United States

  United States

  Top 341242 Instagram followed

Images about: #weddingphotographer (9891626 posts)

TODAY WEDDING
@matiustarigangersang + @amelmelialla

Decor : @kemahenart
Photo : @yohantarigan18 for @yohan_production

 #wedding #weddingplanner #weddingorganizer #weddingmedan #bridebook #bride #groom #thebridestory #engagement #pernikahanindonesia #pernikahan #beloved #indonesiawedding #weddinginspiration #weddingideas #pengantinindonesia #pab2018 #batakbrides #batak #kalakkaro #kalakarokreatif #bataktoba #belovedstories #weddingphotographer #canon #canonwedding #fotografermedan #sukukaro #batakwedding

2018-06-26 04:45   0 0

 
It’s official, now and forever. Congratulations Jacki & Hernan!! #wedo

2018-06-26 04:44   0 1

 

It’s official, now and forever. Congratulations Jacki & Hernan!! #wedo

In the secret garden💐

2018-06-26 04:44   1 1

 

In the secret garden💐

暑い日が続いていますね�☀︎冷たいものをついつい欲してしまいます^^ #Kyoto #京都 #Japan #和装 #色打掛 #wedding #ウェディング #prewedding #preweddingphoto #ブライダル #結婚準備 #結婚式準備 #花嫁準備 #花嫁会 #プレ花嫁 #ブライダルカメラマン #bridalphoto #weddingphotography #ウェディングフォト #ブライダルフォト #ブライダルフォトグラファー #weddingphotographer #instawedding #前撮り #和装前撮り #ロケーションフォト #ロケーション前撮り #撮影 #スタジオゼロ

2018-06-26 04:44   2 0

 
Getting your Dream wedding captured at the best... We enjoyed capturing you both. Priya and Suraj thank you for being so supportive ... God bless you 
 #weddingdress #hindhuweddingphotography #hindhuweddingvideo #danceatwedding #dance #bestweddingvideo #weddingdance #marvadiwedding  #english #bollywooddance #bollywood #bollywoodfilmshoot #dewdot #Indianwedding #bestvideo #viral #geturwedding #makeup #weddingphotographer #weddingphotography #bridesmaids #cenimotagrapher #weddingvideography

2018-06-26 04:43   3 0

 
雪融化成溪水匯集成河流在流向大海
而我依然存在
Instagram @kitomik
 #makeup & #hairstyles By me @kitomik #新祕許小佳
 #headwear #costume #diy By me
 #photography by 霍離
Model by LaLa
Get more #facebook : https://www.facebook.com/kitomikshop/
 #twitter : kitomik523
 #youtube : https://youtu.be/dubcGYAnfCU
 #googlesearch : #新祕許小佳 or kitomik
phone:0911986792
 #地址:Taiwan雲林縣斗南鎮石龜里四維路13號
 #新娘秘书 #新娘髮型 #雲林新秘  #婚紗造型 #婚纱摄影 
 #日本雜誌 #廣告化妝 #佳儷時尚 #韓風 #個人形象攝影化妝造型
 #overseawedding #wedding  #weddingdress  #weddingmakeup #weddingphotographer #cosplay
 #youtubesearch :《Kitomik makeup artist》 #studio

2018-06-26 04:43   4 0

 

雪融化成溪水匯集成河流在流向大海 而我依然存在 Instagram @kitomik #makeup & #hairstyles By me @kitomik #新祕許小佳 #headwear #costume #diy By me #photography by 霍離 Model by LaLa Get more #facebook : https://www.facebook.com/kitomikshop/ #twitter : kitomik523 #youtube : https://youtu.be/dubcGYAnfCU #googlesearch : #新祕許小佳 or kitomik phone:0911986792 #地址:Taiwan雲林縣斗南鎮石龜里四維路13號 #新娘秘书 #新娘髮型 #雲林新秘 #婚紗造型 #婚纱摄影 #日本雜誌 #廣告化妝 #佳儷時尚 #韓風 #個人形象攝影化妝造型 #overseawedding #wedding #weddingdress #weddingmakeup #weddingphotographer #cosplay #youtubesearch :《Kitomik makeup artist》 #studio

Tahniah. 
Alhamdulillah.
Selamat Pengantin Baru.
Atiqah & @dinikhwan .
18.06.2018.
Sanglang, Kedah.

Terima kasih memilih perkhidmatan kami.
Whatsapp 0134024879 untuk tempahan.

 #pakejphotographerbajet #albumkaca #photobook #customalbum #photographerbajet #photographerkedah #photographerkelantan #jurugambarkedah #jurugambarkelantan #bajet #murahmurah #servisbajet #perkidmatanjurugambarbajet #dijaminpuashati #kualititerbaik #tiptop #jurugambarperkahwinan #event #polaroidprinting #polaroidtiptop #polaroid #printing #promosi #2018 #2018goals #visitmyig #photographer #weddingphotographer #pengantin #selamatpengantinbaru

2018-06-26 04:43   5 0

 
- De Arya & Dek Nur-
Prewedding Bali
.
.
.
More info :
Phone/WA 0857 3800 5151
Youtube : Praven Pictures ---------------- #bali 
 #pravenpictures 
 #xplorize
 #denova 
 #prewedding 
 #preweddingbali
 #artcenter
 #engagement
 #wedding
 #canon
 #zamannow #infodenpasar #viral #photography #nakbaline
 #preweddingbali #preweddingbali #preweddingdibali #preweddingbalimodifikasi #lokasipreweddingdibali #preweddingphotographer #baliprewedding #balipreweddingphoto #balinesewedding #weddingphotographer

2018-06-26 04:43   4 0

 

- De Arya & Dek Nur- Prewedding Bali . . . More info : Phone/WA 0857 3800 5151 Youtube : Praven Pictures ---------------- #bali #pravenpictures #xplorize #denova #prewedding #preweddingbali #artcenter #engagement #wedding #canon #zamannow #infodenpasar #viral #photography #nakbaline #preweddingbali #preweddingbali #preweddingdibali #preweddingbalimodifikasi #lokasipreweddingdibali #preweddingphotographer #baliprewedding #balipreweddingphoto #balinesewedding #weddingphotographer

These two:)

2018-06-26 04:43   6 1

 

These two:)

Tahniah. 
Alhamdulillah.
Selamat Pengantin Baru.
Atiqah & @dinikhwan.
18.06.2018.
Sanglang, Kedah.

Terima kasih memilih perkhidmatan kami.
Whatsapp 0134024879 untuk tempahan.

 #pakejphotographerbajet #albumkaca #photobook #customalbum #photographerbajet #photographerkedah #photographerkelantan #jurugambarkedah #jurugambarkelantan #bajet #murahmurah #servisbajet #perkidmatanjurugambarbajet #dijaminpuashati #kualititerbaik #tiptop #jurugambarperkahwinan #event #polaroidprinting #polaroidtiptop #polaroid #printing #promosi #2018 #2018goals #visitmyig #photographer #weddingphotographer #pengantin #selamatpengantinbaru

2018-06-26 04:42   6 0

 
 #makeup #prewedding #preweddingbali #preweddingbandung #preweddingjakarta #picoftheday  #tomphotography  #preweddingsingapore #photographerbandung #photographerbali #photographersingapore #bandung #singapore #bali #sumba #photographerwedding  #weddingphotographer  #vendorweddingjakarta  #vendorweddingbandung #bandung #photographerpalembang #photographerjambi #photographerlampung #mua #muabandung #photoprewedding #singaporephotographer #baliphotographer #bandungphotographer  #studiophoto #love

2018-06-26 04:42   10 0

 
Tahniah. 
Alhamdulillah.
Selamat Pengantin Baru.
Atiqah & @dinikhwan
18.06.2018.
Sanglang, Kedah.

Terima kasih memilih perkhidmatan kami.
Whatsapp 0134024879 untuk tempahan.

 #pakejphotographerbajet #albumkaca #photobook #customalbum #photographerbajet #photographerkedah #photographerkelantan #jurugambarkedah #jurugambarkelantan #bajet #murahmurah #servisbajet #perkidmatanjurugambarbajet #dijaminpuashati #kualititerbaik #tiptop #jurugambarperkahwinan #event #polaroidprinting #polaroidtiptop #polaroid #printing #promosi #2018 #2018goals #visitmyig #photographer #weddingphotographer #pengantin #selamatpengantinbaru

2018-06-26 04:41   4 0

 
🤵 Max ❤ Christinalisa 👰

Congratulation! May the One who brought you together bless your marriage, enrich your lives and deepen your love throughout the years✌

RAYA-MAITI PROMO IS OUT NOW!!
Book your event now and get extra 1 hour for FREE..HURRY!

All package included:
📷 Unlimited printing
📷 7 unique colors of sequin backdrop to be choose
📷 Customize strips design
📷 Customize guest book design
📷 Funky props
📷 On9 photo album
📷 Professional lighting
📷 Standard photo box setup
📷 10 sec printing

Call/Whatapps Musfirah now for more info/reservation: 0102582580
 #Ohsnap_Photobooth_kk #Ohsnap_kk #photoboothkk #photobooth_kk #photoboothsabah #photoboothmurah #kkcity #chinesewedding #annualdinner #corporateevents #nikah #promnight #sanding #guestbook #weddingphotobooth #weddingphotographer #borneoeventnxpo #bridalfair #borneowedding #sabahweddingguide #sabahbridal #solemization #jomkahwin #pelaminnikah #kkweddingplanner #kerjakahwin #kkwedding #kkbridal #sabah

2018-06-26 04:41   1 1

 

🤵 Max ❤ Christinalisa 👰 Congratulation! May the One who brought you together bless your marriage, enrich your lives and deepen your love throughout the years✌ RAYA-MAITI PROMO IS OUT NOW!! Book your event now and get extra 1 hour for FREE..HURRY! All package included: 📷 Unlimited printing 📷 7 unique colors of sequin backdrop to be choose 📷 Customize strips design 📷 Customize guest book design 📷 Funky props 📷 On9 photo album 📷 Professional lighting 📷 Standard photo box setup 📷 10 sec printing Call/Whatapps Musfirah now for more info/reservation: 0102582580 #Ohsnap_Photobooth_kk #Ohsnap_kk #photoboothkk #photobooth_kk #photoboothsabah #photoboothmurah #kkcity #chinesewedding #annualdinner #corporateevents #nikah #promnight #sanding #guestbook #weddingphotobooth #weddingphotographer #borneoeventnxpo #bridalfair #borneowedding #sabahweddingguide #sabahbridal #solemization #jomkahwin #pelaminnikah #kkweddingplanner #kerjakahwin #kkwedding #kkbridal #sabah

Saturday’s wedding in Clear lake.. I love shooting there so much!

Amanda Basteen Photography

Video: Ryan Buck

Venue: @diamondoakevents 
Florist: The Red Geranium

Makeup: @powder a studios

Hair: Reflections salon 
Jewelry: @lovebirdjewelry_collective 
Dress: @badgleymischka 
 #travellingweddingphotographer #destinationweddingphotographer #desmoinesphotographer #iowaweddingphotographers #iowaweddingphotographer #rosegardens  #desmoinesweddings #destinationweddingphotographers #elopement #elopementphotographers #igers #igdaily #livefolk #beautiful #beach #engagement #inspiration #weddingphotographer #weddinginspiration #weddinginspo #weddinggoals #wanderlust #bride #bridal 
 #destinationweddingphotographer #iowa #springblooms #iowaengagementphotographer #weddingday #loveandwildhearts #dirtybootsandmessyhair

2018-06-26 04:40   10 0

 
올림픽파크텔
.
.
.
'인생에서 가장 아름다운 그 순간' 저희는 기억합니다.
We remember the most beautiful moment in your life
.
.
.
촬영문의 : 070-4125-9453 / 010-8870-6519
kakao : jinnystyle1
.
 #루시도르 #루시도르스냅 #본식스냅추천 #채플예식 #본식스냅 #웨딩스냅 #결혼사진 #본식사진 #결혼식 #부케 #프리웨딩 #결혼준비 #데이트스냅 #셀프웨딩스냅 #럽스타램 #부케 #예비신부 #상견례 #데일리 #첫줄 #예신스타그램 #예신 #예랑예신 #올림픽파크텔 #snap #weddingphotographer #lucidor

2018-06-26 04:40   3 0

 

올림픽파크텔 . . . '인생에서 가장 아름다운 그 순간' 저희는 기억합니다. We remember the most beautiful moment in your life . . . 촬영문의 : 070-4125-9453 / 010-8870-6519 kakao : jinnystyle1 . #루시도르 #루시도르스냅 #본식스냅추천 #채플예식 #본식스냅 #웨딩스냅 #결혼사진 #본식사진 #결혼식 #부케 #프리웨딩 #결혼준비 #데이트스냅 #셀프웨딩스냅 #럽스타램 #부케 #예비신부 #상견례 #데일리 #첫줄 #예신스타그램 #예신 #예랑예신 #올림픽파크텔 #snap #weddingphotographer #lucidor

The Wedding Courtesy of "@annaazkadina + @pijarwiantama "
for more info please follow us @johanespicturephotography 
Wa/Call : 089504388187
 #prewedding #wedding #weddingphotographer #preweddingphotographer #vintage  #igwedding #cinematic  #indonesiaweddingphotographer #photographer #videographer #weddinginspiration #preweddinginspiration #weddingpackage  #servicephotoandvideo #jasafoto #beautyshoot #nikon #retouching #weddingideas  #jasafotografer #engagement  #baby #fotobaby #photobaby #babyshoot #jasafotoulangtahunanak #jasafotografi

2018-06-26 04:40   4 0

 
Words are not enough to express the unconditional love that exists between a mother and a daughter...
.
.
. Venue: @froyleparkcountryestate .
 #luxurywedding #weddingdecor #weddingblog #weddingdetails #weddingideas #weddingflowers #bride #pakistanibride #pakistaniwedding #weddingfashion #bridalfashion #bridal #bridalcouture #weddingphotography #weddingportraits #wedding #makeupwedding weddingdress #weddinginspo #art #gettingmarried #shesaidyes #asianwedding #asianweddingphotography #luxuryweddings #muslimwedding #weddingphotographer #asianwedding #engaged💍 #froylepark

2018-06-26 04:40   12 0

 
Свадьба в Доминикане. Напиши сегодня - получи СУПЕР скидку! Нами проведено более 300 свадеб на лучших пляжах Доминиканы. Напишите нам сейчас, успейте забронировать дату! WatsApp +1 (829) 855-82-34 . . . #wedding #weddings #weddingday #weddingdress #weddingphotography #instagramanet #instatag #weddingphotographer #weddingparty #weddingcake #bride #bridesmaid #bridesmaids #bridetobe #brides #happy #happyday #bestday #bestoftheday #bestofday #love #forever #family #smiles #smiles #together #ceremony #romance #marriage #instawedding

2018-06-26 04:40   6 0

 

Свадьба в Доминикане. Напиши сегодня - получи СУПЕР скидку! Нами проведено более 300 свадеб на лучших пляжах Доминиканы. Напишите нам сейчас, успейте забронировать дату! WatsApp +1 (829) 855-82-34 . . . #wedding #weddings #weddingday #weddingdress #weddingphotography #instagramanet #instatag #weddingphotographer #weddingparty #weddingcake #bride #bridesmaid #bridesmaids #bridetobe #brides #happy #happyday #bestday #bestoftheday #bestofday #love #forever #family #smiles #smiles #together #ceremony #romance #marriage #instawedding

Nick and Crystal met while attending the University of South Carolina. It was a pleasure taking a stroll through Columbia with them...watching them reminisce about their days at USC. They are such a sweet couple...and they're on the blog! <— link in bio

2018-06-26 04:40   4 1

 

Nick and Crystal met while attending the University of South Carolina. It was a pleasure taking a stroll through Columbia with them...watching them reminisce about their days at USC. They are such a sweet couple...and they're on the blog! <— link in bio

Hi guys 
Kepada yang masih mencari photographer untuk majlis bahagia anda 
Jangan segan silu utk menghubungi kami

Klik Link Di bawah📱📲
http://bit.ly/pakejHYPE
Atau 013-5916657

 #weddingphotographer 
 #wedding
 #photographer
 #kedah
 #penang
 #perak
 #kerjakahwin
 #viral

2018-06-26 04:39   3 0

 

Hi guys Kepada yang masih mencari photographer untuk majlis bahagia anda Jangan segan silu utk menghubungi kami Klik Link Di bawah📱📲 http://bit.ly/pakejHYPE Atau 013-5916657 #weddingphotographer #wedding #photographer #kedah #penang #perak #kerjakahwin #viral

 #свадебныйальбом #свадебныйфотограф #фотографнасвадьбу #свадебнаяфотосъемка #свадебнаяфотосессия #weddingday #weddingphotographer #фотографмосква #фотографнасвадьбу #фотографнасвадьбумосква #lovestory #weddingday #свадьба #свадебныйфотографмосква #свадьба #свадебныйфотографмосква #свадьбамосква #видеонасвадьбу #видеосъемкасвадьбы #фотовидеонасвадьбу #видеонасвадьбумосква #яневеста #выхожузамуж #wedding2018 #weddingday2018 #летняясвадьба #ищуфотографанасвадьбу #невеста #услугифотографа #профессиональнаяфотосъемка #профессиональныйфотограф

2018-06-26 04:39   125 0

 
Hugs are silent love letters 💞 | photo: @inhisimagephoto

2018-06-26 04:39   10 1

 

Hugs are silent love letters 💞 | photo: @inhisimagephoto

[ ATTN : BKL PENGANTIN ] ~ MAJLIS KAHWIN TAK LAMA LAGI DAH, TAPI KADKAHWIN, KOTAK DOORGIFT & YG LAIN TAK CARI LAGI ? ?
.
.
🎁(EKSLUSIF , NEW PAKEJ)🎁
.
Uishhh pening sangat dah nie ?? mak ayah dah bising?? Bukan tak cari tapi susah nak jumpa PAKEJ COMBO KADKAHWIN + KOTAK DOORGIFT sekali kan??
.
.
JGAN RISAU..KADKAHWIN4U.COM , THE PAKAR SERVICE PRINTING KADKAHWIN NAK MEMBANTU !!
.
Mesti uolss tertanya2 kan, ape yg SPEACIAL sgat pakej COMBO terbaru dari kami nie kn?
.
❤KAD KAHWIN - material artcard 260gsm full colour (kertas keras lbih kurang sama dgan kulit buku novel)
.
❤KOTAK DOORGIFT - ini yang paling awesome dalam pakej nie..boleh plih salah satu antara 4 pilihan kotak free gift yg mana berkenan di hati 😍.
.
❤MOCKUP CEK - Tak lengkap sekarang majlis korang skarang tanpa mockup cek yg boleh dijadikan kenangan..antara perkara penting yg bakal pengantin cari sekarang nie 😘
.
❤PENUNJUK ARAH - Tak lengkap rasanya nak pergi majlis kenduri tanpa penunjuk arah yg dkat persimpangan jalan kan?? Termasuk sekali dlam pakej nie 😉 .
.
❤BUNTING 2X6 - Biar betul bunting pun dapat??macam lengkap je pakej nie semua dapat..untuk bunting nak letak gambar bolehh tiada masalah 😊
.
❤ENVELOPE - Tak lengkap rasanya ada kadkahwin yg CANTIK tapi takde envelope kan? Termasuk sekali dlam pakej nie 😁.
.
❤DESIGN - DESIGNER yg terlatih yg berpengalaman 😊..pelbagai design yg boleh di pilih di website kami WWW.KADKAHWIN4U.COM .
.
.
"Wahhh meenarikk nya ! Nak Booking mcam mna??
.
Amboiiiii amboiii tak sbarr yea..ok lahh .
Harga ada di setiap gambar..nanti usha2 laa yerr..nak mudah whatsapp admin ig skarang 😘
.
.
jika berminat sila whatsapp ke 📱
📲019-9498431
📲019-9498431
📲019-9498431
.
 #pesonapengantin #kadkahwin #kadkahwinonline #pakejkadkahwin #pakejperkahwinan #pakejkahwin #kadjimat  #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin  #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan  #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide #kursuskahwin #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin

2018-06-26 04:39   1 1

 

[ ATTN : BKL PENGANTIN ] ~ MAJLIS KAHWIN TAK LAMA LAGI DAH, TAPI KADKAHWIN, KOTAK DOORGIFT & YG LAIN TAK CARI LAGI . . 🎁(EKSLUSIF , NEW PAKEJ)🎁 . Uishhh pening sangat dah nie mak ayah dah bising Bukan tak cari tapi susah nak jumpa PAKEJ COMBO KADKAHWIN + KOTAK DOORGIFT sekali kan . . JGAN RISAU..KADKAHWIN4U.COM , THE PAKAR SERVICE PRINTING KADKAHWIN NAK MEMBANTU !! . Mesti uolss tertanya2 kan, ape yg SPEACIAL sgat pakej COMBO terbaru dari kami nie kn . ❤KAD KAHWIN - material artcard 260gsm full colour (kertas keras lbih kurang sama dgan kulit buku novel) . ❤KOTAK DOORGIFT - ini yang paling awesome dalam pakej nie..boleh plih salah satu antara 4 pilihan kotak free gift yg mana berkenan di hati 😍. . ❤MOCKUP CEK - Tak lengkap sekarang majlis korang skarang tanpa mockup cek yg boleh dijadikan kenangan..antara perkara penting yg bakal pengantin cari sekarang nie 😘 . ❤PENUNJUK ARAH - Tak lengkap rasanya nak pergi majlis kenduri tanpa penunjuk arah yg dkat persimpangan jalan kan Termasuk sekali dlam pakej nie 😉 . . ❤BUNTING 2X6 - Biar betul bunting pun dapatmacam lengkap je pakej nie semua dapat..untuk bunting nak letak gambar bolehh tiada masalah 😊 . ❤ENVELOPE - Tak lengkap rasanya ada kadkahwin yg CANTIK tapi takde envelope kan Termasuk sekali dlam pakej nie 😁. . ❤DESIGN - DESIGNER yg terlatih yg berpengalaman 😊..pelbagai design yg boleh di pilih di website kami WWW.KADKAHWIN4U.COM . . . "Wahhh meenarikk nya ! Nak Booking mcam mna . Amboiiiii amboiii tak sbarr yea..ok lahh . Harga ada di setiap gambar..nanti usha2 laa yerr..nak mudah whatsapp admin ig skarang 😘 . . jika berminat sila whatsapp ke 📱 📲019-9498431 📲019-9498431 📲019-9498431 . #pesonapengantin #kadkahwin #kadkahwinonline #pakejkadkahwin #pakejperkahwinan #pakejkahwin #kadjimat #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide #kursuskahwin #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin

Kanker leher rahim atau yang lebih dikenal sebagai kanker serviks, adalahkanker yang tumbuh dan berkembang pada leher rahim wanita. Leher rahim atau serviks adalah bagian dari saluran reproduksi wanita yang menghubungkan vagina dengan rahim atau uterus.

Cara utama dalam mencegah kanker serviks adalah mencegah tertular virus HPV. Diperkirakan sekitar 99 persen kasus kanker serviks disebabkan oleh virus ini. Langkah-langkah yang bisa dilakukan untuk mengurangi risiko terkena kanker serviks meliputi berhubungan seks dengan aman, setia pada pasangan, screening rutin pada leher rahim, vaksinasi, serta berhenti merokok.

Kebanyakan kasus kanker serviks berhubungan dengan infeksi HPV jenis tertentu. Penyebaran virus ini terjadi melalui hubungan seksual yang tidak aman, maka gunakan kondom ketika berhubungan seksual untuk mengurangi risiko tertular HPV.

Risiko tertular HPV juga meningkat seiring dengan jumlah pasangan seksual seseorang. Wanita yang hanya memiliki satu pasangan pun juga bisa terinfeksi virus ini jika pasangannya memiliki banyak pasangan seksual lain.

Screening atau pap smear untuk kanker serviks  adalah metode untuk mendeteksi sel-sel yang berpotensi menjadi kanker. Pap smear leher rahim bukanlah tes untuk kanker. Tes ini hanya memeriksa kesehatan sel-sel pada leher rahim. Kebanyakan hasil tes pada wanita menunjukkan hasil normal. Lakukanlah pap smear secara teratur. Wanita yang pernah berhubungan seks dan terutama sudah berusia 25-49 tahun, disarankan untuk melakukan tes tiap tiga tahun sekali. Untuk wanita usia 50-64 tahun, disarankan melakukan tes lima tahun sekali.

2018-06-26 04:39   2 1

 

Kanker leher rahim atau yang lebih dikenal sebagai kanker serviks, adalahkanker yang tumbuh dan berkembang pada leher rahim wanita. Leher rahim atau serviks adalah bagian dari saluran reproduksi wanita yang menghubungkan vagina dengan rahim atau uterus. Cara utama dalam mencegah kanker serviks adalah mencegah tertular virus HPV. Diperkirakan sekitar 99 persen kasus kanker serviks disebabkan oleh virus ini. Langkah-langkah yang bisa dilakukan untuk mengurangi risiko terkena kanker serviks meliputi berhubungan seks dengan aman, setia pada pasangan, screening rutin pada leher rahim, vaksinasi, serta berhenti merokok. Kebanyakan kasus kanker serviks berhubungan dengan infeksi HPV jenis tertentu. Penyebaran virus ini terjadi melalui hubungan seksual yang tidak aman, maka gunakan kondom ketika berhubungan seksual untuk mengurangi risiko tertular HPV. Risiko tertular HPV juga meningkat seiring dengan jumlah pasangan seksual seseorang. Wanita yang hanya memiliki satu pasangan pun juga bisa terinfeksi virus ini jika pasangannya memiliki banyak pasangan seksual lain. Screening atau pap smear untuk kanker serviks  adalah metode untuk mendeteksi sel-sel yang berpotensi menjadi kanker. Pap smear leher rahim bukanlah tes untuk kanker. Tes ini hanya memeriksa kesehatan sel-sel pada leher rahim. Kebanyakan hasil tes pada wanita menunjukkan hasil normal. Lakukanlah pap smear secara teratur. Wanita yang pernah berhubungan seks dan terutama sudah berusia 25-49 tahun, disarankan untuk melakukan tes tiap tiga tahun sekali. Untuk wanita usia 50-64 tahun, disarankan melakukan tes lima tahun sekali.

Photo By : @shikostudios

Edit by : Ahmed Faddah @artworkstudio120

Send or Call us and ask about Prices, Packages, Offers and Booking
For 
more information's Call Us : 01008066445 - 01229400127

 #shikostudios #weddingphotography #weddingphotographer #bridesmaid #weddingflowers #weddinghair #weddinginspiration #weddingdecor #weddingseason #weddingphotos 
 #cairo_weddings #fineartphotography 
 #bride #brideandgroom #groom #realwedding #weddingideas #weddingshoes #egyptianwedding #weddingblog 
 #vintagewedding #modernwedding #rusticwedding #weddingdetails #weddingpictures #luxurywedding 
 #egyptianweddingphotographer #ahmedrajeepphotography 
 #egyptianphotographer #egyptianweddingphotographer #weddinginegypt

2018-06-26 04:39   0 0

 
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
HAY BUNDA❤❤bagi yang belum mendapat kan buah hati atau yang banyak mengalami banyak penghambat kehamilan ⁉JANGAN BERSEDIH YAH BUND ✔kami datang untuk memberi rekomendasi kepada setiap wanita yang merasa sulit mendapat kan buah hati atau mengalami banyak penghambat kehamilan karna besae harapan kami para bunda-bunda yang liat INFORMASI ini lah yang mendapat jawaban dari tuhan atas doa juga usaha bunda untuk mendapat kan buah hati yang sekian lama di idam kan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝
. .
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪

2018-06-26 04:39   3 1

 

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ HAY BUNDA❤❤bagi yang belum mendapat kan buah hati atau yang banyak mengalami banyak penghambat kehamilan ⁉JANGAN BERSEDIH YAH BUND ✔kami datang untuk memberi rekomendasi kepada setiap wanita yang merasa sulit mendapat kan buah hati atau mengalami banyak penghambat kehamilan karna besae harapan kami para bunda-bunda yang liat INFORMASI ini lah yang mendapat jawaban dari tuhan atas doa juga usaha bunda untuk mendapat kan buah hati yang sekian lama di idam kan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝 . . Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪

That look 👀
.
.
Syafiqah + Ashraff
Solemnization // Penang, MY

2018-06-26 04:38   17 1

 

That look 👀 . . Syafiqah + Ashraff Solemnization // Penang, MY

올림픽파크텔
.
.
.
'인생에서 가장 아름다운 그 순간' 저희는 기억합니다.
We remember the most beautiful moment in your life
.
.
.
촬영문의 : 070-4125-9453 / 010-8870-6519
kakao : jinnystyle1
.
 #루시도르 #루시도르스냅 #본식스냅추천 #채플예식 #본식스냅 #웨딩스냅 #결혼사진 #본식사진 #결혼식 #부케 #프리웨딩 #결혼준비 #데이트스냅 #셀프웨딩스냅 #럽스타램 #부케 #예비신부 #상견례 #데일리 #첫줄 #예신스타그램 #예신 #예랑예신 #올림픽파크텔 #snap #weddingphotographer #lucidor

2018-06-26 04:38   3 0

 

올림픽파크텔 . . . '인생에서 가장 아름다운 그 순간' 저희는 기억합니다. We remember the most beautiful moment in your life . . . 촬영문의 : 070-4125-9453 / 010-8870-6519 kakao : jinnystyle1 . #루시도르 #루시도르스냅 #본식스냅추천 #채플예식 #본식스냅 #웨딩스냅 #결혼사진 #본식사진 #결혼식 #부케 #프리웨딩 #결혼준비 #데이트스냅 #셀프웨딩스냅 #럽스타램 #부케 #예비신부 #상견례 #데일리 #첫줄 #예신스타그램 #예신 #예랑예신 #올림픽파크텔 #snap #weddingphotographer #lucidor

Photo By : @shikostudios

Edit by : Ahmed Faddah @artworkstudio120

Send or Call us and ask about Prices, Packages, Offers and Booking
For 
more information's Call Us : 01008066445 - 01229400127

 #shikostudios #weddingphotography #weddingphotographer #bridesmaid #weddingflowers #weddinghair #weddinginspiration #weddingdecor #weddingseason #weddingphotos 
 #cairo_weddings #fineartphotography 
 #bride #brideandgroom #groom #realwedding #weddingideas #weddingshoes #egyptianwedding #weddingblog 
 #vintagewedding #modernwedding #rusticwedding #weddingdetails #weddingpictures #luxurywedding 
 #egyptianweddingphotographer #ahmedrajeepphotography 
 #egyptianphotographer #egyptianweddingphotographer #weddinginegypt

2018-06-26 04:38   0 0

 
🤵 Max ❤ Christinalisa 👰

Congratulation! May the One who brought you together bless your marriage, enrich your lives and deepen your love throughout the years✌

RAYA-MAITI PROMO IS OUT NOW!!
Book your event now and get extra 1 hour for FREE..HURRY!

All package included:
📷 Unlimited printing
📷 7 unique colors of sequin backdrop to be choose
📷 Customize strips design
📷 Customize guest book design
📷 Funky props
📷 On9 photo album
📷 Professional lighting
📷 Standard photo box setup
📷 10 sec printing

Call/Whatapps Musfirah now for more info/reservation: 0102582580
 #Ohsnap_Photobooth_kk #Ohsnap_kk #photoboothkk #photobooth_kk #photoboothsabah #photoboothmurah #kkcity #chinesewedding #annualdinner #corporateevents #nikah #promnight #sanding #guestbook #weddingphotobooth #weddingphotographer #borneoeventnxpo #bridalfair #borneowedding #sabahweddingguide #sabahbridal #solemization #jomkahwin #pelaminnikah #kkweddingplanner #kerjakahwin #kkwedding #kkbridal #sabah

2018-06-26 04:37   0 0

 

🤵 Max ❤ Christinalisa 👰 Congratulation! May the One who brought you together bless your marriage, enrich your lives and deepen your love throughout the years✌ RAYA-MAITI PROMO IS OUT NOW!! Book your event now and get extra 1 hour for FREE..HURRY! All package included: 📷 Unlimited printing 📷 7 unique colors of sequin backdrop to be choose 📷 Customize strips design 📷 Customize guest book design 📷 Funky props 📷 On9 photo album 📷 Professional lighting 📷 Standard photo box setup 📷 10 sec printing Call/Whatapps Musfirah now for more info/reservation: 0102582580 #Ohsnap_Photobooth_kk #Ohsnap_kk #photoboothkk #photobooth_kk #photoboothsabah #photoboothmurah #kkcity #chinesewedding #annualdinner #corporateevents #nikah #promnight #sanding #guestbook #weddingphotobooth #weddingphotographer #borneoeventnxpo #bridalfair #borneowedding #sabahweddingguide #sabahbridal #solemization #jomkahwin #pelaminnikah #kkweddingplanner #kerjakahwin #kkwedding #kkbridal #sabah

Photo By : @shikostudios

Edit by : Ahmed Faddah @artworkstudio120

Send or Call us and ask about Prices, Packages, Offers and Booking
For 
more information's Call Us : 01008066445 - 01229400127

 #shikostudios #weddingphotography #weddingphotographer #bridesmaid #weddingflowers #weddinghair #weddinginspiration #weddingdecor #weddingseason #weddingphotos 
 #cairo_weddings #fineartphotography 
 #bride #brideandgroom #groom #realwedding #weddingideas #weddingshoes #egyptianwedding #weddingblog 
 #vintagewedding #modernwedding #rusticwedding #weddingdetails #weddingpictures #luxurywedding 
 #egyptianweddingphotographer #ahmedrajeepphotography 
 #egyptianphotographer #egyptianweddingphotographer #weddinginegypt

2018-06-26 04:37   0 0

 
Kanker leher rahim atau yang lebih dikenal sebagai kanker serviks, adalahkanker yang tumbuh dan berkembang pada leher rahim wanita. Leher rahim atau serviks adalah bagian dari saluran reproduksi wanita yang menghubungkan vagina dengan rahim atau uterus.

Cara utama dalam mencegah kanker serviks adalah mencegah tertular virus HPV. Diperkirakan sekitar 99 persen kasus kanker serviks disebabkan oleh virus ini. Langkah-langkah yang bisa dilakukan untuk mengurangi risiko terkena kanker serviks meliputi berhubungan seks dengan aman, setia pada pasangan, screening rutin pada leher rahim, vaksinasi, serta berhenti merokok.

Kebanyakan kasus kanker serviks berhubungan dengan infeksi HPV jenis tertentu. Penyebaran virus ini terjadi melalui hubungan seksual yang tidak aman, maka gunakan kondom ketika berhubungan seksual untuk mengurangi risiko tertular HPV.

Risiko tertular HPV juga meningkat seiring dengan jumlah pasangan seksual seseorang. Wanita yang hanya memiliki satu pasangan pun juga bisa terinfeksi virus ini jika pasangannya memiliki banyak pasangan seksual lain.

Screening atau pap smear untuk kanker serviks  adalah metode untuk mendeteksi sel-sel yang berpotensi menjadi kanker. Pap smear leher rahim bukanlah tes untuk kanker. Tes ini hanya memeriksa kesehatan sel-sel pada leher rahim. Kebanyakan hasil tes pada wanita menunjukkan hasil normal. Lakukanlah pap smear secara teratur. Wanita yang pernah berhubungan seks dan terutama sudah berusia 25-49 tahun, disarankan untuk melakukan tes tiap tiga tahun sekali. Untuk wanita usia 50-64 tahun, disarankan melakukan tes lima tahun sekali.

2018-06-26 04:37   1 1

 

Kanker leher rahim atau yang lebih dikenal sebagai kanker serviks, adalahkanker yang tumbuh dan berkembang pada leher rahim wanita. Leher rahim atau serviks adalah bagian dari saluran reproduksi wanita yang menghubungkan vagina dengan rahim atau uterus. Cara utama dalam mencegah kanker serviks adalah mencegah tertular virus HPV. Diperkirakan sekitar 99 persen kasus kanker serviks disebabkan oleh virus ini. Langkah-langkah yang bisa dilakukan untuk mengurangi risiko terkena kanker serviks meliputi berhubungan seks dengan aman, setia pada pasangan, screening rutin pada leher rahim, vaksinasi, serta berhenti merokok. Kebanyakan kasus kanker serviks berhubungan dengan infeksi HPV jenis tertentu. Penyebaran virus ini terjadi melalui hubungan seksual yang tidak aman, maka gunakan kondom ketika berhubungan seksual untuk mengurangi risiko tertular HPV. Risiko tertular HPV juga meningkat seiring dengan jumlah pasangan seksual seseorang. Wanita yang hanya memiliki satu pasangan pun juga bisa terinfeksi virus ini jika pasangannya memiliki banyak pasangan seksual lain. Screening atau pap smear untuk kanker serviks  adalah metode untuk mendeteksi sel-sel yang berpotensi menjadi kanker. Pap smear leher rahim bukanlah tes untuk kanker. Tes ini hanya memeriksa kesehatan sel-sel pada leher rahim. Kebanyakan hasil tes pada wanita menunjukkan hasil normal. Lakukanlah pap smear secara teratur. Wanita yang pernah berhubungan seks dan terutama sudah berusia 25-49 tahun, disarankan untuk melakukan tes tiap tiga tahun sekali. Untuk wanita usia 50-64 tahun, disarankan melakukan tes lima tahun sekali.

올림픽파크텔
.
.
.
'인생에서 가장 아름다운 그 순간' 저희는 기억합니다.
We remember the most beautiful moment in your life
.
.
.
촬영문의 : 070-4125-9453 / 010-8870-6519
kakao : jinnystyle1
.
 #루시도르 #루시도르스냅 #본식스냅추천 #채플예식 #본식스냅 #웨딩스냅 #결혼사진 #본식사진 #결혼식 #부케 #프리웨딩 #결혼준비 #데이트스냅 #셀프웨딩스냅 #럽스타램 #부케 #예비신부 #상견례 #데일리 #첫줄 #예신스타그램 #예신 #예랑예신 #올림픽파크텔 #snap #weddingphotographer #lucidor

2018-06-26 04:36   7 1

 

올림픽파크텔 . . . '인생에서 가장 아름다운 그 순간' 저희는 기억합니다. We remember the most beautiful moment in your life . . . 촬영문의 : 070-4125-9453 / 010-8870-6519 kakao : jinnystyle1 . #루시도르 #루시도르스냅 #본식스냅추천 #채플예식 #본식스냅 #웨딩스냅 #결혼사진 #본식사진 #결혼식 #부케 #프리웨딩 #결혼준비 #데이트스냅 #셀프웨딩스냅 #럽스타램 #부케 #예비신부 #상견례 #데일리 #첫줄 #예신스타그램 #예신 #예랑예신 #올림픽파크텔 #snap #weddingphotographer #lucidor

Jacqui and Ben at home 🏡

2018-06-26 04:36   13 1

 

Jacqui and Ben at home 🏡

 #heart_imprint #country_features #renegade_rural #trb_rural #rsa_rural #rural_love #ig_countryside #splendid_outskirts #bestcaptureglobal #raw_country #picturetokeep_rural #fiftyshades_of_nature #natura_love_ #bns_landscape #bns_nature #bns_earth #bestnatureshot #tv_allnature #wanderlust #sunset_pics #sunset_madness #sky_brilliance #bella_shots #allbeauty_addiction #worlds_beautiful_photos #weddingphotographer #utahweddingphotographer #farmlife #nature_perfection #saratogasprings

2018-06-26 04:35   7 0

 
vulnerability time! 🙈 this morning i woke up feeling a little discouraged. sometimes it’s just one of those days.. but then later on today i ran into a couple photographer friends of mine (shout out @tonigphoto & @kelli_annne) in one of my fav coffee shops (@collectcoffeebar) and when they told me they were planning to going live & suggested i join them, i freeeeaked. 🙈 this shy awkward human never would have done something like that, especially with no time to prep!! but i figured if i’m going to do it, it was now or never right! 😅🤷🏼‍♀️ lets be honest, when are we ever really ready? sometimes our biggest opportunities happen when we least expect it! ✨ so thankful for fellow friends in the industry to lean on, learn & grow from & to help encourage each other to face our biggest fears. 
so if you watched our live, hi! 🙋🏼‍♀️ this is me. & if you ever need that kind of encouragement too, please message me. we’re all just silly awkward humans with a passion to connect with other silly awkward humans. i hope someday to meet you, whether in front of my camera, in a coffee shop or otherwise.💛📷

2018-06-26 04:34   13 2

 

vulnerability time! 🙈 this morning i woke up feeling a little discouraged. sometimes it’s just one of those days.. but then later on today i ran into a couple photographer friends of mine (shout out @tonigphoto & @kelli_annne) in one of my fav coffee shops (@collectcoffeebar) and when they told me they were planning to going live & suggested i join them, i freeeeaked. 🙈 this shy awkward human never would have done something like that, especially with no time to prep!! but i figured if i’m going to do it, it was now or never right! 😅🤷🏼‍♀️ lets be honest, when are we ever really ready sometimes our biggest opportunities happen when we least expect it! ✨ so thankful for fellow friends in the industry to lean on, learn & grow from & to help encourage each other to face our biggest fears. so if you watched our live, hi! 🙋🏼‍♀️ this is me. & if you ever need that kind of encouragement too, please message me. we’re all just silly awkward humans with a passion to connect with other silly awkward humans. i hope someday to meet you, whether in front of my camera, in a coffee shop or otherwise.💛📷

Super exited for this amazing couple. Engagement shoot at one of the most beautiful places on the Cape. Congratulations to Allie & Kevin !!! You guys rocked it!!! #theknotweddings #weddingwire

2018-06-26 04:28   5 1

 

Super exited for this amazing couple. Engagement shoot at one of the most beautiful places on the Cape. Congratulations to Allie & Kevin !!! You guys rocked it!!! #theknotweddings #weddingwire

crawl inside this body
find me where i am most ruined
love me there
-rune lazuli .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #authenticlovemagazine #belovedstories #loveandwildhearts #wanderingphotographers #unconventionaltogs #justalittleloveinspo #heyheyhellomay #radlovestories #momentsovermountains #togetherjournal #wildelopements #weddinglegends #oregonphotographer #pnwphotographer #coloradophotographer #elopmentphotographer #weddingphotographer #icelandphotographer #engagementsession #engagementphotographer #adventurephotographer #weddingdayready #loveellope #adventurephotographer #indiebride #hippiebride #junebugwedding #dirtybootsandmessyhair #greenweddingshoes @dirtybootsandmessyhair @loveandwildhearts @belovedstories @authenticlovemag

2018-06-26 04:12   52 8

 
Next Page →
Next Page →