United States

  United States

  Top 448464 Instagram followed

Images about: #nuhainissecretlegacy (192 posts)

Wangi sampai ke dapur 😲
.
.
Best sgt2 tau letak Flerr ni dalam rumah. Satu rumah bau wangi.
Harga RM10 tapi satu umah bau wangi... Mana nak cari weiiii.
.
.
Boleh dapatkan dengan stokis2 & agent2 sah Nuhainis Secret Legacy yerr πŸ€‘
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis

2019-02-18 05:39   7 0

 

Wangi sampai ke dapur 😲 . . Best sgt2 tau letak Flerr ni dalam rumah. Satu rumah bau wangi. Harga RM10 tapi satu umah bau wangi... Mana nak cari weiiii. . . Boleh dapatkan dengan stokis2 & agent2 sah Nuhainis Secret Legacy yerr πŸ€‘ . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim.
Ya Fattah Ya Razak.
.
. 
Flerr Sabah restok lagi 500 unit #FlerrFM.
Kepada warga2 Sabah korang boleh contact terus Lin untuk dapatkan Stock Flerr fresh fresh daripadanya.
.
. 
Nak income lebih pun, korang calling2 laa ministokis Kak Nuha di sana yer.
Service tiptop.. Kita wangikan satu Sabah dengan haruman Flerr Air Freshener. .
.
 #NsLteam #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor  #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-02-18 04:30   8 1

 

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim. Ya Fattah Ya Razak. . . Flerr Sabah restok lagi 500 unit #FlerrFM. Kepada warga2 Sabah korang boleh contact terus Lin untuk dapatkan Stock Flerr fresh fresh daripadanya. . . Nak income lebih pun, korang calling2 laa ministokis Kak Nuha di sana yer. Service tiptop.. Kita wangikan satu Sabah dengan haruman Flerr Air Freshener. . . #NsLteam #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Siapkan order team yang semakin mengganas.
Kak Nuha ni pun tengah pasang enjin turbo
nak siapkan stock2 team.
.
.
100 unit #FlerrFM untuk Mimie Kamaruddin
100 unit FlerrFM untuk Haslin Azman
50 unit FlerrFM untuk Riani Anggun
20 unit #Le_Clipse + 2 testerkit Le Clipse untuk Eyda Luthfiyah
100 unit untuk Boy Usm
.
.
Alhamdulillah settle, tapi nampak macam ada lagi jer yang nak masuk order 🀭
Lekaih lekaih siapa yang nak join postage untuk harini sempat lagi sebelum lori #citylink mai angkut kejap lagi.
.
.
 #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #perfume

2019-02-14 03:35   21 3

 

Siapkan order team yang semakin mengganas. Kak Nuha ni pun tengah pasang enjin turbo nak siapkan stock2 team. . . 100 unit #FlerrFM untuk Mimie Kamaruddin 100 unit FlerrFM untuk Haslin Azman 50 unit FlerrFM untuk Riani Anggun 20 unit #Le_Clipse + 2 testerkit Le Clipse untuk Eyda Luthfiyah 100 unit untuk Boy Usm . . Alhamdulillah settle, tapi nampak macam ada lagi jer yang nak masuk order 🀭 Lekaih lekaih siapa yang nak join postage untuk harini sempat lagi sebelum lori #citylink mai angkut kejap lagi. . . #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #perfume

β€œWANGI GILER, SO FAR DAH PAKAI 2 FLAVOR AURORA AND SAPPHIRE, DUA DUA FAVORITE TATAU NAK PILIH YG MANA πŸ˜β€
.
.
Ni lagi satu feedback yang kamu dpt dari pengguna tegar Le Clipse ni. Hakak ni mmg dah terpikat dah dgn Le Clipse, kata nya confirm akan repeat!
.
.
Korang dah try ke belum? Kalau belum, rugi lerr woi!

 #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-02-13 06:45   17 0

 

β€œWANGI GILER, SO FAR DAH PAKAI 2 FLAVOR AURORA AND SAPPHIRE, DUA DUA FAVORITE TATAU NAK PILIH YG MANA πŸ˜β€ . . Ni lagi satu feedback yang kamu dpt dari pengguna tegar Le Clipse ni. Hakak ni mmg dah terpikat dah dgn Le Clipse, kata nya confirm akan repeat! . . Korang dah try ke belum Kalau belum, rugi lerr woi! #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

TAHUKAH ANDA BHW WANGIAN LE CLIPSE FLERR DIIKTIRAF OLEH INTERNATIONAL FRAGRANCE ASSOCIATION (IFRA)?
.
.
IFRA adalah satu organisasi bertapak di Switzerland sejak 1973 yg bertujuan utk memastikan keselamatan dan kualiti fragrance oil yang digunakan melalui program sains. IFRA yg menentukan standard utk bahan bahan yg digunakan utk fragrance oil, samada dari segi kuantiti dan juga bahan terlarang. Member of community IFRA terdiri drpd mereka yg di Asia Pacific, Europe dan juga Amerika.
.
.
So, tak perlu ragu ragu dengan kualiti Le Clipse FLERR, terang lagi bersuluh bahawa ianya dijamin SELAMAT digunakan oleh seluruh lapisan masyarakat. Bahan bahan terlarang seperti VOC dan methanol yg boleh menyebabkan serangan kanser. 
 #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #perfume #Le_Clipse

2019-02-13 06:40   8 0

 

TAHUKAH ANDA BHW WANGIAN LE CLIPSE FLERR DIIKTIRAF OLEH INTERNATIONAL FRAGRANCE ASSOCIATION (IFRA) . . IFRA adalah satu organisasi bertapak di Switzerland sejak 1973 yg bertujuan utk memastikan keselamatan dan kualiti fragrance oil yang digunakan melalui program sains. IFRA yg menentukan standard utk bahan bahan yg digunakan utk fragrance oil, samada dari segi kuantiti dan juga bahan terlarang. Member of community IFRA terdiri drpd mereka yg di Asia Pacific, Europe dan juga Amerika. . . So, tak perlu ragu ragu dengan kualiti Le Clipse FLERR, terang lagi bersuluh bahawa ianya dijamin SELAMAT digunakan oleh seluruh lapisan masyarakat. Bahan bahan terlarang seperti VOC dan methanol yg boleh menyebabkan serangan kanser. #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #perfume #Le_Clipse

Yang menentukan kejayaan seseorang ialah #TINDAKAN.
.
.
Nak makan pun kena suap.
Inikan pulak nak duit berjuta.
Kalau rasa dengan tengok jer
boleh buat duit, ok dipersilakan 🀭
.
.
Kak Nuha cakap jerrrr tau.
Kak Nuha nak action set go dah ni.. Kalau nak ikut ajommmm kayuh lelaju πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Selamat Pagi πŸ’•
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy

2019-02-13 00:28   11 1

 

Yang menentukan kejayaan seseorang ialah #TINDAKAN. . . Nak makan pun kena suap. Inikan pulak nak duit berjuta. Kalau rasa dengan tengok jer boleh buat duit, ok dipersilakan 🀭 . . Kak Nuha cakap jerrrr tau. Kak Nuha nak action set go dah ni.. Kalau nak ikut ajommmm kayuh lelaju πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . Selamat Pagi πŸ’• . . #NsL #nuhainissecretlegacy

Perghhhh order arini luarbiasa hebat.
1035unit untuk Stokis Kedah, 500 unit untuk ministokis baru, 100 unit untuk agent & ada lagi list yang menyusul.
.
.
Kepada sesiapa yang berminat nak join menjadi pengedar kami yang sah, korang terus tekan link di bio @ korang boleh terus whatsapp di

0164320787
0164320787
0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-02-12 02:39   25 0

 

Perghhhh order arini luarbiasa hebat. 1035unit untuk Stokis Kedah, 500 unit untuk ministokis baru, 100 unit untuk agent & ada lagi list yang menyusul. . . Kepada sesiapa yang berminat nak join menjadi pengedar kami yang sah, korang terus tekan link di bio @ korang boleh terus whatsapp di 0164320787 0164320787 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

500 unit #Flerr sudah dibawa lari
oleh leader hebat Najihah Ghazali siang tadi.
.
.
Self pick up dekat HQ terus.
Jihah ni merangkap PA Kak Nuha. 
Seorang suribisness yang begitu komited merekrut ministokis & agent2 yang dahagakan ilmu hebat untuk memasarkan Flerr.
Haaaa gitchewwww.
.
.
Orang kawasan sekitar Klang Selangor bleh la roger2 Kak Jie kita ni haaa.
Pm terus untuk dapatkan harga terbaik darinya.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #perfumecollection #perfume

2019-02-11 12:23   15 1

 

500 unit #Flerr sudah dibawa lari oleh leader hebat Najihah Ghazali siang tadi. . . Self pick up dekat HQ terus. Jihah ni merangkap PA Kak Nuha. Seorang suribisness yang begitu komited merekrut ministokis & agent2 yang dahagakan ilmu hebat untuk memasarkan Flerr. Haaaa gitchewwww. . . Orang kawasan sekitar Klang Selangor bleh la roger2 Kak Jie kita ni haaa. Pm terus untuk dapatkan harga terbaik darinya. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #perfumecollection #perfume

Cuba korang bayangkan letak #Flerr di satu outlet sebulan bleh terjual dalam 171 unit.
.
.
Kalau letak dekat 30 outlet, sebulan abis kurang pun 100 unit.
Jadinya total untuk sebulan dah 3000 unit #Flerr.
.
.
Senang ke susah sebenarnya nak dapat income kepuk2 dengan Flerr.
Haaaaa ni baru #FlerrFM.
Kalau Kak Nuha cite pasal #Le_Clipse plak, lagi untung berganda2.
.
.
Pendaftaran untuk agent #Le_Clipse masih dibuka.

Tekan terus link di bio @ whatsapp terus ke

www.wasap.my/60164320787 .
 #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-02-10 13:23   20 1

 

Cuba korang bayangkan letak #Flerr di satu outlet sebulan bleh terjual dalam 171 unit. . . Kalau letak dekat 30 outlet, sebulan abis kurang pun 100 unit. Jadinya total untuk sebulan dah 3000 unit #Flerr. . . Senang ke susah sebenarnya nak dapat income kepuk2 dengan Flerr. Haaaaa ni baru #FlerrFM. Kalau Kak Nuha cite pasal #Le_Clipse plak, lagi untung berganda2. . . Pendaftaran untuk agent #Le_Clipse masih dibuka. Tekan terus link di bio @ whatsapp terus ke www.wasap.my/60164320787 . #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Offer menarik tertarik untuk yang mana2 daftar jadi agent Le Clipse arini.

Kak Nuha guide from A to Z
Personal Coaching
Support Group
Reward disediakan kepada sesiapa yang capai target. 
Income Korang bleh tentukan
berapa yang korang nak,
just bagitau jerr, kita kauntim sampai jadi.

Pengedar seluruh Malaysia diperlukan

Whatsapp terus ke 0164320787
Whatsapp terus ke 0164320787
Whatsapp terus ke 0164320787 
Oklah uols, Kak Nuha tengah siapkan order 50 unit #Le_Clipse untuk ahli baru ni.
Siapa grab awal, dia lah yg paling beruntung.
πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
.
 #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur #leclipse

2019-02-10 05:27   17 0

 

Offer menarik tertarik untuk yang mana2 daftar jadi agent Le Clipse arini. Kak Nuha guide from A to Z Personal Coaching Support Group Reward disediakan kepada sesiapa yang capai target. Income Korang bleh tentukan berapa yang korang nak, just bagitau jerr, kita kauntim sampai jadi. Pengedar seluruh Malaysia diperlukan Whatsapp terus ke 0164320787 Whatsapp terus ke 0164320787 Whatsapp terus ke 0164320787 Oklah uols, Kak Nuha tengah siapkan order 50 unit #Le_Clipse untuk ahli baru ni. Siapa grab awal, dia lah yg paling beruntung. πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘ . . #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur #leclipse

Selamat pagi semua.. Happy CNY. Rutin harian, bangun pagi packing stok untuk agent untuk pick up kejap lagi.
Semoga rezeki kita semua melimpah ruah. Aamiin.
.
.
 #nslteam #nuhainissecretlegacy
 #stokiswanted #agentwanted #flerr # flerrhq

2019-02-05 00:08   31 0

 

Selamat pagi semua.. Happy CNY. Rutin harian, bangun pagi packing stok untuk agent untuk pick up kejap lagi. Semoga rezeki kita semua melimpah ruah. Aamiin. . . #nslteam #nuhainissecretlegacy #stokiswanted #agentwanted #flerr # flerrhq

Anda tak tahu nak pilih yang mana satu??
Yang klipkah? RM15.90 
Yang gantungkah? RM10

Yang pasti dua-dua wangi dan Kak Nuha mmg suka guna dua² ni. Jimat berbaloi tau😍 .

If berminat sila tekan link dengan bio yer .
.
.
 #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #syukursentiasa #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #fleur

2019-02-03 06:44   20 0

 

Anda tak tahu nak pilih yang mana satu Yang klipkah RM15.90 Yang gantungkah RM10 Yang pasti dua-dua wangi dan Kak Nuha mmg suka guna dua² ni. Jimat berbaloi tau😍 . If berminat sila tekan link dengan bio yer . . . #nslteam #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #syukursentiasa #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #fleur

Semalam stock landing kat rumah.
Order dalam 7300 jer tapi yang sampai berperingkat rupanya.
.
.
Honey Paris stuck lagi 1,600 unit dekat Hq.
Vanilla pulak lagi 1,000 unit.
Lemon πŸ‹ lagi 400 unit.
Nampak tak kat situ, scent ni paling laku keras sampaikan Hq pun tak menang tangan.
Stock selalu sold out.
.
.
Stock ni pun tak lama mendarat nie, skit masa nanti stokis2 dan agent2 masuk order ..kejap jer abis ni.
Alhamdulillah, seronok bila sama2 bersemangat nak mengejar impian masing masing.
.
.
Semoga Kak Nuha dapat bantu lebih ramai lagi org diluar sana jana uwang dengan bisness #Flerr ini.
Aamiin.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

2019-02-03 05:17   22 0

 

Semalam stock landing kat rumah. Order dalam 7300 jer tapi yang sampai berperingkat rupanya. . . Honey Paris stuck lagi 1,600 unit dekat Hq. Vanilla pulak lagi 1,000 unit. Lemon πŸ‹ lagi 400 unit. Nampak tak kat situ, scent ni paling laku keras sampaikan Hq pun tak menang tangan. Stock selalu sold out. . . Stock ni pun tak lama mendarat nie, skit masa nanti stokis2 dan agent2 masuk order ..kejap jer abis ni. Alhamdulillah, seronok bila sama2 bersemangat nak mengejar impian masing masing. . . Semoga Kak Nuha dapat bantu lebih ramai lagi org diluar sana jana uwang dengan bisness #Flerr ini. Aamiin. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

Nikmat Allah itu amat luas.
. 
Terima Kasih Ya Allah, kerana telah mengurniakan nikmat Yang Cukup banyak untukku.
Alhamdulillah syukur.
.
.
Jom kita sama2 amalkan 5 zikir yang cukup mudah ini. Semoga rezeki kita semua sentiasa diberkati & dipermudahkan.
Kak Nuha nak sumpah korang semua yg baca status ini menjadi KAYA & BERJAYA DI DUNIA & AKHIRAT.
Aamiin.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy

2019-02-02 23:56   22 0

 

Nikmat Allah itu amat luas. . Terima Kasih Ya Allah, kerana telah mengurniakan nikmat Yang Cukup banyak untukku. Alhamdulillah syukur. . . Jom kita sama2 amalkan 5 zikir yang cukup mudah ini. Semoga rezeki kita semua sentiasa diberkati & dipermudahkan. Kak Nuha nak sumpah korang semua yg baca status ini menjadi KAYA & BERJAYA DI DUNIA & AKHIRAT. Aamiin. . . #NsL #nuhainissecretlegacy

Korang dah sudah kerr... Kak Nuha semua sudah.
.
.
Wangi yakmat, semua kita dah try guna tau. Skrg ni nak ramaikan reseller je.. Pakat2 jual bagi wangi satu Malaysia. Boleh ke boleh.
.
.
Nak dapatkan terus whatsapp Kak Nuha tau.

Whatsapp ke 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-02-02 12:43   27 4

 

Korang dah sudah kerr... Kak Nuha semua sudah. . . Wangi yakmat, semua kita dah try guna tau. Skrg ni nak ramaikan reseller je.. Pakat2 jual bagi wangi satu Malaysia. Boleh ke boleh. . . Nak dapatkan terus whatsapp Kak Nuha tau. Whatsapp ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Meh sini pagi ni kak nuha nak share benda baru.
Testerkit untuk Le Clipse dah ada tau, so lepas ni korang tak yah risau dah nak test bau mana yg menjadi kegilaan korang.
.
.
Le Clipse ni didatangkan dengan 5 jenis scent je tau. Korang boleh pilih yg mana satu pilihan hati.
Kalau bagi Kak Nuha, Kak Nuha suka bau Amethyst sesuai dengan jiwa Kak Nuha gitewww.
.
.
Yang lain lain pun best.
Yang belum try wajib korang try dulu.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy 
 #pengedarseluruhMalaysiadiperlukan.

2019-02-02 02:44   19 0

 

Meh sini pagi ni kak nuha nak share benda baru. Testerkit untuk Le Clipse dah ada tau, so lepas ni korang tak yah risau dah nak test bau mana yg menjadi kegilaan korang. . . Le Clipse ni didatangkan dengan 5 jenis scent je tau. Korang boleh pilih yg mana satu pilihan hati. Kalau bagi Kak Nuha, Kak Nuha suka bau Amethyst sesuai dengan jiwa Kak Nuha gitewww. . . Yang lain lain pun best. Yang belum try wajib korang try dulu. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #pengedarseluruhMalaysiadiperlukan.

Inginkan kelainan.. Meh cuba Le Clipse.
.
.
Satu RM15.90 sahaja.
Beli 2 kita kasi RM30 je laaa.. Harga adik beradik.
.
Beli 10 kita kasi harga jatuh tangga.
Beli 50 kita kasi harga jatuh gaung.
Beli 100 plakkk kita kasi harga jatuh hati plakkkk...πŸ’• Haaaaa pilih jangan tak pilih..
Jangan pilih harga jatuh katil la plakkk..
Jatuh katil ko pandai2 laaa bangkit balik tidoq leklok.. Tak daya Kak Nuha nak mengangkatnya 🀭
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam #stokisagentdropshipwanted #agentwanted #syukurselalu #tiktok #Flerrhq

2019-01-30 01:38   47 12

 

Inginkan kelainan.. Meh cuba Le Clipse. . . Satu RM15.90 sahaja. Beli 2 kita kasi RM30 je laaa.. Harga adik beradik. . Beli 10 kita kasi harga jatuh tangga. Beli 50 kita kasi harga jatuh gaung. Beli 100 plakkk kita kasi harga jatuh hati plakkkk...πŸ’• Haaaaa pilih jangan tak pilih.. Jangan pilih harga jatuh katil la plakkk.. Jatuh katil ko pandai2 laaa bangkit balik tidoq leklok.. Tak daya Kak Nuha nak mengangkatnya 🀭 . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam #stokisagentdropshipwanted #agentwanted #syukurselalu #tiktok #Flerrhq

Biar gambar berbicara.. Produk baru dipasaran tetapi permintaan agak tinggi dikalangan orang yang suka jenis vent clip.
.
.
Klip klip terus wangi.
Pengedar seluruh Malaysia diperlukan segera. Siapa antara yang terawal join adlh sangat beruntung.
Keuntungan margin yang tinggi.
Harga borong kami berikan kepada belian 20 unit ke atas.
.
.
Whatsapp terus ke 0164320787
Whatsapp terus ke 0164320787
Whatsapp terus ke 0164320787
.
. 
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-29 12:50   35 2

 

Biar gambar berbicara.. Produk baru dipasaran tetapi permintaan agak tinggi dikalangan orang yang suka jenis vent clip. . . Klip klip terus wangi. Pengedar seluruh Malaysia diperlukan segera. Siapa antara yang terawal join adlh sangat beruntung. Keuntungan margin yang tinggi. Harga borong kami berikan kepada belian 20 unit ke atas. . . Whatsapp terus ke 0164320787 Whatsapp terus ke 0164320787 Whatsapp terus ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Permintaan semakin hari semakin meningkat. Hari2 stokis2 & agent2 datang restok.
Setakat 10 unit senang2 jer terjual dalam sehari.
Cuba darab dengan 30 hari.. Kan dah 300 unit.
300 unit x rm10 = RM3000 dah sebulan sales.. Perghhhhh gilerrr kan.
.
.
Sebab tu stokis2 & agent2 setia dengan Flerr.
Produk murah, berkualiti tinggi & senang nak jual.
.
Berminat nak jadi pengedar kami yang sah. Sila sila la ringankan jari jemari itu untuk whatsapp Kak Nuha di πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 0164320787
0164320787
0164320787

Fast Action Fast result πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #lawak

2019-01-29 12:45   42 1

 

Permintaan semakin hari semakin meningkat. Hari2 stokis2 & agent2 datang restok. Setakat 10 unit senang2 jer terjual dalam sehari. Cuba darab dengan 30 hari.. Kan dah 300 unit. 300 unit x rm10 = RM3000 dah sebulan sales.. Perghhhhh gilerrr kan. . . Sebab tu stokis2 & agent2 setia dengan Flerr. Produk murah, berkualiti tinggi & senang nak jual. . Berminat nak jadi pengedar kami yang sah. Sila sila la ringankan jari jemari itu untuk whatsapp Kak Nuha di πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 0164320787 0164320787 0164320787 Fast Action Fast result πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #lawak

Restok lagi dan lagi uols. Seronok gilerrr jual produk pewangi kereta ni.
Dah la mudah sangat nak jual, laku keras pulak tue.
Kalau tak laku, takkan la stokis2 & agent2 asyik restok je memanjang kan.
.
.
Alhamdulillah, pendaftaran agent masih lagi dibuka tapi terhad untuk 20 org yang terawal je tau.
Sebab Kak Nuha nak guide betul2 biar korang rasa seronok tiap2 hari dapat gaji gitewww.
.
.
Whatsapp terus ke 0164320787
Whatsapp terus ke 0164320787
Whatsapp terus ke 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-27 06:15   41 1

 

Restok lagi dan lagi uols. Seronok gilerrr jual produk pewangi kereta ni. Dah la mudah sangat nak jual, laku keras pulak tue. Kalau tak laku, takkan la stokis2 & agent2 asyik restok je memanjang kan. . . Alhamdulillah, pendaftaran agent masih lagi dibuka tapi terhad untuk 20 org yang terawal je tau. Sebab Kak Nuha nak guide betul2 biar korang rasa seronok tiap2 hari dapat gaji gitewww. . . Whatsapp terus ke 0164320787 Whatsapp terus ke 0164320787 Whatsapp terus ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #sentiasasyukur #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Sekali lagi #FLERR merangkul anugerah ❀
.
ASIA AUTOMOTIVE AWARD 2019 - OUTSTANDING ACHIEVEMENT AWARD AUTOMOTIVE (AIR FRESHENER & LIFESTYLE)
.
Tahniah Bossku @suhaimisaiful & semua ahli keluarga FLERR @flerrhq 😘

Proud to be #FLERRANGERS 😊

 #FLERRPenang
 #NoraFlerrangersLegacy
 #NuhainisSecretLegacy | #NSL

2019-01-27 03:53   7 2

 

Sekali lagi #FLERR merangkul anugerah ❀ . ASIA AUTOMOTIVE AWARD 2019 - OUTSTANDING ACHIEVEMENT AWARD AUTOMOTIVE (AIR FRESHENER & LIFESTYLE) . Tahniah Bossku @suhaimisaiful & semua ahli keluarga FLERR @flerrhq 😘 Proud to be #FLERRANGERS 😊 #FLERRPenang #NoraFlerrangersLegacy #NuhainisSecretLegacy | #NSL

Aku bersyukur kerana setiap perjalanan hidupku selalu ada Allah bersamaku. Ujian datang dan pergi tapi aku tetap redha kerana Allah tahu apa yang terbaik untuk ku.
Aku harus kuat untuk mencipta kejayaan.
Kejayaan pasti akan datang bila kita betul betul yakin & percaya Allah itu sentiasa bersama dengan kita.
.
Salam Jumaat yang penuh barakoh.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy
 #sentiasasyukur #agenwanted #stokiswanted

2019-01-25 05:02   56 6

 

Aku bersyukur kerana setiap perjalanan hidupku selalu ada Allah bersamaku. Ujian datang dan pergi tapi aku tetap redha kerana Allah tahu apa yang terbaik untuk ku. Aku harus kuat untuk mencipta kejayaan. Kejayaan pasti akan datang bila kita betul betul yakin & percaya Allah itu sentiasa bersama dengan kita. . Salam Jumaat yang penuh barakoh. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #sentiasasyukur #agenwanted #stokiswanted

Setiap hari order makin menjadi jadi. Stokis stokis & agent2 semakin ligat merestok. Kak Nuha seronok bila team dapat income hasil drpd menjual flerr.
.
.
Setiap hari duit masuk akaun.. Gilerrr tak seronok kan.
.
.
Berminat nak dapatkan income 4 ke 5 angka sebulan.
Jom sertai team #NSL sekarang.
Kak Nuha guide from A to Z.
Whatsapp terus ke

0164320787
0164320787
0164320787 .
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

2019-01-25 04:56   26 2

 

Setiap hari order makin menjadi jadi. Stokis stokis & agent2 semakin ligat merestok. Kak Nuha seronok bila team dapat income hasil drpd menjual flerr. . . Setiap hari duit masuk akaun.. Gilerrr tak seronok kan. . . Berminat nak dapatkan income 4 ke 5 angka sebulan. Jom sertai team #NSL sekarang. Kak Nuha guide from A to Z. Whatsapp terus ke 0164320787 0164320787 0164320787 . #NSL #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #perfume #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

Berpagi pagian bersama stok Flerr yang menimbun ni membuatkan hati rasa tenang dan riang.
.
Stokis2 & agent2 semakin agresif. Almaklumlah permintaan Flerr semakin tinggi.
.
.
Peluang untuk mendaftar sebagai reseller flerr masih terbuka luas.
Cepat2 tekan link di πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

2019-01-23 02:12   35 0

 

Berpagi pagian bersama stok Flerr yang menimbun ni membuatkan hati rasa tenang dan riang. . Stokis2 & agent2 semakin agresif. Almaklumlah permintaan Flerr semakin tinggi. . . Peluang untuk mendaftar sebagai reseller flerr masih terbuka luas. Cepat2 tekan link di πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

Alhamdulillah rezeki dipagi hari. Ministokis dah bawa aura positif pagi ini.
Kan dah kata, flerr ni memang mudah dijual & pulangannya cepat.
.
.
Pengedar seluruh Malaysia, Brunei, Singapore diperlukan segera.
Whatsapp terus ke 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #syukursentiasa

2019-01-23 00:43   29 2

 

Alhamdulillah rezeki dipagi hari. Ministokis dah bawa aura positif pagi ini. Kan dah kata, flerr ni memang mudah dijual & pulangannya cepat. . . Pengedar seluruh Malaysia, Brunei, Singapore diperlukan segera. Whatsapp terus ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #syukursentiasa

Stokis Langkawi restok lagi 1000 unit #FlerrFM πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Produk rare yang memberi income yang luar biasa.
Permulaan modal pun rendah tapi masyukkkk.
.
.
Cepat2 join untuk menjadi stokis/ministokis/agent yang sah kami.
RM500 - RM1K sebulan memang takde masalah.
.
.
Cecepat tekan link kat bawah ni yerr

www.wasap.my/60164320787/agentflerr
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

2019-01-22 03:54   22 1

 

Stokis Langkawi restok lagi 1000 unit #FlerrFM πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Produk rare yang memberi income yang luar biasa. Permulaan modal pun rendah tapi masyukkkk. . . Cepat2 join untuk menjadi stokis/ministokis/agent yang sah kami. RM500 - RM1K sebulan memang takde masalah. . . Cecepat tekan link kat bawah ni yerr www.wasap.my/60164320787/agentflerr . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

Alhamdulillah pada 19 January 2019 Kak Nuha dapat sharing perjalanan bisness kak nuha bersama Flerr dengan semua reseller.
Syukur alhamdulillah.
Semoga kita semua berjaya menggapai impian.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy
 #agenwanted #stokiswanted

2019-01-21 07:00   27 0

 

Alhamdulillah pada 19 January 2019 Kak Nuha dapat sharing perjalanan bisness kak nuha bersama Flerr dengan semua reseller. Syukur alhamdulillah. Semoga kita semua berjaya menggapai impian. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #agenwanted #stokiswanted

Nak berniaga tapi malu?
Kawan2 kutuk?
Family gelak?
Rasa cam terhegeh hegeh?
Sokay...sokay.. 😊😊
Permulaan bisnes mmg cam tu..
Tapi kalau tak boleh buang malu
Takpe.. kita ajar camane nak
Berniaga tanpa orang tahu
Siapa anda di sebaliknya..
So takyah nak malu malu lagi
Kami ajar A sampai Z..
Kami ajar, anda buat πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
.
.
Hanya bermodalkan RM160 sahaja korang sudah layak bergelar sub agent #Flerr.
.
.
Whatsapp skrg untuk keterangan lanjut.
www.wasap.my/60164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #flerr #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-20 02:54   18 0

 

Nak berniaga tapi malu Kawan2 kutuk Family gelak Rasa cam terhegeh hegeh Sokay...sokay.. 😊😊 Permulaan bisnes mmg cam tu.. Tapi kalau tak boleh buang malu Takpe.. kita ajar camane nak Berniaga tanpa orang tahu Siapa anda di sebaliknya.. So takyah nak malu malu lagi Kami ajar A sampai Z.. Kami ajar, anda buat πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 . . Hanya bermodalkan RM160 sahaja korang sudah layak bergelar sub agent #Flerr. . . Whatsapp skrg untuk keterangan lanjut. www.wasap.my/60164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #Flerr #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Morning guys 😊
.
Northern Region Gathering - I.D.E.A.S
.
Sis tak dapat nk join πŸ˜”
.
Tak sabaq tunggu leader @flerr.penang share ilmu yg dapat dari event hari ni dengan #NoraFlerrangersLegacy
.
 #FLERRPenang 
 #NuhainisSecretLegacy
 #NSLTeam

2019-01-19 01:26   6 0

 

Morning guys 😊 . Northern Region Gathering - I.D.E.A.S . Sis tak dapat nk join πŸ˜” . Tak sabaq tunggu leader @flerr.penang share ilmu yg dapat dari event hari ni dengan #NoraFlerrangersLegacy . #FLERRPenang #NuhainisSecretLegacy #NSLTeam

Welcome back adik manis Dylla Dalila.
Aritu kurang aktif skit sebab ada beberapa hal yang perlu disettlekan.
Sekarang dia buat gilerr pulak, meroket bersama #Flerr.
.
.
Yang mana area Selangor, korang contact terus leader hebat ini tau untuk cungkil semangat baru dia ni haaa. Nak join dapat duit kepuk2 pun no hal.
Yang penting korang kena try dulu #Flerr ni. 
Sure jatuh hati punya.
.
.
Psssst, Kak D ni terror mengedit tau.
Maka, beruntunglah korang kalau join under team beliau 🀭
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-17 04:24   53 0

 

Welcome back adik manis Dylla Dalila. Aritu kurang aktif skit sebab ada beberapa hal yang perlu disettlekan. Sekarang dia buat gilerr pulak, meroket bersama #Flerr. . . Yang mana area Selangor, korang contact terus leader hebat ini tau untuk cungkil semangat baru dia ni haaa. Nak join dapat duit kepuk2 pun no hal. Yang penting korang kena try dulu #Flerr ni. Sure jatuh hati punya. . . Psssst, Kak D ni terror mengedit tau. Maka, beruntunglah korang kalau join under team beliau 🀭 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Gaji 1500 tapi angan angan banyak.
Nak kete Ferrari, banglo mewah
Handbag & kasut jenama
Bahagiakan mak ayah..
Mustahil? Mmg mustahil...
Mustahil dgn gaji 1500
Tapi tak mustahil dgn bisnes..
Modal RM 350.
Upgrade ke RM 600
Biakkan menjadi RM 1000
Beranakkan jadi RM 3000
Meh join agent #Flerr
MODAL SERENDAH RM 350
income UNLIMITED
Whatsapp sekarang 0164320787 .
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor  #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-17 04:21   19 1

 

Gaji 1500 tapi angan angan banyak. Nak kete Ferrari, banglo mewah Handbag & kasut jenama Bahagiakan mak ayah.. Mustahil Mmg mustahil... Mustahil dgn gaji 1500 Tapi tak mustahil dgn bisnes.. Modal RM 350. Upgrade ke RM 600 Biakkan menjadi RM 1000 Beranakkan jadi RM 3000 Meh join agent #Flerr MODAL SERENDAH RM 350 income UNLIMITED Whatsapp sekarang 0164320787 . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

HAIHHHH MENIPU JELAH LE CLIPSE FLERR NI, JANJI PALSU BETUL! KATA TAHAN 30 HARI TAPI πŸ˜ͺ ….. .
.
.
TAHAN LEBIH DARI SEBULAN LAAAAH! 😱FUUUH! Memang berbaloi sgt lah guna Le Clipse ni. Dah lah SENANG, CEPAT dan MUDAH digunakan. Tambahan pula, dgn Le Clipse mmg tiada risiko leaking atau tumpah di dalam kereta. Senang ckp, beli, dan pasang terus. Tak perlu nak fikir banyak. Dah habis, cabut dan ganti baru. Settle! Design Le Clipse juga kami perhalusi utk memastikan ianya tahan lasak, so kalau jatuh ke, terhentak ke dia masih STEADY. So, bagi kami mmg sangat berbaloi! Hanya RM0.53 SEN je sehari utk wangian mewah sebegini rupa!
.
.
Tapi, mungkin bagi sesetengah kita merasakan RM15.90 itu mahal. It’s okay, kami faham bukan semua org mampu nak keluar kan duit sebanyak itu utk seketul car fragrance. Tapi, bila di tanya pd customer sebelum ni pakai pewangi kereta apa, jawapan nya buat kami tergamam kejap. Kata nya, biasa guna A** P* je. Kalau ku kira kira, jenama itu baru 2ML sudah RM13.90… Kalau darab dengan 3? Hmm anda rasa kami ada masa ke nak explain kat dia? πŸ˜‚
.
.
Soooo, Kak Nuha seru pada semua utk try Le Clipse harini jugak, baru tahu ngam x ngam, onz x onz! Yang dah try tu meh lah tepek feedback sikit kat ruangan komen ni. 😁

 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-17 04:16   25 1

 

HAIHHHH MENIPU JELAH LE CLIPSE FLERR NI, JANJI PALSU BETUL! KATA TAHAN 30 HARI TAPI πŸ˜ͺ ….. . . . TAHAN LEBIH DARI SEBULAN LAAAAH! 😱FUUUH! Memang berbaloi sgt lah guna Le Clipse ni. Dah lah SENANG, CEPAT dan MUDAH digunakan. Tambahan pula, dgn Le Clipse mmg tiada risiko leaking atau tumpah di dalam kereta. Senang ckp, beli, dan pasang terus. Tak perlu nak fikir banyak. Dah habis, cabut dan ganti baru. Settle! Design Le Clipse juga kami perhalusi utk memastikan ianya tahan lasak, so kalau jatuh ke, terhentak ke dia masih STEADY. So, bagi kami mmg sangat berbaloi! Hanya RM0.53 SEN je sehari utk wangian mewah sebegini rupa! . . Tapi, mungkin bagi sesetengah kita merasakan RM15.90 itu mahal. It’s okay, kami faham bukan semua org mampu nak keluar kan duit sebanyak itu utk seketul car fragrance. Tapi, bila di tanya pd customer sebelum ni pakai pewangi kereta apa, jawapan nya buat kami tergamam kejap. Kata nya, biasa guna A** P* je. Kalau ku kira kira, jenama itu baru 2ML sudah RM13.90… Kalau darab dengan 3 Hmm anda rasa kami ada masa ke nak explain kat dia πŸ˜‚ . . Soooo, Kak Nuha seru pada semua utk try Le Clipse harini jugak, baru tahu ngam x ngam, onz x onz! Yang dah try tu meh lah tepek feedback sikit kat ruangan komen ni. 😁 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Muka happy gilerr bila stock #Flerr dah bertukar tangan.
Alhamdulillah.
.
.
Siapa nak merasa dapat gaji ari ari, ini lah cara yang paling pantas untuk dapatkan duit.
Jual #Flerr yang hanya berharga RM10 jerr, korang boleh dapat duit kepuk2 tau.
Kalau tak percaya, try contact no kat bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 0164320787
0164320787
0164320787

 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-17 04:10   34 0

 

Muka happy gilerr bila stock #Flerr dah bertukar tangan. Alhamdulillah. . . Siapa nak merasa dapat gaji ari ari, ini lah cara yang paling pantas untuk dapatkan duit. Jual #Flerr yang hanya berharga RM10 jerr, korang boleh dapat duit kepuk2 tau. Kalau tak percaya, try contact no kat bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 0164320787 0164320787 0164320787 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Betul ke kak nuha RM10 jer boleh tahan sehingga 45 hari.
.
.
Betul laaa, kalau tak percaya meh try sebotol. Dari sebotol ko takkan teragak2 repeat order sebanyak 5 botol.
.
.
Sebabnya ko bukan setakat bleh letak kat kereta ko saja, kat dlm rumah, ruang tamu, ofis, dapur, toilet & almari pun ko bleh letak tau.
.
.
Alaaa RM10 apa laaa sangat untuk wangikan kereta & rumah.
Cuba dulu baru tau penangan #Flerr ni hebat tak hebat.
.
.
Pengedar seluruh negeri diperlukan segera.
Whatsapp ke 0164320787 untuk keterangan lanjut.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

2019-01-17 00:55   19 0

 

Betul ke kak nuha RM10 jer boleh tahan sehingga 45 hari. . . Betul laaa, kalau tak percaya meh try sebotol. Dari sebotol ko takkan teragak2 repeat order sebanyak 5 botol. . . Sebabnya ko bukan setakat bleh letak kat kereta ko saja, kat dlm rumah, ruang tamu, ofis, dapur, toilet & almari pun ko bleh letak tau. . . Alaaa RM10 apa laaa sangat untuk wangikan kereta & rumah. Cuba dulu baru tau penangan #Flerr ni hebat tak hebat. . . Pengedar seluruh negeri diperlukan segera. Whatsapp ke 0164320787 untuk keterangan lanjut. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #sentiasasyukur

Sebelum ni jual #Le_Clipse laku keras.
Sekarang si cantik manis ni, try jual #FlerrFM pulak. Katanya permintaan lagi tinggi. Waaaaa best kan.
.
.
Mana tak bestnya, untung berganda ganda sebabnya ramai yang repeat order. Dah la murah, wangi pulak tue.
Daripada jadi customer terus grab join jadi agent.
Untung dapat, ilmu pun dapat.
.
.
Pengedar seluruh negeri diperlukan segera.
Whatsapp terus ke 0164320787 untuk pertanyaan lanjut.
.
.
Siapa cepat dia untung tauu.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-17 00:48   56 0

 

Sebelum ni jual #Le_Clipse laku keras. Sekarang si cantik manis ni, try jual #FlerrFM pulak. Katanya permintaan lagi tinggi. Waaaaa best kan. . . Mana tak bestnya, untung berganda ganda sebabnya ramai yang repeat order. Dah la murah, wangi pulak tue. Daripada jadi customer terus grab join jadi agent. Untung dapat, ilmu pun dapat. . . Pengedar seluruh negeri diperlukan segera. Whatsapp terus ke 0164320787 untuk pertanyaan lanjut. . . Siapa cepat dia untung tauu. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Modal kecik tapi untung berterusan.
Inilah #Flerr yang mampu mewangikan kereta & juga rumah mahupun ofis.
.
.
Kecil bukan sebarang kecil tapi bauannya perghhhh cukup menggoyah keimanan kita.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-15 08:59   17 1

 

Modal kecik tapi untung berterusan. Inilah #Flerr yang mampu mewangikan kereta & juga rumah mahupun ofis. . . Kecil bukan sebarang kecil tapi bauannya perghhhh cukup menggoyah keimanan kita. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Alahaiiii manis sangat lahh #StokisPenang Kak Nuha ni haaaa.
Semalam update kat group bagitau stok #Flerr dah selamat mendarat.
Alhamdulillah.
.
.
Yang mana area BUTTERWORTH, Pulau Pinang boleh terus roger leader hebat Cik Puan Nora ni tau.
Nak duit kepuk2 macam dia, korang wajib join team dia tau.
Fast Action Fast Results.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-15 02:02   19 1

 

Alahaiiii manis sangat lahh #StokisPenang Kak Nuha ni haaaa. Semalam update kat group bagitau stok #Flerr dah selamat mendarat. Alhamdulillah. . . Yang mana area BUTTERWORTH, Pulau Pinang boleh terus roger leader hebat Cik Puan Nora ni tau. Nak duit kepuk2 macam dia, korang wajib join team dia tau. Fast Action Fast Results. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

New #MiniStokis daripada Sarawak.
Memula nak grab 150 unit #Flerr jer tapi bila dah diterangkan dengan lebih details alhamdulillah terus grab 500 unit terus.
.
.
Bisness santai2 macam ni pun boleh buat kita jadi kaya tau.
Bila dah start buat baru kita rasa enjoy sebab setiap hari adalah hari gaji.
.
.
Kak Nuha still open untuk sesiapa yang berminat nak join jadi agent/ministokis/stokis di tempat korang.
Just whatsapp ke no. Hotline dibawah tau.

0164320787
0164320787
0164320787

Fast Action Fast Results.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-15 02:00   13 1

 

New #MiniStokis daripada Sarawak. Memula nak grab 150 unit #Flerr jer tapi bila dah diterangkan dengan lebih details alhamdulillah terus grab 500 unit terus. . . Bisness santai2 macam ni pun boleh buat kita jadi kaya tau. Bila dah start buat baru kita rasa enjoy sebab setiap hari adalah hari gaji. . . Kak Nuha still open untuk sesiapa yang berminat nak join jadi agent/ministokis/stokis di tempat korang. Just whatsapp ke no. Hotline dibawah tau. 0164320787 0164320787 0164320787 Fast Action Fast Results. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Selamat Paghi β™₯️
Senyum pagi pagi untuk menjemput rezeki masuk.
Semoga kita semua dikurniakan rezeki yg melimpah ruah hari ini. Aamiin.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #agenwanted
 #sentiasasyukur

2019-01-12 23:00   165 12

 

Selamat Paghi β™₯️ Senyum pagi pagi untuk menjemput rezeki masuk. Semoga kita semua dikurniakan rezeki yg melimpah ruah hari ini. Aamiin. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #agenwanted #sentiasasyukur

Stokis Kak Nuha tak sampai kedai dia lagi.
Kak Nuha pulak rushing nak kena balik rumah uruskan stok & team pulak.
Maka, stok ini terpaksa lepak depan kedai mama dulu la yer 😜
.
.
Setiap hari team meroket laju. Kak Nuha seronok sesangat.
Income RM1K ke RM3K tu senang senang je dapat dalam sebulan.
Seronok kan. Duit tepi je nie.. Income geli geli setiap bulan.
.
.
Kak Nuha still open utk sesiapa yang berminat nak join jadi agent @ stokis.
Just whatsapp terus di 0164320787.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-10 03:48   28 1

 

Stokis Kak Nuha tak sampai kedai dia lagi. Kak Nuha pulak rushing nak kena balik rumah uruskan stok & team pulak. Maka, stok ini terpaksa lepak depan kedai mama dulu la yer 😜 . . Setiap hari team meroket laju. Kak Nuha seronok sesangat. Income RM1K ke RM3K tu senang senang je dapat dalam sebulan. Seronok kan. Duit tepi je nie.. Income geli geli setiap bulan. . . Kak Nuha still open utk sesiapa yang berminat nak join jadi agent @ stokis. Just whatsapp terus di 0164320787. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Cod sampai lebam. Syokkk oooo setiap hari ada jer team yang restok. Flerr ni makin hari makin mendapat permintaan yang hebat.
.
.
Pengedar seluruh negeri diperlukan segera.
Whatsapp terus di 0164320787.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-10 03:44   23 2

 

Cod sampai lebam. Syokkk oooo setiap hari ada jer team yang restok. Flerr ni makin hari makin mendapat permintaan yang hebat. . . Pengedar seluruh negeri diperlukan segera. Whatsapp terus di 0164320787. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Agent restok lagi. Alhamdulillah, rezeki #Flerr sentiasa ada.
.
.
Lets duit. Tahun 2019 tahun Flerr tau.
Jommm grab new agent bermodalkan RM600 jerr.. Pulangannya RM1K.
.
.
Whatsapp terus ke 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-07 07:51   23 0

 

Agent restok lagi. Alhamdulillah, rezeki #Flerr sentiasa ada. . . Lets duit. Tahun 2019 tahun Flerr tau. Jommm grab new agent bermodalkan RM600 jerr.. Pulangannya RM1K. . . Whatsapp terus ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

[ #EMERALD] - DIINSPIRASIKAN OLEH HARUMAN EPAL HIJAU YANG FRESH DAN DAN RANUM! 🍏 .
.
.
Aroma epal hijau yang lembut dan menenangkan dapat meredakan tekanan dan sakit kepala. Tak percaya? Cer tanya Cik Google hihi...
.
.
Bg yang selalu stress tu, boleh try guna EMERALD dalam kereta. Lepas seharian penat bekerja masuk je kereta terus hilang segala stress dan tekanan dek bau nya yang segar dan tenang je 😌 .
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-07 02:29   71 1

 

[ #EMERALD] - DIINSPIRASIKAN OLEH HARUMAN EPAL HIJAU YANG FRESH DAN DAN RANUM! 🍏 . . . Aroma epal hijau yang lembut dan menenangkan dapat meredakan tekanan dan sakit kepala. Tak percaya Cer tanya Cik Google hihi... . . Bg yang selalu stress tu, boleh try guna EMERALD dalam kereta. Lepas seharian penat bekerja masuk je kereta terus hilang segala stress dan tekanan dek bau nya yang segar dan tenang je 😌 . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Nak cara yang paling mudah untuk wangikan kereta korang ialah dengan cara menggunakan Le Clipse.
.
.
Just klip di econ kereta anda.. Semerbak bau wangi akan tersebar.
.
.
Hanya RM15.90 sahaja.
Beli 2 @ 3 @ 10 kita kasi harga diskaun kaw2 punya.
Cepat2 grab selagi stok masih ada.
.
.
Bleh contact terus di 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-07 01:20   28 0

 

Nak cara yang paling mudah untuk wangikan kereta korang ialah dengan cara menggunakan Le Clipse. . . Just klip di econ kereta anda.. Semerbak bau wangi akan tersebar. . . Hanya RM15.90 sahaja. Beli 2 @ 3 @ 10 kita kasi harga diskaun kaw2 punya. Cepat2 grab selagi stok masih ada. . . Bleh contact terus di 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

[ #AURORA] - HARUMAN PEACH YANG MENUSUK KALBU!
.
.
.
Haruman terbaru dari FLERR, Aurora yang diinspirasikan oleh bau teh ais peach yg manis dan sungguh β€˜fruity’! πŸ‘
.
.
Haruman manis ini sangat sesuai bg korang yg suka kan bauan yg manis manis buah tapi haruuuuuum sepanjang masa! Aurora adalah pilihan yg tepat! 😍
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #Le_Clipse

2019-01-07 01:11   22 2

 

[ #AURORA] - HARUMAN PEACH YANG MENUSUK KALBU! . . . Haruman terbaru dari FLERR, Aurora yang diinspirasikan oleh bau teh ais peach yg manis dan sungguh β€˜fruity’! πŸ‘ . . Haruman manis ini sangat sesuai bg korang yg suka kan bauan yg manis manis buah tapi haruuuuuum sepanjang masa! Aurora adalah pilihan yg tepat! 😍 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #Le_Clipse

Beruntungnya engkau #Flerr dah dibawah genggaman siapa tuee... I is Jelessss 🀣🀣🀣
.
.
Haaaaa korang takkan tak kenal kan siapakah gerangan insan hebat ini.. Kalau korang bijak bestari cer komen skit siapakah gerangannya.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-07 00:59   54 1

 

Beruntungnya engkau #Flerr dah dibawah genggaman siapa tuee... I is Jelessss 🀣🀣🀣 . . Haaaaa korang takkan tak kenal kan siapakah gerangan insan hebat ini.. Kalau korang bijak bestari cer komen skit siapakah gerangannya. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Selamat pagi Malaysia.
. 
Jomm wangikan kereta kita dengan #Le_Clipse untuk wujudkan suasana yg harmoni di pagi ari ahad ini.
.
.
Seunit hanya berharga RM15.90 sahaja
Kalau 2 unit kita kasi diskaun tau.
Hanya RM30 sahaja untuk 2 unit.
Kalau nak murah lagi, boleh boleh tak de masalah.
Join je jadi agent confirm berbaloi baloi punya. Harga confirm jatuh gaung punya 😜
.
.
Whatsapp segera untuk dapatkan harga jatuh gaung yer.
0164320787
0164320787
0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-06 01:13   41 0

 

Selamat pagi Malaysia. . Jomm wangikan kereta kita dengan #Le_Clipse untuk wujudkan suasana yg harmoni di pagi ari ahad ini. . . Seunit hanya berharga RM15.90 sahaja Kalau 2 unit kita kasi diskaun tau. Hanya RM30 sahaja untuk 2 unit. Kalau nak murah lagi, boleh boleh tak de masalah. Join je jadi agent confirm berbaloi baloi punya. Harga confirm jatuh gaung punya 😜 . . Whatsapp segera untuk dapatkan harga jatuh gaung yer. 0164320787 0164320787 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Stock yang ni dah hampir licin uols. Baru je sampai. Stokis2 & agent2 Pakat2 restok.
.
.
Ada yang restok 1K unit, 500 unit, 300 unit, 250 unit, 100 unit & banyak lagi laaa.
.
.
Ermmmm laku keras ker pewangi kereta ni Kak Nuha?
Ramai yang tanya soalan ni. Kak Nuha jawab senang jer, kalau tak laku team tak pakat2 restok la.. Restok plak beribu ribu korang cuba bayangkan laaa.
.
.
Alaaaa kalau nak mudah nampak, korang kira sendiri lah berapa juta kenderaan yang ada di Malaysia ni. Banyak kann 😎
So, nampak tak peluang kita amat cerah untuk dapat income beribu ribu ringgit sebulan.
.
.
Sebab tu Kak Nuha kata dengan bisness ni kita akan dapat gaji hari2. Hari2 ada jer yang order. Bukan sekadar letak di dalam kereta sahaja tau tapi dalam rumah, toilet, ofis, dapur, ruang tamu, almari pun boleh letak tau.
Lipas pun tak berani nak dekat dengan bau wangi2 macam ni. Haaaaa power tak #Flerr ni.
Sebab tu kuasa repeat order tinggi. Ianya dah jadi satu keperluan dah.
Dah la murah, berguna pulak tue.. Mana orang tak cari kan.
.
.
Yang mana berminat nak duit kepuk2, jangan segan jangan malu nak contact Kak Nuha terus @ terus contact Kak Nuha punya stokis2 @ agent2 yang berdekatan dengan korang.
.
.
Save nombor ni tau.
0164320787
0164320787
0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #masterstokis

2019-01-05 01:08   54 12

 

Stock yang ni dah hampir licin uols. Baru je sampai. Stokis2 & agent2 Pakat2 restok. . . Ada yang restok 1K unit, 500 unit, 300 unit, 250 unit, 100 unit & banyak lagi laaa. . . Ermmmm laku keras ker pewangi kereta ni Kak Nuha Ramai yang tanya soalan ni. Kak Nuha jawab senang jer, kalau tak laku team tak pakat2 restok la.. Restok plak beribu ribu korang cuba bayangkan laaa. . . Alaaaa kalau nak mudah nampak, korang kira sendiri lah berapa juta kenderaan yang ada di Malaysia ni. Banyak kann 😎 So, nampak tak peluang kita amat cerah untuk dapat income beribu ribu ringgit sebulan. . . Sebab tu Kak Nuha kata dengan bisness ni kita akan dapat gaji hari2. Hari2 ada jer yang order. Bukan sekadar letak di dalam kereta sahaja tau tapi dalam rumah, toilet, ofis, dapur, ruang tamu, almari pun boleh letak tau. Lipas pun tak berani nak dekat dengan bau wangi2 macam ni. Haaaaa power tak #Flerr ni. Sebab tu kuasa repeat order tinggi. Ianya dah jadi satu keperluan dah. Dah la murah, berguna pulak tue.. Mana orang tak cari kan. . . Yang mana berminat nak duit kepuk2, jangan segan jangan malu nak contact Kak Nuha terus @ terus contact Kak Nuha punya stokis2 @ agent2 yang berdekatan dengan korang. . . Save nombor ni tau. 0164320787 0164320787 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener #masterstokis

Stokis restok lagi 1000 unit #FlerrFM. Stokis Kak Nuha ni pemalu orangnya, tak nak ambil gambar lagipun yang datang pick up ni pun husband dia, so kita faham2 je la kan.
.
.
Setiap bulan 1K unit senang senang je terjual. Jnji ada ilmu bisness, follow rapat rapat & then terus apply.
Orang kata nak seribu daya tak nak seribu dalih.
.
.
Kak Nuha tak suka janji bulan & bintang. Siapa buat dia akan dapat hasilnya. Ramai stokis2 & agent2 Kak Nuha dah berjaya dapat income beribu ribu ringgit sebulan dengan hanya menjual produk berharga RM10 sahaja.
Siapa kata untung seringgit dua tak menguntungkan.. Skit skit lama2 jadi bukit.
.
.
Kak Nuha masih buka peluang untuk sertai kami dengan modal permulaan serendah RM600 sahaja untuk agent & RM5000 untuk Stokis.
Whatsapp terus ke 0164320787, in shaa allah Kak Nuha reply secepat yang mungkin.
.
.
Fast Action Fast Results πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-05 00:55   32 2

 

Stokis restok lagi 1000 unit #FlerrFM. Stokis Kak Nuha ni pemalu orangnya, tak nak ambil gambar lagipun yang datang pick up ni pun husband dia, so kita faham2 je la kan. . . Setiap bulan 1K unit senang senang je terjual. Jnji ada ilmu bisness, follow rapat rapat & then terus apply. Orang kata nak seribu daya tak nak seribu dalih. . . Kak Nuha tak suka janji bulan & bintang. Siapa buat dia akan dapat hasilnya. Ramai stokis2 & agent2 Kak Nuha dah berjaya dapat income beribu ribu ringgit sebulan dengan hanya menjual produk berharga RM10 sahaja. Siapa kata untung seringgit dua tak menguntungkan.. Skit skit lama2 jadi bukit. . . Kak Nuha masih buka peluang untuk sertai kami dengan modal permulaan serendah RM600 sahaja untuk agent & RM5000 untuk Stokis. Whatsapp terus ke 0164320787, in shaa allah Kak Nuha reply secepat yang mungkin. . . Fast Action Fast Results πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

WANGIKAN HUJUNG MINGGU ANDA BERSAMA LE CLIPSE!
.
.
.
Ada plan ke mana mana ke hari Ahad ni? Berhati hati memandu dan pastikan perjalanan anda di harumkan oleh wangian LE CLIPSE by FLERR! .
.
Haruman Le Clipse ni boleh potong segala bauan yg kurang menyenangkan dalam kereta anda spt bau hanyir, hapak dan juga masam, dan boleh bertahan sehingga 30 hari tau, dan ada yang kata lebih dari 30 hari! Wow ke wow sangat tuuu? .
.
Yang belum try, wajib try SEKARANG juga! πŸ˜‰
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-05 00:43   26 0

 

WANGIKAN HUJUNG MINGGU ANDA BERSAMA LE CLIPSE! . . . Ada plan ke mana mana ke hari Ahad ni Berhati hati memandu dan pastikan perjalanan anda di harumkan oleh wangian LE CLIPSE by FLERR! . . Haruman Le Clipse ni boleh potong segala bauan yg kurang menyenangkan dalam kereta anda spt bau hanyir, hapak dan juga masam, dan boleh bertahan sehingga 30 hari tau, dan ada yang kata lebih dari 30 hari! Wow ke wow sangat tuuu . . Yang belum try, wajib try SEKARANG juga! πŸ˜‰ . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Semangat pagi πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
Stock yang ditunggu tunggu sudah pun sampai. Apa lagii.. Packing sampai lebam la jawabnya.
.
.
Order beribu ribu lemon menanti. Syok ooooi buat bisness santai2 tapi masyukkk cam gini.
Setakat RM1K - RM5K sebulan tu memang dalam tangan la setiap bulan.
Kak Nuha guide from A to Z.
Follow jerr yg penting korang keluarkanlah modal sebanyak RM600 jerr. Barang korang dapat, untung korang dapat & yang paling penting ilmu pun korang dapat.
Mana mau cari pakej lengkap cam gini.
.
.
Whatsapp terus ke 0164320787.
Fast Action Fast result.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted wanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor  #bazarpaknil #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2019-01-04 02:35   40 2

 

Semangat pagi πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Stock yang ditunggu tunggu sudah pun sampai. Apa lagii.. Packing sampai lebam la jawabnya. . . Order beribu ribu lemon menanti. Syok ooooi buat bisness santai2 tapi masyukkk cam gini. Setakat RM1K - RM5K sebulan tu memang dalam tangan la setiap bulan. Kak Nuha guide from A to Z. Follow jerr yg penting korang keluarkanlah modal sebanyak RM600 jerr. Barang korang dapat, untung korang dapat & yang paling penting ilmu pun korang dapat. Mana mau cari pakej lengkap cam gini. . . Whatsapp terus ke 0164320787. Fast Action Fast result. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agenwanted wanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #bazarpaknil #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Ramai org anggap nak berjaya itu susah. Ya memang susah bagi org yang tak berusaha bersungguh2. Hanya hangat2 tahi ayam sahaja. Buat sekadar melepaskan batuk di tangga sahaja.
.
.
Suka ikut orang. Tak tetap pendirian, sekejap kejap ubah prinsip. Ooooo macam ni memang tak boleh ikut tau. Kalau bisness setakat suka suka sahaja ianya takkan menjamin masa depan yang cerah.
.
.
Macam Kak Nuha sendiri, Kak Nuha pegang satu prinsip jer. Kasi redah jerr sampai berjaya. Once kita dah grab peluang tu ko buat sungguh2. In shaa allah pasti berjaya sebab kita fokus & konsisten dengan apa yg kita buat sekarang.
.
.
Jangan mudah patah semangat kalau sales kita merudum turun tapi kita ambil benda tu sebagai satu pelajaran baru buat kita. Kita dpt belajar macamana cara nak tangani masalah tersebut.
Kita cari kesilapan diri kita. Pasti ada punca. Cari & nilai balik apa yang dah kita buat.
.
.
Bila kita dh ceburi bidang bisnes ini, kita perlu kental untuk ambil risiko sales up & down. Itu biasa terjadi. Bisness mana yg tak alami kerugian kan. Apa yg boleh Kak Nuha sarankan ialah kita buat jerr jangan toleh ke belakang lagi. Pasti ada rezeki menanti untuk kita.
.
.
Nak tak kalau Kak Nuha share cara yang paling pantas untuk dapat income RM1K - RM3K sebulan. Kalau nak korang boleh drop no wasap korang dekat bahagian komen tau.
.
.
Kak Nuha nak ajar cara pantas dapat duit kepuk2 supaya korang tak risau lagi perlu tunggu gaji hujung bulan baru nak berbelanja.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #agentwanted

2019-01-03 04:27   76 6

 

Ramai org anggap nak berjaya itu susah. Ya memang susah bagi org yang tak berusaha bersungguh2. Hanya hangat2 tahi ayam sahaja. Buat sekadar melepaskan batuk di tangga sahaja. . . Suka ikut orang. Tak tetap pendirian, sekejap kejap ubah prinsip. Ooooo macam ni memang tak boleh ikut tau. Kalau bisness setakat suka suka sahaja ianya takkan menjamin masa depan yang cerah. . . Macam Kak Nuha sendiri, Kak Nuha pegang satu prinsip jer. Kasi redah jerr sampai berjaya. Once kita dah grab peluang tu ko buat sungguh2. In shaa allah pasti berjaya sebab kita fokus & konsisten dengan apa yg kita buat sekarang. . . Jangan mudah patah semangat kalau sales kita merudum turun tapi kita ambil benda tu sebagai satu pelajaran baru buat kita. Kita dpt belajar macamana cara nak tangani masalah tersebut. Kita cari kesilapan diri kita. Pasti ada punca. Cari & nilai balik apa yang dah kita buat. . . Bila kita dh ceburi bidang bisnes ini, kita perlu kental untuk ambil risiko sales up & down. Itu biasa terjadi. Bisness mana yg tak alami kerugian kan. Apa yg boleh Kak Nuha sarankan ialah kita buat jerr jangan toleh ke belakang lagi. Pasti ada rezeki menanti untuk kita. . . Nak tak kalau Kak Nuha share cara yang paling pantas untuk dapat income RM1K - RM3K sebulan. Kalau nak korang boleh drop no wasap korang dekat bahagian komen tau. . . Kak Nuha nak ajar cara pantas dapat duit kepuk2 supaya korang tak risau lagi perlu tunggu gaji hujung bulan baru nak berbelanja. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #agentwanted

UNTUNG RM3.00 SEKOTAK TAPI DPT INCOME NANGIS LELEH !!!!
============== SESAPE NAK BUAT NIAGA SIPI2 DAN NAK INCOME CEPAT,, TAPIII...
.
Tak pernah niaga?
Tak tahu produk apa yg mudah jual?
Tak nak modal beso nak mula?
.
.
TAK SEMPAT NAK SURVEY PRODUK MANA? .
Takpe, Takpe, Takpe...Takyah Survey2lah.
.
Meh cini nak gosip2 sikit pasal kakjiΒ  tu (stokis Kak Nuha) .. πŸ˜‰
.
kakji ni seorg surirumah dan peniaga kecil kecilanΒ  dan dia ni joined FLEUR sipi2 x lama baru 1Β  bulan lebih. .
.
Tapikan...Nak cite anja2 ni, bulan lepas je, kakji tanpa sengaja terjual 150 kotak...Untung dia sekotak x lah beso mana cuma RM3.00 je.
.
.
Cer kita kira sama2 ya...150 kotak x RM 3.00= Rm450 😭😭 Nangis bila kira income sendiri..
.
.
Tu sipi2 je jual...goyang kaki jea..goyang tangan jer menaip..belum dok kat pasar ke..masuk event 2 ke..
.
.
Haaa.... BAGI YG DAH RASA HEBAT, KAYA DAN TIAP2 BULAN BYAK DUIT LEBIH, ADALAH DI NASIHAT JANGAN BUANG MASA JOIN FLERR .
.
.
Kami  cuma nak share dan bantu pada yg memang hendak di bantu, baru nak niaga, bulan2 x cukup gaji, bulan2 pening kepala, dan semangat dia mestilah x sipi2, mesti nak wangi selalu mcm kami kan 😊😊
.
.
NAPE JUAL FLEUR? NAK GI TAU NI,
.
πŸ€‘ FLEUR ni senang jual - sb ramai yg ada keta dan rumah.
.
😍 FLEUR ni dahlah wangi mewah, bau segar, murah plak tu, cuma 10 henggit
.
☒ Tak guna bahan kimia yg boleh sebabkan kau org kena kanser hidung.
.
πŸ€” Ada 22 jenis wangian, semuanya best2 gitu. Tu yg buat kan pembeli ambek 2,3 dan 20 kotak pun ada gak. .
πŸ’΅ Modal? Dah barang jual murah, modal pun rendahlah kan. Kita x nak lah tambah beban lagi pd yg nak mula nak niaga. Memang niat FLERR nak membantu dan berkongsi peluang.

Kualiti πŸ’― Peratus 🌟🌟5🌟🌟 .
TENGAH GEMPAK TSUNAMI SEKARANG NI, 
SATU BULAN SENANG-SENANG JER DAPAT RM1000.. whtsspp lelaju ye.. 0164320787 
KAK Nuha

http://wasap.my/60164320787 /agentfleur

 #AgentDiperlukan #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted

2019-01-03 01:56   74 11

 

UNTUNG RM3.00 SEKOTAK TAPI DPT INCOME NANGIS LELEH !!!! ============== SESAPE NAK BUAT NIAGA SIPI2 DAN NAK INCOME CEPAT,, TAPIII... . Tak pernah niaga Tak tahu produk apa yg mudah jual Tak nak modal beso nak mula . . TAK SEMPAT NAK SURVEY PRODUK MANA . Takpe, Takpe, Takpe...Takyah Survey2lah. . Meh cini nak gosip2 sikit pasal kakjiΒ  tu (stokis Kak Nuha) .. πŸ˜‰ . kakji ni seorg surirumah dan peniaga kecil kecilanΒ  dan dia ni joined FLEUR sipi2 x lama baru 1Β  bulan lebih. . . Tapikan...Nak cite anja2 ni, bulan lepas je, kakji tanpa sengaja terjual 150 kotak...Untung dia sekotak x lah beso mana cuma RM3.00 je. . . Cer kita kira sama2 ya...150 kotak x RM 3.00= Rm450 😭😭 Nangis bila kira income sendiri.. . . Tu sipi2 je jual...goyang kaki jea..goyang tangan jer menaip..belum dok kat pasar ke..masuk event 2 ke.. . . Haaa.... BAGI YG DAH RASA HEBAT, KAYA DAN TIAP2 BULAN BYAK DUIT LEBIH, ADALAH DI NASIHAT JANGAN BUANG MASA JOIN FLERR . . . KamiΒ  cuma nak share dan bantu pada yg memang hendak di bantu, baru nak niaga, bulan2 x cukup gaji, bulan2 pening kepala, dan semangat dia mestilah x sipi2, mesti nak wangi selalu mcm kami kan 😊😊 . . NAPE JUAL FLEUR NAK GI TAU NI, . πŸ€‘ FLEUR ni senang jual - sb ramai yg ada keta dan rumah. . 😍 FLEUR ni dahlah wangi mewah, bau segar, murah plak tu, cuma 10 henggit . ☒ Tak guna bahan kimia yg boleh sebabkan kau org kena kanser hidung. . πŸ€” Ada 22 jenis wangian, semuanya best2 gitu. Tu yg buat kan pembeli ambek 2,3 dan 20 kotak pun ada gak. . πŸ’΅ Modal Dah barang jual murah, modal pun rendahlah kan. Kita x nak lah tambah beban lagi pd yg nak mula nak niaga. Memang niat FLERR nak membantu dan berkongsi peluang. Kualiti πŸ’― Peratus 🌟🌟5🌟🌟 . TENGAH GEMPAK TSUNAMI SEKARANG NI, SATU BULAN SENANG-SENANG JER DAPAT RM1000.. whtsspp lelaju ye.. 0164320787 KAK Nuha http://wasap.my/60164320787 /agentfleur #AgentDiperlukan #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted

Alhamdulillah rezeki balik dr buat umrah agent dtg restok lagi.
50 unit #Flerr diangkut oleh @fazilah.
Lama dia menunggu tapi berbaloi2 sebab majority stok tu dah ada yg punya.
.
.
Inilah produk yang paling mudah jual di abad ini. Kuasa repeat sales amat tinggi. Berbaloi2 untuk menambah pendapatan bulanan. Jommm grab peluang keemasan ini untuk menjadi agent/stokis kami.
.
.
Untuk keterangan lanjut boleh hubungi ditalian hotline ini.
0164320787
0164320787
0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #lofattah  #like4like #likeforfollow #bazarpaknil  #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-12-23 23:43   58 2

 

Alhamdulillah rezeki balik dr buat umrah agent dtg restok lagi. 50 unit #Flerr diangkut oleh @fazilah. Lama dia menunggu tapi berbaloi2 sebab majority stok tu dah ada yg punya. . . Inilah produk yang paling mudah jual di abad ini. Kuasa repeat sales amat tinggi. Berbaloi2 untuk menambah pendapatan bulanan. Jommm grab peluang keemasan ini untuk menjadi agent/stokis kami. . . Untuk keterangan lanjut boleh hubungi ditalian hotline ini. 0164320787 0164320787 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #Flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #lofattah #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Masjid Quba di Madinah β™₯️
Sesiapa yang melakukan solat sunat di dalam masjid ini ustaz kata pahalanya sama seperti kita mengerjakan umrah.
Allahuakhbar, begitu besar pahalanya. Alhamdulillah.

 #NsL #nuhainissecretlegacy #umrah2018 #hartaakhirat

2018-12-17 13:31   57 5

 

Masjid Quba di Madinah β™₯️ Sesiapa yang melakukan solat sunat di dalam masjid ini ustaz kata pahalanya sama seperti kita mengerjakan umrah. Allahuakhbar, begitu besar pahalanya. Alhamdulillah. #NsL #nuhainissecretlegacy #umrah2018 #hartaakhirat

Haii ampa.. Apa habaq semua.
Nak habaq mai ni, siapa2 lg yg belum tau lagi.. kami jual benda viral ni laa yg bleh buat kami dapat income beribu ribu sebulan. 
Pewangi kereta .. Alaaaa yg letak dekat keta nak bagi wangi tu laaa.
.
.
Ampa try pi jenguk kat keta ampa semua, dah ada belum benda ajaib ni.. Haaaaa kalau takdak wajib tau pi beli kalau nak keta ampa wangi.

Ada 2 jenis kalau ampa nak tau.

1. Jenis gantung (FlerrFM)
2. Jenis Clip (Le Clipse)

Ampa pilih je nak yg jenis lagu mana. Kami ada jual tau.
Kami jual cara borong (sistem agent) & kami juga jual secara retail.
.
Kalau ampa nak cari duit tepi, ampa whatsapp je kami tau. Nanti kami cheta from A to Z. Lepas tu baru mulut ampa akan kata wowwwww 😱😱😱😱
Mudah sgt sbnrnya nak jual benda alah ni.
Kalau tak caya pm/wasap kami lekas. Klik link dekat bio ye
. .
 #NsL #nuhainissecretlegacy
 #stokisflerrselangor

2018-12-07 03:38   30 1

 

Haii ampa.. Apa habaq semua. Nak habaq mai ni, siapa2 lg yg belum tau lagi.. kami jual benda viral ni laa yg bleh buat kami dapat income beribu ribu sebulan. Pewangi kereta .. Alaaaa yg letak dekat keta nak bagi wangi tu laaa. . . Ampa try pi jenguk kat keta ampa semua, dah ada belum benda ajaib ni.. Haaaaa kalau takdak wajib tau pi beli kalau nak keta ampa wangi. Ada 2 jenis kalau ampa nak tau. 1. Jenis gantung (FlerrFM) 2. Jenis Clip (Le Clipse) Ampa pilih je nak yg jenis lagu mana. Kami ada jual tau. Kami jual cara borong (sistem agent) & kami juga jual secara retail. . Kalau ampa nak cari duit tepi, ampa whatsapp je kami tau. Nanti kami cheta from A to Z. Lepas tu baru mulut ampa akan kata wowwwww 😱😱😱😱 Mudah sgt sbnrnya nak jual benda alah ni. Kalau tak caya pm/wasap kami lekas. Klik link dekat bio ye . . #NsL #nuhainissecretlegacy #stokisflerrselangor

Le Clipse makin dikenali sebagai pewangi kereta bertaraf antarabangsa. Produk ni baru sebulan je di pasaran tetapi permintaan amat memberangsangkan.
.
.
Tengokla team Kak Nuha ni, masing2 seronok bila ada jer permintaan untuk Le Clipse ni haaa. Walaupun sebelum ni, kami pasarkan #Flerr jenis gantung ( still available tau) tapi ramai juga rupanya yg sukakan jenis klip sebab diorang kata senang nak lekat & harumannya akan tersebar apabila kita bukak econ di dalam kereta.
.
.
Testimoni pengguna Le Clipse korang boleh tengok diruangan komen ya β™₯️
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #agentwanted #stokiswanted  #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil  #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 12:04   47 0

 

Le Clipse makin dikenali sebagai pewangi kereta bertaraf antarabangsa. Produk ni baru sebulan je di pasaran tetapi permintaan amat memberangsangkan. . . Tengokla team Kak Nuha ni, masing2 seronok bila ada jer permintaan untuk Le Clipse ni haaa. Walaupun sebelum ni, kami pasarkan #Flerr jenis gantung ( still available tau) tapi ramai juga rupanya yg sukakan jenis klip sebab diorang kata senang nak lekat & harumannya akan tersebar apabila kita bukak econ di dalam kereta. . . Testimoni pengguna Le Clipse korang boleh tengok diruangan komen ya β™₯️ . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Ni antara testimoni pengguna #Le Clipse.
Dah try baru tahu nyaman ke nyaman berwangi wangian bersama flerr.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #bisnesswomen #tambahfollowers #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 02:32   27 0

 
Siapa kata susah nak pasarkan Le Clipse. Itu memang merapu.
Tengok laaa ni ha..sekali ambil berkotak2 tau. Customer puashati dengan bau Le Clipse..Kak Nuha pun tumpang happy.
.
.
Jomm dapatkan segera kalau nak kereta korang bau wangii yakmat.
.
.
Whatsapp ke. 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor  #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 02:29   32 1

 

Siapa kata susah nak pasarkan Le Clipse. Itu memang merapu. Tengok laaa ni ha..sekali ambil berkotak2 tau. Customer puashati dengan bau Le Clipse..Kak Nuha pun tumpang happy. . . Jomm dapatkan segera kalau nak kereta korang bau wangii yakmat. . . Whatsapp ke. 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Yaa ampun, nape kereta awak ni wangi sangattt, ko letak apa bebb.
Ni haaaaa letak je Le Clipse, solosaii masalah kereta berbau kepam.
Wangiiii yakmat kan πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
Berubahlaaaa ke arah yg lebih berinovatif. Just clip je dekat econ, tarik dia punya plastik tu then dah bleh guna.
.
.
Ermmmmm x tahu mana nak dapatkan.. πŸ€”πŸ€”πŸ€” Meh roger team Kak Nuha tau @ roger Kak Nuha terus di 0164320787.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor  #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #bisnesswomen #tambahfollowers #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 02:25   24 1

 

Yaa ampun, nape kereta awak ni wangi sangattt, ko letak apa bebb. Ni haaaaa letak je Le Clipse, solosaii masalah kereta berbau kepam. Wangiiii yakmat kan πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . . Berubahlaaaa ke arah yg lebih berinovatif. Just clip je dekat econ, tarik dia punya plastik tu then dah bleh guna. . . Ermmmmm x tahu mana nak dapatkan.. πŸ€”πŸ€”πŸ€” Meh roger team Kak Nuha tau @ roger Kak Nuha terus di 0164320787. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #bisnesswomen #tambahfollowers #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Tiada istilah penat walaupun terpaksa packing beribu2 order setiap hari.
Syukur alhamdulillah, dengan rezeki hari ini.
.
.
Sebanyak 805 unit #FlerrFM & 90 unit #Le_Clipse selamat diposkan.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers  #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-27 08:14   41 1

 

Tiada istilah penat walaupun terpaksa packing beribu2 order setiap hari. Syukur alhamdulillah, dengan rezeki hari ini. . . Sebanyak 805 unit #FlerrFM & 90 unit #Le_Clipse selamat diposkan. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Allah memberi sesuatu yang terindah buatmu, maka bersyukurlaa.
Tak sabar menunggu saat2 bahagia itu. Semoga Allah permudahkan urusanku.
.
.
Assalamualaikum & Salam menjemput rezeki buat semua β™₯️
.
. #NsL | #nuhainissecretlegacy

2018-11-24 22:41   53 5

 

Allah memberi sesuatu yang terindah buatmu, maka bersyukurlaa. Tak sabar menunggu saat2 bahagia itu. Semoga Allah permudahkan urusanku. . . Assalamualaikum & Salam menjemput rezeki buat semua β™₯️ . . #NsL | #nuhainissecretlegacy

Restok lagi 50 unit #Flerr utk agent cantik manis ini.
Nak income besar kena konsisten. Org kata skit2 lama2 jadi bukit. Ni pun meroket sakan. Alhamdulillah.
.
Sharing rezeki ni best tau. Alhamdulillah makin bertambah2 rezeki kita.
.
Berminat nak simpan & dapat duit kepuk2, sila lah gatal2 tangan untuk whatsapp Kak Nuha ya.
0164320787
0164320787
0164320787
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #FlerrMalaysia #agentwanted #masterstokis #Flerr #stokisagentdropshipwanted

2018-11-23 01:18   40 3

 

Restok lagi 50 unit #Flerr utk agent cantik manis ini. Nak income besar kena konsisten. Org kata skit2 lama2 jadi bukit. Ni pun meroket sakan. Alhamdulillah. . Sharing rezeki ni best tau. Alhamdulillah makin bertambah2 rezeki kita. . Berminat nak simpan & dapat duit kepuk2, sila lah gatal2 tangan untuk whatsapp Kak Nuha ya. 0164320787 0164320787 0164320787 . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #FlerrMalaysia #agentwanted #masterstokis #Flerr #stokisagentdropshipwanted

Next Page →
Next Page →