United States

  United States

  Top 331779 Instagram followed

Images about: #steak (8895623 posts)

🙌 One of the best tips we've heard to make a juicy burger is to not squash it down with a spatula! What's your top tip?

2018-06-23 05:34   0 1

 

🙌 One of the best tips we've heard to make a juicy burger is to not squash it down with a spatula! What's your top tip

Oh my goodness!!! I can't wait to make this skirt steak again! I've got all the details on the best marinade and how to cook skirt steak #ontheblog
Just head to the link here @domesticallyspeaking and scroll down to find this delicious recipe!
 #steak #skirtsteak #beef #whatsfordinner #recipe #foodie #nom #nomnom #food #chefmode #foodstagram #foodblogger #foods #foodlover #buzzfeedfood #eeeeeats #feedfeed #foodiesofinstagram #instapic #instagood #instafoodie #foodgawker #igfood #yahoofood #thekitchen #foodblogeats

2018-06-23 05:34   3 0

 

Oh my goodness!!! I can't wait to make this skirt steak again! I've got all the details on the best marinade and how to cook skirt steak #ontheblog Just head to the link here @domesticallyspeaking and scroll down to find this delicious recipe! #steak #skirtsteak #beef #whatsfordinner #recipe #foodie #nom #nomnom #food #chefmode #foodstagram #foodblogger #foods #foodlover #buzzfeedfood #eeeeeats #feedfeed #foodiesofinstagram #instapic #instagood #instafoodie #foodgawker #igfood #yahoofood #thekitchen #foodblogeats

Wrapped up the week with this beauty right here 😋 #steak #ribeye #steakHor #butter 👌🏼... oh yeah, and #brocolli 😜

2018-06-23 05:33   1 0

 

Wrapped up the week with this beauty right here 😋 #steak #ribeye #steakHor #butter 👌🏼... oh yeah, and #brocolli 😜

🔥Dry aged beef
-
👩🏽‍🍳:
🤞🏽Local dry aged kangarilla beef
-
🤞🏽purple bliss potato
-
🤞🏽porcini cream
-
🤞🏽pickled garlic,paired perfectly with Serafino Sharktooth Shiraz sauce
-
AMAZING🙂
-
📝
今天早上六點就起床看書,要期末考了😂
為了要一掃看書的嘔氣,想說來試試看乾式熟成的澳牛吧,結果很不錯!(不過我只吃一半而已😂😞)因為吃到一半時忽然覺得想吐(可能是因為最近吃太多牛排)我可能短時間不會再吃肉😂。
乾式熟成的牛排在外面餐館至少900起跳,不過自己煎只要⋯⋯⋯三分之一的價格不到🙂台灣比較少賣乾式熟成的牛肉,有機會買到一定要試試看,非常美味🙂
(牛排配上小小的紫薯和cream超級好吃非常搭,可惜現在的牛排餐館都是馬鈴薯配牛排🤣)
-
好囉是時候去動動活動筋骨了😎
-
 #healthyfood #healthybreakfast #healthylifestyle #healthyeating #healthy #healthychoices #breakfast #foodporn #foodie #foodgasm #foodstagram #homemade 
 #myprotein #protein #健康 #美食 #美味 #colorful #brunch #yummy #飲食控制 #eatclean #fitfood #相機食先 #2eat2gether #fitness #steak #porcini

2018-06-23 05:33   6 0

 

🔥Dry aged beef - 👩🏽‍🍳: 🤞🏽Local dry aged kangarilla beef - 🤞🏽purple bliss potato - 🤞🏽porcini cream - 🤞🏽pickled garlic,paired perfectly with Serafino Sharktooth Shiraz sauce - AMAZING🙂 - 📝 今天早上六點就起床看書,要期末考了😂 為了要一掃看書的嘔氣,想說來試試看乾式熟成的澳牛吧,結果很不錯!(不過我只吃一半而已😂😞)因為吃到一半時忽然覺得想吐(可能是因為最近吃太多牛排)我可能短時間不會再吃肉😂。 乾式熟成的牛排在外面餐館至少900起跳,不過自己煎只要⋯⋯⋯三分之一的價格不到🙂台灣比較少賣乾式熟成的牛肉,有機會買到一定要試試看,非常美味🙂 (牛排配上小小的紫薯和cream超級好吃非常搭,可惜現在的牛排餐館都是馬鈴薯配牛排🤣) - 好囉是時候去動動活動筋骨了😎 - #healthyfood #healthybreakfast #healthylifestyle #healthyeating #healthy #healthychoices #breakfast #foodporn #foodie #foodgasm #foodstagram #homemade #myprotein #protein #健康 #美食 #美味 #colorful #brunch #yummy #飲食控制 #eatclean #fitfood #相機食先 #2eat2gether #fitness #steak #porcini

Happy Lunch guys, siang ini aku lunch di @theholyribs dan aku coba yang 400g Prime Sirloin Big Bites, dagingnya yang super juicy dan fresh by @trueaussieid dan dicampur dengan sausnya yang gurih😊 dan kalian juga bisa req loh mau medium rare or medium well, yuks yang binggung mau lunch or dinner dimana nanti langsung aja cus ke @theholyribs bareng keluarga, sahabat atau pacar sambil quality time sambil ngunyah steak juga di @theholyribs Asyique!
-
-
Nah @theholyribs dan @trueaussieid juga lagi adain undian menarik nih, undian menariknya adalah "WIN A TRIP TO AUSTRALIA" with Chef @aafit gimana sih kak cara ikutannya? nah caranya gampang banget guys kalian pesan menu di @theholyribs yang termasuk dalam promo undian, contohnya yang kaya aku pesen ini si 400g Prime Sirloin Big Bites, Lalu kalian isi kupon dan submit ya jangan lupa !!
-
-
3 Orang Pemenang yang beruntung bakal diajak trip bareng chef @aafit untuk visit Rangers Valley Australia dan bukan cuman itu aja guys kalian bakal Liburan di Gold Coast - Brisbane plus Movie World juga serukann, oh ya satu lagi Visa Pemenang akan diurus oleh pihak #HolyCowGroup jadi tunggu apalagi cus langsung ke @theholyribs dan jangan lupa ya buat ikutan WIN A TRIP TO AUSTRALIA karena cuman sampai tanggal 15 Juli 2018 dan catet ya guyss! hanya berlaku di Holy Ribs Lotte Shopping Avenue, Holy Ribs Pondok Indah Plaza 6 dan Holy Ribs WTC goodluck everyone!
-
-
 #Eatandstories #TheHolyRibs #steak #beef #sirloin #juicy #hot #chilli #spicy #sauce #asian #asia #taste #good #delicious #yummy #tasty #food #foodporn #eat #instagood #instagram #kuliner #jakarta

2018-06-23 05:30   21 4

 

Happy Lunch guys, siang ini aku lunch di @theholyribs dan aku coba yang 400g Prime Sirloin Big Bites, dagingnya yang super juicy dan fresh by @trueaussieid dan dicampur dengan sausnya yang gurih😊 dan kalian juga bisa req loh mau medium rare or medium well, yuks yang binggung mau lunch or dinner dimana nanti langsung aja cus ke @theholyribs bareng keluarga, sahabat atau pacar sambil quality time sambil ngunyah steak juga di @theholyribs Asyique! - - Nah @theholyribs dan @trueaussieid juga lagi adain undian menarik nih, undian menariknya adalah "WIN A TRIP TO AUSTRALIA" with Chef @aafit gimana sih kak cara ikutannya nah caranya gampang banget guys kalian pesan menu di @theholyribs yang termasuk dalam promo undian, contohnya yang kaya aku pesen ini si 400g Prime Sirloin Big Bites, Lalu kalian isi kupon dan submit ya jangan lupa !! - - 3 Orang Pemenang yang beruntung bakal diajak trip bareng chef @aafit untuk visit Rangers Valley Australia dan bukan cuman itu aja guys kalian bakal Liburan di Gold Coast - Brisbane plus Movie World juga serukann, oh ya satu lagi Visa Pemenang akan diurus oleh pihak #HolyCowGroup jadi tunggu apalagi cus langsung ke @theholyribs dan jangan lupa ya buat ikutan WIN A TRIP TO AUSTRALIA karena cuman sampai tanggal 15 Juli 2018 dan catet ya guyss! hanya berlaku di Holy Ribs Lotte Shopping Avenue, Holy Ribs Pondok Indah Plaza 6 dan Holy Ribs WTC goodluck everyone! - - #Eatandstories #TheHolyRibs #steak #beef #sirloin #juicy #hot #chilli #spicy #sauce #asian #asia #taste #good #delicious #yummy #tasty #food #foodporn #eat #instagood #instagram #kuliner #jakarta

.
.
The one who loves to eat is the best one! Here, we have Wagyu Burger, ready to rock you up! Try them!⠀
.⠀
 #sulselhits #makassar #makassarcity #exploremakassar #instamakassar #hangoutmakassar #nongkrongmakassar #culinarymakassar #makassareatery #makassarculinary #makassarhits #simplyculinary #makassarhijabers #mksfoodbang #mksfoodgraph #mksfoodgasm #cafemakassar #infokulinermakassar #deliciousmakassar #kulinermakassar #jajananmakassar #dinnermakassar #foodiesmakassar #restomakassar #steakhousemakassar #pizzamakassar #steak #foodies #foodgasm #foodporn

2018-06-23 05:29   5 0

 
*
*
*
◇テンダーロイン 100g~
◇ダ・ロープ亭
*
*
*
 #熊本 #Kumamoto #熊本グルメ
 #ランチ #lunch #ステーキ #steak #肉活
 #おいしいはしあわせ #美味しすぎる #芦北
 #インスタ映え #instagram #デリスタグラマー
 #ダロープ亭 #lunchoftheday
 #美味しいもの大好き #おいしい #美味しいは幸せ
 #絶品 #美味 #グルメ #igfood #instagood
 #foodstagram #写真撮ってる人と繋がりたい

2018-06-23 05:26   7 0

 

* * * ◇テンダーロイン 100g~ ◇ダ・ロープ亭 * * * #熊本 #Kumamoto #熊本グルメ #ランチ #lunch #ステーキ #steak #肉活 #おいしいはしあわせ #美味しすぎる #芦北 #インスタ映え #instagram #デリスタグラマー #ダロープ亭 #lunchoftheday #美味しいもの大好き #おいしい #美味しいは幸せ #絶品 #美味 #グルメ #igfood #instagood #foodstagram #写真撮ってる人と繋がりたい

*
*
*
◇テンダーロイン 100g~
◇ダ・ロープ亭
*
念願のお店のおみせ✨
柔らかくてジューシーで美味しすぎました🍴
道中とても険しいのですが、行く価値あり◎
また行きたいです😊💕
*
*
*
 #熊本 #Kumamoto #熊本グルメ
 #ランチ #lunch #ステーキ #steak #肉活
 #おいしいはしあわせ #美味しすぎる #芦北
 #インスタ映え #instagram #デリスタグラマー
 #ダロープ亭 #lunchoftheday
 #美味しいもの大好き #おいしい #美味しいは幸せ
 #絶品 #美味 #グルメ #igfood #instagood
 #foodstagram #写真撮ってる人と繋がりたい

2018-06-23 05:23   8 0

 

* * * ◇テンダーロイン 100g~ ◇ダ・ロープ亭 * 念願のお店のおみせ✨ 柔らかくてジューシーで美味しすぎました🍴 道中とても険しいのですが、行く価値あり◎ また行きたいです😊💕 * * * #熊本 #Kumamoto #熊本グルメ #ランチ #lunch #ステーキ #steak #肉活 #おいしいはしあわせ #美味しすぎる #芦北 #インスタ映え #instagram #デリスタグラマー #ダロープ亭 #lunchoftheday #美味しいもの大好き #おいしい #美味しいは幸せ #絶品 #美味 #グルメ #igfood #instagood #foodstagram #写真撮ってる人と繋がりたい

-
ハンバーグデミグラスソース@ステーキ&ハンバーグリボーン(経堂)
鉄板熱々ジュワッとジューシー牛豚合挽きハンバーグ。バチバチと弾けるデミグラスソースが食欲をそそるぜいっ~(^3^)/
-----------------------------------
 #ハンバーグ #ステーキ #ハンバーグステーキ #ハンバーグ王子 #肉王子 #ステーキ王子 #肉 #牛肉 #豚肉 #肉料理 #デミグラス #デミグラスソース #ランチ #日本ミンチ協会 #ハンバーグッド #こんミンチは #instagood #instafood #JMMA #hamburg #steak #hamburger #hamburgersteak #hamburgood #meat #beef #pork #demiglace #lunch .
-----------------------------------
Hamburg Prince kazukazu
ï¼ Japan Minced Meat Association
-----------------------------------

2018-06-23 05:22   27 0

 

- ハンバーグデミグラスソース@ステーキ&ハンバーグリボーン(経堂) 鉄板熱々ジュワッとジューシー牛豚合挽きハンバーグ。バチバチと弾けるデミグラスソースが食欲をそそるぜいっ~(^3^)/ ----------------------------------- #ハンバーグ #ステーキ #ハンバーグステーキ #ハンバーグ王子 #肉王子 #ステーキ王子 #肉 #牛肉 #豚肉 #肉料理 #デミグラス #デミグラスソース #ランチ #日本ミンチ協会 #ハンバーグッド #こんミンチは #instagood #instafood #JMMA #hamburg #steak #hamburger #hamburgersteak #hamburgood #meat #beef #pork #demiglace #lunch . ----------------------------------- Hamburg Prince kazukazu @Japan Minced Meat Association -----------------------------------

나보다 요리를 더 잘하는 죠니 🍽
스테이크나 훠궈에는 본인만의 고집(?)이 상당해서, 참견 안하고 가만히 기다렸다 먹으면 된다. 장보는 것 부터 재료손질에 보관까지 나보다 잘 알고 있는 친구. 그래서 사실 속으로 좀 든든하고 흐뭇해. 인생은 ‘먹고 사는 일’. 먹는 것에 대한 성향이 잘 맞아서 행복한 우리는 #천생연분 👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳
.
.
 #무쇠팬 #주물팬 #웍
 #고기가중요한남자 #1일3고기 #소고기

2018-06-23 05:22   10 1

 

나보다 요리를 더 잘하는 죠니 🍽 스테이크나 훠궈에는 본인만의 고집()이 상당해서, 참견 안하고 가만히 기다렸다 먹으면 된다. 장보는 것 부터 재료손질에 보관까지 나보다 잘 알고 있는 친구. 그래서 사실 속으로 좀 든든하고 흐뭇해. 인생은 ‘먹고 사는 일’. 먹는 것에 대한 성향이 잘 맞아서 행복한 우리는 #천생연분 👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳 . . #무쇠팬 #주물팬 #웍 #고기가중요한남자 #1일3고기 #소고기

 #동대문 #두타
.
 #홍대개미 수떼이끄덮밥 개꿀
.
.
.
.
.
.
 #서울 #동대문구 #홍대 #이태원 #동대문맛집 #맛집 #스테이크덮밥 #스테이크 #덮밥 #일식 #서울맛집 #먹스타그램 #먹방 #일상 #일상스타그램 #맛집스타그램 #데일리 #seoul #steak #daily #dish #dailylife #instgram

2018-06-23 05:22   6 0

 
The steaks are high with this one 🥩 
____________________________________________

Prime rib steak $15 (that’s right !! No it’s not on special it’s only $15) 🤤 
_____________________________________________

Thank you @radleysaustralia for hosting and @fcba.community for the Invite 💖
_____________________________________________
.
.
. . . . 
 #sydneyfood #foodoftheday #foodforfoodies #stayhungry #fcbansw #sydneyfoodshare #lickyourphone #dailytelegraph #foodoftheday #foodforfoodies #stayhungry #fcbansw #sydneyfoodshare #lickyourphone #dailytelegraph #EatventuresXSydney #newpost #foodblog  #fcbaxradleys #radleyseats #fcba #chatswoodeats #chatswoodchase #steak #beef #mediumrare #lunch

2018-06-23 05:22   13 0

 

The steaks are high with this one 🥩 ____________________________________________ Prime rib steak $15 (that’s right !! No it’s not on special it’s only $15) 🤤 _____________________________________________ Thank you @radleysaustralia for hosting and @fcba.community for the Invite 💖 _____________________________________________ . . . . . . #sydneyfood #foodoftheday #foodforfoodies #stayhungry #fcbansw #sydneyfoodshare #lickyourphone #dailytelegraph #foodoftheday #foodforfoodies #stayhungry #fcbansw #sydneyfoodshare #lickyourphone #dailytelegraph #EatventuresXSydney #newpost #foodblog #fcbaxradleys #radleyseats #fcba #chatswoodeats #chatswoodchase #steak #beef #mediumrare #lunch

If there's steak on the menu, I usually don't go for it but maybe I'm a changed person? 😂 I really enjoyed the 6 oz Top Sirloin.... I ordered this bc I was CRAVING their garlic mashed potato 🤤 • •
•
•
•
Baked Brie and 6 oz Top Sirloin •
•
•
•
rating: 4/5

2018-06-23 05:21   17 1

 

If there's steak on the menu, I usually don't go for it but maybe I'm a changed person 😂 I really enjoyed the 6 oz Top Sirloin.... I ordered this bc I was CRAVING their garlic mashed potato 🤤 • • • • • Baked Brie and 6 oz Top Sirloin • • • • rating: 4/5

今日のランチは、ハンバーグステーキ✨
宮崎牛100%😉✌✨
グラムは、欲張って『340㌘』でも、食べきっちゃう安定の美味しさ💓
ご馳走さまでした。

 #ランチタイム #ランチ #lunchtime🍴 #lunchstagram #lunch #lunchtime #ハンバーグステーキ #ハンバーグ #ハンバーグランチ #meat #meatlover #meatball #miyazaki #miyazakigyu #宮崎牛 #平家の郷 #お昼ごはん #おひるごはん #steak #yummyfood #yummy #japaneserestaurant #japanesefood #foods #foodphotography #food #beef #foodie

2018-06-23 05:20   6 1

 

今日のランチは、ハンバーグステーキ✨ 宮崎牛100%😉✌✨ グラムは、欲張って『340㌘』でも、食べきっちゃう安定の美味しさ💓 ご馳走さまでした。 #ランチタイム #ランチ #lunchtime🍴 #lunchstagram #lunch #lunchtime #ハンバーグステーキ #ハンバーグ #ハンバーグランチ #meat #meatlover #meatball #miyazaki #miyazakigyu #宮崎牛 #平家の郷 #お昼ごはん #おひるごはん #steak #yummyfood #yummy #japaneserestaurant #japanesefood #foods #foodphotography #food #beef #foodie

George T. Stagg, Wild Turkey Masters Keep 17, Weller 12, 32oz Ribeye. 
 #bourbon #steak

2018-06-23 05:19   31 2

 

George T. Stagg, Wild Turkey Masters Keep 17, Weller 12, 32oz Ribeye. #bourbon #steak

Lunch time ☀︎
あいにくのお天気ですが
本日も11:00〜営業しております😊🌿
.
.
本日ご予約頂いているお客様
お気を付けてお越しくださいませ🙇🏻‍♂️☔️★
.
.
Lunch MENU 📝
◻️熟成肉 ステーキランチ
◻️ #3burger -トリオバーガー-
◻️ステーキ屋さんのオムライス
◻️本日のプレートランチ
(デミグラスハンバーグ)
◻️本日のパスタランチ
(小海老とバジルのオイルパスタ)
◻️フィリーチーズステーキサンド
◻️トリュフオムレツのホットサンド
.
◻️その他 焼き菓子各種
.
.
.
【lunch time】
11:00〜15:00 (Lo.14:00)
【diner time】
17:00〜25:00(Lo.24:00)
橿原市北八木町3-65-13
☎︎0744-20-3313
.

2018-06-23 05:19   13 1

 

Lunch time ☀︎ あいにくのお天気ですが 本日も11:00〜営業しております😊🌿 . . 本日ご予約頂いているお客様 お気を付けてお越しくださいませ🙇🏻‍♂️☔️★ . . Lunch MENU 📝 ◻️熟成肉 ステーキランチ ◻️ #3burger -トリオバーガー- ◻️ステーキ屋さんのオムライス ◻️本日のプレートランチ (デミグラスハンバーグ) ◻️本日のパスタランチ (小海老とバジルのオイルパスタ) ◻️フィリーチーズステーキサンド ◻️トリュフオムレツのホットサンド . ◻️その他 焼き菓子各種 . . . 【lunch time】 11:00〜15:00 (Lo.14:00) 【diner time】 17:00〜25:00(Lo.24:00) 橿原市北八木町3-65-13 ☎︎0744-20-3313 .

도란도란~ 내가 좋아하는 이들과 함께 하는 시간은 무한 행복~ 향기 나는 사람으로 남고 싶다. 그래야 나로 인해 타인도 그 행복을 함께 느낄 수 있으니~ 합정의 오스테리아 샘킴~ 레스토랑 셰프 샘킴이 없어 아쉬웠으나 나름 분위기와 스테이크는 맛났음이다. #travel #travelgram #samkim #restaurant #steak #yammy #happy #time #writer #writing #여행스타그램 #여행 #샘킴 #레스토랑 #스테이크 #행복 #추억 #글 #작가 #맛집

2018-06-23 05:18   7 0

 

도란도란~ 내가 좋아하는 이들과 함께 하는 시간은 무한 행복~ 향기 나는 사람으로 남고 싶다. 그래야 나로 인해 타인도 그 행복을 함께 느낄 수 있으니~ 합정의 오스테리아 샘킴~ 레스토랑 셰프 샘킴이 없어 아쉬웠으나 나름 분위기와 스테이크는 맛났음이다. #travel #travelgram #samkim #restaurant #steak #yammy #happy #time #writer #writing #여행스타그램 #여행 #샘킴 #레스토랑 #스테이크 #행복 #추억 #글 #작가 #맛집

Hello,Boston.
출장갔다가 처음으로 좌석 업그레이드 받아봄 이래서 비지니스 비지니스하는구나!!! 여행이었으면.. #직스타그램 #맛스타그램 #먹스타그램 #보스턴 #출장 #jfk #boston #business #sky #deepblue #nightview #steak #beer #samueladams #lager

2018-06-23 05:16   10 0

 

Hello,Boston. 출장갔다가 처음으로 좌석 업그레이드 받아봄 이래서 비지니스 비지니스하는구나!!! 여행이었으면.. #직스타그램 #맛스타그램 #먹스타그램 #보스턴 #출장 #jfk #boston #business #sky #deepblue #nightview #steak #beer #samueladams #lager

Let's meet up at MeetUp.
Casual brunch and I prefer the US prime top blade and recommend it. Nice taste, juice and delicious.
 #brunch
 #meetup cafe
 #primetopblade 
 #steak
 #draftbeer 
 #wheat

2018-06-23 05:08   7 0

 

Let's meet up at MeetUp. Casual brunch and I prefer the US prime top blade and recommend it. Nice taste, juice and delicious. #brunch #meetup cafe #primetopblade #steak #draftbeer #wheat

The Maria's SteakCafe's Wagyu Buffet is happening tomorrow (24th June, Sunday) from 1-3pm. Make your reservation with us at 0125288003 if you haven't done so! This is an opportunity not to be missed. Pamper yourself now 😉
 #MariasSteakCafe

2018-06-23 04:51   23 1

 

The Maria's SteakCafe's Wagyu Buffet is happening tomorrow (24th June, Sunday) from 1-3pm. Make your reservation with us at 0125288003 if you haven't done so! This is an opportunity not to be missed. Pamper yourself now 😉 #MariasSteakCafe

Dinner by the Bellagio Fountain 🥂

2018-06-22 01:29   40 1

 

Dinner by the Bellagio Fountain 🥂

I Just Couldn't Resist the #cheesy #bakedpotatoes. ... So it turned into a 1/3 Cheat Meal With So Good Sour Cream and #Steak !! #dairy #protein #simplecarbs

2016-03-23 01:43   47 0

 

I Just Couldn't Resist the #cheesy #bakedpotatoes. ... So it turned into a 1/3 Cheat Meal With So Good Sour Cream and #Steak !! #dairy #protein #simplecarbs

Next Page →
Next Page →