United States

  United States

  Top 570529 Instagram followed

Images about: #lipstick (28658607 posts)

🌞Price Set :: 185 ฿ #185บาท
.
🧡Lip Kiss Me Matte lip Gloss🧡
ลิปแมทแบบจุ่ม สีสวยมากก โทนอิฐๆ สวยทุกเฉดสี เนื้อแมท ติดทน กันน้ำ
🔸️ได้ 6 แท่ง 6 เฉดสีสวย ไม่แยกขายน่าาาา
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
 #cosmeticthailand #cosmetic #คสอ #เครื่องสำอางค์เกาหลี #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางค์แท้ #เครื่องสำอางค์ราคาถูก #เครื่องสำอางค์นำเข้า
 #บรัชออน #แปรงแต่งหน้า #ลิปสติก #ลิปแมต #ความงาม #เครื่องสำอางขายดี #ลิป #ลิปทิ้น #ลิปทิ้นต์ #ทิ้น #ทิ้นท์
 #เครื่องสำอางค์เซท #อายแชโดว์ #พาเลทอายแชโดว์ #พาเลทตา #สวยๆ #ผู้หญิง #eyeshadow #lipstick

2019-08-24 03:38   0 0

 

🌞Price Set :: 185 ฿ #185บาท . 🧡Lip Kiss Me Matte lip Gloss🧡 ลิปแมทแบบจุ่ม สีสวยมากก โทนอิฐๆ สวยทุกเฉดสี เนื้อแมท ติดทน กันน้ำ 🔸️ได้ 6 แท่ง 6 เฉดสีสวย ไม่แยกขายน่าาาา 🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️ #cosmeticthailand #cosmetic #คสอ #เครื่องสำอางค์เกาหลี #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางค์แท้ #เครื่องสำอางค์ราคาถูก #เครื่องสำอางค์นำเข้า #บรัชออน #แปรงแต่งหน้า #ลิปสติก #ลิปแมต #ความงาม #เครื่องสำอางขายดี #ลิป #ลิปทิ้น #ลิปทิ้นต์ #ทิ้น #ทิ้นท์ #เครื่องสำอางค์เซท #อายแชโดว์ #พาเลทอายแชโดว์ #พาเลทตา #สวยๆ #ผู้หญิง #eyeshadow #lipstick

Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 hasta agotar existencias Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 Síguenos también en Facebook #maquillista #makeupprofesional #makeupideas #urbancosmetics #bronxcolors #browneyes #bronxcolorsmexico #makeup #makeuppro #makeupartist #maquillajenatural #maquillaje #sears #searsmeentiende #tijuana #contourpalette #contour #contornos #contorno #maquillista #brushes #paletasdesombras #sombrasdeojos #lipstick #urbanbrush #urbanbrushes #lipcolor #lipbalm #lipbalms #flavouredlipbalm #flavoured

2019-08-24 03:38   0 0

 

Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 hasta agotar existencias Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 Síguenos también en Facebook #maquillista #makeupprofesional #makeupideas #urbancosmetics #bronxcolors #browneyes #bronxcolorsmexico #makeup #makeuppro #makeupartist #maquillajenatural #maquillaje #sears #searsmeentiende #tijuana #contourpalette #contour #contornos #contorno #maquillista #brushes #paletasdesombras #sombrasdeojos #lipstick #urbanbrush #urbanbrushes #lipcolor #lipbalm #lipbalms #flavouredlipbalm #flavoured

Hope your morning is as bright as your smile 😊
.
Jangan lupa bawa Lipmatte Calla Alena ke mana saja uols pergii ye 🤗
.
Lipsmatte with
❌ no paraben
❌ no artificial fragrance
❌ no animal derivatives
.
Contact
📱0108408600
.
Website
💻www.myonlineshopes.my
.
COD
🚗 Miri,Sarawak
.
Walk in outlet
📍Emart Tudan
📍Imperial Permaisuri Mall

 #CallaAlena #Myonlineshopes #Lipsmatte #Liquidmatte #Lipstick #Mattecolour #Makeup #Longlasting #safe #halal #noparaben

2019-08-24 03:38   0 0

 

Hope your morning is as bright as your smile 😊 . Jangan lupa bawa Lipmatte Calla Alena ke mana saja uols pergii ye 🤗 . Lipsmatte with ❌ no paraben ❌ no artificial fragrance ❌ no animal derivatives . Contact 📱0108408600 . Website 💻www.myonlineshopes.my . COD 🚗 Miri,Sarawak . Walk in outlet 📍Emart Tudan 📍Imperial Permaisuri Mall #CallaAlena #Myonlineshopes #Lipsmatte #Liquidmatte #Lipstick #Mattecolour #Makeup #Longlasting #safe #halal #noparaben

Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 hasta agotar existencias Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 Síguenos también en Facebook #maquillista #makeupprofesional #makeupideas #urbancosmetics #bronxcolors #browneyes #bronxcolorsmexico #makeup #makeuppro #makeupartist #maquillajenatural #maquillaje #sears #searsmeentiende #tijuana #contourpalette #contour #contornos #contorno #maquillista #brushes #paletasdesombras #sombrasdeojos #lipstick #urbanbrush #urbanbrushes #lipcolor #lipbalm #lipbalms #flavouredlipbalm #flavoured

2019-08-24 03:37   1 0

 

Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 hasta agotar existencias Visítanos en Sears Plaza Río Tijuana, en la compra de $1000 pesos te llevas un regalo 🎁 Síguenos también en Facebook #maquillista #makeupprofesional #makeupideas #urbancosmetics #bronxcolors #browneyes #bronxcolorsmexico #makeup #makeuppro #makeupartist #maquillajenatural #maquillaje #sears #searsmeentiende #tijuana #contourpalette #contour #contornos #contorno #maquillista #brushes #paletasdesombras #sombrasdeojos #lipstick #urbanbrush #urbanbrushes #lipcolor #lipbalm #lipbalms #flavouredlipbalm #flavoured

De los mejores labiales que he conocido... #red #lipstick #love

2019-08-24 03:37   0 0

 

De los mejores labiales que he conocido... #red #lipstick #love

🚨🚨🚨↪Shop @lurellacosmetics
↩🚨🚨🚨
💫💫💫California DREAMIN’🌴✨💕! Their “Golden State” palette is finally out! Get yourself a piece of the WEST COAST online today!
.
•
•
• .
.
.

 #makeuplooks  #makeupnews  #discoverunder5k #indiemakeup  #igmakeup   #indiebeauty #makeupaddict   #bblogger  #vegancosmetics  #crueltyfree  #igmakeup  #girlboss  #motd  #makeuplover #highlighter  #glow  #lipstick  #instablogger  #newproducts   #jeffreestar  #fashionqueen #ig_captures   #insiderbeauty  #MakeupTutorial #makeuptalk  #maquillaje  #bblogger  #instafood  #instabloggers #newmakeup #discover_muas

2019-08-24 03:37   0 0

 

🚨🚨🚨↪Shop @lurellacosmetics ↩🚨🚨🚨 💫💫💫California DREAMIN’🌴✨💕! Their “Golden State” palette is finally out! Get yourself a piece of the WEST COAST online today! . • • • . . . #makeuplooks  #makeupnews  #discoverunder5k #indiemakeup  #igmakeup   #indiebeauty #makeupaddict   #bblogger  #vegancosmetics  #crueltyfree  #igmakeup  #girlboss  #motd  #makeuplover #highlighter  #glow  #lipstick  #instablogger  #newproducts   #jeffreestar  #fashionqueen #ig_captures   #insiderbeauty  #MakeupTutorial #makeuptalk  #maquillaje  #bblogger  #instafood  #instabloggers #newmakeup #discover_muas

Set cọ Line Friends 12 chi tiết cho e thoả sức biến hoá nha. Sợi mềm mịn đánh bôg mỏg cực kỳ nhaaaaa
‼️‼️ 2️⃣5️⃣0️⃣ ☎️📲 Order : Here/Mess/Zalo 0938398337
💗Instagram : kab.house
🏷Ship COD toàn quốc
===================================
👉THANH LÝ KÝ GỬI HÀNG BẰNG HÌNH THỨC LIVE STREAM
👉HÀNG XƯỞNG CÓ LIỀN OR CHỈ 1-3 ngày CHỜ MONG
👉Order Nội địa Trung 10-14 ngày
👉Order Nội địa Thái 7-9 ngày
👉Hàng gom đơn thì 1-3 ngày có
LƯU Ý: Hàng Order có thể về chậm hơn dự định, đã đặt không huỷ dưới mọi hình thức nha cả nhà
 #kabhouse #order #bikini #style #makeup #sale #clothing #skin #care #phukien #sexy #Order #Orderchina #hangquangchau #clothing #Bag #Shoes #fashion #style #thoitrang  #phukien #Giay #boot #quần #quanaoquangchau #ullzang #fashion #noidiatrung #ootd #quanao #sale #outfit #cod #review #lipstick

2019-08-24 03:36   0 0

 

Set cọ Line Friends 12 chi tiết cho e thoả sức biến hoá nha. Sợi mềm mịn đánh bôg mỏg cực kỳ nhaaaaa ‼️‼️ 2️⃣5️⃣0️⃣ ☎️📲 Order : Here/Mess/Zalo 0938398337 💗Instagram : kab.house 🏷Ship COD toàn quốc =================================== 👉THANH LÝ KÝ GỬI HÀNG BẰNG HÌNH THỨC LIVE STREAM 👉HÀNG XƯỞNG CÓ LIỀN OR CHỈ 1-3 ngày CHỜ MONG 👉Order Nội địa Trung 10-14 ngày 👉Order Nội địa Thái 7-9 ngày 👉Hàng gom đơn thì 1-3 ngày có LƯU Ý: Hàng Order có thể về chậm hơn dự định, đã đặt không huỷ dưới mọi hình thức nha cả nhà #kabhouse #order #bikini #style #makeup #sale #clothing #skin #care #phukien #sexy #order #Orderchina #hangquangchau #clothing #Bag #Shoes #fashion #style #thoitrang #phukien #Giay #boot #quần #quanaoquangchau #ullzang #fashion #noidiatrung #ootd #quanao #sale #outfit #cod #review #lipstick

El rojo nunca pasara de moda..
El rojo no tiene hora si te gusta llevalo contigo siempre..💋 Makeup and hair by #lilymakeup1
 #lipstick #riribyrihanna 
 #mua #makeupartist

2019-08-24 03:36   0 0

 

El rojo nunca pasara de moda.. El rojo no tiene hora si te gusta llevalo contigo siempre..💋 Makeup and hair by #lilymakeup1 #lipstick #riribyrihanna #mua #makeupartist

Hi Kaka Cantik...
Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, 
No. 1 Watermelon
No. 2 Cerry bomb
No. 3 Redwood
No. 4 French Rose
No. 5 Wanderlust
No. 6 Slay Burgundy
No. 7 Irish Brown
No. 8 Ballet Slipper
No. 9 Sandcastle
No. 10 Sweet Ginger

Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊

Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain :
~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben
~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry
~ Ringan dan tahan lama
~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam
~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut
~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan
~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama
~ Warna lembut, hasil medium to coverage
~ produk 100% Asli
~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen.

Terimakasih

Exp : 10/04/2022

 #lipstik #lipstick #lipstikmurah  #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah  #shannen  #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

2019-08-24 03:36   0 0

 

Hi Kaka Cantik... Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, No. 1 Watermelon No. 2 Cerry bomb No. 3 Redwood No. 4 French Rose No. 5 Wanderlust No. 6 Slay Burgundy No. 7 Irish Brown No. 8 Ballet Slipper No. 9 Sandcastle No. 10 Sweet Ginger Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊 Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain : ~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben ~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry ~ Ringan dan tahan lama ~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam ~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut ~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan ~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama ~ Warna lembut, hasil medium to coverage ~ produk 100% Asli ~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen. Terimakasih Exp : 10/04/2022 #lipstik #lipstick #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah #shannen #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

พร้อมส่ง✨ Etude house My Lash Serum 9 g. 
ราคา 190฿
เซรั่มใสสำหรับบำรุงขนตาให้แข็งแรง ไม่หลุดร่วงง่าย ข่วยให้ขนตาที่งอกใหม่ยาวขึ้นและแข็งแรง สำหรับใช้ปัดขนตาก่อนนอน หรือปัดร่วมกับมาสคาร่าสีดำเมื่อแต่งหน้าก็ได้ค่ะ

 #MyLashSerum #etudehouse #skinfood #korea #beauty #beautygirl #beautiful #pretty #nice #lovely #good #looking #cosmetic #cosmetics #powder #lipstick #eyeliner #bbcream #cccream #ddcream #girl #miss #makeup #makeinkorea #cute #APieu #Merrezca #p_korea_shopพร้อมส่ง

2019-08-24 03:36   2 0

 

พร้อมส่ง✨ Etude house My Lash Serum 9 g. ราคา 190฿ เซรั่มใสสำหรับบำรุงขนตาให้แข็งแรง ไม่หลุดร่วงง่าย ข่วยให้ขนตาที่งอกใหม่ยาวขึ้นและแข็งแรง สำหรับใช้ปัดขนตาก่อนนอน หรือปัดร่วมกับมาสคาร่าสีดำเมื่อแต่งหน้าก็ได้ค่ะ #MyLashSerum #etudehouse #skinfood #korea #beauty #beautygirl #beautiful #pretty #nice #lovely #good #looking #cosmetic #cosmetics #powder #lipstick #eyeliner #bbcream #cccream #ddcream #girl #miss #makeup #makeinkorea #cute #APieu #Merrezca #p_korea_shopพร้อมส่ง

Can’t wait to try out these #swatchstencils from @polishedvino 💕💕💕 I love all the variety and the #holiday ones are so cute! These #zombie hands are adorable 🧟‍♀️ if you’ve been wanting to try some of these it’s the perfect time! She’s doing a #birthday code for 35% off through Sunday, use “35birthday” to apply that to your order 🎂 🎁 #makeup #makeuptutorial #makeupcommunity #eyeshadow #lipstick #glitter #stencils #swatch #swatchart #shopsmall #mombusinessowner #beauty #beautytips #beautybloggers #makeupideas #makeuplife #obsessed #polishedvino #sacramento #glitterstencils #eyeshadowstencils #lipstickswatch #womenbusinessowners #beautylover #beautylight

2019-08-24 03:36   1 0

 

Can’t wait to try out these #swatchstencils from @polishedvino 💕💕💕 I love all the variety and the #holiday ones are so cute! These #zombie hands are adorable 🧟‍♀️ if you’ve been wanting to try some of these it’s the perfect time! She’s doing a #birthday code for 35% off through Sunday, use “35birthday” to apply that to your order 🎂 🎁 #makeup #makeuptutorial #makeupcommunity #eyeshadow #lipstick #glitter #stencils #swatch #swatchart #shopsmall #mombusinessowner #beauty #beautytips #beautybloggers #makeupideas #makeuplife #obsessed #polishedvino #sacramento #glitterstencils #eyeshadowstencils #lipstickswatch #womenbusinessowners #beautylover #beautylight

Hi Kaka Cantik...
Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, 
No. 1 Watermelon
No. 2 Cerry bomb
No. 3 Redwood
No. 4 French Rose
No. 5 Wanderlust
No. 6 Slay Burgundy
No. 7 Irish Brown
No. 8 Ballet Slipper
No. 9 Sandcastle
No. 10 Sweet Ginger

Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊

Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain :
~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben
~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry
~ Ringan dan tahan lama
~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam
~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut
~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan
~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama
~ Warna lembut, hasil medium to coverage
~ produk 100% Asli
~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen.

Terimakasih

Exp : 10/04/2022

 #lipstik #lipstick #lipstikmurah  #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah  #shannen  #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

2019-08-24 03:35   0 0

 

Hi Kaka Cantik... Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, No. 1 Watermelon No. 2 Cerry bomb No. 3 Redwood No. 4 French Rose No. 5 Wanderlust No. 6 Slay Burgundy No. 7 Irish Brown No. 8 Ballet Slipper No. 9 Sandcastle No. 10 Sweet Ginger Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊 Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain : ~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben ~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry ~ Ringan dan tahan lama ~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam ~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut ~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan ~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama ~ Warna lembut, hasil medium to coverage ~ produk 100% Asli ~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen. Terimakasih Exp : 10/04/2022 #lipstik #lipstick #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah #shannen #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

Seperti ada yang kurang rasanya ketika kita membicarakan lipstick merah dan sejarahnya tanpa menyebut Marilyn Monroe. Selebriti Hollywood yang sangat popular pada era 50-an ini memang dikenal sebagai pelopor tren lipstick merah yang sangat melegenda hingga saat ini.

Beauty queen tertarik mencoba lipstick merah khas Marilyn Monroe? Get her look with our Redwood, a classic red that look good on every skin tone.

 #shannen #shannenid #shannenlipstick #lips #lipstick #makeup #beauty #kosmetik #woman #marilynmonroe

2019-08-24 03:35   0 0

 

Seperti ada yang kurang rasanya ketika kita membicarakan lipstick merah dan sejarahnya tanpa menyebut Marilyn Monroe. Selebriti Hollywood yang sangat popular pada era 50-an ini memang dikenal sebagai pelopor tren lipstick merah yang sangat melegenda hingga saat ini. Beauty queen tertarik mencoba lipstick merah khas Marilyn Monroe Get her look with our Redwood, a classic red that look good on every skin tone. #shannen #shannenid #shannenlipstick #lips #lipstick #makeup #beauty #kosmetik #woman #marilynmonroe

gloss & acrylic for the culture 😪🔥

2019-08-24 03:35   3 1

 

gloss & acrylic for the culture 😪🔥

Audrey Hepburn has been voted the ultimate beauty icon of all time. Salah satu icon vintage hollwood yang dikenal dengan berbagai karyanya dalam dunia broadway dan perfilman. Audrey Hepburn trademark red lipstick menjadi salah satu moment terpenting dalam sejarah lipstick, dimana warna lipstick merah yang digunakannya berhasil merebut perhatian para wanita di seluruh penjuru dunia.

Get her radiant red lips with our Cherry bomb (02) , the brightest red yang membuat wajahmu terlihat cerah dan segar.

 #shannen #shannenid #beauty #queen #lips #lipstick #kosmetik #makeup #kecantikan #audreyhepburn #woman

2019-08-24 03:35   0 0

 

Audrey Hepburn has been voted the ultimate beauty icon of all time. Salah satu icon vintage hollwood yang dikenal dengan berbagai karyanya dalam dunia broadway dan perfilman. Audrey Hepburn trademark red lipstick menjadi salah satu moment terpenting dalam sejarah lipstick, dimana warna lipstick merah yang digunakannya berhasil merebut perhatian para wanita di seluruh penjuru dunia. Get her radiant red lips with our Cherry bomb (02) , the brightest red yang membuat wajahmu terlihat cerah dan segar. #shannen #shannenid #beauty #queen #lips #lipstick #kosmetik #makeup #kecantikan #audreyhepburn #woman

NUMERO magazine ทรัพย์แผ่นดิน ศิลป์สยาม

Photographer: Bigs Vatcharasith. 
Photo assistant: Krissada Sukchavorn, Wanlop Banchuen, Somboonkiat Woghom
Style: Akephol Ruthaiyanont. 
Assistant Stylist: Sittipong na wong,Kittiphoom Eardthong and Napadol Darakorn Na Ayuttaya. 
Make up artist: Thanik Setthakulthemrong assistant Harit Suksai
Hairstylist: Thanon Songsill. Models: Miriam Sornprommas, Aniporn Chalermburanawong. 
Cloths: Curated By Ek Thongprasert. 
Thai silk: The Ministry of Culture. 
เสื้อผ้าออกแบบโดย Ek Thongprasert 
เครื่องประดับ Beauty Gems 
 #numeromagazine #numerothailand #thaitreasures #mymakeup #makeuptutorial #makeover #makeupoftheday #makeupaddiction #thaniksithmakeupartist #makeup #fashion  #hifashion #fashionset #model #modeling  #photography #photoshoot #hairstyles #hair #work #love #lipstick #liner #dress #love #mirisorn #mut2019 #missthailand #missthailanduniverse #missuniverse

2019-08-24 03:35   0 0

 

NUMERO magazine ทรัพย์แผ่นดิน ศิลป์สยาม Photographer: Bigs Vatcharasith. Photo assistant: Krissada Sukchavorn, Wanlop Banchuen, Somboonkiat Woghom Style: Akephol Ruthaiyanont. Assistant Stylist: Sittipong na wong,Kittiphoom Eardthong and Napadol Darakorn Na Ayuttaya. Make up artist: Thanik Setthakulthemrong assistant Harit Suksai Hairstylist: Thanon Songsill. Models: Miriam Sornprommas, Aniporn Chalermburanawong. Cloths: Curated By Ek Thongprasert. Thai silk: The Ministry of Culture. เสื้อผ้าออกแบบโดย Ek Thongprasert เครื่องประดับ Beauty Gems #numeromagazine #numerothailand #thaitreasures #mymakeup #makeuptutorial #makeover #makeupoftheday #makeupaddiction #thaniksithmakeupartist #makeup #fashion #hifashion #fashionset #model #modeling #photography #photoshoot #hairstyles #hair #work #love #lipstick #liner #dress #love #mirisorn #mut2019 #missthailand #missthailanduniverse #missuniverse

NUMERO magazine ทรัพย์แผ่นดิน ศิลป์สยาม

Photographer: Bigs Vatcharasith. 
Photo assistant: Krissada Sukchavorn, Wanlop Banchuen, Somboonkiat Woghom
Style: Akephol Ruthaiyanont. 
Assistant Stylist: Sittipong na wong,Kittiphoom Eardthong and Napadol Darakorn Na Ayuttaya. 
Make up artist: Thanik Setthakulthemrong assistant Harit Suksai
Hairstylist: Thanon Songsill. Models: Miriam Sornprommas, Aniporn Chalermburanawong. 
Cloths: Curated By Ek Thongprasert. 
Thai silk: The Ministry of Culture. 
เสื้อผ้าออกแบบโดย Ek Thongprasert 
เครื่องประดับ Beauty Gems 
 #numeromagazine #numerothailand #thaitreasures #mymakeup #makeuptutorial #makeover #makeupoftheday #makeupaddiction #thaniksithmakeupartist #makeup #fashion  #hifashion #fashionset #model #modeling  #photography #photoshoot #hairstyles #hair #work #love #lipstick #liner #dress #love #mirisorn #mut2019 #missthailand #missthailanduniverse #missuniverse

2019-08-24 03:35   1 0

 

NUMERO magazine ทรัพย์แผ่นดิน ศิลป์สยาม Photographer: Bigs Vatcharasith. Photo assistant: Krissada Sukchavorn, Wanlop Banchuen, Somboonkiat Woghom Style: Akephol Ruthaiyanont. Assistant Stylist: Sittipong na wong,Kittiphoom Eardthong and Napadol Darakorn Na Ayuttaya. Make up artist: Thanik Setthakulthemrong assistant Harit Suksai Hairstylist: Thanon Songsill. Models: Miriam Sornprommas, Aniporn Chalermburanawong. Cloths: Curated By Ek Thongprasert. Thai silk: The Ministry of Culture. เสื้อผ้าออกแบบโดย Ek Thongprasert เครื่องประดับ Beauty Gems #numeromagazine #numerothailand #thaitreasures #mymakeup #makeuptutorial #makeover #makeupoftheday #makeupaddiction #thaniksithmakeupartist #makeup #fashion #hifashion #fashionset #model #modeling #photography #photoshoot #hairstyles #hair #work #love #lipstick #liner #dress #love #mirisorn #mut2019 #missthailand #missthailanduniverse #missuniverse

Anything to ask about?

Your Certified Beauty Consultant
Baidura,
Wassup Bye InshaALLAH Bye guide sampai kulit awak cantik.
❤️0139535765❤️ #beautytipsbybaidura
 #ingatmarykayingatbaidura
 #freeconsultation #freeskincareclass #freesample
 #marykay #marykayshahalam #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #lipstick #mattelipstick #makeup #mua #sayanakcantik #beautiful #woman #ootd #makeupmalaysia #makeuporiginal

2019-08-24 03:34   0 0

 

Anything to ask about Your Certified Beauty Consultant Baidura, Wassup Bye InshaALLAH Bye guide sampai kulit awak cantik. ❤️0139535765❤️ #beautytipsbybaidura #ingatmarykayingatbaidura #freeconsultation #freeskincareclass #freesample #marykay #marykayshahalam #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #lipstick #mattelipstick #makeup #mua #sayanakcantik #beautiful #woman #ootd #makeupmalaysia #makeuporiginal

Reposted • @rissamananquiltrillo What really struck me the most about working a second time with @iamhearte for this collab was how selfless she was. The event for the relaunch of the #HappySkinxLoveMarie collection was supposed to be last June instead of July. Everything was all set until Chiz texted to ask if he could call. I was surprised why Chiz would want to talk to me because Heart has always been open and never had to course things through anyone. “Heart will be taking some time off and doesn’t feel like talking to anyone right now,” explained Chiz. “But she asked me to call you to let you know that we lost our baby.”
.
I was in shock. I couldn’t process what Chiz said and I remember he even had to repeat what he said. I was stunned this happened. Just the day before Chiz’s call, Heart shared a selfie of her and Chiz smiling in the car while stuck in traffic. She said that they were on their way to a doctor’s check up. Now, I wanted to cry and grieve with her. I was touched she asked Chiz to call and explain what happened so we could plan and move the event. More than that, I couldn’t believe that despite what happened, she still was able to think of other people and her commitments to them. She didn’t have to but she did.😭 How many women are strong and gracious enough to do that?
.
That’s the kind of woman Heart is. She never fails to make others feel special and cared for. What a gift! I cannot imagine how much more of herself she gives to Chiz and the kids. Thank you Heart for allowing me to share this story. Your goodness inspires me so much. I’m so thankful for a relationship like this because in an era where everyone feels they deserve to think of themselves first, Heart is always so selfless. An inspiring woman who puts everyone first before herself, who will never make you feel shortchanged and gives beyond 100% in whatever she does—always all heart.❤️
.
Photos by @rynong
.
.
 #MyKoreanJagiya #HeartEvangelista #RissaMananquil #happyskinph #lipstick #lippies #makeup #beautyproducts #beauty #art #artist #fashion #endorser #endorsement #product #zalora #zaloraph #lazada #lazadaph #shoppee #shopping #shoppingonline  #HappySkinXLoveMarie #HappySkin

2019-08-24 03:34   0 0

 

Reposted • @rissamananquiltrillo What really struck me the most about working a second time with @iamhearte for this collab was how selfless she was. The event for the relaunch of the #HappySkinxLoveMarie collection was supposed to be last June instead of July. Everything was all set until Chiz texted to ask if he could call. I was surprised why Chiz would want to talk to me because Heart has always been open and never had to course things through anyone. “Heart will be taking some time off and doesn’t feel like talking to anyone right now,” explained Chiz. “But she asked me to call you to let you know that we lost our baby.” . I was in shock. I couldn’t process what Chiz said and I remember he even had to repeat what he said. I was stunned this happened. Just the day before Chiz’s call, Heart shared a selfie of her and Chiz smiling in the car while stuck in traffic. She said that they were on their way to a doctor’s check up. Now, I wanted to cry and grieve with her. I was touched she asked Chiz to call and explain what happened so we could plan and move the event. More than that, I couldn’t believe that despite what happened, she still was able to think of other people and her commitments to them. She didn’t have to but she did.😭 How many women are strong and gracious enough to do that . That’s the kind of woman Heart is. She never fails to make others feel special and cared for. What a gift! I cannot imagine how much more of herself she gives to Chiz and the kids. Thank you Heart for allowing me to share this story. Your goodness inspires me so much. I’m so thankful for a relationship like this because in an era where everyone feels they deserve to think of themselves first, Heart is always so selfless. An inspiring woman who puts everyone first before herself, who will never make you feel shortchanged and gives beyond 100% in whatever she does—always all heart.❤️ . Photos by @rynong . . #MyKoreanJagiya #HeartEvangelista #RissaMananquil #happyskinph #lipstick #lippies #makeup #beautyproducts #beauty #art #artist #fashion #endorser #endorsement #product #zalora #zaloraph #lazada #lazadaph #shoppee #shopping #shoppingonline #HappySkinxLoveMarie #HappySkin

Hi Kaka Cantik...
Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, 
No. 1 Watermelon
No. 2 Cerry bomb
No. 3 Redwood
No. 4 French Rose
No. 5 Wanderlust
No. 6 Slay Burgundy
No. 7 Irish Brown
No. 8 Ballet Slipper
No. 9 Sandcastle
No. 10 Sweet Ginger

Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊

Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain :
~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben
~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry
~ Ringan dan tahan lama
~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam
~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut
~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan
~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama
~ Warna lembut, hasil medium to coverage
~ produk 100% Asli
~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen.

Terimakasih

Exp : 10/04/2022

 #lipstik #lipstick #lipstikmurah  #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah  #shannen  #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist  #lfl #booming #boomlike

2019-08-24 03:34   0 0

 

Hi Kaka Cantik... Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, No. 1 Watermelon No. 2 Cerry bomb No. 3 Redwood No. 4 French Rose No. 5 Wanderlust No. 6 Slay Burgundy No. 7 Irish Brown No. 8 Ballet Slipper No. 9 Sandcastle No. 10 Sweet Ginger Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊 Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain : ~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben ~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry ~ Ringan dan tahan lama ~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam ~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut ~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan ~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama ~ Warna lembut, hasil medium to coverage ~ produk 100% Asli ~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen. Terimakasih Exp : 10/04/2022 #lipstik #lipstick #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah #shannen #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist #lfl #booming #boomlike

Holis, vengo a recomendar este "batom Balm Matte" de #natura aquarela. Tono uva. Debería haber exfoliado mis labios antes, pero bue. Hermosa textura, no transfiere y dura muuuuucho, se bancó agua, banana y café, sólo cayó ante el guiso de arroz de mamá.
Ni idea el precio, me lo enviaron de regalo junto a un producto que compré.
 #labialmate #lipstick

2019-08-24 03:34   0 0

 

Holis, vengo a recomendar este "batom Balm Matte" de #natura aquarela. Tono uva. Debería haber exfoliado mis labios antes, pero bue. Hermosa textura, no transfiere y dura muuuuucho, se bancó agua, banana y café, sólo cayó ante el guiso de arroz de mamá. Ni idea el precio, me lo enviaron de regalo junto a un producto que compré. #labialmate #lipstick

Hi Kaka Cantik...
Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, 
No. 1 Watermelon
No. 2 Cerry bomb
No. 3 Redwood
No. 4 French Rose
No. 5 Wanderlust
No. 6 Slay Burgundy
No. 7 Irish Brown
No. 8 Ballet Slipper
No. 9 Sandcastle
No. 10 Sweet Ginger

Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊

Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain :
~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben
~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry
~ Ringan dan tahan lama
~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam
~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut
~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan
~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama
~ Warna lembut, hasil medium to coverage
~ produk 100% Asli
~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen.

Terimakasih

Exp : 10/04/2022

 #lipstik #lipstick #lipstikmurah  #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah  #shannen  #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

2019-08-24 03:34   0 0

 

Hi Kaka Cantik... Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, No. 1 Watermelon No. 2 Cerry bomb No. 3 Redwood No. 4 French Rose No. 5 Wanderlust No. 6 Slay Burgundy No. 7 Irish Brown No. 8 Ballet Slipper No. 9 Sandcastle No. 10 Sweet Ginger Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊 Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain : ~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben ~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry ~ Ringan dan tahan lama ~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam ~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut ~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan ~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama ~ Warna lembut, hasil medium to coverage ~ produk 100% Asli ~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen. Terimakasih Exp : 10/04/2022 #lipstik #lipstick #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah #shannen #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

Loving the power of professional makeup!

2019-08-24 03:33   1 1

 

Loving the power of professional makeup!

FREE REGISTRASI DAN LANGSUNG BISA JALANKAN BISNIS NYA.. Mudah gak pake ribet 
Gampang jalaninnya
Bisa disambil dengan jualan lainnya.

Cucok nih kakak bagi kalian yang punyan OL Shop...manfaat kan jaringan mu manfaat kan sekeliling mu.. Pria wanita tua muda emak emak mahasiswa keryawan semua bisa jalankan..mudah bebas biaya 👍🏻 Tertarik? Silahkan WA ke 085714009871
No inbox fast respon By WA 👍🏻
 #shannen #shannenamanhalal #lipstick
 #lipstikshannen #bisnisshannen #shannentangerang #myshannen

2019-08-24 03:33   0 0

 

FREE REGISTRASI DAN LANGSUNG BISA JALANKAN BISNIS NYA.. Mudah gak pake ribet Gampang jalaninnya Bisa disambil dengan jualan lainnya. Cucok nih kakak bagi kalian yang punyan OL Shop...manfaat kan jaringan mu manfaat kan sekeliling mu.. Pria wanita tua muda emak emak mahasiswa keryawan semua bisa jalankan..mudah bebas biaya 👍🏻 Tertarik Silahkan WA ke 085714009871 No inbox fast respon By WA 👍🏻 #shannen #shannenamanhalal #lipstick #lipstikshannen #bisnisshannen #shannentangerang #myshannen

Hi Kaka Cantik...
Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, 
No. 1 Watermelon
No. 2 Cerry bomb
No. 3 Redwood
No. 4 French Rose
No. 5 Wanderlust
No. 6 Slay Burgundy
No. 7 Irish Brown
No. 8 Ballet Slipper
No. 9 Sandcastle
No. 10 Sweet Ginger

Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊

Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain :
~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben
~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry
~ Ringan dan tahan lama
~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam
~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut
~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan
~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama
~ Warna lembut, hasil medium to coverage
~ produk 100% Asli
~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen.

Terimakasih

Exp : 10/04/2022

 #lipstik #lipstick #lipstikmurah  #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah  #shannen  #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

2019-08-24 03:33   0 0

 

Hi Kaka Cantik... Kenalin ini lipstik terbaru yg sedang boom banget di Indonesia loo.. ada 10 varian warna yang cantik dan kekinian banget, No. 1 Watermelon No. 2 Cerry bomb No. 3 Redwood No. 4 French Rose No. 5 Wanderlust No. 6 Slay Burgundy No. 7 Irish Brown No. 8 Ballet Slipper No. 9 Sandcastle No. 10 Sweet Ginger Ayo pilih warna yg kaka suka, kalo aku sih favorit no. 10 😊 Kelebihan Produk Shannen dibandingkan lipstik lain : ~ Terjamin Aman dan Halal, cruelty free, udah BPOM, dan bebas paraben ~ Mengandung pigmen kaya didalamnya seperti buah delima, acai berry ~ Ringan dan tahan lama ~ Melindungi bibir dari cahaya matahari yang bisa membuat bibir hitam ~ Membuat bibir kering & kasar menjadi lembut ~ Transferproof ~ Tidak menempel dimakanan ~ Membuat bibir tetap lembab dg sentuhan satin pada sapuan pertama ~ Warna lembut, hasil medium to coverage ~ produk 100% Asli ~ dan paling penting kaka bisa menjadikan kebiasan berdandan kaka menjadi penghasilan ratusan hingga jutaan/hari dg menjadi reseller pebisnis shannen. Terimakasih Exp : 10/04/2022 #lipstik #lipstick #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #lipmattemurah #lippaint #lippaintmurah #shannen #lipstikshannen #shannenlipstik #lipstickshannen #lipmatteshannen #lipstikwardah #lipcream #lipcreammurah #stokist

b_g 😁😂🤣😂😁🤣😂😋 #love #lovemyfollowers #lipstick #mumbai #muser #musically #nagercoil #bangalore #bigboss #coimbatore #chennai #zionpuram #kanyakumari #kkmusers #kerala #kollywood #godson #followforfollowback #funnymemes #dance #duet #shoutoutforshoutout #shoutout #actingwar #instagood #instadaily #instagram #evergreennagercoil @dub_expression_killer @dubsmash @tiktok @tiktok_attrocities @tiktok__tamil_ @sunmusic_offl @vijaytelevision @vincyvincyv @biggboss3offl @bigboss3offi @_mrunu_is_love_tiktok @benin.nagercoil @londonmensstore @chennainightlife @chennai_tiktok_models_2.0 @milkey___crazy @manyamaanya @kanyakumaricitymemes@dub_expression_killer #funnymemes #moratusingles🔥 #single @single__sizzling__swetha @_jenilin_george_1906 @vijaytelevision @ashibadj #lovemyfollowers

2019-08-24 03:33   7 0

 
Buat kalian para cewek nih😍 Bingung cari makeup, pallate eyeshadow, brush dan totebag? Aku saranin nih buat kepoin ig
@gumshop4
@gumshop4
@gumshop4
@gumshop4
@gumshop4
.
Onlineshop yang jual makeup dan totebag harga pas dikantong buat kalian para cewe cewe cantik😋😘
Langsung difollow aja yuk @gumshop4 💖 bisa cod dan kirim via jnt 😋
Buruan follow sebelum iklan dihapus yaa😋😘
.
.
 #makeup #kosmetik #maskerwajah #pallateeyeshadow #highlighter #blushon #lipmatte #lipstick #brush #eyeliner #mascara #bronzer

2019-08-24 03:33   0 0

 

Buat kalian para cewek nih😍 Bingung cari makeup, pallate eyeshadow, brush dan totebag Aku saranin nih buat kepoin ig @gumshop4 @gumshop4 @gumshop4 @gumshop4 @gumshop4 . Onlineshop yang jual makeup dan totebag harga pas dikantong buat kalian para cewe cewe cantik😋😘 Langsung difollow aja yuk @gumshop4 💖 bisa cod dan kirim via jnt 😋 Buruan follow sebelum iklan dihapus yaa😋😘 . . #makeup #kosmetik #maskerwajah #pallateeyeshadow #highlighter #blushon #lipmatte #lipstick #brush #eyeliner #mascara #bronzer

🔫💚Resultado del LIVE de hoy
✨🙏Gracias por acompañarme 
Eyeshadow: @themakeupshack “rainforest” palette 
Eyeliner: @inglot_usa eyeliner gel 77
Eyes: @smashboxcosmetics 24 hour photo finish shadow primer 
@anastasiabeverlyhills dipbrow pomade “medium brown”
Face: @embryolisse lait-cream 
Face: @mariobadescu facial spray 
@tartecosmetics shape tape concealer “ medium”
 #eyebrows #eyeshadow #kyliejenner #latina #blackhair #lipstick #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeupartistsworldwide #blush #dubai #milan #persian #armenia #tijuana #losangeles #coronacalifornia #sandiego

2019-08-24 03:33   4 1

 

🔫💚Resultado del LIVE de hoy ✨🙏Gracias por acompañarme Eyeshadow: @themakeupshack “rainforest” palette Eyeliner: @inglot_usa eyeliner gel 77 Eyes: @smashboxcosmetics 24 hour photo finish shadow primer @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade “medium brown” Face: @embryolisse lait-cream Face: @mariobadescu facial spray @tartecosmetics shape tape concealer “ medium” #eyebrows #eyeshadow #kyliejenner #latina #blackhair #lipstick #makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeupartistsworldwide #blush #dubai #milan #persian #armenia #tijuana #losangeles #coronacalifornia #sandiego

LUMECOLORS LIP MOUSSE
Harga 137.000 
Ready stock
.
Tersedia dalam 10 pilihan warna :
1. MARSHMELLOW 
2. SUGARBABE 
3. PEACH ME 
4. PUMPKIN PIE 
5. MY BAE 
6. SUNSET KISS 
7. CHOCO LATTE 
8. SPICY CORAL 
9. CRIMSON RED 
10. VIXEN GLAM
.
.
KEUNGGULAN :
1. Menggunakan Teknologi Nano dari Korea, sehingga ringan sekali 
2.  Pigmented --> Sekali pulas langsung "keluar" warnanya, dan mencover warna bibir gelap sekalipun. 
3. Halal, Bpom, dan aman digunakan saat Shalat, karena menyerap air wudhu 
4. Sama-sama menghaluskan tekstur garis bibir, dan memberikan tampilan bibir sehat sempurna 
5.  Pilihan2 warnanya yang cantik memang dikondisikan khusus untuk warna-warna kulit wanita Asia
.
.
Lip Cheek Mousse: 
1. Ukuran 1.6x lipat lebih banyak dari lipcoat 
2. Multifungsi 3 in 1 (untuk eyeshadow & blush on) 
3. Teksturnya tint berbasis mousse (bukan air) 
4. Mengandung jojoba oil dan Vitamin E yang berfungsi melembabkan dan menyehatkan bibir, karena moist, maka mousse ini tidak se-kissproof seperti layaknya Lipcoat. 
5. Buildable, jadi jika ingin touch up, tanpa harus menghapus warna bibir yang masih menempel, dipulas lagi menggunakan lip mousse tidak masalah, dan tidak akan bikin crack di bibir
.
.
 #lumecolors #lumecolorsasli #lumecolorsofficial #lumenials #lipmousse #lipmousselume #lipstick3in1 #lipstick #lipstik #lipstikcair #lipstickoftheday #melembabkanbibir #lipsticklover #lipstickpigmented #juallipstik #juallipstikhalal #juallipmousse #lipstikbaru #lipstikcantik #liquidlipstick #viesshop

2019-08-24 03:32   0 0

 

LUMECOLORS LIP MOUSSE Harga 137.000 Ready stock . Tersedia dalam 10 pilihan warna : 1. MARSHMELLOW 2. SUGARBABE 3. PEACH ME 4. PUMPKIN PIE 5. MY BAE 6. SUNSET KISS 7. CHOCO LATTE 8. SPICY CORAL 9. CRIMSON RED 10. VIXEN GLAM . . KEUNGGULAN : 1. Menggunakan Teknologi Nano dari Korea, sehingga ringan sekali 2.  Pigmented --> Sekali pulas langsung "keluar" warnanya, dan mencover warna bibir gelap sekalipun. 3. Halal, Bpom, dan aman digunakan saat Shalat, karena menyerap air wudhu 4. Sama-sama menghaluskan tekstur garis bibir, dan memberikan tampilan bibir sehat sempurna 5.  Pilihan2 warnanya yang cantik memang dikondisikan khusus untuk warna-warna kulit wanita Asia . . Lip Cheek Mousse: 1. Ukuran 1.6x lipat lebih banyak dari lipcoat 2. Multifungsi 3 in 1 (untuk eyeshadow & blush on) 3. Teksturnya tint berbasis mousse (bukan air) 4. Mengandung jojoba oil dan Vitamin E yang berfungsi melembabkan dan menyehatkan bibir, karena moist, maka mousse ini tidak se-kissproof seperti layaknya Lipcoat. 5. Buildable, jadi jika ingin touch up, tanpa harus menghapus warna bibir yang masih menempel, dipulas lagi menggunakan lip mousse tidak masalah, dan tidak akan bikin crack di bibir . . #lumecolors #lumecolorsasli #lumecolorsofficial #lumenials #lipmousse #lipmousselume #lipstick3in1 #lipstick #lipstik #lipstikcair #lipstickoftheday #melembabkanbibir #lipsticklover #lipstickpigmented #juallipstik #juallipstikhalal #juallipmousse #lipstikbaru #lipstikcantik #liquidlipstick #viesshop

repost @rissamananquiltrillo
・・・
I love working with this woman! She gives her all in everything she does. Always all heart.👊🏼❤❤❤
.
.
 #MyKoreanJagiya #HeartEvangelista #RissaMananquil #HappySkinXLoveMarie #happyskin #happyskinph #lipstick #lippies #makeup #beautyproducts #beauty #art #artist #fashion #lovemarie #endorser #endorsement #product #zalora #zaloraph #lazada #lazadaph #shoppee #shopping #shoppingonline #online #onlineshopping #boutique #boutiqueshopping

2019-08-24 03:31   1 1

 
Tonos morados....los ame!!! 👀💜👄💁🏼‍♀️
..
.
..
.
..
@byscosmetics
@voguecosmeticos 
@ateneaprofesional
@elfcosmetics
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
---------------------------
 #makeup #makeupideas #makeuplover #makeupdonebyme #makeuptutorial #makeuplife #makeuptime #makeupaddict #makeupoftheday #eyemakeup #creativemakeup #makeuplook #cosmetic #lipstick #eyes #instabeauty #elf #voguecosmeticos #atenea #byscosmetics #contouring #lashes #lips #glow #brows #eyeshadow #makeupvideos #makeupphotoshoot #makeuplook #eyeslookofday

2019-08-24 03:30   1 0

 
I’m about all my Velour Liquid lippies the best Liquid Lipstick in the universe. @jeffreestar @jeffreestarcosmetics SPAM JEFFREE STAR AND JEFFREE STAR COSMETICS IN THE COMMENTS!!! PLEASE 😍😍😍 #makeup #makeupjunkie #makeupaddict #makeuplove #makeuplover #makeupboss #makeupaddicted #makeuponfleek #undiscoveredmuas #wakeupandmakeup #makeuponpoint #makeuponfleek #makeuplooks #makeupartistsworldwide #jsc #jeffreestar #jeffreestarcosmetics #velourliquidlipstick #lipstick #lotd #lipsticks

2019-08-24 03:30   1 0

 

I’m about all my Velour Liquid lippies the best Liquid Lipstick in the universe. @jeffreestar @jeffreestarcosmetics SPAM JEFFREE STAR AND JEFFREE STAR COSMETICS IN THE COMMENTS!!! PLEASE 😍😍😍 #makeup #makeupjunkie #makeupaddict #makeuplove #makeuplover #makeupboss #makeupaddicted #makeuponfleek #undiscoveredmuas #wakeupandmakeup #makeuponpoint #makeuponfleek #makeuplooks #makeupartistsworldwide #jsc #jeffreestar #jeffreestarcosmetics #velourliquidlipstick #lipstick #lotd #lipsticks

TGIF mood! ✌🏾💋

2019-08-24 03:30   3 1

 

TGIF mood! ✌🏾💋

Mutia : Bright / Fair Skin Tone
Warna Kulit Cerah / Putih
.
💋LUMECOLORS VELVET LIPCOAT💋

5 WARNA BARU :⁣
1. Coraline > Warna setingkat lebih gelap dari Sunset Chic⁣
2. 𝗠𝗘𝗠𝗢𝗥𝗬 𝗢𝗙 𝗬𝗢𝗨 > 𝘞𝘢𝘳𝘯𝘢 𝘴𝘦𝘵𝘪𝘯𝘨𝘬𝘢𝘵 𝘭𝘦𝘣𝘪𝘩 𝘨𝘦𝘭𝘢𝘱 𝘥𝘢𝘳𝘪 𝘉𝘢𝘳𝘦 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘔𝘦⁣
3. Summer Potion > Warna pink lembut, setingkat lebih gelap dan soft dari Arm Candy yg cenderung sedikit terang⁣
4. Sunday Bliss > Warna fuschia gelap⁣
5. Devious Queen > Warna Merah Gelap, dibanding KOF merahnya merah cabe-nya Kiss of Fire⁣
⁣
√ Tidak Crack⁣
√ Tidak Menggumpal⁣
√ Tidak membuat Bibir kering⁣
√ Ringan Dibibir⁣
√ 30 Second Kiss Proof⁣
√ Super Pigmented⁣
√ Tahan Lama sampai 12 jam⁣
√ Menyerap Air Sehingga Bisa Dipakai Saat Sholat⁣
√ Kualitas High End⁣
√ Hasil akhir MATTE

Lumecolors 💋💋
bisa dipesan via
bit.ly/lumecolors_kg
IG : @koreanmask.idn
WA : 0822 83962866
Shopee : koreangrosir.com

1pc Rp117.000 
Set 3 Rp297.000 (@Rp99.000)
Set 5 Rp470.000 (@Rp94.000)
set 10 Rp890.000 (@Rp89.000)
*Warna set fix ya, dm for details

 #lumecolors
 #halal #bpom #lipstickhalal
 #lumesquad_dua #lumesquad #lumenials
 #lipstick #lipcoat #lipmousse #liptintmousse #liptint
 #lumelipstick #lumelipmousse #lumelipcoat 
 #lumebeauty  #lumevelvet #lumelipcream 
 #lumecolorsjakarta #beautyvlogger
 #lumecolorsasli #lumecolorsoriginal
 #lipstickmurah #jualanlipstik #juallipstik 
 #reseller #resellerwelcome #resellerlipstick

2019-08-24 03:30   0 0

 

Mutia : Bright / Fair Skin Tone Warna Kulit Cerah / Putih . 💋LUMECOLORS VELVET LIPCOAT💋 5 WARNA BARU :⁣ 1. Coraline > Warna setingkat lebih gelap dari Sunset Chic⁣ 2. 𝗠𝗘𝗠𝗢𝗥𝗬 𝗢𝗙 𝗬𝗢𝗨 > 𝘞𝘢𝘳𝘯𝘢 𝘴𝘦𝘵𝘪𝘯𝘨𝘬𝘢𝘵 𝘭𝘦𝘣𝘪𝘩 𝘨𝘦𝘭𝘢𝘱 𝘥𝘢𝘳𝘪 𝘉𝘢𝘳𝘦 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘔𝘦⁣ 3. Summer Potion > Warna pink lembut, setingkat lebih gelap dan soft dari Arm Candy yg cenderung sedikit terang⁣ 4. Sunday Bliss > Warna fuschia gelap⁣ 5. Devious Queen > Warna Merah Gelap, dibanding KOF merahnya merah cabe-nya Kiss of Fire⁣ ⁣ √ Tidak Crack⁣ √ Tidak Menggumpal⁣ √ Tidak membuat Bibir kering⁣ √ Ringan Dibibir⁣ √ 30 Second Kiss Proof⁣ √ Super Pigmented⁣ √ Tahan Lama sampai 12 jam⁣ √ Menyerap Air Sehingga Bisa Dipakai Saat Sholat⁣ √ Kualitas High End⁣ √ Hasil akhir MATTE Lumecolors 💋💋 bisa dipesan via bit.ly/lumecolors_kg IG : @koreanmask.idn WA : 0822 83962866 Shopee : koreangrosir.com 1pc Rp117.000 Set 3 Rp297.000 (@Rp99.000) Set 5 Rp470.000 (@Rp94.000) set 10 Rp890.000 (@Rp89.000) *Warna set fix ya, dm for details #lumecolors #halal #bpom #lipstickhalal #lumesquad_dua #lumesquad #lumenials #lipstick #lipcoat #lipmousse #liptintmousse #liptint #lumelipstick #lumelipmousse #lumelipcoat #lumebeauty #lumevelvet #lumelipcream #lumecolorsjakarta #beautyvlogger #lumecolorsasli #lumecolorsoriginal #lipstickmurah #jualanlipstik #juallipstik #reseller #resellerwelcome #resellerlipstick

Save an extra 20% off ALL skincare, body care & makeup offers in the Winter Beauty Edit brochure

2019-08-24 03:29   0 1

 

Save an extra 20% off ALL skincare, body care & makeup offers in the Winter Beauty Edit brochure

Allison is so stunning in her Boysenberry Color Balm Lipstick by Aveda. Visit me at Daybreak to find your perfect color! It’s the softest, silkiest lip color I’ve ever worn. Long wearing liquid lipstick that glides on like gloss. They have buildable cover in a matte finish without drying your lips. Feed My Lips 👄 💄🌱 Vegan, 98% plant derived, cruelty free. .
.
.
 #aveda #avedacolorbalm #feedmylips #boysenberry #lipstick #mua #hairstylist #esthetician #redhair #eyebrows #lips #fulllips #daybreakwyandotte #daybreak @daybreak_salons_spas

2019-08-24 03:29   2 0

 

Allison is so stunning in her Boysenberry Color Balm Lipstick by Aveda. Visit me at Daybreak to find your perfect color! It’s the softest, silkiest lip color I’ve ever worn. Long wearing liquid lipstick that glides on like gloss. They have buildable cover in a matte finish without drying your lips. Feed My Lips 👄 💄🌱 Vegan, 98% plant derived, cruelty free. . . . #aveda #avedacolorbalm #feedmylips #boysenberry #lipstick #mua #hairstylist #esthetician #redhair #eyebrows #lips #fulllips #daybreakwyandotte #daybreak @daybreak_salons_spas

CATKIN LIPSTICK CP133 Swatch from @soolmuaz , gorgeous peach blossom color 💋
.
_____________________________________
 #makeupisart #projectpanner #myartistcommunity #hoodedeyesmakeup #sunsetmakeup #makeupjunkie #daretocreate #eyeshadowtutorial #lipstick #makeuplover #makeupblogger #beauty #beautyblogger #daily #photoofday #fashion #makeup #makeupskill #beautycommunity #instabeauty #makeuppaddict #ilovemakeup #youtubebeauty #makeuptalk #makeupmafia #chanelbeauty #makeupproutine  #makeupphotography  #instamakeup

2019-08-24 03:29   4 0

 
repost @rissamananquiltrillo
・・・
A few days to go before @happyskin_ph launches the #HappySkinXLoveMarie lip collection!💋 This was really a labor of love by @iamhearte. She was so committed and did more than what was asked of her throughout product development, creating the artwork, and shooting the campaign material. She gives her all in everything she does—always all heart.❤
.
.
 #MyKoreanJagiya #HeartEvangelista #RissaMananquil #happyskin #happyskinph #lipstick #lippies #makeup #beautyproducts #beauty #art #artist #fashion #lovemarie #endorser #endorsement #product #zalora #zaloraph #lazada #lazadaph #shoppee #shopping #shoppingonline #online #onlineshopping #boutique #boutiqueshopping

2019-08-24 03:29   1 1

 

repost @rissamananquiltrillo ・・・ A few days to go before @happyskin_ph launches the #HappySkinXLoveMarie lip collection!💋 This was really a labor of love by @iamhearte. She was so committed and did more than what was asked of her throughout product development, creating the artwork, and shooting the campaign material. She gives her all in everything she does—always all heart.❤ . . #MyKoreanJagiya #HeartEvangelista #RissaMananquil #happyskin #happyskinph #lipstick #lippies #makeup #beautyproducts #beauty #art #artist #fashion #lovemarie #endorser #endorsement #product #zalora #zaloraph #lazada #lazadaph #shoppee #shopping #shoppingonline #online #onlineshopping #boutique #boutiqueshopping

⚠️PROMOCIÓN A $2.50⚠️
Labial mate Miss Rosê + brillo labial incluido 
Tono: Spanish Pink👄🌸 #makeup #missrose #lipstick #elsalvador🇸🇻

2019-08-24 03:29   0 0

 

⚠️PROMOCIÓN A $2.50⚠️ Labial mate Miss Rosê + brillo labial incluido Tono: Spanish Pink👄🌸 #makeup #missrose #lipstick #elsalvador🇸🇻

Haute Approved! We'll be at Fontana Pharmacy Barbican tomorrow hanging with the L'oreal team! Lets have fun trying lipsticks and buying lipsticks💄💋 * see flyer for details*

Come join @thebeautyspotjm for the L'oreal Les Macarons Launch TOMORROW, Saturday, August 24th, at our Barbican location from 2pm - 7pm😁! There will be free savoury treats and FREE lippies when you purchase a Les Macaron!

 #loreallesmacarons 
 #loreallippies
 #loreallaunchinkingston
 #fontanabeauty
 #fontanaloreal
 #hautepeople
 #lipstick
Reposted from @fontana_pharmacy

2019-08-24 03:28   2 0

 

Haute Approved! We'll be at Fontana Pharmacy Barbican tomorrow hanging with the L'oreal team! Lets have fun trying lipsticks and buying lipsticks💄💋 * see flyer for details* Come join @thebeautyspotjm for the L'oreal Les Macarons Launch TOMORROW, Saturday, August 24th, at our Barbican location from 2pm - 7pm😁! There will be free savoury treats and FREE lippies when you purchase a Les Macaron! #loreallesmacarons #loreallippies #loreallaunchinkingston #fontanabeauty #fontanaloreal #hautepeople #lipstick Reposted from @fontana_pharmacy

Got my BLACK🖤back......
•
•
Lashes??💫✨💫✨💫💫💫💫💫💫✨💫
❇️ [HOME OF the LASH BIBLE 📖 ]
📧 Bizdotcom22@gmail.com 📱 [901.646.1877]
https://kmonroedotcomllc.business.site/
In Lash She Trust™️” -Kmonroedotcom,llc.
TEXT “Pretti” to 901.646.1877 along with 
NAME.TIME.SERVICE 💁Tues-Fri Only!
Lashes 👉🏽Kmonroedotcom.BigCartel.com 💅💋💄👠Love my lashes? Book your appointment now!! Link in the bio🔝
•Lash Extensions
•Permanent Makeup
•Luxury Mink Lashes •25mm Mink Lashes
•Lip Stick/Gloss
•Traveler
•MUA
•Pretti Tomboy
•Events Management{Baby/Bridal Showers} •Beauty Guru
 #lashes #kylie #fenty #lashes #eyelashextensions #kylieskin #fentylovers #diorcosmetics #lashed  #minks #eyeshadow #smile #beauty #esthetics #skin #volumelashes #lashlovers #lashenvy #lashgoals #silklashes #striplashes #mink #wispylashes #lashesfordays #lashdolls #lipgloss #lipstick #makeupaddicts

2019-08-24 03:27   1 0

 

Got my BLACK🖤back...... • • Lashes💫✨💫✨💫💫💫💫💫💫✨💫 ❇️ [HOME OF the LASH BIBLE 📖 ] 📧 [email protected]gmail.com 📱 [901.646.1877] https://kmonroedotcomllc.business.site/ In Lash She Trust™️” -Kmonroedotcom,llc. TEXT “Pretti” to 901.646.1877 along with NAME.TIME.SERVICE 💁Tues-Fri Only! Lashes 👉🏽Kmonroedotcom.BigCartel.com 💅💋💄👠Love my lashes Book your appointment now!! Link in the bio🔝 •Lash Extensions •Permanent Makeup •Luxury Mink Lashes •25mm Mink Lashes •Lip Stick/Gloss •Traveler •MUA •Pretti Tomboy •Events Management{Baby/Bridal Showers} •Beauty Guru #lashes #kylie #fenty #lashes #eyelashextensions #kylieskin #fentylovers #diorcosmetics #lashed #minks #eyeshadow #smile #beauty #esthetics #skin #volumelashes #lashlovers #lashenvy #lashgoals #silklashes #striplashes #mink #wispylashes #lashesfordays #lashdolls #lipgloss #lipstick #makeupaddicts

💋

2019-08-24 03:27   2 1

 

💋

Hi Instagram, it’s been a while 🍭🌻✨

2019-08-24 03:26   2 1

 

Hi Instagram, it’s been a while 🍭🌻✨

Working with our Professional #Hair and #Make Up #Artist we work together to bring out your natural beauty. 
Each #Experience is tailored to you for you. 
It's an opportunity to be #pampered and treated to professional hair and make up. How often do you get treated like this? Maybe now is the time? 
Model: @_kaateyb_ 
HMUA: @sonia_mantrao

2019-08-24 03:26   3 1

 

Working with our Professional #Hair and #Make Up #Artist we work together to bring out your natural beauty. Each #Experience is tailored to you for you. It's an opportunity to be #pampered and treated to professional hair and make up. How often do you get treated like this Maybe now is the time Model: @_kaateyb_ HMUA: @sonia_mantrao

30 inches🦄 hair 🌈bundles 😇

2019-08-24 03:15   2 1

 

30 inches🦄 hair 🌈bundles 😇

อย่ารักใครมากไป

จนไม่รักตัวเอง

อย่ารักตัวเองมากไป

จนไม่รักใคร

Credit:Jatuponchompoonich

 #เพราะทุกวันคือรันเวย์ #เพราะโลกมันกว้างคนข้างๆเลยสำคัญ #instagood #instagram #instatag #instadaily #instagramhub #instaday #instaphotos #pictureday #pictureperfect #picoftheday #picoftoday #photography #photoshoot #photographyeveryday #phototheday #photoday #lipstick #lipgloss #lip #lips #liquidlipstick

2019-08-24 03:09   12 0

 

อย่ารักใครมากไป จนไม่รักตัวเอง อย่ารักตัวเองมากไป จนไม่รักใคร Credit:Jatuponchompoonich #เพราะทุกวันคือรันเวย์ #เพราะโลกมันกว้างคนข้างๆเลยสำคัญ #instagood #instagram #instatag #instadaily #instagramhub #instaday #instaphotos #pictureday #pictureperfect #picoftheday #picoftoday #photography #photoshoot #photographyeveryday #phototheday #photoday #lipstick #lipgloss #lip #lips #liquidlipstick

2019-08-24 03:06   1 1

 
🌸Glossy lips🌸
Her: @paulinaspiga 
Ph: @mariela.photography
¿Les copa el gloss? Yo lo amo excepto cuando se te empiezan a pegar los pelos🤷🏻‍♀️

2019-08-23 19:22   77 29

 

🌸Glossy lips🌸 Her: @paulinaspiga Ph: @mariela.photography ¿Les copa el gloss Yo lo amo excepto cuando se te empiezan a pegar los pelos🤷🏻‍♀️

Next Page →
Next Page →