United States

  United States

  Top 421776 Instagram followed

Images about: #nuhainissecretlegacy (128 posts)

Haii ampa.. Apa habaq semua.
Nak habaq mai ni, siapa2 lg yg belum tau lagi.. kami jual benda viral ni laa yg bleh buat kami dapat income beribu ribu sebulan. 
Pewangi kereta .. Alaaaa yg letak dekat keta nak bagi wangi tu laaa.
.
.
Ampa try pi jenguk kat keta ampa semua, dah ada belum benda ajaib ni.. Haaaaa kalau takdak wajib tau pi beli kalau nak keta ampa wangi.

Ada 2 jenis kalau ampa nak tau.

1. Jenis gantung (FlerrFM)
2. Jenis Clip (Le Clipse)

Ampa pilih je nak yg jenis lagu mana. Kami ada jual tau.
Kami jual cara borong (sistem agent) & kami juga jual secara retail.
.
Kalau ampa nak cari duit tepi, ampa whatsapp je kami tau. Nanti kami cheta from A to Z. Lepas tu baru mulut ampa akan kata wowwwww 😱😱😱😱
Mudah sgt sbnrnya nak jual benda alah ni.
Kalau tak caya pm/wasap kami lekas. Klik link dekat bio ye
. .
 #NsL #nuhainissecretlegacy
 #stokisflerrselangor

2018-12-07 03:38   30 1

 

Haii ampa.. Apa habaq semua. Nak habaq mai ni, siapa2 lg yg belum tau lagi.. kami jual benda viral ni laa yg bleh buat kami dapat income beribu ribu sebulan. Pewangi kereta .. Alaaaa yg letak dekat keta nak bagi wangi tu laaa. . . Ampa try pi jenguk kat keta ampa semua, dah ada belum benda ajaib ni.. Haaaaa kalau takdak wajib tau pi beli kalau nak keta ampa wangi. Ada 2 jenis kalau ampa nak tau. 1. Jenis gantung (FlerrFM) 2. Jenis Clip (Le Clipse) Ampa pilih je nak yg jenis lagu mana. Kami ada jual tau. Kami jual cara borong (sistem agent) & kami juga jual secara retail. . Kalau ampa nak cari duit tepi, ampa whatsapp je kami tau. Nanti kami cheta from A to Z. Lepas tu baru mulut ampa akan kata wowwwww 😱😱😱😱 Mudah sgt sbnrnya nak jual benda alah ni. Kalau tak caya pm/wasap kami lekas. Klik link dekat bio ye . . #NsL #nuhainissecretlegacy #stokisflerrselangor

Le Clipse makin dikenali sebagai pewangi kereta bertaraf antarabangsa. Produk ni baru sebulan je di pasaran tetapi permintaan amat memberangsangkan.
.
.
Tengokla team Kak Nuha ni, masing2 seronok bila ada jer permintaan untuk Le Clipse ni haaa. Walaupun sebelum ni, kami pasarkan #Flerr jenis gantung ( still available tau) tapi ramai juga rupanya yg sukakan jenis klip sebab diorang kata senang nak lekat & harumannya akan tersebar apabila kita bukak econ di dalam kereta.
.
.
Testimoni pengguna Le Clipse korang boleh tengok diruangan komen ya β™₯️
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #agentwanted #stokiswanted  #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil  #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 12:04   44 0

 

Le Clipse makin dikenali sebagai pewangi kereta bertaraf antarabangsa. Produk ni baru sebulan je di pasaran tetapi permintaan amat memberangsangkan. . . Tengokla team Kak Nuha ni, masing2 seronok bila ada jer permintaan untuk Le Clipse ni haaa. Walaupun sebelum ni, kami pasarkan #Flerr jenis gantung ( still available tau) tapi ramai juga rupanya yg sukakan jenis klip sebab diorang kata senang nak lekat & harumannya akan tersebar apabila kita bukak econ di dalam kereta. . . Testimoni pengguna Le Clipse korang boleh tengok diruangan komen ya β™₯️ . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Ni antara testimoni pengguna #Le Clipse.
Dah try baru tahu nyaman ke nyaman berwangi wangian bersama flerr.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #bisnesswomen #tambahfollowers #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 02:32   25 0

 
Siapa kata susah nak pasarkan Le Clipse. Itu memang merapu.
Tengok laaa ni ha..sekali ambil berkotak2 tau. Customer puashati dengan bau Le Clipse..Kak Nuha pun tumpang happy.
.
.
Jomm dapatkan segera kalau nak kereta korang bau wangii yakmat.
.
.
Whatsapp ke. 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor  #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 02:29   30 1

 

Siapa kata susah nak pasarkan Le Clipse. Itu memang merapu. Tengok laaa ni ha..sekali ambil berkotak2 tau. Customer puashati dengan bau Le Clipse..Kak Nuha pun tumpang happy. . . Jomm dapatkan segera kalau nak kereta korang bau wangii yakmat. . . Whatsapp ke. 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers #marketing #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Yaa ampun, nape kereta awak ni wangi sangattt, ko letak apa bebb.
Ni haaaaa letak je Le Clipse, solosaii masalah kereta berbau kepam.
Wangiiii yakmat kan πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
Berubahlaaaa ke arah yg lebih berinovatif. Just clip je dekat econ, tarik dia punya plastik tu then dah bleh guna.
.
.
Ermmmmm x tahu mana nak dapatkan.. πŸ€”πŸ€”πŸ€” Meh roger team Kak Nuha tau @ roger Kak Nuha terus di 0164320787.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor  #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #bisnesswomen #tambahfollowers #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-28 02:25   23 1

 

Yaa ampun, nape kereta awak ni wangi sangattt, ko letak apa bebb. Ni haaaaa letak je Le Clipse, solosaii masalah kereta berbau kepam. Wangiiii yakmat kan πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . . Berubahlaaaa ke arah yg lebih berinovatif. Just clip je dekat econ, tarik dia punya plastik tu then dah bleh guna. . . Ermmmmm x tahu mana nak dapatkan.. πŸ€”πŸ€”πŸ€” Meh roger team Kak Nuha tau @ roger Kak Nuha terus di 0164320787. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #bisnesswomen #tambahfollowers #rumahwangi #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Tiada istilah penat walaupun terpaksa packing beribu2 order setiap hari.
Syukur alhamdulillah, dengan rezeki hari ini.
.
.
Sebanyak 805 unit #FlerrFM & 90 unit #Le_Clipse selamat diposkan.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers  #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

2018-11-27 08:14   41 1

 

Tiada istilah penat walaupun terpaksa packing beribu2 order setiap hari. Syukur alhamdulillah, dengan rezeki hari ini. . . Sebanyak 805 unit #FlerrFM & 90 unit #Le_Clipse selamat diposkan. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #agentwanted #stokiswanted #flerr #flerrhq #flerrperlis #flerrkedah #flerrmalaysia #flerrpenang #flerrPerak #FlerrMelaka #FlerrKelantan #FlerrTerengganu #FlerrJohor #FlerrPahang #FlerrKualaLumpur #FlerrSelangor #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #tambahfollowers #keretawangi #carperfume #pewangikereta #airfreshener

Allah memberi sesuatu yang terindah buatmu, maka bersyukurlaa.
Tak sabar menunggu saat2 bahagia itu. Semoga Allah permudahkan urusanku.
.
.
Assalamualaikum & Salam menjemput rezeki buat semua β™₯️
.
. #NsL | #nuhainissecretlegacy

2018-11-24 22:41   53 5

 

Allah memberi sesuatu yang terindah buatmu, maka bersyukurlaa. Tak sabar menunggu saat2 bahagia itu. Semoga Allah permudahkan urusanku. . . Assalamualaikum & Salam menjemput rezeki buat semua β™₯️ . . #NsL | #nuhainissecretlegacy

Restok lagi 50 unit #Flerr utk agent cantik manis ini.
Nak income besar kena konsisten. Org kata skit2 lama2 jadi bukit. Ni pun meroket sakan. Alhamdulillah.
.
Sharing rezeki ni best tau. Alhamdulillah makin bertambah2 rezeki kita.
.
Berminat nak simpan & dapat duit kepuk2, sila lah gatal2 tangan untuk whatsapp Kak Nuha ya.
0164320787
0164320787
0164320787
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #FlerrMalaysia #agentwanted #masterstokis #Flerr #stokisagentdropshipwanted

2018-11-23 01:18   38 3

 

Restok lagi 50 unit #Flerr utk agent cantik manis ini. Nak income besar kena konsisten. Org kata skit2 lama2 jadi bukit. Ni pun meroket sakan. Alhamdulillah. . Sharing rezeki ni best tau. Alhamdulillah makin bertambah2 rezeki kita. . Berminat nak simpan & dapat duit kepuk2, sila lah gatal2 tangan untuk whatsapp Kak Nuha ya. 0164320787 0164320787 0164320787 . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #FlerrMalaysia #agentwanted #masterstokis #Flerr #stokisagentdropshipwanted

Alhamdulillah order tak pernah putus dengan #Flerr.
Semakin ramai yang berjaya mendapat wang lebih dengan Flerr. Bukan setakat lebih tapi terlebih2.
Almaklumlaaa siapa pernah jangka dengan produk berharga RM10 mampu menjana income sebanyak RM20K++ setiap bulan.
.
Waduh2 syokkk ooooo. Kita bila dh berjanji nak merekrut kita kena buat betul2. Semoga team kita pun berjaya macam kita jugak.
.
.
Setakat RM1K - RM5K tu biasa je untuk team #NSL. Skrg kita nak jadikan semua org luarbiasa. Semua mampu jana income 5 angka setiap bulan.
Aamiin.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #agentwanted #stokisagentdropshipwanted #BigProject #fastaction

2018-11-22 03:19   13 0

 

Alhamdulillah order tak pernah putus dengan #Flerr. Semakin ramai yang berjaya mendapat wang lebih dengan Flerr. Bukan setakat lebih tapi terlebih2. Almaklumlaaa siapa pernah jangka dengan produk berharga RM10 mampu menjana income sebanyak RM20K++ setiap bulan. . Waduh2 syokkk ooooo. Kita bila dh berjanji nak merekrut kita kena buat betul2. Semoga team kita pun berjaya macam kita jugak. . . Setakat RM1K - RM5K tu biasa je untuk team #NSL. Skrg kita nak jadikan semua org luarbiasa. Semua mampu jana income 5 angka setiap bulan. Aamiin. . . #NSL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #agentwanted #stokisagentdropshipwanted #BigProject #fastaction

Flerr edisi Raya.. Raya apa weiii.. Hihi.. Ni edisi raya yang lepas.. Saja je nak imbas memori dolu2. Flerr ni sentiasa ada inovasi tau.. Sbb tue sales kami menjulang tinggi.
.
.
Nak income RM1K @ RM2K sebulan memang x de mslh langsung. Yg penting korang kena join dulu. Kak Nuha ajar from A to Z.
Wassap skrg utk dpt promo hebat dari kami.. 0164320787
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerr #FlerrMalaysia #masterstokis

2018-11-21 01:28   29 0

 

Flerr edisi Raya.. Raya apa weiii.. Hihi.. Ni edisi raya yang lepas.. Saja je nak imbas memori dolu2. Flerr ni sentiasa ada inovasi tau.. Sbb tue sales kami menjulang tinggi. . . Nak income RM1K @ RM2K sebulan memang x de mslh langsung. Yg penting korang kena join dulu. Kak Nuha ajar from A to Z. Wassap skrg utk dpt promo hebat dari kami.. 0164320787 . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerr #FlerrMalaysia #masterstokis

KENAPA KORANG KENA CUBA LE CLIPSE? πŸ˜‰Produk pertama yg di buat di Malaysia, Berbentuk le Clipse
πŸ˜‰ Kereta semakin wangi, sampai taknak keluar kereta
πŸ˜‰ Harga berbaloi baloi. 6 ML berbanding jenama lain
πŸ˜‰ Mudah hanya clip di aircond, haruman kekal berpanjangan
πŸ˜‰Design yg sofistikated
πŸ˜‰Produk inovasi terbaru dari flerr
πŸ˜‰setanding jenama2 perfume terkenal di pasaran πŸ˜‰Bebas bahan kimia methanol
πŸ˜‰Tak perlu risau pasal leaking
πŸ˜‰ Pati wangian diimport dari Itali
πŸ˜‰ Support Keluaran Bumiputera
πŸ˜‰ Haruman boleh dilaras
πŸ˜‰ Tahan sehingga 30 hari. Jimat kan
πŸ˜‰ Tidak memeningkan kepala & yg paling best sambil guna boleh menjana pendapatan πŸ˜‰ Lebih moden, elegen dan mewah
πŸ˜‰ Tak perlu terbalikkan botol lagi. On je aircond terus wangi

Jom whatsapp laju2😍😍 www.wasap.my/60164320787 
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #stokisagentdiperlukan #masterstokis #Flerr

2018-11-20 22:03   6 0

 

KENAPA KORANG KENA CUBA LE CLIPSE πŸ˜‰Produk pertama yg di buat di Malaysia, Berbentuk le Clipse πŸ˜‰ Kereta semakin wangi, sampai taknak keluar kereta πŸ˜‰ Harga berbaloi baloi. 6 ML berbanding jenama lain πŸ˜‰ Mudah hanya clip di aircond, haruman kekal berpanjangan πŸ˜‰Design yg sofistikated πŸ˜‰Produk inovasi terbaru dari flerr πŸ˜‰setanding jenama2 perfume terkenal di pasaran πŸ˜‰Bebas bahan kimia methanol πŸ˜‰Tak perlu risau pasal leaking πŸ˜‰ Pati wangian diimport dari Itali πŸ˜‰ Support Keluaran Bumiputera πŸ˜‰ Haruman boleh dilaras πŸ˜‰ Tahan sehingga 30 hari. Jimat kan πŸ˜‰ Tidak memeningkan kepala & yg paling best sambil guna boleh menjana pendapatan πŸ˜‰ Lebih moden, elegen dan mewah πŸ˜‰ Tak perlu terbalikkan botol lagi. On je aircond terus wangi Jom whatsapp laju2😍😍 www.wasap.my/60164320787 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #stokisagentdiperlukan #masterstokis #Flerr

KENAPA KORANG KENA CUBA LE CLIPSE? πŸ˜‰Produk pertama yg di buat di Malaysia, Berbentuk le Clipse
πŸ˜‰ Kereta semakin wangi, sampai taknak keluar kereta
πŸ˜‰ Harga berbaloi baloi. 6 ML berbanding jenama lain
πŸ˜‰ Mudah hanya clip di aircond, haruman kekal berpanjangan
πŸ˜‰Design yg sofistikated
πŸ˜‰Produk inovasi terbaru dari flerr
πŸ˜‰setanding jenama2 perfume terkenal di pasaran πŸ˜‰Bebas bahan kimia methanol
πŸ˜‰Tak perlu risau pasal leaking
πŸ˜‰ Pati wangian diimport dari Itali
πŸ˜‰ Support Keluaran Bumiputera
πŸ˜‰ Haruman boleh dilaras
πŸ˜‰ Tahan sehingga 30 hari. Jimat kan
πŸ˜‰ Tidak memeningkan kepala & yg paling best sambil guna boleh menjana pendapatan πŸ˜‰ Lebih moden, elegen dan mewah
πŸ˜‰ Tak perlu terbalikkan botol lagi. On je aircond terus wangi

Jom whatsapp laju2😍😍 www.wasap.my/60164320787 
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #stokisagentdiperlukan #masterstokis #Flerr #

2018-11-20 21:05   18 0

 

KENAPA KORANG KENA CUBA LE CLIPSE πŸ˜‰Produk pertama yg di buat di Malaysia, Berbentuk le Clipse πŸ˜‰ Kereta semakin wangi, sampai taknak keluar kereta πŸ˜‰ Harga berbaloi baloi. 6 ML berbanding jenama lain πŸ˜‰ Mudah hanya clip di aircond, haruman kekal berpanjangan πŸ˜‰Design yg sofistikated πŸ˜‰Produk inovasi terbaru dari flerr πŸ˜‰setanding jenama2 perfume terkenal di pasaran πŸ˜‰Bebas bahan kimia methanol πŸ˜‰Tak perlu risau pasal leaking πŸ˜‰ Pati wangian diimport dari Itali πŸ˜‰ Support Keluaran Bumiputera πŸ˜‰ Haruman boleh dilaras πŸ˜‰ Tahan sehingga 30 hari. Jimat kan πŸ˜‰ Tidak memeningkan kepala & yg paling best sambil guna boleh menjana pendapatan πŸ˜‰ Lebih moden, elegen dan mewah πŸ˜‰ Tak perlu terbalikkan botol lagi. On je aircond terus wangi Jom whatsapp laju2😍😍 www.wasap.my/60164320787 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #stokisagentdiperlukan #masterstokis #Flerr #

Perfume kereta yang menjadi kegilaan ramai. Non stop order masuk daripada stokis2 & agent2 #NsL.
.

Wangiannya cukup mengasyikkan.
Kalau letak di dalam kereta, buka jer pintu kereta semerbak bau wangi itu keluar. Asyikk bangat.
.
.
Hilang stress bila masuk kereta, wangian itu menusuk hidung.. Wangi gilerrrr . Hilang abis bau hapak & kepam di dalam kereta.
.
.
Jomm dapatkan segera di talian 0164320787 @ melalui stokis2 & agent2 kami yang terdekat.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #stokisagentdiperlukan #masterstokis #flerrPerlis #FlerrKedah #FlerrPenang #FlerrSarawak #FlerrSabah

2018-11-18 02:07   19 2

 

Perfume kereta yang menjadi kegilaan ramai. Non stop order masuk daripada stokis2 & agent2 #NsL. . Wangiannya cukup mengasyikkan. Kalau letak di dalam kereta, buka jer pintu kereta semerbak bau wangi itu keluar. Asyikk bangat. . . Hilang stress bila masuk kereta, wangian itu menusuk hidung.. Wangi gilerrrr . Hilang abis bau hapak & kepam di dalam kereta. . . Jomm dapatkan segera di talian 0164320787 @ melalui stokis2 & agent2 kami yang terdekat. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq #stokisagentdiperlukan #masterstokis #flerrPerlis #FlerrKedah #FlerrPenang #FlerrSarawak #FlerrSabah

Masha Allah, nampak ada Nur kan di wajahku ini.. Haha.. Mana tak nampak bercahaya, matahari betul2 depan mata.
Alaaa awak2 semua, takkan nak bergurau skit pun tak boleh kot 😎
.
 #nuhainissecretlegacy #NsL

2018-11-15 01:16   40 2

 

Masha Allah, nampak ada Nur kan di wajahku ini.. Haha.. Mana tak nampak bercahaya, matahari betul2 depan mata. Alaaa awak2 semua, takkan nak bergurau skit pun tak boleh kot 😎 . #nuhainissecretlegacy #NsL

Ilmu yang Padu daripada Tuan @Amsyari Syakur.
.
.
Macamana nak bina syarikat yang betul, apa tindakan yang perlu kita buat, menguruskan cukai dengan betul & banyak lagi perkongsian hebat dari beliau.
In shaa allah, ilmu ini akan di kongsi bersama dengan team #nuhainissecretlegacy.
.
.
 #NsL #seniorsmartpartner
 #masterstokis

2018-11-13 01:35   18 1

 

Ilmu yang Padu daripada Tuan @Amsyari Syakur. . . Macamana nak bina syarikat yang betul, apa tindakan yang perlu kita buat, menguruskan cukai dengan betul & banyak lagi perkongsian hebat dari beliau. In shaa allah, ilmu ini akan di kongsi bersama dengan team #nuhainissecretlegacy. . . #NsL #seniorsmartpartner #masterstokis

PENYERAHAN REWARD UNTUK TOP STOKIS BULAN SEPTEMBER 2018.
.
.
Tahniah Mohd Sharifuddin Zakaria di atas usaha gigih anda.
Ni antara otai offline team #NSL | Nuhainis Secret Legacy. Meroket sampai tak ingat nak balik ke bumi.
.
.
Semalam pun sempat restok lagi 600 unit #FlerrFM.. Dalam 2,3hari sure restok balik ni πŸ€“
.
.
Untuk Top MiniStokis Shima Alias pun Kak Nuha dah poskan tau reward untuk Shima.
Nanti jangan lupa update ya yunk 😍
.
.
Bestkannn bisness #Flerr ni. Reward dapat, untung pun dapat.
Reward kali ini lagi best tauu... #Trip_Italy.
Siapa nak ikut Kak Nuha ke sana, meh join jd agent & stokis Kak Nuha daripada sekarang.
.
.
TRIP TO ITALY
.
.
 #NSL #NUHAINISSECRETLEGACY
 #seniorsmartpartner #masterstokis
 #Flerr

2018-11-05 23:23   24 0

 

PENYERAHAN REWARD UNTUK TOP STOKIS BULAN SEPTEMBER 2018. . . Tahniah Mohd Sharifuddin Zakaria di atas usaha gigih anda. Ni antara otai offline team #NSL | Nuhainis Secret Legacy. Meroket sampai tak ingat nak balik ke bumi. . . Semalam pun sempat restok lagi 600 unit #FlerrFM.. Dalam 2,3hari sure restok balik ni πŸ€“ . . Untuk Top MiniStokis Shima Alias pun Kak Nuha dah poskan tau reward untuk Shima. Nanti jangan lupa update ya yunk 😍 . . Bestkannn bisness #Flerr ni. Reward dapat, untung pun dapat. Reward kali ini lagi best tauu... #Trip_Italy. Siapa nak ikut Kak Nuha ke sana, meh join jd agent & stokis Kak Nuha daripada sekarang. . . TRIP TO ITALY . . #NSL #NUHAINISSECRETLEGACY #seniorsmartpartner #masterstokis #Flerr

Untung bersih sebulan dalam RM5K - RM7K senang2 je dengan produk #Flerr.
Kak Nuha dah merasa & alhamdulillah skrg ni pun stokis2 Kak Nuha pun dah merasa.
.
Nak bisnes ni kita kena cari ilmu dulu tau, bila kita dh tahu cara maka senanglah nak menjual apa2 pun.
Kak Nuha boleh bantu sesiapa sahaja yg nak jana income dengan Flerr. Apa yg penting korang kena rajin jerr.
100 unit #Flerr senang2 je terjual dalam masa seminggu.
.
Nak Kak Nuha tunjuk cara, meh whatsapp Kak Nuha skrg.
0164320787
0164320787
0164320787
.
Fast Action fast result πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #FlerrHq #FlerrSelangor #FlerrPerlis #flerrkedah #Flerrutara

2018-11-04 07:11   33 2

 

Untung bersih sebulan dalam RM5K - RM7K senang2 je dengan produk #Flerr. Kak Nuha dah merasa & alhamdulillah skrg ni pun stokis2 Kak Nuha pun dah merasa. . Nak bisnes ni kita kena cari ilmu dulu tau, bila kita dh tahu cara maka senanglah nak menjual apa2 pun. Kak Nuha boleh bantu sesiapa sahaja yg nak jana income dengan Flerr. Apa yg penting korang kena rajin jerr. 100 unit #Flerr senang2 je terjual dalam masa seminggu. . Nak Kak Nuha tunjuk cara, meh whatsapp Kak Nuha skrg. 0164320787 0164320787 0164320787 . Fast Action fast result πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #masterstokis #stokisagentdropshipwanted #FlerrHq #FlerrSelangor #FlerrPerlis #flerrkedah #Flerrutara

New agent lagi join team #NSL.
Alhamdulillah syukur pada Allah.
Siapakah dia si anggun jelita ini.. hihi ex ofismate Kak Nuha dulu ni.. Lina Taharain
.
.
Sebelum ni jadi customer tetap, skrg ni dah tak bleh jadi dah kena shoot jugak nampaknya.
Nak duit kepuk2 harus lah join jadi agent & tak mustahil selepas ini boleh jadi stokis pulak.
.
.
50 unit #FlerrFM + 20 unit #Le_Clipse.
Semoga laris jualannya. Aamiin.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq

2018-10-26 08:41   36 2

 

New agent lagi join team #NSL. Alhamdulillah syukur pada Allah. Siapakah dia si anggun jelita ini.. hihi ex ofismate Kak Nuha dulu ni.. Lina Taharain . . Sebelum ni jadi customer tetap, skrg ni dah tak bleh jadi dah kena shoot jugak nampaknya. Nak duit kepuk2 harus lah join jadi agent & tak mustahil selepas ini boleh jadi stokis pulak. . . 50 unit #FlerrFM + 20 unit #Le_Clipse. Semoga laris jualannya. Aamiin. . . #NSL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerrhq

KAMI BUKAN SEKADAR CAKAP SEMATA-MATA NAK LAKU KAN BARANG..
.
.
Inilah mesin yg mengukur Air Freshener Long Lasting atau Tidak. CEO kami bukan sekadar main cakap jer tapi beliau bersama team HQ buat research dan lawatan demi lawatan ke tempat di mana liquid dihasilkan dan diuji.
.
.
Kita tak blh main β€˜claim’ je boleh tahan pd sesuatu tempoh klu tak diuji dulu ketahanan tu..
.
Thats why FLERR move lajuuu.. Sbb kita dh test setiap produk bru yg nk dikeluarkan..
.
Siap skali dgn datasheet.. .
Jgn risau sbb FLERR mmg SELAMAT & DIJAMIN!
.
.
 #infoFlerr #NsL #nuhainissecretlegacy

2018-10-26 04:39   13 0

 

KAMI BUKAN SEKADAR CAKAP SEMATA-MATA NAK LAKU KAN BARANG.. . . Inilah mesin yg mengukur Air Freshener Long Lasting atau Tidak. CEO kami bukan sekadar main cakap jer tapi beliau bersama team HQ buat research dan lawatan demi lawatan ke tempat di mana liquid dihasilkan dan diuji. . . Kita tak blh main β€˜claim’ je boleh tahan pd sesuatu tempoh klu tak diuji dulu ketahanan tu.. . Thats why FLERR move lajuuu.. Sbb kita dh test setiap produk bru yg nk dikeluarkan.. . Siap skali dgn datasheet.. . Jgn risau sbb FLERR mmg SELAMAT & DIJAMIN! . . #infoFlerr #NsL #nuhainissecretlegacy

Mood ceria pepagi Selasa ini. Semoga sales kita arini sederas air terjun. Aamiin.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy

2018-10-23 01:04   84 4

 

Mood ceria pepagi Selasa ini. Semoga sales kita arini sederas air terjun. Aamiin. . #NsL #nuhainissecretlegacy

Fuhhhhhh bau Amethyst ni memang bleh buat korang tak keluar kereta.
.
.
Kalau tak caya, cer try pasang kat keta korang.
Silap2 bleh terlena dalam kereta sendiri πŸ˜†
.
.
Bleh dapatkan Le Clipse ini dengan stokis2 & agent2 #NsL yang sah @ bleh direct whatsapp Kak Nuha di 0164320787. .
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #stokisagentdropshipwanted

2018-10-21 03:33   14 0

 

Fuhhhhhh bau Amethyst ni memang bleh buat korang tak keluar kereta. . . Kalau tak caya, cer try pasang kat keta korang. Silap2 bleh terlena dalam kereta sendiri πŸ˜† . . Bleh dapatkan Le Clipse ini dengan stokis2 & agent2 #NsL yang sah @ bleh direct whatsapp Kak Nuha di 0164320787. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #stokisagentdropshipwanted

KAMI BUKAN SEKADAR CAKAP SEMATA-MATA NAK LAKU KAN BARANG..
.
.
Inilah mesin yg mengukur Air Freshener Long Lasting atau Tidak. CEO kami bukan sekadar main cakap jer tapi beliau bersama team HQ buat research dan lawatan demi lawatan ke tempat di mana liquid dihasilkan dan diuji.
.
.
Kita tak blh main β€˜claim’ je boleh tahan pd sesuatu tempoh klu tak diuji dulu ketahanan tu..
.
Thats why FLERR move lajuuu.. Sbb kita dh test setiap produk bru yg nk dikeluarkan..
.
Siap skali dgn datasheet.. .
Jgn risau sbb FLERR mmg SELAMAT & DIJAMIN!
.
.
 #infoFlerr #NsL #nuhainissecretlegacy

2018-10-20 10:43   30 0

 

KAMI BUKAN SEKADAR CAKAP SEMATA-MATA NAK LAKU KAN BARANG.. . . Inilah mesin yg mengukur Air Freshener Long Lasting atau Tidak. CEO kami bukan sekadar main cakap jer tapi beliau bersama team HQ buat research dan lawatan demi lawatan ke tempat di mana liquid dihasilkan dan diuji. . . Kita tak blh main β€˜claim’ je boleh tahan pd sesuatu tempoh klu tak diuji dulu ketahanan tu.. . Thats why FLERR move lajuuu.. Sbb kita dh test setiap produk bru yg nk dikeluarkan.. . Siap skali dgn datasheet.. . Jgn risau sbb FLERR mmg SELAMAT & DIJAMIN! . . #infoFlerr #NsL #nuhainissecretlegacy

Grab Le Clipse produk terbaru drpd Flerr.
Team makin mantap, income makin besar.
Itu lah perjuangan ku.
Semoga NSL terus maju & dpt membantu lebih ramai lagi org diluar sana utk menjana income dengan bisness ini.
.
.
Pencarian stokis/agent/dropship diteruskan.
Fast action fast result.
.
.
Whatsapp terus ke 0164320787
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerr #stokisagentdropshipwanted

2018-10-11 22:43   72 1

 

Grab Le Clipse produk terbaru drpd Flerr. Team makin mantap, income makin besar. Itu lah perjuangan ku. Semoga NSL terus maju & dpt membantu lebih ramai lagi org diluar sana utk menjana income dengan bisness ini. . . Pencarian stokis/agent/dropship diteruskan. Fast action fast result. . . Whatsapp terus ke 0164320787 . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #flerr #stokisagentdropshipwanted

Morning semua. Semoga kita semua bakal menjadi Jutawan Dermawan β™₯️
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy

2018-09-23 02:08   85 5

 

Morning semua. Semoga kita semua bakal menjadi Jutawan Dermawan β™₯️ . . #NsL #nuhainissecretlegacy

Manis sungguh aihhh #StokisSelangor Kak Nuha ni haaaaa.
Nama diberi Nur Amirah, muda lagi uols tapi dah berjaya buat income ribu riban.
.
.
Paling minuman stok setiap bulan ialah 1K unit tapi selalunya memang lebih daripada tu lagi miera buat.
.
.
Nak jadi macam mira tak?
Uols bleh terus contact mira tau. Nanti mira akan share macamana nak buat duit dengan #Fleur.
Uols tak nak ke duit kepuk2 masuk poket.
Kalau nak, pi pm lekas stokis Kak Nuha ni haaaaa.
.
.
Fast action fast result tau πŸš€πŸš€πŸš€
.
.
 #reviewstokis #misimenjutawankanteam
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner

2018-09-15 00:24   56 3

 

Manis sungguh aihhh #StokisSelangor Kak Nuha ni haaaaa. Nama diberi Nur Amirah, muda lagi uols tapi dah berjaya buat income ribu riban. . . Paling minuman stok setiap bulan ialah 1K unit tapi selalunya memang lebih daripada tu lagi miera buat. . . Nak jadi macam mira tak Uols bleh terus contact mira tau. Nanti mira akan share macamana nak buat duit dengan #Fleur. Uols tak nak ke duit kepuk2 masuk poket. Kalau nak, pi pm lekas stokis Kak Nuha ni haaaaa. . . Fast action fast result tau πŸš€πŸš€πŸš€ . . #reviewstokis #misimenjutawankanteam #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner

Allahuakhbar Kak Nuha betul2 terlupa nak #review stokis Kak Nuha yg super duper hebat nie haaa.
.
.
Tak lain tak bukan, kawan Kak Nuha dulu ex uitm Jengka Anis Khairuamisah merupakan #StokisMaran, Pahang.
.
.
Di bawah team Kak Anis ni ada 20 org agent dah tau. Hebat tak hebat Kak Anis & suami dah ada 10 tempat consignment dah tau. Antaranya
.
. 
1. Car Wash / Automobile Tyres Sdn. Bhd (Maran) 
2. Farmasi (Maran) 
3. Kedai Dobi Nurina (Maran) 
4. Petronas (Maran) 
5. Shell (Maran) 
6. Restoren Hj Mizam (Maran) 
7. Kedai Avon (Maran) 
8. Rodong Meletop (Kuantan) 
9. Cafe Staff UiTM Jengka (Bdr Jengka) 
10. Butik Lavendor (Jerantut)
.
.
Yang mana area Pahang, boleh la korang contact leader hebat Kak Nuha ni tau. In shaa allah, service baik punya.
.
.
 #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

2018-09-15 00:20   25 0

 

Allahuakhbar Kak Nuha betul2 terlupa nak #review stokis Kak Nuha yg super duper hebat nie haaa. . . Tak lain tak bukan, kawan Kak Nuha dulu ex uitm Jengka Anis Khairuamisah merupakan #StokisMaran, Pahang. . . Di bawah team Kak Anis ni ada 20 org agent dah tau. Hebat tak hebat Kak Anis & suami dah ada 10 tempat consignment dah tau. Antaranya . . 1. Car Wash / Automobile Tyres Sdn. Bhd (Maran) 2. Farmasi (Maran) 3. Kedai Dobi Nurina (Maran) 4. Petronas (Maran) 5. Shell (Maran) 6. Restoren Hj Mizam (Maran) 7. Kedai Avon (Maran) 8. Rodong Meletop (Kuantan) 9. Cafe Staff UiTM Jengka (Bdr Jengka) 10. Butik Lavendor (Jerantut) . . Yang mana area Pahang, boleh la korang contact leader hebat Kak Nuha ni tau. In shaa allah, service baik punya. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

Meh.. Mehh Kak Nuha perkenalkan agent #Negeri9 ni haaaa.. Malam td nak review tapi mengantuk yakmat. So pagi ni kita review ya.
.
.
Amalina Atiqah Roslan empunya diri. Seorang yang cepat belajar. Step by step dia follow tanpa sebarang bantahan.. Nah hasilnya income kepuk2 masuk poket.
.
.
Tiada istilah malu kalau nak berbisness. Bulan lepas terpilih sebagai Top Agent #NSL. 500 unit Fleur senang2 jer terjual.
Macamana amalina buat, korang bleh tanya dia sendiri & kalau nak duit masyukk macam dia.. Korang wajib join jd agent mcm amalina.
.
.
Kepada yg berada di area Negeri Sembilan korang bleh roger terus amalina ni tau.
Jangan sengan2 @ malu2.
In shaa allah amalina akan guide From Zero to Hero.
.
.
Amalina dah letak Fleur di 7 outlet & COD cover gemas & bahau, Negeri Sembilan.
.
.
Jommm kita buat bisness santai2 tapi income masyukk.
.
.
 #reviewagent #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

2018-09-15 00:19   26 0

 

Meh.. Mehh Kak Nuha perkenalkan agent #Negeri9 ni haaaa.. Malam td nak review tapi mengantuk yakmat. So pagi ni kita review ya. . . Amalina Atiqah Roslan empunya diri. Seorang yang cepat belajar. Step by step dia follow tanpa sebarang bantahan.. Nah hasilnya income kepuk2 masuk poket. . . Tiada istilah malu kalau nak berbisness. Bulan lepas terpilih sebagai Top Agent #NSL. 500 unit Fleur senang2 jer terjual. Macamana amalina buat, korang bleh tanya dia sendiri & kalau nak duit masyukk macam dia.. Korang wajib join jd agent mcm amalina. . . Kepada yg berada di area Negeri Sembilan korang bleh roger terus amalina ni tau. Jangan sengan2 @ malu2. In shaa allah amalina akan guide From Zero to Hero. . . Amalina dah letak Fleur di 7 outlet & COD cover gemas & bahau, Negeri Sembilan. . . Jommm kita buat bisness santai2 tapi income masyukk. . . #reviewagent #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

Mendasat oooo Leader Kak Nuha ni haaaa.. Restok abis.. Restok abis.. Mentang2 duk dekat, senang la kan nak restok.

Alhamdulillah, 200 unit, 100 unit, 300 unit tu biasa dia angkut. Korang tak nak jadi macam Asma ni kerrr.
Jom arrr buat bisness santai2 tapi duit kepuk2 masuk kocek.
.
.
Jomm wassap sekarang untuk maklumat lanjut.
0164320787
0164320787
0164320787
.
.
 #NsL #Fleur #fleurhq #misimenjutawankanteam #stokisagentdropshipwanted #seniorsmartpartner #nuhainissecretlegacy

2018-09-09 09:46   45 0

 

Mendasat oooo Leader Kak Nuha ni haaaa.. Restok abis.. Restok abis.. Mentang2 duk dekat, senang la kan nak restok. Alhamdulillah, 200 unit, 100 unit, 300 unit tu biasa dia angkut. Korang tak nak jadi macam Asma ni kerrr. Jom arrr buat bisness santai2 tapi duit kepuk2 masuk kocek. . . Jomm wassap sekarang untuk maklumat lanjut. 0164320787 0164320787 0164320787 . . #NsL #Fleur #fleurhq #misimenjutawankanteam #stokisagentdropshipwanted #seniorsmartpartner #nuhainissecretlegacy

Jumpa di Laundry pun boleh haaaaa..
cod #Fleur untuk Azrien Saharani Mns 100 unit sebentar tadi.
.
.
Waaaa semakin berkembang dari semasa ke semasa.. Dari 20 unit ke 50 unit sekarang ni pulak 100 unit sekali rembat.
Haaaa gituuu.
.
.
Muhamad Firdaus Ishak semalam pun done restok 100 unit #Fleur. Tak sempat jumpa semalam, anak yang bagi stok semalam so kita mintak gambar je laa yerr πŸ˜…
.
.
Laju gak ni.. Rasanya baru je ambil 100 unit, ni dah restok plak 100 unit.
Alhamdulillah, mudahnya berbisness kalau tahu caranya.
.
.
Kepada sesiapa yg berminat utk join jadi agent Kak Nuha still open tau.
Whatsapp terus ke 0164320787. Jangan segan2, jangan malu2 tau.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

2018-08-31 11:21   30 1

 

Jumpa di Laundry pun boleh haaaaa.. cod #Fleur untuk Azrien Saharani Mns 100 unit sebentar tadi. . . Waaaa semakin berkembang dari semasa ke semasa.. Dari 20 unit ke 50 unit sekarang ni pulak 100 unit sekali rembat. Haaaa gituuu. . . Muhamad Firdaus Ishak semalam pun done restok 100 unit #Fleur. Tak sempat jumpa semalam, anak yang bagi stok semalam so kita mintak gambar je laa yerr πŸ˜… . . Laju gak ni.. Rasanya baru je ambil 100 unit, ni dah restok plak 100 unit. Alhamdulillah, mudahnya berbisness kalau tahu caranya. . . Kepada sesiapa yg berminat utk join jadi agent Kak Nuha still open tau. Whatsapp terus ke 0164320787. Jangan segan2, jangan malu2 tau. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

Jumpa di Laundry pun boleh haaaaa..
cod #Fleur untuk Azrien Saharani Mns 100 unit sebentar tadi.
.
.
Waaaa semakin berkembang dari semasa ke semasa.. Dari 20 unit ke 50 unit sekarang ni pulak 100 unit sekali rembat.
Haaaa gituuu.
.
.
Muhamad Firdaus Ishak semalam pun done restok 100 unit #Fleur. Tak sempat jumpa semalam, anak yang bagi stok semalam so kita mintak gambar je laa yerr πŸ˜…
.
.
Laju gak ni.. Rasanya baru je ambil 100 unit, ni dah restok plak 100 unit.
Alhamdulillah, mudahnya berbisness kalau tahu caranya.
.
.
Kepada sesiapa yg berminat utk join jadi agent Kak Nuha still open tau.
Whatsapp terus ke 0164320787. Jangan segan2, jangan malu2 tau.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

2018-08-31 11:21   28 0

 

Jumpa di Laundry pun boleh haaaaa.. cod #Fleur untuk Azrien Saharani Mns 100 unit sebentar tadi. . . Waaaa semakin berkembang dari semasa ke semasa.. Dari 20 unit ke 50 unit sekarang ni pulak 100 unit sekali rembat. Haaaa gituuu. . . Muhamad Firdaus Ishak semalam pun done restok 100 unit #Fleur. Tak sempat jumpa semalam, anak yang bagi stok semalam so kita mintak gambar je laa yerr πŸ˜… . . Laju gak ni.. Rasanya baru je ambil 100 unit, ni dah restok plak 100 unit. Alhamdulillah, mudahnya berbisness kalau tahu caranya. . . Kepada sesiapa yg berminat utk join jadi agent Kak Nuha still open tau. Whatsapp terus ke 0164320787. Jangan segan2, jangan malu2 tau. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

Tak Lama lagi kita akan menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 61.
.
.
Fleur pun nak sambut MERDEKA jugak tau. Sebab tu selepas ni kami ada sesuatu yang baru. Sesuatu yang gempaq sebab apa tau.. Sebab fleur sekarang dah menjadi ikutan ramai org. Semua pakat2 nak buat benda yang sama.
.
.
Hahaaha lepas ni kita nak tengok, inovasi kali ni diorang dapat tiru jugak @ tak πŸ˜†
Kami yakin dengan FLEUR.
Fleur tak sama dengan produk air freshener yg lain.. Tenggelam timbul.
Kami cuba pastikan yang terbaik.
Nantikan kemunculannyaaa. Pasti gempaq kebaboom.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #fleur #stokisagentdropshipwanted #misimenjutawankanteam

2018-08-23 04:36   14 0

 

Tak Lama lagi kita akan menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 61. . . Fleur pun nak sambut MERDEKA jugak tau. Sebab tu selepas ni kami ada sesuatu yang baru. Sesuatu yang gempaq sebab apa tau.. Sebab fleur sekarang dah menjadi ikutan ramai org. Semua pakat2 nak buat benda yang sama. . . Hahaaha lepas ni kita nak tengok, inovasi kali ni diorang dapat tiru jugak @ tak πŸ˜† Kami yakin dengan FLEUR. Fleur tak sama dengan produk air freshener yg lain.. Tenggelam timbul. Kami cuba pastikan yang terbaik. Nantikan kemunculannyaaa. Pasti gempaq kebaboom. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur #stokisagentdropshipwanted #misimenjutawankanteam

TIPS FLEUR

Cara terbaik simpan #fleur di dalam kereta adalah dengan simpan dengan kotaknya sekali.
.
Kenapa ya?
.
Cuba letakkan air di bawah matahari tanpa penutup selama 1 hari ja. Kering atau tidak??
.
Haaaaaa macam tu la juga #fleur. Sebab tu pihak HQ buat sekali dengan packaging yang unik n comel. Kalau gantung dengan kotak pun nampak eksklusif. 
Githuuuuuuuuu.... No. Fon @ wasap bleh tgk dekat bio ya β™₯️
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur #fleurhq #misimenjutawankanteam #MEMORABLE

2018-08-22 09:57   11 0

 

TIPS FLEUR Cara terbaik simpan #fleur di dalam kereta adalah dengan simpan dengan kotaknya sekali. . Kenapa ya . Cuba letakkan air di bawah matahari tanpa penutup selama 1 hari ja. Kering atau tidak . Haaaaaa macam tu la juga #fleur. Sebab tu pihak HQ buat sekali dengan packaging yang unik n comel. Kalau gantung dengan kotak pun nampak eksklusif. Githuuuuuuuuu.... No. Fon @ wasap bleh tgk dekat bio ya β™₯️ . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur #fleurhq #misimenjutawankanteam #MEMORABLE

Assalamualaikum & Selamat PAGI semua.
.
.
Rezeki tidak datang bergolek. Ianya perlu dicari & diusahakan. Nak Kaya, nak berjaya kena pekakkan telinga & banyak bersabar kerana sesungguhnya bukan mudah untuk kita lalui zaman2 kejatuhan & kemurungan.
.
.
JUJUR.
Bukan dlm perhubungan je kita kena jujur tapi dalam Bisness jugak kita perlu jujur tau.
Bila kita jujur dlm berbisness, duit yg kita dapat adalah sgt berkat.
Dapat skit pun kita bersyukur lagi laaa kalau dapat banyak kan..lagi laaa kita syukur sesangat.
.
.
Majority org yg berbisness ni suka terguna duit #Modal & #Untung. Betul tak?
Baik ngaku cepat πŸ˜†
.
.
Nak Kak Nuha share tak macamana cara Kak Nuha manage duit bisness. .
.
Kalau ramai yang nak tahu, dapat 300 like Kak Nuha share tau.
Segan nak cite sebenarnya tapi Kak Nuha rasa macam terpanggil jer nak share ngn korang semua ❀️
.
.
*nampak tak kat belakang kak nuha tu apa.. Hahaaha 1k unit #fleur nak cod pd stokis Kak Nuha arini. Alhamdulillah, rezeki dikongsi bersama.
.
. 
 #like #komen #share
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner

2018-08-20 03:29   39 2

 

Assalamualaikum & Selamat PAGI semua. . . Rezeki tidak datang bergolek. Ianya perlu dicari & diusahakan. Nak Kaya, nak berjaya kena pekakkan telinga & banyak bersabar kerana sesungguhnya bukan mudah untuk kita lalui zaman2 kejatuhan & kemurungan. . . JUJUR. Bukan dlm perhubungan je kita kena jujur tapi dalam Bisness jugak kita perlu jujur tau. Bila kita jujur dlm berbisness, duit yg kita dapat adalah sgt berkat. Dapat skit pun kita bersyukur lagi laaa kalau dapat banyak kan..lagi laaa kita syukur sesangat. . . Majority org yg berbisness ni suka terguna duit #Modal & #Untung. Betul tak Baik ngaku cepat πŸ˜† . . Nak Kak Nuha share tak macamana cara Kak Nuha manage duit bisness. . . Kalau ramai yang nak tahu, dapat 300 like Kak Nuha share tau. Segan nak cite sebenarnya tapi Kak Nuha rasa macam terpanggil jer nak share ngn korang semua ❀️ . . *nampak tak kat belakang kak nuha tu apa.. Hahaaha 1k unit #fleur nak cod pd stokis Kak Nuha arini. Alhamdulillah, rezeki dikongsi bersama. . . #like #komen #share #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner

1K unit sekali restok.
Agak2 mudah @ susah nak jual Fleur ni.
Haaaa mestilah mudah kan.
.
Kak Nuha guide team Kak Nuha buat duit dengan Fleur Sambil2 tengok tv je uols. Caranya cukup mudah.. Follow apa yg kak nuha ajar in shaa allah duit kepuk2 masuk poket ❀️
.
Whatsapp terus ke 0164320787 untuk keterangan lanjut.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur #fleurhq #misimenjutawankanteam

2018-08-18 13:44   11 0

 

1K unit sekali restok. Agak2 mudah @ susah nak jual Fleur ni. Haaaa mestilah mudah kan. . Kak Nuha guide team Kak Nuha buat duit dengan Fleur Sambil2 tengok tv je uols. Caranya cukup mudah.. Follow apa yg kak nuha ajar in shaa allah duit kepuk2 masuk poket ❀️ . Whatsapp terus ke 0164320787 untuk keterangan lanjut. . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur #fleurhq #misimenjutawankanteam

New agent Muhamad Firdaus Ishak grab 100 unit #Fleur. 2 hari lepas je baru jumpa dia terangkan pasal bisness ni. Arini terus dia grab 100 unit.
.
.
Tahniah firdaus, anda telah mengambil langkah bijak πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Malam ni akak invite masuk group whatsapp #NsL yer. Kita coaching kaw2 dalam tu.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #fleur #stokisagentdropshipwanted #misimenjutawankanteam

2018-08-17 01:37   38 4

 

New agent Muhamad Firdaus Ishak grab 100 unit #Fleur. 2 hari lepas je baru jumpa dia terangkan pasal bisness ni. Arini terus dia grab 100 unit. . . Tahniah firdaus, anda telah mengambil langkah bijak πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Malam ni akak invite masuk group whatsapp #NsL yer. Kita coaching kaw2 dalam tu. . . #NsL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #Fleur #stokisagentdropshipwanted #misimenjutawankanteam

Assalamualaikum & Salam Jumaat buat semua kesayangan Kak Nuha.
.
.
Hidup lebih bermakna bersamamu "Eze Freesia". Kereta wangi, tuan kereta pun wangi.. Haha dah tak perlu pakai minyak wangi.. Bau dia melekat terus dekat baju.
.
.
Sesiapa yang belum dapatkan edisi khas ini, korang boleh terus contact Kak Nuha punya stokis2 & agent2 di seluruh Malaysia tau.
.
.
Ok uols, Kak Nuha doakan rezeki kita semua arini lebih daripada hari2 yang sebelumnya.
Aamiin.
Jom breakfast dulu.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner

2018-08-17 01:37   83 7

 

Assalamualaikum & Salam Jumaat buat semua kesayangan Kak Nuha. . . Hidup lebih bermakna bersamamu "Eze Freesia". Kereta wangi, tuan kereta pun wangi.. Haha dah tak perlu pakai minyak wangi.. Bau dia melekat terus dekat baju. . . Sesiapa yang belum dapatkan edisi khas ini, korang boleh terus contact Kak Nuha punya stokis2 & agent2 di seluruh Malaysia tau. . . Ok uols, Kak Nuha doakan rezeki kita semua arini lebih daripada hari2 yang sebelumnya. Aamiin. Jom breakfast dulu. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner

Assalamualaikum & Selamat Pagi semua β™₯️
.
Siapa masih ingat packaging #Fleur yang Mula2 sekali HQ keluarkan & siapa yang masih simpan packaging lama nie. Rare sangat kan.
.
.
Bermulanya detik ini, usaha tak pernah jemu untuk meluaskan empayar Nuhainis Secret Legacy ke serata pelusuk Malaysia.
Alhamdulillah, seramai 27 orang stokis & ministokis berjaya digilap oleh NSL.
Agent pulak, alhamdulillah agak ramai jugak.
.
.
Bukan senang nak mencipta kejayaan.
Ianya perlukan usaha yang berterusan. Jiwa kena kental, hati kena sado.
Segala benda yang negatif & kata2 biawak kita tolak ke tepi. Apa yg difikiran ialah nak membantu orang ramai untuk mendapat income bulanan utk menaikkan taraf hidup.
.
.
Seronok sgt2 bila team share pengalaman masing2. Income sebulan kalah gaji penjawat awam. Apa yg lebih terharu, surirumah mampu jana income bulanan hampir mencecah RM10K sebulan. Siapa yang tak seronok kan.
.
.
Ok, buat pengetahuan korang semua, FLEUR akan membuat satu inovasi baru & packaging MEMORABLE ini merupakan packaging yang terakhir. Selepas ini sesuatu yang #BARU akan muncul.
Nantikan kemunculan #BigProject from Fleur.
Project ini bakal menjutawankan reseller Fleur.
.
.
So, rebutlah peluang keemasan ini untuk menjadi Stokis/agent/dropship kami.
Jangan sia siakan peluang yang ada.
Contact no. ada di ruangan komen ya.
.
.
FAST ACTION FAST RESULTS πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
 #NSL #NUHAINISSECRETLEGACY #SENIORSMARTPARTNER #FLEURHQ

2018-08-14 03:04   39 2

 

Assalamualaikum & Selamat Pagi semua β™₯️ . Siapa masih ingat packaging #Fleur yang Mula2 sekali HQ keluarkan & siapa yang masih simpan packaging lama nie. Rare sangat kan. . . Bermulanya detik ini, usaha tak pernah jemu untuk meluaskan empayar Nuhainis Secret Legacy ke serata pelusuk Malaysia. Alhamdulillah, seramai 27 orang stokis & ministokis berjaya digilap oleh NSL. Agent pulak, alhamdulillah agak ramai jugak. . . Bukan senang nak mencipta kejayaan. Ianya perlukan usaha yang berterusan. Jiwa kena kental, hati kena sado. Segala benda yang negatif & kata2 biawak kita tolak ke tepi. Apa yg difikiran ialah nak membantu orang ramai untuk mendapat income bulanan utk menaikkan taraf hidup. . . Seronok sgt2 bila team share pengalaman masing2. Income sebulan kalah gaji penjawat awam. Apa yg lebih terharu, surirumah mampu jana income bulanan hampir mencecah RM10K sebulan. Siapa yang tak seronok kan. . . Ok, buat pengetahuan korang semua, FLEUR akan membuat satu inovasi baru & packaging MEMORABLE ini merupakan packaging yang terakhir. Selepas ini sesuatu yang #BARU akan muncul. Nantikan kemunculan #BigProject from Fleur. Project ini bakal menjutawankan reseller Fleur. . . So, rebutlah peluang keemasan ini untuk menjadi Stokis/agent/dropship kami. Jangan sia siakan peluang yang ada. Contact no. ada di ruangan komen ya. . . FAST ACTION FAST RESULTS πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ . . #NSL #NUHAINISSECRETLEGACY #SENIORSMARTPARTNER #FLEURHQ

Stokis Kak Nuha buat hal lagiiii.
Tak abis abis.. Memang tak kan abis. Keje dia ulang alik pegi Hq top up stok. Fuhhhh mendasat income dia tiap2 bulan tau.
.
.
Siapa nak income lebat macam Najihah, cepat2 wasap Kak Nuha ya. Kak Nuha basuh cukup2 bagi cuci pastu Kak Nuha tambah perisa bagi duit kepuk2 masuk poket.
Nak tak?
.
.
Whatsapp ke 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

2018-08-13 04:18   29 3

 

Stokis Kak Nuha buat hal lagiiii. Tak abis abis.. Memang tak kan abis. Keje dia ulang alik pegi Hq top up stok. Fuhhhh mendasat income dia tiap2 bulan tau. . . Siapa nak income lebat macam Najihah, cepat2 wasap Kak Nuha ya. Kak Nuha basuh cukup2 bagi cuci pastu Kak Nuha tambah perisa bagi duit kepuk2 masuk poket. Nak tak . . Whatsapp ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

Alhamdulillah arini settle cod dekat Ct Sara 100 unit #Fleur & juga buat ayah Cik MiMey Haris 400 unit.. Haha.. Letak dekat pondok guard je tadi seperti yg dibincangkan πŸ˜€.
.
.
Semoga cepat licin & restok lg bebanyak tau.
Team happy dpt income RM2K - RM3K sebulan.. Kak Nuha lg la bersyukur.
.
.
Skit2 lama2 jd bukit.
Jika skrg kita tak bermula, mustahil kita akan berjaya.
Just do it.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

2018-08-10 06:45   82 3

 

Alhamdulillah arini settle cod dekat Ct Sara 100 unit #Fleur & juga buat ayah Cik MiMey Haris 400 unit.. Haha.. Letak dekat pondok guard je tadi seperti yg dibincangkan πŸ˜€. . . Semoga cepat licin & restok lg bebanyak tau. Team happy dpt income RM2K - RM3K sebulan.. Kak Nuha lg la bersyukur. . . Skit2 lama2 jd bukit. Jika skrg kita tak bermula, mustahil kita akan berjaya. Just do it. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

Salam menjemput rezeki. Alhamdulillah rezeki mencurah2.
Team makin giat buat sales. Kak Nuha bangga dengan team Kak Nuha.
.
.
Semoga semua berjaya menjadi Jutawan. Aamiin.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur #fleurhq

2018-08-10 04:58   59 2

 

Salam menjemput rezeki. Alhamdulillah rezeki mencurah2. Team makin giat buat sales. Kak Nuha bangga dengan team Kak Nuha. . . Semoga semua berjaya menjadi Jutawan. Aamiin. . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur #fleurhq

Settle cod arini untuk Bront Palarey.
Weiiii pelakon Filem pun jual #Fleur jugak kerrr.
.
.
Hahahhaa sumpah weiiii sebijik muka dia mcm pelakon filem. kebetulan nama samaran dia pun Bront πŸ˜†
.
.
Alhamdulillah settle cod untuk Dimyat Ilias tadi. 300 unit #Fleur uols.
Sebelum ni ambil 100 unit. Arini restok 300 unit terus. Katanya nak luaskan pasaran ke negara jiran.
.
.
Thanks Asma Asri sudi teman tadi & sudi jadi jurukira.. Haha.. Lawak beb, kira sampai dua tiga kali.. Tengah2 panas plak tu. Kira duit punya pasai kena kira betul2 πŸ˜…
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #fleurhq

2018-08-04 13:19   38 0

 

Settle cod arini untuk Bront Palarey. Weiiii pelakon Filem pun jual #Fleur jugak kerrr. . . Hahahhaa sumpah weiiii sebijik muka dia mcm pelakon filem. kebetulan nama samaran dia pun Bront πŸ˜† . . Alhamdulillah settle cod untuk Dimyat Ilias tadi. 300 unit #Fleur uols. Sebelum ni ambil 100 unit. Arini restok 300 unit terus. Katanya nak luaskan pasaran ke negara jiran. . . Thanks Asma Asri sudi teman tadi & sudi jadi jurukira.. Haha.. Lawak beb, kira sampai dua tiga kali.. Tengah2 panas plak tu. Kira duit punya pasai kena kira betul2 πŸ˜… . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq

Baca betul2 ayat kat bawah tu jangan duk usha lama2 orang kat sebelah tue πŸ˜€
Gurau je Bos Mohd Zulmajdi.
.
.
Kalau takde 4 elemen ni, maknanya belum cukup kukuh lagi korang punya bisness. So, apa lagi.. Nak lajukan sales kena fokus & konsisten.
.
.
Nak kaya, nak Berjaya.. Meh Kak Nuha tlg ajarin.
Kak Nuha bleh gandakan RM600 korang menjadi RM2K - RM3K. Tapi ni bukan skim cepat kaya tau.
Kak Nuha ajar korang wajib buat.
X de punya main campak duit gitu je dekat Kak Nuha.. Nak jd sleeping partner... Oh.. No.. No.
Usaha takdak... Uwang pun tarakkkkk.
.
.
Sekian, terima kasih.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #fleur

2018-08-04 02:20   24 2

 

Baca betul2 ayat kat bawah tu jangan duk usha lama2 orang kat sebelah tue πŸ˜€ Gurau je Bos Mohd Zulmajdi. . . Kalau takde 4 elemen ni, maknanya belum cukup kukuh lagi korang punya bisness. So, apa lagi.. Nak lajukan sales kena fokus & konsisten. . . Nak kaya, nak Berjaya.. Meh Kak Nuha tlg ajarin. Kak Nuha bleh gandakan RM600 korang menjadi RM2K - RM3K. Tapi ni bukan skim cepat kaya tau. Kak Nuha ajar korang wajib buat. X de punya main campak duit gitu je dekat Kak Nuha.. Nak jd sleeping partner... Oh.. No.. No. Usaha takdak... Uwang pun tarakkkkk. . . Sekian, terima kasih. . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur

Senyum lah walaupun hatimu tengah derita β™₯️
.
Cintai Allah lebih dari segalanya. In shaa allah, semua benda akan dipermudahkan.
Alhamdulillah.
.
I LOVE ALLAH β™₯️.
 #NSL #NUHAINISSECRETLEGACY

2018-08-04 00:27   80 14

 

Senyum lah walaupun hatimu tengah derita β™₯️ . Cintai Allah lebih dari segalanya. In shaa allah, semua benda akan dipermudahkan. Alhamdulillah. . I LOVE ALLAH β™₯️. #NSL #NUHAINISSECRETLEGACY

1 OGOS 2018
.
Permulaan yang bagus untuk hasil yang terbaik.6750 unit #Fleur. 
Bekerja la kita seolah olah tiada hari bekerja untuk esok.. Bleh gituuuu πŸ˜…
.
.
STOKIS/MINISTOKIS /AGENT DIPERLUKAN
.
.
Cuba bayangkan sebotol untung RM3
Kalau sehari dapat jual 50 botol
Dah dapat RM150 sehari. 
Cuba darab dengan sebulan 
RM 150 x 30 hari = RM 4500
.
.
Itu kalau terjual 50 botol sehari
Kalau lebih. Jawabnya lagi banyak la dapat. 
Jom join agent fleur segera.
.
. 
Jangan lupa wasap Kak Nuha sekarang ye
. http://www.wasap.my/60164320787/nakjadiagent
.
.
βœ“Wangian fleur perfume kereta antara yang paling top dan mendapat sambutan dihati pengguna pada abad ini
.
βœ“Jom jana pendapatan bersama fleur .
.
Antara kelebihan produk fleur
βœ“Modal Serendah RM 160/RM 180
βœ“Mudah Jual
βœ“Harga Mampu Milik
βœ“Harga Jual RM 10 sm / RM 12 ss
βœ“Sebanyak 20 Haruman Yang Boleh Dipilih
.
.
Berminat Boleh Direct Wasap
0164320787 
http://www.wasap.my/60164320787/nakjadiagent
http://www.wasap.my/60164320787/nakjadiagent
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #fleurhq #fleurMalaysia

2018-08-02 04:54   55 3

 

1 OGOS 2018 . Permulaan yang bagus untuk hasil yang terbaik.6750 unit #Fleur. Bekerja la kita seolah olah tiada hari bekerja untuk esok.. Bleh gituuuu πŸ˜… . . STOKIS/MINISTOKIS /AGENT DIPERLUKAN . . Cuba bayangkan sebotol untung RM3 Kalau sehari dapat jual 50 botol Dah dapat RM150 sehari. Cuba darab dengan sebulan RM 150 x 30 hari = RM 4500 . . Itu kalau terjual 50 botol sehari Kalau lebih. Jawabnya lagi banyak la dapat. Jom join agent fleur segera. . . Jangan lupa wasap Kak Nuha sekarang ye . http://www.wasap.my/60164320787/nakjadiagent . . βœ“Wangian fleur perfume kereta antara yang paling top dan mendapat sambutan dihati pengguna pada abad ini . βœ“Jom jana pendapatan bersama fleur . . Antara kelebihan produk fleur βœ“Modal Serendah RM 160/RM 180 βœ“Mudah Jual βœ“Harga Mampu Milik βœ“Harga Jual RM 10 sm / RM 12 ss βœ“Sebanyak 20 Haruman Yang Boleh Dipilih . . Berminat Boleh Direct Wasap 0164320787 http://www.wasap.my/60164320787/nakjadiagent http://www.wasap.my/60164320787/nakjadiagent . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #fleurMalaysia

Petang smlm punya cerita.
. 
Sebelum Julai 2018 melabuhkan tirai, sempat Qamarul Syakirin restok lagi 200 unit #Fleur.
.
.
Kalau siapa2 nak beli retail korang bleh pergi beli terus dekat depan Maybank Kangar.. Ada lah Que dekat sana tapi malam je tau Que beroperasi. Siang dia keje 🀩
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #fleur

2018-08-01 09:19   69 0

 

Petang smlm punya cerita. . Sebelum Julai 2018 melabuhkan tirai, sempat Qamarul Syakirin restok lagi 200 unit #fleur. . . Kalau siapa2 nak beli retail korang bleh pergi beli terus dekat depan Maybank Kangar.. Ada lah Que dekat sana tapi malam je tau Que beroperasi. Siang dia keje 🀩 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleur

Allahuakhbar, baru siap packing untuk Mohd Sharifuddin Zakaria 1K unit Fleur.
.
.
Fuhhhh mintak nyawa pleaseee.
Banyak lg order perlu diselesaikan.
.
.
Siapa punya order sila munculkan diri please. Tak muncul Kak Nuha tak buat πŸ˜†
.
.
Total sales lebih kurang RM30, 250. 00 untuk hari ini. Ni pun ada lagi order yg nak masuk.
Alhamdulillah, team happy Kak Nuha lagi Happy.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy
 #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

2018-07-24 15:50   42 10

 

Allahuakhbar, baru siap packing untuk Mohd Sharifuddin Zakaria 1K unit Fleur. . . Fuhhhh mintak nyawa pleaseee. Banyak lg order perlu diselesaikan. . . Siapa punya order sila munculkan diri please. Tak muncul Kak Nuha tak buat πŸ˜† . . Total sales lebih kurang RM30, 250. 00 untuk hari ini. Ni pun ada lagi order yg nak masuk. Alhamdulillah, team happy Kak Nuha lagi Happy. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #misimenjutawankanteam

Restok & terus restok agent cantik manis kita nie. Katanya mudah sgt berbisness dengan fleur ni. Restok abis.. Restok abis katanya.
.
.
Kali ni ambil 100 unit terus.. Itupun dah bertuan katanya. Alhamdulillah agent happy Kak Nuha lagi happy uols.
.
.
Siapa nak buat bisnes santai2 cepat2 wassap Kak Nuha tau. Kak Nuha guide from A to Z.
.
.
Whatsapp terus ke 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

2018-07-15 23:56   26 0

 

Restok & terus restok agent cantik manis kita nie. Katanya mudah sgt berbisness dengan fleur ni. Restok abis.. Restok abis katanya. . . Kali ni ambil 100 unit terus.. Itupun dah bertuan katanya. Alhamdulillah agent happy Kak Nuha lagi happy uols. . . Siapa nak buat bisnes santai2 cepat2 wassap Kak Nuha tau. Kak Nuha guide from A to Z. . . Whatsapp terus ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

14 Julai 2018
Alhamdulillah berkesempatan untuk menuntut ilmu Cash Flow Management. Semua ni untuk team tersayang.
.
.
Semoga ilmu yg diperolehi dapat dipraktikkan & berjaya diaplikasikan oleh team #NSL tersayang.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner

2018-07-15 23:50   40 1

 

14 Julai 2018 Alhamdulillah berkesempatan untuk menuntut ilmu Cash Flow Management. Semua ni untuk team tersayang. . . Semoga ilmu yg diperolehi dapat dipraktikkan & berjaya diaplikasikan oleh team #NSL tersayang. . . #NSL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner

Petang tadi punya cerita.. Arini semua kisah #stokis je kan.. Stokis Kak Nuha ni satu Malaysia ada, ampa habaq jer πŸ˜†
.
.
 #StokisPerlis siapa lagi kalau bukan Kak Cem mai restok lagi 200 unit. Umah kami dekat jer, anytime bleh mai ambik tapi skrg memandangkan Kak Nuha dh masuk ofis balik so masa kami berjumpa ialah setelah abis waktu keje. Haaaa gituu.
.
.
Malam ni ada kejutan lagi... Atudiaa apakah itu. Tengah menunggu dengan penuh kesabaran. Macam ada yg masuk meminang plak πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Tunggu tau nanti Kak Nuha update.
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan

2018-07-04 15:12   24 0

 

Petang tadi punya cerita.. Arini semua kisah #stokis je kan.. Stokis Kak Nuha ni satu Malaysia ada, ampa habaq jer πŸ˜† . . #StokisPerlis siapa lagi kalau bukan Kak Cem mai restok lagi 200 unit. Umah kami dekat jer, anytime bleh mai ambik tapi skrg memandangkan Kak Nuha dh masuk ofis balik so masa kami berjumpa ialah setelah abis waktu keje. Haaaa gituu. . . Malam ni ada kejutan lagi... Atudiaa apakah itu. Tengah menunggu dengan penuh kesabaran. Macam ada yg masuk meminang plak πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Tunggu tau nanti Kak Nuha update. . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan

Team #NSL ni memang berpakat apa πŸ˜†
Pakat2 update arini restock #Fleur berkotak kotak. Ini lah kegembiraan Kak Nuha sebenarnya.. Melihat team berjaya adalah suatu kepuasan dalam diri.
.
.
Najihah Ghazali & kak Nazirah Awang merupakan #StokisSelangor. Kalau korang perasan keje dua orang ni keje duk pi HQ jerr.. Apa lagi restok fleur laa.. Permintaan sgt tinggi sampaikan selang sehari kena pergi angkut lagi stok. Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat kan.
.
.
Cuba korang bayangkan, dekat Malaysia ni ada berapa juta kenderaan.. Haaaaaa cuba korang bayangkan.. Tu baru kereta, yang rumah plak.. Nak letak dlm toilet laa, nak letak dlm bilik laa, dlm almari pakaian laaa... Waaaaa prospek besar beb.
.
.
So apa tunggu lagi, jom join kami menjadi pengedar yang sah. Korang boleh contact smartpartner /stokis/ministokis/agent Kak Nuha.
.
.
Yang mana area Selangor, rugi laa kalau korang tak dapat sentuhan hebat daripada diorang berdua.. Ni antara otai2 NSL. Rajin2 la follow diorang
.
.
Jangan tangguh2 japgi melepas.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

2018-07-04 12:36   22 0

 

Team #NSL ni memang berpakat apa πŸ˜† Pakat2 update arini restock #Fleur berkotak kotak. Ini lah kegembiraan Kak Nuha sebenarnya.. Melihat team berjaya adalah suatu kepuasan dalam diri. . . Najihah Ghazali & kak Nazirah Awang merupakan #StokisSelangor. Kalau korang perasan keje dua orang ni keje duk pi HQ jerr.. Apa lagi restok fleur laa.. Permintaan sgt tinggi sampaikan selang sehari kena pergi angkut lagi stok. Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat kan. . . Cuba korang bayangkan, dekat Malaysia ni ada berapa juta kenderaan.. Haaaaaa cuba korang bayangkan.. Tu baru kereta, yang rumah plak.. Nak letak dlm toilet laa, nak letak dlm bilik laa, dlm almari pakaian laaa... Waaaaa prospek besar beb. . . So apa tunggu lagi, jom join kami menjadi pengedar yang sah. Korang boleh contact smartpartner /stokis/ministokis/agent Kak Nuha. . . Yang mana area Selangor, rugi laa kalau korang tak dapat sentuhan hebat daripada diorang berdua.. Ni antara otai2 NSL. Rajin2 la follow diorang . . Jangan tangguh2 japgi melepas. . #NSL #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misimenjutawankanteam

Wowww pendapatan bersih setiap bulan almost RM5K. Fuhhh patutla ramai team Kak Nuha meroket giler2.. Masyukkk beb.
.
.
Rugi la kalau korang tak rebut peluang cam gini. Bisness Fleur ni memang menguntungkan tau.
.
.
Kak Nuha still bukak utk pendaftaran agent serendah RM160 tau tapi nak lagi untung korang wajib ambil pakej 100 unit. Untuk keterangan lanjut korang kena contact Kak Nuha dulu la ye 😍
.
.
Whatsapp ke 0164320787
.
.
 #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misi500k

2018-07-03 14:32   19 0

 

Wowww pendapatan bersih setiap bulan almost RM5K. Fuhhh patutla ramai team Kak Nuha meroket giler2.. Masyukkk beb. . . Rugi la kalau korang tak rebut peluang cam gini. Bisness Fleur ni memang menguntungkan tau. . . Kak Nuha still bukak utk pendaftaran agent serendah RM160 tau tapi nak lagi untung korang wajib ambil pakej 100 unit. Untuk keterangan lanjut korang kena contact Kak Nuha dulu la ye 😍 . . Whatsapp ke 0164320787 . . #nsl #nuhainissecretlegacy #seniorsmartpartner #fleurhq #stokisagentdiperlukan #misi500k

Next Page →
Next Page →