elizadsharifuddin by @elizadsharifuddin 106 days ago via Instagram
Tiap hari ketagih kafein . Sbb sedap naw2 ! ☕️ Dah minum baru rasa “ onzzz “ , baru boleh buat kerja . Camne erkkk nak kurangkan minum kafein tiap hari ? Berhantuuu tau ! 😁
.

@elizad_team

Tiap hari ketagih kafein . Sbb sedap naw2 ! ☕️ Dah minum baru rasa “ onzzz “ , baru boleh buat kerja . Camne erkkk nak kurangkan minum kafein tiap hari Berhantuuu tau ! 😁 . @elizad_team

10617 144

Comment
mdmrina (86 days)@elizadsharifuddin samala daku 16tahun addicted caffien. Try to decrease the amount. Dulu zmn student 3cup sehari. Bile sedar terlampau addicted smp x mnm jd sakit kepala, insof sgt. Try kurgkan 1cup je sehari. Then after kawin few time buat ivf treatment, Doctor suruh stop caffien. Demi anak, stop la jg walaupun azabnya bbrapa hari pening kepala. And now i am Free From Caffien(esp nescafe) dah 3 bulan tak sentuh Kopi n Nescafe langsung. Alhmdulillah.ingatkan mati bila x dpt nescafe, rupanya helok je ni sihat pun. 🤣🤣🤣🤣You can try to reduce and one day stop caffien jg. Insyaallah..
sy.aiful38 (94 days)Manjaa nya
syazana9140 (98 days)Yeahh memg best pun kopi boleh buat ketagih heheheh mcm ketagih tgok mingguan wanita gitu hahaha suka tengok akk kite yg cantik ni 😍😍😍😍😍
fauziahlatiff (100 days)❤️❤️❤️😍
kedaifrozen.my3 (100 days)Salam Awak..Siapa nak jadi cantik 😊 Jerawat hilang & terus Putih Gebu Bersih. jom tengok feedback costumer dekat instagram. 200Berkesan !! Watshapp +60103600722 🤗😘

Show more comments