie! Put up your own 'emo selfie' and tag us to stand a chance to win a "Finding Emos" game kit! @simonthefundad, founder of Toiing, took it up as a fun activity which he calls 'funtivity' for the day. Try it for a fun time with your child! #contestalerts #contest #giveaway #toiing #playmakesusbetter #fathersday #funtivity #parenting #emotionalintelligence #eq #fear #managingemotions #eqforkids

Poopsie slime🦄💩
всего за 1️⃣0️⃣0️⃣ рублей!!! Правила участия❗️
(Читаем внимательно!)
🔹поставить ❤️
🔹подписаться на @americantoys.blg 🔹розыгрыш проводится только среди лиц достигших 18 лет,
🔹розыгрыш проводится как лотерея, право на участие в розыгрыше дает лотерейный билет, один участник может приобрести неограниченное количество билетов,
🔹 цена одного билета - 100 рублей,
🔹общее количество билетов - 13 штук,
🔹 если Вы решили принять участие, напишите нам в direct, мы предоставим Вам данные для оплаты. После оплаты - мы присвоим Вам номер (номер можно выбрать самостоятельно, из списка свободных номерков)
🔹победитель будет определен с помощью генератора случайных чисел, после того как все билеты будут распроданы
🔹имя будет опубликовано в сториз
🔹если выйграет билет не из г. Благовещенска - доставку оплачивает победитель!
✔️Участники розыгрыша:✔️
1️⃣-
2️⃣-
3️⃣-
4️⃣-
5️⃣-
6️⃣-
7️⃣-
8️⃣-
9️⃣-
1️⃣0️⃣-
1️⃣1️⃣-
1️⃣2️⃣-
1️⃣3️⃣-
Всем удачи!!!🍀 #lol #lolsurprise #hairdorables #poopsieslime #slime #slimeunicorn #poopsie #игрушки_с_америки #giveaway #giveawayrussia #giweaways #giveawayblag #blagoveshchensk #blagalive #blaga #лолблаговещенск #лолхабаровск #лолвладивосток #куклалол #лолоригинал

2019-06-16 07:46   1 0

 

Poopsie slime🦄💩 всего за 1️⃣0️⃣0️⃣ рублей!!! Правила участия❗️ (Читаем внимательно!) 🔹поставить ❤️ 🔹подписаться на @americantoys.blg 🔹розыгрыш проводится только среди лиц достигших 18 лет, 🔹розыгрыш проводится как лотерея, право на участие в розыгрыше дает лотерейный билет, один участник может приобрести неограниченное количество билетов, 🔹 цена одного билета - 100 рублей, 🔹общее количество билетов - 13 штук, 🔹 если Вы решили принять участие, напишите нам в direct, мы предоставим Вам данные для оплаты. После оплаты - мы присвоим Вам номер (номер можно выбрать самостоятельно, из списка свободных номерков) 🔹победитель будет определен с помощью генератора случайных чисел, после того как все билеты будут распроданы 🔹имя будет опубликовано в сториз 🔹если выйграет билет не из г. Благовещенска - доставку оплачивает победитель! ✔️Участники розыгрыша:✔️ 1️⃣- 2️⃣- 3️⃣- 4️⃣- 5️⃣- 6️⃣- 7️⃣- 8️⃣- 9️⃣- 1️⃣0️⃣- 1️⃣1️⃣- 1️⃣2️⃣- 1️⃣3️⃣- Всем удачи!!!🍀 #lol #lolsurprise #hairdorables #poopsieslime #slime #slimeunicorn #poopsie #игрушки_с_америки #giveaway #giveawayrussia #giweaways #giveawayblag #blagoveshchensk #blagalive #blaga #лолблаговещенск #лолхабаровск #лолвладивосток #куклалол #лолоригинал

GIVEAWAY 🥰😍😍 Решила кого-нибудь порадовать палеткой теней от Anastasia Beverly Hills 😍 •Нужно всего лишь быть подписанным на @ruslana_marchenko_ •Поставить 👍🏻 на последние 3 поста •Отметить подругу в комментариях. Победитель будет выбран генератором случайных чисел Победителя конкурса определю 28 июня ,всем удачи❤️🤪🤞☺️. • #anastasiabeverlyhills #конкурс #giveaweyua #giveawey #гивевейкиев #гивевейпризы  #гивевейхарьков #конкурсы #giveaway #giveawayiphone #дарю #даром #конкурсы #розыгрыш #розыгрышпризов #косметика

2019-06-16 07:46   3 1

 

GIVEAWAY 🥰😍😍 Решила кого-нибудь порадовать палеткой теней от Anastasia Beverly Hills 😍 •Нужно всего лишь быть подписанным на @ruslana_marchenko_ •Поставить 👍🏻 на последние 3 поста •Отметить подругу в комментариях. Победитель будет выбран генератором случайных чисел Победителя конкурса определю 28 июня ,всем удачи❤️🤪🤞☺️. • #anastasiabeverlyhills #конкурс #giveaweyua #giveawey #гивевейкиев #гивевейпризы #гивевейхарьков #конкурсы #giveaway #giveawayiphone #дарю #даром #конкурсы #розыгрыш #розыгрышпризов #косметика

Якщо у вас або ваших друзів день народження чи іменини напишіть тут посилання на профіль і ми привітаємо вас/друга гарячими лайками🥰😘 і я особисто😉 . З вас ♥️ за ідею😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #лайктайм #лайктаймукраїна #лайктаймукраина #лайктайм💎💎💎 #liketime #liketimeua #liketimeukraine #likeforlike #likeforlikes #likesforlikes #followforfollow #взаємнілайки #взаимныелайки #взаємнийпіар  #взаємнапідписка #взаимнаяподписка #лайкзалайк #лайкзалайки #деньнародження #деньрождения #ternopil #kiev #lviv #розіграш #лотерея #конкурс #гівевей #giveaway #giveawayukraine

2019-06-16 07:46   9 0

 

Якщо у вас або ваших друзів день народження чи іменини напишіть тут посилання на профіль і ми привітаємо вас/друга гарячими лайками🥰😘 і я особисто😉 . З вас ♥️ за ідею😘 . . . . . . . . . . . #лайктайм #лайктаймукраїна #лайктаймукраина #лайктайм💎💎💎 #liketime #liketimeua #liketimeukraine #likeforlike #likeforlikes #likesforlikes #followforfollow #взаємнілайки #взаимныелайки #взаємнийпіар #взаємнапідписка #взаимнаяподписка #лайкзалайк #лайкзалайки #деньнародження #деньрождения #ternopil #kiev #lviv #розіграш #лотерея #конкурс #гівевей #giveaway #giveawayukraine

САМЫЙ ☀️ ЛЕТНИЙ 🏄🏼‍♀️GIVEAWAY ⠀
@bonbongive 
@bonbongive 
@bonbongive ⠀
МИЛЛИОН подарков 💝, ТЕБЕ ПОВЕЗЁТ 🍀 Правила ПРОСТЫЕ🎁
-Подпись на спонсоров (смотри в подписках))
-отметь подругу в комментах 💕
⠀
Чем больше комментов, тем больше вариантов выиграть. Ну что, поехали ?)
⠀
 #bonbongive
 #dimekr
 #bonbonsez
 #give
 #giveaway
 #saratov
 #гив
 #саратов

2019-06-16 07:46   6 0

 

САМЫЙ ☀️ ЛЕТНИЙ 🏄🏼‍♀️GIVEAWAY ⠀ @bonbongive @bonbongive @bonbongive ⠀ МИЛЛИОН подарков 💝, ТЕБЕ ПОВЕЗЁТ 🍀 Правила ПРОСТЫЕ🎁 -Подпись на спонсоров (смотри в подписках)) -отметь подругу в комментах 💕 ⠀ Чем больше комментов, тем больше вариантов выиграть. Ну что, поехали ) ⠀ #bonbongive #dimekr #bonbonsez #give #giveaway #saratov #гив #саратов

🍾🎉🎉🎉•|| CONTEST ALERT ||•🎉🎉🎉🍾
.
.
Here's wishing all our followers a very happy Father's day ❤
.
.
Just do these 3 basic steps to win big:
🌟🌎(OPEN INTERNATIONALLY) 🌎🌟 .
.
1)Share the best memory with your dad with us in the comments section by using the hashtag #BMPBESTDAD

2) Like this post, follow us and tag us in the comments.

3) Tag your 3 friends in the comments section
. [Brownie points for sharing this post on your story ❤🎉] .
{ Fake Accounts not valid ⚠⚒🚫}
.
.
Winner will be announced on 19th june midnight and will stand a chance to win vouchers worth INR 500.
.
.
 #contest #contestgiveaway #giveaway #giveaways #internationalgiveaway #contestalertindia #fathersday #fathersdayprize #fathersday2019 #fathersdaygifts #BMPBESTDAD #daddygoals #bookmypainting #shoutout #prizeforwinner #winbig #art #fathers #sunday #america #india #international #likes #like4likes #followback

2019-06-16 07:46   5 0

 

🍾🎉🎉🎉•|| CONTEST ALERT ||•🎉🎉🎉🍾 . . Here's wishing all our followers a very happy Father's day ❤ . . Just do these 3 basic steps to win big: 🌟🌎(OPEN INTERNATIONALLY) 🌎🌟 . . 1)Share the best memory with your dad with us in the comments section by using the hashtag #BMPBESTDAD 2) Like this post, follow us and tag us in the comments. 3) Tag your 3 friends in the comments section . [Brownie points for sharing this post on your story ❤🎉] . { Fake Accounts not valid ⚠⚒🚫} . . Winner will be announced on 19th june midnight and will stand a chance to win vouchers worth INR 500. . . #contest #contestgiveaway #giveaway #giveaways #internationalgiveaway #contestalertindia #fathersday #fathersdayprize #fathersday2019 #fathersdaygifts #BMPBESTDAD #daddygoals #bookmypainting #shoutout #prizeforwinner #winbig #art #fathers #sunday #america #india #international #likes #like4likes #followback

Yuk buruan ikutan giveaway @officialcompleteselular
Siapa tau membawa rezeki yang berkah..aamiin 🙏

@inggit_hangesti
@nannayuann
@m1tha_cliq
@nocholasman
@tulipsain

 #Repost @officialcompleteselular
• • • • • •
GIVE AWAY Berhadiah 1 unit hp

PERIODE GIVEAWAY Tanggal 16 Juni 2019 ( 1 hari )

Caranya gampang banget:
1. Like postingan ini dan pastikan kamu sudah FOLLOW (INSTAGRAM, FACEBOOK) Official Complete Selular
2. Komen di bawah “YUK IKUTAN GIVEAWAY NYA”?
3. Repost postingan ini di Instagram kamu (Ig Post(feed) & Ig Story), lalu tag @officialcompleteselular dan mention ke 5 orang temanmu
4. Pemenang akan dipilih secara acak jumlah like terbanyak
5. Jika jumlah like sama, maka pemenang akan ditentukan berdasarkan komentar paling menarik
6. Pengumuman pemenang akan diumumkan keesokan harinya di Instagram Story @officialcompleteselular (berlaku setiap hari selama masa periode)
7. Keputusan juri mutlak dan tidak dapat di ganggu gugat. (*) Pemenang akan diumumkan setiap hari di instagram dan story @Officialcompleteselular
(*) Pemenang ditentukan berdasarkan like terbanyak
(*) Pengambilan Hadiah Diambil Di toko Terdekat cabang Complete Selular Group
.
.
Jangan sampai ketinggalan yaa, semoga beruntung.. Yuukk segeraa serbu toko complete selular terdekat.. semoga beruntung 

 #giveaway #giveawaycirebon #completeselular #handphone #handphonecirebon #cirebon #aboutcirebon #cirebonevent #cirebonbribin #hpmurah #lfl #fff #follow #giveawayindonesia #berhadiah #smartphone #cirebonhits #bandung #jakarta #indonesiahits #youtube #youtubers #handphoneindonesia #repostandwin #bagibagihadiah #promoramdhan #banjirhadiah #banjirpromo #bagirejeki

2019-06-16 07:45   3 0

 

Yuk buruan ikutan giveaway @officialcompleteselular Siapa tau membawa rezeki yang berkah..aamiin 🙏 @inggit_hangesti @nannayuann @m1tha_cliq @nocholasman @tulipsain #Repost @officialcompleteselular • • • • • • GIVE AWAY Berhadiah 1 unit hp PERIODE GIVEAWAY Tanggal 16 Juni 2019 ( 1 hari ) Caranya gampang banget: 1. Like postingan ini dan pastikan kamu sudah FOLLOW (INSTAGRAM, FACEBOOK) Official Complete Selular 2. Komen di bawah “YUK IKUTAN GIVEAWAY NYA” 3. Repost postingan ini di Instagram kamu (Ig Post(feed) & Ig Story), lalu tag @officialcompleteselular dan mention ke 5 orang temanmu 4. Pemenang akan dipilih secara acak jumlah like terbanyak 5. Jika jumlah like sama, maka pemenang akan ditentukan berdasarkan komentar paling menarik 6. Pengumuman pemenang akan diumumkan keesokan harinya di Instagram Story @officialcompleteselular (berlaku setiap hari selama masa periode) 7. Keputusan juri mutlak dan tidak dapat di ganggu gugat. (*) Pemenang akan diumumkan setiap hari di instagram dan story @Officialcompleteselular (*) Pemenang ditentukan berdasarkan like terbanyak (*) Pengambilan Hadiah Diambil Di toko Terdekat cabang Complete Selular Group . . Jangan sampai ketinggalan yaa, semoga beruntung.. Yuukk segeraa serbu toko complete selular terdekat.. semoga beruntung  #giveaway #giveawaycirebon #completeselular #handphone #handphonecirebon #cirebon #aboutcirebon #cirebonevent #cirebonbribin #hpmurah #lfl #fff #follow #giveawayindonesia #berhadiah #smartphone #cirebonhits #bandung #jakarta #indonesiahits #youtube #youtubers #handphoneindonesia #repostandwin #bagibagihadiah #promoramdhan #banjirhadiah #banjirpromo #bagirejeki

 #social

45. #branding

46. #socialmedia

47. #sales

48. #entrepreneur

49. #entrepreneurship

50. #marketing

51. #branding

52. #tech

53. #business

54. #giveaway

55. #discount

56. #smallbiz

57. #success

58. #businesswoman

59. #businessOwner

60. #businessTrip

61. #businessCard

62. #launch

63. #digital

64. #career

65. #goals

2019-06-16 07:45   6 1

 

#social 45. #branding 46. #socialmedia 47. #sales 48. #entrepreneur 49. #entrepreneurship 50. #marketing 51. #branding 52. #tech 53. #business 54. #giveaway 55. #discount 56. #smallbiz 57. #success 58. #businesswoman 59. #businessOwner 60. #businessTrip 61. #businessCard 62. #launch 63. #digital 64. #career 65. #goals

Все любят призы и мы не исключение 🥰🙌 Только с 16.06 по 20. 06 проводим розыгрыш подарков ❗️
Выбирай число от 1-до 8 и жди ответа , все останутся довольны🤗😍
Обязательные условия 🗣 ✅Быть подписанным на нас ✅Отметить 3 друзей
✅Поместить этот скрин у себя в сториз 
 #розыгрыш 
 #подарокукраина
 #giveaway 
 #giveawayukraine

2019-06-16 07:45   0 1

 

Все любят призы и мы не исключение 🥰🙌 Только с 16.06 по 20. 06 проводим розыгрыш подарков ❗️ Выбирай число от 1-до 8 и жди ответа , все останутся довольны🤗😍 Обязательные условия 🗣 ✅Быть подписанным на нас ✅Отметить 3 друзей ✅Поместить этот скрин у себя в сториз #розыгрыш #подарокукраина #giveaway #giveawayukraine

[Giveaway] [Game] [PC]

Buruan, dapatkan promo game berbayar di diskon 100% alias gratisss!
Hanya berlaku sampai 20 Juni!

Bagikan jika dirasa bermanfaat kepada temanmu agar game ini tidak mubazir terbuang begitu saja. Karena harga game ini dengan harga $8.99 atau setara dengan Rp. 128.700! Kan lumayan dapat game gratis daripada rugi beli nanti. 😆

Info Aplikasi / Game
Nama : Enter the Gungeon 
Kategori : Action, Advanture, Indie
Publisher : Developer Digital (Dodge Roll)
Platform : Windows, MacOS & Stream-OS + Linux
Arsitektur : x86 (32-bit) & x64 (64-bit)
Ukuran : ± 238 MB (Download Game) > After Install ± 307 MB (Data Game) + Setup Epic Games ± 32 MB + Update Epic Games ± 140 MB .
.
(-) Minimum Requirements :
OS: Windows® 7 or later
Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6320 | AMD Athlon II X2 250 or equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: GeForce 7600 GS | Radeon HD 5450 or equivalent
Storage: 2 GB available space
.
.
(+) Recommended Requirements:
OS: Windows® 7 or above
Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6320 | AMD Athlon II X2 250 or equivalent
Memory: 2 GB RAM or higher
Graphics: GeForce 7600 GS | Radeon HD 5450 | Intel HD Graphic 1000
Storage: 2 GB available space

Informasi lebih lanjut kunjungi blog saya di Tech Hijau™
https://symdroids.blogspot.com (Tersedia di profile saya)

Alternatif link :
https://symdroids.blogspot.com/2019/06/game-enter-the-gungeon-sedang-gratis.html

Short link :
https://s.id/5lEFY

 #windows10 #game #gaming #action #adventure #fps #firstpersonshooter #exploration #giveaway #platform #windows #techhijautm #windows #mac #windows8 #windows81 #windows7 #macos #linux #steam #indie #openworld #epicgames #freegame #free #gratis #freemium #64bit #32bit #sale

2019-06-16 07:45   4 1

 

[Giveaway] [Game] [PC] Buruan, dapatkan promo game berbayar di diskon 100% alias gratisss! Hanya berlaku sampai 20 Juni! Bagikan jika dirasa bermanfaat kepada temanmu agar game ini tidak mubazir terbuang begitu saja. Karena harga game ini dengan harga $8.99 atau setara dengan Rp. 128.700! Kan lumayan dapat game gratis daripada rugi beli nanti. 😆 Info Aplikasi / Game Nama : Enter the Gungeon Kategori : Action, Advanture, Indie Publisher : Developer Digital (Dodge Roll) Platform : Windows, MacOS & Stream-OS + Linux Arsitektur : x86 (32-bit) & x64 (64-bit) Ukuran : ± 238 MB (Download Game) > After Install ± 307 MB (Data Game) + Setup Epic Games ± 32 MB + Update Epic Games ± 140 MB . . (-) Minimum Requirements : OS: Windows® 7 or later Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6320 | AMD Athlon II X2 250 or equivalent Memory: 2 GB RAM Graphics: GeForce 7600 GS | Radeon HD 5450 or equivalent Storage: 2 GB available space . . (+) Recommended Requirements: OS: Windows® 7 or above Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6320 | AMD Athlon II X2 250 or equivalent Memory: 2 GB RAM or higher Graphics: GeForce 7600 GS | Radeon HD 5450 | Intel HD Graphic 1000 Storage: 2 GB available space Informasi lebih lanjut kunjungi blog saya di Tech Hijau™ https://symdroids.blogspot.com (Tersedia di profile saya) Alternatif link : https://symdroids.blogspot.com/2019/06/game-enter-the-gungeon-sedang-gratis.html Short link : https://s.id/5lEFY #windows10 #game #gaming #action #adventure #fps #firstpersonshooter #exploration #giveaway #platform #windows #techhijautm #windows #mac #windows8 #windows81 #windows7 #macos #linux #steam #indie #openworld #epicgames #freegame #free #gratis #freemium #64bit #32bit #sale

CHAR KODE 132
MINAT ? INFOKAN KODE CHARNYA !
INFO CHAR BISA CEK SS/VIDEO DIATAS
|
• CHAR PANGKAT KOLONEL (STOK 1)
|
- CHAR FULLTITLE + DATA POLOS
- ISI INVEN RAME + WARNA - WARNI
- POINT 158 RIBU + SISA CASH 200
- COMPOUND BOW 72 UNIT (LANGKA)
- ADA DRAGON BATTLE BOX 2 UNIT
- BERET GARENA DURASI 100+ HARI
- KNUCKLE GARENA DURASI 3.111 HARI
- ISI DAN DURASI INVEN GG PARAH
|
*DATA CHAR POLOS / DATA BISA DIGANTI
|
► HARGA CHAR INI CUMA Rp. 250.000,-
|
 #charpointblank #jualcharpb #charpb #charpointblankzepetto #jualbelicharpb #charpointblankbeyondlimits #gamepc #jualbelicharpointblank #pointblankbeyondlimits #pointblankzepetto #PBI #PBBL #PBZI #pointblankindonesia #pointblank #cashpb #cashpointblank #gameonline #gameon #gamepc #likeforlike #like4like #likeforlikeback #likeback #likemypost #liker #likemypics #likemyposts #likemyvideos #giveaway #giveawayindonesia

2019-06-16 07:44   2 1

 

CHAR KODE 132 MINAT INFOKAN KODE CHARNYA ! INFO CHAR BISA CEK SS/VIDEO DIATAS | • CHAR PANGKAT KOLONEL (STOK 1) | - CHAR FULLTITLE + DATA POLOS - ISI INVEN RAME + WARNA - WARNI - POINT 158 RIBU + SISA CASH 200 - COMPOUND BOW 72 UNIT (LANGKA) - ADA DRAGON BATTLE BOX 2 UNIT - BERET GARENA DURASI 100+ HARI - KNUCKLE GARENA DURASI 3.111 HARI - ISI DAN DURASI INVEN GG PARAH | *DATA CHAR POLOS / DATA BISA DIGANTI | ► HARGA CHAR INI CUMA Rp. 250.000,- | #charpointblank #jualcharpb #charpb #charpointblankzepetto #jualbelicharpb #charpointblankbeyondlimits #gamepc #jualbelicharpointblank #pointblankbeyondlimits #pointblankzepetto #PBI #PBBL #PBZI #pointblankindonesia #pointblank #cashpb #cashpointblank #gameonline #gameon #gamepc #likeforlike #like4like #likeforlikeback #likeback #likemypost #liker #likemypics #likemyposts #likemyvideos #giveaway #giveawayindonesia

 #social

45. #branding

46. #socialmedia

47. #sales

48. #entrepreneur

49. #entrepreneurship

50. #marketing

51. #branding

52. #tech

53. #business

54. #giveaway

55. #discount

56. #smallbiz

57. #success

58. #businesswoman

59. #businessOwner

60. #businessTrip

61. #businessCard

62. #launch

63. #digital

64. #career

65. #goals

2019-06-16 07:44   4 0

 

#social 45. #branding 46. #socialmedia 47. #sales 48. #entrepreneur 49. #entrepreneurship 50. #marketing 51. #branding 52. #tech 53. #business 54. #giveaway 55. #discount 56. #smallbiz 57. #success 58. #businesswoman 59. #businessOwner 60. #businessTrip 61. #businessCard 62. #launch 63. #digital 64. #career 65. #goals

 #Repost @royalfalconevents
• • • • • •
In the Spirit of Ramadan and as our way of showing gratitude to everyone for the support and never ending patronage, WE ARE GIVING AWAY A FREE IPHONE XS MAX to the lucky winner of this contest!

RULES & CONDITIONS:
1. LIKE this post and our page @RoyalFalconEvents
2. TAG 3 people in the comment section;
3. SHARE THIS POST on your account with a caption and our OFFICIAL HASHTAG for this contest: #RoyalFalconEventsXSMax

Example: 
Iphone XS MAX giveaway from Royal Falcon Events.  #RoyalFalconEventsXSMAX *Don't forget to follow us for more updates* 
Best of luck! 
 #ROYALFALCONEVENTS #Ramadan2019 #Dubaigiveaway  #IphoneXSMax #giveaway #Dubai #UAE #royalfalconeventsXSMAX #dubaievents #dubaiinsta #potd #mydubai #uaelife #dubailifestyle #dubaiexpats #uaelife #dubaicity #downtowndubai #dubaiinstagram #abudhabibest #happydubai #uaestyle #uaeevents #royalfalconevents

2019-06-16 07:44   0 0

 

#Repost @royalfalconevents • • • • • • In the Spirit of Ramadan and as our way of showing gratitude to everyone for the support and never ending patronage, WE ARE GIVING AWAY A FREE IPHONE XS MAX to the lucky winner of this contest! RULES & CONDITIONS: 1. LIKE this post and our page @RoyalFalconEvents 2. TAG 3 people in the comment section; 3. SHARE THIS POST on your account with a caption and our OFFICIAL HASHTAG for this contest: #royalfalconeventsXSMax Example: Iphone XS MAX giveaway from Royal Falcon Events. #RoyalFalconEventsXSMax *Don't forget to follow us for more updates* Best of luck! #ROYALFALCONEVENTS #Ramadan2019 #Dubaigiveaway #IphoneXSMax #giveaway #Dubai #UAE #RoyalFalconEventsXSMax #dubaievents #dubaiinsta #potd #mydubai #uaelife #dubailifestyle #dubaiexpats #uaelife #dubaicity #downtowndubai #dubaiinstagram #abudhabibest #happydubai #uaestyle #uaeevents #royalfalconevents

✖️W I N A C T I E ✖️ SummerTime 💛 Ben jij ook fan van leuke kindersandalen? Wij gaan iemand blij maken met een paar Shoesme sandalen naar keuze. Doe mee met onze #winactie. 
Wat moet je daarvoor doen?
➰ Like dit bericht
➰ Tag 2 friends
➰ Volg @shoesme.nl ➰ Volg @boyslabel_com ➰ Laat weten naar welke sandaal de voorkeur uitgaat (kijk op de site voor alle modellen) en in welke maat je deze wilt winnen. Good Luck 🍀🍀
.
.
 #sandalen #kindersandalen #kinderschoenen #zomerschoenen #summertime #summershoes #giveaway #win #shoesme #boyslabel #summermusthaves #vakantiemusthave #vakantieshoppen #holidayshop

2019-06-16 07:44   1 0

 

✖️W I N A C T I E ✖️ SummerTime 💛 Ben jij ook fan van leuke kindersandalen Wij gaan iemand blij maken met een paar Shoesme sandalen naar keuze. Doe mee met onze #winactie. Wat moet je daarvoor doen ➰ Like dit bericht ➰ Tag 2 friends ➰ Volg @shoesme.nl ➰ Volg @boyslabel_com ➰ Laat weten naar welke sandaal de voorkeur uitgaat (kijk op de site voor alle modellen) en in welke maat je deze wilt winnen. Good Luck 🍀🍀 . . #sandalen #kindersandalen #kinderschoenen #zomerschoenen #summertime #summershoes #giveaway #win #shoesme #boyslabel #summermusthaves #vakantiemusthave #vakantieshoppen #holidayshop

A small token of love for you guys. ❤️ Was not planning for a giveaway rn but some of my fellow bloggers were approaching me for collaboration so...
So there will be 2 winners..
➡️ 1st winner will get this amazing transparent bag from @_prova_islam_
➡️ 2nd winner will get these amazing hijabs from @farhana_mina_official and this beautiful neck piece from @jubayrasgallery
Swipe next to see the gifts 🎁
.
.
To win these you have to-
➡️ Follow @mehnaz.rahi @farhana_mina_official @_prova_islam_ @jubayrasgallery
➡️ Share this post on your story and mention all of us ➡️Mention 5 friends in the comment section
Bonus entry -
➡️ Like and comment on our pictures ❤️
.
.
.
Disqualification -
➡️ Don't mention the same person twice or else you'll be disqualified
➡️ Those people who have unfollowed me after my previous giveaways. They are disqualified already
.
.
.
.
.
.
 #bdaytrip #giveawaymalaysia #giveawaybdl #giveawaytime #giveawayiphone #hairgiveaway #bdayparty #giveawaybdayownerlc #giveawaysph #bonanzagiveaways #giveaways #giveawayindonesia #bdg #bdays #giveawaybdg #giveaway #bethanymotagiveaway #alishasholidaygiveaway #giveawayid #giveawayindo #giveawaybday #bd #giveawaybdb #giveawaybdaythyme #giveawayph

2019-06-16 07:44   8 2

 

A small token of love for you guys. ❤️ Was not planning for a giveaway rn but some of my fellow bloggers were approaching me for collaboration so... So there will be 2 winners.. ➡️ 1st winner will get this amazing transparent bag from @_prova_islam_ ➡️ 2nd winner will get these amazing hijabs from @farhana_mina_official and this beautiful neck piece from @jubayrasgallery Swipe next to see the gifts 🎁 . . To win these you have to- ➡️ Follow @mehnaz.rahi @farhana_mina_official @_prova_islam_ @jubayrasgallery ➡️ Share this post on your story and mention all of us ➡️Mention 5 friends in the comment section Bonus entry - ➡️ Like and comment on our pictures ❤️ . . . Disqualification - ➡️ Don't mention the same person twice or else you'll be disqualified ➡️ Those people who have unfollowed me after my previous giveaways. They are disqualified already . . . . . . #bdaytrip #giveawaymalaysia #giveawaybdl #giveawaytime #giveawayiphone #hairgiveaway #bdayparty #giveawaybdayownerlc #giveawaysph #bonanzagiveaways #giveaways #giveawayindonesia #bdg #bdays #giveawaybdg #giveaway #bethanymotagiveaway #alishasholidaygiveaway #giveawayid #giveawayindo #giveawaybday #bd #giveawaybdb #giveawaybdaythyme #giveawayph

Fijne vaderdag! Tag die vader die ook (bijna) alles kan en maak kans op een echt ‘ik kan alles’ BBQ-schort! #bestdad #giveaway

2019-06-16 07:44   2 2

 

Fijne vaderdag! Tag die vader die ook (bijna) alles kan en maak kans op een echt ‘ik kan alles’ BBQ-schort! #bestdad #giveaway

Nice squad wipe 😎

Follow my team @nightggs 💜

2019-06-16 07:44   6 1

 

Nice squad wipe 😎 Follow my team @nightggs 💜

We love the little glimpse of your childhood trip to Agra with your Dad to see the beautiful Taj Mahal! Thanks for sharing your memory with us @shikhapod
・・・
 #indianatravelservices #travelmadeeasywithindiana #happyfathersday  #giveaway #contestalert #travel #win #contestalert #contest #travel #tag #win #instatravel #instago #passportready #aroundtheworld #lovetotravel #travelexperts #travelcurators #postcardsfromtheworld #worldcities #discover #experience #wanderlust #dad #fathersday #father

2019-06-16 07:43   4 0

 

We love the little glimpse of your childhood trip to Agra with your Dad to see the beautiful Taj Mahal! Thanks for sharing your memory with us @shikhapod ・・・ #indianatravelservices #travelmadeeasywithindiana #happyfathersday #giveaway #contestalert #travel #win #contestalert #contest #travel #tag #win #instatravel #instago #passportready #aroundtheworld #lovetotravel #travelexperts #travelcurators #postcardsfromtheworld #worldcities #discover #experience #wanderlust #dad #fathersday #father

‼️УВАГА РОЗІГРАШ РОЗПОЧАТО‼️ Привіт ми розпочинаємо розіграш в честь початку літа 2019. Розігруватися будуть цікаві призи. А умови найпростіші. ☀️Призи☀️
1. Місце - Колонка JBL FLIP 4
2. Місце - Smart Watch.
3. Місце - Навушники
4. Місце - Стилуси
5. Місце - Реклама ‼️УМОВИ‼️
1. Бути підписаним на нас @yuriy_tkach_official_group 
2. Підписатись на всіх спонсорів:
@magic_studios.shop
@_alex_studios_ 
@creat.designer
@mommy_to_anastasia
@shoshpor
3. Відмітити 3 друзів ОДНИМ коментарем
4. Відмітити нас в історії (по бажанню)
5. Прохання багато коментарів не писати.

Чекати результату та вірити в перемогу👌 ♥️РЕЗУЛЬТАТИ 1 ЛИПНЯ♥️

2019-06-15 21:55   124 17

 

‼️УВАГА РОЗІГРАШ РОЗПОЧАТО‼️ Привіт ми розпочинаємо розіграш в честь початку літа 2019. Розігруватися будуть цікаві призи. А умови найпростіші. ☀️Призи☀️ 1. Місце - Колонка JBL FLIP 4 2. Місце - Smart Watch. 3. Місце - Навушники 4. Місце - Стилуси 5. Місце - Реклама ‼️УМОВИ‼️ 1. Бути підписаним на нас @yuriy_tkach_official_group 2. Підписатись на всіх спонсорів: @magic_studios.shop @_alex_studios_ @creat.designer @mommy_to_anastasia @shoshpor 3. Відмітити 3 друзів ОДНИМ коментарем 4. Відмітити нас в історії (по бажанню) 5. Прохання багато коментарів не писати. Чекати результату та вірити в перемогу👌 ♥️РЕЗУЛЬТАТИ 1 ЛИПНЯ♥️

Next Page →
Next Page →