Images about: #thebeatles (4493337 posts)

After all,I love music~💗🎶🎧💿🎼🎹🎸🎷🥰🥳 『ビートルズ・カフェ(The Beatles cafe )』での、藤本 国彦さんのトークライブに行って来ました~😋テーマは、『ジョージ・ハリスン&ニール・イネス』📸 I went to a live talk of about The Beatles~🎶The theme is,『George Harrison&Neil Innes』2/21/2020

@shinokubo_ent_screencafe
@shinokubo_ent_cafe  #discjacket #recordsleeves #recordjacket #albumart #thebeatles #manyyearsago #johnlennon #paulmccartney #georgeharrison #ringostarr #georgemartin #brianepstein #neilinnes #therutles #montypython #liverpool #london #newyork #fujimotokunihiko #tokyo #japan #shinjuku #shinokubo #lovemusic #藤本国彦  #新宿 #新大久保 #東京

2020-02-22 09:44   0 0

 

After all,I love music~💗🎶🎧💿🎼🎹🎸🎷🥰🥳 『ビートルズ・カフェ(The Beatles cafe )』での、藤本 国彦さんのトークライブに行って来ました~😋テーマは、『ジョージ・ハリスン&ニール・イネス』📸 I went to a live talk of about The Beatles~🎶The theme is,『George Harrison&Neil Innes』2/21/2020 @shinokubo_ent_screencafe @shinokubo_ent_cafe #discjacket #recordsleeves #recordjacket #albumart #thebeatles #manyyearsago #johnlennon #paulmccartney #georgeharrison #ringostarr #georgemartin #brianepstein #neilinnes #therutles #montypython #liverpool #london #newyork #fujimotokunihiko #tokyo #japan #shinjuku #shinokubo #lovemusic #藤本国彦 #新宿 #新大久保 #東京

2020-02-22 09:44   0 1

 
After all,I love music~💗🎶🎧💿🎼🎹🎸🎷🥰🥳 『ビートルズ・カフェ(The Beatles cafe )』での、藤本 国彦さんのトークライブに行って来ました~😋テーマは、『ジョージ・ハリスン&ニール・イネス』📸 I went to a live talk of about The Beatles~🎶The theme is,『George Harrison&Neil Innes』2/21/2020

@shinokubo_ent_screencafe
@shinokubo_ent_cafe  #discjacket #recordsleeves #recordjacket #albumart #thebeatles #manyyearsago #johnlennon #paulmccartney #georgeharrison #ringostarr #georgemartin #brianepstein #neilinnes #therutles #montypython #liverpool #london #newyork #fujimotokunihiko #tokyo #japan #shinjuku #shinokubo #lovemusic #藤本国彦  #新宿 #新大久保 #東京

2020-02-22 09:42   0 0

 

After all,I love music~💗🎶🎧💿🎼🎹🎸🎷🥰🥳 『ビートルズ・カフェ(The Beatles cafe )』での、藤本 国彦さんのトークライブに行って来ました~😋テーマは、『ジョージ・ハリスン&ニール・イネス』📸 I went to a live talk of about The Beatles~🎶The theme is,『George Harrison&Neil Innes』2/21/2020 @shinokubo_ent_screencafe @shinokubo_ent_cafe #discjacket #recordsleeves #recordjacket #albumart #thebeatles #manyyearsago #johnlennon #paulmccartney #georgeharrison #ringostarr #georgemartin #brianepstein #neilinnes #therutles #montypython #liverpool #london #newyork #fujimotokunihiko #tokyo #japan #shinjuku #shinokubo #lovemusic #藤本国彦 #新宿 #新大久保 #東京

After all,I love music~💗🎶🎧💿🎼🎹🎸🎷🥰🥳 『ビートルズ・カフェ(The Beatles cafe )』での、藤本 国彦さんのトークライブに行って来ました~😋テーマは、『ジョージ・ハリスン&ニール・イネス』📸 I went to a live talk of about The Beatles~🎶The theme is,『George Harrison&Neil Innes』2/21/2020

@shinokubo_ent_screencafe
@shinokubo_ent_cafe  #discjacket #recordsleeves #recordjacket #albumart #thebeatles #manyyearsago #johnlennon #paulmccartney #georgeharrison #ringostarr #georgemartin #brianepstein #neilinnes #therutles #montypython #liverpool #london #newyork #fujimotokunihiko #tokyo #japan #shinjuku #shinokubo #lovemusic #藤本国彦  #新宿 #新大久保 #東京

2020-02-22 09:39   0 0

 

After all,I love music~💗🎶🎧💿🎼🎹🎸🎷🥰🥳 『ビートルズ・カフェ(The Beatles cafe )』での、藤本 国彦さんのトークライブに行って来ました~😋テーマは、『ジョージ・ハリスン&ニール・イネス』📸 I went to a live talk of about The Beatles~🎶The theme is,『George Harrison&Neil Innes』2/21/2020 @shinokubo_ent_screencafe @shinokubo_ent_cafe #discjacket #recordsleeves #recordjacket #albumart #thebeatles #manyyearsago #johnlennon #paulmccartney #georgeharrison #ringostarr #georgemartin #brianepstein #neilinnes #therutles #montypython #liverpool #london #newyork #fujimotokunihiko #tokyo #japan #shinjuku #shinokubo #lovemusic #藤本国彦 #新宿 #新大久保 #東京

Here comes the sun-the Beatles(my own version) 
Enjoy😄

 #thebeatles

2020-02-22 09:39   0 0

 

Here comes the sun-the Beatles(my own version) Enjoy😄 #thebeatles

JoJo Rabbit 🐇

2020-02-22 09:38   1 1

 

JoJo Rabbit 🐇

Женщина, Я едва пытаюсь, изложить,
Свои смешанные чувства и мысли.

После всего что было,
Я в долгу перед тобой.

Женщина, Я знаю, ты понимаешь
Во мне во взрослом мужчине до сих пор присутствует ребенок.

Пожалуйста помни, что Моя жизнь в твоих руках.

John Lennon "Woman"

Лидер и Основатель Легендарной Ливерпульской четвёрки, которая меньше чем за 5 лет покорила Весь Мир.

Независимый и грубоватый Джон Леннон пел, что Его Жизнь в руках этой женщины.

Джон: Йоко стала для Меня и Матерью и женщиной и коллегой одновременно!

 #JohnLennon
 #TheBeatles
 # #Beatlemania # #TheCavernClub #BeatlesMusic #BassGuitar #NewYork

2020-02-22 09:33   4 0

 

Женщина, Я едва пытаюсь, изложить, Свои смешанные чувства и мысли. После всего что было, Я в долгу перед тобой. Женщина, Я знаю, ты понимаешь Во мне во взрослом мужчине до сих пор присутствует ребенок. Пожалуйста помни, что Моя жизнь в твоих руках. John Lennon "Woman" Лидер и Основатель Легендарной Ливерпульской четвёрки, которая меньше чем за 5 лет покорила Весь Мир. Независимый и грубоватый Джон Леннон пел, что Его Жизнь в руках этой женщины. Джон: Йоко стала для Меня и Матерью и женщиной и коллегой одновременно! #JohnLennon #TheBeatles # #Beatlemania # #TheCavernClub #BeatlesMusic #BassGuitar #NewYork

Log_10: Friend At Abbey Road

Hari keempat, 9 Ogos 2019. Aku ke the legendary Abbey Road. Untuk pengetahuan, Abbey Road ni ialah jalan yang dijadikan cover album ke 11 band The Beatles yang juga diberi nama Abbey Road. Cover album ni sangat ikonik dan laluan zebra crossing yang dimana ahli kumpulan The Beatles ini melintas dijadikan tarikan pelancong seluruh pelusuk dunia. Aku sebagai peminat tegar band The Beatles ni semestinya nak jejakkan kaki dekat sini. Setibanya aku sampai dekat Abbey Road orang ramai dah membanjiri dah kawasan lintasan ni untuk ambil gambar. Alamak. Cabaran besar ni. Dah la aku ni seorang diri je. Nak kena cari orang tolong ambilkan gambar dulu. Lepas tu nak kena dapatkan timing yang ngam untuk aku seorang dalam frame baru lah padu. Masalah terbesar dia ialah kereta lalu lalang macam biasa je dekat jalan ni. Tiba-tiba datang seorang brader ni tanya aku samada aku ni jalan seorang ke tak. Aku jawab ye aku travel solo. Dia kata dia pun sama. Aku suggest untuk ambil gambar dia lepas tu dia ambil gambar aku pulak. Aku ajar dia macamana shot yang aku nak sebab aku ambil gambar dia memang cun. Maka dapatlah aku bergambar di jalan legendary ni.

Lepas settle bergambar aku borak-borak lah dengan peminat The Beatles ni. Namanya Na-Iljoo. Orang Korea Selatan. Fasih berbahasa inggeris. Jadi mudah untuk berborak. Budak lagi dia ni baru 21 tahun. Next, aku dgn Iljoo ni pergi ke Abbey Road Shop dekat sekitar kawasan ni untuk beli official merchandise daripada studio ni. Aku sambar tote bag cover album Abbey Road ni sama macam Iljoo punya pilihan. Lepas tu kami lunch di Pret-A-Manger disebut (pret-ah-mahn-zhay). Agak famous jugak coffee shop ni. Harga pun agak berpatutan. Banyak topik kami bersembang. Kalau aku nak tulis ni kang tak habis pulak. Bagus budak ni, cakap pun ada tertib je. Lagi dia tahu aku tua banyak daripada dia. Dia cakap orang Korea ni kalau kau tua setahun pun dah tak boleh cakap informal. Aku kisah pulak tu semua aku cakap dengan dia, kita kawan-kawan tak payah nak formal bila berbual. Steady tak aku. Hahaha..
<Bersambung> つづく

 #bentrainspottingseries #abbeyroad #thebeatles #london #🇬🇧

2020-02-22 09:32   5 0

 

Log_10: Friend At Abbey Road Hari keempat, 9 Ogos 2019. Aku ke the legendary Abbey Road. Untuk pengetahuan, Abbey Road ni ialah jalan yang dijadikan cover album ke 11 band The Beatles yang juga diberi nama Abbey Road. Cover album ni sangat ikonik dan laluan zebra crossing yang dimana ahli kumpulan The Beatles ini melintas dijadikan tarikan pelancong seluruh pelusuk dunia. Aku sebagai peminat tegar band The Beatles ni semestinya nak jejakkan kaki dekat sini. Setibanya aku sampai dekat Abbey Road orang ramai dah membanjiri dah kawasan lintasan ni untuk ambil gambar. Alamak. Cabaran besar ni. Dah la aku ni seorang diri je. Nak kena cari orang tolong ambilkan gambar dulu. Lepas tu nak kena dapatkan timing yang ngam untuk aku seorang dalam frame baru lah padu. Masalah terbesar dia ialah kereta lalu lalang macam biasa je dekat jalan ni. Tiba-tiba datang seorang brader ni tanya aku samada aku ni jalan seorang ke tak. Aku jawab ye aku travel solo. Dia kata dia pun sama. Aku suggest untuk ambil gambar dia lepas tu dia ambil gambar aku pulak. Aku ajar dia macamana shot yang aku nak sebab aku ambil gambar dia memang cun. Maka dapatlah aku bergambar di jalan legendary ni. Lepas settle bergambar aku borak-borak lah dengan peminat The Beatles ni. Namanya Na-Iljoo. Orang Korea Selatan. Fasih berbahasa inggeris. Jadi mudah untuk berborak. Budak lagi dia ni baru 21 tahun. Next, aku dgn Iljoo ni pergi ke Abbey Road Shop dekat sekitar kawasan ni untuk beli official merchandise daripada studio ni. Aku sambar tote bag cover album Abbey Road ni sama macam Iljoo punya pilihan. Lepas tu kami lunch di Pret-A-Manger disebut (pret-ah-mahn-zhay). Agak famous jugak coffee shop ni. Harga pun agak berpatutan. Banyak topik kami bersembang. Kalau aku nak tulis ni kang tak habis pulak. Bagus budak ni, cakap pun ada tertib je. Lagi dia tahu aku tua banyak daripada dia. Dia cakap orang Korea ni kalau kau tua setahun pun dah tak boleh cakap informal. Aku kisah pulak tu semua aku cakap dengan dia, kita kawan-kawan tak payah nak formal bila berbual. Steady tak aku. Hahaha.. <Bersambung> つづく #bentrainspottingseries #abbeyroad #thebeatles #london #🇬🇧

the beatles

2020-02-22 09:29   6 1

 

the beatles

Recomenacions de febrer, tres films que no us deixarà indiferents
1.- #mandy del misteriós i impactant #patoscosmatos on a través d'un viatge a les entranyes d'un somni surrealista ens impacta amb unes inatges i plans generals que semblen collage o cómics dels 80's Nicolas Cage de nou sorprèn i es converteix en el personatge clau d'aquesta paranoia

2.- #lacasadejack comèdia àcida-gore del gran #larsvontrier la cámara, la narració i el tema a tractar fa atractiva aquesta psicosi d'història. Crims brutals d'un protagonista obsessiu intel·ligent

3.- #yesterday és un homenatge no només als #thebeatles és un homentage a la música i al seu poder sobre les persones el gran #danyboyle ens explica un nou conte per fer-nos pensar i gaudir de la bona música i com ens pot ajudar per ser millors i respectuosos, amor i respecte, claus per viure tranquils
 #enclaudecine

2020-02-22 09:18   3 0

 

Recomenacions de febrer, tres films que no us deixarà indiferents 1.- #mandy del misteriós i impactant #patoscosmatos on a través d'un viatge a les entranyes d'un somni surrealista ens impacta amb unes inatges i plans generals que semblen collage o cómics dels 80's Nicolas Cage de nou sorprèn i es converteix en el personatge clau d'aquesta paranoia 2.- #lacasadejack comèdia àcida-gore del gran #larsvontrier la cámara, la narració i el tema a tractar fa atractiva aquesta psicosi d'història. Crims brutals d'un protagonista obsessiu intel·ligent 3.- #yesterday és un homenatge no només als #thebeatles és un homentage a la música i al seu poder sobre les persones el gran #danyboyle ens explica un nou conte per fer-nos pensar i gaudir de la bona música i com ens pot ajudar per ser millors i respectuosos, amor i respecte, claus per viure tranquils #enclaudecine

Grubun ayrılış sebeplerinden birisi bu çatıda verdikleri izinsiz konserdi... Grup en son konserini 1969'da izinsiz olarak bir çatıda verdi. Polis tarafından indirildikleri görüntüler Let It Be filmlerine de kondu. Grup 1969'da yine stüdyoda problemler yaşadıkları Abbey Road albümünü kaydetti. Aynı anda da Let It Be albümü kayıtları devam ediyordu. 20 Eylül 1969'da Lennon grup elemanlarına ayrıldığını söyledi ancak basına bir açıklama yapılmadı. 3 Ocak 1970'de George Harrison bestesi I Me Mine kaydedilmiş son Beatles şarkısı oldu ancak John Lennon bu kayıtlarda yoktu. Aynı yıl ilk adı Get Back olarak karar verilen ancak mix'i beğenilmemiş albüm en sonunda Let It Be olarak yayınlandı. Ancak bu grubun dağılmasını engelleyemedi. 10 Nisan 1970'de McCartney basın toplantısı ile grubun dağıldığını açıkladı.
✨✨✨✨✨✨✨✨
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
.
 #thebeatles #getback #çatıkonseri #backhouse #ankara #nazilli #rock #backhouserockbar #rockbar #bluesmusic #blues #rockbartürkiye #1969

2020-02-22 09:13   15 0

 

Grubun ayrılış sebeplerinden birisi bu çatıda verdikleri izinsiz konserdi... Grup en son konserini 1969'da izinsiz olarak bir çatıda verdi. Polis tarafından indirildikleri görüntüler Let It Be filmlerine de kondu. Grup 1969'da yine stüdyoda problemler yaşadıkları Abbey Road albümünü kaydetti. Aynı anda da Let It Be albümü kayıtları devam ediyordu. 20 Eylül 1969'da Lennon grup elemanlarına ayrıldığını söyledi ancak basına bir açıklama yapılmadı. 3 Ocak 1970'de George Harrison bestesi I Me Mine kaydedilmiş son Beatles şarkısı oldu ancak John Lennon bu kayıtlarda yoktu. Aynı yıl ilk adı Get Back olarak karar verilen ancak mix'i beğenilmemiş albüm en sonunda Let It Be olarak yayınlandı. Ancak bu grubun dağılmasını engelleyemedi. 10 Nisan 1970'de McCartney basın toplantısı ile grubun dağıldığını açıkladı. ✨✨✨✨✨✨✨✨ 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 . #thebeatles #getback #çatıkonseri #backhouse #ankara #nazilli #rock #backhouserockbar #rockbar #bluesmusic #blues #rockbartürkiye #1969