United States

  United States

  Top 450019 Instagram followed

Images about: #interiordesignmalaysia (41661 posts)

Complete your living room with our stylish and exquisite marble console table. 
marble is 100% natural marble. 
Custom made your marble coffee table with @marbledeco.my now.

 #marblemalaysia #coffeetable #interiordesign #interiordesignmalaysia #homedeco #homedecomalaysia #homedecomurah #marble #marbledecoration #bazarpaknilmurah #furnituremalaysia #dekorasirumah #marbletable #mejamarble #homedecor #hiasandalaman #hiasandalamanrumah #hiasandalamanmalaysia #marbledeco #marbletablemalaysia #coffeetablemurahmalaysia #coffeetablemalaysia

2019-02-23 07:03   6 0

 
Mentioning HOME in our previous quote made by Nate b. Aren't the interior of the restaurant gives a 'something' vibes too! What a magnificent place to go for a dine 😍
.
Don't missed with our post
.
Follow us at
.
@amsquareinteriordesign .
📷 Pinterest

2019-02-23 07:02   14 1

 

Mentioning HOME in our previous quote made by Nate b. Aren't the interior of the restaurant gives a 'something' vibes too! What a magnificent place to go for a dine 😍 . Don't missed with our post . Follow us at . @amsquareinteriordesign . 📷 Pinterest

💖 We are loving the quote here. What we surround with reflect our mind and soul, don't you think?
.
Follow us 
@amsquareinteriordesign

2019-02-23 06:55   10 1

 

💖 We are loving the quote here. What we surround with reflect our mind and soul, don't you think . Follow us @amsquareinteriordesign

ENTRYWAY ORGANIZATION.⠀
⠀
👉Entryway storage helps you to store your stuff easily. When you open the door, you can store your stuff in entryway storage. And, that’s all what most of people use this storage for.⠀
⠀
Grab our residential design package as low as RM2/sqft!⠀⠀⠀
For more details, click link on bio.⠀
⠀
—————————————⠀
Follow us on :⠀
⠀
 #FabelloInspiration #interiordesignmalaysia #kitchendesign #officedesign #homedecoration #homerenovation #fabellodesigntips #PakejMurah #marble #InteriorDesignKualaLumpur #Rumahcantik #hometransformation #sayajualservis #rekabentukdalaman #deco #dekorumah #luxuryhome #kamiperihatin⠀⠀
⠀

2019-02-23 06:42   18 0

 

ENTRYWAY ORGANIZATION.⠀ ⠀ 👉Entryway storage helps you to store your stuff easily. When you open the door, you can store your stuff in entryway storage. And, that’s all what most of people use this storage for.⠀ ⠀ Grab our residential design package as low as RM2/sqft!⠀⠀⠀ For more details, click link on bio.⠀ ⠀ —————————————⠀ Follow us on :⠀ ⠀ #FabelloInspiration #interiordesignmalaysia #kitchendesign #officedesign #homedecoration #homerenovation #fabellodesigntips #PakejMurah #marble #InteriorDesignKualaLumpur #Rumahcantik #hometransformation #sayajualservis #rekabentukdalaman #deco #dekorumah #luxuryhome #kamiperihatin⠀⠀

💪🏻💪🏻💪🏻
.
Work hard & Never give up .
.
*Canvas frame*
30cm x 30cm : RM30/pcs
20cm x 50xm : RM30/pcs
40cm x 40cm : RM35/pcs 
40cm x 50cm : RM40/pcs
Hexagon 30x30cm : RM35/pcs
⠀⠀
Material : High quality tarpaulin⠀
⠀
*Poster Frame*
⠀
A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀
A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀
⠀
📮 Postage semenanjung
1-2 pcs (RM15)
3-4 pcs (RM20)
5-6 pcs (RM25)
⠀⠀
⠀
MADE BY ORDER. 
Please allow 4-5 days for us to print and prepare your shipment.
⠀⠀
Kindly whatsapp us to order
017-7747457 ❤️
.
.
.
 #ahcwalldecor #anashomecollection #walldecorations #walldecor #wallart #walldecormurah #walldecorshabby #jualwalldecor #marblewalldecor #canvaswalldecor #canvasprints #dekomalaysia #decomalaysia #homedecormalaysia #pokokhiasan #minimalistmalaysia #scandinaviandecor #nordicmalaysia #rumahkusyurgaku #hiasrumah #hiasandalaman #interiordesignmalaysia #dapurkecil #ruangtamu #livingroomdecor #scandinavianmalaysia #kmartmalaysia #targetmalaysia #ikeamalaysia #syukurselalu

2019-02-23 06:21   5 1

 

💪🏻💪🏻💪🏻 . Work hard & Never give up . . *Canvas frame* 30cm x 30cm : RM30/pcs 20cm x 50xm : RM30/pcs 40cm x 40cm : RM35/pcs 40cm x 50cm : RM40/pcs Hexagon 30x30cm : RM35/pcs ⠀⠀ Material : High quality tarpaulin⠀ ⠀ *Poster Frame* ⠀ A3 🦄 RM35 (incl frame)⠀ A4 🦄 RM25 (incl frame)⠀ ⠀ 📮 Postage semenanjung 1-2 pcs (RM15) 3-4 pcs (RM20) 5-6 pcs (RM25) ⠀⠀ ⠀ MADE BY ORDER. Please allow 4-5 days for us to print and prepare your shipment. ⠀⠀ Kindly whatsapp us to order 017-7747457 ❤️ . . . #ahcwalldecor #anashomecollection #walldecorations #walldecor #wallart #walldecormurah #walldecorshabby #jualwalldecor #marblewalldecor #canvaswalldecor #canvasprints #dekomalaysia #decomalaysia #homedecormalaysia #pokokhiasan #minimalistmalaysia #scandinaviandecor #nordicmalaysia #rumahkusyurgaku #hiasrumah #hiasandalaman #interiordesignmalaysia #dapurkecil #ruangtamu #livingroomdecor #scandinavianmalaysia #kmartmalaysia #targetmalaysia #ikeamalaysia #syukurselalu

Work in progress ! A brand new Sichuan hotpot experience coming soon !!! Stay tune for more. -
-
Looking for an Interior Designer? 
Drop us a message now !
-

Project Type: Commercial Unit 
Location: Kuala Lumpur.
Budget: N.A.
-
-
-
-
 #oneighty #interiordesignmalaysia #interiordesign #designandbuild #designermalaysia #interiorandliving #designer #interiordesigner #space #interior_design #homeliving #malaysiahome #homedecoration #homedecor #officedecor #officespace #officedecor #officedesign #officestyle #malaysiaoffice #officers #officedesign #hoteldesign  #hotel #hotellobbydesign #sichuanfood #sichuan #sichuancuisine #hotpot #steamboat #foodmalaysia #foodporn

2019-02-23 06:10   20 1

 

Work in progress ! A brand new Sichuan hotpot experience coming soon !!! Stay tune for more. - - Looking for an Interior Designer Drop us a message now ! - Project Type: Commercial Unit Location: Kuala Lumpur. Budget: N.A. - - - - #oneighty #interiordesignmalaysia #interiordesign #designandbuild #designermalaysia #interiorandliving #designer #interiordesigner #space #interior_design #homeliving #malaysiahome #homedecoration #homedecor #officedecor #officespace #officedecor #officedesign #officestyle #malaysiaoffice #officers #officedesign #hoteldesign #hotel #hotellobbydesign #sichuanfood #sichuan #sichuancuisine #hotpot #steamboat #foodmalaysia #foodporn

Flaming🔥-GO!
.
Retro Chic! Undoubtedly unable to stop from posting this image, it's just inspiring!
.
Follow us on our instagram and facebook for more
.
@amsquareinteriordesign .
📷 Pinterest

2019-02-23 05:56   14 2

 

Flaming🔥-GO! . Retro Chic! Undoubtedly unable to stop from posting this image, it's just inspiring! . Follow us on our instagram and facebook for more . @amsquareinteriordesign . 📷 Pinterest

Hey hey hey

Kita ada banyak tau gambar2 di site 1120 Park Avenue. Banyak lagi yang belum upload.
Sabar ye kita akan upload sikit2 dulu 😘

Dining Area
1120 Park Avenue

 #ykdesignconstruct

2019-02-23 05:12   14 2

 

Hey hey hey Kita ada banyak tau gambar2 di site 1120 Park Avenue. Banyak lagi yang belum upload. Sabar ye kita akan upload sikit2 dulu 😘 Dining Area 1120 Park Avenue #ykdesignconstruct

ELEMENTAL UPDATE WORK IN PROGRESS

An update from one of our work in #Sabah Negeri di Bawah Bayu. 😊 . Located at #KotaKinabalu the central main lung of operation in Sabah. Working here is nothing but tremendous and awesome. Awesome food awesome people awesome view of the clear crystal water. At the end of this we hope to take a good dip in those tempting clear water. 😂. .
.
.
.
.

 #interiordetailings #wip #progress #interiordesignmalaysia #msid #sabah #architecture #saturday #sayajual #furnituremalaysia #carpentry

2019-02-23 04:42   13 0

 

ELEMENTAL UPDATE WORK IN PROGRESS An update from one of our work in #Sabah Negeri di Bawah Bayu. 😊 . Located at #KotaKinabalu the central main lung of operation in Sabah. Working here is nothing but tremendous and awesome. Awesome food awesome people awesome view of the clear crystal water. At the end of this we hope to take a good dip in those tempting clear water. 😂. . . . . . #interiordetailings #wip #progress #interiordesignmalaysia #msid #Sabah #architecture #saturday #sayajual #furnituremalaysia #carpentry

Hanya brownies from @safwah_mamasab_bakery yang boleh cater order last minute macam ni 😂 for that I love you so much kak cher!! .
The noise from our renovation is too much for me 😣 kesian kat neighbor2 kiri kanan. So talked to the husband, he said lets meet them personally and say sorry! .
Hope they like our brownies ♥️
.
3 more weeks to go!! .
.
 #homedecor #homedesign #interiordesign #interiordesignmalaysia #fixerupper #americanfarmhousestyle #farmhouse #farmhousekitchen #kitchendesign #kitchen #homesweethome #homedecomalaysia #homedecormalaysia #kitchenisland #farmhouselivingroom #modernfarmhouse #hiasandalaman #scandinavianmalaysia #nordicmalaysia #impiana #lamanseri #impianamy #dapurshabby #dapurshabbychic

2019-02-23 03:50   17 1

 

Hanya brownies from @safwah_mamasab_bakery yang boleh cater order last minute macam ni 😂 for that I love you so much kak cher!! . The noise from our renovation is too much for me 😣 kesian kat neighbor2 kiri kanan. So talked to the husband, he said lets meet them personally and say sorry! . Hope they like our brownies ♥️ . 3 more weeks to go!! . . #homedecor #homedesign #interiordesign #interiordesignmalaysia #fixerupper #americanfarmhousestyle #farmhouse #farmhousekitchen #kitchendesign #kitchen #homesweethome #homedecomalaysia #homedecormalaysia #kitchenisland #farmhouselivingroom #modernfarmhouse #hiasandalaman #scandinavianmalaysia #nordicmalaysia #impiana #lamanseri #impianamy #dapurshabby #dapurshabbychic

.
‼️PERHATIAN ‼️ .
Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! .
🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua? Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami*
.
Calathea Orbifolia 60cm:
Normal Price : RM170
✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ .
Calathea Orbifolia 80cm:
Normal Price : RM200
✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ .
Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! .
 #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

2019-02-23 03:20   12 0

 

. ‼️PERHATIAN ‼️ . Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! . 🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami* . Calathea Orbifolia 60cm: Normal Price : RM170 ✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ . Calathea Orbifolia 80cm: Normal Price : RM200 ✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ . Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! . #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

.
Ramai Yang Beli ni. Anda Bila Lagi!!!
.
‼️PERHATIAN ‼️ .
Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! .
🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua? Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami*
.
Calathea Orbifolia 60cm:
Normal Price : RM170
✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ .
Calathea Orbifolia 80cm:
Normal Price : RM200
✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ .
Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! .
 #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

2019-02-23 03:20   17 0

 

. Ramai Yang Beli ni. Anda Bila Lagi!!! . ‼️PERHATIAN ‼️ . Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! . 🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami* . Calathea Orbifolia 60cm: Normal Price : RM170 ✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ . Calathea Orbifolia 80cm: Normal Price : RM200 ✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ . Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! . #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

.
‼️PERHATIAN ‼️ .
Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! .
🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua? Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami*
.
Calathea Orbifolia 60cm:
Normal Price : RM170
✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ .
Calathea Orbifolia 80cm:
Normal Price : RM200
✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ .
Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! .
 #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

2019-02-23 03:19   13 0

 

. ‼️PERHATIAN ‼️ . Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! . 🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami* . Calathea Orbifolia 60cm: Normal Price : RM170 ✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ . Calathea Orbifolia 80cm: Normal Price : RM200 ✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ . Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! . #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

.
‼️PERHATIAN ‼️ .
Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! .
🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua? Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami*
.
Calathea Orbifolia 60cm:
Normal Price : RM170
✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ .
Calathea Orbifolia 80cm:
Normal Price : RM200
✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ .
Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! .
 #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

2019-02-23 03:16   10 0

 

. ‼️PERHATIAN ‼️ . Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! . 🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami* . Calathea Orbifolia 60cm: Normal Price : RM170 ✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ . Calathea Orbifolia 80cm: Normal Price : RM200 ✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ . Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! . #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

.
‼️PERHATIAN ‼️ .
Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! .
🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua? Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami*
.
Calathea Orbifolia 60cm:
Normal Price : RM170
✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️
.
Calathea Orbifolia 80cm:
Normal Price : RM200
✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️
.
Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! .
 #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

2019-02-23 03:16   14 0

 

. ‼️PERHATIAN ‼️ . Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! . 🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami* . Calathea Orbifolia 60cm: Normal Price : RM170 ✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ . Calathea Orbifolia 80cm: Normal Price : RM200 ✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ . Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! . #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea

Do you have a bare wall to decorate with?
.
Here's a #tips .
Create a minimal deco with a wood finish shelve through the wall with a touch of your decoration idea! Cuz why NOT! 
Plus features, cover the wall with your favorite color or wall paper to complete the look!
.
Tag us if you've made it!
.
@amsquareinteriordesign

2019-02-23 03:16   27 1

 

Do you have a bare wall to decorate with . Here's a #tips . Create a minimal deco with a wood finish shelve through the wall with a touch of your decoration idea! Cuz why NOT! Plus features, cover the wall with your favorite color or wall paper to complete the look! . Tag us if you've made it! . @amsquareinteriordesign

.
‼️PERHATIAN ‼️ .
Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! .
🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua? Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami*
.
Calathea Orbifolia 60cm:
Normal Price : RM170
✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ .
Calathea Orbifolia 80cm:
Normal Price : RM200
✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ .
Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! .
 #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea l

2019-02-23 03:15   15 0

 

. ‼️PERHATIAN ‼️ . Cala Gala Sales is Back!! Di atas permintaan ramai, HQ kami decide utk open sales selama 4️⃣ Hari !!! 🤩🤩🤩 dan ianya lagi murah dari sales sebelumnya!!! . 🌿Calathea Orbifolia nama pokoknya!! Dah xde idea nak deko ruang rumah kakak/sis semua Penuhkan ruang dengan pokok2 kami dan canvas art kami. *Sempena promosi ni kami ada include free postage, tapi dengan syarat wajib beli pokok Calathea kami* . Calathea Orbifolia 60cm: Normal Price : RM170 ✔️✔️ Promo Price : RM 145‼️ . Calathea Orbifolia 80cm: Normal Price : RM200 ✔️✔️ Promo Price : RM 170‼️ . Sila 📲Whatsapp @ 📞 PM saya utk order!! . #pokokdalamrumah #pokokviralmalaysia #interiordesignmalaysia #homedecomalaysia #artificialplantmalaysia #arkitekmalaysia #hiasanrumah #hiasandalamanmalaysia #canvasartmalaysia #pokokpalsumalaysia #aloeverapalsu #pokokcalathea l

How many center piece we have here? 😱Great taste in combining all together harmonically 😍
.
Double volume heights enhance the space and even able to appreciate the elements made by the furniture! What a view! .
Follow us at our Instagram acc
@amsquareinteriordesign .
Or,
Contact us at
📧amsquareinteriordesign@gmail.com
.
📷 Pinterest

2019-02-23 03:09   22 4

 

How many center piece we have here 😱Great taste in combining all together harmonically 😍 . Double volume heights enhance the space and even able to appreciate the elements made by the furniture! What a view! . Follow us at our Instagram acc @amsquareinteriordesign . Or, Contact us at 📧[email protected]gmail.com . 📷 Pinterest

Having a sunny day EVERYDAY.
.
Modernize design creates a better features with bright color. Plus effect combination with brownish+grey combo creates a subtle color effects!
.
Have this kind of idea but don't know how to 'make' it!?
.
Contact us at our
📧 amsquareinteriordesign@gmail.com
.
📷 Pinterest

2019-02-23 02:57   16 3

 

Having a sunny day EVERYDAY. . Modernize design creates a better features with bright color. Plus effect combination with brownish+grey combo creates a subtle color effects! . Have this kind of idea but don't know how to 'make' it! . Contact us at our 📧 [email protected]gmail.com . 📷 Pinterest

🔍🔍Looking for the latest elegante woodgrain kitchen cabinet designs? Contact us now for more details! 🔊🔊Packages start from as low as Rm4990.
🔊🔊(Melamine / Quartz Stone Top / 9ft base unit / 6ft wall unit, Drawer Set, Special Price for all accessories, etc) 
Upgradable.
.
.
Advantages.
💥Lowest Price Offered
💥Direct From Factory
💥Free Consultation
💥Free Designing
💥Free Quotation
💥Free Delivery
💥Free Installation
💥More Than 100 colors choices to select
Promotion Until 28/Feb/2019 📣📣Promotions Offered with Special PWP Prices.
Wardrobe, TV Cabinet, Shoe Cabinet, Wall Panels, Wallpapers, Decorative Timber Door, Bathroom Doors, Vanity Cabinet, Shower Screen, Curtain and etc.
--------------------------------------------
⬇⬇⬇ Terms & Conditions Apply
.
.
🔻🔻 CLICK the Following Link NOW to chat with our FRIENDLY Team
.
➳➳ www.wasap.my/601110061681
➳➳ www.wasap.my/60123325667
➳➳ www.wasap.my/60133500138
OR
✉ PM us https://www.facebook.com/Ministry of WallArt/
.
 #mowinteriorarchitecture
 #interiordesign
 #renovation
 #kitchencabinet
 #walldecomalaysia
 #3dwallpanelmalaysia
 #interiordesignermalaysia
 #interiordesignmalaysia
 #industrialdesignmalaysia

2019-02-23 02:38   3 1

 

🔍🔍Looking for the latest elegante woodgrain kitchen cabinet designs Contact us now for more details! 🔊🔊Packages start from as low as Rm4990. 🔊🔊(Melamine / Quartz Stone Top / 9ft base unit / 6ft wall unit, Drawer Set, Special Price for all accessories, etc) Upgradable. . . Advantages. 💥Lowest Price Offered 💥Direct From Factory 💥Free Consultation 💥Free Designing 💥Free Quotation 💥Free Delivery 💥Free Installation 💥More Than 100 colors choices to select Promotion Until 28/Feb/2019 📣📣Promotions Offered with Special PWP Prices. Wardrobe, TV Cabinet, Shoe Cabinet, Wall Panels, Wallpapers, Decorative Timber Door, Bathroom Doors, Vanity Cabinet, Shower Screen, Curtain and etc. -------------------------------------------- ⬇⬇⬇ Terms & Conditions Apply . . 🔻🔻 CLICK the Following Link NOW to chat with our FRIENDLY Team . ➳➳ www.wasap.my/601110061681 ➳➳ www.wasap.my/60123325667 ➳➳ www.wasap.my/60133500138 OR ✉ PM us https://www.facebook.com/Ministry of WallArt/ . #mowinteriorarchitecture #interiordesign #renovation #kitchencabinet #walldecomalaysia #3dwallpanelmalaysia #interiordesignermalaysia #interiordesignmalaysia #industrialdesignmalaysia

 #FabelloTips⠀
Bagi anda yang tinggal di rumah-rumah pangsa/flat ataupun bagi mereka yang terlalu sibuk dengan tugasan harian, keinginan memiliki taman atau tumbuhan mungkin agak terbatas. ⠀
⠀
Berikut adalah tumbuhan-tumbuhan yang amat mudah dijaga malah boleh dibesarkan di dalam rumah dengan penjagaan yang minima.☺️⠀
⠀
⠀
________________________________⠀⠀
Jom follow Fabello Design di :⠀⠀
Facebook :Fabello Design⠀⠀
Twitter : @fabellodesign⠀⠀
Website : www.fabellodesign.com .⠀⠀
- ⠀⠀
 #interiordesignmalaysia #kitchendesign #officedesign #homedecoration #homerenovation #fabellodesigntips #PakejMurah #marble #InteriorDesignKualaLumpur #Rumahcantik #hometransformation #sayajualservis #rekabentukdalaman #deco #dekorumah #luxuryhome #kamiperihatin⠀⠀
⠀

2019-02-23 02:24   26 0

 

#FabelloTips⠀ Bagi anda yang tinggal di rumah-rumah pangsa/flat ataupun bagi mereka yang terlalu sibuk dengan tugasan harian, keinginan memiliki taman atau tumbuhan mungkin agak terbatas. ⠀ ⠀ Berikut adalah tumbuhan-tumbuhan yang amat mudah dijaga malah boleh dibesarkan di dalam rumah dengan penjagaan yang minima.☺️⠀ ⠀ ⠀ ________________________________⠀⠀ Jom follow Fabello Design di :⠀⠀ Facebook :Fabello Design⠀⠀ Twitter : @fabellodesign⠀⠀ Website : www.fabellodesign.com .⠀⠀ - ⠀⠀ #interiordesignmalaysia #kitchendesign #officedesign #homedecoration #homerenovation #fabellodesigntips #PakejMurah #marble #InteriorDesignKualaLumpur #Rumahcantik #hometransformation #sayajualservis #rekabentukdalaman #deco #dekorumah #luxuryhome #kamiperihatin⠀⠀

 #Repost @storage_expert
• • • • •
Gaya RAISED PANEL DOOR di mana panel tengah dinaikkan ketebalan sama dengan bingkai pintu telah menjadi pintu kabinet gaya yang paling popular sejak 40 tahun yang lalu. Ini adalah rupa serba boleh yang boleh melengkapkan dekor tradisional, peralihan dan klasik anda. Panel seperti menonjolkan ciri kemewahan dapur anda.

Carcass Material : Plywood
Base Unit Door Finishing : Solid Nyatoh
Wall Unit Door Finishing : Solid Nyatoh
Handle : Center to Center Classic (Chrome)
_____________________________________________

Berminat untuk dapatkan kabinet dapur, almari pakaian, konsol tv, meja solek & pelbagai barangan buatan kayu dengan harga yang berpatutan dan berkualiti? Sila whatsapp nombor di bawah ini 👇👇👇
.
📲 (+6011) 1033 9971
📲 (+6011) 1033 9971
📲 (+6011) 1033 9971
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
📣 🎁 FREE Consultation 🎉 🎊
📢 🎁 FREE Quotation 🎉🎊
📣 🎁 FREE 2D Design 🎊 🎉
📢 🎁 FREE 3D Design 🎊 🎉
📣 🎁 FREE Dishrack 🎊 🎉
📢 🎁 FREE Aluminum 🎊 🎉
📣 🎁 FREE Double Bowl Sink 🎊 🎉
📢 🎁 FREE Site Measure 🎊 🎉
** T&C Apply

 #ZanoraConsultant #ZanoraNCo #ZanoraKitch #ArtelierDesign #ArtDsign #KitchenCabinets #StorageExpert #WoodCarpenter #MalaysianKitchenCabinet #MalaysianKitchen #BumiputeraProducts #KabinetDapur #KabinetBudget #KabinetDapurMurah #KitchenCabinetMurah #Viral #KerjaKayu #KabinetModen #KabinetDapurIdaman #InteriorDesign #HiasanDalaman #KabinetCantik #MalaysiaRenovation #InteriorDesignMalaysia #DesignAndBuild #MaluAperrr #MaluAperrrBossKu #BukanBesheBeshe

2019-02-23 02:02   26 1

 

#Repost @storage_expert • • • • • Gaya RAISED PANEL DOOR di mana panel tengah dinaikkan ketebalan sama dengan bingkai pintu telah menjadi pintu kabinet gaya yang paling popular sejak 40 tahun yang lalu. Ini adalah rupa serba boleh yang boleh melengkapkan dekor tradisional, peralihan dan klasik anda. Panel seperti menonjolkan ciri kemewahan dapur anda. Carcass Material : Plywood Base Unit Door Finishing : Solid Nyatoh Wall Unit Door Finishing : Solid Nyatoh Handle : Center to Center Classic (Chrome) _____________________________________________ Berminat untuk dapatkan kabinet dapur, almari pakaian, konsol tv, meja solek & pelbagai barangan buatan kayu dengan harga yang berpatutan dan berkualiti Sila whatsapp nombor di bawah ini 👇👇👇 . 📲 (+6011) 1033 9971 📲 (+6011) 1033 9971 📲 (+6011) 1033 9971 . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 📣 🎁 FREE Consultation 🎉 🎊 📢 🎁 FREE Quotation 🎉🎊 📣 🎁 FREE 2D Design 🎊 🎉 📢 🎁 FREE 3D Design 🎊 🎉 📣 🎁 FREE Dishrack 🎊 🎉 📢 🎁 FREE Aluminum 🎊 🎉 📣 🎁 FREE Double Bowl Sink 🎊 🎉 📢 🎁 FREE Site Measure 🎊 🎉 ** T&C Apply #ZanoraConsultant #ZanoraNCo #ZanoraKitch #ArtelierDesign #ArtDsign #KitchenCabinets #StorageExpert #WoodCarpenter #MalaysianKitchenCabinet #MalaysianKitchen #BumiputeraProducts #KabinetDapur #KabinetBudget #KabinetDapurMurah #KitchenCabinetMurah #Viral #KerjaKayu #KabinetModen #KabinetDapurIdaman #InteriorDesign #HiasanDalaman #KabinetCantik #MalaysiaRenovation #InteriorDesignMalaysia #DesignAndBuild #MaluAperrr #MaluAperrrBossKu #BukanBesheBeshe

Gaya RAISED PANEL DOOR di mana panel tengah dinaikkan ketebalan sama dengan bingkai pintu telah menjadi pintu kabinet gaya yang paling popular sejak 40 tahun yang lalu. Ini adalah rupa serba boleh yang boleh melengkapkan dekor tradisional, peralihan dan klasik anda. Panel seperti menonjolkan ciri kemewahan dapur anda.

Carcass Material : Plywood
Base Unit Door Finishing : Solid Nyatoh
Wall Unit Door Finishing : Solid Nyatoh
Handle : Center to Center Classic (Chrome)
_____________________________________________

Berminat untuk dapatkan kabinet dapur, almari pakaian, konsol tv, meja solek & pelbagai barangan buatan kayu dengan harga yang berpatutan dan berkualiti? Sila whatsapp nombor di bawah ini 👇👇👇
.
📲 (+6011) 1033 9971
📲 (+6011) 1033 9971
📲 (+6011) 1033 9971
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
📣 🎁 FREE Consultation 🎉 🎊
📢 🎁 FREE Quotation 🎉🎊
📣 🎁 FREE 2D Design 🎊 🎉
📢 🎁 FREE 3D Design 🎊 🎉
📣 🎁 FREE Dishrack 🎊 🎉
📢 🎁 FREE Aluminum 🎊 🎉
📣 🎁 FREE Double Bowl Sink 🎊 🎉
📢 🎁 FREE Site Measure 🎊 🎉
** T&C Apply

 #ZanoraConsultant #ZanoraNCo #ZanoraKitch #ArtelierDesign #ArtDsign #KitchenCabinets #StorageExpert #WoodCarpenter #MalaysianKitchenCabinet #MalaysianKitchen #BumiputeraProducts #KabinetDapur #KabinetBudget #KabinetDapurMurah #KitchenCabinetMurah #Viral #KerjaKayu #WoodWork #TukangKayu #KabinetModen #KabinetDapurIdaman #InteriorDesign #HiasanDalaman #KabinetCantik #MalaysiaRenovation #InteriorDesignMalaysia #DesignAndBuild #MaluAperrr #MaluAperrrBossKu #BukanBesheBeshe

2019-02-23 01:53   15 0

 

Gaya RAISED PANEL DOOR di mana panel tengah dinaikkan ketebalan sama dengan bingkai pintu telah menjadi pintu kabinet gaya yang paling popular sejak 40 tahun yang lalu. Ini adalah rupa serba boleh yang boleh melengkapkan dekor tradisional, peralihan dan klasik anda. Panel seperti menonjolkan ciri kemewahan dapur anda. Carcass Material : Plywood Base Unit Door Finishing : Solid Nyatoh Wall Unit Door Finishing : Solid Nyatoh Handle : Center to Center Classic (Chrome) _____________________________________________ Berminat untuk dapatkan kabinet dapur, almari pakaian, konsol tv, meja solek & pelbagai barangan buatan kayu dengan harga yang berpatutan dan berkualiti Sila whatsapp nombor di bawah ini 👇👇👇 . 📲 (+6011) 1033 9971 📲 (+6011) 1033 9971 📲 (+6011) 1033 9971 . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 📣 🎁 FREE Consultation 🎉 🎊 📢 🎁 FREE Quotation 🎉🎊 📣 🎁 FREE 2D Design 🎊 🎉 📢 🎁 FREE 3D Design 🎊 🎉 📣 🎁 FREE Dishrack 🎊 🎉 📢 🎁 FREE Aluminum 🎊 🎉 📣 🎁 FREE Double Bowl Sink 🎊 🎉 📢 🎁 FREE Site Measure 🎊 🎉 ** T&C Apply #ZanoraConsultant #ZanoraNCo #ZanoraKitch #ArtelierDesign #ArtDsign #KitchenCabinets #StorageExpert #WoodCarpenter #MalaysianKitchenCabinet #MalaysianKitchen #BumiputeraProducts #KabinetDapur #KabinetBudget #KabinetDapurMurah #KitchenCabinetMurah #Viral #KerjaKayu #WoodWork #TukangKayu #KabinetModen #KabinetDapurIdaman #InteriorDesign #HiasanDalaman #KabinetCantik #MalaysiaRenovation #InteriorDesignMalaysia #DesignAndBuild #MaluAperrr #MaluAperrrBossKu #BukanBesheBeshe

Assalammualaikum dan selamat pagi semua!! 🌿☀️
.
.
Canvas Assalammualaikum size 20x50 cm ni memang sesuai kalau uols nak letak dekat depan pintu rumah, pintu bilik atau pintu office pun boleh sesangat 🚪✨
.
.
Macam dalam gambar dan video ni cantikkan bila letak dekat depan pintu office macam tu.
.
.
Sesiapa nak masuk bilik lepas ni mesti diorang akan ketuk dan bagi salam dulu. Takdalah main sergah masuk je. Takkan tak nampak sign Assalammualaikum kat depan tu. 😬
.
.
*Canvas frame*
20cm x 50xm : RM30/pcs

Material : High quality tarpaulin
.
.
Berminat boleh whatsapp qila, just klik link whatsapp di bio. 😊
.
.
.
 #ahcwalldecor #anashomecollection #walldecorations #walldecor #wallart #walldecormurah #walldecorshabby #jualwalldecor #marblewalldecor #canvaswalldecor #canvasprints #dekomalaysia #decomalaysia #homedecormalaysia #pokokhiasan #minimalistmalaysia #scandinaviandecor #nordicmalaysia #rumahkusyurgaku #hiasrumah #hiasandalaman #interiordesignmalaysia #dapurkecil #ruangtamu #livingroomdecor #scandinavianmalaysia #kmartmalaysia #targetmalaysia #ikeamalaysia #syukurselalu

2019-02-23 01:51   8 0

 

Assalammualaikum dan selamat pagi semua!! 🌿☀️ . . Canvas Assalammualaikum size 20x50 cm ni memang sesuai kalau uols nak letak dekat depan pintu rumah, pintu bilik atau pintu office pun boleh sesangat 🚪✨ . . Macam dalam gambar dan video ni cantikkan bila letak dekat depan pintu office macam tu. . . Sesiapa nak masuk bilik lepas ni mesti diorang akan ketuk dan bagi salam dulu. Takdalah main sergah masuk je. Takkan tak nampak sign Assalammualaikum kat depan tu. 😬 . . *Canvas frame* 20cm x 50xm : RM30/pcs Material : High quality tarpaulin . . Berminat boleh whatsapp qila, just klik link whatsapp di bio. 😊 . . . #ahcwalldecor #anashomecollection #walldecorations #walldecor #wallart #walldecormurah #walldecorshabby #jualwalldecor #marblewalldecor #canvaswalldecor #canvasprints #dekomalaysia #decomalaysia #homedecormalaysia #pokokhiasan #minimalistmalaysia #scandinaviandecor #nordicmalaysia #rumahkusyurgaku #hiasrumah #hiasandalaman #interiordesignmalaysia #dapurkecil #ruangtamu #livingroomdecor #scandinavianmalaysia #kmartmalaysia #targetmalaysia #ikeamalaysia #syukurselalu

Zids Design Sdn Bhd
请致电 +6043292266 / +6043132110 联系我们, 以便在您方便的时候安排预约.
Please call us at +6043292266 / +6043132110 to schedule an appointment at your earliest convenience.
Contact: +6043292266 / +6043132110
Business Hour: 9am-6pm MON-SAT
Our Website: www.zids.com.my
Address: NO 4544, Jalan Permatang Pauh, Taman Kerapu 13400 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia ( Renovation Covered Area: Butterworth, Penang, Kedah and Perak )

Why Zids Design Sdn Bhd?
» 10 years professional experience
» Meet up with floor plan for free consultation
» 24 Month 0% interest installment
» Own factory manufacture custom-made furnitures
» Provide 2 years warranty
» Get a door gift upon meet up with floor plan

 #bedroomdesign #interior4all #interiores #interiordesigner #malaysia #penang #zidsdesign #penanginteriordesign #interiordesignmalaysia #malaysiainteriordesign

2019-02-23 01:42   16 0

 

Zids Design Sdn Bhd 请致电 +6043292266 / +6043132110 联系我们, 以便在您方便的时候安排预约. Please call us at +6043292266 / +6043132110 to schedule an appointment at your earliest convenience. Contact: +6043292266 / +6043132110 Business Hour: 9am-6pm MON-SAT Our Website: www.zids.com.my Address: NO 4544, Jalan Permatang Pauh, Taman Kerapu 13400 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia ( Renovation Covered Area: Butterworth, Penang, Kedah and Perak ) Why Zids Design Sdn Bhd » 10 years professional experience » Meet up with floor plan for free consultation » 24 Month 0% interest installment » Own factory manufacture custom-made furnitures » Provide 2 years warranty » Get a door gift upon meet up with floor plan #bedroomdesign #interior4all #interiores #interiordesigner #malaysia #penang #zidsdesign #penanginteriordesign #interiordesignmalaysia #malaysiainteriordesign

Morning positive people 🌅

2019-02-23 01:20   10 3

 

Morning positive people 🌅

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss
.
Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda
.
Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio)
.
 #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

2019-02-23 00:46   15 1

 

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss . Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda . Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio) . #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss
.
Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda
.
Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio)
.
 #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

2019-02-23 00:46   18 1

 

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss . Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda . Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio) . #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss
.
Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda
.
Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio)
.
 #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

2019-02-23 00:46   9 0

 

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss . Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda . Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio) . #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

Looks who’s back in town 🔥🔥🔥

2019-02-23 00:22   95 3

 

Looks who’s back in town 🔥🔥🔥

Anyone else Summer dreaming? Is it time to open the pools? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 #interiordesign #interiordesigner #kitchendesign #interiordesignideas #interiordesigners #kitchenremodel #interiordesigns #kitcheninspo #kitchenrenovation #interiordesigninspiration #interiordesigning #kitchenreno #interiordesigninspo #interiordesignblog #interiordesignerslife #interiordesignersofinsta #interiordesignjakarta #kitchendesigner #interiordesigncommunity #interiordesignlovers #interiordesignphotography #interiordesignstudent #interiordesignblogger #interiordesignph #interiordesignmalaysia #interiordesignart #interiordesigntips #interiordesignerlife #interiordesigndubai #interiordesignlife

2019-02-22 23:30   66 3

 
Thank you @capitollighting for including me in your Designers Choice catalog!

2019-02-22 21:04   68 4

 

Thank you @capitollighting for including me in your Designers Choice catalog!

Bedroom should fit like a glove. The ultimate place to relax, have fun and recharging batteries. Definitely says a lot about the owner 😉...
*
*
*
 #interiordesign #interiordesigner #homedecor #interiordesigners #interiordesignideas #interiordesigns #interiordesigninspiration #design #interiordesignblog #interiors #interiordesigninspo #interiordesigning #interiordesignersofinsta #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interior #interiordesignlovers #interiordesignerslife #interiordesignstudent #architecture #interiordesignphotography #interiordesignmagazine #interiordesigntips #decor #homedesign #interiordesignmalaysia #interiordesignjakarta #interiordecor #interiorstyling #furniture

2019-02-22 19:29   54 3

 
🛁 Quasi un bagno 😜
 #interiordesign #interiordesigner #homedecor #interiordesigners #interiordesignideas #interiordesigns #interiordesigninspiration #design #interiordesignblog #interiors #interiordesigninspo #interiordesigning #interiordesignersofinsta #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interior #interiordesignlovers #interiordesignerslife #interiordesignstudent #architecture #interiordesignphotography #interiordesignmagazine #interiordesigntips #decor #homedesign #interiordesignmalaysia #interiordesignjakarta #interiordecor #interiorstyling #furniture

2019-02-22 17:09   44 2

 
Interior Design.
___
Friday with modernism / Inspiration.
___
Saints&PEACE ~ STORE | Link in Bio.
___
🌐 www.SAINTSANDPEACE.com
___
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
___
 #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #interiordesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignerslife #interiordesignersofinsta #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interiordesignphotography #interiordesignph #interiordesignmalaysia #interiordesignlovers #interiordesigne #interiordesignmagazine #homedecor #decor #decorations #architecture #archilovers #homedesign

2019-02-22 15:57   1122 10

 
Zdjęcie bardziej z art niż przedstawiające wnętrze.

 #livingroom #design #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #interiordesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignerslife #interiordesignersofinsta #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interiordesignphotography #interiordesignph #interiordesignmalaysia #interiordesignlovers #interiordesigne #interiordesignmagazine #homedecor #decor #decorations #fotografiawnetrz #archilovers #homedesign #wnętrze #interiorphotographer

2019-02-22 14:43   101 3

 
Barang dah ada depan pintu, tunggu nak balik je. Tapi pekerja masih buat kerja.
Selagi belum kena halau dengan guard, kita guna sehabis baik 😂

2019-02-22 14:18   11 2

 

Barang dah ada depan pintu, tunggu nak balik je. Tapi pekerja masih buat kerja. Selagi belum kena halau dengan guard, kita guna sehabis baik 😂

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss
.
Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda
.
Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio)
.
 #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

2019-02-22 13:43   23 1

 

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss . Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda . Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio) . #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss
.
Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda
.
Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio)
.
 #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

2019-02-22 13:41   26 1

 

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss . Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda . Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio) . #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss
.
Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda
.
Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio)
.
 #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

2019-02-22 13:41   16 1

 

Kombinasi tone kaler untuk mix and match deko uollls. Selamat mendeco gaisss . Deco kami banyak menggunakan barang ikea, SSF dan kaison.. Kami akan deco mengikut bajet anda . Berminat boleh dm/wasap (tekan link bio) . #deco #dekorumah #rumah #selangor #kl #dekobajet #decobajet #dekomurah #dekoselangor #dekokl #interiordesignmalaysia #dekorasi #hiasandalaman #homedecor #diy #impiana #interiordesign #interior #ikea #kaison #homesweethome #rumahidaman #rumahminimalis #rumahkusyurgaku #interiordesignmalaysia #glamdeko #ilhamdekorasi

 #Repost @saintsandpeace with @get_repost
・・・
Interior + Design + Minimalism.
___
Minimal Kitchen in this Loft, NYC. Check our selection of barstools, store in Bio.
___
Saints&PEACE ~ Store | Link In Bio.
___
🌐 www.SAINTSANDPEACE.com
___
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
___
 #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #interiordesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignerslife #interiordesignersofinsta #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interiordesignphotography #interiordesignph #interiordesignmalaysia #interiordesignlovers #interiordesigne #interiordesignmagazine #homedecor #decor #decorations #architecture #archilovers #homedesign

2019-02-22 12:47   63 4

 

#Repost @saintsandpeace with @get_repost ・・・ Interior + Design + Minimalism. ___ Minimal Kitchen in this Loft, NYC. Check our selection of barstools, store in Bio. ___ Saints&PEACE ~ Store | Link In Bio. ___ 🌐 www.SAINTSANDPEACE.com ___ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ___ #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #interiordesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignerslife #interiordesignersofinsta #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interiordesignphotography #interiordesignph #interiordesignmalaysia #interiordesignlovers #interiordesigne #interiordesignmagazine #homedecor #decor #decorations #architecture #archilovers #homedesign

A bird once told me that they come here on Sundays to see the progress. “There’s nothing like watching perfection being built.” @odanewyork .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #constructions #construction #construction_site #constructionmaison #constructionmanagement #constructionsite #constructionlife #constructionworker #civilconstruction #constructionequipment #residentialconstruction #constructionworkers #constructionmaterials #constructionengineering #interiordesignphotography #interiordesignersofinsta #interiordesigning #interiordesignideas #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesignblogger #interiordesigndubai #interiordesigne #interiordesigninspiration #interiordesignmalaysia #interiordesignlife #interiordesignlover #interiordesignmiami #interiordesignidea @nyconstructionphoto @architectsarts @interiordesignmag

2019-02-22 12:43   56 6

 
Tak cukup budget nak hire designer sendiri? Idea ada tapi takde masa dan kepakaran nak design content? Tercari2 designer yg EXPERIENCED yang boleh tolong anda design poster untuk page anda dengan lebih MENARIK dan BERKUALITI secara BULANAN?
-
“Kadang2 saya banyak je idea, tapi nak design tu adoii, tak cukup masa la pastu photoshop pun tak reti guna”.
-
Ramai founder startup business yg mengalami masalah nak sediakan design utk content di page secara konsisten kan? Belambak je desiger kat luar tu yg caj harga berani mati tapi kualiti menyedihkan.
-
Jangan risau! WE’RE HERE TO THE RESCUE! Kami ada SOCIAL MEDIA PACK yg akan memudahkan lagi hidup dan membahagiakan poket anda. Hea.. Jom baca sampai habis.
-
SIAPA YANG PATUT AMBIL SOCIAL MEDIA PACK
-
▪️Brand owner yg belum mampu hire fulltime designer
▪️Brand owner yg memang nak bayar designer bila perlu sahaja
▪️Brand owner yg takde masa nak design sendiri
▪️Brand owner yg takde skill design
▪️Brand owner yg ada taste (hehe)
-
APA YANG ANDA KENA BUAT
-
▪️ Memandangkan ni pakej bulanan, jadi kami akan minta anda sediakan content secara mingguan je. Tak payah bagi sekali gus stock utk sebulan punya. Kita buat weekly selama sebulan. Berapa banyak content seminggu? Itu bergantung pada pakej apa yang anda ambil.
▪️ Setiap minggu, anda hanya perlu sediakan content berserta text/copywriting je. Kami akan tolong anda designkan. Tapi make sure anda kena bersedia dengan content dan idea anda terlebih dahulu ya. Kalau idea tu kurang sesuai, kami akan consult dan berkongsi idea dgn anda.
▪️Sediakan softcopy logo dan gambar produk anda (gambar high resolution).
▪️Lepas siap design, kami akan emailkan kpd anda. Pastu setel! Dah boleh post. Nak run ads pun boleh!
▪️Kemudian bersedia untuk proses yg sama minggu seterusnya.
-
Senang tak? Kalau rasa2 belum konfiden lagi nak subscribe Social Media Pack ni, boleh try satu poster dulu.
-
Follow
@aocreativelab
@aocreativelab
@aocreativelab
-
Kemudian klik link di bio untuk tahu harga pakej yg kami offer. Kami pentingkan kualiti, jadi kami tak buka slot banyak2. Siapa CEPAT, dia DAPAT! 🐒

2019-02-22 12:36   19 2

 

Tak cukup budget nak hire designer sendiri Idea ada tapi takde masa dan kepakaran nak design content Tercari2 designer yg EXPERIENCED yang boleh tolong anda design poster untuk page anda dengan lebih MENARIK dan BERKUALITI secara BULANAN - “Kadang2 saya banyak je idea, tapi nak design tu adoii, tak cukup masa la pastu photoshop pun tak reti guna”. - Ramai founder startup business yg mengalami masalah nak sediakan design utk content di page secara konsisten kan Belambak je desiger kat luar tu yg caj harga berani mati tapi kualiti menyedihkan. - Jangan risau! WE’RE HERE TO THE RESCUE! Kami ada SOCIAL MEDIA PACK yg akan memudahkan lagi hidup dan membahagiakan poket anda. Hea.. Jom baca sampai habis. - SIAPA YANG PATUT AMBIL SOCIAL MEDIA PACK - ▪️Brand owner yg belum mampu hire fulltime designer ▪️Brand owner yg memang nak bayar designer bila perlu sahaja ▪️Brand owner yg takde masa nak design sendiri ▪️Brand owner yg takde skill design ▪️Brand owner yg ada taste (hehe) - APA YANG ANDA KENA BUAT - ▪️ Memandangkan ni pakej bulanan, jadi kami akan minta anda sediakan content secara mingguan je. Tak payah bagi sekali gus stock utk sebulan punya. Kita buat weekly selama sebulan. Berapa banyak content seminggu Itu bergantung pada pakej apa yang anda ambil. ▪️ Setiap minggu, anda hanya perlu sediakan content berserta text/copywriting je. Kami akan tolong anda designkan. Tapi make sure anda kena bersedia dengan content dan idea anda terlebih dahulu ya. Kalau idea tu kurang sesuai, kami akan consult dan berkongsi idea dgn anda. ▪️Sediakan softcopy logo dan gambar produk anda (gambar high resolution). ▪️Lepas siap design, kami akan emailkan kpd anda. Pastu setel! Dah boleh post. Nak run ads pun boleh! ▪️Kemudian bersedia untuk proses yg sama minggu seterusnya. - Senang tak Kalau rasa2 belum konfiden lagi nak subscribe Social Media Pack ni, boleh try satu poster dulu. - Follow @aocreativelab @aocreativelab @aocreativelab - Kemudian klik link di bio untuk tahu harga pakej yg kami offer. Kami pentingkan kualiti, jadi kami tak buka slot banyak2. Siapa CEPAT, dia DAPAT! 🐒

Beautifully made intricate designs that is essential to create your home lifestyle. Available at @foreverluxurylv Photo by @parchment.work
•
•
•
•
•
•
•
•
•
 #Interiordesign #interiordesigner #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #InteriorDesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignblogger #interiordesigncommunity #interiordesignersofinsta #interiordesignerslife #interiordesignandbuild #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigntips #interiordesigncontemporary #interiordesignphotography #interiordesignart #interiordesignporn #interiordesigne #interiordesignmalaysia #interiordesignerjakarta #InteriorDesignSG #interiordesignersofinstagram #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesigntoronto #interiordesignstudio

2019-02-22 12:34   31 1

 
Uniquely your style in your lifestyle. Available at @foreverluxurylv Photo by @parchment.work
•
•
•
•
•
•
•
•
•
 #Interiordesign #interiordesigner #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #InteriorDesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignblogger #interiordesigncommunity #interiordesignersofinsta #interiordesignerslife #interiordesignandbuild #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigntips #interiordesigncontemporary #interiordesignphotography #interiordesignart #interiordesignporn #interiordesigne #interiordesignmalaysia #interiordesignerjakarta #InteriorDesignSG #interiordesignersofinstagram #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesigntoronto #interiordesignstudio

2019-02-22 12:30   30 0

 
Intricate design uniquely for your Forever Home. Available at @foreverluxurylv Photo by @parchment.work
•
•
•
•
•
•
•
•
•
 #Interiordesign #interiordesigner #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #InteriorDesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignblogger #interiordesigncommunity #interiordesignersofinsta #interiordesignerslife #interiordesignandbuild #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigntips #interiordesigncontemporary #interiordesignphotography #interiordesignart #interiordesignporn #interiordesigne #interiordesignmalaysia #interiordesignerjakarta #InteriorDesignSG #interiordesignersofinstagram #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesigntoronto #interiordesignstudio

2019-02-22 12:25   28 0

 
Jeng jeng jengg, haaaaa amacam, cun tak dining area laguu ni? Tak yah makan, tengok table pun boleh kenyang 😆 kalau mcm ni la dining table, hari hari boleh romantic candle light dinner kann? Nak tgk lagi gambar cun camni, kasi like byk byk okehh? -💄LD

 #homedecor #renovationmalaysia #wainscotingmurah #renovaterumah #homedecorcantik #decorumah #designrumah #interiordesignmalaysia #lipstikdinding #wainscotingmalaysia #idcantik #idmurah #rumahkusyurgaku #syurgacahaya #dekosyurga

2019-02-22 11:14   89 1

 

Jeng jeng jengg, haaaaa amacam, cun tak dining area laguu ni Tak yah makan, tengok table pun boleh kenyang 😆 kalau mcm ni la dining table, hari hari boleh romantic candle light dinner kann Nak tgk lagi gambar cun camni, kasi like byk byk okehh -💄LD #homedecor #renovationmalaysia #wainscotingmurah #renovaterumah #homedecorcantik #decorumah #designrumah #interiordesignmalaysia #lipstikdinding #wainscotingmalaysia #idcantik #idmurah #rumahkusyurgaku #syurgacahaya #dekosyurga

OSLO SOFA
The Oslo Sofa family unites geometric lines with a light form for the refined, comfortable lounging experience. Available in two and three-seater options as well as a lounge chair and pouf, the Oslo sofa family is crafted in Norway with Danish Kvadrat textiles. 
PRODUCT INFORMATION
Materials
Inner frame of steel, Nozag springs, legs of aluminum with powder coated surface and fabric from Kvadrat. The shell is made from casted foam.

CLEANING INSTRUCTIONS
Remove non-greasy stains by carefully dabbing with a lint-free cloth or sponge wrung out in clean warm water. If necessary, clean by dabbing with soapy water with a little dish soap. Finally, dab the surface with clean water. See kvadrat.dk for further cleaning and maintainance intructions for your chosen textile. For leather versions, clean leather with a dry cloth regularly. Treat the leather when needed using only special leather treatment products.

 #surroundingaustralia #interiordesignlovers #interiordesignideas #interiordesignart #interiordesigning #interiordesigntips #interiordesignstudio #prilaga #interiordesignlife #interiordesignmiami #interiordesignlover #interiordecorating #interiordesigncommunity #interiordesignermagazine #interiordesignersofinsta #interiordesigners #interiordesign #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignmalaysia #interiordesignerlife #interiordesignstudent #interiordesignjakarta #interiordesigns #designerfurniture #muuto #muutodesign #oslosofa

2019-02-22 11:05   125 7

 

OSLO SOFA The Oslo Sofa family unites geometric lines with a light form for the refined, comfortable lounging experience. Available in two and three-seater options as well as a lounge chair and pouf, the Oslo sofa family is crafted in Norway with Danish Kvadrat textiles. PRODUCT INFORMATION Materials Inner frame of steel, Nozag springs, legs of aluminum with powder coated surface and fabric from Kvadrat. The shell is made from casted foam. CLEANING INSTRUCTIONS Remove non-greasy stains by carefully dabbing with a lint-free cloth or sponge wrung out in clean warm water. If necessary, clean by dabbing with soapy water with a little dish soap. Finally, dab the surface with clean water. See kvadrat.dk for further cleaning and maintainance intructions for your chosen textile. For leather versions, clean leather with a dry cloth regularly. Treat the leather when needed using only special leather treatment products. #surroundingaustralia #interiordesignlovers #interiordesignideas #interiordesignart #interiordesigning #interiordesigntips #interiordesignstudio #prilaga #interiordesignlife #interiordesignmiami #interiordesignlover #interiordecorating #interiordesigncommunity #interiordesignermagazine #interiordesignersofinsta #interiordesigners #interiordesign #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignmalaysia #interiordesignerlife #interiordesignstudent #interiordesignjakarta #interiordesigns #designerfurniture #muuto #muutodesign #oslosofa

Kerja-kerja membuat groundbeam terpaksa dihentikan dahulu kerana cuaca tidak mengizinkan. Kami tidak akan meneruskan kerja jika cuaca tidak baik demi menjaga kualiti kerja kami. Semoga cuaca mendatang akan terus baik dan melancarkan kerja kami.

 #lordqoenterprise #pembinaan #renovation #ubahsuai #ubahsuaimalaysia #deko #dekorasi #dekomalaysia #renovationmurah #interiorshahalam #interiorklang #kontraktormalaysia #interiordesignmalaysia #kualalangat #shahalam #klang #selangor #malaysia #designandbuildcontractor #desingandbuild #construction #kontraktorbinarumah #interiordesign #ubahsuairumah #ubahsuaiofis #kontraktorselangor #pembinaan #rumahkonsep #rumahmampumilik #ubahsuaimampumilik #1family1house

2019-02-22 10:53   23 0

 

Kerja-kerja membuat groundbeam terpaksa dihentikan dahulu kerana cuaca tidak mengizinkan. Kami tidak akan meneruskan kerja jika cuaca tidak baik demi menjaga kualiti kerja kami. Semoga cuaca mendatang akan terus baik dan melancarkan kerja kami. #lordqoenterprise #pembinaan #renovation #ubahsuai #ubahsuaimalaysia #deko #dekorasi #dekomalaysia #renovationmurah #interiorshahalam #interiorklang #kontraktormalaysia #interiordesignmalaysia #kualalangat #shahalam #klang #selangor #malaysia #designandbuildcontractor #desingandbuild #construction #kontraktorbinarumah #interiordesign #ubahsuairumah #ubahsuaiofis #kontraktorselangor #pembinaan #rumahkonsep #rumahmampumilik #ubahsuaimampumilik #1family1house

MATEGOT TROLLEY
The master and founder of the innovative and groundbreaking technique Rigitulle, where perforated metal is combined with metal tubing, Mathieu Matégot, designed his tea trolley between 1953 and 1954. The spacious Matégot Trolley is adorned with two trays, the upper available in the different colours and the lower in black and includes a newspaper holder that proves, with its bent metal design, the technique's strength of being flexible as tulle and strong as metal. The lightness it evokes is improved by its rolling castors and makes it float along the floor.

PRODUCT INFORMATION
Materials: Perforated steel trays and steel tubes

CLEANING INSTRUCTIONS
For dusting and lightly cleaning use a soft, dry cloth. For further cleaning of them, use a mild detergent or washing-up liquid dissolved in water on a firmly wrung cloth. Afterward, repeat the process with clean water as described above. Polish with a soft cloth after wiping.

ADDITIONAL PRODUCT INFORMATION
The trolley comes with colored trays with a black base - Midnight Black & Black, Rainy Grey & Black, Dusty Green & Black, White Cloud & Black, Rose & Black, and Sand & Black. Mathieu Matégot creates his legendary pieces in the 1950s. The three-legged Nagasaki Chair is Matégot´s best-known piece. Besides the trolley, the collection consists of Nagasaki chair, Nagasaki stool, Kangourou sofa table, Dedal shelves, Coatrack, Demon shelves, and Copacabana collection. 
 #surroundingaustralia #interiordesignlovers #interiordesignideas #interiordesignart #interiordesigning #interiordesigntips #interiordesignstudio #prilaga #interiordesignlife #interiordesignmiami #interiordesignlover #interiordecorating #interiordesigncommunity #interiordesignermagazine #interiordesignersofinsta #interiordesigners #interiordesign #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignmalaysia #interiordesignerlife #interiordesignstudent #interiordesignjakarta #interiordesigns #designerfurniture #gubi #gubifurniture #mategottrolley

2019-02-22 10:36   44 3

 

MATEGOT TROLLEY The master and founder of the innovative and groundbreaking technique Rigitulle, where perforated metal is combined with metal tubing, Mathieu Matégot, designed his tea trolley between 1953 and 1954. The spacious Matégot Trolley is adorned with two trays, the upper available in the different colours and the lower in black and includes a newspaper holder that proves, with its bent metal design, the technique's strength of being flexible as tulle and strong as metal. The lightness it evokes is improved by its rolling castors and makes it float along the floor. PRODUCT INFORMATION Materials: Perforated steel trays and steel tubes CLEANING INSTRUCTIONS For dusting and lightly cleaning use a soft, dry cloth. For further cleaning of them, use a mild detergent or washing-up liquid dissolved in water on a firmly wrung cloth. Afterward, repeat the process with clean water as described above. Polish with a soft cloth after wiping. ADDITIONAL PRODUCT INFORMATION The trolley comes with colored trays with a black base - Midnight Black & Black, Rainy Grey & Black, Dusty Green & Black, White Cloud & Black, Rose & Black, and Sand & Black. Mathieu Matégot creates his legendary pieces in the 1950s. The three-legged Nagasaki Chair is Matégot´s best-known piece. Besides the trolley, the collection consists of Nagasaki chair, Nagasaki stool, Kangourou sofa table, Dedal shelves, Coatrack, Demon shelves, and Copacabana collection. #surroundingaustralia #interiordesignlovers #interiordesignideas #interiordesignart #interiordesigning #interiordesigntips #interiordesignstudio #prilaga #interiordesignlife #interiordesignmiami #interiordesignlover #interiordecorating #interiordesigncommunity #interiordesignermagazine #interiordesignersofinsta #interiordesigners #interiordesign #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignmalaysia #interiordesignerlife #interiordesignstudent #interiordesignjakarta #interiordesigns #designerfurniture #gubi #gubifurniture #mategottrolley

Multipurpose trolley.. can carry up to 200kg.. Contact us for more custom woodwork.. Whatsapp/01160521980

 #customwoodwork
 #creativekids #savetheearth #wood #woodsmanhq #woodwork #wordcraft #mrew  #carpenter #imcarpenter #welcome2mylife
 #kayupine #rusticdecor
 #rusticwood #tukangkayumalaysia
 #kayupallet
 #kayuwoods
 #woodworkmalaysia
 #customfurniture
 #scandinavinan
 #scandinavinanmalaysia
 #scandivaninandeko
 #custommalaysia
 #kitchencabinetmalaysia
 #interiordesignmalaysia
 #homedesignmalaysia

2019-02-22 10:20   26 0

 

Multipurpose trolley.. can carry up to 200kg.. Contact us for more custom woodwork.. Whatsapp/01160521980 #customwoodwork #creativekids #savetheearth #wood #woodsmanhq #woodwork #wordcraft #mrew #carpenter #imcarpenter #welcome2mylife #kayupine #rusticdecor #rusticwood #tukangkayumalaysia #kayupallet #kayuwoods #woodworkmalaysia #customfurniture #scandinavinan #scandinavinanmalaysia #scandivaninandeko #custommalaysia #kitchencabinetmalaysia #interiordesignmalaysia #homedesignmalaysia

A 14-days interior challenge that I took, to give this Urban Chinese Muslim restaurant a new look. Swipe for Before & After. More pictures coming at @planh.my! #PlanHMalaysia

2019-02-22 02:49   183 7

 

A 14-days interior challenge that I took, to give this Urban Chinese Muslim restaurant a new look. Swipe for Before & After. More pictures coming at @planh.my! #PlanHMalaysia

 #interiordesign #interiordesigner #interiordesignideas #interiordesigners #interiordesigns #interiordesigninspiration #InteriorDesigning #interiordesignblog #interiordesigninspo #interiordesignblogger #interiordesigncommunity #interiordesignersofinsta #interiordesignerslife #interiordesignandbuild #interiordesignjakarta #interiordesignstudent #interiordesigntips #interiordesigncontemporary #interiordesignphotography #interiordesignart #interiordesignporn #interiordesigne #interiordesignmalaysia #interiordesignerjakarta #InteriorDesignSG #interiordesignersofinstagram #interiordesigndubai #interiordesignph #interiordesigntoronto #interiordesignstudio

2019-02-19 20:15   17 1

 
Different perspective 💙 *
*
*
 #interiordesign #interiordesigner #homedecor #interiordesigners #interiordesignideas #interiordesigns #interiordesigninspiration #design #interiordesignblog #interiors #interiordesigninspo #interiordesigning #interiordesignersofinsta #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interior #interiordesignlovers #interiordesignerslife #interiordesignstudent #architecture #interiordesignphotography #interiordesignmagazine #interiordesigntips #decor #homedesign #interiordesignmalaysia #interiordesignjakarta #interiordecor #interiorstyling #furniture

2018-07-06 22:30   201 12

 
Me time 😊 Sweet dreams 💙😴
 #interiordesign #interiordesigner #homedecor #interiordesigners #interiordesignideas #interiordesigns #interiordesigninspiration #design #interiordesignblog #interiors #interiordesigninspo #interiordesigning #interiordesignersofinsta #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interior #interiordesignlovers #interiordesignerslife #interiordesignstudent #architecture #interiordesignphotography #interiordesignmagazine #interiordesigntips #decor #homedesign #interiordesignmalaysia #interiordesignjakarta #interiordecor #interiorstyling #furniture

2018-06-26 22:48   190 5

 
PRZYNUDZANKI... nie ma rzeczy niemożliwych! Cztery tygodnie przed planowanymi wakacjami usiedliśmy przy stole kuchennym z dwoma komputerami, dzbankiem kawy oraz świadomością, że nasze dodatkowe, czworonogie dziecko również jedzie z nami... i co? Półtora dnia później wakacje w trzech kompletnie różniących się od siebie miejscach i dwóch różnych krajach stały się rzeczywistością 😊☀️ Planowanie na zapas jest przereklamowane! 😉 Najlepsze w tym wszystkim jest to, że w taki oto sposób, wakacje są jedną wielką niespodzianką dla całej rodziny 😎☀️👍
Miłego dnia robaczki 💙
*
*
*
 #interiordesign #interiordesigner #homedecor #interiordesigners #interiordesignideas #interiordesigns #interiordesigninspiration #design #interiordesignblog #interiors #interiordesigninspo #interiordesigning #interiordesignersofinsta #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interior #interiordesignlovers #interiordesignerslife #interiordesignstudent #architecture #interiordesignphotography #interiordesignmagazine #interiordesigntips #decor #homedesign #interiordesignmalaysia #interiordesignjakarta #interiordecor #interiorstyling #furniture

2018-06-26 09:00   139 12

 

PRZYNUDZANKI... nie ma rzeczy niemożliwych! Cztery tygodnie przed planowanymi wakacjami usiedliśmy przy stole kuchennym z dwoma komputerami, dzbankiem kawy oraz świadomością, że nasze dodatkowe, czworonogie dziecko również jedzie z nami... i co Półtora dnia później wakacje w trzech kompletnie różniących się od siebie miejscach i dwóch różnych krajach stały się rzeczywistością 😊☀️ Planowanie na zapas jest przereklamowane! 😉 Najlepsze w tym wszystkim jest to, że w taki oto sposób, wakacje są jedną wielką niespodzianką dla całej rodziny 😎☀️👍 Miłego dnia robaczki 💙 * * * #interiordesign #interiordesigner #homedecor #interiordesigners #interiordesignideas #interiordesigns #interiordesigninspiration #design #interiordesignblog #interiors #interiordesigninspo #interiordesigning #interiordesignersofinsta #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interior #interiordesignlovers #interiordesignerslife #interiordesignstudent #architecture #interiordesignphotography #interiordesignmagazine #interiordesigntips #decor #homedesign #interiordesignmalaysia #interiordesignjakarta #interiordecor #interiorstyling #furniture

I introduce you my sensual beauty 💙 My Home Spa.
Siedem lat temu, kiedy wszyscy szaleli na punkcie białych i szarych łazienek ja tradycyjnie poszłam w przeciwnym kierunku😉 Do dziś tego nie żałuję. Co myślicie? Dajcie znać 😊
*
*
*
*
 #interiordesign #interiordesigner #homedecor #interiordesigners #interiordesignideas #interiordesigns #interiordesigninspiration #design #interiordesignblog #interiors #interiordesigninspo #interiordesigning #interiordesignersofinsta #interiordesigncommunity #interiordesignblogger #interior #interiordesignlovers #interiordesignerslife #interiordesignstudent #architecture #interiordesignphotography #interiordesignmagazine #interiordesigntips #decor #homedesign #interiordesignmalaysia #interiordesignjakarta #interiordecor #interiorstyling #furniture

2018-06-22 16:43   205 4

 
Next Page →
Next Page →