Images about: #travelstoke (7767705 posts)

Twenty Six 🥳

2019-09-22 01:24   0 1

 

Twenty Six 🥳

Frozen; literally & figuratively.
As we ascended from the peak after we tossed aside the idea that we wouldn’t be able to see sunset from higher up due to all the lingering clouds, we wrapped the corner and were welcomed to this; probably some of the wildest conditions I’ve seen up here, and what was even better was by this time I was starting to regain feeling in my poor fingers. I’m white certain my jaw dropped. It’s crazy how quickly conditions can change, and it’s even funner to watch them unfold in front of you. Thanks for the show. ✌🏻 #neverstopexploring #timetoplay

2019-09-22 01:23   7 1

 

Frozen; literally & figuratively. As we ascended from the peak after we tossed aside the idea that we wouldn’t be able to see sunset from higher up due to all the lingering clouds, we wrapped the corner and were welcomed to this; probably some of the wildest conditions I’ve seen up here, and what was even better was by this time I was starting to regain feeling in my poor fingers. I’m white certain my jaw dropped. It’s crazy how quickly conditions can change, and it’s even funner to watch them unfold in front of you. Thanks for the show. ✌🏻 #neverstopexploring #timetoplay

💋

2019-09-22 01:21   3 1

 

💋

Blessed Sunday y'all.

2019-09-22 01:20   2 1

 

Blessed Sunday y'all.

.
おはようございます☀

空港で朝ごはん食べてぇ~
.
ちょっくら旅に出ます*⋆✈
.
.
まだ時間あるからタピオカ買って
ラウンジ行こー♪
.
.
 #旅  #旅の記録 #旅行 #タビ女 #家族旅行 #旅行好きな人と繋がりたい #国内旅行  #空港 #羽田空港  #lounge #airport #travel #travels #instatravel #travelgram #traveling #travelling #traveler #traveller #travelstoke #travelphoto #蕎麦 #soba #卵かけご飯

2019-09-22 01:19   2 1

 

. おはようございます☀ 空港で朝ごはん食べてぇ~ . ちょっくら旅に出ます*⋆✈ . . まだ時間あるからタピオカ買って ラウンジ行こー♪ . . # #旅の記録 #旅行 #タビ女 #家族旅行 #旅行好きな人と繋がりたい #国内旅行 #空港 #羽田空港 #lounge #airport #travel #travels #instatravel #travelgram #traveling #travelling #traveler #traveller #travelstoke #travelphoto #蕎麦 #soba #卵かけご飯

E O S 韻ュ河 🌙

2019-09-22 01:16   4 1

 

E O S 韻ュ河 🌙

Friends come and go like the waves of the ocean... .
.
.
.
.
 #wanderlust #travelgram #instatravel #siargao #backpackerlife #backpacker #explore #tropical #solotravel #islandlife #islandvibes #travelinspiration #portrait #sunset #philippines #islandboy #travelstoke #itsmorefuninthephilippines #choosephilippines #visitphilippines #whenwithfilipinos #igersworldwide #travelbug #pinasmuna #diabetictraveller #travelphotography #exploretheworld #igersphilippines #teamgetlost #iphoneography

2019-09-22 01:14   2 0

 
🌴 ТВОЙ НЕЗАБЫВАЕМЫЙ ОТДЫХ НА КУБЕ! 🌴
.
.✈ Вылет из Москвы 13 ноября на 11 дней, все включено
.🔥 BE LIVE EXPERIENCE VARADERO (EX. VILLA CUBA) 4* - 52 700 РУБ.
Современный курортный отель на побережье Санта Лусия, расположенный рядом с пляжем. К услугам отдыхающих - просторные номера с уютной аккуратной обстановкой, широкий спектр развлекательных программ.
👯‍♂ Стоимость указана за 1 чел. при 2-местн. проживании
 #acapulcotur_perm #горящиетурыизперми #пермь #путешествие #тур #турагентствопермь #путешествие2019 #отдых #счастьеесть #travelstoke #travelblog #travels #travelblogger #отпуск #фотоизотпуска #море #океан #работа #турфирмапермь

2019-09-22 01:14   1 0

 

🌴 ТВОЙ НЕЗАБЫВАЕМЫЙ ОТДЫХ НА КУБЕ! 🌴 . .✈ Вылет из Москвы 13 ноября на 11 дней, все включено .🔥 BE LIVE EXPERIENCE VARADERO (EX. VILLA CUBA) 4* - 52 700 РУБ. Современный курортный отель на побережье Санта Лусия, расположенный рядом с пляжем. К услугам отдыхающих - просторные номера с уютной аккуратной обстановкой, широкий спектр развлекательных программ. 👯‍♂ Стоимость указана за 1 чел. при 2-местн. проживании #acapulcotur_perm #горящиетурыизперми #пермь #путешествие #тур #турагентствопермь #путешествие2019 #отдых #счастьеесть #travelstoke #travelblog #travels #travelblogger #отпуск #фотоизотпуска #море #океан #работа #турфирмапермь

👌🏿

2019-09-22 01:12   7 1

 

👌🏿

@arts_and_draughts_brewfest is in full swing! Come down and join us for music, food, drinks, shopping and most importantly, FUN! ✌️😎

2019-09-22 01:12   19 1

 

@arts_and_draughts_brewfest is in full swing! Come down and join us for music, food, drinks, shopping and most importantly, FUN! ✌️😎

“Why do you wake up so early?” 🍑

2019-09-22 01:12   3 2

 

“Why do you wake up so early” 🍑

In case you’re wondering, training for our trip to Patagonia this winter is 👏🏼so👏🏼flipping👏🏼fun👏🏼 Hiked up to and around the snowpack on Rainier today, which definitely makes up for the fact that I have been doing the stairclimber in my hiking boots during the weekdays to help get ready 😂😂 I have a (very ambitious) fall hike schedule mapped out to both prioritize getting ready for five straight days of hiking and also seeing peak PNW fall so just get ready for more unbridled enthusiasm about nature. Also— would love to get a sense of your knowledge about hiking/ camping / trekking— and your interest in learning along with me while we train and plan. 💛👇🏼 let me know, and I hope you were as dazzled with the earth as I was today! 🗻💕

2019-09-22 01:11   102 2

 

In case you’re wondering, training for our trip to Patagonia this winter is 👏🏼so👏🏼flipping👏🏼fun👏🏼 Hiked up to and around the snowpack on Rainier today, which definitely makes up for the fact that I have been doing the stairclimber in my hiking boots during the weekdays to help get ready 😂😂 I have a (very ambitious) fall hike schedule mapped out to both prioritize getting ready for five straight days of hiking and also seeing peak PNW fall so just get ready for more unbridled enthusiasm about nature. Also— would love to get a sense of your knowledge about hiking/ camping / trekking— and your interest in learning along with me while we train and plan. 💛👇🏼 let me know, and I hope you were as dazzled with the earth as I was today! 🗻💕

Oh ia kalian sadar gak akhir-akhir ini aku banyak upload foto pemandangan plus aku juga in frame?⁠
Kan ada juga orang yang foto pure pemandangan. ⁠
Trus dulu salah satu temenku bilang "coba kalau kamu foto pemandangan, kamu juga in frame. Yah jadi suatu saat nanti kamu liat lagi fotonya kamu bakalan recall memory itu sambil senyum-senyum hehe"⁠
aku fikir", iya juga sih. Kalau cma pemandangan atau landmark kota gitu yang difoto, yang begitu juga bisa liat di google. Tapi ada kepuasan tersendiri kalau kita juga in frame.⁠
Nah buat yang traveling sendirian nih pasti bermasalah buat ngambil gambar kayak gitu. Yah secara kan gak ada partner yang bisa gantian motoin.⁠
Nah, jadi aku mau bagi tips neehh.⁠
1. Pakai gorilla pod/tripod⁠
Ini andalan banget siihhh. Aku tiap jalan pasti bawa gorilla pod/tripod. Cuma kalau tripod agak gede sih. Bedanya dengan gorilla pod, ukurannya lebih kecil, kaki lebih flexible dan bisa dipasang di tempat-tempat yang gak terduga, dililitin di pohon misalnya hahaha.⁠
⁠
2. Pakai timer⁠
Ini wajib banget neehh biar kalian bisa ngatur framing, terus posing di depan kamera. Normally, aku pakai yang 10 detik⁠
⁠
3. Kamera/HP⁠
Sebenernya ini tergantung kebutuhan sama budget sih. Jadi sebelum aku punya kamera sony a6000, aku ngambil foto sama video cuma pakai HP. Yang penting kalian ngerti buat ngatur pencahayaan di HP, itu udah cukup kok. Sisanya bisa diatur di bagian editing pakai Adobe Lightroom⁠
⁠
4. Ask a stranger⁠
Nah ini tips terakhir kalau kalian gak mau ribet. Tapi kalau yang ini kalian harus agak supel haha⁠
Kalian bisa aja mintol sama orang yang lewat sekitaran situ untuk fotoin. Yang penting kalian bantuin atur framing sama exposure, terus suruh mereka pencet aja shutter kamera kalian.⁠
Kenapa kek gitu? Yah kita gak tau kan orang yang kita mintol ini paham ngatur" kamera atau enggak. Selain itu, kalian udah ditolongin, yah jangan tambah ribet si dia hahaha⁠
⁠
happy trying yaakkk!!⁠
aauuoouuoo 🐒⁠
⁠

2019-09-22 00:00   36 1

 

Oh ia kalian sadar gak akhir-akhir ini aku banyak upload foto pemandangan plus aku juga in frame⁠ Kan ada juga orang yang foto pure pemandangan. ⁠ Trus dulu salah satu temenku bilang "coba kalau kamu foto pemandangan, kamu juga in frame. Yah jadi suatu saat nanti kamu liat lagi fotonya kamu bakalan recall memory itu sambil senyum-senyum hehe"⁠ aku fikir", iya juga sih. Kalau cma pemandangan atau landmark kota gitu yang difoto, yang begitu juga bisa liat di google. Tapi ada kepuasan tersendiri kalau kita juga in frame.⁠ Nah buat yang traveling sendirian nih pasti bermasalah buat ngambil gambar kayak gitu. Yah secara kan gak ada partner yang bisa gantian motoin.⁠ Nah, jadi aku mau bagi tips neehh.⁠ 1. Pakai gorilla pod/tripod⁠ Ini andalan banget siihhh. Aku tiap jalan pasti bawa gorilla pod/tripod. Cuma kalau tripod agak gede sih. Bedanya dengan gorilla pod, ukurannya lebih kecil, kaki lebih flexible dan bisa dipasang di tempat-tempat yang gak terduga, dililitin di pohon misalnya hahaha.⁠ ⁠ 2. Pakai timer⁠ Ini wajib banget neehh biar kalian bisa ngatur framing, terus posing di depan kamera. Normally, aku pakai yang 10 detik⁠ ⁠ 3. Kamera/HP⁠ Sebenernya ini tergantung kebutuhan sama budget sih. Jadi sebelum aku punya kamera sony a6000, aku ngambil foto sama video cuma pakai HP. Yang penting kalian ngerti buat ngatur pencahayaan di HP, itu udah cukup kok. Sisanya bisa diatur di bagian editing pakai Adobe Lightroom⁠ ⁠ 4. Ask a stranger⁠ Nah ini tips terakhir kalau kalian gak mau ribet. Tapi kalau yang ini kalian harus agak supel haha⁠ Kalian bisa aja mintol sama orang yang lewat sekitaran situ untuk fotoin. Yang penting kalian bantuin atur framing sama exposure, terus suruh mereka pencet aja shutter kamera kalian.⁠ Kenapa kek gitu Yah kita gak tau kan orang yang kita mintol ini paham ngatur" kamera atau enggak. Selain itu, kalian udah ditolongin, yah jangan tambah ribet si dia hahaha⁠ ⁠ happy trying yaakkk!!⁠ aauuoouuoo 🐒⁠ ⁠

》
By @hamidebrahimnia
Community hosted by @mhsprod
Use #mdcommunity or support us on Patreon to get a feature
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
 #ExploreHisearth| #AlifeAlive| #PhotographyArt| #LetsWander| #OpenMyWorld| #HypeBeast| #PhotographyisLifee| #WanderLust| #PhotographerLife| #SimplyAdventure|
 #FadedSpirits| #RoamToCreate| #SharpenMyFilm| #BleachMyFilm| #TravelStoke| #FeatureMeOfH| #PhotographyLover| #TravelAwesome| #GoExplore| #HuffpostGram| #CollectivelyCreate| #Inspire| #TravelBlog| #L0tsaBraids| #CreateScenery| #EarthFocus| #9Gag

2019-09-21 21:12   4 0

 

》 By @hamidebrahimnia Community hosted by @mhsprod Use #mdcommunity or support us on Patreon to get a feature ▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁ #ExploreHisearth| #AlifeAlive| #PhotographyArt| #LetsWander| #OpenMyWorld| #HypeBeast| #PhotographyisLifee| #WanderLust| #PhotographerLife| #SimplyAdventure| #FadedSpirits| #RoamToCreate| #SharpenMyFilm| #BleachMyFilm| #TravelStoke| #FeatureMeOfH| #PhotographyLover| #TravelAwesome| #GoExplore| #HuffpostGram| #CollectivelyCreate| #Inspire| #TravelBlog| #L0tsaBraids| #CreateScenery| #EarthFocus| #9Gag

.
Being away made me ask what it was that could bring me back but, that started a skewed line of thinking that maybe I wasn't independent or brave enough. My unruly, irrational fears continued to accompany me on my journey. Home felt far, both in my mind and heart. Absence no longer meant freedom, but space that my body couldn't completely occupy. The loudness of the world was frightening, as it reminded me of my roots. I didn't grow up to be innocently reckless, but I think I always want to feel a kind of difference— a change in the series of days. Being back at home no longer makes me ask for a lot of things, but to simply live with enough courage for tomorrow.
—
 #writersoninstagram #writersofig #writerscommunity #writerscorner

2019-09-20 20:54   44 4

 

. Being away made me ask what it was that could bring me back but, that started a skewed line of thinking that maybe I wasn't independent or brave enough. My unruly, irrational fears continued to accompany me on my journey. Home felt far, both in my mind and heart. Absence no longer meant freedom, but space that my body couldn't completely occupy. The loudness of the world was frightening, as it reminded me of my roots. I didn't grow up to be innocently reckless, but I think I always want to feel a kind of difference— a change in the series of days. Being back at home no longer makes me ask for a lot of things, but to simply live with enough courage for tomorrow. — #writersoninstagram #writersofig #writerscommunity #writerscorner

Desde el año pasado no había podido regresar a el agua, tenía desde enero que no venia a Sinaloa y en esas fechas hace mucho frío si no tienes un traje de neopreno (próxima adquisición) pero por fin esta semana fui y le di al wake hasta que mis brazos ya no podían más. Espero poder ir cada fin de semana. ¿Qué me hace feliz? Simple... este lugar!!! 😍🤙🏼
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #Lakelife #healthy #wakeboarding #goprogirlmx #adventure #trip #gopro #fitness #motivation #fun #healthylife #fitfam #fitspo #Goprohero #travelgram #travel #ilovetravel #wanderlust #lifestyle #nature #amazing #beach #wakeboard #wakegirl #traveladdict #traveler #travelstoke #mexico #Elfuertesinaloa #pueblomagico

2019-09-19 03:51   311 11

 

Desde el año pasado no había podido regresar a el agua, tenía desde enero que no venia a Sinaloa y en esas fechas hace mucho frío si no tienes un traje de neopreno (próxima adquisición) pero por fin esta semana fui y le di al wake hasta que mis brazos ya no podían más. Espero poder ir cada fin de semana. ¿Qué me hace feliz Simple... este lugar!!! 😍🤙🏼 . . . . . . . . . . . . . . . . . #Lakelife #healthy #wakeboarding #goprogirlmx #adventure #trip #gopro #fitness #motivation #fun #healthylife #fitfam #fitspo #Goprohero #travelgram #travel #ilovetravel #wanderlust #lifestyle #nature #amazing #beach #wakeboard #wakegirl #traveladdict #traveler #travelstoke #mexico #Elfuertesinaloa #pueblomagico

愛情如果可以解釋的話,那世界上就不會有人因此而痛苦了。
—
 #文武廟

2019-09-18 02:35   37 2

 

愛情如果可以解釋的話,那世界上就不會有人因此而痛苦了。 — #文武廟

바닷바람이 좋다. 💙🧡💚❤️💛

2019-09-02 07:27   82 4

 

바닷바람이 좋다. 💙🧡💚❤️💛

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me. Psalm 23:4  #miguelgoestomalaysia  #backpacker #roamtheplanet #bbctravel #natgeotravel #earthpix #awesomeearth #discoverearth #dametraveler #seetheworld #citybestpics #wanderer #sonyimages #exploremore #neverstopexploring #travelingram #traveldeeper #traveldiaries #earth #goals #travelstoke #picture #mytinyatlas #welivetoexplore #stayandwander #doyoutravel #travelmore

2019-08-02 12:26   274 4

 

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me. Psalm 23:4 #miguelgoestomalaysia #backpacker #roamtheplanet #bbctravel #natgeotravel #earthpix #awesomeearth #discoverearth #dametraveler #seetheworld #citybestpics #wanderer #sonyimages #exploremore #neverstopexploring #travelingram #traveldeeper #traveldiaries #earth #goals #travelstoke #picture #mytinyatlas #welivetoexplore #stayandwander #doyoutravel #travelmore

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me. Psalm 23:4  #miguelgoestomalaysia  #backpacker #roamtheplanet #bbctravel #natgeotravel #earthpix #awesomeearth #discoverearth #dametraveler #seetheworld #citybestpics #wanderer #sonyimages #exploremore #neverstopexploring #travelingram #traveldeeper #traveldiaries #earth #goals #travelstoke #picture #mytinyatlas #welivetoexplore #stayandwander #doyoutravel #travelmore

2019-07-28 14:31   262 3

 

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me. Psalm 23:4 #miguelgoestomalaysia #backpacker #roamtheplanet #bbctravel #natgeotravel #earthpix #awesomeearth #discoverearth #dametraveler #seetheworld #citybestpics #wanderer #sonyimages #exploremore #neverstopexploring #travelingram #traveldeeper #traveldiaries #earth #goals #travelstoke #picture #mytinyatlas #welivetoexplore #stayandwander #doyoutravel #travelmore

NIGHT SWIMMING

2019-06-23 22:25   322 12

 

NIGHT SWIMMING

A LONG TIME AGO

2019-06-23 22:11   327 12

 

A LONG TIME AGO