United States

  United States

  Top 416663 Instagram followed

Images about: #iloveish (468 posts)

 #iWearISH #iWearHoolaISH
Sedikit cerita dibalik Bazar 4NOV ISH, berawal satu kali sukses dapet selena dress via online dan setelah itu ada bazar langsung dong cus bekasi.
Karena ini perdana ke bazarnya ISH jadi gak tau situasinya, dapet antrian 459 lah waktu itu...
Maygat emak-emak dan para jastip emang super duper deh spiritnya, jam 3 sore beberapa serian baju ISH udah banyak yg sold out, semangat langsung down pas tau baju inceran sold out di antrian 150an, untunglah Allah sayang sama mamak ini jadi dia kirimin teman baru yg waktu itu dia dapet antrian 331 dan bersyukur banget dia menawarkan diri untuk bantu beliin dan alhamdulillah masih kedapetan selena stripe...
ISH tuh dari jaman dulu kalo jualan emang bahannya super nyaman semua, dari yg sebelum nikah sampe sekarang punya anak selalu suka sama koleksinya ISH.
Dan aku masih suka tuker-tuker kabar sama temen yg waktu ketemu di bazar ISH, lagi-lagi bersyukur banget bisa dapet temen baru yg baik-baik...
After ketagihan selena dress dan selena stripe masih mau lanjut dong berburu via online dan lagi-lagi alhamdulillah kedapetan hoola serian rainbow warna mint, broken white dan tosca, dan kemarin baru dateng lagi peony b dan c...
Gak sabar menuhin isi lemari sama baju busui dari ISH jadinya deh 😄 semoga aja yaa masih terus kebagian 🙏🏼
Kali ini aku liburan sama keluarga pakenya holla brokenwhite, gak nerawang loh 😉
Thank you @iymel udah bikin baju-baju busui @iymelsayshijab.id yg super nyaman dan super praktis buat para busui #iLoveISH lah pokoknya 😘

2018-11-18 08:13   20 4

 

#iWearISH #iWearHoolaISH Sedikit cerita dibalik Bazar 4NOV ISH, berawal satu kali sukses dapet selena dress via online dan setelah itu ada bazar langsung dong cus bekasi. Karena ini perdana ke bazarnya ISH jadi gak tau situasinya, dapet antrian 459 lah waktu itu... Maygat emak-emak dan para jastip emang super duper deh spiritnya, jam 3 sore beberapa serian baju ISH udah banyak yg sold out, semangat langsung down pas tau baju inceran sold out di antrian 150an, untunglah Allah sayang sama mamak ini jadi dia kirimin teman baru yg waktu itu dia dapet antrian 331 dan bersyukur banget dia menawarkan diri untuk bantu beliin dan alhamdulillah masih kedapetan selena stripe... ISH tuh dari jaman dulu kalo jualan emang bahannya super nyaman semua, dari yg sebelum nikah sampe sekarang punya anak selalu suka sama koleksinya ISH. Dan aku masih suka tuker-tuker kabar sama temen yg waktu ketemu di bazar ISH, lagi-lagi bersyukur banget bisa dapet temen baru yg baik-baik... After ketagihan selena dress dan selena stripe masih mau lanjut dong berburu via online dan lagi-lagi alhamdulillah kedapetan hoola serian rainbow warna mint, broken white dan tosca, dan kemarin baru dateng lagi peony b dan c... Gak sabar menuhin isi lemari sama baju busui dari ISH jadinya deh 😄 semoga aja yaa masih terus kebagian 🙏🏼 Kali ini aku liburan sama keluarga pakenya holla brokenwhite, gak nerawang loh 😉 Thank you @iymel udah bikin baju-baju busui @iymelsayshijab.id yg super nyaman dan super praktis buat para busui #iLoveISH lah pokoknya 😘

Sbg seorang ibu aku selalu ingin memberikan yg terbaik untuk sakha. Salah satunya dgn cara memberikan Asi eksklusif. 
Alhamdulillah smp saat ini sakha msh Asi insya allah sampai 2 thn nanti dan pada akhirnya dia tdk mau botol walaupun isinya asip. Jadi kalo kemana mana sakha harus nyusu langsung dr pabriknya.
.
Sejak saat itu aku banyak searching akun yg jual baju busui sampai pada suatu waktu nemu akun @iymelsayshijab.id dan liat baju nya lucu lucu ga norak dan ga terlalu emak emak 😂 wkwk (menolak tua)
.
Dan ini salah satu baju dr ISH yg kupunyaa terloveeeee simpel dan nyaman 😭❤️ aku ga lagi ribet nyari pojokan untuk buka kancing, bingung nyari nursingroom atau pasang apron. 
Sekarang tinggal buka lubang langsung hap sakha nyusu dr pabriknya 😆 senyaman itu skrg menyusui di tempat umum makanya ga cukup punya satu atau dua baju :’)
.
Meskipun dapetnya rada syusah krn rebutan dgn beribu ribu busui/non busui lainnya yg sama sama sdh terlanjur jatuh cinta sm produk ISH krn harga nya yg worth it dgn baju yg no abal abal. Tp disitulah keseruan nya kalo dapet totalan girang banget dah asliiik 😆
.
Yg paling penting olshop ini JUJUR banget kalo bahan nya panas mereka akan blg “ini bahan nya panas guys” jd ga asal jual brg yg pntg laku. Kita sbg cust pun happy krn belanja online ga lagi kaya beli kucing dlm karung. Tapi biasa nya ISH ngeluarin baju dgn bahan terbaiiiqqqq.
.
Barakallah ka @iymel smg usaha nya lancar jaya terus 💪🏻😍 #iWearISH #iWearHoolaISH #iloveISH #giveaway

2018-11-07 09:16   97 0

 

Sbg seorang ibu aku selalu ingin memberikan yg terbaik untuk sakha. Salah satunya dgn cara memberikan Asi eksklusif. Alhamdulillah smp saat ini sakha msh Asi insya allah sampai 2 thn nanti dan pada akhirnya dia tdk mau botol walaupun isinya asip. Jadi kalo kemana mana sakha harus nyusu langsung dr pabriknya. . Sejak saat itu aku banyak searching akun yg jual baju busui sampai pada suatu waktu nemu akun @iymelsayshijab.id dan liat baju nya lucu lucu ga norak dan ga terlalu emak emak 😂 wkwk (menolak tua) . Dan ini salah satu baju dr ISH yg kupunyaa terloveeeee simpel dan nyaman 😭❤️ aku ga lagi ribet nyari pojokan untuk buka kancing, bingung nyari nursingroom atau pasang apron. Sekarang tinggal buka lubang langsung hap sakha nyusu dr pabriknya 😆 senyaman itu skrg menyusui di tempat umum makanya ga cukup punya satu atau dua baju :’) . Meskipun dapetnya rada syusah krn rebutan dgn beribu ribu busui/non busui lainnya yg sama sama sdh terlanjur jatuh cinta sm produk ISH krn harga nya yg worth it dgn baju yg no abal abal. Tp disitulah keseruan nya kalo dapet totalan girang banget dah asliiik 😆 . Yg paling penting olshop ini JUJUR banget kalo bahan nya panas mereka akan blg “ini bahan nya panas guys” jd ga asal jual brg yg pntg laku. Kita sbg cust pun happy krn belanja online ga lagi kaya beli kucing dlm karung. Tapi biasa nya ISH ngeluarin baju dgn bahan terbaiiiqqqq. . Barakallah ka @iymel smg usaha nya lancar jaya terus 💪🏻😍 #iWearISH #iWearHoolaISH #iloveISH #giveaway

“I love my college because it is simply beautiful with nature everywhere. Not only does my college have fabulous facilitators that help realise my capabilities but it gives me the best chance of being successful when I step into the industry.” -Ashita, Culinary Arts Student. 
At ISH we strive on providing personalised education giving special emphasis to hands on training. We ensure that our students are ready to keep their best foot forward when they enter the hospitality industry and that is how we reimagine hospitality. 
Find out why you’ll love studying at ISH too by paying us a visit! 
Photo Credits: @rishyb23

 #iloveish #indianschoolofhospitality #hospitality #hospitalityreimagined #ishexperience #college #highereducation #gurgaon #students

2018-10-26 13:48   46 0

 

“I love my college because it is simply beautiful with nature everywhere. Not only does my college have fabulous facilitators that help realise my capabilities but it gives me the best chance of being successful when I step into the industry.” -Ashita, Culinary Arts Student. At ISH we strive on providing personalised education giving special emphasis to hands on training. We ensure that our students are ready to keep their best foot forward when they enter the hospitality industry and that is how we reimagine hospitality. Find out why you’ll love studying at ISH too by paying us a visit! Photo Credits: @rishyb23 #iloveish #indianschoolofhospitality #hospitality #hospitalityreimagined #ishexperience #college #highereducation #gurgaon #students

Let the adventures begin 🏡

2018-03-10 19:56   92 7

 

Let the adventures begin 🏡

Another auction!!!
One of the other original seeshells,
This one depicts a micro drawing of a birdhouse I proudly painted 🐒
This is a metaphorical totem for migration for whoever snags it 🙏🙏🙏
Comes with a complimentary kushion
Rules:
-does not need to follow me
-24hr auction
-bidding starts at 0, shipping and handling is 5
-increments of 1, 3, or 7 dollars
-take the previous bidder for each following bid
-paypal ready in 24hrs
-be nice
👌
👌
👌
👌
👌
 #auction #auction #auction #auctions #artauction #forsale #upforgrabs #pendant #mobileart #clay #glass #paper #pencil #micro #original #oneofakind #makeanoffer #anytakers #art #artforartssake #selfcare #artpleasingart #iloveart #iloveish #drawing #tinyart #pendant #migration #homegrown #dank

2017-08-11 00:18   57 2

 

Another auction!!! One of the other original seeshells, This one depicts a micro drawing of a birdhouse I proudly painted 🐒 This is a metaphorical totem for migration for whoever snags it 🙏🙏🙏 Comes with a complimentary kushion Rules: -does not need to follow me -24hr auction -bidding starts at 0, shipping and handling is 5 -increments of 1, 3, or 7 dollars -take the previous bidder for each following bid -paypal ready in 24hrs -be nice 👌 👌 👌 👌 👌 #auction #auction #auction #auctions #artauction #forsale #upforgrabs #pendant #mobileart #clay #glass #paper #pencil #micro #original #oneofakind #makeanoffer #anytakers #art #artforartssake #selfcare #artpleasingart #iloveart #iloveish #drawing #tinyart #pendant #migration #homegrown #dank

Can I just say I'm so amazed to see how long my hair is now after struggling for many years for it to grow! GOD IS GOOD! 🙏 || & No, I did not pose for this picture lol! My husband randomly took this and I couldn't help but be grateful for the growth in my hair!! It may be no big deal for many, but for me it is! I'm still trying to work on frizz control though, tips are welcome! ☺️🙋 #MyHair #Grateful #YesIvePrayedForMyHair #GodIsGood #AllTheTime #AnniversaryGetAway #SummerVacation #Cuba #2k17 #TakeMeBack

2017-08-10 20:49   160 15

 

Can I just say I'm so amazed to see how long my hair is now after struggling for many years for it to grow! GOD IS GOOD! 🙏 || & No, I did not pose for this picture lol! My husband randomly took this and I couldn't help but be grateful for the growth in my hair!! It may be no big deal for many, but for me it is! I'm still trying to work on frizz control though, tips are welcome! ☺️🙋 #MyHair #Grateful #YesIvePrayedForMyHair #GodIsGood #AllTheTime #AnniversaryGetAway #SummerVacation #Cuba #2k17 #TakeMeBack

Another auction!!!
One of the other original seeshells that depicts three personified works of art, my birdhouses, making sweet collaboration with each other again 😎. This is a metaphorical totem of self care for whoever snags it 🙏🙏🙏
Comes with a complimentary kushion
Rules:
-does not need to follow me
-24hr auction
-bidding starts at 0, shipping and handling is 5
-increments of 1, 3, or 7 dollars
-take the previous bidder for each following bid
-paypal ready in 24hrs
-be nice
👌
👌
👌
👌
👌
 #auction #auction #auction #auctions #artauction #forsale #upforgrabs #pendant #mobileart #clay #glass #paper #pencil #micro #original #oneofakind #makeanoffer #anytakers #art #artforartssake #selfcare #artpleasingart #iloveart #iloveish #drawing #tinyart #sexy #sensual #hawt #curvygirl

2017-08-09 14:52   53 4

 

Another auction!!! One of the other original seeshells that depicts three personified works of art, my birdhouses, making sweet collaboration with each other again 😎. This is a metaphorical totem of self care for whoever snags it 🙏🙏🙏 Comes with a complimentary kushion Rules: -does not need to follow me -24hr auction -bidding starts at 0, shipping and handling is 5 -increments of 1, 3, or 7 dollars -take the previous bidder for each following bid -paypal ready in 24hrs -be nice 👌 👌 👌 👌 👌 #auction #auction #auction #auctions #artauction #forsale #upforgrabs #pendant #mobileart #clay #glass #paper #pencil #micro #original #oneofakind #makeanoffer #anytakers #art #artforartssake #selfcare #artpleasingart #iloveart #iloveish #drawing #tinyart #sexy #sensual #hawt #curvygirl

Another auction!!!
One of the other original seeshells that depicts two personified works of art, my birdhouses, making sweet collaboration with each other. This is a metaphorical totem of self care for whoever snags it 🙏🙏🙏
Comes with a complimentary kushion
Rules:
-does not need to follow me
-24hr auction
-bidding starts at 0, shipping and handling is 5
-increments of 1, 3, or 7 dollars
-take the previous bidder for each following bid
-paypal ready in 24hrs
-be nice
👌
👌
👌
👌
👌
 #auction #auction #auction #auctions #artauction #forsale #upforgrabs #pendant #mobileart #clay #glass #paper #pencil #micro #original #oneofakind #makeanoffer #anytakers #art #artforartssake #selfcare #artpleasingart #iloveart #iloveish #drawing #tinyart #sexy #sensual #hawt #curvygirl

2017-08-08 14:54   33 6

 

Another auction!!! One of the other original seeshells that depicts two personified works of art, my birdhouses, making sweet collaboration with each other. This is a metaphorical totem of self care for whoever snags it 🙏🙏🙏 Comes with a complimentary kushion Rules: -does not need to follow me -24hr auction -bidding starts at 0, shipping and handling is 5 -increments of 1, 3, or 7 dollars -take the previous bidder for each following bid -paypal ready in 24hrs -be nice 👌 👌 👌 👌 👌 #auction #auction #auction #auctions #artauction #forsale #upforgrabs #pendant #mobileart #clay #glass #paper #pencil #micro #original #oneofakind #makeanoffer #anytakers #art #artforartssake #selfcare #artpleasingart #iloveart #iloveish #drawing #tinyart #sexy #sensual #hawt #curvygirl

Cumple Pipí 🎂 #iloveish ❤️

2017-05-20 23:08   29 0

 

Cumple Pipí 🎂 #iloveish ❤️

Just finished my first pair of sparkle gloves!!!! A few kinks to work out still but wow do they feel good and add a whole new effect on finger flow alone....need to thank The Eninstagramma @bettyisabelle for the inspiration. Glovers....hmu
 #gloversunite #sparkle #gloves #glovers #lovers #flow #expressyourself #letitgo #yummy #thisfillsmeup #whips #whirls #boxes #salespitch #trippy #trails #art #artinart #iloveart #iloveish #ish #love #live #flowartists #fuzzy #custom #forafriend #420 #710 #staylifted

And a happy 420 to all y'all crazies 😚😘✨🔥🍃💨🌌

2017-04-20 18:30   101 22

 

Just finished my first pair of sparkle gloves!!!! A few kinks to work out still but wow do they feel good and add a whole new effect on finger flow alone....need to thank The Eninstagramma @bettyisabelle for the inspiration. Glovers....hmu #gloversunite #sparkle #gloves #glovers #lovers #flow #expressyourself #letitgo #yummy #thisfillsmeup #whips #whirls #boxes #salespitch #trippy #trails #art #artinart #iloveart #iloveish #ish #love #live #flowartists #fuzzy #custom #forafriend #420 #710 #staylifted And a happy 420 to all y'all crazies 😚😘✨🔥🍃💨🌌

Ismael finally sang&played the piano with me! (Well he plays piano, I don't lol) Neither him or myself are the "best" or even close, but I love to sing & I certainly love to sing with him. He only knows the basics of piano & singing, so he is not an expert but I love his basics & this is not something he does often or at all, actually! I do think that if he wanted to, he could expand those skills! On another note, he didn't want me to record, but I worked around it. & he definitely doesn't know I'm posting this. 🙈 lol But a big thank you to him for singing with me and playing, it's definitely a beautiful memory made. 🙏 #June9 #Love #MusicLove #Romantics #IloveIsh #ILoveIsmaelP #RayLovesIsh

2015-06-10 18:58   119 16

 

Ismael finally sang&played the piano with me! (Well he plays piano, I don't lol) Neither him or myself are the "best" or even close, but I love to sing & I certainly love to sing with him. He only knows the basics of piano & singing, so he is not an expert but I love his basics & this is not something he does often or at all, actually! I do think that if he wanted to, he could expand those skills! On another note, he didn't want me to record, but I worked around it. & he definitely doesn't know I'm posting this. 🙈 lol But a big thank you to him for singing with me and playing, it's definitely a beautiful memory made. 🙏 #June9 #Love #MusicLove #Romantics #IloveIsh #ILoveIsmaelP #RayLovesIsh

Man this my Favorite pic of all time @barbers_soul @barbershopconnect @cpr_barbers @tapeups @thebarberhood @beautiful_barbers @boomzworld @nastybarbers @wahlpro @toneblaque @Andis  #ILOVEISH #nastybarbers #NBA #BarBra #BarberHub #BarberPost #barbersoul #Barberinctv #BarberBrotherhood #Barbershopconnect #cprbarbers #DowntownJax #duvalbarber #904barber #hairtrappin #heavyhitters #HBCUGrad #fadegame2raw #floridasfinest # #Ewcbarber #wakeupandKut @barberswithoutlimits #pacinosapp @pacinos @hawkdabarberprodigy

2015-01-20 14:16   54 9