United States

  United States

  Top 448840 Instagram followed

Images about: #kidsdrawing (181750 posts)

Today in sensory art class we practice our fine motoric by tearing and pasting old newspaper to create the most loyal Chinese Zodiac, a dog! We also touch up our paper collages with some paint and crayons. The result just... awesome! Well done kids๐Ÿ’•

 #kidsartclass #pik #pantaiindahkapuk #painting #kidscraft #kidsworkshop #jakartaexpat #whattodoinjakarta #childrenactivity #dollcrafts #childrencraft #kidspainting #harrypottercamp #kidsimagination #kidsdrawing #kidsillustration  #wildheartartstudiojakarta #kidsbekids #kidsbekidspik #kidsbekidsjkt #kidsbekidsjakarta #kidsbekidsindonesia #artstudio #artstudioforkids #kidsartstudio #kidsart  #kidsillustration #mixedmedia #artandcraft #sensoryart

2019-02-20 04:42   3 0

 

Today in sensory art class we practice our fine motoric by tearing and pasting old newspaper to create the most loyal Chinese Zodiac, a dog! We also touch up our paper collages with some paint and crayons. The result just... awesome! Well done kids๐Ÿ’• #kidsartclass #pik #pantaiindahkapuk #painting #kidscraft #kidsworkshop #jakartaexpat #whattodoinjakarta #childrenactivity #dollcrafts #childrencraft #kidspainting #harrypottercamp #kidsimagination #kidsdrawing #kidsillustration #wildheartartstudiojakarta #kidsbekids #kidsbekidspik #kidsbekidsjkt #kidsbekidsjakarta #kidsbekidsindonesia #artstudio #artstudioforkids #kidsartstudio #kidsart #kidsillustration #mixedmedia #artandcraft #sensoryart

guest spot! ๐Ÿ™‚

2019-02-20 04:33   4 2

 

guest spot! ๐Ÿ™‚

How I live life on the edge.

2019-02-20 04:14   15 2

 

How I live life on the edge.

Just a kid and their ceramic Ironman mask. .
.
.
 #epicelementary

2019-02-20 04:07   13 1

 

Just a kid and their ceramic Ironman mask. . . . #epicelementary

Proses lakaran watak-watak . Masih lagi dalam proses permulaan.
.
Nak masuk jiwa kanak-kanak ,kena bayangkan dan ambil mood kanak-kanak yang girang dan hidup penuh harmoni.
Berbwza warna kulit , rupa dan budaya bukan halangan.
.
Teringat kawan masa kecil dulu, di kampung halaman yang menghamparkan bayangan bukit dan gunung hijau di Kampar, Perak.
.
Thilaga yang kurus manis lembut orangnya , dia membela ayam belanda.Lalu sahaja sebelah rumahnya ( aku naik basikal) mesti aku kacau ayam dia. .
Kluk ! Kluk ! Kluk ! sergah aku .
Gembira bila ada sahutan 
Mengekek aku dalam hati ! Hahaha!
.
Terbayang mak Thilaga membasuh lantai rumah , licin hingga berkilat. Dari jauh boleh nampak! Memang aku kagum mereka menjaga rumah begitu bersih. Laman rumah pun lapang.
.
Manakala Priya yang sedikit gempal sangat peramah orangnya.Agak berada dan mewah dan baik orangnya.
Aku nampak dia mewah sebab rumah dia besar dan ada kereta besar !
.
Si Ganesh adalah kawan main bola baseball dan Abang kepada Ganesh , iaitu Kanaka , teman aku naik bas setiap pagi untuk ke sekolah.
.
Zaman kami waktu kecil masa itu , Nyonya , Aci dan Makcik semua berkawan. Tak ada lawan-lawan. Baik belaka.
Ada juga perkahwinan campur di kampung.
.
Pakcik Cina berkahwin dengan Aci India.
Anak dia aku lupa nama. Dia selalu aku nampak terserempak bila nak ke kedai runcit .
.
Senyum aje aku bagi.
Begitulah. Aku kan manis ! hahaha 
Oh budak tu perempuan ye,
Bukan lelaki ! ( korang jangan maciam maciam haaa)
.
Nor Abdullah Illustrator ( fb),
Jeddah,Arab Saudi
.
Harmoni.
.
Begitulah.
Selain jual tudung sendiri,
Lukis pun sendiri๐Ÿ˜.

2019-02-20 03:13   14 4

 

Proses lakaran watak-watak . Masih lagi dalam proses permulaan. . Nak masuk jiwa kanak-kanak ,kena bayangkan dan ambil mood kanak-kanak yang girang dan hidup penuh harmoni. Berbwza warna kulit , rupa dan budaya bukan halangan. . Teringat kawan masa kecil dulu, di kampung halaman yang menghamparkan bayangan bukit dan gunung hijau di Kampar, Perak. . Thilaga yang kurus manis lembut orangnya , dia membela ayam belanda.Lalu sahaja sebelah rumahnya ( aku naik basikal) mesti aku kacau ayam dia. . Kluk ! Kluk ! Kluk ! sergah aku . Gembira bila ada sahutan Mengekek aku dalam hati ! Hahaha! . Terbayang mak Thilaga membasuh lantai rumah , licin hingga berkilat. Dari jauh boleh nampak! Memang aku kagum mereka menjaga rumah begitu bersih. Laman rumah pun lapang. . Manakala Priya yang sedikit gempal sangat peramah orangnya.Agak berada dan mewah dan baik orangnya. Aku nampak dia mewah sebab rumah dia besar dan ada kereta besar ! . Si Ganesh adalah kawan main bola baseball dan Abang kepada Ganesh , iaitu Kanaka , teman aku naik bas setiap pagi untuk ke sekolah. . Zaman kami waktu kecil masa itu , Nyonya , Aci dan Makcik semua berkawan. Tak ada lawan-lawan. Baik belaka. Ada juga perkahwinan campur di kampung. . Pakcik Cina berkahwin dengan Aci India. Anak dia aku lupa nama. Dia selalu aku nampak terserempak bila nak ke kedai runcit . . Senyum aje aku bagi. Begitulah. Aku kan manis ! hahaha Oh budak tu perempuan ye, Bukan lelaki ! ( korang jangan maciam maciam haaa) . Nor Abdullah Illustrator ( fb), Jeddah,Arab Saudi . Harmoni. . Begitulah. Selain jual tudung sendiri, Lukis pun sendiri๐Ÿ˜.

Jasper: What should I draw mom?
Me: Draw something that makes you happy.
Jasper: Love. Love makes me happy. โค๏ธ
 #artbykids #kidsdrawing #kidsart #love #happy

2019-02-20 02:51   3 1

 

Jasper: What should I draw mom Me: Draw something that makes you happy. Jasper: Love. Love makes me happy. โค๏ธ #artbykids #kidsdrawing #kidsart #love #happy

MiniChibi Bumblebee! ๐Ÿ˜ Check my bio for more โ˜บ๏ธ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #bumblebee #transformer #transformers #bumblebeemovie #howtodrawbumblebee #chibiart #minichibi #chibistyle #bumblebee2018 #kidsdrawing #easydrawing #fundrawing #drawingforkids #drawing_pencil #drawthisinyourstyle #artforkids #artforsale #teespring #pencildrawing #coloredpencils #stickers #sticker #stickerart #cutedrawing #drawing #decepticons #aliens #alienart #diycrafts #craftart

2019-02-20 02:23   40 0

 
Bright colours always set up right mood for the day๐ŸŒ ๐Ÿ™‹Want to learn how to paint and draw?
๐Ÿ’ซLooking for a perfect after-school activity for your kids?
๐ŸŽจAnastasia's Art classes @anastasiasartclasses is your choice!
๐Ÿค—We have classes for all ages, all skill levels and interests!
๐Ÿ“ฉMessage me now to get more info and book your first class

2019-02-20 02:18   13 2

 

Bright colours always set up right mood for the day๐ŸŒ ๐Ÿ™‹Want to learn how to paint and draw ๐Ÿ’ซLooking for a perfect after-school activity for your kids ๐ŸŽจAnastasia's Art classes @anastasiasartclasses is your choice! ๐Ÿค—We have classes for all ages, all skill levels and interests! ๐Ÿ“ฉMessage me now to get more info and book your first class

์ˆ˜์—… ๋ณ€๊ฒฝ ๋ฐ ์ทจ์†Œ๋กœ ์ธํ•ด ๊ณต์ง€๋“œ๋ฆฌ๋Š” ์ˆ˜์—…๋“ค ์—ฌ์„ ์กฐ๊ธˆ์”ฉ ๋‚จ์•„์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ“Œ์นด์นด์˜คํ†ก ํ”Œ๋Ÿฌ์Šค์นœ๊ตฌ โ€œ์†Œ๋‚˜๋ฌด์•„ํŠธ์ŠคํŠœ๋””์˜คโ€๋กœ ๋ฌธ์˜ ๋ฐ ์‹ ์ฒญ ์ฃผ์„ธ์š”.
.
โœ”๏ธ2/23(ํ† ) 3pm
 ๋ถ์•„ํ‹ฐ์ŠคํŠธ ์ „์ƒˆ๋ฏธ ์ž‘๊ฐ€์™€ ํ•จ๊ป˜ ํ•˜๋Š” <Welcome to My Book>
.
โœ”๏ธ3/9(ํ† ) 3pm
๊น€๋ฏผ์ฃผ ์ž‘๊ฐ€์™€ ํ•จ๊ป˜ ์‹ ์ฒด ์ผ๋ถ€๋ฅผ ํ™•๋Œ€ ๊ด€์ฐฐํ•˜๊ณ , ๊ทธ ์•ˆ์—์„œ ๋‚˜๋งŒ์˜ ์šฐ์ฃผ๋ฅผ ์ƒ์ƒํ•˜๊ณ  ๋งŒ๋“ค์–ด ๊ฐ€๋Š” ์‹œ๊ฐ„
<๋‚ด ์•ˆ์— ์ˆจ๊ฒจ์ง„ ์šฐ์ฃผ>
.
โœ”๏ธ3/16(ํ† ) 3pm 
๊ณต๋ฃก ๋งŒ๋“ค๊ธฐ์™€ ํ™”์‚ฐ๋ถ„์ถœ ์‹คํ—˜
<์•Œ๋ก๋‹ฌ๋ก ๊ณต๋ฃก์‹œ๋Œ€>
.
โœ”๏ธ3/30(ํ† ) 3pm ๐Ÿ“Œ๋งˆ๊ฐ๐Ÿ“Œ
์ธ๊ฐ• ์ž‘๊ฐ€์™€ ํ•จ๊ป˜ ํ•˜๋Š” ์žฌ๋ฏธ์žˆ๋Š” ๋‚˜๋ฌด๊ณต์˜ˆ
<๋˜‘๋”ฑ๋˜‘๋”ฑ! ๋‚˜๋ฌด ๋ฒฝ์‹œ๊ณ„>
.
*์ˆ˜์—…๋Œ€์ƒ์—ฐ๋ น : 6~13์„ธ
.
 #์†Œ๋‚˜๋ฌด์•„ํŠธ์ŠคํŠœ๋””์˜ค #์„ฑ๋ถ๋™ #ํ‚ค์ฆˆ์•„ํŠธ #๋ฏธ์ˆ ์ˆ˜์—… #๋ฏธ์ˆ ๊ต์œก #์›๋ฐ์ดํด๋ž˜์Šค #ํ† ์š”์›๋ฐ์ด #์•„ํŠธํด๋ž˜์Šค #์•„๋œฐ๋ฆฌ์— #์ž‘์—…์‹ค #์„œ์šธ๋ฏธ๋ž˜์œ ์‚ฐ #์œค์ค‘์‹๊ฐ€์˜ฅ #kidsart #kidsidea #kidsdrawing #onedayclass #artistclass #atelier #arteducation #sonamuartstudio #๐ŸŒฒ

2019-02-20 02:16   58 1

 

์ˆ˜์—… ๋ณ€๊ฒฝ ๋ฐ ์ทจ์†Œ๋กœ ์ธํ•ด ๊ณต์ง€๋“œ๋ฆฌ๋Š” ์ˆ˜์—…๋“ค ์—ฌ์„ ์กฐ๊ธˆ์”ฉ ๋‚จ์•„์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ“Œ์นด์นด์˜คํ†ก ํ”Œ๋Ÿฌ์Šค์นœ๊ตฌ โ€œ์†Œ๋‚˜๋ฌด์•„ํŠธ์ŠคํŠœ๋””์˜คโ€๋กœ ๋ฌธ์˜ ๋ฐ ์‹ ์ฒญ ์ฃผ์„ธ์š”. . โœ”๏ธ2/23(ํ† ) 3pm ๋ถ์•„ํ‹ฐ์ŠคํŠธ ์ „์ƒˆ๋ฏธ ์ž‘๊ฐ€์™€ ํ•จ๊ป˜ ํ•˜๋Š” <Welcome to My Book> . โœ”๏ธ3/9(ํ† ) 3pm ๊น€๋ฏผ์ฃผ ์ž‘๊ฐ€์™€ ํ•จ๊ป˜ ์‹ ์ฒด ์ผ๋ถ€๋ฅผ ํ™•๋Œ€ ๊ด€์ฐฐํ•˜๊ณ , ๊ทธ ์•ˆ์—์„œ ๋‚˜๋งŒ์˜ ์šฐ์ฃผ๋ฅผ ์ƒ์ƒํ•˜๊ณ  ๋งŒ๋“ค์–ด ๊ฐ€๋Š” ์‹œ๊ฐ„ <๋‚ด ์•ˆ์— ์ˆจ๊ฒจ์ง„ ์šฐ์ฃผ> . โœ”๏ธ3/16(ํ† ) 3pm ๊ณต๋ฃก ๋งŒ๋“ค๊ธฐ์™€ ํ™”์‚ฐ๋ถ„์ถœ ์‹คํ—˜ <์•Œ๋ก๋‹ฌ๋ก ๊ณต๋ฃก์‹œ๋Œ€> . โœ”๏ธ3/30(ํ† ) 3pm ๐Ÿ“Œ๋งˆ๊ฐ๐Ÿ“Œ ์ธ๊ฐ• ์ž‘๊ฐ€์™€ ํ•จ๊ป˜ ํ•˜๋Š” ์žฌ๋ฏธ์žˆ๋Š” ๋‚˜๋ฌด๊ณต์˜ˆ <๋˜‘๋”ฑ๋˜‘๋”ฑ! ๋‚˜๋ฌด ๋ฒฝ์‹œ๊ณ„> . *์ˆ˜์—…๋Œ€์ƒ์—ฐ๋ น : 6~13์„ธ . #์†Œ๋‚˜๋ฌด์•„ํŠธ์ŠคํŠœ๋””์˜ค #์„ฑ๋ถ๋™ #ํ‚ค์ฆˆ์•„ํŠธ #๋ฏธ์ˆ ์ˆ˜์—… #๋ฏธ์ˆ ๊ต์œก #์›๋ฐ์ดํด๋ž˜์Šค #ํ† ์š”์›๋ฐ์ด #์•„ํŠธํด๋ž˜์Šค #์•„๋œฐ๋ฆฌ์— #์ž‘์—…์‹ค #์„œ์šธ๋ฏธ๋ž˜์œ ์‚ฐ #์œค์ค‘์‹๊ฐ€์˜ฅ #kidsart #kidsidea #kidsdrawing #onedayclass #artistclass #atelier #arteducation #sonamuartstudio #๐ŸŒฒ

Boost your childโ€™s creativity with these fun vegetable drawings. Link in my bio will take you to my YouTube channel.

2019-02-20 02:14   6 1

 

Boost your childโ€™s creativity with these fun vegetable drawings. Link in my bio will take you to my YouTube channel.

ใ€Š้š†ไบจ้’ๅ”-ๅ‰ตๆ„่—่ก“็ญใ€‹

ๆตท็…

ๅญธ็ฟ’้‡้ปž๏ผšๅฝข็‹€-ๅœ“ๅฝข&ๆฐดๆปดๅฝขใ€็ฒ˜ๅœŸๆŠ€ๅทงใ€่ฝๆŒ‡ๆฎใ€ๅฐ่‚Œ่‚‰่จ“็ทด

 #kids #kidscraft #clay #clayart #fun #kidsart #kidsdrawing #็ฒ˜ๅœŸ็ญ #็ฒ˜ๅœŸ #ๅ…’็ซฅ็•ซ็ญ #education #funteach #artclass #artteacher #hk #hkig #artbymisschocolate #hkfyg #seal # ๆตท็…

2019-02-20 01:39   8 0

 

ใ€Š้š†ไบจ้’ๅ”-ๅ‰ตๆ„่—่ก“็ญใ€‹ ๆตท็… ๅญธ็ฟ’้‡้ปž๏ผšๅฝข็‹€-ๅœ“ๅฝข&ๆฐดๆปดๅฝขใ€็ฒ˜ๅœŸๆŠ€ๅทงใ€่ฝๆŒ‡ๆฎใ€ๅฐ่‚Œ่‚‰่จ“็ทด #kids #kidscraft #clay #clayart #fun #kidsart #kidsdrawing #็ฒ˜ๅœŸ็ญ #็ฒ˜ๅœŸ #ๅ…’็ซฅ็•ซ็ญ #education #funteach #artclass #artteacher #hk #hkig #artbymisschocolate #hkfyg #seal # ๆตท็…

๋ ˆ๋ชฌ๋ง›๐Ÿ‹๐Ÿ’› #์˜ˆ๋น„์ดˆ๋“ฑ๋ฐ˜ #์ž‘ํ’ˆ
 #campbells #design
.
.
.
.
.
.
 #๋„๋‹ด๋„๋‹ด๋ฏธ์ˆ ํ•™์›
 #๊ทธ๋ฆผ #์ž‘ํ’ˆ #๊ทธ๋ฆฌ๊ธฐ #๋“œ๋กœ์ž‰ #์ผ๋Ÿฌ์ŠคํŠธ #์„ฑ๋ถ๊ตฌ #๊ธธ์Œ #๊ธธ์Œ๋‰ดํƒ€์šด #์ •๋ฆ‰ #์„ฑ๋ถ๊ตฌ๋ฏธ์ˆ ํ•™์› #๊ธธ์Œ๋ฏธ์ˆ ํ•™์› #๊ธธ์Œ๋‰ดํƒ€์šด๋ฏธ์ˆ ํ•™์› #์ •๋ฆ‰๋ฏธ์ˆ ํ•™์› #art #kidsart #artwork #kidsartwork #drawing #illustration #sketch #kidsdrawing #kids #artist #painting #popart #andywarhol

2019-02-20 01:35   31 1

 
Pic of the day: 
5 year old: โ€œI drew you a picture!!!โ€
Me: โ€œWho did you draw?โ€
5 year old: โ€œitโ€™s you- see your stethoscope? โ€œ 
Me: โ€œWhat are we doing?โ€ 5 year old pointing to people: (brother) and you and me are holding hands but not my baby brother because his hands are sticky.โ€ ๐Ÿ˜ณ #pediatrician #childrensart #drkimskids #kidsdrawing

2019-02-20 01:25   9 1

 

Pic of the day: 5 year old: โ€œI drew you a picture!!!โ€ Me: โ€œWho did you drawโ€ 5 year old: โ€œitโ€™s you- see your stethoscope โ€œ Me: โ€œWhat are we doingโ€ 5 year old pointing to people: (brother) and you and me are holding hands but not my baby brother because his hands are sticky.โ€ ๐Ÿ˜ณ #pediatrician #childrensart #drkimskids #kidsdrawing

ๆ—ฅๆœฌๅฐๅญฆ3ๅนด็”Ÿใฎๅญใฎไฝœๅ“ใงใ™ใ€‚ใ‚ฟใ‚คใƒˆใƒซใ€Ž ่‚ฒใฆใŸใฒใพใ‚ใ‚Šใง้Šใ‚“ใ ใ‚ˆใ€ใ€‚ใƒ—ใƒผใƒซใฎ่„‡ใซใฟใ‚“ใชใง่‚ฒใฆใŸใฒใพใ‚ใ‚ŠใŒใจใฆใ‚‚ๅ…ƒๆฐ—ใซๅ’ฒใ„ใฆๅ–œใ‚“ใงใ„ใ‚‹ใฎใŒไผใ‚ใฃใฆใใพใ™ใ€‚๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ‘ฆ
โ˜บIf you follow @picasokko and submit your childโ€™s artwork with the hashtag #picasokko, it will be stored on the childrenโ€™s art websiteย picasokko.com.
๐Ÿ™‡โ€โ™‚๏ธ
Collecting your work once a day. Weekday in Japan time, around 11 am. And only the latest works can be gathered.
๐Ÿ˜
@picasokkoใ‚’ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผใฎใ†ใˆใ€ใŠๅญๆง˜ใฎไฝœๅ“ใซใ€Œ #picasokkoใ€ใ‚’ไป˜ใ‘ๆŠ•็จฟใ—ใฆ้ ‚ใ‘ใ‚Œใฐใ€ๅญไพ›็”จใ‚ขใƒผใƒˆใ‚ตใ‚คใƒˆใ€ŒPicasokkoใ€ใซไฝœๅ“ใ‚’ไฟๅญ˜ใ•ใ›ใฆ้ ‚ใใพใ™๐Ÿ™‡โ€โ™‚๏ธ
ใ‚ใชใŸใฎไฝœๅ“ใฎๅŽ้›†ใŒ1ๆ—ฅ1ๅ›žใซใชใ‚Šใพใ™ใ€‚ๆ—ฅๆœฌๆ™‚้–“ใฎๅนณๆ—ฅใ€ๅˆๅ‰11ๆ™‚้ ƒใ€‚ใใ—ใฆๆœ€ๆ–ฐใฎไฝœๅ“ใ—ใ‹ๅŽ้›†ใงใใชใใชใ‚Šใพใ—ใŸใ€‚
๐Ÿ˜‹
@picasokko๋ฅผ ํŒ”๋กœ์šฐํ•˜๊ณ , ์ž๋…€๋ถ„์˜ ์ž‘ํ’ˆ์— #picasokko ๋ฅผ ํƒœ๊ทธํ•˜์—ฌ ๊ฒŒ์‹œํ•˜๋ฉด, ์–ด๋ฆฐ์ด์šฉ ์ž‘ํ’ˆ ์‚ฌ์ดํŠธย picasokko.com์— ์ž‘ํ’ˆ์ด ์ €์žฅ๋ฉ๋‹ˆ๋‹ค ๐Ÿ™‡โ€โ™‚๏ธ ๐Ÿข #kidsart #kidsartwork #art #kidsdrawing #mykids #kidscraft #creativekids #creativeplay #childrensart #toddlerart #pretendplay #learningthroughplay #kidsactivities #childrensdesign #ๅญไพ›ใฎ็ตต #ใ“ใฉใ‚‚ใฎ็ตต #ใ‚ญใƒƒใ‚บใ‚ขใƒผใƒˆ #ใ“ใฉใ‚‚ใ‚ขใƒผใƒˆ #ๆฏๅญใฎ็ตต #ๅจ˜ใฎ็ตต #ๅญไพ›ใฎไฝœๅ“ #ๅจ˜ใฎไฝœๅ“ #็•ซ็•ซ #ะฐะบะฒะฐั€ะตะปัŒะบะฐ #niรฑoscreativos #kinderkunst #arteinfantilencasa

2019-02-20 01:02   94 1

 

ๆ—ฅๆœฌๅฐๅญฆ3ๅนด็”Ÿใฎๅญใฎไฝœๅ“ใงใ™ใ€‚ใ‚ฟใ‚คใƒˆใƒซใ€Ž ่‚ฒใฆใŸใฒใพใ‚ใ‚Šใง้Šใ‚“ใ ใ‚ˆใ€ใ€‚ใƒ—ใƒผใƒซใฎ่„‡ใซใฟใ‚“ใชใง่‚ฒใฆใŸใฒใพใ‚ใ‚ŠใŒใจใฆใ‚‚ๅ…ƒๆฐ—ใซๅ’ฒใ„ใฆๅ–œใ‚“ใงใ„ใ‚‹ใฎใŒไผใ‚ใฃใฆใใพใ™ใ€‚๐Ÿ‘ง๐Ÿป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ‘ฆ โ˜บIf you follow @picasokko and submit your childโ€™s artwork with the hashtag #picasokko, it will be stored on the childrenโ€™s art websiteย picasokko.com. ๐Ÿ™‡โ€โ™‚๏ธ Collecting your work once a day. Weekday in Japan time, around 11 am. And only the latest works can be gathered. ๐Ÿ˜ @picasokkoใ‚’ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผใฎใ†ใˆใ€ใŠๅญๆง˜ใฎไฝœๅ“ใซใ€Œ #picasokkoใ€ใ‚’ไป˜ใ‘ๆŠ•็จฟใ—ใฆ้ ‚ใ‘ใ‚Œใฐใ€ๅญไพ›็”จใ‚ขใƒผใƒˆใ‚ตใ‚คใƒˆใ€ŒPicasokkoใ€ใซไฝœๅ“ใ‚’ไฟๅญ˜ใ•ใ›ใฆ้ ‚ใใพใ™๐Ÿ™‡โ€โ™‚๏ธ ใ‚ใชใŸใฎไฝœๅ“ใฎๅŽ้›†ใŒ1ๆ—ฅ1ๅ›žใซใชใ‚Šใพใ™ใ€‚ๆ—ฅๆœฌๆ™‚้–“ใฎๅนณๆ—ฅใ€ๅˆๅ‰11ๆ™‚้ ƒใ€‚ใใ—ใฆๆœ€ๆ–ฐใฎไฝœๅ“ใ—ใ‹ๅŽ้›†ใงใใชใใชใ‚Šใพใ—ใŸใ€‚ ๐Ÿ˜‹ @picasokko๋ฅผ ํŒ”๋กœ์šฐํ•˜๊ณ , ์ž๋…€๋ถ„์˜ ์ž‘ํ’ˆ์— #picasokko ๋ฅผ ํƒœ๊ทธํ•˜์—ฌ ๊ฒŒ์‹œํ•˜๋ฉด, ์–ด๋ฆฐ์ด์šฉ ์ž‘ํ’ˆ ์‚ฌ์ดํŠธย picasokko.com์— ์ž‘ํ’ˆ์ด ์ €์žฅ๋ฉ๋‹ˆ๋‹ค ๐Ÿ™‡โ€โ™‚๏ธ ๐Ÿข #kidsart #kidsartwork #art #kidsdrawing #mykids #kidscraft #creativekids #creativeplay #childrensart #toddlerart #pretendplay #learningthroughplay #kidsactivities #childrensdesign #ๅญไพ›ใฎ็ตต #ใ“ใฉใ‚‚ใฎ็ตต #ใ‚ญใƒƒใ‚บใ‚ขใƒผใƒˆ #ใ“ใฉใ‚‚ใ‚ขใƒผใƒˆ #ๆฏๅญใฎ็ตต #ๅจ˜ใฎ็ตต #ๅญไพ›ใฎไฝœๅ“ #ๅจ˜ใฎไฝœๅ“ #็•ซ็•ซ #ะฐะบะฒะฐั€ะตะปัŒะบะฐ #niรฑoscreativos #kinderkunst #arteinfantilencasa

Drawing by 1st Grader #markers #peanutbutter #art #kidsart #watercolor #oilpastel #colors #pencildrawing #colorpencil #crayon #painting #sketch #elementaryart #preschoolart #kidsdrawing #kidspainting #kidsartwork #kidsartclass #childrensart #childrenspainting #childrensdrawing #creativekids #ๅฐ่—่ก“ๅฎถ #ๅ…’็ซฅ็•ซ #ๅ…’็ซฅๅก—้ด‰ #ๅ…’็ซฅ็•ซๅฎค #็ฑณๅœ‹่—่ก“ๆ•Žๅฎค #meloveartstudio

2019-02-20 00:45   15 0

 
Senang dah ada set drawing template, lukis la mana yg mana nk lukis

Drawing template set ๐Ÿ“ฆ Didatangkan dalam box comel bersaiz 23.5x17x10cm
๐Ÿ–ผ 56 kad kayu pelbagai corak berukuran 8x8cm

Corak kad yang ada:
๐Ÿก My House & Nature
๐Ÿง Animal
๐Ÿ‰ Fruits and Vege
๐Ÿš— Transportation
๐Ÿ‘ซ People ๐Ÿ–12 batang color marker pen
โœ1 Pemadam, 1 Pengasah, 1 Pensil
๐Ÿ“œ 1 Drawing Template Boook Guide
.

Harga rm49
Postage rm10(sm) 15(ss)

Pos 7-10hari ya

 #setdrawingbudak #setdrawingtemplate #drawingtemplate #templatedrawing #kidsdrawing #kidsdrawingtemplate

2019-02-20 00:13   3 0

 

Senang dah ada set drawing template, lukis la mana yg mana nk lukis Drawing template set ๐Ÿ“ฆ Didatangkan dalam box comel bersaiz 23.5x17x10cm ๐Ÿ–ผ 56 kad kayu pelbagai corak berukuran 8x8cm Corak kad yang ada: ๐Ÿก My House & Nature ๐Ÿง Animal ๐Ÿ‰ Fruits and Vege ๐Ÿš— Transportation ๐Ÿ‘ซ People ๐Ÿ–12 batang color marker pen โœ1 Pemadam, 1 Pengasah, 1 Pensil ๐Ÿ“œ 1 Drawing Template Boook Guide . Harga rm49 Postage rm10(sm) 15(ss) Pos 7-10hari ya #setdrawingbudak #setdrawingtemplate #drawingtemplate #templatedrawing #kidsdrawing #kidsdrawingtemplate

Senang dah ada set drawing template, lukis la mana yg mana nk lukis

Drawing template set ๐Ÿ“ฆ Didatangkan dalam box comel bersaiz 23.5x17x10cm
๐Ÿ–ผ 56 kad kayu pelbagai corak berukuran 8x8cm

Corak kad yang ada:
๐Ÿก My House & Nature
๐Ÿง Animal
๐Ÿ‰ Fruits and Vege
๐Ÿš— Transportation
๐Ÿ‘ซ People ๐Ÿ–12 batang color marker pen
โœ1 Pemadam, 1 Pengasah, 1 Pensil
๐Ÿ“œ 1 Drawing Template Boook Guide
.

Harga rm49
Postage rm10(sm) 15(ss)

Pos 7-10hari ya

 #setdrawingbudak #setdrawingtemplate #drawingtemplate #templatedrawing #kidsdrawing #kidsdrawingtemplate

2019-02-20 00:13   3 0

 

Senang dah ada set drawing template, lukis la mana yg mana nk lukis Drawing template set ๐Ÿ“ฆ Didatangkan dalam box comel bersaiz 23.5x17x10cm ๐Ÿ–ผ 56 kad kayu pelbagai corak berukuran 8x8cm Corak kad yang ada: ๐Ÿก My House & Nature ๐Ÿง Animal ๐Ÿ‰ Fruits and Vege ๐Ÿš— Transportation ๐Ÿ‘ซ People ๐Ÿ–12 batang color marker pen โœ1 Pemadam, 1 Pengasah, 1 Pensil ๐Ÿ“œ 1 Drawing Template Boook Guide . Harga rm49 Postage rm10(sm) 15(ss) Pos 7-10hari ya #setdrawingbudak #setdrawingtemplate #drawingtemplate #templatedrawing #kidsdrawing #kidsdrawingtemplate

๐ŸŒˆ ใƒป
๊’ธแต’เงฆโ…† แต๊„ฒแ–‡โˆฉโฑโˆฉแต โ™ก
๐Ÿ–
ไปŠๆ—ฅใฏไปŠๅญฆๅนดๆœ€ๆœŸใฎๆŽˆๆฅญๅ‚่ฆณ๏ผ
ๆ‰‹ไฝœใ‚Šใฎๆ‹›ๅพ…็Šถใ‚’ใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใ‚ˆห–โ—›โบโ‘…โ™ก
ใ‚ซใƒผใƒ‰ใฎใจใŠใ‚Šใ€้•ท็ธ„่ทณใณใ‚’ใ‚„ใ‚‹ใ‚‰ใ—ใ„โ€ฆ
ๅค‰ใ‚ใฃใŸๆŽˆๆฅญๅ‚่ฆณ๐Ÿ’ญ
( ยดส–ฬซ` )ๅคซใ‚‚ไผ‘ใฟใ ใ‹ใ‚‰ไธ€็ท’ใซ่กŒใใ‚“ใ ใ‘ใฉใ€
ไฝ•ๆ•…ใ‹ๅผตใ‚Šๅˆ‡ใฃใฆใ‚‹
ใ‚นใƒผใƒ„็€ใฆใ“ใ†ใ‹ใช๏ผŸใจใ‹
ๅพŒใ‚่ฆ‹ใฆใญโ™กๆ‰‹ๆŒฏใฃใฆใญโ™ก
ใฃใฆใŠใƒใ‚ซใช่ฆชใงใ™ใ€‚ใ€‚ใ€‚
ใกใ‚‡ใฃใจๆฐ—ใŒ้‡ใ„
ใƒป
ใƒป
ใƒป
 #ใŠใฏใ‚ˆใ†ใ”ใ–ใ„ใพใ™ #ใ“ใฉใ‚‚ใฎ็ตต #ใ“ใฉใ‚‚ #ๆŽˆๆฅญๅ‚่ฆณ #็™บ่กจไผš #ใชใ‚ใจใณ #ๆ‹›ๅพ…็Šถ #ๆ‰‹ไฝœใ‚Š #goodmorning #goodmorningpost #kids #jumprope #kidsart #kidsdrawing  #kidsoftheday #kidstagram #fantastic #amazing  #sunnyday #beautifulday #wonderful #amazing #haveaniceday #summer #summertime  #havefun #card #popupcard #kidsmade #invitation

2019-02-19 23:47   40 4

 

๐ŸŒˆ ใƒป ๊’ธแต’เงฆโ…† แต๊„ฒแ–‡โˆฉโฑโˆฉแต โ™ก ๐Ÿ– ไปŠๆ—ฅใฏไปŠๅญฆๅนดๆœ€ๆœŸใฎๆŽˆๆฅญๅ‚่ฆณ๏ผ ๆ‰‹ไฝœใ‚Šใฎๆ‹›ๅพ…็Šถใ‚’ใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใ‚ˆห–โ—›โบโ‘…โ™ก ใ‚ซใƒผใƒ‰ใฎใจใŠใ‚Šใ€้•ท็ธ„่ทณใณใ‚’ใ‚„ใ‚‹ใ‚‰ใ—ใ„โ€ฆ ๅค‰ใ‚ใฃใŸๆŽˆๆฅญๅ‚่ฆณ๐Ÿ’ญ ( ยดส–ฬซ` )ๅคซใ‚‚ไผ‘ใฟใ ใ‹ใ‚‰ไธ€็ท’ใซ่กŒใใ‚“ใ ใ‘ใฉใ€ ไฝ•ๆ•…ใ‹ๅผตใ‚Šๅˆ‡ใฃใฆใ‚‹ ใ‚นใƒผใƒ„็€ใฆใ“ใ†ใ‹ใช๏ผŸใจใ‹ ๅพŒใ‚่ฆ‹ใฆใญโ™กๆ‰‹ๆŒฏใฃใฆใญโ™ก ใฃใฆใŠใƒใ‚ซใช่ฆชใงใ™ใ€‚ใ€‚ใ€‚ ใกใ‚‡ใฃใจๆฐ—ใŒ้‡ใ„ ใƒป ใƒป ใƒป #ใŠใฏใ‚ˆใ†ใ”ใ–ใ„ใพใ™ #ใ“ใฉใ‚‚ใฎ็ตต #ใ“ใฉใ‚‚ #ๆŽˆๆฅญๅ‚่ฆณ #็™บ่กจไผš #ใชใ‚ใจใณ #ๆ‹›ๅพ…็Šถ #ๆ‰‹ไฝœใ‚Š #goodmorning #goodmorningpost #kids #jumprope #kidsart #kidsdrawing #kidsoftheday #kidstagram #fantastic #amazing #sunnyday #beautifulday #wonderful #amazing #haveaniceday #summer #summertime #havefun #card #popupcard #kidsmade #invitation

ิฑีต ีงีฝีบีซีฝีซ ีฃีธึ‚ีถีกีพีธึ€ ีธึ‚ ีฝีซึ€ีธึ‚ีถ ิตึ€ึ‡ีกีถ ีดีฅึ€ ีบีกีตีฎีกีผ ิผึ‡ีธีถีซึ ๐Ÿ’ซ๐Ÿค—
.
.
.
 #kidsdrawing #kidsart #kidsart #kidsartstudio #kidshandmade #artstudio #children #childrensbookillustration #drawing #art๐ŸŽจ #artcraftforkids #artistsoninstagram #art_we_inspire #artschool #artschoollife #art #fingers_art_studio #yerevan #armenia

2019-02-19 22:59   14 1

 

ิฑีต ีงีฝีบีซีฝีซ ีฃีธึ‚ีถีกีพีธึ€ ีธึ‚ ีฝีซึ€ีธึ‚ีถ ิตึ€ึ‡ีกีถ ีดีฅึ€ ีบีกีตีฎีกีผ ิผึ‡ีธีถีซึ ๐Ÿ’ซ๐Ÿค— . . . #kidsdrawing #kidsart #kidsart #kidsartstudio #kidshandmade #artstudio #children #childrensbookillustration #drawing #art๐ŸŽจ #artcraftforkids #artistsoninstagram #art_we_inspire #artschool #artschoollife #art #fingers_art_studio #yerevan #armenia

๐Ÿ™‹Want to learn how to paint and draw?
๐Ÿ’ซLooking for a perfect after-school activity for your kids?
๐ŸŽจAnastasia's Art classes @anastasiasartclasses is your choice!
๐Ÿค—We have classes for all ages, all skill levels and interests!
๐Ÿ“ฉMessage me now to get more info and book your first class

2019-02-19 22:06   15 1

 

๐Ÿ™‹Want to learn how to paint and draw ๐Ÿ’ซLooking for a perfect after-school activity for your kids ๐ŸŽจAnastasia's Art classes @anastasiasartclasses is your choice! ๐Ÿค—We have classes for all ages, all skill levels and interests! ๐Ÿ“ฉMessage me now to get more info and book your first class

PRINCESS CHARACTER PAINTING SET
FOR 3YEARS AND ABOVE KIDS
GOOD FOR KIDS SOUVENIRS
AVAILABLE IN LARGE QUANTITY
CLICK on WhatsApp link in bio to Order

 #oloristore #qualityassurance #kidsdrawing #colouredpencildrawing #partypackfiller #odeya_uk #clearancenowastage #mimigorgeous7 #sellyourmarket1 #wazobiamarket #lagosnme #lekkishopper #ajahstore #ikejamua #jaggynation #jagabanofIG #hustlerstrend #naijaconnect #naijashopper #brandbyamila #naijakidstore #loversofkids #characterset #lagossouvenir

2019-02-19 22:01   6 1

 
Third stop at our โ€šArt around the Worldโ€˜ camp and we learned about the Kente cloth weaving in Ghana. How beautiful are these!! .
 #paperbirds .
.
.
.
.
 #kidsartclass #art #kidsart #painting #artclass #drawing #artist #kidspainting #illustration #creativekids #instaart #paint #kidsartwork #kids #creative #artistsoninstagram #artwork #artforkids #kidsdrawing #childrensart #gallery #artteacher #artoftheday #kidscrafts #kidsartist #artstudio #watercolor #sketch #artlesson

2019-02-19 21:49   16 1

 

Third stop at our โ€šArt around the Worldโ€˜ camp and we learned about the Kente cloth weaving in Ghana. How beautiful are these!! . #paperbirds . . . . . #kidsartclass #art #kidsart #painting #artclass #drawing #artist #kidspainting #illustration #creativekids #instaart #paint #kidsartwork #kids #creative #artistsoninstagram #artwork #artforkids #kidsdrawing #childrensart #gallery #artteacher #artoftheday #kidscrafts #kidsartist #artstudio #watercolor #sketch #artlesson

Join Samuel Jacobs at Barnes and Nobles, Roseville in celebration of literacy and black achievement hosted by @plantingpeoplegrowingjustice (PPGJ) on Saturday, February 23 from 10:00 a.m. until 12:00 p.m.
Samuel will be available to sign books and answer questions about his artwork and interests in the art.
Bring your kids for some inspiring time with Samuel.
 #samueljacobs #samspiration #samspirationbook #samspirationcoloringbook #samspirationpicturebook #childrensbooks  #childrensart #kidsartwork #kidsdrawing #kidsbooks #youngauthor

2019-02-19 21:22   6 0

 

Join Samuel Jacobs at Barnes and Nobles, Roseville in celebration of literacy and black achievement hosted by @plantingpeoplegrowingjustice (PPGJ) on Saturday, February 23 from 10:00 a.m. until 12:00 p.m. Samuel will be available to sign books and answer questions about his artwork and interests in the art. Bring your kids for some inspiring time with Samuel. #samueljacobs #samspiration #samspirationbook #samspirationcoloringbook #samspirationpicturebook #childrensbooks #childrensart #kidsartwork #kidsdrawing #kidsbooks #youngauthor

Sister to sister for little sisterโ€™s 3rd birthday card๐Ÿ˜๐Ÿฆ„ ๐Ÿคฃ .
.
้•ทๅฅณใ‹ใ‚‰ๆฌกๅฅณใธใฎใŠ่ช•็”Ÿๆ—ฅใ‚ซใƒผใƒ‰ใ€‚ๅฏๆ„›ใ„โค๏ธ๐Ÿ˜ .
.
 #birthday #birthdaycard #3rdbirthday #happybirthday #sisters #girl #japanesegirl #love #kawaii #ๅฏๆ„›ใ„ #ๅฅณใฎๅญใƒžใƒž #ๅฅณใฎๅญ #ใŠ่ช•็”Ÿๆ—ฅใŠใ‚ใงใจใ† #3ๆญณ #ใƒใƒผใ‚นใƒ‡ใƒผใ‚ซใƒผใƒ‰ #unicorn #ใƒฆใƒ‹ใ‚ณใƒผใƒณ๐Ÿฆ„
 #ๅญไพ›ใฎ็ตต #kidsdrawing

2019-02-19 20:28   28 1

 

Sister to sister for little sisterโ€™s 3rd birthday card๐Ÿ˜๐Ÿฆ„ ๐Ÿคฃ . . ้•ทๅฅณใ‹ใ‚‰ๆฌกๅฅณใธใฎใŠ่ช•็”Ÿๆ—ฅใ‚ซใƒผใƒ‰ใ€‚ๅฏๆ„›ใ„โค๏ธ๐Ÿ˜ . . #birthday #birthdaycard #3rdbirthday #happybirthday #sisters #girl #japanesegirl #love #kawaii #ๅฏๆ„›ใ„ #ๅฅณใฎๅญใƒžใƒž #ๅฅณใฎๅญ #ใŠ่ช•็”Ÿๆ—ฅใŠใ‚ใงใจใ† #3ๆญณ #ใƒใƒผใ‚นใƒ‡ใƒผใ‚ซใƒผใƒ‰ #unicorn #ใƒฆใƒ‹ใ‚ณใƒผใƒณ๐Ÿฆ„ #ๅญไพ›ใฎ็ตต #kidsdrawing

Next Page →
Next Page →