Images about: #skincareroutine (6468562 posts)

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni? ✔Mudah - just sapu kat nadi je. ✔Cepat - beberapa saat je dah settle. ✔Senang - boleh dipakai di mana-mana dan boleh dibawa kemana-mana. ✔Unik - sapu kat nadi tapi effect seluruh badan. ✔Multifungsi - mampu bertindak sebagai first aid juga. ✔Terbalikkan usia - semakin bertambah usia tampak semakin muda. ✔Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit. 
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.

Jommm grab sekarangg!

Klik link di bio jika berminat 😊

 #KmieyWD #KrimAwetMuda #CalitCalitCantik #DealerWDKelantan #wdmelor #wdperingat #wdkelantan #krimkalisusia #susukmoden #krimtegang #krimjerawat #krimjeragat #krimnano #rawatdalamandanluaran #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #nakpesan #viral #instabeauty #instalove #bazaarpaknil #magik #skincareroutine #skincare #ajimaura #supportsahabat #likeforlikes #like4likes #like2like

2019-09-15 15:06   1 0

 

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍 Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni ✔Mudah - just sapu kat nadi je. ✔Cepat - beberapa saat je dah settle. ✔Senang - boleh dipakai di mana-mana dan boleh dibawa kemana-mana. ✔Unik - sapu kat nadi tapi effect seluruh badan. ✔Multifungsi - mampu bertindak sebagai first aid juga. ✔Terbalikkan usia - semakin bertambah usia tampak semakin muda. ✔Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit. Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba. CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja. Jommm grab sekarangg! Klik link di bio jika berminat 😊 #KmieyWD #KrimAwetMuda #CalitCalitCantik #DealerWDKelantan #wdmelor #wdperingat #wdkelantan #krimkalisusia #susukmoden #krimtegang #krimjerawat #krimjeragat #krimnano #rawatdalamandanluaran #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #nakpesan #viral #instabeauty #instalove #bazaarpaknil #magik #skincareroutine #skincare #ajimaura #supportsahabat #likeforlikes #like4likes #like2like

Weekend kali ini kamu kemana nih dear, walau weekend jangan sampai kamu lupa perawatan kulit yaa.
.
Dengan Day & Night Body Lotion walau kamu beraktivitas seharian kulitmu akan tetap menutrisi, apalagi disiang hari dengan Day Body Lotion yang akan membuat kulit tampak lebih putih, dengan UV Protection akan menjaga kulit dari pengaruh butuk sinar UV matahari.
.
Mengandung Vitamin C sebagai anti oxidant akan memberikan nutrisi lebih pada kulit dan kandungan moisturizer tinggi akan menjaga kelembaban kulit extra lebih lama,
dan pada malam hari setelah beraktivitas kamu bisa gunakan Whitening Night Body Lotion yang akan melembabkan, memutihkan, mencerahkan, dan dapat membantu memperbaiki struktur kulit secara instant dan permanent loh.😱
.
Dilengkapi dengan butiran vitamin & moisturizer yg akan menutrisi kulit sehingga tetap sehat, halus, lembut dan terjaga. 😍
.
Love Your Skin 💕 .
————————————————
 #maresha #mareshaskincare #skincare #skincaretips #mareshaindonesia #skincareindonesia #skincareroutine #bodylotion #bodywhiteningmaresha #daybodylotion #mareshaskincare_berau

2019-09-15 15:06   0 0

 

Weekend kali ini kamu kemana nih dear, walau weekend jangan sampai kamu lupa perawatan kulit yaa. . Dengan Day & Night Body Lotion walau kamu beraktivitas seharian kulitmu akan tetap menutrisi, apalagi disiang hari dengan Day Body Lotion yang akan membuat kulit tampak lebih putih, dengan UV Protection akan menjaga kulit dari pengaruh butuk sinar UV matahari. . Mengandung Vitamin C sebagai anti oxidant akan memberikan nutrisi lebih pada kulit dan kandungan moisturizer tinggi akan menjaga kelembaban kulit extra lebih lama, dan pada malam hari setelah beraktivitas kamu bisa gunakan Whitening Night Body Lotion yang akan melembabkan, memutihkan, mencerahkan, dan dapat membantu memperbaiki struktur kulit secara instant dan permanent loh.😱 . Dilengkapi dengan butiran vitamin & moisturizer yg akan menutrisi kulit sehingga tetap sehat, halus, lembut dan terjaga. 😍 . Love Your Skin 💕 . ———————————————— #maresha #mareshaskincare #skincare #skincaretips #mareshaindonesia #skincareindonesia #skincareroutine #bodylotion #bodywhiteningmaresha #daybodylotion #mareshaskincare_berau

Looking for reducing 
Your fats ?

The weight loss Training program will prepare you to be able to integrate lucrative weight loss options safely and effectively within your practice.
Weight loss treatment is highly lucrative and continues to be a service which is in high demand by your patients.
Here is our CEO Sara Sikandar Skin Consultant Aesthetician who recently attended a training session on weight loss in London.

Skins London by Sara Sikandar
For appointment call: 0300 5313777
Location: 285 - FF, Phase 4, DHA Lahore, Pakistan
 #Skinslondon #Lahore #Dha #dermapen #skintreatments #finelines #goodskin #pakistanbeautysociety #skincareroutine #laser #hairremoval #facial #spa #botox

2019-09-15 15:06   0 0

 

Looking for reducing Your fats The weight loss Training program will prepare you to be able to integrate lucrative weight loss options safely and effectively within your practice. Weight loss treatment is highly lucrative and continues to be a service which is in high demand by your patients. Here is our CEO Sara Sikandar Skin Consultant Aesthetician who recently attended a training session on weight loss in London. Skins London by Sara Sikandar For appointment call: 0300 5313777 Location: 285 - FF, Phase 4, DHA Lahore, Pakistan #Skinslondon #Lahore #Dha #dermapen #skintreatments #finelines #goodskin #pakistanbeautysociety #skincareroutine #laser #hairremoval #facial #spa #botox

Here’s a great opportunity to meet and connect with new skincare and beauty addicts around the globe! Just follow these simple rules to participate! 😊 ❤Like this post ❤Follow all of the accounts listed below AND comment "I'm in this train!" under the picture on all accounts if you want to be followed back or some of us will miss it! We will follow you back within 48 hrs ❤

@criss_own_skin 
@the_good_elements
@evelena.storiesinbloom
@joeybabywong
@lele_lelee60
@makeup_luver_bblog
@olexii_beauty
@skincredibles
@stylebymkdesign
@triedtested55
@violet_hollow
@mbeautylab
@woodsy_gal
@skinlikeus
@anna_saol ❤Must be a skincare or beauty related account. ❤Don’t follow to unfollow. We will see it and we will also remove our follow. And it's just rude!
This is a great opportunity for us to discover new accounts to support and engage with and learn from! Happy Following ❤
.

2019-09-15 15:06   5 5

 

Here’s a great opportunity to meet and connect with new skincare and beauty addicts around the globe! Just follow these simple rules to participate! 😊 ❤Like this post ❤Follow all of the accounts listed below AND comment "I'm in this train!" under the picture on all accounts if you want to be followed back or some of us will miss it! We will follow you back within 48 hrs ❤ @criss_own_skin @the_good_elements @evelena.storiesinbloom @joeybabywong @lele_lelee60 @makeup_luver_bblog @olexii_beauty @skincredibles @stylebymkdesign @triedtested55 @violet_hollow @mbeautylab @woodsy_gal @skinlikeus @anna_saol ❤Must be a skincare or beauty related account. ❤Don’t follow to unfollow. We will see it and we will also remove our follow. And it's just rude! This is a great opportunity for us to discover new accounts to support and engage with and learn from! Happy Following ❤ .

⭐NIGHT SKINCARE ROUTINE⭐
This tutorial shows how to take the makeup off properly + skincare that can help with large pores and pimples.
I use rose water after each step so that the ph level can be neutralized and hydrated.
Products used -
• @niveame Pure cleansing wipes
• Rose water
• @lushmiddleeast catastrophe mask
• @garnierarabia Micellar cleansing water
• @cliniquearabia dramatically different moisturizing gel • @palmersme Skin therapy face oil
• @nykaabeauty tea tree essential oil
• @sephoramiddleeast a pink bubblegum lip balm
-
-
-
-
-
-
 #cliniqueid #findmyid #skincarevideo #lifestyleblogger #lushyourlife #lush #lushmiddleeast #lushie  #nightimeroutine #skincare #skincarejunkie #skincaretips #skincareroutine #dubaimakeupartist #dubaibloggers

2019-09-15 15:05   6 0

 

⭐NIGHT SKINCARE ROUTINE⭐ This tutorial shows how to take the makeup off properly + skincare that can help with large pores and pimples. I use rose water after each step so that the ph level can be neutralized and hydrated. Products used - • @niveame Pure cleansing wipes • Rose water • @lushmiddleeast catastrophe mask • @garnierarabia Micellar cleansing water • @cliniquearabia dramatically different moisturizing gel • @palmersme Skin therapy face oil • @nykaabeauty tea tree essential oil • @sephoramiddleeast a pink bubblegum lip balm - - - - - - #cliniqueid #findmyid #skincarevideo #lifestyleblogger #lushyourlife #lush #lushmiddleeast #lushie #nightimeroutine #skincare #skincarejunkie #skincaretips #skincareroutine #dubaimakeupartist #dubaibloggers

A Sunday well spent brings a week of content. We hope your Sunday is full of good food, good friends, and good vibes. 🌤🌿✨

2019-09-15 15:05   1 1

 

A Sunday well spent brings a week of content. We hope your Sunday is full of good food, good friends, and good vibes. 🌤🌿✨

The All-Natural Miracle Ingredient That Makes Your Skin Glow #GREENGLOW by Maresha Skincare
.
🍃 Memutihkan wajah 3x lebih cepat
🍃 Membuat wajah glowing glass skin
🍃 Lembab halus lembut
🍃 Mencegah penuaan dini / kerutan di wajah
🍃 Menyamarkan flek hitam / bekas - bekas jerawat &
🍃 Noda noda hitam di wajah

Menjadikan kulit lebih sehat, putih lembab dan Glowing Dear 😍 😍 😍
"The Skin Looks more Radiant" ✨✨
.
Yuk buruan berburu produk terbaik persembahan Maresha Skincare di Agen/Reseller terdekat di kota kamu ya Dear😘
————————————————
 #maresha #mareshaskincare #skincare #GreenGlowMaresha #mareshaindonesia #skincareindonesia #jellycream #skincareroutine #creamwajah #glowingskin #mareshaskincare_berau

2019-09-15 15:05   0 0

 

The All-Natural Miracle Ingredient That Makes Your Skin Glow #GREENGLOW by Maresha Skincare . 🍃 Memutihkan wajah 3x lebih cepat 🍃 Membuat wajah glowing glass skin 🍃 Lembab halus lembut 🍃 Mencegah penuaan dini / kerutan di wajah 🍃 Menyamarkan flek hitam / bekas - bekas jerawat & 🍃 Noda noda hitam di wajah Menjadikan kulit lebih sehat, putih lembab dan Glowing Dear 😍 😍 😍 "The Skin Looks more Radiant" ✨✨ . Yuk buruan berburu produk terbaik persembahan Maresha Skincare di Agen/Reseller terdekat di kota kamu ya Dear😘 ———————————————— #maresha #mareshaskincare #skincare #GreenGlowMaresha #mareshaindonesia #skincareindonesia #jellycream #skincareroutine #creamwajah #glowingskin #mareshaskincare_berau

💖WHAT! JADI GLOWING SEGAMPANG INI ??
.
Ternyata bikin wajah PUTIH GLOWING BEBAS JERAWAT semudah ini 🥳🥳
.
✨RORO MENDUT 
GLOWING GREEN JELLY
with Cantella Asiatica, Spirulina, Aloe Vera, Seaweed, Arbutin, Glutathione, Hyaluronic Acid & Vitamin B3
.
Langsung pakai aja, dijamin wajahmu berubah SEBENING KRISTAL 💎💎
.
Paling laris, di tunggu-tunggu,
Super memuaskan hasilnya 😍🥰
.
🔥HARGA?
👉 BIG SIZE 50 gr Rp.150.000
👉 MINI SIZE 15 gr Rp.55.000
.
.
Buktiin sendiri deh
Konsul dulu yuk 📝
.
.
✅BPOM ✅HALAL MUI
.
.
🌿SAFE FOR MOMMY DURING PREGNANCY & BREASTFEEDING.
👼(Aman untuk ibu hamil & menyusui). ____________________
KONSULTASI & PEMESANAN :
.📱[WA] : 081226959667
.
💁‍♀️ Bisa Juga klik Link di Bio ya 
_____________________
 #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #krimwajahbpom #krimroromendut #skincareroutine #roromendutsurabaya #roromendutgresik
 #magicglowsurabaya #maskerorganik #greenjellyroromendut #krimherbal #roromendutbangkalan #roromendutsidoarjo #roromenduttuban  #roromendutlamongan  #roromendutmojokerto #tubanhitz #tubanhits #tuban #exploretubanjatim #bumiwali #krimwajahbumil #krimhalal #indobeautygram #makeuptutorial #makeuplook #makeupindonesia #makeupaddict #makeupnatural #beliebersindonesia

2019-09-15 15:05   0 0

 

💖WHAT! JADI GLOWING SEGAMPANG INI . Ternyata bikin wajah PUTIH GLOWING BEBAS JERAWAT semudah ini 🥳🥳 . ✨RORO MENDUT GLOWING GREEN JELLY with Cantella Asiatica, Spirulina, Aloe Vera, Seaweed, Arbutin, Glutathione, Hyaluronic Acid & Vitamin B3 . Langsung pakai aja, dijamin wajahmu berubah SEBENING KRISTAL 💎💎 . Paling laris, di tunggu-tunggu, Super memuaskan hasilnya 😍🥰 . 🔥HARGA 👉 BIG SIZE 50 gr Rp.150.000 👉 MINI SIZE 15 gr Rp.55.000 . . Buktiin sendiri deh Konsul dulu yuk 📝 . . ✅BPOM ✅HALAL MUI . . 🌿SAFE FOR MOMMY DURING PREGNANCY & BREASTFEEDING. 👼(Aman untuk ibu hamil & menyusui). ____________________ KONSULTASI & PEMESANAN : .📱[WA] : 081226959667 . 💁‍♀️ Bisa Juga klik Link di Bio ya _____________________ #RoroMendutSkincare #ROROMENDUT #krimwajahbpom #krimroromendut #skincareroutine #roromendutsurabaya #roromendutgresik #magicglowsurabaya #maskerorganik #greenjellyroromendut #krimherbal #roromendutbangkalan #roromendutsidoarjo #roromenduttuban #roromendutlamongan #roromendutmojokerto #tubanhitz #tubanhits #tuban #exploretubanjatim #bumiwali #krimwajahbumil #krimhalal #indobeautygram #makeuptutorial #makeuplook #makeupindonesia #makeupaddict #makeupnatural #beliebersindonesia

Ya tienes tu limpiador facial??? 💛💙💛 Es la perfecta evolución de tu rutina de belleza y justo lo que necesitas para disfrutar de una piel luminosa y natural. .
✔Pregunta los 💲 por Inbox
👉 Info y ventas Whatsapp 📲 •𝟯𝟮𝟬𝟵𝟬𝟲𝟲𝟭𝟯𝟵• (Link directo en nuestra biografía) / NO llamadas a este numero🚫
.
👉 Puedes llamar al ☎ fijo de la tienda (𝟳) 𝟲𝟭𝟵𝟯𝟱𝟯𝟱
.
🏩 Disponible en nuestra tienda 𝙋𝙄𝙂𝙈𝙀𝙉𝙏𝙏𝘼 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙔 𝙈𝘼𝙍𝙆𝙀𝙏
📍C.C La Florida Piso 2 L218 - Cañaveral, Floridablanca (entre Bata y Calzatodo, diagonal a Croydon)
⏰ Lunes a Domingo | 10am-8pm.
.
🏍 Programa tu domicilio en Bucaramanga, Floridablanca & toda el área metropolitana y paga en la puerta de tu casa 🏠🏠
.
🚚 Envíos a cualquier lugar de Colombia 🌏
.
Pagos por Efecty, Bancolombia o Daviplata . Aceptamos todas las tarjetas de credito o debito!
.
.
.
.
.
.
.
.
 #foreolunamini2 #foreo #skincare #clearskin
 #skincareroutine #rutinafacial #limpiadorfacial
 #maquillajeenbucaramanga #instagrammakeup #maquilajecolombiano #makeupcolombia #Bucaramanga

2019-09-15 15:05   0 0

 

Ya tienes tu limpiador facial 💛💙💛 Es la perfecta evolución de tu rutina de belleza y justo lo que necesitas para disfrutar de una piel luminosa y natural. . ✔Pregunta los 💲 por Inbox 👉 Info y ventas Whatsapp 📲 •𝟯𝟮𝟬𝟵𝟬𝟲𝟲𝟭𝟯𝟵• (Link directo en nuestra biografía) / NO llamadas a este numero🚫 . 👉 Puedes llamar al ☎ fijo de la tienda (𝟳) 𝟲𝟭𝟵𝟯𝟱𝟯𝟱 . 🏩 Disponible en nuestra tienda 𝙋𝙄𝙂𝙈𝙀𝙉𝙏𝙏𝘼 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙔 𝙈𝘼𝙍𝙆𝙀𝙏 📍C.C La Florida Piso 2 L218 - Cañaveral, Floridablanca (entre Bata y Calzatodo, diagonal a Croydon) ⏰ Lunes a Domingo | 10am-8pm. . 🏍 Programa tu domicilio en Bucaramanga, Floridablanca & toda el área metropolitana y paga en la puerta de tu casa 🏠🏠 . 🚚 Envíos a cualquier lugar de Colombia 🌏 . Pagos por Efecty, Bancolombia o Daviplata . Aceptamos todas las tarjetas de credito o debito! . . . . . . . . #foreolunamini2 #foreo #skincare #clearskin #skincareroutine #rutinafacial #limpiadorfacial #maquillajeenbucaramanga #instagrammakeup #maquilajecolombiano #makeupcolombia #Bucaramanga

💜 𝓜𝓪𝓻𝓪𝓬𝓾𝓳𝓪 𝓞𝓲𝓵 𝓣𝓪𝓻𝓽𝓮 💜
▪︎
☆Bonjour mes amours ! J'espère que vous avez passé un bon week-end 😊
▪︎
☆Je partage une huile de la marque @tartecosmetics qui cartonne 😅 je l'ai acheté chez @sephorafrance
Comme tu peux le voir, le flacon est très mignon et grâce à sa pipette on peut prélever avec précision la dose d'huile que l'on souhaite et ça c'est très pratique 👌
▪︎
☆ Cette huile a une odeur naturelle.
Ça ne sent pas le parfum chimique mais une odeur de plantes et d'huile..
▪︎
☆ Depuis que je l'utilise ma peau est devenue plus douce, hydratée et avec moins d'imperfections ! Maintenant, tous les soirs, bien installée sur mon petit canapé, j'applique 2 gouttes et c'est le bonheur ! 💆‍♀️
▪︎
▪︎
🔥🔥Petite astuce : je mélange cette huile avec mon fond de teint que j'applique sur mes zones sèches, et aussi sur les pommettes ça fait un effet glamour 🥰🔥🔥
▪︎
⚠️ Par contre si tu as une peau très grasse, ce produit n'est pas fait pour toi 😅
▪︎
☆ Connais-tu cette huile ? Quel est ton produit préféré de la marque Tarte ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
___________________________
 #tartecosmetics #tarte #maracujaoil #maracuja #skincareroutine #skincare #skinoil #glamour #sephorafrance #goodvibes #lifestyle #makeup #beauty #instamakeup #paris #ilhambeek #followforfollowback #mylife #makeuplife

2019-09-15 15:05   2 0

 

💜 𝓜𝓪𝓻𝓪𝓬𝓾𝓳𝓪 𝓞𝓲𝓵 𝓣𝓪𝓻𝓽𝓮 💜 ▪︎ ☆Bonjour mes amours ! J'espère que vous avez passé un bon week-end 😊 ▪︎ ☆Je partage une huile de la marque @tartecosmetics qui cartonne 😅 je l'ai acheté chez @sephorafrance Comme tu peux le voir, le flacon est très mignon et grâce à sa pipette on peut prélever avec précision la dose d'huile que l'on souhaite et ça c'est très pratique 👌 ▪︎ ☆ Cette huile a une odeur naturelle. Ça ne sent pas le parfum chimique mais une odeur de plantes et d'huile.. ▪︎ ☆ Depuis que je l'utilise ma peau est devenue plus douce, hydratée et avec moins d'imperfections ! Maintenant, tous les soirs, bien installée sur mon petit canapé, j'applique 2 gouttes et c'est le bonheur ! 💆‍♀️ ▪︎ ▪︎ 🔥🔥Petite astuce : je mélange cette huile avec mon fond de teint que j'applique sur mes zones sèches, et aussi sur les pommettes ça fait un effet glamour 🥰🔥🔥 ▪︎ ⚠️ Par contre si tu as une peau très grasse, ce produit n'est pas fait pour toi 😅 ▪︎ ☆ Connais-tu cette huile Quel est ton produit préféré de la marque Tarte . . . . . . . . . . . . . . ___________________________ #tartecosmetics #tarte #maracujaoil #maracuja #skincareroutine #skincare #skinoil #glamour #sephorafrance #goodvibes #lifestyle #makeup #beauty #instamakeup #paris #ilhambeek #followforfollowback #mylife #makeuplife

 #skincareroutine amazing results order today 20 pound off

2019-09-15 15:04   0 0

 

#skincareroutine amazing results order today 20 pound off

Notre cliente a craqué pour l’ombré hair blond miel cendrée cette année on craque pour c’est belles couleurs d’automne, à retrouver dans notre story votre ombré, votre soin lissant au tanin et votre soin lissant a la protéine de soie🌟 Jusqu’à 20h, sans rendez-vous🥰
.
📍Une seule adresse: 100 avenue Michelet, 93400 Saint-Ouen📍
🗓tous les jours sauf mardi🗓
⚠️SANS RENDEZ-VOUS⚠️
☎️INFOS 01 83 37 52 79☎️
.
.
.
 #latelierdebeaute #byldbforyou #paris #olaplex #hair #ombrehair #ombre #cheveux #longhair #vernissemipermanent #cilacilparis  #beauty #beaute #instahair #instagood #coiffeurparis #coiffeur #hairstyle #skincareroutine #skincare #saintouen #salonparis #beauteparis #hyaluropenparis #microneedlingparis #hyaluropen #microneedling

2019-09-15 15:04   3 0

 

Notre cliente a craqué pour l’ombré hair blond miel cendrée cette année on craque pour c’est belles couleurs d’automne, à retrouver dans notre story votre ombré, votre soin lissant au tanin et votre soin lissant a la protéine de soie🌟 Jusqu’à 20h, sans rendez-vous🥰 . 📍Une seule adresse: 100 avenue Michelet, 93400 Saint-Ouen📍 🗓tous les jours sauf mardi🗓 ⚠️SANS RENDEZ-VOUS⚠️ ☎️INFOS 01 83 37 52 79☎️ . . . #latelierdebeaute #byldbforyou #paris #olaplex #hair #ombrehair #ombre #cheveux #longhair #vernissemipermanent #cilacilparis #beauty #beaute #instahair #instagood #coiffeurparis #coiffeur #hairstyle #skincareroutine #skincare #saintouen #salonparis #beauteparis #hyaluropenparis #microneedlingparis #hyaluropen #microneedling

Happy #skincaresunday everyone. 🧖🏻‍♀️💜 I won this HEAD IN THE CLOUDS set from @fourthraybeauty on Twitter. 😁 I was excited to finally be able to try them out & here are My thoughts; #skincarereview 📝 They all have a nice light weight consistency. The seem to absorb nicely but leaves my skin feeling stick and tacky afterwards. This eventually does seem to go away. I haven't noticed any extra hydration or glow in my skin tho. They actually made my skin feel a bit tighter. The bottles are pretty small too: only .50 fl oz in each. They didn't really work for my dry, mature skin.
Now for the Scents; 🤭
💚Matcha face milk is the least fragrant out of them all and the one I like most.
🧡Papaya face milk has a light scent but primarily smells of citrus due to the tangerine and orange extracts in them.
🍉 Watermelon face milk smells more like cucumber which is one of the top ingredients.
💜Açai face milk smells intensely like artificial sweeteners. Reminds me of sweettart candies, not in a good way.
❤Tumeric face milk smells like a mix of cucumber and citrus and isn't a strong as the rest.
.
Have you tried these yet?
If so what did you think?
 #fourthraybeauty #colourpop .
Remember, everyone's skin is different and these are my own thoughts and experiences with these products. #skinisin .
They are cruelty free and vegan. Paraben & gluten free. .
📸 by @kacjbeauty 
Feel free to follow me on Twitter @kacj1979.🐦
.
.
.
.
.
@colourpopcosmetics @solbody 
 #kacjbeauty #colourpopme #colourpopcult #colourpopcosmetics 
 #skincareroutine #365inskincare #crueltyfreeskincare #igtopshelfie #beautyproducts #beautyflatlay #skincaredaily #skincareproducts #skincareflatlay #skincarecommunity #intothegloss #skincareblogger #instaskin #instaskincare #skincaretips #skincareobsessed #femfeed

2019-09-15 15:04   4 2

 

Happy #skincaresunday everyone. 🧖🏻‍♀️💜 I won this HEAD IN THE CLOUDS set from @fourthraybeauty on Twitter. 😁 I was excited to finally be able to try them out & here are My thoughts; #skincarereview 📝 They all have a nice light weight consistency. The seem to absorb nicely but leaves my skin feeling stick and tacky afterwards. This eventually does seem to go away. I haven't noticed any extra hydration or glow in my skin tho. They actually made my skin feel a bit tighter. The bottles are pretty small too: only .50 fl oz in each. They didn't really work for my dry, mature skin. Now for the Scents; 🤭 💚Matcha face milk is the least fragrant out of them all and the one I like most. 🧡Papaya face milk has a light scent but primarily smells of citrus due to the tangerine and orange extracts in them. 🍉 Watermelon face milk smells more like cucumber which is one of the top ingredients. 💜Açai face milk smells intensely like artificial sweeteners. Reminds me of sweettart candies, not in a good way. ❤Tumeric face milk smells like a mix of cucumber and citrus and isn't a strong as the rest. . Have you tried these yet If so what did you think #fourthraybeauty #colourpop . Remember, everyone's skin is different and these are my own thoughts and experiences with these products. #skinisin . They are cruelty free and vegan. Paraben & gluten free. . 📸 by @kacjbeauty Feel free to follow me on Twitter @kacj1979.🐦 . . . . . @colourpopcosmetics @solbody #kacjbeauty #colourpopme #colourpopcult #colourpopcosmetics #skincareroutine #365inskincare #crueltyfreeskincare #igtopshelfie #beautyproducts #beautyflatlay #skincaredaily #skincareproducts #skincareflatlay #skincarecommunity #intothegloss #skincareblogger #instaskin #instaskincare #skincaretips #skincareobsessed #femfeed

سلااااامممم دوستانِ جان⁦☺️⁩ .
بازم من با یه فیشیال عالیِ دیگه 💪
کلاینت عزیزم⁦❤️⁩ با پکیج حلزون تراپی🐌
.
یه متد عالی با تأثیر فوق‌العاده روی چین و چروک های ریز پوست که علاوه بر این باعث لیفت صورت و قوام عضلات صورت میشه 🐌🦋😍
.
تیرگی و پف زیر چشم رو از بین میبره.ژل حلزون سررررشار از کلاژن و الاستین هست با قدرت جذب بالا و جوانساز قویِ پوست🐌🦋 .
.
.
My beautiful client 💆😌
.
واقعاً خیلی حس خوبیه وقتی کار تموم میشه و رو به روی خودم یه پوستِ عالی و عاری از هرگونه آلودگی میبینم 🧡
.
پوست کاملا تغذیه و تقویت میشه... عضلات صورت با قوام شده و روند پیری و افتادگی پوست بسیار کند میشه و جوانی و زیبایی پوستتون دوچندان میشه 🥰🦋🌊
.
انجام پکیج کامل فیشیال 💯 .
خدامات کامل پوست 🌹
پاکسازی و جوان سازی پوست 🌹
رفع چین و چروک و افتادگی صورت🌹
کلاژن سازی و حلزون تراپی 🌹
در سالن زیبایی نیلا واقع در عظیمیه کرج ✨
@nilabeautyworld
@skincare.snailtherapy 
 #پاکسازی_پوست 
 #پاکسازی
 #جوان_سازی 
 #حلزون_تراپی 
 #کلاژن_سازی 
 #درمااف 
 #رفع_تیرگی 
 #رفع_لک 
 #رفع_افتادگی_پوست 
 #فیشیال 
 #کرج
 #عظیمیه
 #جهانشهر
 #ماسک
 #ماسک_صورت
 #ماسک_خانگی
 #محصولات_پوست 
 #فیشال_تخصصی
 #ماسک_گچی 
 #رفع_چین_چروک 
 #رفع_افتادگی 
 #freeman
 #skincare 
 #skincareroutine 
 #facial #facialmassage 
 #facemask
 #luxuryfacial
استفاده کنید و لذت ببرید 💆🙃✨👌

2019-09-15 15:03   5 0

 

سلااااامممم دوستانِ جان⁦☺️⁩ . بازم من با یه فیشیال عالیِ دیگه 💪 کلاینت عزیزم⁦❤️⁩ با پکیج حلزون تراپی🐌 . یه متد عالی با تأثیر فوق‌العاده روی چین و چروک های ریز پوست که علاوه بر این باعث لیفت صورت و قوام عضلات صورت میشه 🐌🦋😍 . تیرگی و پف زیر چشم رو از بین میبره.ژل حلزون سررررشار از کلاژن و الاستین هست با قدرت جذب بالا و جوانساز قویِ پوست🐌🦋 . . . My beautiful client 💆😌 . واقعاً خیلی حس خوبیه وقتی کار تموم میشه و رو به روی خودم یه پوستِ عالی و عاری از هرگونه آلودگی میبینم 🧡 . پوست کاملا تغذیه و تقویت میشه... عضلات صورت با قوام شده و روند پیری و افتادگی پوست بسیار کند میشه و جوانی و زیبایی پوستتون دوچندان میشه 🥰🦋🌊 . انجام پکیج کامل فیشیال 💯 . خدامات کامل پوست 🌹 پاکسازی و جوان سازی پوست 🌹 رفع چین و چروک و افتادگی صورت🌹 کلاژن سازی و حلزون تراپی 🌹 در سالن زیبایی نیلا واقع در عظیمیه کرج ✨ @nilabeautyworld @skincare.snailtherapy #پاکسازی_پوست #پاکسازی #جوان_سازی #حلزون_تراپی #کلاژن_سازی #درمااف #رفع_تیرگی #رفع_لک #رفع_افتادگی_پوست #فیشیال #کرج #عظیمیه #جهانشهر #ماسک #ماسک_صورت #ماسک_خانگی #محصولات_پوست #فیشال_تخصصی #ماسک_گچی #رفع_چین_چروک #رفع_افتادگی #freeman #skincare #skincareroutine #facial #facialmassage #facemask #luxuryfacial استفاده کنید و لذت ببرید 💆🙃✨👌

FILORGA
*خانواده تایم فیلرها*

کرمهای تایم فیلر یک رنج کامل از مشکلات پوست اعم از خطوط و چروکهای عمیق را درمان میکنند . این کرمها حاوی مواد موثری هستند که بصورت :
٭شبه بتاکس
٭شبه فیلر
٭شبه مزو
عمل کرده و انواع خطوط را ،ناشی از هر علتی که بوجود آمده باشند ، درمان میکنند.
۱- تایم فیلر چشم : کرم ضد افتادگی پلک و ضد چروک است و با دارا بودن ویتامین B5 باعث رشد و تقویت مژه ها میشود.
۲- کرم تایم فیلر صورت: ضد چروک قوی صورت که مناسب پوستهای نرمال تا خشک است.
۳-کرم تایم فیلر مَت صورت : ضد چروک قوی صورت با خاصیت تنظیم ترشح چربی که مناسب پوستهای مختلط تا چرب می باشد.
 #poober #filorga #skincareroutine #bloggerstyle #tim #timefillermat #ضدچروک_قوی

2019-09-15 15:03   0 0

 

FILORGA *خانواده تایم فیلرها* کرمهای تایم فیلر یک رنج کامل از مشکلات پوست اعم از خطوط و چروکهای عمیق را درمان میکنند . این کرمها حاوی مواد موثری هستند که بصورت : ٭شبه بتاکس ٭شبه فیلر ٭شبه مزو عمل کرده و انواع خطوط را ،ناشی از هر علتی که بوجود آمده باشند ، درمان میکنند. ۱- تایم فیلر چشم : کرم ضد افتادگی پلک و ضد چروک است و با دارا بودن ویتامین B5 باعث رشد و تقویت مژه ها میشود. ۲- کرم تایم فیلر صورت: ضد چروک قوی صورت که مناسب پوستهای نرمال تا خشک است. ۳-کرم تایم فیلر مَت صورت : ضد چروک قوی صورت با خاصیت تنظیم ترشح چربی که مناسب پوستهای مختلط تا چرب می باشد. #poober #filorga #skincareroutine #bloggerstyle #tim #timefillermat #ضدچروک_قوی

𝗶𝘀 𝗱𝗿𝗲𝗮𝗺𝗶𝗻𝗴...♡
°∘✧✩°∘°∘✧✩°∘ °∘✧✩°∘°∘✧✩°∘
『🎐』fc: 1695
『🍧』be yourself 『🧸』qotd: cold weather or hot weather?
°∘✧✩°∘°∘✧✩°∘ °∘✧✩°∘°∘✧✩°∘
𝐃𝐢𝐬𝐜𝐥𝐚𝐢𝐦𝐞𝐫: 𝐦𝐚𝐲 𝐧𝐨𝐭 𝐰𝐨𝐫𝐤 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐢𝐬 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭
- - - - - - - ✄ - - - - - - - 
For more follow @waterthread
»
»
»
Tags ♡
 #threadqloss #threads #selfcarethreads #pfps #billieeilish #selfcare #selfcarethreads #selfcareaccount #selfcareposts #selfcareadvice #selfcarethread #selfcarematters #selfcarethreadsdaily #selfcarethreads #selfcarethreadstwitter #selfcarethreadsaccount #funnytwitter #twittermemes #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincarethreads #skincarethread #explorepage

2019-09-15 15:03   3 1

 

𝗶𝘀 𝗱𝗿𝗲𝗮𝗺𝗶𝗻𝗴...♡ °∘✧✩°∘°∘✧✩°∘ °∘✧✩°∘°∘✧✩°∘ 『🎐』fc: 1695 『🍧』be yourself 『🧸』qotd: cold weather or hot weather °∘✧✩°∘°∘✧✩°∘ °∘✧✩°∘°∘✧✩°∘ 𝐃𝐢𝐬𝐜𝐥𝐚𝐢𝐦𝐞𝐫: 𝐦𝐚𝐲 𝐧𝐨𝐭 𝐰𝐨𝐫𝐤 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐢𝐬 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 - - - - - - - ✄ - - - - - - - For more follow @waterthread » » » Tags ♡ #threadqloss #threads #selfcarethreads #pfps #billieeilish #selfcare #selfcarethreads #selfcareaccount #selfcareposts #selfcareadvice #selfcarethread #selfcarematters #selfcarethreadsdaily #selfcarethreads #selfcarethreadstwitter #selfcarethreadsaccount #funnytwitter #twittermemes #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincarethreads #skincarethread #explorepage

Looking to boost✨ your skincare routine? The PMD Clean Pro RQ is the solution you’ve been searching for!

2019-09-15 15:03   0 1

 

Looking to boost✨ your skincare routine The PMD Clean Pro RQ is the solution you’ve been searching for!