United States

  United States

  Top 570270 Instagram followed

Images about: #tea (29558955 posts)

 #貓空茶神
小小的店卻給外國友人完全不同的體驗
14個人卻來自十個國家🇺🇸🇫🇷🇪🇸🇵🇱🇸🇪
🇺🇦🇷🇺🇩🇪🇳🇱🇬🇧
也謝謝輔大的學生給我們一個介紹台灣茶文化的機會
【不忘初心 為您奉茶】
 #2019 #maokong #tea
 #MJYF #TAIWAN 
 #Muzha #貓空 #木柵
 #鐵觀音 #北市青農
 #百年木農 #世紀木農

2019-08-20 09:44   2 0

 

#貓空茶神 小小的店卻給外國友人完全不同的體驗 14個人卻來自十個國家🇺🇸🇫🇷🇪🇸🇵🇱🇸🇪 🇺🇦🇷🇺🇩🇪🇳🇱🇬🇧 也謝謝輔大的學生給我們一個介紹台灣茶文化的機會 【不忘初心 為您奉茶】 #2019 #maokong #tea #MJYF #TAIWAN #Muzha #貓空 #木柵 #鐵觀音 #北市青農 #百年木農 #世紀木農

Bir kahvaltının vazgeçilmezi ne ise onu sofranıza getiriyoruz... 😊
-

0(212) 265 74 55 - 
nezihkebap #nezihkahvaltı #nezihrumehisarı #soup #kitchen #rumelihisarı #istanbul #food #foodtime #tea #turkishbreakfast #breakfast @jupitergroup @greytopagaci @hazine_yalikavak @nezih_1981 @xbeach_yalikavak @lascala_palace @charter_pub @people_bodrum @galvinnisantasi @5_oda @carbon_topagaci @bialtkat @arsipelbalikcisi @adanaisiocakbasi @paoliristorante @carbon_topagaci @bialtkat @villamilocer @ralphsistanbul

2019-08-20 09:44   4 0

 
Healthier Oat Ginger and Tahini thins with dark chocolate • Perfect with a morning cuppa

2019-08-20 09:43   1 1

 

Healthier Oat Ginger and Tahini thins with dark chocolate • Perfect with a morning cuppa

🧡 OB-EX 🧡Slim Drink

ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร ดูแลรูปร่าง
แบบชงดื่ม มี 3 รสชาติ รสชาไทย ชานม ชาเขียว 🧡💛💚 ✔️ ไล่ไขมันเก่า ต้านไขมันใหม่
✔️ ปรับเปลี่ยนจุลินทรีย์ในลำไส้ ต้านอนุมูลอิสระ
✔️ ปราศจากไขมันทราน และ น้ำตาล 0%
✔️ สัมผัสความอร่อยรสชาติเข้มข้น
✔️ อุดมไปด้วยสารสกัดที่มีส่วนช่วยในการเผาผลาญไขมัน ✔️ กระตุ้นการสร้างกล้ามเนื้อที่เปรียบเสมือนเตาเผาไขมันในร่างกาย

สนใจ​สอบถาม​/สั่งซื้อ​
🆔️ Line : cherry​bunika

 #​Callox​ ​ #Block​ #Burn​ #ลดน้ำหนัก​ #ลดพุง #อยากผอม​ #อ้วน​ #Ob-Ex​ ​ #Tea​ #WheyProtein​ #R3verseVine​ #PREPOFiber​ #H.CoffeeDOD #อัลทิมาไลฟ์

2019-08-20 09:43   1 0

 

🧡 OB-EX 🧡Slim Drink ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร ดูแลรูปร่าง แบบชงดื่ม มี 3 รสชาติ รสชาไทย ชานม ชาเขียว 🧡💛💚 ✔️ ไล่ไขมันเก่า ต้านไขมันใหม่ ✔️ ปรับเปลี่ยนจุลินทรีย์ในลำไส้ ต้านอนุมูลอิสระ ✔️ ปราศจากไขมันทราน และ น้ำตาล 0% ✔️ สัมผัสความอร่อยรสชาติเข้มข้น ✔️ อุดมไปด้วยสารสกัดที่มีส่วนช่วยในการเผาผลาญไขมัน ✔️ กระตุ้นการสร้างกล้ามเนื้อที่เปรียบเสมือนเตาเผาไขมันในร่างกาย สนใจ​สอบถาม​/สั่งซื้อ​ 🆔️ Line : cherry​bunika #​Callox​ ​ #Block​ #Burn​ #ลดน้ำหนัก​ #ลดพุง #อยากผอม​ #อ้วน​ #Ob-Ex​ ​ #Tea​ #WheyProtein​ #R3verseVine​ #PREPOFiber​ #H.CoffeeDOD #อัลทิมาไลฟ์

L-Carnitine adalah sejenis amino asid yang disintesiskan ke dalam badan daripada amino asid lysine dan methionine. Kami terangkan 3 fungsi utama L-carnitine ni, lepas dah baca nie baru uols tau kenapa kami guna L-carnitine dlm Fiitjuice 😘
.
. ⚡Membakar Lemak⚡
Anda akan kelihatan lean,kulit nipis dan otot timbul. L-carnitine juga membantu anda membakar lebih banyak kalori serta mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan
.
.
⚡Menambah Isipadu Otot⚡
Menambahkan tenaga dan kekuatan untuk mengangkat bebanan berat, sekaligus menjurus kepada penambahan isipadu otot
.
.
⚡Tulang Menjadi Kuat⚡
Penuaan tulang seiring usia adalah kerisauan utama bagi warga senior dan juga wanita selepas menopause. Bagi yg muda juga, kekuatan tulang adalah amat penting, lagi lagi kita yang aktif bersukan atau bersenam. L-Carnitine juga boleh memperlahankan proses penuaan tulang dan menambahbaik struktur mikro tulang .
.
.
.
 #detox #cleanse #detoxtea #teatox #juice #organic #flattummy #juicing #tea #juicecleanse #detoxing #kurus #jomkurus #gemuk #sihat #bakarlemak #lemak #tipsdiet #gorgeousleem #langsing #fatburner #obatdiet #obatkurus #tipskurus #nakkurus #sayanakkurus #kuruscepat #caradiet #lapar #lunch

2019-08-20 09:42   0 0

 

L-Carnitine adalah sejenis amino asid yang disintesiskan ke dalam badan daripada amino asid lysine dan methionine. Kami terangkan 3 fungsi utama L-carnitine ni, lepas dah baca nie baru uols tau kenapa kami guna L-carnitine dlm Fiitjuice 😘 . . ⚡Membakar Lemak⚡ Anda akan kelihatan lean,kulit nipis dan otot timbul. L-carnitine juga membantu anda membakar lebih banyak kalori serta mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan . . ⚡Menambah Isipadu Otot⚡ Menambahkan tenaga dan kekuatan untuk mengangkat bebanan berat, sekaligus menjurus kepada penambahan isipadu otot . . ⚡Tulang Menjadi Kuat⚡ Penuaan tulang seiring usia adalah kerisauan utama bagi warga senior dan juga wanita selepas menopause. Bagi yg muda juga, kekuatan tulang adalah amat penting, lagi lagi kita yang aktif bersukan atau bersenam. L-Carnitine juga boleh memperlahankan proses penuaan tulang dan menambahbaik struktur mikro tulang . . . . #detox #cleanse #detoxtea #teatox #juice #organic #flattummy #juicing #tea #juicecleanse #detoxing #kurus #jomkurus #gemuk #sihat #bakarlemak #lemak #tipsdiet #gorgeousleem #langsing #fatburner #obatdiet #obatkurus #tipskurus #nakkurus #sayanakkurus #kuruscepat #caradiet #lapar #lunch

.
.
大好きなDior Cafe☕️🌟
で、なんとバースデーサプライズ🙀💕
(2枚目みてね👀)
ここでお祝いしてもらえるなんてほんとに
うれしかったし、わかってくれてる🥺💗💗
.
メニューもすっかり夏仕様になってて、
あたしのは上のチョコを割って食べたよ👅
.
.
 #GINZASIX #tea #Diorcafe #cafe #dessert #sweets #pierreherme #strawberry #fruits  #ginza #銀座 #銀座シックス #銀座カフェ #アフタヌーンティー #ディオールカフェ #ピエールエルメ #パリ #ストロベリー #メロン #긴자 #긴자식스 #딸기 #티 #디올 #카페 #딸기 #스위츠 #카페스타그램 #먹스타그램 #일본스타그램

2019-08-20 09:42   1 0

 

. . 大好きなDior Cafe☕️🌟 で、なんとバースデーサプライズ🙀💕 (2枚目みてね👀) ここでお祝いしてもらえるなんてほんとに うれしかったし、わかってくれてる🥺💗💗 . メニューもすっかり夏仕様になってて、 あたしのは上のチョコを割って食べたよ👅 . . #GINZASIX #tea #Diorcafe #cafe #dessert #sweets #pierreherme #strawberry #fruits #ginza #銀座 #銀座シックス #銀座カフェ #アフタヌーンティー #ディオールカフェ #ピエールエルメ #パリ #ストロベリー #メロン #긴자 #긴자식스 #딸기 # #디올 #카페 #딸기 #스위츠 #카페스타그램 #먹스타그램 #일본스타그램

Hello à tous 😃
Comment allez-vous ? Avez-vous passé de bonnes vacances d’été ? L’été commence à s’annoncer à sa fin , bientôt la rentrée pour nos petits 😉 La reprise va être une vraie joie pour pas mal d’entre vous !? 😁🤪 Je vous souhaite une belle journée et je vous dis à bientôt 😁😉 #makeupbeautebysandrine #colmarandyou #cafe #tea #matin #mardi #makeup #maquillage #soinvisage #beaute #choganalsace  #aikidocolmardiablesrouges #youniquecolmar #happy #mannequin #womanstyle #woman #girls

2019-08-20 09:42   0 0

 

Hello à tous 😃 Comment allez-vous Avez-vous passé de bonnes vacances d’été L’été commence à s’annoncer à sa fin , bientôt la rentrée pour nos petits 😉 La reprise va être une vraie joie pour pas mal d’entre vous ! 😁🤪 Je vous souhaite une belle journée et je vous dis à bientôt 😁😉 #makeupbeautebysandrine #colmarandyou #cafe #tea #matin #mardi #makeup #maquillage #soinvisage #beaute #choganalsace #aikidocolmardiablesrouges #youniquecolmar #happy #mannequin #womanstyle #woman #girls

Which one is you?
Tag a friend

2019-08-20 09:42   0 1

 

Which one is you Tag a friend

Cannot go to Hong Kong without a trip to Lady M for the famous crepe cake! Look at those layers😍 it was hard to decide on a flavour because they all looked amazing and ended up deciding on Earl Grey, it was so nice as it wasn't too sweet and we shared a slice between two which was plenty! Luckily we didn't have to wait too long in the queue.

Stay tuned for plenty of more food pictures. Hong Kong is definitely a foodie paradise!

Earl Grey crepe cake - 75 HKD
Rose tea latte - 68 HKD

2019-08-20 09:42   6 1

 

Cannot go to Hong Kong without a trip to Lady M for the famous crepe cake! Look at those layers😍 it was hard to decide on a flavour because they all looked amazing and ended up deciding on Earl Grey, it was so nice as it wasn't too sweet and we shared a slice between two which was plenty! Luckily we didn't have to wait too long in the queue. Stay tuned for plenty of more food pictures. Hong Kong is definitely a foodie paradise! Earl Grey crepe cake - 75 HKD Rose tea latte - 68 HKD

台灣柴燒大師 張膺康柴燒陶展
🌵2019.08.24-09.15
🌵2019.08.23 陶藝家茶會(需報名)
茶會報名
https://www.caketrees.co/products/woodfiredceramics

無事生活 Letterpress Tea House 
台北市信義區吳興街461號
14:00-19:00(週一、二公休)

 #woodfiredceramics #woodfiredpottery #pottery #ceramics #teapot #tea #exhibition #teahouse #teaceremony #teashop #oolng #taiwantea #taipeiteahouse #teasalon #caketrees #letterpressteahouse #無事生活 #張膺康 #彭山窯
 #柴燒

2019-08-20 09:41   0 0

 

台灣柴燒大師 張膺康柴燒陶展 🌵2019.08.24-09.15 🌵2019.08.23 陶藝家茶會(需報名) 茶會報名 https://www.caketrees.co/products/woodfiredceramics 無事生活 Letterpress Tea House 台北市信義區吳興街461號 14:00-19:00(週一、二公休) #woodfiredceramics #woodfiredpottery #pottery #ceramics #teapot #tea #exhibition #teahouse #teaceremony #teashop #oolng #taiwantea #taipeiteahouse #teasalon #caketrees #letterpressteahouse #無事生活 #張膺康 #彭山窯 #柴燒

Une petite parure fraîchement faite ! C'est une mini théière rose avec des boucles tasse de thé d'un côté et sucrier de l'autre. 🎂☕️ A little set I made recently ! It's a necklace with a miniature teapot and the earrings are on one side a teacup and on the other a mini sugar bowl. Only one available !! 🎂☕️ #thesausage❤️ .
.
.
.
 #bijoux #jewels #sautoir #creation #jeweldesigner #etsy #etsyshop #cute  #lovely #gift #cadeau #love #cutenessalert #mini #etsysellersofinstagram #polymerclay #tea #pink #handmade  #miniatures #funnyjewels #necklace #thé #teapot #miniaturegram #teastagram

2019-08-20 09:41   3 0

 

Une petite parure fraîchement faite ! C'est une mini théière rose avec des boucles tasse de thé d'un côté et sucrier de l'autre. 🎂☕️ A little set I made recently ! It's a necklace with a miniature teapot and the earrings are on one side a teacup and on the other a mini sugar bowl. Only one available !! 🎂☕️ #thesausage❤️ . . . . #bijoux #jewels #sautoir #creation #jeweldesigner #etsy #etsyshop #cute #lovely #gift #cadeau #love #cutenessalert #mini #etsysellersofinstagram #polymerclay #tea #pink #handmade #miniatures #funnyjewels #necklace #thé #teapot #miniaturegram #teastagram

Udah ngeluarin uang banyak, udah ngurangin makan, tiap hari harus olahraga rutin, tp berat badan tetep aja gendut dan susah buat turun nya 😅
.
Tenang gausah bingung.. Solusinya ada Slimming Capsule dari @teaslimbyap ini tuh aman karna terbuat dari bahan herbal .. dalam waktu 1 minggu bisa turun 3kg 😲 gapercaya? Kalian bisa cek sendiri langsung di testimoni kami . Ini aman, tanpa efek samping berbahaya dan ketergantungan 😊
.
Order by shopee udh bisa loh.. Kamu ga kepengen kurus juga? 😋
.
.
 #tea #teadiet #berhasilkurus #slimmingcapsule #capsuleherbaldiet #capsulkurus #rahasiakurus #turunberatbadan #dietsehat #diet #herbatea #kurus #kuruscepat #diettips #tipscantik #tipskuruscepat #byegendut #tipsdietsehat #kuruscantik #diestory #herbalifeindonesia #herbalife #kurustotal #akudiet #cantikgaperlumahal #slimmingcapsule #capsulediet #capsuleherbaldiet

2019-08-20 09:41   0 1

 

Udah ngeluarin uang banyak, udah ngurangin makan, tiap hari harus olahraga rutin, tp berat badan tetep aja gendut dan susah buat turun nya 😅 . Tenang gausah bingung.. Solusinya ada Slimming Capsule dari @teaslimbyap ini tuh aman karna terbuat dari bahan herbal .. dalam waktu 1 minggu bisa turun 3kg 😲 gapercaya Kalian bisa cek sendiri langsung di testimoni kami . Ini aman, tanpa efek samping berbahaya dan ketergantungan 😊 . Order by shopee udh bisa loh.. Kamu ga kepengen kurus juga 😋 . . #tea #teadiet #berhasilkurus #slimmingcapsule #capsuleherbaldiet #capsulkurus #rahasiakurus #turunberatbadan #dietsehat #diet #herbatea #kurus #kuruscepat #diettips #tipscantik #tipskuruscepat #byegendut #tipsdietsehat #kuruscantik #diestory #herbalifeindonesia #herbalife #kurustotal #akudiet #cantikgaperlumahal #slimmingcapsule #capsulediet #capsuleherbaldiet

TAK SEDAPLAH GREEN TEA !
.
Jgn risau sis sis dan abg abg, kita dah hidden kan rasa green tea tu dgn perisa buah anggur diimport khas dari Jepun 🇯🇵 Japan Kyoho Grape & Mix Berries flavour. Bila minum fiitjuice, automatically dapat kebaikan green tea. Best kan ? Haa meh cuba!
.
.
.
Ape lagi tunggu sis sis dan abg abg diluar sana, takkan nak kekal boroi, size XXL, XL dan L 🤔
.
Sehari SATU Sachet Je! Kesan Seawal 7 HARI
.
100% Formula Premium & Bahan Semulajadi
Lulus KKM dan bahan-bahan dijamin Halal
.
ANDA NAK ?
✔️Bakar Lemak Pantas
✔️Kurangkan Kerap Lapar
✔️Meningkatkan Metabolisma
✔️Menambah Tenaga dan Kecergasan
✔️Melancarkan Sistem Penghadaman
✔️Sumber Multivitamin
✔️Sumber Anti Oksida
✔️Kulit lebih Cantik & Sihat
.
Whatsapp kami utk dptkan harga promosi & testimonial 👇👇👇
🚀http://bitly.com/fiitjuice2
🚀+6018-359-2077
.
.
.
.
 #detox #cleanse #detoxtea #teatox #juice #organic #flattummy #juicing #tea #juicecleanse #detoxing #kurus #jomkurus #gemuk #sihat #bakarlemak #lemak #tipsdiet #gorgeousleem #langsing #fatburner #obatdiet #obatkurus #tipskurus #nakkurus #sayanakkurus #kuruscepat #caradiet #lapar #lunch

2019-08-20 09:41   0 0

 

TAK SEDAPLAH GREEN TEA ! . Jgn risau sis sis dan abg abg, kita dah hidden kan rasa green tea tu dgn perisa buah anggur diimport khas dari Jepun 🇯🇵 Japan Kyoho Grape & Mix Berries flavour. Bila minum fiitjuice, automatically dapat kebaikan green tea. Best kan Haa meh cuba! . . . Ape lagi tunggu sis sis dan abg abg diluar sana, takkan nak kekal boroi, size XXL, XL dan L 🤔 . Sehari SATU Sachet Je! Kesan Seawal 7 HARI . 100% Formula Premium & Bahan Semulajadi Lulus KKM dan bahan-bahan dijamin Halal . ANDA NAK ✔️Bakar Lemak Pantas ✔️Kurangkan Kerap Lapar ✔️Meningkatkan Metabolisma ✔️Menambah Tenaga dan Kecergasan ✔️Melancarkan Sistem Penghadaman ✔️Sumber Multivitamin ✔️Sumber Anti Oksida ✔️Kulit lebih Cantik & Sihat . Whatsapp kami utk dptkan harga promosi & testimonial 👇👇👇 🚀http://bitly.com/fiitjuice2 🚀+6018-359-2077 . . . . #detox #cleanse #detoxtea #teatox #juice #organic #flattummy #juicing #tea #juicecleanse #detoxing #kurus #jomkurus #gemuk #sihat #bakarlemak #lemak #tipsdiet #gorgeousleem #langsing #fatburner #obatdiet #obatkurus #tipskurus #nakkurus #sayanakkurus #kuruscepat #caradiet #lapar #lunch

Udah ngeluarin uang banyak, udah ngurangin makan, tiap hari harus olahraga rutin, tp berat badan tetep aja gendut dan susah buat turun nya 😅
.
Tenang gausah bingung.. Solusinya ada Slimming Capsule dari @teaslimbyap ini tuh aman karna terbuat dari bahan herbal .. dalam waktu 1 minggu bisa turun 3kg 😲 gapercaya? Kalian bisa cek sendiri langsung di testimoni kami . Ini aman, tanpa efek samping berbahaya dan ketergantungan 😊
.
Order by shopee udh bisa loh.. Kamu ga kepengen kurus juga? 😋
.
.
 #tea #teadiet #berhasilkurus #slimmingcapsule #capsuleherbaldiet #capsulkurus #rahasiakurus #turunberatbadan #dietsehat #diet #herbatea #kurus #kuruscepat #diettips #tipscantik #tipskuruscepat #byegendut #tipsdietsehat #kuruscantik #diestory #herbalifeindonesia #herbalife #kurustotal #akudiet #cantikgaperlumahal #slimmingcapsule #capsulediet #capsuleherbaldiet

2019-08-20 09:41   0 1

 

Udah ngeluarin uang banyak, udah ngurangin makan, tiap hari harus olahraga rutin, tp berat badan tetep aja gendut dan susah buat turun nya 😅 . Tenang gausah bingung.. Solusinya ada Slimming Capsule dari @teaslimbyap ini tuh aman karna terbuat dari bahan herbal .. dalam waktu 1 minggu bisa turun 3kg 😲 gapercaya Kalian bisa cek sendiri langsung di testimoni kami . Ini aman, tanpa efek samping berbahaya dan ketergantungan 😊 . Order by shopee udh bisa loh.. Kamu ga kepengen kurus juga 😋 . . #tea #teadiet #berhasilkurus #slimmingcapsule #capsuleherbaldiet #capsulkurus #rahasiakurus #turunberatbadan #dietsehat #diet #herbatea #kurus #kuruscepat #diettips #tipscantik #tipskuruscepat #byegendut #tipsdietsehat #kuruscantik #diestory #herbalifeindonesia #herbalife #kurustotal #akudiet #cantikgaperlumahal #slimmingcapsule #capsulediet #capsuleherbaldiet

Mantieni il tuo corpo in forma con la giusta dose di attività fisica e bevendo tanto té verde💚.
I suoi antiossidanti stimolano il metabolismo e rendono la tua pelle più liscia.😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #tea #tealover #instamood #instafit #insta #instagram #instago #instagood #instalove #instafashion #milano #nyandatea #monza #cool #lecco #likeforlikes #like4follow #likeforfollow #like4likeback #likeforlikeback #like4likes #fit #fitness #healthyfood #healthy #beautiful #beauty #fashion #blogger #summer

2019-08-20 09:40   9 0

 

Mantieni il tuo corpo in forma con la giusta dose di attività fisica e bevendo tanto té verde💚. I suoi antiossidanti stimolano il metabolismo e rendono la tua pelle più liscia.😍 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #tea #tealover #instamood #instafit #insta #instagram #instago #instagood #instalove #instafashion #milano #nyandatea #monza #cool #lecco #likeforlikes #like4follow #likeforfollow #like4likeback #likeforlikeback #like4likes #fit #fitness #healthyfood #healthy #beautiful #beauty #fashion #blogger #summer

Als mich mein brandneuer Fintness Tracker heute im Morgengrauen über meine Tiefschlafphase vom mageren 11 Minuten informierte war ich erstmal überzeugt einen miesen Tag vor mir zu haben 🤨nach einem kurzen Morgenscroll durch meinen Feed hier sah das Ganze aber gleich ganz anders aus! Entdeckung und Rettung des Tages, siehe Bild, ein London Fog 😋😋inspiriert by @detoxinista #londonfoglatte #londonfogtea #earlgrey mit Mandelbutter, damit der Tee nicht verwässert, wunderbar cremig wird und ein bissl vitalisiert (ich hab nämlich hohoho gleich 2 Beutel reingehängt) #mademyday #breakfast #breakfastideas #sleepi gisforbeginners #breakfastlover #martinawastl #tea #nosleepclub #goodmorming #xiaomi #mi4

2019-08-20 09:40   2 0

 

Als mich mein brandneuer Fintness Tracker heute im Morgengrauen über meine Tiefschlafphase vom mageren 11 Minuten informierte war ich erstmal überzeugt einen miesen Tag vor mir zu haben 🤨nach einem kurzen Morgenscroll durch meinen Feed hier sah das Ganze aber gleich ganz anders aus! Entdeckung und Rettung des Tages, siehe Bild, ein London Fog 😋😋inspiriert by @detoxinista #londonfoglatte #londonfogtea #earlgrey mit Mandelbutter, damit der Tee nicht verwässert, wunderbar cremig wird und ein bissl vitalisiert (ich hab nämlich hohoho gleich 2 Beutel reingehängt) #mademyday #breakfast #breakfastideas #sleepi gisforbeginners #breakfastlover #martinawastl #tea #nosleepclub #goodmorming #xiaomi #mi4

以下产品认证皆具版权©️所有

连续三年荣获米其林二星奖“蜜香乌龙红”。
可曾想像过春天若在唇齿间是什么样的滋味?春天;有微微绽放的花香、甜而不腻的蜜香还能感受到温暖和煦阳光。这些尔雅茶堂的制茶师与大自然的小绿叶蝉为我们做到了!茶菁经过小绿叶蝉着涎效果后在发酵时生成了甜香,再经尔雅茶堂的制茶师多年经验运用道地扎实的传统手工碳焙工法,再步步提升密香。 一片茶叶,有着莫大数年的专业与自然界给予的赏赐,我们才能成就这款蜜香乌龙。我们让春天的滋味不再只是一个季节,而是在每一天!邀您共饮尔雅茶堂严选米其林二星风味奖“蜜香乌龙红”。 #itqi #itqi2019 #itqisuperiortasteaward #itqi米其林二星獎 #米其林 #米其林二星 #itqiaward #tea #teaart #taiwan 
 #米其林指南 # #米其林[超话] # #米其林三星餐厅[超话] # #爾雅茶堂 # #茶 # #茶文化[超话] # #tea # #烏龍茶 # #台湾[超话] # #台湾高山茶[超话] #

2019-08-20 09:40   0 0

 

以下产品认证皆具版权©️所有 连续三年荣获米其林二星奖“蜜香乌龙红”。 可曾想像过春天若在唇齿间是什么样的滋味?春天;有微微绽放的花香、甜而不腻的蜜香还能感受到温暖和煦阳光。这些尔雅茶堂的制茶师与大自然的小绿叶蝉为我们做到了!茶菁经过小绿叶蝉着涎效果后在发酵时生成了甜香,再经尔雅茶堂的制茶师多年经验运用道地扎实的传统手工碳焙工法,再步步提升密香。 一片茶叶,有着莫大数年的专业与自然界给予的赏赐,我们才能成就这款蜜香乌龙。我们让春天的滋味不再只是一个季节,而是在每一天!邀您共饮尔雅茶堂严选米其林二星风味奖“蜜香乌龙红”。 #itqi #itqi2019 #itqisuperiortasteaward #itqi米其林二星獎 #米其林 #米其林二星 #itqiaward #tea #teaart #taiwan #米其林指南 # #米其林[超话] # #米其林三星餐厅[超话] # #爾雅茶堂 # # # #茶文化[超话] # #tea # #烏龍茶 # #台湾[超话] # #台湾高山茶[超话] #

・
米原駅の近くて地元で愛され続けるお豆腐屋さん「北新」さん✨
・
安土駅の近くて大豆の発酵食品テンペを作られている「木下実験室」さん✨
・
大豆の色々を楽しんで頂ける SPOON Veggical Farmで人気のせいろ蒸し「大豆スペシャル」💡
・
自家菜園や地元農家のお野菜タップリのお野菜段もお楽しみ下さい👍
・
 #spoonveggicalfarm 
 #spoon彦根店 
 #mlesnatea 
 #mlesna
 #ムレスナティー 
 #ムレスナ
 #せいろ蒸し
 #steamfood
 #自家菜園
 #地元農家
 #地産地消
 #自然派カフェ
 #地元愛
 #豆腐
 #テンペ
 #がんもどき
 #紅茶
 #tea
 #teatime 
 #滋賀カフェ
 #滋賀カフェ巡り 
 #夜カフェ
 #彦根カフェ
 #野菜ソムリエ
 #野菜たっぷり 
@walkinghitree.lab 
 #ひこにゃん
 #現代アート
 #スタッフ募集中

2019-08-20 09:40   3 0

 

・ 米原駅の近くて地元で愛され続けるお豆腐屋さん「北新」さん✨ ・ 安土駅の近くて大豆の発酵食品テンペを作られている「木下実験室」さん✨ ・ 大豆の色々を楽しんで頂ける SPOON Veggical Farmで人気のせいろ蒸し「大豆スペシャル」💡 ・ 自家菜園や地元農家のお野菜タップリのお野菜段もお楽しみ下さい👍 ・ #spoonveggicalfarm #spoon彦根店 #mlesnatea #mlesna #ムレスナティー #ムレスナ #せいろ蒸し #steamfood #自家菜園 #地元農家 #地産地消 #自然派カフェ #地元愛 #豆腐 #テンペ #がんもどき #紅茶 #tea #teatime #滋賀カフェ #滋賀カフェ巡り #夜カフェ #彦根カフェ #野菜ソムリエ #野菜たっぷり @walkinghitree.lab #ひこにゃん #現代アート #スタッフ募集中

Udah ngeluarin uang banyak, udah ngurangin makan, tiap hari harus olahraga rutin, tp berat badan tetep aja gendut dan susah buat turun nya 😅
.
Tenang gausah bingung.. Solusinya ada Slimming Capsule dari @teaslimbyap ini tuh aman karna terbuat dari bahan herbal .. dalam waktu 1 minggu bisa turun 3kg 😲 gapercaya? Kalian bisa cek sendiri langsung di testimoni kami . Ini aman, tanpa efek samping berbahaya dan ketergantungan 😊
.
Order by shopee udh bisa loh.. Kamu ga kepengen kurus juga? 😋
.
.
 #tea #teadiet #berhasilkurus #slimmingcapsule #capsuleherbaldiet #capsulkurus #rahasiakurus #turunberatbadan #dietsehat #diet #herbatea #kurus #kuruscepat #diettips #tipscantik #tipskuruscepat #byegendut #tipsdietsehat #kuruscantik #diestory #herbalifeindonesia #herbalife #kurustotal #akudiet #cantikgaperlumahal #slimmingcapsule #capsulediet #capsuleherbaldiet

2019-08-20 09:40   0 0

 

Udah ngeluarin uang banyak, udah ngurangin makan, tiap hari harus olahraga rutin, tp berat badan tetep aja gendut dan susah buat turun nya 😅 . Tenang gausah bingung.. Solusinya ada Slimming Capsule dari @teaslimbyap ini tuh aman karna terbuat dari bahan herbal .. dalam waktu 1 minggu bisa turun 3kg 😲 gapercaya Kalian bisa cek sendiri langsung di testimoni kami . Ini aman, tanpa efek samping berbahaya dan ketergantungan 😊 . Order by shopee udh bisa loh.. Kamu ga kepengen kurus juga 😋 . . #tea #teadiet #berhasilkurus #slimmingcapsule #capsuleherbaldiet #capsulkurus #rahasiakurus #turunberatbadan #dietsehat #diet #herbatea #kurus #kuruscepat #diettips #tipscantik #tipskuruscepat #byegendut #tipsdietsehat #kuruscantik #diestory #herbalifeindonesia #herbalife #kurustotal #akudiet #cantikgaperlumahal #slimmingcapsule #capsulediet #capsuleherbaldiet

 #teaoftheday
 #new 
LAKYRSIEW – ABODE OF THE CLOUDS 
We have received a wonderful rare tea in our Covent Garden store.  Lakyrsiew is a small boutique tea garden located in Meghalaya, North East India between Darjeeling and Assam and produces small patches of very high quality tea: 
An exquisite small batch black tea. The name means ‘awakening’ or 'abode of the clouds'. Large and tippy leaves with a gingery and peachy note.

Take me to the tea - click on our bio link to browse our full range of #tea #theteahouse #teahouse #ilovetea #instatea #looseleaftea #tealover #teaaddict #blacktea #lakyrsiew  #teaconnoisseur

2019-08-20 09:40   2 0

 

#teaoftheday #new LAKYRSIEW – ABODE OF THE CLOUDS We have received a wonderful rare tea in our Covent Garden store.  Lakyrsiew is a small boutique tea garden located in Meghalaya, North East India between Darjeeling and Assam and produces small patches of very high quality tea: An exquisite small batch black tea. The name means ‘awakening’ or 'abode of the clouds'. Large and tippy leaves with a gingery and peachy note. Take me to the tea - click on our bio link to browse our full range of #tea #theteahouse #teahouse #ilovetea #instatea #looseleaftea #tealover #teaaddict #blacktea #lakyrsiew #teaconnoisseur

I look tea, tea look me i think tea marriage me #durgapur #photography #tea #life #like4like #mobilephotography #phonephotography #phonephotography #foodphotography #like4like #instaglow #indianjanab
📷 #photography #photo #photos  #photographyeveryday  #photographer #photographysouls  #photoart #photographyislifee #instaphotography  #naturephotography #like4likes #comment4comment #instalike #instaglow #mobilephotography #phonephotography
 #photooftheday #creatives #justgoshoot

2019-08-20 09:39   1 0

 
 #gratitude #JESUSISLORD #faith #love #joy #prayer for #favor #blessings #breakthrough #law #grateful for everything in my life #bossbabe #masterpiece #yoga and meditation #coffee #tea #lovinglife #positivevibes #goodmorning #summer #healthisweath #familyiseverything #abundantlife #business #lawofattraction still in #awe every single day I'm always thankful to Our Lord Jehovah Jireh for the abundant lifestyle and #hubby ❤️ we're so proud of you for saving lives, your already rewarded in heaven and for loving Our family unconditionally!
“The opposite of faith isn’t doubt, it’s when I got it all figured out.” It's #monday we as a family continue to giving thanks to Our Lord God Almighty for all the wonderful and exciting opportunities and beyond we're always moved by Your grace and mercy Jehovah El Shaddai! 
Devotional:
Focus on enjoying and encouraging laughter.
"Laughter is the most beautiful and beneficial therapies God ever granted humanity." thanks for making me laugh so hard my Hubby Dr. Bae 🏋🏿‍♀️ And when you pray, do not heap up phrases (multiply words, repeating the same ones over and over) as the Gentiles do, for they think they will be heard for their much speaking. [I Kings 18:25-29.] Do not be like them, for your Father knows what you need before you ask Him.
 Matthew 6:7‭-‬8

2019-08-20 09:39   2 0

 

#gratitude #JESUSISLORD #faith #love #joy #prayer for #favor #blessings #breakthrough #law #grateful for everything in my life #bossbabe #masterpiece #yoga and meditation #coffee #tea #lovinglife #positivevibes #goodmorning #summer #healthisweath #familyiseverything #abundantlife #business #lawofattraction still in #awe every single day I'm always thankful to Our Lord Jehovah Jireh for the abundant lifestyle and #hubby ❤️ we're so proud of you for saving lives, your already rewarded in heaven and for loving Our family unconditionally! “The opposite of faith isn’t doubt, it’s when I got it all figured out.” It's #monday we as a family continue to giving thanks to Our Lord God Almighty for all the wonderful and exciting opportunities and beyond we're always moved by Your grace and mercy Jehovah El Shaddai! Devotional: Focus on enjoying and encouraging laughter. "Laughter is the most beautiful and beneficial therapies God ever granted humanity." thanks for making me laugh so hard my Hubby Dr. Bae 🏋🏿‍♀️ And when you pray, do not heap up phrases (multiply words, repeating the same ones over and over) as the Gentiles do, for they think they will be heard for their much speaking. [I Kings 18:25-29.] Do not be like them, for your Father knows what you need before you ask Him. Matthew 6:7‭-‬8

hii everyone :) meet one of my friends chelsea!!
-
hope you're all doing well <3
-
zoe 🤡

2019-08-20 09:39   2 1

 

hii everyone :) meet one of my friends chelsea!! - hope you're all doing well <3 - zoe 🤡

Dr Nondumiso Mzizana personally invites you to THE ENTREPRENEUR FABULOSITY event, a fundraiser for upcoming entrepreneurs on the 6th of Sept at the Four Seasons Hotel, Johannesburg - 67 Jan Smuts Avenue
.
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️

2019-08-20 09:38   0 1

 

Dr Nondumiso Mzizana personally invites you to THE ENTREPRENEUR FABULOSITY event, a fundraiser for upcoming entrepreneurs on the 6th of Sept at the Four Seasons Hotel, Johannesburg - 67 Jan Smuts Avenue . ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️

At the #sydneyteafestival I've managed to discover a few hidden gems including: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Alcoholic Tea by @novelteadrinks ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Awardwinning handmade lemon myrtle chocolate by @jasperandmyrtle
- Durian Tea by @my.blue.teaTumeric
- Cinnamon cake (yes, it works) by @cardinetpatisserie ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
All are, I repeat, tea-licious! If your tastebuds are similar to mine, check these guys out 😊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 #sydneyeats #tealovers #duriantea #sydneychocolates #patisseriesydney #cakesydney #tea #teafestival #looseleaftea #teamarket #ilovetea #teatime #teagram  #carriageworks #sydneytea #artoftea #lisachronicles #teaaustralia

2019-08-20 09:38   2 0

 

At the #sydneyteafestival I've managed to discover a few hidden gems including: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Alcoholic Tea by @novelteadrinks ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Awardwinning handmade lemon myrtle chocolate by @jasperandmyrtle - Durian Tea by @my.blue.teaTumeric - Cinnamon cake (yes, it works) by @cardinetpatisserie ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ All are, I repeat, tea-licious! If your tastebuds are similar to mine, check these guys out 😊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sydneyeats #tealovers #duriantea #sydneychocolates #patisseriesydney #cakesydney #tea #teafestival #looseleaftea #teamarket #ilovetea #teatime #teagram #carriageworks #sydneytea #artoftea #lisachronicles #teaaustralia

Käytiin ekaa kertaa koirapuistossa, en kauheasti siitä villiintynyt vaan hain rakkautta papabearin jaloista. Kun tultiin sisälle, menin mamin kanssa paranteleen sen lunssaa sohvalle viltin ja teen kera.. 🐾

2019-08-20 09:38   4 1

 

Käytiin ekaa kertaa koirapuistossa, en kauheasti siitä villiintynyt vaan hain rakkautta papabearin jaloista. Kun tultiin sisälle, menin mamin kanssa paranteleen sen lunssaa sohvalle viltin ja teen kera.. 🐾

Sew-Your-Own Blooming Tea Workshop, exclusive collaboration with #nuss

Left with 3 seats for non-members.

Please confirm your booking with Weimin. Call 6586 7043 or email weiming@nuss.org.sg (Please quote that you are existing Pétale Tea's customers.) handcraft #workshop #clubhouse

 #bloomingtea #petaletea #bloomingteaspecialist #organictea #flowertea #giftsforher #handmadegift #wellness #afternoontea #tea #relax #haveabreak #pamper #teasg #farmersmarket

 #slowdown #enjoythebloomingmoments #LetHappinessCatchupWithYou

2019-08-20 09:34   0 0

 

Sew-Your-Own Blooming Tea Workshop, exclusive collaboration with #nuss Left with 3 seats for non-members. Please confirm your booking with Weimin. Call 6586 7043 or email [email protected]nuss.org.sg (Please quote that you are existing Pétale Tea's customers.) handcraft #workshop #clubhouse #bloomingtea #petaletea #bloomingteaspecialist #organictea #flowertea #giftsforher #handmadegift #wellness #afternoontea #tea #relax #haveabreak #pamper #teasg #farmersmarket #slowdown #enjoythebloomingmoments #LetHappinessCatchupWithYou

🧧

2019-08-20 09:16   0 1

 

🧧

Next Page →
Next Page →