uqashasenrose2

Get ranking button

UQASHA SENROSE @uqashasenrose2
Ranking:
# 3
Country:
    Albania

Wrong country?

Change country

Ada ke rupa SHAHRUKH KHAN , si HANAN tu ? 
 #setelahterlafaznyaakad

2019-06-17 08:13

6019 82

 

Ada ke rupa SHAHRUKH KHAN , si HANAN tu #setelahterlafaznyaakad

Who’s excited ? But I’m nervous phew πŸ˜… #setelahterlafaznyaakad #megadrama #astroria #28eps

2019-06-15 15:42

25917 243

 

Who’s excited But I’m nervous phew πŸ˜… #setelahterlafaznyaakad #megadrama #astroria #28eps

 #setelahterlafaznyaakad πŸ’‹

2019-06-14 05:41

67111 677

 
Korang mesti mkn mcm-mcm kan raya ni. Sha pun sama sebab raya je blh mkn yg sedap-sedap πŸ˜ƒ
.
Selalu kalau x jaga mkn mmg ramai org kulit akan breakout, naik jerawat or problem lain. Sha make sure problem tu x jadi sebab sha pakai Cclean!@cclean.hq
.
So blh lah sha enjoy food tapi kulit maintain terjaga. Mudah and jimat with Cclean Serum 😘 @cclean.hq .
 #cclean #ccleanserum #ccleanpearlserum

2019-06-13 11:22

96666 472

 

Korang mesti mkn mcm-mcm kan raya ni. Sha pun sama sebab raya je blh mkn yg sedap-sedap πŸ˜ƒ . Selalu kalau x jaga mkn mmg ramai org kulit akan breakout, naik jerawat or problem lain. Sha make sure problem tu x jadi sebab sha pakai [email protected]cclean.hq . So blh lah sha enjoy food tapi kulit maintain terjaga. Mudah and jimat with Cclean Serum 😘 @cclean.hq . #cclean #ccleanserum #ccleanpearlserum

Coming soon πŸ’ͺ🏻

2019-06-11 14:23

29455 289

 

Coming soon πŸ’ͺ🏻

Me and the bodyguards πŸ’ͺ🏻

2019-06-10 07:44

64488 192

 

Me and the bodyguards πŸ’ͺ🏻

β€οΈπŸ’›

2019-06-09 09:17

87583 278

 

β€οΈπŸ’›

Makan dulu nanti balik kita diet sama-sama okay ? πŸ’‹

2019-06-09 08:56

104414 565

 

Makan dulu nanti balik kita diet sama-sama okay πŸ’‹

My forever boyfriends until dieorang dah jumpa pasangan hidup one day ... ❀️ #foreverbabyboy

2019-06-07 11:04

114363 297

 

My forever boyfriends until dieorang dah jumpa pasangan hidup one day ... ❀️ #foreverbabyboy

Untuk lisan yang tak terjaga , janji yang tak terpenuhi , hati yang kerap berprasangka , dengan penuh keikhlasan Selamat hari raya , Maaf Zahir dan batin ❀️

2019-06-06 04:24

104025 624

 

Untuk lisan yang tak terjaga , janji yang tak terpenuhi , hati yang kerap berprasangka , dengan penuh keikhlasan Selamat hari raya , Maaf Zahir dan batin ❀️

Mama tanya , bakal menantu nak datang pukul berapa ni ? πŸ€ͺ

2019-06-05 11:53

78052 517

 

Mama tanya , bakal menantu nak datang pukul berapa ni πŸ€ͺ

Selamat hari raya semua dari kami sekeluarga . Maaf Zahir dan batin ❀️ #teamorange2019 
 #family 
 #uqashasenrose

2019-06-05 11:31

65925 160

 

Selamat hari raya semua dari kami sekeluarga . Maaf Zahir dan batin ❀️ #teamorange2019 #family #uqashasenrose

NEXT PAGE

ALBANIA

Top Instagram followed

#3@uqashasenrose2
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/vp/6bed5cb3c763963af6af5cb1ae117c31/5D94063D/t51.2885-19/s150x150/61681719_395070534430426_4228686278356369408_n.jpg?_nc_ht=scontent-cdg2-1.cdninstagram.com uqashasenrose2followed by: 3750597
#4@shohei.63
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/vp/13996b0bb61fb53ec008ad9c5f5953e4/5D90DBAD/t51.2885-19/s150x150/17662396_510840565970512_7141293237464989696_a.jpg?_nc_ht=scontent-cdg2-1.cdninstagram.com shohei.63followed by: 1846200
#5@baijingting
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/vp/4fed9d738f8f07b23aa83f201a666081/5D9501AC/t51.2885-19/s150x150/33225645_208053603172648_6081554699067064320_n.jpg?_nc_ht=scontent-cdg2-1.cdninstagram.com baijingtingfollowed by: 1699332
#6@dhuratadora
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/vp/f98bf3a19487f0d7c9fd2fe1ba40b876/5D9549D3/t51.2885-19/s150x150/60989544_483118762429929_5939611506017566720_n.jpg?_nc_ht=scontent-cdg2-1.cdninstagram.com dhuratadorafollowed by: 1532113
#7@noizy
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/vp/6ee33e2e2ba9aa0ae44e716c7dc73fd2/5D7BDA61/t51.2885-19/s150x150/61203589_708367406262303_9052769776874553344_n.jpg?_nc_ht=scontent-cdg2-1.cdninstagram.com noizyfollowed by: 1377666
#8@goromalbeshe1
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/vp/1234db51943437f0ee2214dd283668c7/5D86C7BB/t51.2885-19/11240469_923539757688923_1611140023_a.jpg?_nc_ht=scontent-cdg2-1.cdninstagram.com goromalbeshe1followed by: 1375271

See more instagram profiles from

ALBANIA

MORE