United States

  United States

  Top 486303 Instagram followed

Images about: #lacquer (432995 posts)

“Happiness is not so much in having, as sharing. We make a living by what we get, but we make a life by what we give.” - Unknown
.
Img. ‘DÉSIR DE PARTAGER,’ Lacquer painting on metal, 100x80 cm. .
.
.
 #yoelbenharrouche #yoelbenharroucheart #lacquer #lacquerartist #lacqueronmetal #metalart #metalartwork #metalartist #paintingprocess #mixedmedia #mixedmediaartwork #handpainted #handpaintedart #handpainting #spiritualism #spiritualart #spiritualartist #quote #inspiration #blue #red #colors

2019-04-21 15:01   3 0

 

“Happiness is not so much in having, as sharing. We make a living by what we get, but we make a life by what we give.” - Unknown . Img. ‘DÉSIR DE PARTAGER,’ Lacquer painting on metal, 100x80 cm. . . . #yoelbenharrouche #yoelbenharroucheart #lacquer #lacquerartist #lacqueronmetal #metalart #metalartwork #metalartist #paintingprocess #mixedmedia #mixedmediaartwork #handpainted #handpaintedart #handpainting #spiritualism #spiritualart #spiritualartist #quote #inspiration #blue #red #colors

Hemani- anti lice shampoo
Hemani shampo Anti-parazit
Përbëhët nga përbërës thelbësor që ndihmojnë në eleminimin e problemeve me parazitët dhe gjithashtu parandalon zhvillimin e tyre.Është shumë efektiv, dhe nuk irriton lëkurën e kokës.
Shampoja është hidratuese dhe me efekt qetësues, rrit butësisht dhe promovon shëndetin e lëkurës së kokës.
Mënyra e përdorimit:
Tundeni mirë para përdorimit. Aplikojeni në flokë të lagur dhe vendoseni në kokë dhe në zonat rreth veshëve dhe mbrapa kokës.
Aplikojeni duke masazhuar dhe lëreni të qëndrojë për 10 minuta. Më pas shpërlajeni me ujë të ngrohtë dhe krihini me krëhërin e posaçëm. 
_______________
Na kontaktoni:

Për një trup më të shëndetshëm mund të blini produktin tuaj të preferuar direkt nga faqet tona sociale 
Çmimi 9.90€ 
_______________
 #cosmetics #bio #kidakozmetike #delon #shampoo #nails #lacquer #topface #makeup #summermakeup #lipstic #fondatine #bodywash #bodycream #bodybutter #cream #hair #face #professionalmakeup #naturalcosmetics #skincare #sunprotection

2019-04-21 14:11   5 0

 

Hemani- anti lice shampoo Hemani shampo Anti-parazit Përbëhët nga përbërës thelbësor që ndihmojnë në eleminimin e problemeve me parazitët dhe gjithashtu parandalon zhvillimin e tyre.Është shumë efektiv, dhe nuk irriton lëkurën e kokës. Shampoja është hidratuese dhe me efekt qetësues, rrit butësisht dhe promovon shëndetin e lëkurës së kokës. Mënyra e përdorimit: Tundeni mirë para përdorimit. Aplikojeni në flokë të lagur dhe vendoseni në kokë dhe në zonat rreth veshëve dhe mbrapa kokës. Aplikojeni duke masazhuar dhe lëreni të qëndrojë për 10 minuta. Më pas shpërlajeni me ujë të ngrohtë dhe krihini me krëhërin e posaçëm. _______________ Na kontaktoni: Për një trup më të shëndetshëm mund të blini produktin tuaj të preferuar direkt nga faqet tona sociale Çmimi 9.90€ _______________ #cosmetics #bio #kidakozmetike #delon #shampoo #nails #lacquer #topface #makeup #summermakeup #lipstic #fondatine #bodywash #bodycream #bodybutter #cream #hair #face #professionalmakeup #naturalcosmetics #skincare #sunprotection

Hemani- anti lice shampoo
Hemani shampo Anti-parazit
Përbëhët nga përbërës thelbësor që ndihmojnë në eleminimin e problemeve me parazitët dhe gjithashtu parandalon zhvillimin e tyre.Është shumë efektiv, dhe nuk irriton lëkurën e kokës.
Shampoja është hidratuese dhe me efekt qetësues, rrit butësisht dhe promovon shëndetin e lëkurës së kokës.
Mënyra e përdorimit:
Tundeni mirë para përdorimit. Aplikojeni në flokë të lagur dhe vendoseni në kokë dhe në zonat rreth veshëve dhe mbrapa kokës.
Aplikojeni duke masazhuar dhe lëreni të qëndrojë për 10 minuta. Më pas shpërlajeni me ujë të ngrohtë dhe krihini me krëhërin e posaçëm. 
_______________
Na kontaktoni:

Për një trup më të shëndetshëm mund të blini produktin tuaj të preferuar direkt nga faqet tona sociale 
Çmimi 9.90€ 
_______________
 #cosmetics #bio #kidakozmetike #delon #shampoo #nails #lacquer #topface #makeup #summermakeup #lipstic #fondatine #bodywash #bodycream #bodybutter #cream #hair #face #professionalmakeup #naturalcosmetics #skincare #sunprotection

2019-04-21 14:11   3 0

 

Hemani- anti lice shampoo Hemani shampo Anti-parazit Përbëhët nga përbërës thelbësor që ndihmojnë në eleminimin e problemeve me parazitët dhe gjithashtu parandalon zhvillimin e tyre.Është shumë efektiv, dhe nuk irriton lëkurën e kokës. Shampoja është hidratuese dhe me efekt qetësues, rrit butësisht dhe promovon shëndetin e lëkurës së kokës. Mënyra e përdorimit: Tundeni mirë para përdorimit. Aplikojeni në flokë të lagur dhe vendoseni në kokë dhe në zonat rreth veshëve dhe mbrapa kokës. Aplikojeni duke masazhuar dhe lëreni të qëndrojë për 10 minuta. Më pas shpërlajeni me ujë të ngrohtë dhe krihini me krëhërin e posaçëm. _______________ Na kontaktoni: Për një trup më të shëndetshëm mund të blini produktin tuaj të preferuar direkt nga faqet tona sociale Çmimi 9.90€ _______________ #cosmetics #bio #kidakozmetike #delon #shampoo #nails #lacquer #topface #makeup #summermakeup #lipstic #fondatine #bodywash #bodycream #bodybutter #cream #hair #face #professionalmakeup #naturalcosmetics #skincare #sunprotection

Schöne Ostern ihr lieben 🐰 ich hoffe ihr verbingt die freien Tage mit euren Liebsten und habt es fein :) heute zeige ich euch den Lack #silvertwister von #essence aus der #marblemania Limited Edition 2012🌪 mit dieser le hat “alles angefangen”. Damals brauchte ich wirklich neue Lacke und hab mir diesen hier gekauft. In meinem Besitz waren vielleicht 10 Farben, natürlich alle in Benutzung (damals wurden noch alle Lacke leergemacht bevor neue gekauft wurden😅) ich bin irgendwie auf den Geschmack gekommen und habe mir dann die anderen 3 Farben auch noch geholt.. und so ging es über 2 Jahre lang weiter - habe mir tonnenweise LE Lacke gekauft 🤦🏻‍♀️😂 mittlerweile habe ich über 1’000 Lacke und seit 2 Jahren kaufe ich keine neuen mehr. #longstoryshort #silvernails #metallicnails #essencecosmetics 👽 @essence_cosmetics

2019-04-21 13:05   16 2

 

Schöne Ostern ihr lieben 🐰 ich hoffe ihr verbingt die freien Tage mit euren Liebsten und habt es fein :) heute zeige ich euch den Lack #silvertwister von #essence aus der #marblemania Limited Edition 2012🌪 mit dieser le hat “alles angefangen”. Damals brauchte ich wirklich neue Lacke und hab mir diesen hier gekauft. In meinem Besitz waren vielleicht 10 Farben, natürlich alle in Benutzung (damals wurden noch alle Lacke leergemacht bevor neue gekauft wurden😅) ich bin irgendwie auf den Geschmack gekommen und habe mir dann die anderen 3 Farben auch noch geholt.. und so ging es über 2 Jahre lang weiter - habe mir tonnenweise LE Lacke gekauft 🤦🏻‍♀️😂 mittlerweile habe ich über 1’000 Lacke und seit 2 Jahren kaufe ich keine neuen mehr. #longstoryshort #silvernails #metallicnails #essencecosmetics 👽 @essence_cosmetics

완성! 티슈케이스.
.
두달 간 주말을 꼬박 반납하여...ㅜㅠ
주중에 집을 비운 동안 상칠과 광내기작업이 이루어져 마무리 작업 사진은 없다.
.
그동안 호주패로 알고있던 판자개는 저렴한 야광패로 밝혀짐!
.
썰어져있는 상사를 쓰느라 국화의 모양이 예쁘지않다. 그러나 먼지를 뒤집어 쓴 상사기를 발굴했으니 전화위복!
.
조금 빠른 듯 하나 새로운 일거리를 못 이기는 척 시작했다. 새로운 문양에 아직은 즐겁다!
.
 #나전칠기 #나전 #자개 #끊음질 #끊음질기법 #꺾음질  #야광패 #티슈케이스 #motherofpearl #lacquer #nacre #cashewlacquer #cashewlacqueronwood
 #tissuecase #螺鈿漆器 #螺鈿 #螺鈿漆 #漆器 #螺鈿 #夜光貝

2019-04-21 12:56   16 3

 

완성! 티슈케이스. . 두달 간 주말을 꼬박 반납하여...ㅜㅠ 주중에 집을 비운 동안 상칠과 광내기작업이 이루어져 마무리 작업 사진은 없다. . 그동안 호주패로 알고있던 판자개는 저렴한 야광패로 밝혀짐! . 썰어져있는 상사를 쓰느라 국화의 모양이 예쁘지않다. 그러나 먼지를 뒤집어 쓴 상사기를 발굴했으니 전화위복! . 조금 빠른 듯 하나 새로운 일거리를 못 이기는 척 시작했다. 새로운 문양에 아직은 즐겁다! . #나전칠기 #나전 #자개 #끊음질 #끊음질기법 #꺾음질 #야광패 #티슈케이스 #motherofpearl #lacquer #nacre #cashewlacquer #cashewlacqueronwood #tissuecase #螺鈿漆器 #螺鈿 #螺鈿漆 #漆器 #螺鈿 #夜光貝

 #bonjourfrance 
春のピクニック@フランス大使公邸

 #漆のお重 にフルーツを詰めて。

気持ちの良い #ピクニック 日和。
公邸のお庭を散策しながら #エッグハント をしたり、シャンパンやタルティーヌを頬張ったり。

最後はピック大使も一緒に記念撮影!

友人たちとの素敵な休日。
お招き💕ありがとう。

 #urushi #urushist #漆 #ウルシスト 
 #lacquer #japan #漆器 
 #craft #工芸 #手しごと #feelj 
 #休日 #picnic #paques #easter 
 #champagne #pommery #christofle #france

2019-04-21 12:20   29 0

 

#bonjourfrance 春のピクニック@フランス大使公邸 #漆のお重 にフルーツを詰めて。 気持ちの良い #ピクニック 日和。 公邸のお庭を散策しながら #エッグハント をしたり、シャンパンやタルティーヌを頬張ったり。 最後はピック大使も一緒に記念撮影! 友人たちとの素敵な休日。 お招き💕ありがとう。 #urushi #urushist # #ウルシスト #lacquer #japan #漆器 #craft #工芸 #手しごと #feelj #休日 #picnic #paques #easter #champagne #pommery #christofle #france

黒酢の酢豚🐽春キャベツと春雨のスープ
.
.
🔹酢豚は黒酢で😉と決めています
🔹お肉多めでお腹パンパン🤣
🔹蓮根と長芋も素揚げして
🔹最後にタレをじゃじゃっと絡めます
🔹後のお掃除大変ですけどね😱
🔹中華料理は外食に限る???💦🤣 •

 #okuraorientalart 
 #oldimari
 #lacquer-ware 
 #japaneseantiques 
 #tablesetting
 #大蔵オリエンタルアート 
 #和骨董
 #蒔絵
 #古伊万里
 #テーブルコーディネート
 #麻布の小さな骨董屋
 #時代箪笥
 #インテリア
 #interiordesign

2019-04-21 12:15   203 0

 

黒酢の酢豚🐽春キャベツと春雨のスープ . . 🔹酢豚は黒酢で😉と決めています 🔹お肉多めでお腹パンパン🤣 🔹蓮根と長芋も素揚げして 🔹最後にタレをじゃじゃっと絡めます 🔹後のお掃除大変ですけどね😱 🔹中華料理は外食に限る???💦🤣 • #okuraorientalart #oldimari #lacquer-ware #japaneseantiques #tablesetting #大蔵オリエンタルアート #和骨董 #蒔絵 #古伊万里 #テーブルコーディネート #麻布の小さな骨董屋 #時代箪笥 #インテリア #interiordesign

🇲🇲 𝕄𝕪𝕒𝕟𝕞𝕒𝕣 | 2018
.
.
.
🇬🇧 Because the journey also passes through the discovery of local crafts.
In Mandalay we were able to visit all types of workshops, woodworking, marble, silver, gold but also lacquer.
A good way to soak up the local culture 😁
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
🇨🇵 Parce que le voyage passe aussi par la découverte de l'artisanat local.
A Mandalay nous avons pu visiter tout type d'ateliers, le travail du bois, du marbre, de l'argent, de l'or mais aussi de la laque.
Un bon moyen pour s'imprégner de la culture locale 😁
.
.
.
 #crafts #culture #lacquer #journey #people #discovery #birmanie #myanmar #myanmartrip #myanmartravel #myanmarburma #burma #photographe #travelphotography #travelgram #travelling #passionvoyage #travels

2019-04-21 12:08   17 0

 

🇲🇲 𝕄𝕪𝕒𝕟𝕞𝕒𝕣 | 2018 . . . 🇬🇧 Because the journey also passes through the discovery of local crafts. In Mandalay we were able to visit all types of workshops, woodworking, marble, silver, gold but also lacquer. A good way to soak up the local culture 😁 . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . 🇨🇵 Parce que le voyage passe aussi par la découverte de l'artisanat local. A Mandalay nous avons pu visiter tout type d'ateliers, le travail du bois, du marbre, de l'argent, de l'or mais aussi de la laque. Un bon moyen pour s'imprégner de la culture locale 😁 . . . #crafts #culture #lacquer #journey #people #discovery #birmanie #myanmar #myanmartrip #myanmartravel #myanmarburma #burma #photographe #travelphotography #travelgram #travelling #passionvoyage #travels

Lacquer art is a famous ancient trade of Vietnam. Lacquer paintings with mother of pearl and duck egg shells inlay are Vietnamese specialties. They are truly beautiful.
.
亮面漆工藝喺越南有好耐歷史,佢地更加會用珍珠母同鴨蛋殼去為畫作增添層次感。
.
.
.
 #vietnam #art #lacquer #painting #duckeggshell
.
 #rtw #rtwtravel #rtwtraveler #travel #traveler #travelgram #globetrotting #globetrotter #worldtraveler #backpacking #backpacker #travellife #solotravel #wanderer #explore #adventure #trip #photography #travelphotography #yolo #onceinalifetime #hkig #環遊世界

2019-04-21 11:51   26 1

 

Lacquer art is a famous ancient trade of Vietnam. Lacquer paintings with mother of pearl and duck egg shells inlay are Vietnamese specialties. They are truly beautiful. . 亮面漆工藝喺越南有好耐歷史,佢地更加會用珍珠母同鴨蛋殼去為畫作增添層次感。 . . . #vietnam #art #lacquer #painting #duckeggshell . #rtw #rtwtravel #rtwtraveler #travel #traveler #travelgram #globetrotting #globetrotter #worldtraveler #backpacking #backpacker #travellife #solotravel #wanderer #explore #adventure #trip #photography #travelphotography #yolo #onceinalifetime #hkig #環遊世界

Закончим ряд Палишей😜
 #Pahlish Niffler (мизинец, 3 слоя) и Grindelwald (все остальные, 2 слоя). Оттенок Grindelwald неожиданно не подошёл мне к тону кожи, поэтому был беспощадно залеплен слайдерами. 
 #nailpolish #indienailpolish #PahlishNiffler #pahlishgrindelwald 
 #sliderdesign #waterdecals

2019-04-21 10:54   153 12

 

Закончим ряд Палишей😜 #Pahlish Niffler (мизинец, 3 слоя) и Grindelwald (все остальные, 2 слоя). Оттенок Grindelwald неожиданно не подошёл мне к тону кожи, поэтому был беспощадно залеплен слайдерами. #nailpolish #indienailpolish #PahlishNiffler #pahlishgrindelwald #sliderdesign #waterdecals

 #lacquer meson
بادی موجود در مزون

2019-04-21 10:49   0 0

 

#lacquer meson بادی موجود در مزون

 #lacquer meson
موجود در مزون

2019-04-21 10:48   0 0

 

#lacquer meson موجود در مزون

 #lacquer meson
موجود در مزون 
تیشرت اسب تک شاخ58/000
دامن ساتن ابریشم و تور 75/000

2019-04-21 10:47   0 0

 

#lacquer meson موجود در مزون تیشرت اسب تک شاخ58/000 دامن ساتن ابریشم و تور 75/000

 #lacquer meson
موجود در مزون
شلوارک اساس فشن58/000جنس کتان تریال⁦♠️⁩
فری سایز 
تیشرت 35/000

2019-04-21 10:44   0 0

 

#lacquer meson موجود در مزون شلوارک اساس فشن58/000جنس کتان تریال⁦♠️⁩ فری سایز تیشرت 35/000

Happy Easter everyone! 🥚🥚
.
Today’s outfit:
Jacket | Pimkie
Lacquer legging | Cherry Koko
Lace top | Ivy & Oak
Boots | Van Haren
.
.
 #nosuchthingasoverdressed #styleblogger #fashion #ootd #outfitoftheday #outfit #trendy #lookdujour #ootdshare #latex #lovethislook #outfitpost #lookoftheday #instastyle #todayslook #wiwt #stylegoals #fashiongram #stylegram #lookbook #lookoftheday #lace #fashiondiary #lacquer #mylook #amsterdamblog #styleideas #stylebook #todaysoutfit #denim

2019-04-21 10:42   29 0

 

Happy Easter everyone! 🥚🥚 . Today’s outfit: Jacket | Pimkie Lacquer legging | Cherry Koko Lace top | Ivy & Oak Boots | Van Haren . . #nosuchthingasoverdressed #styleblogger #fashion #ootd #outfitoftheday #outfit #trendy #lookdujour #ootdshare #latex #lovethislook #outfitpost #lookoftheday #instastyle #todayslook #wiwt #stylegoals #fashiongram #stylegram #lookbook #lookoftheday #lace #fashiondiary #lacquer #mylook #amsterdamblog #styleideas #stylebook #todaysoutfit #denim

 #lacquer mesin
 ست برشکا😘😎 نیم تنه65/000
شلوارک75/000

2019-04-21 10:41   0 0

 

#lacquer mesin ست برشکا😘😎 نیم تنه65/000 شلوارک75/000

 #Lacquer meson
موجود در مزون۲۴۸,۰۰۰T

2019-04-21 10:36   0 0

 

#Lacquer meson موجود در مزون۲۴۸,۰۰۰T

 #lacquer meson
موجود در مزون

2019-04-21 10:33   0 0

 

#lacquer meson موجود در مزون

 #lacquer meson

2019-04-21 10:32   0 0

 

#lacquer meson

Yaz rengi ojelerimizi bile aldık ama yaz bir türlü gelmiyor. 😞 neyse ojelerle yazı getiririz bizde 😃😃🌺🌺 @pastelkozmetik 'e ait 259 numaralı ojemiz. Bu yaz sarı, turuncu, pembe, mavi, yeşil ve mor gibi iddialı renkler modaa 😃
Tekrar hatırlatalım oje ve ürün açıksa eğer far ruj vb rengin önemli olduğu ürünlerde fotoğraflar ile oynamıyoruz telefonlarımızın kamerası nasıl çekerse ışığı en doğru ile açı ile yakalamaya çalışıp direkt paylaşıyoruz. 
 #oje #ojelerim #ojesizolmaz #ojesizgezmeyenlerkulübü #ojesizasla #ojelerim #lacquer #nail #nailart #nailartclub #nailsofinstagram #makyaj #makeup #blogger #instablog #instapic

2019-04-21 10:31   23 3

 

Yaz rengi ojelerimizi bile aldık ama yaz bir türlü gelmiyor. 😞 neyse ojelerle yazı getiririz bizde 😃😃🌺🌺 @pastelkozmetik 'e ait 259 numaralı ojemiz. Bu yaz sarı, turuncu, pembe, mavi, yeşil ve mor gibi iddialı renkler modaa 😃 Tekrar hatırlatalım oje ve ürün açıksa eğer far ruj vb rengin önemli olduğu ürünlerde fotoğraflar ile oynamıyoruz telefonlarımızın kamerası nasıl çekerse ışığı en doğru ile açı ile yakalamaya çalışıp direkt paylaşıyoruz. #oje #ojelerim #ojesizolmaz #ojesizgezmeyenlerkulübü #ojesizasla #ojelerim #lacquer #nail #nailart #nailartclub #nailsofinstagram #makyaj #makeup #blogger #instablog #instapic

布で作った銘々皿に弁柄を塗りました☺️いや〜、いい色♪
写真で見ると朱に見えますが、もう少し紫色寄りです。

普段あまり使わない色なんですが、久しぶりに使うと日本独特の綺麗な色だなーと思います。

まだ一回塗っただけなので、縁を整えてもう一回塗ってフィニッシュです👍裏は黒色です。

木を使っていないので、材料費がめちゃ安いのです。
・
 #布器 #布で作ったお器 #お皿バージョン #弁柄 #textile #布 #工芸 #布着せ #布目 #漆 #漆器 #漆芸 #urushi #lacquer #lacquerwork #japaneselacquer #japan #椀 #art #器好き #うつわ #漆塗り #乾漆 #麻布 #artwork #artgram #軽い #craft

2019-04-21 10:30   47 6

 

布で作った銘々皿に弁柄を塗りました☺️いや〜、いい色♪ 写真で見ると朱に見えますが、もう少し紫色寄りです。 普段あまり使わない色なんですが、久しぶりに使うと日本独特の綺麗な色だなーと思います。 まだ一回塗っただけなので、縁を整えてもう一回塗ってフィニッシュです👍裏は黒色です。 木を使っていないので、材料費がめちゃ安いのです。 ・ #布器 #布で作ったお器 #お皿バージョン #弁柄 #textile # #工芸 #布着せ #布目 # #漆器 #漆芸 #urushi #lacquer #lacquerwork #japaneselacquer #japan # #art #器好き #うつわ #漆塗り #乾漆 #麻布 #artwork #artgram #軽い #craft

 #Lacquer meson

2019-04-21 10:28   0 0

 

#Lacquer meson

 #Lacquer meson

2019-04-21 10:27   0 0

 

#Lacquer meson

 #Lacquer meson

2019-04-21 10:27   0 0

 

#Lacquer meson

 #Lacquer meson
موجود در مزون

2019-04-21 10:26   0 0

 

#Lacquer meson موجود در مزون

 #Lacquer meson
موجود در مزون ست تیشرت و شلوار ۹۵۰۰۰

2019-04-21 10:25   0 0

 

#Lacquer meson موجود در مزون ست تیشرت و شلوار ۹۵۰۰۰

 #Lacquer meson
موجود در مزون 240تومن

2019-04-21 10:20   0 0

 

#Lacquer meson موجود در مزون 240تومن

 #Lacquer meson

2019-04-21 10:18   0 0

 

#Lacquer meson

 #Lacquer mecon

2019-04-21 10:16   0 0

 

#Lacquer mecon

 #Lacquer meson
نایک نگین دار اورجینال فقط سفارشی دایرکت مراجعه کنین

2019-04-21 10:14   0 0

 

#Lacquer meson نایک نگین دار اورجینال فقط سفارشی دایرکت مراجعه کنین

ゴールデンウィークのチラシが出来上がりましたぁ
色んなゴールデンウィーク中の情報が載ってます。
ご覧になられましたら是非遊びにくださいねぇ
( ๑>ω•́ )۶

 #obama #obamacity #fukui #exprience #wakasakoubou #sightseeing #japan #tourism #pepercraft #peper #handmade #wakasa #wakasanuri #lacquer #若狭工房 #御食国若狭おばま食文化館 #手作り #体験工房 #若狭塗 #若狭めのう #若狭和紙 #家族旅行 #イベント #gw #楽しいよ

2019-04-21 08:39   23 0

 

ゴールデンウィークのチラシが出来上がりましたぁ 色んなゴールデンウィーク中の情報が載ってます。 ご覧になられましたら是非遊びにくださいねぇ ( ๑>ω•́ )۶ #obama #obamacity #fukui #exprience #wakasakoubou #sightseeing #japan #tourism #pepercraft #peper #handmade #wakasa #wakasanuri #lacquer #若狭工房 #御食国若狭おばま食文化館 #手作り #体験工房 #若狭塗 #若狭めのう #若狭和紙 #家族旅行 #イベント #gw #楽しいよ

𝚆𝚎𝚛𝚋𝚞𝚗𝚐/ 𝙼𝚊𝚛𝚔𝚎𝚗𝚗𝚎𝚗𝚗𝚞𝚗𝚐/ 𝚅𝚎𝚛𝚕𝚒𝚗𝚔𝚞𝚗𝚐/ 𝙿𝚁-𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎

Ich wünsche euch ein schönes Osterfest, ihr Hasen 🌸🐰
_____
 #uñas #nailart #lacquer #nailtrends #manicure #셀프네일  #unhasdasemana #маникюрныйинстаграм #lackgeplapper #esmalte #nailsoftheweek #nailitdaily #nailartwow #instanails #маниинста #nailsinspo #nailslovedaily #nailtech #freehand #nailpolishmaniac #nailsdid #nailblogger #naildesign #nailstoinspire #nailsofinstagram #ojesergisi #handdrawing #easternails #corolla #easternailart

2019-04-21 08:28   56 1

 

𝚆𝚎𝚛𝚋𝚞𝚗𝚐/ 𝙼𝚊𝚛𝚔𝚎𝚗𝚗𝚎𝚗𝚗𝚞𝚗𝚐/ 𝚅𝚎𝚛𝚕𝚒𝚗𝚔𝚞𝚗𝚐/ 𝙿𝚁-𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎 Ich wünsche euch ein schönes Osterfest, ihr Hasen 🌸🐰 _____ #uñas #nailart #lacquer #nailtrends #manicure #셀프네일  #unhasdasemana #маникюрныйинстаграм #lackgeplapper #esmalte #nailsoftheweek #nailitdaily #nailartwow #instanails #маниинста #nailsinspo #nailslovedaily #nailtech #freehand #nailpolishmaniac #nailsdid #nailblogger #naildesign #nailstoinspire #nailsofinstagram #ojesergisi #handdrawing #easternails #corolla #easternailart

[Werbung] Guten Morgen und einen schönen Ostersonntag 🐰🌷☀️ An Ostern kommt bei mir nur äußerst selten was passendes auf die Nägel. Dieses Jahr schon wieder nicht 🙃 Ich trage "topless & barefoot" von essie mit #milvart water decals. Hab ich vorgestern lackiert. Da war es tatsächlich so warm, dass mein top coat Bläschen bekommen hat 😲 
Schöne Osterfeiertage wünsche ich euch 😘
_______________
[Markennennung - unbeauftragt]
_______________
 #essie #essiepolish #toplessandbarefoot #milvru #waterdecals #nailpolish #lacquer #nailart #naildesign #mani #nailaddict #npa #nailie #nailstagram #nailsofinstagram #kkgäng #kknotd #nägel #nagellack

2019-04-21 08:02   71 4

 

[Werbung] Guten Morgen und einen schönen Ostersonntag 🐰🌷☀️ An Ostern kommt bei mir nur äußerst selten was passendes auf die Nägel. Dieses Jahr schon wieder nicht 🙃 Ich trage "topless & barefoot" von essie mit #milvart water decals. Hab ich vorgestern lackiert. Da war es tatsächlich so warm, dass mein top coat Bläschen bekommen hat 😲 Schöne Osterfeiertage wünsche ich euch 😘 _______________ [Markennennung - unbeauftragt] _______________ #essie #essiepolish #toplessandbarefoot #milvru #waterdecals #nailpolish #lacquer #nailart #naildesign #mani #nailaddict #npa #nailie #nailstagram #nailsofinstagram #kkgäng #kknotd #nägel #nagellack

Sometimes you stock up on products which later on you forget you had. I’m a lipstick hoarder for sure because I believe that Mascara and Lipstick are the only products I need before going out 😂 I present to you the @diormakeup Lacquer Stick in the shade ‘Tease’ (550). Its perfect for daily wear and keeps your lips soft and hydrated. 
 #lip #lacquer #lipstick #tease #makeup #blogger #makeupideas #instamakeup #makeupblogger #makeupblog #followme #makeupobsession #confessionsofashopaholic #livingthelife #hothothot #instagood #instadaily #instagram #photooftheday #polkadotsonmymind

2019-04-21 07:24   11 0

 

Sometimes you stock up on products which later on you forget you had. I’m a lipstick hoarder for sure because I believe that Mascara and Lipstick are the only products I need before going out 😂 I present to you the @diormakeup Lacquer Stick in the shade ‘Tease’ (550). Its perfect for daily wear and keeps your lips soft and hydrated. #lip #lacquer #lipstick #tease #makeup #blogger #makeupideas #instamakeup #makeupblogger #makeupblog #followme #makeupobsession #confessionsofashopaholic #livingthelife #hothothot #instagood #instadaily #instagram #photooftheday #polkadotsonmymind

Next from my @zoyanailpolish Earth Day Exchange nail polish haul is Cookie. She's described as a "purple PixieDust with gold flecks..."
.
.
I couldn't catch it on my camera but IRL, the gold flecks really pop. 😜 This textured polish was pretty opaque in two coats but I added a third to cover areas I missed. I give her 8 out of 10 hearts. 💜💜💜💜💜💜💜💜
.
.
 #purplocity #purplenails #purplelove #notd #nailpolish #nailsoftheday #nailpolishaddict #nailsofig #ignails #nails #everydayzoya  #welovepurplecolor #PurpleReign #purplemanicure #purpleloversmagazine #purplelicious #picsart #lacquer #swatch #swatches #nailswatch #nailswatches #nailswatcher #nailpolishlove #nailpolishlover #swatcher #swatchers #zoyaearthdayexchange

2019-04-21 06:49   20 1

 

Next from my @zoyanailpolish Earth Day Exchange nail polish haul is Cookie. She's described as a "purple PixieDust with gold flecks..." . . I couldn't catch it on my camera but IRL, the gold flecks really pop. 😜 This textured polish was pretty opaque in two coats but I added a third to cover areas I missed. I give her 8 out of 10 hearts. 💜💜💜💜💜💜💜💜 . . #purplocity #purplenails #purplelove #notd #nailpolish #nailsoftheday #nailpolishaddict #nailsofig #ignails #nails #everydayzoya #welovepurplecolor #PurpleReign #purplemanicure #purpleloversmagazine #purplelicious #picsart #lacquer #swatch #swatches #nailswatch #nailswatches #nailswatcher #nailpolishlove #nailpolishlover #swatcher #swatchers #zoyaearthdayexchange

Who else is gonna enjoy the sun today? 🌞
.
Today’s outfit:
Top | H&M
Lacquer leggings | Cherry Koko
Heels | Lost Ink
.
.
 #nosuchthingasoverdressed #styleblogger #fashion #ootd #outfitoftheday #outfit #trendy #lookdujour #ootdshare #sunnyoutfit #lovethislook #outfitpost #lookoftheday #instastyle #todayslook #wiwt #stylegoals #fashiongram #stylegram #lookbook #lookoftheday #streetwear #fashiondiary #heels #mylook #amsterdamblog #styleideas #stylebook #todaysoutfit #lacquer

2019-04-19 11:16   92 11

 
🌺PL028🌺
From the Glitter Gel Collection by @lagunamoonbeauty
Such a bright spring color😍🌺
⏰Dry Time: about 3 mins
💅🏻Dries slightly chunky but a top coat fixes that
🥞I did 3 coats, this one looks amazing with just 1!

2019-04-18 03:15   41 2

 

🌺PL028🌺 From the Glitter Gel Collection by @lagunamoonbeauty Such a bright spring color😍🌺 ⏰Dry Time: about 3 mins 💅🏻Dries slightly chunky but a top coat fixes that 🥞I did 3 coats, this one looks amazing with just 1!

Siempre sorprendente el contraste entre la sencillez de los clásicos orientales, con sus líneas y trazos depurados, y la carga de contenido que nos evocan.

 #khaki #glossy #lacquer #cabinet #chineseink #chinesepattern #wood #handmade #travel #explore #tradition #art #colourful #trends #mundodeco #decoracion #muebleschinos #objetosunicos #chinesestyle #decoracionsevilla #ok_sevilla #decoaddict #interiortrends #decorating #roomdecor #interiorstyling #homedecoration #decoideas #dreamhouse #passiondeco

2019-04-10 09:36   196 1

 

Siempre sorprendente el contraste entre la sencillez de los clásicos orientales, con sus líneas y trazos depurados, y la carga de contenido que nos evocan. #khaki #glossy #lacquer #cabinet #chineseink #chinesepattern #wood #handmade #travel #explore #tradition #art #colourful #trends #mundodeco #decoracion #muebleschinos #objetosunicos #chinesestyle #decoracionsevilla #ok_sevilla #decoaddict #interiortrends #decorating #roomdecor #interiorstyling #homedecoration #decoideas #dreamhouse #passiondeco

Air ーBlueー
w900××h900
麻ひもを渦巻状に巻きアクリル絵の具でペイント
material 麻ひも アクリル

 #木 #木工 #彫刻 #アート #現代美術 #インテリア #デザイン #クラフト #漆 #オブジェ #woods #woodwork #woodsculpture #sculpture #artist #artwork #contemporaryartwork #interior #interiordesign #object #lacquer #craft #design #絵画 #painting #イラスト #illustration #小山登美夫ギャラリー #drawing #pictures

2019-03-31 17:13   152 3

 
Next Page →
Next Page →