elizadsharifuddin

Get ranking button

ELIZAD SHARIFUDDIN @elizadsharifuddin
Ranking:
# 3
Country:
    Somalia

Wrong country?

Change country

 #Repost @elizad_team
・・・
“ Bual bicara tentang wanita “ dlm prog baru . Tanya Doktor Imelda dlm Astro prima .. Kena tgk sendiri apa yg dibincangkan kesayangan kami ni . 
Happy working our heroin kesayangan @elizadsharifuddin, jauh dia termenung dah sampai mana la tu? Senyum sikit please, say cheseeee smileeee 😊
.
“Sometimes happiness is a feeling.
Sometimes its a decision..”
.
 #elizadsharifuddin
@elizadsharifuddin
 #elizad_team
 #weloveelizad
 #Astroprima 
 #tanyadoktorimelda

2019-06-27 10:02

2116 40

 

#Repost @elizad_team ・・・ “ Bual bicara tentang wanita “ dlm prog baru . Tanya Doktor Imelda dlm Astro prima .. Kena tgk sendiri apa yg dibincangkan kesayangan kami ni . Happy working our heroin kesayangan @elizadsharifuddin, jauh dia termenung dah sampai mana la tu Senyum sikit please, say cheseeee smileeee 😊 . “Sometimes happiness is a feeling. Sometimes its a decision..” . #elizadsharifuddin @elizadsharifuddin #elizad_team #weloveelizad #Astroprima #tanyadoktorimelda

We are looking for a kiosk/restaurant manager to join our team. If you are interested please send your resume to nzparadigmgroup@gmail.com or what’s app 0125838887 . 
IOI City Mall Putrajaya
Alamanda Shopping Mall Putrajaya
Aeon Mall Shah Alam Sek.13
Mydin Mall Meru Ipoh
Mydin Mall Usj Subang
Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun)

@nz_rotijohn_putrajaya

2019-06-25 04:07

613 0

 

We are looking for a kiosk/restaurant manager to join our team. If you are interested please send your resume to [email protected]gmail.com or what’s app 0125838887 . IOI City Mall Putrajaya Alamanda Shopping Mall Putrajaya Aeon Mall Shah Alam Sek.13 Mydin Mall Meru Ipoh Mydin Mall Usj Subang Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun) @nz_rotijohn_putrajaya

Mesti ramai yg pi open house kan hari ni ? Kite pulak main masak2 ngan family . #spentqualitytimetogether ❤️ Nasik hujan panas , dalca daging , ayam masak merah tomato , acar timun , sambal petai bilis , lemang , sambal , serunding & bubur jagung . Korang makan apa je ? .

 #familyday #homesweethome

2019-06-23 07:22

4443 65

 

Mesti ramai yg pi open house kan hari ni Kite pulak main masak2 ngan family . #spentqualitytimetogether ❤️ Nasik hujan panas , dalca daging , ayam masak merah tomato , acar timun , sambal petai bilis , lemang , sambal , serunding & bubur jagung . Korang makan apa je . #familyday #homesweethome

Thanks korang yg dah try Roti John kami ! @nz_rotijohn_putrajaya Kannnn dah cakappp , jadi ketagih 🤤 . Hari ni x buat apa boleh dtg & try Roti John cheese meleleh kami ya ! Di IOI City Mall Putrajaya . Level LG berdepan Harvey Norman ❤️ .

IOI City Mall Putrajaya .
Alamanda Shopping Mall Putrajaya
Aeon Mall Shah Alam Sek.13
Mydin Mall Meru Ipoh
Mydin Mall Usj Subang
Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun)
.

 #foodpanda #nzrotijohnputrajaya #rotijohn #happytummyhappyme #viral

2019-06-23 04:22

3715 128

 

Thanks korang yg dah try Roti John kami ! @nz_rotijohn_putrajaya Kannnn dah cakappp , jadi ketagih 🤤 . Hari ni x buat apa boleh dtg & try Roti John cheese meleleh kami ya ! Di IOI City Mall Putrajaya . Level LG berdepan Harvey Norman ❤️ . IOI City Mall Putrajaya . Alamanda Shopping Mall Putrajaya Aeon Mall Shah Alam Sek.13 Mydin Mall Meru Ipoh Mydin Mall Usj Subang Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun) . #foodpanda #nzrotijohnputrajaya #rotijohn #happytummyhappyme #viral

Thank You so much @mstaronlineofficial . Amin inshaallah doakan ya . Anyway utk para isteri yg sama seperti saya , saya suka nak share dgn korang yg masih menanti . 🥰 And thank u so much jugak utk para ibu yg tak henti2 DM & sarankan pemakanan sihat , tempat berubat atau mana2 doc yg pakar dlm hal ini . Inshaallah saya jadikan tempat rujukan . Yes ! Tahun ni dah mula ikhtiar pelbagai cara . Dlm masa yg sama sedang dlm prog Doc bertauliah . Nnt saya kongsi kan . Doakan ya . ❤️ .

P/s : #lovetosharewithyouguys .

 #Repost @mstaronlineofficial
・・・
InsyaAllah ada rezeki tu. Jangan pernah putus asa dan sentiasa berusaha 💪🏻 #mstar 
Baca di instastory / Highlight 🔼

2019-06-23 02:10

26511 552

 

Thank You so much @mstaronlineofficial . Amin inshaallah doakan ya . Anyway utk para isteri yg sama seperti saya , saya suka nak share dgn korang yg masih menanti . 🥰 And thank u so much jugak utk para ibu yg tak henti2 DM & sarankan pemakanan sihat , tempat berubat atau mana2 doc yg pakar dlm hal ini . Inshaallah saya jadikan tempat rujukan . Yes ! Tahun ni dah mula ikhtiar pelbagai cara . Dlm masa yg sama sedang dlm prog Doc bertauliah . Nnt saya kongsi kan . Doakan ya . ❤️ . P/s : #lovetosharewithyouguys . #Repost @mstaronlineofficial ・・・ InsyaAllah ada rezeki tu. Jangan pernah putus asa dan sentiasa berusaha 💪🏻 #mstar Baca di instastory / Highlight 🔼

Bermula 8 Julai ini MINGGUAN WANITA akan bersiaran secara lansung menemui anda . Setiap Isnin - Jumaat , jam 11pagi - 12tghari . Korang boleh kongsikan isu2 semasa bersama kami . Apa yg tengah hangat ? Apa yg tgh viral ? Dalam @mingguanwanita .
.
@errafazira 
@normanhakim_786 
@sherry_alhadad 
@radin_era 
@elizad_team 
 #MingguanWanita #akandatang ❤️

2019-06-22 14:32

1511 28

 

Bermula 8 Julai ini MINGGUAN WANITA akan bersiaran secara lansung menemui anda . Setiap Isnin - Jumaat , jam 11pagi - 12tghari . Korang boleh kongsikan isu2 semasa bersama kami . Apa yg tengah hangat Apa yg tgh viral Dalam @mingguanwanita . . @errafazira @normanhakim_786 @sherry_alhadad @radin_era @elizad_team #MingguanWanita #akandatang ❤️

Hujung minggu ni tak tahu nk buat apa ? Jom santai2 ramai2 , makan Roti John kami @nz_rotijohn_putrajaya . Level LG , berdepan harveynorman . 🙌🏻 korang MEMANG KENA TRYYYY sendiri ROTI jOHN @nz_rotijohn_putrajaya kami super sedapp !!! 🤤🤤🤤 Tak tipuuuu , konpommm menjilattt jariii . Awwww ! Kami juga berada di .

Alamanda Shopping Mall Putrajaya
Aeon Mall Shah Alam Sek.13
Mydin Mall Meru Ipoh
Mydin Mall Usj Subang
Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun)
IOI City Mall Putrajaya .

 #foodpanda #nzrotijohnputrajaya #rotijohn #happytummyhappyme #viral

2019-06-21 08:55

1273 34

 

Hujung minggu ni tak tahu nk buat apa Jom santai2 ramai2 , makan Roti John kami @nz_rotijohn_putrajaya . Level LG , berdepan harveynorman . 🙌🏻 korang MEMANG KENA TRYYYY sendiri ROTI jOHN @nz_rotijohn_putrajaya kami super sedapp !!! 🤤🤤🤤 Tak tipuuuu , konpommm menjilattt jariii . Awwww ! Kami juga berada di . Alamanda Shopping Mall Putrajaya Aeon Mall Shah Alam Sek.13 Mydin Mall Meru Ipoh Mydin Mall Usj Subang Foodtruck - Mobile Truck (Lost World Of Tambun) IOI City Mall Putrajaya . #foodpanda #nzrotijohnputrajaya #rotijohn #happytummyhappyme #viral

Salam Jumaat . ❤️ .

 #puteriyangditukar @elizad_team

2019-06-21 03:07

7316 95

 

Salam Jumaat . ❤️ . #puteriyangditukar @elizad_team

Women empowerment is the way to country’s development! 
Statistik menunjukkan dalam setiap RM100 gaji yang diterima oleh kaum lelaki, wanita hanya menerima RM 93.80 sahaja. Oleh yang demikian, @8to8.my dan saya ingin membantu golongan wanita diluar sana yang meminati bidang jualan langsung untuk menyertai kami sebagai ejen dengan modal serendah RM300 sahaja!

Jika anda berminat, boleh DM @8to8.my sekarang dengan memberikan nama penuh, no telefon dan lokasi anda okay? Bersama-sama kita menuju ke arah pemberdayaan wanita 💪🏻💪🏻

2019-06-20 05:26

1097 17

 

Women empowerment is the way to country’s development! Statistik menunjukkan dalam setiap RM100 gaji yang diterima oleh kaum lelaki, wanita hanya menerima RM 93.80 sahaja. Oleh yang demikian, @8to8.my dan saya ingin membantu golongan wanita diluar sana yang meminati bidang jualan langsung untuk menyertai kami sebagai ejen dengan modal serendah RM300 sahaja! Jika anda berminat, boleh DM @8to8.my sekarang dengan memberikan nama penuh, no telefon dan lokasi anda okay Bersama-sama kita menuju ke arah pemberdayaan wanita 💪🏻💪🏻

Launching Mingguan Wanita . 👠 .

 #MingguanWanita #Astroprima #akandatang @aina_itam @errafazira @normanhakim_786 @sherry_alhadad @radin_era @elizad_team .

 #mua @cik_bunge_ @modvier @mingguanwanita

2019-06-19 12:25

2936 21

 
Launching musim baru “ Mingguan Wanita “ bermula 8 July , Isnin - Jumaat jam 11 pagi - 12 tgh hari di Astro Prima 105 & Prima HD 121 . U guys boleh share kan setiap hari apa isu2 terkini & panas yg boleh kami “ LIVE “ kan ya . .

@errafazira @normanhakim_786 @sherry_alhadad @radin_era @elizad_team .

 #MingguanWanita #Astroprima @modvier #mua @cik_bunge_ ❤️

2019-06-19 11:12

2434 22

 

Launching musim baru “ Mingguan Wanita “ bermula 8 July , Isnin - Jumaat jam 11 pagi - 12 tgh hari di Astro Prima 105 & Prima HD 121 . U guys boleh share kan setiap hari apa isu2 terkini & panas yg boleh kami “ LIVE “ kan ya . . @errafazira @normanhakim_786 @sherry_alhadad @radin_era @elizad_team . #MingguanWanita #Astroprima @modvier #mua @cik_bunge_ ❤️

Launching “ Mingguan Wanita “ . I choose red . ❤️
.

Makeup : @cik_bunge_ 👗 @modvier 
@elizad_team

2019-06-19 07:32

12225 197

 

Launching “ Mingguan Wanita “ . I choose red . ❤️ . Makeup : @cik_bunge_ 👗 @modvier @elizad_team

NEXT PAGE

SOMALIA

Top Instagram followed

#3@elizadsharifuddin
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/d7a067ee226cfa069d84115bacab9fba/5DAD25AB/t51.2885-19/s150x150/21296206_1520423297996907_587877385261547520_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com elizadsharifuddinfollowed by: 1473006
#4@3mre_ya_3raq
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/0613d932736ee654be3bafe075440f39/5DC395B1/t51.2885-19/s150x150/54446692_2296011300450663_3795846676925644800_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com 3mre_ya_3raqfollowed by: 903298
#5@lootlove2
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/de95ee17fb67721517208a76cbd1711d/5DC2CD4F/t51.2885-19/s150x150/61925413_2088729344760795_1401185994593533952_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com lootlove2followed by: 894794
#6@madongseok_
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/17c42efc332927e58f6e9c346ab5c18a/5DAEB231/t51.2885-19/s150x150/43100793_345102346055793_4345211597250101248_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com madongseok_followed by: 809562
#7@prettygirls.insta
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/379781eba7944fbe2a9d7fc9c2f2d7dc/5DBD5376/t51.2885-19/s150x150/37868572_303431917090161_8326760818829950976_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com prettygirls.instafollowed by: 781339
#8@university_of_baghdad10
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/e1379b5cd4f71941adad3b42aa28e1b0/5DC6DE08/t51.2885-19/12346037_1010433499000224_130025418_a.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com university_of_baghdad10followed by: 628333

See more instagram profiles from

SOMALIA

MORE