elizadsharifuddin

Get ranking button

ELIZAD SHARIFUDDIN @elizadsharifuddin
Ranking:
# 3
Country:
    Somalia

Wrong country?

Change country

Selesai tugas hari ini . Sila cari jerawat tersembunyikkkkk ! πŸ€ͺ Siapa jumpa mehhh nak blanja makan . 😁 @elizad_team .

 #mikrofonimpian #Astro #akandatang . πŸ’•

2019-04-19 13:15

8892 149

 

Selesai tugas hari ini . Sila cari jerawat tersembunyikkkkk ! πŸ€ͺ Siapa jumpa mehhh nak blanja makan . 😁 @elizad_team . #mikrofonimpian #Astro #akandatang . πŸ’•

Im always confident when Im using @8to8.my parfume ! .

KL/ Selangor
Emmil
012-678 8538

Shafiq
013 3131362

Putrajaya/ Negeri Sembilan
Thaqeef
017-675 2992

Penang/ Kedah/ Perlis
Qhasidah 
012- 614 8699

Johor
Maria
012-751 9359

Anje
+60 12 730 9977

Melaka
Aqilah
011-1071 8285

Elyz
011 2417 4332

Perak
Gee
019-833 8532

Sarawak
+60 16 884 2286

Brunei
Zurai
+673- 813 5813

Singapore
Sabrina
+65 9185 6873

2019-04-19 03:57

2801 27

 

Im always confident when Im using @8to8.my parfume ! . KL/ Selangor Emmil 012-678 8538 Shafiq 013 3131362 Putrajaya/ Negeri Sembilan Thaqeef 017-675 2992 Penang/ Kedah/ Perlis Qhasidah 012- 614 8699 Johor Maria 012-751 9359 Anje +60 12 730 9977 Melaka Aqilah 011-1071 8285 Elyz 011 2417 4332 Perak Gee 019-833 8532 Sarawak +60 16 884 2286 Brunei Zurai +673- 813 5813 Singapore Sabrina +65 9185 6873

Persatuan Sindrom Down Malaysia (PSDM) is organizing this event to raise funds (1) for two new double-storey buildings to be used mainly to train the young adults with Down Syndrome (DS) (2) to increase the Fund for the building of a Sheltered Home for senior adults with DS which was launched in November 2017 and (3) to contribute towards the training activities of young children with DS. The new buildings will house facilities for classrooms, sheltered workshop & hostelry to provide teaching and training of living, vocational and career skills to prepare these young adults with DS for employment and independent living. The Fesyen Vaganza Amal 2019 and Hi-Tea is a fashion show which will involve the joint-participation of 30 children with DS of various ages and 30 celebrities, who will hand in hand, take to the runway and display 60 new outfits created by Malaysian renowned designer Anas Abdullah. Application will be made to the Malaysia Book of Records to recognise this Event as the First Fashion Show to be staged which will see a combination of individuals with DS & the celebrities join forces to parade the creative designs of Anas Abdullah. The
Event is being held in Manhattan Great Hall, Berjaya Times Square Hotel, KL on 20 April 2019 .. 2 to 6 pm
As an additional effort to help raising funds for this cause; jomsedekah has created this hub for receiving your online donations... Please visit: 
https://jomsedekah.com/psdm
.

2019-04-19 00:29

2447 17

 

Persatuan Sindrom Down Malaysia (PSDM) is organizing this event to raise funds (1) for two new double-storey buildings to be used mainly to train the young adults with Down Syndrome (DS) (2) to increase the Fund for the building of a Sheltered Home for senior adults with DS which was launched in November 2017 and (3) to contribute towards the training activities of young children with DS. The new buildings will house facilities for classrooms, sheltered workshop & hostelry to provide teaching and training of living, vocational and career skills to prepare these young adults with DS for employment and independent living. The Fesyen Vaganza Amal 2019 and Hi-Tea is a fashion show which will involve the joint-participation of 30 children with DS of various ages and 30 celebrities, who will hand in hand, take to the runway and display 60 new outfits created by Malaysian renowned designer Anas Abdullah. Application will be made to the Malaysia Book of Records to recognise this Event as the First Fashion Show to be staged which will see a combination of individuals with DS & the celebrities join forces to parade the creative designs of Anas Abdullah. The Event is being held in Manhattan Great Hall, Berjaya Times Square Hotel, KL on 20 April 2019 .. 2 to 6 pm As an additional effort to help raising funds for this cause; jomsedekah has created this hub for receiving your online donations... Please visit: https://jomsedekah.com/psdm .

Makanan western super sedap @mhrburgers mmg ayam & kambing grill dia mmg awesome ! Terasa perap ayam & kambing dia tu . Yg penting x liat . 🀀 Apam balik crunchy yg makan panas2 siap dtg kat set @apambalikfaizworld mmg kruk2 time πŸ™ŒπŸ»πŸ˜ sedappp AND satay @satayrosviral panggang tepi lautsssss dgn kuah kacang pekat likat dia mmg thorbaik !!! πŸ€€πŸ™ŒπŸ» Sila try & korang jgk boleh order hokayhh . Super duper delicious ! Yummayyh3 ! #akuyangkautinggalkan @globalstationsb @elizad_team πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

2019-04-18 06:26

4163 46

 

Makanan western super sedap @mhrburgers mmg ayam & kambing grill dia mmg awesome ! Terasa perap ayam & kambing dia tu . Yg penting x liat . 🀀 Apam balik crunchy yg makan panas2 siap dtg kat set @apambalikfaizworld mmg kruk2 time πŸ™ŒπŸ»πŸ˜ sedappp AND satay @satayrosviral panggang tepi lautsssss dgn kuah kacang pekat likat dia mmg thorbaik !!! πŸ€€πŸ™ŒπŸ» Sila try & korang jgk boleh order hokayhh . Super duper delicious ! Yummayyh3 ! #akuyangkautinggalkan @globalstationsb @elizad_team πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Ada ni tgh nak order makan . Teman boleh ? Nak makan apa erk ? @elizad_team @awankl πŸ’•

2019-04-17 13:05

8089 120

 

Ada ni tgh nak order makan . Teman boleh Nak makan apa erk @elizad_team @awankl πŸ’•

Salam tgh hari korang , korang makan apa je ? Smlm balik lewat , jadi hari ni laporrrr teroxx ! Agak2 boleh abis x ? Cuba teka ni mkn kat ne ? 🀀 Heee , Jemput makan korang @elizad_team 😁❀️😁

2019-04-17 05:26

2413 65

 

Salam tgh hari korang , korang makan apa je Smlm balik lewat , jadi hari ni laporrrr teroxx ! Agak2 boleh abis x Cuba teka ni mkn kat ne 🀀 Heee , Jemput makan korang @elizad_team 😁❀️😁

Wear perfume wherever you want to be kissed ! πŸ’‹ .

KL/ Selangor
Emmil
012-678 8538

Shafiq
013 3131362

Putrajaya/ Negeri Sembilan
Thaqeef
017-675 2992

Penang/ Kedah/ Perlis
Qhasidah 
012- 614 8699

Johor
Maria
012-751 9359

Anje
+60 12 730 9977

Melaka
Aqilah
011-1071 8285

Elyz
011 2417 4332

Perak
Gee
019-833 8532

Sarawak
+60 16 884 2286

Brunei
Zurai
+673- 813 5813

Singapore
Sabrina
+65 9185 6873

2019-04-16 02:34

3835 41

 

Wear perfume wherever you want to be kissed ! πŸ’‹ . KL/ Selangor Emmil 012-678 8538 Shafiq 013 3131362 Putrajaya/ Negeri Sembilan Thaqeef 017-675 2992 Penang/ Kedah/ Perlis Qhasidah 012- 614 8699 Johor Maria 012-751 9359 Anje +60 12 730 9977 Melaka Aqilah 011-1071 8285 Elyz 011 2417 4332 Perak Gee 019-833 8532 Sarawak +60 16 884 2286 Brunei Zurai +673- 813 5813 Singapore Sabrina +65 9185 6873

Suri Kurung Modern cantik terletak longgar di bahagian perut . @awankl Mmg sesuai utk korang yg nak sorok lemak2 tepu tu di hari raya nnt πŸ’•
.

Material 
Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian.

0193990803
.

 #AwanKLRaya2019RTW
 #AwanKLbyElizad
 #lebaran2019
πŸ“Έ @aqoimran

2019-04-15 04:30

1588 36

 

Suri Kurung Modern cantik terletak longgar di bahagian perut . @awankl Mmg sesuai utk korang yg nak sorok lemak2 tepu tu di hari raya nnt πŸ’• . Material Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian. 0193990803 . #AwanKLRaya2019RTW #AwanKLbyElizad #lebaran2019 πŸ“Έ @aqoimran

AWAN KL RTW RAYA 2019 DESIGN πŸ”Ά Sophia Kurung Modern @awankl .

Available Colours:
Navy Blue
Black
Dusty Pink

Size:
Size S to XL

Material 
Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian.

0193990803
.

 #AwanKLRaya2019RTW
 #AwanKLbyElizad
 #lebaran2019 
@awankl πŸ“· @aqoimran

2019-04-15 04:17

1039 4

 

AWAN KL RTW RAYA 2019 DESIGN πŸ”Ά Sophia Kurung Modern @awankl . Available Colours: Navy Blue Black Dusty Pink Size: Size S to XL Material Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian. 0193990803 . #AwanKLRaya2019RTW #AwanKLbyElizad #lebaran2019 @awankl πŸ“· @aqoimran

A : Dusty Pink 
B : Black 
C : Navy Blue 
Jiwa korang yg mana satu πŸ₯° ? Love ! @awankl .

Size:
Size S to XL

Material 
Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian.

0193990803

2019-04-15 04:08

4822 126

 

A : Dusty Pink B : Black C : Navy Blue Jiwa korang yg mana satu πŸ₯° Love ! @awankl . Size: Size S to XL Material Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian. 0193990803

Suri Kurung Modern Navy Blue . πŸ’™ Ada yg suka ? 😍 Dm @awankl .

Material 
Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian.

0193990803
.

 #AwanKLRaya2019RTW
 #AwanKLbyElizad
 #lebaran2019
πŸ“Έ @aqoimran

2019-04-14 09:25

3693 65

 

Suri Kurung Modern Navy Blue . πŸ’™ Ada yg suka 😍 Dm @awankl . Material Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian. 0193990803 . #AwanKLRaya2019RTW #AwanKLbyElizad #lebaran2019 πŸ“Έ @aqoimran

Ramai yang dah mula cari baju persiapan raya ? Design Suri @awankl bagi mereka yg sukakan design moden yg cantik terletak longgar dibahagian bawah baju & jahitan bercorak di pergelangan tangan . Love Suri Kurung Modern @awankl , ada 2 warna , hitam & navy blue . πŸ’•
.

Material 
Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian.

0193990803
.

 #AwanKLRaya2019RTW
 #AwanKLbyElizad
 #lebaran2019

2019-04-14 06:00

7850 86

 

Ramai yang dah mula cari baju persiapan raya Design Suri @awankl bagi mereka yg sukakan design moden yg cantik terletak longgar dibahagian bawah baju & jahitan bercorak di pergelangan tangan . Love Suri Kurung Modern @awankl , ada 2 warna , hitam & navy blue . πŸ’• . Material Premium Como Crepe πŸ’« *Penukaran size hanya boleh dibuat dalam masa 7 hari dari tarikh pembelian. 0193990803 . #AwanKLRaya2019RTW #AwanKLbyElizad #lebaran2019

NEXT PAGE

SOMALIA

Top Instagram followed

#3@elizadsharifuddin
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/411b1bcc876f51b1e477ca25798a3090/5D367EAB/t51.2885-19/s150x150/21296206_1520423297996907_587877385261547520_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com elizadsharifuddinfollowed by: 1393864
#4@3mre_ya_3raq
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/54fb1047cf38a6cac406d7db92f81487/5D747BB1/t51.2885-19/s150x150/54446692_2296011300450663_3795846676925644800_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com 3mre_ya_3raqfollowed by: 885897
#5@lootlove2
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/9e48b56d3924f3c2bbce4e126b814cd1/5D447122/t51.2885-19/s150x150/46626580_273111643352344_8344309032999190528_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com lootlove2followed by: 828123
#6@prettygirls.insta
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/80f025043604b536aa94daaba1f05909/5D46AC76/t51.2885-19/s150x150/37868572_303431917090161_8326760818829950976_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com prettygirls.instafollowed by: 781708
#7@madongseok_
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/b161c3efb96a1fa145c630bffc5aa304/5D380B31/t51.2885-19/s150x150/43100793_345102346055793_4345211597250101248_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com madongseok_followed by: 756843
#8@university_of_baghdad10
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/3cde1b306048323bb45345352dc8e978/5D503708/t51.2885-19/12346037_1010433499000224_130025418_a.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com university_of_baghdad10followed by: 599894

See more instagram profiles from

SOMALIA

MORE