United States

  United States

  Top 331600 Instagram followed

Images about: #roadtrip (37983940 posts)

"Take the time to stop and think and watch the sky turn purple and pink. And watch the day become night and thank the stars for love and light. ๐Ÿ’ซ๐ŸŒ™ Wishing I could wake up to the sounds of nature every morning at @elcosmicomarfa " ๐Ÿ–ค๐ŸŒต๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ’› Photo:@theperennialstyle .
.
.
 #marfa #marfatexas #elcosmico #westtexas #roadtrip #texas #tx #igtexas #texasblogger #fashionblogger #styleblogger #fashion #style #teepee #ilovemarfa #texasphotographer

2018-06-23 23:26   0 0

 

"Take the time to stop and think and watch the sky turn purple and pink. And watch the day become night and thank the stars for love and light. ๐Ÿ’ซ๐ŸŒ™ Wishing I could wake up to the sounds of nature every morning at @elcosmicomarfa " ๐Ÿ–ค๐ŸŒต๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ’› Photo:@theperennialstyle . . . #marfa #marfatexas #elcosmico #westtexas #roadtrip #texas #tx #igtexas #texasblogger #fashionblogger #styleblogger #fashion #style #teepee #ilovemarfa #texasphotographer

 #RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

2018-06-23 23:25   1 0

 

#RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

You know what this means? Im in Missouri! #roadtrip #jcmobound

2018-06-23 23:25   0 0

 

You know what this means Im in Missouri! #roadtrip #jcmobound

 #RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

2018-06-23 23:25   0 0

 

#RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

E cada vez que venho pra essa cidade รฉ diferente. Talvez eu รฉ que esteja em constante mudanรงa. 
Mesmo que eu vรก ao mesmo lugar mil vezes, sempre รฉ diferente. 
Afinal, nรณs somos aquela "metamorfose ambulante" e tudo sempre muda conforme nรณs mudamos, nosso olhar sobre pessoas, lugares e coisas principalmente.

 #sp #turistando #parquedaindependencia #nature #history #me #trip #picture #youonlyliveonce #photo #girl #braziliangirl #passeandoalimpo #elasporai #roadtrip #travel

2018-06-23 23:25   2 0

 

E cada vez que venho pra essa cidade รฉ diferente. Talvez eu รฉ que esteja em constante mudanรงa. Mesmo que eu vรก ao mesmo lugar mil vezes, sempre รฉ diferente. Afinal, nรณs somos aquela "metamorfose ambulante" e tudo sempre muda conforme nรณs mudamos, nosso olhar sobre pessoas, lugares e coisas principalmente. #sp #turistando #parquedaindependencia #nature #history #me #trip #picture #youonlyliveonce #photo #girl #braziliangirl #passeandoalimpo #elasporai #roadtrip #travel

Don't you feel sometimes like you really need to switch off? That often happens to me, and a the best thing I can do in a situation like that is to go somewhere green. Green grass and blue sky have something that relaxes me. Not looking at a screen and not hearing any notification sound is a bless from time to time ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐Ÿ‘Œ Disconnecting yourself from virtual life is a sacred and cheap medicine you should take whenever you feel like it. 
Where do you go when you feel like resting from work? Tell me in the comments below ๐Ÿ‘‡โ™ฅ #organization #organized #dreamcatcher  #bossbabes #girlpower  #blog #blogger #femaleblog #entrepeneur  #schedule #quotes #happiness #blissfulhouse #roadtrip #planner #motivation #inspiration #relax #goingout  #relaxation #peace #green

2018-06-23 23:25   0 0

 

Don't you feel sometimes like you really need to switch off That often happens to me, and a the best thing I can do in a situation like that is to go somewhere green. Green grass and blue sky have something that relaxes me. Not looking at a screen and not hearing any notification sound is a bless from time to time ๐ŸŒธ๐ŸŒผ๐Ÿ‘Œ Disconnecting yourself from virtual life is a sacred and cheap medicine you should take whenever you feel like it. Where do you go when you feel like resting from work Tell me in the comments below ๐Ÿ‘‡โ™ฅ #organization #organized #dreamcatcher #bossbabes #girlpower #blog #blogger #femaleblog #entrepeneur #schedule #quotes #happiness #blissfulhouse #roadtrip #planner #motivation #inspiration #relax #goingout #relaxation #peace #green

1 de Mayo, 2018. Tikal, Guatemala.

Esta ceiba gigante es el รกrbol nacional de Guatemala al mismo tiempo que resguarda la entrada a la ciudad maya mรกs grande del mundo: Tikal. 
www.eseviajero.tumblr.com

 #eseviajero #travel #Trip #guatemala #centroamerica #escapism #lonelyplanet #fujifilmxt2 #TLPicks #roadtrip #adventure #photography #maya #snapseekers #america #outdoors #tourism #IAmATraveler #documentary #docuemntal #๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡น #everydaylatinamerica #adventureinspired #worldplaces #awakethesoul #livetravelchannel #travelguatemala #tikal #turismoguatemala #yourshotphotographer

2018-06-23 23:25   2 0

 

1 de Mayo, 2018. Tikal, Guatemala. Esta ceiba gigante es el รกrbol nacional de Guatemala al mismo tiempo que resguarda la entrada a la ciudad maya mรกs grande del mundo: Tikal. www.eseviajero.tumblr.com #eseviajero #travel #Trip #guatemala #centroamerica #escapism #lonelyplanet #fujifilmxt2 #TLPicks #roadtrip #adventure #photography #maya #snapseekers #america #outdoors #tourism #IAmATraveler #documentary #docuemntal #๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡น #everydaylatinamerica #adventureinspired #worldplaces #awakethesoul #livetravelchannel #travelguatemala #tikal #turismoguatemala #yourshotphotographer

All the neighborhood children rode their bikes ... it was adorable seeing a grip of Mexican and Black teens ride off on bikes ๐Ÿ˜ $1 and they close at 5:30pm #Winning #PerfectBreak Community pool attendant was super awesome, he played music for us was we all left plus asked every person to come back #RoadTrip #AtlToOakland

2018-06-23 23:24   0 0

 

All the neighborhood children rode their bikes ... it was adorable seeing a grip of Mexican and Black teens ride off on bikes ๐Ÿ˜ $1 and they close at 5:30pm #Winning #PerfectBreak Community pool attendant was super awesome, he played music for us was we all left plus asked every person to come back #RoadTrip #AtlToOakland

Last Stop: Volcรกn Irazรบ๐ŸŒ‹ #roadtrip #laststop

2018-06-23 23:24   0 0

 

Last Stop: Volcรกn Irazรบ๐ŸŒ‹ #roadtrip #laststop

Sebenernya sudah nabung dan/buat travel sejak dapat Fulbright dulu. Cuma memang dengan LPDP ini, "pressure"nya lumayan karena kan pakai uang rakyat. (Ya dulu juga pakai uang rakyat, tapi rakyat US). Mau bilang kalau sebagian awardee lain juga jalan2 tapi gak posting2, beli barang bermerk, pergi ke konser, nonton film tiap minggu, sering makan di luar, dst. jatuhnya tetep terdengar saya cuma being defensif dan memang itu semua excuses karena gak merubah fakta bahwa saya memang dapat uang dr negara/rakyat jadi harusnya lebih mindful, dan ujung2nya akan tetap ke, "Ya itu emang resikonya, kalau g mau ya g usah pakai LPDP." Jadi kadang emang ada wishful thinking "Seandainya bisa kuliah sendiri gak pake LPDP" ya sekalipun pakai LPDP atau enggak, saya insyaAllah pasti balik Indo.
.
Selama ini mikir (atau berlindung di balik) siapa tahu dengan sharing begini ada yg termotivasi atau terinspirasi atau at the least bisa make those who are less fortunate (yg belum dapat kesempatan kuliah di sini) ikut menikmati apa yg saya lihat. Pinginnya biar sedikit siapa tahu ada manfaatnya atau bikin orang happy. Ya sekalipun, mau tidak mau, memang ada sisi pamernya. I'm not going to deny it. But I guess for some the intention doesn't matter. Selain itu, saya termasuk orang yg sangat negatif, jadi selama ini belajar mengcounter dengan berusaha berpikiran sebaliknya (positif). Tapi sepertinya bablas sehingga jadi sangat naive dan gak mikir kalau bisa jadi ada yg anxious, insecure, dst. dgn postingan saya. I often feel useless that I feel happy when you tell me you're happy with my posts. But I guess I'm in denial n kinda delusional. I realize that maybe I'm totally worthless. Terima kasih pada yg senantiasa mengingatkan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿ™‡โ€โ™€๏ธ
.
PS: Comment.
.
.
.
June 23, 2018.
.
 #jUwaSummer18 #jUwaMT18 #jUwaBea #jUwaVideo #traveladdict #travel #roadtrip #lifeisfun #adventure #wanderlust #skyporn #skyscape #nationalpark #cityscape #aroundtheworld #road #landscape #igtravel #natgeo #travelgram #traveling #carpool #picoftheday #clouds #natgeotravel #instatravel #Nature #NatureAddict #Montana #USA

2018-06-23 23:24   1 2

 

Sebenernya sudah nabung dan/buat travel sejak dapat Fulbright dulu. Cuma memang dengan LPDP ini, "pressure"nya lumayan karena kan pakai uang rakyat. (Ya dulu juga pakai uang rakyat, tapi rakyat US). Mau bilang kalau sebagian awardee lain juga jalan2 tapi gak posting2, beli barang bermerk, pergi ke konser, nonton film tiap minggu, sering makan di luar, dst. jatuhnya tetep terdengar saya cuma being defensif dan memang itu semua excuses karena gak merubah fakta bahwa saya memang dapat uang dr negara/rakyat jadi harusnya lebih mindful, dan ujung2nya akan tetap ke, "Ya itu emang resikonya, kalau g mau ya g usah pakai LPDP." Jadi kadang emang ada wishful thinking "Seandainya bisa kuliah sendiri gak pake LPDP" ya sekalipun pakai LPDP atau enggak, saya insyaAllah pasti balik Indo. . Selama ini mikir (atau berlindung di balik) siapa tahu dengan sharing begini ada yg termotivasi atau terinspirasi atau at the least bisa make those who are less fortunate (yg belum dapat kesempatan kuliah di sini) ikut menikmati apa yg saya lihat. Pinginnya biar sedikit siapa tahu ada manfaatnya atau bikin orang happy. Ya sekalipun, mau tidak mau, memang ada sisi pamernya. I'm not going to deny it. But I guess for some the intention doesn't matter. Selain itu, saya termasuk orang yg sangat negatif, jadi selama ini belajar mengcounter dengan berusaha berpikiran sebaliknya (positif). Tapi sepertinya bablas sehingga jadi sangat naive dan gak mikir kalau bisa jadi ada yg anxious, insecure, dst. dgn postingan saya. I often feel useless that I feel happy when you tell me you're happy with my posts. But I guess I'm in denial n kinda delusional. I realize that maybe I'm totally worthless. Terima kasih pada yg senantiasa mengingatkan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿ™‡โ€โ™€๏ธ . PS: Comment. . . . June 23, 2018. . #jUwaSummer18 #jUwaMT18 #jUwaBea #jUwaVideo #traveladdict #travel #roadtrip #lifeisfun #adventure #wanderlust #skyporn #skyscape #nationalpark #cityscape #aroundtheworld #road #landscape #igtravel #natgeo #travelgram #traveling #carpool #picoftheday #clouds #natgeotravel #instatravel #Nature #NatureAddict #Montana #USA

Sow and two cubs seen along the Alaska Highway in the Yukon Territory on our 2800 mile road trip from Alaska to Montana
.
.
.
.
.
.
.
.
 #alaskatomontana #roadtrip #takemoreadventures #getoutdoors #animalelite #wildlife #marvelous_animals #wildlife_perfection #splendid_animals #bestnatureshot #bears #grizzlybear #nature_perfection #ipulledoverforthis #splendidcanada #canon_photos #teamcanon #yourshotphotographer #nature #featured_wildlife #nature_perfection #canon #nature #natgeo #natgeotravelpic

2018-06-23 23:24   6 0

 
 #RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

2018-06-23 23:24   0 0

 

#RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

 #RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

2018-06-23 23:23   1 0

 

#RoadTrip ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ท #FlyAndDrive

The kids are watching Rogue One in the back and we are watching One Rogue in the front. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #roadtrippin

2018-06-23 23:22   1 1

 

The kids are watching Rogue One in the back and we are watching One Rogue in the front. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #roadtrippin

รgua

2018-06-23 23:21   14 1

 

รgua

Big Sur is every bit as magical as I hoped itโ€™d be.

2018-06-23 23:21   3 1

 

Big Sur is every bit as magical as I hoped itโ€™d be.

Sunset time ๐ŸŒ…๐Ÿ“North Berwick harbour ๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž @_kathema_

2018-06-23 23:19   10 1

 

Sunset time ๐ŸŒ…๐Ÿ“North Berwick harbour ๐Ÿ“ท๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜Ž @_kathema_

just so beautiful!

2018-06-23 23:01   9 1

 

just so beautiful!

Next Page →
Next Page →