United States

  United States

  Top 518865 Instagram followed

Images about: #mesastilla (277 posts)

O que é fotografia still e como ela pode ser útil para seu negócio?

Além de facilitar a venda, uma boa apresentação do seu produto pode reduzir as solicitações de troca por arrependimento, o que no fim das contas representa economia... #still #fotostill #empresa #fotodeprodutos #mesastilla #relogio

2019-01-21 12:20   30 0

 

O que é fotografia still e como ela pode ser útil para seu negócio Além de facilitar a venda, uma boa apresentação do seu produto pode reduzir as solicitações de troca por arrependimento, o que no fim das contas representa economia... #still #fotostill #empresa #fotodeprodutos #mesastilla #relogio

This is now time to talk about failure.

No finisher medal. No finisher tee. No big grin on the finish line.

A challenging 42 kilometers across hills and mountains, @mesastila_peaks_challenge is surely not for beginner. Starting from the coffee plantations on Gilituri, climbing the sandy ascent of Andong, asphalt road up to Telomoyo, and back to Gilituri just to find a steep descent of stairs made of rocks.

Lack of training, failure on following race plan, lack of nutrition execution, so many things are so wrong.

No regrets though. I quite enjoyed the race. Certainly not prepared for the long asphalt and concrete sections, I still try to finish what I've started, resulted in 30+ mins over cot.

Certainly will come back stronger. 💪

Thank you the comittee, volunteers, and photographer of @mesastila_peaks_challenge. Also for fellow trail runners of @telkomselrunners. You guys rock!

2018-10-11 04:05   74 17

 

This is now time to talk about failure. No finisher medal. No finisher tee. No big grin on the finish line. A challenging 42 kilometers across hills and mountains, @mesastila_peaks_challenge is surely not for beginner. Starting from the coffee plantations on Gilituri, climbing the sandy ascent of Andong, asphalt road up to Telomoyo, and back to Gilituri just to find a steep descent of stairs made of rocks. Lack of training, failure on following race plan, lack of nutrition execution, so many things are so wrong. No regrets though. I quite enjoyed the race. Certainly not prepared for the long asphalt and concrete sections, I still try to finish what I've started, resulted in 30+ mins over cot. Certainly will come back stronger. 💪 Thank you the comittee, volunteers, and photographer of @mesastila_peaks_challenge. Also for fellow trail runners of @telkomselrunners. You guys rock!

ココも素敵なお宿!
 #mesastilla

2018-10-06 02:22   9 0

 

ココも素敵なお宿! #mesastilla

my kinda sunday 😍😍😍
enjoyin #mesastilla hospitality

2018-08-05 11:28   309 5

 

my kinda sunday 😍😍😍 enjoyin #mesastilla hospitality

It’s been an awesome year of adventures spanning 4 countries, as well as moving across Australia twice. 
Training was more about quality over quantity building a solid foundation to build upon in 2018. Thanks for all the likes and comments of support!
Time to get planning, and training for the next round of adventures, and take it to the next level!😀
1. Mesastilla peaks challenge Java Indonesia
2. Mandurah beach sunset WA AU
3. Stonehenge UK
4. Mesastilla peaks challenge Java Indonesia
5. Ben Lomond Summit Queenstown NZ
6. Mount Bogong summit sunset VIC AU
7. Mystic Downhill action Bright VIC AU
8. Mount Feathertop NW spur VIC AU
9. Huggins Lookout with the crew Bright VIC AU
 #2017bestnine #ultratraining #searchforvert

2017-12-13 12:12   394 10

 

It’s been an awesome year of adventures spanning 4 countries, as well as moving across Australia twice. Training was more about quality over quantity building a solid foundation to build upon in 2018. Thanks for all the likes and comments of support! Time to get planning, and training for the next round of adventures, and take it to the next level!😀 1. Mesastilla peaks challenge Java Indonesia 2. Mandurah beach sunset WA AU 3. Stonehenge UK 4. Mesastilla peaks challenge Java Indonesia 5. Ben Lomond Summit Queenstown NZ 6. Mount Bogong summit sunset VIC AU 7. Mystic Downhill action Bright VIC AU 8. Mount Feathertop NW spur VIC AU 9. Huggins Lookout with the crew Bright VIC AU #2017bestnine #ultratraining #searchforvert

LUXURY COUPLES RETREAT!
SPA INDULGENCE AND BOROBUDUR DAY TRIP

Rejuvenate amidst the beautiful setting of Central Java in Mesastila Resort (5 Star). Included in the price is a world class Javanese Massage and a day trip to Borobudur for only 878 SGD.

For more information log on to http://ow.ly/ZCKy30gRlzq or send us a mail at info@fayyaztravels.com

 #mesastilla #resort #deals #sale #lastminutedeals #traveldeals #offers #traveloffers #java #spa #massage #couplestretreat #5star #luxuryholiday #holidays #instatravel #nature #architecture #view #photography #world #scenery #beauty #adventure #travel #holiday #vacation #wanderlust #borderless #fayyaztravels

2017-11-28 17:38   43 0

 

LUXURY COUPLES RETREAT! SPA INDULGENCE AND BOROBUDUR DAY TRIP Rejuvenate amidst the beautiful setting of Central Java in Mesastila Resort (5 Star). Included in the price is a world class Javanese Massage and a day trip to Borobudur for only 878 SGD. For more information log on to http://ow.ly/ZCKy30gRlzq or send us a mail at [email protected]fayyaztravels.com #mesastilla #resort #deals #sale #lastminutedeals #traveldeals #offers #traveloffers #java #spa #massage #couplestretreat #5star #luxuryholiday #holidays #instatravel #nature #architecture #view #photography #world #scenery #beauty #adventure #travel #holiday #vacation #wanderlust #borderless #fayyaztravels

Kehebatan Seseorang Tidak Diukur Dari Kekuatan'y, Tetapi Diukur Dari Bagaimana Dia Dapat KEMBALI BERDIRI TEGAP Setiap Kali Dia Terjatuh / Dijatuhkan, Serta Berani Menerima dan Berdamai Dgn Diri Sendiri Dalam Kondisi / Situasi Apapun 😊☺ #RunningInspiration #FIGHTERtoWin
.

Perjuangan 3,5Km Menjelang Garis Finish MPC65K 💪💪💪
. 📷 @mesastila_peaks_challenge .

 #race #trail #trailrun #trailrunning #trailrunner #pelarigunung #mesastilla #mesastilapeakschallenge #mpc65k #strongwomen #womaninspiration #womaninspired #womaninspirationrunners #womantrafics #berjuang #berjuangsampaigarisakhir

2017-10-14 11:01   147 12

 

Kehebatan Seseorang Tidak Diukur Dari Kekuatan'y, Tetapi Diukur Dari Bagaimana Dia Dapat KEMBALI BERDIRI TEGAP Setiap Kali Dia Terjatuh / Dijatuhkan, Serta Berani Menerima dan Berdamai Dgn Diri Sendiri Dalam Kondisi / Situasi Apapun 😊☺ #RunningInspiration #FIGHTERtoWin . Perjuangan 3,5Km Menjelang Garis Finish MPC65K 💪💪💪 . 📷 @mesastila_peaks_challenge . #race #trail #trailrun #trailrunning #trailrunner #pelarigunung #mesastilla #mesastilapeakschallenge #mpc65k #strongwomen #womaninspiration #womaninspired #womaninspirationrunners #womantrafics #berjuang #berjuangsampaigarisakhir

One down then looking at what’s coming, exciting and knowing it’s going to be some hard work.

2017-10-08 17:33   312 2

 

One down then looking at what’s coming, exciting and knowing it’s going to be some hard work.

Some kool mountain trails out there today. #mpcultra #mesastilla

2017-10-08 17:30   336 13

 

Some kool mountain trails out there today. #mpcultra #mesastilla

Mesastilla 42.2km at Mount Andong summit! Long day, maybe should have trained for it haha, or trained in a steam room. Great fun, and what great people, culture and experience!

2017-10-08 11:52   515 18

 

Mesastilla 42.2km at Mount Andong summit! Long day, maybe should have trained for it haha, or trained in a steam room. Great fun, and what great people, culture and experience!

Banyak orang mengoleksi barang mewah, tapi saya justru senang mengoleksi kopi bubuk, hobi ini sudah 5 th dijalani, bagi saya minum kopi hitam sensasinya is the best, terima kasih bangetssss....kepada teman2x yg sudah memberi kopi2x ini, masih sabar menanti janji kiriman ground coffee kopi tetangga si tuku yg terkenal itu oleh adik tercinta yg supeerrrr siibuukk...😘😘😘😘😘..., hhmmm....bsk pagi coba kopi yg apa yaaa🤔🤔🤔 #kopilombok #kopibali #kopipapua #kopituku #kopiluwak #kopibanaran #kopijambi #kopitimorleste #kopimendheling #mesastilla #cafetokodede #kopiwine #ottenkopi #v60 #kopi #happythoughts #hobby #longblackcoffee

2017-08-30 09:40   38 5

 

Banyak orang mengoleksi barang mewah, tapi saya justru senang mengoleksi kopi bubuk, hobi ini sudah 5 th dijalani, bagi saya minum kopi hitam sensasinya is the best, terima kasih bangetssss....kepada teman2x yg sudah memberi kopi2x ini, masih sabar menanti janji kiriman ground coffee kopi tetangga si tuku yg terkenal itu oleh adik tercinta yg supeerrrr siibuukk...😘😘😘😘😘..., hhmmm....bsk pagi coba kopi yg apa yaaa🤔🤔🤔 #kopilombok #kopibali #kopipapua #kopituku #kopiluwak #kopibanaran #kopijambi #kopitimorleste #kopimendheling #mesastilla #cafetokodede #kopiwine #ottenkopi #v60 #kopi #happythoughts #hobby #longblackcoffee

Throw back to the stunning place and people..
 #nostalgia
 #mayong
 #theclubhouse
 #mesastilla

2017-08-09 11:29   21 0

 

Throw back to the stunning place and people.. #nostalgia #mayong #theclubhouse #mesastilla

Sinaum.... #Mesastilla

2017-05-17 05:26   18 0

 

Sinaum.... #Mesastilla

Simas" tanya : Mas bajunya harga brapaan
Jawab : Maaf mas kaos / medali gak dijual ,maaf
Simasnya lgi : (Pegang" kaos tanpa tanya ) owalah mas baju bekas yia ,,kirain baru gajadi beli 
Jawab : Kan emang dri td saya bilang endak dijual ( asah peso )
Simasnya : Jugjug lungo sakkarepe dewe 🙈🙈 Emang sih gak ada harganya itu kaos 😅 , Tp Setiap kaos / baju punya cerita dan sejarahnya tersendiri,, kalo dinilai sama uang yia gak ada harganya buat saya 😇🏃 #semarangrunners #proudsr #Pocarisweat #finisher #Mbm #mesastilla #Jakmar #TuguToTugu #SlemanUltra #GedePangrango #JakartaUltra #Celeng300k

2017-01-15 06:12   60 9

 

Simas" tanya : Mas bajunya harga brapaan Jawab : Maaf mas kaos / medali gak dijual ,maaf Simasnya lgi : (Pegang" kaos tanpa tanya ) owalah mas baju bekas yia ,,kirain baru gajadi beli Jawab : Kan emang dri td saya bilang endak dijual ( asah peso ) Simasnya : Jugjug lungo sakkarepe dewe 🙈🙈 Emang sih gak ada harganya itu kaos 😅 , Tp Setiap kaos / baju punya cerita dan sejarahnya tersendiri,, kalo dinilai sama uang yia gak ada harganya buat saya 😇🏃 #semarangrunners #proudsr #Pocarisweat #finisher #Mbm #mesastilla #Jakmar #TuguToTugu #SlemanUltra #GedePangrango #JakartaUltra #Celeng300k

Sisa kemarin dari Mesastila. 
Bangunan itu tadinya adalah stasiun kereta jaman dulu. Lalu krn si pemilik resort merasa sayang kalau bangunan itu dihancurkan, maka ia beli dan ia pindahkan langsung ke Magelang. 
Jadilah skrg fungsinya sbg front office resort Mesastila. 
 #mesastilla #magelang #indonesia #vintage

2016-12-28 13:10   36 0

 

Sisa kemarin dari Mesastila. Bangunan itu tadinya adalah stasiun kereta jaman dulu. Lalu krn si pemilik resort merasa sayang kalau bangunan itu dihancurkan, maka ia beli dan ia pindahkan langsung ke Magelang. Jadilah skrg fungsinya sbg front office resort Mesastila. #mesastilla #magelang #indonesia #vintage

I miss this place so much. Bekas perkebunan kopi pada zaman dahulu kala, sekarang dijadikan hotel namun kita masih bisa melihat ada perkebunan kopi di sekitar hotel ini. 
Lobby hotelnya pun juga cantik karena dulunya adalah bekas stasiun kereta api Mayong di Jepara. Sedangkan lobby utama yang berada di dalam merupakan bekas rumah orang Belanda yang bergaya Indische Empire. 
Dah itu aja ceritanya 😄
 #mesastilla #garden #park #ambarawa

2016-10-18 10:11   18 2

 

I miss this place so much. Bekas perkebunan kopi pada zaman dahulu kala, sekarang dijadikan hotel namun kita masih bisa melihat ada perkebunan kopi di sekitar hotel ini. Lobby hotelnya pun juga cantik karena dulunya adalah bekas stasiun kereta api Mayong di Jepara. Sedangkan lobby utama yang berada di dalam merupakan bekas rumah orang Belanda yang bergaya Indische Empire. Dah itu aja ceritanya 😄 #mesastilla #garden #park #ambarawa

from @trailrunnersyogyakarta - Congratulations for M dzaki For getting 2nd position and M. Fauzi @muhfauzid for the third place on Mesastilla peak challenges 100K. 5 PEAKS! Mesastilla-Andong,-merbabu-merapi-merbabu-telomoyo-gilituri-mesastilla
Buat mereka race kemarin adalah lomba kecerdasan dan silaturahmi piqniq berjamaah di belakang rumah nenek. Meski start dari paling belakang akhirnya bisa finish dengan smile dan tanpa cidera. Salut. "Sampai bertemu di lomba kecerdasan berikutnya" kata dzaki. 
 #mesastilla #mesastila_peaks_challenge #trailrunner #merbabu #merapi #asiatrailmasters - #regrann

2016-10-10 09:55   52 0

 

from @trailrunnersyogyakarta - Congratulations for M dzaki For getting 2nd position and M. Fauzi @muhfauzid for the third place on Mesastilla peak challenges 100K. 5 PEAKS! Mesastilla-Andong,-merbabu-merapi-merbabu-telomoyo-gilituri-mesastilla Buat mereka race kemarin adalah lomba kecerdasan dan silaturahmi piqniq berjamaah di belakang rumah nenek. Meski start dari paling belakang akhirnya bisa finish dengan smile dan tanpa cidera. Salut. "Sampai bertemu di lomba kecerdasan berikutnya" kata dzaki. #mesastilla #mesastila_peaks_challenge #trailrunner #merbabu #merapi #asiatrailmasters - #regrann

 #Repost @trailrunnersyogyakarta with @repostapp
・・・
Congratulations for M dzaki For getting second position and @muhfauzid for the third place on Mesastilla peak challenges 100K. 5 PEAKS !!! Mesastilla-Andong, Merbabu-Merapi-Merbabu-Telomoyo-Gilituri-Mesastilla

Buat mereka race kemarin adalah lomba kecerdasan dan silaturahmi piqniq berjamaah di belakang rumah nenek. Meski start dari paling belakang akhirnya bisa finish dengan smile dan tanpa cidera .. Salut "Sampai bertemu di lomba kecerdasan berikutnya" kata dzaki

 #mesastilla #mesastila_peaks_challenge #trailrunner #merbabu #merapi #asiatrailmasters #trailrunnersyogyakarta #playonjogja

2016-10-10 09:24   223 0

 

#Repost @trailrunnersyogyakarta with @repostapp ・・・ Congratulations for M dzaki For getting second position and @muhfauzid for the third place on Mesastilla peak challenges 100K. 5 PEAKS !!! Mesastilla-Andong, Merbabu-Merapi-Merbabu-Telomoyo-Gilituri-Mesastilla Buat mereka race kemarin adalah lomba kecerdasan dan silaturahmi piqniq berjamaah di belakang rumah nenek. Meski start dari paling belakang akhirnya bisa finish dengan smile dan tanpa cidera .. Salut "Sampai bertemu di lomba kecerdasan berikutnya" kata dzaki #mesastilla #mesastila_peaks_challenge #trailrunner #merbabu #merapi #asiatrailmasters #trailrunnersyogyakarta #playonjogja

Congratulations for M dzaki For getting 2nd position and M. Fauzi @muhfauzid for the third place on Mesastilla peak challenges 100K. 5 PEAKS! Mesastilla-Andong,-merbabu-merapi-merbabu-telomoyo-gilituri-mesastilla
Buat mereka race kemarin adalah lomba kecerdasan dan silaturahmi piqniq berjamaah di belakang rumah nenek. Meski start dari paling belakang akhirnya bisa finish dengan smile dan tanpa cidera. Salut. "Sampai bertemu di lomba kecerdasan berikutnya" kata dzaki. 
 #mesastilla #mesastila_peaks_challenge #trailrunner #merbabu #merapi #asiatrailmasters

2016-10-10 03:55   98 8

 

Congratulations for M dzaki For getting 2nd position and M. Fauzi @muhfauzid for the third place on Mesastilla peak challenges 100K. 5 PEAKS! Mesastilla-Andong,-merbabu-merapi-merbabu-telomoyo-gilituri-mesastilla Buat mereka race kemarin adalah lomba kecerdasan dan silaturahmi piqniq berjamaah di belakang rumah nenek. Meski start dari paling belakang akhirnya bisa finish dengan smile dan tanpa cidera. Salut. "Sampai bertemu di lomba kecerdasan berikutnya" kata dzaki. #mesastilla #mesastila_peaks_challenge #trailrunner #merbabu #merapi #asiatrailmasters

Next Page →
Next Page →