United States

  United States

  Top 376710 Instagram followed

Images about: #mmu (254681 posts)

Fell in love with this building while filming last week 😍

2018-09-19 07:15   18 2

 

Fell in love with this building while filming last week 😍

Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi. Jom bertukar kepada Candywax!!
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp "CANDY" 0109063198
.
 #sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis #mmu #iium #uitm 
 #candywaxmalaysia
 #waxhairremoval #bakalpengantin 
 #hairremoval 
 #buangbulu

2018-09-19 07:08   14 3

 

Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi. Jom bertukar kepada Candywax!! . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp "CANDY" 0109063198 . #sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis #mmu #iium #uitm #candywaxmalaysia #waxhairremoval #bakalpengantin #hairremoval #buangbulu

COD MELAKA FREE PERFUME FREE COD🔥
/
Okay korang kita nak g COD AREA MELAKA DAN REMBAU HARINI. So sesiapa boleh join n terus whats app shida okay??
/
FREE PERFUME TAU. LIMITED DARI HQ @nsabeautyofficial @hafizmahamad @syafiqahaina /
Whats app cepat nak bagi 🎁🎁🎁🎁🎁
/
 #ainacleanser #ainaserum #dramasangat #doubletap #syafiqahainaxhafizmahamad #masjidtanah #kualasgbaru #kuim #uitmlendu #mmu #kmm #mitc #bukitberuang #bukitkatil #mahkotaparade #dataranpahlawan

2018-09-19 07:02   5 0

 

COD MELAKA FREE PERFUME FREE COD🔥 / Okay korang kita nak g COD AREA MELAKA DAN REMBAU HARINI. So sesiapa boleh join n terus whats app shida okay / FREE PERFUME TAU. LIMITED DARI HQ @nsabeautyofficial @hafizmahamad @syafiqahaina / Whats app cepat nak bagi 🎁🎁🎁🎁🎁 / #ainacleanser #ainaserum #dramasangat #doubletap #syafiqahainaxhafizmahamad #masjidtanah #kualasgbaru #kuim #uitmlendu #mmu #kmm #mitc #bukitberuang #bukitkatil #mahkotaparade #dataranpahlawan

COD MELAKA FREE PERFUME FREE COD🔥
/
Okay korang kita nak g COD AREA MELAKA DAN REMBAU HARINI. So sesiapa boleh join n terus whats app shida okay??
/
FREE PERFUME TAU. LIMITED DARI HQ @nsabeautyofficial @hafizmahamad @syafiqahaina /
Whats app cepat nak bagi 🎁🎁🎁🎁🎁
/
 #ainacleanser #ainaserum #dramasangat #doubletap #syafiqahainaxhafizmahamad #masjidtanah #kualasgbaru #kuim #uitmlendu #mmu #kmm #mitc #bukitberuang #bukitkatil #mahkotaparade #dataranpahlawan

2018-09-19 07:01   2 0

 

COD MELAKA FREE PERFUME FREE COD🔥 / Okay korang kita nak g COD AREA MELAKA DAN REMBAU HARINI. So sesiapa boleh join n terus whats app shida okay / FREE PERFUME TAU. LIMITED DARI HQ @nsabeautyofficial @hafizmahamad @syafiqahaina / Whats app cepat nak bagi 🎁🎁🎁🎁🎁 / #ainacleanser #ainaserum #dramasangat #doubletap #syafiqahainaxhafizmahamad #masjidtanah #kualasgbaru #kuim #uitmlendu #mmu #kmm #mitc #bukitberuang #bukitkatil #mahkotaparade #dataranpahlawan

⏺️⏺️⏺️😎😎😎✌️✌️ #mmuians #mmu #mullana ⏺️⏺️⏺️⏺️⏺️

2018-09-19 06:26   51 0

 

⏺️⏺️⏺️😎😎😎✌️✌️ #mmuians #mmu #mullana ⏺️⏺️⏺️⏺️⏺️

Convo Bouquet Start From Rm69! 
Special Offers for MMU Convocation!
First come first served!

Facebook: https://m.facebook.com/1988floristandgift/
Whatapps :☑️014-6388328/012-9331298
.
.
.
 #1988floristandgift #cyberjaya #mmucyberjaya #mmu #convocation2018 #convocationbouquet #floristkl #klflorist #klfloristonline #preservedflower #dryflower #pjflorist #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #bangsarflorist #floristbangsar #sungaibesi #onlineflorist #onlineflowers #bridalbouquet #onlinefloristsubangjaya #dryflower #delivery  #carousel #carousel #flowerdelivery #convocation @ Kuala Lumpur @ Kuala Lumpur @ Anyaman Residence at Sungai Besi, Kuala Lumpur

2018-09-19 05:28   8 0

 

Convo Bouquet Start From Rm69! Special Offers for MMU Convocation! First come first served! Facebook: https://m.facebook.com/1988floristandgift/ Whatapps :☑️014-6388328/012-9331298 . . . #1988floristandgift #cyberjaya #mmucyberjaya #mmu #convocation2018 #convocationbouquet #floristkl #klflorist #klfloristonline #preservedflower #dryflower #pjflorist #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #bangsarflorist #floristbangsar #sungaibesi #onlineflorist #onlineflowers #bridalbouquet #onlinefloristsubangjaya #dryflower #delivery #carousel #carousel #flowerdelivery #convocation @ Kuala Lumpur @ Kuala Lumpur @ Anyaman Residence at Sungai Besi, Kuala Lumpur

SET TIMEWISE MIRACLE

TIMEWISE 3-IN-1 CLEANSER
🌸Produk pembersih Timewise gabungan anti-penuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.

TIMEWISE AGE-FIGHTING MOISTURIZER
🌸Losen mewah emolien memberi penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatena untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi.
🌸Menampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan.

TIMEWISE DAY SOLUTION SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SPF 35
Bayangkan item ni sebagai sel perlindungan kulit korang.
🌸Produk yang inovatif ini boleh mencegah kejadian garis-garis halus dan penyahwarnaan sebelum waktunya dengan menghalang kerosakan kulit disebabkan sinaran UVA/UVB.
🌸Selain itu, peptida penenang membantu melegakan garis-garis ekspresi/kedutan.

TIMEWISE NIGHT SOLUTION
🌸Satu sistem penyampaian unik vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan.
🌸Malah mikrokapsul nutribeads lebih banyak kandungan vitaminnya.

Nampak tak? 24/7 kulit kita dalam keadaan terjaga rapi. Memanglah kulit jadi cantik.
.
Belom ada beauty consultant?
👩🏻‍💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay?
💰Nak ada income sendiri?
📱Wassap Reena sekarang
.
Reena l 019-3908065
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
 #marykaymalaysia #marykaysenawang #marykayseremban #marykayseremban2 #marykayjerantut #marykaytemerloh #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah
 #marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat
 #comelpipimerah #ctdk

2018-09-19 05:13   14 1

 

SET TIMEWISE MIRACLE TIMEWISE 3-IN-1 CLEANSER 🌸Produk pembersih Timewise gabungan anti-penuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda. TIMEWISE AGE-FIGHTING MOISTURIZER 🌸Losen mewah emolien memberi penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatena untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi. 🌸Menampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan. TIMEWISE DAY SOLUTION SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SPF 35 Bayangkan item ni sebagai sel perlindungan kulit korang. 🌸Produk yang inovatif ini boleh mencegah kejadian garis-garis halus dan penyahwarnaan sebelum waktunya dengan menghalang kerosakan kulit disebabkan sinaran UVA/UVB. 🌸Selain itu, peptida penenang membantu melegakan garis-garis ekspresi/kedutan. TIMEWISE NIGHT SOLUTION 🌸Satu sistem penyampaian unik vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. 🌸Malah mikrokapsul nutribeads lebih banyak kandungan vitaminnya. Nampak tak 24/7 kulit kita dalam keadaan terjaga rapi. Memanglah kulit jadi cantik. . Belom ada beauty consultant 👩🏻‍💼Teringin nak jadik beauty consultant Marykay 💰Nak ada income sendiri 📱Wassap Reena sekarang . Reena l 019-3908065 Beauty Consultant Marykay 🇲🇾 . #marykaymalaysia #marykaysenawang #marykayseremban #marykayseremban2 #marykayjerantut #marykaytemerloh #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #fattzura #meletop #laralana #marykaypahang #marykaykedah #marykayjohor #uitm #mmu #skincareorganic #mekapsimple #masalahjerawat #jeragat #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jerawatnanah #mukabreakout #kulitsensitif #mukajerawat #comelpipimerah #ctdk

Yg selalu ada & diminati sentiasa 😘
VIETNAMESE ROLL!!
.
Vietnamese roll (VR)
🌸1 pek 5 roll.
🌸4 perisa-
🍭 Udang RM15/pek
🍭 Ketam RM15/pek
🍭 Daging RM20/pek
🍭 Salmon RM20/pek
🍭 Mix combo RM20/pek **paling berbaloi 😘
.
+ caj penghantaran RM10 minggu ni ke kawasan tertentu
😘 jadi boleh campur2 beli banyak2 produk sekaligus~
.
Nak order?
Harga SAMA, + caj delivery SAJA 😊
Whatsapp Aisyah di 0132578613 utk order ya 😘
.
 #agentpulutkuningzarinazainuddin #agentarahchocolate #agenpremiumkekbatik #agenmizrina #agenmykitchenpartner #desserts #delivery #bangi #bangisentral #viral #equine #serikembangan #cyberjaya #putrajaya #UKM #UPM #UNITEN #MMU #love #cake #pastry #vietnameseroll #vr

2018-09-19 04:13   16 0

 

Yg selalu ada & diminati sentiasa 😘 VIETNAMESE ROLL!! . Vietnamese roll (VR) 🌸1 pek 5 roll. 🌸4 perisa- 🍭 Udang RM15/pek 🍭 Ketam RM15/pek 🍭 Daging RM20/pek 🍭 Salmon RM20/pek 🍭 Mix combo RM20/pek **paling berbaloi 😘 . + caj penghantaran RM10 minggu ni ke kawasan tertentu 😘 jadi boleh campur2 beli banyak2 produk sekaligus~ . Nak order Harga SAMA, + caj delivery SAJA 😊 Whatsapp Aisyah di 0132578613 utk order ya 😘 . #agentpulutkuningzarinazainuddin #agentarahchocolate #agenpremiumkekbatik #agenmizrina #agenmykitchenpartner #desserts #delivery #bangi #bangisentral #viral #equine #serikembangan #cyberjaya #putrajaya #UKM #UPM #UNITEN #MMU #love #cake #pastry #vietnameseroll #vr

Mengungguli carta tempahan esok!
🌸 Laksa johor
🌸 RM9/bekas
🌸 Min 2 bekas
+ caj penghantaran utk esok
.
🌸 SEMUA KAWASAN - equine, cyberjaya, putrajaya, bbbangi, kajang boleh order juga. Sebab insyaAllah KAMI BUAT DELIVERY HARI2 KE KAWASAN TERSEBUT 😘
Suka tak?? 😁
.
Whatsapp Aisyah di 0132578613 utk order ya 😘
.
 #agentpulutkuningzarinazainuddin #agentarahchocolate #agenpremiumkekbatik #agenmizrina #agenmykitchenpartner #desserts #delivery #bangi #bangisentral #viral #equine #serikembangan #cyberjaya #putrajaya #UKM #UPM #UNITEN #MMU #love #cake #pastry #laksa #laksajohor

2018-09-19 04:11   14 0

 

Mengungguli carta tempahan esok! 🌸 Laksa johor 🌸 RM9/bekas 🌸 Min 2 bekas + caj penghantaran utk esok . 🌸 SEMUA KAWASAN - equine, cyberjaya, putrajaya, bbbangi, kajang boleh order juga. Sebab insyaAllah KAMI BUAT DELIVERY HARI2 KE KAWASAN TERSEBUT 😘 Suka tak 😁 . Whatsapp Aisyah di 0132578613 utk order ya 😘 . #agentpulutkuningzarinazainuddin #agentarahchocolate #agenpremiumkekbatik #agenmizrina #agenmykitchenpartner #desserts #delivery #bangi #bangisentral #viral #equine #serikembangan #cyberjaya #putrajaya #UKM #UPM #UNITEN #MMU #love #cake #pastry #laksa #laksajohor

JOM LAYAN KAK REM SIKIT😂
Hi korang. Kak rem pun da try candywax by rheaazzuri ni tau. Korang bila lagi? Jangan segan kalau nak cantik. Yang paling penting jimat duit tak payah nak pergi spa buat waxing lagi.
.
Time2 ekonomi teruk ni baik korang DIY sendiri je kat rumah. Benda alah ni tak payah panaskan pun boleh terus pakai. Confirm tercabut semua. Kulit korang jangan nak cakapla, confirm jadi licin gebus gitu. Ni bukan candywax biasa tau. Sebab ramuan dia boleh buat kulit korang nampak luar biasa sangat. Sebab apa? Sebab ada ramuan chamomile dalam candywax ni. Itu yang best
.
Harga candywax murah giler sebab RM35 boleh dapat 450gram. Huwaaa rasa nak nangis je dengar sebab berbaloi sangat. So order cepat sebelum habis stok! 😘 .
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp "CANDY" 010.630.3999
.
 #sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis #mmu #iium #uitm
 #waxhairremoval #bakalpengantin 
 #hairremoval 
 #buangbulu #CandywaxHologram

2018-09-19 03:38   15 1

 

JOM LAYAN KAK REM SIKIT😂 Hi korang. Kak rem pun da try candywax by rheaazzuri ni tau. Korang bila lagi Jangan segan kalau nak cantik. Yang paling penting jimat duit tak payah nak pergi spa buat waxing lagi. . Time2 ekonomi teruk ni baik korang DIY sendiri je kat rumah. Benda alah ni tak payah panaskan pun boleh terus pakai. Confirm tercabut semua. Kulit korang jangan nak cakapla, confirm jadi licin gebus gitu. Ni bukan candywax biasa tau. Sebab ramuan dia boleh buat kulit korang nampak luar biasa sangat. Sebab apa Sebab ada ramuan chamomile dalam candywax ni. Itu yang best . Harga candywax murah giler sebab RM35 boleh dapat 450gram. Huwaaa rasa nak nangis je dengar sebab berbaloi sangat. So order cepat sebelum habis stok! 😘 . . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp "CANDY" 010.630.3999 . #sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis #mmu #iium #uitm #waxhairremoval #bakalpengantin #hairremoval #buangbulu #CandywaxHologram

SUPERIORMASS 15lbs ( FREE SHAKER / T-SHIRT )

anda boleh pilih mahu t-shirt atau shaker sebagai pilihan.

Superiormass sesuai untuk yang berbadan kurus untuk menambah berat badan dengan pantas. Satu bag Superiormass dapat membantu menambah berat badan 6kg - 8kg untuk 2 bulan penggunaan. Dapatkan Superiormass Disini pada harga sangat Istimewa.

Fungsi Superiormass :
✔ Menambah berat badan dengan efektif dan berkesan
✔ Otot makin membesar tanpa limit
✔ Recovery sel-sel otot yang rosak ✔ Menambah selera makan
✔ Memberikan tubuh badan protein yang berkualiti tinggi
✔ Tinggi kandungan protein sehingga 84g per serving
✔ Mengandungi testosteron booster yang mana menggalakkan otot anda lebih cepat membesar
✔ Product 100% dari europah
✔ Tiada side efek dan sangat efektif
✔ Di jamin halal

Cara Guna :
hanya perlu guna 2 scoop sahaja di waktu pagi selepas sarapan dan 2 scoop di waktu petang atau selepas workout. Air dalam 400ml ke 500ml. sebaiknya guna air sejuk untuk mempercepatkan lagi proses penghadaman.

BERMINAT??
Berminat Boleh :
Whatsapp.call.sms
+6017-9474074

 #superior14 
 #tambahberatbadan 
 #susutambahberatbadan #kurus #weightgainer #massgainer #otot #abangsado #protein #tenaga 
 #melaka #gymmelaka #melakagym #fitness #supplementsgym #superiormass #batuberendam #ohmgym #melakafitness #infineonmelaka #utem #mmu #ayerkeroh #fitwheygym

2018-09-19 03:37   15 0

 

SUPERIORMASS 15lbs ( FREE SHAKER / T-SHIRT ) anda boleh pilih mahu t-shirt atau shaker sebagai pilihan. Superiormass sesuai untuk yang berbadan kurus untuk menambah berat badan dengan pantas. Satu bag Superiormass dapat membantu menambah berat badan 6kg - 8kg untuk 2 bulan penggunaan. Dapatkan Superiormass Disini pada harga sangat Istimewa. Fungsi Superiormass : ✔ Menambah berat badan dengan efektif dan berkesan ✔ Otot makin membesar tanpa limit ✔ Recovery sel-sel otot yang rosak ✔ Menambah selera makan ✔ Memberikan tubuh badan protein yang berkualiti tinggi ✔ Tinggi kandungan protein sehingga 84g per serving ✔ Mengandungi testosteron booster yang mana menggalakkan otot anda lebih cepat membesar ✔ Product 100% dari europah ✔ Tiada side efek dan sangat efektif ✔ Di jamin halal Cara Guna : hanya perlu guna 2 scoop sahaja di waktu pagi selepas sarapan dan 2 scoop di waktu petang atau selepas workout. Air dalam 400ml ke 500ml. sebaiknya guna air sejuk untuk mempercepatkan lagi proses penghadaman. BERMINAT Berminat Boleh : Whatsapp.call.sms +6017-9474074 #superior14 #tambahberatbadan #susutambahberatbadan #kurus #weightgainer #massgainer #otot #abangsado #protein #tenaga #melaka #gymmelaka #melakagym #fitness #supplementsgym #superiormass #batuberendam #ohmgym #melakafitness #infineonmelaka #utem #mmu #ayerkeroh #fitwheygym

TB : HARI MALAYSIA
❤️❤️❤️

2018-09-19 02:38   4 1

 

TB : HARI MALAYSIA ❤️❤️❤️

Assalamualaikum, kakak and abang,
.
Credit to Mr. Fjallraven di Gunung Merbabu Indonesia.
.
Nk travel jgn lupa bwk Kembara Adventure Meal.
.
Pek makanan ni boleh dibawa utk travel, camping, hiking, or emegency meal. Boleh lawat ke ig @marvelousbymia untuk info lebih lanjut.
💯 Halal Jakim.
🔥 Self Heated Meal (tanpa guna api).
2⃣ Tahan 2 tahun.
🚫 Tanpa pengawet.
🍚 Nasi Basmathi
🐂 Daging batang pinang
🐓 Ayam 100% dada.
😋 InsyaAllah sedap. *SET KEMBARA MEALS*

Jom dapatkan sekarang!!! *Menu: Beef/Chicken Rendang with Philaf Rice* 📌 mudah untuk dibawa ke mana-mana
📌 menjimatkan masa (5-7 minit)

Apa yg anda akan dapat: 🍚 250g Nasi Pilaf
🍖 180g Rendang Daging/Ayam
🔥 1xHeating Pack
🥄 1xsudu

Net weight: 430g
Serving suggestion : 1-2 orang 💰 RM18.90 sahaja
(tidak termasuk postage) ❤ Follow IG : @marvelousbymia
❤ FB: marvelousbymia
.
Harga bulan 9, rm18.90....
.
Update terbaru, petronas MITC akan start renovation selama sebulan start tarikh 10/9/2018. Jadi, kemasukan smula product kembara adventure akan dilakukan setelah selesai renovation. Harap maklum. 
Segala pembelian boleh lah beli direct dgn agent @marvelousbymia
.
 #mmu 
 #mmucyberjaya 
 #mmumelaka 
 #malaysia 
 #kembaramealmelaka 
 #kembaraadventuremeal 
 #kembaramealcyberjaya 
 #kembaramealagent 
 #kembaramealarmy 
 #kembarameal
 #hiking 
 #hikingmelaka 
 #hikingmalaysia 
 #hikingcyberjaya 
 #travelagent 
 #travelagencycyberjaya 
 #travelagencymelaka 
 #travel 
 #melaka 
 #melakatravel 
 #cyberjaya 
 #cyberjayatravel
 #kembaraagentmelaka
 #kembaramealbuddies
 #halal 
 #halalfood 
 #halalguys
 #petronasmitcmelaka
 #petronasmitc

2018-09-19 02:24   15 2

 

Assalamualaikum, kakak and abang, . Credit to Mr. Fjallraven di Gunung Merbabu Indonesia. . Nk travel jgn lupa bwk Kembara Adventure Meal. . Pek makanan ni boleh dibawa utk travel, camping, hiking, or emegency meal. Boleh lawat ke ig @marvelousbymia untuk info lebih lanjut. 💯 Halal Jakim. 🔥 Self Heated Meal (tanpa guna api). 2⃣ Tahan 2 tahun. 🚫 Tanpa pengawet. 🍚 Nasi Basmathi 🐂 Daging batang pinang 🐓 Ayam 100% dada. 😋 InsyaAllah sedap. *SET KEMBARA MEALS* Jom dapatkan sekarang!!! *Menu: Beef/Chicken Rendang with Philaf Rice* 📌 mudah untuk dibawa ke mana-mana 📌 menjimatkan masa (5-7 minit) Apa yg anda akan dapat: 🍚 250g Nasi Pilaf 🍖 180g Rendang Daging/Ayam 🔥 1xHeating Pack 🥄 1xsudu Net weight: 430g Serving suggestion : 1-2 orang 💰 RM18.90 sahaja (tidak termasuk postage) ❤ Follow IG : @marvelousbymia ❤ FB: marvelousbymia . Harga bulan 9, rm18.90.... . Update terbaru, petronas MITC akan start renovation selama sebulan start tarikh 10/9/2018. Jadi, kemasukan smula product kembara adventure akan dilakukan setelah selesai renovation. Harap maklum. Segala pembelian boleh lah beli direct dgn agent @marvelousbymia . #mmu #mmucyberjaya #mmumelaka #malaysia #kembaramealmelaka #kembaraadventuremeal #kembaramealcyberjaya #kembaramealagent #kembaramealarmy #kembarameal #hiking #hikingmelaka #hikingmalaysia #hikingcyberjaya #travelagent #travelagencycyberjaya #travelagencymelaka #travel #melaka #melakatravel #cyberjaya #cyberjayatravel #kembaraagentmelaka #kembaramealbuddies #halal #halalfood #halalguys #petronasmitcmelaka #petronasmitc

Students of Manchester!! People of Manchester!! Anyone who likes to party in Manchester!! Get yourselves down to Birdcage on a Wednesday Night for a brand new event hitting up and starting this week for freshers 🤙

KICK UP THE 90s & 00s IS EXCLUSIVE TO BIRDCAGE ON A WEDNESDAY NIGHT, EVERY WEDNESDAY NIGHT!!! Catch myself performing along with Adam Massingham

Main Room - DJ MASS3Y - 90’s & 00’s

2nd Room - MULROY - House & Hip Hop 
Doors open 10pm
90p entry before 11:30pm
£5 after 11:30pm

 #freshersweek #manchester #students #music #dj #zante #djlife #love #life #family #adventure #work #mmu #manuni #uni #birdcage #birdcagemanchester

2018-09-19 02:04   25 1

 

Students of Manchester!! People of Manchester!! Anyone who likes to party in Manchester!! Get yourselves down to Birdcage on a Wednesday Night for a brand new event hitting up and starting this week for freshers 🤙 KICK UP THE 90s & 00s IS EXCLUSIVE TO BIRDCAGE ON A WEDNESDAY NIGHT, EVERY WEDNESDAY NIGHT!!! Catch myself performing along with Adam Massingham Main Room - DJ MASS3Y - 90’s & 00’s 2nd Room - MULROY - House & Hip Hop Doors open 10pm 90p entry before 11:30pm £5 after 11:30pm #freshersweek #manchester #students #music #dj #zante #djlife #love #life #family #adventure #work #mmu #manuni #uni #birdcage #birdcagemanchester

I have had the opportunity to feature in a blog for @orbishealth in regards to mental health awareness. 🧠 👉🏼SWIPE TO READ!!! Follow @orbishealth to check out out their daily posts. By Choi Chung, RPh, BSc Pharm
.
.
 #mentalhealthawareness #mentalhealthissues #mentalhealthsupport #mentalhealthadvocacy #mentalhealthmatters #stopthestigma #southasianculture #anxiety #depression #recovery #strugglesdontlastforever #beyou #beleiveinyourself #havefaith #holdon #itsokaynottobeokay #trainyourmind #wellbeing #selfcare #unistudent #orbishealth #blogpost #crimstudent #mmu #wakefield

2018-09-19 00:43   61 7

 

I have had the opportunity to feature in a blog for @orbishealth in regards to mental health awareness. 🧠 👉🏼SWIPE TO READ!!! Follow @orbishealth to check out out their daily posts. By Choi Chung, RPh, BSc Pharm . . #mentalhealthawareness #mentalhealthissues #mentalhealthsupport #mentalhealthadvocacy #mentalhealthmatters #stopthestigma #southasianculture #anxiety #depression #recovery #strugglesdontlastforever #beyou #beleiveinyourself #havefaith #holdon #itsokaynottobeokay #trainyourmind #wellbeing #selfcare #unistudent #orbishealth #blogpost #crimstudent #mmu #wakefield

Black + red bouquet 💞 whatsapp now to book your slot. Clink link at bio

DELIVERY AREA : PUCHONG CYBERJAYA PUTRAJAYA

2018-09-19 00:42   8 1

 

Black + red bouquet 💞 whatsapp now to book your slot. Clink link at bio DELIVERY AREA : PUCHONG CYBERJAYA PUTRAJAYA

Surprise delivery Puchong Cyberjaya Putrajaya. Whatsapp now!

2018-09-19 00:39   6 2

 

Surprise delivery Puchong Cyberjaya Putrajaya. Whatsapp now!

📢Attention All Fresher’s & Returners: Take part in the “Alternative Fresher’s Week” events to make new friends and win some amazing prizes. 🤙 #uniofsalford #mmu #uniofmanchester #freshersweek #rncm

2018-09-19 00:36   15 0

 

📢Attention All Fresher’s & Returners: Take part in the “Alternative Fresher’s Week” events to make new friends and win some amazing prizes. 🤙 #uniofsalford #mmu #uniofmanchester #freshersweek #rncm

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸
.
.
Coklat akan dapat seminggu selepas tutup order 😊
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:19   34 2

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . Coklat akan dapat seminggu selepas tutup order 😊 . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:18   33 0

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:17   29 0

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:17   21 0

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:17   25 0

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:16   27 2

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:16   28 0

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:16   32 2

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 .
.
.
Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry ? 🤤
Tak pernah ?😱Tapi teringin nak rasa ?😍 .
.
.
Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 .
.
.
Harga dan Gram Sebekas :
40g - Rm2.00
200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar”
300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar”
.
.
.Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 .
.
.
🤭LIMITED EDITION 🤭
😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 .
.
.
❤ Whatsapp Now for order ❤
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
🌹0189424294🌹
-BIEHA😊- .
.Atau .
.
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
🌹0177714402🌹
-MARIAM😊-
.
. Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊
.
.
GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

2018-09-19 00:14   29 2

 

😍🍫CHOCOLURVE🍫😍 . . . Pernah tak terfikir nak makan chocorice dengan rasa coklat cadburry 🤤 Tak pernah 😱Tapi teringin nak rasa 😍 . . . Saya bawakan kepada anda semua SPECIAL CADBURRY HOMEMADE CHOCOLATE WITH AMAZING TASTE AND CRUNCHY ASSORTED SNACK AS TOPPING‼️💞 Sekali rasa pasti menjilat jari😋🙈 . . . Harga dan Gram Sebekas : 40g - Rm2.00 200g++ (Small Box)“Harga boleh rujuk gambar” 300g++ (Love Box)”Harga boleh rujuk gambar” . . .Minggu ini saya buka untuk “PREORDER” untuk anda semua pada hari² tersebut : 🌸 PreOrder : AHAD sehingga JUMAAT sahaja (16/9/18)-(21/9/18)🌸 . . . 🤭LIMITED EDITION 🤭 😋FIRST COME FIRST SERVE 😋 . . . ❤ Whatsapp Now for order ❤ 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 🌹0189424294🌹 -BIEHA😊- . .Atau . . 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 🌹0177714402🌹 -MARIAM😊- . . Postage pun boleh je korang sebab coklat saya nie tahan lama 🤗 In Shaa Allah😊 . . GRAB YOUR CHANCE NOW‼️ #chocolurve #chocolurvemurah #chocolurveoreo #chocolurvekitkat #chocolurvekinderbueno #coklatmurah #instadaily #nilai #sayajualmurah #onlineshopping #usim #Kknc #AnggerikCourt #Kk1 #DesaAnggerik #Kkdj #Uia #Utem #uitm #ukm #utm #unisza #msu #unimap #mmu #kuis #quim #um #bazaaronline #bazarpaknil

Some of the shoebox models of existing places brought to the studio today as part of the 1st year Summer Project #shoeboxmodel #interiordesign #MMU #sketches

2018-09-18 20:40   29 1

 

Some of the shoebox models of existing places brought to the studio today as part of the 1st year Summer Project #shoeboxmodel #interiordesign #MMU #sketches

The joys of full time musical theatre again! 💖 Stocking up on the comfort remedies for sore throats after pushing the singing voice and to toughen up that immune system on the weeks I'm strictly not allowed to be ill 😂 my cupboard is now stocked with around 15 boxes each of these (they were on sale 🤷😂) and I'm not finished buying other remedies yet 🤷🤦 #Singing #MusicalTheatre #NoToIllness #CupboardsFull #Prepared #Uclan #MMU #NotASingleRegret #BringItOn #BackDoingWhatILove #CantResistASale #Bargin 😂🎭🎶🎤

2018-09-18 20:39   6 0

 

The joys of full time musical theatre again! 💖 Stocking up on the comfort remedies for sore throats after pushing the singing voice and to toughen up that immune system on the weeks I'm strictly not allowed to be ill 😂 my cupboard is now stocked with around 15 boxes each of these (they were on sale 🤷😂) and I'm not finished buying other remedies yet 🤷🤦 #Singing #MusicalTheatre #NoToIllness #CupboardsFull #Prepared #Uclan #MMU #NotASingleRegret #BringItOn #BackDoingWhatILove #CantResistASale #Bargin 😂🎭🎶🎤

⚾️ Committee Introduction - Joe - Social Sec ⚾️ ____________________________________________________________ if you see joe in the union don’t expect him to have any clue who you are when he’s sober! The first male committee rounders member ever! After hotmess you will find him in village until 11am so feel free to join him making bad life decisions #Mmu #mmusport #rounders #fresher #freshersfair

2018-09-18 19:19   44 0

 

⚾️ Committee Introduction - Joe - Social Sec ⚾️ ____________________________________________________________ if you see joe in the union don’t expect him to have any clue who you are when he’s sober! The first male committee rounders member ever! After hotmess you will find him in village until 11am so feel free to join him making bad life decisions #Mmu #mmusport #rounders #fresher #freshersfair

It was so lovely to meet all of you girls today! We’ll be back on campus tomorrow with more freebies! Make sure you keep an eye out for us 💖

2018-09-18 18:03   40 2

 

It was so lovely to meet all of you girls today! We’ll be back on campus tomorrow with more freebies! Make sure you keep an eye out for us 💖

☆MIXTAPE ALERT☆ 
This Thursday my Freshers Mixtape will be releasing 6pm on Mixcloud! Follow me on Mixcloud for that all important notification!
Mixcloud.com/dj_mannyb 
LIKE | COMMENT | SHARE
 #freshers2k18 #birminghamfreshers #Leicesterfreshers #fatcats #bollynights #society #nuvo #mooch #pryzm #bcu #mmu #uob #uom #leedsfreshers #dmu #uol #unidays #uni #rosies #fatcatthursday #birmingham #broadstreet #deansgate #deansgatelocks #mixtape #mixcloud #punjabi #desi #freshy #djmannyb

2018-09-18 17:50   62 3

 

☆MIXTAPE ALERT☆ This Thursday my Freshers Mixtape will be releasing 6pm on Mixcloud! Follow me on Mixcloud for that all important notification! Mixcloud.com/dj_mannyb LIKE | COMMENT | SHARE #freshers2k18 #birminghamfreshers #Leicesterfreshers #fatcats #bollynights #society #nuvo #mooch #pryzm #bcu #mmu #uob #uom #leedsfreshers #dmu #uol #unidays #uni #rosies #fatcatthursday #birmingham #broadstreet #deansgate #deansgatelocks #mixtape #mixcloud #punjabi #desi #freshy #djmannyb

Annyeonghasseyo 안녕하세요 !

KLS is proud and with a warming heart to have a collaboration with MayB Florist @maybflorist during the Convofest18 at MMU, Cyberjaya this coming weekend.

They will be selling some Korean style flower bouquet on both Saturday and Sunday nearby Central Plaza.

Please do visit them to have the beautiful flower bouquets for your loved ones.

Pre-order now before Yong Jun-hyung 용준형 "burns" it up 🔥

 #maybflorist
 #koreanlanguagesociety
 #klsmmu
 #koreanstyleflowerbouquet
 #graduationflowerbouquet
 #klflorist 
 #mmu
 #cyberjaya

2018-09-18 17:46   10 0

 

Annyeonghasseyo 안녕하세요 ! KLS is proud and with a warming heart to have a collaboration with MayB Florist @maybflorist during the Convofest18 at MMU, Cyberjaya this coming weekend. They will be selling some Korean style flower bouquet on both Saturday and Sunday nearby Central Plaza. Please do visit them to have the beautiful flower bouquets for your loved ones. Pre-order now before Yong Jun-hyung 용준형 "burns" it up 🔥 #maybflorist #koreanlanguagesociety #klsmmu #koreanstyleflowerbouquet #graduationflowerbouquet #klflorist #mmu #cyberjaya

🐬教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户)
🐳真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备)
🐢各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用)
🐙寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联)
🐟深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 3239670539
 #UBC #SFU #MGU #SMU #UV #KPU #TRU #YU #uottawa #UWO #UW #MMU #CU #QU #BU #WLU
 #RPU #RU #UOI #LU #VIU #TWU #RRU #UFV #brockuniversity

2018-09-18 17:29   8 2

 

🐬教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户) 🐳真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备) 🐢各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用) 🐙寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联) 🐟深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 3239670539 #UBC #SFU #MGU #SMU #UV #KPU #TRU #YU #uottawa #UWO #UW #MMU #CU #QU #BU #WLU #RPU #RU #UOI #LU #VIU #TWU #RRU #UFV #brockuniversity

Algebra test end🔥
 #algebra
 #test
 #18092018
 #mmu
 #MUMR1003

2018-09-18 17:28   9 0

 

Algebra test end🔥 #algebra #test #18092018 #mmu #MUMR1003

🐬教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户)
🐳真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备)
🐢各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用)
🐙寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联)
🐟深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 3239670539
 #LSE #IC #KCL #CUL #UOL #UCL #LBC #RHUL
 #LMU #LSBU #Aston #ARU #UCB #BCU #Noton
 #DMU #UEA #UOW #Kent #UOL #UOM #MMU

2018-09-18 17:19   3 0

 

🐬教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户) 🐳真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备) 🐢各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用) 🐙寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联) 🐟深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 3239670539 #LSE #IC #KCL #CUL #UOL #UCL #LBC #RHUL #LMU #LSBU #Aston #ARU #UCB #BCU #Noton #DMU #UEA #UOW #Kent #UOL #UOM #MMU

Next Page →
Next Page →