United States

  United States

  Top 448533 Instagram followed

Images about: #newaccount (1892441 posts)

Had a nice drink yesterday evening. You just have to know the little places where all the airliners, expats and other global people go. Cheers!
•
•
•
 #gin #gintonic #drink #onedrinkinhongkong #hongkong #market #tourist #instagram #china #fakes #newaccount #travel #travelblogger #travelbloggers #instatravel #welltravelled #instatravelling #obc #onboardcourier #aviation #aviationdaily #photography #nature #people #instadaily #instagram #instagood #naturephotography

2019-02-19 05:20   3 0

 

Had a nice drink yesterday evening. You just have to know the little places where all the airliners, expats and other global people go. Cheers! • • • #gin #gintonic #drink #onedrinkinhongkong #hongkong #market #tourist #instagram #china #fakes #newaccount #travel #travelblogger #travelbloggers #instatravel #welltravelled #instatravelling #obc #onboardcourier #aviation #aviationdaily #photography #nature #people #instadaily #instagram #instagood #naturephotography

‘ s ᴛʏᴘɪɴɢ ☾ 
ʟᴇᴀᴠᴇ ᴀᴅᴠɪᴄᴇ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛs!
ǫᴏᴛᴅ ~ ᴡʜᴀᴛ’s ʏᴏᴜʀ ғᴀᴠᴏʀɪᴛᴇ ɴᴜᴍʙᴇʀ?
ғǫ ~ 𝟼𝟻 ↡
ғᴏʟʟᴏᴡ @coxxfessions ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇ! ☾
ғᴏʟʟᴏᴡ @tripydts ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇ! ☾
↡
↡
↡
sᴇɴᴅ ᴍᴇ ʏᴏᴜʀ ᴄᴏɴғᴇssɪᴏɴs
tags ♡
 #fess #confessions #confession #fessup #confessional #fessings #confessionacc #confessionalacc #confessionsaccount #fessed #pureconfessions #confess #confessing #confessings #confesspost #confessionpost #confessiontime #confessionpage #confesshere #newaccount #aesthetic #tumblr #qotd #lfl #l4l #likeforlike #likeflike #like4like #followme

2019-02-19 05:17   3 0

 

‘ s ᴛʏᴘɪɴɢ ☾ ʟᴇᴀᴠᴇ ᴀᴅᴠɪᴄᴇ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛs! ǫᴏᴛᴅ ~ ᴡʜᴀᴛ’s ʏᴏᴜʀ ғᴀᴠᴏʀɪᴛᴇ ɴᴜᴍʙᴇʀ ғǫ ~ 𝟼𝟻 ↡ ғᴏʟʟᴏᴡ @coxxfessions ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇ! ☾ ғᴏʟʟᴏᴡ @tripydts ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇ! ☾ ↡ ↡ ↡ sᴇɴᴅ ᴍᴇ ʏᴏᴜʀ ᴄᴏɴғᴇssɪᴏɴs tags ♡ #fess #confessions #confession #fessup #confessional #fessings #confessionacc #confessionalacc #confessionsaccount #fessed #pureconfessions #confess #confessing #confessings #confesspost #confessionpost #confessiontime #confessionpage #confesshere #newaccount #aesthetic #tumblr #qotd #lfl #l4l #likeforlike #likeflike #like4like #followme

I donno which song is this but so liked this sound 💕
..
.
.
.. ..
...
.

 #love #cute . #tiktokindo #tiktokcomedy #tiktokniki #niki_licious #followformore @indiatiktok @tiktok @tiktok.indiaofficial #comedyindia
 #indiansong #hindisong #expressions #expressionqueen #love #fun #tiktokers #tiktokindia #tiktok #tiktokindo #tiktokdance #tiktokmuser #niki_licious  #newaccount #oldaccountdisabled #followforfollowback #support #givelove @tiktok.indiaofficial @indiatiktok #tanhatanha
 #romantic #

2019-02-19 05:12   9 1

 
քǟʀӄ ʝɨʍɨռ

𝟸𝟻○ɪᴅᴏʟ/sᴛʀᴇᴇᴛ ᴅᴀɴᴄᴇʀ○sᴜʙ○ɢᴀʏ

ᴄᴏᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴘʟᴀʏ ᴡɪᴛʜ ᴍᴇ ɪғ ʏᴏᴜᴅ ʟɪᴋᴇ, ʙᴜᴛ ᴘʟᴇᴀsᴇ ʙᴇ ɢᴇɴᴛʟᴇ, ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ ɪsɴ'ᴛ ᴛʜᴀᴛ sᴛʀᴏɴɢ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ.

Open for Roleplay! DM or comment "🍷" for a DM 
 #bts #bangtansonyeondan #parkjimin #newaccount #jimin #방탄소년단 #박지민 #roleplay #openrp #rp #kpop #kpoprp #btsrp #btsjiminrp #btsroleplay #btsroleplayaccount

2019-02-19 05:09   11 1

 

քǟʀӄ ʝɨʍɨռ 𝟸𝟻○ɪᴅᴏʟ/sᴛʀᴇᴇᴛ ᴅᴀɴᴄᴇʀ○sᴜʙ○ɢᴀʏ ᴄᴏᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴘʟᴀʏ ᴡɪᴛʜ ᴍᴇ ɪғ ʏᴏᴜᴅ ʟɪᴋᴇ, ʙᴜᴛ ᴘʟᴇᴀsᴇ ʙᴇ ɢᴇɴᴛʟᴇ, ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ ɪsɴ'ᴛ ᴛʜᴀᴛ sᴛʀᴏɴɢ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ. Open for Roleplay! DM or comment "🍷" for a DM #bts #bangtansonyeondan #parkjimin #newaccount #jimin #방탄소년단 #박지민 #roleplay #openrp #rp #kpop #kpoprp #btsrp #btsjiminrp #btsroleplay #btsroleplayaccount

❝ ᴀɴᴅ ɪғ ɪ’ᴍ ᴇᴠᴇʀ ʀᴜᴅᴇ ᴛᴏ ʏᴏᴜ ᴀɢᴀɪɴ- ❞ ❝ - ɪ’ʟʟ ᴋɴᴏᴡ ʏᴏᴜ’ʀᴇ ʙᴀᴄᴋ ᴛᴏ ɴᴏʀᴍᴀʟ ❞
│
1607
19O219
│
» ship; romione
» fndm; harry potter
» song; confidence - ocean alley
│
how sad is it that like all the romione memes i was looking for had harry in them 😪

2019-02-19 05:06   7 3

 

❝ ᴀɴᴅ ɪғ ɪ’ᴍ ᴇᴠᴇʀ ʀᴜᴅᴇ ᴛᴏ ʏᴏᴜ ᴀɢᴀɪɴ- ❞ ❝ - ɪ’ʟʟ ᴋɴᴏᴡ ʏᴏᴜ’ʀᴇ ʙᴀᴄᴋ ᴛᴏ ɴᴏʀᴍᴀʟ ❞ │ 1607 19O219 │ » ship; romione » fndm; harry potter » song; confidence - ocean alley │ how sad is it that like all the romione memes i was looking for had harry in them 😪

Chocolate cakesicle with white chocolate and sprinkles. You can order it in any variation - Chocolate, nutella, Oreo, the choices are endless! .
.
Dm for more information/order. 🎂 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
. .
.
.
 #bake #ahmedabadblogger #ahmedabaddiaries #bakery #smallbusiness #pastryshop  #foodporn #foodismedicine  #dessert #homebaker #ahmedabadfood #ahmedabad_instagram #amdavad #cakepops #gujarat #ahmedabad #selftaughtbaker #baker #cake #desserts #sweettooth #newaccount #foodgasm  #ilovedesserts #ahmedabadi #ahmedabadcity #makeinindia #foodinahmedabad #cakesicles

2019-02-19 05:05   10 0

 

Chocolate cakesicle with white chocolate and sprinkles. You can order it in any variation - Chocolate, nutella, Oreo, the choices are endless! . . Dm for more information/order. 🎂 . . . . . . . . . . .. . . . . #bake #ahmedabadblogger #ahmedabaddiaries #bakery #smallbusiness #pastryshop #foodporn #foodismedicine #dessert #homebaker #ahmedabadfood #ahmedabad_instagram #amdavad #cakepops #gujarat #ahmedabad #selftaughtbaker #baker #cake #desserts #sweettooth #newaccount #foodgasm #ilovedesserts #ahmedabadi #ahmedabadcity #makeinindia #foodinahmedabad #cakesicles

stand by me (1986) - mrs. mercury

2019-02-19 05:04   1 1

 

stand by me (1986) - mrs. mercury

I am at my strongest when I am calm

2019-02-19 04:58   9 3

 

I am at my strongest when I am calm

Hi 
I like my rebels blended

2019-02-19 04:52   7 1

 

Hi I like my rebels blended

Who remember this song😅?
Rate it 1-10
⚠️⚠️ VOLUME UP!! ⚠️⚠️
-------------------------------
Follow me for more!!
-------------------------------
Credits: Unknown
➡️➡️ Dm for credit ⬅️⬅️ ------------------------------------------
🚫Ignore Tags🚫
-------------------------------
 #fortnite #music #defaults #omg #instagram #creative #fortnitelife #newaccount #beautiful #follow #electro #beats #lovemusic #like #fortnitebr #fortnitecreative

2019-02-19 04:46   29 1

 

Who remember this song😅 Rate it 1-10 ⚠️⚠️ VOLUME UP!! ⚠️⚠️ ------------------------------- Follow me for more!! ------------------------------- Credits: Unknown ➡️➡️ Dm for credit ⬅️⬅️ ------------------------------------------ 🚫Ignore Tags🚫 ------------------------------- #fortnite #music #defaults #omg #instagram #creative #fortnitelife #newaccount #beautiful #follow #electro #beats #lovemusic #like #fortnitebr #fortnitecreative

follow my main and like my recents 😗 @303bri_

2019-02-19 04:38   7 1

 

follow my main and like my recents 😗 @303bri_

👥 Try: Perception Checking to check your understanding of someone’s words or behavior.
.
.
The benefits of perception checking statements include:
📍the ability to decode messages more accurately: the goal is mutual understanding 📍reduced defensiveness & conflict from assuming incorrectly.
.
🗝🗝🗝🗝🗝
Perception Checking has 3 parts:
.
1️⃣Description - provide a description of the behavior you noticed.
.
2️⃣Interpretation - provide two possible interpretations of the behavior.
.
3️⃣Clarification - request clarification from the person about the behavior & your interpretations.
.
REFERENCES
Adler, Ronald B. (1946-. (2015). Interplay : the process of interpersonal communication. New York :Oxford University Press,
IG Image: @thestreetquotes

2019-02-19 04:28   25 1

 

👥 Try: Perception Checking to check your understanding of someone’s words or behavior. . . The benefits of perception checking statements include: 📍the ability to decode messages more accurately: the goal is mutual understanding 📍reduced defensiveness & conflict from assuming incorrectly. . 🗝🗝🗝🗝🗝 Perception Checking has 3 parts: . 1️⃣Description - provide a description of the behavior you noticed. . 2️⃣Interpretation - provide two possible interpretations of the behavior. . 3️⃣Clarification - request clarification from the person about the behavior & your interpretations. . REFERENCES Adler, Ronald B. (1946-. (2015). Interplay : the process of interpersonal communication. New York :Oxford University Press, IG Image: @thestreetquotes

😎
●
● ●
● ● ●
● ● ● ●
● ● ● ● ●
 #fff #lfl #lb #newaccount #newpost

2019-02-19 03:25   7 0

 

😎 ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● #fff #lfl #lb #newaccount #newpost

✨Bismillah✨
Halo girls, cari lipcream yang cocok sesuai jenis kulit kalian? Jangan khawatir . Lipcram dari brand "Emina" ini hampir keseluruhan warna nya super netral dan masuk semua loh . Jadi gak perlu bingung karena ini super super bagus dan lipcream ini bersifat daily banget. Cocok untuk aktifitas kalian sehari hari .
.
Untuk pemesanan bisa klik tautan di bio instagram wp.id💖
.
 #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount

2019-01-30 16:59   4 0

 

✨Bismillah✨ Halo girls, cari lipcream yang cocok sesuai jenis kulit kalian Jangan khawatir . Lipcram dari brand "Emina" ini hampir keseluruhan warna nya super netral dan masuk semua loh . Jadi gak perlu bingung karena ini super super bagus dan lipcream ini bersifat daily banget. Cocok untuk aktifitas kalian sehari hari . . Untuk pemesanan bisa klik tautan di bio instagram wp.id💖 . #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount

✨Bismillah✨
Halo girls, jangan sampai kalian ketinggalan dengan manfaat dan keuntungan saat kalian pakai skincare nature republic ini . Wangi nya yg bikin seger bisa jadi pengganti body mist kalian loh girls, dan tingkat moisturizer nya itu lebih tinggi diatas lotion . Dan ini juga tidak bikin kulit lengket. Yuk cobain :)
.
Untuk pemesanan bisa klik tautan di bio instagram nya wp.id💖
.
 #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount

2019-01-30 16:58   3 0

 

✨Bismillah✨ Halo girls, jangan sampai kalian ketinggalan dengan manfaat dan keuntungan saat kalian pakai skincare nature republic ini . Wangi nya yg bikin seger bisa jadi pengganti body mist kalian loh girls, dan tingkat moisturizer nya itu lebih tinggi diatas lotion . Dan ini juga tidak bikin kulit lengket. Yuk cobain :) . Untuk pemesanan bisa klik tautan di bio instagram nya wp.id💖 . #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount

✨Bismillah✨
Halo girls, siapa sih yang lagi cinta banget untuk makeup. Nah jangan lupa kalian wajib punya brush set Doraemon yg super cuantik ini girls. Bulu bulu nya tuh lembut banget dan warna nya cantik bgt.
.
Untuk pemesanan bisa langsung klik tautan di bio instagram nya wp.id💖
.
 #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount #brushset

2019-01-26 17:46   3 0

 

✨Bismillah✨ Halo girls, siapa sih yang lagi cinta banget untuk makeup. Nah jangan lupa kalian wajib punya brush set Doraemon yg super cuantik ini girls. Bulu bulu nya tuh lembut banget dan warna nya cantik bgt. . Untuk pemesanan bisa langsung klik tautan di bio instagram nya wp.id💖 . #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount #brushset

✨Bismillah✨
Halo girls, siapa sih yang lagi cinta banget untuk makeup. Nah jangan lupa kalian wajib punya brush set pinky yg super cuantik ini girls. Bulu bulu nya tuh lembut banget dan warna nya cantik bgt.
.
Untuk pemesanan bisa langsung klik tautan di bio instagram nya wp.id💖
.
 #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount #brushset

2019-01-26 17:44   3 0

 

✨Bismillah✨ Halo girls, siapa sih yang lagi cinta banget untuk makeup. Nah jangan lupa kalian wajib punya brush set pinky yg super cuantik ini girls. Bulu bulu nya tuh lembut banget dan warna nya cantik bgt. . Untuk pemesanan bisa langsung klik tautan di bio instagram nya wp.id💖 . #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount #brushset

✨Bismillah✨
Halo girls, siapa sih yang lagi cinta banget untuk makeup. Nah jangan lupa kalian wajib punya brush set hello kitty yg super cuantik ini girls. Bulu bulu nya tuh lembut banget dan warna nya cantik bgt.
.
Untuk pemesanan bisa langsung klik tautan di bio instagram nya wp.id💖
.
 #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount #brushset

2019-01-26 17:43   3 0

 

✨Bismillah✨ Halo girls, siapa sih yang lagi cinta banget untuk makeup. Nah jangan lupa kalian wajib punya brush set hello kitty yg super cuantik ini girls. Bulu bulu nya tuh lembut banget dan warna nya cantik bgt. . Untuk pemesanan bisa langsung klik tautan di bio instagram nya wp.id💖 . #cantik #tipssehat #kecantikan #girlsme #myrutinition #makeup #kosmetik #surabaya #newaccount #brushset

First pic on hereee
 #newaccount

2018-08-14 21:40   114 5

 

First pic on hereee #newaccount

Next Page →
Next Page →