United States

  United States

  Top 436459 Instagram followed

Images about: #sayajualkuihrayamurah (716 posts)

Harini nak close up sikit our almond snow cookies ni paling mendapat tempat dikalangan customer @taisybakery masa hari raya haritu! Mmg tak putus2 orang order almond snow cookies ni. Boleh scroll bawah2 kalau nak check out our feedbacks! . .

Btw, haritu kita dapat call dari cust, guest whattt? My indian customer pun nak try jugak our almond snow cookies. Soo dia order 2 balang almond snow cookies & 3 balang double chocolate chips cookies utk hari deepavalli akan datang 😍😍😍 . .

Thanks vharna for ordering with us 💕 . . 
So, yg mana nak selit order utk dijadikan juadah atau buah tangan masa hari raya deepavali nanti. boleh cepat2 dm kami atau boleh direct klik link bio kat atas yaaa😋😋😋 . Utk deepavali kami open order sehingga hari isnin ini with fullpayment sahaja. Receive kuih raya letopsss ni selewatnnya hari jumaat 2/10/18 ini. . .

Almond snow cookies rm32/63pcs . .

 #juadahraya #juadahdeepavali #happydiwali #happydeepavali
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-10-25 13:35   14 2

 

Harini nak close up sikit our almond snow cookies ni paling mendapat tempat dikalangan customer @taisybakery masa hari raya haritu! Mmg tak putus2 orang order almond snow cookies ni. Boleh scroll bawah2 kalau nak check out our feedbacks! . . Btw, haritu kita dapat call dari cust, guest whattt My indian customer pun nak try jugak our almond snow cookies. Soo dia order 2 balang almond snow cookies & 3 balang double chocolate chips cookies utk hari deepavalli akan datang 😍😍😍 . . Thanks vharna for ordering with us 💕 . . So, yg mana nak selit order utk dijadikan juadah atau buah tangan masa hari raya deepavali nanti. boleh cepat2 dm kami atau boleh direct klik link bio kat atas yaaa😋😋😋 . Utk deepavali kami open order sehingga hari isnin ini with fullpayment sahaja. Receive kuih raya letopsss ni selewatnnya hari jumaat 2/10/18 ini. . . Almond snow cookies rm32/63pcs . . #juadahraya #juadahdeepavali #happydiwali #happydeepavali #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Anyone yg craving, yg tak craving pun bolehh order Almond Snow Cookies Kudapan Box kita ni yaa. Sure memikat hati! . .

Nak yg sedap?? Nak yg murah?? Nak buat kudapan jer??? Boleh amik Almond Snow Cookies kudapan box ni rm16/27pcs je cuolllss. Berbaloiiiii kami bagi. Murrr murrrrrr jerrr .

Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-08-23 02:54   8 0

 

Anyone yg craving, yg tak craving pun bolehh order Almond Snow Cookies Kudapan Box kita ni yaa. Sure memikat hati! . . Nak yg sedap Nak yg murah Nak buat kudapan jer Boleh amik Almond Snow Cookies kudapan box ni rm16/27pcs je cuolllss. Berbaloiiiii kami bagi. Murrr murrrrrr jerrr . Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Nak yg sedap?? Nak yg murah?? Nak buat kudapan jer??? Boleh amik Almond Snow Cookies kudapan box ni rm16/27pcs je cuolllssaa. Berbaloiiiii kami bagi. Murrr murrrrrr jerrr .

Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat2 booking order yaa sebelum 4 Jun ya. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-08-15 02:35   7 2

 

Nak yg sedap Nak yg murah Nak buat kudapan jer Boleh amik Almond Snow Cookies kudapan box ni rm16/27pcs je cuolllssaa. Berbaloiiiii kami bagi. Murrr murrrrrr jerrr . Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat2 booking order yaa sebelum 4 Jun ya. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Transparent bertangkai saiz besar sikit

6"x 14" 
10pcs rm 3
50pcs rm 10
100pcs rm 18

Boleh muat 2 botolb air Jamh Nusantaraaa. bole isi botol mineral. Dan lain2. Haishh, bila org nampak produk kita masa COD. mesti akan terdetik aish nak beli gak. Dia ada jual rupanyaa. Haaa. Melebar luaskan rezeki anda. Anda usaha anda dpt

Wassap 01117565690 segeraa!

 #Masjamunusantara
 #penjualplastikposlaju #plastiktransparan #plastiktransparenthighquality #plastiktransparentmurahgiler #plastiktransparenttersangatlaamurah #plastiktransparent #plastiklutsinar #sayajua #sayajualmurah #sayajual #sayajualkuihtalam #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihmuih #kuihrayamurah #bazarpaknilcake #bazaar #bazaronlineshop

2018-07-24 15:01   6 0

 

Transparent bertangkai saiz besar sikit 6"x 14" 10pcs rm 3 50pcs rm 10 100pcs rm 18 Boleh muat 2 botolb air Jamh Nusantaraaa. bole isi botol mineral. Dan lain2. Haishh, bila org nampak produk kita masa COD. mesti akan terdetik aish nak beli gak. Dia ada jual rupanyaa. Haaa. Melebar luaskan rezeki anda. Anda usaha anda dpt Wassap 01117565690 segeraa! #Masjamunusantara #penjualplastikposlaju #plastiktransparan #plastiktransparenthighquality #plastiktransparentmurahgiler #plastiktransparenttersangatlaamurah #plastiktransparent #plastiklutsinar #sayajua #sayajualmurah #sayajual #sayajualkuihtalam #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihmuih #kuihrayamurah #bazarpaknilcake #bazaar #bazaronlineshop

Transparent bertangkai saiz besar sikit

6"x 14" 
10pcs rm 3
50pcs rm 10
100pcs rm 18

Boleh muat 1 plastik Roti Gardeniar.. ramai yg duk tanya kami, muat tak isi ini. Muat tak isi itu. Haa n kami campak gambar2 fresh. Haa tepuk! Hehe 
Wassap 01117565690 segeraa!

 #penjualplastikposlaju #plastiktransparan #plastiktransparenthighquality #plastiktransparentmurahgiler #plastiktransparenttersangatlaamurah #plastiktransparent #plastiklutsinar #sayajua #sayajualmurah #sayajual #sayajualkuihtalam #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihmuih #kuihrayamurah #bazarpaknilcake #bazaar #bazaronlineshop

2018-07-24 14:55   4 1

 

Transparent bertangkai saiz besar sikit 6"x 14" 10pcs rm 3 50pcs rm 10 100pcs rm 18 Boleh muat 1 plastik Roti Gardeniar.. ramai yg duk tanya kami, muat tak isi ini. Muat tak isi itu. Haa n kami campak gambar2 fresh. Haa tepuk! Hehe Wassap 01117565690 segeraa! #penjualplastikposlaju #plastiktransparan #plastiktransparenthighquality #plastiktransparentmurahgiler #plastiktransparenttersangatlaamurah #plastiktransparent #plastiklutsinar #sayajua #sayajualmurah #sayajual #sayajualkuihtalam #sayajualkuihrayamurah #sayajualkuihmuih #kuihrayamurah #bazarpaknilcake #bazaar #bazaronlineshop

@taisybakery Customers feedbacks💕💕 thankyou gaisss . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-09 05:34   14 1

 

@taisybakery Customers feedbacks💕💕 thankyou gaisss . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Terima kasih kak @munihabshee Borong lagi kuih raya kitaaa 💕💕 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-09 05:18   17 0

 

Terima kasih kak @munihabshee Borong lagi kuih raya kitaaa 💕💕 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Thankyou again kak @missnong884 Beli m&m cookiess dgn double choc chip cookiesss kitaaaa💕💕💕 . .

M&M cookies rm12/24pcs
Double choc chip rm12/24pcs . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas utk order okehhhhh ☎☎ senang mudahhhh cepatttt perut pun kenyanggggg. 😍😍 😋😋😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-09 05:17   11 2

 

Thankyou again kak @missnong884 Beli m&m cookiess dgn double choc chip cookiesss kitaaaa💕💕💕 . . M&M cookies rm12/24pcs Double choc chip rm12/24pcs . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas utk order okehhhhh ☎☎ senang mudahhhh cepatttt perut pun kenyanggggg. 😍😍 😋😋😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Brownies Cracker RM22/36pcs sahajaa gaissss 😍😍 . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas atas. Paling senangggg mudaahhhhh perut kenyanggggg. 😍😍😍 try dulu tgok padu diaaaa smpi manaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-09 05:09   10 0

 

Brownies Cracker RM22/36pcs sahajaa gaissss 😍😍 . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas atas. Paling senangggg mudaahhhhh perut kenyanggggg. 😍😍😍 try dulu tgok padu diaaaa smpi manaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Almond Snow Cookies rm32/63pcs . .

Nak order boleh direct dm atau klik je link bio kat atas ☎ . Palingg Senangggg cepatt mudahhhh dan perut kenyang lagiii. Try satu tgok padu dia sampai manaaa😍😍😋😋😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-09 05:06   7 0

 

Almond Snow Cookies rm32/63pcs . . Nak order boleh direct dm atau klik je link bio kat atas ☎ . Palingg Senangggg cepatt mudahhhh dan perut kenyang lagiii. Try satu tgok padu dia sampai manaaa😍😍😋😋😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

The Mini Brownies kedutsss rm12/perpax . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas☎☎. Senang mudahh & cepat. Try satuu baru tahu padu diaa sampai manaaa😍😍😍😋😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-09 05:02   11 0

 

The Mini Brownies kedutsss rm12/perpax . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas☎☎. Senang mudahh & cepat. Try satuu baru tahu padu diaa sampai manaaa😍😍😍😋😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Happy lunch time gaissss🍴🍰 . .

The kuih raya letopsss for my loyal customer ready 😋😋 . .

Almond snow cookies rm32/63pcs
Brownies Cracker rm22/36pcs
Mini Brownies Kedutss rm12/perpax . .

Yang nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas tauuu☎ Try satu dulu tgok padu dia sampai mana😍😍😋😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-09 04:56   13 0

 

Happy lunch time gaissss🍴🍰 . . The kuih raya letopsss for my loyal customer ready 😋😋 . . Almond snow cookies rm32/63pcs Brownies Cracker rm22/36pcs Mini Brownies Kedutss rm12/perpax . . Yang nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas tauuu☎ Try satu dulu tgok padu dia sampai mana😍😍😋😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Thankyou akak @bella_amourz Beli mini brownies keduts kitaaa💓 . .

The Mini Brownies Kedut RM12/perpax . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-07 03:22   6 1

 

Thankyou akak @bella_amourz Beli mini brownies keduts kitaaa💓 . . The Mini Brownies Kedut RM12/perpax . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Thankyou my girl @khaleedabasha beli double choc chip cookies kitaaa💕 . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-07 03:19   12 0

 

Thankyou my girl @khaleedabasha beli double choc chip cookies kitaaa💕 . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Thankyou adik @n.umiraaaa Beli mini brownies kedutss & almond snow kudapan box kitaaaa😍😍😍 . . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-07 03:14   13 0

 

Thankyou adik @n.umiraaaa Beli mini brownies kedutss & almond snow kudapan box kitaaaa😍😍😍 . . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Morning & happy saturday @taisybakery lover 💓💓💓 . .

Mini brownies kedutsss rm12/perpax
M&M cookies rm12/24pcs
Double choc chip cookies rm12/24pcs . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-07 03:11   13 0

 

Morning & happy saturday @taisybakery lover 💓💓💓 . . Mini brownies kedutsss rm12/perpax M&M cookies rm12/24pcs Double choc chip cookies rm12/24pcs . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Almond Snow Cookies Kudapan Box RM16/27pcs . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-06 08:36   6 0

 

Almond Snow Cookies Kudapan Box RM16/27pcs . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

M&M Cookies RM12/24pcs
Double Choc Chip RM12/24pcs . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-06 08:34   6 0

 

M&M Cookies RM12/24pcs Double Choc Chip RM12/24pcs . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

The Mini Brownies Kedut RM12/perpax . .

Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-06 08:31   11 0

 

The Mini Brownies Kedut RM12/perpax . . Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas okehh☎ . Try beli satu dulu baru tahu padu dia sampai manaaaa😋😋 . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Salam jumaat everyone!
Ready for my customer😍😋 . .

Mini brownies kedut rm12/perpax
M&M cookiee rm12/24pcs
Double choc chip rm12/24pcs
Almond Snow cookies Kudapan box rm16/27pcs. . .

Nak order boleh dm atau klik link bio kat atas yağŸ˜˜â˜Ž . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-06 08:19   7 0

 

Salam jumaat everyone! Ready for my customer😍😋 . . Mini brownies kedut rm12/perpax M&M cookiee rm12/24pcs Double choc chip rm12/24pcs Almond Snow cookies Kudapan box rm16/27pcs. . . Nak order boleh dm atau klik link bio kat atas yağŸ˜˜â˜Ž . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Thank you @ctnurhidayahomar sudi beli Nestum Horlicks Crispy Popiah & Tasty Cheese Crispy Popiah dgn akak.. Jgn serik repeat order ya... Akak jual..😘 The Sugar Rush
100% Homemade Munching Buddies

 #kekudapciknurul 🐝 Hunny Almond Cornflakes 🍫 Milk Chocolate Almond Cornflakes 🥛 White Chocolate Almond Cornflakes 🍓 Strawberry Chocolate Almond Cornflakes 🥜 Nutella Almond Cornflakes 🌾 Nestum Horlicks Crispy Popiah 🧀 Tasty Cheese Crispy Popiah 
PM or WhatsApp Cik Nurul 📲📲.. ☎️ 0184094686

 #cornflakes #sayajualkudapkudap 
 #sayajualkuihrayamurah 
 #thesugarrush
 #kekudapciknurul 
 #terimakasih 
 #igshopmurah

2018-07-05 17:16   4 0

 

Thank you @ctnurhidayahomar sudi beli Nestum Horlicks Crispy Popiah & Tasty Cheese Crispy Popiah dgn akak.. Jgn serik repeat order ya... Akak jual..😘 The Sugar Rush 100% Homemade Munching Buddies #kekudapciknurul 🐝 Hunny Almond Cornflakes 🍫 Milk Chocolate Almond Cornflakes 🥛 White Chocolate Almond Cornflakes 🍓 Strawberry Chocolate Almond Cornflakes 🥜 Nutella Almond Cornflakes 🌾 Nestum Horlicks Crispy Popiah 🧀 Tasty Cheese Crispy Popiah PM or WhatsApp Cik Nurul 📲📲.. ☎️ 0184094686 #cornflakes #sayajualkudapkudap #sayajualkuihrayamurah #thesugarrush #kekudapciknurul #terimakasih #igshopmurah

Double choc chip cookies rm12/24pcs. Murah ke murahhh. Hehehehe. Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas yaa☎ . . . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend  #cookiesmurah

2018-07-05 03:14   15 3

 

Double choc chip cookies rm12/24pcs. Murah ke murahhh. Hehehehe. Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas yaa☎ . . . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #cookiesmurah

Selamat pagi @taisybakery Loverss! Harini dah ada cookies baru okehhhh😋😋 . . .

M&M cookies rm12/24pcs. Murah ke murahhh. Hehehehe. Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas yaa☎ . . . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-05 03:00   13 5

 

Selamat pagi @taisybakery Loverss! Harini dah ada cookies baru okehhhh😋😋 . . . M&M cookies rm12/24pcs. Murah ke murahhh. Hehehehe. Nak order boleh dm atau klik je link bio kat atas yaa☎ . . . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #mmcookiessedap #mmcoomkiesmurah #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

The Mini Brownies keduts RM12 per pax . .

Nak order boleh dm atau klik link bio di atas yaaâ˜ŽğŸ˜ƒ . .

 #doorgiftmurah
 #doorgiftmurahkl
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-04 03:41   16 0

 

The Mini Brownies keduts RM12 per pax . . Nak order boleh dm atau klik link bio di atas yaaâ˜ŽğŸ˜ƒ . . #doorgiftmurah #doorgiftmurahkl #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Thankyou awak beli kuih raya kitaaaaa 💕💕 . . .

 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-01 10:46   10 0

 

Thankyou awak beli kuih raya kitaaaaa 💕💕 . . . #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Thankyou si cantik @missnong884 Repeat brownies kedut & almond snow cookies kudapan box kitaa💕💕 . . .

 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-01 10:44   13 0

 

Thankyou si cantik @missnong884 Repeat brownies kedut & almond snow cookies kudapan box kitaa💕💕 . . . #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Baby congo bar pun adaaa gaisssss😍😍 . . .

 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya #doorgiftmurahkl #doorgiftmurah

2018-07-01 08:21   9 0

 

Baby congo bar pun adaaa gaisssss😍😍 . . . #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya #doorgiftmurahkl #doorgiftmurah

Alhamdulillah, yang mana order tu dah boleh pick up ya 💓 . .

 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-07-01 08:13   8 0

 

Alhamdulillah, yang mana order tu dah boleh pick up ya 💓 . . #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

Baru sempat update feedbacks kuih raya & cake kitaa. Customers feedback 💕 . .

 #Rayakansebulan 
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-06-27 04:56   11 0

 

Baru sempat update feedbacks kuih raya & cake kitaa. Customers feedback 💕 . . #Rayakansebulan #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

. . .

Hello @taisybakery ! Yang mana tak tahu nak bawak apa ke rumah terbuka saudara mara? nak buat open house lagi, tapi kuih raya dah habis? Nak buat kudapan jerr? Atau tak puas lagi nak makan kuih raya. Nak bagi kuih raya utk yg tersayang? punn boleh. Kami nk bgtahu yg sebarang tempahan kek, kuih raya, cookies telah pun dibuka. Nak order boleh direct dm atau klik link bio kat atas utk order ya. . . .

 #Rayakansebulan 
 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

2018-06-25 05:23   4 1

 

. . . Hello @taisybakery ! Yang mana tak tahu nak bawak apa ke rumah terbuka saudara mara nak buat open house lagi, tapi kuih raya dah habis Nak buat kudapan jerr Atau tak puas lagi nak makan kuih raya. Nak bagi kuih raya utk yg tersayang punn boleh. Kami nk bgtahu yg sebarang tempahan kek, kuih raya, cookies telah pun dibuka. Nak order boleh direct dm atau klik link bio kat atas utk order ya. . . . #Rayakansebulan #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend #selamathariraya

My 1st Raya Be like💕💕 . .

 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-16 05:58   9 1

 

My 1st Raya Be like💕💕 . . #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Mini Congo Bar & Mini Brownies Kedutss .
. . .

 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

2018-06-16 05:56   16 1

 

Mini Congo Bar & Mini Brownies Kedutss . . . . #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

Raya Desserts order from my family members . . 
 #1straya #barulahraya #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

2018-06-16 05:55   16 0

 

Raya Desserts order from my family members . . #1straya #barulahraya #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

Mini Congo Bar RM12 per pax . . .

 #minicongobar 
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

2018-06-14 15:02   15 0

 

Mini Congo Bar RM12 per pax . . . #minicongobar #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

Thankyou adikk @nrdeana Beli almond snow cookies kitaaa💕💕💕💕
.
. .

 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

2018-06-13 10:03   13 1

 

Thankyou adikk @nrdeana Beli almond snow cookies kitaaa💕💕💕💕 . . . #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

Classic Browniesss Kedutsss. 
RM38/7x7 . .

 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

2018-06-13 10:02   9 2

 

Classic Browniesss Kedutsss. RM38/7x7 . . #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

Brownies kedutsss mokmok.. Sbb apa mokmok. Tgok pun tahu gemok, tebal mampat gituuwwwww. 😁😁😁 Hehehehe . .

Kami buka order selepas hari raya yaaa. 😍😍 nanti cepat2 dm atau klik link bio kat atas utk order yaaa. . .

Toppings:-
*Kitkat
*hershey
*cadburry
*marshmellow
*white chochip
*Almond *m&m
*oreo
*milo nuggets
*kissess
*kinder bueno
*Nips
*Nutella . .

 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

2018-06-13 09:58   7 0

 

Brownies kedutsss mokmok.. Sbb apa mokmok. Tgok pun tahu gemok, tebal mampat gituuwwwww. 😁😁😁 Hehehehe . . Kami buka order selepas hari raya yaaa. 😍😍 nanti cepat2 dm atau klik link bio kat atas utk order yaaa. . . Toppings:- *Kitkat *hershey *cadburry *marshmellow *white chochip *Almond *m&m *oreo *milo nuggets *kissess *kinder bueno *Nips *Nutella . . #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

The Brownies Kedutsssss kita harini. Thankyou @azmazamrii
Beli kedutansss kitaaa. Hehehe💕💕 RM55/7x7. Boleh pilih topping lagiiii. . .

Toppings:-
*Kitkat
*hershey
*cadburry
*marshmellow
*white chochip
*Almond *m&m
*oreo
*milo nuggets
*kissess
*kinder bueno
*Nips
*Nutella
.
.

Nak order boleh dm atau direct link bio kat atas yaa utk order. . .
 #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok
 #congobarviral
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

2018-06-13 09:42   16 0

 

The Brownies Kedutsssss kita harini. Thankyou @azmazamrii Beli kedutansss kitaaa. Hehehe💕💕 RM55/7x7. Boleh pilih topping lagiiii. . . Toppings:- *Kitkat *hershey *cadburry *marshmellow *white chochip *Almond *m&m *oreo *milo nuggets *kissess *kinder bueno *Nips *Nutella . . Nak order boleh dm atau direct link bio kat atas yaa utk order. . . #brownieskedutviral #brownieskedutsedap #brownieskedutgemok #congobarviral #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend4

Thankyou customer beli Kuih Raya Almond Snow Cookies 🌰& Brownies Cracker 🍪 kitaaa . . 
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-13 03:37   16 0

 

Thankyou customer beli Kuih Raya Almond Snow Cookies 🌰& Brownies Cracker 🍪 kitaaa . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Thankyou awak @isyamdhe_ Beli 2boxes Almond Snow Cookies Kudapan box kitaa💕💕💕 . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-12 03:17   18 2

 

Thankyou awak @isyamdhe_ Beli 2boxes Almond Snow Cookies Kudapan box kitaa💕💕💕 . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Thanyou @faranynahasmi Beli brownies kedut & congo bar kita💕💕💕 . .

RM55/7x7 per box . . .
 #brownieskedutviral
 #brownieskedut
 #congobarviral
 #congobar
 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-12 03:16   18 2

 

Thanyou @faranynahasmi Beli brownies kedut & congo bar kita💕💕💕 . . RM55/7x7 per box . . . #brownieskedutviral #brownieskedut #congobarviral #congobar #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

📢📢📢📢📢Yeayy happy to announce yg kesemua tempahan kuih raya letopsss yg korang order sudah pun siapppp. Yg mana dah booking order tu dah boleh datang pick up yaa. Barulahh raya adanya kuih raya😍😍😍😍. Thankyou @taisybakery Loverss. Happy weekends & selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin in advance yaaa💕💕💕 . . . . . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-09 06:05   19 0

 

📢📢📢📢📢Yeayy happy to announce yg kesemua tempahan kuih raya letopsss yg korang order sudah pun siapppp. Yg mana dah booking order tu dah boleh datang pick up yaa. Barulahh raya adanya kuih raya😍😍😍😍. Thankyou @taisybakery Loverss. Happy weekends & selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin in advance yaaa💕💕💕 . . . . . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Hi koranggggggg! Nak bgtahu harini last day utk order kuih raya Chocolate Almond by maklong sis ni yaa! RM17/34pcs sahajaaaaaa!!! .

Sape yg masih lagi takde kuih raya? Meh dm atau direct link bio kat atas utk order ya. Cepar tauuuuu. Harini last day maklong sis terima tempahan yaaa !! . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-08 04:54   16 0

 

Hi koranggggggg! Nak bgtahu harini last day utk order kuih raya Chocolate Almond by maklong sis ni yaa! RM17/34pcs sahajaaaaaa!!! . Sape yg masih lagi takde kuih raya Meh dm atau direct link bio kat atas utk order ya. Cepar tauuuuu. Harini last day maklong sis terima tempahan yaaa !! . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Hi koranggggggg! Nak bgtahu harini last day utk order kuih raya biskut florentine chruncy munchy by maklong sis ni yaa! RM28/250gm sahajaaaaaa!!! .

Sape yg masih lagi takde kuih raya? Meh dm atau direct link bio kat atas utk order ya. Cepar tauuuuu. Harini last day maklong sis terima tempahan yaaa !! . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-08 04:53   11 0

 

Hi koranggggggg! Nak bgtahu harini last day utk order kuih raya biskut florentine chruncy munchy by maklong sis ni yaa! RM28/250gm sahajaaaaaa!!! . Sape yg masih lagi takde kuih raya Meh dm atau direct link bio kat atas utk order ya. Cepar tauuuuu. Harini last day maklong sis terima tempahan yaaa !! . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Thankyou again akak manis @wahid.nor & kawans borong lagi kuih raya kitaaa💕💕💕 . . . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-08 04:24   19 0

 

Thankyou again akak manis @wahid.nor & kawans borong lagi kuih raya kitaaa💕💕💕 . . . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Salam jumaat @taisybakery Lovers. Alhamdulillah, settle kuih raya yg nak kena delivery today. Thankyouuuu gaissss 💕💕💕💕 . .

Sebarang tempahan kuih raya letops sudah ditutup buat masa ini. Bagi yg berminat nak order kuih raya utk majlis open house boleh buat tempahan seminggu selepas raya nanti. Boleh dm atau klik je link bio kat atas ya☎☎☎ . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-08 03:59   12 0

 

Salam jumaat @taisybakery Lovers. Alhamdulillah, settle kuih raya yg nak kena delivery today. Thankyouuuu gaissss 💕💕💕💕 . . Sebarang tempahan kuih raya letops sudah ditutup buat masa ini. Bagi yg berminat nak order kuih raya utk majlis open house boleh buat tempahan seminggu selepas raya nanti. Boleh dm atau klik je link bio kat atas ya☎☎☎ . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Thankyou awek korea @melinaazmi Beli Almond Snow Cookies kudapan box kitaa💕💕💕 . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-06 14:11   17 1

 

Thankyou awek korea @melinaazmi Beli Almond Snow Cookies kudapan box kitaa💕💕💕 . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Alhamdulillah, 1st trip last batch Almond Snow Cookies dah siapp. Lagi 6boxes last trip inshaAllah besok will be post outt. Terima kasih bagi customer yg tak putus2 order, ada jugak return customer yg masih order lagi utk Kuih Hari Raya. .

Utk makluman Kuih Raya letopss yg kami jual dah tak terima sebarang tempahan buat masa ini. Kalau nak booking kuih raya utk open house raya korang, boleh direct dm atau klik je link bio kat atas utk booking slot seminggu selepas raya hari raya ☎☎☎☎☎. . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-06 06:46   9 0

 

Alhamdulillah, 1st trip last batch Almond Snow Cookies dah siapp. Lagi 6boxes last trip inshaAllah besok will be post outt. Terima kasih bagi customer yg tak putus2 order, ada jugak return customer yg masih order lagi utk Kuih Hari Raya. . Utk makluman Kuih Raya letopss yg kami jual dah tak terima sebarang tempahan buat masa ini. Kalau nak booking kuih raya utk open house raya korang, boleh direct dm atau klik je link bio kat atas utk booking slot seminggu selepas raya hari raya ☎☎☎☎☎. . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

This chrunchy munchy by maklong sis RM28/250gm jerrrr. Murrrr murrrr kannn. .

Okay baik! sape yg hantu kekacang sis saran order yg ni. Tak tido malam cuollssss kalau tak beli. 😂😂😂 Cepat2 booking order cuollsss ya. Mudah sahaja cara nak order boleh direct link bio atau dm kami .

Thissssss chrunchy munchy by mklong sis ni pun open order sehingga 8 June ini yaaaa. Lebih Baik order cepat, raya nak dekat. Ehh terpantun dua kerat pulak. Hahahaha .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-04 13:53   20 0

 

This chrunchy munchy by maklong sis RM28/250gm jerrrr. Murrrr murrrr kannn. . Okay baik! sape yg hantu kekacang sis saran order yg ni. Tak tido malam cuollssss kalau tak beli. 😂😂😂 Cepat2 booking order cuollsss ya. Mudah sahaja cara nak order boleh direct link bio atau dm kami . Thissssss chrunchy munchy by mklong sis ni pun open order sehingga 8 June ini yaaaa. Lebih Baik order cepat, raya nak dekat. Ehh terpantun dua kerat pulak. Hahahaha . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Hiiiii koranggg! Kami ada berita gembira buat peminat kekacang. Mklong sis, ada jual this Chocolate Almond RM17/34pcs je cuolllsssss. Murrr murrr je kami bagi. Berbaloii baloiiii lagiiii. .

Those yg minat sangat dengan chocolate almond ni boleh dm atau direct link bio kat atas utk order yaa. This chocolate almond ni maklong sis bukak order sampai 8 Jun ni sahaja yaa. Soooo cepat booking order. Barulah raya bila ada kuih raya😍😍😍😍 .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-04 13:45   17 1

 

Hiiiii koranggg! Kami ada berita gembira buat peminat kekacang. Mklong sis, ada jual this Chocolate Almond RM17/34pcs je cuolllsssss. Murrr murrr je kami bagi. Berbaloii baloiiii lagiiii. . Those yg minat sangat dengan chocolate almond ni boleh dm atau direct link bio kat atas utk order yaa. This chocolate almond ni maklong sis bukak order sampai 8 Jun ni sahaja yaa. Soooo cepat booking order. Barulah raya bila ada kuih raya😍😍😍😍 . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Thankyou customer beli kuih raya Tart Nenas Gulung 💕💕💕 .

Raya dah nak dekat tapi kuih raya masih belum ada?? Jangan risauuu boleh cepat2 dm atau direct link bio kat atas utk order yaa. .

Kami masih menerima tempahan kuih raya sehingga harini sahaja 4 Jun. Cepat2 dm or ws kami utk order kuih raya dari @taisybakery😍😍 Cepat order cepatlah dapat ya. .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-04 05:11   13 0

 

Thankyou customer beli kuih raya Tart Nenas Gulung 💕💕💕 . Raya dah nak dekat tapi kuih raya masih belum ada Jangan risauuu boleh cepat2 dm atau direct link bio kat atas utk order yaa. . Kami masih menerima tempahan kuih raya sehingga harini sahaja 4 Jun. Cepat2 dm or ws kami utk order kuih raya dari @taisybakery😍😍 Cepat order cepatlah dapat ya. . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Thankyou akak manis @wahid.nor beli kuih raya tart nenas gulung kami💕💕💕💕 .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-04 04:59   14 0

 

Thankyou akak manis @wahid.nor beli kuih raya tart nenas gulung kami💕💕💕💕 . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Alhamdulillah, thankyou customer order kuih raya Tart Nenas Gulung RM28/54pcs. .

Hi korang! Kami masih menerima tempahan kuih raya sehingga harini sahaja tauuu. Raya nak dekat, tapi kuih raya masih belum ada? Boleh cepat2 dm atau direct link bio kat atas yaaa♥ . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-04 03:42   9 2

 

Alhamdulillah, thankyou customer order kuih raya Tart Nenas Gulung RM28/54pcs. . Hi korang! Kami masih menerima tempahan kuih raya sehingga harini sahaja tauuu. Raya nak dekat, tapi kuih raya masih belum ada Boleh cepat2 dm atau direct link bio kat atas yaaa♥ . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Thankyou my girl @hudahucena Beli kuih raya almond snow cookies kudapan box rm16/27pcs hakak💕💕💕. . .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-03 07:38   10 0

 

Thankyou my girl @hudahucena Beli kuih raya almond snow cookies kudapan box rm16/27pcs hakak💕💕💕. . . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Nak yg sedap?? Nak yg murah?? Nak buat kudapan jer??? Boleh amik Almond Snow Cookies kudapan box ni rm16/27pcs je cuolllssaa. Berbaloiiiii kami bagi. Murrr murrrrrr jerrr .

Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat2 booking order yaa sebelum 4 Jun ya. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-03 07:02   9 0

 

Nak yg sedap Nak yg murah Nak buat kudapan jer Boleh amik Almond Snow Cookies kudapan box ni rm16/27pcs je cuolllssaa. Berbaloiiiii kami bagi. Murrr murrrrrr jerrr . Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat2 booking order yaa sebelum 4 Jun ya. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Nak yg sedap?? Nak yg murah?? Nak buat kudapan jer??? Boleh amik Tart Nenas Gulung kudapan box ni rm25/48pcs je cuolllssaa. Berbaloiiiii kami bagi. . Murrrr murrrrr je

Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat2 booking order yaa sebelum 4 Jun ya. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. .

 #kuihrayamurah
 #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap
 #selamatharirayaaidilfitri
 #ramadhanmubarak
 #cheras #kualalumpur
 #ampang #kuihrayapalingsedap
 #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

2018-06-03 07:00   11 1

 

Nak yg sedap Nak yg murah Nak buat kudapan jer Boleh amik Tart Nenas Gulung kudapan box ni rm25/48pcs je cuolllssaa. Berbaloiiiii kami bagi. . Murrrr murrrrr je Buat yg nk order bolehh dm atau direct link bio atas yaa. Cepat2 booking order yaa sebelum 4 Jun ya. Cepat order cepatlahh dapat yaaaa. . #kuihrayamurah #tartnenasgulungsedap #almondsnowcookiessedap #browniescrackersedap #selamatharirayaaidilfitri #ramadhanmubarak #cheras #kualalumpur #ampang #kuihrayapalingsedap #accidentallybaker #ibake #icook #sayajualkuihrayamurah #homemadewithlove #taisybakery #homemadeisgreat #kuihrayaviral #tartnenasgulungviral #almondsnowcookiesviral #browniecrackerviral #kuihrayalegend

Next Page →
Next Page →