United States

  United States

  Top 513554 Instagram followed

Images about: #muakedah (201075 posts)

.
.
Hi Bride-Groom-to-be!
.
Still have a few available slots for JUNE until DECEMBER 2019 with new PROMO!
.
For more details and inquiry, you can reach via :
.
📲 : +6017 521 5021
🌐 : www.thousandmoments.com.my
📧 : thousandmomentsphotography@gmail.com
.
 #thousandmomentsphotography

2019-05-22 07:28   34 1

 

. . Hi Bride-Groom-to-be! . Still have a few available slots for JUNE until DECEMBER 2019 with new PROMO! . For more details and inquiry, you can reach via : . 📲 : +6017 521 5021 🌐 : www.thousandmoments.com.my 📧 : [email protected]gmail.com . #thousandmomentsphotography

Still available
💯 Original
 #prelovedmalaysia #prelovedmakeup #benefitcosmeticsmalaysia #nyxmalaysia #nyxpreloved #urbandecayMalaysia #macmalaysia #macpreloved #maybellinemaysia #toofacedmalaysia #prelovedmakeupauthentic #prelovedbeccamalaysia #prelovednarsmalaysia #narspreloved #narsfoundationMalaysia #marcjacobsfoundationpreloved #lauramercierpreloved #prelovedtarte #prelovedlauramerciermalaysia #benefitpreloved #prelovedcaudalie #prelovedhudabeauty #makeupforeverhdfoundation #prelovedmakeupforever #muashahalam #muabellaz #muakedah #muautara #muamalaysia #muakualalumpur

2019-05-22 07:26   4 0

 
NAK KELIHATAN CANTIK DAN BEBAS BULU DIHARI RAYA? 
Mcm susah je nak kena buat rawatan itu ini😣 Dahla sibuk dengan persiapan raya lagi ,hmm

Ehh takpa, anda semua jgn risau .. Dengan Wawawax anda semua tak perlu habiskan masa pergi spa tau.. Boleh spa sendiri je kat rumah😍

Jimat masa, jimat tenaga dan jimat duit tau!! So, apa tunggu lgi order lah Wawawax skrg...
Terus dm sy atau click link di bio😉

wawaxhairremoval #wawawaxmadu #waxing #wax #murah #bahanorganik #wawawaxsungaipetani #wawawaxkedah #wawawaxcod #codtamankeladi #codtamanria #codpekansp #codtikambatu #codtamanperuda #codbandarputerijaya #codbandarseriastana #codbandarutama #codhillark #codbandarperdana #muasungaipetani #muakedah #mekuptutorial #ootd #krimcabutbulu #mudah #murah #kekechallenge

2019-05-22 07:24   3 0

 

NAK KELIHATAN CANTIK DAN BEBAS BULU DIHARI RAYA Mcm susah je nak kena buat rawatan itu ini😣 Dahla sibuk dengan persiapan raya lagi ,hmm Ehh takpa, anda semua jgn risau .. Dengan Wawawax anda semua tak perlu habiskan masa pergi spa tau.. Boleh spa sendiri je kat rumah😍 Jimat masa, jimat tenaga dan jimat duit tau!! So, apa tunggu lgi order lah Wawawax skrg... Terus dm sy atau click link di bio😉 wawaxhairremoval #wawawaxmadu #waxing #wax #murah #bahanorganik #wawawaxsungaipetani #wawawaxkedah #wawawaxcod #codtamankeladi #codtamanria #codpekansp #codtikambatu #codtamanperuda #codbandarputerijaya #codbandarseriastana #codbandarutama #codhillark #codbandarperdana #muasungaipetani #muakedah #mekuptutorial #ootd #krimcabutbulu #mudah #murah #kekechallenge

sweet peachey look for hari raya 🍑 .
eyhh bulan2 puasa ni pun nurul open booking ntuk makeup service tauu...mana yg majlis dah nak dekat tu boleh lah ws nurul 😘

http://jannaleemakeup.wasap.my/

products breakdown : 
serum : @leolaglowhq 
moisturizer & primer : birkay @makeup_by_nurul 
foundation : @schatzhq 
blusher : @elianto_make_up
lipstick : @tarte @sephora

 #makeupvideos #makeuptutorial #nars #narsfoundation #narsmalaysia #alhaalfa #alhaalfafoundation #sephora #urbandecay #mua #muamalaysia #muaseberangjaya  #muajitraalorsetar #muabutterworth #muaselangor #muaperak #muapendang #muaseberangperai #muapenang #muakedah #muaalorstar #muautara  #makeupbertandang #solemnization #makeupaddiction #muanibongtebal #muaparitbuntar #muabukitmertajam #sephora #sephorahaul

2019-05-22 07:16   22 1

 

sweet peachey look for hari raya 🍑 . eyhh bulan2 puasa ni pun nurul open booking ntuk makeup service tauu...mana yg majlis dah nak dekat tu boleh lah ws nurul 😘 http://jannaleemakeup.wasap.my/ products breakdown : serum : @leolaglowhq moisturizer & primer : birkay @makeup_by_nurul foundation : @schatzhq blusher : @elianto_make_up lipstick : @tarte @sephora #makeupvideos #makeuptutorial #nars #narsfoundation #narsmalaysia #alhaalfa #alhaalfafoundation #sephora #urbandecay #mua #muamalaysia #muaseberangjaya #muajitraalorsetar #muabutterworth #muaselangor #muaperak #muapendang #muaseberangperai #muapenang #muakedah #muaalorstar #muautara #makeupbertandang #solemnization #makeupaddiction #muanibongtebal #muaparitbuntar #muabukitmertajam #sephora #sephorahaul

Thank you @elizabethayong 😘😘
.
1st Sparkling Eyeliner Glitter in Malaysia 🇲🇾
You're Glam with AishahMasram 💗
.
www.chadiyus.com

WhatsApp 01121947424 for details😘
http://chadiyus.wasap.my

Turn on post notification for more update!

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

Feedback IG: @chadiyus_feedback

 #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #pressedglitters #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner

2019-05-22 07:02   10 1

 

Thank you @elizabethayong 😘😘 . 1st Sparkling Eyeliner Glitter in Malaysia 🇲🇾 You're Glam with AishahMasram 💗 . www.chadiyus.com WhatsApp 01121947424 for details😘 http://chadiyus.wasap.my Turn on post notification for more update! Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘 Feedback IG: @chadiyus_feedback #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #pressedglitters #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner

Eyebrow gel setanding jenama antarabangsa
Dah cuba ke belum?

Cubalah Eyebrow Gel by Okaya!! Eyebrow Gel ini di datangkan dengan hanya satu KOD iaitu BROWN. Jadi anda tak perlu runsing memilih warna untuk kening kerana warna ini memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA.

EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Mudah di apply
✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan !
✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅ Harga sangat BERPATUTAN

Setiap box mengandungi 1 Eyebrow Gel & 1 Eyebrow brush by OKAYA.

Ready Stock all🔥

www.wasap.my/60142401250

 #okayamalaysia
 #teamaishahkhan
 #codtaiping #muataiping #muakedah

2019-05-22 06:47   8 0

 

Eyebrow gel setanding jenama antarabangsa Dah cuba ke belum Cubalah Eyebrow Gel by Okaya!! Eyebrow Gel ini di datangkan dengan hanya satu KOD iaitu BROWN. Jadi anda tak perlu runsing memilih warna untuk kening kerana warna ini memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA. EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Mudah di apply ✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan ! ✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa ✅ Harga sangat BERPATUTAN Setiap box mengandungi 1 Eyebrow Gel & 1 Eyebrow brush by OKAYA. Ready Stock all🔥 www.wasap.my/60142401250 #okayamalaysia #teamaishahkhan #codtaiping #muataiping #muakedah

Eyebrow gel setanding jenama antarabangsa
Dah cuba ke belum?

Cubalah Eyebrow Gel by Okaya!! Eyebrow Gel ini di datangkan dengan hanya satu KOD iaitu BROWN. Jadi anda tak perlu runsing memilih warna untuk kening kerana warna ini memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA.

EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Mudah di apply
✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan !
✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅ Harga sangat BERPATUTAN

Setiap box mengandungi 1 Eyebrow Gel & 1 Eyebrow brush by OKAYA.

Ready Stock all🔥

www.wasap.my/60142401250

 #okayamalaysia
 #teamaishahkhan
 #codtaiping #muataiping
 #muakedah
 #zontaiping

2019-05-22 06:43   8 0

 

Eyebrow gel setanding jenama antarabangsa Dah cuba ke belum Cubalah Eyebrow Gel by Okaya!! Eyebrow Gel ini di datangkan dengan hanya satu KOD iaitu BROWN. Jadi anda tak perlu runsing memilih warna untuk kening kerana warna ini memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA. EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Mudah di apply ✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan ! ✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa ✅ Harga sangat BERPATUTAN Setiap box mengandungi 1 Eyebrow Gel & 1 Eyebrow brush by OKAYA. Ready Stock all🔥 www.wasap.my/60142401250 #okayamalaysia #teamaishahkhan #codtaiping #muataiping #muakedah #zontaiping

❗️Thank You @fyzazwan kerana membeli dengan kami @cermin_explorace_cinta_hq. .
❗️TRUSTED SELLER❗️GERENTI SAMPAI❗️VANITY MIRROR DIRECT KILANG❗️SUPPLIER PALING MURAH DALAM MALAYSIA❗️ Semalam pos hari ni dah sampai dengan selamat..Tak payah start kereta abis minyak pergi surver mana yg jual murah..Ternyata memang berbaloi grab dengan kami.Dah la murah, saiz besar plak tu!!. Berseri2 lah owner Cermin idaman ramai ni nanti di pagi raya..
.
So tunggu apa lagi, hilangkan masalah lambat bersiap di pagi raya. Untuk make up lebih cepat dengan pencahayaan lebih jelas mengunakan vanity mirror terlajak murah ni
.
Jom klik wassup link utk tahu harga dan design lain di bio iG kami.
Http://www.wasap.my/60174450002 
0174450002

 #CerminExploraceCinta
 #CerminMurah  #MUA
 #ringlightmurah #ringlights
 #CerminMakeupMurah
 #CerminLampu #ootd #hbd
 #iGShop  #Mekup #Makeup
 #muakl #muaselangor #sfx
 #shahalam #kl #selangor
 #syantik  #muamalaysia #muajohor
 #muakedah #muautara #vanitymirror
 #VanityMirrorMurah #muapahang
 #ringlight #brush #makeupbag

2019-05-22 06:17   7 1

 

❗️Thank You @fyzazwan kerana membeli dengan kami @cermin_explorace_cinta_hq. . ❗️TRUSTED SELLER❗️GERENTI SAMPAI❗️VANITY MIRROR DIRECT KILANG❗️SUPPLIER PALING MURAH DALAM MALAYSIA❗️ Semalam pos hari ni dah sampai dengan selamat..Tak payah start kereta abis minyak pergi surver mana yg jual murah..Ternyata memang berbaloi grab dengan kami.Dah la murah, saiz besar plak tu!!. Berseri2 lah owner Cermin idaman ramai ni nanti di pagi raya.. . So tunggu apa lagi, hilangkan masalah lambat bersiap di pagi raya. Untuk make up lebih cepat dengan pencahayaan lebih jelas mengunakan vanity mirror terlajak murah ni . Jom klik wassup link utk tahu harga dan design lain di bio iG kami. Http://www.wasap.my/60174450002 0174450002 #CerminExploraceCinta #CerminMurah #MUA #ringlightmurah #ringlights #CerminMakeupMurah #CerminLampu #ootd #hbd #iGShop #Mekup #Makeup #muakl #muaselangor #sfx #shahalam #kl #selangor #syantik #muamalaysia #muajohor #muakedah #muautara #vanitymirror #VanityMirrorMurah #muapahang #ringlight #brush #makeupbag

❗️Thank You @fyzazwan kerana membeli dengan kami @cermin_explorace_cinta_hq. .
❗️TRUSTED SELLER❗️GERENTI SAMPAI❗️VANITY MIRROR DIRECT KILANG❗️SUPPLIER PALING MURAH DALAM MALAYSIA❗️ Semalam pos hari ni dah sampai dengan selamat..Tak payah start kereta abis minyak pergi surver mana yg jual murah..Ternyata memang berbaloi grab dengan kami.Dah la murah, saiz besar plak tu!!. Berseri2 lah owner Cermin idaman ramai ni nanti di pagi raya..
.
So tunggu apa lagi, hilangkan masalah lambat bersiap di pagi raya. Untuk make up lebih cepat dengan pencahayaan lebih jelas mengunakan vanity mirror terlajak murah ni
.
Jom klik wassup link utk tahu harga dan design lain di bio iG kami.
Http://www.wasap.my/60174450002 
0174450002

 #CerminExploraceCinta
 #CerminMurah  #MUA
 #ringlightmurah #ringlights
 #CerminMakeupMurah
 #CerminLampu #ootd #hbd
 #iGShop  #Mekup #Makeup
 #muakl #muaselangor #sfx
 #shahalam #kl #selangor
 #syantik  #muamalaysia #muajohor
 #muakedah #muautara #vanitymirror
 #VanityMirrorMurah #muapahang
 #ringlight #brush #makeupbag

2019-05-22 06:17   5 0

 

❗️Thank You @fyzazwan kerana membeli dengan kami @cermin_explorace_cinta_hq. . ❗️TRUSTED SELLER❗️GERENTI SAMPAI❗️VANITY MIRROR DIRECT KILANG❗️SUPPLIER PALING MURAH DALAM MALAYSIA❗️ Semalam pos hari ni dah sampai dengan selamat..Tak payah start kereta abis minyak pergi surver mana yg jual murah..Ternyata memang berbaloi grab dengan kami.Dah la murah, saiz besar plak tu!!. Berseri2 lah owner Cermin idaman ramai ni nanti di pagi raya.. . So tunggu apa lagi, hilangkan masalah lambat bersiap di pagi raya. Untuk make up lebih cepat dengan pencahayaan lebih jelas mengunakan vanity mirror terlajak murah ni . Jom klik wassup link utk tahu harga dan design lain di bio iG kami. Http://www.wasap.my/60174450002 0174450002 #CerminExploraceCinta #CerminMurah #MUA #ringlightmurah #ringlights #CerminMakeupMurah #CerminLampu #ootd #hbd #iGShop #Mekup #Makeup #muakl #muaselangor #sfx #shahalam #kl #selangor #syantik #muamalaysia #muajohor #muakedah #muautara #vanitymirror #VanityMirrorMurah #muapahang #ringlight #brush #makeupbag

❗️Thank You @fyzazwan kerana membeli dengan kami @cermin_explorace_cinta_hq. .
❗️TRUSTED SELLER❗️GERENTI SAMPAI❗️VANITY MIRROR DIRECT KILANG❗️SUPPLIER PALING MURAH DALAM MALAYSIA❗️ Semalam pos hari ni dah sampai dengan selamat..Tak payah start kereta abis minyak pergi surver mana yg jual murah..Ternyata memang berbaloi grab dengan kami.Dah la murah, saiz besar plak tu!!. Berseri2 lah owner Cermin idaman ramai ni nanti di pagi raya..
.
So tunggu apa lagi, hilangkan masalah lambat bersiap di pagi raya. Untuk make up lebih cepat dengan pencahayaan lebih jelas mengunakan vanity mirror terlajak murah ni
.
Jom klik wassup link utk tahu harga dan design lain di bio iG kami.
Http://www.wasap.my/60174450002 
0174450002

 #CerminExploraceCinta
 #CerminMurah  #MUA
 #ringlightmurah #ringlights
 #CerminMakeupMurah
 #CerminLampu #ootd #hbd
 #iGShop  #Mekup #Makeup
 #muakl #muaselangor #sfx
 #shahalam #kl #selangor
 #syantik  #muamalaysia #muajohor
 #muakedah #muautara #vanitymirror
 #VanityMirrorMurah #muapahang
 #ringlight #brush #makeupbag

2019-05-22 06:16   6 0

 

❗️Thank You @fyzazwan kerana membeli dengan kami @cermin_explorace_cinta_hq. . ❗️TRUSTED SELLER❗️GERENTI SAMPAI❗️VANITY MIRROR DIRECT KILANG❗️SUPPLIER PALING MURAH DALAM MALAYSIA❗️ Semalam pos hari ni dah sampai dengan selamat..Tak payah start kereta abis minyak pergi surver mana yg jual murah..Ternyata memang berbaloi grab dengan kami.Dah la murah, saiz besar plak tu!!. Berseri2 lah owner Cermin idaman ramai ni nanti di pagi raya.. . So tunggu apa lagi, hilangkan masalah lambat bersiap di pagi raya. Untuk make up lebih cepat dengan pencahayaan lebih jelas mengunakan vanity mirror terlajak murah ni . Jom klik wassup link utk tahu harga dan design lain di bio iG kami. Http://www.wasap.my/60174450002 0174450002 #CerminExploraceCinta #CerminMurah #MUA #ringlightmurah #ringlights #CerminMakeupMurah #CerminLampu #ootd #hbd #iGShop #Mekup #Makeup #muakl #muaselangor #sfx #shahalam #kl #selangor #syantik #muamalaysia #muajohor #muakedah #muautara #vanitymirror #VanityMirrorMurah #muapahang #ringlight #brush #makeupbag

NEW DISNEY LENS!! PROMO RAYA BUY 3 PAIRS, FREE 1 PAIR.
4 PAIRS @ RM65 include pos SM & Free 3 casings. Can mix All Disney lens click #conlensmyrm22  #cclenspromodisney
.
✨ROZE LENS 14mm
🔸Brand Disney  #cclensdisney
🔸Colour: Brown, Grey, Nude
🔹No Power : 0
🔹Power : 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400,
450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800.
🔸Water Content : 38%
🔹Original Korea Manufacturer
🔸Very comfort & soft
🔹3-6 Months usage
🔸Maximum wear 8 hours per day
===========================================
Sepasang RM22 exc pos. Free casing
Pos RM8 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak
.
2 pairs: RM50 include pos SM. Free 2 casings
3 pairs: RM65 include pos SM. Free 3 casings
.
Can mix with same brand of Disney lens only
click #conlensmyrm22 or #cclensdisney ===========================================
.
UTK PILIH & CAMPUR LENS PAKEJ PROMOSI
KLIK HASHTAG ⤵ {Recent}
 #conlensmyrm22 (DISNEY SERIES @ RM22)
 #conlensmyroze (ROZE SERIES)
 #conlensmy14mm (NORMAL EYE 14MM)

POWER 0-800 (50 steps)
Need to check the stock first with us 😊
.
✔CAN mix pattern
✔CAN mix power
✖CANNOT mix brand bcoz different branch location.

For order click link bio @circlecandylens
Whatsapp 011-59580740 
Pos Monday-Friday

 #lensmurah #contactlens #contactlensmurah #lensmalaysia #lenscantik #bazarpaknil #contactlensmalaysia #muabellaz #alhaalfalens #sayajualmurah #wawasoftlens #disneylens #muselens #makeupmurah #makeupnikah #makeuptunang #makeuppengantin #muajohor #muakl #muaselangor #muautara #nikah #tunang #muakedah

2019-05-22 06:05   11 0

 

NEW DISNEY LENS!! PROMO RAYA BUY 3 PAIRS, FREE 1 PAIR. 4 PAIRS @ RM65 include pos SM & Free 3 casings. Can mix All Disney lens click #conlensmyrm22 #cclenspromodisney . ✨ROZE LENS 14mm 🔸Brand Disney #cclensdisney 🔸Colour: Brown, Grey, Nude 🔹No Power : 0 🔹Power : 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800. 🔸Water Content : 38% 🔹Original Korea Manufacturer 🔸Very comfort & soft 🔹3-6 Months usage 🔸Maximum wear 8 hours per day =========================================== Sepasang RM22 exc pos. Free casing Pos RM8 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak . 2 pairs: RM50 include pos SM. Free 2 casings 3 pairs: RM65 include pos SM. Free 3 casings . Can mix with same brand of Disney lens only click #conlensmyrm22 or #cclensdisney =========================================== . UTK PILIH & CAMPUR LENS PAKEJ PROMOSI KLIK HASHTAG ⤵ {Recent} #conlensmyrm22 (DISNEY SERIES @ RM22) #conlensmyroze (ROZE SERIES) #conlensmy14mm (NORMAL EYE 14MM) POWER 0-800 (50 steps) Need to check the stock first with us 😊 . ✔CAN mix pattern ✔CAN mix power ✖CANNOT mix brand bcoz different branch location. For order click link bio @circlecandylens Whatsapp 011-59580740 Pos Monday-Friday #lensmurah #contactlens #contactlensmurah #lensmalaysia #lenscantik #bazarpaknil #contactlensmalaysia #muabellaz #alhaalfalens #sayajualmurah #wawasoftlens #disneylens #muselens #makeupmurah #makeupnikah #makeuptunang #makeuppengantin #muajohor #muakl #muaselangor #muautara #nikah #tunang #muakedah

INIKAN RAYA ! Takkan nak kulit nampak suram tak berseri je..mcm mana nak selfie byk2 nt kann?? Foundation Coverage 200% ,yg mampu menutup jerawat..parut2..jeragat..bintik2 hitam..& yg plg penting tak bercapuk even berpeluh.. Mempunyai SPF 40... HAZEL OIL & Vitamin E yang mampu membuatkan kulit ladies2 semua glowing to the most :) PROMO FREE LIPMATTE DENGAN SETIAP PEMBELIAN FOUNDATION..SEMENTARA STOK MASIH ADA.

Dptkan dr agent sah
@lashazbeautymalaysia -kl selangor
@lashazbeauty_cantikberseri -kl selangor
@beautyy_by_irdina- kedah
@mommy96twins- brunei
@trybeautyme- brunei
@chorak_ - kl selangor
@lashazbeauty- johor
@audrina_my- kl selangor
@sarah_aqeel_wati-kl selangor
@zuhusya -brunei
@nhminicloset- brunei
@fit3anna- brunei

 #lashazstokis #tutorialmakeup #abangkosmetik #kakakkosmetik #tutorialvideo #eyeshadowstick #eyeshadowcantik #eyeshadowmurah  #boosterserum #serummurah #serumtomato #serumviral
 #lashazagent #lashazbeauty #foundationmurah #foundationmalaysia #tutorialmakeupmalaysia #produkviral #muamalaysia #muapenang #muajohor #muaperak #muakedah #muakl #muaselangor #instafamousmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemurah

2019-05-22 05:54   15 1

 

INIKAN RAYA ! Takkan nak kulit nampak suram tak berseri je..mcm mana nak selfie byk2 nt kann Foundation Coverage 200% ,yg mampu menutup jerawat..parut2..jeragat..bintik2 hitam..& yg plg penting tak bercapuk even berpeluh.. Mempunyai SPF 40... HAZEL OIL & Vitamin E yang mampu membuatkan kulit ladies2 semua glowing to the most :) PROMO FREE LIPMATTE DENGAN SETIAP PEMBELIAN FOUNDATION..SEMENTARA STOK MASIH ADA. Dptkan dr agent sah @lashazbeautymalaysia -kl selangor @lashazbeauty_cantikberseri -kl selangor @beautyy_by_irdina- kedah @mommy96twins- brunei @trybeautyme- brunei @chorak_ - kl selangor @lashazbeauty- johor @audrina_my- kl selangor @sarah_aqeel_wati-kl selangor @zuhusya -brunei @nhminicloset- brunei @fit3anna- brunei #lashazstokis #tutorialmakeup #abangkosmetik #kakakkosmetik #tutorialvideo #eyeshadowstick #eyeshadowcantik #eyeshadowmurah #boosterserum #serummurah #serumtomato #serumviral #lashazagent #lashazbeauty #foundationmurah #foundationmalaysia #tutorialmakeupmalaysia #produkviral #muamalaysia #muapenang #muajohor #muaperak #muakedah #muakl #muaselangor #instafamousmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemurah

INIKAN RAYA ! Takkan nak kulit nampak suram tak berseri je..mcm mana nak selfie byk2 nt kann?? Foundation Coverage 200% ,yg mampu menutup jerawat..parut2..jeragat..bintik2 hitam..& yg plg penting tak bercapuk even berpeluh.. Mempunyai SPF 40... HAZEL OIL & Vitamin E yang mampu membuatkan kulit ladies2 semua glowing to the most :) Dptkan dr agent sah
@lashazbeautymalaysia -kl selangor
@lashazbeauty_cantikberseri -kl selangor
@beautyy_by_irdina- kedah
@mommy96twins- brunei
@trybeautyme- brunei
@chorak_ - kl selangor
@lashazbeauty- johor
@audrina_my- kl selangor
@sarah_aqeel_wati-kl selangor
@zuhusya -brunei
@nhminicloset- brunei
@fit3anna- brunei

 #lashazstokis #tutorialmakeup #abangkosmetik #kakakkosmetik #tutorialvideo #eyeshadowstick #eyeshadowcantik #eyeshadowmurah  #boosterserum #serummurah #serumtomato #serumviral
 #lashazagent #lashazbeauty #foundationmurah #foundationmalaysia #tutorialmakeupmalaysia #produkviral #muamalaysia #muapenang #muajohor #muaperak #muakedah #muakl #muaselangor #instafamousmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemurah

2019-05-22 05:44   25 3

 

INIKAN RAYA ! Takkan nak kulit nampak suram tak berseri je..mcm mana nak selfie byk2 nt kann Foundation Coverage 200% ,yg mampu menutup jerawat..parut2..jeragat..bintik2 hitam..& yg plg penting tak bercapuk even berpeluh.. Mempunyai SPF 40... HAZEL OIL & Vitamin E yang mampu membuatkan kulit ladies2 semua glowing to the most :) Dptkan dr agent sah @lashazbeautymalaysia -kl selangor @lashazbeauty_cantikberseri -kl selangor @beautyy_by_irdina- kedah @mommy96twins- brunei @trybeautyme- brunei @chorak_ - kl selangor @lashazbeauty- johor @audrina_my- kl selangor @sarah_aqeel_wati-kl selangor @zuhusya -brunei @nhminicloset- brunei @fit3anna- brunei #lashazstokis #tutorialmakeup #abangkosmetik #kakakkosmetik #tutorialvideo #eyeshadowstick #eyeshadowcantik #eyeshadowmurah #boosterserum #serummurah #serumtomato #serumviral #lashazagent #lashazbeauty #foundationmurah #foundationmalaysia #tutorialmakeupmalaysia #produkviral #muamalaysia #muapenang #muajohor #muaperak #muakedah #muakl #muaselangor #instafamousmalaysia #lipmattemalaysia #lipmattemurah

Masih tercari2 Eyeliner Glitter yg meletop utk raya nnt?
.
Grab je cecepat Sparkling Eyeliner Glitter by AishahMasram 😘 @chadiyusaishah_shop
.
Senang nak apply, warna cantik2 pulak tu. Rm20 only 👍
.
 1st Sparkling Eyeliner Glitter in Malaysia 🇲🇾
You're Glam with AishahMasram 💗
.
Feedback IG: @chadiyus_feedback

 #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner

2019-05-22 05:37   9 1

 

Masih tercari2 Eyeliner Glitter yg meletop utk raya nnt . Grab je cecepat Sparkling Eyeliner Glitter by AishahMasram 😘 @chadiyusaishah_shop . Senang nak apply, warna cantik2 pulak tu. Rm20 only 👍 . 1st Sparkling Eyeliner Glitter in Malaysia 🇲🇾 You're Glam with AishahMasram 💗 . Feedback IG: @chadiyus_feedback #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream (30ml) - Spf50 UVA/UVB Pa+++
_

Code available : LIGHT ✔️ LIGHT MEDIUM ✔️
_

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream gives you luminous and flawless skin in just one simple step with its exclusive colour-correcting formula.
_

 #ArtistryMakeup #ArtistryMalaysia #ArtistryStudio #IdealRadiance #CCCream #KosmetikMalaysia #SkincareMalaysia #ArtistryCCCream #artistrycosmetics
 #MuaMalaysia
 #MakeupTunang
 #MakeupNikah
 #MakeupSanding
 #MakeupTandang
 #KosmetikMalaysia 
 #SkincareMalaysia 
 #OrganicMakeup
 #OrganicSkincare
 #MekapCantik
 #MekapMurah
 #MuaPerak 
 #MuaKedah

2019-05-22 05:36   7 0

 

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream (30ml) - Spf50 UVA/UVB Pa+++ _ Code available : LIGHT ✔️ LIGHT MEDIUM ✔️ _ ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream gives you luminous and flawless skin in just one simple step with its exclusive colour-correcting formula. _ #ArtistryMakeup #ArtistryMalaysia #ArtistryStudio #IdealRadiance #CCCream #KosmetikMalaysia #SkincareMalaysia #ArtistryCCCream #artistrycosmetics #MuaMalaysia #MakeupTunang #MakeupNikah #MakeupSanding #MakeupTandang #KosmetikMalaysia #SkincareMalaysia #OrganicMakeup #OrganicSkincare #MekapCantik #MekapMurah #MuaPerak #MuaKedah

RESTOCK!! PROMO RAYA BUY 3 PAIRS, FREE 1 PAIR.
4 PAIRS @ RM65 include pos SM & Free 3 casings. Can mix All Disney lens click #conlensmyrm22  #cclenspromodisney
.
✨RUSSIAN LENS 14mm
🔸Brand Disney  #cclensdisney
🔸Colour: Brown, Grey, Choco, Pink
🔹No Power : 0
🔹Power : 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400,
450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800.
🔸Water Content : 38%
🔹Original Korea Manufacturer
🔸Very comfort & soft
🔹3-6 Months usage
🔸Maximum wear 8 hours per day
===========================================
Sepasang RM22 exc pos. Free casing
Pos RM8 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak
.
2 pairs: RM50 include pos SM. Free 2 casings
3 pairs: RM65 include pos SM. Free 3 casings
.
Can mix with same brand of Disney lens only
click #conlensmyrm22 or #cclensdisney ===========================================
.
UTK PILIH & CAMPUR LENS PAKEJ PROMOSI
KLIK HASHTAG ⤵ {Recent}
 #conlensmyrm22 (DISNEY SERIES @ RM22)
 #conlensmyrussian (RUSSIAN SERIES)
 #conlensmy14mm (NORMAL EYE 14MM)

POWER 0-800 (50 steps)
Need to check the stock first with us 😊
.
✔CAN mix pattern
✔CAN mix power
✖CANNOT mix brand bcoz different branch location.

For order click link bio @circlecandylens
Whatsapp 011-59580740 
Pos Monday-Friday

 #lensmurah #contactlens #contactlensmurah #lensmalaysia #lenscantik #bazarpaknil #contactlensmalaysia #muabellaz #alhaalfalens #sayajualmurah #wawasoftlens #disneylens #muselens #makeupmurah #makeupnikah #makeuptunang #makeuppengantin #muajohor #muakl #muaselangor #muautara #nikah #tunang #muakedah

2019-05-22 05:31   34 0

 

RESTOCK!! PROMO RAYA BUY 3 PAIRS, FREE 1 PAIR. 4 PAIRS @ RM65 include pos SM & Free 3 casings. Can mix All Disney lens click #conlensmyrm22 #cclenspromodisney . ✨RUSSIAN LENS 14mm 🔸Brand Disney #cclensdisney 🔸Colour: Brown, Grey, Choco, Pink 🔹No Power : 0 🔹Power : 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800. 🔸Water Content : 38% 🔹Original Korea Manufacturer 🔸Very comfort & soft 🔹3-6 Months usage 🔸Maximum wear 8 hours per day =========================================== Sepasang RM22 exc pos. Free casing Pos RM8 Semenanjung, RM12 Sabah/Sarawak . 2 pairs: RM50 include pos SM. Free 2 casings 3 pairs: RM65 include pos SM. Free 3 casings . Can mix with same brand of Disney lens only click #conlensmyrm22 or #cclensdisney =========================================== . UTK PILIH & CAMPUR LENS PAKEJ PROMOSI KLIK HASHTAG ⤵ {Recent} #conlensmyrm22 (DISNEY SERIES @ RM22) #conlensmyrussian (RUSSIAN SERIES) #conlensmy14mm (NORMAL EYE 14MM) POWER 0-800 (50 steps) Need to check the stock first with us 😊 . ✔CAN mix pattern ✔CAN mix power ✖CANNOT mix brand bcoz different branch location. For order click link bio @circlecandylens Whatsapp 011-59580740 Pos Monday-Friday #lensmurah #contactlens #contactlensmurah #lensmalaysia #lenscantik #bazarpaknil #contactlensmalaysia #muabellaz #alhaalfalens #sayajualmurah #wawasoftlens #disneylens #muselens #makeupmurah #makeupnikah #makeuptunang #makeuppengantin #muajohor #muakl #muaselangor #muautara #nikah #tunang #muakedah

Lipmatte code #RIBENA ialah colour orange tapi nampak merah2 sikit macam tu. Bila apply muka nampak lagi cerah dan berseri jeee. 
Sooo refreshing 🍃
.
RM 40 je sebatang untuk 10ml💋
.
Whatsapp ATIQAH atau cari agents #AtiqahArmy to get yours❗️ .
 #obsesswave #lipmatte #rayaedition #limitededition #ramadhan #raya2019 #lipstickmatte #mattelove #laneige #vivyyusof #Swarovski #neelofa #muakl #muapenang #muajohor #muakedah #muapahang #muamalaysia #sayajualmurah #sayajualmakeupmurah #dyxy #anasismrevival #codkl #mytown #sunwayputra #hudabeauty #dnars

2019-05-22 05:29   5 0

 

Lipmatte code #RIBENA ialah colour orange tapi nampak merah2 sikit macam tu. Bila apply muka nampak lagi cerah dan berseri jeee. Sooo refreshing 🍃 . RM 40 je sebatang untuk 10ml💋 . Whatsapp ATIQAH atau cari agents #AtiqahArmy to get yours❗️ . #obsesswave #lipmatte #rayaedition #limitededition #ramadhan #raya2019 #lipstickmatte #mattelove #laneige #vivyyusof #Swarovski #neelofa #muakl #muapenang #muajohor #muakedah #muapahang #muamalaysia #sayajualmurah #sayajualmakeupmurah #dyxy #anasismrevival #codkl #mytown #sunwayputra #hudabeauty #dnars

PROMOSI RAMADAN MASIH DIBUKA,CEPAT WHATSAPP KAMI SEKARANG!!!
.
.
.
‼️NIKAH DAN SANDING FREE OUTDOOR‼️
.
.
Untuk bakal pengantin 2019 yang masih mencari photographer untuk majlis anda nanti
.
.
KENAPA PERLU PILIH AZMPICTURE ?
.........................................................
✅Album eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.
.
✅Servis dan kualiti gambar yang premium pada harga mampu milik .
.
✅Posing kami akan ajar pengantin supaya nampak lebih awesome 😊.
.
✅Berdaftar dengan suruhanjaya syarikat malaysia (ssm).
.
✅Photographer yang berpengalaman dan peramah .
.
✅Bayaran ansuran yang memudah bakal pengantin .
.
✅Gambar siap sebelum dari tarikh yang dijanjikan.
.
For more detail and inquiry, you can reach via :
http://www.wasap.my/60145437537
CLICK LINK AT BIO.
 #azmpictures #malayweddingguide
 #malaywedding #gambarkahwin #malaysianwedding #inspirasiperkahwinan #weddinginspiration #kerjakahwin #malayphotographer #pelaminutara #jurufotoperkahwinan #perliswedding #kedahwedding #penangwedding #weddingdsphotographer #jurugambarutara #kedahphotographer #perlisphotographer #penangphotographer #muapenang #muakedah #muautara #pelaminkedah #pelaminpenang #pelaminperlis #pelaminnikah #pesonapengantin #busanapegantin

2019-05-22 05:02   12 0

 

PROMOSI RAMADAN MASIH DIBUKA,CEPAT WHATSAPP KAMI SEKARANG!!! . . . ‼️NIKAH DAN SANDING FREE OUTDOOR‼️ . . Untuk bakal pengantin 2019 yang masih mencari photographer untuk majlis anda nanti . . KENAPA PERLU PILIH AZMPICTURE ......................................................... ✅Album eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. . ✅Servis dan kualiti gambar yang premium pada harga mampu milik . . ✅Posing kami akan ajar pengantin supaya nampak lebih awesome 😊. . ✅Berdaftar dengan suruhanjaya syarikat malaysia (ssm). . ✅Photographer yang berpengalaman dan peramah . . ✅Bayaran ansuran yang memudah bakal pengantin . . ✅Gambar siap sebelum dari tarikh yang dijanjikan. . For more detail and inquiry, you can reach via : http://www.wasap.my/60145437537 CLICK LINK AT BIO. #azmpictures #malayweddingguide #malaywedding #gambarkahwin #malaysianwedding #inspirasiperkahwinan #weddinginspiration #kerjakahwin #malayphotographer #pelaminutara #jurufotoperkahwinan #perliswedding #kedahwedding #penangwedding #weddingdsphotographer #jurugambarutara #kedahphotographer #perlisphotographer #penangphotographer #muapenang #muakedah #muautara #pelaminkedah #pelaminpenang #pelaminperlis #pelaminnikah #pesonapengantin #busanapegantin

Assalamualaikum ❤️ hai ampa❤️
Mana yang tengah cari makeup service boleh DM OR WHATSAPP 011-24136298 ✅ 
Makeup raya pon sis ad buat hanya gn harga RM60 ja 🥰 cepat2 mai book kaih 😘
.
.
 #alhamdulillah  #makeup4glam #makeupskills  #selfmakeup #makeupmurahpenang #makeupaddict  #makeuptunang #makeupbridesmaid #makeupnikah  #makeupmalaysia #beliveinyourself  #murahmurah #makeupsanding #makeupbajet #makeupdinner #makeupevent #muapenang #muautara #mua #muakepalabatas #muaseberangjaya #muakedah #2019 #makeupmurah #makeupraya #makeupraya2019

2019-05-22 03:59   10 0

 

Assalamualaikum ❤️ hai ampa❤️ Mana yang tengah cari makeup service boleh DM OR WHATSAPP 011-24136298 ✅ Makeup raya pon sis ad buat hanya gn harga RM60 ja 🥰 cepat2 mai book kaih 😘 . . #alhamdulillah #makeup4glam #makeupskills #selfmakeup #makeupmurahpenang #makeupaddict #makeuptunang #makeupbridesmaid #makeupnikah #makeupmalaysia #beliveinyourself #murahmurah #makeupsanding #makeupbajet #makeupdinner #makeupevent #muapenang #muautara #mua #muakepalabatas #muaseberangjaya #muakedah #2019 #makeupmurah #makeupraya #makeupraya2019

Just spot on that Loose Powder 🤩❤️ . 
___________________________________ .
.
Translucent Loose Powder @obsess.cosmetics BERWAJAH BARU ‼️ . .
.
With SAME FORMULA , with SAME PRICE 🎉 . Cantikkk or terlebihhhh cantikk ❓
.
.
Kekalkan mutu MAKEUP anda dengan Translucent Loose Powder by @obsess.cosmetics 🌻 .
.
.
Place your order now with @obsess.tyrhh 🌸 Whatsapp 📱0166319842 or click link on bio for fast response 💯
.
.
🚛POSTAGE WITHIN MALAYSIA
_
🛵COD: AREA KEDAH(GURUN/JENIANG/SIK/GUAR CHEMPEDAK)

2019-05-22 03:54   17 3

 

Just spot on that Loose Powder 🤩❤️ . ___________________________________ . . Translucent Loose Powder @obsess.cosmetics BERWAJAH BARU ‼️ . . . With SAME FORMULA , with SAME PRICE 🎉 . Cantikkk or terlebihhhh cantikk ❓ . . Kekalkan mutu MAKEUP anda dengan Translucent Loose Powder by @obsess.cosmetics 🌻 . . . Place your order now with @obsess.tyrhh 🌸 Whatsapp 📱0166319842 or click link on bio for fast response 💯 . . 🚛POSTAGE WITHIN MALAYSIA _ 🛵COD: AREA KEDAH(GURUN/JENIANG/SIK/GUAR CHEMPEDAK)

Photoshoot makeup last week for @hmetromy

2019-05-22 03:19   292 3

 

Photoshoot makeup last week for @hmetromy

Dengan @obsess.cosmetics , semuanyaaa mudahh ❤️✔️ .
.
.
Harini Tyrah pakai 4 item sajaa utk bersiapp 😍 : 🔹Treatment Cushion Foundation Code Medium.
🔹Loose Powder. .
🔹Lipmatte Wedding Edition Code Love You ( as eyeshadow + blusher).
🔹Lipmatte Raya Edition Code Ribena.
.
.
Jum lahh sama2 cantik dengan @obsess.cosmetics 🎉 . Mudah sangat , takk sampai sejam punn nak bersiapp 😅 .
.
.
Place your order now with @obsess.tyrhh 🌸 Whatsapp 📱0166319842 or click link on bio for fast response 🔥 .
.
.
🚛POSTAGE WITHIN MALAYSIA
_
🛵COD: AREA KEDAH(GURUN/JENIANG/SIK/GUAR CHEMPEDAK)

2019-05-22 03:09   30 5

 

Dengan @obsess.cosmetics , semuanyaaa mudahh ❤️✔️ . . . Harini Tyrah pakai 4 item sajaa utk bersiapp 😍 : 🔹Treatment Cushion Foundation Code Medium. 🔹Loose Powder. . 🔹Lipmatte Wedding Edition Code Love You ( as eyeshadow + blusher). 🔹Lipmatte Raya Edition Code Ribena. . . Jum lahh sama2 cantik dengan @obsess.cosmetics 🎉 . Mudah sangat , takk sampai sejam punn nak bersiapp 😅 . . . Place your order now with @obsess.tyrhh 🌸 Whatsapp 📱0166319842 or click link on bio for fast response 🔥 . . . 🚛POSTAGE WITHIN MALAYSIA _ 🛵COD: AREA KEDAH(GURUN/JENIANG/SIK/GUAR CHEMPEDAK)

Raikan Cinta Anda

Bersama Adarupa..
Nak baju cantik pelamin exclusive harga sangat berpatutan untuk Adik2.jom datang booking ya. 
 #ARAdarupa Exclusive wedding planner kedah ❤️❤️ Business Hour: 
Open Sabtu dan Ahad 💃10.00am to 6.00pm.
Jumaat boleh buat apment ya. 
Tingkat 1Atas seven7Taman Bandar Baru
06400Pokok Sena
Alor Setar Kedah. .
please call for inquiry:
🤳0194776188

 #butikpengantinpokoksenakedah
 #weddingplannerkedah #adarupa  #adarupaexclusive #pelaminsanding #dais #decoration #malaywedding #beauty #makeup #malaysianmakeup #couture #wedding #exclusive #makeupbeauty #art #professionalweddingdecorater #MUA #makandam #pokoksena #kedah #bridal #MAC #NYX #MUAkedah #butikpengantin

2019-05-22 02:27   14 0

 

Raikan Cinta Anda Bersama Adarupa.. Nak baju cantik pelamin exclusive harga sangat berpatutan untuk Adik2.jom datang booking ya. #ARAdarupa Exclusive wedding planner kedah ❤️❤️ Business Hour: Open Sabtu dan Ahad 💃10.00am to 6.00pm. Jumaat boleh buat apment ya. Tingkat 1Atas seven7Taman Bandar Baru 06400Pokok Sena Alor Setar Kedah. . please call for inquiry: 🤳0194776188 #butikpengantinpokoksenakedah #weddingplannerkedah #adarupa #adarupaexclusive #pelaminsanding #dais #decoration #malaywedding #beauty #makeup #malaysianmakeup #couture #wedding #exclusive #makeupbeauty #art #professionalweddingdecorater #MUA #makandam #pokoksena #kedah #bridal #MAC #NYX #MUAkedah #butikpengantin

Raikan Cinta Anda

Bersama Adarupa..
Nak baju cantik exclusive harga sangat berpatutan untuk Adik2.jom datang booking ya. 
 #ARAdarupa Exclusive wedding planner kedah ❤️❤️ Business Hour: 
Open Sabtu dan Ahad 💃10.00am to 6.00pm.
Jumaat boleh buat apment ya. 
Tingkat 1Atas seven7Taman Bandar Baru
06400Pokok Sena
Alor Setar Kedah. .
please call for inquiry:
🤳0194776188

 #butikpengantinpokoksenakedah
 #weddingplannerkedah #adarupa  #adarupaexclusive #pelaminsanding #dais #decoration #malaywedding #beauty #makeup #malaysianmakeup #couture #wedding #exclusive #makeupbeauty #art #professionalweddingdecorater #MUA #makandam #pokoksena #kedah #bridal #MAC #NYX #MUAkedah #butikpengantin

2019-05-22 02:06   9 0

 

Raikan Cinta Anda Bersama Adarupa.. Nak baju cantik exclusive harga sangat berpatutan untuk Adik2.jom datang booking ya. #ARAdarupa Exclusive wedding planner kedah ❤️❤️ Business Hour: Open Sabtu dan Ahad 💃10.00am to 6.00pm. Jumaat boleh buat apment ya. Tingkat 1Atas seven7Taman Bandar Baru 06400Pokok Sena Alor Setar Kedah. . please call for inquiry: 🤳0194776188 #butikpengantinpokoksenakedah #weddingplannerkedah #adarupa #adarupaexclusive #pelaminsanding #dais #decoration #malaywedding #beauty #makeup #malaysianmakeup #couture #wedding #exclusive #makeupbeauty #art #professionalweddingdecorater #MUA #makandam #pokoksena #kedah #bridal #MAC #NYX #MUAkedah #butikpengantin

Eyeshadow 2 minit?? 🤔
Kelebihan eyeshadow sobella 🧜‍♀️ ➡️Sesuai untuk semua makeup
➡️Senang Blend
➡️Tidak berdebu & melekit
➡️Mudah dibawa & tak mudah pecah
➡️Sesuai untuk beginner

Dan yang paling penting 😃 korang yang tak pandai makeup pom akan pandai makeup❗❗ Yelahh just dap dap & blend jurrr guna jari.

Takkan malas lagi kot nak berhiasss. Eyeshadow ni kalau pakai 2minit pom dah siap..Opss tak smpai 2minit la dah siap 😉😍😍 Klik link di bio utk order guys 😘

 #Sobella #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellabeauty #sobellasquad #sobellablusher #sobellalovers #sobellasolawa #sobellaliptint #eyeshadowsobella  #muakedah #muapenang #muabellaz #Herv #Jsd  #PRODUKJSD #cubremi #mamadil #dyxy #imanisskinz  #mervcosmetic #muamalaysia #aurainsta #ajimaura #makeupmalaysia #Sobellakualapilah #okaya #uitmn9 #Uitmkualapilah #kolejkomunitikualapilah

2019-05-22 00:57   13 0

 

Eyeshadow 2 minit 🤔 Kelebihan eyeshadow sobella 🧜‍♀️ ➡️Sesuai untuk semua makeup ➡️Senang Blend ➡️Tidak berdebu & melekit ➡️Mudah dibawa & tak mudah pecah ➡️Sesuai untuk beginner Dan yang paling penting 😃 korang yang tak pandai makeup pom akan pandai makeup❗❗ Yelahh just dap dap & blend jurrr guna jari. Takkan malas lagi kot nak berhiasss. Eyeshadow ni kalau pakai 2minit pom dah siap..Opss tak smpai 2minit la dah siap 😉😍😍 Klik link di bio utk order guys 😘 #Sobella #sobellalipstick #sobellalipmatte #sobellabeauty #sobellasquad #sobellablusher #sobellalovers #sobellasolawa #sobellaliptint #eyeshadowsobella #muakedah #muapenang #muabellaz #Herv #Jsd #PRODUKJSD #cubremi #mamadil #dyxy #imanisskinz #mervcosmetic #muamalaysia #aurainsta #ajimaura #makeupmalaysia #Sobellakualapilah #okaya #uitmn9 #Uitmkualapilah #kolejkomunitikualapilah

1st Sparkling Eyeliner Glitter in Malaysia 🇲🇾 You're Glam with AishahMasram 💗
.
www.chadiyus.com

WhatsApp 01121947424 for details😘
http://chadiyus.wasap.my

Turn on post notification for more update!

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

Feedback IG: @chadiyus_feedback

 #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #pressedglitters #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner #sponge

2019-05-22 00:43   12 0

 

1st Sparkling Eyeliner Glitter in Malaysia 🇲🇾 You're Glam with AishahMasram 💗 . www.chadiyus.com WhatsApp 01121947424 for details😘 http://chadiyus.wasap.my Turn on post notification for more update! Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘 Feedback IG: @chadiyus_feedback #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #pressedglitters #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner #sponge

Beauty Glazed Impressed You. ❤
.
You're Glam with AishahMasram 💗
.
www.chadiyus.com

WhatsApp 01121947424 for details😘
http://chadiyus.wasap.my

Turn on post notification for more update!

Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘

Feedback IG: @chadiyus_feedback

 #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #pressedglitters #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner #sponge

2019-05-22 00:41   21 2

 

Beauty Glazed Impressed You. ❤ . You're Glam with AishahMasram 💗 . www.chadiyus.com WhatsApp 01121947424 for details😘 http://chadiyus.wasap.my Turn on post notification for more update! Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘 Feedback IG: @chadiyus_feedback #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muaindonesia #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #bridalmakeup #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #pressedglitters #glitters  #viral #eyelashes #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner #sponge

SEMUA ITEM READY STOCK 3 PASANG RM100 BOLEH CAMPUR. JOM SINGGAH KEDAI SAYA @heelsvouge2
HARGA TERLAJAK LARIS, TERLAJAK MURAH MEH CEPAT SEMENTARA MASIH
ㅤㅤ
➡️Harga : RM40
▫️Size :36-41 (cutting small )
▫️Colour : Black,Pink, Maroon, Brown ▫️️Platform height : 1.5cm
ㅤ
ㅤㅤ
🔼Postage
RM7 - Semenanjung Malaysia 
RM12 - Sabah Sarawak
📱0199902539
ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
 #wedgesmalaysia #wedges #wedgesandals #wedgesmurah #wedgescantik #wedgeshoes #wedgesshoes #wedgesonline #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutonline #kasutperempuan #kasutwanita #kasutwanitamurah #kedaikasut #kedaikasutmurah #sayajualwedges #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #muakelantan #muakedah

2019-05-22 00:01   15 0

 

SEMUA ITEM READY STOCK 3 PASANG RM100 BOLEH CAMPUR. JOM SINGGAH KEDAI SAYA @heelsvouge2 HARGA TERLAJAK LARIS, TERLAJAK MURAH MEH CEPAT SEMENTARA MASIH ㅤㅤ ➡️Harga : RM40 ▫️Size :36-41 (cutting small ) ▫️Colour : Black,Pink, Maroon, Brown ▫️️Platform height : 1.5cm ㅤ ㅤㅤ 🔼Postage RM7 - Semenanjung Malaysia RM12 - Sabah Sarawak 📱0199902539 ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ #wedgesmalaysia #wedges #wedgesandals #wedgesmurah #wedgescantik #wedgeshoes #wedgesshoes #wedgesonline #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutonline #kasutperempuan #kasutwanita #kasutwanitamurah #kedaikasut #kedaikasutmurah #sayajualwedges #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #muakelantan #muakedah

SEMUA ITEM READY STOCK 3 PASANG RM100 BOLEH CAMPUR. JOM SINGGAH KEDAI SAYA @heelsvouge2
HARGA TERLAJAK LARIS, TERLAJAK MURAH MEH CEPAT SEMENTARA MASIH
ㅤㅤ
➡️Harga : RM40
▫️Size :35-39(cutting standard )
▫️Colour : Black,Red, Yellow, Green, Grey ▫️️Platform height : 1cm
ㅤ
ㅤㅤ
🔼Postage
RM7 - Semenanjung Malaysia 
RM12 - Sabah Sarawak
📱0199902539
ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
 #wedgesmalaysia #wedges #wedgesandals #wedgesmurah #wedgescantik #wedgeshoes #wedgesshoes #wedgesonline #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutonline #kasutperempuan #kasutwanita #kasutwanitamurah #kedaikasut #kedaikasutmurah #sayajualwedges #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #muakelantan #muakedah

2019-05-21 23:57   13 2

 

SEMUA ITEM READY STOCK 3 PASANG RM100 BOLEH CAMPUR. JOM SINGGAH KEDAI SAYA @heelsvouge2 HARGA TERLAJAK LARIS, TERLAJAK MURAH MEH CEPAT SEMENTARA MASIH ㅤㅤ ➡️Harga : RM40 ▫️Size :35-39(cutting standard ) ▫️Colour : Black,Red, Yellow, Green, Grey ▫️️Platform height : 1cm ㅤ ㅤㅤ 🔼Postage RM7 - Semenanjung Malaysia RM12 - Sabah Sarawak 📱0199902539 ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ #wedgesmalaysia #wedges #wedgesandals #wedgesmurah #wedgescantik #wedgeshoes #wedgesshoes #wedgesonline #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutonline #kasutperempuan #kasutwanita #kasutwanitamurah #kedaikasut #kedaikasutmurah #sayajualwedges #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #muakelantan #muakedah

✔️Ready Stock
ㅤㅤ
Jesse sneakers 
ㅤㅤ
➡️Harga : RM36
▫️Size : 36-40(cutting small )
▫️Colour : black /green/red
▫️Platform height :4cm
ㅤㅤ
ㅤㅤ
🔼Postage
 RM7 - Semenanjung Malaysia 
RM12 - Sabah Sarawak 
ㅤㅤㅤㅤ
✉️Whatsapp 0199902539
ㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤ
 #wedgesmalaysia #wedges #wedgesandals #wedgesmurah #wedgescantik #wedgeshoes #wedgesshoes #wedgesonline #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutonline #kasutperempuan #kasutwanita #kasutwanitamurah #kedaikasut #kedaikasutmurah #sayajualwedges #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #muakelantan #muakedah #kasutheelsvouge
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ

2019-05-21 23:48   38 0

 

✔️Ready Stock ㅤㅤ Jesse sneakers ㅤㅤ ➡️Harga : RM36 ▫️Size : 36-40(cutting small ) ▫️Colour : black /green/red ▫️Platform height :4cm ㅤㅤ ㅤㅤ 🔼Postage RM7 - Semenanjung Malaysia RM12 - Sabah Sarawak ㅤㅤㅤㅤ ✉️Whatsapp 0199902539 ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ #wedgesmalaysia #wedges #wedgesandals #wedgesmurah #wedgescantik #wedgeshoes #wedgesshoes #wedgesonline #kasutwedges #kasutwedgesmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #kasutonline #kasutperempuan #kasutwanita #kasutwanitamurah #kedaikasut #kedaikasutmurah #sayajualwedges #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #muakelantan #muakedah #kasutheelsvouge ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤ

Wangi rumah kita wak stock buah buah ni dah sampaii ahakk gittuw. Mana yang nak grab jom jom cepat sebelum stock yilekk lagi. Nak raya dah ni jadi lets cantikk uolss 🍉🍓
-
 #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush
 #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

2019-05-21 23:15   9 0

 

Wangi rumah kita wak stock buah buah ni dah sampaii ahakk gittuw. Mana yang nak grab jom jom cepat sebelum stock yilekk lagi. Nak raya dah ni jadi lets cantikk uolss 🍉🍓 - #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

Wangi rumah kita wak stock buah buah ni dah sampaii ahakk gittuw. Mana yang nak grab jom jom cepat sebelum stock yilekk lagi. Nak raya dah ni jadi lets cantikk uolss 🍉🍓
-
 #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush
 #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

2019-05-21 23:15   11 2

 

Wangi rumah kita wak stock buah buah ni dah sampaii ahakk gittuw. Mana yang nak grab jom jom cepat sebelum stock yilekk lagi. Nak raya dah ni jadi lets cantikk uolss 🍉🍓 - #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

Wangi rumah kita wak stock buah buah ni dah sampaii ahakk gittuw. Mana yang nak grab jom jom cepat sebelum stock yilekk lagi. Nak raya dah ni jadi lets cantikk uolss 🍉🍓
-
 #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush
 #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

2019-05-21 23:14   10 0

 

Wangi rumah kita wak stock buah buah ni dah sampaii ahakk gittuw. Mana yang nak grab jom jom cepat sebelum stock yilekk lagi. Nak raya dah ni jadi lets cantikk uolss 🍉🍓 - #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

Menangis ke tidak? Mana yang belum grab lagi tu cepat cepatlah grab sebelum stok habis yaa. Once dah habis hq akan open order balik selepas raya. Dengan kakak cuma ada mak baby je, baby baby yilekk dah kena ambil dengan mak angkat baruu 🔥
-
 #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush
 #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

2019-05-21 23:11   11 0

 

Menangis ke tidak Mana yang belum grab lagi tu cepat cepatlah grab sebelum stok habis yaa. Once dah habis hq akan open order balik selepas raya. Dengan kakak cuma ada mak baby je, baby baby yilekk dah kena ambil dengan mak angkat baruu 🔥 - #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

PUTERI GUNUNG LEDANG OUT OF STOCK YANG LAIN MASIH ONZ! 
Menangis ke tidak? Mana yang belum grab lagi tu cepat cepatlah grab sebelum stok habis yaa. Once dah habis hq akan open order balik selepas raya. Dengan kakak cuma ada mak baby je, baby baby yilekk dah kena ambil dengan mak angkat baruu 🔥
-
 #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush
 #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

2019-05-21 23:10   20 1

 

PUTERI GUNUNG LEDANG OUT OF STOCK YANG LAIN MASIH ONZ! Menangis ke tidak Mana yang belum grab lagi tu cepat cepatlah grab sebelum stok habis yaa. Once dah habis hq akan open order balik selepas raya. Dengan kakak cuma ada mak baby je, baby baby yilekk dah kena ambil dengan mak angkat baruu 🔥 - #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

Menangis ke tidak? Mana yang belum grab lagi tu cepat cepatlah grab sebelum stok habis yaa. Once dah habis hq akan open order balik selepas raya. Dengan kakak cuma ada mak baby je, baby baby yilekk dah kena ambil dengan mak angkat baruu 🔥
-
 #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush
 #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

2019-05-21 23:08   9 0

 

Menangis ke tidak Mana yang belum grab lagi tu cepat cepatlah grab sebelum stok habis yaa. Once dah habis hq akan open order balik selepas raya. Dengan kakak cuma ada mak baby je, baby baby yilekk dah kena ambil dengan mak angkat baruu 🔥 - #sobellalipmatte #sobellaampang #sobellakl #sobellamalaysia #sobella #sobellacod #makeupmurah #makeuporimurah #lipmattesobella #sobellacosmetic #sobella #sobellaxannas #eyeshadowsobella #wonderblushsobella #sobellawonderblush #omgmascara #omgmascarasixsay #omgmascaraampang #makeupraya #makeupmurah #makeuporimurah #makeup #makeupmalaysia #muakl #muaampang #muakedah #raya2019 #sobellaraya #sobellaraya2019 #sobellarayaampang

Salam nuzul Al-Quran~ lovelies! 🌷
.
Sempena hari yg mulia ni, sis nak buat promosi FREE POSTAGE untuk pembelian 2 lipmatte berharga RM50. So, korang jimat RM8 untuk postage.
.
FREE POSTAGE untuk pembelian hari ini saje ye! Cepat cepat! Jgn sampai terlepas peluang ni. 
BELI HARI NI DAN JIMAT RM8 !! 😍😘
.
Kod warna semua cantik cantik~ mesti puas hati. 
Dari kiri ke kanan kod warna:
♥️ Thinkerbell nude
♥️ Whisper ella
♥️ Sleeping aurora & ♥️ Mermaid charm
.
DM boleh, nak lagi cepat respons klik bio direct link ke whatsapp sis. COD kota Bharu. .
.
.

 #mua #makeup #codkotabharu #lipmatte #lipmattemalaysia #muakelantan #muaterengganu #muaperlis #muakedah #muaperak #muapahang #muajohor #muanegerisembilan #muamelaka #muakl #muaselangor #lipsciousmatte #mekap #lipstick #freepostage #promo #onlineshopping #lovelies

2019-05-21 22:19   15 0

 

Salam nuzul Al-Quran~ lovelies! 🌷 . Sempena hari yg mulia ni, sis nak buat promosi FREE POSTAGE untuk pembelian 2 lipmatte berharga RM50. So, korang jimat RM8 untuk postage. . FREE POSTAGE untuk pembelian hari ini saje ye! Cepat cepat! Jgn sampai terlepas peluang ni. BELI HARI NI DAN JIMAT RM8 !! 😍😘 . Kod warna semua cantik cantik~ mesti puas hati. Dari kiri ke kanan kod warna: ♥️ Thinkerbell nude ♥️ Whisper ella ♥️ Sleeping aurora & ♥️ Mermaid charm . DM boleh, nak lagi cepat respons klik bio direct link ke whatsapp sis. COD kota Bharu. . . . #mua #makeup #codkotabharu #lipmatte #lipmattemalaysia #muakelantan #muaterengganu #muaperlis #muakedah #muaperak #muapahang #muajohor #muanegerisembilan #muamelaka #muakl #muaselangor #lipsciousmatte #mekap #lipstick #freepostage #promo #onlineshopping #lovelies

BETUL KE OIL NI BOLEH UNTUK SEMUA JENIS SKIN?? Ya sayang. Kulit kering merekah mengelupas boleh guna, kulit berjerawat sensitif ada nanah boleh guna untuk kecut, kulit berminyak boleh guna juga.

Cara guna #SugarGoldOil :

Siang - Lepas cuci muka, toner, Sugar Gold oil, pelembap, sunblock.
Malam - Sama seperti diatas kecuali sunblock.

Bila pakai time malam jangan risau. Takkan minyakkan skin uols. Oil ni akan meresap terus kedalam skin.

For fast respond please clik our link 👇 
KAT BIO IG

WS 011 354 86809

 #sugargoldmalaysia #sugargdfeedback #muamalaysia #farsalirosegoldelixir #minyakarganemasmalaysia #farsalicare #arganoil #arganoilmalaysia #MUAutara #MUAkedah #MUApenang #MUA #muabellaz #sugargoldoil

2019-05-21 21:41   4 0

 

BETUL KE OIL NI BOLEH UNTUK SEMUA JENIS SKIN Ya sayang. Kulit kering merekah mengelupas boleh guna, kulit berjerawat sensitif ada nanah boleh guna untuk kecut, kulit berminyak boleh guna juga. Cara guna #SugarGoldOil : Siang - Lepas cuci muka, toner, Sugar Gold oil, pelembap, sunblock. Malam - Sama seperti diatas kecuali sunblock. Bila pakai time malam jangan risau. Takkan minyakkan skin uols. Oil ni akan meresap terus kedalam skin. For fast respond please clik our link 👇 KAT BIO IG WS 011 354 86809 #sugargoldmalaysia #sugargdfeedback #muamalaysia #farsalirosegoldelixir #minyakarganemasmalaysia #farsalicare #arganoil #arganoilmalaysia #MUAutara #MUAkedah #MUApenang #MUA #muabellaz #sugargoldoil

BETUL KE OIL NI BOLEH UNTUK SEMUA JENIS SKIN?? Ya sayang. Kulit kering merekah mengelupas boleh guna, kulit berjerawat sensitif ada nanah boleh guna untuk kecut, kulit berminyak boleh guna juga.

Cara guna #SugarGoldOil :

Siang - Lepas cuci muka, toner, Sugar Gold oil, pelembap, sunblock.
Malam - Sama seperti diatas kecuali sunblock.

Bila pakai time malam jangan risau. Takkan minyakkan skin uols. Oil ni akan meresap terus kedalam skin.

For fast respond please clik our link 👇 
kt BIO IG 
WASAP.011 354 86809

 #sugargoldmalaysia #sugargdfeedback #muamalaysia #farsalirosegoldelixir #minyakarganemasmalaysia #farsalicare #arganoil #arganoilmalaysia #MUAutara #MUAkedah #MUApenang #MUA #sugargold #Muabellaz

2019-05-21 21:40   6 1

 

BETUL KE OIL NI BOLEH UNTUK SEMUA JENIS SKIN Ya sayang. Kulit kering merekah mengelupas boleh guna, kulit berjerawat sensitif ada nanah boleh guna untuk kecut, kulit berminyak boleh guna juga. Cara guna #SugarGoldOil : Siang - Lepas cuci muka, toner, Sugar Gold oil, pelembap, sunblock. Malam - Sama seperti diatas kecuali sunblock. Bila pakai time malam jangan risau. Takkan minyakkan skin uols. Oil ni akan meresap terus kedalam skin. For fast respond please clik our link 👇 kt BIO IG WASAP.011 354 86809 #sugargoldmalaysia #sugargdfeedback #muamalaysia #farsalirosegoldelixir #minyakarganemasmalaysia #farsalicare #arganoil #arganoilmalaysia #MUAutara #MUAkedah #MUApenang #MUA #sugargold #Muabellaz

BETUL KE OIL NI BOLEH UNTUK SEMUA JENIS SKIN?? Ya sayang. Kulit kering merekah mengelupas boleh guna, kulit berjerawat sensitif ada nanah boleh guna untuk kecut, kulit berminyak boleh guna juga.

Cara guna #SugarGoldOil :

Siang - Lepas cuci muka, toner, Sugar Gold oil, pelembap, sunblock.
Malam - Sama seperti diatas kecuali sunblock.

Bila pakai time malam jangan risau. Takkan minyakkan skin uols. Oil ni akan meresap terus kedalam skin.

For fast respond please clik our link 👇 KT BIO IG 
601135486809

 #sugargoldmalaysia #sugargdfeedback #muamalaysia #farsalirosegoldelixir #minyakarganemasmalaysia #farsalicare #arganoil #arganoilmalaysia #MUAutara #MUAkedah #MUApenang #MUA

2019-05-21 21:39   2 0

 

BETUL KE OIL NI BOLEH UNTUK SEMUA JENIS SKIN Ya sayang. Kulit kering merekah mengelupas boleh guna, kulit berjerawat sensitif ada nanah boleh guna untuk kecut, kulit berminyak boleh guna juga. Cara guna #SugarGoldOil : Siang - Lepas cuci muka, toner, Sugar Gold oil, pelembap, sunblock. Malam - Sama seperti diatas kecuali sunblock. Bila pakai time malam jangan risau. Takkan minyakkan skin uols. Oil ni akan meresap terus kedalam skin. For fast respond please clik our link 👇 KT BIO IG 601135486809 #sugargoldmalaysia #sugargdfeedback #muamalaysia #farsalirosegoldelixir #minyakarganemasmalaysia #farsalicare #arganoil #arganoilmalaysia #MUAutara #MUAkedah #MUApenang #MUA

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:07   7 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:07   29 1

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:07   12 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:07   8 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:07   32 3

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:06   5 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:06   4 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:05   6 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:05   1 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:05   2 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:05   8 1

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:05   1 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY]
 #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB
 #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS!
 #LIMITED "❗
. 
LAMBAT BELI NANTI HABIS ! 
LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI !
..
WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang !
wasap.my/60165245647/PROMORAYA

 #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

2019-05-21 21:04   6 0

 

[ #PERHATIAN] [ #LAST AMBIL ORDER #30MAY] #PROMOSIRAYA ‼️ DAH RAMAI YANG GRAB #KAMI RESTOK LAGI 5000PAIRS! #LIMITED "❗ . LAMBAT BELI NANTI HABIS ! LAMBAT BELI NANTI LAMBAT SAMPAI ! .. WhatsApp Team IMAN LENS Sekarang ! wasap.my/60165245647/PROMORAYA #bridalmakeup #mascara #imanlens #softlensimport #softlens #softlensmurah #makeupkelantan #muasabah #muasarawak #muakualalumpur #muakedah #muautara #wedding #weddingmakeup #cutcrease #muajohor #muapenangkedah #sayang #janganlupabahagia #makeupaddicts #raya2019 #kuihraya #bajukurungraya #bajuraya2019

Bridal Makeup (before dupatta setting)💗 Let us doll you up for your special day
Call us for a In-Home Service🙋‍🚕
Learn Professional Hair 💇‍ & Makeup Artistry💄(1 - 3 Months Courses)
 #bridalfashion #bridaldress #bridalbouquets #bridalflowers #bridalinspo #bridalstyle #bridalhairandmakeup #bridalhenna #bridaldesigner #bridalfashionweek #bridalaccessories #bridallengha #bridalmua #bridalmalaysia #mua #muaythai #muafollowtrain #muaythaitraining #muaythaigirls #mua_underdogs #muasfeaturing #ibadanmua #muas #muakedah #muapenang #muajb #muajakarta #aspiringmua #lagosmua #muakediri

2019-05-15 19:07   9 0

 

Bridal Makeup (before dupatta setting)💗 Let us doll you up for your special day Call us for a In-Home Service🙋‍🚕 Learn Professional Hair 💇‍ & Makeup Artistry💄(1 - 3 Months Courses) #bridalfashion #bridaldress #bridalbouquets #bridalflowers #bridalinspo #bridalstyle #bridalhairandmakeup #bridalhenna #bridaldesigner #bridalfashionweek #bridalaccessories #bridallengha #bridalmua #bridalmalaysia #mua #muaythai #muafollowtrain #muaythaitraining #muaythaigirls #mua_underdogs #muasfeaturing #ibadanmua #muas #muakedah #muapenang #muajb #muajakarta #aspiringmua #lagosmua #muakediri

Next Page →
Next Page →