United States

  United States

  Top 415404 Instagram followed

Images about: #mmu (257848 posts)

PERHATIAN KEPADA UOLLS YANG BELUM DAPAT KERJA LAGI TU!!!!🗣🔉
.
UOLLS KENA NENGOK VIDEO NI!!👀👀👀ADA ILMU SIKIT IOLLS NAK KONGSI😘
.
.
Cepat tekan link dekat bawah ni👇🏻untuk DAPATKAN RESUME YANG TERBAIK!!😍😍😍
http://www.wasap.my/+60177991864
.
 #tipsinterview #resumekreatif #temuduga #interview #resumemalaysia #resumeinfografik #resumepower #uitm #uthm #mmu #uia #universitimalaya #universitipendidikansultanidris #universitisainsmalaysia #universitiputramalaysia #universitimalaysiaterengganu #universitimalaysiasabah #carikerja #kerjakosong #resumemurah #konvokesyen

2018-11-13 14:23   0 0

 

PERHATIAN KEPADA UOLLS YANG BELUM DAPAT KERJA LAGI TU!!!!🗣🔉 . UOLLS KENA NENGOK VIDEO NI!!👀👀👀ADA ILMU SIKIT IOLLS NAK KONGSI😘 . . Cepat tekan link dekat bawah ni👇🏻untuk DAPATKAN RESUME YANG TERBAIK!!😍😍😍 http://www.wasap.my/+60177991864 . #tipsinterview #resumekreatif #temuduga #interview #resumemalaysia #resumeinfografik #resumepower #uitm #uthm #mmu #uia #universitimalaya #universitipendidikansultanidris #universitisainsmalaysia #universitiputramalaysia #universitimalaysiaterengganu #universitimalaysiasabah #carikerja #kerjakosong #resumemurah #konvokesyen

Savunma Sanayii Başkanlığı ile TRMOTOR arasında Milli Muharip Uçak Özgün Motor Geliştirme Programı Çerçeve Sözleşmesi imzalandı. SSB’de gerçekleştirilen imza törenine Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve TRMOTOR temsilcileri katıldı.

SSB öncülüğünde yürütülecek olan program kapsamında, bir yandan Milli Muharip Uçak için ülkemizde bir turbofan motorun tasarım, geliştirme ve test altyapıları oluşturulurken, diğer yandan da farklı proje ve programlara hizmet edebilecek pek çok kabiliyet ve teknoloji kazanımı hedefleniyor.

Milli Muharip Uçak Özgün Motor Geliştirme Programı kapsamında motorun, kritik alt sistem ve komponentlerin yerli imkanlarla geliştirilmesi hedefleniyor.

Milli Muharip Uçak Özgün Motor Geliştirme Programı Çerçeve Sözleşmesi, ülkemizin gaz türbinli motorlar ve bu motorlara ilişkin alt/yan teknolojilere yönelik kabiliyet sahibi olan dünyadaki çok az ülkeden biri olması yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 #haber #sondakika #SSB #TRMOTOR #MMU #TSK

2018-11-13 13:57   3 0

 

Savunma Sanayii Başkanlığı ile TRMOTOR arasında Milli Muharip Uçak Özgün Motor Geliştirme Programı Çerçeve Sözleşmesi imzalandı. SSB’de gerçekleştirilen imza törenine Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve TRMOTOR temsilcileri katıldı. SSB öncülüğünde yürütülecek olan program kapsamında, bir yandan Milli Muharip Uçak için ülkemizde bir turbofan motorun tasarım, geliştirme ve test altyapıları oluşturulurken, diğer yandan da farklı proje ve programlara hizmet edebilecek pek çok kabiliyet ve teknoloji kazanımı hedefleniyor. Milli Muharip Uçak Özgün Motor Geliştirme Programı kapsamında motorun, kritik alt sistem ve komponentlerin yerli imkanlarla geliştirilmesi hedefleniyor. Milli Muharip Uçak Özgün Motor Geliştirme Programı Çerçeve Sözleşmesi, ülkemizin gaz türbinli motorlar ve bu motorlara ilişkin alt/yan teknolojilere yönelik kabiliyet sahibi olan dünyadaki çok az ülkeden biri olması yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. #haber #sondakika #SSB #TRMOTOR #MMU #TSK

" WALAWEHHH... Sekarang dah ada mass yang tak boroikan perut, hanya otot sahaja besar..." .
Banyak massgainer kt pasaran sekarang bila minum otot naik tapi perut pun naik sekali. Tak daya camnie bro ...!! Sebab mass camtu tinggi lemak dan gula tapi protein rendah. Nak otot jew naik besar tapi perut tak boroi kene ambil mass yang rendah gula dan lemak tapi protein tinggi. Baru cun nak size.

Cadangan ambil Superiormass sebab Superiormass tinggi protein ( 84g ) tapi lemak dan gula rendah jew.

Lagi satu sekarang formula baru dia ada Test Booster, apa tu Test Booster ?
Test Booster kasi otot naik lagi cepat, lagi keras otot dan tenaga pun masa workout berganda naik. Tu yang best.

 #READY STOK.
 #COD-(AREA Bandar Melaka) 
 #PROMOSI PERCUMA Shaker Superior14

BERMINAT??
Berminat Boleh :
Whatsapp.call.sms
+6017-9474074

 #melaka #gymmelaka #melakagym #fitness #supplementsgym #superiormass #batuberendam #ohmgym #melakafitness #infineonmelaka #utem #mmu #ayerkeroh

2018-11-13 13:42   3 3

 

" WALAWEHHH... Sekarang dah ada mass yang tak boroikan perut, hanya otot sahaja besar..." . Banyak massgainer kt pasaran sekarang bila minum otot naik tapi perut pun naik sekali. Tak daya camnie bro ...!! Sebab mass camtu tinggi lemak dan gula tapi protein rendah. Nak otot jew naik besar tapi perut tak boroi kene ambil mass yang rendah gula dan lemak tapi protein tinggi. Baru cun nak size. Cadangan ambil Superiormass sebab Superiormass tinggi protein ( 84g ) tapi lemak dan gula rendah jew. Lagi satu sekarang formula baru dia ada Test Booster, apa tu Test Booster Test Booster kasi otot naik lagi cepat, lagi keras otot dan tenaga pun masa workout berganda naik. Tu yang best. #READY STOK. #COD-(AREA Bandar Melaka) #PROMOSI PERCUMA Shaker Superior14 BERMINAT Berminat Boleh : Whatsapp.call.sms +6017-9474074 #melaka #gymmelaka #melakagym #fitness #supplementsgym #superiormass #batuberendam #ohmgym #melakafitness #infineonmelaka #utem #mmu #ayerkeroh

Sometimes, sweetness is loaded with poison. 
Thank-you for reading.
Please give credits if you repost.
For more original poetry and quotes please follow @heartvibes_ 🌻
.
.
 #poetrybymuskan
 #mmu #heartvibes 
 #wordporn #poetsofinstagram #poemsporn #poemsofinstagram #typewriterpoetry #kindcomments #herwordisgold #spilledthoughts #poetsdaily #writersofinstagram #writerscommunity #herheartpoetry #wordsofwisdom #wordstoliveby #textpost #bookquotes #writersconnection #writersfollowwriters #thoughtfvl #madewords 
@poets @thoughtfvl 
@poemsporn_ .
.
Good vibes only 🌷

2018-11-13 12:58   103 12

 

Sometimes, sweetness is loaded with poison. Thank-you for reading. Please give credits if you repost. For more original poetry and quotes please follow @heartvibes_ 🌻 . . #poetrybymuskan #mmu #heartvibes #wordporn #poetsofinstagram #poemsporn #poemsofinstagram #typewriterpoetry #kindcomments #herwordisgold #spilledthoughts #poetsdaily #writersofinstagram #writerscommunity #herheartpoetry #wordsofwisdom #wordstoliveby #textpost #bookquotes #writersconnection #writersfollowwriters #thoughtfvl #madewords @poets @thoughtfvl @poemsporn_ . . Good vibes only 🌷

@EncoreManc returns TONIGHT!💃 After a Huge and hectic Halloween party at Viva Encore returns on November 13th for another crazy Tuesday night 🚨 Free entry for girls before 12🚨

Rnb|Hip Hop|Trap|Bashment|House|Tech

DJ Metasis Dinyad Alonzo Luke Murray Theron Hogg *Student drinks From £1.50 *Dress code Smart/Casual *£5 on the door

Tuesdays are getting lit🔥

Music Genres: Dancehall, Grime, Hip Hop, R&B, Tech House
 #nightlife #luxury #vegas #miami #freshers #rnb #hiphop #grime #house #music #student #mmu #studentunion #sportssocieties #studentlife #starstudded #luxurylifestyle #nightlife #drinksoffers #manchesterstudent #student #madness #manchester #party #livingfortheweeked #nightclub #sleepingischeating #su #afrobeats #city

2018-11-13 12:54   29 1

 

@EncoreManc returns TONIGHT!💃 After a Huge and hectic Halloween party at Viva Encore returns on November 13th for another crazy Tuesday night 🚨 Free entry for girls before 12🚨 Rnb|Hip Hop|Trap|Bashment|House|Tech DJ Metasis Dinyad Alonzo Luke Murray Theron Hogg *Student drinks From £1.50 *Dress code Smart/Casual *£5 on the door Tuesdays are getting lit🔥 Music Genres: Dancehall, Grime, Hip Hop, R&B, Tech House #nightlife #luxury #vegas #miami #freshers #rnb #hiphop #grime #house #music #student #mmu #studentunion #sportssocieties #studentlife #starstudded #luxurylifestyle #nightlife #drinksoffers #manchesterstudent #student #madness #manchester #party #livingfortheweeked #nightclub #sleepingischeating #su #afrobeats #city

❤ALL READY STOCK❤
.
-Code: FW175 |RM28 | Pos RM 7SM/11SS
.
-Size: 35/36/37/38/39/40
-Measurements (cm):
-Length: 22.5/23/23.5/24/24.5/25
(Pls allow slight different due to manual error)
.
-Colors: Black/White
(Pls allow slight different from pictures due to lighting and screen)
.
To Order:
Whatsapp +6019 777 8430 (Link in bio)
.
!!!ATTENTION LOVE!!!
♡ ADD OUR WHATSAPP TO GET NEW PROMO AND VIEW OUR INSTASTORY FOR LATEST UPDATE ♡
.
 #kasutcantik
 #kasutlawa
 #kasutmurah
 #kasutmalaysia
 #kasutcantikmurah
 #kasut
 #heelscantik
 #heelsmurah
 #heelsmalaysia
 #wedgescantik
 #borongkasut
 #uitm
 #uitmshahalam
 #um
 #usm
 #usim
 #ukm
 #upm
 #msu
 #utm
 #uum
 #unikl
 #utem
 #uia
 #mmu

2018-11-13 12:36   13 2

 

❤ALL READY STOCK❤ . -Code: FW175 |RM28 | Pos RM 7SM/11SS . -Size: 35/36/37/38/39/40 -Measurements (cm): -Length: 22.5/23/23.5/24/24.5/25 (Pls allow slight different due to manual error) . -Colors: Black/White (Pls allow slight different from pictures due to lighting and screen) . To Order: Whatsapp +6019 777 8430 (Link in bio) . !!!ATTENTION LOVE!!! ♡ ADD OUR WHATSAPP TO GET NEW PROMO AND VIEW OUR INSTASTORY FOR LATEST UPDATE ♡ . #kasutcantik #kasutlawa #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutcantikmurah #kasut #heelscantik #heelsmurah #heelsmalaysia #wedgescantik #borongkasut #uitm #uitmshahalam #um #usm #usim #ukm #upm #msu #utm #uum #unikl #utem #uia #mmu

Nakkan kulit yang cantik dan sihat dengan product nsa is a BIG YES SOLUTION😍 tak percaya dengan result product ni? boleh tengok ribuan testimoni kami yang dah berjaya pulihkan dan selesaikan masalah kulit muka mereka✨✨
.
WHATSAPP TO ORDER!!☺️
012-7201109
012-7201109
012-7201109
.
📍COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

2018-11-13 12:16   3 2

 

Nakkan kulit yang cantik dan sihat dengan product nsa is a BIG YES SOLUTION😍 tak percaya dengan result product ni boleh tengok ribuan testimoni kami yang dah berjaya pulihkan dan selesaikan masalah kulit muka mereka✨✨ . WHATSAPP TO ORDER!!☺️ 012-7201109 012-7201109 012-7201109 . 📍COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

alhamdulillah 😍❤️ positive feedback dari customer nsabeauty products 🙈 kulit muka rasa segar dan sihat je tau dia cakap 😍😍 insyaAllah kalau consistent mesti dapat results yang terbaik!!! rugi siapa yang taknak percaya dengan kesan hebat serum ni✨✨ cuba dulu, baru tahu 🥰
.
Jom cepat whatsapp untuk order!!
012-7201109
012-7201109
012-7201109
.
‼️PROMOTION NOVEMBER IS STILL ON UNTIL THE 19th GUYS‼️
.
📍COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

2018-11-13 12:04   3 1

 

alhamdulillah 😍❤️ positive feedback dari customer nsabeauty products 🙈 kulit muka rasa segar dan sihat je tau dia cakap 😍😍 insyaAllah kalau consistent mesti dapat results yang terbaik!!! rugi siapa yang taknak percaya dengan kesan hebat serum ni✨✨ cuba dulu, baru tahu 🥰 . Jom cepat whatsapp untuk order!! 012-7201109 012-7201109 012-7201109 . ‼️PROMOTION NOVEMBER IS STILL ON UNTIL THE 19th GUYS‼️ . 📍COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

Vaporesso Luxe Kit now in stock ❗️❗️Remember if we haven’t got something you need we will always try our best to find it for you‼️Available at The One & Only Manchester VapeMan. COME CHECK US OUT!! #vapesociety #rusholme #altringham #manchester #vapelife #vape #withington #didsbury #chorlton #mmu #fallowfield #hyde #denton #vapingcommunity #vapetricks #vapehard #vapenation #vapejuice #vapepen #vapemods #vapegirls #vapeworld #vapelife #vapenation #vapelove #vapesociety #vapegram #nastyjuice #vapelove #manchestervapeman #uk #northernquarter #Repost 
@anton_vapes_uk @manchester_vape_man @vaporesso_ecig ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 77 Lever Street Northern Quarter M1 1FL, 🇬🇧 www.manchestervapeman.com

2018-11-13 11:28   47 1

 

Vaporesso Luxe Kit now in stock ❗️❗️Remember if we haven’t got something you need we will always try our best to find it for you‼️Available at The One & Only Manchester VapeMan. COME CHECK US OUT!! #vapesociety #rusholme #altringham #manchester #vapelife #vape #withington #didsbury #chorlton #mmu #fallowfield #hyde #denton #vapingcommunity #vapetricks #vapehard #vapenation #vapejuice #vapepen #vapemods #vapegirls #vapeworld #vapelife #vapenation #vapelove #vapesociety #vapegram #nastyjuice #vapelove #manchestervapeman #uk #northernquarter #Repost @anton_vapes_uk @manchester_vape_man @vaporesso_ecig ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 77 Lever Street Northern Quarter M1 1FL, 🇬🇧 www.manchestervapeman.com

Fashion show rehearsal make sure you’re there for the shows at 10:30am and 11:30am👚👗🧥📸🎥BRING ITEM(S) OF CLOTHING TO ATTEND EVENT #catwalkshow #popswap #mmu #sustainablefashion

2018-11-13 10:59   10 0

 

Fashion show rehearsal make sure you’re there for the shows at 10:30am and 11:30am👚👗🧥📸🎥BRING ITEM(S) OF CLOTHING TO ATTEND EVENT #catwalkshow #popswap #mmu #sustainablefashion

alhamdulillah 😍❤️ positive feedback dari customer nsabeauty serum🙈 jerawat makin kecut dan mengering, insyaAllah lama-lama nanti kesan jerawat tu pun akan menghilang😍😍 janji kena consistent! rugi siapa yang taknak percaya dengan kesan hebat serum ni✨✨ cuba dulu, baru tahu 🥰
.
Jom cepat whatsapp julia untuk order!!
012-7201109
012-7201109
012-7201109
.
📍COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

2018-11-13 10:45   1 1

 

alhamdulillah 😍❤️ positive feedback dari customer nsabeauty serum🙈 jerawat makin kecut dan mengering, insyaAllah lama-lama nanti kesan jerawat tu pun akan menghilang😍😍 janji kena consistent! rugi siapa yang taknak percaya dengan kesan hebat serum ni✨✨ cuba dulu, baru tahu 🥰 . Jom cepat whatsapp julia untuk order!! 012-7201109 012-7201109 012-7201109 . 📍COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

"Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM & AINAA CLEANSER kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat.
.
Tapi bila start pakai AINAA SERUM & AINAA CLEANSER, chinggg! kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM & basuh muka guna AINAA CLEANSER kat muka kita😘☺️So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan? ✨☺✨
.
WHATSAPP now!!
012-7201109
012-7201109
012-7201109
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

2018-11-13 10:44   8 1

 

"Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM & AINAA CLEANSER kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat. . Tapi bila start pakai AINAA SERUM & AINAA CLEANSER, chinggg! kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM & basuh muka guna AINAA CLEANSER kat muka kita😘☺️So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan ✨☺✨ . WHATSAPP now!! 012-7201109 012-7201109 012-7201109 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ COD AREA BANGI/ KAJANG/ PUTRAJAYA & CYBERJAYA

Pop Swap is back in action next Tuesday 20th November!
LOCATION - Geoffrey Manton Building M156EB. TIME - 10:00am-12:00pm MUST BRING ITEM(S) OF CLOTHING TO ATTEND TO SWAP WITH OTHERS #mmu #sustainablefashion #fashion #manchester #fashionshow

2018-11-13 10:31   5 0

 

Pop Swap is back in action next Tuesday 20th November! LOCATION - Geoffrey Manton Building M156EB. TIME - 10:00am-12:00pm MUST BRING ITEM(S) OF CLOTHING TO ATTEND TO SWAP WITH OTHERS #mmu #sustainablefashion #fashion #manchester #fashionshow

28.专业团队绿色通道为您办理国外各高校文凭 #毕业证 #成绩单 #学历认证 #使馆认证 100%真实可查 不成功不收费 免费咨询敬请保留联系方式 以防后需备用! #曼彻斯特大学 #universityofmanchester #manchester #曼大 #曼彻斯特城市大学 #anchestermetropolitanuniversity #mmu #密德萨斯大学 #middlesexuniversity #middlesex #纽卡斯尔大学 #newcastleuniversity #纽大 #ncl #newcastle #纽曼大学 #newmanuniversity #newman #北安普顿大学 #universityofnorthampton #northampton #uon #诺森比亚大学 #northumbriauniversity #northumbria #nu

2018-11-13 10:08   2 1

 
❤️ Thank you for rating our products.. We appreciate it..
• 
Jom beli di Shopee. Free shipping.
•
http://www.shopee.com.my/noorhidayahnaemat
•
 #BarberShop #Barber #Spa #MobileSpa #Salon #MobileSalon #WaxingSalon #Mua #HardWax #HardWaxing #Wax #Waxing 
 #HardWaxMalaysia #HardWaxMurah #WaxMalaysiaMurah #WaxMalaysia #HardWaxBeansMurah #WaxingMalaysia #FemaleWaxing #MaleWaxing #FemaleGrooming #MaleGrooming #MaleWax #FemaleWax  #MSU #UiTM  #TaylorsUniversity #MMU #SunwayUniversity

2018-11-13 08:35   13 0

 

❤️ Thank you for rating our products.. We appreciate it.. • Jom beli di Shopee. Free shipping. • http://www.shopee.com.my/noorhidayahnaemat • #BarberShop #Barber #Spa #MobileSpa #Salon #MobileSalon #WaxingSalon #Mua #HardWax #HardWaxing #Wax #Waxing #HardWaxMalaysia #HardWaxMurah #WaxMalaysiaMurah #WaxMalaysia #HardWaxBeansMurah #WaxingMalaysia #FemaleWaxing #MaleWaxing #FemaleGrooming #MaleGrooming #MaleWax #FemaleWax #MSU #UiTM #TaylorsUniversity #MMU #SunwayUniversity

Thank you @ariadna_garrido__ for reminding me of this piece. TURN IT SIDEWAYS 👀 Anyone visiting Manchester check it out @grindsmithcoffee #deansgate - it’s huge and it’s a great example of live sketching ... it shows the people who came and went one day during the time I spent in Manchester at this coffee house. A moment in time captured and fondly remembered #schoolofart #mmu #manchester

2018-11-13 08:33   15 2

 

Thank you @ariadna_garrido__ for reminding me of this piece. TURN IT SIDEWAYS 👀 Anyone visiting Manchester check it out @grindsmithcoffee #deansgate - it’s huge and it’s a great example of live sketching ... it shows the people who came and went one day during the time I spent in Manchester at this coffee house. A moment in time captured and fondly remembered #schoolofart #mmu #manchester

Hai u olls! 😍😍😍
.
.
Job print sublimation custom lanyard done printing!! .
.
.
Alhamdulillah selesai cetak custom lanyard customer.. Hehe.. Tidak kira jauh mana pun lokasi anda, kami terima tempahan anda dengan postage terus ke rumah anda.. Senang jer nak tempah, PM atau whatsapp (+60102938107) segera..
.
.
 #servicedesignlanyard #designlanyard #lanyard #printlanyard #customlanyard #printlanyardmurah #cetaklanyardmurah #sublimationlanyard #silkscreenlanyard #sublimation #silkscren #mmu #uitm #uitmbandarmelaka #kuim #micost #ucam #melaka #selangor #tempatanfest #localbranding

2018-11-13 06:31   6 0

 

Hai u olls! 😍😍😍 . . Job print sublimation custom lanyard done printing!! . . . Alhamdulillah selesai cetak custom lanyard customer.. Hehe.. Tidak kira jauh mana pun lokasi anda, kami terima tempahan anda dengan postage terus ke rumah anda.. Senang jer nak tempah, PM atau whatsapp (+60102938107) segera.. . . #servicedesignlanyard #designlanyard #lanyard #printlanyard #customlanyard #printlanyardmurah #cetaklanyardmurah #sublimationlanyard #silkscreenlanyard #sublimation #silkscren #mmu #uitm #uitmbandarmelaka #kuim #micost #ucam #melaka #selangor #tempatanfest #localbranding

Hai u olls! 😍😍😍
.
.
Job print sublimation custom lanyard done printing!! .
.
.
Alhamdulillah selesai cetak custom lanyard customer.. Hehe.. Tidak kira jauh mana pun lokasi anda, kami terima tempahan anda dengan postage terus ke rumah anda.. Senang jer nak tempah, PM atau whatsapp (+60102938107) segera..
.
.
 #servicedesignlanyard #designlanyard #lanyard #printlanyard #customlanyard #printlanyardmurah #cetaklanyardmurah #sublimationlanyard #silkscreenlanyard #sublimation #silkscren #mmu #uitm #uitmbandarmelaka #kuim #micost #ucam #melaka #selangor #tempatanfest #localbranding

2018-11-13 06:31   4 0

 

Hai u olls! 😍😍😍 . . Job print sublimation custom lanyard done printing!! . . . Alhamdulillah selesai cetak custom lanyard customer.. Hehe.. Tidak kira jauh mana pun lokasi anda, kami terima tempahan anda dengan postage terus ke rumah anda.. Senang jer nak tempah, PM atau whatsapp (+60102938107) segera.. . . #servicedesignlanyard #designlanyard #lanyard #printlanyard #customlanyard #printlanyardmurah #cetaklanyardmurah #sublimationlanyard #silkscreenlanyard #sublimation #silkscren #mmu #uitm #uitmbandarmelaka #kuim #micost #ucam #melaka #selangor #tempatanfest #localbranding

Hai u olls! 😍😍😍
.
.
Job print sublimation custom lanyard done printing!! .
.
.
Alhamdulillah selesai cetak custom lanyard customer.. Hehe.. Tidak kira jauh mana pun lokasi anda, kami terima tempahan anda dengan postage terus ke rumah anda.. Senang jer nak tempah, PM atau whatsapp (+60102938107) segera..
.
.
 #servicedesignlanyard #designlanyard #lanyard #printlanyard #customlanyard #printlanyardmurah #cetaklanyardmurah #sublimationlanyard #silkscreenlanyard #sublimation #silkscren #mmu #uitm #uitmbandarmelaka #kuim #micost #ucam #melaka #selangor #tempatanfest #localbranding

2018-11-13 06:30   4 0

 

Hai u olls! 😍😍😍 . . Job print sublimation custom lanyard done printing!! . . . Alhamdulillah selesai cetak custom lanyard customer.. Hehe.. Tidak kira jauh mana pun lokasi anda, kami terima tempahan anda dengan postage terus ke rumah anda.. Senang jer nak tempah, PM atau whatsapp (+60102938107) segera.. . . #servicedesignlanyard #designlanyard #lanyard #printlanyard #customlanyard #printlanyardmurah #cetaklanyardmurah #sublimationlanyard #silkscreenlanyard #sublimation #silkscren #mmu #uitm #uitmbandarmelaka #kuim #micost #ucam #melaka #selangor #tempatanfest #localbranding

Shot a commercial with these two last Sunday! It was fairly stress free, we wrapped early and we've all got extra chinese eyes thanks to the mid day Sun 🌞 .
.
.
Photo by @azrisabrii

2018-11-13 05:11   150 9

 

Shot a commercial with these two last Sunday! It was fairly stress free, we wrapped early and we've all got extra chinese eyes thanks to the mid day Sun 🌞 . . . Photo by @azrisabrii

morning love! 🧡
.
kenapa perlu beli ainaa serum? takut nak try ainaa serum? tak perlu takut! sebab ingredients dia semua natural dan selamat! 💯‼️
.
slide tepi untuk tgk kebaikkan ingredients ainaa serum 😍
.
cuba dulu baru tahu betapa bestnya ainaa serum ni!
.
jom cepat order kt julia! stock dah tak banyak ni!
‼️ 012-7201109
‼️ 012-7201109
‼️ 012-7201109
.
PROMOTION IS STILL ON TAU!! jom cepat whatsapp kitaaa

2018-11-13 04:37   4 1

 

morning love! 🧡 . kenapa perlu beli ainaa serum takut nak try ainaa serum tak perlu takut! sebab ingredients dia semua natural dan selamat! 💯‼️ . slide tepi untuk tgk kebaikkan ingredients ainaa serum 😍 . cuba dulu baru tahu betapa bestnya ainaa serum ni! . jom cepat order kt julia! stock dah tak banyak ni! ‼️ 012-7201109 ‼️ 012-7201109 ‼️ 012-7201109 . PROMOTION IS STILL ON TAU!! jom cepat whatsapp kitaaa

Selamat Tengahari uolls☀️
.
Macam - macam kisah kejayaan iolls terima dari pelanggan - pelanggan iolls selepas guna resume kreatif ni.
.
Ada yang terus dapat kerja ada yang terus dapat panggilan interview bertubi - tubi.
.
Alhamdulillah.. Sama - sama kita kongsi rezeki yaa 😊😊😊
.
.
Cepat tekan link dekat bawah ni👇🏻
http://www.wasap.my/+60177991864
.
.
 #tipsinterview #resumekreatif #temuduga #interview #resumemalaysia #resumeinfografik #resumepower #uitm #uthm #mmu #uia #universitimalaya #universitipendidikansultanidris #universitisainsmalaysia #universitiputramalaysia #universitimalaysiaterengganu #universitimalaysiasabah #carikerja #kerjakosong #resumemurah #konvokesyen #unikl #unisel #carikerja #kerjakosong

2018-11-13 03:47   15 1

 

Selamat Tengahari uolls☀️ . Macam - macam kisah kejayaan iolls terima dari pelanggan - pelanggan iolls selepas guna resume kreatif ni. . Ada yang terus dapat kerja ada yang terus dapat panggilan interview bertubi - tubi. . Alhamdulillah.. Sama - sama kita kongsi rezeki yaa 😊😊😊 . . Cepat tekan link dekat bawah ni👇🏻 http://www.wasap.my/+60177991864 . . #tipsinterview #resumekreatif #temuduga #interview #resumemalaysia #resumeinfografik #resumepower #uitm #uthm #mmu #uia #universitimalaya #universitipendidikansultanidris #universitisainsmalaysia #universitiputramalaysia #universitimalaysiaterengganu #universitimalaysiasabah #carikerja #kerjakosong #resumemurah #konvokesyen #unikl #unisel #carikerja #kerjakosong

Seminar!

 #dantronics
 #sonyprojector
 #techlaunching
 #itsd
 #mpu
 #mmu
 #GoForIt
 #bekpeslunchcover

2018-11-13 02:10   13 2

 

Seminar! #dantronics #sonyprojector #techlaunching #itsd #mpu #mmu #GoForIt #bekpeslunchcover

Assalamualaikum & Selamat pagi uolls🤗
.
Jom ucapkan Alhamdulillah😊 atas pemberianNya
.
.
Cepat tekan link dekat bawah ni👇🏻untuk DAPATKAN RESUME YANG TERBAIK!!😍😍😍
http://www.wasap.my/+60177991864
.
 #tipsinterview #resumekreatif #temuduga #interview #resumemalaysia #resumeinfografik #resumepower #uitm #uthm #mmu #uia #universitimalaya #universitipendidikansultanidris #universitisainsmalaysia #universitiputramalaysia #universitimalaysiaterengganu #universitimalaysiasabah #carikerja #kerjakosong #resumemurah #konvokesyen

2018-11-13 01:16   15 0

 

Assalamualaikum & Selamat pagi uolls🤗 . Jom ucapkan Alhamdulillah😊 atas pemberianNya . . Cepat tekan link dekat bawah ni👇🏻untuk DAPATKAN RESUME YANG TERBAIK!!😍😍😍 http://www.wasap.my/+60177991864 . #tipsinterview #resumekreatif #temuduga #interview #resumemalaysia #resumeinfografik #resumepower #uitm #uthm #mmu #uia #universitimalaya #universitipendidikansultanidris #universitisainsmalaysia #universitiputramalaysia #universitimalaysiaterengganu #universitimalaysiasabah #carikerja #kerjakosong #resumemurah #konvokesyen

.
🌸Kurung Cempaka🌸
.
♥️Material : Moss Crepe (bukan jenis memeri)
♥️Cutting A seperti kurung moden biasa
♥️Mesra menyusu, zip dibahagian dada
♥️Mesra wuduk, zip dibahagian pergelangan tangn
💛Ada poket di sisi kanan baju
♥️saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL
❤ Pinggang separuh getah, boleh tarik 3-4inch
.
💲 Harga : RM 109
(penghantaran percuma dalam 🇲🇾)
.
🔊 Model pakai baju saiz S
.
Tempahan boleh dibuat melalui:
📱WhatsApp/Telegram 017-5457049
📱WhatsApp/Telegram 017-5457049
📱WhatsApp/Telegram 017-5457049
www.wasap.my/60175457049
.
Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊
.
NOTIS: Warna produk mungkin berbeza 20~30% dari warna sebenar disebabkan faktor pencahayaan studio dan setting skrin anda.
.
.
Blouse/Suit : @blouse.suit_mamadak
Kebaya/Dress: @kebaya.dress_mamadak
.
 #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik  #sayajualbajukurungmoden #mmu #bajukurunglycra #bajucantik #bajucikgu #bajukerja #bajukurungmurah
 #uitm #utm #utp #politeknik #ump #ums #kptm #unimap 
 #malaysia #putrajaya #shahalam #kualalumpur #perak #ipoh #taiping #kelantan #kotabharu #terengganu

2018-11-13 01:16   8 0

 

. 🌸Kurung Cempaka🌸 . ♥️Material : Moss Crepe (bukan jenis memeri) ♥️Cutting A seperti kurung moden biasa ♥️Mesra menyusu, zip dibahagian dada ♥️Mesra wuduk, zip dibahagian pergelangan tangn 💛Ada poket di sisi kanan baju ♥️saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL ❤ Pinggang separuh getah, boleh tarik 3-4inch . 💲 Harga : RM 109 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾) . 🔊 Model pakai baju saiz S . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 📱WhatsApp/Telegram 017-5457049 www.wasap.my/60175457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . NOTIS: Warna produk mungkin berbeza 20~30% dari warna sebenar disebabkan faktor pencahayaan studio dan setting skrin anda. . . Blouse/Suit : @blouse.suit_mamadak Kebaya/Dress: @kebaya.dress_mamadak . #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #sayajualbajukurungmoden #mmu #bajukurunglycra #bajucantik #bajucikgu #bajukerja #bajukurungmurah #uitm #utm #utp #politeknik #ump #ums #kptm #unimap #malaysia #putrajaya #shahalam #kualalumpur #perak #ipoh #taiping #kelantan #kotabharu #terengganu

We received many good feedbacks about our magical coalface soap & liquid cleanser. 😍Let your skin thanks you later 🧚🏻‍♀
/
Both our coalface soap & liquid cleanser are low PH 🤗
/
Ready Stock
💖 Coalface Soup - Rm35
💖 Coalface Liquid Cleanser - Rm39
💖 Konjac Sponge - Rm15
(Excluding postage)
/
🎁 Buy 2 items or more get FREE Postage + FREEGIFT
/
📮 Cod the whole Klang and selected Shah Alam area /
Click the link on our bio to drop your order ❤
/

 #coalfacefeedback #kaymanbeauty #nhnbeautyco #kaymanbeautyklang #coalfacesoupklang #charcoalsoup #honeysoup #bestcleanser #bazaarpaknil #meletop #dermatologist #codklang #aeonbukittinggi #aeonshahalam #wetworldshahalam #gmklang #skincare #cleanser #foundation #flawless #viral #watson #guardian #uitmshahalam #uitmpuncakalam #mmu #unisel #politeknikshahalam #psa #expertprinting

2018-11-13 00:20   15 2

 

We received many good feedbacks about our magical coalface soap & liquid cleanser. 😍Let your skin thanks you later 🧚🏻‍♀ / Both our coalface soap & liquid cleanser are low PH 🤗 / Ready Stock 💖 Coalface Soup - Rm35 💖 Coalface Liquid Cleanser - Rm39 💖 Konjac Sponge - Rm15 (Excluding postage) / 🎁 Buy 2 items or more get FREE Postage + FREEGIFT / 📮 Cod the whole Klang and selected Shah Alam area / Click the link on our bio to drop your order ❤ / #coalfacefeedback #kaymanbeauty #nhnbeautyco #kaymanbeautyklang #coalfacesoupklang #charcoalsoup #honeysoup #bestcleanser #bazaarpaknil #meletop #dermatologist #codklang #aeonbukittinggi #aeonshahalam #wetworldshahalam #gmklang #skincare #cleanser #foundation #flawless #viral #watson #guardian #uitmshahalam #uitmpuncakalam #mmu #unisel #politeknikshahalam #psa #expertprinting

.
🌸Blouse Lolita🌸
.
🔥MATERIAL LYCRA
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari
.
🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU
Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww.
.
🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉
.
🔥 SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉.
.
💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾)
.
Tempahan boleh dibuat melalui:
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
.
Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊
.
Disclaimer: 
Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings.
.

 #sayajualblouse #blousemoden #blousemuslimah #sayajualblousemuslimah #blouse #kemeja #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #blousemuslimahmurah
 #uitm #utm #utp #politeknik #ump #ums #kptm #mmu #unimap 
 #malaysia #putrajaya #shahalam #kualalumpur #perak #ipoh #taiping #kelantan #kotabharu #terengganu

2018-11-12 23:50   12 2

 

. 🌸Blouse Lolita🌸 . 🔥MATERIAL LYCRA Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari . 🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww. . 🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉 . 🔥 SIZE S-XXXL Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉. . 💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾) . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . Disclaimer: Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings. . #sayajualblouse #blousemoden #blousemuslimah #sayajualblousemuslimah #blouse #kemeja #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #blousemuslimahmurah #uitm #utm #utp #politeknik #ump #ums #kptm #mmu #unimap #malaysia #putrajaya #shahalam #kualalumpur #perak #ipoh #taiping #kelantan #kotabharu #terengganu

.
🌸Blouse Lolita🌸
.
🔥MATERIAL LYCRA
Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari
.
🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU
Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww.
.
🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY
Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉
.
🔥 SIZE S-XXXL
Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉.
.
💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾)
.
Tempahan boleh dibuat melalui:
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
📱WhatsApp 017-5457049
.
Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊
.
Disclaimer: 
Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings.
.

 #sayajualblouse #blousemoden #blousemuslimah #sayajualblousemuslimah #blouse #kemeja #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #blousemuslimahmurah
 #uitm #utm #utp #politeknik #ump #ums #kptm #mmu #unimap 
 #malaysia #putrajaya #shahalam #kualalumpur #perak #ipoh #taiping #kelantan #kotabharu #terengganu

2018-11-12 23:48   7 0

 

. 🌸Blouse Lolita🌸 . 🔥MATERIAL LYCRA Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari . 🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima .lain daripada yang lain di pasaran gituww. . 🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY Mesra wudhu zip di lengan . Mesra Bf dengan zip di baju 😉 . 🔥 SIZE S-XXXL Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉. . 💲RM 75 (penghantaran percuma dalam 🇲🇾) . Tempahan boleh dibuat melalui: 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 📱WhatsApp 017-5457049 . Insya-Allah #Mamadak akan membantu anda untuk membuat belian 😊 . Disclaimer: Color of items may be slightly different from the actual due to the studio's lighting and computer screen settings. . #sayajualblouse #blousemoden #blousemuslimah #sayajualblousemuslimah #blouse #kemeja #Bajucantik #bajucikgu #bajukerja #blousemuslimahmurah #uitm #utm #utp #politeknik #ump #ums #kptm #mmu #unimap #malaysia #putrajaya #shahalam #kualalumpur #perak #ipoh #taiping #kelantan #kotabharu #terengganu

Don’t miss REVIVE this Wednesday. Ps Brandon Kwesiga from @phc_wandsworth and @teamanotherlevel will be our guest speaker. 7:30pm @ MCR Academy School,M14 4PX. See you there. 
 #church180mcr
 #manchester
 #jesus
 #changeispossible
 #uniofman
 #mmu
 #uniofsal
 #rnmc
 #manchesteracademy
 #greatermanchester

2018-11-12 23:27   7 0

 

Don’t miss REVIVE this Wednesday. Ps Brandon Kwesiga from @phc_wandsworth and @teamanotherlevel will be our guest speaker. 7:30pm @ MCR Academy School,M14 4PX. See you there. #church180mcr #manchester #jesus #changeispossible #uniofman #mmu #uniofsal #rnmc #manchesteracademy #greatermanchester

教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户) 🔰真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备) 🔰各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用) 🔰寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联) 🔰深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 2637859758 #UBC #SFU #MGU #SMU #UV #KPU #TRU #YU #uottawa #UWO #UW #MMU #CU #QU #BU #WLU  #RPU #RU #UOI #LU #VIU #TWU #RRU #UFV #brockuniversity

2018-11-12 22:08   11 2

 

教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户) 🔰真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备) 🔰各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用) 🔰寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联) 🔰深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 2637859758 #UBC #SFU #MGU #SMU #UV #KPU #TRU #YU #uottawa #UWO #UW #MMU #CU #QU #BU #WLU #RPU #RU #UOI #LU #VIU #TWU #RRU #UFV #brockuniversity

Unifi is THE way to connect with other students at your Uni! 💥Simply swipe to discover who’s at your Uni and tonnes more by downloading Unifi FREE today! 📲 #unifi

2018-11-12 20:00   28 1

 

Unifi is THE way to connect with other students at your Uni! 💥Simply swipe to discover who’s at your Uni and tonnes more by downloading Unifi FREE today! 📲 #unifi

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 19:40   14 3

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 19:39   10 2

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 19:38   10 1

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 19:37   6 1

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 19:36   7 1

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 19:34   10 1

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

 #Nov12 the colossus that is the #MMU Business School. So many layers, the square tables in the depths below suit the geometric layout of the building. #Poirot would love it 😍 #JamieH365 #315of365

2018-11-12 19:07   13 1

 

#Nov12 the colossus that is the #MMU Business School. So many layers, the square tables in the depths below suit the geometric layout of the building. #Poirot would love it 😍 #JamieH365 #315of365

Meet the Speakers!🗣
Eddy Fox lived in Barcelona🏖and was inspired by the transformation of the city in the build-up to the 1992 Olympics🥇He believes Architecture will shape a richer and more sustainable human environment! @manmetuni #GPLD #MMU #landscapearchitecture #barcelona #olympics

2018-11-12 18:48   15 0

 

Meet the Speakers!🗣 Eddy Fox lived in Barcelona🏖and was inspired by the transformation of the city in the build-up to the 1992 Olympics🥇He believes Architecture will shape a richer and more sustainable human environment! @manmetuni #GPLD #MMU #landscapearchitecture #barcelona #olympics

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:40   4 0

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:38   7 0

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:37   2 1

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

Hi Friends! I’m super excited to be doing an Instagram takeover of @mountmercyalumni all this week! Please follow along as I share my #MMU story. #almamater #MMUAlumni

2018-11-12 18:19   36 2

 

Hi Friends! I’m super excited to be doing an Instagram takeover of @mountmercyalumni all this week! Please follow along as I share my #MMU story. #almamater #MMUAlumni

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:18   9 1

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:16   6 0

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:15   10 0

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:13   4 2

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

.
***********************
OPEN FOR PREORDER
Batch #3
***********************
.
🌹 DRESS🌹
.
MATERIAL : SOFT MOSS CREPE
MEASUREMENT : FIT TILL XXXL
APPROX 165 CM
.
RM29 EXCLUDE POSTAGE
3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE 
SM RM7
SS RM10
.
RETAIL OR WHOLESALE
📱ORDER WHATSAPP 0173580633
http://www.wasap.my/60173580633
*PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE
.
 #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

2018-11-12 18:12   8 0

 

. *********************** OPEN FOR PREORDER Batch #3 *********************** . 🌹 DRESS🌹 . MATERIAL : SOFT MOSS CREPE MEASUREMENT : FIT TILL XXXL APPROX 165 CM . RM29 EXCLUDE POSTAGE 3 FOR RM85 EXCLUDE POSTAGE SM RM7 SS RM10 . RETAIL OR WHOLESALE 📱ORDER WHATSAPP 0173580633 http://www.wasap.my/60173580633 *PLEASE SCREENSHOT THE PICTURE . #kuziraco #sayajual #sayajualdress #sayajualdressmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #daisydress #vintagedress #daisydressmurah #vintagedressmurah #daisydressmurahmalaysia #vintagedressmurahmalaysia #maxidress #borongdress #muslimahdress #visitmyig #bazaarpaknil #kuziracodaisydresscollection #pemborongdress #pemborongdressmurah #uitm #uum #ukm #upm #usm #mmu #limkokwing #ump #uniten

Next Page →
Next Page →