elizadsharifuddin

Get ranking button

ELIZAD SHARIFUDDIN @elizadsharifuddin
Ranking:
# 3
Country:
    Somalia

Wrong country?

Change country

Org nk explain sakit gigi , bengkak pipi ! Bertambah bengkekkk hati kite yg belakang tu menyanyi2 ! Dia tau takkk org kalau sakit gigi nihhh lalu depan mate punnn blehh makan πŸ‘ž @hefnysahad πŸ˜’ #kautaudiamTak! #nakcabutketaknak #gigibongsu

2019-10-15 09:25

8480 395

 

Org nk explain sakit gigi , bengkak pipi ! Bertambah bengkekkk hati kite yg belakang tu menyanyi2 ! Dia tau takkk org kalau sakit gigi nihhh lalu depan mate punnn blehh makan πŸ‘ž @hefnysahad πŸ˜’ #kautaudiamTak! #nakcabutketaknak #gigibongsu

Weekend ride dgn boyyyprennnn . Boyprennnn x suka bergambar & x bagi haploddd . Katanya dah tua β€œ Baiklahhhhh sayanggg I janji x upload β€œ . .

P/s : Kisah pulak ??? ☝🏻 Dia takde instagram & Facebook πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . Happy weekend korang πŸ’‹

2019-10-12 03:20

13284 174

 

Weekend ride dgn boyyyprennnn . Boyprennnn x suka bergambar & x bagi haploddd . Katanya dah tua β€œ Baiklahhhhh sayanggg I janji x upload β€œ . . P/s : Kisah pulak ☝🏻 Dia takde instagram & Facebook πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . Happy weekend korang πŸ’‹

Very down to earth & professional person . ❀️ @onestarbyul . The best thing about him , dia sendiri request nak cakap dlm β€œ Bahasa β€œ utk Promo β€œ Mingguan Wanita β€œ . Dia hanya ambil 2 minit utk hafal . Kuddos ! πŸ‘πŸ» I wish u the best of luck & stay the way you are . Moga maju jaya & happy selalu . Congrats on winning the Big Stage . πŸ’‹ @elizad_team #mingguanwanita #duosinar . ( ULANGAN MINGGUAN WANITA SKRG PUKUL 8 malam ye ) . Astro prima & prima HD

2019-10-08 10:29

7809 67

 

Very down to earth & professional person . ❀️ @onestarbyul . The best thing about him , dia sendiri request nak cakap dlm β€œ Bahasa β€œ utk Promo β€œ Mingguan Wanita β€œ . Dia hanya ambil 2 minit utk hafal . Kuddos ! πŸ‘πŸ» I wish u the best of luck & stay the way you are . Moga maju jaya & happy selalu . Congrats on winning the Big Stage . πŸ’‹ @elizad_team #mingguanwanita #duosinar . ( ULANGAN MINGGUAN WANITA SKRG PUKUL 8 malam ye ) . Astro prima & prima HD

Tiap hari ketagih kafein . Sbb sedap naw2 ! β˜•οΈ Dah minum baru rasa β€œ onzzz β€œ , baru boleh buat kerja . Camne erkkk nak kurangkan minum kafein tiap hari ? Berhantuuu tau ! 😁
.

@elizad_team

2019-10-08 09:27

10185 144

 

Tiap hari ketagih kafein . Sbb sedap naw2 ! β˜•οΈ Dah minum baru rasa β€œ onzzz β€œ , baru boleh buat kerja . Camne erkkk nak kurangkan minum kafein tiap hari Berhantuuu tau ! 😁 . @elizad_team

Cuba teka lagu apa ? 😁 Menang dpt wang tunai ! Cepattt2 call kami tau . 0395432000 . 
 #Repost @sinar_my
・・・
Nak menang RM250 dalam Lagu Angin Syok di SINAR? Teka tajuk lagu yang dinyanyikan oleh Personaliti Sinar di dalam video ini, jika berjaya RM250 menjadi milik anda dan sekiranya gagal, wang akan di bawa ke segmen seterusnya. Semoga berjaya! #laguanginsyokdisinar #sinarmenyinarihidupmu @elizad_team πŸ’‹

2019-10-08 02:14

7550 161

 

Cuba teka lagu apa 😁 Menang dpt wang tunai ! Cepattt2 call kami tau . 0395432000 . #Repost @sinar_my ・・・ Nak menang RM250 dalam Lagu Angin Syok di SINAR Teka tajuk lagu yang dinyanyikan oleh Personaliti Sinar di dalam video ini, jika berjaya RM250 menjadi milik anda dan sekiranya gagal, wang akan di bawa ke segmen seterusnya. Semoga berjaya! #laguanginsyokdisinar #sinarmenyinarihidupmu @elizad_team πŸ’‹

Thank You sayang @firzieycouture @adamjaszni .
Makeup @bib73 
Mingguan Wanita episod 65 , 12 tgh hari Astro Prima & Prima HD . Boleh tgk ulangan pukul 5 petang . Topiknya β€œ Seksa atau Seksi β€œ . Pemakaian korsert & kasut tinggi . ❀️

2019-10-07 06:58

14580 182

 

Thank You sayang @firzieycouture @adamjaszni . Makeup @bib73 Mingguan Wanita episod 65 , 12 tgh hari Astro Prima & Prima HD . Boleh tgk ulangan pukul 5 petang . Topiknya β€œ Seksa atau Seksi β€œ . Pemakaian korsert & kasut tinggi . ❀️

Selamat tgh hari semua . 😁 Okayhh nak bgtau ni , waktu siaran @mingguanwanita bertukar waktu ya , bermula HARI INI jam 12 tengah hari hingga 1 tengah hari. ❀️
.
@sherry_alhadad 
@errafazira @normanhakim_786 @radin_era @elizad_team @mingguanwanita

@adamjaszni @firzieycouture @bib73

2019-10-07 06:39

1704 25

 

Selamat tgh hari semua . 😁 Okayhh nak bgtau ni , waktu siaran @mingguanwanita bertukar waktu ya , bermula HARI INI jam 12 tengah hari hingga 1 tengah hari. ❀️ . @sherry_alhadad @errafazira @normanhakim_786 @radin_era @elizad_team @mingguanwanita @adamjaszni @firzieycouture @bib73

Tadaaaaaaaa ! Akhirnyaaaaa . 🀀 Hahhh , korang panggil tumpat sotong ke ? Sotong pulut sumbat ? Makanan orey kelateyyyy . Favvv teroxxxx !!! Sotong ni ade pulut , manis2 pekat masin rasa dia ! Sedappp naw2 . 😁 Jemput makan semua , enkiu shayyyanggg @ainnmuhd @elizad_team ❀️

2019-10-06 13:30

7012 196

 

Tadaaaaaaaa ! Akhirnyaaaaa . 🀀 Hahhh , korang panggil tumpat sotong ke Sotong pulut sumbat Makanan orey kelateyyyy . Favvv teroxxxx !!! Sotong ni ade pulut , manis2 pekat masin rasa dia ! Sedappp naw2 . 😁 Jemput makan semua , enkiu shayyyanggg @ainnmuhd @elizad_team ❀️

Ada ni weekend dgn family . Korang buat apa aja ? πŸ₯° Aaaaa skrg dah boleh senyum nampak gigi , semenjak dah putihkan gigi ni . 😁

2019-10-05 10:57

18821 202

 

Ada ni weekend dgn family . Korang buat apa aja πŸ₯° Aaaaa skrg dah boleh senyum nampak gigi , semenjak dah putihkan gigi ni . 😁

Okayhh hari ni curi masa pi buat whitening . 😁 Dulu takut nak pergi dentist sebab takut sakit but now i found the best dentist Dr Aifden that is really superb good ! Yg penting TAK NGILU lansungggg . πŸ˜… Ngilu ke Nilu erk ? πŸ™„ Harga berpatutan area Kota Damansara , parking pun senang . Thank u so much Doc ! @aifden 0129677684 @aifdental_clinic Kota Damansara ( Husband & Wife humble & baik hati sgt2 ) . @farahanimrazak πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

2019-10-05 05:28

5277 40

 

Okayhh hari ni curi masa pi buat whitening . 😁 Dulu takut nak pergi dentist sebab takut sakit but now i found the best dentist Dr Aifden that is really superb good ! Yg penting TAK NGILU lansungggg . πŸ˜… Ngilu ke Nilu erk πŸ™„ Harga berpatutan area Kota Damansara , parking pun senang . Thank u so much Doc ! @aifden 0129677684 @aifdental_clinic Kota Damansara ( Husband & Wife humble & baik hati sgt2 ) . @farahanimrazak πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Ramai yang tanya apa rahsia rambut saya kekal segar dan sihat? So inilah rahsianya Pantene Micellar Charcoal! Elizad suka sangat sebab Micellar rage nie dapat buat rambut kekal terurus
.

The best thing is this shampoo series bantu untuk intense cleansing dan jadikan rambut lembut. Senang kata ia membersihkan segala impurities on scalp & hair dengan hanya satu cucian! So sekarang macam-macam jenis gaya rambut boleh buat! .

So apa tunggu lagi korang kena juga sekarang! Pastu nanti update dengan Elizad apa hasilnya tau. 
Korang boleh dapatkan Pantene Micellar Charcoal di Watson sekarang! Hanya di Watson tau! 
 #PanteneMicellar #PanteneMalaysia #GoGentle

2019-10-01 11:00

11090 115

 

Ramai yang tanya apa rahsia rambut saya kekal segar dan sihat So inilah rahsianya Pantene Micellar Charcoal! Elizad suka sangat sebab Micellar rage nie dapat buat rambut kekal terurus . The best thing is this shampoo series bantu untuk intense cleansing dan jadikan rambut lembut. Senang kata ia membersihkan segala impurities on scalp & hair dengan hanya satu cucian! So sekarang macam-macam jenis gaya rambut boleh buat! . So apa tunggu lagi korang kena juga sekarang! Pastu nanti update dengan Elizad apa hasilnya tau. Korang boleh dapatkan Pantene Micellar Charcoal di Watson sekarang! Hanya di Watson tau! #PanteneMicellar #PanteneMalaysia #GoGentle

Salam semua , ada ni kerja . Yeee nak lagu apa ? 😁 anyways , thank u so much utk sinarians kita , kerana anda telah memilih Astro sebagai Malaysia’s Brand of the year di Putra Brand Awards . Terus support Sinar ! Sinar menyinari hidupmu @sinar_my @elizad_team πŸ’‹

2019-09-30 10:57

8523 138

 

Salam semua , ada ni kerja . Yeee nak lagu apa 😁 anyways , thank u so much utk sinarians kita , kerana anda telah memilih Astro sebagai Malaysia’s Brand of the year di Putra Brand Awards . Terus support Sinar ! Sinar menyinari hidupmu @sinar_my @elizad_team πŸ’‹

SOMALIA

Top Instagram followed

#3@elizadsharifuddin
https://scontent-cdt1-1.cdninstagram.com/vp/9b8c97222b615be0410b1c282d941fee/5E23CCAB/t51.2885-19/s150x150/21296206_1520423297996907_587877385261547520_n.jpg?_nc_ht=scontent-cdt1-1.cdninstagram.com elizadsharifuddinfollowed by: 1539096
#4@lootlove2
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/5fe981b4f3e6f41b4dec824c96ef1478/5DF8A2FA/t51.2885-19/s150x150/67153252_649734255547833_3075198808729059328_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com lootlove2followed by: 978352
#5@3mre_ya_3raq
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/d9266faab5a64375ae48fa92b4f5511c/5E3A3CB1/t51.2885-19/s150x150/54446692_2296011300450663_3795846676925644800_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com 3mre_ya_3raqfollowed by: 935465
#6@madongseok_
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/fb875ec820f05c2bde2e75cbbe2eccdc/5DFA0750/t51.2885-19/s150x150/68979518_2346009372305095_4567684602465878016_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com madongseok_followed by: 838009
#7@prettygirls.insta
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/28379ba4ee849bc0c96719e2235de5ee/5E0C6D76/t51.2885-19/s150x150/37868572_303431917090161_8326760818829950976_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com prettygirls.instafollowed by: 777942
#8@university_of_baghdad10
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/41317c3e494d73ceb0b93408a3398d76/5E3D8508/t51.2885-19/12346037_1010433499000224_130025418_a.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-2.cdninstagram.com university_of_baghdad10followed by: 658361

See more instagram profiles from

SOMALIA

MORE