sparkmalaysianclub

Get ranking button

SPARK MALAYSIAN CLUB @sparkmalaysianclub
Ranking:
# 2
Country:
    Malaysia

Wrong country?

Change country

 #Repost @sparkselangor (@get_repost)
・・・
Salam Ramadhan. Jom beramai-ramai join iftar Spark Selangor. Terbuka kepada semua.

@sparkmalaysianclub 
@azlymspark 
@amk_firdausmarzuki
@zamyantz
@m.a.l.i.e.q_a.b.d.u.l.l.a.h 
@arifuddin.kasim 
@aqid_jumali_54 
@along_muhaimin96

Cc : @zulhuzaimy_m 
@miszerna @camarule_ariffien

2019-05-24 09:21

1011 19

 

#Repost @sparkselangor (@get_repost) ・・・ Salam Ramadhan. Jom beramai-ramai join iftar Spark Selangor. Terbuka kepada semua. @sparkmalaysianclub @azlymspark @amk_firdausmarzuki @zamyantz @m.a.l.i.e.q_a.b.d.u.l.l.a.h @arifuddin.kasim @aqid_jumali_54 @along_muhaimin96 Cc : @zulhuzaimy_m @miszerna @camarule_ariffien

Kami mendoakan semoga segalanya berjalan dengan lancar. Amin yarabbal alamin. 
 #Repost @man_spark_1053 (@get_repost)
・・・
Asslamualaikum semua... Di bulan ramadhan yg mulia ini...Tiba laa mse nya saat yg dinanti nantikan....saya aiman ingin meminta jasa baik anda untuk mendoakan saya supaya selamat menjalani operation tulang saraf tunjang(spinal cord) d bahagian tengkuk pd 29 mei bersamaan (24 ramadhan).....Tiada hadiah yg paling istimewa dn hebat selain dr doa anda semua untuk saya....anyway....thankz a lot kawan² rapat....yg memberi semangat untuk hadapi ujian yg akan dtg ni....sekali lagi saya meminta rakan² mendoakan pembedahan saya berjalan dgn lanjar...jasa baik anda amat saya hargai....terima kasih sudi mendoakan saya....sekiranya sy ade membuat salah dgn niat mahu pun x....saya ingin meminta maaf kpd anda....

2019-05-23 09:26

6633 109

 

Kami mendoakan semoga segalanya berjalan dengan lancar. Amin yarabbal alamin. #Repost @man_spark_1053 (@get_repost) ・・・ Asslamualaikum semua... Di bulan ramadhan yg mulia ini...Tiba laa mse nya saat yg dinanti nantikan....saya aiman ingin meminta jasa baik anda untuk mendoakan saya supaya selamat menjalani operation tulang saraf tunjang(spinal cord) d bahagian tengkuk pd 29 mei bersamaan (24 ramadhan).....Tiada hadiah yg paling istimewa dn hebat selain dr doa anda semua untuk saya....anyway....thankz a lot kawan² rapat....yg memberi semangat untuk hadapi ujian yg akan dtg ni....sekali lagi saya meminta rakan² mendoakan pembedahan saya berjalan dgn lanjar...jasa baik anda amat saya hargai....terima kasih sudi mendoakan saya....sekiranya sy ade membuat salah dgn niat mahu pun x....saya ingin meminta maaf kpd anda....

 #Repost @miszerna (@get_repost)
・・・
Alhamdullilah, selesai sudah majlis berbuka puasa bersama adik2 tahfiz maahad pj. #sparkmalaysianclub #ramadhan2019 #zulhuzaimy_m

2019-05-23 05:01

1934 1

 

#Repost @miszerna (@get_repost) ・・・ Alhamdullilah, selesai sudah majlis berbuka puasa bersama adik2 tahfiz maahad pj. #sparkmalaysianclub #ramadhan2019 #zulhuzaimy_m

Majlis berbuka puasa Brighstar & @SparkMalaysianClub 
Dari kiri. 
@mamatsepah
@saifulapek 
@amai_kamarudin 
@kazar35 
@zulhuzaimy_m 
@azlymspark 
@aqid_jumali_54 
@rudy_gengtayarbesar

2019-05-22 12:14

7956 12

 
 #Repost @sparkpenang_ (@get_repost)
・・・
EVENT RAMADHAN SPARK PENANG*

Ride BERBUKA PUASA bersama ahli Spark Penang sambil MENGEDARKAN MAKANAN kepada gelendangan *Tarikh:25.May.2019*
*Masa:5pm-11pm*
*Lokasi Pengedaran makanan:Sekitar Pulau Pinang*
*Lokasi Berbuka puasa:Persiaran QUEENSBAY*
*Checkpoint:Persiaran QUEENSBAY*

Harap semua ahli spark dapat turut serta dalam aktiviti yang diadakan..dan pihak spark penang jugak akan membuat kutipan sumbangan ikhlas dari ahli2 kita sebanyak rm10 seorang bagi menampung perbelanjaan PEMBELIAN MAKANAN KEPADA GELENDANGAN.
Bersedekah amalan mulia..... Boleh buat sumbangan anda di bawah ini.

Maybank- *157139937243*
Muhammad Anif Azwar Bin Basharudin

Resit hantar di whatapps 0192931602. bendahari spark penang. 
Segala maklumat dan aktiviti Akan di updates dlm masa terdekat.
@sparkmalaysianclub 
@zulhuzaimy_m 
@catfarish 
@amai_kamarudin 
@miszerna 
@sparkkedah_ 
@sparkjohor 
@sparksisto 
@faridkamilz 
@dayanaroza 
@tokak_racing_ 
@sparkperlis 
@sparkperak 
@kazar35 
@amk_firdausmarzuki 
@azlymspark 
@izzat_stuntman

2019-05-20 07:50

2523 9

 

#Repost @sparkpenang_ (@get_repost) ・・・ EVENT RAMADHAN SPARK PENANG* Ride BERBUKA PUASA bersama ahli Spark Penang sambil MENGEDARKAN MAKANAN kepada gelendangan *Tarikh:25.May.2019* *Masa:5pm-11pm* *Lokasi Pengedaran makanan:Sekitar Pulau Pinang* *Lokasi Berbuka puasa:Persiaran QUEENSBAY* *Checkpoint:Persiaran QUEENSBAY* Harap semua ahli spark dapat turut serta dalam aktiviti yang diadakan..dan pihak spark penang jugak akan membuat kutipan sumbangan ikhlas dari ahli2 kita sebanyak rm10 seorang bagi menampung perbelanjaan PEMBELIAN MAKANAN KEPADA GELENDANGAN. Bersedekah amalan mulia..... Boleh buat sumbangan anda di bawah ini. Maybank- *157139937243* Muhammad Anif Azwar Bin Basharudin Resit hantar di whatapps 0192931602. bendahari spark penang. Segala maklumat dan aktiviti Akan di updates dlm masa terdekat. @sparkmalaysianclub @zulhuzaimy_m @catfarish @amai_kamarudin @miszerna @sparkkedah_ @sparkjohor @sparksisto @faridkamilz @dayanaroza @tokak_racing_ @sparkperlis @sparkperak @kazar35 @amk_firdausmarzuki @azlymspark @izzat_stuntman

Tahniah @hafizh_syahrin berjaya menduduki tempat ke 14 di perlumbaan tadi. #KitaAnakMalaysia #bo55ku #Hs55 #elpescao

2019-05-19 19:49

5799 4

 

Tahniah @hafizh_syahrin berjaya menduduki tempat ke 14 di perlumbaan tadi. #KitaAnakMalaysia #bo55ku #Hs55 #elpescao

Memenuhi jemputan @dmep_putoline untuk mewakili Presiden @SparkMalaysianClub @zulhuzaimy_m ke Majlis Berbuka puasa #PutolineNight di @motobattcafe 😘

2019-05-19 11:48

1768 6

 

Memenuhi jemputan @dmep_putoline untuk mewakili Presiden @SparkMalaysianClub @zulhuzaimy_m ke Majlis Berbuka puasa #PutolineNight di @motobattcafe 😘

Pada yang belum dapatkan lagi MATA BLACKOUT LIMITED EDITION dengan potongan “special” buat kaum-kaum kita bersempena Gp Le Mans! Gunakan promo code : SPARKLEMANS50 & layari www.mata.vision!! Atau WhatsApp 0128138515

Apa lagi geng? Ada diskaun tu!! #eyewearMATA
 #eyecan
 #bosskubossmujua
 #janganpejamMATA
 #sparkmalaysianclub
 #spark
 #sparkisreal
 #sparkisback

2019-05-19 10:11

4583 7

 

Pada yang belum dapatkan lagi MATA BLACKOUT LIMITED EDITION dengan potongan “special” buat kaum-kaum kita bersempena Gp Le Mans! Gunakan promo code : SPARKLEMANS50 & layari www.mata.vision!! Atau WhatsApp 0128138515 Apa lagi geng Ada diskaun tu!! #eyewearMATA #eyecan #bosskubossmujua #janganpejamMATA #sparkmalaysianclub #spark #sparkisreal #sparkisback

Yang belum dapat lagi baju Spark Malaysian Club limited edition (lengan kuning) yang saya pakai tu boleh le order cepat-cepat. Stok memang terhad.
Pada yang dah ada baju tu tunggu apa lagi??
Ambil gambar korang pakai baju tu dengan motor korang. 
Kemudian hashstag #zulhuzaimy_m 
Setiap 2 minggu saya nak bagi hadiah sebiji helmet NHK kepada pemenang. 
Macamana nak dapat kan baju ni??
Senang aje.. WhatsApp 0128138515 
Harga cuma rm50 (baju+stiker+kupon cabutan bertuah ARG). Mana tahu, helmet NHK korang dapat, ntah2 hadiah cabutan bertuah Motor pun korang dapat nanti masa ARG (kedah) pda 3 ogos nanti. 
@zulhuzaimy_m #spark #sparkmalaysianclub #sparkisreal #sparkisback @mynhkhelmets

2019-05-19 04:16

3557 4

 

Yang belum dapat lagi baju Spark Malaysian Club limited edition (lengan kuning) yang saya pakai tu boleh le order cepat-cepat. Stok memang terhad. Pada yang dah ada baju tu tunggu apa lagi Ambil gambar korang pakai baju tu dengan motor korang. Kemudian hashstag #zulhuzaimy_m Setiap 2 minggu saya nak bagi hadiah sebiji helmet NHK kepada pemenang. Macamana nak dapat kan baju ni Senang aje.. WhatsApp 0128138515 Harga cuma rm50 (baju+stiker+kupon cabutan bertuah ARG). Mana tahu, helmet NHK korang dapat, ntah2 hadiah cabutan bertuah Motor pun korang dapat nanti masa ARG (kedah) pda 3 ogos nanti. @zulhuzaimy_m #spark #sparkmalaysianclub #sparkisreal #sparkisback @mynhkhelmets

SPARKERS sekalian, dapatkan MATA BLACKOUT LIMITED EDITION dengan potongan “special” buat kaum-kaum kita bersempena Gp Le Mans! Gunakan promo code : SPARKLEMANS50 & layari www.mata.vision!! @zulhuzaimy_m
 #eyewearMATA
 #eyecan
 #bosskubossmujua
 #janganpejamMATA
 #spark
 #SparkTour 
 #sparkisreal 
 #sparkmalaysianclub 
 #motogp2019
 #lemans
 #france

2019-05-17 10:52

4479 6

 

SPARKERS sekalian, dapatkan MATA BLACKOUT LIMITED EDITION dengan potongan “special” buat kaum-kaum kita bersempena Gp Le Mans! Gunakan promo code : SPARKLEMANS50 & layari www.mata.vision!! @zulhuzaimy_m #eyewearMATA #eyecan #bosskubossmujua #janganpejamMATA #spark #SparkTour #sparkisreal #sparkmalaysianclub #motogp2019 #lemans #france

"Di puji tidak Terbang. Dihina tidak Tumbang"
 #SalamSparkTundukHilang 
@Zulhuzaimy_M Fullgass✊🏼💨 #eyewearMATA @eyewearmata

2019-05-15 13:22

3551 23

 

"Di puji tidak Terbang. Dihina tidak Tumbang" #SalamSparkTundukHilang @Zulhuzaimy_M Fullgass✊🏼💨 #eyewearMATA @eyewearmata

Spark X Mata in #Paris🗼 😎
@zulhuzaimy_m
@sparkmalaysianclub 
@eyewearmata 
 #motogp #lemans #paris #france #sparkmalaysianclub #SparkTour #sparkisreal #mataeyewear

2019-05-15 01:16

5489 17

 
NEXT PAGE

MALAYSIA

Top Instagram followed

#2@sparkmalaysianclub
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/d21565d010c4564d88ec05aae97abfe2/5D9AA65E/t51.2885-19/s150x150/58410663_2229538357138561_5206447020788678656_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com sparkmalaysianclubfollowed by: 130949
#3@nntaasya
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/8bb562fd1f459402413ee2843cac53fd/5D6A1C53/t51.2885-19/s150x150/58626668_337302236973969_5630581638338445312_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com nntaasyafollowed by: 13770
#4@gmis.edu.malaysia
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/ac284630779dfb7bcb67597c3b08d0f1/5D843AFF/t51.2885-19/s150x150/43913053_269545470431614_1889240922487521280_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com gmis.edu.malaysiafollowed by: 3947
#5@izzad_qamielo
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/fb8672e58bbc94f0415051ef9d1edb73/5D78412C/t51.2885-19/s150x150/59220014_287020668872028_8013434214328303616_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com izzad_qamielofollowed by: 3900
#6@jeremylcy
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/92b529182ebd18a968b460ffb69a9c1a/5D9A771B/t51.2885-19/s150x150/11373788_937660789663354_501345645_a.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com jeremylcyfollowed by: 2708
#7@smkriamfans
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/352120be275e4af7bb17352ac5988a32/5D82C965/t51.2885-19/s150x150/17818223_1885339281709530_9018186468278927360_a.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com smkriamfansfollowed by: 2667

See more instagram profiles from

MALAYSIA

MORE