lawakstudent

Get ranking button

Lawak Student @lawakstudent
Ranking:
# 1932
Country:

Wrong country?

Change country

Ending dia buat min gelak πŸ˜‚
.
 #lawakstudent

2019-03-20 12:27

669 6

 

Ending dia buat min gelak πŸ˜‚ . #lawakstudent

Sampai level brapa korang boleh tahan!!!!!
.
Nak tengok lebih boleh la subscribe channel youtube min

2019-03-16 02:52

2023 50

 

Sampai level brapa korang boleh tahan!!!!! . Nak tengok lebih boleh la subscribe channel youtube min

Bila awak dah sebati dengan awak punya pekerjaan 😜
.
 #lawakstudent

2019-03-12 09:30

1295 5

 

Bila awak dah sebati dengan awak punya pekerjaan 😜 . #lawakstudent

Ok, Setiap masalah kena cari punca. Baru masalah boleh selesai 😘
.
 #lawakstudent

2019-03-12 05:51

2426 10

 

Ok, Setiap masalah kena cari punca. Baru masalah boleh selesai 😘 . #lawakstudent

Order air luv u, sekali dia offer mak terus πŸ˜‚
.
 #lawakstudent

2019-02-28 08:04

946 12

 

Order air luv u, sekali dia offer mak terus πŸ˜‚ . #lawakstudent

Hari ni birthday aiman Tolong tag aiman geng🎊
.
 #lawakstudent

2019-02-28 00:35

1133 291

 

Hari ni birthday aiman Tolong tag aiman geng🎊 . #lawakstudent

Taktahu lah ni memang style ke mcm mana πŸ˜€
.
 #lawakstudent

2019-02-27 12:11

1655 18

 

Taktahu lah ni memang style ke mcm mana πŸ˜€ . #lawakstudent

Alahai tomey nya lah, mana nak beli sekor mcm ni πŸ€” ke expectation je lebih ni πŸ˜‚
.
 #lawakstudent

2019-02-27 00:57

2218 24

 

Alahai tomey nya lah, mana nak beli sekor mcm ni πŸ€” ke expectation je lebih ni πŸ˜‚ . #lawakstudent

Try lah, brader ni tingah nyari awek milayu ni ada berminat pm tepi 😘
.
 #lawakstudent

2019-02-26 14:29

659 44

 

Try lah, brader ni tingah nyari awek milayu ni ada berminat pm tepi 😘 . #lawakstudent

Lawak ni min dapat info dari group sebelah, siapa area jitra tu tolong pls. πŸ˜‚
.
 #lawakstudent

2019-02-26 13:49

951 17

 

Lawak ni min dapat info dari group sebelah, siapa area jitra tu tolong pls. πŸ˜‚ . #lawakstudent

Nampak senang tapi 97% gagal buat benda alah ni πŸ˜‚
.
 #lawakstudent

2019-02-26 12:47

2147 110

 

Nampak senang tapi 97% gagal buat benda alah ni πŸ˜‚ . #lawakstudent

Benda ni mungkin bagi diorang biasa tapi bagi min ni shit beb 😭
.
 #lawakstudent

2019-02-26 06:00

848 71

 

Benda ni mungkin bagi diorang biasa tapi bagi min ni shit beb 😭 . #lawakstudent

NEXT PAGE

BRUNEI DARUSSALAM

Top Instagram followed

#100@raffinagita1717
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/de44f194a6b09c81724c6945c892daf0/5D130690/t51.2885-19/s150x150/32035676_386932548482475_6745045361531813888_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com raffinagita1717followed by: 28979447
#101@rinanose16
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/627ef6eae8c2cd695cc59c0dbe819709/5D0DAEA4/t51.2885-19/s150x150/47583314_581212108999816_3730149822078910464_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com rinanose16followed by: 15032626
#102@riaricis1795
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/3019f6f4275342e1dd461de60609943b/5D318795/t51.2885-19/s150x150/41582491_1237346659739652_7233450110217093120_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com riaricis1795followed by: 12712312
#103@raditya_dika
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/1ed102eefab5ab6eded2d888b6dfb5c4/5D09DF05/t51.2885-19/s150x150/38233383_202765567261658_1773077115286061056_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com raditya_dikafollowed by: 12167929
#104@aliandooo
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/ac48fc414c6d9c1c19289b9cba4676f8/5D09F701/t51.2885-19/s150x150/27582253_362500557550178_5085928657914953728_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com aliandooofollowed by: 11896077
#105@sarwendah29
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/vp/ad0ceae972490263a4f475bf609a669f/5D4BB776/t51.2885-19/s150x150/50966818_410601473080153_7040294530288975872_n.jpg?_nc_ht=scontent-bru2-1.cdninstagram.com sarwendah29followed by: 11889690

See more instagram profiles from

BRUNEI DARUSSALAM

MORE