United States

  United States

  Top 487514 Instagram followed

Images about: #sukiyaki (277160 posts)

Non stop 🍖 meat with shabu shabu !!!
 #鍋ぞう #鍋ぞう新宿東口店
 #トリップアドバイザー #tripadviser #全国2位 #2ndplaceinwholejapan #東京 #新宿 #新宿グルメ #東京グルメ #しゃぶしゃぶ #すき焼き #牛肉 #豚肉 #野菜 #食べ放題 #nabezo #japan #tokyo #shinjuku  #shabushabu #sukiyaki #japanesefood #beef #pork #vegetables #allyoucaneat #sakura #hanami

Web reservation link in bio

2019-04-23 01:56   1 0

 
すき焼き風 ごはん❣️ 牛肉があったので、すき焼き風のごはんを作ってみました🌟
牛肉や豆腐、糸こんにゃくなどは普通だと思いますが、うちではうどんなどは入れずに、ちゃんぽん麺を入れます✨
これが、おいしいんです😆(私にはですが😆)
ざらめ、醤油、酒、みりんで味つけして、お肉や豆腐、こんにゃく、さつま揚げなど(家にあるもので作ったんで、お野菜がなかったのはちょっと残念でしたが😅)具材を炒めてとっもイイ味が出た頃に、ちゃんぽん麺を入れ、少し炒め煮込んだらできあがり🎵
旨みがたっぷりのすき焼き風のごはんは、寒いだけじゃなくても食べたくなるごはんです❤️
たまには、ガッツリ食べたくなります🤗✨(笑)

 #すき焼き #豆腐 #牛肉 #肉 #こんにゃく  #和食 #和風 #おかず 
 #sukiyaki #meat #beef #tofu #japanesefood #japanese 
 #昼ご飯 #晩ご飯 #簡単レシピ #おうちごはん #おうちカフェごはん #おうちカフェ 
 #おうちごはんLover #おうちごはんlover
 #lunch #dinner #delicious #cooking #yammy
 #pranzo #cena #cucina #buono

2019-04-23 01:00   31 0

 

すき焼き風 ごはん❣️ 牛肉があったので、すき焼き風のごはんを作ってみました🌟 牛肉や豆腐、糸こんにゃくなどは普通だと思いますが、うちではうどんなどは入れずに、ちゃんぽん麺を入れます✨ これが、おいしいんです😆(私にはですが😆) ざらめ、醤油、酒、みりんで味つけして、お肉や豆腐、こんにゃく、さつま揚げなど(家にあるもので作ったんで、お野菜がなかったのはちょっと残念でしたが😅)具材を炒めてとっもイイ味が出た頃に、ちゃんぽん麺を入れ、少し炒め煮込んだらできあがり🎵 旨みがたっぷりのすき焼き風のごはんは、寒いだけじゃなくても食べたくなるごはんです❤️ たまには、ガッツリ食べたくなります🤗✨(笑) #すき焼き #豆腐 #牛肉 #肉 #こんにゃく #和食 #和風 #おかず #sukiyaki #meat #beef #tofu #japanesefood #japanese #昼ご飯 #晩ご飯 #簡単レシピ #おうちごはん #おうちカフェごはん #おうちカフェ #おうちごはんLover #おうちごはんlover #lunch #dinner #delicious #cooking #yammy #pranzo #cena #cucina #buono

Hoje foi noite de #Sukiyaki feito especialmente pelo sogrão! 🙏😍💓🍜🥢

2019-04-23 00:13   12 1

 

Hoje foi noite de #Sukiyaki feito especialmente pelo sogrão! 🙏😍💓🍜🥢

記錄最開心既一晚,朋友是一世的👷‍♂️👩‍⚕️👩‍🌾👩‍💻 Having meal is not for filling your tummy, it’s the process that makes the time the most enjoyable, from when we go around supermarket like C9, wash them all, try decorating, and take photos in different angles, and watch tvb together without feeling dead air. #sisterhood #friendsthatcareaboutyou #friendsthatunderstandyou #friendshipthatisreallylifelong #mytreasure #foodbloggerhk #foodblogger #homemadefood #eatathome #japanesefood #sukiyaki #yummy #oishii #foodie #foodiehk #sweetie #nightchat #adhocgathering

2019-04-23 00:03   23 1

 

記錄最開心既一晚,朋友是一世的👷‍♂️👩‍⚕️👩‍🌾👩‍💻 Having meal is not for filling your tummy, it’s the process that makes the time the most enjoyable, from when we go around supermarket like C9, wash them all, try decorating, and take photos in different angles, and watch tvb together without feeling dead air. #sisterhood #friendsthatcareaboutyou #friendsthatunderstandyou #friendshipthatisreallylifelong #mytreasure #foodbloggerhk #foodblogger #homemadefood #eatathome #japanesefood #sukiyaki #yummy #oishii #foodie #foodiehk #sweetie #nightchat #adhocgathering

朝ごはん😋🥢
▫️
 #なんちゃってすき焼き 
新年度が始まり
1ヶ月が経とうとしてますが…
まだまだ職場は
落ち着かず…
▫️
ハードな毎日

今日も頑張りましょう✨
▫️
 #朝ごはん #朝活 #クッキングラム #おうちごはんlover #器 #器好き #村上直子 #器のある暮らし #三姉妹 #岩手 #夫が筋肉バカ #オリーブノートアンバサダー #シンプルな暮らし #丁寧な暮らし #肉活 #肉充電 #breakfast #japan #iphonexs #foodstagram #beef #japanesefood #sukiyaki

2019-04-22 23:04   35 0

 

朝ごはん😋🥢 ▫️ #なんちゃってすき焼き 新年度が始まり 1ヶ月が経とうとしてますが… まだまだ職場は 落ち着かず… ▫️ ハードな毎日 今日も頑張りましょう✨ ▫️ #朝ごはん #朝活 #クッキングラム #おうちごはんlover #器 #器好き #村上直子 #器のある暮らし #三姉妹 #岩手 #夫が筋肉バカ #オリーブノートアンバサダー #シンプルな暮らし #丁寧な暮らし #肉活 #肉充電 #breakfast #japan #iphonexs #foodstagram #beef #japanesefood #sukiyaki

Happy Easter🐰
In order to offer you our dishes with more fresh ingredients, we have changed our opening hour from May.

Monday CLOSED
Tuesday-Saturday 
12:00-14:00 18:00-22:00
Sunday 12:00-15:30 (Public Holiday Opening Hours)
May 1st 18:00-22:00
May 30th 12:00-14:00 18:00-22:00
We hope you enjoy experiencing Kaiseki cuisine at Nihonryori KEN!

Wallstraße 22 60594 Frankfurt
reservierung@ken-japan.de

5月の営業時間変更のお知らせ
皆様により良い食材をご提供出来ますよう、仕入れ日に合わせ5月より営業時間を変更致します。

月曜日 定休日
火曜日−土曜日 12:00-14:00 18:00-22:00
日曜日
11:30-15:30

5月の祝日の営業時間
5月1日 18:00-22:00
5月30日 12:00-14:00 18:00-22:00
5月は初夏のメニューをご用意して皆様のご来店をお待ちしております!

 #日本料理ken #料理人 #日本料理🇯🇵 #職人 #日本 #日本料理 #nihonryori #japanesefood #kaiseki #japaneseculture #nihonryoriken #sachsenhausenfrankfurt #frankfurtrestaurant #フランクフルト #nihonryoriken #kenbento #Sake #日本酒 #sukiyaki #会席料理 #日本文化 #器好き #japanischesessen #oishii #器好き #レストラン #finedininglovers

2019-04-22 20:00   97 1

 

Happy Easter🐰 In order to offer you our dishes with more fresh ingredients, we have changed our opening hour from May. Monday CLOSED Tuesday-Saturday 12:00-14:00 18:00-22:00 Sunday 12:00-15:30 (Public Holiday Opening Hours) May 1st 18:00-22:00 May 30th 12:00-14:00 18:00-22:00 We hope you enjoy experiencing Kaiseki cuisine at Nihonryori KEN! Wallstraße 22 60594 Frankfurt [email protected]ken-japan.de 5月の営業時間変更のお知らせ 皆様により良い食材をご提供出来ますよう、仕入れ日に合わせ5月より営業時間を変更致します。 月曜日 定休日 火曜日−土曜日 12:00-14:00 18:00-22:00 日曜日 11:30-15:30 5月の祝日の営業時間 5月1日 18:00-22:00 5月30日 12:00-14:00 18:00-22:00 5月は初夏のメニューをご用意して皆様のご来店をお待ちしております! #日本料理ken #料理人 #日本料理🇯🇵 #職人 #日本 #日本料理 #nihonryori #japanesefood #kaiseki #japaneseculture #nihonryoriken #sachsenhausenfrankfurt #frankfurtrestaurant #フランクフルト #nihonryoriken #kenbento #Sake #日本酒 #sukiyaki #会席料理 #日本文化 #器好き #japanischesessen #oishii #器好き #レストラン #finedininglovers

Come Try Our Customers’ Favorite, Sukiyaki Bento! Available Now Only at Ootoya Time Square Bento Booth 🍱 🥢

 #japanesefood #timesquare #food #bento #sukiyaki

2019-04-22 19:42   23 0

 

Come Try Our Customers’ Favorite, Sukiyaki Bento! Available Now Only at Ootoya Time Square Bento Booth 🍱 🥢 #japanesefood #timesquare #food #bento #sukiyaki

 #sukiyaki #fondu #noodles #soupe
Try this!!!
SuKiYaKi #Royal #thaistyle noodle soupe with marinaded porc, schrimp, squid, variety of vegetable and taste!! 🥩🥦 🦐🥗 🦑 🌶️

2019-04-22 18:21   3 0

 

#sukiyaki #fondu #noodles #soupe Try this!!! SuKiYaKi #Royal #thaistyle noodle soupe with marinaded porc, schrimp, squid, variety of vegetable and taste!! 🥩🥦 🦐🥗 🦑 🌶️

Day 32

3 days was definitely not enough time to do Kyoto justice. Not because there’s too much to see but simply because it’s the place to really soak up the essence of Japan. For our last meal we found a sukiyaki spot - meats and veg cooked on a hot plate served with rice, noodles and soup. After almost setting the restaurant on fire, we walked off our lunch with another stroll through Gion to see it by day. We we’re fortunate enough to bump into some Gaisha along the way to top off the traditional feel. 
A surprisingly quick train journey later we had arrived in Osaka. For dinner we got lazy, I mean super lazy. We had initially popped into the 7/11 for a snack to tide us over until real dinner time but got tempted by the bright instant noodle section. Instant noodles for dinner it was, topped off with some 7/11 chicken wings and Kuraage. 
Mildly interesting observation: Japanese trains do the little things well. They’re on time as we all know but other additional things take it to the next level. Each platform is kitted out with indications of where the doors would be and where to get on to each train to facilitate easy exits and line changes. This is exactly how it should be done. 
 #japan #tokyo #gion #shrine #kyoto #food #foodie #foodporn #sukiyaki #sushi #tuna #doctor #doctorsofinstagram #f3 #funemployment #gapyear #elective #elective2.0 #travel #travelling #backpacking #travelblogger #wanderlust #instagram #instagood #travelgram #instatravel

2019-04-22 16:18   61 0

 

Day 32 3 days was definitely not enough time to do Kyoto justice. Not because there’s too much to see but simply because it’s the place to really soak up the essence of Japan. For our last meal we found a sukiyaki spot - meats and veg cooked on a hot plate served with rice, noodles and soup. After almost setting the restaurant on fire, we walked off our lunch with another stroll through Gion to see it by day. We we’re fortunate enough to bump into some Gaisha along the way to top off the traditional feel. A surprisingly quick train journey later we had arrived in Osaka. For dinner we got lazy, I mean super lazy. We had initially popped into the 7/11 for a snack to tide us over until real dinner time but got tempted by the bright instant noodle section. Instant noodles for dinner it was, topped off with some 7/11 chicken wings and Kuraage. Mildly interesting observation: Japanese trains do the little things well. They’re on time as we all know but other additional things take it to the next level. Each platform is kitted out with indications of where the doors would be and where to get on to each train to facilitate easy exits and line changes. This is exactly how it should be done. #japan #tokyo #gion #shrine #kyoto #food #foodie #foodporn #sukiyaki #sushi #tuna #doctor #doctorsofinstagram #f3 #funemployment #gapyear #elective #elective2.0 #travel #travelling #backpacking #travelblogger #wanderlust #instagram #instagood #travelgram #instatravel

Me and @damonjhowe got 🦀!

2019-04-22 16:00   27 3

 

Me and @damonjhowe got 🦀!

Anime : Shokugeki no Soma
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Arkadaşını Etiketle 🏹
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Daha Fazlası İçin Takip @animes_e_n_p_a_i
Kişisel Hesabım @dg.gnc.61
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Etiket👇

 #anime #animetr #animeturkey #animeturkiye #türkanime #turkanime #animes #animelove #animeask #animefans #cizgiroman #amnesia #aoharuride #animegirl #sao #japan #sukiyaki #tbt #animedrawing #Tokyoghoul #Manga #askanime #animeask #a #asker #Swordartonline #rezero #eromangasensei #akamegakill #kakegurui #kuzunohonkaiedit

2019-04-22 15:59   160 0

 

Anime : Shokugeki no Soma ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Arkadaşını Etiketle 🏹 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Daha Fazlası İçin Takip @animes_e_n_p_a_i Kişisel Hesabım @dg.gnc.61 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Etiket👇 #anime #animetr #animeturkey #animeturkiye #türkanime #turkanime #animes #animelove #animeask #animefans #cizgiroman #amnesia #aoharuride #animegirl #sao #japan #sukiyaki #tbt #animedrawing #Tokyoghoul #Manga #askanime #animeask #a #asker #Swordartonline #rezero #eromangasensei #akamegakill #kakegurui #kuzunohonkaiedit

現在的店越來越浮誇
來吃個飯還可以換和服假裝來過日本賞櫻花🤣🤣 #慎選食物吃到飽依舊可以瘦好好😗😗😗
 #sakura #japan #sukiyaki

2019-04-22 15:41   27 0

 

現在的店越來越浮誇 來吃個飯還可以換和服假裝來過日本賞櫻花🤣🤣 #慎選食物吃到飽依舊可以瘦好好😗😗😗 #sakura #japan #sukiyaki

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe
SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:32   18 0

 

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe
SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:31   17 0

 

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe
SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:30   15 0

 

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe
SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:28   12 0

 

hallo dan sekarang waktunya cus ke yang nano nano nih rasanya, seger banget buat cemilan dan jam jam galau hehe SALAD BUAH🍇🍒🍓🍊 dijamin deh rasanya tuh seger banget karna salad buah ini campuran mayones+yogurth dan diatasnya ditaburi keju lagi. aduuhhhhhh gakebayang deh rasanya seseger itu dan seenak itu!!! tunggu apalagi yuk order pecinta jajan!! 😚😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

guys ada yang tau sukiyaki?
nah disini jual sukiyaki dengan kuah pedas, tinggal di panasin aja langsung bisa dinikmati ahhh endolita pisan😍😍
kuahnya super pedes gurih asin manis 😍😍😍 apalagi ditambah telor jadi makin endollllll😍💕 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:18   16 2

 

guys ada yang tau sukiyaki nah disini jual sukiyaki dengan kuah pedas, tinggal di panasin aja langsung bisa dinikmati ahhh endolita pisan😍😍 kuahnya super pedes gurih asin manis 😍😍😍 apalagi ditambah telor jadi makin endollllll😍💕 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

guys ada yang tau sukiyaki?
nah disini jual sukiyaki dengan kuah pedas, tinggal di panasin aja langsung bisa dinikmati ahhh endolita pisan😍😍
kuahnya super pedes gurih asin manis 😍😍😍 apalagi ditambah telor jadi makin endollllll😍💕 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:10   26 3

 

guys ada yang tau sukiyaki nah disini jual sukiyaki dengan kuah pedas, tinggal di panasin aja langsung bisa dinikmati ahhh endolita pisan😍😍 kuahnya super pedes gurih asin manis 😍😍😍 apalagi ditambah telor jadi makin endollllll😍💕 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

guys ada yang tau sukiyaki?
nah disini jual sukiyaki dengan kuah pedas, tinggal di panasin aja langsung bisa dinikmati ahhh endolita pisan😍😍
kuahnya super pedes gurih asin manis 😍😍😍 apalagi ditambah telor jadi makin endollllll😍💕 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:08   16 0

 

guys ada yang tau sukiyaki nah disini jual sukiyaki dengan kuah pedas, tinggal di panasin aja langsung bisa dinikmati ahhh endolita pisan😍😍 kuahnya super pedes gurih asin manis 😍😍😍 apalagi ditambah telor jadi makin endollllll😍💕 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:02   11 0

 

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:02   14 0

 

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:01   17 0

 

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 15:00   12 0

 

stup roti terdiri dari roti tawar yang super lembut, disiram dengan fla yang super creamy dan ngejuuuuu banget dan terakhir atasnya ditaburi keju yang super banyak!!! so yummy, gak akan eneq! penggemar keju wajib cobain cemilan yang satu ini💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

今日の夕ご飯。
・角麩入りのすき煮
・なめことワカメの味噌汁

白菜と牛肉が安くなってて、家に生麩の買い置きがあったからすきやき風の煮物にしました。
牛肉久しぶりに食べたな、生麩もちもちだったし美味しかった〜(*^_^*) #今日の夕ご飯 #牛すき煮 #すき煮 #すき焼き風煮物 #黒毛和牛 #生麩 #角麩 #なめことワカメの味噌汁 #味噌汁 #sukiyaki #misosuppe

2019-04-22 14:56   9 0

 

今日の夕ご飯。 ・角麩入りのすき煮 ・なめことワカメの味噌汁 白菜と牛肉が安くなってて、家に生麩の買い置きがあったからすきやき風の煮物にしました。 牛肉久しぶりに食べたな、生麩もちもちだったし美味しかった〜(*^_^*) #今日の夕ご飯 #牛すき煮 #すき煮 #すき焼き風煮物 #黒毛和牛 #生麩 #角麩 #なめことワカメの味噌汁 #味噌汁 #sukiyaki #misosuppe

牛タンしゃぶしゃぶは、塩&胡椒で召し上がっていただくのもおススメです。

 #shabushabu #sukiyaki #tokyo #しゃぶしゃぶ #すき焼き #foodie #food #foodstagram #和食 #washoku #鍋 #鍋ぞう #キムチ鍋 #豆乳鍋 #野菜 #食べ放題 #牛タンしゃぶしゃぶ  #ららぽーと新三郷  #ららぽーと

2019-04-22 14:54   132 0

 

牛タンしゃぶしゃぶは、塩&胡椒で召し上がっていただくのもおススメです。 #shabushabu #sukiyaki #tokyo #しゃぶしゃぶ #すき焼き #foodie #food #foodstagram #和食 #washoku #鍋 #鍋ぞう #キムチ鍋 #豆乳鍋 #野菜 #食べ放題 #牛タンしゃぶしゃぶ #ららぽーと新三郷 #ららぽーと

selamat datang di jajan_yuk

disini tersedia berbagai macam jajanan mulai yang pedes,manis,gurih,dll. 
untuk pengiriman area jakarta via (gojek/grab)
untuk pengiriman area luar jakarta via (tiki/jne)
dan untuk area duren sawit bisa cod loh😍😍 dan dikenakan biaya 5k

terimakasih😚😚 selamat jajan!!!💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

2019-04-22 14:51   11 2

 

selamat datang di jajan_yuk disini tersedia berbagai macam jajanan mulai yang pedes,manis,gurih,dll. untuk pengiriman area jakarta via (gojek/grab) untuk pengiriman area luar jakarta via (tiki/jne) dan untuk area duren sawit bisa cod loh😍😍 dan dikenakan biaya 5k terimakasih😚😚 selamat jajan!!!💕😍 #jajanankekinian #makanankekinian #mozarella #mozarellagoreng #mozarellagorengmurah #hitskekinian #saladbuahjakarta #stuproti #makananpedas #makananenak #jajananhits #sukiyaki #kuahpedas #diet #baksopedas #jajanyuk #justiceforaudrey #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likersmurah #likelike #instagram #instalike

一年半不見~會不會太久啦!
這次終於約成了,謝謝特地抽空陪伴
只是以往都是晚餐,這次約吃午餐好難得
時間總是過得快,下次再見也不知是什麼時候了
你這大忙人🤣
 #壽喜燒 #momoparadise #sukiyaki #friends

2019-04-22 14:51   6 0

 

一年半不見~會不會太久啦! 這次終於約成了,謝謝特地抽空陪伴 只是以往都是晚餐,這次約吃午餐好難得 時間總是過得快,下次再見也不知是什麼時候了 你這大忙人🤣 #壽喜燒 #momoparadise #sukiyaki #friends

*
ひとくち和牛すき
sukiyaki

ぐりこ / 薬院 博多 福岡

 #今回の出張で一番
 #japan #japanesefood #japaneserestaurant #foodporn #instafood #yammy #beef #sukiyaki #美味しい #また行きたい #出張飯 #和食 #すき焼き #和牛 #濃い味 #居酒屋 #花金 #博多 #博多グルメ

2019-04-22 14:37   33 1

 

* ひとくち和牛すき sukiyaki ぐりこ / 薬院 博多 福岡 #今回の出張で一番 #japan #japanesefood #japaneserestaurant #foodporn #instafood #yammy #beef #sukiyaki #美味しい #また行きたい #出張飯 #和食 #すき焼き #和牛 #濃い味 #居酒屋 #花金 #博多 #博多グルメ

今回の行程で、
おそらく一番ハードであろう今日を乗り切れたのは、
きっとあなたのおかげ😍
さぁ、これより張り切って夜なべします……😅 💻 #businesstrip
 #day8
 #mie
 #tsu
 #æ´¥
 #つ
 #ツ
 #ランチ
 #朝日屋
 #松重
 #松阪牛
 #まっさかうし
 #すき焼き
 #sukiyaki
 #もも肉だけどね😅
 #とろけた❤️
 #肉食獣
 #おにくらぶ
 #ナラすたぐらむ

2019-04-22 14:36   56 2

 

今回の行程で、 おそらく一番ハードであろう今日を乗り切れたのは、 きっとあなたのおかげ😍 さぁ、これより張り切って夜なべします……😅 💻 #businesstrip #day8 #mie #tsu #津 #つ #ツ #ランチ #朝日屋 #松重 #松阪牛 #まっさかうし #すき焼き #sukiyaki #もも肉だけどね😅 #とろけた❤️ #肉食獣 #おにくらぶ #ナラすたぐらむ

釧路市末広にある
【@syuraku_kushiro 】

すき焼き😍
飲み放題がお得✨

 #釧路 #釧路グルメ #グルメ #肉 #すき焼き #niku #sukiyaki #十勝牛 #玉子焼き #たけのこ #生たけのこ #ノーチャージ #しゅう楽 #ごちそうさま #フォロワー #ありがとうございます #kushiro #kushiroinformation #ナノインフルエンサー #インフルエンサー #instagramer #influencer #nanoinfluencer

2019-04-22 14:17   137 1

 
MONDAY MEATING ~ All you can eat 100mins shabu-shabu and sukiyaki. Good quality meat even when we didn’t opt for Wagyu, particularly enjoyed the pork belly and beef brisket;) The selection of condiments ie sauces/dips, rice, tea, vegetables and assorted sides to go into the pot here is top notch unlike Wagyumore during a recent visit. Sukiyaki broth strong while shabu shabu extremely mild. The price tag is split to RM68pp for 1 soup base and RM76pp for mixed soup base which I find very good in value esp if you are feeling carnivorous.

2019-04-22 13:47   26 1

 

MONDAY MEATING ~ All you can eat 100mins shabu-shabu and sukiyaki. Good quality meat even when we didn’t opt for Wagyu, particularly enjoyed the pork belly and beef brisket;) The selection of condiments ie sauces/dips, rice, tea, vegetables and assorted sides to go into the pot here is top notch unlike Wagyumore during a recent visit. Sukiyaki broth strong while shabu shabu extremely mild. The price tag is split to RM68pp for 1 soup base and RM76pp for mixed soup base which I find very good in value esp if you are feeling carnivorous.

Who’s ready for #AYCE shabu shabu & sukiyaki on this holiday season?❄️🎄 Come join us with your family and friends! We’re open~ #losangeles #foodie

2018-12-24 19:13   52 1

 

Who’s ready for #AYCE shabu shabu & sukiyaki on this holiday season❄️🎄 Come join us with your family and friends! We’re open~ #losangeles #foodie

Regrammed from @meowemilylu: " ayce hot pot with self serve boba, curry, and unlimited thrifty's ice-cream ? yes please 🤓✌🏻 "

2018-04-15 19:59   54 2

 

Regrammed from @meowemilylu: " ayce hot pot with self serve boba, curry, and unlimited thrifty's ice-cream yes please 🤓✌🏻 "

What are you waiting for? Perfect for today, any day, everyday ❄️🔥

2018-03-20 19:42   47 1

 

What are you waiting for Perfect for today, any day, everyday ❄️🔥

Next Page →
Next Page →