uqashasenrose2

Get ranking button

UQASHA SENROSE @uqashasenrose2
Ranking:
# 3
Country:
    Albania

Wrong country?

Change country

Awak , malam ni tidur mimpi Saya okay ? 
Good night ❀️ #uqashasenrose

2019-04-19 17:35

21479 273

 

Awak , malam ni tidur mimpi Saya okay Good night ❀️ #uqashasenrose

Alhamdulillah #StarvilionBalikRayaFashionShow2019 dah settle πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ». Jadiii koleksi raya eksklusif Sha di @starvilion, iaitu @zareethzehra X UQASHA SENROSE pun dilancarkan & dikongsi dengan anda semua. 😍
.
Pre-order sudah mula dibuka secara berperingkat. Maknanya sekarang anda sudah boleh mula memiliki busana @zareethzehra X UQASHA SENROSE secara eksklusif di Starvilion! Check @starvilioncatalogue tau untuk pilih design mana korang suka . .
Jangan tunggu lagi, jom shopping raya hanya di @starvilion!
.
@zareethzehra
 #StarvilionBalikRaya2019
 #StarvilionExpress
 #starvilion
 #thisisstarvilion
 #beyourownstar
 #RTWfashionhub
 #zareethzehra
 #zareethzehraxuqashasenrose
 #uqashasenrose

2019-04-19 07:00

8858 61

 

Alhamdulillah #StarvilionBalikRayaFashionShow2019 dah settle πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ». Jadiii koleksi raya eksklusif Sha di @starvilion, iaitu @zareethzehra X UQASHA SENROSE pun dilancarkan & dikongsi dengan anda semua. 😍 . Pre-order sudah mula dibuka secara berperingkat. Maknanya sekarang anda sudah boleh mula memiliki busana @zareethzehra X UQASHA SENROSE secara eksklusif di Starvilion! Check @starvilioncatalogue tau untuk pilih design mana korang suka . . Jangan tunggu lagi, jom shopping raya hanya di @starvilion! . @zareethzehra #StarvilionBalikRaya2019 #StarvilionExpress #starvilion #thisisstarvilion #beyourownstar #RTWfashionhub #zareethzehra #zareethzehraxuqashasenrose #uqashasenrose

Some walks you have to take alone ✨

2019-04-18 15:25

31237 192

 

Some walks you have to take alone ✨

Hi awak . Buat apa je tu ? Ada buat benda yang Saya Tak suka ke ? πŸ€ͺ 
 #uqashasenrose

2019-04-17 12:20

49393 414

 

Hi awak . Buat apa je tu Ada buat benda yang Saya Tak suka ke πŸ€ͺ #uqashasenrose

Ya sayang ? Saya ada je ni tunggu awak ✨

2019-04-15 11:17

80428 873

 

Ya sayang Saya ada je ni tunggu awak ✨

Who’s your BFF? Tag nama diorang kt bwh. Mine is @cclean_hq 😘 
Good night manja

2019-04-13 17:26

31814 333

 

Who’s your BFF Tag nama diorang kt bwh. Mine is @cclean_hq 😘 Good night manja

Shasha bercinta dengan Mat rock ? 
 #spanarjayax

2019-04-11 16:05

8800 102

 

Shasha bercinta dengan Mat rock #spanarjayax

Are u a camera ? Because every time I look at you , I smile 😘 
Malam sayang 
 #uqashasenrose

2019-04-10 19:56

58934 294

 

Are u a camera Because every time I look at you , I smile 😘 Malam sayang #uqashasenrose

 #StarvilionExpress punya hal, tak sempat nampaknya Sha nak sampai kampung, balik raya! Tapi… Bila dah berkumpul ramai-ramai, ada magis yang berlaku di atas #StarvilionExpress. Lain macam pulak raya kali ini.
.
Nak tahu apa yang istimewa, apa yang magis? Sha akan kongsi 11 APRIL 2019 ini.
.
Korang juga akan dapat saksikan segalanya di @starvilion dan @starvilioncatalogue. Seluruh perjalanan Sha dan rakan selebriti bercantik-cantik di Hari Raya bersama Starvilion akan dikongsikan bersama korang semua.
.
Jangan terlepas, 11 APRIL 2019, hanya di @starvilion βš‘πŸš‚πŸšƒπŸšƒπŸšƒ
.
@zareethzehra
 #StarvilionBalikRaya2019
 #StarvilionExpress
 #starvilion
 #thisisstarvilion
 #beyourownstar
 #RTWfashionhub
 #zareethzehra
 #zareethzehraxuqashasenrose

2019-04-10 16:08

10497 75

 

#StarvilionExpress punya hal, tak sempat nampaknya Sha nak sampai kampung, balik raya! Tapi… Bila dah berkumpul ramai-ramai, ada magis yang berlaku di atas #StarvilionExpress. Lain macam pulak raya kali ini. . Nak tahu apa yang istimewa, apa yang magis Sha akan kongsi 11 APRIL 2019 ini. . Korang juga akan dapat saksikan segalanya di @starvilion dan @starvilioncatalogue. Seluruh perjalanan Sha dan rakan selebriti bercantik-cantik di Hari Raya bersama Starvilion akan dikongsikan bersama korang semua. . Jangan terlepas, 11 APRIL 2019, hanya di @starvilion βš‘πŸš‚πŸšƒπŸšƒπŸšƒ . @zareethzehra #StarvilionBalikRaya2019 #StarvilionExpress #starvilion #thisisstarvilion #beyourownstar #RTWfashionhub #zareethzehra #zareethzehraxuqashasenrose

 #myotherhafeznel ❀️ πŸ“Έ @danielsyahidan 
 #uqashasenrose

2019-04-09 07:13

89359 420

 

#myotherhafeznel ❀️ πŸ“Έ @danielsyahidan #uqashasenrose

 #myotherhafeznel 🌟 πŸ“Έ @danielsyahidan 
 #uqashasenrose

2019-04-09 07:11

47190 205

 
My girls ❀️ #myotherhafeznel πŸ“Έ @danielsyahidan

2019-04-09 07:09

18662 50

 

My girls ❀️ #myotherhafeznel πŸ“Έ @danielsyahidan

NEXT PAGE

ALBANIA

Top Instagram followed

#3@uqashasenrose2
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/c9159060b9443d2a58d5a175cfccb877/5D735526/t51.2885-19/s150x150/50700231_295880371111432_5574911397529124864_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com uqashasenrose2followed by: 3643132
#4@shohei.63
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/84bccd20073679aa14c93e4434dbaa72/5D41C1AD/t51.2885-19/s150x150/17662396_510840565970512_7141293237464989696_a.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com shohei.63followed by: 1855309
#5@baijingting
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/e80daa74887c30d3cc96f422af23fd60/5D45E7AC/t51.2885-19/s150x150/33225645_208053603172648_6081554699067064320_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com baijingtingfollowed by: 1563521
#6@goromalbeshe1
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/7cda5f23479fef99b120bbec6918b208/5D37ADBB/t51.2885-19/11240469_923539757688923_1611140023_a.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com goromalbeshe1followed by: 1379663
#7@noizy
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/16af539fd570704e621bfa9cb11182f3/5D507680/t51.2885-19/s150x150/49395931_357547875037045_1503488439092248576_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com noizyfollowed by: 1340699
#8@elvanagjataaaa
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/e41a8e75687e74a6e73f31ea3392ee1a/5D4EF154/t51.2885-19/s150x150/51393139_250634815824173_4114220795713028096_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com elvanagjataaaafollowed by: 1270133

See more instagram profiles from

ALBANIA

MORE