elizadsharifuddin

Get ranking button

ELIZAD SHARIFUDDIN @elizadsharifuddin
Ranking:
# 3
Country:
    Somalia

Wrong country?

Change country

Drop by at @queensclinic Queens Clinic for a quick reshaping treatment (utk kecik kan muka and utk jawline). It takes only half an hour. Bagi mereka yg ada masalah berat badan juga boleh datang & berjumpa Doctor pakar disini . ❀️ Harga berpatutan sangat2 ! Wassap 0183777385

2019-08-19 10:05

389 5

 

Drop by at @queensclinic Queens Clinic for a quick reshaping treatment (utk kecik kan muka and utk jawline). It takes only half an hour. Bagi mereka yg ada masalah berat badan juga boleh datang & berjumpa Doctor pakar disini . ❀️ Harga berpatutan sangat2 ! Wassap 0183777385

Thank U so much mommy cantik & comel @noradanish temankan kita hari ni . Orgnya sgt positive & humble . Love ! Hermmm jgn lupa tgk ulangan kami ptg nnt di Astro Prima & Prima HD . Tips & topik sgt2 bermanfaat β€œ Murung Bukan Gila β€œ . Love @mingguanwanita ❀️
.

@fazbulouscom @modvier

2019-08-19 06:23

2014 15

 

Thank U so much mommy cantik & comel @noradanish temankan kita hari ni . Orgnya sgt positive & humble . Love ! Hermmm jgn lupa tgk ulangan kami ptg nnt di Astro Prima & Prima HD . Tips & topik sgt2 bermanfaat β€œ Murung Bukan Gila β€œ . Love @mingguanwanita ❀️ . @fazbulouscom @modvier

Hari ni asah racket ! Lama bangettt x turun padang , busy bebenor . Amacam coach bila nak training @roslinhashim πŸ€ͺ Jom friendly @therealfafau . Ada sesiapa brani ? Team kami ramai wakil @elizad_team 😎 .

 #badminton #teamnike #nike @nike_my 🀘🏻

2019-08-18 11:15

19198 144

 

Hari ni asah racket ! Lama bangettt x turun padang , busy bebenor . Amacam coach bila nak training @roslinhashim πŸ€ͺ Jom friendly @therealfafau . Ada sesiapa brani Team kami ramai wakil @elizad_team 😎 . #badminton #teamnike #nike @nike_my 🀘🏻

Selesai tugas utk hari ini @mingguanwanita . Terima kasih @petra.rtw . Berjumpa pula minggu depan dengan topik lain . Now lapar , baru nak cari makan before start Sinar . Salam Jumaat yg baraqah semua . Jgn lupa lunch ❀️

2019-08-16 05:49

20146 335

 

Selesai tugas utk hari ini @mingguanwanita . Terima kasih @petra.rtw . Berjumpa pula minggu depan dengan topik lain . Now lapar , baru nak cari makan before start Sinar . Salam Jumaat yg baraqah semua . Jgn lupa lunch ❀️

Thank You @ricorinaldi . ❀️ Selesai tugas harini @mingguanwanita β€œ Asmara Bisu β€œ . Berjumpa esok , nak cari mkn sat , lapar . Belum sempat makan πŸ˜…
.

 #mingguanwanita #duosinar

2019-08-15 07:00

9273 103

 

Thank You @ricorinaldi . ❀️ Selesai tugas harini @mingguanwanita β€œ Asmara Bisu β€œ . Berjumpa esok , nak cari mkn sat , lapar . Belum sempat makan πŸ˜… . #mingguanwanita #duosinar

Salam semua . Nama saya Aleesya Mohd Ezam . πŸ₯° Alhamdullillah saya dah aqiqah . Belum sempat cukur jambul & tahnik je lagi . Hobi saya , berjaga di waktu malam & kuat melalak . πŸ€ͺ Saya anak buah terbaru Cik Jard . Rambut saya jenis pacak2 ! Saya tak sabar nak tgu besar , nak habiskan duit makcik shayeee . πŸ˜‚ Doakan Aleesya jadi anak yg baik & soleh ya . .

 #myniece #Aleesya #2monthsold #happybaby ❀️

2019-08-14 14:02

7203 68

 

Salam semua . Nama saya Aleesya Mohd Ezam . πŸ₯° Alhamdullillah saya dah aqiqah . Belum sempat cukur jambul & tahnik je lagi . Hobi saya , berjaga di waktu malam & kuat melalak . πŸ€ͺ Saya anak buah terbaru Cik Jard . Rambut saya jenis pacak2 ! Saya tak sabar nak tgu besar , nak habiskan duit makcik shayeee . πŸ˜‚ Doakan Aleesya jadi anak yg baik & soleh ya . . #myniece #Aleesya #2monthsold #happybaby ❀️

Dapat cermin mata & goodies lah utk partayyyy  #yessabumbung #saparty #sabumbung
.
Saya tk lepaskan peluang nk ckp #yes untuk #saparty #sabumbung . Bukan apa, @awankl di @sabumbung memang dapat sambutan. Harap semua fan @awankl terus beri sokongannya. Sebelum lupa, @awankl masih ada sale hehehehe ❀️❀️❀️

2019-08-14 08:58

1791 22

 

Dapat cermin mata & goodies lah utk partayyyy #yessabumbung #saparty #sabumbung . Saya tk lepaskan peluang nk ckp #yes untuk #saparty #sabumbung . Bukan apa, @awankl di @sabumbung memang dapat sambutan. Harap semua fan @awankl terus beri sokongannya. Sebelum lupa, @awankl masih ada sale hehehehe ❀️❀️❀️

Thank You @syomirizwagupta . 😘 Selesai tugas pagi tadi @mingguanwanita . Esok pula , kita akan membincangkan topik dlm kain β€œ Asmara Bisu β€œ . Jadi jgn lupa 11 pagi di Astro Prima ❀️

2019-08-14 08:52

3065 25

 

Thank You @syomirizwagupta . 😘 Selesai tugas pagi tadi @mingguanwanita . Esok pula , kita akan membincangkan topik dlm kain β€œ Asmara Bisu β€œ . Jadi jgn lupa 11 pagi di Astro Prima ❀️

PUTERI YANG DITUKAR
Adaptasi dari sinetron popular Indonesia Puteri Yang Ditukar 
Mulai 9 Julai 2019
Isnin - Jumaat
Astro Prima 105 & Prima HD 121

@elizad_team

2019-08-14 05:33

2735 34

 

PUTERI YANG DITUKAR Adaptasi dari sinetron popular Indonesia Puteri Yang Ditukar Mulai 9 Julai 2019 Isnin - Jumaat Astro Prima 105 & Prima HD 121 @elizad_team

Dengarkan kami setiap hari Isnin - Jumaat 3 ptg hingga 7 . πŸ™ŒπŸ» #Duosinar .

 #Repost @sinar_my
・・・
Wah, happynya diaorang ni. Siapa tahu lagu yang @hefnysahad dengan @elizadsharifuddin miming ni? Jom standby dengarkan #DuoSINAR sekarang 😁 #sinarkongsi

2019-08-13 09:07

2295 30

 

Dengarkan kami setiap hari Isnin - Jumaat 3 ptg hingga 7 . πŸ™ŒπŸ» #Duosinar . #Repost @sinar_my ・・・ Wah, happynya diaorang ni. Siapa tahu lagu yang @hefnysahad dengan @elizadsharifuddin miming ni Jom standby dengarkan #Duosinar sekarang 😁 #sinarkongsi

Thank You @innaigroup . Jejaka sebelah tu single & sedang mencari @radin_era . πŸ€ͺ

 #mingguanwanita

2019-08-13 06:26

4262 46

 

Thank You @innaigroup . Jejaka sebelah tu single & sedang mencari @radin_era . πŸ€ͺ #mingguanwanita

Salam & Selamat pagi kesayangan hamba semua 😘 . Siapa dah mula kerja hari ni ? . Kite serupa ! πŸ™ŒπŸ» Anyway , jalan x berapa jemmm . Sempat masak bee hoon & bwk bekal . Selamat bekerja semua , jgn lupa breakfast ya . 😘 .

 #mingguanwanita #duosinar

2019-08-13 01:22

6852 84

 

Salam & Selamat pagi kesayangan hamba semua 😘 . Siapa dah mula kerja hari ni . Kite serupa ! πŸ™ŒπŸ» Anyway , jalan x berapa jemmm . Sempat masak bee hoon & bwk bekal . Selamat bekerja semua , jgn lupa breakfast ya . 😘 . #mingguanwanita #duosinar

NEXT PAGE

SOMALIA

Top Instagram followed

#3@elizadsharifuddin
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/e2c7d24e9cf2ffc8ba15f9a23b14b50c/5DD4B2AB/t51.2885-19/s150x150/21296206_1520423297996907_587877385261547520_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com elizadsharifuddinfollowed by: 1511938
#4@lootlove2
https://scontent-lhr3-1.cdninstagram.com/vp/e97e9eaf212a3a84b13a877c155ed523/5DEA5A4F/t51.2885-19/s150x150/61925413_2088729344760795_1401185994593533952_n.jpg?_nc_ht=scontent-lhr3-1.cdninstagram.com lootlove2followed by: 936223
#5@3mre_ya_3raq
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/7d623248fe2bd39ae7bdf5054fca2fb1/5E12AFB1/t51.2885-19/s150x150/54446692_2296011300450663_3795846676925644800_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com 3mre_ya_3raqfollowed by: 919093
#6@madongseok_
https://scontent-cdt1-1.cdninstagram.com/vp/5cf2eaf95939ba52d8aa5c4e8c5f8b75/5DD63F31/t51.2885-19/s150x150/43100793_345102346055793_4345211597250101248_n.jpg?_nc_ht=scontent-cdt1-1.cdninstagram.com madongseok_followed by: 823941
#7@prettygirls.insta
https://scontent-lhr3-1.cdninstagram.com/vp/6c711295044ae99e5a48f044c6d8e98c/5DE4E076/t51.2885-19/s150x150/37868572_303431917090161_8326760818829950976_n.jpg?_nc_ht=scontent-lhr3-1.cdninstagram.com prettygirls.instafollowed by: 779260
#8@university_of_baghdad10
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/vp/1211d3819cfb8af2168efe3d9ef4552e/5E15F808/t51.2885-19/12346037_1010433499000224_130025418_a.jpg?_nc_ht=scontent-cdg2-1.cdninstagram.com university_of_baghdad10followed by: 648309

See more instagram profiles from

SOMALIA

MORE