Images about: #inbodyband (3962 posts)

ليه نظامك الغذائى والرياضي مينفعش حد غيرك يمشى عليه؟ 🤔
وليه مؤشر كتلة الجسم ( BMI ) مش كفاية لتشخيص السمنه والنحافه ؟

InBody هيجاوبك

مؤشر كتله الجسم = (وزنك ÷ مربع طولك) 
وده معناه ان ممكن يبقي فى شخصين نفس الطول ونفس الوزن وبالتالى نفس مؤشر كتله الجسم ( لكن مش نفس مكونات الجسم من دهون وعضلات ومياه وبروتين ومعادن وغيرها) . لان الوزن ممكن يكون النسبة الاكبر منه عضلات اوالنسبة الاكبر منه دهون.

ومن هنا بقى InBody هيغيرلك مفاهيمك , وهيعرفك كل حاجة عن مكونات جسمك , والاختلاف فى الشكل دة جاى منين 🤨

جهاز InBody يقوم بقياس كتله الدهون ونسبتها المئوية فى الجسم وكتله العضلات في خمس أجزاء مختلفة في الجسم وهي (الاذرع -الارجل – الجذع) بالإضافة الى قياس الوزن والبروتينات والمعادن وكميه المياه ومؤشر كتلة الجسم ومعدل الحرق الداخلي في الجسم ، وهيوضحلك هل النسبة الاكبر فجسمك دهون ولا عضلات وكمان المفروض تنقص كام كيلو دهون أو تزيد كام كيلو عضلات ، ومدى التوازن فجسمك ، والعديد من القياسات الاخري التى تتيح وضع خطه غذائيه ورياضيه مناسبه ليك انت بس .

لتفاصيل اكتر ابعتلنا رسالة برقمك او اتصل على 01006951333

 #Pharmacist #Health #wellness #Physicalfitness #Physicalexercise #Fitnessprofessional #CrossFit #mentalhealthawareness #AnytimeFitness #24HourFitness #women #mensagem #Fitness 
 #Sport #Gym #InBody #InBodyBand #InBodyDial

2019-07-08 11:11   10 0

 

ليه نظامك الغذائى والرياضي مينفعش حد غيرك يمشى عليه؟ 🤔 وليه مؤشر كتلة الجسم ( BMI ) مش كفاية لتشخيص السمنه والنحافه ؟ InBody هيجاوبك مؤشر كتله الجسم = (وزنك ÷ مربع طولك) وده معناه ان ممكن يبقي فى شخصين نفس الطول ونفس الوزن وبالتالى نفس مؤشر كتله الجسم ( لكن مش نفس مكونات الجسم من دهون وعضلات ومياه وبروتين ومعادن وغيرها) . لان الوزن ممكن يكون النسبة الاكبر منه عضلات اوالنسبة الاكبر منه دهون. ومن هنا بقى InBody هيغيرلك مفاهيمك , وهيعرفك كل حاجة عن مكونات جسمك , والاختلاف فى الشكل دة جاى منين 🤨 جهاز InBody يقوم بقياس كتله الدهون ونسبتها المئوية فى الجسم وكتله العضلات في خمس أجزاء مختلفة في الجسم وهي (الاذرع -الارجل – الجذع) بالإضافة الى قياس الوزن والبروتينات والمعادن وكميه المياه ومؤشر كتلة الجسم ومعدل الحرق الداخلي في الجسم ، وهيوضحلك هل النسبة الاكبر فجسمك دهون ولا عضلات وكمان المفروض تنقص كام كيلو دهون أو تزيد كام كيلو عضلات ، ومدى التوازن فجسمك ، والعديد من القياسات الاخري التى تتيح وضع خطه غذائيه ورياضيه مناسبه ليك انت بس . لتفاصيل اكتر ابعتلنا رسالة برقمك او اتصل على 01006951333 #Pharmacist #Health #wellness #Physicalfitness #Physicalexercise #Fitnessprofessional #CrossFit #mentalhealthawareness #AnytimeFitness #24HourFitness #women #mensagem #Fitness #Sport #Gym #InBody #InBodyBand #InBodyDial

كابتن الجيم بيتابع الجسم وتطوره 🔝
وبيحط نظام تمرين مناسب للجسم 🏋🏻🏋🏻‍♀
وبيقولك اتمرن ايه ومتتمرنش ايه 😎💪 دكتور التغذية كذلك بيتابع الجسم وتطوره 🔝
وبيحط نظام غذائى صحى ومناسب للجسم 🍊🍏🥑🥦
لان النظام الغذائى بتاعك مش هيناسب حد غيرك 👌

كل دة بياخد وقت ومجهود كبير جدا منك كــ دكتور تغذية او كــ مدرب فى جيم، وتعب وتفكير وحسابات 🙃

وفر وقت ومجهود وتفكير وخليها على ال InBody 😉

جهاز InBody 270 يقوم بقياس كتله الدهون ونسبتها المئوية فى الجسم وكتله العضلات في خمس أجزاء مختلفة في الجسم وهي (الاذرع -الارجل – الجذع) بالإضافة الى قياس الوزن والبروتينات والمعادن وكميه المياه ومؤشر كتلة الجسم ومعدل الحرق الداخلي في الجسم والعديد من القياسات الاخري التى تتيح وضع خطه غذائيه ورياضيه مناسبه لحالة كل شخص.

لمزيد من المعلومات http://www.medi-needs.com/…/prof…/assessment1/inbody270.html

لتفاصيل اكتر ابعتلنا رسالة برقمك او اتصل على 01006951333

 #Pharmacist #Health #wellness #Physicalfitness #Physicalexercise #Fitnessprofessional #CrossFit #mentalhealthawareness #AnytimeFitness #24HourFitness #women #mensagem #Fitness 
 #Sport #Gym #InBody #InBodyBand #InBodyDial

2019-07-08 11:09   14 2

 

كابتن الجيم بيتابع الجسم وتطوره 🔝 وبيحط نظام تمرين مناسب للجسم 🏋🏻🏋🏻‍♀ وبيقولك اتمرن ايه ومتتمرنش ايه 😎💪 دكتور التغذية كذلك بيتابع الجسم وتطوره 🔝 وبيحط نظام غذائى صحى ومناسب للجسم 🍊🍏🥑🥦 لان النظام الغذائى بتاعك مش هيناسب حد غيرك 👌 كل دة بياخد وقت ومجهود كبير جدا منك كــ دكتور تغذية او كــ مدرب فى جيم، وتعب وتفكير وحسابات 🙃 وفر وقت ومجهود وتفكير وخليها على ال InBody 😉 جهاز InBody 270 يقوم بقياس كتله الدهون ونسبتها المئوية فى الجسم وكتله العضلات في خمس أجزاء مختلفة في الجسم وهي (الاذرع -الارجل – الجذع) بالإضافة الى قياس الوزن والبروتينات والمعادن وكميه المياه ومؤشر كتلة الجسم ومعدل الحرق الداخلي في الجسم والعديد من القياسات الاخري التى تتيح وضع خطه غذائيه ورياضيه مناسبه لحالة كل شخص. لمزيد من المعلومات http://www.medi-needs.com/…/prof…/assessment1/inbody270.html لتفاصيل اكتر ابعتلنا رسالة برقمك او اتصل على 01006951333 #Pharmacist #Health #wellness #Physicalfitness #Physicalexercise #Fitnessprofessional #CrossFit #mentalhealthawareness #AnytimeFitness #24HourFitness #women #mensagem #Fitness #Sport #Gym #InBody #InBodyBand #InBodyDial

عندك ارادة 💪🏻 وعندك عزيمة ✊🏻
وعندك الى يشجعك 👨‍👩‍👧‍👦
بس بردو مش كفاية 😅
محتاج الى يحط رجلك على اول الطريق 🚶‍♂وتكمل 🏃‍♂
جهاز InBody Dial هيحط رجلك على اول الطريق 😉👌 جهاز InBody Dial هيوفرلك كل التفاصيل و المعلومات عن جسمك زي كتلة الدهون ونسبتها المئوية في الجسم ومستوى الدهون بين الأعضاء الداخلية في منطقة البطن، الوزن، كتلة العضلات ،مؤشر كتلة الجسم ومعدل الحرق الداخلي بشكل دقيق .

وكمان هيساعدك تمشي على نظام غذائي ورياضي صح لأنه بيقدملك عدد من الرياضات اللى ممكن تمارسها وبيوضح عدد السعرات الحرارية اللي بيتم حرقها من خلال ممارسة كل رياضة لمده نص ساعة 
مدة اختباره قصيرة وتقدر تربط نتائج InBody Dial بالموبايل على شكل تقارير تتابعها أي وقت من خلال تطبيق InBody.

اشترى InBody Dial بسعر 10780 جنيه + مصاريف الشحن .

لمزيد من الاستفسار ابعت رقمك فى رسالة أو إتصل بنا على 01006951333

 #Pharmacist #Health #wellness #Physicalfitness #Physicalexercise #Fitnessprofessional #CrossFit #mentalhealthawareness  #AnytimeFitness #24HourFitness #women #mensagem #Fitness 
 #Sport  #Gym #InBody #InBodyBand #InBodyDial

2019-07-08 11:02   11 0

 

عندك ارادة 💪🏻 وعندك عزيمة ✊🏻 وعندك الى يشجعك 👨‍👩‍👧‍👦 بس بردو مش كفاية 😅 محتاج الى يحط رجلك على اول الطريق 🚶‍♂وتكمل 🏃‍♂ جهاز InBody Dial هيحط رجلك على اول الطريق 😉👌 جهاز InBody Dial هيوفرلك كل التفاصيل و المعلومات عن جسمك زي كتلة الدهون ونسبتها المئوية في الجسم ومستوى الدهون بين الأعضاء الداخلية في منطقة البطن، الوزن، كتلة العضلات ،مؤشر كتلة الجسم ومعدل الحرق الداخلي بشكل دقيق . وكمان هيساعدك تمشي على نظام غذائي ورياضي صح لأنه بيقدملك عدد من الرياضات اللى ممكن تمارسها وبيوضح عدد السعرات الحرارية اللي بيتم حرقها من خلال ممارسة كل رياضة لمده نص ساعة مدة اختباره قصيرة وتقدر تربط نتائج InBody Dial بالموبايل على شكل تقارير تتابعها أي وقت من خلال تطبيق InBody. اشترى InBody Dial بسعر 10780 جنيه + مصاريف الشحن . لمزيد من الاستفسار ابعت رقمك فى رسالة أو إتصل بنا على 01006951333 #Pharmacist #Health #wellness #Physicalfitness #Physicalexercise #Fitnessprofessional #CrossFit #mentalhealthawareness #AnytimeFitness #24HourFitness #women #mensagem #Fitness #Sport #Gym #InBody #InBodyBand #InBodyDial

You know you’re a little different when it’s raining and the only people outside are the ones that a) absolutely have to be b) are runners the brave ones and c) you just going for a casual stroll in the rain to get your steps up. .
Plus there are some things you only see when it’s raining ☔️ like a giant seagull 🦆
.
Would you be out in the rain 🌧like me?
.
.
.
.
 #fitnessgoals #fitnessmotivation #inbodybandbynutriway #inbodyband #walkingintherain

2019-06-05 04:41   6 0

 

You know you’re a little different when it’s raining and the only people outside are the ones that a) absolutely have to be b) are runners the brave ones and c) you just going for a casual stroll in the rain to get your steps up. . Plus there are some things you only see when it’s raining ☔️ like a giant seagull 🦆 . Would you be out in the rain 🌧like me . . . . #fitnessgoals #fitnessmotivation #inbodybandbynutriway #inbodyband #walkingintherain

 #Inbody es una herramienta rápida y segura que nos ayuda a la hora de hacer un correcto análisis de la composición corporal ✔️Analiza de forma precisa la grasa y el músculo del paciente 💪 y así determinar el tratamiento médico más eficaz para acabar con problemas de sobrepeso o de adiposidades localizadas #salud #bienestar 🍏
Si deseas información directa agenda tu cita de valoración #sincosto ó escríbenos 📫 por WhatsApp 3112165370 para solicitar 
asesoría personalizada en nuestro ☎️ PBX 7025606.
.
.
.
.
.
inbodycolombia #inbody #inbody570 #inbodychallenge #inbodyband #inbody770 #inbodywatch #inbodyscan #inbody270 #inbody720 #inbodyusa #inbody230 #inbody370 #inbodytest #nutricionista #medicinafuncional #medicinaestetica #medicinadeldeporteyrehabilitacion #nutricionydietetica #nutricionydeporte #fitness #nutricionclinica #nutricionpersonalizada #seguimientopersonalizado #lomejorparalosmejores #nutricionysalud #nutricionybienestar #nutricionydietetica

2019-05-22 17:15   21 0

 

#Inbody es una herramienta rápida y segura que nos ayuda a la hora de hacer un correcto análisis de la composición corporal ✔️Analiza de forma precisa la grasa y el músculo del paciente 💪 y así determinar el tratamiento médico más eficaz para acabar con problemas de sobrepeso o de adiposidades localizadas #salud #bienestar 🍏 Si deseas información directa agenda tu cita de valoración #sincosto ó escríbenos 📫 por WhatsApp 3112165370 para solicitar asesoría personalizada en nuestro ☎️ PBX 7025606. . . . . . inbodycolombia #Inbody #inbody570 #inbodychallenge #inbodyband #inbody770 #inbodywatch #inbodyscan #inbody270 #inbody720 #inbodyusa #inbody230 #inbody370 #inbodytest #nutricionista #medicinafuncional #medicinaestetica #medicinadeldeporteyrehabilitacion #nutricionydietetica #nutricionydeporte #fitness #nutricionclinica #nutricionpersonalizada #seguimientopersonalizado #lomejorparalosmejores #nutricionysalud #nutricionybienestar #nutricionydietetica

Selain tingkat aktivitas kamu yang perlu dijaga, kualitas tidur yang baik pun juga harus didapat.

InBody Band 2 dapat menganalisis kualitas tidur kamu dan membuat pagimu lebih semangat.

 #health #technology #inbodyband #sleepwell

2019-04-29 10:37   16 0

 

Selain tingkat aktivitas kamu yang perlu dijaga, kualitas tidur yang baik pun juga harus didapat. InBody Band 2 dapat menganalisis kualitas tidur kamu dan membuat pagimu lebih semangat. #health #technology #inbodyband #sleepwell

Track your progress NOW! Dengan InBody Band 2 kamu dapat mengukur body fat percentage kamu, massa otot kamu, menghitung langkah kamu perharinya, jarak kamu berjalan, waktu kamu beraktivitas, burned calories kamu, check the intensity of your workout, tracking your workout, hingga monitoring quality of sleep kamu.

Kamu juga dapat menghubungkan InBody Band kamu dengan InBody App agar kamu dapat menyimpan progress kamu!

 #Health #technology #bodybuilding #inbodyband

2019-04-29 10:22   19 0

 

Track your progress NOW! Dengan InBody Band 2 kamu dapat mengukur body fat percentage kamu, massa otot kamu, menghitung langkah kamu perharinya, jarak kamu berjalan, waktu kamu beraktivitas, burned calories kamu, check the intensity of your workout, tracking your workout, hingga monitoring quality of sleep kamu. Kamu juga dapat menghubungkan InBody Band kamu dengan InBody App agar kamu dapat menyimpan progress kamu! #Health #technology #bodybuilding #inbodyband

.
오랜만에 운동피드
.
아 딱 6개월만에 정확히 10.0kg 늘었네요
6개월 전 내인생 힘든시기였는데
그래서 노입맛에서 과식탐되고
표준체중에서 과체중되고
ㅠㅠ
.
.
공복운동 70분 넘었는데
과도한 내 지방 받친다고
필요없는 근육도 늘어나서
둘다 같이 좀 빼야되서 공복운동 조금길게
내일도 하자 에임아!!
.
 #체중감량 #다이어트운동 #매일운동 #오늘의운동 #에임유산소운동 #운동하는여자 #운스타그램 #다이어트 #에임운동 #다이어트그램 #인바디 #인바디밴드 #헬스타그램 #운동 #헬스 #운동하는사람 #todaysworkout #everydaysworkout #dailyworkout #workoutgirl #workoutgram #fitgirl #fitness #fitfam #diet #dietgram #weightloss #inbody #inbodyband

2019-04-13 06:04   33 3

 

. 오랜만에 운동피드 . 아 딱 6개월만에 정확히 10.0kg 늘었네요 6개월 전 내인생 힘든시기였는데 그래서 노입맛에서 과식탐되고 표준체중에서 과체중되고 ㅠㅠ . . 공복운동 70분 넘었는데 과도한 내 지방 받친다고 필요없는 근육도 늘어나서 둘다 같이 좀 빼야되서 공복운동 조금길게 내일도 하자 에임아!! . #체중감량 #다이어트운동 #매일운동 #오늘의운동 #에임유산소운동 #운동하는여자 #운스타그램 #다이어트 #에임운동 #다이어트그램 #인바디 #인바디밴드 #헬스타그램 #운동 #헬스 #운동하는사람 #todaysworkout #everydaysworkout #dailyworkout #workoutgirl #workoutgram #fitgirl #fitness #fitfam #diet #dietgram #weightloss #inbody #inbodyband

不错~不错^_^
再接再厉!🥰
 #inbodyband

2019-03-23 16:20   1 0

 

不错~不错^_^ 再接再厉!🥰 #inbodyband

Today morning’s ZIN JAM session with the one and only @zjmauricio 🤩 with special appearance by ZES @jlinweichieh and @kramer0421 👯‍♂️ Super fun choreographies to 5 new hot tracks to add to my playlist. Before I realised it, already clocked in 20,000 steps today before lunch. 
Looking forward to tonight’s 2hr ZUMBA masterclass with them 🤩🤩🤩 #zumbafitness #zumba #zinjam #znjamsession #zumbawear #zinlife #zin #dancingdoc #doseofzumba #doz #inbodyband #inbodywatch

2019-03-09 08:48   63 0

 

Today morning’s ZIN JAM session with the one and only @zjmauricio 🤩 with special appearance by ZES @jlinweichieh and @kramer0421 👯‍♂️ Super fun choreographies to 5 new hot tracks to add to my playlist. Before I realised it, already clocked in 20,000 steps today before lunch. Looking forward to tonight’s 2hr ZUMBA masterclass with them 🤩🤩🤩 #zumbafitness #zumba #zinjam #znjamsession #zumbawear #zinlife #zin #dancingdoc #doseofzumba #doz #inbodyband #inbodywatch

Happy Valentine's Day💛
今年はチョコレートだけではなく、 ”健康” も一緒にプレゼントしてはいかがですか❓
 #インボディ #inbodyjapan #inbodyband #バレンタイン  #健康 #体成分分析 #ウェアラブル #活動量計 #ダイエット #トレーニング #筋肉 #努力 #頑張る #友達と #トレーナー #パフォーマンス #check #チャレンジ #inbody #健康管理 #筋肉量 # 肥満 #改善 #体組成計 #サポート  #家族と #体型 #向上 #簡単 ▼プロフィールリンクはこちら
@inbodyjapan

2019-02-13 01:55   34 1

 

Happy Valentine's Day💛 今年はチョコレートだけではなく、 ”健康” も一緒にプレゼントしてはいかがですか❓ #インボディ #inbodyjapan #inbodyband #バレンタイン #健康 #体成分分析 #ウェアラブル #活動量計 #ダイエット #トレーニング #筋肉 #努力 #頑張る #友達と #トレーナー #パフォーマンス #check #チャレンジ #inbody #健康管理 #筋肉量 # 肥満 #改善 #体組成計 #サポート #家族と #体型 #向上 #簡単 ▼プロフィールリンクはこちら @inbodyjapan

〰️Tracking Exercise〰️⁣
I use my @inbodyusa band (inbodyband2) to track all of my exercise and just recently started using some of the features. I originally purchased it because it measures body fat %, BMI, and skeletal muscle mass and was recently looking into getting an apple watch to track all my burned calories. BUT I recently discovered some cool shit that this one can do - I set my goal amount of steps per day and amount of total calories I want to burn so it sets a goal total calories burned per day based on my BMR. I don’t track cardio on here becuase it tracks my steps and knows when I run vs. walk, and I started tracking all of my workouts as “weightlifting” by intensity (usually medium or high) by the time, which reflects a super accurate calorie count based on my personal body composition. Also super easy to compare total calories burned on here to total eaten for the day on @myfitnesspal to keep me more strict with my diet. ⁣
‼️10/10 Recommend the inbodyband‼️⁣
.⁣
(full screenshot didn’t fit)⁣
.⁣
.⁣
.⁣
 #fit #fitness #fitbyj #gym #pump #gainz #bulk #bulkingszn #goals #calories #cardio #workout #myfitnesspal #macros #bmi #bmr #tracking #inbody #inbodyband #applewatch #exercise #girlswholift

2019-02-06 13:28   35 1

 

〰️Tracking Exercise〰️⁣ I use my @inbodyusa band (inbodyband2) to track all of my exercise and just recently started using some of the features. I originally purchased it because it measures body fat %, BMI, and skeletal muscle mass and was recently looking into getting an apple watch to track all my burned calories. BUT I recently discovered some cool shit that this one can do - I set my goal amount of steps per day and amount of total calories I want to burn so it sets a goal total calories burned per day based on my BMR. I don’t track cardio on here becuase it tracks my steps and knows when I run vs. walk, and I started tracking all of my workouts as “weightlifting” by intensity (usually medium or high) by the time, which reflects a super accurate calorie count based on my personal body composition. Also super easy to compare total calories burned on here to total eaten for the day on @myfitnesspal to keep me more strict with my diet. ⁣ ‼️10/10 Recommend the inbodyband‼️⁣ .⁣ (full screenshot didn’t fit)⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #fit #fitness #fitbyj #gym #pump #gainz #bulk #bulkingszn #goals #calories #cardio #workout #myfitnesspal #macros #bmi #bmr #tracking #inbody #inbodyband #applewatch #exercise #girlswholift

Foto before ini diambil dgn berat badannya 62 kg... Emang sih yg keliatan sama org2 itu sama skali ga gendut, secara tinggi badan nya 170cm, kl itungan ideal masi ideal sih, Tp yg tidak terlihat itu sebenrny perutnya menebal, lemak di pinggang ga nahan dah udah... Kl duduk mulai berlipet2... Celana jeans mulai ketat parah sampe beralih ke jegging...Dan bodykey pun muncul, diet paling bahagia, dapet assisten 24 jam setiap hari, berbentuk gelang ditangan...
.
.
Enjoyed aja gitu ga pake stress dietnya, turun nya ga lebai di bantu kog sama bodykey,.. Yes!!! Bodykey is not just a product, not just a shake, bodykey is a PROGRAM! Diet nya ga pake sengsara, dietnya bahagia, dietnya bnr2 disesuaiin perorang yg diet nya, nanti ada sarannya harus diet low carb atau low fat, so bisa makan enak, mau makan malem boleh, ngemil masi ttp, dan sejujurnya bandelnya I'm not shake my bodykey everyday, ga perlu stress shake pagi siang sore malem, kl udah dinner ya ga minum bodykeynya lagi, jd shake as a dinner paling seminggu cm 2x, shake sesuka hati pas lg mau aja 😝 I love to eat!!!
.
.
And eat anything doesn't mean I'm not healthy, org vegetarian aja kena kolesterol kog, so just enjoy and kontrol the food, segala yg ga berlebihan akan baik2 aja kog, anyway meskipun ga bener2 ikutin programnya, berat badan ttp turun, dibantu gym seminggu 3-4x yes! I got it, shape as i want! Posisi per malam ini berat badannya udah 59.2kg dgn tinggi 170 cm, Ya mgkn turun 2-3kg lg masi boleh ya... 😆

And please noted this 👉🏼 "Bodykey SATU-SATUNYA di dunia saat ini yg tidak ada perasa buatan, Pemanis buatan dan pengawet." SATU-SATUNYA!!!! Yes I'm so happy and proud with this Bodykey by Nutrilite!! 😘 .
.
Info & order : 
WA : 082165180101 / 081375371868
.
.
 #unlockanewyou #dietbodykey #bodykey #inbody #inbodyband #nutrilite #best #dietprogram #amway #indonesia #results #dietresult #dietprogress #dietbahagia #enjoydiet #produknomor1dunia #dietsehat #musclegain #shape #slimming #supergroup #bodykeybynutrilite 
 #sehatcantikawetmuda
 #healthyslimbeauty

2019-02-03 10:33   59 0

 

Foto before ini diambil dgn berat badannya 62 kg... Emang sih yg keliatan sama org2 itu sama skali ga gendut, secara tinggi badan nya 170cm, kl itungan ideal masi ideal sih, Tp yg tidak terlihat itu sebenrny perutnya menebal, lemak di pinggang ga nahan dah udah... Kl duduk mulai berlipet2... Celana jeans mulai ketat parah sampe beralih ke jegging...Dan bodykey pun muncul, diet paling bahagia, dapet assisten 24 jam setiap hari, berbentuk gelang ditangan... . . Enjoyed aja gitu ga pake stress dietnya, turun nya ga lebai di bantu kog sama bodykey,.. Yes!!! Bodykey is not just a product, not just a shake, bodykey is a PROGRAM! Diet nya ga pake sengsara, dietnya bahagia, dietnya bnr2 disesuaiin perorang yg diet nya, nanti ada sarannya harus diet low carb atau low fat, so bisa makan enak, mau makan malem boleh, ngemil masi ttp, dan sejujurnya bandelnya I'm not shake my bodykey everyday, ga perlu stress shake pagi siang sore malem, kl udah dinner ya ga minum bodykeynya lagi, jd shake as a dinner paling seminggu cm 2x, shake sesuka hati pas lg mau aja 😝 I love to eat!!! . . And eat anything doesn't mean I'm not healthy, org vegetarian aja kena kolesterol kog, so just enjoy and kontrol the food, segala yg ga berlebihan akan baik2 aja kog, anyway meskipun ga bener2 ikutin programnya, berat badan ttp turun, dibantu gym seminggu 3-4x yes! I got it, shape as i want! Posisi per malam ini berat badannya udah 59.2kg dgn tinggi 170 cm, Ya mgkn turun 2-3kg lg masi boleh ya... 😆 And please noted this 👉🏼 "Bodykey SATU-SATUNYA di dunia saat ini yg tidak ada perasa buatan, Pemanis buatan dan pengawet." SATU-SATUNYA!!!! Yes I'm so happy and proud with this Bodykey by Nutrilite!! 😘 . . Info & order : WA : 082165180101 / 081375371868 . . #unlockanewyou #dietbodykey #bodykey #inbody #inbodyband #nutrilite #best #dietprogram #amway #indonesia #results #dietresult #dietprogress #dietbahagia #enjoydiet #produknomor1dunia #dietsehat #musclegain #shape #slimming #supergroup #bodykeybynutrilite #sehatcantikawetmuda #healthyslimbeauty

Foto before ini diambil dgn berat badannya 62 kg... Emang sih yg keliatan sama org2 itu sama skali ga gendut, secara tinggi badan nya 170cm, kl itungan ideal masi ideal sih, Tp yg tidak terlihat itu sebenrny perutnya menebal, lemak di pinggang ga nahan dah udah... Kl duduk mulai berlipet2... Celana jeans mulai ketat parah sampe beralih ke jegging...Dan bodykey pun muncul, diet paling bahagia, dapet assisten 24 jam setiap hari, berbentuk gelang ditangan... Enjoy aja gitu ga pake stress dietnya, turun nya ga lebai di bantu kog sama bodykey,.. Yes!!! Bodykey is not just a product, not just a shake, bodykey is a PROGRAM! Diet nya ga pake sengsara, dietnya bahagia, dietnya bnr2 disesuaiin perorang yg diet nya, nanti ada sarannya harus diet low carb atau low fat, so bisa makan enak, mau makan malem boleh, ngemil masi ttp, dan sejujurnya bandelnya I'm not shake my bodykey everyday, ga perlu stress shake pagi siang sore malem, kl udah dinner ya ga minum bodykeynya lagi, jd shake as a dinner paling seminggu cm 2x, shake sesuka hati pas lg mau aja 😝 I love to eat!!! And eat anything doesn't mean I'm not healthy, org vegetarian aja kena kolesterol kog, so just enjoy and kontrol the food, segala yg ga berlebihan akan baik2 aja kog, anyway meskipun ga bener2 ikutin programnya, berat badan ttp turun, dibantu gym seminggu 3-4x yes! I got it, shape as i want! Posisi per malam ini berat badannya udah 59.2kg dgn tinggi 170 cm, Ya mgkn turun 2-3kg lg masi boleh ya... 😆
And please noted this 👉🏼 "Bodykey SATU-SATUNYA di dunia saat ini yg tidak ada perasa buatan, Pemanis buatan dan pengawet." SATU-SATUNYA!!!! Yes I'm so happy and proud with this Bodykey by Nutrilite!! 😘 
 #unlockanewyou #dietbodykey #bodykey #inbody #inbodyband #nutrilite #best #dietprogram #amway #indonesia #results #dietresult #dietprogress #dietbahagia #enjoydiet #produknomor1dunia #dietsehat #musclegain #shape #slimming #superproud

2019-02-01 22:29   11 2

 

Foto before ini diambil dgn berat badannya 62 kg... Emang sih yg keliatan sama org2 itu sama skali ga gendut, secara tinggi badan nya 170cm, kl itungan ideal masi ideal sih, Tp yg tidak terlihat itu sebenrny perutnya menebal, lemak di pinggang ga nahan dah udah... Kl duduk mulai berlipet2... Celana jeans mulai ketat parah sampe beralih ke jegging...Dan bodykey pun muncul, diet paling bahagia, dapet assisten 24 jam setiap hari, berbentuk gelang ditangan... Enjoy aja gitu ga pake stress dietnya, turun nya ga lebai di bantu kog sama bodykey,.. Yes!!! Bodykey is not just a product, not just a shake, bodykey is a PROGRAM! Diet nya ga pake sengsara, dietnya bahagia, dietnya bnr2 disesuaiin perorang yg diet nya, nanti ada sarannya harus diet low carb atau low fat, so bisa makan enak, mau makan malem boleh, ngemil masi ttp, dan sejujurnya bandelnya I'm not shake my bodykey everyday, ga perlu stress shake pagi siang sore malem, kl udah dinner ya ga minum bodykeynya lagi, jd shake as a dinner paling seminggu cm 2x, shake sesuka hati pas lg mau aja 😝 I love to eat!!! And eat anything doesn't mean I'm not healthy, org vegetarian aja kena kolesterol kog, so just enjoy and kontrol the food, segala yg ga berlebihan akan baik2 aja kog, anyway meskipun ga bener2 ikutin programnya, berat badan ttp turun, dibantu gym seminggu 3-4x yes! I got it, shape as i want! Posisi per malam ini berat badannya udah 59.2kg dgn tinggi 170 cm, Ya mgkn turun 2-3kg lg masi boleh ya... 😆 And please noted this 👉🏼 "Bodykey SATU-SATUNYA di dunia saat ini yg tidak ada perasa buatan, Pemanis buatan dan pengawet." SATU-SATUNYA!!!! Yes I'm so happy and proud with this Bodykey by Nutrilite!! 😘 #unlockanewyou #dietbodykey #bodykey #inbody #inbodyband #nutrilite #best #dietprogram #amway #indonesia #results #dietresult #dietprogress #dietbahagia #enjoydiet #produknomor1dunia #dietsehat #musclegain #shape #slimming #superproud

 #월요일엔인바디 #2019
2019.02.18 다시 돌아온다👏
.
📍 #월요일엔인바디 는 무엇?
매 주 월요일 인바디검사를 통해 꾸준히 체성분 변화를 체크하고 나에게 맞는 건강한 목표 달성을 돕는 활동입니다. . .
.
📍 #월요일엔인바디 참여 방법은?
1. 매 주 월요일, 인바디앱과 연동하여 인바디검사 후 앱에서 #월요일엔인바디 팝업 확인
(*인바디검사 결과 수기입력은 본 프로젝트 참여 불가능😭) .
2. 팝업 하단 ‘SNS 공유하기’ 선택 후 인스타그램에 인증
⭐️필수해시태그: #인바디 #월요일엔인바디 #인바디다이얼 .
.
🎁점점 쌓여가는 리워드!🎁
 #월요일엔인바디 연속 4주, 8주, 12주 달성 시마다 점점 커지는 깜짝 선물을 드립니다! .
.
🗓매주 월요일! 잊지 말고 #월요일엔인바디
(관련 안내사항은 19.02.18 이후 인바디앱 공지사항에서도 확인하실 수 있습니다.)

2019-02-01 06:32   66 24

 

#월요일엔인바디 #2019 2019.02.18 다시 돌아온다👏 . 📍 #월요일엔인바디 는 무엇 매 주 월요일 인바디검사를 통해 꾸준히 체성분 변화를 체크하고 나에게 맞는 건강한 목표 달성을 돕는 활동입니다. . . . 📍 #월요일엔인바디 참여 방법은 1. 매 주 월요일, 인바디앱과 연동하여 인바디검사 후 앱에서 #월요일엔인바디 팝업 확인 (*인바디검사 결과 수기입력은 본 프로젝트 참여 불가능😭) . 2. 팝업 하단 ‘SNS 공유하기’ 선택 후 인스타그램에 인증 ⭐️필수해시태그: #인바디 #월요일엔인바디 #인바디다이얼 . . 🎁점점 쌓여가는 리워드!🎁 #월요일엔인바디 연속 4주, 8주, 12주 달성 시마다 점점 커지는 깜짝 선물을 드립니다! . . 🗓매주 월요일! 잊지 말고 #월요일엔인바디 (관련 안내사항은 19.02.18 이후 인바디앱 공지사항에서도 확인하실 수 있습니다.)

พบนางนอนนิ่ง ตายสนิท..
ในเครื่องซักผ้า
 #InBodyBand
ตัวเรือนเปราะ ออกแบบมาสายขยับไม่ได้ พอดันทำมุมผิด ก้านหัก
ยังใช้วัดค่าไขมัน กล้ามเนื้อ อัตราเต้นหัวใจ นับก้าว 😭ครึ่งหมื่น หายวับไป
เหลือสาย 2 เส้น ใครมีรุ่นนี้ อยากได้สายบอกนะ

2019-01-30 02:52   8 1

 

พบนางนอนนิ่ง ตายสนิท.. ในเครื่องซักผ้า #InBodyBand ตัวเรือนเปราะ ออกแบบมาสายขยับไม่ได้ พอดันทำมุมผิด ก้านหัก ยังใช้วัดค่าไขมัน กล้ามเนื้อ อัตราเต้นหัวใจ นับก้าว 😭ครึ่งหมื่น หายวับไป เหลือสาย 2 เส้น ใครมีรุ่นนี้ อยากได้สายบอกนะ

Y TU YA TIENES TU INBODY BAND ?? 😉👍 Impedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. 💪Características: Registro de actividad, análisis de composición corporal, monitoreo del ritmo cardiaco, análisis del patrón de sueño, notificación vibratoria (alarma) 📉Datos que registra: Tiempo, resultado del análisis de composición corporal (% de grasa corporal), ritmo cardiaco, paso dados, tiempo activo, calorías quemadas, distancia caminada, duración de la batería (5 – 10 días) 📋Incluye: Conector del cargador Micro USB
Compatibilidad: Iphone 4S o modelos superiores, smartphones con Android BLE (Bluetooth de baja energía) 
Peso: 25g. Nivel de prImpedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. 
Visita nuestra página web y conocé más de nuestros productos ➡shekmicomposicióncorporal.com ✔ Escríbenos en comentarios si requieres más información o envianos un mensaje y con mucho gusto te atenderemos 😉

 #InBody #InBodyBand #shekmiThechnologies #Midete #salud #Bienestar #MideconInBody #Nutrición

2019-01-30 00:05   3 1

 

Y TU YA TIENES TU INBODY BAND 😉👍 Impedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. 💪Características: Registro de actividad, análisis de composición corporal, monitoreo del ritmo cardiaco, análisis del patrón de sueño, notificación vibratoria (alarma) 📉Datos que registra: Tiempo, resultado del análisis de composición corporal (% de grasa corporal), ritmo cardiaco, paso dados, tiempo activo, calorías quemadas, distancia caminada, duración de la batería (5 – 10 días) 📋Incluye: Conector del cargador Micro USB Compatibilidad: Iphone 4S o modelos superiores, smartphones con Android BLE (Bluetooth de baja energía) Peso: 25g. Nivel de prImpedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. Visita nuestra página web y conocé más de nuestros productos ➡shekmicomposicióncorporal.com ✔ Escríbenos en comentarios si requieres más información o envianos un mensaje y con mucho gusto te atenderemos 😉 #InBody #InBodyBand #shekmiThechnologies #Midete #salud #Bienestar #MideconInBody #Nutrición

Y TU YA TIENES TU INBODY BAND ?? 😉👍 Impedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. 💪Características: Registro de actividad, análisis de composición corporal, monitoreo del ritmo cardiaco, análisis del patrón de sueño, notificación vibratoria (alarma) 📉Datos que registra: Tiempo, resultado del análisis de composición corporal (% de grasa corporal), ritmo cardiaco, paso dados, tiempo activo, calorías quemadas, distancia caminada, duración de la batería (5 – 10 días) 📋Incluye: Conector del cargador Micro USB
Compatibilidad: Iphone 4S o modelos superiores, smartphones con Android BLE (Bluetooth de baja energía) 
Peso: 25g. Nivel de prImpedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. 
Visita nuestra página web y conocé más de nuestros productos ➡️ shekmicomposicióncorporal.com ✔️ Escríbenos en comentarios si requieres más información o envianos un mensaje y con mucho gusto te atenderemos 😉

 #InBody #InBodyBand #shekmiThechnologies #Midete #salud #Bienestar #MideconInBody #Nutrición

2019-01-10 17:47   4 6

 

Y TU YA TIENES TU INBODY BAND 😉👍 Impedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. 💪Características: Registro de actividad, análisis de composición corporal, monitoreo del ritmo cardiaco, análisis del patrón de sueño, notificación vibratoria (alarma) 📉Datos que registra: Tiempo, resultado del análisis de composición corporal (% de grasa corporal), ritmo cardiaco, paso dados, tiempo activo, calorías quemadas, distancia caminada, duración de la batería (5 – 10 días) 📋Incluye: Conector del cargador Micro USB Compatibilidad: Iphone 4S o modelos superiores, smartphones con Android BLE (Bluetooth de baja energía) Peso: 25g. Nivel de prImpedancia corporal medida en rango de frecuencia de 50kHz. Visita nuestra página web y conocé más de nuestros productos ➡️ shekmicomposicióncorporal.com ✔️ Escríbenos en comentarios si requieres más información o envianos un mensaje y con mucho gusto te atenderemos 😉 #InBody #InBodyBand #shekmiThechnologies #Midete #salud #Bienestar #MideconInBody #Nutrición

Saya pribadi memakai #inbodywatch untuk memantau progress saya sehingga saya selalu fokus dengan body goals. .

Manfaat inbodywatch :
.• mengecek komposisi tubuh seperti lemak dan otot
• mengecek kadar stress yang bisa berdampak pada progress
• menghitung langkah kaki untuk pembakaran kalori.. .
• pola tidur yang cukup juga akan membantu progress hidup sehat.
• mendeteksi detak jantung..
• menjadi personal trainer selama latihan kita..
.
• mendeteksi gerakan benar baru terhitung.. .
• membaca pesan dari whatsapp, line, instagram
• kita bisa melihat jam saat kita mendekatkan jam dgn wajah kita. .
pesan sekarang juga : WA/ line : 0852 760 99899
 #inbodywatch #fiturinbodywatch #nutrilite #bodykey #amwaymedan #personaltrainer #langkahkaki #smartwatch #smartwatchbagus #smartwatchamway #inbodyband #fitness #clubolahraga #komunitasolahraga

2019-01-04 10:10   153 0

 

Saya pribadi memakai #inbodywatch untuk memantau progress saya sehingga saya selalu fokus dengan body goals. . Manfaat inbodywatch : .• mengecek komposisi tubuh seperti lemak dan otot • mengecek kadar stress yang bisa berdampak pada progress • menghitung langkah kaki untuk pembakaran kalori.. . • pola tidur yang cukup juga akan membantu progress hidup sehat. • mendeteksi detak jantung.. • menjadi personal trainer selama latihan kita.. . • mendeteksi gerakan benar baru terhitung.. . • membaca pesan dari whatsapp, line, instagram • kita bisa melihat jam saat kita mendekatkan jam dgn wajah kita. . pesan sekarang juga : WA/ line : 0852 760 99899 #inbodywatch #fiturinbodywatch #nutrilite #bodykey #amwaymedan #personaltrainer #langkahkaki #smartwatch #smartwatchbagus #smartwatchamway #inbodyband #fitness #clubolahraga #komunitasolahraga

In body band

Program bodykey 60 hari membantu Anda mencapai berat badan Ideal dengan 10.000 step langkah kaki perhari

http://www.wasap.my/60137799237/inbodyband

 #inbodyband #Bodykey #nutrilite

2018-12-30 05:26   11 0

 

In body band Program bodykey 60 hari membantu Anda mencapai berat badan Ideal dengan 10.000 step langkah kaki perhari http://www.wasap.my/60137799237/inbodyband #inbodyband #Bodykey #nutrilite

Measure your body muscle mass and fat anywhere, anytime with the InBody BAND.
 #inbody #inbodyband

2018-12-26 08:51   22 0

 

Measure your body muscle mass and fat anywhere, anytime with the InBody BAND. #inbody #inbodyband

Get notifications for incoming calls and texts with the InBody BAND 2
 #inbodyband #inbody

2018-12-13 15:03   12 2

 

Get notifications for incoming calls and texts with the InBody BAND 2 #inbodyband #inbody

Its the season to be jolly! Join us on Monday 17 December and Tuesday 18 December from 8AM till 8PM, at Whim Boutique Gym for our 2 day Christmas fair!⠀
Will be featured in the event:⠀
1- Healthy Christmas desserts ( buches, truffles...)⠀
2- Inbody band fitness tracker⠀
3- Gym packages gift vouchers ⠀
4- Bella Color gifts⠀
And many more⠀
We will be waiting for you with all our healthy Christmas gifts ideas!⠀
⠀
 #christmasevent #christmasfair #whimgymchristmasfair⠀
 #christmasfairlebanon #hazmiehchristmasfair #lightchristmasbuche #lightchristmastruffles #lightgingerbreadcookies #lightchristmasdesserts #inbodyband #inbodywatch #bellacolor #christmasgift⠀
 #giftvouchers #gymgiftvouchers #fitchristmas #healthychtistmas⠀
⠀
Credits go to Clea Daher @LBSpoonful our dietician at #whimgym⠀
www.whimgym.com

2018-12-13 08:45   15 0

 

Its the season to be jolly! Join us on Monday 17 December and Tuesday 18 December from 8AM till 8PM, at Whim Boutique Gym for our 2 day Christmas fair!⠀ Will be featured in the event:⠀ 1- Healthy Christmas desserts ( buches, truffles...)⠀ 2- Inbody band fitness tracker⠀ 3- Gym packages gift vouchers ⠀ 4- Bella Color gifts⠀ And many more⠀ We will be waiting for you with all our healthy Christmas gifts ideas!⠀ ⠀ #christmasevent #christmasfair #whimgymchristmasfair⠀ #christmasfairlebanon #hazmiehchristmasfair #lightchristmasbuche #lightchristmastruffles #lightgingerbreadcookies #lightchristmasdesserts #inbodyband #inbodywatch #bellacolor #christmasgift⠀ #giftvouchers #gymgiftvouchers #fitchristmas #healthychtistmas⠀ ⠀ Credits go to Clea Daher @LBSpoonful our dietician at #whimgym⠀ www.whimgym.com

Its the season to be jolly! Join us on Monday 17 December and Tuesday 18 December from 8AM till 8PM, at Whim Boutique Gym for our 2 day Christmas fair!⠀
Will be featured in the event:⠀
1- Healthy Christmas desserts ( buches, truffles...)⠀
2- Inbody band fitness tracker⠀
3- Gym packages gift vouchers ⠀
4- Bella Color gifts⠀
And many more⠀
We will be waiting for you with all our healthy Christmas gifts ideas!⠀
⠀
 #christmasevent #christmasfair #whimgymchristmasfair⠀
 #christmasfairlebanon #hazmiehchristmasfair #lightchristmasbuche #lightchristmastruffles #lightgingerbreadcookies #lightchristmasdesserts #inbodyband #inbodywatch #bellacolor #christmasgift⠀
 #giftvouchers #gymgiftvouchers #fitchristmas #healthychtistmas⠀
⠀
Credits go to Clea Daher @LBSpoonful our dietician at #whimboutiquegym ⠀
www.whimgym.com

2018-12-13 08:32   36 0

 

Its the season to be jolly! Join us on Monday 17 December and Tuesday 18 December from 8AM till 8PM, at Whim Boutique Gym for our 2 day Christmas fair!⠀ Will be featured in the event:⠀ 1- Healthy Christmas desserts ( buches, truffles...)⠀ 2- Inbody band fitness tracker⠀ 3- Gym packages gift vouchers ⠀ 4- Bella Color gifts⠀ And many more⠀ We will be waiting for you with all our healthy Christmas gifts ideas!⠀ ⠀ #christmasevent #christmasfair #whimgymchristmasfair⠀ #christmasfairlebanon #hazmiehchristmasfair #lightchristmasbuche #lightchristmastruffles #lightgingerbreadcookies #lightchristmasdesserts #inbodyband #inbodywatch #bellacolor #christmasgift⠀ #giftvouchers #gymgiftvouchers #fitchristmas #healthychtistmas⠀ ⠀ Credits go to Clea Daher @LBSpoonful our dietician at #whimboutiquegym ⠀ www.whimgym.com

Make your mornings more energetic when you monitor how well and how long you sleep with the #InBody Band 2.
Call or Whatsapp now on +961 70 522444
 #inbodyband #healthylifestyle

2018-12-12 10:49   11 0

 

Make your mornings more energetic when you monitor how well and how long you sleep with the #InBody Band 2. Call or Whatsapp now on +961 70 522444 #inbodyband #healthylifestyle

What is body composition?
Get to know your body composition with InBody #inbody #inbodyband

2018-12-06 11:28   16 0

 

What is body composition Get to know your body composition with InBody #inbody #inbodyband