United States

  United States

  Top 395488 Instagram followed

Images about: #tigerseyebracelet (1258 posts)

Owl Bracelet...Wisdom bracelet with tiger's eye gemstones ~ made of 8 mm tiger's eye gemstone round beads, bronze crystal Rondelle bead, bronze owl charm, brown cotton tassel, and strong stretch nylon thread 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #freeshippingjewelry #handmadejewelry #owljewelry #owlbracelet #tigerseyejewelry #tigereyebracelet #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #wisdomjewelry #wisdombracelet #brownbohobracelet #brownbracelet #brownjewelry #handmadejewelry #instajewelry #etsyjewelry #etsy #etsyshop #etsyhouse #bohobracelet #bohojewellery #bohojewelry #hippiechic #hippiebracelet #bohostyle

2018-08-17 08:17   48 3

 

Owl Bracelet...Wisdom bracelet with tiger's eye gemstones ~ made of 8 mm tiger's eye gemstone round beads, bronze crystal Rondelle bead, bronze owl charm, brown cotton tassel, and strong stretch nylon thread 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #freeshippingjewelry #handmadejewelry #owljewelry #owlbracelet #tigerseyejewelry #tigereyebracelet #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #wisdomjewelry #wisdombracelet #brownbohobracelet #brownbracelet #brownjewelry #handmadejewelry #instajewelry #etsyjewelry #etsy #etsyshop #etsyhouse #bohobracelet #bohojewellery #bohojewelry #hippiechic #hippiebracelet #bohostyle

Tiger’s Eye 
A powerful stone that helps you to release fear and anxiety Aids harmony and balance.

It stimulates taking action.

Helps you to make decisions with discernment and understanding.

Amplifiers of energy, similar to most quartz crystals, and will boost the energy of any other crystals you use it with.

Tiger’s Eye Bracelet 
P500

 #tigerseyebracelet 
 #celestialbleu
 #healingcrystals

2018-08-17 05:43   18 0

 

Tiger’s Eye A powerful stone that helps you to release fear and anxiety Aids harmony and balance. It stimulates taking action. Helps you to make decisions with discernment and understanding. Amplifiers of energy, similar to most quartz crystals, and will boost the energy of any other crystals you use it with. Tiger’s Eye Bracelet P500 #tigerseyebracelet #celestialbleu #healingcrystals

Owl Bracelet...Wisdom gemstone bracelet ~ made of 8 mm tiger's eye gemstone round beads, bronze crystal Rondelle bead, bronze owl charm, brown cotton tassel, and strong stretch nylon thread...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #handmadejewelry #freeshippingjewelry #owljewelry #owlbracelet #wisdombracelet #wisdomjewelry #tigereyebracelet #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #brownbohobracelet #brownboho #instajewelry #etsyjewelry #etsyshop #etsystore #etsy #etsyhouse #bohojewellery #bohojewelry #bohobracelet #gemstonejewelry #gemstonebracelet #hippiechic #bohostyle

2018-08-16 18:31   38 2

 

Owl Bracelet...Wisdom gemstone bracelet ~ made of 8 mm tiger's eye gemstone round beads, bronze crystal Rondelle bead, bronze owl charm, brown cotton tassel, and strong stretch nylon thread...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #handmadejewelry #freeshippingjewelry #owljewelry #owlbracelet #wisdombracelet #wisdomjewelry #tigereyebracelet #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #brownbohobracelet #brownboho #instajewelry #etsyjewelry #etsyshop #etsystore #etsy #etsyhouse #bohojewellery #bohojewelry #bohobracelet #gemstonejewelry #gemstonebracelet #hippiechic #bohostyle

🔮 Byrzylyk me Tigers Eye 🔮
Tiger’s Eye eshte guri per tu pasur nese kerkoni balance dhe harmoni ne jeten tuaj. Eshte gjithashtu nje lirues shume i mire i frikerave dhe ankthit. Eshte kristali qe do ju jape kuraje, besim ne vetvete dhe force te mendjes perpara çdo gjeje qe ju del perpara. Do ju ndihmoje te arrini qellimet, sepse ju rrit perqendrimin dhe kreativitetin. Ky gur do t’ju mesoje balancen midis ekstremeve, duke ju shkeputur nga bota e dualitetit - e duhura dhe e gabuara, e mira dhe e keqja, drita dhe erresira. Eshte i ngrohte dhe radiant, duke sintetizuar frekuencat e Tokes e Diellit dhe duke sjellur stabilitet dhe ndergjegjesim ndermjet spiritualitetit dhe prizmit fizik. 
 #handmade #handmadejewelry #handmadeaccessories #gemstones #naturalgemstones #naturalhealing #gemstonejewelry #gemstonebracelet #crystals #healingcrystals #spiritual #spirituality #buddhism #hinduism #divine #divinepower #tigerseye #tigerseyebracelet #healing #crystalhealing #crystalhealingenergy

2018-08-16 13:50   42 0

 

🔮 Byrzylyk me Tigers Eye 🔮 Tiger’s Eye eshte guri per tu pasur nese kerkoni balance dhe harmoni ne jeten tuaj. Eshte gjithashtu nje lirues shume i mire i frikerave dhe ankthit. Eshte kristali qe do ju jape kuraje, besim ne vetvete dhe force te mendjes perpara çdo gjeje qe ju del perpara. Do ju ndihmoje te arrini qellimet, sepse ju rrit perqendrimin dhe kreativitetin. Ky gur do t’ju mesoje balancen midis ekstremeve, duke ju shkeputur nga bota e dualitetit - e duhura dhe e gabuara, e mira dhe e keqja, drita dhe erresira. Eshte i ngrohte dhe radiant, duke sintetizuar frekuencat e Tokes e Diellit dhe duke sjellur stabilitet dhe ndergjegjesim ndermjet spiritualitetit dhe prizmit fizik. #handmade #handmadejewelry #handmadeaccessories #gemstones #naturalgemstones #naturalhealing #gemstonejewelry #gemstonebracelet #crystals #healingcrystals #spiritual #spirituality #buddhism #hinduism #divine #divinepower #tigerseye #tigerseyebracelet #healing #crystalhealing #crystalhealingenergy

🔮 Byrzylyk me Tigers Eye 🔮
Tiger’s Eye eshte guri per tu pasur nese kerkoni balance dhe harmoni ne jeten tuaj. Eshte gjithashtu nje lirues shume i mire i frikerave dhe ankthit. Eshte kristali qe do ju jape kuraje, besim ne vetvete dhe force te mendjes perpara çdo gjeje qe ju del perpara. Do ju ndihmoje te arrini qellimet, sepse ju rrit perqendrimin dhe kreativitetin. Ky gur do t’ju mesoje balancen midis ekstremeve, duke ju shkeputur nga bota e dualitetit - e duhura dhe e gabuara, e mira dhe e keqja, drita dhe erresira. Eshte i ngrohte dhe radiant, duke sintetizuar frekuencat e Tokes e Diellit dhe duke sjellur stabilitet dhe ndergjegjesim ndermjet spiritualitetit dhe prizmit fizik. 
 #handmade #handmadejewelry #handmadeaccessories #gemstones #naturalgemstones #naturalhealing #gemstonejewelry #gemstonebracelet #crystals #healingcrystals #spiritual #spirituality #buddhism #hinduism #divine #divinepower #tigerseye #tigerseyebracelet #healing #crystalhealing #crystalhealingenergy

2018-08-16 13:49   43 0

 

🔮 Byrzylyk me Tigers Eye 🔮 Tiger’s Eye eshte guri per tu pasur nese kerkoni balance dhe harmoni ne jeten tuaj. Eshte gjithashtu nje lirues shume i mire i frikerave dhe ankthit. Eshte kristali qe do ju jape kuraje, besim ne vetvete dhe force te mendjes perpara çdo gjeje qe ju del perpara. Do ju ndihmoje te arrini qellimet, sepse ju rrit perqendrimin dhe kreativitetin. Ky gur do t’ju mesoje balancen midis ekstremeve, duke ju shkeputur nga bota e dualitetit - e duhura dhe e gabuara, e mira dhe e keqja, drita dhe erresira. Eshte i ngrohte dhe radiant, duke sintetizuar frekuencat e Tokes e Diellit dhe duke sjellur stabilitet dhe ndergjegjesim ndermjet spiritualitetit dhe prizmit fizik. #handmade #handmadejewelry #handmadeaccessories #gemstones #naturalgemstones #naturalhealing #gemstonejewelry #gemstonebracelet #crystals #healingcrystals #spiritual #spirituality #buddhism #hinduism #divine #divinepower #tigerseye #tigerseyebracelet #healing #crystalhealing #crystalhealingenergy

🔮 Byrzylyk me Tigers Eye 🔮
Tiger’s Eye eshte guri per tu pasur nese kerkoni balance dhe harmoni ne jeten tuaj. Eshte gjithashtu nje lirues shume i mire i frikerave dhe ankthit. Eshte kristali qe do ju jape kuraje, besim ne vetvete dhe force te mendjes perpara çdo gjeje qe ju del perpara. Do ju ndihmoje te arrini qellimet, sepse ju rrit perqendrimin dhe kreativitetin. Ky gur do t’ju mesoje balancen midis ekstremeve, duke ju shkeputur nga bota e dualitetit - e duhura dhe e gabuara, e mira dhe e keqja, drita dhe erresira. Eshte i ngrohte dhe radiant, duke sintetizuar frekuencat e Tokes e Diellit dhe duke sjellur stabilitet dhe ndergjegjesim ndermjet spiritualitetit dhe prizmit fizik. 
 #handmade #handmadejewelry #handmadeaccessories #gemstones #naturalgemstones #naturalhealing #gemstonejewelry #gemstonebracelet #crystals #healingcrystals #spiritual #spirituality #buddhism #hinduism #divine #divinepower #tigerseye #tigerseyebracelet #healing #crystalhealing #crystalhealingenergy

2018-08-16 13:44   41 0

 

🔮 Byrzylyk me Tigers Eye 🔮 Tiger’s Eye eshte guri per tu pasur nese kerkoni balance dhe harmoni ne jeten tuaj. Eshte gjithashtu nje lirues shume i mire i frikerave dhe ankthit. Eshte kristali qe do ju jape kuraje, besim ne vetvete dhe force te mendjes perpara çdo gjeje qe ju del perpara. Do ju ndihmoje te arrini qellimet, sepse ju rrit perqendrimin dhe kreativitetin. Ky gur do t’ju mesoje balancen midis ekstremeve, duke ju shkeputur nga bota e dualitetit - e duhura dhe e gabuara, e mira dhe e keqja, drita dhe erresira. Eshte i ngrohte dhe radiant, duke sintetizuar frekuencat e Tokes e Diellit dhe duke sjellur stabilitet dhe ndergjegjesim ndermjet spiritualitetit dhe prizmit fizik. #handmade #handmadejewelry #handmadeaccessories #gemstones #naturalgemstones #naturalhealing #gemstonejewelry #gemstonebracelet #crystals #healingcrystals #spiritual #spirituality #buddhism #hinduism #divine #divinepower #tigerseye #tigerseyebracelet #healing #crystalhealing #crystalhealingenergy

Tigers eye oval Shape flat back

Price- $3
Carats- 39
Size 36mm x 21mm 
Pieces - 1
ID- 227
💯% Natural

First Person to Write ME, MINE or SOLD in the comments get the GEMS in the image...
Shipping 🌎 $3 and $1 for other lots in the same parcel....
☝️Person clamming this lot should have a PayPal account.

 #tigerseye #gems #cabsforsale #loosegems #gemstonejewelry
 #macramejewelry 
 #gemsforsale #tigerseyebracelet #gemstones #tigerseyejewelry 
 #flashygems #gemstonejewelry
 #solarquartz #stoneforjewelry 
 #wirewrapjewelry #gemstone
 #macrame #tigerseyenecklace #gemstonenecklace #greenlabradorite #jewelrysupply #rainbow #malachite #dendrite #jasper #agate #mystic #mookaite #tigerseye #moonstone

2018-08-15 15:17   20 0

 

Tigers eye oval Shape flat back Price- $3 Carats- 39 Size 36mm x 21mm Pieces - 1 ID- 227 💯% Natural First Person to Write ME, MINE or SOLD in the comments get the GEMS in the image... Shipping 🌎 $3 and $1 for other lots in the same parcel.... ☝️Person clamming this lot should have a PayPal account. #tigerseye #gems #cabsforsale #loosegems #gemstonejewelry #macramejewelry #gemsforsale #tigerseyebracelet #gemstones #tigerseyejewelry #flashygems #gemstonejewelry #solarquartz #stoneforjewelry #wirewrapjewelry #gemstone #macrame #tigerseyenecklace #gemstonenecklace #greenlabradorite #jewelrysupply #rainbow #malachite #dendrite #jasper #agate #mystic #mookaite #tigerseye #moonstone

Tigers eye oval Shape flat back

Price- $4
Carats- 67
Size 45mm x 29mm x 6mm
Pieces - 1
ID- 214
💯% Natural

First Person to Write ME, MINE or SOLD in the comments get the GEMS in the image...
Shipping 🌎 $3 and $1 for other lots in the same parcel....
☝️Person clamming this lot should have a PayPal account.

 #tigerseye #gems #cabsforsale #loosegems #gemstonejewelry
 #macramejewelry 
 #gemsforsale #tigerseyebracelet #gemstones #tigerseyejewelry 
 #flashygems #gemstonejewelry
 #solarquartz #stoneforjewelry 
 #wirewrapjewelry #gemstone
 #macrame #tigerseyenecklace #gemstonenecklace #greenlabradorite #jewelrysupply #rainbow #malachite #dendrite #jasper #agate #mystic #mookaite #tigerseye #moonstone

2018-08-15 15:16   11 0

 

Tigers eye oval Shape flat back Price- $4 Carats- 67 Size 45mm x 29mm x 6mm Pieces - 1 ID- 214 💯% Natural First Person to Write ME, MINE or SOLD in the comments get the GEMS in the image... Shipping 🌎 $3 and $1 for other lots in the same parcel.... ☝️Person clamming this lot should have a PayPal account. #tigerseye #gems #cabsforsale #loosegems #gemstonejewelry #macramejewelry #gemsforsale #tigerseyebracelet #gemstones #tigerseyejewelry #flashygems #gemstonejewelry #solarquartz #stoneforjewelry #wirewrapjewelry #gemstone #macrame #tigerseyenecklace #gemstonenecklace #greenlabradorite #jewelrysupply #rainbow #malachite #dendrite #jasper #agate #mystic #mookaite #tigerseye #moonstone

Mark rocking our new men’s intention bracelet in Tigers 🐯 Eye while holding a star 🐟 
More up on the Shop! Perfect for the man in your life ladies 💖🔥
➵
➵
➵
 #lifeisnow #liveyourlife #tigerseye #mensjewelry #mensbracelet #gemstonejewelry #gemstonebracelets #gemstoneshop #braceletlove #braceletstacks #intentionbracelets #intentionjewelry #intentionalliving #livewithintention #tigerseyegemstone #tigerseyebracelet #giftsformen #nevergiveuponyourdreams #haveheart #lovejewelry #yogastudio #yogajewelry #quartzbracelet #mensgemstone #findyourtruenorth

2018-08-14 22:58   77 1

 
This passionate combination of Red Tigers Eye & Black Onyx will leave you feeling uplifted.🙏 Red Tigers Eye is also known as Dragons Eye is your companion in difficult moments. Keep one in your pocket when you want to add vitality and passion to any project you’re working on. It can enhance balance within one's energy field and allows you to open up to unconditional love. ❤

Black Onyx has healing properties that sheds light on your inner truth. It's a powerful protection stone that absorbs and transforms negative energy and helps to prevent the drain of your own energy. Black Onyx also aids in the development of emotional and physical strength. 💪🏋️‍♂️🏋️‍♀️
$15
 #blackonyx #redtigerseye #gemstones #tigerseyebracelet #blackonyxbracelet #crystals #bracelet #intentionaljewelry #positiveintentions #lawofattraction #manifestation #goodvibes #strength #blocknegativeenergy #protectyourenergy #protectionstone #passionate #uplifted #innertruth #vitality #unconditionallove

2018-08-14 22:45   15 1

 

This passionate combination of Red Tigers Eye & Black Onyx will leave you feeling uplifted.🙏 Red Tigers Eye is also known as Dragons Eye is your companion in difficult moments. Keep one in your pocket when you want to add vitality and passion to any project you’re working on. It can enhance balance within one's energy field and allows you to open up to unconditional love. ❤ Black Onyx has healing properties that sheds light on your inner truth. It's a powerful protection stone that absorbs and transforms negative energy and helps to prevent the drain of your own energy. Black Onyx also aids in the development of emotional and physical strength. 💪🏋️‍♂️🏋️‍♀️ $15 #blackonyx #redtigerseye #gemstones #tigerseyebracelet #blackonyxbracelet #crystals #bracelet #intentionaljewelry #positiveintentions #lawofattraction #manifestation #goodvibes #strength #blocknegativeenergy #protectyourenergy #protectionstone #passionate #uplifted #innertruth #vitality #unconditionallove

Introducing Tiger's Eye Bracelet from our Pure and Classic Collection. <3

NOW on 60% OFF at PHP 699
Free delivery and COD
➡https://clozeth.com/products/tigers-eye-bracelet

Tiger's Eye - The "all seeing all knowing eye" stone. If you are a carrier of this stone, you are entitled with the ability to observe everything even at dark and close doors and acquire sharpness of vision and better understanding.

MORE BENEFITS: 🔸 Brings prosperity and good fortune
🔸 Attracts stable flow of money
🔸 Attracts and open more opportunities for growth and development especially for entrepreneurs
🔸 Restore and improve overall health balance to the body 🔸 Increase vitality and strength
🔸 Help reduce anxiety and increase energy level 🔸 Balance on toxic and negative emotions
🔸 Boost will power to solve every difficult situation
🔸 Portrays courage at the time of need

 #Clozeth #TigersEye #TigersEyeBracelet #NaturalStoneBracelet #COD #CashOnDelivery #FreeShipping #CODPhilippines #RainyDaySale

2018-08-14 05:36   13 0

 

Introducing Tiger's Eye Bracelet from our Pure and Classic Collection. <3 NOW on 60% OFF at PHP 699 Free delivery and COD ➡https://clozeth.com/products/tigers-eye-bracelet Tiger's Eye - The "all seeing all knowing eye" stone. If you are a carrier of this stone, you are entitled with the ability to observe everything even at dark and close doors and acquire sharpness of vision and better understanding. MORE BENEFITS: 🔸 Brings prosperity and good fortune 🔸 Attracts stable flow of money 🔸 Attracts and open more opportunities for growth and development especially for entrepreneurs 🔸 Restore and improve overall health balance to the body 🔸 Increase vitality and strength 🔸 Help reduce anxiety and increase energy level 🔸 Balance on toxic and negative emotions 🔸 Boost will power to solve every difficult situation 🔸 Portrays courage at the time of need #Clozeth #TigersEye #TigersEyeBracelet #NaturalStoneBracelet #COD #CashOnDelivery #FreeShipping #CODPhilippines #RainyDaySale

Our Buddah Tigers Eye men's bracelet is is a powerful stone that helps you to release fear and anxiety. ✌ Its wonderful to aid in achieving harmony and balance. ♾⏏
The black & red diffuser bracelet helps ground you & protect your space from negative energy. The diffuser bracelet comes with a vial of essential oil to use with your bracelet. ✴✳
Every piece of jewelry has been prayed over & positive affirmations & intentions have been vibed into it.📿
 #positiveintentions #intentionaljewelry #bracelet #gemstonebracelet #diffuserbracelet #positivevibes #goodvibeselpaso #goodvibes #tigerseyegemstone #tigerseyebracelet #anxiety #tigerseyejewelry #joy #lawofattraction #gratitude #grounded #essentialoil #harmony #balance

2018-08-13 22:54   13 0

 

Our Buddah Tigers Eye men's bracelet is is a powerful stone that helps you to release fear and anxiety. ✌ Its wonderful to aid in achieving harmony and balance. ♾⏏ The black & red diffuser bracelet helps ground you & protect your space from negative energy. The diffuser bracelet comes with a vial of essential oil to use with your bracelet. ✴✳ Every piece of jewelry has been prayed over & positive affirmations & intentions have been vibed into it.📿 #positiveintentions #intentionaljewelry #bracelet #gemstonebracelet #diffuserbracelet #positivevibes #goodvibeselpaso #goodvibes #tigerseyegemstone #tigerseyebracelet #anxiety #tigerseyejewelry #joy #lawofattraction #gratitude #grounded #essentialoil #harmony #balance

Multi - wrap bracelets

2018-08-13 18:17   11 1

 

Multi - wrap bracelets

Howlite, Amazonite, Tigers Eye, & Sandalwood diffuser bracelet! 🍁 To bring the wearer calming, healing, and protective energy.🍁 Size and prices available in the link in my bio! 🌵🌻🌾 So grateful for all you supporters out there! Peace & Blessings 🌾🌻🌵

2018-08-13 04:02   12 2

 

Howlite, Amazonite, Tigers Eye, & Sandalwood diffuser bracelet! 🍁 To bring the wearer calming, healing, and protective energy.🍁 Size and prices available in the link in my bio! 🌵🌻🌾 So grateful for all you supporters out there! Peace & Blessings 🌾🌻🌵

We now have over 1000 followers! Thank you all so much! 😄💗🎉🎈❤️. We have decided to do a GIVEAWAY to win your chance to pick your choice of one of four bracelets . 2 women’s & 2 men’s bracelets. We want to thank you for following us, liking our posts, commenting, taking part in our polls, and buying our jewelry! .......................................Here are the rules: 1. Follow us. 2. Like this post. 3. Tag 4 people in the comments, that like jewelry. 4. Pick a number between 1-100 ( only one number)The number that’s closest without going over wins. ........................................... We will use a randomizer app to choose the winner on Thursday, July 9th and post it. We will send the winner details through DM and send them their bracelet. SWIPE ➡️ to see the choice of 4 bracelets. Good luck! Go! .
THE BRACELET YOU CHOOSE IS 100% FREE WITH FREE SHIPPING! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #braceletgiveaway #giveawaycontestonline #pickanumber #tagyourfriends👥 #braceletjewelry #womensgift #1000followersgiveaway #womensgifts #mensgiftideas #guysgifts #jewelrygiveaways #crossbracelets #freeshipping✈ #tigerseyebracelet #freegiftspecial  #freegiftcontest #dragonflybracelet #charmbraceletshop #contestgiveaway #handmadejewelry #custommadejewelryph

2018-08-08 19:01   39 11

 

We now have over 1000 followers! Thank you all so much! 😄💗🎉🎈❤️. We have decided to do a GIVEAWAY to win your chance to pick your choice of one of four bracelets . 2 women’s & 2 men’s bracelets. We want to thank you for following us, liking our posts, commenting, taking part in our polls, and buying our jewelry! .......................................Here are the rules: 1. Follow us. 2. Like this post. 3. Tag 4 people in the comments, that like jewelry. 4. Pick a number between 1-100 ( only one number)The number that’s closest without going over wins. ........................................... We will use a randomizer app to choose the winner on Thursday, July 9th and post it. We will send the winner details through DM and send them their bracelet. SWIPE ➡️ to see the choice of 4 bracelets. Good luck! Go! . THE BRACELET YOU CHOOSE IS 100% FREE WITH FREE SHIPPING! . . . . . . . . . . #braceletgiveaway #giveawaycontestonline #pickanumber #tagyourfriends👥 #braceletjewelry #womensgift #1000followersgiveaway #womensgifts #mensgiftideas #guysgifts #jewelrygiveaways #crossbracelets #freeshipping✈ #tigerseyebracelet #freegiftspecial #freegiftcontest #dragonflybracelet #charmbraceletshop #contestgiveaway #handmadejewelry #custommadejewelryph

Tiger's eye bracelet with tibetan bead
❗️10% 15% discounts + Free shipping till August 11th❗️
👇🏻
For more beaded bracelets and tree of life pendants follow me
👇🏻
@treeoflife_exclusive
.
All available items see here👇🏻
🌳
❗️TreeoflifeExclusive.etsy.com❗️
🌳
L I N K IN B I O
.
.
.
 #tigerseye #tigerseyebracelet #tibetanbracelet #inspire #positivemind #healthymind #strength #tigereyejewelry #feelinspired #feelmotivated #tibetanjewelry #feelrelaxed #spiritual #bracelet #meditate #inspiration #menbracelet #tigerseyejewellery #innerpeace #weddings #goodvibes #consciousness #tibetanjewellery #treeoflifeexclusive #enlightenment #balance #awakening #vikingwedding

2018-08-07 20:41   32 2

 

Tiger's eye bracelet with tibetan bead ❗️10% 15% discounts + Free shipping till August 11th❗️ 👇🏻 For more beaded bracelets and tree of life pendants follow me 👇🏻 @treeoflife_exclusive . All available items see here👇🏻 🌳 ❗️TreeoflifeExclusive.etsy.com❗️ 🌳 L I N K IN B I O . . . #tigerseye #tigerseyebracelet #tibetanbracelet #inspire #positivemind #healthymind #strength #tigereyejewelry #feelinspired #feelmotivated #tibetanjewelry #feelrelaxed #spiritual #bracelet #meditate #inspiration #menbracelet #tigerseyejewellery #innerpeace #weddings #goodvibes #consciousness #tibetanjewellery #treeoflifeexclusive #enlightenment #balance #awakening #vikingwedding

We now have over 1000 followers! Thank you all so much! 😄💗🎉🎈❤️. We have decided to do a GIVEAWAY to win your chance to pick your choice of one of four bracelets . 2 women’s & 2 men’s bracelets. We want to thank you for following us, liking our posts, commenting, taking part in our polls, and buying our jewelry! .......................................Here are the rules: 1. Follow us. 2. Like this post. 3. Tag 4 people in the comments, that like jewelry. 4. Pick a number between 1-100 ( only one number)The number that’s closest without going over wins. ........................................... We will use a randomizer app to choose the winner on Thursday, July 9th and post it. We will send the winner details through DM and send them their bracelet. SWIPE ➡️ to see the choice of 4 bracelets. Good luck! Go! .
THE BRACELET YOU CHOOSE IS 100% FREE WITH FREE SHIPPING! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #braceletgiveaway #giveawaycontestonline #pickanumber #tagyourfriends👥 #braceletjewelry #womensgift #1000followersgiveaway #womensgifts #mensgiftideas #guysgifts #jewelrygiveaways #crossbracelets #freeshipping✈ #tigerseyebracelet #freegiftspecial  #freegiftcontest #dragonflybracelet #charmbraceletshop #contestgiveaway #handmadejewelry #custommadejewelryph

2018-08-06 02:32   41 13

 

We now have over 1000 followers! Thank you all so much! 😄💗🎉🎈❤️. We have decided to do a GIVEAWAY to win your chance to pick your choice of one of four bracelets . 2 women’s & 2 men’s bracelets. We want to thank you for following us, liking our posts, commenting, taking part in our polls, and buying our jewelry! .......................................Here are the rules: 1. Follow us. 2. Like this post. 3. Tag 4 people in the comments, that like jewelry. 4. Pick a number between 1-100 ( only one number)The number that’s closest without going over wins. ........................................... We will use a randomizer app to choose the winner on Thursday, July 9th and post it. We will send the winner details through DM and send them their bracelet. SWIPE ➡️ to see the choice of 4 bracelets. Good luck! Go! . THE BRACELET YOU CHOOSE IS 100% FREE WITH FREE SHIPPING! . . . . . . . . . . #braceletgiveaway #giveawaycontestonline #pickanumber #tagyourfriends👥 #braceletjewelry #womensgift #1000followersgiveaway #womensgifts #mensgiftideas #guysgifts #jewelrygiveaways #crossbracelets #freeshipping✈ #tigerseyebracelet #freegiftspecial #freegiftcontest #dragonflybracelet #charmbraceletshop #contestgiveaway #handmadejewelry #custommadejewelryph

Tigers eye fancy Shape flat back

Price- $4
Carats- 67
Size 31mm x 29mm x 7mm
Pieces - 1
ID- 211
💯% Natural

First Person to Write ME, MINE or SOLD in the comments get the GEMS in the image...
Shipping 🌎 $3 and $1 for other lots in the same parcel....
☝️Person clamming this lot should have a PayPal account.

 #tigerseye #gems #cabsforsale #loosegems #gemstonejewelry
 #macramejewelry 
 #gemsforsale #tigerseyebracelet #gemstones #tigerseyejewelry 
 #flashygems #gemstonejewelry
 #solarquartz #stoneforjewelry 
 #wirewrapjewelry #gemstone
 #macrame #tigerseyenecklace #gemstonenecklace #greenlabradorite #jewelrysupply #rainbow #malachite #dendrite #jasper #agate #mystic #mookaite #tigerseye #moonstone

2018-08-04 17:36   18 0

 

Tigers eye fancy Shape flat back Price- $4 Carats- 67 Size 31mm x 29mm x 7mm Pieces - 1 ID- 211 💯% Natural First Person to Write ME, MINE or SOLD in the comments get the GEMS in the image... Shipping 🌎 $3 and $1 for other lots in the same parcel.... ☝️Person clamming this lot should have a PayPal account. #tigerseye #gems #cabsforsale #loosegems #gemstonejewelry #macramejewelry #gemsforsale #tigerseyebracelet #gemstones #tigerseyejewelry #flashygems #gemstonejewelry #solarquartz #stoneforjewelry #wirewrapjewelry #gemstone #macrame #tigerseyenecklace #gemstonenecklace #greenlabradorite #jewelrysupply #rainbow #malachite #dendrite #jasper #agate #mystic #mookaite #tigerseye #moonstone

Are you looking for a power crystal? Look no further!

Tiger's Eye carries the vibration of protection, creativity, passion, and manifestation. 
In ancient Rome, soldiers would adorn their armor with Tiger's Eye. The flash was said to scare enemy combatants, including negative spirits aimed at doing the soldiers harm.

Wear Tiger's Eye in combination with citrine for a powerfully healing matrix to usher in motivation, abundance, and good luck.

 #tigerseye #tigerseyestone #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #crystalsforsale #crystal #crystalgems #crystals #gems #gemstones #gemstagram #gem #protection #creativity #abundance #manifestation #crystalhealing #healing #pittsburghpa #pittsburgh #coraopolispa #coraopolis #yinz #yinzer #yinzers #yinztagram #moontownship #sewickley #alleghenycounty #beavercounty

2018-08-03 21:12   26 2

 

Are you looking for a power crystal Look no further! Tiger's Eye carries the vibration of protection, creativity, passion, and manifestation. In ancient Rome, soldiers would adorn their armor with Tiger's Eye. The flash was said to scare enemy combatants, including negative spirits aimed at doing the soldiers harm. Wear Tiger's Eye in combination with citrine for a powerfully healing matrix to usher in motivation, abundance, and good luck. #tigerseye #tigerseyestone #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #crystalsforsale #crystal #crystalgems #crystals #gems #gemstones #gemstagram #gem #protection #creativity #abundance #manifestation #crystalhealing #healing #pittsburghpa #pittsburgh #coraopolispa #coraopolis #yinz #yinzer #yinzers #yinztagram #moontownship #sewickley #alleghenycounty #beavercounty

Check out this bold 3-layer tiger's eye bracelet🐯. Tiger's Eye inspires fearlessness and who couldn't use a little more of that? 
Don't forget, use INSTA25 for 25% off your entire order this weekend😀 
We donate $1 dollar toward Save the Children👶 or World Wildlife Fund🐼 for every product sold.
💬 DM for info on ambassador program
☮️
♥️
🕉️
 #ommantra #fashionwithacause #fashionforacause #brandsthatgiveback #fashionaddict #bohostyle #bohobracelets #bohochic #armparty #armcandy #shoppingaddict #jewelrygram #jewelryaddict #wrapbracelets #wrapbracelet #bracelets #bohofashionjewelry #bohofashion #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #yogabracelets #yogafashion #yogajewelry #yogalifestyle #yogaeverydamnday

2018-07-29 02:21   78 3

 

Check out this bold 3-layer tiger's eye bracelet🐯. Tiger's Eye inspires fearlessness and who couldn't use a little more of that Don't forget, use INSTA25 for 25% off your entire order this weekend😀 We donate $1 dollar toward Save the Children👶 or World Wildlife Fund🐼 for every product sold. 💬 DM for info on ambassador program ☮️ ♥️ 🕉️ #ommantra #fashionwithacause #fashionforacause #brandsthatgiveback #fashionaddict #bohostyle #bohobracelets #bohochic #armparty #armcandy #shoppingaddict #jewelrygram #jewelryaddict #wrapbracelets #wrapbracelet #bracelets #bohofashionjewelry #bohofashion #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #yogabracelets #yogafashion #yogajewelry #yogalifestyle #yogaeverydamnday

Be uniquely you.
Stand out.
Shine.
Be colorful.
- Amy Leigh Merces

RESTOCKED!! These stunning and colorful elastic charm bracelets are back this time in 3 sizes, 8mm, 10mm and 12 mm beads. 
The over all Protection Stone. “Tigers-Eye, MULTI-COLORED:
Aids with intuition, releasing fear and allowing ones personal power to come into ones body. Provides enthusiasm for life. Helps one to see the inter-connectedness of all things. Helps the ego to release the idea of being separate. Calming. Grounding.”
Physically, it is good for those suffering from asthma, with deteriorating eyesight, experiencing gall bladder issues, with fractures, and with throat problems. These colorful bracelets are available at #tatahandcraftedjewelry FB page. Happy Friday! 🌈🌈🌈 #tigerseyebracelet #tigerseye #multicoloredtigerseye #charmbracelets #bracelets #healingcrystals #bling #blingaddict #jewelry #jewelryaddict #jewelrydesign #jewelrydesigner

2018-07-27 05:16   8 2

 

Be uniquely you. Stand out. Shine. Be colorful. - Amy Leigh Merces RESTOCKED!! These stunning and colorful elastic charm bracelets are back this time in 3 sizes, 8mm, 10mm and 12 mm beads. The over all Protection Stone. “Tigers-Eye, MULTI-COLORED: Aids with intuition, releasing fear and allowing ones personal power to come into ones body. Provides enthusiasm for life. Helps one to see the inter-connectedness of all things. Helps the ego to release the idea of being separate. Calming. Grounding.” Physically, it is good for those suffering from asthma, with deteriorating eyesight, experiencing gall bladder issues, with fractures, and with throat problems. These colorful bracelets are available at #tatahandcraftedjewelry FB page. Happy Friday! 🌈🌈🌈 #tigerseyebracelet #tigerseye #multicoloredtigerseye #charmbracelets #bracelets #healingcrystals #bling #blingaddict #jewelry #jewelryaddict #jewelrydesign #jewelrydesigner

Evils’ Eye Bracelet, made with tiger’s eyes beads. #lalysjewelry💕 #naturalstones #naturalstonesjewelry #tigerseyestone #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #evileyebutterfly #evileyebracelet #minimalist #artisianjewelry #artistsoninstagram #beadedjewelry #beadedjewelryofinstagram #bohostyle #bohojewelry #protectivejewelry #healingcrystalsjewelry #soulhealingjewelry #beachjewelry #summerjewelry #etsymade #etsytribe #etsygifts #etsyseller #etsysellersofinstagram #etsy

2018-07-26 22:42   16 0

 
$19 Men’s or Unisex 8” Black Agate Gemstone & Yellow Tiger’s Eye Gemstone Bracelet. Silver Spacers. Organza Bag Included Free Gift Wrapping. Fast Shipping. To purchase click on my Etsy Shop link in my bio or DM me. Thank you! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet 
 #presentforhim #mensjewerly #braceletforhim 
 #giftfordaddy  #gemstonesjewellery #giftsforeveryone #bloggerjewelry #bluebracelets 
 #blackbracelets #unisexbracelets #naturalbracelet #christianowned #presentforfriend #boyfriendgifts #jewelryforhim #braceletforman #giftsforhusband #christianshop #handmadejewelry  #beadedjewerly #homeworker #giftsforteens #christianowned #custommadebracelet #braceletforman #mensgiftideas #mensjewelryfashion

2018-07-26 14:48   36 0

 

$19 Men’s or Unisex 8” Black Agate Gemstone & Yellow Tiger’s Eye Gemstone Bracelet. Silver Spacers. Organza Bag Included Free Gift Wrapping. Fast Shipping. To purchase click on my Etsy Shop link in my bio or DM me. Thank you! . . . . . . . . . . . #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #presentforhim #mensjewerly #braceletforhim #giftfordaddy #gemstonesjewellery #giftsforeveryone #bloggerjewelry #bluebracelets #blackbracelets #unisexbracelets #naturalbracelet #christianowned #presentforfriend #boyfriendgifts #jewelryforhim #braceletforman #giftsforhusband #christianshop #handmadejewelry #beadedjewerly #homeworker #giftsforteens #christianowned #custommadebracelet #braceletforman #mensgiftideas #mensjewelryfashion

Ochre Boho Bracelet Stack...tiger's eye bracelet stack of two bracelets (one of them is a double bracelet) ~ made of tiger's eye gemstone round beads, ochre Pandora style ceramic bead, ochre wooden round beads, stainless silver metal dragonfly charm, ornamental spacer beads and round magnetic clasp, ochre cotton tassel, and animal friendly brown faux suede cord...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #handmadejewelry #freeshippingjewelry #ochreboho #ochrejewelry #ochrebracelet #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #tigereyebracelet #dragonflybracelet #dragonflyjewelry #instajewelry #etsyjewelry #etsy #etsyshop #etsyhouse #etsyshoppromotion #bohobracelet #bohojewellery #bohojewelry #bohobraceletstacks

2018-07-26 07:32   53 2

 

Ochre Boho Bracelet Stack...tiger's eye bracelet stack of two bracelets (one of them is a double bracelet) ~ made of tiger's eye gemstone round beads, ochre Pandora style ceramic bead, ochre wooden round beads, stainless silver metal dragonfly charm, ornamental spacer beads and round magnetic clasp, ochre cotton tassel, and animal friendly brown faux suede cord...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #handmadejewelry #freeshippingjewelry #ochreboho #ochrejewelry #ochrebracelet #tigerseyebracelet #tigerseyejewelry #tigereyebracelet #dragonflybracelet #dragonflyjewelry #instajewelry #etsyjewelry #etsy #etsyshop #etsyhouse #etsyshoppromotion #bohobracelet #bohojewellery #bohojewelry #bohobraceletstacks

Western Bracelet Stack...turquoise and brown native bracelet stack of three bracelets (one of them is a double bracelet) ~ made of turquoise howlite stone round beads, lava stone bead and crystal round bead, tiger's eye gemstone oval bead, brown wooden round beads and lava stone bead, stainless silver metal owl charm, ornamental spacers and round magnetic clasp, brown cotton tassel, and animal friendly brown faux suede cord...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #handmadejewelry #freeshippingjewelry #westernjewelry #westernbracelet #nativejewelry #nativebracelet #owljewelry #owlbracelet #bohobraceletstacks #tigerseyebracelet #instajewelry #etsyjewelry #etsyshop #etsyhouse #etsyshoppromotion #bohojewellery #bohojewelry #bohobracelet #turqoisebracelet #nativeamericanjewelry

2018-07-25 07:21   62 1

 

Western Bracelet Stack...turquoise and brown native bracelet stack of three bracelets (one of them is a double bracelet) ~ made of turquoise howlite stone round beads, lava stone bead and crystal round bead, tiger's eye gemstone oval bead, brown wooden round beads and lava stone bead, stainless silver metal owl charm, ornamental spacers and round magnetic clasp, brown cotton tassel, and animal friendly brown faux suede cord...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #handmadejewelry #freeshippingjewelry #westernjewelry #westernbracelet #nativejewelry #nativebracelet #owljewelry #owlbracelet #bohobraceletstacks #tigerseyebracelet #instajewelry #etsyjewelry #etsyshop #etsyhouse #etsyshoppromotion #bohojewellery #bohojewelry #bohobracelet #turqoisebracelet #nativeamericanjewelry

Bangle with Amazonite + Tiger’s Eye + Chalcedony 🌿🌾🍂 Not available on Etsy, message me for details!
•
And if you care to check it out, I just shared some 😻😻😻 customer photos in my story from a recent custom order for his/her bracelets. Literally in love 💕

2018-07-25 00:02   114 35

 

Bangle with Amazonite + Tiger’s Eye + Chalcedony 🌿🌾🍂 Not available on Etsy, message me for details! • And if you care to check it out, I just shared some 😻😻😻 customer photos in my story from a recent custom order for his/her bracelets. Literally in love 💕

Western Bracelet Stack...turquoise and brown native stack of three bracelets (one of them is a double bracelet) ~ made of turquoise howlite stone round beads, lava stone bead and crystal round bead, tiger's eye gemstone oval bead, brown wooden round beads, stainless silver metal owl charm, ornamental spacer beads and round magnetic clasp, brown cotton tassel, and animal friendly brown faux suede cord...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #freeshippingjewelry #handmadejewelry #westernjewelry #westernbracelet #nativejewelry #nativebracelet #owljewelry #owlbracelet #bohobraceletstacks #turqoisebracelet #instajewelry #etsyjewelry #etsy #etsyshop #etsyhouse #etsyshoppromotion #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #bohojewellery #bohojewelry #bohobracelet #bohostyle

2018-07-24 18:30   78 11

 

Western Bracelet Stack...turquoise and brown native stack of three bracelets (one of them is a double bracelet) ~ made of turquoise howlite stone round beads, lava stone bead and crystal round bead, tiger's eye gemstone oval bead, brown wooden round beads, stainless silver metal owl charm, ornamental spacer beads and round magnetic clasp, brown cotton tassel, and animal friendly brown faux suede cord...available in my boho jewelry shop 🌸🛠🎨👉 link in my Bio #uniquejewelry #uniquebracelet #freeshippingjewelry #handmadejewelry #westernjewelry #westernbracelet #nativejewelry #nativebracelet #owljewelry #owlbracelet #bohobraceletstacks #turqoisebracelet #instajewelry #etsyjewelry #etsy #etsyshop #etsyhouse #etsyshoppromotion #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #bohojewellery #bohojewelry #bohobracelet #bohostyle

VITALITY BRACELETS. I am so proud of this new collection! This listing is for one. Up for grabs we have (from left to right) chevron amethyst, opalite, sodalite, rose quartz, and gold tiger eye. Each bracelet has a white lava stone and a black lava stone. These bracelets will fit comfortably a 7 inch and 8 inch wrist. Bracelets can be made smaller. Yours for $10 + $4 USA shipping. Comment which bracelet you want and it's yours! #amethyst #chevronamethyst #amethystbracelet #chevronamethystbracelet #lavastone #whitelavastone #lavastonebracelet #whitelavastonebracelet #opalite #opalitebracelet #sodalite #sodalitebracelet #rosequartz #rosequartzbracelet #tigerseye #tigereye #goldtigereye #goldtigereyebracelet #tigereyebracelet #tigerseyebracelet #goldtigerseyebracelet

2018-07-24 17:11   15 0

 

VITALITY BRACELETS. I am so proud of this new collection! This listing is for one. Up for grabs we have (from left to right) chevron amethyst, opalite, sodalite, rose quartz, and gold tiger eye. Each bracelet has a white lava stone and a black lava stone. These bracelets will fit comfortably a 7 inch and 8 inch wrist. Bracelets can be made smaller. Yours for $10 + $4 USA shipping. Comment which bracelet you want and it's yours! #amethyst #chevronamethyst #amethystbracelet #chevronamethystbracelet #lavastone #whitelavastone #lavastonebracelet #whitelavastonebracelet #opalite #opalitebracelet #sodalite #sodalitebracelet #rosequartz #rosequartzbracelet #tigerseye #tigereye #goldtigereye #goldtigereyebracelet #tigereyebracelet #tigerseyebracelet #goldtigerseyebracelet

Tigers 👁, tamarind Jade and rose Quartz. Evil eye bracelets. Belief in the evil eye is as widespread as it is ancient, and the bracelets used to ward off the glare are just as prevalent. #lalysjewelry💕 #evileyebracelets #tigerseyestone #tigerseyebracelet #rosequartzjewelry #rosequartzcrystal #naturalstones #naturalstonesjewelry #crysraljewelry #bohostyle #bohojewelry #artisianjewelrynearme #beadedjewelryofinstagram #beadedjewelry #goodvibesjewelry #beachjewelry #protectivejewelry #etsymade #etsytribe #etsygifts #etsyseller #etsysellersofinstagram

2018-07-24 02:46   16 0

 

Tigers 👁, tamarind Jade and rose Quartz. Evil eye bracelets. Belief in the evil eye is as widespread as it is ancient, and the bracelets used to ward off the glare are just as prevalent. #lalysjewelry💕 #evileyebracelets #tigerseyestone #tigerseyebracelet #rosequartzjewelry #rosequartzcrystal #naturalstones #naturalstonesjewelry #crysraljewelry #bohostyle #bohojewelry #artisianjewelrynearme #beadedjewelryofinstagram #beadedjewelry #goodvibesjewelry #beachjewelry #protectivejewelry #etsymade #etsytribe #etsygifts #etsyseller #etsysellersofinstagram

Don’t you just love men’s jewellery! The very fabulous @justine.sane_creations, created this one for the special man in her life, using one of our favourites Tiger Eye! 🐅 👁💜 #tigereye #tigereyebeads #tigerseye #tigerseyebeads #gemstone #gemstones #gemstonebeads #gemstonesupplier #gemstonebracelet #tigereyebracelet #tigerseyebracelet #jewelrymaking #jewellerymaking #jewelrymakingsupplies #jewelrymakingsupplies #diy #diyjewelry #diyjewellerysupplies #diyjewellery #craft #crafts #craftsupplies #supporthandmade

2018-07-23 17:50   62 7

 

Don’t you just love men’s jewellery! The very fabulous @justine.sane_creations, created this one for the special man in her life, using one of our favourites Tiger Eye! 🐅 👁💜 #tigereye #tigereyebeads #tigerseye #tigerseyebeads #gemstone #gemstones #gemstonebeads #gemstonesupplier #gemstonebracelet #tigereyebracelet #tigerseyebracelet #jewelrymaking #jewellerymaking #jewelrymakingsupplies #jewelrymakingsupplies #diy #diyjewelry #diyjewellerysupplies #diyjewellery #craft #crafts #craftsupplies #supporthandmade

The breaks in this tiger eye stone clustered in arcs around one edge, but what a fascinating set of #kintsugi repairs this creates in this cuff bracelet.
Available at AKintsugiLife.com (link in bio)

 #kintsukuroi #AKintsugiLife #tigereye #tigerseye #cuffbracelet #gunmetalbracelet #tigereyejewelry #tigereyebracelet #gunmetaljewelry #kintsugistone #kintsugibracelet #kintsugijewelry #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #indyjewelry #goldscars #scarsofgold #mendedwithgold #healingisbeautiful #scarsarebeautiful #inspirationaljewelry #hopeforhealing #beautyfrombrokenness

2018-07-23 12:31   19 0

 

The breaks in this tiger eye stone clustered in arcs around one edge, but what a fascinating set of #kintsugi repairs this creates in this cuff bracelet. Available at AKintsugiLife.com (link in bio) #kintsukuroi #AKintsugiLife #tigereye #tigerseye #cuffbracelet #gunmetalbracelet #tigereyejewelry #tigereyebracelet #gunmetaljewelry #kintsugistone #kintsugibracelet #kintsugijewelry #tigerseyejewelry #tigerseyebracelet #indyjewelry #goldscars #scarsofgold #mendedwithgold #healingisbeautiful #scarsarebeautiful #inspirationaljewelry #hopeforhealing #beautyfrombrokenness

Next Page →
Next Page →