United States

  United States

  Top 570872 Instagram followed

Images about: #hobbsandshaw (105761 posts)

🎲

2019-08-26 04:48   3 1

 

🎲

.
Dari dulu asyik buat benda sama je. Bersenam.. tapi tak jaga makan. Tak makan nasi tapi melantak fast food setiap minggu. Kata berat stagnant tapi asyik cheatday je. Memang tak berubah la❗
.
 Body transformation sebelum menjelang tahun 2020. Cukuplah asik nak bawa beban berlebihan je, jom ubah menjadi lebih baik, sebelum thn 2020 dah dapat berat ideal💪
.
So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪
.
.
ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT? 💪🏻
.
Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg SEPTEMBER INI🔥
.
@lilywahid_
0195444555
..
 #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

2019-08-26 04:39   1 0

 

. Dari dulu asyik buat benda sama je. Bersenam.. tapi tak jaga makan. Tak makan nasi tapi melantak fast food setiap minggu. Kata berat stagnant tapi asyik cheatday je. Memang tak berubah la❗ . Body transformation sebelum menjelang tahun 2020. Cukuplah asik nak bawa beban berlebihan je, jom ubah menjadi lebih baik, sebelum thn 2020 dah dapat berat ideal💪 . So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪 . . ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT 💪🏻 . Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg SEPTEMBER INI🔥 . @lilywahid_ 0195444555 .. #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

.
Diet sorang2 adalah diet yg kurang pengetahuan fari segi ilmu dan tips yg betul. .
.
Apa yang anda bakal dapat bila diet dengan Ada coach dan team yg hebat👍👍❗❗
.
👉Mealplan fast food yang sihat
👉25 video tutorial memasak 👉25 resepi menu yang below 30 mins
👉Video senaman fast & furious
👉Turun 5-10kg* dalam satu season
👉25 topik coaching kurus & sihat dengan fast track
👉Support & motivation dari coach & team
👉Super experienced team coach & fitness trainer
.
.
So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪
.
ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT? 💪🏻
.
Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg 🔥
.
@lilywahid_
0195444555
.
.
 #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

2019-08-26 04:30   4 0

 

. Diet sorang2 adalah diet yg kurang pengetahuan fari segi ilmu dan tips yg betul. . . Apa yang anda bakal dapat bila diet dengan Ada coach dan team yg hebat👍👍❗❗ . 👉Mealplan fast food yang sihat 👉25 video tutorial memasak 👉25 resepi menu yang below 30 mins 👉Video senaman fast & furious 👉Turun 5-10kg* dalam satu season 👉25 topik coaching kurus & sihat dengan fast track 👉Support & motivation dari coach & team 👉Super experienced team coach & fitness trainer . . So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪 . ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT 💪🏻 . Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg 🔥 . @lilywahid_ 0195444555 . . #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

.
Bila dah kurus lagi comel dan cantik
Jangan kutuk org gemuk, sekali dia kurus, woww lagi cun❗
.
Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER. .
Coz we only have 4 months left before 2020 🔥🔥🔥
.
Apa yang anda bakal dapat?
💥Mealplan fast food yang sihat
💥25 video tutorial memasak 💥25 resepi menu yang below 30 mins
💥Video senaman fast & furious
💥Turun 5-10kg* dalam satu season
💥25 topik coaching kurus & sihat dengan fast track
💥Support & motivation dari coach & team
💥Super experienced team coach & fitness trainer
.
.
So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪
.
ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT? 💪🏻💪🏻
.
Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg 🔥
.
@lilywahid_
0195444555
.
.
 #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

2019-08-26 04:21   11 0

 

. Bila dah kurus lagi comel dan cantik Jangan kutuk org gemuk, sekali dia kurus, woww lagi cun❗ . Online Coaching Intake Bulan SEPTEMBER. . Coz we only have 4 months left before 2020 🔥🔥🔥 . Apa yang anda bakal dapat 💥Mealplan fast food yang sihat 💥25 video tutorial memasak 💥25 resepi menu yang below 30 mins 💥Video senaman fast & furious 💥Turun 5-10kg* dalam satu season 💥25 topik coaching kurus & sihat dengan fast track 💥Support & motivation dari coach & team 💥Super experienced team coach & fitness trainer . . So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪 . ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT 💪🏻💪🏻 . Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg 🔥 . @lilywahid_ 0195444555 . . #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

.
SIAPA YANG SEDANG DAN SAMA KEADAAN MACAM NI? .
Selalu susah hati xde baju nak pakai .Asyik pakai baju yang sama je. Yg lain tu sbb x muat tapi masih byk lagi, mana tau lepas join program baju2 tu boleh dipakai semula. . 
Padahal dalam almari penuh lagi dengan baju baju elok lagi.
.
ONLINE COACHING INTAKE BULAN SEPTEMBER❗
.
.
Apa yang anda bakal dapat?
💥Mealplan fast food yang sihat
💥25 video tutorial memasak 💥25 resepi menu yang below 30 mins
💥Video senaman fast & furious
💥Turun 5-10kg* dalam satu season
💥25 topik coaching kurus & sihat dengan fast track
💥Support & motivation dari coach & team
💥Super experienced team coach & fitness trainer
.
.
So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪
.
.
ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT? 💪🏻
.
Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅
Jom turun 5-10kg SEPTEMBER INI🔥
.
@lilywahid_
0195444555
.
.
 #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #zalora #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

2019-08-26 04:14   5 0

 

. SIAPA YANG SEDANG DAN SAMA KEADAAN MACAM NI . Selalu susah hati xde baju nak pakai .Asyik pakai baju yang sama je. Yg lain tu sbb x muat tapi masih byk lagi, mana tau lepas join program baju2 tu boleh dipakai semula. . Padahal dalam almari penuh lagi dengan baju baju elok lagi. . ONLINE COACHING INTAKE BULAN SEPTEMBER❗ . . Apa yang anda bakal dapat 💥Mealplan fast food yang sihat 💥25 video tutorial memasak 💥25 resepi menu yang below 30 mins 💥Video senaman fast & furious 💥Turun 5-10kg* dalam satu season 💥25 topik coaching kurus & sihat dengan fast track 💥Support & motivation dari coach & team 💥Super experienced team coach & fitness trainer . . So, kalau anda ada impian nak kurus sebelum 2020, sign up fast untuk next intake in September yang focus fast track to weight loss🔥🔥🔥🌪🌪🌪 . . ARE YOU READY TO LOSE WEIGHT & LOOK GREAT 💪🏻 . Klik link di bio ig @lilywahid_ untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg SEPTEMBER INI🔥 . @lilywahid_ 0195444555 . . #siscuba #makananviral #jomkurus #fastandfurious #onlinecoaching #hobbsandshaw #plussize #ootd #foodpanda #artismalaysia #tudungviral #telekunghantaran #zalora #eatcleanmalaysia #fastfood #makan #kurus #dietkalori #foodpanda #raya #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #grabfood #intermittentfasting

RepostBy @therock: "Cheers to #HobbsAndShaw breaking records 🥃👏🏾
We just scored the biggest August opening ever in China and second biggest opening of 2019 behind Avengers: Endgame. 
So grateful and THANK YOU audiences around the world for enjoying Hobbs & Shaw. 
Our film’s success quietly does all the talking. 
 #recordbreaker 
@sevenbucksprod" (via #InstaRepost @AppsKottage)

2019-08-26 04:10   90 3

 

RepostBy @therock: "Cheers to #HobbsAndShaw breaking records 🥃👏🏾 We just scored the biggest August opening ever in China and second biggest opening of 2019 behind Avengers: Endgame. So grateful and THANK YOU audiences around the world for enjoying Hobbs & Shaw. Our film’s success quietly does all the talking. #recordbreaker @sevenbucksprod" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.
That movie felt a little too short, a little too long for a movie but that’s a good thing I suppose. Me and my bro Markeem liked it! The action, the humor, the twists, Dwayne Johnson and Jason Statham’s chemistry, the Fast & Furious movie universe connections, the whole movie was the real deal and a real package! It was overall a very fun movie and I recommend it to anyone who has seen a Fast & Furious Movie. Give it a try, you might like it! 😁🎥🏎🔥🌎
 #hobbsandshaw

2019-08-26 04:05   7 0

 

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. That movie felt a little too short, a little too long for a movie but that’s a good thing I suppose. Me and my bro Markeem liked it! The action, the humor, the twists, Dwayne Johnson and Jason Statham’s chemistry, the Fast & Furious movie universe connections, the whole movie was the real deal and a real package! It was overall a very fun movie and I recommend it to anyone who has seen a Fast & Furious Movie. Give it a try, you might like it! 😁🎥🏎🔥🌎 #hobbsandshaw

نام fast and furious:hobbs and shaw(سریع و خشن:هابز و شاو)
🎈ژانر: #اکشن #ماجراجویی
🎖امتیاز: 6.8 از 10
🇺🇸محصول: آمریکا
📅سال انتشار:2019
🀄️خلاصه داستان:
داستان این قسمت از سریع و خشن دوسال پس از اتفاقات فیلم سرنوشت خشمگین به وقوع می پیوندد. مامور باتجربه لوک هابز تصمیم می گیرد تا با دوست و رقیب قدیمی اش دکار شاو همکاری کند تا ما موریت یک خلافکار مخوف به نام بریکستون را متوقف کنند که اینها همان تبهکاران فیزیکی پیشرفته سایبری تهدید کننده آینده بشریت هستند و...
🎬کارگردان: david leibtch
🎭ستارگان: dwayne johnson, jason statham, idris eiba, ranessa kirby
🕥مدت زمان : 137 دقیقه
@BARANMOVIE ➖➖➖➖➖➖
 #froshgah_baran #cinema #action #hobbsandshaw

2019-08-26 04:04   0 0

 

نام fast and furious:hobbs and shaw(سریع و خشن:هابز و شاو) 🎈ژانر: #اکشن #ماجراجویی 🎖امتیاز: 6.8 از 10 🇺🇸محصول: آمریکا 📅سال انتشار:2019 🀄️خلاصه داستان: داستان این قسمت از سریع و خشن دوسال پس از اتفاقات فیلم سرنوشت خشمگین به وقوع می پیوندد. مامور باتجربه لوک هابز تصمیم می گیرد تا با دوست و رقیب قدیمی اش دکار شاو همکاری کند تا ما موریت یک خلافکار مخوف به نام بریکستون را متوقف کنند که اینها همان تبهکاران فیزیکی پیشرفته سایبری تهدید کننده آینده بشریت هستند و... 🎬کارگردان: david leibtch 🎭ستارگان: dwayne johnson, jason statham, idris eiba, ranessa kirby 🕥مدت زمان : 137 دقیقه @BARANMOVIE ➖➖➖➖➖➖ #froshgah_baran #cinema #action #hobbsandshaw

今日阳光正好~
看 #hobbsandshaw 去啦~

2019-08-26 04:01   0 0

 

今日阳光正好~ 看 #hobbsandshaw 去啦~

Папа☎️☎️☎️☎️☎️☎️😱😱😱😱
 #4life

2019-08-26 03:38   2 2

 

Папа☎️☎️☎️☎️☎️☎️😱😱😱😱 #4life

Year old pic to good to wait for what ever hashtag day is cool to post it on right now!!!!!
Join now on Telegram
Link on bio 🔥🔥
💯💯💯💯💯💯💯
📳📳📳📳📳📳📳
👉 💕🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼 💕👈 Turn On Post Notifications
Double tap if you like 💞✨🛡️
Follow:@adamscherrwwe😗😗
@adamscherrwwe 
@adamscherrwwe 
@adamscherrwwe
.
.
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖
.
 #BraunStrowman #MonsterAmongMen #MonsterAmongUs #MonsterOfAllMonsters #MonsterInTheBank #TheNewFaceOfDestruction #GetTheseHands

2019-08-26 03:37   997 4

 

Year old pic to good to wait for what ever hashtag day is cool to post it on right now!!!!! Join now on Telegram Link on bio 🔥🔥 💯💯💯💯💯💯💯 📳📳📳📳📳📳📳 👉 💕🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼 💕👈 Turn On Post Notifications Double tap if you like 💞✨🛡️ Follow:@adamscherrwwe😗😗 @adamscherrwwe @adamscherrwwe @adamscherrwwe . . ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ 🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖 . #BraunStrowman #MonsterAmongMen #MonsterAmongUs #MonsterOfAllMonsters #MonsterInTheBank #TheNewFaceOfDestruction #GetTheseHands

Goodnight babes 💋 ➖ #EizaGonzalez

2019-08-26 03:29   255 4

 

Goodnight babes 💋 ➖ #EizaGonzalez

It's a gloomy start to Monday as always but the day can brighten up when you sink yourself into our cinema seats enjoying some snacks and movies! Check it out! 💥

For booking and enquiries, call us: 2338250 (tickets must be collected 1 hour before showtime) or view future schedules and etc. on our website www.onecineplex.com

 #AngelHasFallen
 #DeathWhisper
 #HobbsAndShaw
 #OnceUponATimeInHollywood
 #Makmum
 #DoraandtheLostCityofGold
 #BoBoiBoyTheMovie2

2019-08-26 03:26   8 0

 

It's a gloomy start to Monday as always but the day can brighten up when you sink yourself into our cinema seats enjoying some snacks and movies! Check it out! 💥 For booking and enquiries, call us: 2338250 (tickets must be collected 1 hour before showtime) or view future schedules and etc. on our website www.onecineplex.com #AngelHasFallen #DeathWhisper #HobbsAndShaw #OnceUponATimeInHollywood #Makmum #DoraandtheLostCityofGold #BoBoiBoyTheMovie2

-20190826 AM11:15 Vanessa Kirby -
-
- #그림스타그램 #그림 #일러스트 #색연필일러스트 #색연필 #색연필드로잉 #색연필인물화 #인물화 #프리즈마 #프리즈마색연필 #여자그리기 #분노의질주 #분노의질주_홉스앤쇼 #바네사커비 #drawing #illustration #sketch #gallery #colorpencilart #colorpencil #colorpencildrawing #colorpencilillustration #artwork #wip #art #vanessakirby #fastandfurious #fastandfurioushobbsandshaw #hobbsandshaw #hattieshaw @vanessa__kirby

2019-08-26 03:15   13 0

 
So I was Live today at “THE MILLIONS MOVIE PREMIERE” and I took some lovely pictures with my iphone... Oya swipe swipe ☺️☺️... For more exciting pictures from the event follow and check my photography page @ursulaugelephotography 🙏🙏❤️❤️😘😘.. . 📸 : @ursulaugelephotography . .
.
Cc: @chikalann @omowunmi_dada @jerrymudiaga @_delala @skycinemasng @skymallng @themillionsmovie1 .
.

 #iphonephotography #photography #photographer #lifestylephotography #newyork #dubai #atlanta #nigeria #abuja #portharcourt #donjazzy #merrymen2 #thesetupfilm #kyliejenner #hobbsandshaw #theshaderoom #warri #wizkid #davido #tokemakinwa #southafrica #maldives #california #LAGOS #bbnaija #themillionsmovie #gelato #djcuppy

2019-08-26 03:00   18 4

 

So I was Live today at “THE MILLIONS MOVIE PREMIERE” and I took some lovely pictures with my iphone... Oya swipe swipe ☺️☺️... For more exciting pictures from the event follow and check my photography page @ursulaugelephotography 🙏🙏❤️❤️😘😘.. . 📸 : @ursulaugelephotography . . . Cc: @chikalann @omowunmi_dada @jerrymudiaga @_delala @skycinemasng @skymallng @themillionsmovie1 . . #iphonephotography #photography #photographer #lifestylephotography #newyork #dubai #atlanta #nigeria #abuja #portharcourt #donjazzy #merrymen2 #thesetupfilm #kyliejenner #hobbsandshaw #theshaderoom #warri #wizkid #davido #tokemakinwa #southafrica #maldives #california #LAGOS #bbnaija #themillionsmovie #gelato #djcuppy

Credit to from #DwayneJohnson @therock (@get_regrann) - Though my alma mater, University of Miami played their assess off, but lost this weekend against University of Florida. 
It was a cool honor to lend my VO for this special @espn intro that kicked off Saturday Night College Football. 
And although I failed at achieving my @NFL dreams - the relentless hard work, discipline and hunger to outwork my competition I learned at THE U, became my defining anchors for life. 
To my Miami players - there’s football and then there’s life after football. 
Grab both by the throat and never let it go. 
Have a great season and beyond. 
 #miami #theU 🙌🏾 #4life #HobbsAndShaw - #regrann

2019-08-26 03:00   53 0

 

Credit to from #DwayneJohnson @therock (@get_regrann) - Though my alma mater, University of Miami played their assess off, but lost this weekend against University of Florida. It was a cool honor to lend my VO for this special @espn intro that kicked off Saturday Night College Football. And although I failed at achieving my @NFL dreams - the relentless hard work, discipline and hunger to outwork my competition I learned at THE U, became my defining anchors for life. To my Miami players - there’s football and then there’s life after football. Grab both by the throat and never let it go. Have a great season and beyond. #miami #theU 🙌🏾 #4life #HobbsAndShaw - #regrann

ANGEL HAS FALLEN
11:45* 14:15* 16:45* 19:15* 21:45*
12:45 15:15 17:45 20:15 23:00

BUMI MANUSIA
11:00 14:35 18:10 21:45

47 METERS DOWN: UNCAGED
12:30 14:30 16:30 18:30 20:30

WEDDING AGREEMENT
13:00 18:00

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 
15:15 20:15

PREMIERE

ANGEL HAS FALLEN
11:45 14:15 16:45 19:15 21:45

Info Harga

REGULAR
Senin - Kamis Rp. 45.000
Jumat Rp. 55.000
Weekend/Holiday Rp. 65.000

PREMIERE
Senin - Kamis Rp. 75.000
Jumat & Weekend/Holiday Rp. 100.000

Ket: *(Dolby Atmos)

 #Makassar #Film #Bioskop #Indonesia #HobbsandShaw  #BumiManusia #AngelHasFallen #47MetersDown  #WeddingAgreement #XXI #CinemaXXI

2019-08-26 02:48   0 0

 

ANGEL HAS FALLEN 11:45* 14:15* 16:45* 19:15* 21:45* 12:45 15:15 17:45 20:15 23:00 BUMI MANUSIA 11:00 14:35 18:10 21:45 47 METERS DOWN: UNCAGED 12:30 14:30 16:30 18:30 20:30 WEDDING AGREEMENT 13:00 18:00 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 15:15 20:15 PREMIERE ANGEL HAS FALLEN 11:45 14:15 16:45 19:15 21:45 Info Harga REGULAR Senin - Kamis Rp. 45.000 Jumat Rp. 55.000 Weekend/Holiday Rp. 65.000 PREMIERE Senin - Kamis Rp. 75.000 Jumat & Weekend/Holiday Rp. 100.000 Ket: *(Dolby Atmos) #Makassar #Film #Bioskop #Indonesia #HobbsandShaw #BumiManusia #AngelHasFallen #47MetersDown #WeddingAgreement #XXI #CinemaXXI

Hola guys....So are you guys are 'MARVEL' fan here are some sample of our craft about marvel or avengers...Not only this guys you also can give or customize your own design for us to do...Yeah we are doing an unique and impressive craft for you guys,😘😉
Size:as per you wish
Price : >RM50(depend in size)include postage

 #deddat4ajun19 #hobbsandshaw #lionking #angrybirds2 #weloveyou3000 #perak #penang #puo #suprise

2019-08-26 02:42   11 0

 

Hola guys....So are you guys are 'MARVEL' fan here are some sample of our craft about marvel or avengers...Not only this guys you also can give or customize your own design for us to do...Yeah we are doing an unique and impressive craft for you guys,😘😉 Size:as per you wish Price : >RM50(depend in size)include postage #deddat4ajun19 #hobbsandshaw #lionking #angrybirds2 #weloveyou3000 #perak #penang #puo #suprise

Cheers to  #HobbsAndShaw breaking records 🥃👏🏾
We just scored the biggest August opening ever in China and second biggest opening of 2019 behind Avengers: Endgame. 
So grateful and THANK YOU audiences around the world for enjoying Hobbs & Shaw. 
Our film’s success quietly does all the talking.

2019-08-26 02:36   0 0

 

Cheers to  #HobbsAndShaw breaking records 🥃👏🏾 We just scored the biggest August opening ever in China and second biggest opening of 2019 behind Avengers: Endgame.  So grateful and THANK YOU audiences around the world for enjoying Hobbs & Shaw.  Our film’s success quietly does all the talking.

 #cerebralpalsy isn't the worst hand you can be dealt. I can't let it get in my way its merely a footnote in the greater story. I have to do for someone what @therock did for me. I have to give people something they can feel.@wwe @danawarrior @tripleh @stephaniemcmahon #cerebralpalsyawareness #boots2asses #NoExcuses #newage6dsmouthpiece #newage6ds #cerebralpalsyCANNOTStopMe #npcgladiator #fitnessmotivation #Inspire #Npc #chestday #chestworkout #hardestworkerintheroom #rentsdue #HobbsandShaw #TheAbilityIsCominWWE #WWE #wweuniverse #Titanup #Titan2020

2019-08-26 02:34   19 1

 

#cerebralpalsy isn't the worst hand you can be dealt. I can't let it get in my way its merely a footnote in the greater story. I have to do for someone what @therock did for me. I have to give people something they can [email protected]wwe @danawarrior @tripleh @stephaniemcmahon #cerebralpalsyawareness #boots2asses #NoExcuses #newage6dsmouthpiece #newage6ds #cerebralpalsyCANNOTStopMe #npcgladiator #fitnessmotivation #Inspire #Npc #chestday #chestworkout #hardestworkerintheroom #rentsdue #HobbsandShaw #TheAbilityIsCominWWE #WWE #wweuniverse #Titanup #Titan2020

This movie marks my BF’s first position as
assistant of film music. I am so proud of you.
I am looking forward to your next project. 
Great job oppa👍
Thank you @timothy__williams @tylerbatesofficial

오빠가 보조로 맡은 첫 영화 개봉!
업데이트가 늦었지만 정말정말 축하해!
다음작품도 기대하고 기도할게!
앞으로도 잘 될거고, 잘 해낼거야.❣️
.
 #데일리 #일상 #감사 #엘에이 #영화 #분노의질주 #홉스앤쇼
 #첫작품 #자랑스럽다 #작곡 #작곡하는남자 #필름뮤직
 #영화작곡가 #flimmusic #flimscoring #fastandfurious #hobbsandshaw #movie #hollywood #lalife #la #thanksful

2019-08-26 02:31   16 0

 

This movie marks my BF’s first position as assistant of film music. I am so proud of you. I am looking forward to your next project. Great job oppa👍 Thank you @timothy__williams @tylerbatesofficial 오빠가 보조로 맡은 첫 영화 개봉! 업데이트가 늦었지만 정말정말 축하해! 다음작품도 기대하고 기도할게! 앞으로도 잘 될거고, 잘 해낼거야.❣️ . #데일리 #일상 #감사 #엘에이 #영화 #분노의질주 #홉스앤쇼 #첫작품 #자랑스럽다 #작곡 #작곡하는남자 #필름뮤직 #영화작곡가 #flimmusic #flimscoring #fastandfurious #hobbsandshaw #movie #hollywood #lalife #la #thanksful

Romantic New Deal
Finrod Felagund, the name L chose for the #Hydrangea flowers 💐 i got her last week. I know buying flowers & opening doors isn’t part of the “Romantic New Deal” (sorry @ocasio2018), but as they (they know who they are) say, you can take the Texan out of Texas but you can’t take the #Chivalry out of that there Texan 🤠

I’m aware that chivalry is dead in places nested in social #NeoLiberalism (with California taking the mantle as the progressive world’s petri dish 🧫), & we’ve abandoned most of the paternalistic sexism that coexisted with that pre #SecondWaveFeminism form of courtship. L bought our movie tickets for a film she selected: #HobbsAndShaw, an action film, her favorite genre. I cleaned her dishes when she finished eating at my place. The vacuuming, cleaning, spreading I’m doing... no longer gendered tasks. No longer are household chores the non-respected (arguably even disrespected), uncompensated burdens placed on the woman in a heterosexual couple. 
In our #millennial, #MileyCyrus-esque, NeoLiberal framework, each autonomous individual is their greatest asset in the social economy. No one necessarily needs anyone else but we desire close bonds with others whose socioemotional exchange rates provide surplus value on key performance indicators. If a bond with someone can no longer be rendered socially profitable, whether for broadcast purposes ( #Likes #Retweets #comments), localized (non-broadcasted) dividends gained in a friendship/relationship with the utilitarian payoff of self-growth (me teaching L how to drive) or psychic optimization (@captainjuicesea coming to my psychic rescue countless times), or even pure self-gratification (sans the imposition of quantification), then we will outsource that register of our socioemotional needs/wants to someone else... someone who leaves more in our registers 💵 than they take out. 
Miley, my wife from another life, embodied one of the concerns of this Romantic New Deal in her divorce (albeit it’s an old concern within #Psychology’s social exchange model). Someone (re)new/different & appealing to our personal desires will always activate more of our interconnected nodes of interest than

2019-08-26 02:27   8 2

 

Romantic New Deal Finrod Felagund, the name L chose for the #Hydrangea flowers 💐 i got her last week. I know buying flowers & opening doors isn’t part of the “Romantic New Deal” (sorry @ocasio2018), but as they (they know who they are) say, you can take the Texan out of Texas but you can’t take the #Chivalry out of that there Texan 🤠 I’m aware that chivalry is dead in places nested in social #NeoLiberalism (with California taking the mantle as the progressive world’s petri dish 🧫), & we’ve abandoned most of the paternalistic sexism that coexisted with that pre #SecondWaveFeminism form of courtship. L bought our movie tickets for a film she selected: #HobbsAndShaw, an action film, her favorite genre. I cleaned her dishes when she finished eating at my place. The vacuuming, cleaning, spreading I’m doing... no longer gendered tasks. No longer are household chores the non-respected (arguably even disrespected), uncompensated burdens placed on the woman in a heterosexual couple. In our #millennial, #MileyCyrus-esque, NeoLiberal framework, each autonomous individual is their greatest asset in the social economy. No one necessarily needs anyone else but we desire close bonds with others whose socioemotional exchange rates provide surplus value on key performance indicators. If a bond with someone can no longer be rendered socially profitable, whether for broadcast purposes ( #Likes #Retweets #comments), localized (non-broadcasted) dividends gained in a friendship/relationship with the utilitarian payoff of self-growth (me teaching L how to drive) or psychic optimization (@captainjuicesea coming to my psychic rescue countless times), or even pure self-gratification (sans the imposition of quantification), then we will outsource that register of our socioemotional needs/wants to someone else... someone who leaves more in our registers 💵 than they take out. Miley, my wife from another life, embodied one of the concerns of this Romantic New Deal in her divorce (albeit it’s an old concern within #Psychology’s social exchange model). Someone (re)new/different & appealing to our personal desires will always activate more of our interconnected nodes of interest than

REGULAR

WEATHERING WITH YOU
11:45 14:00 16:15 18:30 20:45

EXIT
14:40 19:20 21:30

THE ANGRY BIRDS MOVIE 2
10:50 12:50 14:50 19:30

BUMI MANUSIA
11:15 15:10

THE DIVINE FURY
12:35 16:45 20:45

DORA AND THE LOST CITY OF GOLD
10:30 18:40

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW
16:50 21:30

GOLD
WEATHERING WITH YOU
12:30 18:45

THE ANGRY BIRDS MOVIE 2
10:30 16:45

THE DIVINE FURY
14:45 21:00

Info Harga

REGULAR
Senin - Kamis Rp. 30.000
Jumat Rp. 40.000
Weekend/Holiday Rp. 50.000

GOLD
Senin - Kamis. Rp. 60.000
Jumat Rp. 80.000
Weekend/Holiday Rp. 100.000

 #Makassar #Film #Bioskop #Indonesia #hobbsandshaw #Dora #doraandthelostcityofgold #BumiManusia #WeatheringWithYou #Exit #TheAngryBirdsMovie2 #AngryBirdsMovie2 #Cinemaxx

2019-08-26 02:25   1 0

 

REGULAR WEATHERING WITH YOU 11:45 14:00 16:15 18:30 20:45 EXIT 14:40 19:20 21:30 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 10:50 12:50 14:50 19:30 BUMI MANUSIA 11:15 15:10 THE DIVINE FURY 12:35 16:45 20:45 DORA AND THE LOST CITY OF GOLD 10:30 18:40 FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW 16:50 21:30 GOLD WEATHERING WITH YOU 12:30 18:45 THE ANGRY BIRDS MOVIE 2 10:30 16:45 THE DIVINE FURY 14:45 21:00 Info Harga REGULAR Senin - Kamis Rp. 30.000 Jumat Rp. 40.000 Weekend/Holiday Rp. 50.000 GOLD Senin - Kamis. Rp. 60.000 Jumat Rp. 80.000 Weekend/Holiday Rp. 100.000 #Makassar #Film #Bioskop #Indonesia #hobbsandshaw #Dora #doraandthelostcityofgold #BumiManusia #WeatheringWithYou #Exit #TheAngryBirdsMovie2 #AngryBirdsMovie2 #Cinemaxx

Cheers to #hobbsandshaw breaking records 🥃👏 We just scored the biggest August opening ever in China and second biggest opening of 2019 behind Avengers: Endgame.
 So grateful and THANK YOU audiences around the world for enjoying Hobbs & Shaw.
 Our film's success quietly does all the talking 
 #recordbreaker 
@sevenbucksprod

2019-08-26 02:20   11 1

 

Cheers to #hobbsandshaw breaking records 🥃👏 We just scored the biggest August opening ever in China and second biggest opening of 2019 behind Avengers: Endgame. So grateful and THANK YOU audiences around the world for enjoying Hobbs & Shaw. Our film's success quietly does all the talking #recordbreaker @sevenbucksprod

Hobbs & Shaw is breaking recorDDDs‼️
Congrats @therock 🥃

2019-08-26 02:10   5 1

 

Hobbs & Shaw is breaking recorDDDs‼️ Congrats @therock 🥃

Hobbs & Dom 🤜🏼🤛🏼
 #fastandfurious #fastfive #ff7 #ff8 #ff9  #romanpearce #tejparker
 #michellerodriguez #lettyortiz #brianoconner #paulwalker #therock #jasonstatham #dominictoretto #toretto #hobbs #shaw #ludacris #tyrese #hobbsandshaw #vindiesel #galgadot #cypher #universalstudios #sungkang #justinlin  #fast @vindiesel @mrodofficial @paulwalker @tyrese @therock @ludacris @gal_gadot @nathalieemmanuel @sungkangsta @justinlin @thelucasblack @charlizeafrica @actornoelg @universalpictures @davebautista @fastandfuriousmovie @johncena

2019-08-26 02:08   72 4

 
There is only one reason why you are not yet SUCCESSFUL in your life, it's YOU!!!
YES that's the truth. You are responsible for every decision you make in your life. Stop blaming others for your problems.
You are there because you don't have solutions. Stop finding excuses,start finding solutions.
"STOP BLAMING, TAKE RESPONSIBILTY"
@sunil_s_shetty01 
 #billionaire #quoteaboutlove #quoteaboutlife #motivationday #quote #quotestoliveby #quoteoftheday #quoteforyou #quotesandsayings #success ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 #quotesarelife #quoteday #motivationeveryday #motivation💯 #motivationvideos  #motivational_myntra #amazingquotes #attitude😏 #selflove #motivation  #successsecrets #deepthaughts #hobbsandshaw #deepvideos  #entrepreneur  #successaddict #coiceisyoursa

2019-08-26 02:01   8 0

 

There is only one reason why you are not yet SUCCESSFUL in your life, it's YOU!!! YES that's the truth. You are responsible for every decision you make in your life. Stop blaming others for your problems. You are there because you don't have solutions. Stop finding excuses,start finding solutions. "STOP BLAMING, TAKE RESPONSIBILTY" @sunil_s_shetty01 #billionaire #quoteaboutlove #quoteaboutlife #motivationday #quote #quotestoliveby #quoteoftheday #quoteforyou #quotesandsayings #success ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #quotesarelife #quoteday #motivationeveryday #motivation💯 #motivationvideos #motivational_myntra #amazingquotes #attitude😏 #selflove #motivation #successsecrets #deepthaughts #hobbsandshaw #deepvideos #entrepreneur #successaddict #coiceisyoursa

MOVIE REVIEW:
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Directed by: David Leitch
Starring: Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby, Idris Elba, Eddie Marsan, Eiza Gonzalez and Cliff Curtis
Review: I remember seeing the first trailer to Hobbs & Shaw and being astounded as to how ridiculous it looked. Nevertheless, I was excited because I was hoping this movie would be stupid fun, and for the most part it was. Hobbs & Shaw takes the stupidity of this franchise to new heights but it doesn’t commit throughout the entire movie. Starting off with the positives, Dwayne Johnson and Jason Statham have fantastic chemistry as seen in “The Fate of the Furious”. Their back and forth banter was a big highlight of the movie and got me to genuinely laugh. I also really liked Vanessa Kirby as she had a lot to do in this movie. She worked well with Johnson and Statham and didn’t fail to stand on her own and be impressive in her action scenes. Some of the humour also really worked and I was thoroughly entertained with the first and last act. Where this movie fails to be as entertaining as it could have been is the lengthy runtime. Even though Hobbs & Shaw is a few minutes short than “Furious 7” and “Fate”, those movies were consistently paced whereas the middle act of this movie felt like it was going on forever. It ends with a fun action sequence but I was genuinely bored during the middle. Hobbs & Shaw also gets a little too serious at times which taints how fun it could’ve been. The plot follows this virus and the movie works best when it doesn’t bring up the virus. They needed to either make it less important and focus on making the movie fun or go all in with this virus. I also didn’t like Idris Elba’s villain all that much. He looked like he was having fun but all his character does is say lengthy exposition. All in all, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw is a movie that has a lot of fun to be had in it. Johnson and Statham worked superbly well together with their chemistry and humour being a huge highlight and I enjoyed the first and last acts. It’s just the runtime and poor pacing in the middle that really drags this movie down.
Rating: B-

2019-08-26 01:37   40 2

 

MOVIE REVIEW: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) Directed by: David Leitch Starring: Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby, Idris Elba, Eddie Marsan, Eiza Gonzalez and Cliff Curtis Review: I remember seeing the first trailer to Hobbs & Shaw and being astounded as to how ridiculous it looked. Nevertheless, I was excited because I was hoping this movie would be stupid fun, and for the most part it was. Hobbs & Shaw takes the stupidity of this franchise to new heights but it doesn’t commit throughout the entire movie. Starting off with the positives, Dwayne Johnson and Jason Statham have fantastic chemistry as seen in “The Fate of the Furious”. Their back and forth banter was a big highlight of the movie and got me to genuinely laugh. I also really liked Vanessa Kirby as she had a lot to do in this movie. She worked well with Johnson and Statham and didn’t fail to stand on her own and be impressive in her action scenes. Some of the humour also really worked and I was thoroughly entertained with the first and last act. Where this movie fails to be as entertaining as it could have been is the lengthy runtime. Even though Hobbs & Shaw is a few minutes short than “Furious 7” and “Fate”, those movies were consistently paced whereas the middle act of this movie felt like it was going on forever. It ends with a fun action sequence but I was genuinely bored during the middle. Hobbs & Shaw also gets a little too serious at times which taints how fun it could’ve been. The plot follows this virus and the movie works best when it doesn’t bring up the virus. They needed to either make it less important and focus on making the movie fun or go all in with this virus. I also didn’t like Idris Elba’s villain all that much. He looked like he was having fun but all his character does is say lengthy exposition. All in all, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw is a movie that has a lot of fun to be had in it. Johnson and Statham worked superbly well together with their chemistry and humour being a huge highlight and I enjoyed the first and last acts. It’s just the runtime and poor pacing in the middle that really drags this movie down. Rating: B-

Mostly because a man named @warrensapp started over him

2019-08-26 01:36   3622 33

 

Mostly because a man named @warrensapp started over him

Smile + Necklace = Toretto 💜
👉Check The Bio To Get Your Toretto Necklace 😍

2019-08-26 01:34   1301 69

 

Smile + Necklace = Toretto 💜 👉Check The Bio To Get Your Toretto Necklace 😍

Irmão e parceiro sempre. Jamais esquecerei, não importa aonde eu esteja. Sempre que precisar estarei lá contigo 👊👊👊
.
.
.
.

 #dwaynejohnson #therock #therock_official_page_ #projectrock #fastandfurious #hobbsandshaw #bodybuilding #gym #usa #1 #uk #fit #fitness #fitnessmotivation #wwe #underarmour #universal #universalstudios #hollywood #hollywoodmovies #hollywoodstar #movie #movies #moviestar #bodybuilder #wweraw #wwesmackdown #junglecruise #jumanji #titangames

2019-08-25 15:47   30 0

 

Irmão e parceiro sempre. Jamais esquecerei, não importa aonde eu esteja. Sempre que precisar estarei lá contigo 👊👊👊 . . . . #dwaynejohnson #therock #therock_official_page_ #projectrock #fastandfurious #hobbsandshaw #bodybuilding #gym #usa #1 #uk #fit #fitness #fitnessmotivation #wwe #underarmour #universal #universalstudios #hollywood #hollywoodmovies #hollywoodstar #movie #movies #moviestar #bodybuilder #wweraw #wwesmackdown #junglecruise #jumanji #titangames

queen 😍 goodnight loves 🌙 ➖ #eizagonzalez #eiza

2019-08-25 05:45   764 15

 

queen 😍 goodnight loves 🌙 ➖ #eizagonzalez #eiza

Next Page →
Next Page →