United States

  United States

  Top 415082 Instagram followed

Images about: #steaklover (105124 posts)

This holiday season, be the hosting hero by giving the gift of the ULTIMATE WAGYU EXPERIENCE. Shop link in bio.

2018-10-30 12:56   1 1

 

This holiday season, be the hosting hero by giving the gift of the ULTIMATE WAGYU EXPERIENCE. Shop link in bio.

Aq cerita sedikit ya tentang steak yg juicy ini 😊

Ceritanya malem2 aq dapet DM dari orang tak dikenal, awalnya cuma ngobrol info kajian di PKU, sampe akhirnya dia cerita klo punya usaha steak dan beliau minta aq u/ review usaha steaknya yg berkonsep "steakhouse"

Liat jadwal lg kosong, besok sorenya aq langsung bawa rombongan sirkus main ke sana.. Daaan jeng jeeeng.. karena konsepnya steakhouse itu beneran rumah yg tanpa plang/papan nama, kami sempet nyasar 😅

Disana kami langsung disambut sepasang suami istri yg sangat2 humble dan ramah, bisa dibilang langsung kayak sodara aja kita disambutnya, masuk ke rumahnya dan duduk itu udah berasa suasana rumah yg nyaman, apalagi duo princesku langsung diajak main boneka, nonton kartun, baca buku dan main pets sama putrinya mereka, Masyaa Allah belum pernah dapet sambutan seperti ini

Disini kami ga cuma diajak makan steak, tapi jg diajak langsung ke dapur ngeliat mereka nge-grill daging.. Dan mm, saya sempet iri juga ngeliat solidnya mereka ber-2 kerja, sigep, terampil dan enjoy bgt nyiapin steaknya 🤗

Ngga pake lama, kamipun langsung nyobain steak impor yg bikin merem melek 😂 alias itu daging apa es cream yah? ya daging laaah tapi koq bisa meleleh gitu dimulut? Wow pokoknya saya nyoba rib eye well donenya udah gak bisa kasih nilai dibawah 9 lah ya.. Lembuuut banget, dan sensasi juicynya juara!

Dan gak berhenti disitu, kami akhirnya berhasil ngobrol sampe lupa waktu, obrolan kami disisipi terus pesan agama dan asiknya banyak kesamaan2 dari kami yang tentunya beliau akan jadi pengingat dan contoh untuk kami yg masih belajar ini 😊 
Dan ada kata2 beliau yg ngena bgt dihati yaitu "Bgm bisa kita memohon pada Allah tapi kaki kita masih ada dalam genangan lumpur yg kotor, yang ada bersihkan dulu kaki kita, keluar dari lumpur itu baru kita memohon lagi pada Allah Swt" meleleh.. kaya steak tadi meleleh.. termenung dan mulai menetapkan kami harus keluar dari lumpur 💪

Jazakumullah khoiron buat mba vie dan zawjiy nya yg sangat baik dan juga putri mereka, doa saya semoga selalu diberi keluasan rizki dan terus berkolaborasi di dapur ya mbaa maaas.. kalian ruaar biasaah 😊

@5ousteakhouse
@vivie.aisya *Info lengkap dikomen

2018-10-30 12:37   21 2

 

Aq cerita sedikit ya tentang steak yg juicy ini 😊 Ceritanya malem2 aq dapet DM dari orang tak dikenal, awalnya cuma ngobrol info kajian di PKU, sampe akhirnya dia cerita klo punya usaha steak dan beliau minta aq u/ review usaha steaknya yg berkonsep "steakhouse" Liat jadwal lg kosong, besok sorenya aq langsung bawa rombongan sirkus main ke sana.. Daaan jeng jeeeng.. karena konsepnya steakhouse itu beneran rumah yg tanpa plang/papan nama, kami sempet nyasar 😅 Disana kami langsung disambut sepasang suami istri yg sangat2 humble dan ramah, bisa dibilang langsung kayak sodara aja kita disambutnya, masuk ke rumahnya dan duduk itu udah berasa suasana rumah yg nyaman, apalagi duo princesku langsung diajak main boneka, nonton kartun, baca buku dan main pets sama putrinya mereka, Masyaa Allah belum pernah dapet sambutan seperti ini Disini kami ga cuma diajak makan steak, tapi jg diajak langsung ke dapur ngeliat mereka nge-grill daging.. Dan mm, saya sempet iri juga ngeliat solidnya mereka ber-2 kerja, sigep, terampil dan enjoy bgt nyiapin steaknya 🤗 Ngga pake lama, kamipun langsung nyobain steak impor yg bikin merem melek 😂 alias itu daging apa es cream yah ya daging laaah tapi koq bisa meleleh gitu dimulut Wow pokoknya saya nyoba rib eye well donenya udah gak bisa kasih nilai dibawah 9 lah ya.. Lembuuut banget, dan sensasi juicynya juara! Dan gak berhenti disitu, kami akhirnya berhasil ngobrol sampe lupa waktu, obrolan kami disisipi terus pesan agama dan asiknya banyak kesamaan2 dari kami yang tentunya beliau akan jadi pengingat dan contoh untuk kami yg masih belajar ini 😊 Dan ada kata2 beliau yg ngena bgt dihati yaitu "Bgm bisa kita memohon pada Allah tapi kaki kita masih ada dalam genangan lumpur yg kotor, yang ada bersihkan dulu kaki kita, keluar dari lumpur itu baru kita memohon lagi pada Allah Swt" meleleh.. kaya steak tadi meleleh.. termenung dan mulai menetapkan kami harus keluar dari lumpur 💪 Jazakumullah khoiron buat mba vie dan zawjiy nya yg sangat baik dan juga putri mereka, doa saya semoga selalu diberi keluasan rizki dan terus berkolaborasi di dapur ya mbaa maaas.. kalian ruaar biasaah 😊 @5ousteakhouse @vivie.aisya *Info lengkap dikomen

STREET FOOD - Il martedì del Tortuga Public House

Questa sera 🍔 PULLED PORK 🐽 
 #Repost @tortuga_publichouse_bisceglie with @get_repost
・・・
PULLED PORK IS BACK

La proposta più suina che potessimo inventarci per il #MartedìStreetFood del Tortuga 🐷

Sarà disponibile per tutta la settimana 🍔 🖤🌊⚓ #TortugaPublicHouse

 #pdmpdm #burgerhouse #maialoso #streetfood #mayohomemade #staping #acetobalsamico #pulledpork #burgerstrong #bestburger #paninazzi #mangiareinpuglia #bisceglie #streetfood #bbq #pulled #burgers #steakhouse #steaklover #steakporn

2018-10-30 12:08   10 0

 

STREET FOOD - Il martedì del Tortuga Public House Questa sera 🍔 PULLED PORK 🐽 #Repost @tortuga_publichouse_bisceglie with @get_repost ・・・ PULLED PORK IS BACK La proposta più suina che potessimo inventarci per il #MartedìStreetFood del Tortuga 🐷 Sarà disponibile per tutta la settimana 🍔 🖤🌊⚓ #TortugaPublicHouse #pdmpdm #burgerhouse #maialoso #streetfood #mayohomemade #staping #acetobalsamico #pulledpork #burgerstrong #bestburger #paninazzi #mangiareinpuglia #bisceglie #streetfood #bbq #pulled #burgers #steakhouse #steaklover #steakporn

We hope your evening looks a little like this...
📸: @laura_mc1o

2018-10-30 12:04   195 1

 

We hope your evening looks a little like this... 📸: @laura_mc1o

😋😍🍽 Это не просто вкусно, а супервкусно! 💥❣️ .
.
.
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 .
.
. 🍖🌶️🍗🥝🐂🥑🥞🥕🐃🍅🐓🍆🍠🥒🦃🍍 #Meat #MeatLover #steak #SteakLover
 #steakporn #meatonly #et #kebap #шашлык #стейк #мясо #кебаб #толькомясо #saltbae #salt #saltlife
 #hatay #hataysofrasi #hataymedeniyetlersofrasi #antakya  #instafood #instagram #insta #video #food #saltlife #salt 
@kftkofteci @gaziantepofficial

2018-10-30 11:53   8 1

 

😋😍🍽 Это не просто вкусно, а супервкусно! 💥❣️ . . . 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . . . 🍖🌶️🍗🥝🐂🥑🥞🥕🐃🍅🐓🍆🍠🥒🦃🍍 #Meat #MeatLover #steak #SteakLover #steakporn #meatonly #et #kebap #шашлык #стейк #мясо #кебаб #толькомясо #saltbae #salt #saltlife #hatay #hataysofrasi #hataymedeniyetlersofrasi #antakya #instafood #instagram #insta #video #food #saltlife #salt @kftkofteci @gaziantepofficial

Der letzte Feinschliff an unserem köstlichen Ribeye Tartar - ein bisschen Feenstaub 😉

2018-10-30 11:46   35 2

 

Der letzte Feinschliff an unserem köstlichen Ribeye Tartar - ein bisschen Feenstaub 😉

🤤STEAK WITH CASSEROLE🤤
.
🍽BBQ Black Angus Ribeye with low carb chicken casserole🍽
.
🤤So much goodness on one plate👌🏽 I just cant get enough of these @teyscertifiedangusbeef Ribeyes! They always taste amazing! So tender and juicy! Definitely no need to go out to fancy restaurants when the steak is bigger and better at home🤤
.
.
.
 #keto #ketosis #ketogenic #lchf #lowcarb #paleo #protein #foodporn #healthyfats #fatadapted #cairnsfoodie #aussiebeef #blackangus #leangains #bbq #bodyrecomposition #primaleating #ribeye #blackangus #steakporn #steak #steaklover

2018-10-30 11:34   42 4

 

🤤STEAK WITH CASSEROLE🤤 . 🍽BBQ Black Angus Ribeye with low carb chicken casserole🍽 . 🤤So much goodness on one plate👌🏽 I just cant get enough of these @teyscertifiedangusbeef Ribeyes! They always taste amazing! So tender and juicy! Definitely no need to go out to fancy restaurants when the steak is bigger and better at home🤤 . . . #keto #ketosis #ketogenic #lchf #lowcarb #paleo #protein #foodporn #healthyfats #fatadapted #cairnsfoodie #aussiebeef #blackangus #leangains #bbq #bodyrecomposition #primaleating #ribeye #blackangus #steakporn #steak #steaklover

⠀
Все повара гриль-бара «Мисливець» - настоящие профессионалы 😉
На фото - Анна, она с легкостью исполняет ваши кулинарные желания и вкладывает душу в каждый заказ.

2018-10-30 10:50   33 1

 

⠀ Все повара гриль-бара «Мисливець» - настоящие профессионалы 😉 На фото - Анна, она с легкостью исполняет ваши кулинарные желания и вкладывает душу в каждый заказ.

Present: 
The Best Breakfast 😃 
Follow: @foodworldtasty 
Credit: @estancialosnaranjosok 
__👏👏 Wonderful 👏👏__ 👊👊congratulations 👊👊 #foodwt_estancialosnaranjosok
 #sandwich 
 #steaksandwich 
 #steak 
 #steaklover 
 #foodbible 
 #foodnetwork 
 #yummy 
 #streetfood 
 #dinner 
 #snack 
 #cooking 
 #croissant 
 #delicious 
 #desserts 
 #meats 
 #breakfast 
 #eggs 
 #photooftheday 
 #photography 
 #panquecas 
 #instagood 
 #instadaily 
 #jugo 
 #yummy 
 #foodpost 
 #foodshot 
 #foodtime 
 #jugosdenaranja 
 #frutas 
 #jugosnaturales

2018-10-30 10:48   25 0

 

Present: The Best Breakfast 😃 Follow: @foodworldtasty Credit: @estancialosnaranjosok __👏👏 Wonderful 👏👏__ 👊👊congratulations 👊👊 #foodwt_estancialosnaranjosok #sandwich #steaksandwich #steak #steaklover #foodbible #foodnetwork #yummy #streetfood #dinner #snack #cooking #croissant #delicious #desserts #meats #breakfast #eggs #photooftheday #photography #panquecas #instagood #instadaily #jugo #yummy #foodpost #foodshot #foodtime #jugosdenaranja #frutas #jugosnaturales

BIRMINGHAM HOTEL✨
The $13 steak and parma night at the @birmingham_hotel is on our regular cheap eat rotation. We can’t go past their delicious, wide variety of parmas and tasty steaks!

2018-10-30 10:21   25 2

 

BIRMINGHAM HOTEL✨ The $13 steak and parma night at the @birmingham_hotel is on our regular cheap eat rotation. We can’t go past their delicious, wide variety of parmas and tasty steaks!

Gebackenes Lammkarree aus dem Backofen 😋

2018-10-30 10:15   107 3

 

Gebackenes Lammkarree aus dem Backofen 😋

Блюда из пасты, от которых не толстеют

При всей своей любви к еде в принципе и поздним ужинам в частности итальянцам удается оставаться стройными и подтянутыми. Секрет кроется в соблюдении средиземноморской диеты и употреблении пасты, изготовленной из твердых сортов пшеницы, которая никак не отражается на талии. При этом подается она не в качестве гарнира, а как вполне самостоятельное блюдо, размер порции которого в среднем составляет 70-80 граммов. Пасту слегка недоваривают, оставляя текстуру что называется «на зубок», что усложняет процесс усвоения углеводов. Подробности читайте на сайте Steaklovers.menu #steaklover #steakloversmenu #pasta #meat #вкусно #еда #рецепты #готовимдома #фаршированныеракушки #паста #ракушкиизпасты

2018-10-30 10:08   11 0

 

Блюда из пасты, от которых не толстеют При всей своей любви к еде в принципе и поздним ужинам в частности итальянцам удается оставаться стройными и подтянутыми. Секрет кроется в соблюдении средиземноморской диеты и употреблении пасты, изготовленной из твердых сортов пшеницы, которая никак не отражается на талии. При этом подается она не в качестве гарнира, а как вполне самостоятельное блюдо, размер порции которого в среднем составляет 70-80 граммов. Пасту слегка недоваривают, оставляя текстуру что называется «на зубок», что усложняет процесс усвоения углеводов. Подробности читайте на сайте Steaklovers.menu #steaklover #steakloversmenu #pasta #meat #вкусно #еда #рецепты #готовимдома #фаршированныеракушки #паста #ракушкиизпасты

Present: 
The Best Breakfast 😃 
Follow: @foodworldtasty 
Credit: @antojososvenezolanos 
__👏👏 Wonderful 👏👏__ 👊👊congratulations 👊👊
 #foodwt_antojososvenezolanos
 #sandwich 
 #steaksandwich 
 #steak 
 #steaklover 
 #foodbible 
 #foodnetwork 
 #yummy 
 #streetfood 
 #dinner 
 #snack 
 #cooking 
 #food 
 #delicious 
 #cachapa 
 #cachapaconqueso 
 #breakfast 
 #eggs 
 #photooftheday 
 #photography 
 #panquecas 
 #instagood 
 #instadaily 
 #ponque 
 #yummy 
 #foodpost 
 #venezuelafood 
 #comidavenezolana 
 #frutas 
 #desayunovenezolano

2018-10-30 10:01   18 0

 

Present: The Best Breakfast 😃 Follow: @foodworldtasty Credit: @antojososvenezolanos __👏👏 Wonderful 👏👏__ 👊👊congratulations 👊👊 #foodwt_antojososvenezolanos #sandwich #steaksandwich #steak #steaklover #foodbible #foodnetwork #yummy #streetfood #dinner #snack #cooking #food #delicious #cachapa #cachapaconqueso #breakfast #eggs #photooftheday #photography #panquecas #instagood #instadaily #ponque #yummy #foodpost #venezuelafood #comidavenezolana #frutas #desayunovenezolano

📷Repost @churrasdepatrao ⠀
.⠀
.⠀
.⠀
A pedida de hoje foi chorizo Uruguaio!!! Muito bom ... @jambubbq⠀
.⠀
.⠀
.⠀
🔪Faca: Siberian Fillet .⠀
.⠀
.⠀
.⠀
 #churrasdepatrão #bbqtime #bbqlovers #churrascosemfrescura ⠀
 #churrascada #issoebarbaro⠀
 #tomahawk #picanha #carnivore #barbecue #bifeancho #bbqporn #pornfood l #bbqclick #bbqoficial #meat #meatlover #steak #steaklover #grilling #grill #grillinfools #churrasco #churrascoterapia #churras  #bbq #foodporn #issoebarbaro #foodpornshare #foodpornography

2018-10-30 10:01   245 1

 

📷Repost @churrasdepatrao ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ A pedida de hoje foi chorizo Uruguaio!!! Muito bom ... @jambubbq⠀ .⠀ .⠀ .⠀ 🔪Faca: Siberian Fillet .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #churrasdepatrão #bbqtime #bbqlovers #churrascosemfrescura ⠀ #churrascada #issoebarbaro⠀ #tomahawk #picanha #carnivore #barbecue #bifeancho #bbqporn #pornfood l #bbqclick #bbqoficial #meat #meatlover #steak #steaklover #grilling #grill #grillinfools #churrasco #churrascoterapia #churras #bbq #foodporn #issoebarbaro #foodpornshare #foodpornography

How can we possibly justify these friendly beings being forced into gas chambers or having their throats slit for a sandwich or some tapas? 
Are we that disconnected these days? 🙄
-
If you think it's wrong to murder this little guy for some 'bacon', you already understand veganism.
Go for it 💚
--------------------------------------------------------------------------
@Regran_ed from @thehumaneleague - These sweet creatures deserve this level of affection for their entire lives! 🐷
 #choosecompassion #veganforeverything #steaklover #cowsave #autumn🍁 #vegano #veganism #veganismo #fitnessfood #veganforlife #quoteoftheday #veganaf #veganquotes #veganfortheanimals #mommytobe #animalrightsactivist #baconcheeseburger #dogsofig #veganaf #vegana #burgerporn #momofboys #vegansofig #baconlover

2018-10-30 09:12   105 8

 

How can we possibly justify these friendly beings being forced into gas chambers or having their throats slit for a sandwich or some tapas Are we that disconnected these days 🙄 - If you think it's wrong to murder this little guy for some 'bacon', you already understand veganism. Go for it 💚 -------------------------------------------------------------------------- @Regran_ed from @thehumaneleague - These sweet creatures deserve this level of affection for their entire lives! 🐷 #choosecompassion #veganforeverything #steaklover #cowsave #autumn🍁 #vegano #veganism #veganismo #fitnessfood #veganforlife #quoteoftheday #veganaf #veganquotes #veganfortheanimals #mommytobe #animalrightsactivist #baconcheeseburger #dogsofig #veganaf #vegana #burgerporn #momofboys #vegansofig #baconlover

Of new eateries that don’t disappoint :’)
.
.
What: Mexican Amigo Special Steak
Where: Franco’s (@francosisb), F-7 Islamabad
Price: Rs. 850 (excl. tax)
.
.
Verdict: Saturday morning, I ended things up at Franco’s and because their breakfast menu only had eggs and I didn’t feel like pancakes, I ended up ordering a steak for brunch 🤷🏻‍♀️
It was everything that the description promised. Succulent and Juicy meat that was served on a sizzler but because it wasn’t cooked on one, the meat didn’t over cook sitting on it 💃🏻
The sauce was super spicy, so be careful if you’re ordering this one 🌶🌶🌶
The veggies weren’t over done and everything tasted absolutely wonderful together 👌🏼
Oh and they serve complimentary mint margarita shots 🙌🏼
The ambiance is nice, the service is good and the food is definitely delicious and worth the bucks! 👊🏼
.
.
Final Verdict: 8/10
.
.
Keep following @mominaeats for more exciting reviews 🤗
.
.
 #mominaeats #islamabadblogger #pakistanifoodbloggers #islamabaddiaries #pakistanibloggers #pakistan #islamabadgram #islamabad #newrestaurant #islamabad #steaklover #beefsteak #steaklove #spicyfood #mexicanfood #localguides #newblogpost #newblogger #foodstagram #islamabadfood #foodiesofinstagram #mexicansteak #spicyfood #spicelover

2018-10-30 08:31   113 4

 

Of new eateries that don’t disappoint :’) . . What: Mexican Amigo Special Steak Where: Franco’s (@francosisb), F-7 Islamabad Price: Rs. 850 (excl. tax) . . Verdict: Saturday morning, I ended things up at Franco’s and because their breakfast menu only had eggs and I didn’t feel like pancakes, I ended up ordering a steak for brunch 🤷🏻‍♀️ It was everything that the description promised. Succulent and Juicy meat that was served on a sizzler but because it wasn’t cooked on one, the meat didn’t over cook sitting on it 💃🏻 The sauce was super spicy, so be careful if you’re ordering this one 🌶🌶🌶 The veggies weren’t over done and everything tasted absolutely wonderful together 👌🏼 Oh and they serve complimentary mint margarita shots 🙌🏼 The ambiance is nice, the service is good and the food is definitely delicious and worth the bucks! 👊🏼 . . Final Verdict: 8/10 . . Keep following @mominaeats for more exciting reviews 🤗 . . #mominaeats #islamabadblogger #pakistanifoodbloggers #islamabaddiaries #pakistanibloggers #pakistan #islamabadgram #islamabad #newrestaurant #islamabad #steaklover #beefsteak #steaklove #spicyfood #mexicanfood #localguides #newblogpost #newblogger #foodstagram #islamabadfood #foodiesofinstagram #mexicansteak #spicyfood #spicelover

Guten Morgen ihr Leckermäulchen!
Es muss nicht immer der Grill sein. Man kann ein Steak auch ohne Probleme auf dem Herd zubereiten. In diesem Fall wird das ganze 2 Minuten pro Seite in geklärter Butter, bei hoher Hitze angebraten. Danach geht es noch 5-8 Minuten in den Ofen bei 90-100 Grad. 
Es ist wirklich einfach. Wenn man den Dreh einmal raushaut, kann man es eigentlich gar nicht mehr falsch machen.
.
.
.
 #steakgewitter #steak #steaks #steaklover #steakporn #canadabeef #beef #meat #meatlover #kitchen #foodporn #foodie

2018-10-30 08:07   170 4

 

Guten Morgen ihr Leckermäulchen! Es muss nicht immer der Grill sein. Man kann ein Steak auch ohne Probleme auf dem Herd zubereiten. In diesem Fall wird das ganze 2 Minuten pro Seite in geklärter Butter, bei hoher Hitze angebraten. Danach geht es noch 5-8 Minuten in den Ofen bei 90-100 Grad. Es ist wirklich einfach. Wenn man den Dreh einmal raushaut, kann man es eigentlich gar nicht mehr falsch machen. . . . #steakgewitter #steak #steaks #steaklover #steakporn #canadabeef #beef #meat #meatlover #kitchen #foodporn #foodie

Good morning @purelymeatco our
USDA PRIME - WET AGED

FILET MIGNON

Hand-Selected & Carved Each steak is carefully hand-selected and hand-carved by our expert butchers @purelymeatco. Rest assured that you're getting a premier cut of the best beef available.

Delicious Marbling Our steaks contain delicate marbling throughout that melts into the steak when you cook it, giving each bite a rich and buttery flavor.

GRADE:USDA Prime Wet Aged

WEIGHT: 10oz

AGED:4-6 weeks to enhance flavor & tenderness

PACKAGING:Individually wrapped & vacuum seale

@purelymeatco We cover all your professional needs and Rise to the Challenge. Questions, comments, or need help with an order? Contact Us! Our dedicated Team is always on Standby to serve you. 
Do more than give us a call GIVE US A PURELY TRY🥩
@purelymeatco
@purelymeatco_kcfc 
@kc_foodcreations® 
@purelymeatco_kcfc📸

Purely Meat Co.

4345 W Division St,
Chicago, IL 60651
Phone. 773-731-3180

2018-10-30 08:04   101 6

 

Good morning @purelymeatco our USDA PRIME - WET AGED FILET MIGNON Hand-Selected & Carved Each steak is carefully hand-selected and hand-carved by our expert butchers @purelymeatco. Rest assured that you're getting a premier cut of the best beef available. Delicious Marbling Our steaks contain delicate marbling throughout that melts into the steak when you cook it, giving each bite a rich and buttery flavor. GRADE:USDA Prime Wet Aged WEIGHT: 10oz AGED:4-6 weeks to enhance flavor & tenderness PACKAGING:Individually wrapped & vacuum seale @purelymeatco We cover all your professional needs and Rise to the Challenge. Questions, comments, or need help with an order Contact Us! Our dedicated Team is always on Standby to serve you. Do more than give us a call GIVE US A PURELY TRY🥩 @purelymeatco @purelymeatco_kcfc @kc_foodcreations® @purelymeatco_kcfc📸 Purely Meat Co. 4345 W Division St, Chicago, IL 60651 Phone. 773-731-3180

💥SLICE WAGYU PREMIUM 9+💥Healthy food for healthy life? ABSOLUTELY👍🏼 .
.
.
Produk bestseller dari Bendito ini diambil dari bagian terbaik sapi wagyu Australia🇦🇺
JUICY • TENDER • DELICIOUS BEEF😘😋
Pastinya menggugah selera Anda😘
❗️Order: 081319800046
High Quality with Good Price💕 --------------------------------
 #onlinemeatshop #meatshopjakarta #meatshop #jakartaonlinemeatshop #foodstagram #bbqjakarta #jualwagyu #jualribs #meatshopmurah #supplierdaging #jakartafood #onlineshopjakarta #kulinerjakarta #jakartafoodism #steakjakarta #jakartaolshop #wagyusehat #foodlicious #steaklover #roundsteak #tasty #meatjakarta #meatlovers #delsmeatshop #benditomeatnco 
 #benditowagyu

2018-10-30 07:51   12 1

 

💥SLICE WAGYU PREMIUM 9+💥Healthy food for healthy life ABSOLUTELY👍🏼 . . . Produk bestseller dari Bendito ini diambil dari bagian terbaik sapi wagyu Australia🇦🇺 JUICY • TENDER • DELICIOUS BEEF😘😋 Pastinya menggugah selera Anda😘 ❗️Order: 081319800046 High Quality with Good Price💕 -------------------------------- #onlinemeatshop #meatshopjakarta #meatshop #jakartaonlinemeatshop #foodstagram #bbqjakarta #jualwagyu #jualribs #meatshopmurah #supplierdaging #jakartafood #onlineshopjakarta #kulinerjakarta #jakartafoodism #steakjakarta #jakartaolshop #wagyusehat #foodlicious #steaklover #roundsteak #tasty #meatjakarta #meatlovers #delsmeatshop #benditomeatnco #benditowagyu

Ternyata Anda dapat menikmati makan daging berkualitas di rumah yang udah pasti SUPER juicy, SUPER tender, SUPER DUPER lezat dan melted di mulut hmmmm😋.
.
.
Bendito menyediakan daging sapi wagyu asli👍🏼 Produk2 Bendito diimpor langsung dari Australia dan untuk rasanya sudah tidak diragukan lagi! Daging sapi wagyu juga mengandung omega 3 dan omega 6 yg baik untuk tubuh😚 Yuk, tunggu apalagi? ❗️Order: 081319800046.
High Quality with Good Price💕 --------------------------------
 #onlinemeatshop #meatshopjakarta #meatshop #jakartaonlinemeatshop #foodstagram #bbqjakarta #jualwagyu #jualribs #meatshopmurah #supplierdaging #jakartafood #onlineshopjakarta #kulinerjakarta #jakartafoodism #steakjakarta #jakartaolshop #wagyusehat #foodlicious #steaklover #roundsteak #tasty #meatjakarta #meatlovers #delsmeatshop #benditomeatnco 
 #benditowagyu

2018-10-30 07:51   14 1

 

Ternyata Anda dapat menikmati makan daging berkualitas di rumah yang udah pasti SUPER juicy, SUPER tender, SUPER DUPER lezat dan melted di mulut hmmmm😋. . . Bendito menyediakan daging sapi wagyu asli👍🏼 Produk2 Bendito diimpor langsung dari Australia dan untuk rasanya sudah tidak diragukan lagi! Daging sapi wagyu juga mengandung omega 3 dan omega 6 yg baik untuk tubuh😚 Yuk, tunggu apalagi ❗️Order: 081319800046. High Quality with Good Price💕 -------------------------------- #onlinemeatshop #meatshopjakarta #meatshop #jakartaonlinemeatshop #foodstagram #bbqjakarta #jualwagyu #jualribs #meatshopmurah #supplierdaging #jakartafood #onlineshopjakarta #kulinerjakarta #jakartafoodism #steakjakarta #jakartaolshop #wagyusehat #foodlicious #steaklover #roundsteak #tasty #meatjakarta #meatlovers #delsmeatshop #benditomeatnco #benditowagyu

Ternyata Anda dapat menikmati makan daging berkualitas di rumah yang udah pasti SUPER juicy, SUPER tender, SUPER DUPER lezat dan melted di mulut hmmmm😋.
.
.
Bendito menyediakan daging sapi wagyu asli👍🏼 Produk2 Bendito diimpor langsung dari Australia dan untuk rasanya sudah tidak diragukan lagi! Daging sapi wagyu juga mengandung omega 3 dan omega 6 yg baik untuk tubuh😚 Yuk, tunggu apalagi? ❗️Order: 081319800046.
High Quality with Good Price💕 --------------------------------
 #onlinemeatshop #meatshopjakarta #meatshop #jakartaonlinemeatshop #foodstagram #bbqjakarta #jualwagyu #jualribs #meatshopmurah #supplierdaging #jakartafood #onlineshopjakarta #kulinerjakarta #jakartafoodism #steakjakarta #jakartaolshop #wagyusehat #foodlicious #steaklover #roundsteak #tasty #meatjakarta #meatlovers #delsmeatshop #benditomeatnco 
 #benditowagyu

2018-10-30 07:51   13 0

 

Ternyata Anda dapat menikmati makan daging berkualitas di rumah yang udah pasti SUPER juicy, SUPER tender, SUPER DUPER lezat dan melted di mulut hmmmm😋. . . Bendito menyediakan daging sapi wagyu asli👍🏼 Produk2 Bendito diimpor langsung dari Australia dan untuk rasanya sudah tidak diragukan lagi! Daging sapi wagyu juga mengandung omega 3 dan omega 6 yg baik untuk tubuh😚 Yuk, tunggu apalagi ❗️Order: 081319800046. High Quality with Good Price💕 -------------------------------- #onlinemeatshop #meatshopjakarta #meatshop #jakartaonlinemeatshop #foodstagram #bbqjakarta #jualwagyu #jualribs #meatshopmurah #supplierdaging #jakartafood #onlineshopjakarta #kulinerjakarta #jakartafoodism #steakjakarta #jakartaolshop #wagyusehat #foodlicious #steaklover #roundsteak #tasty #meatjakarta #meatlovers #delsmeatshop #benditomeatnco #benditowagyu

A Sticky dessert that specially made to fulfill your sweet tooth cravings ☺️🍮
-
 #holysmokes
 #holysmokesid

2018-10-30 06:38   57 1

 

A Sticky dessert that specially made to fulfill your sweet tooth cravings ☺️🍮 - #holysmokes #holysmokesid

Werbung/Ad
Thursday’s video will leave you speechless 😶!
-
I promise 😉
-
🔥🔥🔥
-
Great BBQ-Pics every day!
Follow us: @0815BBQ
TURN ON NOTIFICATIONS 
TAG YOUR FRIENDS
Tag us [0815BBQ] to be featured!
Like 13 pics in a row to become part of my story!
-
🔥🔥🔥
-
 #meat #steak #beef #angus #steaklover #feedfeed #bbq #steaklovers #carnivore #meatlover #barbeque #eeeeeats #carnivorediet #barbecue #juicy #yahoofood #recipe #foodlicious #foodshot #grilled #foodstyling #mediumrare #heresmyfood #braai #0815bbq #asado

2018-10-30 06:30   222 3

 

Werbung/Ad Thursday’s video will leave you speechless 😶! - I promise 😉 - 🔥🔥🔥 - Great BBQ-Pics every day! Follow us: @0815BBQ TURN ON NOTIFICATIONS TAG YOUR FRIENDS Tag us [0815BBQ] to be featured! Like 13 pics in a row to become part of my story! - 🔥🔥🔥 - #meat #steak #beef #angus #steaklover #feedfeed #bbq #steaklovers #carnivore #meatlover #barbeque #eeeeeats #carnivorediet #barbecue #juicy #yahoofood #recipe #foodlicious #foodshot #grilled #foodstyling #mediumrare #heresmyfood #braai #0815bbq #asado

Chilli & garlic steak & prawns for one 😆
Follow me➡️ @healthycook4champions ⬅️
Follow my sister ➡️ @come.grill.with.me⬅️ .
.
.
Follow me💠💠 @healthycook4champions 💠💠
Follow my sister 💠💠 @come.grill.with.me 💠💠
.
.
.
Together we are the  #Aussiegrillsisters 😍
.
.
I use Organic grass fed eye fillet steak, grilled tiger prawns with baked sweet potato. All marinated with garlic, chilli salt & pepper.
.
.
.
.
 #fitfoodie #eyefillet #melbournefood #steakhouse #healthycook4champions 
 #explore #keto #paleo #lchf #glutenfree  #prawn #grillinfools #tenderloin #foodgasm #steaklover #bbqnation #grillporn #manmeatbbq #steak #beef  #surfnturf #tomahawk #shrimp #meatporn #prawns #chilli #carnivore #forkyeah  #beef

2018-10-30 06:24   988 44

 

Chilli & garlic steak & prawns for one 😆 Follow me➡️ @healthycook4champions ⬅️ Follow my sister ➡️ @come.grill.with.me⬅️ . . . Follow me💠💠 @healthycook4champions 💠💠 Follow my sister 💠💠 @come.grill.with.me 💠💠 . . . Together we are the #Aussiegrillsisters 😍 . . I use Organic grass fed eye fillet steak, grilled tiger prawns with baked sweet potato. All marinated with garlic, chilli salt & pepper. . . . . #fitfoodie #eyefillet #melbournefood #steakhouse #healthycook4champions #explore #keto #paleo #lchf #glutenfree #prawn #grillinfools #tenderloin #foodgasm #steaklover #bbqnation #grillporn #manmeatbbq #steak #beef #surfnturf #tomahawk #shrimp #meatporn #prawns #chilli #carnivore #forkyeah #beef

Bacon Zombie - 0815BBQ
-
Welcome to @0815BBQ Instagram TV -
📺 📺 📺 📺 -
Great BBQ-Videos every day!
Follow us: @0815BBQ
TURN ON NOTIFICATIONS 
Blog: http://0815bbq.com/ 
Instagram: https://goo.gl/rCVDxs 
Facebook: https://goo.gl/xRaXaJ
Sub my YT-Channel: https://goo.gl/1Og1LT -
 #meat #steak #beef #burger #steaklover #feedfeed #bbq #steaklovers #carnivore #meatlover #barbeque #cheeseburger #carnivorediet #barbecue #juicy #hamburguesa #recipe #foodlicious #foodshot #grilled #foodstyling #mediumrare #heresmyfood #braai #0815bbq #asado

2018-10-30 06:04   22 0

 

Bacon Zombie - 0815BBQ - Welcome to @0815BBQ Instagram TV - 📺 📺 📺 📺 - Great BBQ-Videos every day! Follow us: @0815BBQ TURN ON NOTIFICATIONS Blog: http://0815bbq.com/ Instagram: https://goo.gl/rCVDxs Facebook: https://goo.gl/xRaXaJ Sub my YT-Channel: https://goo.gl/1Og1LT - #meat #steak #beef #burger #steaklover #feedfeed #bbq #steaklovers #carnivore #meatlover #barbeque #cheeseburger #carnivorediet #barbecue #juicy #hamburguesa #recipe #foodlicious #foodshot #grilled #foodstyling #mediumrare #heresmyfood #braai #0815bbq #asado

Steak cordon bleu.. 💕💖
 #steaklover
 #steakayam

2018-10-30 05:37   3 0

 

Steak cordon bleu.. 💕💖 #steaklover #steakayam

Taste our gourmet steakhouse-style food on the go. Featuring the best of Irish Herford steak with a spicy cucumber salad and lemon mayonnaise. Yummy 😍🐂🔥. #beefer_original #beefer #irishherford #ribeye #1500fahrenheit #topheat #foodtogo #greattaste #steak #meat #steaklover #meatlover #foodtruck #streetfood #steakhouse #steakhousequality #gastro #catering #quicklunch #healthyfood #fitnessfood #easyway #youwillloveit #grilling #bbq #foodlover #foodblogger #enjoyit

2018-10-30 04:43   62 2

 

Taste our gourmet steakhouse-style food on the go. Featuring the best of Irish Herford steak with a spicy cucumber salad and lemon mayonnaise. Yummy 😍🐂🔥. #beefer_original #beefer #irishherford #ribeye #1500fahrenheit #topheat #foodtogo #greattaste #steak #meat #steaklover #meatlover #foodtruck #streetfood #steakhouse #steakhousequality #gastro #catering #quicklunch #healthyfood #fitnessfood #easyway #youwillloveit #grilling #bbq #foodlover #foodblogger #enjoyit

Have you decide where to go for a family dinner tonight? Chamas Churrascaria can be a perfect option if you feel about having steak tonight. Contact us to secure your best table.

Chamas Churrascaria at Vasa Hotel Surabaya
031-7301888

 #chamasmoments #chamassurabaya #churasco #churrascostyledining #chamasbraziliasurabaya #surabayadining #vasahotelsurabaya #vasamoments #steak #steakhouse #instafood #bbq #grilled #restaurant #barbecue #steakdinner #foodlover #gourmet #steaklover #goodfood #travel #Braziliansteak #steakhouse #cuisine

2018-10-30 03:30   169 0

 

Have you decide where to go for a family dinner tonight Chamas Churrascaria can be a perfect option if you feel about having steak tonight. Contact us to secure your best table.
 Chamas Churrascaria at Vasa Hotel Surabaya 031-7301888 #chamasmoments #chamassurabaya #churasco #churrascostyledining #chamasbraziliasurabaya #surabayadining #vasahotelsurabaya #vasamoments #steak #steakhouse #instafood #bbq #grilled #restaurant #barbecue #steakdinner #foodlover #gourmet #steaklover #goodfood #travel #Braziliansteak #steakhouse #cuisine

❌ STEAK CUTTİNG PORN ALERT ❌.
.

Cutting salty , juicy beautiful savory steak 🔪🥩 also drinking red wine 🍷.
.
Off off sulu , yumuşacık , medium rare antrikot. İştah açıcı değil mi😋 yanında tabi kırmızı şarabımız 🍷.
.
.
 #foodporn #food #foodphotography #foodpics #foodie #foodies #foods #foodstagram #steak #steaklover #handmade #kitchen #gourmet #eat #eatclean #eatuniqe #photo #photography #instagram #instagood #instamood #instadaily #follow #followme #fit  #lezzetligram #mersin #usa #onlyfreshmeat #mondaymotivation

2018-10-22 13:50   219 7

 

❌ STEAK CUTTİNG PORN ALERT ❌. . Cutting salty , juicy beautiful savory steak 🔪🥩 also drinking red wine 🍷. . Off off sulu , yumuşacık , medium rare antrikot. İştah açıcı değil mi😋 yanında tabi kırmızı şarabımız 🍷. . . #foodporn #food #foodphotography #foodpics #foodie #foodies #foods #foodstagram #steak #steaklover #handmade #kitchen #gourmet #eat #eatclean #eatuniqe #photo #photography #instagram #instagood #instamood #instadaily #follow #followme #fit #lezzetligram #mersin #usa #onlyfreshmeat #mondaymotivation

We needs to be rare and pink inside 💕
Awesome delicious sliced new york steak🥩🔪🍽.
.

Dilimlenmiş steak ister sandviç yapın ister salataya koyun ister böyle yiyin canınız nasıl isterse. Ama şu parlaklığa şu güzelliğe bi bakar mısınız 🤤😬 .
.
 #foodporn #food #foodphotography #foodpics #foodie #foodies #foods #foodstagram #steak #steaklover #handmade #kitchen #gourmet #eat #eatclean #eatuniqe #lezzet #photo #photography #instagram #instagood #instamood #instadaily #follow #followme #fit #lezzet #onlyfreshmeat eat #mersin #usa

2018-10-03 14:25   320 13

 

We needs to be rare and pink inside 💕 Awesome delicious sliced new york steak🥩🔪🍽. . Dilimlenmiş steak ister sandviç yapın ister salataya koyun ister böyle yiyin canınız nasıl isterse. Ama şu parlaklığa şu güzelliğe bi bakar mısınız 🤤😬 . . #foodporn #food #foodphotography #foodpics #foodie #foodies #foods #foodstagram #steak #steaklover #handmade #kitchen #gourmet #eat #eatclean #eatuniqe #lezzet #photo #photography #instagram #instagood #instamood #instadaily #follow #followme #fit #lezzet #onlyfreshmeat eat #mersin #usa

エルガウチョでトマホーク1.3kg🍖

2018-09-03 12:11   241 7

 

エルガウチョでトマホーク1.3kg🍖

We love Camping ⛺️.
. 🥩 : Lamb Chops
🥗 : i did 🍻 : Cheers to the beautiful view 🌅 .
.

Hafif bir esinti,güneş batarken buz gibi biraları içip güzel manzarayı izlemek kadar güzel bir şey yok. Ee böyle kamp alanı bulup mangal yapmadan durabilir miyiz ? Hayır 😁 Ee karnımız da doydu daha ne olsun🍻.
.
 #food #foodporn #foodstagram #foods #foodie #tasty  #steak #steaklover #freshmeat #fit #eat #eatunique #eatclean #instagood #instamood #instafood  #instagram #instapic #instadaily #kitchen #dinner #happy #folllow #followme #photography #photo #photographer #camping #nature #day

2018-08-17 13:24   138 7

 

We love Camping ⛺️. . 🥩 : Lamb Chops 🥗 : i did 🍻 : Cheers to the beautiful view 🌅 . . Hafif bir esinti,güneş batarken buz gibi biraları içip güzel manzarayı izlemek kadar güzel bir şey yok. Ee böyle kamp alanı bulup mangal yapmadan durabilir miyiz Hayır 😁 Ee karnımız da doydu daha ne olsun🍻. . #food #foodporn #foodstagram #foods #foodie #tasty #steak #steaklover #freshmeat #fit #eat #eatunique #eatclean #instagood #instamood #instafood #instagram #instapic #instadaily #kitchen #dinner #happy #folllow #followme #photography #photo #photographer #camping #nature #day

Let’s have awesome dinner ! 💘.
.
•🥩 : Dallas Steak
•🥓 : Smoked Plate with walnut
•🍷 : @kavakliderewines Ancyra Cabarnet Sauvignon-Syrah •🥗 : Green Mixed Salad with cheese.
.

Başlangıç olarak füme tabağı,ana yemekte Ribeye Steak 🥩 Salata ve kırmızı şarap eşliğinde.
.
 #foodporn #food #foodphotography #foodpics #foodie #foodies #foods #foodstagram #steak #steaklover #newyorksteak #kitchen #gourmet #eat #eatclean #eatuniqe #lezzet #photo #photography #instagram #instagood #instamood #instadaily #follow #followme #fit #lezzet #lezzetligram #salad #usa #onlyfreshmeat

2018-08-09 07:45   215 7

 

Let’s have awesome dinner ! 💘. . •🥩 : Dallas Steak •🥓 : Smoked Plate with walnut •🍷 : @kavakliderewines Ancyra Cabarnet Sauvignon-Syrah •🥗 : Green Mixed Salad with cheese. . Başlangıç olarak füme tabağı,ana yemekte Ribeye Steak 🥩 Salata ve kırmızı şarap eşliğinde. . #foodporn #food #foodphotography #foodpics #foodie #foodies #foods #foodstagram #steak #steaklover #newyorksteak #kitchen #gourmet #eat #eatclean #eatuniqe #lezzet #photo #photography #instagram #instagood #instamood #instadaily #follow #followme #fit #lezzet #lezzetligram #salad #usa #onlyfreshmeat

Medium Rare 🥩 that’s how i love it ❣️Eat this baby👩🏻‍🍳.
.

Bizim tercihimiz orta pişmiş👌🏻 Hafif sulu ve yumuşak 🥂.
.
 #food #foodie #foodpic #foodporn #foodpornography #foodgasm #foodstagram #foodlover #instafood #instagram #instagood #instamood #eatunique #steak #steaklover #dinner #kitchen #follow #followme #kreutzers #photography #photo #mersin #yemektarifleri #yemekmasası #foodstyling #photo #dinner #lezzet #lezzetlerim #gourmet #todayfood

2018-08-01 09:02   142 5

 

Medium Rare 🥩 that’s how i love it ❣️Eat this baby👩🏻‍🍳. . Bizim tercihimiz orta pişmiş👌🏻 Hafif sulu ve yumuşak 🥂. . #food #foodie #foodpic #foodporn #foodpornography #foodgasm #foodstagram #foodlover #instafood #instagram #instagood #instamood #eatunique #steak #steaklover #dinner #kitchen #follow #followme #kreutzers #photography #photo #mersin #yemektarifleri #yemekmasası #foodstyling #photo #dinner #lezzet #lezzetlerim #gourmet #todayfood

Next Page →
Next Page →