Images about: #negative (807436 posts)

🖤

2019-11-19 12:15   2 1

 

🖤

Unfortunately this is a negative post but this is also an honest post about how I’m feeling today!...Yesterday I shared a post about me walking a 3 mile walk along The Wirral Way...🚶‍♀️This morning I’ve woken up in the most extreme pain, both my legs are incredibly achey!...🥺 I challenge myself to walk 5,000 steps a day but today I think is a day at home resting and sleeping... 💤 However, I’m not going to let this bump in the journey get me down, tomorrow is another day...😊 #Tuesday #week12 #honest #negative #pain #agony #aching #resting #sleeping #itsoknottobeok #RTHR #DDH #hipdysplasia #hipdysplasiawarrior #myddhjourney

2019-11-19 11:33   1 1

 

Unfortunately this is a negative post but this is also an honest post about how I’m feeling today!...Yesterday I shared a post about me walking a 3 mile walk along The Wirral Way...🚶‍♀️This morning I’ve woken up in the most extreme pain, both my legs are incredibly achey!...🥺 I challenge myself to walk 5,000 steps a day but today I think is a day at home resting and sleeping... 💤 However, I’m not going to let this bump in the journey get me down, tomorrow is another day...😊 #Tuesday #week12 #honest #negative #pain #agony #aching #resting #sleeping #itsoknottobeok #RTHR #DDH #hipdysplasia #hipdysplasiawarrior #myddhjourney

📌 #PsikoShëndet👂🧠❣️
🔹Sot do të dëshiroja të #përqëndrohem në #konceptin e mirëqënies. Unë shpesh e përdor atë në #ndërhyrjet e mia për të treguar atë ndjesi të këndshme që ju bën të fortë dhe energjik. Për mirëqënie, nuk nënkuptoj ndjenjën absolute të mos ndjerit më kurrë #emocione si trishtim, frikë ose dëshpërim. Identifikimi i ndjenjës së mirëqenies si mungesë e të gjitha ndjesive ose përvojave negative është një #iluzion.
🔹Jo të gjitha emocionet #negative janë të padëshirueshme; përkundrazi, ato paraqesin një pjesë thelbësore të #aftësisë sonë për t'u përshtatur dhe për të #përballuar ngjarjet negative.
🍂Arritja e mirëqenies tuaj personale është fryt i një rrugëtimi që nuk është gjithmonë i thjeshtë:
👉Guximi ndërtohet mbi bazën e frikës tënde.
👉Besimi ndërtohet mbi bazën e limiteve të tua.
👉Kënaqësia ndërtohet mbi bazën e dështimeve të tua.
🍂 #Mirëqënia është #armatura që do t'ju lejojë të #përballeni me vështirësitë në mënyrën më të mirë!
🔹 #Ndryshimi i zakoneve dhe mënyrave të të vepruarit për të arritur mirëqënien tënde është fillimisht e vështirë dhe e mundimshme, por rezultatet pozitive të arritura me kaq shumë përpjekje shlyejnë në fund me kënaqësi të madhe dhe #vetëbesim!
📌Trajnoje 🧠 #mëndjen tënde #Drejto jetën tënde! 📌Është koha për të folur! #Drejtoju_Psikologut!
__________________
🔹 #PSIKOTERAPIA është #zgjidhja dhe është për të gjithë, sepse ne jemi njerëzor, jo të pamposhtur dhe as të përsosur, ne të gjithë kalojmë nëpër periudha të #vështira dhe nuk dimë gjithnjë se si ta zgjidhim #vetë".( #Copëza_psikoterapie)⏳📌Në situata të shqetësimit figura e #psikologut jep një ndihmë konkrete dhe efektive. #Kërkokonsultëntëndepsikologjike⏳
●●●●●●▬▬▬▬▬▬ ⏳ ▬▬▬▬▬●●●●●●
✅Këshillimi me #psikologun të ndihmonë të përballesh me çdo gjë dhe të ringrihesh ! #Studio_Psikologjie-konsulta e një psikologu është një mënyrë efektive, e përshtatshme për të marrë ndihmë në lidhje me shumë çështje; si #depresion , #stres , #panik , #ankth , probleme_personale, probleme_me_fëmijët , një moment_i_vështirë për tu kaluar apo marrëdhënia_në_çift, çështjet_e_karrierës, etj..

2019-11-19 11:06   7 0

 

📌 #PsikoShëndet👂🧠❣️ 🔹Sot do të dëshiroja të #përqëndrohem në #konceptin e mirëqënies. Unë shpesh e përdor atë në #ndërhyrjet e mia për të treguar atë ndjesi të këndshme që ju bën të fortë dhe energjik. Për mirëqënie, nuk nënkuptoj ndjenjën absolute të mos ndjerit më kurrë #emocione si trishtim, frikë ose dëshpërim. Identifikimi i ndjenjës së mirëqenies si mungesë e të gjitha ndjesive ose përvojave negative është një #iluzion. 🔹Jo të gjitha emocionet #negative janë të padëshirueshme; përkundrazi, ato paraqesin një pjesë thelbësore të #aftësisë sonë për t'u përshtatur dhe për të #përballuar ngjarjet negative. 🍂Arritja e mirëqenies tuaj personale është fryt i një rrugëtimi që nuk është gjithmonë i thjeshtë: 👉Guximi ndërtohet mbi bazën e frikës tënde. 👉Besimi ndërtohet mbi bazën e limiteve të tua. 👉Kënaqësia ndërtohet mbi bazën e dështimeve të tua. 🍂 #Mirëqënia është #armatura që do t'ju lejojë të #përballeni me vështirësitë në mënyrën më të mirë! 🔹 #Ndryshimi i zakoneve dhe mënyrave të të vepruarit për të arritur mirëqënien tënde është fillimisht e vështirë dhe e mundimshme, por rezultatet pozitive të arritura me kaq shumë përpjekje shlyejnë në fund me kënaqësi të madhe dhe #vetëbesim! 📌Trajnoje 🧠 #mëndjen tënde #Drejto jetën tënde! 📌Është koha për të folur! #Drejtoju_Psikologut! __________________ 🔹 #PSIKOTERAPIA është #zgjidhja dhe është për të gjithë, sepse ne jemi njerëzor, jo të pamposhtur dhe as të përsosur, ne të gjithë kalojmë nëpër periudha të #vështira dhe nuk dimë gjithnjë se si ta zgjidhim #vetë".( #Copëza_psikoterapie)⏳📌Në situata të shqetësimit figura e #psikologut jep një ndihmë konkrete dhe efektive. #Kërkokonsultëntëndepsikologjike⏳ ●●●●●●▬▬▬▬▬▬ ⏳ ▬▬▬▬▬●●●●●● ✅Këshillimi me #psikologun të ndihmonë të përballesh me çdo gjë dhe të ringrihesh ! #Studio_Psikologjie-konsulta e një psikologu është një mënyrë efektive, e përshtatshme për të marrë ndihmë në lidhje me shumë çështje; si #depresion , #stres , #panik , #ankth , probleme_personale, probleme_me_fëmijët , një moment_i_vështirë për tu kaluar apo marrëdhënia_në_çift, çështjet_e_karrierës, etj..

Her eyes got scary😨⠀
Original photo by @cat.moby⠀
Looking at the universe from a different angle🌌⠀
Follow @negative.universe for more!

2019-11-19 11:00   1 1

 

Her eyes got scary😨⠀ Original photo by @cat.moby⠀ Looking at the universe from a different angle🌌⠀ Follow @negative.universe for more!

Good morning community of Instagram today we gonna speak about . . . . . . NEGATIVITY

Negativity is the enemy of creativity. 
When someone tells me "no," it doesn't mean I can't do it, it simply means I can't do it with them.

Seeing the glass as half empty is more positive than seeing it as half full. Through such a lens the only choice is to pour more. That is righteous pessimism. You have to choose , don't let anybody say that you are incapable of anything 🙅🤔 you are the one who has the control .

FOLLOW 👇👇👇
@success_qu0tes_all_in
@success_qu0tes_all_in
@success_qu0tes_all_in #success_quotes

 #negative 
 #positivevibes 
 #entrepreneurship 
 #allin 
 #incontrol 
 #lifestyle 
 #mood 
 #focus 
 #followforfollow 
 #alberteinstein

2019-11-19 10:55   7 2

 

Good morning community of Instagram today we gonna speak about . . . . . . NEGATIVITY Negativity is the enemy of creativity. When someone tells me "no," it doesn't mean I can't do it, it simply means I can't do it with them. Seeing the glass as half empty is more positive than seeing it as half full. Through such a lens the only choice is to pour more. That is righteous pessimism. You have to choose , don't let anybody say that you are incapable of anything 🙅🤔 you are the one who has the control . FOLLOW 👇👇👇 @success_qu0tes_all_in @success_qu0tes_all_in @success_qu0tes_all_in #success_quotes #negative #positivevibes #entrepreneurship #allin #incontrol #lifestyle #mood #focus #followforfollow #alberteinstein

[이터너블_필름천국]📷
직접 촬영 현상/스캔
📷+ 🎞
*니콘 FM3A + 코닥 골드 200 필름 촬영 사진📷
 #하늘
🎞
 #코닥골드200 #코닥200 #코닥필름
 #35mm #135mm #35mmfilm
 #필름촬영 #코닥 #필름카메라
 #필름사진 #감성사진 #아날로그감성
🎞
 #현상소 #필름천국현상소
🎞
 #kodak #kodakgold200
 #kodakgold #Kodakfilm
 #Nikon #NikonFM3A #FM3A
 #filmcamera #negative #SLR
 #filmphotography #photoshooting
 #filmphoto #photography #snapshot

2019-11-19 10:39   20 0

 

[이터너블_필름천국]📷 직접 촬영 현상/스캔 📷+ 🎞 *니콘 FM3A + 코닥 골드 200 필름 촬영 사진📷 #하늘 🎞 #코닥골드200 #코닥200 #코닥필름 #35mm #135mm #35mmfilm #필름촬영 #코닥 #필름카메라 #필름사진 #감성사진 #아날로그감성 🎞 #현상소 #필름천국현상소 🎞 #kodak #kodakgold200 #kodakgold #Kodakfilm #Nikon #NikonFM3A #FM3A #filmcamera #negative #SLR #filmphotography #photoshooting #filmphoto #photography #snapshot

oNcE yOu rEplAce #negative tHoughTs with  #poSiTive ones, yOu'll stArt haViNg positive  #results 😊😇

2019-11-19 10:33   16 2

 

oNcE yOu rEplAce #negative tHoughTs with  #poSiTive ones, yOu'll stArt haViNg positive  #results 😊😇

Tag Your Wafadar I Mean Kutta 😂
_________________________
🔸 LIKE 🔸 COMMENT 🔸 SHARE 🔸 FOLLOW 🔸
_________________________
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Follow Me ⬇⬇⬇
@___sarphiri___
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_________________________
Turn On Post Notifications 📲
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Share My Page & Promote 👍
...........................................
Keep Supporting 🤗
Tag Me On Your Post
...........................................
Use My Hashtag ⬇⬇⬇
 #___sarphiri___
...........................................
Follow:- ( @___sarphiri___ )
••••••••••••••••••••••••••••••••••
 #___sarphiri___  #instagram #best #page #hatersgonnahate #awari #sarphiri #smoker #matured #maturity #women #haters #besharam #kameeni #postivevibes #negative #likeforlikes #comment4comment #followforfollowback

2019-11-19 09:54   26 54

 

Tag Your Wafadar I Mean Kutta 😂 _________________________ 🔸 LIKE 🔸 COMMENT 🔸 SHARE 🔸 FOLLOW 🔸 _________________________ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Follow Me ⬇⬇⬇ @___sarphiri___ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _________________________ Turn On Post Notifications 📲 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Share My Page & Promote 👍 ........................................... Keep Supporting 🤗 Tag Me On Your Post ........................................... Use My Hashtag ⬇⬇⬇ #___sarphiri___ ........................................... Follow:- ( @___sarphiri___ ) •••••••••••••••••••••••••••••••••• #___sarphiri___ #instagram #best #page #hatersgonnahate #awari #sarphiri #smoker #matured #maturity #women #haters #besharam #kameeni #postivevibes #negative #likeforlikes #comment4comment #followforfollowback

How many times we tell ourselves we are not worthy, who made you feel you were not worthy, who encouraged that limited belief, time to take your power back and start to externalize what’s been internalized...find your voice!
Www.encahealing.co.uk #talking therapy #counselling #psychotherapy #women #mothers #overcoming narcissism #reflect #empower #find your voice #negative patterns #self care #programming #implicit #explicit #growth #change #self love #anxiety #depression #

2019-11-19 09:52   1 0

 

How many times we tell ourselves we are not worthy, who made you feel you were not worthy, who encouraged that limited belief, time to take your power back and start to externalize what’s been internalized...find your voice! Www.encahealing.co.uk #talking therapy #counselling #psychotherapy #women #mothers #overcoming narcissism #reflect #empower #find your voice #negative patterns #self care #programming #implicit #explicit #growth #change #self love #anxiety #depression #

Before casting... creating a human hybrid - my first prosthetic pieces for human/desert animal. He’s so cute tho🦎

2019-11-19 09:41   13 1

 

Before casting... creating a human hybrid - my first prosthetic pieces for human/desert animal. He’s so cute tho🦎

It is sooo easy to get trapped in #negative #violent #harsh thinking - it reflects on your communication. You use words as chaos, drama, not possible... Your thoughts become your words - you start to blame, judge, create separation... ⛔️STOP⛔️(...in the name of 
L❤️VE🎶) ...and ask yourself: What’s GOOD in this? —-/—-/—-/—-/—-/—- Negatif düşüncelere kapılıp gitmek, saldırgan ve sert bir dil ile iletişim kurmak Dünya’nın en kolay işidir. İşit kendini - kelimelerin değişir, kaos dersin, drama dersin, hayatta olmaz bu, imkansız dersin ve ayırmcılık yaratmaya çalışırsın. Düşüncelerin kelimelerin olur, suçlarsın, yargılarsın... Kendini yakaladığın AN ⛔️DUR⛔️ (...Allah Aşk’ına DUR🎶) ve kendine sor: Bunun içinde İYİ olan ne?

 #ilham #enerji #dönüşüm @powercoachingus

2019-11-19 09:40   3 0

 

It is sooo easy to get trapped in #negative #violent #harsh thinking - it reflects on your communication. You use words as chaos, drama, not possible... Your thoughts become your words - you start to blame, judge, create separation... ⛔️STOP⛔️(...in the name of L❤️VE🎶) ...and ask yourself: What’s GOOD in this —-/—-/—-/—-/—-/—- Negatif düşüncelere kapılıp gitmek, saldırgan ve sert bir dil ile iletişim kurmak Dünya’nın en kolay işidir. İşit kendini - kelimelerin değişir, kaos dersin, drama dersin, hayatta olmaz bu, imkansız dersin ve ayırmcılık yaratmaya çalışırsın. Düşüncelerin kelimelerin olur, suçlarsın, yargılarsın... Kendini yakaladığın AN ⛔️DUR⛔️ (...Allah Aşk’ına DUR🎶) ve kendine sor: Bunun içinde İYİ olan ne #ilham #enerji #dönüşüm @powercoachingus

It is sooo easy to get trapped in #negative #violent #harsh thinking - it reflects on your communication. You use words as chaos, drama, not possible... Your thoughts become your words - you start to blame, judge, create separation... ⛔️STOP⛔️(...in the name of 
L❤️VE🎶) ...and ask yourself: What’s GOOD in this? —-/—-/—-/—-/—-/—- Negatif düşüncelere kapılıp gitmek, saldırgan ve sert bir dil ile iletişim kurmak Dünya’nın en kolay işidir. İşit kendini - kelimelerin değişir, kaos dersin, drama dersin, hayatta olmaz bu, imkansız dersin ve ayırmcılık yaratmaya çalışırsın. Düşüncelerin kelimelerin olur, suçlarsın, yargılarsın... Kendini yakaladığın AN ⛔️DUR⛔️ (...Allah Aşk’ına DUR🎶) ve kendine sor: Bunun içinde İYİ olan ne?

 #ilham #enerji #dönüşüm @powercoachingus

2019-11-19 09:40   12 0

 

It is sooo easy to get trapped in #negative #violent #harsh thinking - it reflects on your communication. You use words as chaos, drama, not possible... Your thoughts become your words - you start to blame, judge, create separation... ⛔️STOP⛔️(...in the name of L❤️VE🎶) ...and ask yourself: What’s GOOD in this —-/—-/—-/—-/—-/—- Negatif düşüncelere kapılıp gitmek, saldırgan ve sert bir dil ile iletişim kurmak Dünya’nın en kolay işidir. İşit kendini - kelimelerin değişir, kaos dersin, drama dersin, hayatta olmaz bu, imkansız dersin ve ayırmcılık yaratmaya çalışırsın. Düşüncelerin kelimelerin olur, suçlarsın, yargılarsın... Kendini yakaladığın AN ⛔️DUR⛔️ (...Allah Aşk’ına DUR🎶) ve kendine sor: Bunun içinde İYİ olan ne #ilham #enerji #dönüşüm @powercoachingus

'London Calling' a set of 6 negatives from handmade round pinhole cameras (hence the distortion). First picture inverted colours, second one originals.

I didn't get a chance to test my cameras before I went to London, so not all of the photographs had a perfect exposure time. I am happy with all of them nevertheless. Very exciting experiment. Films from the bigger 3D printed camera are being processed at the moment.

 #pinhole #pinholephotography #photography #blackandwhite #negative #positive #london #distortion

2019-11-19 09:39   14 0

 

'London Calling' a set of 6 negatives from handmade round pinhole cameras (hence the distortion). First picture inverted colours, second one originals. I didn't get a chance to test my cameras before I went to London, so not all of the photographs had a perfect exposure time. I am happy with all of them nevertheless. Very exciting experiment. Films from the bigger 3D printed camera are being processed at the moment. #pinhole #pinholephotography #photography #blackandwhite #negative #positive #london #distortion

ความสมดุลของแรงสั่นสะเทือนของโลก 
หมายถึง การสั่นสะเทือนด้านจิตสำนึกของโลก

การสั่นสะเทือนของจิตสำนึกมนุษย์ทุกคน 
จะมีผลต่อการ การสั่นสะเทือนของสนามแม่เหล็กโลกทั้งระบบ

ถ้ามนุษย์มีจิตสำนึกด้านบวก ก็จะช่วย
ให้คลื่นสนามแม่เหล็กโลกยกตัวสูงขึ้น 
ถ้าพลังงานด้านลบมาก อำนาจการ
สั่นสะเทือนคลื่นสนามแม่เหล็กต่ำลง
จนเสียสมดุลไป ทำให้เกิดอันตรายทั้ง
ต่อมนุษย์เอง และ ต่อโลก อย่างคาดไม่ถึง

Credit by : อาจารย์ปริญญา ตันสกุล นักวิชาการสัมผัสพิเศษ ประธานชมรมจิตจักรวาลศึกษาแห่งโลก The Universal of Chitchakraval Study Assembly

 #Balance #Vibration #conscious mind #Magnetic field wave #Negative energy #Positive awareness

2019-11-19 06:28   0 0

 

ความสมดุลของแรงสั่นสะเทือนของโลก หมายถึง การสั่นสะเทือนด้านจิตสำนึกของโลก การสั่นสะเทือนของจิตสำนึกมนุษย์ทุกคน จะมีผลต่อการ การสั่นสะเทือนของสนามแม่เหล็กโลกทั้งระบบ ถ้ามนุษย์มีจิตสำนึกด้านบวก ก็จะช่วย ให้คลื่นสนามแม่เหล็กโลกยกตัวสูงขึ้น ถ้าพลังงานด้านลบมาก อำนาจการ สั่นสะเทือนคลื่นสนามแม่เหล็กต่ำลง จนเสียสมดุลไป ทำให้เกิดอันตรายทั้ง ต่อมนุษย์เอง และ ต่อโลก อย่างคาดไม่ถึง Credit by : อาจารย์ปริญญา ตันสกุล นักวิชาการสัมผัสพิเศษ ประธานชมรมจิตจักรวาลศึกษาแห่งโลก The Universal of Chitchakraval Study Assembly #Balance #Vibration #conscious mind #Magnetic field wave #Negative energy #Positive awareness