lunamaya

Get ranking button

Luna Maya @lunamaya
Ranking:
# 2
Country:
    Ireland

Wrong country?

Change country

Thank you @astecat @mariaruthfernandaa @archangelachelsea @jeffrywellyhair πŸ’•

2018-12-17 04:17

12177 172

 
πŸ¦„

2018-12-16 15:23

35420 471

 

πŸ¦„

Strolling around with πŸ’πŸ’ #family #holiday #istanbul #december2018 #lunamaya

2018-12-16 03:17

61765 704

 

Strolling around with πŸ’πŸ’ #family #holiday #istanbul #december2018 #lunamaya

Always on the phone πŸ˜‚ #candid #december2018

2018-12-15 14:28

84113 1033

 

Always on the phone πŸ˜‚ #candid #december2018

Heeyyyy,,,,, masih pada heran yaaa sama kulit gw yg makin kinclong, glowing, cling ☺☺☺
Yaaa gara gara EMK laaaaah 😍😍😍
Favorit gw banget pakai skin care dari @emkbeverlyhills_indonesia dan Bunda @maiaestiantyreal ini,
Apalagi sama si imut FACE TREATMENT ini,
I call this Miracle ❀❀❀ Kontak aja WhatsApp Ulina Di 081287441500 kalo pengen buktiin keajaibannya 😊

 #emk #emkplasental #readystock #emkbeverlyhills
 #skincare #antiaging #vitaminskin #glowingskin
 #emkbeverlyhillsindonesia #jualemk
 #emkyourdailydoseofconfidence #facetreatment #emkfacetreatment #facetreatmentemk #maiaestiantyreal #lunamaya #vitaminglowing

2018-12-15 11:38

39275 588

 

Heeyyyy,,,,, masih pada heran yaaa sama kulit gw yg makin kinclong, glowing, cling ☺☺☺ Yaaa gara gara EMK laaaaah 😍😍😍 Favorit gw banget pakai skin care dari @emkbeverlyhills_indonesia dan Bunda @maiaestiantyreal ini, Apalagi sama si imut FACE TREATMENT ini, I call this Miracle ❀❀❀ Kontak aja WhatsApp Ulina Di 081287441500 kalo pengen buktiin keajaibannya 😊 #emk #emkplasental #readystock #emkbeverlyhills #skincare #antiaging #vitaminskin #glowingskin #emkbeverlyhillsindonesia #jualemk #emkyourdailydoseofconfidence #facetreatment #emkfacetreatment #facetreatmentemk #maiaestiantyreal #lunamaya #vitaminglowing

Flying off for holiday with my favorite airline @turkishairlines good service and affordable ticket price πŸ₯³ #turkishairlines #lunamaya

2018-12-15 07:17

125973 1060

 

Flying off for holiday with my favorite airline @turkishairlines good service and affordable ticket price πŸ₯³ #turkishairlines #lunamaya

Aku suka banget pakai produk pelangsing dari olshop langganan ku di @soraya_slimmingshop . sepaket munafie legging yang sekejap bikin badan ku langsing,legging dan tanktop nya ku pakai nyaman bgt, ga bikin sesek juga karena bahannya ori dari jepang, dan masih bnyak produk pelangsing lainnya lho. Nah klo mau cari yg ori cmn di os langganan aku ini aja ya , sudah recommend. Langsung aja deh order di @soraya_slimmingshop . Temen-temen artis lainnya juga udh pakai lho . Yuk samaan kaya aku dijamin ga akan kecewa deh πŸ’•
.
.
Handled by @iconic_sister

2018-12-13 10:34

82506 1313

 

Aku suka banget pakai produk pelangsing dari olshop langganan ku di @soraya_slimmingshop . sepaket munafie legging yang sekejap bikin badan ku langsing,legging dan tanktop nya ku pakai nyaman bgt, ga bikin sesek juga karena bahannya ori dari jepang, dan masih bnyak produk pelangsing lainnya lho. Nah klo mau cari yg ori cmn di os langganan aku ini aja ya , sudah recommend. Langsung aja deh order di @soraya_slimmingshop . Temen-temen artis lainnya juga udh pakai lho . Yuk samaan kaya aku dijamin ga akan kecewa deh πŸ’• . . Handled by @iconic_sister

@slamwiyono selalu membuat aku jadi glowing thank you πŸ₯°β€οΈ

2018-12-13 03:41

234416 3686

 

@slamwiyono selalu membuat aku jadi glowing thank you πŸ₯°β€οΈ

Thank you @archangelachelsea @jeffrywellyhair for making me so glamorous last night πŸ₯³πŸ₯°

2018-12-13 03:39

102060 1103

 

Thank you @archangelachelsea @jeffrywellyhair for making me so glamorous last night πŸ₯³πŸ₯°

Spread the magic of ChristmasπŸŽ„and 
Holiday seasons❄with our gift box🎁
Ready to be delivered at your doorstep soon!
Our Available Hampers:

Package A (140K) - 6 packs of our Christmas edition Granola

Package B (220K)
- 4 packs of our Christmas edition granola - 1 wooden spoon - 1 wooden bowl 
We have limited slots for these hampers, so send you order now! 
Festive snacking will only get merrier with our favorite treats!! For inquiry please contact: 
Whatsapp +6282247735456
Line @eatinghabit(with@)
DM
Email: eatinghabitbali@gmail.com

2018-12-13 02:32

7060 110

 

Spread the magic of ChristmasπŸŽ„and Holiday seasons❄with our gift box🎁 Ready to be delivered at your doorstep soon! Our Available Hampers: Package A (140K) - 6 packs of our Christmas edition Granola Package B (220K) - 4 packs of our Christmas edition granola - 1 wooden spoon - 1 wooden bowl We have limited slots for these hampers, so send you order now! Festive snacking will only get merrier with our favorite treats!! For inquiry please contact: Whatsapp +6282247735456 Line @eatinghabit([email protected]) DM Email: [email protected]gmail.com

Happy Birthday to my beautiful partner @rozmasuhardi πŸ₯³πŸŒˆπŸŽ‰πŸ₯°πŸ’•πŸ’ wish you nothing but the best ❀️❀️

2018-12-12 11:03

52657 468

 

Happy Birthday to my beautiful partner @rozmasuhardi πŸ₯³πŸŒˆπŸŽ‰πŸ₯°πŸ’•πŸ’ wish you nothing but the best ❀️❀️

Happy me πŸ₯³πŸŒˆ #suzzannabernapasdalamkubur

2018-12-12 11:00

21262 417

 

Happy me πŸ₯³πŸŒˆ #suzzannabernapasdalamkubur

NEXT PAGE

IRELAND

Top Instagram followed

#2@lunamaya
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/ce7200855592b778cdb840fcd13a8488/5C9F3A6E/t51.2885-19/s150x150/44781815_2083985264985644_848542322005114880_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com lunamayafollowed by: 16818064
#3@styleartists
https://instagram.fprg2-1.fna.fbcdn.net/vp/49c7a757f9daab11c5152b0a34d30c2c/5C9986BD/t51.2885-19/s150x150/12568738_837793816329047_1955199140_a.jpg styleartistsfollowed by: 6880810
#4@loreimprota
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/3872d7389f2e9e28b33ba8852a0cad8f/5CAE9006/t51.2885-19/s150x150/42825088_1830533253732930_1920228072146075648_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com loreimprotafollowed by: 5617747
#5@erikacostell
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/559f3acc97f7e18ae1e374dbd2916bb4/5C8F6098/t51.2885-19/s150x150/25006075_277566319437777_3313400808816508928_n.jpg erikacostellfollowed by: 4312938
#6@yuyanpeng
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/814f41cf6dd19032e39e3aa36ce1b6eb/5C8C2454/t51.2885-19/10693650_352913214867278_290742826_a.jpg yuyanpengfollowed by: 4113920
#7@mattybraps
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/f050e7df09ce6dd28a700d7c4300016f/5CB356CD/t51.2885-19/s150x150/37894802_959848997535961_3892789066663460864_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com mattybrapsfollowed by: 3723101

See more instagram profiles from

IRELAND

MORE